Salisbury, Nagy Britannia

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Salisbury, Nagy Britannia - Page 2 Empty Re: Salisbury, Nagy Britannia

Témanyitás by Darren Cain on Hétf. 03 Nov. 2014, 00:37

Ahogy haladunk Stonehenge felé, úgy hűl a levegő. Úgy tűnik nem akarnak ott minket. Közben megtudjuk a százados nevét, valamint azt, hogy a kelta túlvilágra kerültünk. Remek. Néhány ember varrat magának egy térkép tetoválást és beszínezi az országokat ahol járt. Nekem kell majd egy ilyen, csak túlvilágokkal. Még csak 25 vagyok, de már voltam a görög és kelta túlvilágon, valamint megyek a keresztény pokolba halálomkor. Akkor már nem is marad olyan sok. Kíváncsi vagyok mennyi a jegy a Valhallába. Mindegy is. Úgy tűnik a sárkány is járatos a túlvilági ügyekben.
- Legutóbb is jött, nem lepődök majd meg. - mondom a sárkánynak, és hirtelen eszembe jutt, hogy honnan is ismerős. A görög túlvilágról. Nem sokáig láttam, különböző csapat meg miegymás, de szinte biztos. De, ha jól emlékszem, akkor ő nem tért vissza. Tehát, ő egy démon? Valószínűleg démon. Ahogy erre rá jövök, rögtön hátrálni kezdek, biztos ami biztos. Hirtelen észre sem veszem a bevörösödő eget. Ez sosem jelent jót, bár nem tudom mit várok a kelta túlvilágtól. Vagy akármilyen túlvilágtól. Bár a görög kellemes volt. Ahogy a sárkány megszólal én is ránézek a nőre. Kíváncsi vagyok mi jön most.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Salisbury, Nagy Britannia - Page 2 Empty Re: Salisbury, Nagy Britannia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 03 Nov. 2014, 08:44

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Darren Cain és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2014. november 7. (péntek)

A nő felsóhajtott, amikor Svarog rákérdezett arra, hogy kicsoda az a Nimue. A folyamatos beszéd miatt a nő kezei már ökölbe szorultak és mindenki láthatta rajta, hogy igencsak közel áll ahhoz, hogy bemosson egyet az egykori sárkánymutánsnak.
- Ostoba amerikaiak és oroszok– morgott végül. – Nimue Merlin egykori szeretője és nemezise.
Darren és Peterson tudták, hogy nem csak a tipikus keresztény szerű túlvilágok léteznek, ahol a jó és a gonosz dolgok elhatárolódnak. Minden mitológiának más hitvilága van és nagyon sok teljes mértékben semleges, sem a jók, sem a gonoszak nem szenvednek, csak vannak és élik tovább életüket. Az ezekből kiszabadult és visszajött lényeket sem lehet konkrétan démonnak nevezni, mert a démonoknak a pusztítás az elsődleges feladatuk és velejéig romlottak. Míg más visszaküldött természetfeletti lények, ha nem is támadnak fel, akkor leggyakrabban a világot óvják és az embereket. A keltáról csak annyi jut eszébe mindenkinek, hogy a viking hittel hasonlatosan ők sem hittek a végleges elmúlásban, hittek abban, hogy a túlvilágon élhetnek és soha sem fogták fel negatív és sötét világnak ezt. Révén volt újjászületés és lélekvándorlás a hitük szerint és a túlvilágról bármelyik kor meglátogatható volt, jelen, jövő, múlt. A nőt egyedül Svarog szólította meg, a nő felé és mindenki más felé nézett, majd széttárta a karjait. Az arca így jobban látszott, a szemei vörösen izzottak, dühös volt, az egykor szép arcon az évszázadok barázdákat hagytak, ahogyan valószínűleg kínzásokon kellett keresztül mennie. Mindenki testét jeges borzongás és bizsergés járta át, ahogyan a nő kimondott egy szót. A következő pillanatban a Stonehenge eltűnt, a fekete környék is és egy ködös kellemesen meleg vízparton álltak, köd volt mindenfelé a távolban pedig egy hatalmas kastély is látszott.
Salisbury, Nagy Britannia - Page 2 Avalon


//Folytatás: a megfelelő helyen//
Elég ha oda írtok, nem muszáj mindkettőre.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Salisbury, Nagy Britannia - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.