Óváros utcái

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Ápr. 2018, 00:00

//Még mindig rémesen vagyok, így bocsánat, de csak kedden lesz új kör (megpróbálok holnap napközben írni, de nem garantálom.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 01 Május 2018, 00:02Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

Apokalipszis és az AIM


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Ervin von BlüdheimKövetkező körváltás: 2017. május 5. (szombat)

”Egy idegen időben mi magunk is ellenségek lehetünk…”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere2018-ban nagyon, de nagyon sok minden történt, közben Ervin vezetésével elindultak, hogy találjanak egy helyet, ahova beülhetnek. Elég sok turista volt most itt minden felől, így egyáltalán nem tűntek kirívónak, sem pedig gyanúsnak. Tényleg szerencse volt, hogy nem egyenruhában jöttek ki, bár lehet, hogy ebben az időben meg sem ismerte volna senki azt. Mindazonáltal találtak egy eldugottabb szűk utcácskában egy beülős hangulatos bárt. Itt bent meglepően kevesen voltak, így nyugodtan tudtak beszélni.

Bent a kinti meleggel ellentétben kellemesen hűvös volt a légkondicionálónak köszönhetően. Asztalok, vagy éppen boxok voltak, olyan is, aminek a közelében senki sem volt. Az asztalokon a wakandaiaktól megszokott modern eszköz, amin keresztül rendelni lehetett, így még pincér sem zavarta őket a kérdésekkel. Ha megrendelték az italokat, akkor nagyon hamar ki is hozták nekik. Ám mielőtt nekiláthattak volna a beszélgetésnek, vagy egyeztetésnek mindenki megérzett valami furcsát, valami hívót, ami Apokalipszis piramisának irányából szólított mindenkit. Leginkább pulzáló érzés volt a testben, aminek az erőssége attól függően változott, hogy közelebb, vagy távolabb akart menni valaki a ettől a helytől. Ha közelebb stabilan erős maradt, ha ellentétes irányba akart menni, akkor erős fájdalmas érzést váltott ki a mellkasban. Valószínűsíthetően volt ennek külső jele is az arcokon, mozdulatokban, mert a pincérnő aggódva fordult vissza a hármashoz.
- Jól érzik magukat, ne hívjak egy orvost? – kérdezte.
Ha azt mondták, hogy jól vannak, akkor nyugodtan bólintott és ment is a dolgára.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1975
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 02 Május 2018, 10:54

-Ismerek olyanokat akik ezidőtájt be voltak épülve és a HYDRA-nak dolgoztak. Elég jóban vagyok velük ahhoz, hogy meg tudjam őket győzni róla, hogy ki vagyok. Ők tudnák tájékoztatni a feletteseinket a helyzetünkről. Én nem látok problémát abban, hogy a jövőt megmásítanánk. Azzal, hogy idekerültünk már megváltoztattuk a jövőt. Amúgy is a jelenlegi helyzetünk nem egy fenntartható dolog. Viszont valóban beszéljük meg egy biztonságosabb helyen.
Ami valamiért egy bár volt. Legalább a technikának köszönhetően tényleg nem zavarta őket senki és a meleg is itt elviselhetőbb volt mint kint. Tristan rendelt magának egy jeges teát és valószínűleg a többiek is valamit. Elég hamar ki is hozzák a rendelést, de a jövőjüket nem nagyon van lehetőségük elkezdeni tervezgetni mert Tristan-t valami kellemetlen érzés keríti hatalmába. Mintha apokalipszis piramisa felé kéne mennie valamiért. Ez nagyon nem tetszik neki. Talán a többiek is így vannak vele ezt pedig a pincérhölgy is észreveszi, aki kihozta az italokat. Tristan a lányra mosolyog.
-Köszönjük kedves. Semmi bajunk csak nem vagyunk hozzászokva az itteni meleghez. Mindjárt összeszedjük magunkat.
Ha a lány távozott az asztaluktól akkor Tristan fojtottabb hangon a többiekhez fordul.
-Maguk is a piramist érzik. Ez valami csapda.
Ezzel reméli semmi újat nem mondott. A mutánsisten, azt akarja, hogy a HYDRA emberei elmenjenek hozzá. Ez magától értetődően csak veszély lehet méghozzá rájuk nézve. Tristan a születésétől belé nevelt gyűlöletet érzi az össze mutáns söpredék iránt és tisztában van vele mennyire veszélyesek lehetnek. Főleg Apokalipszis, aki ellen esélyük sincs talán akkor sem ha tízszer ennyien is lennének.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 04 Május 2018, 17:49

Tristan felvetésére csak bólintottam, egy csendesebb helyen tényleg jobb lenne megbeszélni. Szerencsére sok turista közt el tudtunk vegyülni, így nem keltettünk feltűnést. Hamarosan meg is találtuk a megfelelő bárt. Beültünk és mindenki rendelt valamit, hogy ne keltsünk feltűnést. Én főleg hideg vizet kértem, minden más most csak tovább növelte volna a szomjam. Amíg a rendelésre vártunk Tristan felé fordultam.
- Ez a HYDRA nem ugyan az a HYDRA. Lehet, hogy úgy tűnik, de nem bízhatunk az AIM-ben. Csak azért mert itt vagyunk még nem kell nekik odaadni az időutazás tit-- - ekkor belépett a pincérnő, akitől elvettem a vizemet. Nem folytattam amíg itt volt, amikor aztán ki indult visszafordultam Tristan felé. De még mielőtt bármit is mondhattam volna, hirtelen egy furcsa érzés kerített hatalmába. Mintha valami a mutáns isten piramisa felé vonzott volna. Ez nem jó, nagyon nem jó. Nekem is ez volt az első ötletem mint Tristannak. Biztos csapda. De egy elég fura csapdának tűnt. Nem igazán boltunk valami állig felfegyverzett halálosztag. Ha meg akar minket ölni, az könnyebb. Ha a palotájába akar vinni minket, az még könnyebb. Nem, itt valami más állt a háttérben. Ezt a megérzésemet a férfinak is elmondom.
- Nem hiszem. Wakanda uralkodójához képest szinte semmi fegyverünk nincs. Ha megakar minket ölni, akar minket ölni vagy el akar fogni, azt egy csettintéssel megtehetné. Szerintem ez nem hozzá kapcsolódik. Szerintem oda kéne mennünk és megnézni, hogy mi lehet ez. Bízz bennem, ha tényleg csapda, akkor ki tudok hozni mindenkit.- ahogy ezt mondom körbenézek a helyen, hogy megjegyezzem minden részletét. Ha esetleg arra kerül a sor, akkor könnyen vissza tudjak teleportálni ide.
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Niteris on Pént. 04 Május 2018, 20:37

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Igen, a jövő megmásítása valóban ígéretes mutatvány. Amint a katona felvetette a lehetőséget, Niterisből csak úgy ömleni kezdtek a lehetőségek:
- Jelenthetnénk a HYDRA-nak a következő pár év összes eseményét! Meggátolhatnánk a szimbionták elpazarlását, leállíthatnánk a felesleges szuperfarkas programot, betilthatnánk az Avaloni kocsmai verekedéseket, csapást mérhetnénk a végsőkre az érkezés pillanatában, felhívhatnánk a figyelmet a tavalyi offenzíva hátrányaira, megölhetnénk Wakanda trónkövetelőit és...
Szuper ötleteivel egészen addig örvendeztette társait, amíg el nem érték a bárt. Ott Niteris is vizet rendelt, és már azon volt, hogy folytassa a tennivalóik végtelen listáját, ám ekkor megérezte a piramis hívását. Hangosan felhördült, és majdnem lefordult a székről, de a pincérnő érkezésére összeszedte magát.
- Ugyan dehogy, remekül vagyunk! - mondta jókedvet színlelve - Heh, és magam is orvos volnék.
Amint megszabadultak tőle, aggodalmasan a társaihoz fordult.
- Ez csak Rémálom lehet. Apokalipszis nem képes ilyenekre. Oda kell mennünk, és le kell ütnünk! Csak akkor lehetünk biztonságban. Indulás!
Ezzel Niteris feltornázta magát, felhajtotta a vizet, megragadta az esernyőjét felkészült rá, hogy megmenti a világot az ádáz Rémálomtól. Persze csak lélekben, fizikailag aligha állhatott készen a feladatra...
avatar
Niteris
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 05 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

Apokalipszis és az AIM


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Ervin von BlüdheimKövetkező körváltás: 2018. május 9. (szerda)

”Upsz!”
- Felicia Paran, a Kártyák MestereA társaság a rövidke pincérnős megszakítás közben eltudott kezdeni tanakodni arról, hogy mit tegyenek. Ervin nem javasolta a kapcsolatfelvételt, mert ki tudja, milyenek lehetnek a feltételek. Ha egyáltalán még a saját múltjukban vannak és nem pedig egy másik realitásban, ami úgyszintén elképzelhető volt.
Az érzés után Tristan csapdát sejt, de a felettese a fiatal férfi nem. Ervin pedig körbetudott nézni a környéken, hogyha majd menekülni kell, akkor vissza tudjanak ide teleportálni.
A szimbionták elpazarlása eddigre már megtörtént az East Side-n, így ezzel már elkéstek. Ő már ment volna és még mindig Rémálmot gyanította az egész mögött.
De még semmi sem dőlt el és a férfiak továbbra is tervezési fázisban voltak.

//Bocsánat a rövidségért, csak még beszéltek és ötleteltek, erre nem sokat lehet reagálni Smile //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1975
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Ervin Bludheim on Kedd 08 Május 2018, 20:44

Tovább gondolkodunk, hogy mi tévők legyünk. Nem igazán van más ötletem, mint hogy a piramisba menjek. Bár az öregnek igaza volt, hogy sok rosszat sikerülne elkerülni, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Ki tudja, hogy mi történhet. Ha máshogy támadunk, vagy esetleg máshogy készülünk. akkor lehet előbb megtudják és gyorsan eltörlik az egész HYDRÁt. Akkor meg mi lesz? Nem fogunk tudni csak így vissza ugrani az időbe. Nem sok módon lehet visszautazni az időben, hogy megjavítsuk a történelmet, ha egyszer elrontottuk. Ez egyébként megint visszavezet arra, hogy ki csinálta ezt az egészet. Nagyon kevesek képesek erre. Viszont ha valami fundamentális vagy alapvető dolog rengett meg, akkor sokkal nagyobb a baj, mint hogy a HYDRA vagy Apokalipszis vagy "Rémálom" miatt aggódjunk. Akkor nagyon gyorsan kell rá megoldást találnunk. Az érzésből arra következtetek, hogy ez a piramisban lesz. Persze, lehet csapda is, de nem igazán van más választásunk. Ha még is az, akkor utána mehetünk a HYDRÁhoz. Azután meglátjuk mi lesz.
- Szerintem is menjünk a piramisba. Hidd el, meg tudom oldani, hogy elmeneküljünk.- mondom Tristannak, ha még kétségei vannak. Ha nincsen több ellenvetés, akkor én is elindulok a piramis fele.
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Május 2018, 00:01

//Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Niteris on Pént. 11 Május 2018, 21:19

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Igen-igen! A kapitány átlátta a helyzetet, ahogyan illik, és hallgatott a bölcs tanácsokra. Immáron semmi sem állhatott Niteris és Rémálom közé. Elégedetten megkopogtatta a padlót esernyőjével.
- Akkor ezt megbeszéltük. Remek-remek! - mondta - De ott aztán szörnyű nagy csatára kell ám számítani. Amúgy van itt még valakinek korábbi tapasztalata gonosz, interdimenzionális entitások elpusztításában? Gondolom nem látszik, de én egyszer majdnem elfogtam a Szellemlovast. Egyedül!
Ami utána történt, arról már nem szívesen beszélt volna, de hát miért is kérdezne bárki rá? Normális emberek ilyenkor csak áhítatosan bólogatnak, és örvendenek, hogy ilyen remek csapattársuk van, mint Niteris. És volt is okuk örülni! Az egész Hydrából talán csak két-három ember jött volna rá, hogy Rémálom van a dolgoknak megette. Hát mennyi esély volt arra, hogy az egyik pont eljön? (Nagyon kevés)
avatar
Niteris
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 12 Május 2018, 21:00

Tristan katonaként gondolkodik. Nem tudják az ellenfél védelmét felmérni, nincs elég erejük ahhoz, hogy ha szembetalálkoznak vele akkor egyáltalán megsebezzék és abban sem lehetnek biztosak, hogy tényleg van dolguk vele. A mondatra, hogy a másik, aki rangban Tristan felett áll ki tudja őket vinni Tristan bólint. Ez és az, hogy egy felettese parancsáról van szó meggyőzi a hadnagyot, hogy menjenek.
-Rendben. Induljunk. Azt, viszont hasznosnak gondolnám, hogy odaérve majd előbb felmérnénk a piramist, hogy ha egyáltalán be akarunk jutni akkor, azt hogyan tehetjük meg.
Az öreg szavaira ismét csak felvonja a szemöldökét.
-Nem hiszem, hogy odaérve fel kéne vonnunk a figyelmet magunkra. Viszont tényleg jó lenne ha elmondanánk mit kell tudnunk egymás képességeiről. Rajtam mondjuk látszik is. Rendvédelmi kiképzés, emberfeletti erő és különösen érzékeny látás.
~Az öreget úgy látszik lebecsültem és tényleg egy nagyágyú lehet. Talán valami mágus lehet.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 13 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

Apokalipszis és az AIM


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Ervin von BlüdheimKövetkező körváltás: 2018. május 17. (csütörtök)

”A kitaposott ösvényt járd, ne az ismeretlent…”
- Felicia Paran, a Kártyák MestereA csapat végül eldöntötte, hogy elmegy a piramishoz, mert onnan hívta őket valami. Így a fizetés után el is tudtak indulni. Mivel szerencsére mindannyian kellően turistának néztek ki, így továbbra sem voltak feltűnőek és akadálytalanul tudtak haladni. Senki sem állította meg őket igazoltatni, vagy nem tűntek fel senkinek. Nem követték őket. gyalog menni túl messze lett volna, így a tömegközlekedés volt a legcélszerűbb, ha ezt választják, akkor sikerült egy olyan repülő járművet kifogni, ami tele volt turistákkal, így még inkább elvegyülhettek. Az egészút nagyjából fél óra volt, mert még sok másik helyen is megáll a jármű – gyalog jó két óra is lett volna – de végül megérkezett a végállomásra, ami nem volt messze a piramistól. Körben vízzel volt az egész rész körbevéve, illetve parkokkal.

Az egész helyet egy kerítés vette körbe, bokrokkal szegélyezve belülről, utána nagyobb park következett és végül a piramis bejárata. Odabent nem igen látszott senki sem, nem sétáltat mutánsok, se turisták a parkban, de bent távol a piramis bejáratánál álltak őrök, ahogyan kerítés kapujában is. Ezeknél az őröknél nem volt semmilyen fegyver, ami nem is volt meglepő, mert Apokalipszis ezt nem tűrte meg, elvei szerint mindenkinek magának kellett boldogulnia.
Szóval minimális ellenséges erők látszottak itt, bár nagy területen kellett eljutni a piramisig, ha úgy dönt a trió, hogy gyalog próbál bejutni, persze ha Ervin módszereivel igyekeznek majd, akkor efféle gondjuk úgysem lesz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1975
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szer. 16 Május 2018, 20:30

Tristan is belegyezik a tervembe, szóval végre elindulhatunk. Az öreg már majdnem táncol örömében. Ahogy megyünk kifele és fizetünk, a férfi javasolja, hogy ismerjük meg egymást jobban. Nem rossz ötlet.
- Én tudok teleportálni. És igen, másokat is tudok magammal vinni.- mondom tömören. A többi dolog most annyira nem számít, ezt fogjuk leginkább használni. Az öreg elméletileg majdnem elfogta a szellemlovast, ami igazán lenyűgözőnek hangzik. Nem tudom, hogy tényleg az is. De talán nem lesz teljesen haszontalan. Az út túl hosszú lenne gyalog, így tömegközlekedéssel megyünk. Nem örülök neki, de úgy tűnik, hogy egyenlőre senkiben sem keltettünk gyanakvást. Ha jól láttam nem is követtek minket. Mikor a palotához érkezünk, látszik, hogy senki sem jár bent. Csak az őrök. Jól körbenézek, hogy látok-e helyet ahova be tudok teleportálni és onnan tovább tudunk haladni. Ha igen, akkor kiteszem a karom a társaimnak, hogy fogják meg. Ha megteszik, akkor felidézem a mágikus ábrákat és számításokat az elmémben, és elmondom a képletet, amivel rövidebb utat vágok a téren át, hogy ott legyünk, ahol akarom. Innen óvatosan újra felmérem a helyzetet.
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Niteris on Szer. 16 Május 2018, 22:53

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

A beszélgetés érdekes fordulatot vett, és mindenki elkezdte felsorolni nemes képességeit. Ez alól sajnos nem lehetett kibújni...
- Khm... Én vagyok Niteris, Mephisto rettegett démona! - mondta - Nagyon veszélyes feladatom az, hogy megállítsam Rémálmot, és újra elzárjam... a börtönébe! Ehhez vannak szörnyű erőim, mint például... khm... elfoglalom mások elméjét, alakváltás,  meg ilyesmik.
Remélhetőleg senkiben sem merült fel a kérdés, hogy mindezzel hogyan lehet elfogni egy szellemlovast. Igen, nagyon menők a démonok, egy igazi szimbiontával viszont nem érnek fel. Legalábbis a többségük nem.
~Majd egy szép napon minden helyreáll...~
Idő közben szépen elértek a piramishoz. Nem őrizték sokan, és pont kiderült, hogy teleportálni is tudtak, így Niteris nem is aggódott sokat a bejutás felől. Vigyorogva megmarkolta a kapitány kezét, és várta a csodát.


//Bocs a késésért... A boldog családi élet magával ragadott, és elröpült az idő...//
avatar
Niteris
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 17 Május 2018, 00:00

//A kései írások miatt hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 20 Május 2018, 16:34

Meglepő, hogy milyen szerencsések azzal kapcsolatban, hogy turistának néznek ki. Szinte már gyanúsan. Ezt Tristan el is raktározza az agyában. Ő az a fajta elővigyázatos alak, aki szeret inkább mindenbe belegondolni dolgokat minthogy egy lehetőséget is kihagyjon. A társairól jól sejtette. Elég komoly figurák. A felettese képes teleportálni az öreg pedig állítása szerint egy démon. Tristan nem érti miért foglalkoztatja a HYDRA az ilyet, de valószínűleg csak azért mert valakit meghalni is el kell küldeni bár ő maga még szolgafajnak sem tartja az ilyet. Szerinte egyből halált érdemelne, de sajnos a felettesei döntéseibe nem szólhat bele. Ellenszenvét mindenesetre igyekszik nem kimutatni. A piramishoz érkezve megállapíthatja, hogy a helyi védelem igencsak gyenge. A bejutásra tényleg van esélyük. Főleg úgy, hogy a felettese megpróbálja őket beteleportálni. Már akkor mikor a másik elmondta ezt a képességét Tristan akkor megértette milyen hasznos is ez taktikai szempontból.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Hétf. 21 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

Apokalipszis és az AIM


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Ervin von BlüdheimKövetkező körváltás: 2018. május 25. (péntek)

”Ki fog mindennek véget vetni?”
- Felicia Paran, a Kártyák MestereA megétkezés után Ervin nekilátott annak, hogy nézelődjön, hogy hova is lehetne beteleportálni. Kint sajnos semmi ilyesmit nem látott, ahol bejárt látszódott a piramisba ott őrség is volt, amit valószínűleg nem is nagyon akart megtenni. Amennyire látszott itt kint úgy helyezkedtek el az őrök, hogy teljesen letudják fedni a látható területet, azaz nem nagyon volt olyan hely, ahova észrevétlenül be tudott volna jutni a trió. Ha volt is olyan, mert éppen bokrok takarásában voltak, akkor viszont a tovább haladásnál már nem lehetett volna tovább menni.
Így igazából az egyetlen lehetőség, ami látszik, hogy vakon beteleportálni a piramisba, hacsak nem akarnak máris itt kint lebukni és akkor minden esélyt elveszítenek arra nézve, hogy bejussanak.

//Bocsánat, hogy nem hosszabb, csak olyan érzésem volt, hogy Darren lehagyta a reag felét, hogy mi van akkor, ha nem lát kint olyan helyet, ahova lehet teleportálni.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1975
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Niteris on Csüt. 24 Május 2018, 14:01

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

A bajtársakkal kézen fogva gyönyörködni a kilátásban... ezek azok a pillanatok, amikért megéri csatlakozni a Hydrához. Niteris átszellemülten figyelte a piramist, amíg fel nem tűnt neki, hogy nem haladnak sehová. Gyanúsan sokáig álltak egy helyen, amíg a kapitány nézelődött, talán megfelelő célállomás után kutatva.
- Akár meg is szállhatom az egyik őrt, ha az egyszerűbb. - vetette fel óvatosan. Nem látott rá sok esélyt, hogy ez a kapitány is olyan hirtelen haragú lenne, mint például egy gonosz kiképzőtiszt, aki minden hibáért orrba vágja az embereit, de errefelé sosem lehet tudni. A vezetők néha makacsul ragaszkodnak az eredeti tervükhöz...
Ezek után a kapitány rendelkezése szerint vagy tovább várta a csodát, vagy kiszemelte a legközelebbi őrt, és varázslatos módon elindult, hogy elfoglalja a testét.
avatar
Niteris
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Thorhalla Yesterday at 00:00

//Kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Óváros utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.