Z Dimenzió

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 26 Ápr. 2016, 20:44

~Joseph Soltzbauer~

Sikerült mindent elrendeznünk, és mehettünk is a felszerelésért, öt percünk volt minderre, nekem nem is kellett több. Felkaptam egy pisztolyt és a hátamhoz csatoltam a táskáját, ahol fedni fogja a ruha amit kapunk, a késemet pedig a csizmám szárában rejtettem el. Ezen kívül a kommunikátort vettem magamhoz, és ezzel meg is voltam.
Végül megérkeztünk a Z dimenzióba is, itt egy nő köszöntött minket németül, meg is néztem magamnak, szemre való menyecske volt, meg kellett hagynom. Ő a bázisukra vezetett minket, a föld alá, ami Hydra viszonylattal is roppant modernek tűnt, nem hiába mondta Reena, hogy szarban sincs a technikánk ezekhez képest. Itt már angolul beszéltek, a nevük viszont korántsem tűnt annak. Feltehetünk nekik kérdéseket, nekem nem igazán volt kérdésem, legfeljebb annyit tudtam volna kérdezni, hogy az ellenségünk vérzik-e, de sejtettem hogy igen. Ami pedig vérzik, azt meg is lehet ölni, ilyen egyszerű. Nem azért jöttünk, hogy az orvostudományunkat fejlesztgessük, arra megvan a megfelelő hely és idő, mi most itt lázadni akarunk, leverni Zolát, gondolom ellopni a technológiát, és irány haza, nem kell itt barátkozni meg szépítgetni a dolgokat.

Felszerelés:

- saját egyenruhája
- saját kése
- saját pisztolya
- kommunikátor

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 27 Ápr. 2016, 00:01
Hydra felemelkedése: További offenzívák
Hydra - Újra a Z dimenzióban

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Klaus Randgris, Otto Meinhard Freisler és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2016. május 1. (vasárnap)

A lehetőségeikhez mérten a helyiek megadtak mindent Klausnak, illetve a többieknek is hozzáférhetővé tették mindezt:
az adatok:
Fizikai munkás kaszt:
A helyiek mind szélesebbek és magasabbak voltak, mint az emberek, a lépéseik is igencsak erőteljesek. Járás közben pedig úgy mozgatták a csípőjüket, ahogyan egy mezei emberi gerinccel rendelkező személy képtelen lenne, még az állatias mutánsok sem. Nem látszottak mutánsok, mindenki kaukázusi bőrszínnel volt megáldva, a haj színek közül minden megtalálható volt, szőke, barna, fekete és vörös, illetve ezeknek az árnyalata. Széles járomcsonttal rendelkeztek, furcsa homlokkal, előrébb ugró szemöldökkel, a szemeik mintha kisebbek lettek volna, mint a megszokott. A magasságuk pedig szinte mindegyik minimum 190 cm magas, de sokan ennél jócskán nagyobbak (230-240 cm-ig). Úgy néztek ki, mint a Homo Erectus, csak épp nem másfél méter magasak voltak, hanem annál jócskán többek. Ezek teljesen átlagos olcsóbb ruhákat hordanak.

Átmenet:
Hasonló paraméterekkel rendelkeznek, mint az előzőek, magasak, kaukázusi bőr, bármilyen haj és szemszín. Már némileg emberszerűbben mozogtak és néztek is ki, a cro-magnoni emberhez hasonlítottak. Még mindig nem teljesen elegáns léptekkel, de már sokkal kifinomultabbak voltak, mint az előző osztály. Nem vegyülnek az alacsonyabb osztállyal, az ő értelmi szintjük az átlagos emberével felel meg, így komolyabb komplexebb feladatokat is eltudtak látni, mint a munkás kaszt. Ők pedig már jobb ruhákat is hordtak, mutatva azt, hogy melyik osztályba/kasztba is tartoznak. Jellemzően könnyű fizikai és minimális szellemi munkát végeztek. Ők átlagosan már úgy 195-200cm magasak

Über faj:
legbelső szint pedig túlmutat a ma ismert emberek fogalmán. Mindannyian szépek, vonzóak, intelligensek és fizikailag is szellemileg is tökéletesek. Lényegében mindannyian szuperzsenik. Noha valamivel erősebb a testfelépítésük, mint egy embernek, de mivel mindannyian minimum 200cm magasak, így nem tűnik fel mindez. A modern mai emberi alappal rendelkeznek.


Társadalom:
A társadalom szinte teljesen elszeparálódik egymástól, minden kasztnak más-más jogaik vannak és máshol élnek. A legfejletlenebbek a legszélső gyűrűben, az átmeneti faj a másodikban és legbelül pedig az "über faj". Mindannyiukat korábbi, vagy épp jelenlkori emberváltozatok hozta létre Zola, úgy, hogy asgardi DNS-el keverte őket. Éppen ezért az itteni őshonos nyelv is az asgardira hasonlít. Az adatok szerint lehet, hogy egy Hydra tagnak a DNS-ét is használta, egy bizonyos Jochem Schallamach, akinek a DNS-ére még a 2. világháború alatt tett szert és az is nagy segítség volt a fajok kialakításához.
A legfelső kasztban - über fajnál) vannak olyanok, akik mindenkinek egyenlőséget akarnak - belőlük lettek a lázadók -, de a többség jól megvan.
A legalsó kasztnak szinte pihenésre sincs szüksége, nap 24 órájából 23-at dolgoznak, egyet kell csak aludniuk. Fizikai munkákat végeznek gyárakban, bányásznak, földet művelnek és állatot tenyésztenek.
A középosztály naponta 16-18 órát dolgozik, ők már szoktak kulturálódni, filmeket nézni, zenét hallgatni, alkotni. Távolról figyelik az alsóbb kaszt munkásságát, egyébként ők felettük dolgoznak, könnyű fizikai munkát, asszisztensi munkát, iratrendezés, stb és ők a katonák is.
A felsőosztály pedig a kultúra fellegvára, ők 4-6 órát dolgoznak, a többiben pihennek és alkotnak. Ők dolgoznak a legfelsőbb szinten, tudósok, orvosok, professzorok, stratégák, papság, politikusok. Szóval jellemzően a gondolkodós dolgokat látják el.

Fiziológia:
A testfelépítésük az emberéhez hasonlatos, azonban mindnek az asgardi DNS miatt nagyobb erejük, ellenállóképességük, illetve regenerácójuk van. Lehetséges közöttük a mágiahasználó is - asgardi mágiát.
A bőrük, szervezetük adaptálódik a külső hatásokra, így elsőre kell bevinni a halálos sérülést. Valószínűleg ezt Jochem Schallamach DNS-ből örökölték.
Az alkalmazkodóképesség miatt nehézkes a monitorokat kioperálni belőlük, a felsőbb szerveik emiatt lejebb tolódnak, a monitor miatt, a szívük a monitor mögött van, a tüdejük kisebb, de nagyobb kapacitással működik éppen ezért, és a monitor alatt kezdődik csak. A monitor beleépül szervesen a szegycsontba és a bordákba, így az eljárás roppant fájdalmas és több napos altatást ígényel. Az letávolítás után minden az eredeti helyre tolódik vissza hetek-hónapok alatt. Hogy ezt meggyorsítsák Reena Reynolds véréből készült regenerációs szérumot használnak.
A regenerációjuk miatt több száz, vagy akár több ezer évig is élhetnek, erről maguk sem tudnak pontos adatokat.

Ami az aktákat illette, nevek, képek voltak, illetve foglalkozás és az, hogy mennyi ideje vannak kapcsolatban velük. Minden más még a fordítás ellenére is teljesen értelmetlen volt, mert nem volt földi (angol, vagy német) megfelelője azoknak a dolgoknak. Ami egyértelmű volt, hogy több éve, évtizede kapcsolatban voltak a többi csoporttal, tudósok, politikusok, papok, stratégák is voltak közöttük, férfiak és nők vegyesen. Csak ez a csoport ismerte a monitorok eltávolításának módját, zavarókkal pedig mindenki rendelkezett, ironikus módon egyszerű apró zajkeltő generátor kellett ehhez, vagy helyben egy Faraday-kalitka. Rövidített filmet kapott Klaus arról is, hogy milyen volt a műtét, ami teljes sikerrel zárolt.
Helyszínnek földalatti helyeket adtak meg, hogy ott lesz a tárgyalás, könnyebb elbújni. Azt, hogy mit remélnek, az, hogyha a többi sejt látja, hogy vannak kívülről is szövetségesek, így nagyobb az esély arra, hogy lerázzák a láncaikat és önállóan élhessenek, bármiféle felsőbb egyeduralmi szabályozó erő - lényegében császár - nélkül, ahol a helyiek alakítanak demokratikus rendszert.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 28 Ápr. 2016, 15:06


_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Noah Fischer on Pént. 29 Ápr. 2016, 09:31

Z Dimenzió - Page 4 Hydra2
Hydra - Újra a Z dimenzióban
Minden megosztott adatot letölt a chipre, fordításra pedig nincs szüksége, ha szövetségeseik megosztják vele a helyi nyelv fájljait (szótár, nyelvtan...stb), akkor írni, olvasni és beszélni is képes azt, megkönnyítve ezáltal egy kicsit a fájlokban való kutakodást. Figyelmesen tanulmányoz mindent, s bár ettől különösebben nem válik komfortossá a helyzettel, nem is azért fizetik, hogy a saját jóérzéseit hajkurássza ideát. Részéről nincs több kérdése a feladatot illetően, valószínűleg akkor merülnek majd fel továbbiak, ha ténylegesen is mozgásba lendülnek a dolgok.
Joseph kérdése jogos, bár kételkedik abban, hogy kiengedik őket az utcára, ha a dimenzión belül is teleportációval közlekednek. Valószínűleg meg tudják úgy közelíteni a bázisokat, hogy ne kelljen találkozniuk út közben senkivel, bár véletlenek nem csak hogy előfordulhatnak, általában előszeretettel és a lehető legrosszabb pillanatban prezentálják magukat. Érdeklődve hallgatja hát a válaszokat, hátha kitaláltak már az itteniek valamiféle álcázó módszert, amivel megkerülhetik ezt a problémát.
- A felszerelkezés után részemről indulhatunk. - Szól végül, ha megkapták a választ.

Felszerelés:
- Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló) 5000$, kesztyűvel
- 4db kés alkaron és lábszáron
- speciális fém fúvócső + 1 tucat mérgezett tű (6db izombénító, 6db altató)
- kombinált bicska
Kiborg:
- Biomechanikus szem: 1 kilométeres körzetben érzékel. Átvilágítás: vékonyabb falakon keresztül is lát, főleg szerves anyagokat mutat ki. Hőérzékelés, infra- és UV-tartományú érzékelés.
- Chip: Kommunikációs egység, letöltésre, adattárolásra alkalmas. Automatikusan rögzíti a biomech szemen keresztül beérkező képeket, az adattárolón rögzítve van a legtöbb ismert fegyver, jármű, technikai eszköz használatának ismerete, ezeket képes is alkalmazni. Engedélyre updatelhető személyi adatbázis.
Update: Z-dimenzió letöltött anyagai

_________________
Z Dimenzió - Page 4 B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Valdemar Seymour on Pént. 29 Ápr. 2016, 09:53

Z Dimenzió - Page 4 12670681_1272498342779061_5248193475238196078_n
Hydra - Újra a Z dimenzióban

Nem köti le az olvasás, nézés, az információk befogadása hosszú ideig, bár nem egy zseni, vagy szuperzseni, kifejezetten intelligenc férfinek ismerik azok, akik ismerni vélik. Intelligens és alapos, a rendelkezésükre bocsátott adatok pedig nem olyan sokrétűek, mint amihez szokott, amikor Klaus első, közegéből kiemelt árvafiú-viselkedésmintájáról megírta a tanulmányát az is hosszabb volt, és mégis milyen hamar végzett vele. Majdnem mindent meg is jegyez az olvasottakból, minden egyetemista átlagos képessége ez, persze, egy év múlva már semmit nem fog tudni ebből, ha nem ismétel, a rövidtávú memóra áldásos kihasználásának technikáját tanítani kell minden érző szívű árjának.
Soltzbauerre néz, aztán Klausra, magában mintha megint mosolyogni tetszene, de hideg kék szemei mögé nem látnak be se az egyszerű, se az istenszerű halandók, futó mozdulatokkal ellenőrzi magán az elhozott felszerelést, ha esetleg a teleportáció megmozgatta volna őket. Indulhatnak a föld alá, hogy a Hydra arcát adják egy demokratikus lázadáshoz.

felszerelés:

- kommunikátor
- Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló) 5000$, kesztyűvel
- egy pár újrahasznosathító gumikesztyű
- két hagyományos fémszike, egy kézi lézerszike
- kések alkaron és lábszáron

_________________
Z Dimenzió - Page 4 Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 01 Május 2016, 00:00
Hydra felemelkedése: További offenzívák
Hydra - Újra a Z dimenzióban

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Klaus Randgris, Otto Meinhard Freisler és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2016. május 5. (csütörtök)

Joseph kérdésére nem a helyiek, hanem Reena felelt, egy enyhe fejcsóválás keretében.
- Vannak holoövek - mondta. - Még mi hoztuk őket korábban, de egyébként sem fogunk a felszínre menni, legalább is a tervek szerint, hanem végig a föld alatt maradunk.
A holoövek Klaus és Otto számára sem voltak ismeretlenek, egy öv, ami egy holografikus képet vetített ki, jelen esetben egy személyt, minden fizikai hatása is volt, olyan elven működött, mint a veszélyterem. Ami a nyelvet és nyelvtant illette még, ha meg is kapta volna Klaus, akkor sem boldogult volna, a nyelvet sem bízta a véletlenre Zola, ahhoz, hogy egyáltalán meg lehessen tanulni rendelkezni kellett, hogy egyáltalán értelme legyen a rúnáknak, szavaknak. Szándékosan mágikus nyelvet alkotott kvázi varázsszavakból. Mivel a Hydra nyelvészei sem tudták lefordítani eddig - megkapták volna a nyelvet feltöltve, ha így lett volna - azaz valamilyen olyan mágiával készült, amivel a Hydra nem rendelkezett a köreiben.
Felszerelésként energialapú fegyvert kaptak mindannyian, itteni darabot, ezekkel ugyan ölni nem lehetett, de be lehetett könnyedén állítani azt, hogy bénítson, akár területre hatóan is, ne csak egy személyre. Az akták közül, amit még elmondtak, hogy az első csoport mintegy ötven főből áll szanaszét, innen két fővel fognak találkozni Kala'ran és Aren'dew volt a nevük, ők most 250 évesnek feleltek meg mind a ketten, 200 éve házasok, Kala'ran a nő, ő genetikus és virológus, a férje pedig stratéga és hadvezér. Az adatok között szerepelt a teljes átvilágítás, több személyes találkozó is volt velük már, bár emberrel még csak Zola magánhadseregének tagjaival találkoztak. Ez a sejt, ahol most voltak megtanította angol nyelvre őket, a némettel egyelőre nem boldogultak.
- Maguk fognak tárgyalni velük - mondta Reena. - Az együttműködés fejében én vizsgálatok alatt leszek. Ha készen vagyunk, akkor indulhatunk, már várnak ránk az előer megbeszéltek alapján.
Ha mindenki kész volt, akkor egy villanás után egy másik laborban találták magukat. Nem messze tőlük Kala'ran és Aren'dew várakozott, mind a ketten szőkék, kék szeműek, a férfinak rövid felnyírt haja volt, a nőnek hosszú kontyban levő haja, a férfin katonai egyenruha volt, a felesége pedig laboros köpenyt és a földi orvosokéhoz hasonlatos kék műtősruhát viselt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Noah Fischer on Vas. 01 Május 2016, 21:49

Z Dimenzió - Page 4 Hydra2
Hydra - Újra a Z dimenzióban
- Áh! - Felcsillan a szeme a holoövek említésére. Hát ez rendkívül hasznos, meg azt sem bánta volna, ha ezért nem futnak egy plusz gondolati kört ha már egyszer rákérdeztek mindketten korábban az álcázófelszerelésre, de senki nem mondta, hogy nagyon sietniük kell.
A nyelvvel kapcsolatban tudomásul veszi, hogy hiába próbálkozik, bár azért reménykedik benne, hogy sikerül egy napon olyan mágiahasználó kollégákat találni, akik meg tudják fejteni, bár... ha legyőzik Zolát, végül is nincs különösebb jelentősége. Hacsak nem a lehetséges szövetségesek okán.
250 évesek... el nem tudja képzelni, miért fogják komolyan venni a magafajtát. Hozzájuk képest nagyjából éretlen kölyöknek tűnik, hiába képzett és tapasztalt katona már. Nos... reméljék a legjobbakat. Felvonja a szemöldökét, ahogy Reena megszólal, aztán hirtelen kiüresedik a tekintete ahogy tudatosul benne, mit beszél a nő.
- Ez esetben... - Nagyon kell ügyelnie a vonásaira, hogy ne látszódjon, mit gondol a helyzetről. Miért az eligazítás után, itt kell megtudnia, hogy Reena kísérleti patkányt játszik és nem tart velük?! - Talán meg kellene állapodnunk a csapatvezetőben. - Egyetlen katonai szerveződés sem megy hierarchia nélkül, a tárgyalásokat meg ritkán sem kánonban szokták előadni. Ennek fényében pillantása megállapodik Reenán. Mint felsőbb akcióvezető, természetszerűleg tőle várja, hogy jelölje ki a helyettesét.
Amennyiben ez megtörténik és felszerelkeztek, részéről készen áll az újabb teleportációra.

Felszerelés:
- Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló) 5000$, kesztyűvel
- 4db kés alkaron és lábszáron
- speciális fém fúvócső + 1 tucat mérgezett tű (6db izombénító, 6db altató)
- kombinált bicska
- holoöv NEW
- energiaalapú fegyver (részleges és teljes testbénító funkció) NEW
Kiborg:
- Biomechanikus szem: 1 kilométeres körzetben érzékel. Átvilágítás: vékonyabb falakon keresztül is lát, főleg szerves anyagokat mutat ki. Hőérzékelés, infra- és UV-tartományú érzékelés.
- Chip: Kommunikációs egység, letöltésre, adattárolásra alkalmas. Automatikusan rögzíti a biomech szemen keresztül beérkező képeket, az adattárolón rögzítve van a legtöbb ismert fegyver, jármű, technikai eszköz használatának ismerete, ezeket képes is alkalmazni. Engedélyre updatelhető személyi adatbázis.
Update: Z-dimenzió letöltött anyagai

_________________
Z Dimenzió - Page 4 B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Valdemar Seymour on Hétf. 02 Május 2016, 00:06

Z Dimenzió - Page 4 12670681_1272498342779061_5248193475238196078_n
Hydra - Újra a Z dimenzióban

Nagyon érdekesnek tartja, hogy Z-dimenzióbeli szövetségeseik ilyen szófukarak, tűnődő pillantással vizsgálgatja őket, ahogy a velük jött nő újra megszólal, a fejcsóválását nem tudja mire vélni, de nem is gondolkodik rajta sokáig az új felszerelésre odafigyel.
Elveszi az új fegyvert, kér egy bemutatást, hogy hogyan kell használni, csak a biztonság kedvéért.
- Ezt nekem se említették - jelzi Klausnak, hogy ő sem tudta, hogy csapatvezető és bármiféle használható információ nélkül hagyják őket, a pillantása továbbvándorol Josephre, aki kézenfekvően lesz az akció kijelölt vezetője, hiszen ő volt a Reichstag elfoglalásának is a hőse. A kijelölés után történik csak meg lehetőleg a teleportáció, ahol újra szétnézhet és két újabb tökéletes lénynek mutatkozhat be, gondosan elhagyva a saját doktor megjelölését. Szőkék, stratégák, orvosok, genetikusok, mágikus nyelveken szólnak. Miért nem fordították le ezek a tökéletes lények a nyelvüket a Hydra számára, miért a Hydra kínlódik vele? Fura.

felszerelés:

- kommunikátor
- Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló) 5000$, kesztyűvel
- egy pár újrahasznosathító gumikesztyű
- két hagyományos fémszike, egy kézi lézerszike
- kések alkaron és lábszáron

_________________
Z Dimenzió - Page 4 Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 05 Május 2016, 00:01
Hydra felemelkedése: További offenzívák
Hydra - Újra a Z dimenzióban

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Klaus Randgris, Otto Meinhard Freisler és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2016. május 9. (hétfő)

Még a teleportálás előtt a feloszlásról volt a beszélgetés, hogy ki miről beszélne.
- Önök mindannnyian más területen járatosak, emiatt lettek kiválasztva Goblin által - mondta. - Így értelemszerű, hogy mindannyian arról beszélnek majd, amihez értenek. Önök a harcászatról - pillantott Josseph-re és Klausra - ön pedig a tudományos részről Herr Freisler.
Néhány pillanatot kivárt, majd folytatta.
- Herr Soltzbauer nem kifejezetten szeret parancsok lenni, így mivel főleg tudományos dolog fognak szóba kerülni, Herr Freisler fogja ott a csapatot vezetni. Ha nincs kifogása ellene. De mivel nem számítunk harcra, vagy effélére, így úgy vélem, hogy ezúttal nincs olyan nagy jelentősége. Önökre van bízva, hogy mennyit osztanak meg a házaspárral, a Hydra tulajdonképpen szabadkezet adott ebben, a cél, hogy minél több mindenki legyen a segítségünkre, a helyiek úgyis fejlettebbek, így valószínűleg nem technológiai dolgokban fognak megállapodni.

A teleportálás után a házaspár néhány pillanatig még várt, hátha a jövevények köszöntik őket, de mivel ez nem történt meg, így a nő szólalt meg.
- Üdvözöljük önöket szerény hajlékunkban - mondta. - Kérem érezzék otthon magukat. Hozhatok valamit enni, vagy inni, úgy tudom, hogy önöknek igencsak gyakran kell táplálkozniuk és folyadékot bevinni a szervezetükbe.
Mindezek után kíváncsian fürkészte a négyest, hogy mit is fognak szólni, vagy reagálni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 09 Május 2016, 00:01

//Mivel senki sem írt, így tudok írni. Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 13 Május 2016, 00:01

//Újfent nem tudok kört váltani, kedden remélem már igen.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 17 Május 2016, 00:00

//Újfent nem, ha szombaton sem tudok kört váltani, akkor lezárom a kalandot.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 21 Május 2016, 00:00
Hydra felemelkedése: További offenzívák
Hydra - Újra a Z dimenzióban

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Klaus Randgris, Otto Meinhard Freisler és Reena Reynolds

Következő körváltás: -

Végül a társaság megpróbált tárgyalni a házaspárral, de azok meglehetősen makacsnak bizonyultak és nem mertek semmit sem kockáztatni. Így bele sem mentek semmibe, mert nem tudták őket meggyőzni. Ezek után pedig még nehezebb dolguk volt, mert úgy tűnt, hogy a különböző sejtek kapcsolatban állnak valamilyen módon egymással és mivel az első házaspárt nem sikerült meggyőzni - ők voltak a legkönnyebben meggyőzhetőek a szövetségesek szerint - így ezek után egyelőre sajnos mindenki más is nemet mondott. A társaság pedig teljesen sikertelenül volt kénytelen visszatérni Németországba.

//Akkor ezzel a kalandot le is zártam, ami így sikertelenül végződött.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Z Dimenzió - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Z Dimenzió - Page 4 Empty Re: Z Dimenzió

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.