Horatio Millvier

Go down

Horatio Millvier Empty Horatio Millvier

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 29 Jan. 2015, 18:26

Adatok:

Név: HoratioMillvier
Egyéb név(i): Horatio, Szellem.
Faj: Mutáns.
Nem: Férfi.
Jellem: Semleges.
Személyazonosság: Nyílt.
Születési helye és idő: 2013. augusztus 05. New York (egy másik realitás).
Kor: 32 év.
Család: Apa: BalthazarMillvier. Anya: SarahAdstone.
Foglalkozás: Régész, X-Men tag.
Testmagassága: 181 cm.
Testsúlya: 82 kg.
Szeme színe: Barna.
Haja színe: Barna.
Bőre színe: Világos.
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Kitűnő egészségnek örvend.

Horatio Millvier 6a00d83451b92469e20115705c5ef1970b-500wi

Életrajza:

2013-ban született, New York-ban. Apja BalthazarMillvier egy mágus, míg anyja SarahAdstone egy mutáns volt. Apja Angliából költözött New Yorkba, miután tanítóját más mágusok megölték. Itt ismerkedett meg Sarah-val, és miután összeházasodtak megszületett Horatio. A gyerek gyorsan cseperedett. Már általános iskolás korában nagyon érdekelték a múlt eseményei, és a régi dolgok. Így az általános iskola után régésznek kezdett tanulni. Az eredményei nagyon jók voltak. Apja sokszor segített neki tanulmányaiban, ha valamit nem értett. Tizenhat éves korában apja és anyja egyik nap a nappaliba hívták. Elmondták neki, hogy az anyja mutáns, míg az apja mágus. A fiatal fiú eléggé jól fogadta a hírt, hogy valószínűleg, ő is örökölte szülei génjeit. Ezek után az apja néhány próba elé állította, hogy rájöjjenek, vannak e mágikus képességei. Hamar fény derült rá, hogy igazak voltak a feltételezéseik. Úgy tűnt, hogy mutáns képességekkel nem rendelkezik, azonban, egyik este rémálma volt, és mikor felriadt az ágya alatt találta magát. Ezen események után hol apja, hol pedig anyja tanította őt. Apja a tűz mágia használatára oktatta a fiát, míg anyja mutáns képességének használatát tanította neki, amelyről kiderült, hogy nem csak szellemformába tud átalakulni, de kemény burkot is képes képezni maga körül, amely megvédheti őt a külső behatásoktól.

Húz éves korára már elég szépen tudta használni, mind mutáns mind mágikus képességeit. Több alkalommal is remekül alkalmazta azokat. Miután apja csatlakozott az X-Menhez, Horatio egyre kevesebbet látta. Miután végzett a tanulmányaival, és dolgozni kezdett ezen időszak még kevesebb lett. Horatio rengeteg utazott, révén, hogy régészeti munkái sokszor szólították el otthonról. Idővel azonban úgy döntött, hogy inkább labor munkát akar végezni. A céljait azonban nem osztotta meg szüleivel. Az volt a terve, hogy a szabadidejéből amennyit tud a képességei gyakorlására, fordít. Ezek mellett karate órákat is vett, hogy meg tudja magát védeni közelharcban is. Minden lehetőséget megragadott, hogy gyakorolja az önvédelmet, és a képességeit. Idővel már úgy érezte, hogy szülei elé kell állnia. Éppen ezért leültette őket, és elmondta nekik, hogy a munkája mellett az X-Menhez akar csatlakozni. A szülei bár eleinte nem örültek a dolognak, rájöttek, hogy a fiuk nagyon is sokat segíthet az X-eknek. Ezek után Horatio a munka mellett az X-Men életébe is belefolyt. Rengetegszer segítette az X-ek munkáját, amiben csak tudta. Sokszor apjával együtt dolgozott a feladatokon.

Idővel azonban egyre többet foglalkozott a régészettel is. Élete két ágra oszlott, egyik az X-Men volt, a másik a régmúlt kutatása. Főleg mivel egy olyan lelet nyomába eredt, amely mágikus eredettel bírt. Egy régi máguskönyvben talált rá a lelet információira. Hosszú hónapokat tett fel a kutatásra. Nem tudta, hogy pontosan mit keres. Kevés információja volt. Annyit tudott, hogy nagy erejű mágikus tárgy. Kutatási végül Egyiptomba vezették. Nagy nehezen sikerült is meglelnie annak a fáraónak a sírját, akit keresett. Végül képességeit használva átjutott a védelmen. Egy hatalmas szobában állt, középen egy kristály pihent egy díszes emelvényen. Közelebb érve megkeményítette magát, azonban abban a pillanatban, ahogy ezt megtette a kristály felvillant és őt elnyelte egy kék fény.

Nem tudta mennyi idő telt el. Nem értett semmit. Felébredve egy kis helyiségben találta megát. Egy orvosi ágyon feküdt. Mikor felébredt katonák léptek a helyiségbe. A vezetőjük kérdéseket tett fel neki, de ő nem tudott rájuk válaszolni. Elmesélte mi történt vele. Ők pedig elmesélték, hogy hol van. Kiderült, hogy egy másik dimenzióba került, 2026 ba. Nehezen akarta elhinni, de végül megmutatták neki a valóságot. Végül miután hazugságvizsgálattal is kiderült, hogy igazat mond, még egy jó darabig a bázison élt, és csak miután beilleszkedett az új világba engedték el. Úgy döntött, hogy felkeresi az X-Ment, de mellette elkezdte élni az életét. Miután állást talált egy múzeumban, és lassan stabilizálódott az élete elhatározta, hogy újra kezdi az emberek segítését.

Képességei:

Mutáns:
Szilárdság manipuláció. Képes a testének szilárdságát módosítani. Elérheti, hogy a testén egy kemény vörös színű erekhez hasonlító vonalakkal tarkított burok jöjjön létre, amely képes a testét megvédeni a káros hatásoktól, mint a vágó és szúró eszközök. Ennek hála nagyobb erőt is képes kifejteni, ha ütésről, rúgásról vagy csapásról van szó! A képességének ezen része még fejlesztésre szorul. Ha sikerül teljesen elsajátítani a testének megkeményítését, akkor szinte bárminek ellen tudna állni. A megkeményített, más néven páncél formában képes 200 kg-os erőt kifejteni. A képességének másik része a szellem alak! Ezen képességgel képes légűvé változtatnia magát, így a tárgyakon, falakon, és élőlényeken is képes anélkül áthatolni, hogy azok bármilyen kárt okozhatnának benne! Az átváltozás szellem illetve keménység alakba körülbelül olyan 5-10 másodpercet
(egy kör) vesz jelenleg igénybe.

Mágikus: Mivel apja mágus volt, így mágikus erővel született. Rengeteg mindenre képes, csak tanulnia kell. Apjának hála megtanulta a Tűz mágiát.
Tűz mágia: Ennek hála képes bármit felmelegíteni. A felmelegítés ideje a tárgytól/élőlénytől függ. Ezen mágiának hála képes különböző méretű tűzgömböket és tűzfalakat létrehozni, és még sok mindenre tudja használni.

Varázslatok(szavak, mozdulatok használatával hívja életre erejét):
- Tűzlabda különböző méretben (maximum kézilabda méretű).
- Robbanás előidézése (maximum 1 méteres sugarú körben).

Szakértelmei: Nagyon jó megfigyelő. Sokszor olyan dolgokat is észrevesz, amelyeket mások nem. Kitűnően tud karatézni, és nagyon jók a reflexei.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem.

Megjegyzések: Barátságos, kedves, önzetlen és jószívű ember. Ha tud, segít a rászorulókon. Képességeit megfontoltan használja. Sosem sieti el a dolgokat.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Horatio Millvier 250sc9gHoratio Millvier 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Horatio Millvier Empty Re: Horatio Millvier

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 29 Jan. 2015, 19:04

Elfogadva, 700$ a kezdőtőkéd. Ne felejtsd el levonni a főkaritól az njk-t.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Horatio Millvier Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.