Reptér

Go down

Reptér

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Feb. 2011, 10:08

Bár rengeteg wakandai és ó-egyiptomi dísz van az épületen mégis a külseje nagyon fejlett és szervezet repteret takar.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Csüt. 12 Júl. 2018, 08:16Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 16. (hétfő)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:30 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:

Annak a híre, hogy mivel foglalkozik a Hydra már Apokalipszishez is eljutott és mivel ő is legalább annyira gyűlöli és kíváncsi arra, hogy miket találhatott fel Mr. Sinister, így nem volt csoda, hogy hetekkel korábban Halált küldte el Wakandába nyomozni. Másban nem is bízott volna meg ennyire, hogy képes ellátni ezt a feladatot, mint legújabb gyermekeinek anyjában, lovasainak vezetőjében. A többhétnyi kutatás után Serenity-t a nyomok a fővárosba, a Bukás után újraépült repülőtérre vezettek, ami egy korábbi kutatóközpontra épült és ehhez a helyhez közel volt Apokalipszis piramisa is. Arról egyelőre fogalma sem volt, hogy mit keres, mert nem tudni, hogy mi lehet itt, csak annyi, hogy valahol a reptér alatt kell lennie a dolgoknak.

Tristan és Niteris úgyszintén hasonló okokból volt jelen a reptéren, mint Serenity. A Hydra kutatói hetek-hónapok óta kutatták a teljes országot, hogy új nyomokra akadjanak Mr. Sinister ügyeit illetően. Már elég sok laborját felszámolták Wakanda szerte, de még mindig nem találtak semmit sem. Eddig. Úgy döntöttek, hogy visszatérnek az alapokhoz, azaz Mr. Sinister akkori laborját próbálják felkutatni, amikor még Apokalipszis embere volt. Sikerült is behatárolni mindezt. A nyomok a fővárosba, a Bukás után újraépült repülőtérre vezettek, ami egy korábbi kutatóközpontra épült és ehhez a helyhez közel volt Apokalipszis piramisa is. értelemszerűen meg kell találniuk a bejáratot, amit nem sikerült szenzorokkal, mert valószínűleg árnyékolva van.

Mickey esete teljesen más volt, az utolsó emléke az volt, hogy az Utazóval harcol, vagy éppen menekül előle, majd fájdalom és fényesség. Következő emléke, hogy egy nyilvános mosdóban tér magához, a fizikai teste a múlté és immáron az elektromos formában van. A fények vibráltak, ahogyan a testében az elektromosság ott vibrált. Így első ránézésre fogalma sincs, hogy hol lehet, a teljes mosdó romokban volt, a WC-k márványfalai leomlottak, ahogyan Mickey ide került, a mosdótálak úgyszintén, a tükrök többsége betört. A kijárat felett angol és wakandai – ha megismeri a férfi – felirat volt, hogy kijárat. Az ajtó ekkor nyílt ki és egy fekete bőrű, modern, de törzsi – azaz szokványos wakandai ruhában levő – középkorú férfi jött be. Arcán aggodalom és óvatosan lépdelt a Mickey felé.
- Uram, jól érzi magát? – kérdezte angolul. – Hívjak orvost önhöz?
//Felszereléslistát írjatok//_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 13 Júl. 2018, 22:29

Mickey csukott szemmel tért magához. Ijedve nyitotta ki és próbált körülnézni. Még mindig abban a tudatban volt, hogy túsz, hadifogoly és az emberek fenyegetik az életét. Emlékezett a villámcsapásra, az Utazóra, arra a mágikus képességű emberre, aki a támadást vezette. Még mindig nem értette, honnan volt ez a gyűlölet, mikor indult el az ellentét az emberek és a mutánsok között. Tudta, hogy az emberek néha lázadtak és a sorozatos elbukások ellenére sem hagytak fel ezzel. Ami a gyárban történt, annak is vége kellett, hogy legyen egyszer, erre gondolt.
Mikor körülnézett és fel is fogta, amit látott, fájdalomban és furcsa érzések között, aggódni kezdett. Ilyen helyiség nem volt a gyár területén és egyáltalán nem ilyen helyre akart teleportálni. Csak lassan eszmélt rá, hogy valami egészen más volt benne is. Végignézett a testén, a tenyerén, a lábain. A széttört tükrökben megpillantotta a teljes alakját. Teljesen meg volt zavarodva. Idegen test, idegen hely. Szerencséjére a támadók sehol sem voltak, aggódott viszont a társaiért. A feliratok közül csak az angolt értette, a másik világ New Yorkjában nőtt fel, Wakandához nem volt még szerencséje. Mikor az ajtó nyílt, megpróbált fedezékbe húzódni.
- Ne jöjjön közelebb! - szólította fel az embert és a kezét is kitartotta.
Örült neki, hogy az is fekete volt, mint ő eredetileg. Próbált rájönni, hogy ember vagy mutáns volt-e az illető. Furcsállta a férfi öltözetét, látott már ilyet könyvekben és ismeretterjesztő műsorokban. A kérdése arra utalt, hogy nyoma sem volt háborús helyzetnek.
- Nem vagyok jól! Mi ez a hely? Mi lett az InfiniTechhel?
A gyár nevét mondta be, mert első sorban az érdekelte, mi történt ott. Nem mert teleportálással próbálkozni, nem tudta, hogy egyáltalán menne-e. Az elektromosságtól pedig félt, hogy nem tudja uralni, nem próbálkozott használni.

Felszerelés: -
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szomb. 14 Júl. 2018, 12:56

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

- Nézzük mindennek a jó oldalát... - magyarázta Niteris társának, akit megállás nélkül érdekesebbnél érdekesebb információkkal halmozott el. Ha az figyelt, ekkora már tekintélyes mennyiségű felesleges ténynek juthatott birtokába az állatvilágról, a legfurcsább istenekről és azok szertartásairól, valamint megismerhette a tökéletes csokiskex elkészítésének titkát.
- Ha most összefutnánk egy miniatűr Apokalipszissel, nem hagynánk annyiban, de nem ám!. Az ilyen kis veszedelmeknek laborban van a helyük, igaz? Ismerek is egy mélyen tisztelt doktor urat, aki olyan fél éven belül már le is másolná a hasznos részeit. Persze semmi tömeggyártás! Abból mindig csak baj van.
Így érkeztek meg a repülőtérre, ahol sajnos egy tábla sem jelezte, hogy merre található a titkos labor. Niteris megkopogtatta a padlót esernyőjével, ám az ebből származó hangokból semmit nem tudott megállapítani. A látszat legalább megvolt...
- Umm... Akkor titkosan intézzük, vagy jelentsük be, hogy megérkeztünk? - kérdezte Tristant, miután eleget püfölte a földet.


Felszerelés:

- esernyő
- fedora kalap
- egy nagyon menő elsősegély csomag (hasonlóan menő batyuban)
- napszemüveg
- telefon
- iratok
- hímzett zsebkendő
- három kék toll
- jegyzetfüzet
- naptej
- pénz (helyi, 20 dollárral egyenértékű)

//Mivel Niteris még egy éve sincs terepen, szerintem Tristan a főnök. Persze ha nem kell, szívesen átveszem Very Happy//
avatar
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 181
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 14 Júl. 2018, 15:46

Tristan valahogy nem így képzelte ezt a küldetést. Ő jó katona, aki nem vonná kétségbe a felettesei döntéseit, de nagyon nem örül neki és nem is látja értelmét, hogy az öregembert mellé adták egy ilyen küldetésre. Egyelőre nem látja túl sok hasznát neki. Sőt, azzal, hogy folyamatosan beszél még az agyára is kezdd menni. Egyszer csak kimért, megfontolt stílusban elkezd beszélni maga elé.
-Tudja én szeretem a filozófusokat olvasni. Ez egy veszélyes szórakozás mivel sok bölcsesség és önálló gondolat megragadhat az ember fejében. Nem is szoktam túl gyakran osztogatni ezt a tudást, de önnel most kivételt teszek. Ismeri Nietzsche-t? Sokra tartom őt a szabad szelleme és az önállósága miatt. Sok olyat kimondott amit akkoriban nem volt javasolt. Meg nem értett zseni. Ő mondta, hogy "Ha egy évig hallgatunk, elfelejtünk fecsegni és megtanulunk beszélni." Ezt, a gondolatot ha javasolhatom tegye el és érlelje meg magban.
Néz az utolsó mondatnál az öregre és mosolyodik el.
~Persze az ő korában már nem szokás tanulni bármit is. Talán csak feleslegesen járattam a szám, de remélem a felét megértette legalább annak amit mondtam.~
Megérkezve előveszi a küldetésükre kapott műszert és elkezdi vizsgálni a környezetüket. A kérdésre már katonaként és felettesként válaszol.
- Nem kell a feltűnés. Csak sétáljunk mintha nézelődnénk vagy várnánk valakire.
Majd el is kezdd kellemes tempóban sétálni. Reméli találnak majd valamit. Időnként a saját szenzoraival is megpróbálja megvizsgálni a környezetüket.

Felszerelés:

helyi katonai egyenruha
Könnyen elrejthető kis fegyver és hozzá két tár
összecsukható katonai kés
a feladatra kikölcsönzött radar/szkenner amivel remélhetőleg megtalálhatják a piramist
iratok, telefon, pénz

Képességei:

Az immunrendszer az első kibernetikus beültetésre adhat akár kritikus, nem várt válaszokat is. Ha az alany ezzel megküzd, akkor a következő beültetés viszont már gördülékenyebb lesz, az immunrendszer gyorsabban és nagyobb erővel reagálva képes megbirkózni a feladattal. „Emlékszik”, hogyan küzdötte le az előző nehézséget – ez az immunológiai memória, ami minden beültetéssel fejlődik és az egész immunrendszer megerősödését eredményezi.
Legalább 3 beültetéssel rendelkező kiborgok nagyjából immunisak az egyszerűbb betegségekre (megfázás, gyulladás, stb.).
 
kiborg
össz elkölthető pont: 16
súly: -2 titánium mely már könnyebb, de még mindig pár kiló pluszt jelent
implantátum anyaga: - 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott sorozatlövések 50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani, akadályozni tudja a viselőt, de megállítani nem (feltéve, hogy az implantot érik a lövések). Egy-két rakétabecsapódást ez az implant is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki épen a pótolt testrész.
biomechanikus izomzat: - 3 : 20-as erőkategória.
implatátum rugalmassága: - 3 : Egészen organikus mozgást biztosít a használónak. Már kezd hasonlítani egy igazi testrész működéséhez, de még mindig nem az igazi.
energiaellátás: -3: „Szürke Nap” technológia: fotovoltaikus erőforrás esetében a kibernetikus testrész képes a napfény energiáját begyűjteni és elraktározni. Az ún. „szürke nap” funkció alkalmazása esetén ezek a rejtett tartalékok bevethetőek a rendszer javításában, újraenergizálásában akkor is, ha a  bakteriorodopszin blokkolva van. Mértéke: 24 órányi napsugárzásból nyert energiát tud tárolni (ha a kiborg testrész egy napig ki volt téve a napfénynek). Ha ezt alkalmazza energiaforrásként, az 4 órára elég, utána teljesen leáll.

Szenzorok: -2: 500 méteres körzetben érzékel. Hőérzékelés, infra- és UV-tartományú érzékelés.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 951
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Vas. 15 Júl. 2018, 20:31

Lady Serenity - Halál
Apokalipszis Lovasa
A BUKÁS
Birnin Zana, Wakanda
Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Mickey Thunder
Apokalipszis hívására azonnal meg is jelentem kérdés vagy köntörfalazás nélkül. Feladatot kaptam tőle, úgy, mint Halál, a lovasa és lovasainak vezetője. Már jó ideje szerettem volna kicsit kimozdulni és ténylegesen Apokalipszis lovasaként tenni valamit. A mutáns isten gyermekei világra hozni és nevelni se kis teljesítmény, de mégiscsak vágytam már az akcióra. Visszatérve a lakosztályomba intézkedtem arról, hogy mindig legyen folyamatos felügyelet a két kis csöppség mellett, és hogy mi lesz annak a sorsa, aki csak egy kicsit is hibázik a felügyeletük közben. Ezután összepakoltam amire nekem volt szükségem, majd elindultam az úti célom felé, Wakandába.
Több hétnyi kutatás következett, hogy bármiféle nyomot is találjak ahhoz vezetően, amit keresek. Persze sokkalta egyszerűbb lett volna, ha legalább azt tudtam volna, hogy mit is keresek, de így is eljutottam addig, hogy merre találhatom meg. A reptérre kellett mennem, amelyik egy kutatólaborra épült és ott keresgélnem tovább.
Amellett a megközelítési mód mellett döntöttem, hogy nem fogok ajtóstól rontani a házba. Igyekeztem beleolvadni a környezetbe és olyannak tűnni, mint bárki más. Azt néztem, hogy mégis merre kellene menjek és, hogy melyik repülő mikor indult. Persze ez csak a "fedő" sztori volt, leginkább azt figyeltem meg, hogy merre a legkevesebb az őr és melyik lehet az az útvonal, ami lehetőséget biztosít, hogy a reptér alagsorába jussak, ha egyáltalán van ilyesmi, vagy pedig, hogy kerül-e valami jelzés, vagy hasonló dolog, ami esetleg előre vihetne az ügyem érdekében.

Képesség:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Felszerelés:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)

avatar
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 124
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 20. (péntek)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:35 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:

Ahogyan Mickey a kezét feltartotta és mondta, hogy a férfi ne jöjjön közelebb, akkor megállt és ő is felemelte a kezét, ezzel is mutatva, hogy nem akar ártani a férfinak, ha az Mickey-t megnyugtatja, akkor egy-két kis lépést még hátrébb is lépett. Nem voltak külső jegyek a férfin, így nem lehetett eldönteni, hogy mutáns-e, vagy sem.
- Wakandában van, a fővárosi reptéren – mondta a férfi. – Ott is az egyik mosdóban. Nem ismerős a név, de azonnal utána nézek.

Ezzel a férfi a kezén levő karkötőhöz nyúlt, amiből holografikus kép jelenet meg az internettel. Ezt így kifordított állapotban is láthatta Mickey, hogy az alak a Google-t használja.
- A cég létezik – fordította ki a holoképet Mickey felé. – Ahogy nézem technológiával, oktatással és egészségügyi dolgokkal foglalkoznak. Talán nekik dolgozik?

A férfi hangjából némi aggodalom is kihallatszott, ahogyan végignézett Mickey-n, nem azért, mert félt volna tőle, hanem azért, mert a külseje miatt nem tudta megállapítani, hogy van-e valami baja a férfinak, vagy sem.
- Ha jól sejtem most jelentkezett a mutáns képessége először és attól ijedt meg ennyire? – kérdezte érdeklődve. Értesítsem a Wakandai Iskola, az Alternatív Tanulmányokért iskolát? Ők tanítanak és segítenek a mutánsoknak és szuprhumánoknak mindenben…Serenity sem volt túl feltűnő a reptéren, elég sok mindenféle szerzet volt errefelé. A reptér teljesen nyugodt volt, a többsége az itt levőknek helyi, wakandai volt, azaz afroamerikaiak, de jó pár turista is volt itt, olyanok is, akik mutánsnak látszottak. A nő ebben a vegyes társaságban pedig szerencsére feltűnést sem keltett. Volt a reptérnek térképe, azt össze tudta vetni azzal, amit kapott a régi Wakanda fővárosáról, amikor még Apokalipszis uralkodott itt.

Ez alapján Mr. Sinister laboratóriumának és Apokalipszis piramisának egy része pontosan beleesett az új reptérbe, a maradék részük pedig a kinti részekre esett. Ami az alagsort illette, oda most is le tudott menni a nő ha akart, az is elérhető terület volt. Odalent végig boltok, illetve földalatti parkoló volt, amit a reptérre jövők vehettek igénybe. A tervrajzok alapján az egész be volt építve nem igen volt olyan hely, ahonnan be lehetett volna ezekbe jutni.

Valószínű, hogy direkt úgy építkeztek, hogy véletlenül se lehessen lejutni. Ennek ellenére lemehetett a nő és körbe is tudott nézni, de az adatai helyesek voltak nem volt hol bejutni ezen a helyen. Így egyelőre nem jutott semmivel sem előrébb.Mostanra Tristan már tudhatta, hogy Niteris igazából nem öregember, hanem egy démon volt, aki korábban az egyik Hydra tudós szimbiontája volt a haláláig. Miután visszatért a halálból azóta ügynökként szolgálta a Hydra-t. És persze mint látható volt, be nem állt a szája, szinte mindenről volt véleménye.

Tristan azonban nem volt annyira oda mindezért, legalább abban hamar megtudtak egyezni és állapodni, hogy haladjanak és ne keltsenek feltűnést, hanem csak szépen vizsgálják át a helyet. Ami igencsak hosszadalmas műveletnek tűnt, mert a belföldi és nemzetközi repülőtér igencsak hatalmas volt.

De eltudtak indulni, a műszer lehetett táskában, vagy  takarásban, majd úgyis halk rezgő hangot fog kiadni, hogyha talált és érzékelt valamit. Egyelőre azonban nem talált semmit, ami talál jó is volt, mert a páros befelé haladt a repülőtéren és lássuk be, de kellemetlen lenne, ha pont az egész reptér közepén lett volna és ott kellett volna lejáratot létrehozni.

Szóval a páros haladt, a reptér teljesen nyugodt volt, a többsége az itt levőknek helyi, wakandai volt, azaz afroamerikaiak, de jó pár turista is volt itt, olyanok is, akik mutánsnak látszottak. A páros ebben a vegyes társaságban pedig szerencsére feltűnést sem keltett._________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 16 Júl. 2018, 20:39

Egy nyelvet beszéltek, a testükkel mégis tisztábban ment a kommunikáció. Mickey már a kérdésből is látta, hogy ez a férfi segíteni akart, most még inkább. Egy embertől nem sokat várt, az ő világában a minimum volt, hogy egy törvénytisztelő ember segített egy mutánsnak.
Mickey arcán nehezen lehetett kivenni bármit. A mostani teste eléggé furcsa volt, még neki magának is. A döbbenettől összehúzta a szemöldökeit. Próbálta összerakni, hogy került pont Wakandába. Kapcsolatban álltak velük, rengeteg nyersanyagot importáltak, de ez semmit nem jelentett. Amikor az Utazóra gondolt, a másik világra, ahol nem a mutánsok uralkodtak, szörnyű gondolat támadta meg.
Alaposan megnézte a férfi holokarkötőjét és a kivetített képet. A technológiai fejlettség itt is megvolt és felismerte a keresőt is.
- A cég tényleg létezik, de szerintem engem nem ismernek ott.
A találatok között az első lenne a támadás híre, a média imádja az ilyet. A honlap nem úgy nézett ki, ahogy még reggel látta. Mickey nem akart sok buta kérdést feltenni. Kutató volt, bármennyire is össze volt zavarodva, nem akart magából hülyét csinálni. A képernyőt nézte, hogy látott-e rajta dátumot. Egy időugrást jobban el tudott volna fogadni, mint egy másik világot, ami egyébként valószínűbb lett volna a támadója képessége miatt.
- Ez bonyolultabb. Alternatív tanulmányok, elég degradálóan hangzik.
Bele gondolt, hogy hangzott ez és pont úgy, ahogy az Utazó mondta. Itt a mutánsok voltak kisebbségben, ők voltak az alternatív faj...
- Hívja fel őket! Menjünk ki, ez mégis csak egy mosdó.
Elindult, szinte terelve a férfit. Nem nagyon tetszett neki, hogy kérnie kellett és nem parancsolhatott. Azon gondolkodott, hol is indul egy ilyen változás, mikortól emelkedik fel egy faj és hogyan. Kezdte érdekelni a dolog. Minden tükörben nézte magát, minden összetört üvegben. A villám világában született, ahol mindig viharok tomboltak és most ő maga is villámszerű lett. Tett egy gyorsnak szánt mozdulatot, hogy lássa, lett-e ilyen képessége. Az egyik tócsa felé is sújtott, hogy lássa, képes volt-e kibocsátani, ami benne dolgozott.
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szer. 18 Júl. 2018, 17:14

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Ez a Tristan derék bajtársnak bizonyult. Már a második közös küldetésen ilyen bizalmas információkat megosztani... Niteris érezte, hogy hosszú és gyümölcsöző barátságnak nézett elébe. És mi is lehetett volna jobb alkalom egy ilyen mély kapcsolat kibontakozására, mint egy újabb sikeres közös küldetés?
- Ez a Nietzsche nagyon ravasz fickónak hangzik - vélekedett a démon, miközben a bizsergővel mászkáltak - Arról is írt, hogy mit mondott az egy éves hallgatás után? Minek kivárni azt a sok időt, ha már valaki kipróbálta előttünk, nemde?
Itt kivételesen érezte, hogy nincs jól felkészülve a témából. A mélyen tisztelt doktor úr "zagyvaságnak" meg "áltudományos okoskodásnak" címezte az egész filozófiát, és Niteris sem tudott sokkal többet. Mivel az istenek kegyét kereste már egy ideje (hiábavalóan), valamit már tudott a különböző vallásokra alapozott filozófiákról, de Nietzsche...? Az valami ateista lehetett. Biztosan egy felvilágosulás kori gondolkodó...
avatar
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 181
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 18 Júl. 2018, 18:39

Tristan természetesen tisztában volt vele, hogy a másik akármilyen korú is, de nem ember. Viszont talán azért mert egy demenciás öregembert juttatott eszébe vagy mert démonként rá gondolva csak nőtt a gyűlölete iránta ő inkább öregemberként gondolt arra a kalapos valamire, ami mellette sétált esernyővel a kezében. A bölcselet ahogy sejtette nem ment át a másiknak. Ő csak sóhajtott erre.
-Van amiből csak első kézből tapasztalva gazdagodhatunk.
Közben figyelte a környezetét és nem látott semmi gyanúsat. Tipikus afrikai reptér. Sok fekete, de mindenféle rasszú személy van itt. Még fehérek is így ők sem tűnnek ki a tömegből. Mint mindenütt itt is volt egy reptéri ajándékbolt ahol minden bizonnyal kétszeres vagy háromszoros árat is elkértek máshol is megvehető dolgokért. Tristan bizonyos volt benne, hogy azok az üzletek azokból élnek meg akik nagy késésben vannak vagy elszámolták magukat és muszáj mielőbb valami ajándékhoz jutniuk mert ők mennek valakihez vagy épp jön valaki akit nem ajándékkal fogadni kellemetlen volna. Ilyesmiken gondolkozik miközben várja, hogy a műszer jelezzen.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 951
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Csüt. 19 Júl. 2018, 19:42

Lady Serenity - Halál
Apokalipszis Lovasa
A BUKÁS
Birnin Zana, Wakanda
Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Mickey Thunder
Igazán jól jött, hogy a létesítményben volt egy aktuális térképe, így össze tudtam hasonlítani azzal, amit kaptam, és amelyik még abból az időből volt, hogy a mutáns isten uralkodott itt. Ez alapján nagyjából be tudtam határolni, hogy mégis merre lehet mindaz, amit érdemes átkutatni. Maga a reptér csupán egy részét takarta annak, amit ténylegesen át kellene kutatnom, a többi odakint folytatódott.
Egyelőre jobb nyom híján az alagsor felé indultam el, közben azért igyekeztem figyelni az embereket és magát a helyet is, hogy hátha meglátok valamit, vagy valaki érdekeset. Az alagsorban üzletek meg parkoló hely volt, de más nyomot nem igazán találtam, ami arra utalt volna, hogy van egy lejárat, vagy bármi titkos rekesz, ahol lejebb juthatnék.
Mivel egyelőre kifutottam az ötletekből, így úgy döntöttem, hogy lassan vissza megyek a felsőbb szintre és ha ott se találok semmit, akkor majd kifelé folytatom a keresést. Ugyanakkor közben igyekeztem, amennyire ez lehetséges volt és újdonsült képességeim engedték, bele-bele lesni az emberek fejébe, hogy bármi információt, vagy emléket ki tudjak nyerni. Ehhez persze szükséges volt a séta közben "pihenőket" tartanom, és meg-meg állnom, vagy épp leülnöm egy padra, vagy hasonló dologra, hogy imitálva a fejfájást el tudjam rejteni annak a nyomát, hogy használom és koncentrálom a képességemet. Fogalmam sincs, hogy hasznos információhoz juthatok-e így, ha egyáltalán sikerül bármi információt is szereznem, de legalább egy próbát megér.

Képesség:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Felszerelés:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)

avatar
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 124
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 20 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 20. (péntek)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:40 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:

Mickey láthatott a weblapon dátumot, ami szerint 2029. július 11. délutánja volt. Ez alapján időugrásban nem volt része, hanem a félelme igazolóhatott be, hogy másik világba került. A férfi csak bólintott a szavaira, hogy itt nem ismerhetik, annál pedig megkönnyebbült, amikor Mickey mondta, hogy menjenek ki innen. A férfi meg is fordult és odalépett teljesen az ajtóhoz, azt pedig kinyitotta. Ki is lépett rajta, majd kintről tartotta is, hogy Mickey kijöhessen.

Közben ő is elindult a kijárat felé, bár még a tükröknél megállt, a gyors mozdulat nem volt gyors, teljesen átlagos emberi volt. A tócsa felé tett támadó mozdulat már sikeresebb volt. Néhány szikra hagyta el a kezét, de nem volt sok. Érezhette Mickey, hogy képes leadni a benne levő energiákat, de ahhoz fizikai kontaktus kell, mert az elektromosság megszűnik a testétől távolabb. Ha a kézmosó márványához ért, akkor az az érintése után megreped, ahogyan az elektromosság majdnem szétrobbantotta.

Ha ő maga is kiment, akkor láthatta, hogy odakint igencsak vegyes társaság volt, emberek, mutánsok a lehető legnagyobb békében. Saját maga sem keltett túl nagy feltűnést a külsejével, megjelenésével.
- Erre vannak padok, ott leülhetünk, amíg értesítem az iskolát és megvárhatjuk őket ott.

A kezével növényekkel kitett fás, parkos részre mutatott, ahol még egy kisebb tó is volt, ezen részen nagyon sok ülőhely, pad, étkezőszékek és asztalok voltak elhelyezve. Amíg haladtak oda, addig feltűnhetett neki, hogy senki sem bámulja meg nagyon a külseje miatt, mintha hétköznapi lenen mindez itt.Serenity végül elindult visszafelé, mindezt könnyedén megtudta tenni, ahogyan azt is, hogy felért a földszintre. Amit kitalált, hogy emlékeket akar nézni, azt nem fogja tudni anélkül megtenni, hogy ne tűnjön fel senkinek. Már ahhoz, hogy a felszíni emlékeket nézze, ahhoz is koncentrálnia kell és a kezét a homlokára, vagy halántékára tenni. Minél mélyebben akar az emlékek közé mászni annál jobban kell koncentrálnia és rétegről rétegre lejutni a tudatalattiban. Itt legalább tíz évre akart leásni…

Miközben éppen ült le az egyik helyre a a nézelődés közben észrevehette Serenity, hogy egy furcsa, mintha elektromosságból álló mutáns sétált el nem is olyan messze tőle és egy wakandai férfival az egyik pad felé tartanak.

Sikerült egy ücsörgő idősebb wakandai férfit találnia, akinek nekilátott az emlékeibe túrni. A legfelső emlékek, mint szokott könnyűek voltak, izgatott volt, várta, hogy a fia és a családja végre valahára. Ahogyan egyre mélyebbre ásott a külvilág megszűnt a számára, látta a férfi életét visszafelé az emlékeit. Már majdnem ott volt, amikor Apokalipszis uralkodott, amikor…

Ekkor hirtelen kizuhant az egészből egy pillanat alatt, ahogyan a kezén megérzett valami hűvös fémet, egy karpercet, felette pedig két biztonsági ember ácsorgott. A bőre most teljesen emberi volt, nem szürke, képességek nélkül újra ember volt.
- Megkérném kisasszony, hogy fáradjon velünk, csak csöndesen, nem szeretnénk semmilyen gondot – mondta az egyik féri.A páros tovább beszélgetett egymással, ahogyan haladtak és szkennelték a területet. Eközben, mivel ők már csak munkaköri ártalomból is figyelték a mutánsokat, oda nem illő személyeket, így könnyedén észrevehették, ahogyan a mosdók környékén haladtak el, hogy onnan egy wakandai férfit követve egy elektromos energiákból álló férfi is kijött – Mickey. Ezen kívül semmilyen furcsa, vagy nagyon extrém mutánst, vagy épp szuperhumánt nem lehetett látni.

Amint haladtak tovább úgy a terminál közepe felé, amikor azt vehették észre, hogy a náluk levő elektronikus felszerelések, műszerek, mint a telefonok, kommunikátorok, a szkenner, és minden efféle is rosszul kezdett működni. Össze-visszaugráltak, rossz időt mutattak, vagy épp semmit. Eléggé úgy viselkedtek, mint egy iránytű, amikor mágneses anomáliába kerül.

Azonban ezen kívül semmilyen fizikai jele nem volt annak, hogy mi okozhatta mindezt, a szkenner nem mutatott semmit és egyelőre semmilyen hullámzó dolog nem volt a térben, mint a legutóbbi alkalommal, amikor térben és időben is elmozdulnak. Amennyire a páros láthatta, rajtuk kívül egyelőre senki sem érzékelte mindezt._________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 20 Júl. 2018, 21:05

A mutáns ugyanazt a dátumot látta, amit aznap egész napon. Nem gondolt már időugrásra. Az Utazó képességének túláradása jutott az eszébe és nem tudta, hányan jöttek át egy másik világba, hogyan történhetett az egész. Tudni akarta.
Az ember megkönnyebbülése segített neki egy picit. Felcsillant a remény, hogy itt sem volt reménytelen a léte. Ha esetleg nem is ő volt az uralkodó faj tagja, elfogadták, megtisztelték. Udvariasan tartották neki az ajtót, ahogy illett. Miközben próbálgatta az új teste képességeit, látnia kellett, hogy a gyorsaság messze alulmúlta a villámét, viszont oda tudott csapni nagy erővel. A mosdó már romokban állt, mindegy volt, hogy mennyit pusztított rajta.
Kint meglátta, hogy itt teljesen természetes volt egy olyan lény, mint ő. Leüln nem akart. A pad mellett állt meg és várta, hogy a férfi telefonáljon.
- A nevem Mickey Thunder. Magát hogy hívják?
A saját világában is tudták az ember szolgálók nevét vagy bárkiét, akié fontos volt.
Mickeynek nagyon nem volt szimpatikus, hogy egy iskolába akarták beíratni, mint egy amatőrt, mint egy kezdőt. Egyedül érezte magát egy idegen világban, egy idegen helyen. Nagyon rossz kedve lett, ez talán még az elektromosságtól villogó arcán is meg látszott. A tó érdekelte igazán. Vonzotta, érezte, hogy a víz az erejét csábította. Meg próbált közelebb lépni a tóhoz.
Ha látta, ami Serenityvel történt, nem igazán tetszett neki és arra indult el. Megpróbált rá jönni, hogy mennyi mutáns volt még itt rajta kívül. Vagy megszokottak voltak vagy gyakoriak, mert meglepődést nem igazán látott, még az ő furcsa megjelenése miatt sem. Ha látta, hogy emberek bilincseltek meg egy mutánst (Serenityt), akkor nagyon is próbált a segítségére sietni.
- Mit csinálnak? Hogy képzelik, hogy bilincsbe verik?
Figyelte a környezetét, próbálta meglátni az idegen világ tulajdonságait és annak lakóinak tulajdonságait. Nagyon egyedül érezte magát és ez nem volt jó neki. Ő nem harcosnak tanult, hanem tudósnak, érdekelte a világ, de picit félt, hogy mit is tartogatott ez neki.
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.