Reptér

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Reptér     Empty Reptér

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Feb. 2011, 10:08

Bár rengeteg wakandai és ó-egyiptomi dísz van az épületen mégis a külseje nagyon fejlett és szervezet repteret takar.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Reptér     Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 12 Júl. 2018, 08:16Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 16. (hétfő)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:30 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     NKUt5Sv

Annak a híre, hogy mivel foglalkozik a Hydra már Apokalipszishez is eljutott és mivel ő is legalább annyira gyűlöli és kíváncsi arra, hogy miket találhatott fel Mr. Sinister, így nem volt csoda, hogy hetekkel korábban Halált küldte el Wakandába nyomozni. Másban nem is bízott volna meg ennyire, hogy képes ellátni ezt a feladatot, mint legújabb gyermekeinek anyjában, lovasainak vezetőjében. A többhétnyi kutatás után Serenity-t a nyomok a fővárosba, a Bukás után újraépült repülőtérre vezettek, ami egy korábbi kutatóközpontra épült és ehhez a helyhez közel volt Apokalipszis piramisa is. Arról egyelőre fogalma sem volt, hogy mit keres, mert nem tudni, hogy mi lehet itt, csak annyi, hogy valahol a reptér alatt kell lennie a dolgoknak.

Tristan és Niteris úgyszintén hasonló okokból volt jelen a reptéren, mint Serenity. A Hydra kutatói hetek-hónapok óta kutatták a teljes országot, hogy új nyomokra akadjanak Mr. Sinister ügyeit illetően. Már elég sok laborját felszámolták Wakanda szerte, de még mindig nem találtak semmit sem. Eddig. Úgy döntöttek, hogy visszatérnek az alapokhoz, azaz Mr. Sinister akkori laborját próbálják felkutatni, amikor még Apokalipszis embere volt. Sikerült is behatárolni mindezt. A nyomok a fővárosba, a Bukás után újraépült repülőtérre vezettek, ami egy korábbi kutatóközpontra épült és ehhez a helyhez közel volt Apokalipszis piramisa is. értelemszerűen meg kell találniuk a bejáratot, amit nem sikerült szenzorokkal, mert valószínűleg árnyékolva van.

Mickey esete teljesen más volt, az utolsó emléke az volt, hogy az Utazóval harcol, vagy éppen menekül előle, majd fájdalom és fényesség. Következő emléke, hogy egy nyilvános mosdóban tér magához, a fizikai teste a múlté és immáron az elektromos formában van. A fények vibráltak, ahogyan a testében az elektromosság ott vibrált. Így első ránézésre fogalma sincs, hogy hol lehet, a teljes mosdó romokban volt, a WC-k márványfalai leomlottak, ahogyan Mickey ide került, a mosdótálak úgyszintén, a tükrök többsége betört. A kijárat felett angol és wakandai – ha megismeri a férfi – felirat volt, hogy kijárat. Az ajtó ekkor nyílt ki és egy fekete bőrű, modern, de törzsi – azaz szokványos wakandai ruhában levő – középkorú férfi jött be. Arcán aggodalom és óvatosan lépdelt a Mickey felé.
- Uram, jól érzi magát? – kérdezte angolul. – Hívjak orvost önhöz?

Reptér     TTd8WhM

Reptér     7kMvp6c

//Felszereléslistát írjatok//_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 13 Júl. 2018, 22:29

Mickey csukott szemmel tért magához. Ijedve nyitotta ki és próbált körülnézni. Még mindig abban a tudatban volt, hogy túsz, hadifogoly és az emberek fenyegetik az életét. Emlékezett a villámcsapásra, az Utazóra, arra a mágikus képességű emberre, aki a támadást vezette. Még mindig nem értette, honnan volt ez a gyűlölet, mikor indult el az ellentét az emberek és a mutánsok között. Tudta, hogy az emberek néha lázadtak és a sorozatos elbukások ellenére sem hagytak fel ezzel. Ami a gyárban történt, annak is vége kellett, hogy legyen egyszer, erre gondolt.
Mikor körülnézett és fel is fogta, amit látott, fájdalomban és furcsa érzések között, aggódni kezdett. Ilyen helyiség nem volt a gyár területén és egyáltalán nem ilyen helyre akart teleportálni. Csak lassan eszmélt rá, hogy valami egészen más volt benne is. Végignézett a testén, a tenyerén, a lábain. A széttört tükrökben megpillantotta a teljes alakját. Teljesen meg volt zavarodva. Idegen test, idegen hely. Szerencséjére a támadók sehol sem voltak, aggódott viszont a társaiért. A feliratok közül csak az angolt értette, a másik világ New Yorkjában nőtt fel, Wakandához nem volt még szerencséje. Mikor az ajtó nyílt, megpróbált fedezékbe húzódni.
- Ne jöjjön közelebb! - szólította fel az embert és a kezét is kitartotta.
Örült neki, hogy az is fekete volt, mint ő eredetileg. Próbált rájönni, hogy ember vagy mutáns volt-e az illető. Furcsállta a férfi öltözetét, látott már ilyet könyvekben és ismeretterjesztő műsorokban. A kérdése arra utalt, hogy nyoma sem volt háborús helyzetnek.
- Nem vagyok jól! Mi ez a hely? Mi lett az InfiniTechhel?
A gyár nevét mondta be, mert első sorban az érdekelte, mi történt ott. Nem mert teleportálással próbálkozni, nem tudta, hogy egyáltalán menne-e. Az elektromosságtól pedig félt, hogy nem tudja uralni, nem próbálkozott használni.

Felszerelés: -
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szomb. 14 Júl. 2018, 12:56

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

- Nézzük mindennek a jó oldalát... - magyarázta Niteris társának, akit megállás nélkül érdekesebbnél érdekesebb információkkal halmozott el. Ha az figyelt, ekkora már tekintélyes mennyiségű felesleges ténynek juthatott birtokába az állatvilágról, a legfurcsább istenekről és azok szertartásairól, valamint megismerhette a tökéletes csokiskex elkészítésének titkát.
- Ha most összefutnánk egy miniatűr Apokalipszissel, nem hagynánk annyiban, de nem ám!. Az ilyen kis veszedelmeknek laborban van a helyük, igaz? Ismerek is egy mélyen tisztelt doktor urat, aki olyan fél éven belül már le is másolná a hasznos részeit. Persze semmi tömeggyártás! Abból mindig csak baj van.
Így érkeztek meg a repülőtérre, ahol sajnos egy tábla sem jelezte, hogy merre található a titkos labor. Niteris megkopogtatta a padlót esernyőjével, ám az ebből származó hangokból semmit nem tudott megállapítani. A látszat legalább megvolt...
- Umm... Akkor titkosan intézzük, vagy jelentsük be, hogy megérkeztünk? - kérdezte Tristant, miután eleget püfölte a földet.


Felszerelés:

- esernyő
- fedora kalap
- egy nagyon menő elsősegély csomag (hasonlóan menő batyuban)
- napszemüveg
- telefon
- iratok
- hímzett zsebkendő
- három kék toll
- jegyzetfüzet
- naptej
- pénz (helyi, 20 dollárral egyenértékű)

//Mivel Niteris még egy éve sincs terepen, szerintem Tristan a főnök. Persze ha nem kell, szívesen átveszem Very Happy//
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 14 Júl. 2018, 15:46

Tristan valahogy nem így képzelte ezt a küldetést. Ő jó katona, aki nem vonná kétségbe a felettesei döntéseit, de nagyon nem örül neki és nem is látja értelmét, hogy az öregembert mellé adták egy ilyen küldetésre. Egyelőre nem látja túl sok hasznát neki. Sőt, azzal, hogy folyamatosan beszél még az agyára is kezdd menni. Egyszer csak kimért, megfontolt stílusban elkezd beszélni maga elé.
-Tudja én szeretem a filozófusokat olvasni. Ez egy veszélyes szórakozás mivel sok bölcsesség és önálló gondolat megragadhat az ember fejében. Nem is szoktam túl gyakran osztogatni ezt a tudást, de önnel most kivételt teszek. Ismeri Nietzsche-t? Sokra tartom őt a szabad szelleme és az önállósága miatt. Sok olyat kimondott amit akkoriban nem volt javasolt. Meg nem értett zseni. Ő mondta, hogy "Ha egy évig hallgatunk, elfelejtünk fecsegni és megtanulunk beszélni." Ezt, a gondolatot ha javasolhatom tegye el és érlelje meg magban.
Néz az utolsó mondatnál az öregre és mosolyodik el.
~Persze az ő korában már nem szokás tanulni bármit is. Talán csak feleslegesen járattam a szám, de remélem a felét megértette legalább annak amit mondtam.~
Megérkezve előveszi a küldetésükre kapott műszert és elkezdi vizsgálni a környezetüket. A kérdésre már katonaként és felettesként válaszol.
- Nem kell a feltűnés. Csak sétáljunk mintha nézelődnénk vagy várnánk valakire.
Majd el is kezdd kellemes tempóban sétálni. Reméli találnak majd valamit. Időnként a saját szenzoraival is megpróbálja megvizsgálni a környezetüket.

Felszerelés:

helyi katonai egyenruha
Könnyen elrejthető kis fegyver és hozzá két tár
összecsukható katonai kés
a feladatra kikölcsönzött radar/szkenner amivel remélhetőleg megtalálhatják a piramist
iratok, telefon, pénz

Képességei:

Az immunrendszer az első kibernetikus beültetésre adhat akár kritikus, nem várt válaszokat is. Ha az alany ezzel megküzd, akkor a következő beültetés viszont már gördülékenyebb lesz, az immunrendszer gyorsabban és nagyobb erővel reagálva képes megbirkózni a feladattal. „Emlékszik”, hogyan küzdötte le az előző nehézséget – ez az immunológiai memória, ami minden beültetéssel fejlődik és az egész immunrendszer megerősödését eredményezi.
Legalább 3 beültetéssel rendelkező kiborgok nagyjából immunisak az egyszerűbb betegségekre (megfázás, gyulladás, stb.).
 
kiborg
össz elkölthető pont: 16
súly: -2 titánium mely már könnyebb, de még mindig pár kiló pluszt jelent
implantátum anyaga: - 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott sorozatlövések 50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani, akadályozni tudja a viselőt, de megállítani nem (feltéve, hogy az implantot érik a lövések). Egy-két rakétabecsapódást ez az implant is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki épen a pótolt testrész.
biomechanikus izomzat: - 3 : 20-as erőkategória.
implatátum rugalmassága: - 3 : Egészen organikus mozgást biztosít a használónak. Már kezd hasonlítani egy igazi testrész működéséhez, de még mindig nem az igazi.
energiaellátás: -3: „Szürke Nap” technológia: fotovoltaikus erőforrás esetében a kibernetikus testrész képes a napfény energiáját begyűjteni és elraktározni. Az ún. „szürke nap” funkció alkalmazása esetén ezek a rejtett tartalékok bevethetőek a rendszer javításában, újraenergizálásában akkor is, ha a  bakteriorodopszin blokkolva van. Mértéke: 24 órányi napsugárzásból nyert energiát tud tárolni (ha a kiborg testrész egy napig ki volt téve a napfénynek). Ha ezt alkalmazza energiaforrásként, az 4 órára elég, utána teljesen leáll.

Szenzorok: -2: 500 méteres körzetben érzékel. Hőérzékelés, infra- és UV-tartományú érzékelés.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Vas. 15 Júl. 2018, 20:31

Lady Serenity - Halál
Apokalipszis Lovasa
A BUKÁS
Birnin Zana, Wakanda
Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Mickey Thunder
Apokalipszis hívására azonnal meg is jelentem kérdés vagy köntörfalazás nélkül. Feladatot kaptam tőle, úgy, mint Halál, a lovasa és lovasainak vezetője. Már jó ideje szerettem volna kicsit kimozdulni és ténylegesen Apokalipszis lovasaként tenni valamit. A mutáns isten gyermekei világra hozni és nevelni se kis teljesítmény, de mégiscsak vágytam már az akcióra. Visszatérve a lakosztályomba intézkedtem arról, hogy mindig legyen folyamatos felügyelet a két kis csöppség mellett, és hogy mi lesz annak a sorsa, aki csak egy kicsit is hibázik a felügyeletük közben. Ezután összepakoltam amire nekem volt szükségem, majd elindultam az úti célom felé, Wakandába.
Több hétnyi kutatás következett, hogy bármiféle nyomot is találjak ahhoz vezetően, amit keresek. Persze sokkalta egyszerűbb lett volna, ha legalább azt tudtam volna, hogy mit is keresek, de így is eljutottam addig, hogy merre találhatom meg. A reptérre kellett mennem, amelyik egy kutatólaborra épült és ott keresgélnem tovább.
Amellett a megközelítési mód mellett döntöttem, hogy nem fogok ajtóstól rontani a házba. Igyekeztem beleolvadni a környezetbe és olyannak tűnni, mint bárki más. Azt néztem, hogy mégis merre kellene menjek és, hogy melyik repülő mikor indult. Persze ez csak a "fedő" sztori volt, leginkább azt figyeltem meg, hogy merre a legkevesebb az őr és melyik lehet az az útvonal, ami lehetőséget biztosít, hogy a reptér alagsorába jussak, ha egyáltalán van ilyesmi, vagy pedig, hogy kerül-e valami jelzés, vagy hasonló dolog, ami esetleg előre vihetne az ügyem érdekében.

Képesség:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Felszerelés:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 20. (péntek)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:35 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     NKUt5Sv

Ahogyan Mickey a kezét feltartotta és mondta, hogy a férfi ne jöjjön közelebb, akkor megállt és ő is felemelte a kezét, ezzel is mutatva, hogy nem akar ártani a férfinak, ha az Mickey-t megnyugtatja, akkor egy-két kis lépést még hátrébb is lépett. Nem voltak külső jegyek a férfin, így nem lehetett eldönteni, hogy mutáns-e, vagy sem.
- Wakandában van, a fővárosi reptéren – mondta a férfi. – Ott is az egyik mosdóban. Nem ismerős a név, de azonnal utána nézek.

Ezzel a férfi a kezén levő karkötőhöz nyúlt, amiből holografikus kép jelenet meg az internettel. Ezt így kifordított állapotban is láthatta Mickey, hogy az alak a Google-t használja.
- A cég létezik – fordította ki a holoképet Mickey felé. – Ahogy nézem technológiával, oktatással és egészségügyi dolgokkal foglalkoznak. Talán nekik dolgozik?

A férfi hangjából némi aggodalom is kihallatszott, ahogyan végignézett Mickey-n, nem azért, mert félt volna tőle, hanem azért, mert a külseje miatt nem tudta megállapítani, hogy van-e valami baja a férfinak, vagy sem.
- Ha jól sejtem most jelentkezett a mutáns képessége először és attól ijedt meg ennyire? – kérdezte érdeklődve. Értesítsem a Wakandai Iskola, az Alternatív Tanulmányokért iskolát? Ők tanítanak és segítenek a mutánsoknak és szuprhumánoknak mindenben…

Reptér     7kMvp6c


Serenity sem volt túl feltűnő a reptéren, elég sok mindenféle szerzet volt errefelé. A reptér teljesen nyugodt volt, a többsége az itt levőknek helyi, wakandai volt, azaz afroamerikaiak, de jó pár turista is volt itt, olyanok is, akik mutánsnak látszottak. A nő ebben a vegyes társaságban pedig szerencsére feltűnést sem keltett. Volt a reptérnek térképe, azt össze tudta vetni azzal, amit kapott a régi Wakanda fővárosáról, amikor még Apokalipszis uralkodott itt.

Ez alapján Mr. Sinister laboratóriumának és Apokalipszis piramisának egy része pontosan beleesett az új reptérbe, a maradék részük pedig a kinti részekre esett. Ami az alagsort illette, oda most is le tudott menni a nő ha akart, az is elérhető terület volt. Odalent végig boltok, illetve földalatti parkoló volt, amit a reptérre jövők vehettek igénybe. A tervrajzok alapján az egész be volt építve nem igen volt olyan hely, ahonnan be lehetett volna ezekbe jutni.

Valószínű, hogy direkt úgy építkeztek, hogy véletlenül se lehessen lejutni. Ennek ellenére lemehetett a nő és körbe is tudott nézni, de az adatai helyesek voltak nem volt hol bejutni ezen a helyen. Így egyelőre nem jutott semmivel sem előrébb.

Reptér     7kMvp6c


Mostanra Tristan már tudhatta, hogy Niteris igazából nem öregember, hanem egy démon volt, aki korábban az egyik Hydra tudós szimbiontája volt a haláláig. Miután visszatért a halálból azóta ügynökként szolgálta a Hydra-t. És persze mint látható volt, be nem állt a szája, szinte mindenről volt véleménye.

Tristan azonban nem volt annyira oda mindezért, legalább abban hamar megtudtak egyezni és állapodni, hogy haladjanak és ne keltsenek feltűnést, hanem csak szépen vizsgálják át a helyet. Ami igencsak hosszadalmas műveletnek tűnt, mert a belföldi és nemzetközi repülőtér igencsak hatalmas volt.

De eltudtak indulni, a műszer lehetett táskában, vagy  takarásban, majd úgyis halk rezgő hangot fog kiadni, hogyha talált és érzékelt valamit. Egyelőre azonban nem talált semmit, ami talál jó is volt, mert a páros befelé haladt a repülőtéren és lássuk be, de kellemetlen lenne, ha pont az egész reptér közepén lett volna és ott kellett volna lejáratot létrehozni.

Szóval a páros haladt, a reptér teljesen nyugodt volt, a többsége az itt levőknek helyi, wakandai volt, azaz afroamerikaiak, de jó pár turista is volt itt, olyanok is, akik mutánsnak látszottak. A páros ebben a vegyes társaságban pedig szerencsére feltűnést sem keltett.

Reptér     7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 16 Júl. 2018, 20:39

Egy nyelvet beszéltek, a testükkel mégis tisztábban ment a kommunikáció. Mickey már a kérdésből is látta, hogy ez a férfi segíteni akart, most még inkább. Egy embertől nem sokat várt, az ő világában a minimum volt, hogy egy törvénytisztelő ember segített egy mutánsnak.
Mickey arcán nehezen lehetett kivenni bármit. A mostani teste eléggé furcsa volt, még neki magának is. A döbbenettől összehúzta a szemöldökeit. Próbálta összerakni, hogy került pont Wakandába. Kapcsolatban álltak velük, rengeteg nyersanyagot importáltak, de ez semmit nem jelentett. Amikor az Utazóra gondolt, a másik világra, ahol nem a mutánsok uralkodtak, szörnyű gondolat támadta meg.
Alaposan megnézte a férfi holokarkötőjét és a kivetített képet. A technológiai fejlettség itt is megvolt és felismerte a keresőt is.
- A cég tényleg létezik, de szerintem engem nem ismernek ott.
A találatok között az első lenne a támadás híre, a média imádja az ilyet. A honlap nem úgy nézett ki, ahogy még reggel látta. Mickey nem akart sok buta kérdést feltenni. Kutató volt, bármennyire is össze volt zavarodva, nem akart magából hülyét csinálni. A képernyőt nézte, hogy látott-e rajta dátumot. Egy időugrást jobban el tudott volna fogadni, mint egy másik világot, ami egyébként valószínűbb lett volna a támadója képessége miatt.
- Ez bonyolultabb. Alternatív tanulmányok, elég degradálóan hangzik.
Bele gondolt, hogy hangzott ez és pont úgy, ahogy az Utazó mondta. Itt a mutánsok voltak kisebbségben, ők voltak az alternatív faj...
- Hívja fel őket! Menjünk ki, ez mégis csak egy mosdó.
Elindult, szinte terelve a férfit. Nem nagyon tetszett neki, hogy kérnie kellett és nem parancsolhatott. Azon gondolkodott, hol is indul egy ilyen változás, mikortól emelkedik fel egy faj és hogyan. Kezdte érdekelni a dolog. Minden tükörben nézte magát, minden összetört üvegben. A villám világában született, ahol mindig viharok tomboltak és most ő maga is villámszerű lett. Tett egy gyorsnak szánt mozdulatot, hogy lássa, lett-e ilyen képessége. Az egyik tócsa felé is sújtott, hogy lássa, képes volt-e kibocsátani, ami benne dolgozott.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szer. 18 Júl. 2018, 17:14

Apokalipszis és az AIM
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Ez a Tristan derék bajtársnak bizonyult. Már a második közös küldetésen ilyen bizalmas információkat megosztani... Niteris érezte, hogy hosszú és gyümölcsöző barátságnak nézett elébe. És mi is lehetett volna jobb alkalom egy ilyen mély kapcsolat kibontakozására, mint egy újabb sikeres közös küldetés?
- Ez a Nietzsche nagyon ravasz fickónak hangzik - vélekedett a démon, miközben a bizsergővel mászkáltak - Arról is írt, hogy mit mondott az egy éves hallgatás után? Minek kivárni azt a sok időt, ha már valaki kipróbálta előttünk, nemde?
Itt kivételesen érezte, hogy nincs jól felkészülve a témából. A mélyen tisztelt doktor úr "zagyvaságnak" meg "áltudományos okoskodásnak" címezte az egész filozófiát, és Niteris sem tudott sokkal többet. Mivel az istenek kegyét kereste már egy ideje (hiábavalóan), valamit már tudott a különböző vallásokra alapozott filozófiákról, de Nietzsche...? Az valami ateista lehetett. Biztosan egy felvilágosulás kori gondolkodó...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 18 Júl. 2018, 18:39

Tristan természetesen tisztában volt vele, hogy a másik akármilyen korú is, de nem ember. Viszont talán azért mert egy demenciás öregembert juttatott eszébe vagy mert démonként rá gondolva csak nőtt a gyűlölete iránta ő inkább öregemberként gondolt arra a kalapos valamire, ami mellette sétált esernyővel a kezében. A bölcselet ahogy sejtette nem ment át a másiknak. Ő csak sóhajtott erre.
-Van amiből csak első kézből tapasztalva gazdagodhatunk.
Közben figyelte a környezetét és nem látott semmi gyanúsat. Tipikus afrikai reptér. Sok fekete, de mindenféle rasszú személy van itt. Még fehérek is így ők sem tűnnek ki a tömegből. Mint mindenütt itt is volt egy reptéri ajándékbolt ahol minden bizonnyal kétszeres vagy háromszoros árat is elkértek máshol is megvehető dolgokért. Tristan bizonyos volt benne, hogy azok az üzletek azokból élnek meg akik nagy késésben vannak vagy elszámolták magukat és muszáj mielőbb valami ajándékhoz jutniuk mert ők mennek valakihez vagy épp jön valaki akit nem ajándékkal fogadni kellemetlen volna. Ilyesmiken gondolkozik miközben várja, hogy a műszer jelezzen.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Csüt. 19 Júl. 2018, 19:42

Lady Serenity - Halál
Apokalipszis Lovasa
A BUKÁS
Birnin Zana, Wakanda
Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Mickey Thunder
Igazán jól jött, hogy a létesítményben volt egy aktuális térképe, így össze tudtam hasonlítani azzal, amit kaptam, és amelyik még abból az időből volt, hogy a mutáns isten uralkodott itt. Ez alapján nagyjából be tudtam határolni, hogy mégis merre lehet mindaz, amit érdemes átkutatni. Maga a reptér csupán egy részét takarta annak, amit ténylegesen át kellene kutatnom, a többi odakint folytatódott.
Egyelőre jobb nyom híján az alagsor felé indultam el, közben azért igyekeztem figyelni az embereket és magát a helyet is, hogy hátha meglátok valamit, vagy valaki érdekeset. Az alagsorban üzletek meg parkoló hely volt, de más nyomot nem igazán találtam, ami arra utalt volna, hogy van egy lejárat, vagy bármi titkos rekesz, ahol lejebb juthatnék.
Mivel egyelőre kifutottam az ötletekből, így úgy döntöttem, hogy lassan vissza megyek a felsőbb szintre és ha ott se találok semmit, akkor majd kifelé folytatom a keresést. Ugyanakkor közben igyekeztem, amennyire ez lehetséges volt és újdonsült képességeim engedték, bele-bele lesni az emberek fejébe, hogy bármi információt, vagy emléket ki tudjak nyerni. Ehhez persze szükséges volt a séta közben "pihenőket" tartanom, és meg-meg állnom, vagy épp leülnöm egy padra, vagy hasonló dologra, hogy imitálva a fejfájást el tudjam rejteni annak a nyomát, hogy használom és koncentrálom a képességemet. Fogalmam sincs, hogy hasznos információhoz juthatok-e így, ha egyáltalán sikerül bármi információt is szereznem, de legalább egy próbát megér.

Képesség:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Felszerelés:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 20 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 20. (péntek)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:40 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     NKUt5Sv

Mickey láthatott a weblapon dátumot, ami szerint 2029. július 11. délutánja volt. Ez alapján időugrásban nem volt része, hanem a félelme igazolóhatott be, hogy másik világba került. A férfi csak bólintott a szavaira, hogy itt nem ismerhetik, annál pedig megkönnyebbült, amikor Mickey mondta, hogy menjenek ki innen. A férfi meg is fordult és odalépett teljesen az ajtóhoz, azt pedig kinyitotta. Ki is lépett rajta, majd kintről tartotta is, hogy Mickey kijöhessen.

Közben ő is elindult a kijárat felé, bár még a tükröknél megállt, a gyors mozdulat nem volt gyors, teljesen átlagos emberi volt. A tócsa felé tett támadó mozdulat már sikeresebb volt. Néhány szikra hagyta el a kezét, de nem volt sok. Érezhette Mickey, hogy képes leadni a benne levő energiákat, de ahhoz fizikai kontaktus kell, mert az elektromosság megszűnik a testétől távolabb. Ha a kézmosó márványához ért, akkor az az érintése után megreped, ahogyan az elektromosság majdnem szétrobbantotta.

Ha ő maga is kiment, akkor láthatta, hogy odakint igencsak vegyes társaság volt, emberek, mutánsok a lehető legnagyobb békében. Saját maga sem keltett túl nagy feltűnést a külsejével, megjelenésével.
- Erre vannak padok, ott leülhetünk, amíg értesítem az iskolát és megvárhatjuk őket ott.

A kezével növényekkel kitett fás, parkos részre mutatott, ahol még egy kisebb tó is volt, ezen részen nagyon sok ülőhely, pad, étkezőszékek és asztalok voltak elhelyezve. Amíg haladtak oda, addig feltűnhetett neki, hogy senki sem bámulja meg nagyon a külseje miatt, mintha hétköznapi lenen mindez itt.

Reptér     7kMvp6c


Serenity végül elindult visszafelé, mindezt könnyedén megtudta tenni, ahogyan azt is, hogy felért a földszintre. Amit kitalált, hogy emlékeket akar nézni, azt nem fogja tudni anélkül megtenni, hogy ne tűnjön fel senkinek. Már ahhoz, hogy a felszíni emlékeket nézze, ahhoz is koncentrálnia kell és a kezét a homlokára, vagy halántékára tenni. Minél mélyebben akar az emlékek közé mászni annál jobban kell koncentrálnia és rétegről rétegre lejutni a tudatalattiban. Itt legalább tíz évre akart leásni…

Miközben éppen ült le az egyik helyre a a nézelődés közben észrevehette Serenity, hogy egy furcsa, mintha elektromosságból álló mutáns sétált el nem is olyan messze tőle és egy wakandai férfival az egyik pad felé tartanak.

Sikerült egy ücsörgő idősebb wakandai férfit találnia, akinek nekilátott az emlékeibe túrni. A legfelső emlékek, mint szokott könnyűek voltak, izgatott volt, várta, hogy a fia és a családja végre valahára. Ahogyan egyre mélyebbre ásott a külvilág megszűnt a számára, látta a férfi életét visszafelé az emlékeit. Már majdnem ott volt, amikor Apokalipszis uralkodott, amikor…

Ekkor hirtelen kizuhant az egészből egy pillanat alatt, ahogyan a kezén megérzett valami hűvös fémet, egy karpercet, felette pedig két biztonsági ember ácsorgott. A bőre most teljesen emberi volt, nem szürke, képességek nélkül újra ember volt.
- Megkérném kisasszony, hogy fáradjon velünk, csak csöndesen, nem szeretnénk semmilyen gondot – mondta az egyik féri.

Reptér     7kMvp6c


A páros tovább beszélgetett egymással, ahogyan haladtak és szkennelték a területet. Eközben, mivel ők már csak munkaköri ártalomból is figyelték a mutánsokat, oda nem illő személyeket, így könnyedén észrevehették, ahogyan a mosdók környékén haladtak el, hogy onnan egy wakandai férfit követve egy elektromos energiákból álló férfi is kijött – Mickey. Ezen kívül semmilyen furcsa, vagy nagyon extrém mutánst, vagy épp szuperhumánt nem lehetett látni.

Amint haladtak tovább úgy a terminál közepe felé, amikor azt vehették észre, hogy a náluk levő elektronikus felszerelések, műszerek, mint a telefonok, kommunikátorok, a szkenner, és minden efféle is rosszul kezdett működni. Össze-visszaugráltak, rossz időt mutattak, vagy épp semmit. Eléggé úgy viselkedtek, mint egy iránytű, amikor mágneses anomáliába kerül.

Azonban ezen kívül semmilyen fizikai jele nem volt annak, hogy mi okozhatta mindezt, a szkenner nem mutatott semmit és egyelőre semmilyen hullámzó dolog nem volt a térben, mint a legutóbbi alkalommal, amikor térben és időben is elmozdulnak. Amennyire a páros láthatta, rajtuk kívül egyelőre senki sem érzékelte mindezt.

Reptér     7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 20 Júl. 2018, 21:05

A mutáns ugyanazt a dátumot látta, amit aznap egész napon. Nem gondolt már időugrásra. Az Utazó képességének túláradása jutott az eszébe és nem tudta, hányan jöttek át egy másik világba, hogyan történhetett az egész. Tudni akarta.
Az ember megkönnyebbülése segített neki egy picit. Felcsillant a remény, hogy itt sem volt reménytelen a léte. Ha esetleg nem is ő volt az uralkodó faj tagja, elfogadták, megtisztelték. Udvariasan tartották neki az ajtót, ahogy illett. Miközben próbálgatta az új teste képességeit, látnia kellett, hogy a gyorsaság messze alulmúlta a villámét, viszont oda tudott csapni nagy erővel. A mosdó már romokban állt, mindegy volt, hogy mennyit pusztított rajta.
Kint meglátta, hogy itt teljesen természetes volt egy olyan lény, mint ő. Leüln nem akart. A pad mellett állt meg és várta, hogy a férfi telefonáljon.
- A nevem Mickey Thunder. Magát hogy hívják?
A saját világában is tudták az ember szolgálók nevét vagy bárkiét, akié fontos volt.
Mickeynek nagyon nem volt szimpatikus, hogy egy iskolába akarták beíratni, mint egy amatőrt, mint egy kezdőt. Egyedül érezte magát egy idegen világban, egy idegen helyen. Nagyon rossz kedve lett, ez talán még az elektromosságtól villogó arcán is meg látszott. A tó érdekelte igazán. Vonzotta, érezte, hogy a víz az erejét csábította. Meg próbált közelebb lépni a tóhoz.
Ha látta, ami Serenityvel történt, nem igazán tetszett neki és arra indult el. Megpróbált rá jönni, hogy mennyi mutáns volt még itt rajta kívül. Vagy megszokottak voltak vagy gyakoriak, mert meglepődést nem igazán látott, még az ő furcsa megjelenése miatt sem. Ha látta, hogy emberek bilincseltek meg egy mutánst (Serenityt), akkor nagyon is próbált a segítségére sietni.
- Mit csinálnak? Hogy képzelik, hogy bilincsbe verik?
Figyelte a környezetét, próbálta meglátni az idegen világ tulajdonságait és annak lakóinak tulajdonságait. Nagyon egyedül érezte magát és ez nem volt jó neki. Ő nem harcosnak tanult, hanem tudósnak, érdekelte a világ, de picit félt, hogy mit is tartogatott ez neki.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Hétf. 23 Júl. 2018, 13:53

-Az első kéznek számít, ha járok valaki fejében, aki kipróbálta? - kérdezte Niteris. Valamiért nem akart tényleg egy évig csöndben maradni csak azért, hogy egy középszerű filozófus elvont merengését gyakorlatban is kipróbálja. Hát mi lenne abból? Kommunizmus! Meg amúgy ütközne a munkával is, a Hydra bizonyára nem venné jó néven, ha az egyik (a legjobb) ügynökük hirtelen némasági fogadalmat tenne.
Közben Niteris is megfigyelte a mosdóknál parádézó mutánst. Legszívesebben persze ezt is laborba dugta volna a többi “különleges eset” mellé, de már első ránézésre is elég egyértelmű volt, hogy szimbionták hordozására alkalmatlan lenne. Bár egy kis átalakítással még egész jó kis akkumulátor lehetett volna... A fizikások néha csodákra képesek.
Már éppen meg is mutigatta volna társának a jelenetet, amikor egyszeriben bonyolult és hasznos műszereik bolondozásba kezdtek. Mindenféle képtelenségeket írtak ki a kijelzőkre, miknek pontatlanságát a mennyiséggel kívánták kompenzálni.
-Pontosan miket is keresünk? - érdeklődött - Nem lehet, hogy a labor okozza mindezt?
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 23 Júl. 2018, 16:55

-Az nem számít.
Tristan bár élvezi, hogy jelenleg ő itt a rangidős, de szívesen lecserélné az öreget egy másik tisztre akit nagyobb segítségnek vagy kevésbé idegesítő jelenségnek gondolna. A villám testű mutánst ő is érzékeli, de nem nagyon törődik vele. Sajnos még nem elég nagy a HYDRA befolyása ahhoz, hogy az ilyen korcsokat nyilvánosan kivégezhessék. A műszerek zavart működésére elkezd másképp figyelni a környezetére. Ha kell a szemét is használja. Arra kíváncsi, hogy van-e valami, ami bejárat lehet. Például egy csatornanyílás bár az jobb lenne ha valami olyasmit látna, ami kevésbé feltűnő lenne. Mondjuk egy mosdó. Az öreg szavaira katonásan válaszol.
- Azt, hiszem jó helyen vagyunk. Mindenesetre találtunk valamit. A piramisnak alattunk kéne lennie. Ha látsz bejáratfélét akkor ne csinálj semmit egyelőre csak szólj.
Tristan nem az a fajta alak, aki szeret csak úgy a dolgok közepébe vágni. Ha a piramis bejáratát meg is találják majd akkor is kell előtte valamennyi felderítést végezniük mielőtt belépnének. A hadnagy bizonyos benne, hogy a korcs isten elhelyezett pár csapdát az otthonában és nem lesz olyan könnyű dolguk még az után sem ha bejutnak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Hétf. 23 Júl. 2018, 21:33

Lady Serenity - Halál
Apokalipszis Lovasa
A BUKÁS
Birnin Zana, Wakanda
Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Mickey Thunder
Miközben kerestem a megfelelő helyet és megfelelő személyt ahhoz, hogy elkezdhessem a mentális kutatást, egy érdekes külsejű mutánst láttam sétálni egy helyi nyomában. Valószínűleg ha nem lett volna egy megszabott küldetésem, akkor szívesen elbeszélgettem volna vele a jövőjét illetően, de egyelőre ez a lehetőség most nem állt fenn, hiszen találtam egy alanyt aki kellően idősnek tűnt. A leülést követően szépen elkezdtem tenni a dolgomat, hogy megtaláljam az emléket, amire szükségem volt. Először a felületes és fölösleges dolgokon kellett átjutnom, majd szépen lassan mélyebbre és mélyebbre. Már kezdtem érezni, hogy mindjárt ott vagyok és csak pillanatok kérdése, hogy megszerezzem a nekem kellő információt, mikor az egésznek vége lett. Két biztonsági egy karpereccel ajándékozott meg. A kezemre tekintve láttam, hogy az visszanyerte a lovassá válásom előtti színét, vagyis a karperec feltehetőleg arra szolgált, hogy elnyomja a különleges képességeket.
~ Idegesítő kis szerkezet. - jegyzem meg, miközben elismerem magamnak, hogy túlságosan feltűnő és figyelmetlen voltam. Közben pedig az egyik férfi még meg is kért, hogy kövessem őket, mert nem szeretnének semmi problémát. Ez nyilvánvalóan elég vicces volt, legalábbis számomra, lévén egyből egy képességeimet blokkoló karperecet raktak rám.
- Ezt elég későn kéri. - jegyzem meg hangosan is egy kis ártatlan mosollyal az arcomon. Természetesen nyugodtan eljátszhatnám az ártatlant egészen a végéig, nyúzva és pazarolva az idejüket, de az számomra sem lenne túl előnyös. Szerencsére nem kell ilyen messzire elmennem, hiszen minden várakozásommal ellentétben a korábban látott mutáns jelenik meg és rendez jelenetet azzal kapcsolatban, hogy engem megbilincseltek. A meglepettség teljesen valós az arcomon, hiszen ilyesmire egyáltalán nem számítottam, főleg egy teljesen idegen személytől, viszont ez az érzelem nem marad sokáig az arcomon.
- Segítene, kérem? - fordulok az ismeretlen mutáns irányába és ártatlan arccal tartom felé kérően a karjaimat úgy, hogy amennyire csak elmozdulás nélkül lehetséges minél közelebb legyen hozzá a karperec, amit a karjaimra tettek.

Képesség:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Felszerelés:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 24 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. július 28. (szombat)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:45 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     NKUt5Sv

A férfi az asztalnál hamar letudta a telefont, holografikus volt a felület, leginkább videohívásra hasonlított a dolog, így Mickey láthatta, hogy a férfi egy mutánssal beszélt. A nő, akivel beszélt a férfi úgyszintén afroamerikai volt és külső jegyekben látszott, hogy mutáns. Az arca, karjai, mellkasa – ami látszott a képen – tele voltak csontkinövésekkel. Leginkább olyasmik voltak ezek, mint a Star Warsban a zabrakoknak, csak épp nem a fej tetején, hanem mindenhol máshol is.
- Hamarosan ott leszünk uram, néhány percet kell csak várnia – mondta a nő.

A beszélgetés utána a kapcsolat bomlott és Mickey ekkor kérdezte meg a férfi nevét, aki egy pillanatra megdöbbent, hogy erről el is feledkeztek.
- Tomo Motoku vagyok, örvendek Mr. Thunder – mutatkozott be.

Könnyedén oda tudott lépni a férfi a tóhoz és kiszúrni azt, ami Serenity-vel történt. Ahogyan elindult Tomo igyekezett követni és szabadkozni, amikor a férfi számon kérte, hogy mit csinálnak a biztonságiak. Ezzel a tettével többen észrevették és odafordultak. Hallani lehetett, hogy többen öszsesúgnak, hogy jellemző, hogy már megint a mutánsok csinálják a balhét és olyan tipikus mindez, rosszabbak, mint a terroristák. Ezek nem a helyiektől voltak, hanem külföldiektől, európai akcentussal.

Serenity éppen csak feltudott ocsúdni, eddigre már ott volt egy wakandai férfi, Mickey is a közvetlen közelében. Távolabb pedig többen nézték őket. Az egyik őr
- A fiatal hölgy megsértette az egyik lakosunk személyiségi jogait, ami a Genfi egyezményben szerepel, azzal, hogy az engedélye nélkül igyekezett az elméjébe férkőzni – válaszolta az őr készségesen. – Mentálisan bántalmazta és az úriember pedig sérüléseket szenvedett ezáltal, Kórházba kell szállítani, mert a kimoyo karkötőjének orvosi programja ezt ítéli meg. A fiatal hölgy a kihallgatás után minden bizonnyal pénzbírságra lesz ítélve.

Mielőtt azonban mást tehettek volna valami történt…

Reptér     7kMvp6c


A haladás közben a két Hydrásnak is szemet szúrhatott az a dolog, ami nem is olyan messze zajlott tőlük, hogy egy mutáns számon kérte azt, hogy miért is akarnak a biztonsági őrök valakit elvinni. Ha közelebb mennek, akkor ők maguk is hallották, hogy az őr mit mondott.

Közben úgy ítélték meg, hogy most lehetnek jó helyen a műszaki dolgaik megőrülése miatt. Azonban mielőtt bármilyen más dolgot tehettek volna, egy számukra roppant ismerős és kellemetlen dolog történt…

Reptér     7kMvp6c


Ami történt, azt mind a négyen észlelték, Mickey, Serenity, Tristan és Niteris is. A világ elhalványult körülöttük, néhány pillanatig teljes sötétség volt, majd egy hangos mennydörgés és egy villámlás után a régi Bukás környéki Wakandában találták magukat Apokalipszis piramisa és Sinister laborja között. Nem messze tőlük éppen egy harc folyt, a város részben romokban, az ég beborulva, zuhogott az eső. Aki e világi, az megismerhette a Bukás idején működő kis létszámú Bosszú Angyalokat, ahogyan éppen Apokalipszissel harcoltak.
Reptér     AuwflPj


Körülöttük minden felbojdult, az AIM – Loki vezette – emberei Apokalipszis mutánsait lőtték és mészárolták, akik próbálták felvenni a harcot velük, de másik csak menekültek. Kész káosz volt az egész hely…

Reptér     7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Szer. 25 Júl. 2018, 00:58

Mickey nem látott sokat a képernyőn, mert hamar vége volt a dolognak. A másik felet még megnézte, egy vonzó mutáns nő volt. A tüskéi vagy szarvai, amik a testét borították, nem voltak furcsák, náluk is sok ilyen élt. Mickeynek még mindig nem tetszett ez az egész, de még a legjobbnak az számított, ha az övéivel tárgyalhatott. Kézfogás eszébe sem jutott, nem akarta véletlenül megölni az embert. Annyira az ő világukban is számíottak, hogy ne tegyen ilyet. A név hangzását ízlelgette, ebből pedig a bilincselés zökkentette ki.
Tomóra nézett, hogy miért mentette ki őket. Látta a meglepődött embereket. Ez nem volt itt szokás, amit ösztönösen tett, azzal a rend ellen ment, már látta. Nem volt agresszív, nem szólt rá a sutyorgókra, pedig nem tetszett neki, amit mondhattak. Ki lehetett találni. Idegenek voltak itt, csak nem Amerikából, mint ő, inkább európainak hangzottak, ami fontos volt amiatt, hogy már tudta, itt is kevert volt a nép és szabadon mozogtak a világban.
Látta, hogy a nő bőre színt váltott. A bilincs módosította, elvette a mutáció külső jeleit. Ezt ők is alkalmazták a hatóságoknál, sejtette, hogy a képesség is blokkolva lett. A nő kérése nagyon kedvesen hangzott, az őr viszont a törvényre hivatkozott. Mickeynek nem tetszett ez a törvény, a fejét rázta. Nem nyúlt még a bilincshez, inkább próbált az ember lelkére beszélni.
- Honnan tudják, hogy valóban megsérült? Megbízható annak a karkötőnek a programja? Ki tervezte?
A technikai része nagyon is érdekelte, a robotikában ő is naponta találkozott programozással. Az egész elv, hogy a mutánsok nem használhatták a képességeiket csak úgy, mert emberek gépei figyeltek, szörnyű volt neki. Mint egy börtön, pedig még csak pénzbírságot emlegettek.
Válasz helyett minden megváltozott. Mickey nézte a sötétséget, amiben még ő sem világított az elektromosságával. A város más hogy nézett ki. Ismerte ezt az épületet, náluk is létezett, de nem egy autokrata uralta, hanem egy elismert tudós, Apokalipszis ottani változata. A harci helyzet újra eszébe juttatta azt, amiből ide csöppent. Itt sokkal nagyobb volt a baj, láthatóan erős lényekkel találták szemben magukat a mutánsok. Egy-kettő ismerős volt, hasonlított valakire az ő világából.
Mickey érezte magán az esőt és próbálta kitapasztalni, hogyan hatott az a képességére, vezette-e, ahogy általában a víz az áramot. Nem akart ártani a nőnek vagy bármelyik mutánsnak körülöttük.
- Jöjjön, hölgyem! Fedezékre van szükség. Mickey vagyok, magát hogy hívják?
Megpróbált elrejtőzni és Serenityt is fedezékbe terelni.
- Elmondaná, mi történik? Tudja, nagyon messziről jöttem.
Ki akarta szabadítani, de nem mert kísérletezni, mert tartott attól, hogy egy áramütéssel nem csak a szerkezetet süti ki, hanem mutáns társát is és ezt nem akarta. Ha látta az embert (Tristan), azt nézte, ő is támadott-e, mert nem akart védtelen maradni, de nem is támadott volna ok nélkül bárkire.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Pént. 27 Júl. 2018, 20:18

Lady Serenity - Halál
Apokalipszis Lovasa
A BUKÁS
Birnin Zana, Wakanda
Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris és Mickey Thunder
Csendben figyeltem a mutáns és az őrök közötti párbeszédet. Rengeteg pont volt, ahol legszívesebben felnevettem volna hangosan, de türtőztettem magam. Az kifejezetten élvezetes volt, hogy a kutakodásomat bántalmazásnak ítélték meg, arról nem is beszélve, hogy pénzbírság kiszabásával fenyegettek. Egyrészt ha bántalmazni akartam volna, akkor már valószínűleg halott lenne, vagy legalább meg lenne csonkítva, másrészt ha sikerül bármilyen módon tőlem pénzt szerezniük, akkor roppant tehetségesek lesznek.
Mielőtt azonban tovább folytatódhatott volna az egész játszma egyszerre minden elhalványult, majd teljes sötétség következett. Ezután egy mennydörgés és villámlás kíséretében ott találtuk magunkat ahol lennem kellett. Ahogy körbe néztem hamar rájöttem, hogy bár a hellyel nincs gond, de az idővel lehet. Olyan volt az egész, mint egy valóságos történelemkönyv, hiszen olyan események zajlottak, amiknek már meg kellett történniük és kétlem, hogy ez egy új fajta élménypark lenne.
- Halálnak. - közöltem egyszerűen a férfival a kérdésére, és mivel saját magától nem akart segíteni, ezért igyekeztem annyira közel kerülni hozzá, hogy a karperecet hozzá érinthessem, vagy ha ennél gyorsabb mozdulat kell, akkor üthessem, a testéhez. Ezzel remélhetőleg sikerül majd megszabadulnom a szerkezettől, vagy legalább kiütni az elektronikát benne és ezzel visszaszerezni a képességeimet.
Képesség:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Felszerelés:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Pént. 27 Júl. 2018, 21:13

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

- A csudába már! Megint odébbteleportáltunk pár esztendővel! - fedezte fel Niteris, miután megcsodálta új környezetüket. Apokalipszist hamar észrevette, ahogyan az ellenfeleit is, de hirtelen nem tudta, hogy mit kéne kezdenie velük. Ezután meglátta, hogy azok a mutánsok is ott voltak, akik nemrég a jelenetet rendezték. Aztán mintha valami háborúszerűség is folyt volna a közelben. Vagy mészárlás, ahogy tetszik... Bizony, sok értékes mutánst tettek ezen a napon tönkre. Persze annyit Niteris is tudott, hogy nem lehet mindet élve elfogni, de azért szörnyű pazarlásnak tartotta az esetet. Egy ekkora készlet évekre lefoglalta volna a Hydra összes kutatóintézetét...
- Akkor... Megyünk a laborért, vagy beavatkozunk? - kérdezte Tristant, aki nyilván minden válasznak birtokában volt - És mi legyen a két mutánssal?
Amennyiben meghallotta Serenity bemutatkozását, nem bírta türtőztetni magát, és esernyőjével valósággal szökdelve odasietett hozzá.
- Elnézést kisasszony! Az imént azt mondta, hogy halál? Mint Apokalipszis lovasa Halál, vagy mint egy egyszerű önjelölt Halál?
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 28 Júl. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 1. (szerda)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:50 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     NKUt5Sv

- Teljesen biztosan tudjuk, lassan száz éve alkalmazzuk a technológiát, 0%-os hibaszázalékkal – mondta még Tomo.
Nagyjából ez volt az utolsó dolog, ami elhangzott, mert a világ ezek után változott meg. Mickey nem akarta véletlenül megrázni Serenity-t, így nem ért hozzá. A nőnek azonban más tervei voltak ugyanis tudta, hogy hiába csapdosná a karperecet, azt nem tudná széttörni, mert vibránium alapú technológia volt Wakandában.

Leginkább bokrok és sövények voltak fedezéknek, távolabb volt kő és fémkerítés, illetve a labor épülete – amit a két Hydra-s és Serenity is felismert. Serenity egyelőre nem válaszolt a férfinak, csak közelebb lépett hozzá és önként ért a mutánshoz. Jó pár másodpercig ott kellett Mickey „bőrén” vagy épp testében tartani a karját Serenity-nek, hogy a karperec kisüljön.

Így a férfi akaratlanul is első és másodfokú égési sebeket okozott a nő kézfején és csuklóján, de legalább a karperec tönkrement. Ennek mi sem volt ékesebb bizonyítéka mintsem az, hogy kinyílt és lepottyant a földre. Így visszakapta a nő a képességét és a bőre, illetve a haja színe is újra olyan lett, mint korábban, szürke és fehér. Egyelőre a párost nem zargatta semmi, mert nem vették még észre őket.

Mickey közben még Tristant figyelte, de a férfi és az öregember, akivel volt, egyelőre nem tettek semmit. Láthatóan őket is meglepte az adott helyzet és lefagytak. De végül az idősebb ember volt az, aki először a társának beszélt, majd miután meghallotta azt, hogy Serenity bemutatkozott a bokroknál fedezékben levő pároshoz fordult…

Reptér     7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 30 Júl. 2018, 00:10

Mickey leszűrte, amit lehetett. Itt már nagyon régóta rosszul mentek a dolgok, a technológiai fejlettség pedig ezen a téren megállt. Náluk nem sok minden maradt változatlan 100 évig, mindig fejlesztettek, Wakanda pedig eléggé haladó volt ebben. Nem akarta mindezt megosztani a hatósággal, úgy sem értették volna.
Nagyon örült, hogy az emberek eltűntek. A helyzet nem lett jobb, életveszélyben voltak.
- Halál? Vigyázzon, hölgyem, még...
Mielőtt befejezhette volna, a mutáns nő belenyomta a karját Mickey elektromosságtól villódzó testébe. Elérte, amit akart, közben Mickey rájött, hogy ilyen névvel lehetett ellenállása. Aki a halált hozta el másnak, az maga jobban elkerülte általában.
- El kell látni a sebeit, de először fedezéket kell találnunk.
A sövény máskor jó lett volna rejtőzésre. Jelenlegi testével simán átvilágított az ágak között, nem mentek vele sokra. Mickey megnézte, ahogy a nő visszaváltozott.
- Ez sokkal jobban áll magának. Megpróbáljuk elérni azt az épületet? - mutatott a legközelebbi helyre (labor). - Az a legjobb búvóhely.
A két ember, aki idekerült velük, semmit nem tett először. Az öregebbik jött oda. Ha Mickey hallotta, mit beszéltek előtte egymással, akkor nagyon is gyanakodva nézte és ezt kérdezte:
- Mi az, hogy mi legyen a két mutánssal? Kik maguk?
A labor nem nagyon érdekelte per pillanat, inkább a túlélés és ha a két ember veszélyeztette, akkor valamit tenniük kellett.
Az öreg kérdése érdekesen hangzott. Apokalipszis Lovasa az ő világukban kiemelt rangot jelentett, de nem olyan vérszomjas szerepet, mint itt. Itt minden máshogy volt. A fedezék felé kellett indulniuk, de azt nem akarta kockáztatni, hogy a két ember hátba támadja őket. Ha elindultak, megpróbálta rajtuk tartani a szemét.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 30 Júl. 2018, 16:51

A helyzetük megint megváltozik. Elég gyorsan méghozzá amitől a hadnagy ledöbben. Kell egy kis idő, hogy felfogja mi történik és hol van. Megállapítja, hogy megint a múltba kerültek. Ebben az esetben gyorsan kell döntéseket hoznia mit tegyenek az öreggel viszont ez nem olyan egyszerű mert bár az először normálisan reagál a helyzetre, de aztán odalép Apokalipszis lovasához, aki időközben attól az ostoba lánytól visszakapja az eredeti alakját. Tristan nem ijed meg ettől. Kézbe veszi a fegyverét, de egyelőre nem fenyegetően. Az öreghez szól.
- Hagyja őket! Más dolgunk van. Jelenleg ők is jobban tennék ha az életüket féltenék és nem akarnának velünk foglalkozni.
Ha A korcsok hallgatnak a jó szóra és az öreg is a parancsra akkor kellő óvatossággal, de Tristan ott is hagyja őket és elindul a piramis felé. Egyelőre csak egy sejtés tőle, de talán majd sikerül otthagyniuk valamit amivel a jövőben könnyebben megtalálják. Akár csak egy mobiltelefont, de az is lehet, hogy ott találnak megint valakit vagy valamit ami visszaviszi őket a jövőbe.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Kedd 31 Júl. 2018, 20:27

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Niteris alighogy feltette a kérdését, a mutáns bilincsei lehullottak, és ismét szürkén pompázott. Ezzel nagyjából el is oszlatott minden további kétséget. Niteris egy pillanatra szinte teljesen lefagyott, de Tristan megszólalása helyretett a fejében tolongó tervfoszlányokat.
- Ummm... igen - mondta - Hát, hatalmas... megtiszteltetés volt önökkel találkozni, de most mennem kell. Szupertitkos időutazó-küldetések... tudják hogy megy ez, igaz? Tehát.... Viszont látásra, drága mutáns barátaim!
Ezzel meg is fordult, és gyors léptekkel elindult vissza a társa felé, majd ha minden zökkenőmentesen ment, a piramis felé. Közben megcsodálta a hadakozó (nem-Rémálom) Apokalipszist, és amennyire a tüdőkapacitása engedte, további hasznos információkkal látta el az ő derék katona tárását. (Persze csak akkor, ha ezeket a mutánsok emberfeletti hallás hiányában már nem hallhatták)
- Ha jól emlékszem, ebben a csatározásban fog elhalálozni Apokalipszis. Szerintem legjobb lenne, ha mintát szednénk belőle. Egy kis vér elég lenne, de akár az egész fejét hozhatnánk...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 01 Aug. 2018, 00:02Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 5. (vasárnap)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 17:55 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     NKUt5Sv

Tristannak esze ágában sem volt a két mutánssal törődni, sokkal inkább más dolog kötötte le, hogy valamit hagyjon a piramisban, hogy ennek köszönhetően később könnyedén megtalálhassák és bízott benne, hogy Niteris is vele tart.

Így a két mutáns a labor felé vette volna az irányít, míg a két Hydra-s pedig a piramis irányába. Ám ekkor hirtelen történt valami ismételten. Noha fogalmuk sem lehetett, hogy miért kezdték érezni, de egy fiatal nő miatt San Francisco-ban, Tristan és Niteris számára ismerős volt, míg Serenity és Mickey számára újfajta érzés.

A mellkasukban kellemesen meleg pulzáló érzést éreztek, emellett egyfajta hívást a város belsőbb része irányából az egyik toronyépület felől. A két férfi már tudta, hogy mivel jár, hogyha ellentétesen mozognak tőle, de a másik két fél most tapasztalhatta, ha a labor irányába akartak menni, akkor a meleg pulzálás erős mellkasi fájdalomba csapott át, ami akkor tompult, ha újra a hívás irányába haladtak.

Ami azt illette ezeken felül ezen a helyen kezdett igencsak veszélyes maradni az itt tartózkodás. Tristan és Niteris haladását az szakította félbe, hogy pár méterrel előtte Thor repült el, egy ütésnek köszönhetően, amit Apokalipszistől kapott és egyenesen a piramisba csapódott.  Serenity és Mickey mellett pedig egy nő csapódott be, kettőbe volt szakadva, ahogyan Apokalipszis széttépte őt. Serenity-t alaposan be is terítette vérrel, Mickey-t nem tudta az alakja miatt. Azt még mindenki láthatta, hogy egy szimbionta vált le róla és próbált odébb kúszni a fűben.

A mutánsistennek ezúttal Rozsomák ugrott neki és adamantium karmaival kapaszkodott bele a hátába, közben pedig Thor kezdett előkászálódni a törmelékek alól. A káosz egyre nagyobb volt, ahogyan Thor egyre dühösebb lett, egyre több villám is csapott a környéken a földbe.
Reptér     Bg8IldV

Reptér     7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     Empty Re: Reptér

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.