Reptér

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Csüt. 02 Aug. 2018, 01:17

Mickey gyanakvóan hallgatta a fiatalabb férfit. Fenyegetőnek tűnt, pedig igaza volt. Most az életüket kellett menteniük. Az öreg tiszta vicc volt, mintha komédiázott volna. Egy érdekes dolgot viszont mondott: időutazás. Mickeynek teljesen kifordult magából a világ. Térben is máshova került és időben is. Kíváncsi volt, de a menekülés nem volt a legjobb alkalom arra, hogy ezt megbeszéljék. Jó lett volna, ha még mindig tudott volna teleportálni, egy biztos helyre. Másfelé indultak el, ha lehetett, takarásban. Hirtelen elkapta a férfit egy érzés. Ezen világ San Franciscója és egy fiatal lány. Túl sok volt ez, Mickey nem akart ezzel törődni, maradt a kiszemelt útvonalnál, a labor felé. Fájdalom hasított belé és megállt.
- Valami hívást érzek és akadályoz a haladásban. Magát is?
Sokat nem tudtak beszélni, mert oda vágódott egy holttest két darabban. Ellenséges lehetett, mert a nagy erejű mutánst tépte szét. Nagyon látványos volt a küzdelem és Halál is még jobban az lett, ahogy beborította a vér. Mickey új testét ízlelgette, hogy nem maradt meg rajta a folyadék. Távol akart maradni a szimbiontától. Azok nagyon veszélyesek voltak az ő világukban is. Nem akart több fájdalmat, ezért a hívás irányába indult. Ha tehette, a nőt is kérte, hogy jöjjön vele. Kézen fogva nem tudta volna húzni, mert az előbb is megégette. A villámokra nagyon odafigyelt. Picit kezdett olyan lenni a helyzet, mint az ő világában, ahol örökké viharok tomboltak.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szomb. 04 Aug. 2018, 14:03

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

- Suhancok! - Niteris dühösen rázta az esernyőjét, amikor az egyik torzonborz fiatalember elrepült előtte, és komoly károkat tett a piramisban. Nem elég, hogy egy titokzatos erő már megint beleszólt az életébe, és útvonal változtatásra kényszerítette, már embereket is dobáltak felé. Felháborító, hogy ezek az istenek mire nem vetemednek jelentéktelen vallási vitáikban! ~Bár mintha lett volna valami fontos, istenekkel kapcsolatos...~
Ekkor azonban Apokalipszis kettészaggatta az egyik áldozatát, és azt is eldobigálta, éppen Halál és szikrázó pajtása mellé. Ez önmagában nem lett volna túl érdekes (bár egy nemtetszést kifejező nyelvkinyújtást mindenképp érdemelt volna), de Niteris kiszúrta, hogy egy roppant barátságosnak tűnő szimbionta vált le a holttestről.
- Egy pillanat, ezt fel kell vennem - mondta Trinstannak egyik ujját feltartva, hogy ezzel is türelemre intse. Aztán megfordult, és elindult a szimbionta felé. Mindent megtett annak érdekében, hogy eljusson a hozzá, akár még a démoni alakját is felvette, ha szükséges volt. Tudta, hogy fájni fog, méghozzá nem is kellemesen, viszont egy ilyen lehetőséget nem lehetett kihagyni. Egyszerűen nem lehetett. Meg amúgy biztosan a Hydra érdekeit is szolgálta, a szimbionták megszerzése hasznos és bátorítandó tettnek számít. Legalábbis a mélyen tisztelt doktor úr szerint biztosan. És nem utolsó sorban egyedül lenni rém nehéz dolog. Niteris nem is értette, hogy mások hogy bírják ki, hogy csak egyedül vannak a fejükben. Már egy év után is szörnyű, nemhogy örökre!
- Szia! Leszünk barátok? - kérdezte, amennyiben eljutott hozzá, és kinyújtotta a kezét...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 04 Aug. 2018, 17:32

Tristan viszonylag jól kezelte a helyzetet és gond nélkül haladhattak volna tovább, csakhogy nem így történt. Az egyik isten a közelükben csapódott be a földbe, valakit ketté téptek, a korcs istent korcsok tépték, szóval nagy volt a káosz. Az öreg pedig ezt a pillanatot találta meg magánakcióra. Tristan fel sem fogta egy pillanatra, hogy mit akar.
-Mi van? Az ki van zárva! El kell innen mielőbb tűnnünk. Ez parancs!
Sem egy renitens emberéért sem egy szimbiontáért nem marad ilyen állapotok közt mikor ő még az új karjaival is túl gyengének számít nemhogy egy démonért legyen az hydrás vagy nem. Ha az öreg nem is hallgat a szép szóra akkor Tristan nem is várja meg míg egy villám véletlenül belé csapna inkább igyekszik valami fedezéket találni ahol talán biztonságban lesz. Lehetőleg arrafelé amerre, azt az ismerős hívást érzi. Ha ez sikerül és még rálát az öregre akkor igyekszik nézni mit csinál. Ebben talán segítségére lesz a kiborg szeme. Vissza mondjuk már biztos nem megy érte. Nem kockáztatná a saját életét egy démonért, akinek eddig hasznát sem látta és a saját hibájából tervez meghalni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 05 Aug. 2018, 00:01Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 9. (csütörtök)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 18:00 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     - Page 2 NKUt5Sv

Niteris nem tudott menni a szimbiontáért, igaz már felesleges is lett volna, mert Mickey láthatta, hogy néhány méterre a testtől a szimbionta egyszerűen elterült és nem mozdult többet, a másik fele pedig a nő hátsó részéből folyt szét, ahol széttépték. A szimbionta nem élte túl csak pár pillanattal, perccel a gazdateste halálát.

Az egyre durvuló csata miatt mindenki úgy dönt, hogy inkább halad a hívás irányába. Halálnak és Mickey-nek feltűnhet, hogy a két férfi eléggé természetesen veszi ezt a dolgot, mintha pontosan tudnák, hogy mivel is kell számolniuk, vagy éppen mi vár rájuk. Semmi értetlenkedés, vagy ehhez hasonló, ami a két mutáns esetében megvolt.

A haladás közben a hátuk mögül további robbanások, mennydörgések voltak hallhatóak, még több villám is becsapódott arra a helyre. Az könnyedén megállapítható volt, hogy szerencsések voltak, hogy a lehető leghamarabb eljöttek arról a részről. A villámok a piramisba is becsapódtak, eléggé leamortizálva, szinte teljesen megsemmisítve azt.

Éppen ezért több törmelék repkedett és néhány nagyon közel zúgott el a társaság mellett is. Sikerült az útra kijutniuk és át a folyó felett ívelő hídon, ami arra a részre vitt, ahol azaz épület volt, ahova menniük kellett. Még éppen időben érkeztek át, mert a piramis teteje ekkor dőlt le az ő irányukba és a hidat is összeomlasztotta. A becsapódás szele mindenkit ledöntött a lábáról, szerencsére.

Újabb törmelékek, darabok repkedtek el magasan, mivel mindenki a földön volt, így szerencsére megúszták azt, hogy eltalálja őket. kellett két-három perc, hogy minden zaj elüljön, amit az épület okozott, csak a mennydörgések, kiabálások, riasztók és ilyen zajok hallatszottak.

A csapatot jelenleg por és törmelék vette körbe, kiásni magukat nem kellett, könnyedén kisétálhattak mindannyian, látták a sérülteket, feltorlódó antigravitációs járműveket lebegni a felszín felett, aki tudott már menekült a közelből. Láthatták a járdákat, utcát és a távolban az épületet is…

Reptér     - Page 2 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 06 Aug. 2018, 20:02

A megszökött szimbionta nem bírta sokáig, hamar kiterült. Megnyugvást jelentett, hogy egyikükre sem mászott rá. A nő teste kegyetlenül meg lett kínozva. Mickey nem látta át a helyzetet, hogy ki miért harcolt, de ez a brutális bánásmód a mutánsokkal nagyon nem tetszett neki úgy sem, hogy a másik oldalon is álltak mutánsok.
Halállal együtt mentek a hívás irányába, nem akartak maguknak több fájdalmat. Mickey még mindig szemmel tartotta a két embert. Sokkal magabiztosabbnak látszottak, az előző párbeszéd után viszont nem akart tőlük segítséget, információt. Nem bízott bennük.
Ha már így alakult, ő is szeretett volna ekkora erejű villámokat dobálni, az új képességét ekkorára fejleszteni. Még nem is jutott idő elgondolkodni, mit kezd ezzel és egyáltalán az új világban hogy találja meg a helyét. Igyekezett kitérni, fejét lehúzni, ahogy tudott védekezni a röpködő szemét elől. Távolabb kerültek a csatatértől. Mickey fellélegzett, amikor éppen átértek. Egy kis habozás és halálukat lelték volna. Most csak két lábra kellett állni és leporolni magukat, az ő esetében ez se. Megvárta, amíg nem jött több törmelék és ha Halál ment volna, őt is visszatartotta. Inkább még egy égés, de ne szedje le a fejét egy faldarab.
Végre kisétáltak a háborús helyzetből.
- Kérem, elvinne minket egy darabon? - kiabált oda a legközelebb jármű tulajdonosának, hátha meg könyörültek rajtuk.
A városi környezetet látni jó volt, de még nagy út állt előttük. Ha valahova beszállhattak, igyekezett figyelni, hátha újabb robbanás történt és kitérni, meg azt is nézte, hogy ne süsse ki az elektronikát. Ha tehette, Halálnak is segített beszállni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szer. 08 Aug. 2018, 16:43

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Niteris azt hitte, hogy ezen már túltette magát. Többször is előfordult, hogy napokig nem gondolt a régi szép időkre.
De mégis... Amikor látta szétfolyni a szimbiontát, olyan mély keserűség fogta el, hogy kivételesen csöndben maradt.
~Úgy tűnik mégis egyedül maradunk...~
Komor hallgatásának azonban hamar véget vetett az, hogy majdnem rádőlt egy piramis. Nehéz dolog Hydra ügynöknek lenni.
A törmelékek éppen nem találták el, de Niteris valahogy így sem értékelte, hogy csak úgy felborították. Esernyőjére támaszkodva feltornázta magát, megcsodálta a sérülteket és miután meggyőződött róla, hogy a társa is egyben van, folytatta az útját a hívás felé. Elege volt már a múltból, minél hamarabb el akart jutni ahhoz a fránya időutazóhoz, aki meglehetősen illetlenül ideráncigálta egy fontos küldetés kellős közepéről. Legalább egy nagy pofont megérdemelt ezek után.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 08 Aug. 2018, 18:23

Tristan nem egy dicsérő jelentést fog tenni az öregről ahogy eddig állnak. Azzal, hogy ő egy démon alapból rosszul kezdett, de még rá is tett. Ha volna rá lehetőség akkor Tristan itt helyben példát statuálna  a renitens közlegényen. Csakhogy a múltban vannak, erre most nincs idejük és a piramis rájuk akar dőlni. Tristan a karjaival igyekszik védekezni a törmelékek és hasonlók ellen. Nem is esik semmi baja. Belepte a por, de még a mozgása sincs korlátozva. Semmi sem akadályozza, hogy folytassák az útjukat. Azért nem állja ki, hogy ne fedje meg a rendetlen bakát.
-Ennek még lesz folytatása. Haladjunk tovább! De előtte* A piramis mellett ás egy kis lyukat a robotkarjaival.*kapcsolja ki és dobja bele a telefonját.
Amennyiben a másik ellenkezik Tristan megerősíti, hogy ez egy parancs. Többet viszont nem tervez ezzel kapcsolatban csinálni. Ha az öreg megtette akkor beássa a telefont és elindul a hívás irányába. Reméli, hogy ezzel sikerült egy kis előnyt szerezniük a jövőben, ami nekik a jelenük. Így talán az aktuális feladatukban is sikerült egy kis előnyt szerezniük maguknak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 09 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 13. (hétfő)

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:
Reptér     - Page 2 NKUt5Sv

Még a hídon való áthaladás előtt a két Hydrás elásott egy telefont, hogy hátha könnyebb lesz megtalálniuk a helyet a jelenben. Utána ők maguk is a híd másik oldalán kötöttek ki, majd elindultak az épület irányába gyalog. A menekülők között tudtak haladni, járműveket kerülgetve.

Ezen idő alatt Mickey úgy döntött, hogy más megoldást használ, mint a két férfit, azaz leszólít valakit. A megszólított sofőr meglepetten és kissé kábán nézett Mickey-re. A kérdés is meglepte kissé és sokkos állapotban is volt.
- P… Pe… Persze! – dadogta. – Szálljanak be. Van konkrét céljuk, vagy megfelel önöknek is az, hogy csak jussunk innen minél messzebb?

Mivel valószínűleg a páros az épületet fogja bemondani, így a sofőr a levegőben néhány perc alatt oda is viszi őket. attól függően, hogy a páros hol szeretne leszállni az épület előtt, vagy a tetején teszi ki őket a férfi.
- Vigyázzanak magukra és próbáljanak életben maradni!

Ezzel válik el tőlük és tűnik el az égbolton a többi menekülő repülő járművel együtt. A jel egyébként nagyjából az épület közepéből érződött, így a fent, vagy lent igazából teljesen mindegy volt, hogy hol, nagyjából ugyanannyit kell haladni. Bárhol is szálltak le könnyedén be lehetett jutni az épületbe, ahol még energia is volt.

Ami a két Hydrást illette, ők ezen idő alatt a táv negyedéig jutottak gyalog. Láthatták, hogy a két mutáns stoppolt és eltűnt a szemük elől. amennyiben ők is úgy döntenek, hogy inkább elkötnek egy járművet, vagy stoppolnak minden nehézség nélkül megtudják tenni és egy-két perces késéssel ők is megérkeznek a toronyhoz, ahol ugyanaz fogadja őket, mint a két mutánst.

Reptér     - Page 2 7kMvp6c

Szóval a két Hydrásom, nyugodtan írjátok, hogy szereztek járművet és odaértek az épülethez és bementek és ott miként haladtok, mint a másik csoport. Csak annyi, hogy ha ugyanott is szálltok le, mint ők, akkor sem biztos h találkoztok, révén ők percekkel előttetek vannak.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Csüt. 09 Aug. 2018, 16:12

A sofőrt nézve Mickey azon gondolkodott, hogy ha ő lett volna itt a háború elejétől, ő is ilyen sokkos lenne-e. Nagyon szerette volna már megérteni ezt az egészet. Megtámadták, túszul ejtették, egyik világból a másikba és onnan egy harmadikba vagy inkább másmilyenbe csöppent, közben még a teste sem maradt ugyanolyan. Élete legrosszabb napja volt ez.
- Igen, ahhoz a toronyépülethez megyünk. Maga hogy úszta meg, elrejtőzött? - kérdezte a férfit.
Kivallatta volna, hogy mi is volt ez az egész, de az utazás sürgetőbb volt. A sofőr tudta az utat. Mickey közben Halált nézte, hogy hogy volt, a sérülései milyenek voltak. Mickey inkabb a lenti bejárathoz kérte a fuvart. Szét akart nézni azon a helyen, hogy mi is volt az az épület, milyen környéken volt.
Ha sikerült bejutni, akkor a recepcióshoz vagy az első emberhez szólt, akit találtak.
- A hölgy megsérült. El tudná látni?
Ő maga nem tudott volna kézbe venni egy elsősegélydobozt úgy, hogy ne süsse meg. A jel irányába akart haladni, kipróbálta, hogy ha nem változtatnak irányt, csak megállnak ellátásra, akkor mi történik. Ha a fájdalom fokózodott, akkor inkább tovább mentek. A lépcsőt választotta, amennyiben ez a társának is megfelelt.
- Háborús helyzetben szerintem nem túl jó ötlet liftezni és az én erőm is megzavarhatja a felvonót.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Vas. 12 Aug. 2018, 21:03

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Ejnye... ez a katona-kapitány koránt sem volt olyan megértő, mint az előző varázstudó-kapitány. Hát eldobni egy telefont? Ki csinál ilyet? Niteris eddig biztosan nem... És ezen felül Tristan tökéletesen figyelmen kívül hagyta a több száz állatokkal készített szelfit. Pedig milyen sok idő volt felkelteni a kígyók figyelmét... Szörnyű! De a kapitány felette igen forrófejű volt, és Niteris minden ellenkezését egy "Ez parancs!" kiáltással óhajtotta megválaszolni. Nem hallgatott a jobbnál jobb észérvekre, így végül a telefon a lyukba került, aztán a lyuk megszűnt lyuknak lenni, és teljesen betemetődött. Tragikus, meglehetősen tragikus...
A démon továbbra sem volt a legjobb kedvében, az út hátralevő részét is többnyire csendben folytatta. De aztán meglátta, hogy a mutánsok beugrottak egy autóba, és az ő nagy bölcsességében úgy ítélte, hogy gyorsabb az, mint gyalogolni.
- Kapitány! Mi is használhatnánk az ilyen repülő alkalmatosságokat - mondotta, és már el is kezdett integetni az autók felé az ő hüvelykujjával, hogy azokkal szélsebesen az uticéljához szálljon.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 13 Aug. 2018, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Reptér     - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 16 Aug. 2018, 18:10

Tristan valóban nem volt jó kedvében a démon magánakciói miatt. A telefon el lett hát ásva a szelfik a legkevésbé sem érdekelték, ők pedig folytathatták az útjukat. A mutánsok kellemetlen, de okosabb megoldást választottak mint ők. Ezt pedig a démon is észrevette és engedélykérés nélkül elkezdett egy kocsinak integetni.
-Hagyja majd én.
Csak ő nem olyan kocsit akart amit valaki más vezet hanem egy olyat keresett amiben nincs senki és szakértő módon igyekezett azt feltörni. Érdekes, de ez is hozzátartozik a rendőri tudáshoz. Mikor sikerült akkor beült és beindította. Ha a volt kollégái vagy az általa elfogott bűnözők látták volna milyen ügyesen csinálja valószínűleg elgondolkoztak volna azon, hogy mégis ki ez az ember. Igaz a mondás, hogy zsaruból lehet a legjobb bűnöző. A vezetést is magára vállalja a másik nem érdekli. Ha beszállt a démon akkor el is vezet addig az épületig. Úgy sejti a korcsok is erre lehetnek hisz ők is a jövőből jöttek. Valószínűleg őket is hívja a vonzás. Mikor megérkeztek ő el is indul az épületen belülre ahonnan a vonzást érzi. Ő is a lépcsőt választja. Lehet hogy gondok lesznek az áramellátással hisz háború dúl a városban.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 17 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 21. (kedd)

Reptér     - Page 2 7kMvp6c
Reptér     - Page 2 NKUt5Sv

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
További információk:
Nincs ilyen.


A férfi még mindig eléggé sokkos állapotban volt, a következő szavai részben magyarázatul szolgáltak miért:
- A város szélén voltam – mondta a férfi még Mickey-nek. – A teljes világ megőrült, a hírek arról számolnak be, hogy milliárdok haltak meg! Feltudja fogni, milliárdok!

Tristannak kissé buherálnia kellett a járművet, a drótok összeérintésével, mintha ellopná és kiiktatni a központi vezérlést, mert egyébként csak a kimoyo karkötővel lehetett volna vezetni. De utána már könnyedén eljutottak az épületig.

Odabent senki sem látszott a lenti csarnokban, sem az épület tetején, ahova a Hydra-sok érkeztek. Mind a két csapat úgy döntött, hogy gyalog fogja megtenni az utat, ami a két férfink volt egyszerűbb abból kifolyólag, hogy nekik lefelé kellett haladni, nem felfelé.

Ezzel a lefelével pedig le is dolgozták a hátrányukat, hogy később érkeztek meg az épülethez. A megfelelő szinthez egyszerre ékezett meg ugyanazon lépcsőházban a négyes. A szintre nyíló ajtó előtt már ki volt írva nagy betűkkel, hogy étterem.

Az egész szintet egy darab nagy étterem foglalta el, aminek több különböző helysége volt, mind egy-egy stílus köré épülve, ezekből nyolc darab volt összesen. A hívás pontos helye nem volt meghatározható, de innen volt az biztos.

Azonban az is bizonyos volt, hogy nem voltak egyedül a négyes tagjai, odabentről lövések és harc zajai hallatszottak.

Reptér     - Page 2 7kMvp6c


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 17 Aug. 2018, 21:31

Mickey szörnyülködve hallgatta a férfit. Egy őrült világba csöppent. Az ő világában csak az Utazó volt az őrült, egyébként béke volt, itt meg milliárdok halnak meg, romban van Wakanda és nyilván az egész világ. Ez nagyon elkeserítette őt és most már az is rá tett egy lapáttal, hogy csendes útitársát Halálnak hívták. Rossz ómen volt.
Elsősegélyt akart volna, de nem volt itt senki, úgyhogy inkább elindultak a lépcsőn felfelé. Hosszú volt az út, Mickey tesztelhette az új testét, hogy hogyan bírta az ilyen megpróbáltatásokat.
Nem kérdezte meg a két férfit. Nem bízott bennük, nem volt biztos benne, hogy el hitte volna, amit mondtak volna. Annyi bizonyos volt, hogy ők is pont ide jöttek, ez nem lehetett véletlen. Gyanúsan nézte őket, nem sok jót nézett ki belőlük. Az éttermet, a feliratokat nézte. Egy ilyen helyen szörnyű bűz is terjenghetett, ha már rég óta így volt a háborús helyzet. Az ételek megromlanak, a szennyes edények is borzasztó állapotba kerülnek. Nem tudta érdekelni a sok féle stílus.
Mickey nem akart harcolni. Nem értett hozzá, nem volt hozzá elég bátor, az új erejét is alig ismerte. Fedezéket keresett Halállal együtt, ha jött vele a nő, mert arra számított, hogy akik benn voltak, egyszer ki jönnek és lőnek mindenkire, ha már meg őrült a világ. Ha tehette, innen nézte meg mégis a stílusokat, hogy valamelyiknek volt-e köze a híváshoz, érzett-e valami közöset valamelyikben. Jók voltak az ilyen helyek, csak nem éppen háború közepén. Mickey utálta ezt az egész helyzetet és már az egész világot is.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 20 Aug. 2018, 17:58

Tristan az épület tetején landolt mivel lefelé könnyebb lesz majd lépcsőzniük. Nem hitte volna, hogy ezzel az egyszerű trükkel majd lefaragják a hátrányukat amit azzal szereztek, hogy a két korcsnak előbb jutott eszébe, hogy stoppoljanak. Egyszerre érkeznek meg a megfelelő emelethez, ami alapján bizonyítást nyer, hogy ők is érzik, azt a vonzást amit Tristan-ék. Ahova érkeztek az egy étterem. Eddig nem találkoztak senkivel, de onnan bentről lövöldözés zaja hallatszik. Tristan-ban felmerül pár kérdés, de inkább nem teszi fel őket. Majd rájön, de nem a saját bőrén tervezi. A korcsoknak egy udvarias mosollyal az ajtóra mutat.
-Hölgyeké az elsőbbség. Nem hiszem, hogy a mutánsisten katonájának oka lenne félni.
~Azért örülnék ha mégis és itt döglene meg ez a korcs szuka.~
Egyéb körülmények közt természetesen Tristan menne elől és próbálna minél kevesebbet ölve eljutni oda ahonnan a hívást érzi, de ha lehet korcsokat előre engedni élő pajzsnak akkor ezt a lehetőséget nem lehet kihagyni. Főleg ha magas rangú az-az élő pajzs.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Hétf. 20 Aug. 2018, 21:40

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Hogy ez a kapitány mennyire undok tudott lenni! Simán lehetett volna stoppolni is, erre meg inkább el akart lopni egy autót. Niteris lassan leengedte a hüvelykujját, és elképedve nézte, ahogy a főnöke bütykölte a járgányt, aztán szótlanul fészkelődött mellette egész úton. Miért volt ilyen szerencsétlen az egész helyzet? Élete legrosszabb vezetőjével kellett autóznia éppen az után, hogy a szeme láttára megöltek egy gazdátlan szimbiontát. Avalon óta nem érezte magát ennyire nyomorultnak. Bár legalább egyelőre még most nem halt meg...
Az épület tetejére megérkezve elindultak lefelé a lépcsőn, és csodák csodájára éppen a megfelelő szinten futottak össze a mutáns párossal. Ennek Niteris egy kicsit megörült, hiszen így jelentősen nőtt annak az esélye, hogy a végén elviheti őket egy biztonságos laborba. Állítólag a lovasok véréből még Apokalipszis tulajdonságaira is lehetett következtetni!
De addig is végre barátságosabb irányba terelte őket a sors, egy hatalmas felirat jelezte, hogy egy étteremhez érkeztek. Bent valami csúnya nézeteltérés lehetett a vendégek és a személyzet között, a démon biztos volt benne, hogy lövéseket hallott. Biztosan valami helyi szokás...
Tristan végre rájött, hogy hogyan kell egy igazi kapitánynak viselkedni, és Niteris legnagyobb megelégedettségére a Halál névre hallgató hölgyet tessékelte előre.
- Bizony, az lenne a legjobb - helyeselt az esernyőjét a földhöz kopogtatva - Mi szupertitkos időutazók nagyon szeretjük, ha hírességeket tekinthetünk meg harc közben. Igazán csodálatos! Eddigi utaink során még sosem láttunk effélét!
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 21 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 25. (szombat)

Reptér     - Page 2 7kMvp6c
Reptér     - Page 2 NKUt5Sv

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
További információk:
Nincs ilyen.


A helyzet eléggé patthelyzetnek tűnt, mivel Mickey nem tudott és nem is akart harcolni, így egyelőre kívül maradt. Itt nem igen volt fedezék, maximum akkor, hogyha egy fél szintet ment felfelé, vagy lefelé és ott a kanyarban elbújt.

A Hydrások pedig azért nem mentek előrébb, mert várták, hogy Halál tegye meg az első lépést, aki egyelőre nem tett semmit sem. A két férfi szemében, ha már volt velük egy mutáns, akkor az nyugodtan meghalhatott és mehetett előre; főleg Tristan gondolta így.

Szóval egyelőre a négyes még mindig kint várakozott, odabentről egyre távolabb hallatszottak a lövések, majd egy robbanás is, aminek következtében az üvegeket lehetett hallani, ahogyan betörtek mindenhol. A légnyomás hatására az ajtó is kiszakadt, ami ott volt előttük.

A fémajtó a hátsó falon csattant, szerencsére senkit sem talált el, de nem sokon múlt, a szelét így is érezte mindenki. Bentre nem igen lehetett látni, mert egyelőre az előbbi robbanás miatt mindenhol por és hamu kevergett, kintre is elég sok jött és erőteljes huzat is érződött…

Reptér     - Page 2 7kMvp6c

Bocsánat, a fél társaság fényében nem igen tudtam többet írni Embarassed

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Szer. 22 Aug. 2018, 18:55

Mickey nem tudott hova bújni, annyit tett, hogy nem az ajtó elé állt, maradt a falnál. Nem akart célpontot jelenteni. Ma már átélt egy robbantós, lövöldözős eseményt, ami sok mutáns életét követelte az ő világában. A mutánsisten hallatán azokra a lényekre gondolt, akik kint csatáztak, közülük bárkire illhetett a megnevezés. Halál nem úgy tűnt, hogy nagyon aggódott volna kint az esemény miatt, nem jött rá ebből, kihez tartozott. A társát inzultálta a két férfi és ez már gyanús lett. Mickey sajnálattal látta, hogy itt az emberek nagyon mutánsellenesek voltak és ez jogukban állt még egy katona ellen is.
Mickey semmi értelmét nem látta a harcnak, nem értett hozzá, nem szerette. A gyűlölete viszont csak növekedett. Arra figyelt, hogy messzebb mehetett a benti csapat. Az ajtó kirobbant és majdnem el söpörte őket. Lehet, hogy ez volt a csapat búcsúja, hogy szét robbantották az egészet, mielőtt el mentek. Meg próbálta érezni, hogy változatlan volt-e a hívás helye és erőssége. Nagyon erős dolog vonzhatta őket, ha ezt is ki bírta. Hogy ez miért és hogyan történt, az lehetett a kulcs. Ugrottak az időben valamerre, utána jött a hívás, az volt a kérdés, hová vezetett. Ekkora erő könnyű szerrel meg ölhette volna őket egyszerűbben is, annak nem volt értelme. Ha megvolt a forrás, elindult arra, bármerre is volt és igyekezett kerülni, hogy túl sok port, hamut és füstöt lélegezzen be. Nézte, hogy maradt-e valami az elektromos berendezésből. Azt szívesen megbolondította volna az új erejével. Ha tehette, hozta magával Halált is.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 24 Aug. 2018, 19:50

Semmi válasz. Mihaszna korcsok még erre sem jók. Bentről lövöldözés kint tökvakargatás majd egy robbanás. Tristan egyből ellenőrizte a környezetét, hogy miét kell védenie ha fentről vagy lentről beomlana az épület, de egyelőre semmi nem történt. Még látni sem látott semmit. Megpróbált átváltani a szemén hőérzékelésre hátha úgy többet lát. Ha nem látott semmilyen élőt akkor bement. Ellenkező esetben csak az egyéb észrevételeit osztotta meg az idegesítő közlegényével.
-A falat is kirobbanthatta.
~Talán pont a falat akarták kirobbantani. Mi ez az épület egyáltalán?~
Tristan megpróbált a gondolataiban keresgélni kicsit, hogy ha a jelenben még megvan akkor mi is ez a hely vagy turistaként ha hallott róla akkor tud-e valamit hozzákapcsolni lehetőleg úgy, hogy a jelenlegi helyzetet is tisztábban lássa tőle. Persze nem lepné meg ha a történelemben a jelenlegi helyzet kapcsán mikor a korcs isten meghalt ez a kis éttermi lövöldözés kimaradt volna a megörökítésből.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Serenity on Pént. 24 Aug. 2018, 22:12

SERENITY / HALÁL


Foglalkozás: Apokalipszis Lovasa
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Résztvevők:Mickey Thunder | Tristan Winkelhock | Niteris
Felszerelés
Spoiler:
- Utcai ruházat
- Többszörösen ellenálló ruha (a fentebb olvasható alatt)
Képességek
Spoiler:
Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):

- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)

Másodlagos Mutáció: Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A létre jövő csatorna segítségével képeket és illúziókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.

Habár sérülést kellett okoznom magamnak vele, de a karperectől sikerült megszabadulni és ezt követően csak haladtam a "tömeggel". Az hamar kiderült, hogy nem tudjuk a saját utunkat járni és valamit vagy valakit követnünk kell, vagy megközelítenünk, így mindössze annyit tehettem, hogy megjegyzem, hogy mégis merre volt itt a múltban a fontosabb épületek és így talán a jövőben azt is megtalálom, amiért ide küldtek.
Az épülethez elérve teljes mértékben figyelmen kívül hagyom a másik csapat próbálkozását arra, hogy esetleges csapdába küldjenek. Csupán összekulcsolom a kezemet és úgy nézek rájuk, hogy abból nyugodtan kivehetik, hogy közel sem engedek annak, hogy ennyire hülyére vegyenek. Ez jó megoldásnak is bizonyul, hiszen a benti lövések, a robbanás és végül az ajtó kicsapódása bőven bebizonyította a döntésem helyességét.
- Jöjjön. - közlöm egyszerűen végül az elektromos testtel rendelkező férfinak és ha meghallja és hajlandó is jönni, akkor arra koncentrálok, hogy energiamezőt generáljak magunk köré, hogy mégis csak legyen valamiféle védelmünk, ha még valaki ott lenne azokból, akik lövöldöztek, vagy robbantgattak. Ha mégse dönt a mellett, hogy kövessen, akkor egyedül megyek be védelmet vonva magam köré, ha sikerül. A két másik alakot semmiképp sem akarom ellátni védelemmel. Közel sem bízom bennük, sőt, kifejezetten ellenségként kezelem őket, akik csak addig "barátságosak" amíg erre rákényszerülnek.


Reptér     - Page 2 Pk2DPB7Reptér     - Page 2 7gGSy9SReptér     - Page 2 Viu5wRx
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 25 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 29. (szerda)

Reptér     - Page 2 7kMvp6c
Reptér     - Page 2 NKUt5Sv

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
További információk:
Nincs ilyen.


Tristan gondolkodni kezdett, igen az épület megvolt a jelenben is, bár jelentősen átépítve, de attól még megvolt. Manapság kutatólabor volt itt, a NorBAC (North American Biotechnology Advisory Commission) cég laborja volt, akiknek kihelyezett központja volt itt – a cég központja Torontóban volt – és együtt működtek Wakandával a bioterrorizmus ellen.

Szóval nagyon más volt itt akkor, mint manapság. Ahogyan Mickey bentre pillantott látta, hogy több helyen szikráztak a dolgok, így még volt energia. Bent pedig elég nagy meleg volt a robbanás miatt részben, így a hőlátás annyira nem volt jó ötlet.

De most már nem hallatszott hang és mozgás, így nem valószínű, hogy bárki is talpon lett volna. ennek köszönhetően kezdtek végre bemenni a csapat tagjai, elsőként Tirstan, a többiek pedig követhették, ha akarták. Serenity létre tudta hozni az energiamezőt, bár szükség rá nem volt már.

Odabent valóban leomlottak a falak az éttermek között és az üveg is betört a teljes emeletnek ezen a szakaszán. Falak híján most az egész emelet egy nagy helység volt. Nagyon jól lehetett érezni, hogy hol van, aki hívta őket. Ez pedig a konyha volt.

Ha arra mentek, akkor csak pár métert kellett még megtenni, azoknak nyoma sem volt, akik itt bent voltak, a robbanás mindenkivel végzett. A konyha részbe beérve, meg is pillanthatták az eszméletlen férfit a földön feküdve, némi zöldség és gyümölcs volt csak ráborulva.

Reptér     - Page 2 7kMvp6c

Bocsánat, a fél társaság fényében nem igen tudtam többet írni Embarassed

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 27 Aug. 2018, 22:43

Mickey egyet értett az emberrel, hogy ekkora robbanástól kimehettek a közfalak. Lehet, hogy mindjárt szakad a plafon is, ha még nins a padlón odabenn. Szikráztak a berendezések, gondolt rá, hogy még jobban tönkre teszi őket. Itt már biztonságosabbnak tűnt a hely, de egy ilyen háború seúlytotta világban semmi sem lehetett az. Halál nagyon nagy önbizalommal nézett a férfiakra. Mickey szerette volna meg ismerni, tudni, hogy milyen katona is volt ő pontosan, ki volt a mutánsisten és még sok mindent.
- Van sejtése, hogy mit találunk a helyiségben?
Az energiamezőt nézte, meg is akarta érinteni, ha tehette. Ez komoly védelem volt, komoly mutáns erő. Csend fogadta őket, ahogy sejtették, senki nem élte túl vagy el mentek. A pajzs alatt Mickey már bátran haladt. Azon gondolkodott, hogy ezzel a testével a lehulló mennyezett mennyire ártott volna, ha valóban rájuk szakadt volna. Ment ő is a konyha felé, de meg nézte az egy helyiséggé vált emeletet. Látni akarta, milyenek voltak a falak, a berendezések romjai, kik voltak a harcolók, mi maradt belőlük. Az egész épületben nyugalom volt, csak az étteremben dúlt a háború, ezt furcsállta.
- Lehet, hogy ők is azt keresték, amit mi.
Nézte az itteni technológiát, hogy kellően fejlett volt-e. Egy páncélost látott, az egyetlent, aki életben volt. Ha tehette, Mickey ki bújt a védőpajzs alól és megsütötte a zöldségket, úgy pöckölte le őket az emberről. Nem tudta, kellett-e ismerni, a többieket nézte, hogy miként reagáltak.

Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Kedd 28 Aug. 2018, 21:08

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Halál összekulcsolta a karjait, és egyértelművé tette, hogy nem kívánja bemutatni páratlan képességeit. Nagy kár, Niterist biztosan lenyűgözte volna egy robbanásokkal megtöltött csatajelenet. De hát ilyen az élet.
- Hmm... sajnálatos - mondta a fejét csóválva - De annyi baj legyen! Biztosan számos alkalmunk lesz még vállvetve küzdeni a múlt borzalmai ellen, nem igaz?
A démon igyekezett nem túlságosan lemaradni a mutánsoktól, így beszéd közben szaporán szökdelt utánuk esernyőjével. Az esetleges veszélyekkel nem foglalkozott nagyon, bízott benne, hogy az előtte haladók minden bajt felderítenek számára.
Aztán amikor megérkezett a konyhába, végre megtalálta, amire egészen eddig vágyott... FRISSEN SÜLT ZÖLDSÉGEKET!
Niteris elégedetten átlépett az időutazó felett, és lehajolt az egyik megpörkölődött répáért.
- Tudja, a zöldségek sütés után elvesztik a vitamintartalmuk egy részét - magyarázta az áramembernek - Ettől függetlenül lenyűgöző mutatvány! Ha nem veszi sértésnek, megkérdezhetem, hogy mennyire tudja eztet kontrollálni? Gondolkodott már azon, hogy egy étteremben dolgozzon? Ha velünk jön, a kollégámmal itt biztosan találnánk rá módot, hogy teljesen kiaknázzuk adottságait.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 277
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 29 Aug. 2018, 00:01Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. szeptember 2. (vasárnap)

Reptér     - Page 2 7kMvp6c
Reptér     - Page 2 NKUt5Sv

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
További információk:
Nincs ilyen.


Odabent Mickey letudta pöckölni a zöldségeket a férfiról, de közben véletlenül akaratlanul is hozzáért. Mindenki láthatta, hogy az érintés után fényesség kezdett kiáramlani ki a férfiból. Éppen időben ugyanis amitől Mickey tartott, hogy a szint leszakadhat valós lett. A padló megroggyant alattuk. Az alteregóból áradó fény mindenkit betelített és egy villanás következett, ami némi rosszulléttel járt, ahogyan a teleportálással járni szokott.

A villanás után immáron kora esti, félhomályos állapotok között találta magát a csapat, aki korábban volt itt megismerhette, hogy ismételten Cape May déli államhatáránál voltak, ahova korábban is teleportáltak a testek miatt.

Igaz akkor csak egy mező volt itt, most azonban egy körbekerítet SHIELD bázis volt a tőszomszédságukban. Azt mindenki tudhatta, hogy erre a helyre gyűjtötték az alteregókat, így itt és a környéken igencsak nagyok voltak az időzavarok…

Reptér     - Page 2 7kMvp6c

Már csak az új helyszínre írjatok.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Reptér     - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Reptér     - Page 2 Empty Re: Reptér

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.