Reptér

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Csüt. 02 Aug. 2018, 01:17

Mickey gyanakvóan hallgatta a fiatalabb férfit. Fenyegetőnek tűnt, pedig igaza volt. Most az életüket kellett menteniük. Az öreg tiszta vicc volt, mintha komédiázott volna. Egy érdekes dolgot viszont mondott: időutazás. Mickeynek teljesen kifordult magából a világ. Térben is máshova került és időben is. Kíváncsi volt, de a menekülés nem volt a legjobb alkalom arra, hogy ezt megbeszéljék. Jó lett volna, ha még mindig tudott volna teleportálni, egy biztos helyre. Másfelé indultak el, ha lehetett, takarásban. Hirtelen elkapta a férfit egy érzés. Ezen világ San Franciscója és egy fiatal lány. Túl sok volt ez, Mickey nem akart ezzel törődni, maradt a kiszemelt útvonalnál, a labor felé. Fájdalom hasított belé és megállt.
- Valami hívást érzek és akadályoz a haladásban. Magát is?
Sokat nem tudtak beszélni, mert oda vágódott egy holttest két darabban. Ellenséges lehetett, mert a nagy erejű mutánst tépte szét. Nagyon látványos volt a küzdelem és Halál is még jobban az lett, ahogy beborította a vér. Mickey új testét ízlelgette, hogy nem maradt meg rajta a folyadék. Távol akart maradni a szimbiontától. Azok nagyon veszélyesek voltak az ő világukban is. Nem akart több fájdalmat, ezért a hívás irányába indult. Ha tehette, a nőt is kérte, hogy jöjjön vele. Kézen fogva nem tudta volna húzni, mert az előbb is megégette. A villámokra nagyon odafigyelt. Picit kezdett olyan lenni a helyzet, mint az ő világában, ahol örökké viharok tomboltak.
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szomb. 04 Aug. 2018, 14:03

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

- Suhancok! - Niteris dühösen rázta az esernyőjét, amikor az egyik torzonborz fiatalember elrepült előtte, és komoly károkat tett a piramisban. Nem elég, hogy egy titokzatos erő már megint beleszólt az életébe, és útvonal változtatásra kényszerítette, már embereket is dobáltak felé. Felháborító, hogy ezek az istenek mire nem vetemednek jelentéktelen vallási vitáikban! ~Bár mintha lett volna valami fontos, istenekkel kapcsolatos...~
Ekkor azonban Apokalipszis kettészaggatta az egyik áldozatát, és azt is eldobigálta, éppen Halál és szikrázó pajtása mellé. Ez önmagában nem lett volna túl érdekes (bár egy nemtetszést kifejező nyelvkinyújtást mindenképp érdemelt volna), de Niteris kiszúrta, hogy egy roppant barátságosnak tűnő szimbionta vált le a holttestről.
- Egy pillanat, ezt fel kell vennem - mondta Trinstannak egyik ujját feltartva, hogy ezzel is türelemre intse. Aztán megfordult, és elindult a szimbionta felé. Mindent megtett annak érdekében, hogy eljusson a hozzá, akár még a démoni alakját is felvette, ha szükséges volt. Tudta, hogy fájni fog, méghozzá nem is kellemesen, viszont egy ilyen lehetőséget nem lehetett kihagyni. Egyszerűen nem lehetett. Meg amúgy biztosan a Hydra érdekeit is szolgálta, a szimbionták megszerzése hasznos és bátorítandó tettnek számít. Legalábbis a mélyen tisztelt doktor úr szerint biztosan. És nem utolsó sorban egyedül lenni rém nehéz dolog. Niteris nem is értette, hogy mások hogy bírják ki, hogy csak egyedül vannak a fejükben. Már egy év után is szörnyű, nemhogy örökre!
- Szia! Leszünk barátok? - kérdezte, amennyiben eljutott hozzá, és kinyújtotta a kezét...
avatar
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 04 Aug. 2018, 17:32

Tristan viszonylag jól kezelte a helyzetet és gond nélkül haladhattak volna tovább, csakhogy nem így történt. Az egyik isten a közelükben csapódott be a földbe, valakit ketté téptek, a korcs istent korcsok tépték, szóval nagy volt a káosz. Az öreg pedig ezt a pillanatot találta meg magánakcióra. Tristan fel sem fogta egy pillanatra, hogy mit akar.
-Mi van? Az ki van zárva! El kell innen mielőbb tűnnünk. Ez parancs!
Sem egy renitens emberéért sem egy szimbiontáért nem marad ilyen állapotok közt mikor ő még az új karjaival is túl gyengének számít nemhogy egy démonért legyen az hydrás vagy nem. Ha az öreg nem is hallgat a szép szóra akkor Tristan nem is várja meg míg egy villám véletlenül belé csapna inkább igyekszik valami fedezéket találni ahol talán biztonságban lesz. Lehetőleg arrafelé amerre, azt az ismerős hívást érzi. Ha ez sikerül és még rálát az öregre akkor igyekszik nézni mit csinál. Ebben talán segítségére lesz a kiborg szeme. Vissza mondjuk már biztos nem megy érte. Nem kockáztatná a saját életét egy démonért, akinek eddig hasznát sem látta és a saját hibájából tervez meghalni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 05 Aug. 2018, 00:01Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 9. (csütörtök)

Idő: 2029. július 11 (szerda), 18:00 (helyi idő)
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:

Niteris nem tudott menni a szimbiontáért, igaz már felesleges is lett volna, mert Mickey láthatta, hogy néhány méterre a testtől a szimbionta egyszerűen elterült és nem mozdult többet, a másik fele pedig a nő hátsó részéből folyt szét, ahol széttépték. A szimbionta nem élte túl csak pár pillanattal, perccel a gazdateste halálát.

Az egyre durvuló csata miatt mindenki úgy dönt, hogy inkább halad a hívás irányába. Halálnak és Mickey-nek feltűnhet, hogy a két férfi eléggé természetesen veszi ezt a dolgot, mintha pontosan tudnák, hogy mivel is kell számolniuk, vagy éppen mi vár rájuk. Semmi értetlenkedés, vagy ehhez hasonló, ami a két mutáns esetében megvolt.

A haladás közben a hátuk mögül további robbanások, mennydörgések voltak hallhatóak, még több villám is becsapódott arra a helyre. Az könnyedén megállapítható volt, hogy szerencsések voltak, hogy a lehető leghamarabb eljöttek arról a részről. A villámok a piramisba is becsapódtak, eléggé leamortizálva, szinte teljesen megsemmisítve azt.

Éppen ezért több törmelék repkedett és néhány nagyon közel zúgott el a társaság mellett is. Sikerült az útra kijutniuk és át a folyó felett ívelő hídon, ami arra a részre vitt, ahol azaz épület volt, ahova menniük kellett. Még éppen időben érkeztek át, mert a piramis teteje ekkor dőlt le az ő irányukba és a hidat is összeomlasztotta. A becsapódás szele mindenkit ledöntött a lábáról, szerencsére.

Újabb törmelékek, darabok repkedtek el magasan, mivel mindenki a földön volt, így szerencsére megúszták azt, hogy eltalálja őket. kellett két-három perc, hogy minden zaj elüljön, amit az épület okozott, csak a mennydörgések, kiabálások, riasztók és ilyen zajok hallatszottak.

A csapatot jelenleg por és törmelék vette körbe, kiásni magukat nem kellett, könnyedén kisétálhattak mindannyian, látták a sérülteket, feltorlódó antigravitációs járműveket lebegni a felszín felett, aki tudott már menekült a közelből. Láthatták a járdákat, utcát és a távolban az épületet is…_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1999
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 06 Aug. 2018, 20:02

A megszökött szimbionta nem bírta sokáig, hamar kiterült. Megnyugvást jelentett, hogy egyikükre sem mászott rá. A nő teste kegyetlenül meg lett kínozva. Mickey nem látta át a helyzetet, hogy ki miért harcolt, de ez a brutális bánásmód a mutánsokkal nagyon nem tetszett neki úgy sem, hogy a másik oldalon is álltak mutánsok.
Halállal együtt mentek a hívás irányába, nem akartak maguknak több fájdalmat. Mickey még mindig szemmel tartotta a két embert. Sokkal magabiztosabbnak látszottak, az előző párbeszéd után viszont nem akart tőlük segítséget, információt. Nem bízott bennük.
Ha már így alakult, ő is szeretett volna ekkora erejű villámokat dobálni, az új képességét ekkorára fejleszteni. Még nem is jutott idő elgondolkodni, mit kezd ezzel és egyáltalán az új világban hogy találja meg a helyét. Igyekezett kitérni, fejét lehúzni, ahogy tudott védekezni a röpködő szemét elől. Távolabb kerültek a csatatértől. Mickey fellélegzett, amikor éppen átértek. Egy kis habozás és halálukat lelték volna. Most csak két lábra kellett állni és leporolni magukat, az ő esetében ez se. Megvárta, amíg nem jött több törmelék és ha Halál ment volna, őt is visszatartotta. Inkább még egy égés, de ne szedje le a fejét egy faldarab.
Végre kisétáltak a háborús helyzetből.
- Kérem, elvinne minket egy darabon? - kiabált oda a legközelebb jármű tulajdonosának, hátha meg könyörültek rajtuk.
A városi környezetet látni jó volt, de még nagy út állt előttük. Ha valahova beszállhattak, igyekezett figyelni, hátha újabb robbanás történt és kitérni, meg azt is nézte, hogy ne süsse ki az elektronikát. Ha tehette, Halálnak is segített beszállni.
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Szer. 08 Aug. 2018, 16:43

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Niteris azt hitte, hogy ezen már túltette magát. Többször is előfordult, hogy napokig nem gondolt a régi szép időkre.
De mégis... Amikor látta szétfolyni a szimbiontát, olyan mély keserűség fogta el, hogy kivételesen csöndben maradt.
~Úgy tűnik mégis egyedül maradunk...~
Komor hallgatásának azonban hamar véget vetett az, hogy majdnem rádőlt egy piramis. Nehéz dolog Hydra ügynöknek lenni.
A törmelékek éppen nem találták el, de Niteris valahogy így sem értékelte, hogy csak úgy felborították. Esernyőjére támaszkodva feltornázta magát, megcsodálta a sérülteket és miután meggyőződött róla, hogy a társa is egyben van, folytatta az útját a hívás felé. Elege volt már a múltból, minél hamarabb el akart jutni ahhoz a fránya időutazóhoz, aki meglehetősen illetlenül ideráncigálta egy fontos küldetés kellős közepéről. Legalább egy nagy pofont megérdemelt ezek után.
avatar
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 08 Aug. 2018, 18:23

Tristan nem egy dicsérő jelentést fog tenni az öregről ahogy eddig állnak. Azzal, hogy ő egy démon alapból rosszul kezdett, de még rá is tett. Ha volna rá lehetőség akkor Tristan itt helyben példát statuálna  a renitens közlegényen. Csakhogy a múltban vannak, erre most nincs idejük és a piramis rájuk akar dőlni. Tristan a karjaival igyekszik védekezni a törmelékek és hasonlók ellen. Nem is esik semmi baja. Belepte a por, de még a mozgása sincs korlátozva. Semmi sem akadályozza, hogy folytassák az útjukat. Azért nem állja ki, hogy ne fedje meg a rendetlen bakát.
-Ennek még lesz folytatása. Haladjunk tovább! De előtte* A piramis mellett ás egy kis lyukat a robotkarjaival.*kapcsolja ki és dobja bele a telefonját.
Amennyiben a másik ellenkezik Tristan megerősíti, hogy ez egy parancs. Többet viszont nem tervez ezzel kapcsolatban csinálni. Ha az öreg megtette akkor beássa a telefont és elindul a hívás irányába. Reméli, hogy ezzel sikerült egy kis előnyt szerezniük a jövőben, ami nekik a jelenük. Így talán az aktuális feladatukban is sikerült egy kis előnyt szerezniük maguknak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Csüt. 09 Aug. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 2 – Az idő halála

A Bukás


Résztvevők: Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál és Mickey ThunderKövetkező körváltás: 2018. augusztus 13. (hétfő)

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Birnin Zana, Wakanda
Cél / Feladat: Megtalálni az időutazó darabját
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder
kép:

Még a hídon való áthaladás előtt a két Hydrás elásott egy telefont, hogy hátha könnyebb lesz megtalálniuk a helyet a jelenben. Utána ők maguk is a híd másik oldalán kötöttek ki, majd elindultak az épület irányába gyalog. A menekülők között tudtak haladni, járműveket kerülgetve.

Ezen idő alatt Mickey úgy döntött, hogy más megoldást használ, mint a két férfit, azaz leszólít valakit. A megszólított sofőr meglepetten és kissé kábán nézett Mickey-re. A kérdés is meglepte kissé és sokkos állapotban is volt.
- P… Pe… Persze! – dadogta. – Szálljanak be. Van konkrét céljuk, vagy megfelel önöknek is az, hogy csak jussunk innen minél messzebb?

Mivel valószínűleg a páros az épületet fogja bemondani, így a sofőr a levegőben néhány perc alatt oda is viszi őket. attól függően, hogy a páros hol szeretne leszállni az épület előtt, vagy a tetején teszi ki őket a férfi.
- Vigyázzanak magukra és próbáljanak életben maradni!

Ezzel válik el tőlük és tűnik el az égbolton a többi menekülő repülő járművel együtt. A jel egyébként nagyjából az épület közepéből érződött, így a fent, vagy lent igazából teljesen mindegy volt, hogy hol, nagyjából ugyanannyit kell haladni. Bárhol is szálltak le könnyedén be lehetett jutni az épületbe, ahol még energia is volt.

Ami a két Hydrást illette, ők ezen idő alatt a táv negyedéig jutottak gyalog. Láthatták, hogy a két mutáns stoppolt és eltűnt a szemük elől. amennyiben ők is úgy döntenek, hogy inkább elkötnek egy járművet, vagy stoppolnak minden nehézség nélkül megtudják tenni és egy-két perces késéssel ők is megérkeznek a toronyhoz, ahol ugyanaz fogadja őket, mint a két mutánst.


Szóval a két Hydrásom, nyugodtan írjátok, hogy szereztek járművet és odaértek az épülethez és bementek és ott miként haladtok, mint a másik csoport. Csak annyi, hogy ha ugyanott is szálltok le, mint ők, akkor sem biztos h találkoztok, révén ők percekkel előttetek vannak.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1999
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Mickey Thunder on Csüt. 09 Aug. 2018, 16:12

A sofőrt nézve Mickey azon gondolkodott, hogy ha ő lett volna itt a háború elejétől, ő is ilyen sokkos lenne-e. Nagyon szerette volna már megérteni ezt az egészet. Megtámadták, túszul ejtették, egyik világból a másikba és onnan egy harmadikba vagy inkább másmilyenbe csöppent, közben még a teste sem maradt ugyanolyan. Élete legrosszabb napja volt ez.
- Igen, ahhoz a toronyépülethez megyünk. Maga hogy úszta meg, elrejtőzött? - kérdezte a férfit.
Kivallatta volna, hogy mi is volt ez az egész, de az utazás sürgetőbb volt. A sofőr tudta az utat. Mickey közben Halált nézte, hogy hogy volt, a sérülései milyenek voltak. Mickey inkabb a lenti bejárathoz kérte a fuvart. Szét akart nézni azon a helyen, hogy mi is volt az az épület, milyen környéken volt.
Ha sikerült bejutni, akkor a recepcióshoz vagy az első emberhez szólt, akit találtak.
- A hölgy megsérült. El tudná látni?
Ő maga nem tudott volna kézbe venni egy elsősegélydobozt úgy, hogy ne süsse meg. A jel irányába akart haladni, kipróbálta, hogy ha nem változtatnak irányt, csak megállnak ellátásra, akkor mi történik. Ha a fájdalom fokózodott, akkor inkább tovább mentek. A lépcsőt választotta, amennyiben ez a társának is megfelelt.
- Háborús helyzetben szerintem nem túl jó ötlet liftezni és az én erőm is megzavarhatja a felvonót.
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Niteris on Vas. 12 Aug. 2018, 21:03

A Bukás
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Ejnye... ez a katona-kapitány koránt sem volt olyan megértő, mint az előző varázstudó-kapitány. Hát eldobni egy telefont? Ki csinál ilyet? Niteris eddig biztosan nem... És ezen felül Tristan tökéletesen figyelmen kívül hagyta a több száz állatokkal készített szelfit. Pedig milyen sok idő volt felkelteni a kígyók figyelmét... Szörnyű! De a kapitány felette igen forrófejű volt, és Niteris minden ellenkezését egy "Ez parancs!" kiáltással óhajtotta megválaszolni. Nem hallgatott a jobbnál jobb észérvekre, így végül a telefon a lyukba került, aztán a lyuk megszűnt lyuknak lenni, és teljesen betemetődött. Tragikus, meglehetősen tragikus...
A démon továbbra sem volt a legjobb kedvében, az út hátralevő részét is többnyire csendben folytatta. De aztán meglátta, hogy a mutánsok beugrottak egy autóba, és az ő nagy bölcsességében úgy ítélte, hogy gyorsabb az, mint gyalogolni.
- Kapitány! Mi is használhatnánk az ilyen repülő alkalmatosságokat - mondotta, és már el is kezdett integetni az autók felé az ő hüvelykujjával, hogy azokkal szélsebesen az uticéljához szálljon.
avatar
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 13 Aug. 2018, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14103
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Reptér

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.