Las Vegas

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 14 Ápr. 2018, 13:09

Úgy látszik az utak eléggé feltorlódtak. Nem csak itt történhettek karambolok. Meg bizonyára vannak olyanok is akik jobban siethetnek egy szirénázó mentőnél vagy rendőrnél. Így pedig szinte lehetetlen azonnal reagálni. Igencsak kellemetlen. Mindenesetre már jönnek. Augustus pedig megy a kocsiban ragadtakhoz hátha tud nekik segíteni. Mondjuk ha az ajtót sem tudja kinyitni az már cikis és abban az esetben csak biztosítja a bent rekedteket, hogy azonnal jön a segítség és megkérdezi az állapotukat. Ha a saját gyártmányú kocsijában történt ilyesmi akkor különösen izgatottan kérdezi ezt ugyanis ebben az esetben ez egy tökéletes lehetőség, hogy saját szemével és a gyakorlatban lássa mennyire biztonságosak a kocsijai amiket árul. Ha jól szerepelne, azt akár valamiképp fel is használhatnák. Ha így van akkor megjegyzi, hogy ezt ne felejtse el majd megemlíteni a merketingeseknek. Ők jobban tudják mit lehet ezzel kezdeni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina on Szomb. 14 Ápr. 2018, 16:01

Huh... Az első éles varázslat. Egy pillanatra megijedtem, hogy nem fog sikerülni az izgalom miatt, de aztán éreztem, hogy a hő egyre elviselhetőbbé válik. Minden jól haladt. Befejeztem a rajzot, elmondtam az utolsó sorokat is, és készen álltam, hogy bemenjek. Úgy terveztem, hogy csak pár méterrel merészkedek beljebb az ajánlottnál. Biztosan érdekes lett volna egészen közel menni, viszont szénné égett embereken már nem lehet segíteni... és most, hogy meggondolom, megnézni sem jó őket.
Alig tettem pár lépést, és a helyzet máris tovább bonyolódott. Velem majdnem egy időben egy tüzes démon is elindult a kráter felé, aztán rövidesen egy furcsa lélek is megjelent, és elkezdett beszélni az egyik nézelődőhöz. Nem tudom, hogy miért, de én is hallottam amit mondott, és egyáltalán nem tetszett. Még soha nem láttam ilyen lelket, és az alapján, hogy képes magától beszélgetést indítványozni, sokkal rosszabb lehet...
Valószínűleg túl feltűnően bámészkodtam, a szellemmel beszélő ember gyanakodva körbetekintett, én meg gyorsan elkaptam a tekintetem. Tudom, hülyeség... Valószínűleg ezzel azonnal észrevehetett... de azért reméltem, hogy nem tette. Egyáltalán nem számoltam ilyen helyzettel. Biztosan tudtam, hogy készülnek valamire, de nem álltam készen arra, hogy beszaladjak szellemeket űzni. De akkor mit...?
Az meg csak még gyanúsabb lehetett, hogy a forróság közepén tétlenül ácsorogtam. Végül úgy döntöttem, hogy inkább még nem reagálok rájuk. Kerestem a közelükben (nem túl közel!) egy lehetőleg eszméletlen sérültet, hogy vele foglalkozzak. Reméltem, hogy nem törődnek velem, és tovább hallgathatom őket.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain on Szomb. 14 Ápr. 2018, 17:35

Szerencsére jól számoltam és a Lovast nem igazán érdekelte a hőség. Egyszerűen át tudtam sétálni a tűzvészen, hogy végre jobban körül nézzek mi is volt belül. Mielőtt messze juthattam volna, hirtelen valami erős mágiát éreztem. Körbenéztem és megláttam egy nagyon fura lányt, aki szinte biztosan mágikus volt. De nem, nem ő volt a forrása. A mágia, amit éreztem kétségtelenül asgardi volt. Ők okozták volna? Nem zárható ki, de szerintem akkor már Mrs. Miller szólt volna. Vagy az egész SHIELD-et berendelték volna. Nem, nem valószínű. Mikor elszakítottam a földszíntől a tekintetemet végre megláttam az alakot. Bár a mágia ismerős volt, de ilyen asgardit még sosem láttam. Nem jó előjel. A fejemben üdvözli az egyik közeli férfit, mert valami kezdődik. Még kevésbé jó előjel. Többet kell tudnom. Gyorsan megpróbálok messzebb menni a tűztől, hogy nyugodtan vissza változhassak emberré. Ha sikerül és még a közelembe van a férfi, akkor elkezdem mormolni a varázsigémet és ezzel együtt lassan beleférkőzni a férfi elméjébe. Tudni akarom, hogy mit tud. Bár a kérdéséből adódóan lehet, hogy semmit, de lehet, hogy csak megjátsza magát. Egyik lehetőség sem ideális.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 403
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Ápr. 2018, 09:58Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. április 19. (csütörtök)

”Van, amikor a múlt és a jelen összetalálkozik”
- Felica Paran, a Kártyák MestereBeljebb már csak szénné égett maradványokat látott mint Aina, mind pedig Darren, így ott már felesleges volt a segítség. Még akik a kráter szélén voltak nem teljesen összeégve, azok sem maradtak életben. A kint levőket pedig már elkezdték ellátni, akik ott álldogáltak, nézelődtek. Így ezek miatt is mind a ketten inkább arra kezdtek figyelni, ami a furcsa nő és Constantine között volt beszélgetés. Mind a ketten közelebb tudtak menni és Darren még el is tudta varázsolni, amit akart. Darren láthatta Consti elméjében, hogy a jófiúkhoz tartozik, jóban van a főnökeivel is – Millerékkel, Ko-Rellel, Einarral, Logannel, stb – segítette korábban a SHIELD-et, a Bosszú Angyalokat, azonfelül magánnyomozó, fejvadász, ördögűző, stb. Röviden tényleg a jófiúk oldalán áll. Közben pedig még egy furcsa szót is elcsípett a férfitől, a kvantumbandázst, amiről fogalma sem volt, hogy micsoda. A választ pedig mind a ketten hallották.
~ Segítségért ~ hallhatta mindenki a választ. ~ Svanhild Ragnardottir vagyok, a Miller vérvonal ősanyja. Őrzőszellem vagyok az ősi istenek kegyelméből, a feladatom, hogy a vérvonalat óvjam és védjem, amihez időnként segítséget kell kérnem. Most tőled, mert te is jóban vagy Jonathannal, habár ő nem kifejezetten a leszármazottam, mert ő Einar… ez nem is fontos. Az idővel gond van, amiatt, ami ott van lent. Kell valaki itt, aki már egyszer átélte ezt, hogy segíthessen a többieknek… ~
A banázs említésére zavart tekintet kúszott fel az arcára és megrázta a fejét.

Ekkor mindenki észlelhette még a távolabb levő Augustus is, hogy körülöttük minden olyan hatást keltett, mintha hullámzana. A hullámzás következtében pedig minden változni kezdett, a kráter eltűnt, beton vette át a helyét, az emberek, akik itt voltak eltűntek, csak a társaság maradt valamilyen oknál fogva. Az épületek jó része romos, a város nagy része lángokban állt. A város másik felén és a belvárosban egy hatalmas űrhajó volt rázuhanva Las Vegasra.

Mindenki felismerte, hogy mit látnak, 2021-ben történt, a Noé űrhajó, amit annak idején 2016-17 környékén még a régi AIM küldte el, a harmadik világháború alatt lezuhant a városra. A végkifejletet mindenki ismerte, a város két határában levő két amerika közösen atombombát dobott a városra. Amit azonban csak Constantine ismert, hogy miért… az az volt, hogy néhány percen belül élőholt szörnyetegek árasztják el Las Vegas utcáit.
~ Meg kell találnotok azt, ami lezuhant, nem ismétlődhet meg az, ami annak idején ~ mondta a nő, amit most is csak azok hallottak, akik korábban ~
[/color]

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 17 Ápr. 2018, 14:33

A szellem válaszol, és meglepően tisztán, érthetően magyarázza el a dolgokat. A neve már egyből árulkodik arról, hogy asgardi erők vannak jelen, de mint kiderül, ő nem egy varázsló, hanem valóban szellem. Egy védőszellem, logikus, hogy ilyen nem csak a legnépszerűbb túlvilágok szolgálatában áll. Némileg megmagyarázza a Miller család szerencséjét, hogy egy asgardi őrzőszellem kifejezetten ezt a vérvonalat védi.
Aztán rátér a lényegre: bár azért keresett személy szerint engem, mert személyesen ismerem Jont, de nem kifejezetten a Miller családnak kell segítség. Helyette itt kell segítenem, mert én már egyszer átéltem ezt... Ezek szerint a bandázshoz nincs köze a dolognak, helyette a Noéról van szó, ha jól értem. Úgy tűnik, a korábban bevillant képtől nem szabadulok teljesen. Még ma is kísértenek álmaimbanazok a szörnyek, amikkel ott harcoltam. Szinte látom a szemem előtt a kicsavart testű, amorf borzadványokat, látom magam előtt Ko-Rel és Tyler arcát, a sajátomat pedig csak elképzelni tudom, ahogy végigszenvedtem magam az űrhajón.
-De ez nem a Noé, ez... - Kezdenék bele a válaszba, amikor minden változni kezd körülöttem. Az idővel van gond, ezt mondta Svanhild. Ez történik most? Utazunk az időben? A város átalakul, mindenhol romok, és most már a lezuhant űrhajót is látom. Akkor nem voltam az űrhajón, elhagytam, mielőtt lezuhant volna, de arra emlékszem, mi történt utána...
-Megtalálni, ami lezuhant - ismétlem Svanhild szavait.
Körülnézek, és látom, hogy az emberek eltűntek, csak páran maradtak itt, köztük több olyan, akit korábban láttam, hogy segíteni próbálnak az embereken. Nekik kéne most segítenem? A hozzám legközelebb álló férfire nézek (Darren), és először hozzá intézem a szavaimat.
-Van valami, ami lezuhant, az okozza ezt. Attól kerültünk a múltba. Meg kell találnunk - magyarázom neki, de érzem, hogy nem nagyon van összefüggés a szavaim közt, én sem igazán tudom, mihez kéne kezdenem. Mindenesetre hangosabban folytatom, hogy mindenki hallhassa.
-Meg kell találnunk, ami lezuhant, és csak perceink vannak. Akármi is az, attól kerültünk a múltba, és azzal juthatunk vissza a jelenbe. Sietnünk kell, mert... - Elnézek a Noé irányába. - Mert hamarosan atombombát dobnak a városra, mint 2021-ben.
A szavaimat most már mindenkihez intézem, aki itt van, a tekintetemet is körbejáratom rajtuk. A végén aztán újra a szellem felé fordulok, tekintetem kétségbeesettségéből ő is megértheti, hogy nem egyszerű elmagyarázni ennyi embernek, hogy valójában nem a becsapódó űrhajó robbant fel, és pusztította el a várost, hanem az államok, amik ki akarták írtani a szörnyeket.
-Gyerünk, kezdjünk neki! - Mondom ki hangosan a gondolataimat, amivel leginkább magamat akarom ösztönözni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 693
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina on Kedd 17 Ápr. 2018, 22:12

A 'segítségem' meglehetősen szánalmasra sikerült... Az emberek vagy megvoltak nélkülem is, vagy már teljesen összeégtek. Megint azt tapasztaltam, hogy semmi értelme nem volt az egésznek... Csak szerencsétlenül toporogtam egy kicsit, de mivel ez továbbra is gyanús volt, inkább elhagytam a forróbb területeket.
Valamiért senkinek sem tűnt fel, hogy hallgatóznék. A szellemnő a Miller vérvonal őrzőjeként azonosította magát (, ami nem hangzott túl gonosznak), de azt még mindig nem mondta el, hogy mi fog elkezdődni. A hajó már becsapódott és a város egyben maradt, így nem hittem, hogy komoly baj lenne. Volt már rosszabb is.
A démon viszont továbbra is aggasztott. Emberbőrt öltött, hogy elrejtőzzön, és valami furcsa varázslatba kezdett. Nagyon nem tettszett, amit csinál, de sajnos nem léptem közbe. Pedig itt kezdődtek a bajok. A táj hullámozni kezdett, és csak úgy, mint tavaly karácsonykor, teljesen átalakult. A kráter eltűnt, de helyette egy egész űrhajót kaptunk, és a város romossá vált.
Ekkor esett le, hogy már megint túl sokat tétlenkedtem. Be kellett volna rohannom szellemeket űzni. Már nem érdekelt, hogy meglát-e, vagy sem. Egyenesen szembefordultam a démonnal, és gyors léptekkel megindultam felé.
Az utolsó pillanatban azonban megtorpantam. A szellemnő kegyeltje is éppen őt szemelte ki magának, és egy beszélgetés közben azért mégsem kergethettem el. Hülyeség, de ez valahogy... illetlenségnek tűnt.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Shadow Wolf on Szer. 18 Ápr. 2018, 17:18

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     A    két    Amerika     bűnei          

Sietve álltam neki kiszabadítani a roncsok alá szorult embereket, ami nem ment zökkenőmentesen, hiszen egyedül nem voltam elég erős a törmelékek elmozdítására, de szerencsére kaptam segítséget. A helyi mentők eléggé késve érnek ide, bár ahogy elnézem biztosan a dugó miatt, mert még itt is nehezen haladnak az autók. Szerencsére így a mentősök már el tudják látni a sérülteket, így én már nem tehetek itt semmit. Tekintetem inkább a kráter felé fordítom, ahol már álldogál pár ember, valószínűleg ők is rendelkeznek valami erővel, hiszen egy egyszerű ember ilyen közelségben simán halálra égne, bár mondjuk én is. Nem tudom, hogy mire készülnek ott bent, de egyértelmű, hogy nem az emberek maradványaival próbálnak valamit kezdeni, de akkor vajon mégis mit találtak ott? Mindenesetre hamarosan a környezet, furcsa hullámzásba kezd, mintha csak egy illúzió lenne az egész, majd lassan megváltozik minden. A kráter eltűnik, helyét beton veszi át, viszont kissé távolabb egy űrhajó alakja kezd kirajzolódni. Egyből tudom, hogy mégis hol vagyok, vagy inkább mikor vagyok. Már csak azt nem tudom, hogy ez egy illúzió vagy időutaztunk a többiekkel. Az tudom, hogy ennek az egésznek nem lesz jó vége, vagyis amikor ez történt akkor nem volt jó vége és nem szeretnék találkozni egy atombombával.felszerelés:
- Ing, farmer, lakkcipő, nyakkendő
- Telefon
- Pénztráca (iratok, pénz)
- Laptop


_________________
avatar
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain on Szer. 18 Ápr. 2018, 20:05

Úgy tűnik a férfi, Constantine mint kiderült, jó fiú. Legalábbis eléggé jóban van a főnökökkel, szóval megpróbálok én is viselkedni. Azonnal abba is hagyom az elmeolvasást, azért eléggé privát szférába gázoló mágia. Az utolsó szó, amit elkapok az 'kvantumbandázs'. Abszolút ötletem sincs, hogy mi az, de valami fontos dolognak hangzik. Majd utána nézek valahol. Közben az asgardi szellem tovább folytatja. Úgy tűnik kapcsolódik Mrs. Millerhez, ami megnyugtató. Majd szólok neki, amikor kikerülünk ebből a helyzetből. Nem tudom, hogy tud-e róla. Ahogy ezen gondolkodok hirtelen a világ elkezd hullámzani körülöttem, majd teljesen más környezetbe kerültünk. Valami ilyesmit mondott Ragnardottir is. Az idő elromlott, ami elég komolynak hangzik. Constantine a gondolataihoz híven gyorsan a tárgyra tér és elmondja a szituációt a többieknek is. Közben észreveszem, hogy a fura lány gyors léptekkel jön felém. Nem tudom, hogy miért, de őszintén nem is nagyon érdekel. Hamarosan kisebb gondja is nagyobb lesz annál, mint hogy velem foglalkozzon. Miután Constantine befejezi, én is a többiek felé fordulok.
- Mindenki nyugodjon meg! Darren Cain vagyok, SHIELD ügynök és Szellemlovas.- ahogy ezt mondom elveszem a SHIELD jelvényemet és körbe mutatom. Mivel mindenki tudja a szituáció súlyát, ezért nem hiszem, hogy bárki nagyon pattogna.- Nincs sok időnk, ezért ügyesen és gyorsan kell dolgoznunk. Van itt valaki, aki tudja, hogy merre kell indulnunk? Én akkoriban nem voltam olyan helyzetben, hogy kövessem a híreket. - finoman szólva. Ha valaki jelentkezik akkor mutatom neki, hogy vezessen. Ha senki sem tudja, hogy hova kell menni, akkor én indulok el az űrhajó fele és remélem követnek engem a többiek.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 403
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Ápr. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. április 23. (hétfő)

”Vajon mekkora területre terjedhet ez ki?”
- Felicia Paran, a Kártyák MestereBocsánat, este 8 után zűr volt itthon, ami totál elvette az életkedvem… :\
Egyébként sem nagyon történt semmi, így nagyon írni sincs mit, szóval nem is szakítom meg a tervezést, beszélgetést. Szóval mindenki írjon még egyszer, tervezzetek, beszéljetek, egyelőre még nem tűnt fel ellenséges erő körülöttetek, nyugi van.
Elnézést ezért!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 22 Ápr. 2018, 15:06

Augustus tisztességesen végzi a dolgát és várja, hogy a rendvédelmi szervek végre kiérjenek. Csakhogy a dolog nem úgy alakul ahogy ő, azt tervezte. A tűznél történő dolgokat észre sem veszi. Ellenben azzal mikor hirtelen minden elkezd hullámzani és egy teljesen másik helyen találják magukat mint voltak. Augustus általában igyekszik kerülni a hasonló helyzeteket, de úgy látszik ez most nem sikerült. Ennek ellenére van elég talpraesett fickó, hogy viszonylag hideg fejjel gondolkozzon. A lezuhant hajóról általános műveltségének hála tudja mi és azt is, hogy mikor zuhant le és aztán mi történt. Ezek után hamar megállapítja, azt is, hogy mit kéne tennie. Most már a mentést átszervezi méghozzá úgy, hogy a saját bőrét is mentenie kell mert atomot fognak dobni erre a helyre. Elkezd hát valami kocsit keresni amivel mielőbb eltűnhet innen. Ha talál, sőt ha olyat talál amibe többen is elférnek és el is tudja indítani akkor megáll a többiek mellett vele.
-Szálljanak be azonnal! Mielőbb el kell tűnnünk innen mielőtt jön az atom. Ha keresünk egy repteret talán megúszhatjuk.
Amennyiben nem talál olyan kocsit amibe mindenki elfér vagy nem talál kocsit akkor magukra hagyja a csapatot és elkezd valami járművet keresni miközben a szüleit próbálja hívni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina on Vas. 22 Ápr. 2018, 15:17

Szellemlovas és SHIELD ügynök... Valahogy nehezemre esett elhinni. Oké, igazolványa volt, de bárhonnan szerezhetett egyet. Én biztos nem tudnék megkülönböztetni egy igazik egy másolattól. Meg hát egyedül ő varázsolt. Ki más repíthetett volna ide minket, ha nem ő? Egy roncsdarab? Nem valószínű.
Mindenesetre az elűzéséről egyelőre letettem. Nem támadhattam rá csak úgy valakire, aki SHIELD ügynöknek nevezte magát. Ha csinált volna valami igazán démonit, más lett volna a helyzet de így... nem tehettem mást, mint hogy együttműködtem velük. Szerintük az űrhajóhoz kellett mennünk, én nem akartam az útjukba állni. Az atombomba gondolata nekem sem tetszett. Talán Ogun megvédett volna attól is, de még soha nem próbáltam. Eddig nem is feltételeztem, hogy atomtámadással is kéne számolnom.
De 'Szellemlovas' sem hagyott nyugodni. Ha valahogy meg tudtam volna szerezni egy hajszálát... Pillanatnyilag nem láttam rá lehetőséget, indulás után viszont ez könnyen megváltozhatott. Megpróbáltam észrevétlenül mögé kerülni, és végrehajtani az akciót. Lehetőleg egy olyan szálra pályáztam, ami már kihullott, de még rajta maradt, így biztosan az övé.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 22 Ápr. 2018, 17:54

Az általam kiszemelt, hozzám legközelebb álló fickóról hamar kiderül, hogy nem véletlenül volt ennyire tűzközelben. Elég kompetens figurának mutatkozik úgy általánosságban véve, úgyhogy jó is, hogy megosztottam vele, amit tudok, mert ő utána határozottan tudja majd dirigálni a népeket, miközben lóbálja a jelvényét, meg ilyenek. A gond csak az, hogy fogalma sincs róla, hogy mi fog itt történni. Ez mondjuk mindenki másról is elmondható, leszámítva engem, Ko-Relt, Millert, Tylert és Tobyt. És ezek közül most csak én vagyok itt. Vajon miért pont engem választott a szellem? Oké, Ko-Relt és Miller nyilván baromi elfoglaltak, lefogadom, hogy Tyler valamiért börtönben van, Toby pedig meglepne, ha élne egyáltalán. Logikus választás voltam.
Az emberek közben elkezdenek ötletelni, én pedig újra felidézem a szellem szavait magamban. "Az idővel van gond amiatt, ami ott van lent." Ezt mondta, még mielőtt jött volna az illúzió, tehát nem a Noéra gondolt, hiszen amikor ezt mondta, még itt sem volt a Noé. "Meg kell találnotok azt, ami lezuhant". Nem valami konkrét...
-Nincs olyan gyors autó a városban, amivel elég messze juthatnánk - válaszolom a berezelt pasinak. - És a hajótól minél távolabb kell maradnunk. Az atombombáig van egy kis időnk, de... Oké, ezt egy kicsit nehéz lehet megemészteni, de én ott voltam azon az űrhajón, mielőtt lezuhant volna. Tele van élőholt szörnyekkel, akik túlélték a becsapódást. Miattuk dobtak atomot a városra. Az az űrhajóDe ezen most nincs időnk fennakadni, ahogy mondtam, meg kell találnunk, ami lezuhant, és ezt okozta. Mármint nem a Noét, hanem amit láttunk lezuhanni. Ha megtaláljuk, visszajutunk a saját időnkbe, és nem kell az atomtól tartanunk.
Abba már bele sem kezdek, hogy a szellem is ezt mondta, mert akkor a társaság fele tuti hülyének nézne, nem hinném, hogy mindenki látta, amit én. Elindulok arra a helyre, ahová becsapódott a jelenünkben az űrhajóról leszakadt darab, vagy akármi. Ha nem túl forró ebben az időben a hely (?), akkor közel megyek, és megpróbálom megnézni a becsapódás helyét, elkezdeni kutakodni. Ha túl forró lenne a helyzet, akkor Szellemlovas segítségére kell támaszkodnom, na meg a nő segítségére, aki az előbb simán besétált a tűzbe. A páncélos pasas is elég tűzállónak tűnik mondjuk.
~Tudnál egy kicsit konkrétabb lenni? Mit keresünk pontosan? Hogy néz ki? Mit kell tennem vele, ha megtaláltuk?~ Intézem a kérdéseket a szellemhez, és remélem, valami értelmes választ kapok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 693
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 22 Ápr. 2018, 18:49

Szóval az űrhajó, ami lezuhant tele volt élőhalott szörnyekkel és ezért dobtak atomot a városra. És Constantine azt mondta, hogy nehéz lesz megemészteni. Az lenne meglepő, ha nem lennének rajta szörnyek. A nagyobb baj, hogy nem hiszem a vezeklő pillantás működne rajtuk. Valószínűleg nem nagyon bánják a bűneiket. Vagy hogy tudnák egyáltalán mit jelent a bűn. Sőt, mivel élőhalottak nem igazán működik az elme mágiám sem rajtuk. Nagyszerű, pont, ami kellett. Remélem azért a fegyvereim és kardjaim fognak ellenük érni valamit. Mert biztos nem ússzuk meg. Nem javítom ki Constantinet. Bár elég biztos vagyok benne, hogy a motorommal el tudnánk menekülni, de ha most ezt elmondom a berezelt pasasnak, akkor nem fog nagyon segíteni semmiben. A motorom egyenlőre maradjon csak a C-terv. Constantine javaslata az, hogy ne a hajóhoz menjünk, hanem nézzünk itt szét. Bólintok és közelebb megyek a roncs jövőbeli (?) helyéhez. Ha forróságot érzek, akkor felveszem a Lovas alakot és úgy megyek be, ameddig csak tudok. Közben figyelek és kutatok bármilyen nyom után. Bármi, ami arra utalna, hogy mi eshetett le.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 403
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Ápr. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. április 27. (péntek)

”Vajon újraírhatjuk a történelmet, vagy ekkora befolyásunk nem lesz az időfolyamra?”
- Felicia Paran, a Kártyák MestereAiana-nak fogalma sem lehet arról, hogy Darren varázsolt korábban, hiszen nem érződik, ha valaki így tesz. A Szellemlovasságról pedig tudja, hogy nem önként vállalja az ember, ez egy átok, amit kiosztanak és tulajdonképp a Szellemlovas is a gonoszokra, bűnösökre vadászik, így tulajdonképpen jófiú. A férfi mögé lopózása nem igen járt sikerrel, ugyanis Darren folyamatosan mozgásban volt és nem egy helyben szobrozott.
Augustus nem talált autót és ami azt illeti szinte mindegyik fel volt fordulva, az emberek belesülve, beleégve a kocsikba, dugó volt, még ha talált volna is járművet sehova sem tudott volna elmenni.
A korábbi becsapódás helye ezúttal nem volt forró, oda lehetett menni, de ott nem volt semmi, nyoma sem volt annak, ami ide esett. Közben Constantine kérdezősködött, hogy mivel is kell számolni, Svan pedig igyekezett annak fényében válaszolni, amivel tisztában volt ő maga.
~ Nem tudom, hogy mi zuhant le, de amit láttam a látomásomban nem egy tárgy volt, egy személy. Az a személy megmentésre szorul és nem csak itt van belőle, hanem több helyen a világon szétszakadt… azt hiszem, hogy meg kell találni a többi felét másoknak és összetenni. De előtte persze elzárni valahova őket, amíg nincs meg az összes, hogy ne módosíthassa tovább az idővonalat. Ha meglesz, akkor az idő is visszaáll, ha nem az a realitás végét is jelentheti. Ó… érezted? ~
A szavait továbbra is hallotta Darren és Aina is.
Ekkor azonban mindenki megérzett valami furcsát, valami hívót, ami a lezuhant Noé belsejéből szólított mindenkit. Leginkább pulzáló érzés volt a testben, aminek az erőssége attól függően változott, hogy közelebb, vagy távolabb akart menni valaki a Noétól. Ha közelebb stabilan erős maradt, ha ellentétes irányba akart menni, akkor erős fájdalmas érzést váltott ki a mellkasban.
Bármi is zuhant itt le korábban az most helyileg a Noéban volt. És az, hogy ez miként volt lehetséges? Az első sokk után mindenki észrevehette, hogy nem csak azért tűnt el a kráter, mert az időben elmozdultak, hanem azért is, mert már nem ott voltak fizikailag, ahol korábban. A város egy másik részében.
És igen amire Consti is igyekezett felhívni a figyelmet korábban már mindenki számára láthatóak lettek. A kocsik között dülöngélve élőholt lények közeledtek a csapat felé.


//A kalandon Mani (Ulti Guru) használta a dead space lényeit, azért maradok én is annál.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Las Vegas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.