Orion (készül)

Go down

Orion (készül)

Témanyitás by Orion on Pént. 17 Ápr. 2015, 21:46

Adatok:

Név: Orion Lenard Rowen
Egyéb név: Az Orion nevet preferálja, de testvérei Len-nek is szokták becézni.
Faj: Homo Sapiens Neo (mutáns)
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Detroit, Michigan, US ~ 1998. 05. 03.
Kor: 27 éves
Család: Vincent Rowen (édesapa) ~ elhunyt, Katharina Gräser (édesanya) ~ elhunyt, Vincent Rowen jr. (ikertestvér) ~ élő, Sean Rowen (fiatalabb fivér) ~ élő, Martin Rowen (fiatalabb fivér) ~ élő, Anne Rowen (húg - féltestvér) ~ élő
Foglalkozás: Újságíró
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: Smaragdzöld
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Testét több helyen (hátán, mellkasán, karján) is beforradt hegek, egykori sérülések nyomai borítják, emlékeztetve őt a pályakezdésére. Arcán továbbá szintén fellelhető egy vékonyabb heg, mely a szeme alatti résznél indul, majd a szeme felett fut fel homlokához.
Repülési sebesség: Nem rendelkezik ilyennel.
Egészségi állapot/ betegségek: Kiváló egészségnek örvend.

Életrajza:
Hátam mögött összekulcsoltam ujjaimat, ahogy szembefordultam az egész falrészt kitöltő ablakkal. A patyolat tiszta üvegtábla több emelet magasságból nézett ki a városra, melynek éjszakai fénye élettel és barátságos, hívogató atmoszférával tölti meg a lenti utcákat, hol megannyi járókelő és autó tolong fáradhatatlanul, megállíthatatlannak tűnve. Egyikük-másikuk talán még fel is pillant, hogy egy tört másodpercre láthassa a feje felett elterülő sötét, csillagokkal tarkított eget, mely hamar az én tekintetemet is magára vonzza. Bár tekintetem kiirányul, figyelmem végig a helységben lévő személyre irányul. Hangja, szavai mégis mintha távolabbról érkezne. Vagy talán csak én vagyok fáradt, mindenesetre figyelmesen hallgatom őt, némán, felelet nélkül állva, háttal neki, melyet ő hallhatóan zokon vesz.
- Ha nem érdekel, amit mondok, legalább mondd meg! A többiektől már úgyis megkaptam, hogy nem számítok. Nem tartozok a családba. - a hangja, mely eddig végig magabiztosnak, s rendíthetetlennek hatott, ezen a ponton megremegett. Befejezte ugyan mondatát, hanglejtéséből ítélve még volt valami, amit ki akart adni magából, de nem kellettek hozzá szavak, hogy tudjam, miről van szó. Anne ugyanis apánk egy görögországi útja során fogant meg, mikor összetalálkozott élete régi, nagy szerelmével. Jóllehet a féltestvérem, sosem tekintettem rá kevesebbként a családban emiatt. A fivéreim azonban már nehezebb esetek, és épp ezért nem is szólok semmit. Tudom, hogy nem könnyű velük, elképzelésem is van arról, miket mondhattak neki, mert volt már szerencsém fültanújává válni, hogy szapulják, nem tartják őt valós testvérüknek. Mi egy osztrák anyától származunk, aki hosszú évekig apánk felesége is volt, mígnem kapcsolatuk a folytonos titkolózások és veszekedések miatt meg nem romlott. Mit mondhatnék? Az öreg szerette Európát. Ennek ellenére jómagam itt, Amerikában láttam meg a napvilágot. Válásuk után anyám Németországba költözött, ami mindig is nagy álma volt, apám elmesélései szerint legalábbis. Ő maga ügyvédként kereste a pénzét, amiből a tehetős családi háttérnek köszönhetően egyébként sem volt híján. Így aztán én és a testvéreim vele maradtunk, de mindig meglátogattuk anyánkat. Így az utazgatások már gyerekként mindennapjaink részévé váltak. Angliába költöztünk, és ott is nevelkedtünk, Liverpoolban.
folyt. köv.


Képességei: A neo alfajra jellemzően az emberi képességei a határokat feszegetik fizikai erő, gyorsaság, reflex és intelligencia terén. Emellett jó stratégának is mondható, kifinomult a megfigyelő képessége, melynek köszönhetően jobban helyt tud állni a harcokban, lévén, képes kifigyelni ellenfele taktikáit a küzdelem során, s így azt ellene fordítani, vagy megkeresni a gyenge pontját ennek segítségével. (Játéktechnikailag több körig kell ehhez figyelnie harc közben, hogy kiismerje ellenfele stílusát.) Amolyan passzív, egyedi adottság ez nála, testvérei nem mutatják ennek jelét, tanulásra való fogékonyságával párosítva pedig komoly harcos vált belőle képességeinek köszönhetően.

Szakértelmei: Tanult, intelligens személy, edzései miatt pedig jó közelharcos vált belőle, bár inkább a pusztakezes harcokban jeleskedik, semmint a fegyverekkel való küzdelemben.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: Az első kreálmányom itt... Embarassed
avatar
Orion
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 1
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Apr. 17.
Tartózkodási hely : Amerre az utam visz

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.