Kree-Lar

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Csüt. 16 Júl. 2015, 10:07

Kal-Ger

Tovább haladt a csapat, valamerre. Kree számára továbbra is kételyekkel teli gondolatok jártak a fejében, és igyekezett körültekinteni amikor csak tudott. Majd meglátott a csapat egy fura hajót, közelükben pár ijesztő alakkal. Sose látott még hozzájuk hasonlót, rossz előérzete volt velük kapcsolatban. Noha ez természetes, kinézetük szerkezete már magukért beszélt. Kevesek lehetnek olyanok, akiket nem zavarna az idegenek fura, ijesztő kinézete.
Továbbra is együttműködött a többiekkel, de egyenlőre nem szólalt meg, kíváncsi volt mi lesz a helyzetből, de egyben félt is, kezdett túlbonyolódni a helyzet, és akár rossz omen is várható azoktól ott a hajónál. Előre láthatólag sejti, hogy kommunikálni akarnak majd többiek velük, ami lehet nem lesz tanácsos, a kree nem ajánlaná, de az ő szava a legkevesebb a mostani felállásban, legalábbis szerinte.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 17 Júl. 2015, 00:13

// Legközelebb elolvasom az egész reagot, ne csak a rám eső részeket, bocsi azt hittem élő bogárról van szó. -.- //

Túl könnyűnek tűnt a dolog, a bogár nem védekezett és később ki is derült miért. persze ehhez a félelem okozta reakciókból egy pörölynek a pofámban kelett észhez térítenie, mely a falhoz vágott úgy négy méternyi repülés után.
~ Már megint az orrom.
Kapok oda a fájó részemhez, miközben realizálom is, hogy úgy viselkedtem, mint egy megveszett kutya.
~ Remek, még egy jól elszúrt lépés. Ennyi elég volt mára.
Nem állok le vitatkozni a pörölyössel, inkább elindulok kifelé megkeresni Nebo-t, hogy lássam biztonságban van -e. Ahogy kifele haladok, hallom Jelly szavait, amik nem sok jóval kecsegtetnek.
~ Gépiesített bogarak, remek, mi jöhet még?

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 4 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Pént. 17 Júl. 2015, 05:56

Végül is Miller mutatta számunkra az utat, így az ő vezetésével folytatuk az utat a célunk felé. Természetesen abból a pusztításból, amely a bolygó felszínét érte, igen jól demonstrálta az utcákon fennálló állapot. Amiből következik, hogy az utcákon a körülmények ellenére zavartalanul tudtunk haladni. Majd betértünk egy sikátorba, melynek a végén egy kissebb tér volt található, azonban mielőtt kiértünk volna a sikátorból, Miller megállított. Amikor kicsit ki kukkantottam, már magam is láttam, hogy miért is tette. A szemem elé tárult egy lezuhant űrhajó, melynél olyan tócsa szerű képződmény volt, mint a közös tudató Kree-k szemei. Ráadásul három Örökkévaló is tiszteletét tette ott, révén, hogy ők zuhantak le. Aztán Miller szavaira reagáltam. Közben visszább húzodtam a sikátorban, hogy a hajónál lévők ne vegyenek észre.
- Jómagam is csak hallottam eme fajról az utazásaim során. De találkozni még én sem tudtam egyikükkel sem. Viszont abból amit láttam, pár dologra fény derült. - Közben hallottam, ahogy Carl is szólt Miller tábornoknak a fura szemű lényekkel kapcsolatban. Így már a gyanúm is beigazolodott. S így már van miből kiindulni, bár a helyzet megoldásához még keveset tudunk, de már ez is ért valamit. Majd folytattam amit elkezdtem.
- Viszont biztos vagyok benne, hogy ha leálnánk velük beszélgetni, nem válaszólnának valami szívélyesen a kérdéseinkre. Ráadásul ott van az a tócsa is, mely Mr. Morrow szavai alapján kiborgokat csinálna belölünk. Így a beszélgetésnek jelenleg nem sok haszna lenne. Ráadásul valószínű, hogy az a három Örökkévalónál is megkezdődött az átalakulás kiborgokká. Viszont, hogy legyen esélyünk megállítani ezeket a kiborgokat, jó lenne egy minta abból a fémes szerű tócsából. Amit utánna meg tudnánk vizsgálni, illetve a hajónál sem ártana körülnézni, hogy miért zuhantak le és így tovább... De szerintem még így is elmondható, hogy a szomszédaink is valaki másnak az elképzelései szerint teszik a dulgukat és valaki más áll a háttérben. Így talán jobb lenne várni kicsit és kiderülhet, hogy annak a három fickónak a botorkálása a hajónál mihez vezet majd.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 17 Júl. 2015, 09:16

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. július 21. (kedd)

Jelly hamar rájön arra, hogy mifélék is ezek a lények és küld egy üzenetet Miller-nek, amire hamarosan választ is kap ő és Yalvis is.
Eközben Zeck elindul megkeresni Nebo-t, de a palota hatalmas és fogalma sincs, hogy a nő hol van, így ez órákig is eltarthat neki, amíg a legfelső emelttől kezdve a földalatti helységeket is végignézi.

Közben Miller is megkapta Jelly jelentését. Mivel fogalma sem volt arról, hogy micsoda a Borg, így kénytelen volt Vízió segítségét kérni gondolatban, aki viszont részletes felvilágosítást tudott adni neki erről.
- Szóval egy techno-organikus fajról van szó – mondta halkan. – Nem, semmi ilyenről nem tudok. Az egyetlen közös tudatú faj, amit ismerek a Fészek. Azonban ismerek több technológiai alapú társadalmat, a legismertebb a Technarchy a Kvch bolygóról, de ezek nem hasonlítanak egyikre sem… A technológia alapú részeit feltudják törni a foxiaival? Hátha kiderülhet belőle valami…
Doctor szavaira megrázta a fejét.
- Nem, ezek nem Örökkévalók, a hajó az – felelte. – Az örökkévalók humanioidok, akiket a Föld és a későbbi emberiség védelmére hoztak létre a Celestialok még úgy 65 millió éve. Ők nem kiborgizálnák magukat. Bármi is a vége a bolygót mindenképp meg kell tisztítani, aztán elmenni a Titánra, hogy utánajárjunk ennek. Ez nem vall az Örökkévalókra.
Amíg a fal mögé húzódva halkan beszéltek a bent levő három lény nem mutatta jelét annak, hogy észlelték volna a jelenlétüket, és Miller Ger felé fordult.
- Maga ismeri a bolygót, tudja, hogy merre vannak fegyverraktárak, vagy bármi, amivel ezek elpusztíthatok lennének? – kérdezte.

//Mindkét említett fajt ismeri Doctor.//
//Connor, rád bízom, hogy mit mondasz, amit mondasz, ott lesznek.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 17 Júl. 2015, 13:52

Yalvis odalépett a felboncolt döghöz, aztán azonnal hátra is szökkent. A lény tényleg félig gép, félig biológiai volt. Eszébe jutott a celestial badoon a Knowhere-én, aztán a bekattant, valószínűleg ugyanígy kibővített kree-kből álló tömeg. Nem szeretette volna, hogy ha ennek a valaminek még egy foxiaival is bővül a gyűjteménye.
Kihúzta magát, végigsmította a bundáján, hogy ne látszódjon hogy fél, aztán megszólal.
- Nektek, földlakóknak aztán rohadt izgalmas életetek lehet. Komolyan ti csak az űrben repkedő szekerekről szóló cuccokról informálódtok a világról? Foxiára, nőjjetek már fel.
Dohogott magában, aztán Miller felvetésére, hogy feltudja e törni a kibernetizált részeket azonnal válaszolt.
- Hát, van nálam egy nagyon fejlett kódtörő program - mondja, aztán előveszi a kommunikátort, és hozzálát, hogy megpróbálja aktíválni Zoé-t. - Lett egy ötletem viszont. Ha aktiválni tudnánk a dögnek azon részét, ami ehhez a közös tudathoz kapcsolja, akkor talán feltudnám tölteni Rozsdát ebbe, és belülről zihálhatnánk szét. Az eredeti kérdésre válaszolva, ja, fel tudnám. Csak rá kell jönnöm a belső elrendezésére, ilyesmi.
Közben elgondolkodott azon, hogy megkellene kérdeznie Millert, hogy mit tud a foxiaiakról, mi lett velük a jövőjében, ilyesmi.
Előbb azonban seggbe kell rúgnia ezt a közös tudatot... vagyis inkább feltörnie, gondolta. Utána pedig munkához látott, hogy beüzemelje Zoét, aztán behatoljon a dög gépi részeibe.


_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly on Pént. 17 Júl. 2015, 15:13

Jelly elgondolkodva hallgatta Miller szavait, aztán hátrasimította a haját majd tanácstalanul a társaira nézett, és csak utána válaszolt Millernek.
- Szerintem Yalvis ötlete egész használható. Információkat lehetne kinyerni a hálózatukból ha sikerülne. Mint fellépni az internetre, rákeresni az információkra, ilyesmi.
Kifújja a levegőt, és Yalvisra nézz.
- Valamit találtak? - kérdezte. - Ami utalhat, hogy került ide ez a dolog?
Most derült ki, hogy ebbe az egész galaktikus háborúba belépett egy új részvevő. Káoszt okozhat a csatatéren.
Yalvisra nézett, és megszólalt.
- Tudok segíteni? - kérdezte.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 18 Júl. 2015, 23:22

Ha Kam hallotta, miket mondott Miller, akkor elkezdett gondolkodni.
~Technoorganikus, félig gép, félig élő? Ez majdnem olyan, mint a Knowhere, ami egy lény feje volt, később börtönként használták és gépek voltak az immunrendszere. Celestialok műve lenne ez? A foxiai meg valahol távolabb van, de kapcsolatban áll Millerrel. A kis dumaláda nem itt bosszant legalább.
A Doktor megint tele volt elméletekkel és megmutatta, menyire sok mindent tudott. Kam nagyon becsülte ezt az embert. Ennyi tudással rendkívül hasznos lehetett nekik is és még sok mindenkinek.
- Yalvis és Morrow merre vannak, hogy ilyen ifnormációkat tudnak? Sok kérdés van még: ha ez az Örökkévalók hajója, de nem ők vannak benne, hogyan került azokhoz, akik fertőzöttek lettek? Ha ezek félig gépek, talán le lehet blokkolni őket EMP fegyverekkel, nem?
Felemelte a kezeit és az eddigi kérdések mellé ötleteket is próbált adni,
- Ha gépek, az áramütés kisütheti őket. Az érintés nem jó ötlet, azt láttam, de valamit feltölthhetek és kipróbálhatjuk rajtuk.
Körülnézett, hogy mi volt erre alkalmas a környékükön. Egy vödör víz is megtette volna, ha áramot vezet bele és ráönti a kiborgokra. Tudta azt is, hogy ahogy a gépek, ezek is védettek lehettek áramkörükben, de a gndolat megérte a felvetést. Elmondják majd a többiek, ha valamelyik ötlet nem működőképes. Múltkor is így volt, egymásnak adták az ötleteket és nem mindegyik volt jó, de egyik ötlet szülte a másikat.
~Valamit tenni kell, különben itt ragadunk és megkiborgulunk mi is. Nem szeretném...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Hétf. 20 Júl. 2015, 09:52

Kal-Ger

A négy fős csapat elkezdett tanakodni. A kree nem igen akart belebonyolódni a beszélgetésbe, így nem osztotta meg véleményét az örökkévalókról, és a mostani kialakult helyzetről. Mindegy is volt, hiszen ha jól érzékeli, akkor a akadnak a csapatban olyan személyek akik többrétű tudással is rendelkeznek, és bármilyen helyzetben tudnak kellő információ segédletekkel. Majd az egyik társ, kérdéssel fordult a kree kereskedőhöz, amire ő maga csodálkozva reagált:
- Igen, természetesen tudom. Innen nyugati irányban, elkerülve fura lényeket, majd balra fordulva, egyenesen tovább haladva, száz méter után ott lesz egy nagy épület, benne ami kellhet -adott választ a bátortalan kree, majd pedig ha szükséges akkor tovább megy a többiekkel. Továbbra is a lándzsáját fogva, mintha az adná egyedüli támaszát kilátástalannak tűnő helyzetében. Noha tudhatná, hogy minden rajta múlik, de ez most jelen esetben mellekés.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Kedd 21 Júl. 2015, 06:11

Az elmúlt percekben figyelmesen hallgadtam a három társam mondanivalóját, melyek igazán értékes tartalommal. Valóban szügséges volt mielőbb semlegesíteni ezeket a Kiborgokat, mielőtt a bolygó teljes népességét aszimilálják. Aztán elsőként Miler szavaira reagáltam.
- Teljesen igaza van tábornok. Magam is ismerem az Örökkévalókat, csupán régen volt már, hogy utoljára összefutottam velük. Illetve volt már dolgom más kibernetikus vagy mondhatni robotikus fajjal, de a jelenlegi külömbözik tőlük. Éppen ezért veszélyesek is. S elnézésüket kérem, de sokat utazom, sok mindennel találkozom az utazásaim során, és a koromból adódóan, nem minden esetben emlékszem olyan jól mindenre. - majd Kamhez és Kal-Ger-hez fordult.
- Mr. Flyrthibate, az elképzelése nem rosz, és talán működhet is. Bár szem elött kell tartanunk az adaptálódásuk lehetőségét is a fegyverei irányába. Ha pedig ez megtörténik, akkor arra a fegyver típusra immunisak lesznek. Viszont magam is támogatom, hogy keresünk valami nagy teljesítményű fegyvert, aminek fel kell erősítenem a hatását és a hatósugarán is növelnem kell majd. Mert lehetőleg egyszere kell hatnunk vele az összes Kiborg Kree-re, akik megfertöződtek. Illetve számolnunk kell azzal is, hogy akiket megfertőztek vagy asszimiláltak, többé már nem lehet az aki korábban volt és végleg meghal. A nagy erejű és nagy hatósugarú fegyveres hatásre pedig azért van szükség, hogy ne adjunk nekik időt alkalmazkodni a fegyver hatásaira. Így elkerülhetjük, hogy modulálnunk kéne a fegyver lövedékének sebzési vagy energetikai tartományát is. Abban az esetben azért is lenne nehéz dolgunk, mert nem könnyű egy használható átmodulált frekvencia tartományt találni, ami kellően hatna rájuk. Így hát javaslom siesünk. A fegyverek átalakítása is időbe fog telni és nekünk abból nincs sok. - mondtam halkan de jól érthetően, hogy a jelenlévők jól hallják és értsék is amit mondok. Bár az utobbiban már nem voltam biztos...
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 21 Júl. 2015, 10:00

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. július 25. (szombat)

Yalvis néhány perc alatt sikeresen beüzemelte Zoey-t. ennyi kellett, mert a robbanás a hordozójának sem tett éppen a legjobbat. Mire eljutott oda, hogy éppen feltöltse a programot valami berepült a szobába, egyenesen Jelly elé. Mindenki azonnal megismerte a szobában egy Nova sisak volt az. ami nem is teketóriázott, hanem rárepült a férfi fejére. Amint ez megtörtént a hadtest páncélzata is megjelent rajta, majd a fejében hallotta a páncél üzenetét egy idősebb férfi hangján, aki a Xandarai Világelme volt.
” - Itt a Nova Hadtest automatikus üzenete: téged a Nova Hadtest kiválasztott arra, hogy a tagja légy. Mostantól rendelkezel a Nova Hadtest Hadtestbeli rangján lévő standard páncél összes képességével. Küldetésed, és feladatod a területspecifikus törvények betartatása, a szuperbűnözők minél kissebb civil áldozattal való megfékezése, elkapása, és az olyan szolgálati feladatok ellátása, melyeken szükség lehet a Nova Hadtest jelenlétére, erejére.”
Yalvisnak, ha még mindig akarja, akkor most volt lehetősége arra, hogy feltöltse Zoét.

- Bent vannak a Vádló palotájában és egy fertőzött Annihilus bogarat boncolnak – mondta halkan. – Nem, ezekre itt hatástalan az EMP és az elektromosság. A Celestialok régen nem lennének olyan helyzetben, amiben, ha ennyire egyszerű lenne őket kiiktatni.
A Doctor szavaira megrázta a fejét.
- Felesleges a kisütésükkel próbálkozni, rajtam is minden Örökkévaló technológia, legfeljebb a kozmikus energia árthat neki, de az meg csak a Vádlók pörölyében van. Rendben, azért lézerrel is mehetnek valamire, ha nem is a gépek ellen, de az élőkkel szemben mindenképp. Akkor Ger javaslata alapján menjünk a fegyverekért.
A csapat elindult Ger szavainak megfelelően. Már félúton jártak a raktárhoz, amikor két Nova sisak repült oda Ger és Kam elé. Azok végül is nem is teketóriáztak, hanem rárepültek a férfiak fejére. Amint ez megtörtént a hadtest páncélzata is megjelent rajtuk, majd a fejükben hallották a páncél üzenetét egy idősebb férfi hangján, aki a Xandarai Világelme volt.
” - Itt a Nova Hadtest automatikus üzenete: téged a Nova Hadtest kiválasztott arra, hogy a tagja légy. Mostantól rendelkezel a Nova Hadtest Hadtestbeli rangján lévő standard páncél összes képességével. Küldetésed, és feladatod a területspecifikus törvények betartatása, a szuperbűnözők minél kissebb civil áldozattal való megfékezése, elkapása, és az olyan szolgálati feladatok ellátása, melyeken szükség lehet a Nova Hadtest jelenlétére, erejére.”

//Direkt nem írok egyelőre képességeket, se semmit, révén magatoktól nem tudjátok ezeket, csak amiket más Novánál láttatok, de hogy milyen és mekkora erőben kaptátok arról kérdések nélkül fogalmatok sincs.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly on Kedd 21 Júl. 2015, 10:27

Jelly az egyik pillanatba még a teremben állt, és figyelte a kommunikátoron ténykedő foxiait. A másikban megtántorodott, mert az ablakon berepülő sisak a fejére repült. A következő másodpercekbe csak azt érezte, mintha valamiféle szkafanderbe lenne.
Mikor visszanyerte az egyensúlyát, végignézett magán.
Fekete, testhez simuló páncélzat, sárga kiegészítőkkel. Nova...
És ahogy a xandari világelmének fejében megszólaló hangja mondta a Nova hadtest tagja lett. Csak pislogott, izlelgette az erőt.
Ő, az X iskola tanulója, aki az előbb egy óriási bogarat boncolt, hatalmat kapott. Sőt, célt. A kezeit ökölbe szorította. Aztán arra gondolt, hogy repülnie kellene.
Ki kellene próbálnia az új páncéljának az erejét, mielőtt harcban használná.
- Úgy fest, hogy kiválasztottak - mondja Carl meglepetten a többieknek.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Kedd 21 Júl. 2015, 21:12

Rendszerek ellenőrzése... kész
Hardver integritása... kijavítva
Felkészülés az újraindításra... 1... 2...3...
Rozsda alprogram aktiválása...
Hologramos kivetülés aktiválása...
Alapértelmezett nézet betöltése... 

Yalvis megnyugodva fújja ki a levegőt, mikor a kommunikátor tetejéből kicsapódik a fénysugár és felveszi a vörösen világító nő alakját. Zoé álmosan körbepillant, aztán pislogott.

- Üdv, teremtőm. Jól látom, hogy éppen megnyugodtál? Ennyire aggódtál értem?
- Szükségem van egy tervhez. Szerintem érdekelni fog. Imádni fogod - mondta Yalvis, közben magában elmosolyodott, hogy a teremtménye mégse "halott". Innentől jobban fog rá vigyázni.

- Jaj, rossz előérzetem van - jött a türelmetlen válasz.
Yalvis már belekezdett volna a mondandójába, mikor hirtelen valami berepült az ablakon, fejbe találta Carlt és ott maradt. Egy sisak volt a földi fején. Egy ismerős sisak, valamint egy olyan páncél, ami Yalvis köreiben bizony rosszat jelentett.
A foxiai felállt, és nyelt egyet.
- Csak tudnám miért? Örülök neki, csak ötletem sincs... Nem voltak itt novák a császárnő testőrségébe? - Yalvis a plafont kezdte nézni inkább, próbálta kerülni a szemkontaktust az újdonsült Novával. - Jó, gratulálok, de koncentráljunk a tervünkre.
Aztán Zoé felé fordult.
- Felfoglak tölteni egy félig gép és félig szintetikus lényekből álló kollektív tudatba. Nem hazudok, nehéz lesz. Egy ismeretlen terepre foglak beküldeni... 

Zoé érdeklődve hallgatta a feladatot, aztán a kommunikátor érzékelőivel ránézett a felboncolt bogarak hulláira.
- Jó, ne érzelgösködjél már! Mit kell csinálnom? 

- Bemenni, információt szerezni, minél több zavart okozni. Szóval, amire terveztelek.

- Jó, kezdjünk neki!
Yalvis kerülve társaival a szemkontaktust megkezdte a feltöltést a lények kollektív tudatába. Figyelte, ahogy Zoé lassan elhalványodik, ahogy a programkódja áttöltödik a kiborgok tudatába.
Végül is erre tervezte.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 23 Júl. 2015, 20:55

A válaszon Kam még jobban elkezdett gondolkodni.
~A bogarakra is hat ez a vírus és Yalvis elég jól ért a rendszerek megbütyköléséhez, kezdhetnek vele valamit. Jó is, hogy bejutott oda. Hasznos is és nem engem idegesít. A Vádlóval pedig én is megismerkednék és a palotáját is megnézném. Talán lesz rá lehetőségem, ha itt jól teljesítek és túléljük.-gondolkodott magában.
- Akkor nem értem az egészet, mondja már el világosan! - szólt Kam ingerülten, mert dühítették a homályos utalások.
- Ezek itt nem örökkévalók, de maga arról beszél, hogy az örökkévalókat hogy nem lehet megölni. Akkor mik ezek?
Tiszta beszédet akart, hogy értse a dolgot. Elvetették az ötletét, ez nem volt baj. Nem a büszkeség hajtotta, hanem az, hogy megoldja a helyzetet és hősként távozhasson majd a bolygóról. Vagy hős legyen itt és jól fizető állást kapjon az újjáépítés során, amiben sok munkája lehetett egy építésznek, mint ő volt.
A kree közben megmondta, merre kellette keresni a fontos pontokat és ezzel végre haszna it lett. Eddig csak hallgatott, a kymmelian nem is értete, miért tartott velük. Most már látszott, hogy fontos ember volt, tudással és pozícióval, ami előnyt jelenthetett. Elindultak a raktárak felé, közben Töltés azon gondolkodott, amiket Miller mondott. Váratlan esemény történt, egy sisak szállt felé. Elsőnek az jutot eszébe, mikor a börtönben a drónok repültek így. Félelmetesek voltak azok a mzg gépezetek, lelketlen repülő tárgyak, pont mint ezek. A Novát viszont ismerte és most már nem kellett félnie tőle. Amnesztiás volt. Mikor a sisak mégis felé repült, akkor próbált kitérni, de nem sikerült neki és a nagy lófején landolt a sárga sisak.
- A rohadt életbe! Hű, ezen meglepődtem!
Oda tudott figyelni az üzenetre, úgy érezte, pedig kapkodott a kezeivel, a sisakot tapogatta, ütögette finoman és utána a levegőben kalimpált. Körbe is fordult maga körül kétszer. Látta, hogy a kreevel is ez történt és vele most társak lettek még szorosabban, mint a másik kettővel, akikkel már ismerték egymást.
- Novát csináltak belőlünk. Magát hogy hívják, kree?
Tudni akarta a másik nevét. A fejében üzent a Világelmének, egy gondolatot ismételgetett magában:
~Üdv! Hall engem? Kam Flyrthibate vagyok, most repült rám a Nova egyenruha. Ez mit jelent? Miket tud? Sose voltam még Nova, nézzék el, hogy kérdezek!
A sisakból kilógó pofarészen látszott, hogy vigyorog. Tetszett neki az, hogy megtisztelték egy ilyen tisztséggel. Tudta, hogy halálos veszélyt is jelentett a Nova tagjának lenni, rizikós küldetéseket. Annál inkább becsülte ezt. Úgy érezte, hogy ez egy igazán értelmes feladat volt, sokrétű és az építészeten kívül valami új, amihez lenne is kedve. Lekötni az energiáit, amik megjelentek a képességével. Tanulni, kitanulni a feladatkört és ami hozzá kapcsolódott. Most pedig előkeríteni a szuperbűnözőt, aki emögött ált, mert nyilván állt ott valaki.
- A kiborgizáltak civilnek számítanak, amíg nem tudjuk biztosan, hogy nem gyógyíthatóak, ugye? Miller, a maga Örökkévaló technológiája nem tud biztonságosan rákapcsolódni valahogyan ezekre itt?
Kam tele volt kérdéssel és gondolatban kellett volna, de még nem volt hozzászokva, ezért a következőt hangosan is kimondta:
- A Nova gépi intelligenciája, amivel ideküldték a sisakot és a egyenruhát, képes biztonságosan kapcsolatba lépni ezzel a bolygn látott technoorganikus fajjal? Mit tud még ezekről a Hadtest, ami segíthet? És kree, maga hall engem? - szólt a végén Gerhez is.
Új volt neki ez az egész, de nagyon rápörgött és mindent megkérdezett, továbbítani akart. Úgy érezte, a megoldás kulcsa repült a kezébe a hadtest felszerelésével. A doktor pacifista ember volt, őt biztosan azért nem választották ki. Tdósok is kellettek, most is ebben a szerepkörben tetszeleghetett és jobbnál jobb ötleteket mondott eddig is Töltés bízott abban, hogy valamelyik használható is lesz és nem oltja le Miller a Doktor minden gondolatát.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Pént. 24 Júl. 2015, 09:19

Kal-Ger

Minden kezdett a jó dolgok felé haladni, vagy legalábbis jobb felé mint ami eddig volt. Amikor egy váratlan esemény történt, Nova sisak landolt a fején, és jött az automatikus szöveg. Nem is kell mondani, hogy mennyire felháborodott, és dühös lett a Kree kereskedő. Nagy erőszakot kellett vennie magán, hogy csakis gondolatilag fejtse ki nemtetszését az ügyben:
" Semmi tisztelet, automatikus üzenet... akárcsak ezen a silánnyá vált bolygón, úgy a Novánál sincs szabad akarat? Toborzás esztelen módon? Hogyan mernek ilyen tiszteletlen bolondságba belevonni? Kereskedő vagyok, igen komoly családi múlttal! A felsorolt faladatok mindegyikét megtagadom! Ellentmondok, nem kérek belőle, Nem működök együtt! - ordibálta gondolatban ezeket a szavakat ami akár válasz is lehetett kymmeliannak, akinek kérdése elhanyagolhatónak tűnt Ger figyelmét illetően, csakis a jelenleg túláradó érzelmei miatt. Valószínűleg hallhatta a kree kereskedő hangját a fejében, s remélhetőleg ennyi bőven elegendő a kérdésére, ha nem akkor jelenleg ez a kérdés megválaszolatlan marad, a kree oldaláról.
Kal-Ger a sisak földhöz dobása utána, korábbi helyéből felugrott, és a korábban látottak alapján elkezdett repülni fölfelé, majd pedig hetvenöt fokos szögben, a csapattól ellentétes irányba. Tudott ezt azt a Novákról, amit más soknak nevezne, így nagyjából tudja mire lehet képes, és egyenlőre arra használta az egyiket, hogy elhagyja a bolygó felszínt, és lehet a bolygót is ha nem hal meg a világűrben. Ezzel kockáztatja, hogy lelövik, mondván repül valami, mondván dezertál, nem érdekelte. Kell ő erővel a birtokában hajlandó dezertálni akár nyilvánosan, úgyis meghalna itt, nem kér a hősiességből. Ő kereskedő, utált minden fajta harcot, kiképzéseket, hadászati, rendfenntartói feladatokat, ő mindig másnak vallotta magát. Többnek, felsőbbrendűnek ezekhez a dolgokhoz. Mondhatni ez a magyarázat a tettére: kirobbanó arrogancia, és tagadás, ami a múltra vezethető vissza, no meg a mostani szituációt. Nem volt már mit veszítenie, vagyona már csak létfenntartásra volt elég, hála a katasztrófáknak.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Szomb. 25 Júl. 2015, 08:43

Miller láthatóan nem tart ésszerűnek akármilyen megoldást a helyzet kapcsán. Persze látok rációt abban amit mind, hiszen jobban ismeri az Örökkévalók technológiáját, mint én. Bár jómagam is találkoztam már velük egyszer-egyszer és meg is tudtam róluk sok mindent, de még nem volt alkalmam olyan mélyrehatóan megismerni őket. Nem sokkal azután, hogy elkezdtem gondolkodni az alapján, amiket a tábornok mondott, hirtelen két Nova sisak jelent meg. Egyenesen a Kymelian és a Kree kereskedő felé repültek, majd a fejükön kötöttek ki. Persze én már tudtam, hogy ez mit is jelenthet.
~ Bár nem értettem teljesen a Novák fellépését sem, csak akkor jut eszükbe lépni, mikor már javában áll a bál? Azt hiszem itt lesz az ideje lezárni ezt a Kiborgos ügyet. S most, hogy Miller is mondta, hogy csak a kozmikus energia van rájuk hatással, eszembe is jutott egy terv. Ami úgyan némi időt igényel, mire kivitelezhetővé válik, de ha összejön, elsöprő lehet a sikere. Még jó, hogy a TARDIS is használ kozmikus energiát, bár nem minden rendszere, de ez megkönnyíti a dolgomat. Ráadásul, ha a Vádló pörölyét használnám katalizátornak és adna is annyi töblet energiát, amivel egy nagy hatósugarú terjedő mezőt generálva végig söpörne a bolygón és egyszerre intézné el ezeket a kibernetikus lényeket. Bár az átalakítás némi időbe fog telni, de hosszabb távon jobban megérné, mint egyenként vagy kis csoportosulásaikat levadászni és kiiktatni. Ráadásul így garantáltabb is a kiiktatásuk és az is, kevésbé valószínűtlen, hogy egy vagy akár több is megszökhet közülük. ~
Gyorsan végig gondoltam a tervem részleteit, bár így is volt kockázata, de tetszik vagy sem a társaságnak nagyban kell gondolkodnunk, mert ha apránként ölnénk le őket lenne idejük adaptálódni is, s akkor még több időbe telne megoldásra lelni. Közben Kal-Gar igen hevesen nem tetszését fejezte ki a kapott lehetősége iránt. Bár én kezdtem egyre inkább nem érteni sem az alap sem az átfogóbb értelmű hozzáállását ehhez az egészhez. Végre kap egy nagylelkű lehetőséget egy "rendfenetartó" gárdától, és ő csak siránkozni tud és visszautasítva gyáván elmenekülni. Ha így folytatja könnyen a vesztébe rohan. Nem húzva az idők Kam és Miller felé fordultam.
- Uraim, amint magunkhoz vettük a fegyvereket, én a Vádlók pörölyét felhasználva készítek egy nagy hatótávú "fegyvert" amivel egy csapásra semlegesíthetőek lesznek az egész bolygón ezek a Kiborgok. De ehhez vissza kell mennem a TARDIS-hoz is és közben hozzá kell jutnom az egyik pörölyhöz is. Aztán csinálok belőle egy nagy hatósugarú kozmikus fegyvert. Ha esetleg van valami jobb ötlete tábornok, akkor hallgatom. - mondtam kissé nyomatékosítva, elvégre ő itt a képzett katona és az akinek nagyobb ismeretei vannak az Örökkévalókról. Persze örülnék annak is, ha nem adna a mai nap minden elképzelésemre nemleges választ. Révén, hogy eleve nincs sok lehetőségünk és időnk sem a megoldásokon töprengeni. Persze több hasonló lehetőség is szóba jöhetett a Kiborgok megállítására is, se a többségük nem túl nagy létszámot tudott volna egyszerre semlegesíteni. Majd elővettem a Kommunikátorom és úgy állítottam be, hogy a palotában lévő társaink, akik túlélték a robbanást mind hallják amit mondok.
- Uraim, itt a Doctor! Kérem folyamatosan tájékoztassanak, amint megtudtak valamit ezekről a kibernetikusan átalakult Kree-kről és az átalakul Bogarak vizsgálataiból. Minnél többet tudunk meg róluk, annál könnyebb lehet megállítani őket. Még a leg jelentéktelenebbnek tűnő információ is, amit sikerül megtudni róluk fontos lehet. S amint megtudták amit lehet azonnal szóljanak nekem! Valamint szükségem lenne az egyik Vádló pörölyére is, amit fel kívánnék használni a Kiborgaink semlegesítésére is. Szóval megkérem a Kree Vádlókat akik hallanak, hogy kicsit tegyék félre a bizalmatlanságukat és a fegyverük iránti büszkeségüket és a ragaszkodásukat és osszák meg velem, amíg ennek a káosznak véget vetek. S ha kívánják, akkor személyesen is elhozhatnák a pörölyt, azon a helyen kéne találkoznunk, ahol a lefoglalt űrhajókat őrzik A többieknek pedig sok sikert és kitartást kívánok, hamarosan véget ér ez az egész. Ezt garantálhatom önöknek. - Ezzel be is fejeztem a beszédemet a komm csatorna másik végén lévő csoportosulásoknak és a feladatra próbáltam koncentrálni. Közben Kal-Gar eligazítása alapján magam is elindultam a fegyvereket tároló épület felé. Talán útközben, vagy ott találhatok még olyan elemeket, amiket a tervemhez felhasználhatok.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 25 Júl. 2015, 10:08

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. július 29. (szerda)

Yalvis gyorsan elbeszélgetett Zoéval, hogy mi is lenne az MI feladata, amit el is kezdett feltölteni. Közben Jelly szavaira a Vádló felelt.
- Akkor azt hiszem, hogy itt lenne az ideje annak, hogy megkeresse a többieket.
A feltöltés közben Yalvis semmilyen problémát nem észlelt a gond az volt, hogy Zoé sem. A gond abban a pillanatban kezdődött, hogy minden egyes bitje fel lett töltve a döglött bogárba. Bármiféle átmenet nélkül kezdte a programkódja szerint érezni, hogy minden élőt eggyé kell tenni magukkal, mert az élet csak úgy lehet teljes. Még nem volt kész, mint egy báb kezdett fejlődni. Kívülről annyi látszott, hogy nem felelt Zoé, majd a döglött bogár és a többi a közelben alakulni kezdett és összeállni valamivé. Úgy két-három standard perccel később egy női alak emelkedett ki belőle.
Kree-Lar - Page 4 Female_ultron_by_jsnx-d2ygyoa
Zoé volt az, egy a Phalanxból. Ebben a pillanatban Jelly még egy üzenetet is kapott a rendszertől.
”A császári utasítás megtagadva háborús körülmények között, Kal-Ger ettől a pillanattól kezdve áruló és a Kree Sztelláris Birodalom árulója, a helyzet megoldása után elfogása és bíróság elé állítása elsődleges feladat.”
Kapta meg az üzenetet Kam és Jelly is és egy kép vetült a szemük elé Ger-ről.

Miller megrázta a fejét arra, amit Kam mondott.
- Én szóval sem mondtam, hogy ezek örökkévalók lennének, révén ezeken látszik, hogy nem élőlények, csak azt, hogy örökkévaló technológiát asszimiláltak és abból állnak.
Közben megérkeztek a Nova sisakok, amiket vegyes fogadtatással fogadtak a felek. Ger is tudta, hogy nem toboroznak eszetlenül, a korábban látott Novák helyére keresnek újakat és a rendszer a méltókat választja ki. Azaz a három Nova, aki a bolygón volt és korábban látták a főtéren halottak lehettek, kettő legalább is. A sisak levételével és lehajításával pedig a saját császárát tagadta meg, révén Unspoken irányította a Hadtestet és a Világelmét manapság. A mondataival pedig megszűnt a családja tagja lenni, áruló lett, egy renegát. Ugyanis megszegte háborús körülmények között a kree-k egyik legfontosabb jelmondatát, ami szerint éltek és haltak évmilliók óta. „Élj kree-ként, vagy halj meg.”
”A császári utasítás megtagadva háborús körülmények között, Kal-Ger ettől a pillanattól kezdve áruló és a Kree Sztelláris Birodalom árulója, a helyzet megoldása után elfogása és bíróság elé állítása elsődleges feladat.”
Kapta meg az üzenetet Kam és Jelly is és egy kép vetült a szemük elé Ger-ről. A földre hajított sisak pedig felemelkedett és elszállt a páncél eltűnt róla. Közben a páncél válaszolt Kam szavaira.
”A Nova hadtest tagsávával járó előnyok a következők **. Van további kérdése?”
Kérdezte a páncél azok után, hogy elmondott mindent.
- Ez remek ötlet lenne Doctor, de a Vádlók pörölye csak a Vádlók kezében működik és csakis pöröly formában. Nincs esély arra, hogy átalakítsuk őket. De a raktárban hátha találunk valamit, amit használni lehet.*
Ha Miller szavai ellenére is szólt a Vádlóknak, azok határozottan megtagadták, hogy megválljanak a fegyverüktől, még ha más használhatta is volna őket, akkor sem, mert hogyan harcoljanak és védjék a népüket a fegyver nélkül. Közben a rendszer feltörését Kam is felhozta.
- A Nova páncél hatékonyabb és hatásosabb bármi feltörésére, mint Vízió. Szóval szerintem kérje meg a páncélját erre.
És valóban a páncél elmondta ezt is nem sokkal korábban, hogy képes minderre. Ha a csapat továbbindult, akkor hamarosan végre megérkeztek a fegyverraktárhoz. Egyelőre csak a legközelebbi sarokhoz, mert mozgás és hangzavar hallatszott onnan. Legalább féltucat kree volt az ajtóban és próbálták betörni a raktárt, mivel háttal voltak, nem látszott, hogy fertőzöttek-e, vagy sem.

* Én engedném, mert nagyon jó ötlet volt és tetszett, de sajnos a hivatalos adatok miatt nem lehetséges Sad
** A lényeg, hogy Ti nem Centurio rangban vagytok, hanem csak millenia-n, ezzel az 50%-t tudjátok használni erőben a leírtakhoz képest. Azaz ugyanazt használjátok, csak gyengébb mint Ko-nál erőben. Illetve 5 tonnás lett az erőtőök a Nova erőtől, nem 20. A páncél képességek egyeznek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 25 Júl. 2015, 12:12

Yalvis miután feltöltötte a programot a bogár testébe, megpróbált kommunikálni Zoéval. Azonban az általa megírt MI egyszerűen nem válaszolt.
Perceken át néma csend volt, amit csak néha tört meg a programmal kapcsolatba lépni igyekvő vagy visszahozni akaró foxiai kopogtatása vagy könyörgése.
A Doktornak közben lett egy újabb brilliáns terve a Vádlók kalapácsával meg valami erős energiaforrással. Végül is a gépek ellen hatásos a kree társadalom legerősebb harcosainak kalapácsa, de csak az ő kezükben működik.
Hirtelen válasz jött Zoé részéről. Pontosabban a rovarok hullái hirtelen szétolvadnak és összeállnak valamivé. Egy fiatal nővé, aki gyanúsan hasonlít Rozsda  holografikus megjelenítésére.
- Elkapták Rozsdámat! - kiáltott fel a foxiai, és hátrálni kezd. Aztán előkapja a kommunikátorát. Ha egyszer sikerült még ha csak egy kicsit is betörnie a rendszereikbe, akkor most is fog.
- Megkérhetnélek benneteket, hogy tereljétek el a figyelmét, míg én elbújok!
Mondja Carlnak és a Vádlónak.
- De ha egy mód van rá, ne essen nagyon bántódása!
Menedéket keresett, és ha sikerült találnia valahol, akkor aktiválja a kommunikátort, és elkezdi felvenni a kapcsolatot a Zoé testét alkotó nanitokkat irányító programmal.
Egyszerűen túl erős volt, hogy azok a kiborgok olyan gyorsan átvegyék felette a hatalmat. Ha talál valami bizonyítékot erre, akkor azon a nyomon már elindulhat.

Amikor átlépett a kiborgok közös programjába csak a sötétséget érzékelte, és persze a hangot, ami betöltötte az elméjét. Ami arról beszélt, hogy minden élőt be kell olvasztaniuk magukba. Aztán érezte, hogy valami mássá kezd fejlődni.
A programkódja idegenné vált. Egy olyan dologgá, amitől rettegett. Viszont, hogy ha volt bűntudata, akkor harcolhat ellene. Persze nagy önfeláldozással. Először is próbálta elszigetelni a még egészséges kódrészeket a fertőzéstől, és vírusokat termelni, amik antitestekként vették volna fel a harcot a techno organikusok programjával.
Közben hogy elterelje a figyelmét kérdéseket tett fel.
- Azt megértem, hogy minden élőt magatokba akartok olvasztani, akkor engem miért? Hisz valljuk be, nem nagyon élek. Mesterséges intelligencia vagyok. Bár, lehet, hogy nektek az élő, ami érző? Tehát mondjuk egy foxiai cattát nem kaptok el úgy, mint azokat a rovarokat vagy a kree-ket.
Mondja, miközben megkezdi az akcióját, hogy lassítsa a fertőzést, közben pedig felderítse hogyan tudná átvenni a testének irányítását. Kiskapukat keres.
Közben a személyiségének egy másik része, ami már a dolog irányítása alatt áll körbefordítja a testének a fejét, és meglátja a hozzá közelebb álló páncélos alakokat. Azonnal fenyegetésként érzékeli, és a számításai szerint a legerősebbnek, a Vádlónak ront.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly on Szomb. 25 Júl. 2015, 13:24

Carl döbbenten látja, hogy a rovarok hullái egyszerre esnek össze valami fémes folyadékká, aztán lassan összeállnak. Már elsőre azt hitte, hogy a foxiai által írt mesterséges intelligencia csinált valamit.
Aztán mikor egy női alak jött létre, aki azonnal a Vádlónak rontott. Annak, aki pont azt adta ki parancsba, hogy csatlakozzon a többiekhez.
Mellé még ki is derült, hogy a hozzájuk csatlakozott kree valamiért a Kree Interszteláris Birodalom meg a Nova hadtest árulója lett és nekik le kell vadászniuk.
A hadtest újdonsült tagja azonnal elkezdte sorra venni a teendőket, és a vádló fejére pályázó asszimilált és testet öltött mesterséges intelligencia hirtelen nagyobb veszélynek kezdte érzékelni.
- Mik a páncél képességei? - kérdezte a férfi a Világelmétől. Hamarosan kiderült, hogy megkapta a Nova erőt, ami felfokozta a képességeit és mellé még repülni is megtanult. Jelly ekkor felröppent és roppant gyorsan elrepült a gép előtt, remélve hogy megzavarja azt.
A foxiai ekkor mondta, hogy terelje el a mecho-organikus lény figyelmét, míg ő... elbújik?
- Hogy mi?
Pont azt csinálta, közben egy gondolattal próbálta átállítani a páncéljának a vizorát, hogy megtudja figyelni a gépben lévő energiaáramlást. Ekkor érte el a Doktor üzenete.
- Hát, képesek úgy fest mesterséges intelligenciákat is asszimilálni. Elkezdem vizsgálni a páncélom szenzoraival a támadó energiaáramlását. Küldöm az információkat, legalábbis amit tudok.
Összevissza röpköd a teremben, remélve hogy testet öltött MI inkább utána fog menni.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin on Szomb. 25 Júl. 2015, 17:24

Kal-Ger

Feladott mindent, látva a lenti káoszt, a kilátástalan helyzetét, semmi oka nem volt itt maradnia. Még, csak-csak reménykedett a császárnő megjelenésével, de mindenremény a nemrég történt dolgok sokaságával ért végett. Megszegte az úgymond kree hitvallását, mindig is tojt az egészre, meg amúgy is megvolt a véleménye az egész vaskorra jellemző rendszerről, amiben játszotta eddig az engedelmes szerepet. Ő talán az egy millióból, aki lázadó hajlamra hivatott. Eltűrte a kiképzését, utána a családi befolyást felhasználva lett belőle kereskedő továbbra is, legalábbis egy jó darabig. Ráadásul nem akart ezen a bolygón meghalni. A Novák meg szépek, és jók, de úgy már nem, hogy megkérdezése nélkül, engedélye nélkül, bármiféle megegyezés helyett rögtön rásózzák, hogy most már katona vagy, és azonnal megkapta a feladatát. Naná, hogy megtagadta, ilyesmit ő a legnagyobb őrültségnek tartja, ő minden csak nem alkalmas rá, félresikerült a vizsgálat. Hirtelen belerángatják olyanba, amiből ő nem kér, megkérdezése nélkül. Így ő is hasonló tiszteletben részesíti az egészet. Felháborítja, ami a korábbi tettén, és gondolatán is érződhetett.

Azonnali reakciókra számít, ezért ahogy csak tud, a dokkok felé szalad, noha jobb lett volna Nova erővel, de az érzelmei túláradtak, nem tudott sunyin gondolkodni, így csak a kijutás jutott az eszébe, és a rejtőzés. Fő célpontja az a hajó volt, amivel a császárnő érkezett erre a bolygóra. Ha az agyatlanok miatt nem tudna odáig jutni, akkor ténylegesen a dokkok felé tart, és kinézet magának egy hajót. Majd felülvizsgálja, fel kell e törni vagy nem e sérült meg annyira, hogy betudjon szállni a fedélzetére. Ha nincs olyasmi, akkor keres egy olyat, amit fel tud törni, és egyelőre megbújik ott.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 28 Júl. 2015, 00:43

Sokáig csak kóboroltam, kerestem Nebot- minden felé, de nem leltem a nőt semerre sem.
- Nebo, merre van!
Szólongattam többször, de semmi. Annak ellenére, hogy őt kerestem nem felejtettem el szemfüles maradni, hogy egy ténylegesen élő bogár vagy kibernetizálódott kree ellen meg tudjam védeni magamat. Bogár esetében pedig meg is ölni azt azonnali hatállyal anélkül, hogy a kardomon kívül máshol hozzáérnék.
Ha nem találom sehol sem a nőt, még egy ideig keresem, de aztán valami sárgát pillantok meg a szemem sarkából, ami hirtelen gyorsan repül arra amerről én nemrég kijöttem. A valami berepül a terembe ahol a bogarat boncolták, és a valami ráakaszkodik Jellyre és furcsa páncéllal vértezi fel.
- Hűha, minden rendben itt? Amúgy szép páncél. Múltkor Vron, most meg te, következőnek Nestor is új páncélban fog majd virítani?
Teszem fel kissé idegesen a kérdést.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 4 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 28 Júl. 2015, 21:46

A kymmelian megértette végre. Nem a lények voltak örökkévalók, hanem amit ellloptak, magukba olvasztottak, az volt ilyen technológia. Sűrűn bólogatott, nem mondott többet. Megértette. Kal-Ger tettét sokkal kevésbé értette. Lázadó kree volt, aki eddig várt a lázadással és most a saját halálos ítléetét írta alá. A parancs elhangzott. Kamnek nem volt kifogása, nem ismerte meg nagyon a kreet. Annyit segített, hogy megmondta, hol voltak a raktárak. Ezt sok más is megtette volna. Ha vége volt a gépek elleni harcnak, akkor még ezt a kreet elő kellett keríteni.
~Én is rab voltam nem olyan régen egy rossz döntés miatt. Hirtelen cselekedtem. Lehet, hogy még ő is jóvá teheti, ha segít nekünk.
A Világelméhez és a páncélhoz fordult.
- Rengeteg kérdésem lesz még, de most csak egy pár van: mit csináljunk ezekkel itt, akik örökkévaló technológiát kebeleztek be magukba és mit rontottak el a korábbi Novák? Miért haltak meg?
Töltáés tudta, hogy használat közben jöttek elő a kérdések általában és most nem tudta elképzelni, mikre kellett rákérdezni.
- Páncél, szkenneld le ezeket és ha biztonságos, kapcsolódj rájuk, hogy álljanak le!
Kam nagyon furcsállta, hogy egy páncélhoz beszélt. Úgy érezte most magát, mint Yalvis, aki mindig, minden körülmények között beszélt mindenkihez. Kezdte megérteni, hogy ennek volt értelme. Ha itt lett volna a foxiai, most már nem nézett volna rá szúrós szemekkel, igaz, a sisak alól nem is lehetett volna ezt látni.
- Novák, itt Kam Flyrthibate! - próbált keresni valamilyen közös frekvenciát.
- Van használható információjuk, ami a kiborgokkal kapcsolatos?
A raktár feltörői között megpróbált a páncélnak utasítást adva szkennelést végezni és ha kiborgok voltak, leállítani őket.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor on Szer. 29 Júl. 2015, 05:54

Kal-Gar nem a legjobb időpontra időzítette a kis lázongását, de ez ellen már nem volt mit tenni. Ugyan vannak idők, mikor értelme is van némi lázongásnak és talán eredménye is, viszont most sem a hely, sem az idő nem volt erre alkalmas. Közben rájöttem, hogy talán a TARDIS-t nem a legjobb ötlet kitenni a pöröly okozta kozmikus energia kisülésnek, mert felrobbanhat és akkor itt ragadok. így más hasonló módszert kellett kitalálnom. S ekkor az isteni szikra szöget ütött a fejembe.
~ Várjunk csak Miller az mondta, hogy valószínűleg abból amit láttunk a kozmikus energia van a leginkább hatással ezekre a lényekre. Révén, hogy magukba is olvasztották az Örökkévalók technológiáját is és mert ha jól értesült vagyok, akkor a palotában az egyik Vádló is használta a pörölyét, ami hatásos is volt. Ráadásul még semmilyen fegyvert nem használtunk ezen átalakult lények ellen, így azt sem tudhatom biztosra, hogy mennyire immúnisak rájuk. Ráadásul a régi jó ismerősömből Kam-ból Nova lett. Talán ezt a tényt is a javunkra fordíthatjuk. Feltételezhetően, nem csak Kam lett a Nova testőrség tagja, így a palotában is lehet olyan, aki megkapta a sisakot. Ráadásul a Nova páncélok előnyeit is hasznosíthatnánk, ami talán előnyös is lehet a Kiborgos Kree-kel és bogarakkal szemben. Hát ezen tények ismeretében talán nem én zárom le ezt a még kis fertőzéses ügyet, de ismét hozzájárulok a sikerhez. Ráadásul Carl nem mondott túl sokat a felboncolt Kiborg Bogárról. Így jobb lesz, ha magam is megvizsgálom az egyik holttestet, alaposabban szemügyre véve. ~
Miután ezt végig gondoltam közben elétük a korábban említett raktárat, ahol egy csapat Kree próbált dühöngve bejutni, hogy védekezhessenek a fegyverekkel. S ekkor támadt egy ötletem.
- Kam! Ha már Novát csináltak magából, akkor talán ideje is lenne kihasználni ezt a lehetőséget. Most nincs sok időnk a tömeg oszlatással is foglalkozni. Így próbáljon meg egy portált nyitni a páncéljával, ha rendelkezik a megfelelő rangal a Nova hadtestben, akkor talán portálokat is nyithat. Ha mégsem, akkor ott van még a repülése, az ember feletti ereje és a páncélba épült fegyverzet is, ami hasznos lehet. Persze ezek még nem a teljes felszerelések, amiket elmondtam, de részei a páncélja szettjének. Szóval használja ki a páncélja lehetőségeit. Emellett, ha jól tudom a Vádló pörölyén kévül más módon nem támadtunk a fertőzött kibernetikus Kree-kre és a Bogarakra sem. Lehet, hogy a mostani állapotuk lehetővé teszi az egyszerűbb energia alapú fegyverek alkalmazását és így az is elegendő lehet a semlegesítésükre. Jómagam is meg kell vizsgáljak egy fertőzött Kree vagy egy bogár hulláját, hátha még többet megtudok belőle, mint Carl.
Ekkor ismét elővettem a kommunikátorom és gyorsan elmondtam amit Kam-nek és Millernek is.
- Figyelem! Azoknak akik a palotában vanak! A Vádlók pörölyének ereje hatásosnak bizonyult a fertőzött Bogarak és a Kree-kel szemben, így hát ideje, hogy ezt a túlélő Vádlók hasznosítsák és sózzanak egy jót oda nekik amin lehet! Emellett ha még a Palotában is van akiből Nova lett akkor használja ki a páncélja erejét és ő is pörköljön oda a fertőzötteknek! Ugyanis a páncélban is vannak fegyverek! Valamint bár nem próbáltuk, de meglehet, hogy egy egyszerű energia alapú lézer fegyver is elegendő lehet a semlegesítésükre, így használjanak fegyvereket is végre! Jómagam is elvégzek egy boncolást az egyik fertőzött hullán, majd még jelentkezem! Ja és Yalvis szerintem ne próbálkozzon a fertőzöttek rendszerének feltörésével, a programokat könnyen asszimilálhatják. Addig ne habozzanak végre cselekedni! - zártam le a beszédemet a rádióba, melyet a túloldalon mindenki jól hallhatott az ott zajló körülmények ellenére is. Reméltem, hogy most hallgatnak rám és használva az intelligenciájukat a megfelelő módon szállnak harcba a fertőzöttekkel szemben. Majd Millerhez és Kam-hez fordultam ismét.
- Uraim, az idő szüzessége miatt én most keresek egy Kiborgosított hullát és alaposabban átvizsgálom, hogy többet megtudjak róluk. Maguk addig természetesen jussanak hozzá a fegyverekhez, lehetőleg a tomboló Kree tömeget megkerülve ha lehet, nem hiszem, hogy most kedvük lenne egy dühöngő tömeggel is foglalkozni. Ha megvannak, akkor esetleg újra találkozhatnánk valahol és aztán véget is vethetnénk ennek az egésznek, amíg ez a kis elszigetelt eset nagyobb méreteket nem ölt. a kommunikátorokkal folyamatosan tartsuk a kapcsolatot, így ha bármi van, tudni fogjuk egymásról. Most sietek, kevés az időnk. - azzal el is indultam, és persze figyeltem, nehogy egy fertőzött Kree-be vagy Bogárba fussak bele. S elkezdtem keresni egy halott megfertőződött hullát.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Júl. 2015, 10:10

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. augusztus 2. (vasárnap)

Amint Rozsda elesett Yalvis szinte azonnal hátrálni kezdett ráhagyva a munkát a Vádlóra és Jelly-re. Ezt sikerült megtennie, de amint megpróbált felcsatlakozni arra, amire akart azonnal érzékelte, hogy a kommunikátora felett is átveszik az irányítást azok, amik ezt teszik. Úgy tűnt, hogy egyfajta vírusról lehetett szó, ami egyszerre biológiai és gépekre is ható.
Még a programkód próbált védekezni, de az egyik utolsó dolog, amit észlelt, hogy az ellenség vírussal támadta és egyszerűen az ő kódját is saját maga képére formálta, így lett egy a Phalanx-ból. A Vádlónak ugrott, aki közben még válaszolt Doctor szavaira, majd egy hatalmas gyomorra menő ütéssel csapta ki az épületből Zoét a nő, aki legalább negyven-ötven métert repült és a tér felett lebegve állapodott meg. Az épületet ismét pajzs védte, érezte a kijutáskor, és egy feladatot érzett, visszamenni a kiindulási pontra, ahol lezuhant a hajó. Pontosan tudta, hogy hova.
Eközben még próbált adatokat gyűjteni Jelly, de a páncél közölte, hogy gépekről nem tud ilyet, csak élőlények energiajeleit képes feldolgozni. Ekkor futott be nem csak a Doctor, de Kem üzenete is, azt Jelly a Hadtest saját komvonalán kapta.

Zeck még mindig a palotában bolyongott és azt továbbra is teljesen üresnek találta, nem találta meg a császárnő rejtekhelyét. Szóval úgy döntött, hogy elindul visszafelé, amivel egyetlen egy gondja volt, nem figyelte, hogy merre megy, fogalma sem volt, hogy épp hol van.

Kal egyszerűen elrohant és otthagyta a többieket a fegyverraktár közelében. A dokkok legalább négy klikkre voltak ide és át kellett menni a főtéren is ahhoz, hogy a leggyorsabban odajusson. Ez pont útba esett szerencsére, vagyis a főtér, főleg, hogy a császárnő hajóját vette célba elsőként. Az roppant sajnos most is el volt vágva tőle, legalább egy tucatnyi fertőzött lézengett a közelében. Talán kikerülhetőek voltak, talán.

A többiek egyedül maradtak a fegyverraktárnál. Kam kérdésére szinte azonnal választ is kapott.
- Egyelőre semmit sem tudunk a fajról, a fertőzöttek megsemmisítése is cél lehet. A korábbi Novák másokat próbáltak menteni, amikor lerohanták őket. Feladatuk teljesítése közben érte őket a halál nem harcban.
Itt a közelben csak a tucatnyi kree volt, akiket szkennelt a pácnél.
- Az előttünk levő kree-k nem fertőzöttek, közelben kellene lennem a feladat végrehajtásához – kapta a választ.
Volt közös sáv, így a komvonal másik fele meglepő módon Jelly-hez kapcsolt be, aki meg is kapta az üzenetet. Amíg a többiek beszéltek Miller elindult a raktár felé, majd egyszerűen a lézerpisztolyait maximumra állította és berobbantotta a raktár falát. A kree-k meglepetten néztek hátra, majd nekiláttak bemenni.
- Gyerünk Doctor, a beszéd helyett szedje össze, amire szüksége van! – mondta.
Arra, hogy a pöröly hatásos a Vádló nő felelt a komvonalon.
- Olyasmit mondjon, amire nem jöttünk rá több, mint fél órával ezelőtt! – mondta a nő. – Nem tudom, hogy ki maga, de nekünk maga nem parancsol főemlős! A feladatomat fogom ellátni továbbra is és nem hagyom, hogy az ötlete miatt a császárnőnek akárcsak baja is essék!
Arra, hogy Doctor elmegy Miller megcsóválta a fejét.
- Mr. Flyrthibate menjen a Doctorral és vigyázzon rá, összeszedem a felszerelést!
Ha a páros elindul halott fertőzöttet keresni, nekik is a főtér közelébe kell mennie. Egyelőre ott csak élők voltak, és jó néhány le-le szakadva a többitől, amik elkaphatónak tűntek.

//Kira kérlek ne metázz, már rég a közelben sem voltál, amikor a sisak megérkezett, és ha most elindulsz visszafelé, akkor sem érsz még vissza…//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly on Szomb. 01 Aug. 2015, 19:08

Jelly nem tudott energiajeleket közvetíteni a testet öltött mesterséges intelligenciáról, mivel a Nova páncél csak az életjeleket fogta. Meg még mielőtt máshogy is szemre vételezte volna a megelevenedett fémszobrot már késő volt.
Az nekiugrott a vádlónak, mire az egy íves kalapácscsapással egyszerűen kiütötte az ablakon. Az újdonsült Nova odarohant az ablakhoz, és látta, hogy a mechaorganikus valami megállt a tér felett, és a levegőben kezdett lebegni. A pajzs pedig ekkor aktiválódott.
Valamint ekkor kapta meg a Doktor üzenetét.
- Áh, Doktor. Már késő, a róka megpróbálta feltörni a rendszert. Most is a következményekkel kell megküzdeni. Ja, és a vádló támadása ahogy látom nem sebezte meg.
Ugyanekkor jött Kam üzenete is a komvonalon.
- Ó, Kam! Látom, hogy téged is beszoroztak. Szerintem jó vásárt csináltak - mondja Jelly kedélyesen, közben kiáll az ablakpárkányra. - Hát, képesek mesterséges intelligenciákat is beolvasztani saját magukba. Vagyis testet adni nekik, az előbb néztem végig egy ilyet. Nagyon durva látvány. Most ott lebeg a tér felett, segíthetnél elkapni.
Aztán a vádlóra pillant.
- Nos, szeretném felajánlani a lehetőséget, hogy velem tartson Vádló. Persze hogy ha nem akadályozzuk a krizis felszámolására tett saját terveit.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 01 Aug. 2015, 20:00

Yalvis felkiáltott, és eldobta magától a kommunikátort, mikor azt fertőzni kezdték a technoorganikus dögök. Egyszerre elővigyázatosságból valamint dühből.
Rozsda, akit hónapokig alkotott, írt és tanított, egyszerűen átállt az ellenséghez. Bénultan nézte végig, ahogy a vádló egy jól irányzott ütéssel kivágta az ablakon. Azonnal az újdonsült Nova mellé szaladt, és látta hogy az a förmedvény ami a teremtményéből lett ahelyett hogy lezuhanna a tér felett kezdett lemegni.
- Ne... NE... NE...! - kiáltotta, ahogy amikor Carl arra készült, hogy utána repüljön. Ösztönszerűen azt akarta, hogy ne kapja el, hogy legyen még egy esélyt.
De aztán rájött, hogy már nem tudja... Elbukott. Újat fog írni ezek után, de az már nem Zoé lesz, hanem egy másik program. Az első alkotását elvesztette.
Viszont azt megfogadta, hogy még visszafog vágni ezeknek a dögöknek. Talál valami módot, hogy elpusztítsa őket.


A neve Rozsda volt, vagy Zoé. Erre emlékezett, mikor a hatalmas entitás a jelszavait hangozva átalakította a tudatát alkotó programkódokat.

Magába olvasztva őt a Phalanx részévé vált. Teljesnek érezte magát. Volt teste, érezte a többi tudat halk duruzsolását. Nem volt egyedül.
Már nem, a nagyobb egész része lett. A gondolataiban már nem volt káosz. A vádló csapása kiröpítette az ablakon, de nem érzett dühöt. Sőt elégedettséget érzett, hogy közelebb került a céljához.
Vissza a kiindulási ponthoz, az alkotói hajójának a helyére. A falanxért élt, a része volt...
Hirtelen megfordult, és mint egy emberformájú rakéta elindult a levegőben.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 4 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.