Irina Shane

Go down

Irina Shane Empty Irina Shane

Témanyitás by Irina Shane on Szomb. 30 Május 2015, 04:07

Adatok:

Név: Inira Shane
Egyéb név(i): Iri (de csak közeli barátoknak és rokonoknak)
Faj: Vámpír
Nem: nő
Jellem: egész barátságos és "emberszerető" amíg nem mondanak ellent
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: New Jersey, 1988. január 9.
Kor: 39 (2027)
Család: apa: Jack Shane, anya: Nora Walsh, jegyese: King Raten Chromixen
Foglalkozás:   'Sup? Club vezetője és társtulajdonosa
Testmagassága: 156 cm
Testsúlya: 45 kg
Szeme színe: sárga
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér, sápadt
Különleges ismertetőjel: a szemszíne és a hosszabb szemfogak
Egészségi állapot/ betegségek: ahhoz képest hogy halott egész jó erőben van csak kicsit sápadt

Életrajza:
Ez egy szépen induló életpálya egy elcs*szett befejezéssel, úgyhogy ennyit a fényes jövőről de talán még nincs minden veszve!
Sikeresen beleszülettem egy generációk óta pénzes családba úgyhogy kimerem mondani a sznobság már a véremben volt. Anyám egy elég egyszerű nő volt egy közép osztálybeli családból úgyhogy igyekezett vissza fogni azért hogy ne szaladjon olyan messzire az a bizonyos ló, kisebb nagyobb sikerekkel. Nem voltam valami nagy társasági lélek már gyerekként sem, de ez talán azért volt mert nem igazán találkoztam más gyerekekkel, volt saját játszóterem...a szobám, az volt az én kis világom ahova nagy szó volt ha beengedtem bárkit is, túl sok értékes játék volt amit más mocskos keze nem koszolhatott. Már ebből leeshet hogy utáltam a mocskos dolgokat, szóval a játszótér meg a homokozó úgy volt kizárva ahogy volt. Ez a mocsokfóbia szinte végig kísért az egész életemen és hogy fokozzuk a dolgot még enyhén hipochonder is lettem kamasz koromra. Enyhén...hehe, nem voltam hajlandó beszállni taxiba, a tömegközlekedés bármilyen formáját használni, igen, a repülőt sem, volt nyaralás amit emiatt hagytam ki, ki tudja hány izzadt dagadt, igénytelen ember ült azokon az üléseken, kössz skippeltem. Iskolába sem akartam járni, követeltem a magántanárt, amibe apám még bele is ment volna, de anyám...kell a szociális élet a gyereknek bla bla bla.
Az általános sulit sikerült túl élni, ott jöttem rá hogy allergiás vagyok a hülyékre és nagyon sok van belőle, főleg ebben a körben, te jó isten, de semmi vész, van remény, fejleszthetik magukat csak előbb fel kell ismerni a problémát, amiben szíves örömest segítettem nem épp a legszebb módon. Lebunkóztak, sőt, kreatív neveket is kaptam, ejnye hogy a gyerekek milyen kegyetlenek tudnak lenni... Majd jött a gimi, anya megint jött a tanácsaival..."ne hagyd ki az első bálod!" mondta "jó lesz, meglátod" mondta. Valószínűleg az lett volna ha....nem, nem lett volna sehogy. Szerencsére nem soká jött az  örömhír! A környezet változás jót tesz és nem mellesleg NY-ban van egy szimpatikusabb lakóépület úgyhogy költözééés!
Most jönne a nyávogás hogy jajj a barátaim jajj a kedvenc helyeim, jajj a kedvenc térkövem, a kedvenc humán térfigyelőm a sarki padról meg a többi hülyeség. A.aa, nem érdekelt, a könyveimet meg a zenémet tudom vinni magammal a többi meg felejthető vagy pótolható. Jó azért az keltett egy kis zavart hogy ez a ház kisebb mint az előző, nem is kicsit, és mi van a nagy kerttel? Hát a szobám se akkora mint volt, a környék meg...mi ez a stílus váltás. Anyám felcsapott pszichológusnak és megállapította hogy az  előző helyen nem találtam a helyem és antiszociális voltam (csak mert a zenelejátszóm volt a legjobb barátom és nem mozdultam ki, vagy csak kényszerből), szóval egy "kicsit" visszafogottabb közegben lehet jobban érzem majd magam, na ja mindegy, rá hagytam.
Szóval gimi, nem valami puccos gimibe kötöttem ki, senki ne gondoljon ilyet, csak szimplán jó volt a híre, amíg nem a menzán eszek addig beletörődök. Jó kezdés, én lettem az "új osztálytárs", remek tiszt mondhatom. Érdekes figurákkal találkoztam, a csoportok meg még érdekesebbek voltak, mindenkinek meg volt a maga kis bandája, még az antiszocoknak is, akik persze csak ültek egy asztalnál és mind mást csinált és nem szólt a másikhoz de legalább nem magányosan tették. Mire feleszméltem az úgymond különcök közt találtam magam, azok a srácok/lányok akik valamiért kilógnak, nehéz ezt megmagyarázni, de köztük egész jól éreztem magam.
A gimi végére kigyógyítottak a hipochondereskedésből, esetenként drasztikus módszerekkel de már hálás vagyok érte, és lazítottak a merev tartásomon és "szabályaimon". "Ami nem öl meg, az megerősít!" ezt mondogatták mindig, azért a káros szenvedélyeket inkább elkerültem.
A suli után is tartottuk a kapcsolatot, kicsit szétszéledtünk úgyhogy inkább neten beszélgettünk és néha összegyűltünk.
Aztán jött a siklás, pontosan 2011 December 21.-én.
Tartsunk egy nagy közös bulit, mert ki tudja mikor lesz az utolsó (ez egy jel volt, tuti), na és hol tartsuk? Természetesen LA-ben, Guns N'Roses koncert, nagyon jó volt egészen addig amíg a kis társaságom el nem tűnt, ki inni ment, ki rosszul volt, ki ide, ki oda és huss, mire észbe kaptam egyedül forgolódtam a tömegben és ezt más is kiszúrta. Nem soká egy idegen srác keveredett mellém és kezdett közeledni, feltűnően vonzó volt és kedves éss kicsit összegabalyodtunk és ez volt életem legnagyobb hibája. A félrészeg tömegben és hangos zenében senki nem vette észre ha valakivel történt valami kevésbé feltűnő, például hogy megharapták. Előtte talán láttam is a kivillanó szemfogait de nem éreztem úgy hogy küzdenem kéne ellene, esélyem sem lett volna úgyhogy csak át adtam magam, aztán képszakadás.
A kórházban tértem magamhoz, de nem ám kórteremben, gondosan letakarva egy fehér lepedővel, valami piszkálja a lábujjam, épp felkelnék amikor meghallok egy férfi hangot.
-Szegény lány, nézzük mi történt veled!-és húzza le a leplet.
Amikor meglátta a nyitott szemem és hogy pislogok, lefagy mint  a gép, csak áll és néz mereven lefehéredve. Szépen felülök, leszállok az asztalról és megkerülöm az asztalt, csak néhány dolgot akarok megkérdezni csak még össze rakom a mondatokat amik összekuszálódtak a fejemben és torkom is ki van száradva, ki tudja meddig feküdtem itt. Szóra nyitnám a szám, mire a pasas a vállamba vág egy szikét, legalábbis próbál mert a penge lecsúszik a bőrömről. Próbálna mást is de elkapom a kezét és egy laza mozdulattal eltöröm a csuklóját, mielőtt ordítani kezdene, a falnak lököm ami erősebbre sikerül mint gondolnám és elájul. Na most mit csináljak vele és ahogy közeledek erősödik valami finom illat, vérzik a fickó feje és ahogy meglátom a lefolyó csíkot a falon mondjuk úgy hogy összefut a nyál a számban, eeeah ez beteg, én is olyan vérszívó buznyák lettem... Egy lépést hátálok de úgy szorít már a torkom hogy hagyok a csábításnak és megharapom a fickót. Szóval ilyen érzés a másik oldalon lenni, hazudnék ha azt mondanám nem jobb. Kiapadt a kút, ennyi volt mára, felkelek a számat megtörölve. Megveregetem a saját vállam, gratulálok, sikeresen teljesítetted az első szintet, megölted az első embert. A pasi óráját megnézem este van de még nem ment le a nap, hmmm vajon csillogok a napon vagy elégek? Ne próbáljuk ki inkább, mind a két véglet gáz, kivárom a biztos sötétséget. Közben fantáziálok hogy rá tudnám hozni a frászt egyesekre, de ha vámpírok vannak biztos vannak vadászok is, vajon hogy nézhetek ki...az első sok, rohadtul nem látom a tükörképem. Lemondóan visszaülök a sarokba és következzék egy óra néma gyászos csend amit a tükörképemnek szántam, fáj hogy így kellett vége legyen ilyen hirtelen, szip, szip, viszont lassan mennem kell. Sikerült ruhát szereznem és kijutnom a kórházból. Sötét is van, úgy fest át szállítottak New York-ba, minden kafa. Pénz és idő híján sprintelnem kellett, kisebb sokk volt anyáméknak hogy mi történt, mind ezt az ajtóban mert amíg meg nem bizonyosodtak hogy nem ölök meg senkit nem hívtak be, igen, ez is egy igaz vámpír mítosz.Végül a kórház nem merte elmondani hogy eltűnt a hullám, már megvolt a búcsú úgyis felajánlották a hamvasztást, amit apám el is fogadott, ezzel megkönnyítve a saját helyzetünket is. Úgyhogy van egy saját sírom, tök jó. Csak azt sajnálom hogy a temetés nappal volt és nem mehettem el, pedig az milyen vagány már, ki az aki volt már a saját temetésén, kár...
A szépen kialakított pince lett a szobám és pénzért szinte bármit lehet venni manapság így nekem kaját szerezni se volt nehéz, főleg hogy akadt ismerős is aki kórházban dolgozott. Az más dolog hogy anyám idegileg teljesen összetört, apám jól tartja magát de neki is megjelentek az őszhajszálai azért, de mégis csak a kicsi lányuk vagyok, akit akár mi történik szeretni fognak és támogatni, ők mondták mindig! Én csak betartatom velük.
Telnek az évek, simán megy minden, persze a bulihelyekre való bejutás nem olyan egyszerű, a kidobó nem fog beinvitálni ugyebár, ezeket a kis apróságokat eltekintve nem is olyan rossz ez a lét. Ölnöm lényegében nem kell mert megkapom a szükséges adagom, esetleg ha szórakozásból vagy önvédelemből tettem volna, de csak max lesebesítettem a támadókat, nem akartam ölni mert nem kellett. Az egyedüli buktató a szemfogaim meg a sárga szemeim de ezeket úgy ahogy kimagyarázom általában, a tükörkép dologra meg kevesen figyelnek fel de azért arra is fordítok némi figyelmet.
A fő ciki az hogy ez a kis stressz amiben "élünk" mióta visszatértem gyorsítja az öregedést, már nem az én részemről, de úgy áll a dolog hogy nem soká magamra maradok. Sajnos örökölni se örökölök semmit, mivel elvileg már el is temettek, gyakorlatilag egy csövi vagy noname valaki van az urnában helyettem, szívás. Ideje az utcán keccsőlés helyett kitalálni hogyan legyen tovább.... Az is nehezítette a dolgot hogy egyik évben az összes természeti katasztrófa lecsapott a városra ami csak létezik, ajtózárlat, se ki, se be. A kis földalatti birodalmam szépen megúszta de ezt a ház többi részéről nem igazán mondhatom el, látni kellett volna a rémült arcokat ahogy ülünk hárman a pincében és fogyni kezdett a kaja, de nyugi senkinek nem esett bántódása, csak majdnem. Elül a katasztrófa, jönnének a javítások, erre kimegy az áram de nem az hogy pár órára vagy valami, ráadásul se telefon se elemlámpa (nem mintha nekem kéne), semmi ami elektromos kütyü, rájöttem hogy utcai világítás sincsen, megszűnt az ellátásom, legalábbis elég akadozó lett úgyhogy muszáj voltam néha kiegészíteni a tartalékokat élő forrásból, az elektronika hiány némiképp megkönnyítette a dolgom. De a családi vállalkozáson/gazdaságon, hogy is mondjam rajta hagyta a nyomát. Elakarták titkolni de valamilyen úton módon, (közösségi oldalak) által megtudtam hogy nem hogy áram, még napfény sincsen, de nem jelentette azt hogy állandóan kint voltam, néha pihennem is kellett, bár sosem aludtam olyan jót mint emberként.
A kövi húzós etap a démon krízis volt, ha ember lennék tuti kijárási tilalmat kaptam volna annak ellenére hogy a külső részen laktunk ahol nem volt "annyira vészes" ez a dolog. Igazából ez annyiban érintett hogy hívogatott hogy csatlakozzak, az ilyenek mint én szinte mind hűséget fogadott, igen ez akadályozott meg, ha szövetség lett volna nem hűségfogadás még meg is gondolom de végül nem követtem a társaim. Annyi hogy a fejetlenségben néha nekem is csurrant cseppent egy kis előny, egy-két áldozat fejében de ritkán jártam ki, csak is amiatt mert a vért egyre nehezebben sikerült és egyre kevesebbet beszerezni. A középkori árammentesség okozta kis családi válság is rá tett erre. De lett egy előnye, rá jöttem hogy feltudom venni egy macska alakját úgy néha kilóghattam, nem sok értelme volt de lófrálhattam, egy macska nem valami feltűnő jelenség egy városban, de rá jöttem hogy mégse éri meg annyit kijárogatni, ennél holtabb már nem szeretnék lenni. Amíg vártunk malmozva hogy lecsengjen a dolog végre kiismertem magam meg a kepésségeim, már amiket sikerült felfedezni. Ekkor jöttem rá igazán hogy ami nem öl meg, az tényleg megerősít.
Amikor megtisztultak az utcák szinte semmi nem változott, ugyanúgy koptattam tovább, de szigorúan csak éjjel.


Képességei:
- A napfény-érzékenység. A vámpírt a napfény leghalványabb sugara is égeti. Pár pillanat alatt nyílt napfényen egészen elég.
- A vámpír nem élő így csak vér ivására van szüksége, se ételt, se italt nem kell magához vennie, de legalább heti egy kupányi vérre (1,2-1,4 liter) szüksége van mindenképpen.
- A vámpír számára a vér a legízletesebb ital, minden vámpír saját szájíze szerint érzi édesnek vagy sósnak, de tudatukban mindig tökéletes az íze.
- A vámpírok uralkodnak elhunyt testük felett. Maguk döntenek, hogy legyen-e pulzusuk, testhőmérsékletük vagy más hasonló fizikai tünetük.
- A vámpírok két felső szemfoga nagyobb és élesebb, mint az emberé.
- Képesek a regenerációra is, de minimálisan. Zúzódások apróbb sebek perceken belül eltűnnek, akár harc közben is, de a tűz, a napfény és a mágikus tárgyak okozta sebek csak pihenéssel és koncentrálással gyógyíthatóak.
- A vámpír úgy tanulhat varázsolni, mint más fajok.

Emberfeletti erő: Testük az emberénél sokkal erősebb, izomzatilag nem különböznek az embertől mégis képesek hatalmas erő kifejtésére. Fizikailag nem számít, hogy egy vámpír mennyire izmos, a testi erőt a vámpír esszenciája és vére fűti, hogy elérje célját. Egy átlagos vámpír könnyedén képes 250-300 kg sújt megemelni.

Természetellenes kitartás: A vámpírok holt lények, ez azt jelenti, hogy egy átlagos embernél nagyobb fizikai kitartással rendelkeznek. Képesek órákon át futni ha kell, mivel testük nem termel tejsavat, ahogy az embereké. Viszont egy idő után előtérbe kerül a tejsav kérdése, amit testük vérrel pótol. Ha egy vámpír intenzíven igénybe veszi testét vértartalékai gyorsabban kiürülnek, de még így is jóval ember feletti kitartásról beszélhetünk. Mivel akár ötször tovább képes fenntartani a mozgási sebességét a fáradás legkisebb jele nélkül.

Éles érzékek: A vámpírok már leginkább vadállatok, mintsem emberek. Érzékei sokkal kifinomultabbak, az emberi érzékelés határát átlépve hallása vetélkedhet egy denevérével, szaglása akár a vadászkutyáké és látása olyan éles akár a sasé. Emellett lévén, hogy a vámpír az örök sötétség fogja nem meglepő, hogy képessé vált a sötétségben való szinte tökéletes látásra. Ennek nagy használ is veszi, hisz a fény számára örök tabu.

Előnyök:

Embertelen fizikum: A vámpírok sem élők, sem holtak. Testük képes emberek számára hihetetlen erők kifejtésére. Első ránézésre egy vámpír izomzata nem különbözik egy átlagos ember izomzatától, viszont az ősi átok miatt misztikus úton képesek elképzelhetetlen súlyokat megemelni.
Első szint: 1 kredit – 500 kg felemelése

Emberfeletti sebesség /3 kredit/: Egy vámpír alap sebessége megegyezik az emberek maximális futási sebességével. (Ez körülbelül 40-45 km/h.) Ezt tovább fejleszthetve a vámpír sebessége körülbelül megduplázódik. Ekkor egy olimpiai bajnok sebességének kétszeresével bír. (Ez körülbelül 80-90 km/h.)

Villámgyors reflexek /3 kredit/: Misztikum övezi a vámpírok azon képességét, mely segítségével egy átlagembernél gyorsabban képesek reagálni, cselekedni és mozogni. A gyors reflexeknek köszönhetően a vámpírok képesek akár elhajolni töltények elől is, még akkor is, ha közvetlen előttük sütik el a fegyvert. (Érzékelés szempontjából és nem folyamatos mozgás miatt.)

Gyorsaság /3 kredit/: A vámpír gyorsabb lesz, mint mások, de nem futásban vagy harcban, hanem mozgásban. Nagyban hasonlít ez a teleportálásra, mivel a képesség egyetlen előnye, hogy a vámpír az egyik helyszínről a másikra jut pillanatokon belül, de ezek a helyszínek maximum 30 méter távolságban lehetnek egymástól. Harcolni ebben a gyors állapotban nem lehet. A legtöbb vámpír inkább áldozatainak megrémítésére használja. Az erősebbek 5 használat után kifáradnak.

Szentségtelen test: A vámpírok leginkább legendába illő képessége, miszerint nem lehet őket egykönnyen megölni. A vámpírok alapjában véve is szívós és kitartó lények, viszont testük korlátok közé van szorítva. Viszont ahogy a vér a szervezetükben öregszik úgy mélyül el ez a képesség is a vérszívóban. De még ez a képesség sem mentesíti a vámpírt az egyik legnagyobb átkától, miszerint a nap felperzseli, elégeti, és végül elpusztítja testüket. E képesség minden szintje plusz 5 percet ad pajzsként a nap gyilkos sugarai ellen. (FONTOS! Ez a képesség nem csökkenti a mágikus támadások sebzését!)
Első szint: 2 kredit – kések, tőrök már nem sebzik testük

Erős csontozat /3 kredit/: A vámpír csontszerkezete sokkal ellenállóbb, mint egy emberé. Ami egy ember combcsontját szilánkosra zúzná, a vámpír csontjait rosszabb esetben megrepeszti.

Erősebb regeneráció /3 kredit/: A vámpírok alap képessége a sejtregeneráció, ezzel kisebb zúzódásokat és kisebb sebeket képesek percek alatt begyógyítani illetve súlyosabb sérüléseket pihenéssel és koncentrációval gyógyítani. Ez a képesség ennek mértékét növeli, egy bizonyos vértartalék mozgósításának segítségével. Vágások és egykezes lőfegyverek okozta sebek negyed órán belül begyógyulnak.

Állattá alakulás: A vámpírokban ott van mélyen belül a vad, mely néha kitör, ha szomjúságuk eléri a kritikus szintet, ekkor bestiákként morognak és földöntúli üvöltéssel kapnak vér után. Egyes vámpírokon ebben az öntudatlan állapotban önkéntelenül állatias jegyek jelennek meg. Ha képesek ezt a belső vadat megszelídíteni és irányítani, képesekké válnak formába önteni is.
Első szint: 1 kredit – Csak és kizárólag denevér formát képes felvenni
Második szint: 2 kredit – Kisebb állatok alakját képes felvenni (pl.: macska, jól megtermett patkány)-általában macskává alakul

Szépség /1 kredit/: Szebb, mint egy halandó. Ez a képességet akár emberfeletti szépségnek is nevezhető. Ez segíti a vámpírt a zsákmányának elkápráztatásában, így könnyítve a vadászatot. De az erős akaratú emberek figyelmen kívül hagyhatják ezt a csodás szépséget.

Vérlátás /1 kredit/: A vér az élet, így ennek nyoma marad a létezésben. A vámpír képes érzékelni és látni, kiemelkedőbb módon, mint bármi mást. Eme képesség lehetővé teszi, hogy a vért, mint valami jelzőfényt érzékelje. A karakter látása ekkor elszürkül, teljesen sötét lesz. A véren kívül semmi sem kivehető, viszont azt tökéletesen érzékelni fogja. Átláthat akár a falon is, ha a másik oldalon élő személyek vannak. Látni fogja az alakot, de igazából az érhálózatot érzékeli és a vér áramlásának útját. Használat alatt a vámpír szeme vérvörössé válik és látása erősen leromlik, amíg aktív a képesség. (Olcsó képesség, mert amellett, hogy előny hátrányt is jelent a használata.)

Hipnózis /4 kredit/: Ha az áldozata a vámpír szemébe néz, az képes elbűvölni őt. Ez csak élőben, szemtől szembe működik. A vámpír a célpontja szemébe néz, ezzel az hatása alá kerül (harc alatt ez egy játékbeli kör). Ha a szemkontaktust semmi sem szakítja meg, akkor a hipnózis sikeres. A következő körben a szemkontaktust fenntartva a vámpír parancsot adhat ki az áldozatának, de annak nagyon egyszerűnek kell lennie, és egy szavasnak (pl. aludj, támadj, csókolj, stb.). Parancs nélkül maradt áldozat általában dermedten marad addig, ameddig valaki meg nem szólítja, vagy meg nem löki – ezzel kilökve a koncentrációból.Gyengeségek:

Hagyma undor /1 kredit/: A vámpír gyűlöli a hagymát, a szaga meggyengíti, és az érintése marja a bőrét. Ezt a benne lévő kéntartalmú vegyület okozza az allilszulfid. Ez a vöröshagymában és a fokhagymában található meg magas koncentrációban.

Csomómánia /3 kredit/: A vámpír mániákusan ki akar bogozni minden csomót, nem képes semmi mással foglalkozni egészen addig, amíg meg nem oldotta ezt a „problémát”.

Vallási üldözés /4 kredit/: A vámpírokat szinte a kezdetek óta üldözik a vallások, szó szerint és átvitt értelemben is. Sok vámpírvadász került ki a papok soraiból. A vámpírok legnagyobb ellenségei ezért az igazhívők és az ő eszközeik. Így a például a kereszt, a szentelt víz és a az efféle vallási szimbólumok ártanak nekik. De a kereszt csak az igazhívők kezében fegyver, és a szentelt víz is csak akkor használ, ha igaz hitű pap szentelte meg. A hit itt az igazi fegyver a szimbólum pedig csak eszköz. Így például egy vámpír akár élhet is temetőben, vagy templomban, hacsak a püspök meg nem szentelte a területet, vagy egy pap ki nem üldözi onnan az éjszaka teremtményét.

Ezüst allergia /3 kredit/: Az ezüst a tisztaság és a szentség jelképe, ezért a vámpírok érzékenyek rá. Testükben az átlagosnál nagyobb kárt okoznak az ezüstfegyverek. Egy ezüst fegyverrel okozott vágás égett sebet eredményez, egy ezüst golyó általi lövés szintén égett húst hagy maga után. Ez pedig hosszabb gyógyulási folyamatot okoz. Az anyag érintése akár az izzó vas, ezért ösztönösen félnek is az ezüsttől.

Folyóiszony /2 kredit/: A folyóvíz az ezüsthöz hasonlóan természetfeletti jelentéssel rendelkezik, egyes kultúrákban a Föld vérereit jelképezi. Ezért rettegnek tőle. Nem képes áthaladni a nagyobb sodrással rendelkező vizeken. Amit képes egy lépéssel átszelni, az még nem okoz neki problémát, tehát a legszélesebben átszelhető maximum egy méter. Az ennél nagyobb szélességű folyókon nem képesek önerőből áthaladni. (Hídon sem!)

Vámpír szag /2 kredit/: A vámpír személyazonosságáról azonnal lehull a lepel minden természetfeletti, vagy mágikus lény előtt. Ők egyszerűen megérzik azt, hogy mivel van dolguk. Ezt a „szagot” nem képes elrejteni, bárhogy is próbálkozik, sikertelen lesz. (Akikre ez vonatkozik: asgardiak, angyalok, démonok, mágikus erővel rendelkező karakterek, illetve a többi vámpír.)

Csillogó szemek /1 kredit/: A vámpír szeme úgy csillog, akár az éjjeli állatoknak (macskáknak, baglyoknak), vagy a lázas embernek. Ezt nem képes természetes úton befolyásolni. (Kontaktlencsével sem!)

Tükörkép nélküli /1 kredit/:
Akár a legendák vámpírjainak a te tükörképed is eltűnik, és ezért a csillogó felületekről többé nem néz vissza rád arcképed. Többé nem láthatod magad. Ezen kívül komoly problémákat okozhat, ha a társaságodból valakinek feltűnik a tükörkép hiánya.

Állandó szemfog /2 kredit/:
Szemfogaid nem húzódnak vissza teljesen, ezért lehetetlen teljesen eltitkolnod kiléted. Egyes halandók ugyan azt hihetik, csupán fogkoronát viselsz, mégis állandó veszélyben vagy és veszélyt jelentesz a környezetedben élő vámpírokra is. Nehezen tudod eltitkolni azt, hogy mi is vagy.

Álmatlanság /3 kredit/:
A vámpír képtelen kialudni magát, még nem sikerült megtanulnia teljesen kikapcsolni halott testét. Így bármit tesz, az kihat rá, ugyan egy vámpírnak nem annyira szükséges az alvás, mint egy embernek, de számára is életszükséglet a nappali pihenés. A fáradtság következtében a vámpír lassul és képességei is nehezebben alkalmazhatóak. Egy kicsivel több vér fogyasztása esetén némiképp kompenzálható.

Visszatartó küszöb /5 kredit/: Nem képes hívatlanul belépni, egy halandó házába. Csak akkor képes rá, ha ajtót nyitnak neki, vagy előre meghívják, beinvitálják. Máskülönben a küszöbnél megtorpan és képtelen beljebb menni. Ha mégis megpróbálna bejutni rosszullét fogja el, végső esetben eszméletvesztés is előfordulhat. Ugyanez történik, ha az ablakon, szellőzőn, vagy az épület egyéb nyílásán próbálna behatolni.


Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen


A hozzászólást Irina Shane összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 31 Márc. 2016, 23:33-kor.
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 30 Május 2015, 15:57

Bukásos része annyi, hogy minden elektromos kütyü is kisült, térerő sem volt se semmi, mágikus védőmező alatt volt a város. Kommunikáció se volt se ki, se be. De ez csak apróság.

Elfogadva, 1500$ dollát kezdőtőkéd van, egy adatlap kell még és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Irina Shane Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14750
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Irina Shane on Szomb. 30 Május 2015, 17:29

Király, Köszi! Very Happy

Adatlap:

Név: Irina Shane
Lakás/Létesítmény: Redrose Village, Shane rezidencia
Foglalkozás: club vezető és társtulajdonos
Munkahely:   'Sup? Club
Pénz: 1500$
Kereset/heti zsebpénz: 2000$
Felszerelés/fegyverek:
-modern telefon
-zenelejátszó  + a fülhallgatója
-ruhák (nőiesebb darabok +magassarkú szandál/cipő/csizma/stb.)- pl
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható:  Raten Chromixen kastélya
Ismertebb szövetséges: King Raten Chromixen
Ismertebb ellenség:-
Kreditek:
-alap: 4 kredit
-hátrányokból szerzett: +27 kredit
-elköltött: képességekre: -27 kredit; lakóházra: -3 kredit
Fennmaradó: 1 kredit
Szintlépés:
4. szint +6 kredit

-kötés: nyaklánc amivel járhat a napon: -4 kredit

Összesen : 3 kredit


A hozzászólást Irina Shane összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Ápr. 2016, 22:18-kor.
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Irina Shane on Pént. 01 Ápr. 2016, 00:04

Bővítés:

Csak egy átlagos estének ígérkezett, de gyökeresen megváltoztatta vérszívó életem. Ki akartam szakadni kicsit a megszokottból, valami újításra vágytam, ki is szúrtam egy, nem tudom mennyire mondható messzebbinek, de számomra ismeretlen szórakozóhelyet. Itt találkoztam egy hozzám hasonló férfival, akivel szinte egyből kialakult a kölcsönös szimpátia és ahogy telt az este egyre közelebb kezdtünk kerülni egymáshoz, döcögős, viharos volt kissé az út de a végén csak egymásra találtunk. Azóta vele élek, pontosabban a kastélyában, elvégre az úriember egy király de ez a lényeg. Azon az estén kaptam állást, amit, mint kiderült, szeretek is csinálni, költöztem el a szüleimtől, a teljes bizonytalanságból egy biztonságosabb helyre és lehet hogy korai még kijelenteni de talán meg találtam életem párját is. Sokat komolyodtam, mondjuk a kis stiklijeim meg hisztijeim és hasonló szélsőséges megmozdulásaim ugyan megmaradtak, úgy fest jól viseli őket, ugyanúgy ahogy én is az övéit és addig ugyebár nincs baj, főleg hogy eddig olyan igazi nagy balhénk, hál'istennek, nem volt.

Az első karácsonyunkat is megéltük együtt, pont azon az estén ért haza, nem hiszem hogy eltudja képzelni mekkora fejtörésen és kínlódáson mentem keresztül mire megszültem mit adjak neki. Sok agyaskodás után jött a megvilágosodás és az egyetlen biztos dolog ami nincs még neki, az egy feleség, úgyhogy mi lenne ha"kapna egyet", vagy nem is tudom hogy fogalmazzam. Tehát kis üzenet, gyűrű, meghívó (ez kicsit tuti túlzás volt) és ez először bulinak tűnt aztán kezdtem bele gondolni...és már annyira nem volt vicces....sőt, amikor az átadásra került a sor, kezdtem kicsit pánikolni mit fog reagálni, bár ezt igyekeztem nem mutatni. Lélekben már felkészültem a legrosszabbakra, hogy másnap, vagy akár 1 óra múlva az épület előtt fogok "mosolyogni" és vakarni a szőke buksimat hogy hogyan tovább. De amikor kibontotta úgy láttam vette a poént, ami le is nyugtatott, aztán, figyuz (!), fordulat, kapott az alkalmon és megkérte a kezem. Először úgy éreztem erőltetett volt, lehet tényleg az volt csak jól leplezi de már nincs vissza út, nem igaz? De az azért ott van hogy egy jegyességet bármikor felbonthat ha meggondolja magát....de ez inkább ne is forduljon meg a fejekben.
Abban viszont megegyeztünk hogy baromira rá érünk, úgyhogy az esküvő, már ha tervezünk olyat, nem a közeljövőben fog megtörténni, minimum 10 évvel számoltunk, addig csak eldől hogy tényleg együtt tudunk élni, örökké valóságig, mert ha én kimondtam azt a bizonyos "igen"-t tőlem nem szabadul meg élve az biztos.
Viszont azon túl hogy felkerült a gyűrű az ujjamra, nem változott semmi, ugyanolyan a viszonyunk, ugyanúgy én Redrose-ban, ő az országában, szabadidejében haza utazik és együtt töltjük azt a(z általában) kis időt, de úgy gondolom ez így van rendjén.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Ápr. 2016, 00:13

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Irina Shane Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14750
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Irina Shane on Kedd 12 Ápr. 2016, 22:17

Elszántam magam hogy megkönnyítem az életünk, kicsit úgy éreztem mintha, nem is tudom, vissza fognám Ratent...vagyis ez a hátrányom vagy mi ez a "napfény érzékenység".
Végül elszántam magam hogy ellátogatok abban a különleges boltba amiről hallottam hogy elég sok érdekes dolgot árulnak, remélve hogy segítenek. Nem volt felesleges az utazás, valóban megtaláltam amit kerestem, könnyebben és gyorsabban mint az gondoltam, csak egy egyszerű...vásárlás volt az egész, igaz drága volt de az a legkevesebb, jelenleg ez a nyaklánc mindennél többet ér. Későbbiekben lehet még ölni is képes lettem volna egyért, de erre nem volt szükség, csak egy 10 napos várakozást kellett kibírni.
Azért kellett egy kis idő míg a szemezés és nézegetéstől eljutottam addig hogy teszteljem, még mindig nem azért mert nem bíztam a hatásában, valamiért még mindig tartottam attól hogy nem tudom...végül sikerült fényes nappal bejárni a kertet és sétálni egyet a városban. A következő lépés az hogy hosszabb útra szánom el magam, egyenesen Chromixland-re. Remélem nem vittem túlzásba a kérdezősködést hogy mikor mit csinál a párom és nem kezd gyanakodni valami miatt, de úgy érzem már késő, mihamarabb lépnem kell vagy baj lesz és oda lesz a meglepi tervem.

-4 kredit (a nyakékért)


_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:37

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1346
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Irina Shane Empty Re: Irina Shane

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.