MI:13 > Sir Edmund Moore

Go down

MI:13 > Sir Edmund Moore Empty MI:13 > Sir Edmund Moore

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 29 Jún. 2015, 20:19

Név: Sir Edmund Moore
Egyéb név(i): Terminátor
Faj: ember, kiborg
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 1975. december 2., Glastonbury, Anglia
Kor: 50 év
Család: házas
- Anwen Moore – felesége él
- - Eathelin Willow Moore – lánya, él
- - Kaelyn Scarlett Moore – lánya, él
- - Evan Duncan Moore – fia, él (eltűnt)
Foglalkozás: katona. SAS tag, MI:13 vezetője
Testmagassága: 196 cm
Testsúlya: 92 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: ősz
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: a fél szeme kiborgizált, arca sérült
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: a maradandó sérüléseket nem nézve teljesen egészséges

Előtörténet:
Edmund ötven évvel ezelőtt született egy középnemesi családban, akik hosszú hagyományokkal rendelkeztek és a családfát is igencsak régre vissza tudták vezetni. A férfi élete teljesen átlagosan telt, jó eredményekkel végezte azokat. Családi hagyományoknak megfelelően érettségi után belépett a katonasághoz és a Királyi légierőhöz. Ekkor már volt barátnője, akit el is jegyzett, később Anwen miatt bontotta fel az eljegyzést és a tündért vette feleségül. Moore átkerült igencsak hamar az Egyesült Királyság Különleges Erőihez került és a SAS tagja lett az évek során.
1998-ban egy „véletlen” találkozás során találkozott Anwennel egy bárban, aki egyből feltűnt neki. Mivel a nő nem akarta felfedni magát, hogy kicsoda valójában, így mágiával álcázta magát és amikor a férfi és a társai eltávozást kaptak úgy intézte, hogy a közeli városban összefussanak és találkozzanak. Már egy éve voltak együtt, amikor a nő elmerte mondani, hogy kicsoda és micsoda valójában, nem mintha a férfit eddigre zavarta volna. Ahogyan annak lennie kell végül megkérte a nő kezét és összeházasodtak. Először a Földön, utána Avalonban. Huszonnégy évvel ezelőtt megszületett a pár első gyermeke Evan Duncan, a fiú inkább emberi külsővel rendelkezett, mintsem tündérivel, de a faj előnyeit és hátrányait ő maga is örökölte, félvér révén mutáns és mágiahasználó lett. Kilenc évvel később Anwen Avalonban egy ikerpárnak adott életet ők voltak Willow és Kaelyn. Ők mind a ketten inkább a tündérekre hasonlítottak, mintsem a sima emberekre. Mind a ketten mágiaérzékenyen, hegyes fülekkel, szőke hajjal és kék szemmel jöttek a világra, de a férfit nem érdekelte, mindhárom gyermekét rajongásig imádta.
Eközben  folyamatos bevetései is voltak, ő maga szinte alig tartózkodott Avalonban, az élete ide kötötte, de ezt nem számítva a családi életük harmonikus volt. A ranglétrán is szépen jutott feljebb az egészet a Bukás törte meg, amikor egy bevetésen a megvadult mutánsokat kellett volna leszedni, de azok omega szintűek voltak, erre nem volt a csapat felkészülve, ahogyan a hatalmas robbanásra sem, amit a mutánsok keltettek. A teljes egység ott pusztult. Három évvel később támadt fel és folytatta a karrierjét, örömmel vette, hogy a fia is beállt a katonasághoz és egyetemre is ment. Az egyik bevetésen, amiért végül magas rangú kitüntetést is kapott tucatnyi túszt mentett meg, hogy beállt egy bomba és közéjük, így ő maga sérült meg. Ekkor kapta a kibernetikus beültetéseket és kapta a Terminátor becenevet, és az ezredesi kitüntetését is. Egyébként roppant szigorú férfi, mind a gyerekeivel, mind a beosztottaival. 2025-ben, amikor Avalon fenyegetése már túl nagy volt őt kérték fel az MI:13 vezetésére, amit el is vállalt, főleg, hogy így egy helyen dolgozhatott a feleségével és a fiával is. néhány hónappal később őt magát is érzékenyen érintette a fia eltűnése Avalonban, akit akárcsak Anwen ő is minden erejével kutat, azzal pedig mélységesen egyetértett, hogy a lányokat a biztonságuk érdekében a Xavier iskolába küldjék tanulni.

Szakértelmek, képességek:
Edmund ember, általános tudása van, ami egy ennyi idős embernek megszokott. Bal kezes. A SAS tagja, így kiváló katona, több kitüntetéssel is rendelkezik, mágikus tudományokban járatos, elméleti tudás ez persze. Mindent tud, amit egy katona tudhat és tanítják az akadémián. Ezeken felül tud lovagolni, fegyverspecialista.
Egy bevetés során a közelükben robbant fel egy bomba, akkor sérült meg a felsőteste bal oldala, ott mind a mai napig égési sebek borítják a testét, a szemét elvesztette. Kiborgszemet ültettek be neki, illetve a sérült karjába izompótlásokat és huzalozásokat. Alapból is balkezes, most már rendelkezik fegyverkapcsolattal, nagyobb erőt tud kifejteni a kezével, ellenállóbb és ha kell energia-, illetve taszítósugarat is lő a tenyeréből. A kiborgizált szemében szenzorok vannak, amit gondolati úton váltogathat, képes felvenni, amit lát és ezt később is lejátszani magának.
Hobbija a kertészkedés és a keresztrejtvényfejtés.

Külső:
MI:13 > Sir Edmund Moore 3498685-revowarwh2014007-cov-414f8

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
MI:13 > Sir Edmund Moore Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14516
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.