Yochike Hiraoka

Go down

Yochike Hiraoka Empty Yochike Hiraoka

Témanyitás by Yochike Hiraoka on Vas. 05 Júl. 2015, 21:16

Emberként:  16
Lélekként:  107+

Karaktered neve: Yochike Hiraoka

Nem:  Férfi

Kaszt: Angyal, mágiérzékeny

Jellem:
Álltalában jókedvű, szeret hülyéskedni, de komoly helyzetben komoly is tud lenni.

Személyazonosság: N/A

Születési helye és idő: Ismeretel.  1903 / November /29.

Kor:  123 3]Emberként töltött idő:  16
Lélekként töltött idő:  107+


Család: N/A

Foglalkozás: Gotei 13 őrosztag tagja

Testmagassága: 184cm

Testsúlya:  75kg

Szeme színe: Zöldes-barnás

Haja színe:  Fekete

Bőre színe: Világos barna, enyhén napbarnított

Különleges ismertetőjel:

Repülési sebesség:  25km/h max

Egészségi állapot/ betegségek: Erős immunrendszer, semmi betegség.

Előtörténet:Halál  


15 éves voltam, amikor meghaltam.  Apukám, belekeveredett valamibe, amibe nem kellet volna. Fogalmam se volt, hogy mibe. Éppen hazafelé tartottunk egy „kirándulásból”, én, anyukám, tesóm, és apukám, aki vezetett. Egyszer csak, hátulról jön  valamilyen autó. Éppen, hátrafelé bámészkodtam, és láttam, hogy ez bizony nem fog megállni, ekkor felordítottam.
-VIGYÁZZATOK! KOCSI!!!
Ahogy ezt kimondtam, a faterom valamiért félrerántotta a kocsit, elég durván. Biztos megijedt.
A tesóm eszméletét vesztette, én bevertem a fejem az előttem lévő kemény székbe, ettől az felnyílt, és vérezni kezdett.  Apukámnak, és anyukámnak, semmi komolyabb komolyabb baja nem lett, csak engem lőttek meg.
-Jól vagytok? – Mondta a fater, kissé ijedten.
-Fogjuk rá.- monda anyukám.  Mielőtt megkérdezhette volna, hogy kik ezek, vagy valami hasonló, egy másik autó jött bal oldalról. Egyenesen felém. Ám az megállt, és elővettek valamit, pontosan nem láttam, hogy mit, talán egy puskát. Hallottam egy durranást, és meghaltam.  Viszont jött a Rendőrség, mivel valaki látta, hogy mi történik, és jelentette…Gondolom…. A szüleim, és a tesóm, súlyosan megsérültek, de nem haltak meg.
Borzalmas volt látni, hogy ott fekszik a testem, élettelenül, és hiába szólnak, ordítanak hozzám, nem tudtam válaszolni.

Utazás, akadémiai életEz 1928. június vége felé történt.  Egy-pár napig, kóborogtam lélekként, mire megtalált egy shinigami, és elküldött Soul Societybe. Emlékszem az arcára. Hosszú haja volt, vékony, de furcsa állású szemöldöke, és nagy szemei.
Ott éldegéltem egy 20 évet,  mire rájöttem, hogy van lélekerőm. Éhséget kezdtem érezni, először fogalmam se volt arról, hogy miért. Elvileg, egy átlagos lélek nem lehet éhes. Be is iratkoztam az akadémiára, 78%-al fel is vettek. Az első évek nehezen teltek, de, belejöttem és volt egy jó fej szobatársam is, Karasan volt a neve. A tantárgyak elméletben, sose mentek  valami kitűnően, de gyakorlatban, mint a fegyverforgatást, és a mágia, nem voltam olyan rossz, sőt, egész jó voltam.
Megismerkedtem különböző emberekkel. Voltak, akik jobbak voltak nálam. Én szeretem a kihívást, ezért velük edzettem, hónapokig. Elég gyorsan fejlődtem, megtanultam uralni a lélekenergiám, elrejteni azt, és még „gerjeszteni” is. Persze az Akadémián                                           voltak bunkók, akik nem is egyedül, hanem 5-6-n járkáltak csoportokban. A kisebbekkel, gyengébbekkel kötekedtek…Utáltam őket…

Sikeres befejezés, és reménykedésAz Akadémiát sikeresen befejeztem.  Nem is olyan rossz végeredménnyel, ha nem lett volna ez a sok magolni való, kitűnő lettem volna. Az utolsó napon,izgatottan keltem fel, és keltettem  fel  a szobatársamat is.
-Hé! Kelj fel! Itt az idő!- Ordítottam az arcába
-Fent vagyok már!!- Ordította vissza.
Gyorsan elvégeztük a dolgainkat, és futás a megbeszélt helyre, ahol besorolnak minket.
Oda értünk, körülbelül 5-600-an álltunk ott, és türelmesen vártunk.

Első találkozás Tisztességes FénnyelMivel én szeretek nálam erősebbekkel harcolni és edzeni, ezért néha-néha elég csúnyán helybenhagytak néhány durva edzés után.
- A macska rúgja meg. - Mondtam a földön, majd tovább fetrengtem.
 Egy ilyen gyenge pillanatomban, hallottam valamit a fejemben, majd valami, vagy inkább valami, megjelent előttem… fogalmam se volt, hogy ki az. Egy embernek tűnt. Én a földön fekszek, és ki vagyok merülve. Mikor körbe nézek, már nem az ott voltam, ahol az előbb, sőt talán még nem is a saját világomban. Hófehér, shinigamikhoz hasonló ruhában, hófehér hajjal, és szemekkel. Közelebb jön, és megszólít.:                  
-   Te, mi a francokat csinálsz? Ennyi telik tőled? Rád se ismerek… -
Úgy viselkedett velem, mintha 1000 éve ismernénk, de… valamiért én is úgy éreztem.
-   Te, ki vagy?- Feltettem azt a kérdés, amit mindenki feltett volna.
-   Persze.. Meg se ismersz, gondolhattam volna. Te szerencsétlen. A nevem, Tisztességes Fény, vagyis  Matomona Hikari.
-   Várjunk csak… Te vagy a kardom? – Mondtam, lesokkolva-
- Ilyen lassú a felfogásod? Jól jegyezd meg a nevem... –Mondta, majd kezdtem visszatérni az én világomba.
Amikor visszatértem, felszabadult egy nagyobb mértékű lélekenergia, és elkezdtem felépülni.


Hogyan is kerültem ide?


Volt egy küldetésünk, ami abból állt, hogy én és még 5 osztagtársamnak el kellet menni az emberek világába, mivel támadás történt ott, meg is jelentünk. Megtisztítottuk a területet, majd az átjárón keresztül, kaptunk egy üzenetet. Az üzenetben az alábbi állt: " Ha a feladatot sikeresen teljesítettétek, az  öt Shinigamiből, négy térjen vissza. Egy maradjon és tartja a felügyelete alatt a várost, valaki maradjon, aki megtudja védeni azt a várost. Hogy ki az, az már a ti döntésetek." Ez egy elég érdekes üzenet volt, sőt... parancs, de mivel a főkapitányunktól jött, nem tehettünk mást, mint teljesíteni. Én voltam a legtapasztaltabb, ebből következően én maradtam ott.


Cél:


Rend fent tartása az emberek világában. Megvédeni az embereket a különböző veszélyektől.


Világunkról bővebben!
[size=16]

Az emberek világában, ha meghal valaki, az lélek lesz. A mi feladatunk, hogy átvezessük őket, a mi világunkba, a Lelkek Világába. A lelkek világát két részre oszthatjuk: Peremvidék, és belváros. A peremvidéken élnek a sima, Shinigamik [ így hívják a csoportunkat, vagy Halálistennek. Kinek, mi tetszik. Razz ]  által áthozott emberi lelkek. A sima lelkek nem éheznek, csak isznak.  Persze, van étel is a peremvidéken, mert puszta megszokásból étkezhetnek, na meg az ízeket is érzik. Viszont, ha egy léleknek lélekenergiája lesz, az éhezni fog. Az ilyen lelkek kerülnek be a belvárosba, az Akadémiára.  Ott tisztességgel kinevelik őket, egy kardforgatónak, mivel a mi közösségünk, csak kardokkal foglalkozik. Minden kardban van egy lélek… egy másik ember/állat, vagy egyéb dolog, ami a kard használójától függ.  A kardoknak különbféle elemekkel rendelkeznek. Köztük a tűz, víz, föld, jég, villám, erő és Kidou elemek is.  A Kidou az a saját erejéből csinált különböző képességeket jelenthet, mint mondjuk egy lézer a kard hegyéből.  Az Akadémián eltöltött 6 év alatt, kinevelt Shinigamik, bekerülnek a városunk 13 osztagának egyikébe.  Minden osztagnak van egy kapitánya, hadnagya, 3 tisztje és még további 10 tiszt. A kapitány, a hadnagy és néha a 3. között elég szoros a kötelék.  A kapitányok általában sokkal erősebbek  a többieknél.  Kapitánnyá válásnak több módja van, mint az, hogy kineveznek, mert üresedés van, akár azért, mert meghalt a kapitány, vagy elárulta a 13 őrosztagot, mert már bizony ilyen is volt.  Akár az, hogy megküzdesz a kapitánnyal, ami nehéz dolog, de ha sikerül, megkapod a jutalmadat.  Szóval, az volt Akadémista megkapja a katanáját, amibe belekerül az a bizonyos lélek, amiről korábban már szó volt. A katanáknak 3 közismert  kiengedési formája van. Ez minden kard esetében változó.  Alaphelyzet: Ilyenkor a kard egy sima katana, Shika: Ilyenkor a kard, a képességeitől és a benne rejlő lélektől függ. Van még a Bankai, ami már egy nagyobb erőt igényel,a kapitánnyá váláshoz, kötelező dolog. Az utóbbit, csak páran tudják megcsinálni.    Az volt Akadémista bekerül a 13 örosztag egyikébe, amellyet Gotei 13ként is emlegetünk.  Ezek dolga az , hogy megvédje a rendet az emberek világában, és az övében.  Egy átjárón keresztül közlekedünk.  


Szeret- Nem Szeret:
Nem szereti, ha olyan parancsol neki, akit nem tisztel, nem szereti, ha nem tisztelik, nem szereti, ha az ellenfele gyáva, és menekül, nem szereti, ha elárulják, nem tolerálja, hogy ha bántják azt, akit tisztel.
Szereti a nehéz, és érdekes párbajokat. Szereti, ha dicsérik, és ha érzi, hogy van egy kis tisztelete.  Szereti azokat az embereket, akikkel lehet szórakozni.  Szeret kemény, intenzív edzéseket folytatni


Kardom:  
Neve : Tisztességes Fény - Matomona hikari
Fajtája:  Fény

Shikai parancsa: Ragyogj,  Hikari! -   Saekagayake, Hikari!
Shikai kinézete:  A kard, hófehérré változik, és enyhén csillog. Markolata vérpirosra színeződik.

Yochike Hiraoka 28jv31j

Természetfeletti képességek:

Repülés:    képes a karakter maximum 100km/óra sebességgel repülni, akár hosszabb időn keresztül is. (karakter szintje / órán át)
Hajban az erő: Minél jobban gyengül, annál jobban kezd el kifehéredni a haja, azonban ha az "átöltözés" képesség aktiválva van, ezek az események fordítva sülnek el. Szóval a fehér haja kezd feketedni.
Ellenálló test: a karakternek az egész teste igencsak ellenálló, lényegében a legtöbb általános betegséget nem tudja elkapni – maximum az életveszélyességgel, halállal járókat, de azt is nehezen. Ezenfelül minimális ellenállása is van, tőrök, kések, kis kaliberű fegyverek nem sebzik a bőrét

Mágikus képességek:
Alap képesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.

Erőnléti képességek:
Képességem 1. Név: -Shunpo/villámlépés.
- Egy körben max 3x használható, utána 2 körig nem. 25 méteres körben tudok teleportálási gyorsasággal mozogni. Egy mozdulat, egy=egy használat

Kardja képességei:
Név: - Fénysugár - Rei
                Parancs: - Vakítsd meg, Hikari!
-
 Kardja erős fénysugarat bocsát ki, ami csak előre hat, olyan 120-150cm távolságban. Ami elveszi az ellenfele látását 4-5 mp-re.
-   Egy harcban max 7x használhatja -  1 körben, maximum 2x használható. 3 körönként  használható újra-

Név: -  Bankai
Parancs / idézés:  Bankai
- Egy fehér kimono jelenik meg rajta, amin néhol sárga "szalagok" díszítenek, majd az ereje, gyorsasága, ügyessége, pontossága emberi maxon lesz. Haja háta közepéig megnő, és hófehér színe lesz az egésznek. Tűz vörös szem színe lesz. Meglepően fog hasonlítani a kard lelkére.
-3 körönként használható, 1-2 körig tart.

Így nézek ki, amikor Bankaiban vagyok

Yochike Hiraoka 2yvl92u


A hozzászólást Yochike Hiraoka összesen 21 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Júl. 2015, 12:18-kor.
Yochike Hiraoka
Yochike Hiraoka
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 05.

Vissza az elejére Go down

Yochike Hiraoka Empty Re: Yochike Hiraoka

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 05 Júl. 2015, 22:15

Nah akkor nézzük:

Az adatlapodat kérlek e szerint írd meg:
Név:
Egyéb név(i):
Faj:
Nem:
Jellem:
Személyazonosság:
Születési helye és idő:
Kor:
Család:
Foglalkozás:
Testmagassága:
Testsúlya:
Szeme színe:
Haja színe:
Bőre színe:
Különleges ismertetőjel:
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek:


Azt még a végéről hiányolom, hogy hova is kerültél át, amikor a mi világunkra érkeztél. Ha tanultál mágiát, akkor miért nem vagy mágiaérzékeny, hol vannak a mágikus képességeid leírva?
A saját képességeid hiányoznak, nincs meg a külső jegyed, ami szükséges a természet felettiknek, sem a másik kettő.

A kardod… ez így nem fog ingyen menni. Mivel a kardnak személyisége van, tud kommunikálni, így egy „személynek” mondható. A rendszerünk szerint az ilyet meg kell venned NJK-nak. Nos a leírásod alapján ő egy 3 kredites njk lesz. És így, ha megveszed, akkor megtarthatod a képességeit is. De azokat specifikálni kell:
1. Név: -Shunpo/villámlépés.
Ha teleportál, akkor 25 méteres sugarú körben képes megtenni a tulaj 3x egymás után. utána 2 körig nem.
Ha gyorsaságnak akarod, akkor csak 60km/óra sebességgel való mozgást tudom felajánlani, gyorsabbat nem első szinten.

2. Név: - Fénysugár - Rei
Képes a kard fényt kibocsátani magából 5 méter sugarú körben, ez 1-2 körre képes elvakítani az ellenfelet. 2 körönként használható.

3. Név: - Átöltözés / igazi lélek
A hordozó képességei (erő, gyorsaság, ügyesség) emberi maximumra kerülnek (olimpiai sportolói szintre, az erő kb. 400kg emelésre jó, a gyorsaság, ügyesség az úgy kb. 4-6x az átlaghoz képest emberi maxon) 3-4 kör idejére marad meg mindez. Utána 2 kör pihenés kell és utána tudja újra használni.

Szóval ezek a kardod képességei, ha megveszed 3 kredites NJK-nak, utána a szuperhumánok képességfejlesztése érvényes rá.

Szóval akkor van kardod és vagy te. Saját magadnak ki kell találnod a fajleírásban szereplő adatok alapján 1 külső és 2 egyéb képességet még, mert ezeket vannak a fajhoz. Illetve a mágiát tisztázd még kérlek, hogy az miként van nálad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yochike Hiraoka Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14538
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yochike Hiraoka Empty Re: Yochike Hiraoka

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Júl. 2015, 17:46

Akkor a képességek:

Természetfeletti képességek:
Repülés: képes a karakter maximum 100km/óra sebességgel repülni, akár hosszabb időn keresztül is. (karakter szintje / órán át)
Tetoválás (külső jegy): a karakter tenyerében van egy tetoválás, abban az esetben, hogyha veszélyben van Yochike, akkor ez halvány fényben pulzálni kezd és bizsergető érzése van, felhívva a figyelmét a karakternek arra, hogy gond van.
Ellenálló test: a karakternek az egész teste igencsak ellenálló, lényegében a legtöbb általános betegséget nem tudja elkapni – maximum az életveszélyességgel, halállal járókat, de azt is nehezen. Ezenfelül minimális ellenállása is van, tőrök, kések, kis kaliberű fegyverek nem sebzik a bőrét

Mágikus képességek:
Alap képesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.
Teleportálás: Egy körben max 3x használható, utána 2 körig nem. 25 méteres körben tudok teleportálási gyorsasággal mozogni. Egy mozdulat, egy=egy használat, varázsszót kell kimondania mindehhez, hogy aktiválódjon a képesség.

Kard képességei – 3 kredites NJK (rövid előtörténet az njk részlegben javaslott neki is, révén saját lélekkel bír)
Előző reagomban benne, hogy miként néz ki, mindet javítsd át arra

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yochike Hiraoka Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14538
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yochike Hiraoka Empty Re: Yochike Hiraoka

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Júl. 2015, 18:10

Akkor így rendben.
Kezdőtőkéd nincs, adatlapot írj és javaslom a kardnak is tényleg az NJK topicot, utána mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yochike Hiraoka Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14538
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yochike Hiraoka Empty Re: Yochike Hiraoka

Témanyitás by Yochike Hiraoka on Szer. 08 Júl. 2015, 19:05

Név: Yochike Hiraoka
Lakás/Létesítmény: N/A - Ismeretlen/nincs
NJK: Matamona Hikari
Munkahely:  Gotei 13 örosztag
Pénz: N/A
Bevétel/hét:N/A
Eszközök: Egy tárgy, amivel váltani tudok az emberi alakom és a Shinigami alakom között.
Felszerelés/fegyverek: Kard / Matamona Hikari
Vállalat: N/A
Szövetség: Gotei 13
Törzshely, ahol megtalálható: N/A
Ismertebb szövetséges: Gotei 13
Ismertebb ellenség: N/A

Felhasznált kreditek:3
Fennmaradó kreditek:1

_________________
Yochike Hiraoka 8vu7uo Yochike Hiraoka 2yvl92u]  Yochike Hiraoka Fp2pec
Yochike Hiraoka
Yochike Hiraoka
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 05.

Vissza az elejére Go down

Yochike Hiraoka Empty Re: Yochike Hiraoka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.