Tükörvilág

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 28 Szept. 2015, 23:56

Olympia kaszinó

Theon a jobb szeme összeszűkül, ahogy Sakurától lassan felemelkedik. De csak a drámai hatás kedvéért. Még nem fordul meg csak nagy levegőt vesz. Reméli, hogy az emberei elég tapasztaltak ahhoz, hogy meg se mozduljanak egy idegen utasítására. De ezt nyomatékosítja is. Nem a sajátjai miatt, hanem azért hogy tudja hol a helye a fiatal kölyöknek. Még neki hátat fordítva de már az "EGY", valamint a földön fekvő nő jó tanácsa után.
-
Önnek Grace Lupin, Monsieur Lupin, Miszter Lupin. Ha kérhetem, Miszter Nikostratos. Mindenki marad a helyzetében. - fegyverét az oldala mellett tartja, cseppet sem fenyegető. Sem a hangja, sem a testtartása aztán megfordul, de nem tesz hirtelen mozdulatokat. - Először gyorsan tisztázzuk, hogy nem a...hogy is fogalmazott...barátnője? Szóval nem a barátnője okozta-e a sérülést a miniszter asszonynak, illetve nem ő ölte meg a két emberemet. Amennyiben a miniszter asszony tisztázza, mi nem élünk vissza az önök vendégszeretetével. Azt azonban jelezném, mielőtt befejezi a matekórát, hogy az önök védelme alatt több AIM birodalmi állampolgár életét veszítette. Ezért vagyok kicsit bizalmatlan. Tehát amint tisztázzuk az "in flagranti" helyzetet, az embereim elengedik a hölgyet. Addig elég kétes a szerepe a történetben. Ezt önnek is be kell látnia, biztonsági főnök úr.Felszerelés:

- Ruházat:
Fekete hajszálcsíkos öltöny, mellénnyel, fehér ing, fekete nyakkendő apró fehér tulipán mintákkal. Fekete bőr kesztyű mindkét kezén, de az implant miatt hordja. A zakó személyre szabott, hogy esésével se árulja el az övén lévő pisztolyt.
Felszerelés:
- "Puha" golyóálló mellény, rejtve az inge és a mellény alatt.
- Walther CCP egy "belső" rejtett tokban
- Rádió a zakója belső zsebébe rejtve, fülessel, mikrofonnal.
- Mobiltelefon
- AIM rendszeresített pisztoly, plusz pót tár.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 29 Szept. 2015, 00:01

Résztvevők: Adrian Sommerfield, Jenna Collins, Nautia, Theon Lupin, Charles Dialin / Zűrzavar, Borisz Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos, Irina Shane, Hjuchia Sakura és Charles Wilson
Következő körváltás: 2015. október 3. (szombat)

Olympia kaszinó, Bronx – Theon Lupin, Michael Nikostratos, Hjuchia Sakura és Jenna Collins
Michael beérkezett helységbe és már kész volt arra, hogy jelenetet rendezzen, akár gyilkoljon is. A bent levők katona keze a fegyvere markolatára tévedt és úgy helyezkedett, hogyha kell, akkor támadni, vagy védekezni tudjon. Theon eltudta még mondani, amit akart, amikor is néhány pillanat múlva ismét hullámzani kezdett minden, a kaszinó eltűnt, immáron mind a szabadban voltak és egy igencsak ismerős és mégis idegen kép fogadta őket. A Bukás után volt ennyire romos New York, az utcán, ahol állnak mindenhol testeket láttak, rothadásszag volt érezhető. Minden megváltozott körülöttük. Az előbb ott álló AIM-es sehol sem volt, ellenben Michael igen.
Tükörvilág - Page 9 New_York_Ruins_by_JonasDeRo

???? – Charles Wilson, Adrian Sommerfield és Nautia
Adrian üvölteni kezdett azokkal, akik ott voltak. Azok láthatóan nem is vették magukra. Nautia elindult a víz felé, vagyis jelenleg a híd széle felé, mert a víz legalább hat-hét méterre volt alattuk, révén a hídon voltak. A SHIELD ruhát letudta tépni magáról, valóban cafatokban. Mire a híd széléhez ért a levegőben járművek tűntek fel, két motornak tűnő és két autó. Határozottan rendőrségi darabok. Mindegyik leszállt, nagyjából körbevéve a triót és hat darab páncélos hatósági személy szállt ki belőlük fegyverekkel a kezükben.
- A földre mindannyian! A fegyvert dobja el! – hangzottak el a parancsok és hallani lehetett a fegyverek kibiztosításának hangját is.
Mindannyian határozott mozdulatokkal mozogtak és érezhető volt, hogyha nem teszik, amit mondanak, akkor ezek képesek agyonlőni őket itt mindenki szeme láttára. Az egyenruhájukon egy furcsa kalapács szimbólumot látott a trió.

SHIELD negyed, Manhattan – Borisz Dragunov / Svarog, Irina Shane és Charles Dialin / Zűrzavar
Charles egy kicsit tévedett, igaz most nem is volt olyan állapotban, hogy felfogja, hogy Irina nem mutáns, hanem egy ember, ezt a lány is kimondja hangosan. Svarog, majd később Irina próbált a fiúba lelket önteni. Charles egy bokorba húzódott és ott kezdett el sírni a gyásztól. Mindeközben ő és a többiek is láthatták, hogy a változások nem álltak le. Az egész sugárút hullámozni kezdett, és mintha teljesen random tették volna fel a színeket egy színházban úgy kezdett átrendeződni minden. Ahol voltak körülöttük a SHIELD negyed kórháza kezdett ismét alakot ölteni, de mégsem teljesen. Volt, ahol a kórház jelent meg, volt ahol, üresség, tenger ostromolta az épület romokat, máshol a rendes utca látszódott a Bukás előttről és nem a SHIELD negyed, volt ahol az ég vörösnek látszódott és démonok álltak értetlenül.

Blokk a jelentés leadása után megtudta, hogy az adatok szerint a Hydra-nak semmi köze nem volt ahhoz, ami a világgal történik. Rajtuk kívülálló események okozzák mindazt, ami ott történik. Az adatok alapján a dimenziók kezdenek összeomlani és összeolvadni. A feladatát mindazonáltal maradéktalanul elvégezte, az elindult katasztrófák miatt ugyan SHIELD-es eredményeik nincsenek, de Vízió az internetről kellő anyagot le tudott tölteni, amivel kielemezhetik az eredményeket.
(Neked akkor ezzel vége, köszi a játékot.)

//Továbbra is kéretik kiírni, hogy hol vagytok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tükörvilág - Page 9 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 29 Szept. 2015, 12:31

~ Olimpia Kaszinó ~

Nem tehetek róla, egyszerűen tetszik a műsor amit rendeznek ezért is nézem csak, hogy mit művelnek. Persze nem hagynám, hogy elfajuljon odáig a helyzet, hogy nekilássanak egymásra lövöldözni de mindenképp megérdemel egy misét ez a kettő.
Az egészet közben áthúzza az ismét megjelenő torzulások. Viszont most nem hagyja annyiban az egészet, hogy minden vissza térjen a normálisba. Kikerülünk a szabadba, New York-nak NY ám minden úgy néz ki mint a bukás idején volt. Meglátogat a kellemes nosztalgia érzése. Majd vissza az irracionális valóságba.
- Ha abbahagyták a kakaskodást és kinyitnák a szemüket a szájuk helyett észrevennék végre, hogy Miss Jenna lábát ugyan olyan seb díszíti. Esetleg mert ugyan az támadott meg minket?
Tartok egy kis szünetet.
- Minden esetre ez most nem épp a legfontosabb. Inkább az ,hogy hova a pokolba kerültünk?
A hely, idő meg minden kérdéses. De a legjobban az zavar, hogy nincsenek meg a csápjaim, a regenerálódásom cserben hagy és a gyógyító erőmmel is kevés ahhoz, hogy ezt a bármit is legyűrjem a szervezetemben.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 29 Szept. 2015, 21:03

~Olympia, Brox~

Az AIMes biztonságis arcoskodni kezd, ami nem tesz jót a helyzetnek. Egyre idegesebb vagyok, egyelőre csak azért nem ugrok nekik, mert Jenna is nyugtat.
- Felőlem Lord Kutyaszar von Bubu is lehet a neve, azonban azonnal el fogják engedni Jennát. Ha nem tűnt volna fel, az Olympia Társaság emberei ugyan úgy hullottak, mint maguk. Gondolja annyira nem vagyunk retardáltak, hogy saját magunkat dugjuk seggbe, ugye? Megjegyzem, nem csak a mi védelmünk alatt álltak azok az emberek, tudtommal maga se azért volt itt, hogy kávézgasson. Vagy ön inkább nem vállal felelősséget? Ja és el ne felejtsem... kettő. - teszem fel a kérdésemet, mintegy meg se hallva a másik nő szavait. Ekkor tűnik fel, hogy megváltozott a környék, minden romos, és holttestek vannak mindenütt. Ettől függetlenül még mindig Jenna a fő prioritásom, és felőlem egy meteor is tarthat felénk, addig nem fordulok el Theonról, amíg a barátnőm nem szabad, és nem siethetek oda hozzá támogatni és segíteni rajta. Ekkor már eljut az agyamig a másik nő hangja is, aki azt kérdezi, hogy a pokolban vagyunk-e. Hát, nem hiszem, nem vagyok egy keresztény lélek, de azért annyit én is tudok, hogy az állítólag tüzes. Vagy fagyos, asszem a kettő mintha váltakozna. De az biztos, hogy nem így kellene kinéznie.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 29 Szept. 2015, 21:30

~Olympia kaszinó~

Nos úgy fest a katonák nem engednek el, meg akarnak bizonyosodni arról hogy nem én bántottam e az asszonyságot illetve nem e én öltem meg a két biztonságit.
Hehehe, ez hízelgő, túl becsül, lehet én vagyok a hülye de azok az őrök meglettek perzselve mint falunapon a malacka, ami Krisztine lábán van, ránézéssel nem tudok mérgezni, még szerencse, igazából akkor se mérgeztem volna szándékosan, ártani még nem ártott nekem az a nő, sőt még menteni is akartam magammal együtt, szóval miről is beszélünk? Folytatódik a szájalás egymásnak ez aztán megy, de remélem a miniszter asszonyra azért oda figyel a biztonsági főnök úr mert épp a károkat készül felsorolni amit tettem benne. Közben kissé megváltozik a tér de kezdetben nem veszek róla tudomást mert félek hülyének néznek közben meg csak ez a fekete sz*r játszik velem a lábamban Kicsit lebaszta őket és elmondta a lényeget, nagyon helyes, végre, valaki akit még meg is hallgatnak tisztelettel, mert én hiába kezdtem volna magyarázni.
-Köszönöm! - jegyzem meg kissé ingerülten már én is miután befejezte a mondandóját a nő - Szóval most már tiszta vagyok? Békén hagynak végre? - pislogok kedvesen mosolyogva MR Lupinra.
Majd ha végre elengednek a biztik feltápászkodok és botorkálok Mich-hez. Amikor megszólal a nő, ó vagy úgy szóval nem csak én látom. Most már bátrabban körbenézek az eddig ignorált tájon, szépen lepusztított NY-i város részecske, szép nagyon és valahogy most hálás vagyok azért hogy tompa az orrom mert még így is irritál a hullaszag. Sóhajtok a vállam megvonva.
-Nem tudom, de igazán otthonosnak tűnik.
A rövid megállapítás után és ha megbizonyosodtam hogy úgy konkrét veszély nem fenyeget minket, jaja erre is ment ki a körbenézés, fordulok az istenemhez ekkor veszem észre főleg a ruháján az őt ért támadások nyomait, így nem nagyon merem megszorongatni, nehogy fájdalmat okozzak neki.
- Szépen ellátták a bajod, jól érzed magad? - emelkedek lábujjra, a sebesült lábamat kímélve persze, hogy az arcára nyomjak egy jobbulást puszit, főleg hogy most még az agya is majdnem elszállt, ha volt vérző sebe az tuti jobban rá kezdett, bár bízok a regenerálódó képességében hogy megússza, ha minden igaz a nehezén már túl van, eléggé fájhatott.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Charles Wilson on Kedd 29 Szept. 2015, 22:24

- Ne üvöltözz fölöslegesen, mert a nyakunkra hozod a bajt!
Jelentem ki határozottan a fiatal vámíprnak. Már persze, mintha én nem lennék fiatal, de ő életében is fiatalabb vol, amikor vámpírrá lett. A kékbőrű nő, úgy tűnik magasról tesz a helyzetre, hogy azt se tudjuk, hogy hol vagyunk, csak úgy vagyunk. A fényképezkedő egyének nem érdekelnek, sokkal inkább azon kellene agyalni, hogy miképpen tűnhetnénk el innen, vagy térhetnénk vissza a megfelelő helyre. Azonban nem sokat kell várnunk, amikor is felbukkan a helyi rendőrség és a tagjai cseppet sem barátságosan közlik velünk, hogy legyünk szívesek másszunk már a földre és különben is még fegyvert is fognak ránk. Nem szeretem, ha fegyvert fognak ránk, különösen, ha ilyen cuki fiúk, mint ezek itten. A Shieldes egyenruha caffatokra tépéséért még biztos, hogy fogok számolni a kékséggel, de a rendőrségi intézkedést kellene valahogy kihúzni kétlábon.
- Szerintem tegyétek, amit mondanak. Az biztos, hogy rossz helyen vagyunk, csak éppen azt nem tudjuk, hogy hol. Van egy ötletem...
Azzal vámpír társamra pillantok.
- Érteni fogod.
A kékbőrűre pillantok és kacsintok egyet.
- Nélkülünk nehéz dolgod lesz, kívánok sok szerencsét. De majd megkereslek...

Azzal az immáron elhelyezkedő rendőrök felé fordulok.
- Nyugalom, az Úr eljönn a lelkünkért.
Majd, mint egy darab zsák eldőlök a földön. Köszönöm szépen, nincsenek életfunkcióim, tehát halott vagyok. Egyelőre erre játszom. Halottal nem tudnak mit csinálni.

_________________
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Charles Wilson
Charles Wilson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 30 Szept. 2015, 20:34

Shield negyed, Charles Dialin
Irina rögtön kijavította, hogy ő nem volt mutáns. Charles félrebeszélt, összekombinált mindent. A gyász megbolygatta és a bokorban végezte. Legalább elbújt, amit Irina is próbált, beszélt róla. Sírt és a kezeit az arcába temette, de muszáj volt néha felnéznie. A világ most már olyan változáson ment keresztül, amit me kellett néznie.
~Mi ez a hullámzás? Egy vírus, ami kiirt minket és az egész világ széthullik?
Egy furcsa gondolat jelent meg a fejében.
~Ha itt minden átalakul, lehet, hogy visszatérnek a szüleim is? Nem értem, de ha ekkora erők mozognak, még lehet remény. Lehet!
Felugrott és elvigyorodva ugrott Svarog elé.
- Gyerekek, itt valami nagy dolog megy! Lehet, hogy semmis lesz ez az egész és minden visszaalakul? Vagy visszamegyünk az időben? Démonok, tenger... Svarog, te érted? Ügynök úr
Rájött a beszélhetnék. Irinához pedig odament és megölelte.
- Köszönöm, hogy segíteni akartál. Azt hiszem, van rá esély, hogy visszakapjam a szüleimet és ti is a szerettetiket. Ha szerencséd van, még a rablóid is elszállnak a változásokban.
Nem értette, de beszélt össze-vissza, így jött ki belőle a feszültség.
Ha támadás érte vaagy valami katasztrófa, akkor igyekezett fedezéket keresni és a többieknek is segíteni.

(Én is köszönöm Blokkal, meg Zieldékkel:)

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Theon Lupin on Szer. 30 Szept. 2015, 21:31

Olympia kaszinó

Theon kicsit rogyasztva szemlélt körbe, még fordult is egy kicsit hogy ellenőrizze a háta mögötti területet. Közben a kezében lévő AIM oldalfegyvert a mellkasához rántotta, hogy szükség esetén egyből tüzelő pozícióba lökje és lőjön. A felmérésben a szem implantja szenzoros érzékelőjét is használja. Ha nem érte őket azonnal támadás vagy nem érzékelt közvetlen veszélyt, észrevette hogy már reflexszerűen a száján lélegzik. ~
A halál szaga ~ Nyugtázta magában. Nagyjából így, 20-30 másodperccel a környezetük megváltozása után fejezhette be monológját Michael. Ekkor már újra őt nézte. Arca kifejezéstelenné vált, miközben magában azon gondolkodott, hogy az AIM-esek eltűnésével miért nem kelt fel a földről a nő. Továbbá nem tudta eldönteni, hogy az Olympia kaszinót mennyiben lehet hibáztatni azért, mert egy ennyire lassú felfogású embert tettek meg biztonsági főnöknek az estélyre. Aki annyira belemerült a saját hangjába, hogy csak idővel vette észre környezete változását. Miközben a párocska alkalomadtán enyelgésbe kezd a pusztulás közepén, szem implantátumával fegyvereket keres Jennánál és Michaelnél, hátha hasznossá is válhatnak. Vizsgálódásai után csak morrant egyet.
-
Bleu. - Majd Sakura felé fordul, miközben még mindig támadástól tart. - Asszonyom, a sebe terjed? Esetleg elkössünk, amputáljunk végtagot vagy vágjunk ki sebet?


Felszerelés:

- Ruházat:
Fekete hajszálcsíkos öltöny, mellénnyel, fehér ing, fekete nyakkendő apró fehér tulipán mintákkal. Fekete bőr kesztyű mindkét kezén, de az implant miatt hordja. A zakó személyre szabott, hogy esésével se árulja el az övén lévő pisztolyt.
Felszerelés:
- "Puha" golyóálló mellény, rejtve az inge és a mellény alatt.
- Walther CCP egy "belső" rejtett tokban
- Rádió a zakója belső zsebébe rejtve, fülessel, mikrofonnal.
- Mobiltelefon
- AIM rendszeresített pisztoly, plusz pót tár.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Svarog on Pént. 02 Okt. 2015, 07:25

Dragunov rápillant a lányra, és inkább nem válaszol a csípős megjegyzésére. Viszont ilyen fiatal létére érdekes dolgokat mond. Dragunov elismeréssel nézett a magyarázó nőre, és bólintott, mutatva, hogy ő is látta azt a műsort.
Felpillantott a romokban lévő felhőkarcolókra.
- Ha meglennének még a szárnyaim, akkor simán feltudnék repülni, de így. Jó, húzódjunk be valahova, még mielőtt a helyi ragadozók lecsap...
Nem folytatta, mert a következő pillanatba újra hullámozni kezdett körülöttük a tér és változni a táj. A SHIELD kórház, utcák és több más realitás követte egymást úgy, mint amikor valaki csatornát vált a tévén.
James ekkor pattan fel, és mint aki megtáltosodott elkezd örömködni, meg megölelni Irinát.
- Charles, szerintem... ÓH! A kénköves!
Az ég vörös volt, és démonok álltak előttük.
~Váltsál át, váltsál át, váltsál át.~
Könyörgött valami láthatatlan entitásnak, miközben hátrálni kezdett, és a két fiatalnak is intett, hogy kövessék. Ha nem váltana át az egész, akkor visszavonulnak az esetleges támadási zónából.
Persze miután ő, megkínálta a démonokat néhány tűzgolyóval.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Nautia on Pént. 02 Okt. 2015, 23:21

–????–

Rendőrök.
Pontosan ezért nem egészséges számomra sokáig a felszínen maradni. A vízben könnyedén lerázhatnám őket, hogy miután elcsitultak a dolgok "útbaigazítást" kérhessek néhány készséges tengerésztől.
Épp az esélyeimet latolgatom arra vonatkozóan, hogy túlélném-e az ugrást a hídról, amikor a rendőrök parancsokat vakkantanak felénk.
Semmi kedvem ma meghalni, de a felszíniek fogságába esni mégkevesebb... akkor már inkább a halál mint a szégyen.
Gondolataimból az egyik csupasz élőhalott zökkent ki, akinek a kacsintására szemöldökráncolással válaszolok. Nyilván nem értem pontosan a gesztust, ahogy azt sem hogy miért kíván szerencsét vagy hogy miért mondja azt hogy majd megkeres... Talán fenyeget?
Az ezek után következő "manővere" mindenesetre elég meglepő és bár egyáltalán nincs jó kedvem, de alig észrevehetően el is mosolyodok rajta.
Nem értem a felszínieket...
A magam részéről biztos, hogy nem fogom eldobni a fegyverem.
Ha úgy tűnik nagyobb a túlélésem esélye az ugrással akkor a vízbe vetem magam, ha viszont az is csak a biztos halállal kecsegtet akkor inkább a harcot választom és a hozzám legözelebb álló rendőr felé ugrok. Megpróbálok egészen közel kerülni hozzá, ugyanis szükségem lesz egy emberi pajzsra hacsak le nem lőnek idő előtt.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 02 Okt. 2015, 23:59

-B@sszák meg!
Közli Adrian kicsit durcásan. Nem tetszik neki ez az egész helyzet. Kiszolgáltatott és megalázott. De legalább a kék csaj megértette a felállást és hátrált majd elég gyorsan le is tervezett lépni. Végül is Adrian ezt megértette. Akar a fene két vámpír társaságában lenni. A kocsik és a rendőrszerű fickók elég ijesztőeknek tűntek és legszívesebben Adrian tényleg lefeküdt volna, de a S.H.I.E.L.D.-esnek egy állítólag jobb ötlete támadt. Adrain mikor rájött akkor nem hiszi, hogy ez sokkal jobb ötlet mint hallgatni és talán egy kis idő múlva megtudni hol vagyunk, de követi a példáját.
-Dícsértessék.
Ezzel ő is elterült és megállította az életfunkcióit. Tudja, hogy lehet és nem is jár semmi nehézséggel, de általában azért nem szokta mert szeret élőnek tűnni. Megnyugtatja.
~Remélem azért nem hamvasztanak.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 03 Okt. 2015, 00:01

Résztvevők: Adrian Sommerfield, Jenna Collins, Nautia, Theon Lupin, Charles Dialin / Zűrzavar, Borisz Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos, Irina Shane, Hjuchia Sakura és Charles Wilson
Következő körváltás: 2015. október 7. (szerda)

Olympia kaszinó, Bronx – Theon Lupin, Michael Nikostratos, Hjuchia Sakura és Jenna Collins
Jenna kérdése után, ha Michael végignéz magán, akkor érezte, hogy még mindig fájt a levegővétel, a bordája még mindig nem jött rendbe teljesen. A karja törései lényegében semmit sem gyógyultak. A felületi sebek kezdtek már gyógyulni, de még megvoltak, egyedül talán a bokája volt az, ami jobb volt. úgy tűnt, hogy mivel azt erőltette, használta a legjobban az kezdett elsőként gyógyulni.
Theon nekilátott fegyvereket keresni a párnál, de egyiknél sem volt semmi sem, fegyvertelenek voltak mind a ketten.
Ahogyan a sebeket hozta fel a férfi akkor látható volt, hogy Sakura sebe volt, ami jobb állapotban volt annak hála, hogy ő nyugton volt és nem „ugrált” és nem idegeskedett annyit. Neki csak a vádlija közepéig kúszott fel feketeség, ellenben Jenna-nak már a térdéig.
Egyelőre mindenki megállapíthatta, hogy semmilyen veszély nem fenyegette őket, nem igen volt itt rajtuk kívül más. Úgy egy perccel később azonban valakit észlelt mindenki, egy nő rohant feléjük, a Bukás környékén volt körözött bűnöző, ezt főleg Sakura tudja, de Theon-t mindenki más is megismeri a jelmezt. Soha sem derült ki, hogy ki a nő.
- Futás hrrm… az Összeomlás közeleg hrrm! – kiáltott feléjük.

???? – Charles Wilson, Adrian Sommerfield és Nautia
Charles és Adrian végretudták hajtani, hogy halottként terüljenek el, de még így is látták a zöldes sugarat, ami végigszkennelte a testüket az egyik katona irányából. Ugyanez igaz volt a másik személyre is, Nautia testén is egy zöldes fény pásztázott végig.
- Célszemély, Charles Wilson, terrorista – mondta a férfi. – Az adatok szerint ő okozta az Összeomlást!
- A másik személy is vámpír, a nő pedig atlantiszi-ember hibrid, Krang embereinek tagja – mondta egy másik. – Ő is felelőssé tehető az Összeomlásért. A parancs szerint járunk el, „élve” bevinni mindhármat a központba.
Nauatia ekkor döntött úgy, hogy beugrik inkább a vízbe és ott próbál elmenekülni. Sikerült is a vízbe ugrania… Egy energiagömb vette körbe a két vámpírt, ami felemelte őket a földről és a katonák felé lebegtette őket. Mindkét vámpír egy villanást látott majd egy roppant fejlett irányítóteremben találták magukat. Az energiamező ekkor tűnt el róluk.
- Felesleges tovább játszaniuk a halottat, tudjuk, hogy élnek, vagy legyen bármi az állapota neve.
A hang ismerős volt mindenkinek, ha arra fordultak, akkor meglátták Norman Osborn-t, az elnöküket ezúttal katonai páncélban, rajta ugyanaz a kalapács, mint a katonákon.

Nautia miután a vízbe ugrott még látta, hogy mellette lézerlövedékek csapódnak a vízbe, ahogyan próbálták lelőni, de ezeket könnyedén kitudta kerülni, ha akarta. A víz valahogyan furcsa volt, nem tudta megmondani, hogy miért, de az. Még az úszás is nehezebb volt benne valamiért. Továbbra is lőttek rá föntről, azt könnyedén megtalálta, hogy merre is van a nyílt víz, szinte ösztönösen érezte. A víz itt sekély volt, alig két és fél, három méter mély és fentről amennyien lőttek rá, ha nem úszik tovább, akkor előbb vagy utóbb eltalálják.

SHIELD negyed, Manhattan – Borisz Dragunov / Svarog, Irina Shane és Charles Dialin / Zűrzavar
Ahogyan a hármas nézte az utcát, maguk körül a környéket még több dolgot láttak, ismerőseket, ismeretleneket. Avaloni, asgardi, angyali dolgok is feltűntek, olyan dolgok, amiket még nem láttak, távoli múlt, illetve jövőbeli dolgok is kerültek. Mintha minden idő és dimenzió összeolvadt volna. úgy tűnt, hogy saját maguk valamilyen központban voltak, mert az emberek is kezdtek feltűnni. Azok, akik eddig ott voltak a negyedben velük, asgardiak, avaloniak, más emberek, angyalok. Senki sem támadta meg őket, mindenki leginkább ugyanolyan zavart volt, mint ők, még a démonok és angyalok is. Abból, amit láttak eddig még az is lehetett, hogy igaz, amit Charles szeretett volna.
- Elárulná valaki, hogy mégis mi történik itt? – hallatszott a nővér hangja.
Majd egy sikoltás, ha ránéztek, akkor ugyanaz a ruha volt rajta, mint pár perce, de ezúttal a nő vagy nyolcvan éves volt, pár perce alig huszonöt. Ellenben az ötvenes évei közepén járó orvos a húszas évei végén járhatott.
- Ez roppant érdekes, azt hiszem, hogy el kéne mennünk a Pegazushoz, vagyis ahhoz, ami maradt belőle… - javasolta zavartan.

//Továbbra is kéretik kiírni, hogy hol vagytok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tükörvilág - Page 9 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Svarog on Szomb. 03 Okt. 2015, 09:46

SHIELD negyed


Dragunov feje belefájdul, miközben a múltbeli események egymást követik. Asgardi harcosok avaloni varázslények, démonok és angyalok tünedeznek fel körülöttük.
De nem támadnak rájuk, sokkal inkább zavartak. Svarog csak pislogni tud, közben a fiatalokra is figyel, hogy azok szorosan mellette legyenek.
- Ezek harcosok, olyan csatákból, ahol már jártam - mondja a gyerekeknek, aztán szerencsésen visszatérnek a SHIELD kórházba.
A nővérnek feltűnt az eltűnésük.
- Hát ööö... - Svarog ekkor sikoltás hallott, és meglátta, hogy az eddig 25 éves, igencsak mutatós nővér helyén egy nyolcvan éves öreg nő állt.
Az orvos, pedig aki eddig az ötvenes évei közepén járhatott visszafiatalodott a húszas évei végére.
- Egyet értek, menjünk a Pegazushoz - aztán ránézett az öreg nővére. - Ön is jöjjön, hátha tudnak magán segíteni.
Felkínálja a karját, hogy a hirtelen megöregedett nő belé karoljon. Nagyon kényelmetlenül érzi magát.
- Ha gond, akkor megnyugtatom, nekem is kényelmetlen. Én sárkányként ébredtem reggel.
Őrület, a fajtája kihal, kint káosz van és ráadásul az idő és a dimenziók is kezdenek összeolvadni.
- Irina, lehet hogy ahol voltunk elsőnek, az talán a jövő? Emberek és mutánsok nélkül? - kérdezte halkan a lánytól.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 03 Okt. 2015, 20:46

Shield negyed, Charles Dialin

A fiú is csak nézett. Mindenki ezt tette. Svarog próbált beszélni sok mindenről, de ő sem tudott többet. Apánikoló orvosi személyzetet nézve Charles kezdett megijedni.
~Ők kort váltanak, a testük öregszik, fiatalodik, a lelkük ugyanaz marad. Mi miért nem gyógyulunk meg? Mi történik itt?
Végre valaki tett egy javaslatot, ami jónak tűnt. Charlesban felcsillant a remény, hogy ha ennyi mindenki ide került és még olyan lények, mint angyalok, démonok is tanácstalanok voltak, akkor nagy dolgoknak kellett történniük. A süzlei ésa barátai, az iskolatársai, a tanárok is visszajöhettek.
- Menjünk, menjünk! Irina, jövök melletted! - mondta és elindult a Pegazus felé, még mindig könnyezve, de reménykedve.
Figyelt, hog yha támadás jött, fedezéket keressen és a többieknek is segítsen.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Irina Shane on Vas. 04 Okt. 2015, 14:03

~SHIELD negyed~

Ott álltunk a növény fedte utca közepén és szerencsére sikerült megváltoztatnom a "vezetőnk" véleményét, bele egyezett hogy húzódjunk menedékbe. Már épp valami szimpatikus épület után kezdtem nézni a kép hullámzani kezdett és ilyen random kockákból tevődött össze a tér, össze nem illő képek, a jelenből, gondolom a jövőből ahogy a tenger nyaldossa az omladozó épületet. Közben Charles megszakít a térképezésben, kiugrik a bokorból és elkezd mindenfélét beszélni, fel se fogtam de a végén egyszerűen ugrik és megölel, nagy szemekkel pislogok meglepetten hogy mi történhetett vele. Finoman vissza ölelek és megveregetem a hátát.
-Hát szívesen. - lehet hogy megtébolyodott szegény, mondjuk ha ezt tudnánk irányítani simán működhetne az elmélete.
Majd megérzem hogy néznek, felemeltem a tekintetem és démonokkal néztem farkas szemet. éreztem ahogy kimegy az arcomból a vér és kb az izmaim is megmerednek.
-Végünk! - jegyzem meg halkan.
De nem támadtak mintha egy ilyen feszült türelemjáték lenne csak néztük egymást, ki mozdult hamarabb, és még a kisujjamat se mertem megmozdítani, még véletlenül se. Közben felbukkant még jó pár ember, mindenféle népség, remek. Valamilyen világ találkozó van és minket küldtek a mijeinktől vagy mi van, azért szólni nem ártott volna vagy valami. Nyelek egy nagyon önkéntelenül, ez nagyon nem vicces, nagyon nagyon nem az. Egy ismerős hangra kaptam fel a fejem majd egy sikolyra amire már azért illik oda fordulni, az jó hír hogy vissza kerültünk a kórházba, de a szegény fiatal nővért sajnáltam hogy mit tett vele ez a hullámzás valami, gondolom ez lehet a tettes, a doktornő viszont megfiatalodott, nem értek semmit. Első ötlet menjünk a Pegazushoz, most hirtelen gondolkodnom kell mi is az mert még blokkolva van az agyam, nem valami kellemes időtöltés démonokkal szemezni, na meg a többiekkel is, na mindegy. Charles egyből becsatlakozik mellém, nagyon fel van pörögve, úgy fest visszatért belé a remény, nem is baj, mosolyogva bólintottam csak neki. Közben Svarog is kezdett kérdezni amire felnéztem rá hogy halljam, elég halkan beszélt, mondjuk a kérdés miatt érthető is. Halkan válaszolok bólintva.
-Minden bizonnyal az lehetett. De szerintem jó döntésekkel megtudjuk változtatni azt a képet, úgyhogy nyugi. - próbálom a legoptimistább oldalamat kirángatni a lelki zsebemből.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Michael Nikostratos on Hétf. 05 Okt. 2015, 23:14

~~~~~~~Olympia kaszinó, Bronx – Michael Nikostratos

Végre békén hagyják Jennát, én pedig a sebére nézek, egyre csúnyább, és sokkal rondább mint a másik nőé. Lehet, hogy azzal van összefüggésben, hogy a kedvesem folyamatosan ugrál és erőlködik? Végül is, ha mozgatja a végtagot, akkor gyorsul a vérkeringés, gyorsabban terjedhet. Elkezdem levenni az övemet, miközben Jenna megkérdezi, hogy hogy vagyok. Ahogy az adrenalin megy ki a szervezetemből, és eszembe juttatja a dolgot, úgy lenézek a testemre, és felmérem a károkat. Nem sokat javultam, talán annyi, hogy már nem sántikálok, de most ez érdekel a legkevésbé.
- El kellene szorítanunk a lábad, hogy ne nagyon terjedjen. - mondom gyengéden Jennának, és megpróbálok így tenni. Ha ez sikerült, akkor kis félmosollyal nézek rá. - Nem kellene nagyon mozogj, kicsim. Megpróbállak vinni, rendben? - kérdezem, és megpróbálom mennyire bírja a bokám a terhelést, ha Jennát felveszem a vállamra. Jobb lenne kézben vinni, de nem hiszem, hogy a törött karommal képes lennék rá, vagy ha mégis, akkor is túl megerőltető lenne valószínűleg. Közben látom, ahogy egy nő rohan felénk, és az összeomlásról beszél. Kérdő tekintettel fordulok a többiek felé.
- Mi legyen, Theon? Mivel engem az érzelmeim és a sebeim befolyásolnak, maga az ideiglenes parancsnok. - bólintok tiszteletteljesen a férfi felé, de azért nem adom meg neki az örömet, hogy úgy szólítsam ahogy kérte.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 05 Okt. 2015, 23:50

~Olympia kaszinó~

Úgy fest mindketten tojunk rá mi van a saját testünkkel ugyanis én az ő sebeit nézegetem és idegeskedek miatta amíg ő az én lábamat nézegeti, most így ránézésre az ő sebei azért durvábbnak és fájdalmasabbnak tűnnek, igaz hogy képes magát gyógyítani de akkor is, ez a szar a lábamon meg még csak a térdemnél jár, van még idő, majd fa eléri a törzsem kezdek aggódni addig még megoldódhat. Konkrétan annyira belemerül a saját dolgába hogy ignorálja a kérdésem, imádom ezt az embertelen összhangot ami néha köztünk van vagy nem is tudom hogy nevezzem ezt. Amikor bontja az övét csak furán nézek rá hogy "itt és most?", de gondoltam hogy nem azért veszi le, aztán el is kezd beszélni, elmondja mit tervez a felszabadított övvel. Jó, úgy döntöttem ezt még így hagyom, miután megcsinálta és megnyugodott foglalkozhatnánk vele is, az én bajommal mást tenni nem igazán tudunk jelenleg,....valójában jelenleg az ő sebeit is csak a képességére tudjuk bízni de minél nyugodtabb annál gyorsabban gyógyul, azt hiszem, logikus. Megemelem kicsit a lábam hogy a combomnál elszoríthassa a lábam az övvel közben finoman kapaszkodva esetleg a vállába, nem igazi az egyensúlyom még mindig. Amint végzett hálásan mosolygok rá, majd előjön egy újabb ötlettel, azzal hogy vigyen, itt arc váltás komorabb talán még picit ingerültebb is lettem.
-Na még mit nem! Te sokkal rosszabb állapotban vagy és az én bajom már ideiglenesen meg van oldva, ki fogja bírni amíg helyre rakja magát a tested, - ha nem, akkor is(!), nem fogom hagyni hogy cipeljen ilyen állapotban, értem én hogy kemény srác de ezt így nem - mellesleg van két szép lábam és használni is tudom őket. - még - Úgyhogy nincs rendben. - a kifejtés után válaszolok a "kérdésre" ahogy kell és nézek rá kissé morcosan ingerült tekintettel.
Remélem nem áll le makacskodni velem mert akkor is kiharcolom hogy én győzzek. Ó közben kezdenek pörögni az események, már mindjárt nem vagyunk egyedül, egy nő kezd felénk futni, ismerős, mikor is láthattam, hány éve? Gondolkodom közben, addig Mich átadja a vezető szerepet és a nő is megszólal, konkrétan elkezd kiabálni, jön valami összeomlás ami elől el kéne futni.
-Csak szerintem aggasztó az hogy hörög? - kérdezem ösztönösen közelebb lépve Michhez és szinte már hozzá simulva, ha valami fájó pontot nyomok és bármi jelét veszem ugrok is hátrébb. Nem hinném hogy most nagyon sok kedvem van sprintelni, de ha nagyon muszáj...a kényszer sajnos nagy úr.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 06 Okt. 2015, 09:23

Miután a vér egy perc alatt megtesz egy egész kört így kétlem, hogy egy amputáció megoldaná a dolgot. És egyébként is mintha neki a testi épségemért kéne felelnie nem az amputálgatásáért. Bár az érdekelne mégis milyen színű lenne a vér ami kifolyik.
- Adjon egy kést. 
Mondom neki , gyorsan le tudom tisztázni magammal, hogy mindenhova elterjedt-e ez a cumó vagy csak ott ahol látszik is. ÁMBÁR, nem éppen egy utca közepén szórakoznék ilyenekkel. És nem is fogok ahogy megjelenik egy nő. Fut felénk már egy ideje biztos és csak azért vettük észre mert üvöltözik felén. Ez a nő! Basszus, ezt a pechet! Habár, valószínűleg valami másik realitásba lettünk átrántva, a környezetből ítélve akkor mondjuk még pélóább mert itt ki tudja, hogy mi is Ő pontosan. Fontosabb viszont, hogy futásra int minket is, hogy valami összeomlás jön. Feltápászkodok a földről, szép és jó, hogy futás de merre, meg minek. Már a lábamból biztos felszökellne ez a cucc jócskán ha én itt nekiállok futni. Más kérdés, hogy vajon mennyire életveszélyes itt maradni.
- Csak szerinted. - válaszolok Jenna kérdése, hogy aggasztó-e a hörgése a nőnek másnak is, vagy csak neki. - Minden esetre, kövessük. Legalább kideríthetjük tőle azt is, hogy hol vagyunk pontosan.
Végül még megigazítom az arcomon a maszkomat és a nő után megyek ha mutatja merre is kéne futni el ez elől a bármi elől amit mondott.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 06 Okt. 2015, 16:24

Ahogy elterült Arian látta a zöld fényt ami végigpásztázza őt. Ha a másik nem akkor ő sem fedi fel, hogy még él. Attól, hogy tudják, hogy vámpír még nem biztos, hogy azt is tudják mi ő. Egészen eddig játssza is a halottat míg fel nem fedi méghozzá az elnök.
-Elnök úr? Mi történt én nem értem. Nem én lőttem le a műholdat. Te meg amúgy Terrorista vagy?
Fordul a másik felé majd gyorsan vissza az elnökhöz.ű
-Esküszöm nem tudtam. S.H.I.E.L.D.-es ruha volt rajta azt hittem ő a jófiúk közül van. Segítettem neki azok ellen a fickók ellen, de semmi mást nem csináltam esküszöm. Adna valami ruhát legalább kérem.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Nautia on Kedd 06 Okt. 2015, 18:59

– ???? –

Mint kiderül én is felelőssé tehető vagyok az Összeomlásért... bármi legyen is az. Mindenesetre ami a felszíneieknek rossz, az nekünk csak jó lehet.
Azért meg kell hagyni, elég jó szkennereik és adatbázisaik kell legyenek ha pár pillanat alatt név szerint tudtak azonosítani, de azért nem örülnék neki ha bevinnének bárhova is.
Amint a vízbe merülök egy pillanatra megkönnyebbülés fog el.
A kövekező pillanatban viszont már lézerlövedékeket kerülgetek. Úgy látszik elég hamar átértékelték az "élve" bevinni részt.
Alig úszok pár tempót amikor ijedtség fog el. Nem a becsapódó lövedékek miatt, hanem mert most tudatosul bennem, hogy valami nincs rendben a vízzel...
Egyelőre nem tudom megmondani mi lehet az, de annyi biztos hogy baj van. Most először merül fel bennem a gondolat, hogy talán nem egyszerű teleportálásnak voltam elszenvedője korábban...
A nyílt víz felé úszok miközben továbbra is próbálom kerülgetni a lövedékeket és igyekszem rájönni, hogy mi lehet a gond a vízzel...

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 07 Okt. 2015, 00:00

Résztvevők: Adrian Sommerfield, Jenna Collins, Nautia, Theon Lupin, Charles Dialin / Zűrzavar, Borisz Dragunov / Svarog, Michael Nikostratos, Irina Shane és Hjuchia Sakura
Következő körváltás: 2015. október 11. (vasárnap)

Olympia kaszinó, Bronx – Theon Lupin, Michael Nikostratos, Hjuchia Sakura és Jenna Collins
Michael megpróbálta felvenni Jenna-t, de azt nem csak a bokája nem bírta még, de a bordájába is erősebb fájdalom hasított, újra emlékeztetve arra, hogy minimum meg van repedve. De Jenna lábát el lehetett szorítani az övvel. Sakura is felkészült a futásra a közeledő nő szavaira, de nem volt szükség a futásra. Ahogyan a nő odaért a csoporthoz a világ ismét hullámzani kezdett és meglátták azt, hogy mire utalhatott. Újra a kaszinó előtt álltak, de minden teljesen más volt, nem csak az a New York volt előttük, amit ismertek. Az épületek, köztük a kaszinó is megannyi másik stílusjegyet vett fel, megszokott olyan, mint amit ismertek, Bukás előtti – azaz a régi stílusú épületek –, futurisztikus épületek, asgardi, avaloni, görög stílusjegyek, valahol démoni, angyali külső, a föld is, a volt, hogy a növények egyik fele virágzott a másik elpusztulva. Az utcán a járművek is megváltoztak, volt, ami harmadba vágva 1920-as évekbeli, aztán 1990-es, és jelenkori. Lovas kocsik is feltűntek, az utcán angyalok, démonok, idősebb és fiatalabb emberek, a korábbi AIM ügynök, aki ott volt velük halott vénemberként feküdt egy kalapácsos logóval ellátott egyenruhában. A felemás színű szeméről lehetett tudni, hogy ő volt. Jenna lába nem fájt, ellenben jó 35-36 évesnek nézett ki, emberi alakban volt a korábban sérült lába helyén egy kibernetizált láb volt, de teljesen normális emberinek nézett ki, mindenkinek úgy tűnt, csak Jenna érezte, hogy az nem a sajátja. Michael pont ugyanolyan, mint korábban. Theon-ban több fém volt, ízületei helyett, a szemeivel jobban látott, az érzékei is jobbak voltak, ő is olyan öt-hat évvel tűnt idősebbnek, a ruhája hasonló páncél, mint a halotté, ugyanúgy a kalapács logó rajta. Ami Sakura-t illette tizenhét-tizennyolc éves testében volt, a szárnyai újra megvoltak – nem a csápok, a szárnyak. Michael testéről eltűntek a tetoválások, a sérülések és ő maga is pont olyan alkatú volt, testfelépítésű és abban a ruhában találta magát, mint amiben otthagyta annak idején az amishokat.
Amint a körülöttük levő hullámzás véget ért, ezek a külsők, változások akkorra álltak be teljesen.

???? – Adrian Sommerfield és Nautia
Charles továbbra sem tett semmit, csak halottat játszotta. Közben Adrian szinte pánikolva kezdett el beszélni. Osborn néhány perc után megunta, odalépett Charles-hez és egyszerűen főbe lőtte a vámpírt, majd szíven. A fejből és a mellkasból szinte nem maradt semmi, így teljesen biztos, hogy nem fog feltámadni a SHIELD-es.
- Nem, maga nem tehet semmiről, csak rossz helyen volt rossz helyen – mondta a férfi.
Intett a kezével, mire egy rövid barna hajú úgyszintén kalapács címeres férfi lépett előre. Egy hasonló egyenruhát nyújtott át Adriannak, mint ami rajta is volt.
- Ön jelenleg a HAMMER főbázisán tartózkodik, a szervezet pedig Osborn megbízott elnök úr vezetése alatt van. Egyesítve szinte a világ összes haderejét és a korábbi SHIELD-et. Az Összeomlás perceken belül kiteljesedik és minden összeomlik.

Nautia pár perc roppant fárasztó szenvedés után, ami jellemzően a lövedékek kerülgetése volt sikeresen kiérkezett a nyílt vízre. Itt megérezte, hogy más sokkalta sósabb az egész, hogy tényleg az óceánba van és nem pedig a belső részeken. Amíg úszott a víz alatt furcsa dolgokat látott, az egy dolog, hogy épületek voltak, de rengeteg olyan jegyet tartalmaztak egymás után helyezkedve, amik nem lehettek volna. Mivel szinte alig látott valamit a felszín világából így egyiket sem igen ismerte meg. Alighogy kiért a nyílt vízre az egyik erős áramlat elkapta és kifelé rántotta a partoktól. Még mindig nem tudta, hogy miért volt furcsa a víz, de továbbra is az volt, amíg ezekkel foglalkozott egy ütést érzett a hátában és minden elsötétedett.
Mikor a nő magához tért egy határozottan atlantiszi felépítésű szegényes lakásban volt a víz alatt, egy hatalmas hínárlevéllel volt betakarva. Nem messze tőle üvegeket és eszközöket látott, amiket a vajákosok szoktak használni a szegényebb környékeken.
- Ah látom magadhoz tértél kedveském – szólalt meg egy férfi. – Hogy érzed magad?
A férfi határozottan atlantiszi volt fehér bőre ellenére, a víz pedig továbbra is furcsa volt.

SHIELD negyed, Manhattan – Borisz Dragunov / Svarog, Irina Shane és Charles Dialin / Zűrzavar
A trió végül is beleegyezik, hogy elmegy a Pegazushoz, ha már az a tudományos részlege a SHIELD-nek. A negyed közepén egy mesterséges domb és parkos részen volt a főépület. Ez a rész is teljesen összevisszaság volt, mint minden. Ha időközben valamelyikőjük az internetről tájékozódik, akkor láthatta, hogy a teljes világon ez volt a helyzet, nem csak itt New Yorkban. A Pegazus épületei is legalább tucatnyi jegyet viselt magán, a hight-tech külsőtől kezdve az 1920-as évekig visszamenőleg, asgardi, avaloni, idegen eredetű, démoni, angyali jegyek. Több tudós is értetlenül nézte kint, hogy mi történik, műszerekkel vizsgálták az épület részeit. Egy nő hangosan osztogatta az utasításokat, hogy ki mit nézzen meg, mit csináljon. Egy ősz hajú, mégis fiatal nő volt az tudós köpenyben. Őt mind a hárman megismerték, dr. Lea Sally volt, a Pegazus egyik részlegvezetője, ő és a társa voltak, akik megalkották a drone rendszert többek között.

//Továbbra is kéretik kiírni, hogy hol vagytok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tükörvilág - Page 9 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 07 Okt. 2015, 11:13

A másik továbbra is a hullát játszotta. Adrian pedig mikor látta, hogy maga az elnök milyen könnyen kinyírja a másikat hát nem kicsit betojt. Az, hogy hisznek neki kicsit megnyugtatta, de amit hallott az több kérdést is felvetett. Miközben öltözött ezekre rá is kérdezett.
-Köszönöm, de mit értenek az alatt, hogy korábbi S.H.I.E.L.D.? És mit jelent ez az összeomlás? Meg hogy-hogy a világ összes haderejét? Mi történt? Tudtommal csak leesett a műhold és a mutánsok nagy része meghalt.
~Jesszus mégis mibe keveredtem?~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 07 Okt. 2015, 13:26

~ Olympia Kaszinó ~

Feltápászkodok és készülnék a futásra valami elől, gondolom én. De messze nem az történik mint amire számítottam legalább egy kicsit is. A tér megint mintha görbülne, torzul oda vissza és a folyamat most hosszabb mint elsőre volt. Értetlenül állok az egész előtt. Tévedtem, nem átkerültünk egy másik dimenzióba vagy hasonló hanem az időben csúszkálunk. És elég durván. A kocsik, a táj, minden több időre szakad. Néhol méterenként más időben van a terep körülöttünk amíg végül az egész hullámzás abba marad. A körülöttem lévő emberek is megváltoztak és én is. Érzem ahogy súly lesz a hátamon, súly amit jó rég nem éreztem. Akaratlanul is kitárva csapok egyet a fekete szárnyaimmal egyet elemelkedve a földtől egy pillanatra. A ruháim a csápjaimnak eltűnésétől már nagyok voltak rám némiképp de most még inkább "lóg" rajtam mint a nadrágom mint a blúzom. Ahogy végig nézek magamon kell realizálnom, hogy megfiatalodtam... mivan?!
- EEEEH?! M m m mi folyik it?!
Ez valami rossz álom.. Ez biztos valami rossz rémálom! Biztos csak beszunyáltam a kaja után és most arccal a spagettibe fekszem az asztalnál. Jah tuti... hogy nem. Elkezdem vakarni a tarkómat, mi van ha ez nem visszafordítható? Nem nem nem, biztos vissza lehet.
Ide ért hozzánk a nő is közben én meg lendületesen fordulok felé.
- Mi a fene folyik itt!?

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Csüt. 08 Okt. 2015, 20:00

Shield-negyed, Charles Dialin (Zűrzavar)

Irinából most nagyon sok erőt tudott meríteni a fiú. A lány még az ő helyzetében is erős tudott maradni, nem félt az üldözőitől, se a világtól, amit támadás ért és szétesni látszott vagy összeolvadni saját maga régi és új, múltbeli és jövőpbeli valóságával. Épp ebben látta a reményt. Lehet, hogy a téboly jele volt egy ilyen reményfonalba kapaszkodni és kitalálni valamit, ami így történhetett.
Ha megvolt még a telefonja, akkor megpróbálta megnézni, hogy máshol is ilyeneket láthattak-e. Ha sikerült neki, akkor mutogatta a többieknek is, Svarognak , a lánynak, a nővérnek:
- Nézzétek, mindenhol előjönnek olyanok, amik nincsenek vagy csak voltak. Rendszert kell benne találni! Előjöhetnek azok is, akiket szeretünk!
Charles teljesen be volt sózva. Gondolhatták, hogy ha végeztek, akkor egy pszichiáter is kellene neki, mert ez már egyre furcsább volt, még tőle is. A Pegazust tátott szájjal nézte, ahogy folyamatosan változott, korok között ugrált. Az angyalok fogták meg, azokat nézte nagyon. Integetett is nekik és beszélni prübált hozzájuk:
- Hé, szárnyasok! Sziasztok! Nem találkoztatok a Dialin házaspárral?
Ha nem válaszoltak nekik, akkor roant a tudós nő felé szétszórt nézéssel.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Svarog on Pént. 09 Okt. 2015, 21:51

SHIELD negyed


- Hogy is van ez a paradoxonokkal? Mi visszajöttünk az időben megakadályozni a világvégét - válaszolja Irinának -, de az ok eltűnik, amiért mi visszautaztunk, és ez vezet az újabb világvégéhez? Láttam egy filmet, amibe hasonló baromság volt, de belefájdult a fejem.
Dragunov és a két fiatal társa gyorsan megérkeztek a tudományos részleghez. Ehhez egy parkon kellett átjutnia és felmászni egy mesterséges dombon.
Svarog döbbenten állt meg az épület előtt és pislogva nézte, hogy az eddig jól megszokott épület helyén mintha több különböző helyen és korban lévő épület darabjaiból rakták volna össze.
Körülötte tudósok sertepertéltek, akiknek Dr. Sally, a drone rendszer kitalálója és a SHIELD egyik legnagyobb koponyája osztogatott utasításokat.
Az ügynök már odalépett volna hozzá, mikor Charles a mobilján felmászott a netre és aztán ujjongva mondta, hogy az egész világra kiterjedő katasztrófahelyzetnek szerinte van valami jó oldala is.
Svarog rápillantott a srácra, aki valami angyalokról hadovált.
- Figyelj, fel kell arra készülnöd, hogy talán a szüleid sehogy sem jönnek vissza. És akkor... - kifújta a levegőt. - Szóval ne éld bele magad.
Felelte a srácnak, de az már rohant is Sally felé. Dragunov már azon volt, hogy utána repüljön, de ekkor eszébe jutott, hogy nagyon is emberszabású lett.
- Ó, a rohadt életbe - morogta, és a fiú után rohant, remélve, hogy Irina követi. Ha sikerült utolérnie vagy Lea-hoz mennie megszólal.
- Dr. Sally, Borisz Dragunov ügynök vagyok, bár ha esetleg nem ismert meg, akkor annak köszönhető, hogy... nos elkapott a történelem.
A Pegazus épülete felé pillant, és összehúzza a szemöldökét.
- Minket, hármunkat - mutat a társai felé - elkapott egy ilyen időzavar, és előbb egy világvége utáni New Yorkba, aztán meg több időszakba is kikötöttünk vagy párhuzamos realitásba. Mire visszaértünk, az orvoson és a nővéren is beindult a gyors öregedés meg ilyesmi.
Aztán kifújja a levegőt.
- Jó látom, hogy még semmit sem talált ki a helyzet megoldására, és kérem, ne mondja ki azt, hogy ez itt a világ gyors pusztulásának a jele, mert...
Charlesra sandított.
- Elég ma estére a rossz hírekből - mondta Sallynek. - De gondolom vannak, vagy lesznek.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 9 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.