Tükörvilág

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ammon Einarson on Csüt. 30 Júl. 2015, 11:17

- Olympia kaszinó, Bronx - Hjuchia Sakura

Beszürkülnek a csápjaim("fáslik") a betörő ablakok és a robbanás hangjára. A frászt hozza rám a hirtelen zaj. De a székből nem borulok le vagy vetődök el. Ha jönnek is törmelék darabok felém azok az estélyiben tehetnek kárt csak, az pedig nem igazán zavar.
Hátra fordulok és ekkor látom meg, hogy az utca oldali ablakok be vannak törve, többen le is vetődtek, bújtak fedezékbe. A testőrségünk pedig robogva érkezik meg mellénk evakuálási terveket életbe is léptetve. Leteszem az evőeszközt a kezemből és közben vissza fehérednek a csápjaim is-Van pár rész ahol ez látszik is mert kilógnak a ruha alól, mint a kézfejemen- majd felkelek a székből.
- Mi történt? - teszem fel az egyszerű kérdésemet. Közben ha nagyon tessékelnek is akkor el is indulok a megnevezett kijárat felé. A testi épségem miatt nem nagyon aggódok, még élvezem is, hogy történik valami mert már kezdem úgy érezni, hogy egyé válok a forgós székkel.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 30 Júl. 2015, 20:03

~Joseph, űrˇ~

Vízió végül letiltja a kommunikációs csatornákat, és meg is magyarázza. Van benne igazság, de szerintem érdemes lett volna azért pár szót váltani a SHIELDdel. Még mindig bármi balul sülhet el, bármikor. Szóval nem érdemes felégetni magunk mögött minden hidat. Blokk kilövi a tartályokat, miközben kapjuk az infót, hogy lőnek ránk, milyen meglepő.
- Teleportálunk? - kérdezem, és ha igenlő választ kapok, akkor elkezdem előhalászni a táskámból a civil ruháimat, hát ezért felesleges volt a shield egyenruha. Érkeznek is az adatok, videózom a monitorokat, elég jó a kamera, ha kell utólag visszanézzük és kijegyzetelünk mindent, a jelentéshez úgyis kelleni fog. Közben feldobom a fejemre a másik kamerát, mostantól bármit látok, azt a kamera is látja.
- Talán felesleges még a civil ruha.. - gondolok bele, és inkább visszapakolok. Nemsokára becsapódnak a rakéták, kezdek türelmetlen lenni. Remélem valahogy megoldják a dolgot, én nem értek ezekhez a kütyükhöz. Azt se tudom, mire képes a műholdunk, ha rajtam múlna, már rég mindennel lőnénk a shieldet, csak úgy poénból, beleértve a felesleges csavarokat is. Mindig van néhány felesleges csavar. Mindenhol. Ikea.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Michael Nikostratos on Csüt. 30 Júl. 2015, 23:22

~Michael, Olympia kaszinó, Bronx~

Mielőtt kiadhatnám a parancsot, történik valami. Először fény, ami közben már éreztem, hogy nem fog tetszeni ami következik. Egy robbanás hangja, mi más lenne, úgyis túl simán ment minden. Jenna! Miközben betörnek az ablakok, gondolom a robbanás hatására, csak ő jár az eszemben, az utcán vagy a parkban érhette ez az egész. Miután felpattanok a földről - észre se vettem, hogy ide vetődtem ösztönösen - körbenézek a tömegen. Tényleg, most ez az elsődleges. A Család, és a kötelességeim.
- Tudja valaki mi történt? Helyzetjelentést! - szólok a kommunikátorba, ez főleg a kint lévő biztonsági szolgálatnak szól, ami itt bent van, azt látom én is. - Ránk támadtak, vagy terrortámadás? - folytatom, és intek a minotauruszoknak, hogy biztosítsák a helyet. Athéna miatt nem aggódok, és amúgy nem vagyok egy kiképzett biztőr, fingom sincs mi ilyenkor a megszokott eljárás. Nos, akkor csináljuk úgy, ahogy én akarom.
- Senki nem juthat be szigorított ellenőrzés nélkül, kifelé felőlem az megy aki akar. - mondom a rádióba, majd a tömeghez szólok. - Helló helló, szép estét. Ne féljenek, biztosítjuk az épületet, és a szavamat adom, hogy itt a legbiztonságosabb, még a Pentagon is a béka segge alatt van ahhoz képest, amit mi nyújtani tudunk. Kérem nyugodjanak meg, és folytassák az est, és a vendégszeretetünk kiélvezését, nincs semmi probléma. - mondom, nem túl professzionális, de nem is akarok pánikot, szóval inkább gyorsan jártatom a számat. - Még mi se tudjuk pontosan mi történik, de a legjobbat nyújtjuk, számunkra a biztonság a legfontosabb. - fejezem be a beszédet, amivel nem hiszem, hogy átmennék egy PR vizsgán. Ez van.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 31 Júl. 2015, 09:56

Résztvevők: Adrian Sommerfield, Warren Crowell / Belial, Jenna Collins, Nautia, Theon Lupin, Dr. Zield Jones, Hanna Jones-Rider, Tiger Greyson / Blokk, Charles Dialin / Zűrzavar, Borisz Dragunov / Svarog, Joseph Soltzbauer, Michael Nikostratos, Irina Shane, Hjuchia Sakura, Yochike Hiraoka, Charles Wilson
Következő körváltás: 2015. augusztus 4. (kedd)

Olympia kaszinó, Bronx – Theon Lupin, Dr. Zield Jones, Hanna Jones-Rider, Michael Nikostratos és Hjuchia Sakura
- Negatív uram! – mondta az egyik őr Theonnak rádión. – Mindenhol ez van, nem csak a városban, az egész világon! Nem hiszem, hogy biztonságos lenne kimenni.
Nagyjából ugyanezt a választ kapta meg Michael is, Athena pedig már kezébe is vette a dolgokat, próbálta az embereket átterelni, áttereltetni egy olyan helységbe, aminek nincs ennyi ablaka. Egyébként is Theon bánatára Jones-ék nem akartak jönni, az állatok megrémültek és magas intelligenciájuk ellenére és szanaszét futottak, illetve repült a madár a teremben.
Az emberek közben nekiláttak annak, hogy kimenjenek a parancs szerint, de többen rángatózva, mintha rohamuk lett volna elterültek a földön. Mivel hírességek voltak mindenki tudta, hogy mutánsok az illetők. Sakura is hirtelen megszédült és gyengének érezte magát.

Salem, Xavier iskola – Charles Dialin / Zűrzavar
Claire még mindig várta, hogy Charles jön-e és mennek-e. Mivel jelenleg is a folyosón voltak közel a szobákhoz hallották, hogy többen elesnek a szobákban. Veszély biztonsági riadót kapcsolt be, a csöngők hangosan kezdtek zúgni. Charles furcsán kezdte érezni magát, olyan gyengének, mellette Claire rángatózva terült el a földön, orrából és a szájából vér kezdett folyni, halálra rémülten nézett fel a fiúra, nem értette, hogy mi történik vele.

X kerület, Bronx – Adrian Sommerfield
Elég öreg volt Jesper ahhoz, hogy ismerje, de ahogyan Adrian denevérekké változott ő maga is látta, hogy több tucat ember zuhan a földre a téren. Úgy tűnt, hogy az idősebb vámpír figyelmét is ez magára vonta. Már csak azért is, mert Adrian is érezte, hogy mennyi vér folyt most odakint a téren. Nem üldözték, így könnyedén eltudott jutni akár több sarkot is, de bármerre ment mindenhol ezt látta az utcákon, fekvő és rángatózó embereket.

Egy romos raktár, Staten Island déli része – Borisz Dragunov / Svarog és Charles Wilson
- Negatív! – hallatszott a központból rádión. – Ez nem Zola támadása, valószínűsíthetően kree. Egy műhold jelent meg a semmiből a bolygó körül. Ez hamarosan lezuhan, előreláthatóan Elmhurst környékén, Queensben.
Közben Svarog kiadta a parancsot, hogy Charles szaglásszon körbe a daraboknál. Semmilyen szagot nem érzett felőlük, sterilek voltak, annak tűntek. Svarog hirtelen furcsán kezdte érezni magát gyengének, és az egyik ügynök, aki velük volt hirtelen a földre zuhant és rángatózni kezdett úgy, mintha rohama lenne. Charles nekilátott összeszedni a dolgokat így láthatta, hogy odakint is vannak efféle darabok, nem csak idebent.

Parkok, Észak-Bronx – Jenna Collins
Jenna szerencsés volt és sikeresen elérte a kést, azzal pedig kitudta magát szabadítani. A fickó emberei nem érték el még a helyet, így meg tudott szökni. Mire kiért az utcára láthatta, hogy néhány ember fekszik rángatózva a földön és saját magán pedig valamiért erős gyengeség lett úrrá. Sikerült behúzódnia egy kapualjba is, hogy megpihenjen. A tárgyak hullása már régen abbamaradt így ez sem gátolta tovább. Innen pedig ahol most volt talán már csak egy kilométer volt hátra addig, hogy a kaszinóhoz érjen.

Queens kikötőtérség, Queens – Nautia és Yochike Hiraoka
Yochike még mindig nem mozdult, a szárnyas rendőr várta, hogy választ kapjon. Amikor hirtelen rosszul lett, az egész teste megmerevedett, majd félig eszméletlenül kezdett lezuhanni a föld irányába, legalább tizenöt méter magasból.

Nautia egyik társa szerencsére igencsak erősnek volt mondható, így robbanószer nélkül sikerült feltépni a páncélterem ajtaját. Ő volt Natuiához hasonlóan kicsivel több, mint a többi Atlantiszi, egy mutáns, innen volt a nagyobb ereje és az, hogy rá a nem volt a szárazföld negatív hátránnyal, nem vesztette el az erejét idekint a parton. Odabent megannyi kis széf látszódott. Pont az előbb említett személy indult volna el, amikor rángatózva esett össze, az orrából, kopoltyúiból, szájából vér kezdett ömleni. Nautia is hirtelen lett rosszul, gyengeséget kezdett érezni és azt, hogy a tüdeje nem működik, elkezdett fulladozni.
< - Mi történt, hé, kislány, mi a gond?! – kérdezte az egyik velük levő Atlantiszi nyelven. >
Ezalatt a másik a földön fekvőt próbálta vizsgálni, de nem volt orvos közöttük.

Celio, Times Square, Manhattan – Warren Crowell / Belial és Irina Shane
A férfi bólintott arra, hogy menjenek a hátsó ajtón. Profin ő ment előre, a keze az övénél, valószínűleg a fegyverén, hogyha kell, akkor használhassa, de nem kellett. Mire kiért Don és Irina a Times Square-re az egész hely felbolydult. Most már a lány is látta a földön levő apró tárgyakat, mindenki dudált a kialakult dugó miatt, sikolyok hallatszottak. Látszott, hogy jó pár autó megsérült, valamik rájuk estek, több tucat ember feküdt a földön, néhányon fejsérülés látszott, mások rángatóztak, minta rohamuk lenne.
- Egy motelre gondoltam, ott önt úgysem keresné senki, de így kétlem, hogy kijutunk Manhattanből…

AIMville határa, Manhattan – Tiger Greyson / Blokk és Joseph Soltzbauer
- Javaslom ne vegye le az egyenruhát – monda Vízió. – Hiszen New Yorkban el kell jutnunk a SHIELD-hez az információkért.
A teleportáció megtörtént, Vízió közben anyagtalanná és láthatatlanná vált a két férfi mellett. A helyet mind a ketten megismerték, hogy hova kerültek AIMville határára, innen nem volt olyan messze déli irányban a SHIELD negyed. A város felbolydult, mindenfelé földön fekvő és rángatózó emberek, mutánsok egyértelműen többen is. A földön apró tárgyak, amiket kilőttek a műholdról. Úgy tűnt, hogy bármi is volt bennük hatásos volt.

//Továbbra is kéretik kiírni, hogy hol vagytok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tükörvilág - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 31 Júl. 2015, 11:17

- Olympia kaszinó, Bronx - Hjuchia Sakura

Mégsem indulunk el kifelé mert Dr. Zield-ék kedvencei szétszaladtak a robbanásra. Megálltam az asztal mellett és körbe néztem közben a biztonsági tisztünk ahogy rádión kapja az üzeneteket, de ami aggasztóbb volt, hogy sokak a földre esve rángatóznak ott, ahogy átszaladt rajtuk a tekintetem mindegyikőjük mutáns volt. Nem is láttam hirtelen olyant a földön aki ember lett volna. Ez már magában is aggasztónak érzem. Az első gondolatom, hogy valami lehetett abban a bármiben is ami történt odakint és ezt okozta. Meg akartam indulni, hogy oda menjek a legközelebbihez, hogy megnézzem mi van vele. Hátha valami külső oka is vagy tünete is van bármi is történt velük de csak annyira jutottam, hogy gyorsan letámaszkodjak az asztalra ahogy hirtelen megszédültem. Gyengének érzem magamat... Leteszem a másik kezemet is az asztalra.
- Különítsenek el minden mutánst az emberektől... És minden mutánst aki nem produkál tünetet, a többitől!
Intézem a szavaimat Theon felé. De messze nem olyan erőteljesen mint szerettem volna. Bármi is történt odakint, köze van a benti rosszullétekhez is. És ha még engem is le fog rántani az már okot fog jelenteni a komoly pánikra.
Veszek pár mély levegőt. Lehet, hogy a levegőbe került valami a robbanásokkal? Ha igen akkor mégis mi féle szelektív vírus lehet ez ami csak mutánsokat támad.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Irina Shane on Pént. 31 Júl. 2015, 12:22

Manhattan, Times Square

Akkor most keresünk egy biztonságos helyet, ahogy javasoltam a hátsó ajtón megyünk ki, ő megy előre ahogy kell én pedig követem és próbálok nem lemaradni. Kicsit féltem hogy mi van ha kikapnak mögüle mert hátul csak nincs szeme, gondolkodtam azon hogy mondjuk megfoghatnám az öltönye szélét vagy valami, a kaját nem csak akadályoznám vele. Maradok annál az alternatívánál ha valaki megfog sikítok, kicsit olyan kényes dolognak tartom de ő most a testőröm úgyhogy valahogy jeleznem kell neki ha gond van erre pedig biztos fel illetve hátra kapja majd a fejét.
Szerencsére erre nem volt szükség, gond nélkül kiértünk, mindenki a kint történtekkel volt elfoglalva. Ahogy kijutunk az utcára apokaliptikus látvány tárul elénk. Hatalmas felfordulás van, mindenhol ilyen apró, apró tárgyak szanaszét, nem tudom mik lehetnek ezek de úgy sejtem ezek felelnek a jelenlegi állapot ért. Dudálás, sikoltozás, mint egy veszélyes járvány témára épült horror kezdete. Az égből jöhetettek ezek a valamik ahogy látom az összetört autókon és a legtöbb embernek aki a földön feküdt fejsérülése volt, illetve voltak akik rohamszerű tüneteket produkálva rángatóztak a földön. Neee, ha ezek felkelnek és hörögnek meg rohanni kezdenek felénk én sírni fogok vagy nem is tudom, behúzódok Don mögé szorosan a fél karját szorongatva. Imádom a zombikat de képernyőn keresztül, cukik ahogy vért hörögnek meg ilyenek de nem testközelből, így már mindjárt félelmetesebb, soha többet nem röhögök fel ha valakit elkapnak egy ilyen filmben bármilyen komikus is legyen, már ha kiderül hogy valami más gond és nem lesz tele az utca élőholtakkal. A testőröm egy motelbe vitt volna hogy ott húzzuk meg magunkat de így én se látok túl nagy esélyt hogy kijutunk, hatalmas dugó van ezért a dudálás a türelmetlenkedők részéről.
-Akkor hogyan tovább? Van az ilyen helyzetekre valami előírás vagy ilyesmi? -kérdezem kissé remegő hangon a közelben fekvő rángatózókat figyelve a férfi karját egyre erősebben szorítva -Ajj, menjünk már innen!-nyávogom halkan.
Istenem, mihez kezdünk, lábon nem jutunk túl messzire, ebben a cipőben meg futni szinte lehetetlen,félek, félek, nagyon félek!

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 31 Júl. 2015, 13:04

É-Bronx, Parkok

Remek, meglógtam ki tudtam menekülni az utcára, elvégre a pasi nem egyedül volt, előbb utóbb keresni fogják és a bigyókat se tudtam meddig hullanak majd úgyhogy ott semmiképp nem maradhattam. A parkból kiérve ki is szúrtam magamnak egy szimpatikus kapualjt ahol szusszanhatok egyet. Szerencsére nem csapott agyon semmi, igaz kicsit nehéznek kezdtem érezni a testem de el kell érnem a menedéket, lehet a sokk okozta ezt. Deee nem hinném hogy mindenki így járt mint én úgyhogy lehet hogy mégse a sokk lesz a ludas, emberek fekszenek vergődve a földön, mi a franc? Betört ablakok, összetört kocsik, kifeküdt emberek, sérültek és rángók, mi a jó élet folyik itt már megint. Egyik gond a másik után, próbálom tartani magam és kifújom magam a kapualjban, cigi szünet, elő is veszek egy szálat de átfut a fejemen az előbbi, nem rég majdnem meghaltam és úgy féltettem a bőröm most meg ezzel a lassú méreggel kezdem szennyezni magam. Szemezek egy kicsit a szállal majd sóhajtok, kettétöröm és eldobom, leszokok, később majd hálás leszek. Tessék, javultam, megfelel? Lehet erre akart rávezetni valami felsőbb erő, mindegy, lapozzunk most más szitu van. Várok kicsit jön e még egy bigyó adag, de nem és már nem is vagyok olyan messze a kaszinótól, addig akkor is eljutok ha fél lábon kell elugrálnom. Nagy levegő, kifúj, mehetünk, visszabújok a cipőmbe és sietős léptekkel megindulok a célállomás felé, ahogy tudok, kicsit olyan érzésem van mintha remegnének a lábaim ahogy rájuk nehezedek, ennyire nem fáradhattam el. Közben porolom a ruhám is, le róla a piszkot, port, ez is lassít kicsit, de ha ezzel meg voltam, viszonylag gyorsan, szedem a lábaim ahogy csak tudom, szörnyülködve a rángó embereken. Olyan ismerős, én is rángatóztam amikor ott voltunk abban a vízalatti bádogdobozban és valami drogot adtak be, lehet azt hintették szét és mindenki nagy fehér vérszomjas perzsamacska vagy farkas lesz és megindul a vérengzés, úgy mint ott. Lehet ezért akarták levadászni az állatias mutánsokat mert az ottani csapatból csak én voltam ilyen és csak rajtam jött ki teljesen a hatása. Ajjaj, nem akarok megint olyan lenni, akkor is az lett a vége hogy kaptam egy szájas, pont a jelenlegi páromtól, és kidőltem. Egy ilyenhez lehet elég volt de ha egy csomóan ilyenek lesznek édes kevés lesz. Most hirtelen nem tudom mi lenne a jobb ha oda mennék vagy ha lekötözném magam vagy nem tudom hogy legalább én ne kezdjek dühöngeni, de ez csak elmélet, lehet súlyosabb gond van és fölöslegesen ijesztgetném,, még nem rángok mint a többi "ember", talán azért mert próbálom tartani magam. AZ a baj ha nem érek oda azt fogja hinni valami bajom esett, kinyúltam, elkaptak, elloptak, agyonvágott valami vagy haldoklok valahol, egy pofavizitre legalább be kell ugranom, vagy telefonáljak? Tényleg ilyet is lehet. Miközben elő halászom a telóm már szenvedve teszem meg a lépéseket, mint 50 fokban árnyék nélkül az aszfalton elgyengülve, vonszolom magam. Mielőtt hívnám beugrik valami, egy nem fogadott hívás se, semmi, sehol senki, lassítok egy kicsit hogy ne essek orra, fura hogy ennyire nem keres pedig úgy raktam le a telefont hogy lövöldöztek amit hallott is, az egy dolog hogy azt mondtam megoldom azért igen csak megnyúztak volna ha ezek az izék nem kezdenek hullani az égből, vajon mit szólt volna? Jól esett volna egy kis támogatás, akkor is ha az egész balhé végére ér oda, megértem hogy dolgozik, meg szabályok de felőle el is vérezhetek az utcán ezek szerint, kicsit morcos vagyok, fáradok. Úgy döntök inkább nem hívom fel és kényelmesebb tempót veszek fel, a francnak futok, aggódjon csak, már ha aggódik egyáltalán, kicsit elrontotta ez a kedvem, nem tudom miért jutott ez most eszembe de még jobban megmérgeztem a saját kedvem.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Svarog on Szomb. 01 Aug. 2015, 15:07

Egy romos raktár


Dragunov a kree-k említésére rosszat sejtve nézz a többi ügynökre. Ha ezek a kékbőrű kétajtós szekrények állnak a támadás mögött, akkor a Föld hatalmas bajban van, valamint az összes lakója is.
A legkülönösebb az volt, hogy a kree-k akkor miért pont egy műholdat küldenek űrhajó helyett?
Talán mert tesztelnek valami technológiát. És ők, így a felszínről nem tudnak mit tenni. A következő pillanatban gyengeség vett erőt rajta. Térdre esett, egyszerűen minden ereje elhagyta.
Az egyik ügynök pedig szörnyű görcsök között esett össze, és rángatózni kezdett. Dragunov megpróbált feltápászkodni, aztán a többiekhez szólt.
- Valaki végezzen elemzést a levegőn - mondta, aztán azonnal odalépett a földön heverő emberéhez. - És valaki hozzon elsősegélycsomagot a kocsiból, mielőtt meghal itt! És segítsenek Wilsonnak összeszedni ezeket a cuccokat!
Leguggol az ügynök mellé, és próbálva nem törődni a gyengeségével győzködni kezdi.
- Idefigyeljen, élje túl, és ígérem, hogy a tacopéntekeken megkapja az én részemet, ha kéri. Csak szedje össze magát! Ez parancs, ember!
Közben megpróbál rájönni, hogy mi lehet benne és az ügynökben a közös. Látta, hogy a többieknek mintha semmi bajuk lenne.
- Segítsenek Wilsonnak összeszedni ezeket a vackokat. Tisztítsák meg az épület belsejét ezektől. - megpróbál felállni, de előtte még odafordul az ügynökhöz. - Maga meg tartson ki!

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 02 Aug. 2015, 11:17

X kerület. Bronx

Adrian látja a lehetőséget a menekülésre és ki is használja. Mikor már úgy érzi elég messzire került akkor változik vissza. Ha lát a fetrengők közt olyat akiről tudja, hogy valami szemét alak akkor elviszi egy olyan helyre ahol nem látják és eszik egy kicsit. A gyógyuláshoz szüksége van arra, hogy jól legyen lakva. Ha sikerült ha nem próbál vérnyomokat hagyni több helyen is, hogy összezavarja a másik vámpírt ha üldözné. Így szagról nem tudja követni. Ez által lesz egy kis lehetősége elrejtőzni és gyógyulni. Nem nagyon érti, hogy mégis mi történt. Őt eddig nem tudták megsebezni. Méghozzá az eddig tévedhetetlen reflexei is cserbenhagyták. Fel sem fogta mi történt csak földre zuhant. Sam-hez meg nem mehet vissza mert ott kereshetik. Úgy érzi magát mint valami üldözött vadállat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 03 Aug. 2015, 13:31

Olympia kaszinó, Bronx

Theon megtorpant. Kihúzta magát és megroppantotta a nyakát. Lelassult körülötte a világ és valószínűleg az egyetlen szálfaegyenes tartású és nyugodt arckifejezésű személy volt a terembe. Az agya azonban gyorsan pörgött, majd tovább indult. Nem jöttek újabb robbanások, csak a pánik. Nem volt ideje vagy feladata egyelőre a dolgok mögé gondolni. Terrorcselekményt sejtett a háttérben, a "világon" is ez történik információ azonban a leghasznosabb volt, mint amire a többség gondolt volna. Van tömegtájékoztatás és kommunikáció a földrészek között. Egyelőre. A gyors gondolatmenet után ér Sakurához, aki az asztalra támaszkodva utasításokat oszt. Meghallgatja, majd újra aktiválja a rádióját, hogy minden, a feladatra kijelölt biztonsági tiszt hallja.
-
Köszönöm a tájékoztatást. Most akkor induljon el mind a három konvoj a kaszinóhoz. Kivisszük az elnököket és visszajuttatjuk a legközelebbi AIM intézménybe. Washington és Adams fejek. Az AIM a test. Szükség van rájuk. - Tart egy lélegzetvételnyi szünetet, majd folytatja. - Washington csapat és Adams csapat. Az elnököket azonnal kísérjék a helyiek által biztonságosnak ítélt helyiségbe és készüljetek a konvojok érkezésére. Amint itt vannak az autók azonnal vigyétek oda őket. Jefferson csapat, segítsen begyűjteni a kicsiket az elnöknek. Amint kész csatlakozzon a Washington és Adams csapathoz. Vészhelyzeti protokoll van érvényben, én vagyok a főnök nem az elnökök amíg nincsenek biztonságban.

Felszerelés:
Ruházat:
Fekete hajszálcsíkos öltöny, mellénnyel, fehér ing, fekete nyakkendő apró fehér tulipán mintákkal. Fekete bőr kesztyű mindkét kezén, de az implant miatt hordja. A zakó személyre szabott, hogy esésével se árulja el az övén lévő pisztolyt.
Felszerelés:
- "Puha" golyóálló mellény, rejtve az inge és a mellény alatt.
- Walther CCP egy "belső" rejtett tokban
- Rádió a zakója belső zsebébe rejtve, fülessel, mikrofonnal.
- Mobiltelefon
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 04 Aug. 2015, 00:33

~Joseph, Manhattan~

Vízió javaslatára magamon hagytam az egyenruhát, és közben elteleportálunk a bázisról, mielőtt még itt pusztulnánk, ami azért elég ciki lenne. Főleg az eredetiekre nézve. Körbenézve felismerem a helyet, vízió pedig láthatatlanná válik. Körbenézve bekapcsolom a fejkamerát, és rögzítem a földön fekvő, rángatózó mutánsokat. Mocskos undorító fajzatok, megérdemlik a büntetésük. Szívesen fognék egyet, és elvinném tesztelni a fájdalomküszöbét, játszani vele. Mennyire reagálna a kínzásra, hogyan, egyáltalán érezné rendesen? De elvetem a dolgot, most feladatom van, nem játszadozhatok. Ha be tudom tájolni a déli irányt, akkor elindulok arra, ha nem tudom ezt magamtól megtenni, akkor Vízióhoz intézem a szavaimat, mert Blokk láthatóan belemerült a dolgaiba.
- Merre? - teszem fel az egyszerű kérdést, valószínűleg tudni fogja mire gondolok, hiszen ezért szuper intelligens meg minden. Sőt, valószínűleg ha nem kérdeznék semmit, akkor is válaszolna. Ő már csak ilyen, tud mindent, mielőtt más rágondolna. Örülök, hogy van egy sajátunk, szopás lenne az élet, ha a SHIELDnél lenne ez az előny.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 04 Aug. 2015, 00:52

~Michael Kaszinó~

Mint megtudom, mindenhol ez van, ráadásul azt mondják, hogy az egész világon ez történik. Szép, mondhatom. Jenna pedig odakint van! Látom, hogy Athéné már intézkedik, tereli az embereket, ez jó, ennyivel kevesebb dolgom van. Az egyik vendégnek elszabadultak az állatai, asszem az AIMes figura, hagyom hogy az előbb hozzám sétáló biztonságis intézkedjen ez ügyben, ha viszont nem bírnak magukkal a dögök, akkor biztonságtechnikai okokból lelövöm mindet. Mielőtt még kikaparják egy-két híresség szemét, vagy valami.
Többen rángatóztak is, az ismertebb mutánsok mind köztük voltak, ami miatt összeszorult a szívem. Jenna! Minden porcikám azt akarta, hogy hagyjam itt ezt az egészet, tépjem le magamról a díszruhát, és mint egy szuperhős, siessek a védelmére. De tudtam, hogy ha elárulom a családot, akkor bizony jönnek, és rendezik a számlát, de pisztolygolyókkal hagynak borravalót. Nem tehettem, nem tudnám egyedül megvédeni, így még van esélye, de ha az Isteneket uszítom magunk ellen, azzal mindkettőnknek annyi. Aztán kaszálhat bármennyit a Elízium mezőkön, én biztos, hogy a Tartaroszban végzem.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 04 Aug. 2015, 10:05

Résztvevők: Adrian Sommerfield, Jenna Collins, Nautia, Theon Lupin, Dr. Zield Jones, Hanna Jones-Rider, Tiger Greyson / Blokk, Charles Dialin / Zűrzavar, Borisz Dragunov / Svarog, Joseph Soltzbauer, Michael Nikostratos, Irina Shane, Hjuchia Sakura, Yochike Hiraoka, Charles Wilson
Következő körváltás: 2015. augusztus 8. (szombat)

Olympia kaszinó, Bronx – Theon Lupin, Dr. Zield Jones, Hanna Jones-Rider, Michael Nikostratos és Hjuchia Sakura
Az állatokat szépen lassan összefogdosták, Theon pedig megkapta jelentésnek, hogy a kocsik kiálltak a garázsból és a főbejárat előtt várják őket, bár a városban roppant nagy dugók vannak mindenhol és itt Bronxban is beálltak az utak, az is kétséges, hogy eltudják-e hagyni a környéket. Azt mindenki láthatta, hogy a földön fekvők rángatózása abbamaradt, mindannyiuk szemén, orrán és fülén át is vér folyt. Többen megnézték őket, halottak voltak. Arra, hogy voltak-e még más mutánsok mindenki a fejét rázta, akik voltak halottak, Sakura-t kivéve. Akinél mindenki azt vehette észre még ő maga is, mintha soványabb lenne a ruhájában, az lötyögni kezdett rajta. Sakura tudta, hogy miért, a ruhák alatt a csápjai elfonnyadtak, nem takarták már be a ruha előtt.
- Michael! – szólt rá Athéna. – Hozzanak ruhákat, hogy letakarják a testeket!

Salem, Xavier iskola – Charles Dialin / Zűrzavar
Charles előtt a lány szeme lassanként üvegessé vált, a rángatózás pedig abbamaradt, ha megnézte a fiú, akkor a lánynak nem volt pulzusa halott volt. A folyosóra vezető ajtón még páran próbáltak kimászni, de már ők sem mozdultak.

X kerület, Bronx – Adrian Sommerfield
Adrian odébb leszállt, eddig valóban nem nagyon sérült meg senki által és más vámpírokkal sem nagyon találkozott. Most érezhette igazán, hogy milyen fiatalnak lenni, az emberek között király, szinte isten volt a képességeivel, de a magafajtájáról szinte semmit sem tudott. Sikerült ennie is, a pánikoló tömegben könnyedén elkapott valakit, bár most valahogyan igencsak furcsa volt a vér, más, mint amit megszokott. Vérnyomokat tudott több helyen is látni, de bármerre ment látta a földön fekvő, helyenként rángatózó embereket és azt, hogy kezd elszabadulni a káosz és pánik a városban.

Egy romos raktár, Staten Island déli része – Borisz Dragunov / Svarog és Charles Wilson
- Itt nem fogunk tudni elemzést végezni, nem tudósok vagyunk, ügynökök uram – morogta az egyik.
Egyébként mire Svarog kimondta, hogy kellene az elsősegélycsomag már régen elindult az egyik. De mire visszaért addigra a férfi már halott volt. Svarog ekkor érezte meg, hogy mintha az ruhája igencsak lötyögne rajta.
- Uram… tisztelettel, de emberként még rondább, mint gyíkként – állapította meg az, aki elsősegélyért rohant.
Ha Charles is ránéz valóban láthatta, hogy Svarog ember volt, ő maga is ezt tapasztalhatta, ha a kezére nézett, a sárkányvonások eltűntek és még mindig átkozottul pocsékul érezte magát. ennek fényében valahogyan a tárgyak összeszedése nem tűnt olyan logikusnak.
- Vissza kéne mennünk kivizsgáltatni magát.

Parkok, Észak-Bronx – Jenna Collins
Jenna végül is összeszedte magát és próbált haladni, közben látta, hogy az emberek rángatózása a földön lassanként abbamarad és nem mozdulnak többé. Magát roppant tompultnak érezte, a szirénák, riasztók hangja nem bántotta a fülét, a szagokat sem érezte olyan erősen és a saját mozgását is nehézkesnek, lomhának érezte. Amit viszont fizikailag is észlelt, hogy a bundája helyenként csomókban vált le róla.
Végül is átszenvedte magát az embereken, utcákon és végre meglátta a kaszinót is.
(Már a Kaszinót tüntesd fel helyzetednek a reagban.)

Queens kikötőtérség, Queens – Nautia és Yochike Hiraoka
Yochike végül is nem mozdult és hagyta, hogy a szárnyas mutáns rendőr lezuhanjon a földre, ilyen magasból esélye sem volt arra, hogy túlélje, szétzúzott testtel terült el a földön. Az utcákon pedig továbbra is rángatózó emberek voltak mindenfelé.

Nautia tovább fulladozott, míg a társa rángása abbamaradt, az egyik társuk ment oda és nézte meg, rázta meg a fejét, hogy nincs életben, így gyorsan vette le a férfiról a légzőkészüléket és tette Nautia-ra, aki ennek köszönhetően ismét kezdett jobban lenni. A kellemetlenség az volt, hogy a szirénák már nagyon-nagyon közelről szóltak, roppant kevés ideje maradt a csoportnak a tervhez.

Times Square utcái, Manhattan – Irina Shane
Szerencsére Irina félelme nem valósult meg, a rángatózók nem keltek fel zombiként, vagy hasonlóként és nem kezdtem el felé rohanni. A fickó zavartan rázta meg a fejét, láthatóan nem készült ekkora katasztrófára.
- Ha lenne repülő autónk, vagy motorunk, akkor – mondta. – A SHIELD közel van, oda eljuthatunk… az ön ügye úgyis terrorista ügy Ms. Shane.
A SHIELD jó negyed óra sétára volt egyébként is innen, érthető okokból a férfi nem merte megkockáztatni a metrót, így az utcán haladtak az emberek között tovább. alig tudtak három sarkot menni, amikor a férfi megszólalt.
- Ketten követnek minket a tömegben, ne nézzen hátra! Ha azt mondom, hogy fusson, akkor fut és nem néz hátra, rendben?!

AIMville határa, Manhattan – Tiger Greyson / Blokk és Joseph Soltzbauer
- Elsőként érjük el a SHIELD negyed határát – javasolta Vízió. – Ott egy eldugottabb helyet keressünk, ha az nem jó a parancs végrehajtásához, akkor a főépületbe menjünk.
Mindez jelen formában csak a kommunikátoron, fülesen hallatszott az androidtól, mert továbbra sem volt látható anyagtalan formában. Ebben kissé különbözött az eredetitől, az erre nem volt képes. A páros Vízióval együtt elindult, szerencsére nem kellett sokat haladni, bár az lassú volt, mert félpercenként állították meg őket a civilek, hogy a segítségüket kérjék, információt szerezzenek. De végül is hamarosan meglátták a SHIELD negyed határát, amit jelenleg kordonokkal védtek a bejutni szándékozó pánikban levő tömegtől.

Elmhurst, Queens – Mindenki
A teljes városban mindenki hangos, éles sípoló hangot hallott. Akaratlanul is a teljes város figyelmét a hang az égre fordította, ahol mindenki egy hatalmas lángoló valamit láthatott meg, ami zuhant lefelé. Mintha egy igencsak nagy meteor lett volna – legalább kétszáz méter hosszú és ötven méter széles volt a valami – Blokk és Joseph felismerték benne a saját műholdjukat. A lángoló valami pedig Queens utcáin csapódott, Elmhurst környékén. Hatalmas pusztítást végezve, hatalmas mintegy kétszáz méteres krátert keletkezett és a városban mindenhol minden ablakot – golyóállókat kivéve – betört a légnyomás és a földre kényszerített, még azokat is, akik épületben voltak.

//Továbbra is kéretik kiírni, hogy hol vagytok. És olvassátok el a végét, mert az mindenkire vonatkozik.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tükörvilág - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 04 Aug. 2015, 10:59

Bronx, Olympia kaszinó

Gyengülök, de ha most megállok pihenni elengedem magam és nem lesz tovább menetel, nincs messze a cél, elfogom érni. A rángatózók mozgása abba maradt egyszerre, ahogy egyre inkább fáradtam, megállok egy kicsit és figyelem a mozdulatlan testeket, hogy felkelnek e vagy mi lesz. Nem, ott maradnak, oda mennék megnézni az egyiket hogy van e pulzusa de arra nincs időm, ki tudja meddig bírom még magam tartani. Megígértem hogy ott leszek azon a rendezvényen úgyhogy addig nem állok meg amíg ott nem vagyok, legalább az ajtót el nem értem, nem fogom feladni, ha törik ha szakad. Nehezedik a testem és érzem hogy lassulok, de amíg képes vagyok haladni két lábon, addig nincs gond. Már látom a bejáratot, heuréka, kissé erőtlenül örülök a kis sikeremnek. Itt is nagy a káosz, emberek mindenhol, riasztók vijjognak, ácsi, normál esetben ennek zavarni a kéne a fülemet, megpróbálok felegyenesedni, mintha betompult volna a fülem. Nem azért, kellemes hogy nem esik ki a dobhártyám de kissé zavaró is, nyomás különbség miatt van vagy mi ez? A levegőbe szagolok hátha érzek valamit mert eddig nem éreztem semmi különöset vagy csak nem figyeltem. B*szki, valami itt nagyon nincs rendben, nem érzek szinte semmit, legalábbis alig, csak utca gyenge bűzét. Mindegy, még pár lépés, még egy kicsit, teszem meg a szokottnál lassabb kissé erőtlen lépéseim. Majd amikor oda érek a bejárathoz felfigyelek valamire a karkötőimnél ahogy súrolják a bőröm, mintha hullani kezdene a bundám, végig nézek magamon és nehéz nem észre venni hogy nem csak ott, a prémem elkezdett menekülni a testemről, csomókban hullva, mint egy beteg macskának, mi az úristen történik? Az eltompult érzékeim és most ez is, mintha elvesztettem volna ez erőm, megtámaszkodok egy pilléren, nem, ez biztos nem, az tény hogy nem igazán szeretik a mutánsokat de ilyet nem tennének, nem tehetnek főleg ilyen áldozatokkal. Az elszörnyedésből egy éles sípoló hang zökkent ki amire fel is kapom a fejem, normál esetben fetrengenem kéne a földön úgy kéne fájjon a fülem. Egy hatalmas lángoló valami közeledik a föld felé és becsap az egyik városrészbe, hatalmas lehet a pusztítás a környéken.....várjunk csak...az melyik város rész is? QUEENS! Vagy ahhoz elég közel, abban az irányban van valahol. Úristen még az üzletem is? Nem elég hogy az adottságom látszik elveszni még a megélhetésemnek is reszeltek? Nem sok egy egy kicsit egy napra? Térdre esek, ez már tényleg több a soknál, ha lenne erőm valszeg most törnék zúznék de úgy le vagyok fagyva hogy csak mereven nézek az irányba ahonnan a lángoló talán meteor érkezett és egyszerűen nem hiszem el ami történik. Megrázom a fejem és kuncogni kezdek kínomban mint egy eszement, az arcom elé emelem a kezeim és a nevetés félig zokogássá alakul, nem ezt nem tudom elfogadni, nem fogok bele törődni, még nem. Fel tápászkodok és bizonyítás ként oda futnék de ez inkább oda topogás lett, egy közeli autóhoz amit megpróbálok ellökni, ami az erőmmel persze simán ment, most viszont valószínűbb hogy én fogok vissza pattanni a kocsiról, tényleg elhagyott az erőm, el is ordítom magam állatias hangot remélve ami sejthető hogy inkább emberi lesz. Ezek után lihegve a földre huppanok és megpróbálom összeszedni magam mielőtt végképp elmegy az a maradék eszem is, bár nem hiszem hogy így túl nagy kárt tudnék okozni a környezetemben, nem akarom egy gumiszobában végezni, így is közel járhattam hozzá. Csak ülök a földön, remegve az idegtől, a kezeimet úgy szorítva hogy szinte már fáj, igyekezve vissza fogni a kitörő könnyeket vagy épp nevetést. Legalább az ígéretem betartottam, itt vagyok, az igaz hogy még nem mentem be de félig már teljesítettem. Remegő kezekkel halászok elő egy szál nyugtatót, b*zd meg a leszokást, erről nem volt szó, a gyújtót se bírom tűzadásra bírni, nem akarok beletörődni ebbe de már közel állok hozzá. Gondolom felesleges lenne ellenőrizni hogy a hegyeskés füleim és tigris farkam meg van e még, minek is?Helyette elő kaparom a telóm és próbálok hívást indítani egy bizonyosnak már ha nem vett észre magától vagy nem szóltak neki, hogy jelezzem itt vagyok, igaz  sz*rul, de büszkén, a lényeg a lényeg,  bár még nem vagyok abban az állapotban hogy be menjek de idő kérdése.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Irina Shane on Kedd 04 Aug. 2015, 11:30

Manhattan, Times Sqare utcái

A földön fekvők befejezték a ficánkolást, hatalmasra tágult szemekkel nézem őket nehézkes levegővel de egy se kelt fel, még! remélem ott is maradnak, mármint az nem jó ami történt velük de ne legyen már még rosszabb, legalábbis a többinek, nekik már úgyis mindegy, nem? A kérdésemre Don nem adott valami megnyugtató stabil választ, csak megrázta a fejét, az se túl magabiztosan. Nagyon jó hogy itt állunk a nagy káosz közepén és amit tenni tudunk az kb annyi hogy nézünk és pislogunk. Értem én hogy most még nem kelnek föl a kidőlt emberkék de nem nagyon érzem biztonságban magam itt úgyhogy akár mehetnénk is valamerre, türelmetlenül kapkodom a tekintetem az utca az emberek és a testőröm közt, mondjon már valamit, lehetőleg biztatót. Jön a ha lenne izékkel, de nincsen, úgyhogy anélkül kéne megoldani a helyzetet és minél sietősebben! Sose voltam még ilyen helyzetben úgyhogy teljes mértékben az emberünkre kell hagyatkoznom akinek nincs jobb ötlete mint a gyaloglás, ez aztán baromi biztonságos de tényleg és meglepően kényelmes is. Irány a S.H.I.E.L.D., az már nagy gond ha rájuk kell hagyatkozni, terror cselekmény, ez a váltságdíjas fenyegetés? Gondolom nem amiatt a 10 milkó miatt szakították le az eget és ütöttek ki mindenkit aki épp az utcán járt, legalábbis gondolom nem azoknak a keze van benne. Meg egy ilyen ügy után biztosan fognak szakítani időt a mi bajunkra, mikor feje tetején áll minden, valószínű. Kb haza küldenek ha érek annyit fizessen vagy hallgasson örökre, de Don biztos tudja mit csinál úgyhogy menjünk. A sietős séta nehézkesen megy de igyekszem tartani vele a tempót, ezt a cipőt nem épp erre találták ki ugye, sose gondolok az ilyen esetekre, mert mondjuk nem megszokott nálam hogy menekülnöm kéne. Nem igazán van mint beszéljek a testőrömmel, amúgy is koncentrálok a gyors sérülés mentes haladásra, főleg ilyen tömegben ami most itt van. Nem soká mégis megtöri a csendet, na de nem azért hogy feldobjon valami jó témát ami eltereli a figyelmem. Úgy fest kiszúrtak minket és elkezdtek követni, csupa öröm és boldogság, főleg az a rész hogy futnom kell majd, nagyon jó, ha menni alig tudok futni hogy fogok? Bár ha az életem a tét akkor csak fog menni, ha nem akkor elkapnak és jajj nekem, szaporázódnak is a lépteim. Úgy döntöttem inkább a lábam fájjon egy kicsit, esetleg kibicsaklott bokával üljek otthon pár hetet minthogy megkínozzanak, ésszerű, csak eddig nem gondoltam bele. Aaaj nem akarok futni, de azt se hogy elkapjanak, húzom a szám meg minden bajom van. Nem tudom kinek fájt hogy nyugodtan el voltam, gondok nélkül de igazán megfulladhatna. Ja, most jut eszembe, van egy paprikaspray a táskámban, vajon a hasznomra lehet? Na majd kipróbáljuk ha szorul a hurok.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 04 Aug. 2015, 13:26

Adrian azt, hogy a vámpírlét szívás eddig is tudta, hisz minden ismerőse meg fog halni, az emberek okkal félnének tőle ha megtudnák, így kell enni és nem járhat suliba mert nem bírja a napot úgyhogy a jövője is bizonytalan. Viszont azt nem hitte volna, hogy a vámpírok vadásznak egymásra és emiatt nagy valószínűséggel nem éri meg az öreg vámpír kórt. Sikerül fognia egy fickót aki megérdemli, hogy kicsit megcsapolják. Nem hal bele úgyhogy Adrian lelkiismerete nem jelez. Viszont a vér az most más volt. Nem értette miért. Azt gondolta, hogy talán köze lehet ahhoz, hogy meg van sérülve. Épp elkezdett volna keresni valami helyet ahol meghúzhatja magát talán egy másik havert, de ekkor valami éles hangot hallott. Ahogy odanézett látta ahogy valami meteor zuhan le. Ad' hirtelen nem is tudta mi történik és mit kéne csinálnia. Adrian csak akkor eszmélt fel mikor már a földön feküdt és a valami földet ért. Felállt végignézett magán, hogy nem sérül-e meg. Ha nem akkor elindult a legközelebbi számítástechnikai üzlet felé vagy internet kávézó felé. Valahonnan meg akarta tudni mi történt. A híradóból vagy bárhonnan.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 04 Aug. 2015, 16:00

~ Olympia Kaszinó - Hjuchia Sakura(Múmia) ~

A földön rángatózók abbahagyják a mozgást és végleg elnyúlnak a földön. A szemükből, orrukból és a fülükből pedig vér folyik ki. A helyzet egyre aggasztóbbá válik, érzem ahogy felszabadulok némi súlytól. A ruhák is nagyok lesznek rám ez után. Jó pár kilóval lettem könnyebb és értetlenül nézek magamra és kigombolom a kosztüm felsőt. A csápjaim egy trikó és a blúz között voltak így nem az érdekel, hogy hogyan áll rajtam a ruha hanem azon, mi történt a csápjaimmal. Nem is érzem őket vagy tudom mozgatni- gondolom - így aggódok. Ahogy kikutatom az egyik szálat a ruhák közül látom meg, hogy mi történt vele, elaszodtak.
- Mi a f*ß...
Jegyzem meg miközben a kezemben tartom. Méreg, vírus... Biztos vagyok benne most már, hogy ez a robbanás biológiai fegyver volt. Meg kell néznem a többi halottal mi történt. Megigazítom az arcomon a maszkot miközben megindulok a hozzám legközelebbi holttesthez. Még jó, hogy maszkot vettem és nem a csápjaimmal kötöztem körbe a fejemet. Komoly problémákat szült volna. Bár kizárt, hogy most bárkit is érdekelt volna...
Minden esetre nem érek el a hullához. Éles sípoló hangot kezdek el hallani és a füleimhez kapok majd pedig egy erős lökéshullám lever a lábamról, a sípolás pedig abba marad. Feltápászkodok a földről ha tudok és fojtatom az utamat a hullához, hogy ránézzek milyen károkat szenvedett az el a nyílvánvaló vérzések mellett.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Charles Wilson on Csüt. 06 Aug. 2015, 02:13

Staten Island déli része - romos raktár, Svarog és Sentinel

Az aprócska konténerek, semmi különösebb szagot nem árasztottak magukból, igazából semmilyen szagot nem éreztem rajta. Legfeljebb a környezetből adódó, friss szagokat. A tartályok összeszedése, igen hamar másodlagos, sőt, mondhatni elhanyagolható feladatnak tűnt, amikor az egyik ügynök rosszul lett, majd elhalálozott, illetve Dragunov ügynök is furcsa változásokon ment keresztül. Először a többi ügynökre pillantottam, akiknek semmilyen különösebb baja nem lett, mondhatni makk egészségesek voltak. A társaságból, nekem sem lett semmi különösebb bajom. Nem kellett Einsteinnek lennem, hogy levonhassak következtetéseket. Sisakom rádiógombjához nyomtam az ujjamat, majd amikor a műveleti központ bejelentkezett, megszólaltam.
- A szakasz két mutáns tagja, borzalmas állapotváltozáson esett keresztül. Borisz Dragunov ügynök, elvesztette minden mutáns jellegét. Sem rajtam, sem a szakasz nem mutáns tagjain, semmilyen változás nem történt. Ismétlem, X-génnel nem rendelkezőkre, semmilyen hatással nem volt az esemény!
Nem volt nehéz ebből levonni a következtetéseket. Illetve abból a jelenségből sem, hogy a csapat mutánsain kívül, senkinek sem esett baja. Persze lehet, hogy tévedek, de ki tudja.

Aztán valami lezuhant az égből és a robbanás hangja beterítette az egész várost. Ilyesmivel se találkoztam még, de jó volt ismét azzal a tudattal feltápászkodni a földről, hogy "életben" vagyok még. Igyekeztem felsegíteni a társaimat, élőhalottként, mégis csak nekem sikerült, elsőként feltápászkodni a földről. Az egyik ügynökre pillantottam.
- Vigye be Dragunov ügynököt a bázisra. Ő túlélte a támadást, időben meg kell vizsgáltatnunk, hogy mi történt vele. Ha kiderítjük mi folyik Dragunov ügynök körül, akkor azt is kideríthetjük, mit kell tennünk a további áldozatokkal.
Ezután, rápillantok az órámra. Én sajnos nem érek rá napfelkeltéig itt sürögni-forogni. Semmi kedvem szabadtéri tábortüzet gyújtani a terepmunka kellős közepén.
- Mit ír a kézikönyv, ha rászakad New Yorkra egy kósza égitest?
Teszem fel az egyértelmű kérdést, hogy ilyen helyzetben, hogyan tovább. A Zola bázis lezárva, arra nem mehetünk, a tartályok egyértelműen veszélyesek, akkor tehát?

_________________
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Charles Wilson
Charles Wilson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Svarog on Csüt. 06 Aug. 2015, 10:30

Dragunov döbbenten nézett rá a kezeire, amik lassan megváltoztak és emberszerűek lettek. A gyengeség egyre jobban fokozódik, ahogy a szárnyai is visszahúzódtak a hátába, valamint a repülést támogató izomzata is sokkal kisebb lesz.
Lassan feltápászkodik, és megszédül.
Ember lett, legalábbis képességek nélkül ember, olyan mint a többi. Minden, mi eddig ő volt, egyszerűen semmivé foszlott. A neve mintha nem a sajátja lett volna.
Lenyugtatta magát, és arra az ügynökre nézett, aki megjegyezte, hogy emberként sem ronda.
- Ja, romlott a helyzet - válaszolta halkan, és odalépett a halott SHIELD ügynökhöz, akiről kiderült, hogy mutáns volt. És nem tudta megmenteni.
Wilson azt javasolja, hogy vigyék vissza a bázisra. Svarog pedig együtt tud vele érteni. Ő valamiért túlélte, míg az az ügynök meghalt. És benne van a kulcs, hogy lehetne másokat is megmenteni.
- Jó - felelte Wilsonnak. - Bemegyek a bázisra kivizsgálásra. Wilson, maga veszi át a küldetés vezetését.
Ekkor megremegett a talaj, ezzel együtt egy hatalmas robbanás hangja érkezett, megremegtetve a raktár falait.
Wilson megkérdezi, hogy mi ilyenkor a teendő a kézikönyv szerint. A rádióhoz nyúl, és bejelentkezik a bázisnak.
- Itt Dragunov ügynök. Visszatérek a bázisra, és a biztosítást Wilsonra bízom. Túléltem a támadást, és felajánlom magam az orvosoknak. Van valami hír, hogy mi a franc zuhant le?
Biztos van egybeesés ezzel kapcsolatban.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Theon Lupin on Pént. 07 Aug. 2015, 02:26

Olympia kaszinó, Bronx

Theon szemével figyelte ahogy Zield még mindig a kicsinyeit hajkurászta, miközben a másik miniszter szemmel láthatóan rosszul volt. A közvetlen veszély azonban látszólag elhárult, a rádióban pedig csak kifogásokat hallott. Ezen azonban most túllépett. Az emberei egyszerű droidok. Neki kell az agynak lennie. Bólintott, majd magához intette doktor Jones idősebb testőrét.
-
Peter. Vigyék az elnököt a konvojhoz. Mennie kell. Az összes terepjáró tartson magukkal. Nem kell betartani a kreszt. Azért vettünk több tonnás és több száz lóerős páncélozott autókat, hogy használjuk. Kövér gázzal menjenek keresztül mindenen, ha kell a járdán. A hatósági kordonokon a diplomata rendszámuk juttatja át magukat. Vagy a kövér gáz. Az autók és az emberek nem számítanak. De doktor Zieldnek haladéktalanul el kell jutnia a legközelebbi AIM létesítménybe és át kell vennie az irányítást. Induljanak! - adta ki az utasítást, majd a mikrofonját a szájához emelte. - Washingtont útra kell engedni, Boone a rangidős. - Deaktiválta a rádiót és Sakurához valamint a testőreihez fordult. - Segítsék a minisztert, láthatóan nincs jól. Aztán menjünk arra, amerre terelnek. Egyelőre maradunk.


Felszerelés:
Ruházat:
Fekete hajszálcsíkos öltöny, mellénnyel, fehér ing, fekete nyakkendő apró fehér tulipán mintákkal. Fekete bőr kesztyű mindkét kezén, de az implant miatt hordja. A zakó személyre szabott, hogy esésével se árulja el az övén lévő pisztolyt.
Felszerelés:
- "Puha" golyóálló mellény, rejtve az inge és a mellény alatt.
- Walther CCP egy "belső" rejtett tokban
- Rádió a zakója belső zsebébe rejtve, fülessel, mikrofonnal.
- Mobiltelefon
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by King Raten Chromixen on Pént. 07 Aug. 2015, 11:09

~Joseph, Manhattan~

A kommikátoron keresztül Vízió válaszol a kérdésemre, mire csak biccentek egyet. Nekem elég, ha az android előre gondolkodik, én pedig csak az épp soron lévő feladatra koncentrálok, amúgy is jobb szeretem az ilyen hozzáállást. Az én dolgom, hogy meghúzzam a ravaszt, a felettesem majd gondolkodik - gondolatban pedig Víziót tüntetem ki a szakaszvezetői ranggal. El is indulok a megadott irányba, de sorra megállítanak minket a civilek, én pedig nem lőhetem le őket az egyszerűség kedvéért.
- Erre nem válaszolhatok... már intézkedünk az ügyben... hamarosan értesítjük a lakosságot... kérem nyugodjanak meg, urai vagyunk a helyzetnek. - ilyen, és ehhez hasonlító válaszokat ismétlek sorra az embereknek, majd végignézem, ahogy a műholdunk szépen a földbe csapódik. Szép kis műsor, meg kell hagyni, tetszik ez a ferfoldulás és káosz, ilyenkor a drónok se olyan hatékonyak, gondolom én. Mármint, valószínű hogy azokat is főbb csomópontokhoz irányítják, hogy jobban lássák az eseményeket, és nem csak úgy járőröznek a városban mint amúgy. A legjobb időpont a gyilkosságokra, én pedig itt vagyok egy rohadt egyenruhában. Na mindegy, a lényeg, hogy elérjük a negyed határát minél előbb, miközben próbálok shield katonaként viselkedni, de azért az érdekesebb mutáns szenvedéseket is rögzíteni a kamerával. Ha másnak nem, esti szórakoztatófilmnek megteszi.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 07 Aug. 2015, 11:26

~Michael, Olimpikon kaszáló... izé, Olympia Kaszinó~

Nos, a mutánsok megdeglettek. 10/10 biztonsági őr, csak a vendégek egy szűk csoportja purcant ki még az étkezés előtt. Sóhajtok egy nagyot, és intek az illetékeseknek Athéna parancsára.
- Hallottátok! Ne kelljen nekem is szólnom! - adom át a parancsot, hát igen, a szar mindig lefele folyik, tartja egy katonai mondás. Nem mintha lettem volna valaha is katona, de legalább láttam olyanokat már egész közelről. És filmen is. Ha hozzák a ruhákat, akkor körbenézek, és próbálok intézkedni, ahol kell. Az embereket lenyugtatni, a terepet biztosítani, ilyesmi.
Csapó kettő, nincs még vége a műsornak, éles sípoló hanggal kezdődik, ami sehol semmilyen körülmények között nem jelentett még jót. Utána pedig egy lökéshullám, ami meglepetésként ér, és még engem is lesodor a lábamról.
- ZEUSZ SZAKÁLLÁRa! - káromkodom egy sort, aztán körbenézek a teremben. Ha látszólag jól vannak az emberek, akkor engedek magamnak fél perc aggódást. Jenna! Hol a fenében vagy szerelmem? Továbbra is vívódok, menni akarok, de az eszem azt súgja ne tegyem. A kommunikátorba szólok.
- Két minotaurusz kimegy, és megkeresi Jenna Collinst. A park és a kaszinó közötti távolságon nézzék. Azonnal. A nő bármikor bejöhet. - mondom el a gyors parancsot, felőlem aztán Posszeidon szigonya is a mellkasomba állhat, az se érdekel mostmár, biztonságban akarom tudni a csajt.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Nautia on Pént. 07 Aug. 2015, 22:37

Queens kikötőtérség, Queens

Társam hirtelen összeesik és nekem sincs sok időm átgondolni a lehetséges kiváltó okokat mert én is kezdek rosszul lenni. Talán a titokzatos robbanás, vagy annak repeszei lehetnek a felelősek. Sokra azonban nem megyek a feltételezéssel hiszen hamarosan elsötétül előttem a világ...
Mikor újra magamhoz térek légzőmaszk van rajtam, ami egyet jelent azzal, hogy egyik társunk meghalt. Ez minden akció során megeshet, a különös roham okozta hirtelen halál viszont koránt sem nevezhető szokványos dolognak. Nem is hagyna nyugodni az ügy, ám ahogy egyre inkább kitisztul a fejem és a közeledő szirénák hangja eljut a tudatomig rájövök, hogy nincs vesztegetni való időnk.
Szólok megmaradt két társamnak, hogy telepítsenek robbanószert a páncélterembe is, amíg én őrködök (és főleg összekaparom magam).
Ha ezzel megvannak megpróbálunk minél előbb távozni a színről és olyan távolságba jutni ahonnan már "biztonságosan" a levegőbe röpíthetjük az épületet.
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 08 Aug. 2015, 09:33

Résztvevők: Adrian Sommerfield, Jenna Collins, Nautia, Theon Lupin, Dr. Zield Jones, Hanna Jones-Rider, Tiger Greyson / Blokk, Charles Dialin / Zűrzavar, Borisz Dragunov / Svarog, Joseph Soltzbauer, Michael Nikostratos, Irina Shane, Hjuchia Sakura, Yochike Hiraoka, Charles Wilson
Következő körváltás: 2015. augusztus 12. (szerda)

Olympia kaszinó, Bronx – Theon Lupin, Dr. Zield Jones, Hanna Jones-Rider, Michael Nikostratos, Hjuchia Sakura és Jenna Collins
Theon emberi is mind a földre kerültek, onnan kellett felkelniük, de azonnal bólintottak. Terelgetni kezdték a Jones házaspárt a másik helységbe. Eközben Sakura nem engedte, hogy őt kísérjék, hanem megérkezett az első halotthoz. Még mindig gyengének érezte magát, egy középkorú nő volt a mutáns, akit megnézett. A nevét nem tudta, hogy kicsoda. Azonkívül nem látott külsérelmi nyomot rajta, hogy az orrából, füléből, szeméből és a szája széléből vér szivárgott. Fel kellett volna boncolnia és komplett vizsgálatokat végeznie, hogy megtudja az eredményt.
Eközben mindenki halhatta a Michael szavait, hogy kit akar megkeresetetni. A szavait már a belépő Jenna is hallotta. Rajta is látta mindenki, hogy alapból mutáns, de talpon  volt, a szőrzete több helyen erősen megkopott és láthatóan ő sem volt a legjobb állapotban, ahogyan az AIM egyik minisztere – Sakura – sem.
Theon emberei pedig Jonesékat átvitték a másik helységbe, ahol mindenki értetlenül telefonnal, tablettel azonnal a világhálót kezdte böngészni, hogy mi történhetett. És el is indultak velük kifelé, odakint a teljes káosz fogadta őket, az utcán emberek feküdtek, mindenhol betört ablakok, megrongálódott autók, azok ablakai is betörtek, a golyóálló üvegek nem. Az emberek pánikban menekültek a nylít utcáról, ahova csak tudtak.

Salem, Xavier iskola – Charles Dialin / Zűrzavar
Charles is egyre rosszabbul érezte magát, majd eszméletlenül terült el a földön.
(Ha visszajössz és írsz magadhoz térsz.)

X kerület, Bronx – Adrian Sommerfield
Adrian talált a közelben kivetítőt, amin megtudhatta, hogy mi történt. Elmhurst utcáin, Queens-ben történt az eset. Amit mindenki látott az égen, valami nagy tárgy lezuhant és becsapódott arra a környékre. Élő képet is lehetett látni, igencsak nagy pusztítást hagyott maga mögött az a valami. Még égett egy kicsit, de valószínűleg perceken belül elalszanak a lángok, akkor jobban lehet majd látni, hogy mi az. egy bizonyos volt azonban máris, nem bomba volt, ahhoz túl nagy volt ez a valami.

Egy romos raktár, Staten Island déli része – Borisz Dragunov / Svarog és Charles Wilson
Svarog amennyiben próbálkozott azzal, hogy tüzet tud-e gyújtani, azt még képes volt. Csak a külső jegyeket vesztette el, nem mindent. A kérdésre szinte azonnal kapott Charles választ.
- Menjen ki a helyszínre és a különleges érzékeivel kezdjen vizsgálódni Wilson ügynök – mondta a diszpécser.
A csoport két autóval érkezett, amikkel repülni lehetett, így Svarogot is vissza lehetett vinni a központba, míg Charles is eltudott jutni perceken belül a helyszínre.
(Svarog lásd lejjebb, még kapsz egy üzit, ha Charles megy a helyszínre, akkor kérlek az Elmhurst, Queens legyen a helyed címe, Svarognak meg a SHIELD negyed)

Queens kikötőtérség, Queens – Nautia és Yochike Hiraoka
Nautiáék eltudták helyezni a bombákat, hallhatták, hogy a szirénák nem jöttek közelebb, mintha megakadtak volna. Éppen ezért sikerült megtenni mindezt, majd elindultak kifelé. Amint ez megtörtént és kiértek az utcára egy nagyobb hullám csapta őket a falhoz. Elég messze voltak a tengertől ahhoz, hogy tudják nem történhetett volna meg mindez. Nem messze tőlük egy ismerős alak lebegett. Doria McKenzie-Boltagon, az uralkodócsalád tagja, aki a jövőből érkezett vissza. Ő volt Neptun vallásának főpapnője, istenük avatarja és a szárazföldiek egyik segítője, a Bosszú Angyalok csapatának tagja.
< - Meddig akarjátok még a szárazföldieket terrorizálni? – kérdezte atlantiszi nyelven. >

SHIELD negyedhez, Manhattan – Tiger Greyson / Blokk, Joseph Soltzbauer, Borisz Dragunov / Svarog és Irina Shane
- Most fusson! – szólt Don Irinának, amint felkecmeregtek a földről a robbanás után.
Eddigre már elég közel voltak a SHIELD negyedhez. Ha a lány megteszi, amit mondtak hallotta, hogy a háta mögött lövések dördülnek több is. több golyó mellette csapódott be, egy még súrolta is, kisebb égési sebet hagyva a jobb felkarján. Azonban szerencsére a sarok közel volt, ami a SHIELD negyedhez vezetett, azonban, amikor befordult ott, hatalmas embertömeg fogadta, akik próbáltak bejutni a negyedbe, a SHIELD erői meg kint tartani próbálták őket.
Svarog is látta a hatalmas tömeget, igaz ő a repülő autóból. Látta a káoszt a városban, a rengeteg halottat. Az állapota nem romlott azóta, csak a gyomra forgott, gyengének érezte magát. A repülőautó a járványügyi központ épületének tetején szállt le és egy orvos már kint várta nővérekkel és hordággyal.
- Hogy érzi magát Dragunov ügynök? – kérdezte.
Odakint Joseph és Blokk próbáltak a negyedhez közelebb jutni. Ami továbbra sem volt túl könnyű feladat. Az emberek tovább zaklatták őket és a számuk végtelen volt. Úgy félútig sikerült eljutni, amikor ők ketten is meghallották a lövéseket a közelből. Amúgy is pánik hangulat volt, de erre mégjobban kitört mindez az emberek között. Egymást kezdték löködsni, ütni, taposni, ahogyan menekülni igyekeztek.

//Továbbra is kéretik kiírni, hogy hol vagytok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tükörvilág - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 08 Aug. 2015, 10:37

X kerület. Bronx

Adrian a modern világ fiaként az ilyen helyzetekben is a technikához fordul, hogy segítsen neki. És szerencsére talál is egy kivetítőt. Igaz nem sok infót tud meg. Annyit csak, hogy Queens-ben ért földet az a valami. Még lángol, de remélhetőleg mindjárt kiderül mégis mi az. Adrian-nak nem tetszik ez a helyzet. Nem tudja mi történik és miért mindig New York.
~Egyszer nem történhetne valami katasztrófa mondjuk Oroszországban vagy bárhol máshol ami elég távol van New Yorktól. Minden űrlény, démon, varázsló, robot New Yorkot akarja szétverni? Miért pont New Yorkot. Pedig ez egy tök jó hely.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág - Page 3 Empty Re: Tükörvilág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.