A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 20 Aug. 2015, 22:56

Mivel az e világi kaland a 8. a Kígyó fészkei lassan a végéhez közeledik, így gondoltam ideje lenne kiírni a következő korszakkalandot.

Az előző kalandokban történt:
Az első Hydra kaland során a SHIELD-hez eljutóknak a tudomására jutott, hogy a Hydra az, ami elkezdett mozgolódni, Miller ezredestől megtudták, hogy tud a SHIELD a szervezet létezéséről, azonban hiába kutatják őket lassan két éve, semmit sem tudnak róluk, nem találják őket ezen a bolygón, mintha nem is léteznének.
A diákok elrablása is a Hydra rovására volt írható és a hazatérő diákoknak hála kiderült, hogy azért nem találják a Hydra-t sehol, mert másik realitásokban rejtőznek, mert a diákokat is ott tartották fogva, és kísérleteket végeztek rajtuk valamilyen oknál fogva.
A második kaland során a Hydra tagjai egy chipet loptak el a SHIELD-től a saját géphadseregük számára, illetve a diákokon kikísérletezett vírust bevetették az egyik arénában, egyelőre szerencsére sikertelenül, de egy biztos volt, hogy mindez csak a kezedet.
A harmadik kaland során a Hydra megtámadta teljes New Yorkot, hogy teszteljék a robotjaikat, a támadás egyik célpontja többek között az egyik nemzetközi tudományos expo volt, hogy onnan prototipusokat és új technológiákat raboljanak, ezzel egy időben a Kéz egyik bázisát is megtámadták Japánban és Osborn Angyalai is veszteségeket szenvedtek.
A negyedik kaland során kirobbant a maffia háború New Yorkban, hála az Orvgyilkosok Ligájának, Thorhalla hiába nevezett ki egy Kingpint nincs egyesített alvilág. A Hydra végre szerzett egy igencsak jól védhető bázist magának, az alelnök parancsára az Amerikai hadsereg lebombázott egy kisvárost New York államban. Az X-men és a mutáns iskola a diákok biztonsága érdekében elhagyta NY-ot és Salembe, az eredeti Xavier birtokra ment. Osborn pedig bevetette az őrszemeit hosszú idő után. Illetve a hosszú ideje rejtőző AIM színre lépett végre.
Az ötödik kaland során a Hydra megismert egy új ellenséget, aki igazából annyira nem is volt új, egy régi került elő. Egy őrült tudós halálos vírust engedett rá Raten szigetére, de az AIM segítségével sikerült megfékezni azt. New Yorkban időlegesen összefogott a Hydra és ahelyi alvilág, majd az Orvgyilkosok ligája által a városba behozott drogot tesztelték rajtuk. SF-ben pedig a SHIELD remélhetőleg felszámol egy vallási szektát.
A hatodik kaland során kiderült, hogy az AIM-nek felbukkant egy új ellensége az egyelőre rejtélyes Roxxon cég személyében és ők voltak, akik bioterrorizmussal csaptak le Chromix-land-re is. A Hydra emberei továbbra is Arnin Zola-ra vadásznak és egy új világra/dimenzióba is elkerültek ezen idő alatt. Avalonban Merlin korábbi ellensége, Naporcájú Nimue próbál kiszabadulni a börtönéből és ezt kell a hősöknek megakadályoznia. Ezen felül a Hydra próbálta elvarrni a szálakat és megöletni azokat, akik túlélték a víz alatti kísérletezést, eddig nem sok sikerrel.
A nyolcadik és kilencedik kaland során:
A Hydra sikertelenül próbálta megtámadni az ARMOR-t, így egyelőre a fő tervüket (amit épp a 9. kalandon viteleznek ki), emiatt egy mézesmadzagot nyújtottak a SHIELD-nek az egyik Kockájuk képében.
E mellett az Orvgyilkosok ligájával szemben sikerült Matsumoto-nak és embereinek pár szövetségest találniuk a Maffiaháborúban.

A hetedik kalandot nem írtam bele, mert nem tartozott a korszakhoz különösebben.

Játékszabályok
Ez most négy (három) szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. Három teljesen külön helyszínen. Négy helyről indul, aztán később kettő össze fog érni valószínűleg, de az majd kiderül, hogy mennyire alakul úgy a dolog.

Amit még kérek, hogy mindenki írja majd oda, hogy 3, vagy 5 naponta szeretne körváltást, és attól függően, hogy melyik rész hány naponta szeretne körváltást, úgy fog zajlani az adott rész. Én a 3 naponta résznek örülnék jobban, az 5 napnál túlságosan elkényelmesedtek és a többség mindig kicsúszik a határidőből, vagy az utolsó pillanatban ír mindenki. Ha nagyjából fele-fele arányban lesznek jelentkezők, akkor ismét 4 naponta fogok váltani, mint a mostani alatt. Illetve, ha valahova korábban írtok, akkor ott értelemszerűen korábban is lesz körváltás.

Minden kalandra min 3-4 jelentkezőt várok ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat.

1. Hydra vs. Roxxon:
Ide a korábban felvett Hydra ügynökök jelentkezését várom, de aki szeretne becsatlakozni hozzájuk, olyan is jöhet, csak kérek egy rövid összefoglalást arra, hogy miként szervezte be Hydra, illetve ide fogadok el ingyen NJK-kat is.
A csapat a Kockát úgy fejezték be, ahogyan elvárták tőlük, noha az ARMOR monitorozó szobáját nem sikerült megsemmisíteni. Most egy viszonylag könnyebb feladatot kapnak, a Nyugati parton korábban felbukkant Roxxon cég után kell utána járniuk és a lehető legtöbb információt ellopni a cégtől, illetve felgöngyölíteni, hogy mi az Y project.
Szokáshoz híven Black Ops küldi, gondolkodós, nyomozós, harci stílusú.

2. Az új hadvezér:
A Salem-i szál, később Avalonban folytatódik majd a kaland, ebben az X-diákok is érintettek igencsak, így erre a részre X-diákok is jöhetnek. Akik Vadföldön vannak azok is jelentkezhetnek. Ezen a szálon főleg X-men és X-diák karikat várok, de olyan is jöhet, aki éppen valamilyen oknál fogva ebben a kisvárosban tartózkodik úgy 30-40km távolságra New York városától.
Annyit előre elárulok, hogy diáktársakat kell megmentenie a diákságnak benne.

3. Az árnyak mögött:
Majd az előző kaland epilógusában, vagy ennek a prológusában kiderül, hogy Mordred végre magához tér és rendbe jött abból a sebből, amit még Albert okozott neki korábban. Ő lesz a kaland központi szereplője.
A kaland NY-ban kezdődik majd, esetleg New Jersey-ben közvetlen a Washington híd túloldalának közelében, hogy könnyű legyen odajutni egy rendezvényre. Később ez is Avalonban folytatódik majd, ez lesz a négy kaland közül a leginkább az, ami úgymond világmegmentős, még ha nem is olyan nagy mértékben.
Misztikus thriller leginkább a kaland fajtája.

4. Maffiaváros:
Erre a kalandra Z adta az ötletet egy korábbi említésével, hogy milyen filmet látott a neten. New York alatt a csatornákban mindig is köztudott volt, hogy külön város van, hogy erre is élnek emberek. A maffiák a fenti utcai dolgok helyett egyre többet itt gyűlnek össze a mindennapos ügyeket intézve. Minden maffia csoportnak megvan a saját területe és egy nagy közös rész, ahol üzletelnek. Szigorú szabályok vannak, ez egy menedék, itt csak a kiírt harcok alatt lehet egymásnak esni, ha valaki megszegi őket, annak a bandáját, maffiáját kizárják innen és szabad préda lesz a Ligának.
A játékosok véletlenül, vagy szándékosan (maffia érintettségű karik) kerülnek ide, street level kaland, nagyon sok titok van szétszórva a városban, amit fel lehet fedni. Itt a görögök is felbukkanak, így a kalandban egyszerre vannak ők és avalon is érintve.

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
Karakter neve:
Melyik kaland rész:
Hány naponta legyen körváltás:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Atum on Csüt. 20 Aug. 2015, 23:06

Karakter neve: Atum (és Aurora Howe)
Melyik kaland rész: Az árnyak mögött
Hány naponta legyen a körváltás: Szerintem jöhet a 3.

Karakter neve: Melody Croft
Melyik kaland rész: Az új hadvezér
Hány naponta legyen a körváltás: Mehet a 3.


A hozzászólást Atum összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 21 Aug. 2015, 20:32-kor.
Atum
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 21 Aug. 2015, 12:44

Karakter neve: Kayla Felice Norwood
Melyik kaland rész: 2. Az új hadvezér
Hány naponta legyen körváltás: 4 nap


Karakter neve: Jenna Collins
Melyik kaland rész: 4. Maffiaváros
Hány naponta legyen körváltás: 4 nap

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 21 Aug. 2015, 13:27

Mind3-an elfogadva.


Hydra vs. Roxxon:

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by King Raten Chromixen on Pént. 21 Aug. 2015, 15:40

Hoznék egy kisebb sereget, és poszthuntot meg felesleges loginokat elkerülve ide írnám michaelt is

Karakter neve: Joseph Soltzbauer
Melyik kaland rész: Hydra vs Roxxon
Hány naponta legyen körváltás: 5

Karakter neve: Ralf Shaw
Melyik kaland rész: Az új hadvezér
Hány naponta legyen körváltás: 5

Karakter neve: Michael Nikostratos
Melyik kaland rész: Maffiaváros
Hány naponta legyen körváltás: 5

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 918
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Charles Wilson on Pént. 21 Aug. 2015, 16:42

Karakter neve: Charles Wilson
Melyik kaland rész: 2. Az új hadvezér
Hány naponta egyen körváltás: 5

_________________
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Charles Wilson
Charles Wilson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Imamu Theodore Devine on Pént. 21 Aug. 2015, 20:55

Karakter neve: Damian Adkins
Melyik kaland rész: Az új hadvezér
Hány naponta legyen a körváltás: 3.

Karakter neve: Ginny Dwerryhouse
Melyik kaland rész: Az új hadvezér
Hány naponta legyen a körváltás: 3.


A hozzászólást Imamu Theodore Devine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 28 Aug. 2015, 22:56-kor.

_________________
Reneszánsz: Imamu Theodore Devine; Ginny Dwerryhouse (Diversity);
X-diák: Damian Adkins (Steg);
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Pént. 21 Aug. 2015, 23:45

Karakter neve: Aashirya Nakti Singh
Melyik kaland rész: Árnyak mögött
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap

Karakter neve: Patrick H. Brandt - ha végez addigra a magánkalanddal
Melyik kaland rész: Maffiaháború (a titkok miatt)
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap

Karakter neve: Theon Lupin
Melyik kaland rész: Ha érdekelt az AIM valahol
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap


Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 22 Aug. 2015, 00:05

Mindenki elfogadva.

Hydra vs. Roxxon:
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Theon Lupin (3 nap)

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)
Melody Croft (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Charles Wilson (5 nap)
Damian Adkins 3 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)
Aashirya Nakti Singh (3 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Patrick H. Brandt (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 22 Aug. 2015, 00:50

Samuel McShuibhne
Maffiaháború
Legyen három.
Már várom.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1313
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 22 Aug. 2015, 13:22

Elfogadva.

Hydra vs. Roxxon:
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Theon Lupin (3 nap)

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)
Melody Croft (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Charles Wilson (5 nap)
Damian Adkins 3 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)
Aashirya Nakti Singh (3 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Patrick H. Brandt (3 nap)
Samuel McShuibhne (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Az új hadvezér

Témanyitás by Timofei on Szomb. 22 Aug. 2015, 20:22

Karakter neve: Kayato
Melyik kaland rész: Az új hadvezér
Hány naponta legyen körváltás: mindegy

_________________
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 21
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 22 Aug. 2015, 21:33

Elfogadva.

Hydra vs. Roxxon:
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Theon Lupin (3 nap)

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)
Melody Croft (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Charles Wilson (5 nap)
Damian Adkins (3 nap)
Kayato (4 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)
Aashirya Nakti Singh (3 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Patrick H. Brandt (3 nap)
Samuel McShuibhne (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 23 Aug. 2015, 17:53

Karakter neve: Darren Cain
Kaland: Árnyak mögött
Körváltás: 3

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 23 Aug. 2015, 20:43

Elfogadva.

Hydra vs. Roxxon:
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Theon Lupin (3 nap)

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)
Melody Croft (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Charles Wilson (5 nap)
Damian Adkins (3 nap)
Kayato (4 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Darren Cain (3 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Patrick H. Brandt (3 nap)
Samuel McShuibhne (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Svarog on Hétf. 24 Aug. 2015, 12:38

Karakter neve: Svarog/Vaszilij (X-diák)
Melyik kaland rész: Az új hadvezér
Hány naponta legyen körváltás: 4 naponta

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 949
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 45
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 24 Aug. 2015, 15:33

Svarog Jr. is elfogadva.

Hydra vs. Roxxon:
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Theon Lupin (3 nap)

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)
Melody Croft (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Charles Wilson (5 nap)
Damian Adkins (3 nap)
Kayato (4 nap)
Vaszilij  Dragunov (4 nap)
Borisz Dragunov / Svarog (4 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Darren Cain (3 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Patrick H. Brandt (3 nap)
Samuel McShuibhne (3 nap)


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 24 Aug. 2015, 16:08-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Svarog on Hétf. 24 Aug. 2015, 16:03

Ó, meg még Boris Dragunovval is jelentkeznék.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 949
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 45
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 24 Aug. 2015, 16:07

Jahogy okés, azt hittem h mivel többen Svarognak hívják Vaszilijt, így Te is ráaggattad Smile Mindjárt beírlak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Poison Ivy on Pént. 28 Aug. 2015, 18:56

Karakter neve: Poison Ivy
Melyik kaland rész: Az árnyak mögött
Hány naponta legyen körváltás: 3
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 28 Aug. 2015, 22:06

Elfogadva.
Svarog: utólagos engedelmeddel átteszlek a diák szálról a másikra, mert a Kockánál tett utolsó reagod miatt oda kerülsz, holnap meglátod, hogy miért is nem tudsz Salem-be menni.

Hydra vs. Roxxon:
Theon Lupin (3 nap)

Az új hadvezér:
Kayla Felice Norwood (4 nap)
Melody Croft (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Charles Wilson (5 nap)
Damian Adkins (3 nap)
Kayato (4 nap)
Vaszilij  Dragunov (4 nap)
Ginny Dwerryhouse (3 nap)

Az árnyak mögött:
Atum / Aurora Howe (3 nap)
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Darren Cain (3 nap)
Jenny Davis / Poison Ivy (3 nap)
Borisz Dragunov / Svarog (4 nap)

Maffiaváros:
Jenna Collins (4 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Patrick H. Brandt (3 nap)
Samuel McShuibhne (3 nap)


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 30 Aug. 2015, 23:41-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 29 Aug. 2015, 17:19

A kalandok a jövő hét második felében fognak kezdődni.
De addig is, akik az Árnyak mögött részre jelentkeztek, szabadjátékozhatnak itt:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2832-kepler-tudomanyos-kozpont - itt fog ugyanis a kaland majd kezdődni. Smile
(igen-igen mindig valamilyen rendezvény, konferencia)

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak DIhwhIA
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2254
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 19
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 03 Szept. 2015, 08:39

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Hydra-s szál nem lesz lemesélve egyelőre. Talán kicsit később elkezdem majd Paci-nak egyedül, vagy ha jön rá ember, akkor majd ha lesztek.
Maffiaváros holnap (pénteken) kezd. A másik két szál, mert majd valószínűleg az tartozik egybe azok vasárnap.

Még addig is lehet jelentkezni, ha valaki még szeretne.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 04 Szept. 2015, 00:06

A Maffiaváros szál elindult:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2843-piac#56602

A másik kettő majd vasárnap Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 06 Szept. 2015, 00:01


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak DIhwhIA
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2254
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 19
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak Empty Re: A Hydra felemelkedése 10: Titkok és Árnyak

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.