Mars

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Mars - Page 2 Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Kedd 08 Szept. 2015, 00:17

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~

Amit Tyranis válaszol Szökőárnak az egyáltalán nem nyeri el a férfi tetszését. De láthatóan abban egyetért, hogy aggódott Tyranis miatt.
- Mivel rám bízták, hogy vigyázzak a pelyhes seggedre, így igen aggódtam érted az együtt töltött idő miatt. Már ha érted miről beszélek.
A számukra kényelmes, valójában gyors tempóban hamar vissza is jutnak a Sivary bázisára. Tyranis visszakapcsolja a fájdalomérzékét, így közvetlenül is meggyőződhet róla, hogy teljesen meggyógyult a regenerációjának hála. A hibrid szavaira Szökőár csak a fejét rázza.
- Nem is Átkot akartuk kicselezni. A Spear valószínűleg az összes támadásunk a védőpajzsával védi ki. A valódi célpont az összes más birodalom, és elfogni a Lovasnak szánt személyeket és a tartalékot. A te létezésedről EDDIG nem tudtak. Most már igen. Gratulálok.
Az sem kerüli el a férfi figyelmét, hogy mit mond a lány a háborúról.
- Amit te mondasz az Zsarnok terve. Minden okosabb birodalmi ki tudja találni, ha hajlandó gondolkodni. A mi célunk hogy az egész Földet egyesítsük, mindenkit egyenlővé tegyünk aki nem a vezetőség tagja. Konzerváljuk a helyzet. Azután lehet gondolkodni jó utópiákon, ötleteken. Te is ennek a háborúnak az érdekében lettél létrehozva.
Szökőár ezután már a térkapu felé tereli Tyranist, akit nem is kell terelgetni, megy magától is.
- Nem tagadhatod meg a parancsainkat egyelőre. Ennek következményei lesznek. A kamasz az 5 éves kor körüli fiatal, akinek testében változások mennek végben. Olvass utána.
Ezután Tyranist már a fővárosban vezeti tovább a felügyelője. Egyelőre egy pihenőbe fog kerülni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars - Page 2 Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 08 Szept. 2015, 10:43

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~
Tyranis egyre jobban látta a szakadékot Szökőár és közötte, hogy teljesen máshogyan gondolkodnak és minden egyes szavával egyre jobban idegesíti fel a férfit. Ez a szó illett arra a legjobban, amit látott és tapasztalt eddig élete során. A következetése helyes volt, hogy a férfi tényleg aggódott érte és ennek hangot is adott. Továbbra is roppant feleslegesnek gondolta az efféle érzelmeket, hiszen most is bebizonyosodott, hogy ahelyett, hogy logikusan gondolkodott volna a férfi mindent hátrahagyva rohant, hogy odaérjen a lányhoz és megtudja, hogy mi történt vele.
- Értem – mondta. – Már kezdem megtanulni, hogy melyik érzelmek milyen külső jegyei vannak és mit szimbolizálnak.
Legalább is az erős érzelmek ilyenek voltak, mint a félelem, most az, amit Szökőárnál látott, a düh és harag. Szóval a legszélsőségesebbek, az iróniát például egyáltalán nem ismerte meg és nem is értette, hogy mi az, a miért használják részt igen, de megmondani nem tudta, hogy mikor is az valami. Annyit még nem volt emberek között, hogy részletesebben tanulmányozhassa mindezt. Mire visszaértek a Sivary bázisára Tyranis már teljesen rendben volt és normálisan is tudott válaszolni Szökőár kérdésére, aki láthatóan továbbra is dühös volt és nem elégedett.
- Mindebben nem akadályoztam a Sivary munkáját – kezdte. – A Spear a történelem során mindig is egyedül volt, maximum a Drox-Vex államkettőssel tartott szorosabb kapcsolatot. A Rocksolidban eldöntetett szerződés értelmében pedig újabb háború készül, teljesen logikus, hogy a Spear nem fogja a többi államot értesíteni arról, hogy mire készül a Sivary. Visszajutunk oda, hogy Átoknak látnia kellett az eredményeket, hogy mire jut a Sivary, ha akarnák nélkülem is tudták volna azt, hogy mire készül a Sivary, ha pedig akarták volna az elmúlt kétszáz évben is figyelmeztethették volna a többi államot.
Néhány pillanatot kivárt mielőtt folytatta volna.
- A létezésem pedig csupán DNS-em formájában lényeges. Ha a bázisuk nem képes megállapítani azt, hogy ősi-marsi DNS van bennem, akkor az aggodalom alaptalan. Csupán egy személy vagyok, akit a Sivary megtalált valahol. Nem logikus tovább gondolkodni ezen.
Kapott választ arra is, amit a háborúról mondott, azonban a válasz egyáltalán nem nyerte el a tetszését, sem pedig az, hogy neki is szerepet szántak ebben, főleg nem ilyen téren. Az egész nem volt logikus, nem volt benne rend, csak káosz. Roppant rövid számítás után megállapította, hogy nem volt kivitelezhető az, amit Szökőár mondott és a mit a Sivary akart.
- A Sivary terve kivitelezhetetlen – mondta. – Soha sem lehet egyenlő egy olyan gondolkodású személy, mint én, vagy te, egy olyannal, akinek az nehézséget okoz, hogy egy vonalat egyenesen meghúzzon, vagy bármilyen komolyabb matematikai számítást elvégezzen egymaga. Mindkét esetben ugyanaz lenne a véglet, hogy pár ezer ember maradjon a bolygón, de ebben Zsarnok terve és az én gondolataim a kivitelezhetőbbek, mintsem az, hogy erővel kényszerítse a Sivary az embereket az egyenlőségre.
Ekkor kellett rádöbbennie, hogy a saját elgondolásai, talán már-már céljai közel sem egyeztek azzal, amit a Sivary akart kivitelezni. Még számításokkal sem tudta eldönteni, hogy mindez a véletlennek volt köszönhető, vagy a Főlovas szándékosan ilyennek alkotta, hogy megkérdőjelezze és hatékonyabb megoldásokra késztesse a Sivary-t, csak éppen ezt a többi Lovas számára sem hozta tudomásul. Miközben átértek a térkapun már újra a Sivary fővárosban voltak. Nem értett egyet Szökőárral, mert egy nem logikus és nem hatékony parancsot nem fog végrehajtani, mert csak időkidobás és fecsérlés. Azonban nem mondott semmit sem erre, csak követte a férfit, majd a pihenőben várakozott tovább, ha megérkeztek oda.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars - Page 2 Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Szer. 09 Szept. 2015, 00:29

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~

Tyranis valóban elkezdte megtanulni, felismerni az egyes érzelmeket, legalábbis az egyértelmű jelek alapján tud hivatkozni a nevére és a hatásaira. A finomabb érzelmi állapotokkal egyelőre gondja van, később valószínűleg ezeket is megtanulhatja. Szökőárral együtt tart éppen visszafelé a Sivary bázisa és a Föld felé, mivel megszegte a direkt parancsot, ráadásul magát is bajba sodorta. A szavai azonban rendkívül logikusak és lehet hogy Szökőár a magyarázatát is elfogadná.
- Lehet igazad van, de ez nem változtat azon, hogy felfigyeltek rád, keresni fognak. És azt sem tudhattam távolról, hogy életben vagy-e biztosan.
Szögezi le a tényeket a Lovas és ezután nem is megy bele további vitába. A további téma szintén nem nyűgöző le a férfit a folyékony fém szimbiontával.
- Nagyon is kivitelezhető, arra van csak szükség, hogy nagyjából, bizonyos korlátokon és eltéréseken kívül teljes egyenlőség legyen az emberek között. Utána bármit épülhet. Úgy hallom a szavaidból Tyranis, hogy már nem akarod a Sivary érdekeit szolgálni. Ne felejtsd el, hogy a Főlovas hozott létre.
A beszélgetés után átlépnek a térkapun és a Földre kerülnek. Tyranis itt megtudja mi is a kamasz. Arra is ráébred, hogy a céljai nagyban egyeznek Zsarnok feltételezhető céljaival és semmiképp nem egyeznek a Sivary háborújának céljával. Arról fogalma sincs hogy ez belé lehet programozva szándékosan, vagy természetes dolog. Szökőár Tyranist a nagy tárgyalóhoz vezeti és utasítja hogy maradjon kint, várjon kint. Bent a Lovasok tanácskoznak, főleg az incidensről ami a Marson történt és a további lépéseken, terveken.
- Maradj itt!
Tyranist később hívják be. Mivel megtagadta a parancsot és olyat tett amit nem lett volna szabad, ráadásul kommunikációval kikerülhető lett volna, büntetést kapott. Két egységre eltiltották attól, hogy terepre menjen és bármit tegyen, tanulni sem tanulhat. Egy kutatóintézetben kell dolgoznia és kísérleteznie, mindenfélét kutatnia, hátha hatékonyabb eredményeket tud elérni - egészen biztosan igen - mint a helyi, földi tudósok. A két egység letelte után újra szabadon cselekedhet teljesen.

//A kaland ezzel véget ért. Köszönöm a játékot. Ez már a második kaland volt. Very Happy//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars - Page 2 Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 09 Szept. 2015, 10:37
Előtörténet
LINK

Kaland
Ősök kutatása
Tyranis
HPI/Ősi Marsi hibrid, Zsarnok szerű gondolkodással


Játékostárs(ak) neve: Szökőár


~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~
A lány számára úgy tűnt, hogy most már, ahogyan levezette, hogy nem logikus és hatékony, hogy a DNS-ét vizsgálták addig, amíg Sárkány ki nem hajította onnan, így nem igen kellett attól tartani, hogy ráfognak jönni arra, hogy Ősi-Marsi hibrid. Azonban arra, hogy nem tudhatta, hogy él-e volt néhány gondolata Tyranis-nak. Tudta, hogy Szökőár HPI-s, azonban a szimbionta miatt lehetséges volt, hogy már nem ott él és nincs összeköttetése Maniac-el, mert őt könnyedén megtudta volna kérdezni, hogy életben van-e még. Vagy pedig a szimbionta olyan mértékben megváltoztatta már, hogy ez a kérdés nem volt logikus. Mivel Tyranis annyira még nem ismerte az érzelmeket, hangsúlyokat, így nem tudhatta, hogy a férfi befejezte a témát, ennek köszönhetően még tett hozzá egy megjegyzést.
- Ez esetben szükségszerű kiépíteni egy olyan rendszert, hogy mindez nyomon követhető legyen és nem csak a Sivary Unión belül, hanem a teljes bolygón a Marsig bezárólag.
A következő téma, amit felhozott láthatóan ugyanúgy nem nyerte el a férfi tetszését, mint az előző. A válaszon kissé oldalra biccentette a fejét Tyranis. Egy egységgel korábban az volt a gond, hogy mindent megtenne a Sivary-nak, most az, hogy nem. Határozottan nem voltak logikus lények sem az emberek, sem a Lovasok. Továbbra sem értett egyet Szökőárral azzal kapcsolatban, hogy mennyire kivitelezhető a Sivary terve és mennyire nem. Ellenben kiderült, hogy a hosszú távú tervek közel sem egyformák, ami a lányt és az alkotóit illette.
- Ahol az érdekeink egyeznek, ott teszem a dolgomat, de ahol nem, ott a saját logikám szerint járok el az érdekeim hatékony kivitelezése érdekében. Máshogy nem lenne logikus.
Ahogyan visszaértek a fővárosba nem tudta kitalálni, kiszámolni, hogy direkt alkották-e ilyenre, vagy mindez természetes folyamat. A váróban egészen addig várakozott, amíg be nem hívták a Lovasok, hogy ítélkezzenek felette azért, amit tett. Miután bement ott, ha esélye volt rá, akkor logikusan levezette, hogy miért is kellett bemennie a bázisra és miért tette, amit tett. nem valószínű, hogy bárkit meghatott volna mindez, mert igencsak hosszú büntetést kapott is az engedetlenségéért. A feladat egyébként nem zavarta, sőt még jó is volt neki, mert közben is tudott tanulni, igaz nem olyan módon, mint egyébként, de kísérletezgetés közben egyébként is jobban megy mindez. Így a következő két egységet itt töltötte szinte folyamatos munkával, kísérletezéssel.


//Köszi a kalandot.//


template nélkül:

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~
A lány számára úgy tűnt, hogy most már, ahogyan levezette, hogy nem logikus és hatékony, hogy a DNS-ét vizsgálták addig, amíg Sárkány ki nem hajította onnan, így nem igen kellett attól tartani, hogy ráfognak jönni arra, hogy Ősi-Marsi hibrid. Azonban arra, hogy nem tudhatta, hogy él-e volt néhány gondolata Tyranis-nak. Tudta, hogy Szökőár HPI-s, azonban a szimbionta miatt lehetséges volt, hogy már nem ott él és nincs összeköttetése Maniac-el, mert őt könnyedén megtudta volna kérdezni, hogy életben van-e még. Vagy pedig a szimbionta olyan mértékben megváltoztatta már, hogy ez a kérdés nem volt logikus. Mivel Tyranis annyira még nem ismerte az érzelmeket, hangsúlyokat, így nem tudhatta, hogy a férfi befejezte a témát, ennek köszönhetően még tett hozzá egy megjegyzést.
- Ez esetben szükségszerű kiépíteni egy olyan rendszert, hogy mindez nyomon követhető legyen és nem csak a Sivary Unión belül, hanem a teljes bolygón a Marsig bezárólag.
A következő téma, amit felhozott láthatóan ugyanúgy nem nyerte el a férfi tetszését, mint az előző. A válaszon kissé oldalra biccentette a fejét Tyranis. Egy egységgel korábban az volt a gond, hogy mindent megtenne a Sivary-nak, most az, hogy nem. Határozottan nem voltak logikus lények sem az emberek, sem a Lovasok. Továbbra sem értett egyet Szökőárral azzal kapcsolatban, hogy mennyire kivitelezhető a Sivary terve és mennyire nem. Ellenben kiderült, hogy a hosszú távú tervek közel sem egyformák, ami a lányt és az alkotóit illette.
- Ahol az érdekeink egyeznek, ott teszem a dolgomat, de ahol nem, ott a saját logikám szerint járok el az érdekeim hatékony kivitelezése érdekében. Máshogy nem lenne logikus.
Ahogyan visszaértek a fővárosba nem tudta kitalálni, kiszámolni, hogy direkt alkották-e ilyenre, vagy mindez természetes folyamat. A váróban egészen addig várakozott, amíg be nem hívták a Lovasok, hogy ítélkezzenek felette azért, amit tett. Miután bement ott, ha esélye volt rá, akkor logikusan levezette, hogy miért is kellett bemennie a bázisra és miért tette, amit tett. nem valószínű, hogy bárkit meghatott volna mindez, mert igencsak hosszú büntetést kapott is az engedetlenségéért. A feladat egyébként nem zavarta, sőt még jó is volt neki, mert közben is tudott tanulni, igaz nem olyan módon, mint egyébként, de kísérletezgetés közben egyébként is jobban megy mindez. Így a következő két egységet itt töltötte szinte folyamatos munkával, kísérletezéssel.


//Köszi a kalandot.//

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars - Page 2 Empty Re: Mars

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.