Poison Ivy

Go down

Poison Ivy Empty Poison Ivy

Témanyitás by Poison Ivy on Pént. 28 Aug. 2015, 18:50

Adatok:

Név: Jenny Davis
Egyéb név: Poison Ivy
Faj: Szuperhumán
Nem: nő
Jellem: Régebben visszafogott volt, ám a baleset után megnyílt…Felfedezte igazi önmagát, hiszen rájött, hogy ő maga gyönyörű lett, kapcsolatot teremthet a természettel, irányíthatja a növényvilágot, ő is lehet valaki…Kerüli azonban az embereket, hiszen a bőre zöld, és tüskék állnak ki a karjából…
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2001 szeptember 8 , Kanada, Pittsburg
Kor: 25 éves
Család: Apja vállalkozó, Richard Davis (nem ismeri, születése után nem sokkal lelépett), anyja Lena Davis, érsebész. Testvére nem volt.
Foglalkozás: kémikus egy kisebb laborban, ami egy szintén kicsi gyógyszergyárnak termel.
Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: Balesete előtt kék volt, utána vörös lett.
Haja színe: Vörös
Bőre színe: világoszöld
Különleges ismertetőjel: Bőre zöld színű, karjain tövisek találhatóak. Ruhát nem hord, csupán a kényes testrészeire helyezett leveleket, melyek eltakarják azokat.
Repülési sebesség: (csak ha képesség)
Egészségi állapot/ betegségek: A változás előtt asztmája volt, mely az után eltűnt.

Életrajza:
Poison Ivy vagy eredeti nevén Jennifer Davis 2001-ben látott napvilágot. Apja ez után nem sokkal otthagyta családját, egyedül hagyva a nőt és a gyermeket.
Ez utáni életéről semmit nem tud, anyja ugyanis némaságot fogadott egészen addig, amíg lánya főiskolára nem megy. Nos Jenny szépen tanult, voltak barátai, ám valahogy sosem illett be osztálytársai közé…Mind gazdag söpredék volt, autóval hozták őket az iskolába, jobban érdekelte őket mi van rajtuk, mint az óra aktuális témája. Csak azért lehettek barátai, mert anyja híres érsebész volt, így nem közösíthették ki (annyira). Bizonyítványosztás után olyan suliba jelentkezett, ahol kémiát tanulhatott tovább. Általánosban ezért nézték le, mert matekból, kémiából és fizikából kitűnő volt és mert lenni akart valaki. Ebben az új iskolában senkit nem érdekelt ez, hisz mind ezért jöttek ide. Mélyebben merültek bele eme tudományágba, és a lány ezt nehezebben bírta. Rosszabb jegyeket vitt haza, ám még így is jól teljesített. Másodévben kezdte el érdekelni a növényvilág, ezért kísérletezni kezdett, hogy kedvencei tovább éljenek, tovább bírják víz nélkül, több gyümölcsöt adjanak stb. Ezért senki nem szerette, dilisnek , virágoslánynak hívták, de ez Jennyt nem érdekelte. Saját kis botanikus kertet alkotott magának, gondozta őket, az lett a szobája is. Legjobban a tövises, mérgező és hasonló növényeket tartott. Főiskolára jelentkezvén aztán anyja megszólalt, és gratulált lányának érte. Másnap reggelre elhunyt. Ekkor vette fel Jenny az Ivy nevet. Mindenki így hívta a csoportban, az okiratait is Ivy Davis-sé iratta át. Keményebben tanult, mellette egy gyárban dolgozott, ahol gyógyszereket állított elő. Diplomája megszerzése után maradhatott itt, és vezető lett. Egykori csoporttársa alatta dolgozott, kimutatva nemtetszését. Pedig együtt kellett dolgozniuk egy projekten, ami képes megszüntetni a pollenallergiákat. Ivy és Dean otthon dolgoztak a lány nővényeinek segítségével. Amikor a szer elkészült, tesztelni kellett volna , de vállalkozó híján feladták a projektet. Bosszúból Dean álmában megitatta a szert Ivy-val aki majdnem belehalt ebbe…Teste zölddé és tövisessé változott, bőre mérgező lett, ám hallotta a növényeket…Elvonult a külvilágtól, hogy elsajátíthassa képességeit. Sokszor felkeresett bűnbandákat, de segített is embereken, tehát semleges oldalon áll. Hallott a harmadik világháborúról is és a Bukásról is, ám nem nagyon érdekelték ezek az események, hiszen eltávolodott az emberektől.
Képességei: Uralkodik a növényvilág felett, bőre mérgező, aki megérinti, a toxinok a vérébe kerülve halált okoznak. Utóbbit vissza tudja fogni. Ezen kívül van még egy ereje, erre azonban még nem jött rá, hogy is kell használni, és ez a csábító gáz, mellyel emberek elméje felett veheti át az uralmat akik a gáz szervezetből való kiürülése után nem emlékeznek majd semmire.
Szakértelmei: Kémiai diplomája van.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Poison Ivy Empty Re: Poison Ivy

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 28 Aug. 2015, 22:02

Csak ide írok, mert a képességet kell specifikálni:

Képességei:
Képes a növényeket mozgatni akaratával 3-4 körön keresztül, ehhez koncentrálnia kell (a növénynem kelhet ki a helyéről és nem sétálhat, de mozogatni a leveleit, ágait, indáit tudja). A bőre mérgező a lánynak, egyelőre csak rosszullétet (hányinger, hányás, zsibbadás, bódultság) okoz, Ezt visszza tudja fogni. Illetve képes feromonokat termelni, ez egyelőre arra elég, hogy a nőknek szimpatikusabb lesz, a gyenge jellemű férfiak pedig odáig lesznek érte - a védelemmel rendelkezők, erősebb jelleműek képesek kivonni magukat a hatás alól és csak vonzónak találják maximum - és sokkal könnyebben tudja őket befoyásolni. Egyelőre olyanra még nem tudja a hatása alá kerülő személyeket rávenni, amit akarnak, és akaraterővel le lehet mindezt rázni. És mintha drog lenne a feromon hatása alatt levő dolgokra nem emlékeznek az emberek.

Egyébként elfogadva ilyen röviden is, mert nem sok mindent kezdtél magaddal.
1300$ a kezdőtőkéd.
Írj egy adatlapot és akkor el is fogadom a kalandjelentkezésedet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Poison Ivy Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Poison Ivy Empty Re: Poison Ivy

Témanyitás by Poison Ivy on Szomb. 29 Aug. 2015, 14:48

Adatlap:

Név: Poison Ivy
Lakás/Létesítmény: Manhattan Upper West Side albérlet
NJK: (nem játékos karakter, akinek szintén kell előtörténet a megfelelő topicban)
Foglalkozás: kémikus
Munkahely: Groober Gyógyszergyár
Pénz: 1300$
Bevétel/hét: 500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: (részletes felszerelés- és fegyverlista)
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:
Fennmaradó kreditek:
Poison Ivy
Poison Ivy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Poison Ivy
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Poison Ivy Empty Re: Poison Ivy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.