Rumble Aréna

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Timofei on Pént. 18 Szept. 2015, 13:44

5. Vipra http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2831-vipra-kapott-karakter
Sérülések: ---
Körök: Ez az első
Skalpok: 0
Felszerelés: Farmernadrág, fehér póló

Borzalmas látvány. Gőzöm sincs, hogy hova kerültem és egyáltalán hogyan, de a lényeg, hogy valami arénaféleségben lehetek, hiszen épp a szemem láttára verik agyon egymást az emberek, ha egyáltalán annak lehet őket nevezni. Valami kommentátor ekkor szétrobbant egy embert, majd engem küldenek be helyette, hogy a közönség ne unatkozzon. Ez nem tetszik. Az arénába beljebb sétálva észreveszek egy nagyon sérült lányt, aki valami láthatatlant fog, bár nem vagyok benne biztos, nem igazán figyeltem oda a dolgokra. Az aréna másik részében meg valakinek a maradványait veszem észre, nyilván az lehet, akit az előbb szétrobbantottak. Szinte földbe gyökerezett a lábam, se előre, se hátra. Az egyik pillanatban a suliból léptem meg, a másikban meg már itt vagyok. És ami a legrosszabb, hogy sose jeleskedtem a harcban, így ez szörnyen kellemetlen helyzet. Nem tudom biztosan, de a közönség valószínűleg egy rémült, reszkető, zölden izzó izét láthat. Még a képességemet se értem, de most igazán hasznát tudnám venni valami hasznos képességnek. A szememmel a kijáratokat keresem és ha találok, akkor azonnal arra fogok rohanni, bár ennek nem látom sok esélyét. Ha esetleg megtámadna valaki, akkor is futnák, amíg a lában bírja.


A hozzászólást Timofei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Szept. 2015, 10:32-kor.

_________________
Rumble Aréna - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 18 Szept. 2015, 20:21

3. Gina Sign( Jinx)
Sérülések: arcokról lepotyogott szilánk(bőrrétegek), levágott/ letört haj, megrepedt gyémántkezek/ bőr repedései a kézen
Körök: 4
Skalpok:-
Felszerelés: szétszakadozott égő ruházat amit eldobott és egy berobbant desert eagle, ami max ütlegelésre használható már

Sikerült leterítenem ellenfelemet és addig ütnöm míg a vére be nem festette az ökleimet. A sisakot saját fejemre húztam, majd elkezdtem a férfi nyakát érinteni, hogy kitörjem, mire visszaváltoztam emberi alakra és vele együtt megérkezett a fájdalom is. Az arcomon és a kezeimen a bőr fel volt szakadva nem is kicsit.
- Áááuu!
Üvöltöm a fájdalomtól, amint az érzés megérkezik, de nem adom fel, ilyen közel ahhoz hogy megöljem azt aki meg akar engem ölni, nem fogom feladni.
Összeszorított fogakkal ragadom meg a férfi nyakát és töröm ki egy gyors határozott mozdulattal. így remélhetőleg végezve a férfival. Ha pedig nem sikerül kitörnöm a nyakát akkor az imént rólam lepattant gyémántbőrréteg egy szilánkjával próbálom meg elvágni annak nyaki ütőerét, vagy végző esetben a sisakja élesebb alsó részével, miközben lefogom a srác karjait lábaimmal továbbra is.
Ekkor veszem észre, hogy az új beküldött fut mint akit kergetnek, vagy csak teljesen betojt. Ami nekem csak időszerzést jelentett. Ha sikerült megölnöm ellenfelem akin feküdtem, akkor átvizsgálom a ruháját, hoyg találok e nála fegyvert, ha igen azt magamhoz veszem, majd megakadnak a szemeim a férfi kezén lévő gyűrűkön.
~ De szépek.
Bennem is volt némi természetes vonzódás az ékszerek iránt mint bármely nőben, így aztán hamar magamhoz is vettem őket és az én ujjaimat ékesítették ezentúl.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Rumble Aréna - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Rumble Aréna - Page 2 Girloffantasybymanofins Rumble Aréna - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Rumble Aréna - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Rumble Aréna - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 18 Szept. 2015, 23:48

2. Michael Nikostratos
Sérülések: bordát súrolt golyó, felkarba állt golyó
Körök: 7
Skalpok: Irina Shane (Reneszánsz)
Felszerelés: Átlagos ruházat, pink floyd póló, sötét farmer, Árész sisakja, Villám gyűrű, Újraformázó gyűrű

A csaj végre mutat valamit, sikerül eltaláljon, miközben szánakozva várakozok. Tudom hogy megy ez, ha mindig csak én ütök mindenkit, akkor egy idő után megunná a közönség. Kell nekik az én vérem is, vannak úgyis ellenlábasaim, nekik is kell a műsor, hadd örüljenek. Szóval hagyom hogy megüssön, nem számítok amúgy se sokra az eddigi teljesítménye alapján. Nos, azért nagyot üt, először a sisakot kezdi el püfölni, ahogy vártam - szánalmas - de végül betalál az orromra is. NA VÉGRE TE RIBANC, HÁT MINDJÁRT MEGTAPSOLLAK! Megjelenek, ami nem is gond, már amúgy is kezdett unalmas lenni a sisak. Szóval megjelenek, és ő meg visszaváltozik emberi alakba, pont erre vártam. Megpróbálom megragadni, mindegy hogy hol, ahol a legegyszerűbb fogást találnom rajta, és a talált részt teljes erőből szorítani próbálom. Nem érdekel, hogy a lába, a keze, karja, vagy épp a törzse, bár a legszebb a nyaka lenne, de a lényeg, hogy a tonnás erőmet, amennyire tudom, mind bele próbálom adni ebbe a támadásba. Persze ez nem elég, a villámokat is kipróbálom, amúgy se teszteltem még, hogy rám hatásosak-e. Szóval ha sikerül, akkor minden erőmmel szorítom valamijét, miközben villámokat szórok a teljes testére, és remélem, hogy nem ölöm meg önmagam is vele együtt.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Szomb. 19 Szept. 2015, 19:16

10. Kör
3 résztvevő: Michael Nikostratos (Gótika), Jinx (Reneszánsz), Vipra (Outsiders)

Jinx remegő kezei megmarkolják Michael nyakát miközben a férfi kezei nehezen megragadják a lány két oldalát pont a hónalja alatt. Mich kezd levegőért kapkodni mikor Jinx bordáig betörnek. A lány fájdalma pokoli nem kap levegőt és a teste sokkos állapotba kerül. Nikostratos ekkor egy villámot lő a lányba. Az méterekre repül tőle szénné perzselődve. Mivel ehhez azt a akart kellett megtartani, amiben a golyó van Michael sikoltva üvölt a fájdalomtól. Mich ki van. a karja lángol, fuldoklik, az orra darabokban és a feje kong.
Vipra futva ezt látta és hallotta, ahogy a láthatatlan alak üvölt és még valahol szikrákat hány. A shieldes lány viszont holtan repült el. A fiú kijáratot keres a kupola alatt, de sikertelenül. Az energia fal mindent lefed, ahogy a falat nézi azon egy picit magasabb számok jelenek meg, amik peregni kezdenek nagyon gyorsan. 5... 4...3...2...1.
- Még mindig csalódott vagyok! Húzzunk bele!
Mondja az égből Mojo hangja és a Vipra éppen, hogy eltud menni a faltól mikor kék fényben beteleportál egy shield egyenruhás katona.

Skalpok: Michael Nikostratos (Gótika) X2
3. áldozat: Jinx (Reneszánsz)

6. játékos!
A mutáns végig látott mindent, de msot ő is bekerült a harcba. Utoljára a bázison ült és felszerelését rakta össze aztán az egész aréna őrület történt. A lába előtt egy fiatal fiú élénk zölden izzik. Jinx a shield ügynök még ismerhette is, most égett el élve egy villámcsapástól. A láthatatlanná alakuló férfi még álcázva is felfedi magát kiáltásával.
Tank008 (Reneszánsz)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Tank008 on Vas. 20 Szept. 2015, 11:55

Sorszám. http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1838-tank008
Sérülések: -
Körök: 1.
Skalpok: -
Felszerelés:
Spoiler:
-Katonai Kés
-Colt1911
- Mesterlövész (4 Kredit ) High-Tech Lézer 50-es kaliber / 2000 méteres hatótávolság / 10kg.
- Taser Bénító Elit minőség
-*Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló)
-Füst gránát 3db
-Vakító gránát 2db
- Kézi robbanó gránát 3db
- Könnygázbomba  3db
- EMP Gránát 3db
-Taposóakna 3db
- Plasztikbomba 400$ 10db
- Éjjellátó, hőérzékelő, high-tech katonai távcső
- P90 Automata géppisztoly
- Minőségi Hátitáska amelybe a bombákat tartom


Eltartott egy darabig, de végigfutottam magam a fegyverzeti listán 2 óra múlva indul is a privát gépem Genoshába. A célpontról végig futottam minden adatot már csak egy dolog maradt a képe. Magamhoz is akartam venni készülve, hogy 24óra múlva ez a személy egyenlő lesz a történelemmel. Már éppen érte nyúltam mikor kész, pont sötétség.
A következő pillanatban egy Arénában találom magam. Nem is kellett több már láthatatlanná is tettem magam. A fegyveremet már kapom is le a hátamról a táskám mellől (Mesterlövész (4 Kredit ) High-Tech Lézer 50-es kaliber). Egy Shield ügynököt látok miközben simogat vagy talán fojtogat vagy tudom is én mit csinál egy férfival.
Meg pillantok még valami kölyköt is oldalra ami összevissza rohangál. Egyértelműen civilként tekintek rá álcázva át is nézek rajta tekintetem visszaszegeződik az igen fura párra mivel más nincs az arénában rajtunk kívül. A következő pillanatban mind a kettőjükbe villámcsap. A kolléga hátrarepül és pirítóssá ég. ~ That almost tickled
A fekvő férfi akiről lerepült a Shieldes ügynök még célkeresztben is van leszámítva, hogy éppen eltűnik dolgomat megkönnyítve még ordibál is nem is habozok a helyzet egyértelmű volt. Levegő ki és tűz.


A hozzászólást Tank008 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 21 Szept. 2015, 17:41-kor.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Timofei on Vas. 20 Szept. 2015, 12:39

5. Vipra  http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2831-vipra-kapott-karakter
Sérülések: ---
Körök: 2
Skalpok: 0
Felszerelés: Farmernadrág, fehér póló
Rohanok ahogy csak bírok, de látszólag erről a pokoltanyáról nincsen kiút, sehol egy kijárat, egy ablak vagy valami lyuk, amin ki lehetne mászni. Szomorú helyzet, de ekkor valami zajt hallok és az előbb látott véres lányt látom meg, aki átrepül az arénán és látszólag meghalt. Ahonnan elszállt, onnan kiabálásokat hallok, tehát van itt egy láthatatlan személy is. Ez csak tovább rontja a helyzetet. Ekkor meghallom a kommentátor hangját, amiben ecseteli, hogy ő unatkozik. Még pont időben tudok félreugrani a faltól, mert hirtelen egy állig felfegyverzett katona bukkan fel a semmiből. Pár pillanatig lesokkolva nézem, majd mikor észbe kapok, azonnal rohanni kezdek a másik irányba. Ennél rosszabb nem is lehetne a helyzetem, bármikor kicsinálhat egy láthatatlan valami, vagy éppen hátba is lőhet a katonafazon, szóval nem árt minél előbb kijutni innen.

_________________
Rumble Aréna - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 22 Szept. 2015, 00:20

[2. Michael Nikostratos
Sérülések: bordát súrolt golyó, felkarba állt golyó
Körök: 8
Skalpok: Irina Shane (Reneszánsz), Jinx (Reneszánsz)
Felszerelés: Átlagos ruházat, pink floyd póló, sötét farmer, Árész sisakja, Villám gyűrű, Újraformázó gyűrű

Bazdmeg, fáj, fáj, fáj! Egész testem megfeszül, nem tudom kontrollálni az izmaimat, nem érzek semmi mást, csak a hihetetlen fájdalmat. Szinte távoli hangként hallom, igazából fel se fogom egy férfi sikolyát, de lassan eljut a tudatomig. Ki a pélóm ez? Szánalmas, nem képes férfiként viselkedni, itt sikoltozik mint egy fürdős k-rva. Nem érdemli meg az életet, nevetséges. A nőkben több tartás van, mint benne. De utána már ennyire se bírok gondolkodni, csak az aréna teteje felé szegezem a tekintetem, és feszül minden izmom, miközben a torkom is kaparni kezd. Nem kapok levegőt, megpróbálok lélegezni, levegőt venni. Mindenem fáj, az egész testemben érzem a fájdalmat. Lehet, hogy kisült az agyam? Szinte fel se fogom, hogy újra megfogalmazódott bennem egy gondolat. Próbálom megállítani a fájdalmat, nem tudom honnan jön, ki csinálja, de legyen vége. Legyen minden villám, legyen minden tűz, szakadjon le az ég, és jelenjenek meg az Istenek! könyörgöm, valaki vessen véget ennek, pusztuljon el az egész világ velem együtt, csak történjen már valami! Próbálom a villámaimmal megtalálni a legközelebbi személyt, akit megsüthetek, hátha attól enyhül a fájdalom, vagy csak szabadon engedem az egészet, mint egy őrjöngő vihar. Minden erőmet, és fájdalmamat beleadom, ez egy utolsó próbálkozás.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Kedd 22 Szept. 2015, 00:34

10. Kör
3 résztvevő: Michael Nikostratos (Gótika), Tank008 (Reneszánsz), Vipra (Outsiders)

Vipra, a zölden izzó fiú látva Tankot, a felszerelt shield egyenruhás katonát futni kezd elfele. Tank pedig a véres és ordító, de ismét eltűnő Michaelt célozza be. Az a kezét emelve vad villámokat küld ki. Szinte egyszerre, ahogy a kékes elektromos csapás kiszabadul a gyűrűből Tank lövése eldördül. A villámok sora átcikázik az acélgolyó felett pont Vipra mellé csapódik be. A homok szétrobban és az oldalára borítja a fiút. A golyók zavartalanul száguld a tomboló Michael felé arcon találva azt.
Egy pillanatra elül a vihar. A homok lassan hullik vissza. Csak Tank008 áll. Vipra a robbanástól az oldalára zuhant. Michael viszont a földön fekszik... láthatóan. Nikos nehezen keresheti a sisakját, ami a falnál van, a lövés levitte róla, de alig látja mivel az egyik szemét is elvitte a találat. Tank csak azt látja, hogy az eddig pusztító alak neki háttal a földön fekszik, Vipra látja a véres görög falanx harcos sisakot a földön, az eddig hordozójától egy másfél méterre.

Még 2 kör a következő érkezőig!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Timofei on Kedd 22 Szept. 2015, 18:46

5. Vipra http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2831-vipra-kapott-karakter
Sérülések: pár horzsolás
Körök: 3
Skalpok: 0
Felszerelés: koszos farmernadrág, fehér póló ami szintén koszos

A katona elől némán, de nagyon gyorsan menekülök el, látszólag nem törődik velem, szóval akár lassíthatnák is. Lassíthatnák, de nem fogok, bár ebből az arénából nem látok túl sok kiutat. Ekkor egy villámszerűség csapódik be a közelembe és elég nagy port kavar. Szó szerint, a robbanás fellök én pedig porral beterítve fekszem az oldalamon. Pár horzsolástól eltekintve semmi bajom, de ettől függetlenül tényleg jobb lenne, ha kijutnák innen. Feltápászkodom, amikor meglátok egy elégé sérült illetőt, és egy görög stílusú maszkot körülbelül másfél méterrel a sérült illetőtől. De az honnan került ide? Ami azt illeti, már korábban is észrevettem, hogy egy láthatatlan illető is lehet itt és ha az a maszk a láthatatlanságának a kulcsa és szerintem az, akkor meg kell szereznem. Nem hinném, hogy tényleg az lenne, de egy sisak mégis csak kecsegtet némi előnnyel. A sérült illető jelenleg a katonával foglalatoskodk, szóval amilyen gyorsan csak tudok, a sisak felé fogok rohanni és ha a kezem közé kaparintom, akkor már el is fogok futni a másik irányba és útközben próbálom felkapni a sisakot.

_________________
Rumble Aréna - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Tank008 on Szer. 23 Szept. 2015, 22:19

Sorszám. http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1838-tank008
Sérülések: -
Körök: 2.
Skalpok: -
Felszerelés:
Spoiler:
-Katonai Kés
-Colt1911
- Mesterlövész (4 Kredit ) High-Tech Lézer 50-es kaliber / 2000 méteres hatótávolság / 10kg.
- Taser Bénító Elit minőség
-*Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló)
-Füst gránát 3db
-Vakító gránát 2db
- Kézi robbanó gránát 3db
- Könnygázbomba  3db
- EMP Gránát 3db
-Taposóakna 3db
- Plasztikbomba 400$ 10db
- Éjjellátó, hőérzékelő, high-tech katonai távcső
- P90 Automata géppisztoly
- Minőségi Hátitáska amelybe a bombákat tartom


Elsütöm a ravaszt és el is indul az első acélgolyó. Rögtön átfut a fejemben, hogy bérgyilkos küldetésre készültem nem pedig egy mészárszékre így persze, hogy nem Energiacella pihen az 50-es kaliberesben hanem csak sima tár még ráadásul nem is robbanó töltényekkel. ~ It doesn't matter its not the right time to change the magazine.
Ahogy a töltény elindul és a gondolat megfordulom a fejemben villámok érkeznek a célpont irányából becsapódva elém feldúlva a homokot. Egyenlőre nem tiszta számomra, hogy a töltény talált e amíg nem tisztul meg újra a csatamező azonban az biztos, hogy a férfi sem ember akit támadok szóval biztosra kell mennem. Bal kezemet leengedem a puskáról elővéve egy kézigránátot, kibiztosítom majd késleltetem.
A következő pillanatban leül a homok látom a célpontomat több se kellett nekem a gránátról felengedem a késleltetést ezzel úgy időzítve, hogy pont a fetrengő Hoplita katona felett robbanjon olyan 1-3 méter magasságban. (Természetesen a gránát továbbra is láthatatlan eldobás után akár csak én; A Magasság azért fontos, hogy a homok ne nyelje el azt a kb. 4600 repeszt amely 15m körzetben darabokra fogja szedni a körülötte lévő területet+ minimalizálni fogja a homok felverődést.)
A gránátot eldobva nem várom meg, hogy az robbanjon ismét célba veszem a falanx villámkirályt és másodpercenként célzással eleresztek rá további 4 töltényt Cél: fej. A gránát robbanási idejével számolva amíg azaz égben a célpont fele tart körülbelül az első vagy a második kilőtt töltény után a gránát fel fog robbanni én ezzel nem foglalkozva az utolsó látott pozíciójára leeresztem a maradék töltényt a tárból (5/5).
Ezt követően már nyúlok is az Energiacellás tárért.

// Késleltetés: Mutató, hüvely új a gránát kioldószerkezetére ezzel időzítve annak robbanási idejét. //


A hozzászólást Tank008 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 25 Szept. 2015, 16:33-kor.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Csüt. 24 Szept. 2015, 18:22

11. Kör
3 résztvevő: Michael Nikostratos (Gótika), Tank008 (Reneszánsz), Vipra (Outsiders)

Tank nem vacakol azonnal élesít egy gránátot. Michael nem is bír fel kelni. Vipra a sisakért indul, de ezzel a shield ügynök nem törődik egy dobással odarepteti a gránátot. Még párhuzamosan előrántja a pisztolyát és mivel a férfi háttal kell fel így tarkon találja négyszer mire a gránát landol és robban.
A dobást későn érzékeli Vipra. A sisak felé érve a robbanás telibe kapja. A repeszek megtépik és a mellkasa, arca és jobb karja megtépázódik. Semmit sem hall a robbanástól és alig lát. A vére zöld és a földre érezve sisteregve marja fel a homokot. A fájdalma leírhatatlan, de szerencsére a sok sokat elvesz belőle. A karja nem mozdul, a bőre égve és szaggatva, mintha húsig lehámlott volna. Tank azt is látja, hogy a sérüléstől még jobban izzik a fiú. Csak ő figyel annyira, hogy azt is lássa, hogy a legtávolabb tőlük a falon egy hatalmas szám van. 3...2...1....

Skalpok: Michael Nikostratos (Gótika) X2, Tank008 (Reneszánsz) X1
3. áldozat: Michael Nikostratos (Gótika)

Még 1 kör a következő érkezőig!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Tank008 on Pént. 25 Szept. 2015, 18:18

Sorszám. http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1838-tank008
Sérülések: -
Körök: 3.
Skalpok: Michael Nikostratos (Gótika),
Felszerelés:
SPOILER:
Spoiler:
-Katonai Kés
-Colt1911
- Mesterlövész (4 Kredit ) High-Tech Lézer 50-es kaliber / 2000 méteres hatótávolság / 10kg.
- Taser Bénító Elit minőség
-*Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló)
-Füst gránát 3db
-Vakító gránát 2db
- Kézi robbanó gránát 3db
- Könnygázbomba  3db
- EMP Gránát 3db
-Taposóakna 3db
- Plasztikbomba 400$ 10db
- Éjjellátó, hőérzékelő, high-tech katonai távcső
- P90 Automata géppisztoly
- Minőségi Hátitáska amelybe a bombákat tartom

//Arany János Toldi:
,,Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?"//
Amint elhajítom a gránátomat azzal egy időben megindul a civil is egyenesen a Villámistenségnek. A töltényeim sorra találnak a földön fekvő hátába, majd robban a gránát is ami végzett is az ementálisajttá lőtt célpontommal. Veszély elmúlt újra láthatóvá teszem magam. Gyorsan megejtem a két tárcserét mind a coltomba új tárat teszek mind a MESTERLÖVÉSZEMBEN is kicserélem a töltényemet Energiacellára.
A gránát robbanó hatáskörében sikeresen beleküzdötte magát a kis civilem is. Majd egyszer csak a zöld Hulk-om még zöldebben világítani kezd és vére mint az Alien sav marni kezdi még a homokot is.
~ Well, well my little civilian is not just only a civil.
Nem nagyon volt kedvem kipróbálni ennyi robbanószerrel, hogy a sav álló ruhám mennyire fogja fel zöldike "vérét". így meg is keresem a tőle legtávolabbi pontot az arénába magamnak persze mielőtt elindulnék oda megkezdem a nálam lévő 3db taposó akna lerakását.  Gyorsan lerakom őket úgy, hogy se a kölyök ne legyen a távjukon belül se az aknák egymásnak (Az aknákat is láthatatlanná teszem így lerakásuk piszok gyors nem kell homokkal lefedni azokat álcát gyanánt). A falra tekintve velem szemben megjelenik egy számlaló. Táskámat az aknáktól és a kölyöktől szép lassan távolodva elhelyezem láthatatlanul amelyben csak 10db jó pár kilót kitevő Plasztikomba van. 3....2... Majd táskámtól is biztonságos távolságba kezdek futni és mire a számláló eléri az 1et ismét láthatatlanná teszem magam Mesterlövészem lézer töltényekkel már a kezembe is ragadom.
( Ha nem sikerül lerakni az összes aknát a számláló lejárásáig attól még ha üt az óra láthatatlanná teszem magam ismét és a bombáktól megszabadulok a leírt módon ezzel átalakítom a csatateret úgy, hogy az nekem kedvezzen.)
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Timofei on Szomb. 26 Szept. 2015, 12:39

5. Vipra http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2831-vipra-kapott-karakter
Sérülések: A jobb karom, mellkasom és az arcom rendesen megtépázódott.
Körök: 4
Skalpok: 0
Felszerelés: koszos farmernadrág, fehér póló ami szintén koszos és szakadt.

Már majdnem elérem a sisakot, már nagyon közel vagyok hozzá, amikor valami robban. Valami felrobban, de nem tudom hogy mi, és hirtelen minden sötét lesz. Mikor magamhoz térek, az első dolog ami átfut az agyamon, az a pokoli fájdalom. Éget, kínoz szinte szétszaggat, annyira fáj. A karom nem akar megmozdulni és mikor odanézek, rá is jövök, hogy miért. Szinte a húsig le van égve az egész karom, de ami meglep, az az, hogy a vérem zöld és maró hatású. Szörnyen érdekes, de ezzel nem igazán tudok törődni, mivel a fájdalom mindent felülmúl. Lassacskán enyhül a fájdalom, én meg mintha kikerültem volna az arénából. Minden olyan csendes és nyugodt. Gail arcát látom magam előtt, de nem tudok szólni vagy megmozdulni. Ez talán a halál? Nem, az nem lenne ennyire fájdalmas. Fájdalmas. Szörnyen fáj, amikor újra a szemem elé tárul az aréna én pedig tehetetlenül fekszem a földön, küzdve a pokoli kínnal.

_________________
Rumble Aréna - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Vas. 27 Szept. 2015, 18:11

12. Kör
2 résztvevő: Tank008 (Reneszánsz), Vipra (Outsiders)

Vipra próbál magához térni tenni valamit a fájdalomtól és a sérülésektől. Tank közben futva ki tud rakni egy aknát kb az aréna középterületére majd gyorsan lerakja a bombát és futva láthatatlanná válik mikor látja, hogy a számok már elérik az egyest. Egy kékes fény után, egy hatalmas sárkány repül be az arénába. Szó szerint akkora és olyan, mint a mesebeli tűzokádók szoktak lenni. A látványa ámulatba ejtő.

7. játékos!
Svarog berepül már látta a harcot tudja, hogy valamit pakolt a shield ügynök és most látja, hogy eltűnt. A másik alak egy zöld bőrű és vérű csúnyán sérült és ettől fel-fel izzik világosabb színben. Svarog teleportálás után könnyedén a kupola tetejéhez repült.
Svarog (Outsiders)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Timofei on Kedd 29 Szept. 2015, 18:36

5. Vipra http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2831-vipra-kapott-karakter
Sérülések: A jobb karom, mellkasom és az arcom rendesen megtépázódott.
Körök: 5
Skalpok: 0
Felszerelés: koszos farmernadrág, fehér póló ami szintén koszos és szakadt.

A fájdalom még mindig elviselhetetlen, a sebeim szinte izzanak. Ami azt illeti tényleg izzanak, mert a vérem valóban felmarja az aréna talaját, és elég erősen izzom. Örülnék is neki, de jelenleg a fájdalom az, ami mindent elborít. Ki kell jutnom innen, minél előbb, annál jobb. Vissza akarok menni abba a suliba, a többiek közé. Vissza akarok menni, mert ott nyugalom van, ott nincsenek fájdalmak. A rohadt életbe, egyáltalán mit keresek én itt? A rohadt mutáció tehet arról, hogy én most itt fekszem sérült karral, savas vérrel. Savas vérrel, ez az! Már tudom is, hogy mit kell tegyek. Megpróbálok felkelni, majd ha ez sikerül, akkor odamegyek az egyik falhoz, és mivel rendesen vérzek, így nem fog gondot okozni a falat lefröcskölni egy kis savas, zöld vérrel. Mindeközben imádkozom, hogy a katonafazon ne lőjön le, és próbálok nem odafigyelni arra a hatalmas sárkányra az arénában. Sárkányok? Azt hiszem hallucinálok.

_________________
Rumble Aréna - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Tank008 on Kedd 29 Szept. 2015, 23:31

Sorszám. http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1838-tank008
Sérülések: -
Körök: 4.
Skalpok: Michael Nikostratos (Gótika),
Felszerelés:
SPOILER:
Spoiler:
-Katonai Kés
-Colt1911
- Mesterlövész (4 Kredit ) High-Tech Lézer 50-es kaliber / 2000 méteres hatótávolság / 10kg.
- Taser Bénító Elit minőség
-*Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló)
-Füst gránát 3db
-Vakító gránát 2db
- Kézi robbanó gránát 3db
- Könnygázbomba  3db
- EMP Gránát 3db
-Taposóakna 3db
- Plasztikbomba 400$ 10db
- Éjjellátó, hőérzékelő, high-tech katonai távcső
- P90 Automata géppisztoly
- Minőségi Hátitáska amelybe a bombákat tartom


Megszabadulok a nálam lévő aknáktól (3db) mivel időm nem volt sok, így egyenlőre egyet elhelyeztem a terem közepén élesítve és mellé gyorsan csak leraktam a másik kettőt élesítetlenül így azokat mivel csak én látom könnyedén későbbiekben áttudom helyezni, ha úgy adódik. Azonban, ha valaki felrobban a középső aknán abban a meglepetésben lesz része, hogy mind a három akna láncreakcióban fog robbanni. (Két hatástalan akna egymáson, 50cm-re az élesítettől. Mind a 3 akna láthatatlan).
Majd elkezdtem tovább haladni minél messzebb a Kis zöldikémtől (Vipra). Miután kiértem az aknák hatásköréből leraktam a tatyómat is láthatatlanná téve. Mikor folytattam a távolodást az aréna szélére már el is fogyott az időm láthatatlanná válva egyszer csak a szemem elé tárul egy Gigászi méretű sárkány szerű lény.
~ Things to do:
~ 2nd: When i get home i need to buy a Rocket Luncher against Dragons...
~ 1st.: Skin The MEGA GIGA Dragon...

Időt nem is pazarolva mielőtt még kiért volna süsü a portáljából már el is kezdtem távolodni az utolsó ismert pozíciómról. Tekintetem a kis civilemre (Vipra) szegeződik miközben mesterlövészemet hátamra veszem felszabadítva kezeimet, amelyek már nyúltak is a megmaradt két darab kézigránátomért. Zöldike épp a földről próbál feltápászkodni mikor én elhajítóm kettőnk közé gránátjaimat a kibiztosítás után. ( A gránátok végig láthatatlanok). A cél, hogy a gránátok (Vipra) lábai elé essenek úgy, hogy azok lökéshulláma a savas vérét a másik irányba a falra kenjék föl. A gránátok eldobása után marad még 5 másodperc Delay-em. Vissza is tekintek süsüre a sárkányra, aki a magasnak veszi az irányt a plafon fele szállva. Kibiztosítok 2db vakító gránátot (4....) és elhajítóm őket a sárkány képe elé (3....). (A Hanggránátok is láthatatlanná teszem.) Majd a Mesterlövészemet kezeim közé kapom (2....) a földre fekszem fegyveremet magam alá téve (1....) úgy, hogy mind a robbanástól, az esetleges sav felcsapódástól védve legyek a lehető legjobban. (BUM!) Bízva abba ha némi kis sav rám is kerülne minden óvintézkedés megtétele után a sav álló ruha megfogja azt. ( A sárkány pedig : Nos Éles látását remélhetőleg nullázza a vakító gránát, Érzékelését a hanggránát néven is ismert vakító gránát szintén valószínűleg elég szépen hazavágja, A szaglása pedig ennyi vér és sav mellett utoljára fog rám terelődni.)

// A reag hosszú, de az előző reag leírását leszámítva csak kirészletezett! A valóságban 5-6 másodpercnél több esemény nincs megírva. //
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Svarog on Szomb. 03 Okt. 2015, 10:42

Sorszám: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1514-boris-dragunov-svarog
Sérülések: -
Körök: 1
Skalpok:


Svarog előrepült a kék fényből, és rárepült a kupolára. Látta, hogy valami fickó tárgyakat pakol le a talajra. Aztán eltűnik, egy másik alak egyszerűen eltűnt.
Otthagyva a sérültet.
A sárkány félrefordítja a fejét és leszáll a kupolára. Játékos kíváncsisággal figyeli a sérült fickó kínlódását, ahogy menekülni próbál.
Aztán felemeli a fejét, és becélozza a zsákmányát.
~-Nem menekülhetsz előlem -~ súgja a gondolataiban, és egy tűzcsóvát indít felé. ~-Égj kishaver!-~
Aztán még további tűzcsóvákat lő ki az aréna többi részére, hátha megtalálja a láthatatlan fickót is.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Hétf. 05 Okt. 2015, 13:33

/Gyerekek a sorszám a sorszámotoknak a helye.../

13. Kör
3 résztvevő: Tank008 (Reneszánsz), Vipra (Outsiders), Svarog (Outsiders)

Vipra a vérét a kupola falára keni, ami szikrázik és torzul, de nem mozdul el. A sárkány megjelenik az égen majd felmérve a terepet Tankkal egyszerre támadja meg a tinédzser mutáns fiút. Ahogy a gránátok landolnak a lába alatt a tűzcsóva beteríti a testét.
Vipra genetikailag nem más, mint egy élő atomreaktor. A vére savas a sugárzástól és a teste generálta állandó energiától. Mikor a tűz és félmásodperccel később a gránátok robbanása hatni kezd erre a testre egy hatalmas zöld gombafelhőként robban fel a fiú. A kupolán kívül is az egész hely zölddé válik egy pillanatra.
A robbanás lényegében egy kisebb atom töltet méterekről. Tankot a robbanás élve perzselte el mire igazán felfoghatta volna mi is történt. Svarog teste különlegessége és mérete miatt még nem ölte meg a sugárzás.
Az egész föld ében fekete apró zölden izzó parázs foltokkal. A sárkány az egyik falhoz van csapódva a bőre szinte teljesen lerohadt róla, bal szemére nem lát és a szárnyai helyén csak két csonk van. A falon számok peregnek szép lassan emberi méretekben. 7...6...5...

Skalpok: Michael Nikostratos (Gótika) X2, Tank008 (Reneszánsz) X2, Svarog (Outsiders) X1 (Osztozol Tankkal Vipra skalpján), Vipra (Outsiders) X1 (Tank008)
4-5. áldozat: Tank008 (Reneszánsz), Vipra (Outsiders)

Még 2 kör a következő érkezőig!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Csüt. 08 Okt. 2015, 07:58

14. Kör
1 résztvevő: Svarog (Outsiders)

Svarog légzése egyre nehezebb. Lassan minden elsötétedik, ahogy még látja a falon a számokat fokozatosan lemenni. 5..4..3..2...1...
A hatalmas mutáns utolsó leheletét fúja ki és a szemei végleg becsukódnak. Már nem látja az új érkezőt.

Skalpok: Michael Nikostratos (Gótika) X2, Tank008 (Reneszánsz) X2, Vipra (Outsiders) X2, Svarog (Outsiders) X1
6. áldozat: Svarog (Outsiders)

8. játékos!
A kékes teleport fény után megjelenik a még mindig forró kupola alá. Pontosan tudja mi történt eddig ahogy mindenki más. A perzselt csontvázak a kupola széleinél vannak hála a robbanásnak. Kivéve persze a sárkányt, aki félig szétrobbantva hunyt el egy pillanattal ezelőtt. A lovas nem érez új vagy más lelket, melyet elvihetne. Az egész terület... üres. Csak a fém tárgyak maradtak meg. De azok is még izzanak és a legtöbbet befedi a homok, nehéz eldönteni mi micsoda. Szemben a falon máris pereg a számláló. Tudja, hogy mindjárt érkezik a következő bajnok. 3...2...1...
Darren Cain/Ghost Rider (Reneszánsz)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 08 Okt. 2015, 18:27

8. Darren Cain
Sérülések:-
Körök: 1
Skalpok: -
Felszerelés: Vörös pulcsi, farmer, egy shotgun, motor


Az egyik pillanatban még a boltban állok a következőben pedig figyelem a harcokat. Tanulmányozom a harcosokat, de mint a végére kiderült feleslegesen. Az előttem jövő harcosok szépen megölték egymást. Nem is akárhogy. Egy nagy szép zöld robbanásban. Nem is játszok sokáig, amint beérek, rögtön szellem lovasra váltok. Nem tudom, hogy káros-e de nem is akarom meg tudni. Közben rögtön újra peregni kezdenek a számok, ami nem meglepő, hiszen nyilván nem fognak engem egyedül hagyni. Ha jól értem, akkor az nem hozz nézettséget. Nincs sok kedvem harcolni és éppen bántani sem akarok senkit sem, de meghalni sem fogok itt. Mephistonak még kell majd várni egy időt a lelkemre. Rögtön kiterjesztem a láncokat, hogy minél közelebb kerüljön a friss érkezőhöz, hátha le tudom fogni még mielőtt igazából elkezdődne a harc. Ezzel együtt a tüzet is készenlétbe helyezem. A motoromat is előhívom amivel rögtön oda is megyek a zöld hajú srác sisakjához meg a katona fegyvereihez megnézni, hogy mennyire maradtak egyben. Ha valami kicsit is működőképesnek tűnnek, akkor felkapom őket.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Csüt. 08 Okt. 2015, 20:20

15. Kör
1 résztvevő: Darren Cain/Ghost Rider (Reneszánsz)

A motor lassan megjelenik picit nehezebben, mint a férfi remélte. Főleg, mert egy másik síkról kellett ebbe a világba jutnia. Ezek után a zöld hajú fiú helyén kezd elkutakodni ez sok időt vesz el, hisz sok ember darab és kitudja még mi van ott. Nagy nehezen kikotorja a sisakot. Megérintve azt mintha a lelkébe tudna nézni és érzi, hogy ez egy isteni ereklye. A formájából azonnal tudja, hogy görög/római istenről lehet szó. Megindulna a következő pontra a kupola másik végébe, de megtorpan a motorjával mikor a kékes fényből kiemelkedik a következő játékos. Jobban ismeri ezt a személyt és a benne lakozó bűnöket bárkinél...

9. játékos!
A fény eloszlik és Darren a küldetéséből itt jelenik meg. Mivel látta az előző kört pontosan tudja, hogya  lángoló csontváz "alatt" ő maga áll. Nem tudja megmondani miféle vilégból és e ponton a szellemlovasok mítosza sem ismert neki így nehéz eldönteni miért is néz ki az alternatív mása úgy ahogy, de még így is felismeri magát benne. Pusztán a testtartásából.
Darren Cain (Reneszánsz/spec)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Kedd 13 Okt. 2015, 18:54

/Darren (a user és minden karaktere) kiesett a játékról! 3 karakterrel háromszor nem írt időben. Most nem rá vártam hanem saját technikai gondok miatt nem írtam és így sem írt, hogy öt napja volt rá. Sajnálom, de van elég játékos, aki szívesen írna és ír is időben./

16. Kör
1 résztvevő: Darren Cain/Ghost Rider (Reneszánsz), Darren Cain (Reneszánsz/spec)

A kép eltorzul nehéz látni, de valaki berohan a burokba. A futás közben heves kézmozdulatok között felkavarja a véres homokot. A káoszban egy határozott hasítással szedi le a Szellemlovas fejét. A lángoló koponya lassan oltódik el a földön majd alakul vissza emberi fejé. A kékes ruhás női alak egy szaltóval elrepül a csontos mutációjú Darren felett és a fejébe szúr egy hatalmas kardot. Landol, majd kitépi a holttestből a pengét és egy kékes teleport fénnyel eltűnik.
- Kezdjük újra.
Mondja Mojo morgósan.

10. játékos!
A kékes fényből egy skrull nő lépett ki. A levegő még indig forró volt és kicsit nehéz a légzés, de megszokható.
Verayla (Reneszánsz)

11. játékos!
Pár méterrel arrébb megjelenik egy kékes fényben egy másik zöldbőrű női alak. A páros látja, hogy velük szemben a kupola közepén van egy motor oldalára dőlve és egy fejetlen test, ami karol valamit. A burok végén pedig egy hatalmas sárkány tetem füstöl.
Nina Walsh (Outsiders)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Irina Shane on Kedd 13 Okt. 2015, 22:24

11. Nina Walsh
Sérülések:-
Körök: 1
Skalpok: -
Felszerelés: fekete nadrág kosztüm és fehér ing

Érdekes hogy épp indultam volna felfedni magam és a tudásom amikor hirtelen lecsaptak rám és nem épp oda léptem be kiérve a forgóajtóból ahova vártam. Egy sötét helyre valami Mojo primitív játszóterére ahol a legjobb győz, mondanám hogy legerősebb de ez így nem lenne igaz. Az eddigieket elnézve nem épp agyban erős egyéneket válogatott össze a házi gazda, láttam egykét érdekes dolgot, mondjuk a sárkány egészen meglepett, úgy gondoltam tuti befutó lesz a mérete és ellenálló "burkolata" miatt, de radioaktív kisugárzású srác elég hamar lesöpörte a pályáról a versenyképes ellenfeleket, mondhatjuk a saját sírjukat ásták hogy pont ilyen módokon támadtak a srácra. Aztán az égő koponya még ígéretesnek tűnhetett de nekik a nagy habozásban idejük sem volt megvillantani tudásukat. Aztán hirtelen rám került a sor, valahogy nem érzek se izgalmat se félelmet, semleges, mióta kissé többet tudok nem érzem olyan tragikusnak a halált, egyszer mindenki kimúlik. Az arénában és hasonlóan zöld hölgyet látok, ezek szerint ő lesz az ellenfelem, remek, kíváncsi vagyok mire képes és olyan e tényleg mint én, bár neki nincs ekkora koponyája mint nekem. Ebben a közegben fairnek érzem belepofátlankodni a gondolataiba és olvasni, illetve tesztelni az akarat erejét az enyémmel szemben hogy vajon helyes útra tudom e téríteni hogy végezzen magával, esetleg kezdetnek csak megpróbálom kicsit összezavarni. Egyelőre csak állok, rideg arctartással és koncentrálok rá, remélve hogy nem tud ellenállni a befolyásomnak. Sajnos nem az erőmről vagyok híres hanem az elmémről, legalábbis arról leszek, úgyhogy ez az egyetlen fegyverem amivel élhetek jelenleg, csak az aggasztó hogy az én képességem és energia készletem sem végtelen és ha megerőltetem magam és idő előtt kidőlök vége a játéknak, de legalább utoljára feszegethetem a saját határaim és tesztelhetem mekkora terhelést bírok.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 14 Okt. 2015, 23:45

10. Verayla
Sérülések:-
Körök: 1
Skalpok: -
Felszerelés: fekete top, farmernadrág
// Ki mondta, hogy most zöld? XD//

Tudom, hoyg egy hotel tulajdonosának van saját szerelője a versenymotorhoz, de én arról még szerette magam ellenőrizni a kicsikémet. Épp csak gépzsíros lett a kezem, mikor hirtelen nagyon megszédültem és a következő pillanatban Mojo harci showjában találtam magam.
A teremben a kivetítőn keresztül volt időm tanulmányozni az embereket akik eddig harcoltak, bár csak arra mentem vele, hogy tudom gyorsan kell cselekednem, mert az arénában nem fogom sokáig bírni mert sugárzik a hely vagy mi. A levegő forró volt így nehéz volt a légzés, de hamar hozzá lehetett úgymond szokni. A terep adott láttam ezelőtt is, bár még mindig nem biztató.
Egy zöld nő jelenik meg, akinek szokatlan feje volt. Rossz előérzetem támadt. pont olyan mint amikor azzal a nővel találkoztam. Láttam, hogy engem szugerál és vár. Szinte éreztem, hoyg ez is az agyamban akar vájkálni. Nem tétováztam sokáig megpróbáltam elmémben falakat építeni, amennyire lehet. Felé rohantam, majd elrugaszkodtam és át akartam változni anakondává, hogy jól megmarjam azt, aki az agyamban akar turkálni.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Rumble Aréna - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Rumble Aréna - Page 2 Girloffantasybymanofins Rumble Aréna - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Rumble Aréna - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Rumble Aréna - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Morsus on Csüt. 15 Okt. 2015, 00:19

//Én.//

17. Kör
1 résztvevő: Verayla (Reneszánsz), Nina Walsh (Outsiders)

A skrull nő futva indul meg Nina felé, aki azonnal telepatikus erőihez fordul. Még sosem használta ilyen módon az erejét. Pár perccel ezelőtt még csak olvasta az emberek gondoltait, msot mégis valami idegen furcsa tudatba nyúl bele. Verayla érzi, hogy valaki az elméjébe nyúl majd átalakul a dél-merikai méregtelen kígyóvá, ami az ugrásnak hála röptében száguld a gamma-sugárzott nőnek. A kígyó akaratlanul neki csapódott az energiafalnak és onnan a földre zuhant. Nem tudja megmondani miért, de mellé ugrott. Valamiért nehéz céloznia és koncentrálnia. Még furcsább, hogy a zöld bőrű nő szemei sárgán világítanak. Nem túl messze a duótól a falon számok jelennek meg. 7...6...5...

Még 2 kör a következő érkezőig!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Rumble Aréna - Page 2 Empty Re: Rumble Aréna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.