Titkos város

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 09 Nov. 2015, 00:00

Értelemszerűen újfent nem tudok kört váltani, pénteken lesz új kör, ha írtok, ha nem...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Csüt. 12 Nov. 2015, 11:45

Svarog megropogtatta a nyakát, miután sokkolta az egyik Darrenre támadó szörnyet, aztán felkacagott.
- Semmi probléma! Az áram fogja őket! - kiáltja, látja, ahogy a bestia még mindig Darren felé tart, megfogja az egyik láncát, de erre Darren szellemlovasként megidézte a motorját, és húzni kezdte a dögöket.
- Hö! Mit nem tesz, ha egy lángoló motoros van velünk! - kiáltotta, észrevette, hogy a szörnyeteg, amit ő másodszorra is megsokkolt, felé tart.
A tűzet villámokra cserélte, vagyis inkább egy sokkolóra.
Dragunov méregeti a szörnyeteget, aztán köp egyet.
- Na, megint azt akarod, hogy megrázzalak? - kérdezte, és felkacagott. Megpróbál felröppeni, és a lény háta mögé röpülni, hogy teljes erőből, egy íves rúgással hátbatámadja a szörnyet. Ha ez sikerül, akkor a tarkójának próbálja nyomni a sokkolót és kakaót adnia rá. Remélte, hogy ha magát a dög agyát sokkolja meg, akkor azzal véglegesen kifekteti. Mikor felnézett, látta, hogy problémák vannak a többiekkel.
Darren is összezúzta magát látszólag, de már szépen gyógyult.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 12 Nov. 2015, 21:48

Gyorsulok, amennyire csak tudok. Úgy tűnik a démont nem nagyon hatja meg a felé rohamozó lángoló fejű lovas. Nem meglepő, hiszen egy démon. Valószínűleg nem nyújtok neki olyan nagyon érdekes látványt. Ez van. Ő is felém ugrik, és a levegőben találkozunk. Elég jól sikerül az ütközést. Repülünk vagy tíz vagy tizenöt métert. Egy pillanatra minden elsötétül, de gyorsan magamhoz térek. A lény nem mozgott, szóval az már valami volt. Sajnos én is alig tudtam felkelni, de éreztem, ahogy a csontjaim összeforrnak. Nem kellemes az érzés. Ahogy tudok, feltápászkodok. Elég limitált lehetőségeim vannak. Nem fogja őket a tűz, nem tudom őket megállítani a láncokkal és nehezen tudok akkorát ütni, hogy leszedjem őket. Kellett valami fegyver. Máskor mindenhova vinni fogom a shotgunomat. Nem érdekel, hogy nem szabad, nem biztonságos vagy akármilyen hülyeség. Előbb utóbb úgy is valami bajba kerülök, és oda kell. De mindegy is. Szétnézek, hátha találok valami kard vagy szúró fegyverszerű eszközt. Ha a közelben nincs, akkor a motorra ülök, és úgy kezdem keresni.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 13 Nov. 2015, 00:00

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Jenny Davis / Poison Ivy, Borisz Dragunov / Svarog, Malacus Quai, Melody Croft, Ralf Shaw, Damian Adkins és Ginny Dwerryhouse
Következő körváltás: 2015. november 17. (kedd)

Malacus a fájdalma miatt nem tudott kitérni a támadás elől, a lény így valóban a gyomrába lépett és több mély sebet hagyott hátra, amik vérezni kezdtek. A fiatal férfi minden erejét összeszedte, hogy támadjon, a rúnát még feltudta írni, érezte, hogy a testében szétáradt a mágia, majd mielőtt azokat villámmá formázhatta volna elvesztette az eszméletét.
Svarog látta, hogy a lény Malacus hasára lépett, a fiatal férfi nem tért ki, majd elájult, ő pedig ezt a lényt vette célba. Az még utána kapott, de nem érte el, ő pedig a sokkolóval a lény nyakához repült és elkezdte sokkolni. Egész sokáig kellett ott tartania, igazából a sokkoló teljes energiája kellett, mire a sokkoló lemerült a lény is eldőlt eszméletlenül. Azonban nem igen vett tudomást amásikról, ami most így hátulról ugrott neki a sárkányszerű természetfelettinek és lökte le a földre, a lény pedig rá, a pofájával pedig próbálta bekapni Svarog fejét, vagy nyakát, hogy leválassza a fejet a test többi részéről.
Darren csontjai hamar összeforrtak, amik töröttek voltak, amint körbenézett a közelben látott egy kardot, ez az volt, amit Malacus elejtett. Itt lent már csak egyetlen lény volt talpon, az éppen Svarogon volt és próbálta megölni. A kard ettől a pártól alig két-háromméternyire volt. így ha odarohan és felkapja a kardot, akkor egyből tud támadni is majd. Közben látta azt is, hogy odafent kezdenek nagyon rosszul állni a többiek.
A lény mivel Ralf nem tért ki, könnyedén találta el őt a mancsával és súlyosabb, vérző sebet tépett a gyomrába. A fiú a fájdalomtól azonnal elvesztette az eszméletét és rongybabaként rogyott le. A lény a vér szagára jobban felhergelődött és próbálta ezek után felfalni.
Aashirya-nak szerencséje volt, őt nem támadták egyelőre, ellenben a másik két lény a vörös hajú nőnek esett, aki még talpon volt, de nem szólt semmit sem, az ő előadására készült Aashirya korábban. az egyik lény a nő karját kapta el a csont roppanása még az indiai nőnek is hallható volt, a másik a mancsával a hasát tépte fel.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Malacus on Pént. 13 Nov. 2015, 14:37

A rohadék még mindig rajtam tapos, de majd a mágiám megoldja. A tetves szennyzsák. A csuklómat a megfelelő pozícióba fordítom, majd elmondom a villámvarázslatom igéjét, és közben összpontosítok, hogy minél nagyobb, minél erősebb villámokat tudjak szórni. Az egész testemet átjárja a mágia és a lüktető fájdalom, de a mágia még inkább. Ez olyan nagyot fog szólni, hogy a lényből nem fog semmi sem maradni, ebben biztos vagyok. Ettől függetlenül annak tudnák örülni, hogy ha valaki azért megpróbálna egy picit is segíteni, ha már csapatban játszunk. Annak a sárkánynak azt hiszem, az életét mentettem, vagy legalább is segítettem neki, szóval egy kis kölcsönös hála azért jól esne, de látszik, hogy senkiben sem lehet bízni. A barát egy olyan ellenség, aki még nem támadott meg. A bizalom szót csak a hazugok használják. Nem számít, amint a villámok megpörkölik a szörnyet, szépen lelépek tőlük és kész. Már szinte szétpattan a mágia, olyannyira összpontosítok. Nem kell sok, nem kell sok...és minden elsötétedik. Elájultam.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
avatar
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Hétf. 16 Nov. 2015, 22:23

~ Ez kevés lesz. ~ Jött számára a felismerés. Kellett neki néhány másodperc, elhangzott sikkantás és roppanó csont hangja. ~ Vagy éppen túl sok...túl nagy kérés. ~ A földre dobta táskáját, lehetőleg ügyelve arra, hogy nem ömöljön ki a tartalma. Bár ez már másodlagos szempont volt számára, szemben a gyorsasággal. Így felszabaduló kezével kicsit megmasszírozta jobb csuklóját, majd tenyerét, hogy újabb vércseppeket pumpáljon ujjbegyeire. Még több vért akart áldozni, mert részben az vált a meggyőződésévé, hogy keveset hozott felszínre. Bár már képes lenne a testében lévő vérrel bánni. Vagy épp más testében lévővel. De ez most nem az elmélkedések ideje volt. Újra cselekednie kellett, ha nem akarta hogy mind meghalljanak. Újra körkörös mozgásba kezdett, miközben koncentrált. Most nem a démonokra, hanem a számára jófiúnak tekinthető társaira.
-
Viparīta paristhitiyōṁ mēṁ mērē sāthī, caṭṭānōṁ kabjē kī tākata. Mērē viparīta paristhitiyōṁ mēṁ sāthī, aura sampatti kī havā kī gati. - kezd bele halkan, majd egyre hangosabban a kántálásba. A két mondat végeztével újra kezdi. Szándéka szerint a vele érkezők erejét, de legalább ellenállását akarja megnövelni, valamint a testüket, a reakcióidejüket felgyorsítani. Erre szolgálnak a szabad fordításban így hangzó mondatok: Társaim a bajban, sziklák erejével bírtok. Társaim a bajban, a szél gyorsaságával bírtok.

Felszerelés:

Ruházat:

Fekete blézer, fekete ujjatlan top, kék farmer, fehér cipő,

- Fegyver: női bőrtáska
- Felszerelés: női holmik a táskájában
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Nov. 2015, 22:31

//Nem fogok tudni kört váltani, Darren szólt, hogy nem tud írni, Svarog fogalmam sincs merre van...
Következő körváltás: 2015. november 21. (szombat) --> ekkor írok, ha ír Darren és Svarog, ha nem...//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Szer. 18 Nov. 2015, 08:14

~b*zd ki, b*zd ki~ gondolja Svarog, mikor a győztes helyzetből pár másodperc figyelmetlenség hatására átkerült egy igencsak kínos szituációba, amit csak annyit jelzett, hogy érezte a fejére ráharapni készülő bestia leheletének melegét.
A dög egyre közelebb jutott a pofájával a sárkánymutáns felső testrészeihez. A férfi megpróbálja elkapni a szörnyeteg fejét, és minden izmát megfeszítve visszatartani, míg nem jön a segítség.
Persze ez a nagy hőstett a spártai 300-akéhoz lesz fogható. Visszatartották a perzsákat abba a kis szorosba.
Aztán mindegy szálig lemészárolták őket.
- Ó, meg az anyádat! - üvölti Dragunov, ha sikerül visszatartani a dögöt, akkor talán ki tudja törni a nyakcsigolyáját is egy rántással. Persze ez elég híú ábránd, de meg kell próbálnia.
Meglátja a tőle három méternyire lévő kardot, csak remélni tudta, hogy valakinek lesz annyi esze, hogy felkapja és segítsen neki. Közben fentről egyre csúnyábbak voltak a csata hangjai.
Ha elintézi a fejleharapdátort, akkor majd felmegy és besegít, de így?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Darren Cain on Pént. 20 Nov. 2015, 22:29

Úgy tűnik, hogy a nagy pofájúnak nem jött össze. A démon felülkerekedett rajta és Svarog túl későn ért oda. Mire leszedte a célpontját, addigra ő maga is a földre került. Mostanra már a csontjaim is összeforrtak. A fehérhajú kölyök szerencsétlensége az én szerencsém. Elejtette a kardját. Éppen az amit kerestem. Ráadásul még nincs is annyira messze a kézitusázó sárkánypofától. Elkezdek rohanni és megpróbálom felemelni a kardot. Ha sikerül, akkor a szörnyek rontok és megpróbálom a hátába mélyeszteni a frissen megszerzett fegyveremet. Ha ez valamiért nem jelenti a végét, akkor addig folytatom a támadást, amíg él. Előbb utóbb ott kell hagynia Svarogot és velem kell majd foglalkozni és így ő is tud majd nekem segíteni. Ha sikerül végeznünk a szörnnyel, akkor a fenti helyzetet kell rendbe tennünk. Megidézem a motoromat, hogy gyorsabban felérjek. Fönt neki ugrok az első démonnak, akit észreveszek. Nincs időm felmérni, hogy kit milyen démon vett célba, ezzel majd ráérek később foglalkozni. Most elég, ha egyáltalán egy embert is meg tudok menteni.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 21 Nov. 2015, 00:00

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog, Malacus Quai, Melody Croft, Ralf Shaw, Damian Adkins és Ginny Dwerryhouse
Következő körváltás: 2015. november 25. (szerda)

Aashirya folytatta a varázslatot, de a tudósnőn már nem segített semmit, a lények pillanatok alatt tépték most már darabokra. De odalent, noha a nő nem tudott róla Svarognak az életét mentette meg vele, hiszen azt nem látta, hogy ott mi történik.
Svarog a földön bunyózva próbálta átölelni a lény fejét, amit még úgy, ahogyan sikerült kiviteleznie, de amikor próbálta kitörni a nyakát, még csak megrántani sem sikerült azt. Érezhetően volt nem kevés ellenállása a lénynek, ami a mancsával végigkarmolta valamilyen oknál fogva nem túl mélyen a sárkánylény mellkasát, majd a fejét megrázva elhajította Svarogot, aki méterekkel odébb a falon nyekkent, jó néhány zúzódást összeszedve. A lény pedig rohanva indult volna utána.
Ám ekkor érkezett meg Darren és szúrta hátba a lényt. Azok után, hogy az előbb mekkora ellenállást tapasztalt a sima kard úgy hatolt át a lény bőrén és húsán, mint kés a vajon. A férfi szerencsére jól célzott, jó helyen tudott szúrni, a lény vért bugyborékolva, fájdalmasan hörögve dőlt el a földön. Mivel jelenleg a lépcső alján volt, így nem kellett motort idéznie, csak felugrani egy, vagy két ugrásból az emeletre, révén a lépcső aljában volt.
Aashirya is látta, amikor a lángoló koponyafejű, kardos férfi megérkezett az emeltre és egyből a fent levő három lényre támadott. Egy volt közel hozzá, közben látta, hogy az indiai nőt kivéve mindenki eszméletlen már, egy biztos halott is van. a legközelebb álló lény felé sújtott, ami a mancsával támadt rá, a mancsot könnyedén vágta le, a lény pedig fájdalmasan vinnyogó, hangon hátrált a vérző lábával, miközben a másik kettő rávetette magát Darren-re.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Kedd 24 Nov. 2015, 14:50

Aashirya nem igazán érezte magán azt a hatást amit kimerítőbb varázslatok vagy rituálék során. Nagyon örült korábbi, látványos sikerének de a legutóbbi két próbálkozását úgy élte meg, mint elbukott időt. Nagy levegőt és ezzel együtt erőt vett magán. Nem próbálta meg felidézni azokat a technikai dolgokat amiket barátja, Sam tanított neki. Csak az elveket.Ujjaira nézett amiket nem akart még begyógyítani. Ökölbe szorította helyette a kezét és masszírozni kezdte újra a csuklóját. Arra koncentrált, hogy minél több vért pumpáljon a kézfejébe. Közben megindul előre. Gyors léptekkel halad, hogy jobb pozícióba kerüljön. A testi épségére azért nagyon odafigyel és ügyel az esetleges támadásokra. Ha felülről, oldalról vagy alulról észlelt ártó szándékú közeledést, amúgy sem magas súlypontja hirtelen csökkentésével és oldalra, sréhen előre jobbra, balra, vagy ugyanígy hátra lép el. Mert tudja: úgy tud a legjobban kivédeni egy támadást, ha nincs ott, ahol támadják.


Felszerelés:

Ruházat:

Fekete blézer, fekete ujjatlan top, kék farmer, fehér cipő,

- Fegyver: női bőrtáska /földön hátragyva/
- Felszerelés: női holmik a táskájában
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Kedd 24 Nov. 2015, 19:33

- Mi a francot szedsz te? - kérdezte Svarog, miután átölelte a dög nyakát, és próbálta hátrafeszíteni a nyakát. De egy hegyet is több eséllyel tudott volna eltolni.
Pedig az élete volt a tét! A büdös francba! A büdös francba! Ekkor a lény úgy festett, hogy megelégelte a sárkányember kísérleteit. Egyszerűen végigkarmolta a mellkasát, aztán felkapta és az oszlopnak vágta.
Dragunov nem tudta hogy örüljön, vagy jajongjon a sérülései miatt, mikor látta, hogy a bestia megindult felé.
- Ó, szóval mint macska az egérrel! Rohadj meg! - kiáltja a mutáns, és felkészült, hogy félreugorjon a rohamozó démon útjából.
De a következő pillanatba Malacus pengéje robbant elő a szörny mellkasából. A kardot Darren tartotta, és nem a szőke sültbolond.
- Ó, fényes páncélú lovagom! - mondta Svarog, aztán feltápászkodott, mikor a lángoló szellemlovas megindult felfele a lépcsőn, hogy a maradék három démont is elintézze.
Dragunov látta, ahogy levágja az egyik rárontó pokoli bestia mancsát. Az egykori SHIELD ügynök köp egyet, mikor még két démon is ráveti magát a szellemlovasra.
Megnézi a sokkolót, hát persze, hogy lemerült.
A terve az, hogy felrepül a lépcső tetejére, és még a levegőben teljes erőből tarkón rúgja az egyik, Darrenre rontó dögöt.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Darren Cain on Kedd 24 Nov. 2015, 22:34

Könnyedén elérek a pengéig és nagy meglepetésemre még könnyebben sikerült megölnöm a lényt. Tehát a láncok, tűz és motor után egy egyszerű kard a megoldás. Lehet, hogy a lényeknek van valami gyengesége a szúrásra vagy esetleg az acélra. Mintha lett volna valahol ilyen lény. Vagy csak egy film volt? Mindegy is. Működik, úgy hogy ideje van használni.
- Legalább a fényest eltaláltad.- Fölösleges megidéznem a motort, egy-két ugrásból fent vagyok az emeleten. Mindig elfelejtem, hogy a Szellemlovas fizikai erőt is ad. A motor túl menő. Ahogy fölérek, látom, hogy mennyire is rossz a helyzet. Sokan már ki vannak ütve és az egyik nőt széttépték. Úgy tűnik, hogy nem csak Ms. Moorenak kell segítséget találni majd. De most nincs idő gyászolni, hiszen még van darabolni való démon. El is kezdem és a legközelebbi démonnak levágom a kezét. Úgy tűnik szegénynek nem tetszett. Mindjárt megszakad a szívem. De még mielőtt kellően megsirathatnám, a másik két barátja nekem ugrik. Megpróbálok kiugrani előlük. Amint földet érnek idézek pár láncot. Nem hiszem, hogy sokáig tartanák őket, de talán épp elég zavarás lesz nekik, hogy gyorsan odajuthassak. Ha elérem az egyiket, akkor egy gyors vágással megpróbálom elválasztani a fejét a testétől. Ezután a még élővel is hasonló terveim vannak. Közben nem nagyon érdekelnek az ütéseik. Persze, fáj, de gyorsan gyógyulok és kétlem, hogy egy ütés lennék.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 25 Nov. 2015, 00:00

Résztvevők: Atum / Aurora Howe, Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog, Malacus Quai, Melody Croft, Ralf Shaw, Damian Adkins és Ginny Dwerryhouse
Következő körváltás: 2015. november 29. (vasárnap)

Aashirya előtudott jönni a rejtekhelyéről és úgy helyezkedni, hogy fedezékben legyen. A kezeivel megtudta tenni, amit akart. Ki is érhetett a korlátig úgy, ahogy közte és a szörnyek között még Darren is ott volt. látta itt fent most már Aurora, Ralf és Ginny eszméletlen testét, ahogyan odalent Malacus-ét. Svarogot látta, hogy éppen próbál feltápászkodni a földről, felette a falon egy horpadás, érezte a nő, hogy a mágiája hat a sárkányszerű lényen, most már láthatta, hogy az menthette meg Svarog életét. Tudott úgy helyezkedni, hogy mindent lásson és így tehesse majd, amit akar.
Svarog nem tudott akkor még feltápászkodni, ahogyan Darren felugrott a lépcsőn, azért annyira nem volt jó állapotban. A látása is homályos volt még és szédült is. Valamilyen oknál fogva nem halt bele a becsapódásba, pedig egy szép mélyedést hagyott ott a falon. Éppen ezért egyelőre nem is tudott odarepülni segíteni, hanem csak azzal tudott küzdeni, hogy ne hányja el magát, amint már talpon volt, illetve egyenesen megtudjon állni, mert a teljes hely forgott vele.
Darren a harc közben megidézte a láncokat, arra elég volt, hogy lefogja őket, fájdalmat továbbra sem okozott velük. Hála annak, hogy a karmolások nem érdekelték a férfit könnyedén tudta mind a három maradék lényt lefejezni, közben ugyan bekapott jó pár karmolást, de mivel jelen formában nagyjából egy csontváz volt csak, így csak a ruhája bánta, de tényleges sérülést nem szenvedett el.
A harc ezzel így véget ért a lények a földön feküdtek, a vérük folyt, döglött volt mind, Malacus pedig nagyon lassan kezdett magához térni nagy fájdalmak közepette.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Malacus on Pént. 27 Nov. 2015, 19:20

Lassacskán nyílik ki a szemem és borzalmas fájdalmat érzek. Te jó ég, már megint erős nyomot hagyott az edzés. Talán azt az utolsó üveg bort már nem kellett volna lenyelnem. A mesterem ki fog nyírni, az tuti. Lassan kinyílik a szemem és meglepődöm. Hol a pokolba vagyok? A mennyezet, ami visszabámul rám, cseppet sem ismerős, de a többi rész már igen. Kicsit körbenézek és meglátom a szörnyek hulláit és a többi velem érkezett illetőt. Tehát mégse álom volt ez a túra. A pokolba. Rögtön ránézek a hasamra és látom a rengeteg vért. Picsába, nincs elég erőm meggyógyítani magamat. Kénytelen leszek másokra támaszkodni.
- Valaki? Én megsérült! - nyögöm ki, de nem mozdulok. Csak egy kicsit kéne helyrerázódni, és már meg is oldanám magam, de most csak a többiekben bízhatom. Kicsit jobban körbenézve már látom a jelenlegi helyzetet. Tehát győztünk és ott van valami lángoló démon, akinél ott a kardom. - Győztünk?

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
avatar
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Szomb. 28 Nov. 2015, 21:01

Svarog azért nem volt annyira jó állapotba, hogy felugorjon, és arról hogy átrepüljön a lépcső felett, az csak egy szép vágyálom maradt. Amit látott, hogy Darren lángoló csontváz alakjában megölte a démonokat.
Hamarosan már csak döglött egyedek voltak a lépcsőn, és persze az egyik nő, akit széttéptek. Ezek rohadtul nem vicceltek.
Dragunov köpött egyet.
- Ezeket nem azért küldték, hogy elkapjanak minket, hanem hogy eltegyenek láb alól - mondta rosszkedvűen. - Szerintem.
Aztán odalép a még földön heverő Malacushoz.
- Ja, győztünk, még. És valaki gyógyítsa már meg Harry-t, meg a többieket is, mert rossz bőrben vannak.
Megnézi a sokkolót, és inkább a zsebébe süllyesztette, aztán végignézte a földön heverő pokolbeli dögöket. Valamiféle talizmánt, tetoválást vagy bármit keresett arra vonatkozóan, hogy ki küldhette őket.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Nov. 2015, 00:01

//Mivel Darren és Paci is jelezték, hogy nem fognak tudni írni, így csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Szer. 02 Dec. 2015, 11:59

Aashirya sikeresen előre küzdi magát és anélkül találja meg újra úti társait, hogy megtámadnák. Majd megtorpan. A lángoló csontváz, aki velük van de démonként néz ki. Számára ez nem kicsit disszonáns. Még a sárkányszerű lényen is túltette magát mert ő legalább magatartásában emberként viselkedett. Meg lehetett ő valaha tojás, cuki kis szárnyas. De ez a csontváz?! Nagyokat nyel, közben pedig próbál eloldalazni. Hallotta Svarog utasítását és szemével keresi is a sérültet. Ha meglátja, a démoni fattyot szemmel tartva, siet oda hozzá. Úgy térdel a férfi mellé, hogy még mindig tudja figyelni a gyanús démon félét. Nem véres kezét végigfuttatja a fekvő testén keresi a töréseket, vérzéseket. Ha talál tapintható vagy látható sérülést akkor azon próbálja a ruhát feltárni, hogy közvetlenül hozzáférjen a testhez. Ha ez is sikerült neki akkor már saját vérével fog tovább "operálni". A sérülésre vagy a köré gyógyító rúnát kezd rajzolni gyors mozdulatokkal s közben magában mantrázik.
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 02 Dec. 2015, 12:20

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. december 7. (hétfő)

Malacus semmit sem látott, mivel a többiek fent voltak az emeleten, ő maga meg feküdt, így nem látott mást. Csak a szörnyek tetemét és azt, hogy egyedül van, nem messze tőle pedig Svarog.
Ugyanez volt igaz Svarogra, addig nem igen látott semmit, amíg oda nem ért Malacushoz, utána is csak annyit, hogy nem volt már csatazaj, nem mozgott fent semmi sem az árnyak szerint. De azt, hogy ők maguk győztek, vagy a szörnyek nem, ugyanis, ahova fellátott volna a lépcső tetején senki sem látszott, a bentebbi, illetve oldalsó részen volt mindenki. Azt láthatta, hogy Malacus sérülése nem komoly, az egész inkább csak felületi, nem is volt mély. Ahogyan átnézte a lényeket semmit sem talált rajtuk, sem tetoválás, billog, sem tárgy.
Amint minden nyugodt volt Aashirya neki is látott annak, hogy ellássa a sérülteket. Amennyiben mindenkit ellát, aki sérült a következő jó fél-közel egy órát a csapat azzal tölti, hogy az indiai nő minden sérültet ellát, aki az. Így Malacus és Ralf sebei is begyógyulnak, közben Darren visszaváltozik újra emberi alakba, rajta pedig sérülés sincs.
Mire Aashirya végez nem volt további támadás és mindenki, akinek agyrázkódása volt, az is rendben van már, ellenben, akik eszméletlenek nem tértek magukhoz. Alighogy ezzel végzett a társaság az emeleten az öt ajtó irányából – ahol a szobrok is voltak, amik befelé vezetnek az épület belseje felé – fiatal női hangot, már-már gyermekieket lehetett hallani, kettőt is, ahogyan fájdalmas hangon sikoltoznak és segítségért könyörögnek. Nagyon halkan, alig hallhatóan hallani, csak akkor ha mindenki teljesen csöndben van. az öt ajtó közül talán a középső az, ahonnan mindez a leghangosabb.

Szerk: vegyük úgy, hogy a sérültek az ellátás után a sérültek eltűntek és elfelejtettétek, hogy ott voltak. Nem akarom, hogy miattuk itt meghaljon és megálljon végleg a kaland, hogy nem mentek semerre, mert vigyázni kéne rájuk. Embarassed

//Írtam korábban is, hogy a méretek gigantikusak, legalább hat-hét méter magasan van az emelet. Ne akarjatok már lentről mindenáron fellátni morrrr.
Mivel Darren úgysem fog írni a körben, azért kaptátok már ilyen korán, felesleges várni.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Malacus on Pént. 04 Dec. 2015, 15:46

A szavaimra hát persze, hogy a sárkány jelenik meg előttem, és elkezd pofázni.
- Ja, győztünk, még. És valaki gyógyítsa már meg Harry-t, meg a többieket is, mert rossz bőrben vannak. - mondja. Kire értette, hogy Harry? Lényegében lényegtelen, és szerencsére kapok egy kis ellátást is, de a sebem szerencsére nem túl komoly, így kissé lassan, de felállok, majd körbenézek. A kardomat sajnos elvesztettem, pedig azt a mesteremtől kaptam, de lényegtelen ez is. Csak egy egyszerű acéldarab. A kezemet ráteszem a sebemre, majd elkezdem mormolni a gyógyítóvarázslatom igéjét, hogy legalább a vérzés álljon el. Időközben a démonokat veszem szemügyre. Valaki tuti megtudta, hogy jövünk és ezért küldte őket. Na, vajon ki lehetett a tettes? Csak nem a híres Mordred fazon? Gondolom betojt, hogy megtaláljuk a lányokat és ezért inkább pár csicskását küldte maga helyett. Gyáva húzás, és szörnyen gyenge próbálkozás, a lányokat így is úgyis megtaláljuk. Ekkor azonban nagyon halkan, alig hallhatóan sírást hallok meg egy ajtó mögül, mintha valaki sírna.
- Halljátok? - kérdezem, majd felemelem a kezemet, hogy mindenki befogja és jobban meghallhassam a zajt. Talán az ikrek sírása? A forrását be tudom azonosítani, de lehet, hogy csapda az egész, de az is lehet, hogy nem. Ha a többiek elindulnak, akkor én is megyek, mert még mindig jobb, ha csapatban mozgunk.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
avatar
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Vas. 06 Dec. 2015, 08:35

Svarog a csata után hagyja, hogy a velük lévő, mágiatudó nő mindenki felgyógyítson. Sajna a halottaikat nem tudja feltámasztani, de talán jobb is ez.
Dragunov örömmel veszi észre, hogy a harcban szerzett sérülései lassan összeforrnak. Aztán mikor felgyógyultak, az ajtó felől hangokat hallottak. Gyereklány sírása a középső ajtó felől. Dragunov odalép az ajtóhoz, megáll előtte.
- Mint egy szirén - mondta, miközben a sírást hallgatta. - Ezért nem rohanunk be fejvesztve.
Bekopogtatott, és bekiáltott.
- Helló. Minden oké? Kértek segítséget?
Mielőtt bárki is méltatlankodna, Dragunov felemeli a kezét, reménykedve abban, hogy azt elhallgattassa.
- Valahogy tesztelni kell, hogy csapda e - suttogta halkan.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 06 Dec. 2015, 23:47

Aashirya lelkesen kezd gyógyítani. A súlyosabb sérültekkel kezdi és úgy halad az egyre enyhébbek felé. Nem csak azt veszi figyelembe, hogy ki mennyire sebesült meg, hanem azt is hogy hogyan viselkedik. Tisztában van vele, hogy a belső sérülések olykor veszélyesebbek mint a külső. Ezért azok akik nehezen lélegeznek, fájdalmas arckifejezéssel mozgókat előre veszi. Majd egy órába telik, mire mindenkivel végez. Aztán végignéz a társaságon elégedett mosollyal. Majd ajkai transzformálódnak és elégedetlenül lebiggyeszti őket. ~ Azért egy "köszönőmtől" még senkinek nem esett le az aranygyűrű az ujjáról. ~ csóválja meg a fejét és megkeresi a korábban elhagyott táskáját, hogy az abban található sminktisztításra használt vattapamacsokkal megtörölje a kezét. Még talán fertőtlenítő gélt is talál. Úgy emlékszik elpakolt egy tubust.
-
Uraim...biztos, hogy be akarunk sétálni a nyilvánvaló csapdába?
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Hétf. 07 Dec. 2015, 00:01

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. december 11. (péntek)

Aashirya mindent talált és tökéletesen letudta magát, a kezeit tisztogatni a vér után és annak minden maradékát eltűntetni. Végül sikerült mindenkinek meghallania a hangot, Malacus még fel is hívta rá a figyelmet. Svarog odalépett az ajtóhoz és bekopogott rajta. amint az ajtóhoz ért az hatalmas reccsenéssel adta meg magát. Az egész korhadva, rohadva, így ez a minimális kopogtatás is elég volt ahhoz, hogy az egész kiforduljon a falból és hangos puffanással terüljön el a földön. Az egész még egy ideig vízhangzott, így ha a hang forrása még adott ki valamilyen hangot is, ez az egész elnyomta. Az ajtón túl egy rövidke folyosószakasz volt még, utána pedig egy növényekben dúskáló belső kert. Ez beleillett abba, amit kintről látott a társaság, hogy itt valóban fás, belsőkertes terület van.

Semmilyen veszélyt nem láttak, éreztek mágikusan, ha kerestek, ha pedig elindultak, akkor a kezdeti sűrűn növényzet után hamar kiértek egy jobb állapotban levő részre, ahol nem voltak a növények mindenfelé.

Itt a terem közepén egy lejáratot láttak, a lány hangját ismét hallották, egyre halkabban, erőtlenebbül, gyengébben, de a fájdalom is erősebb volt benne. Határozottan a lenti részekről jött mindez, ami csigalépcsőn át vezetett lefelé, még innen fentről is látszott, hogy vannak fáklyák, mert odalent nem sok fény lehetett. A lányhangon felül egyelőre semmi mást nem tapasztaltak, se mozgást, se más zajt.

Ha azonban maradtak a főcsarnokban, akkor továbbra sem történt semmi, csak egyre halkabban hallották a segítségkérést, mígnem teljesen elnémult az.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Malacus on Csüt. 10 Dec. 2015, 15:16

Az ajtó mögül érkező kislányhangok eléggé megkavarják a terveket. Rögtön felhívom rá mindenkinek a figyelmét, mikor a sárkányizé valami szirénről kezd beszélni, meg arról, hogy ez talán csapda. Ezután elkezd kopogni az ajtón, ami hangos recsegéssel adja meg magát.
- Szép volt sárkány. - mondom tapsolgatva, majd elindulok befelé, az ajtónyíláson. Bent egy eléggé nagy kertet találok tele növényekkel meg minden más hasonló tárggyal. Az egész hely olyan nyugalmasnak és békésnek tűnik és még veszélyt se érzek, szóval első látásra nem rossz.
- ÚÚ. nehogy megtámadjanak növények minket. - jegyzem meg gúnyosan, mikor meglátok egy lejáratot, ahonnan a sírás hallatszik ki. A sírás viszont egyre halkabb és fájdalmasabb, szóval nagy baj van. Nincs idő a hülye várakozásra meg a tervezésre, de azért nem árt a csapattal maradnom, mert.....úgy jobb, ez már bebizonyosodott. Azonban remélem követni fognak engem, mert én megállás nélkül lerohanok a lejáraton, hogy megtudjam, ki bántja a lányokat. Mégis ki képes ártatlan lányokat kínozni?

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
avatar
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 10 Dec. 2015, 23:52

Jól sikerült a számításom. A démonok nagyon erősek és ellenállóak ám, a fő támadási módjuk a karmok és fogak. Egy lángoló csontvázként ez nem nagyon hat meg. Az egyszerű kard ellen esélyük sem volt, úgy szelte fel őket mint forró kés a vajat. Szinte a nyelvem hegyén van, hogy milyen kények lehettek, hiszen már hallottam ilyenekről. Na mindegy, majd ha kikerülünk akkor megnézem. Bevittek pár ütést, de összességében nem sokat számított. Bár a ruhámért kár. Nem tudom, hogy az miért nem tud regenerálódni. Közben az egyik mágusunk elkezdi gyógyítani a többieket. Ő volt az, aki előbb is furán beszélt, most már tudom, hogy miért. Láthatólag nem tetszik neki az égő koponya, szóval inkább felveszem az emberi alakomat. Minden sebesülésem begyógyult. Közben halk segélykérést hallani a középső ajtó mögül, amit Svarog gyorsan le is bont. Így kell ezt csinálni. Nem kell sokáig rágódni mindenen. Bent egy nyugalmas kert fogad minket.
- Át tudok változni egy lángoló csontvázzá. A növények ránk nézni sem mernek.- mondom az akcentusos fiúnak. Ő rögtön a hang irányába veti magát én meg követem. Egyrészt, együtt kell maradnunk. Másrészt ha kicsi esély is van rá, segíteni illik. Persze a figyelmem nem lankad.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.