Titkos város

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 11 Dec. 2015, 00:02

//Értelemszerűen nem tudok kört váltani, kedden, vagy előbb lesz új kör, ahogyan írtok.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Pént. 11 Dec. 2015, 08:12

Svarog elsőre azt hitte, mikor beomlott az ajtó, hogy hirtelen emberfeletti erőt kapott. De a szétkorhadt fa szaga meggyőzte arról, hogy itt bizony az idő könnyítette be nekik a bejutást sem a saját képességei.
Felsóhajtott, és az akcentusos férfire pillantott.
- Köszönöm. Komolyan, a te dicséreted rohadt sokat jelent nekem - felelte gúnyosan Dragunov annak beszólására. Választ nem kapott, mivel Malacus konokul belépett a nyíláson. Svarog felsóhajtott, és segítségkérően a társaira, az indiai nőre és Darrenre nézett.
- Jó, menjünk utána, de lassan és óvatosan. Legalább annyi haszna van, hogy van egy kardja, tud villámokat lőnni és használhatjuk kanárinak. Tudjátok, amiket a barlangokban használtak - mondta.
Egy belső kertbe jutottak egy rövid folyosó után. Ha hallottak még valami hangot, azt a padlóra leeső és szétszakadó ajtó puffanása elnyomta. Innen egy lejárat vezetett le, ahonnan újra felhallatszott a lány segélykérő hangja.
Dragunov összevonta a szemöldökét, mikor meglátta a lentről felszüremlő fényt, ami fáklyákból származott.
- Attól még odalent lehet csapda és a... - felelte Malacusnak, de az újra megindult. Svarog felsóhajtott, széttárta a karját és a plafon felé nézett. - És a lányok hangja a csali. Nagyon jó...
Darren is elindul, Svarog pedig a szellemlovas mellett halad. Ha csapda, akkor ki kell menteni az alkalmi fegyvertársukat, ha pedig tényleg a lányok vannak lent, akkor is illik segíteni. Svarog viszont sokat adna most valamiféle fegyverért, akár azért is, hogy fel legyen töltve a sokkolója.
- Ha tudom ezt, hogy itt kötünk ki, akkor hozok valami erősebb fegyvert is a sokkolónál.
Dragunov a lejárónál felkészül arra az eshetőségre, ha valami helyi rémség törne rájuk. A terve szerint ekkor hátraröpül, és úgy próbál visszatámadni a saját fizikai erejével.
Minden intő jelre figyel, a szeme ide-oda jár.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 15 Dec. 2015, 00:00

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. december 19. (szombat)

Az úriemberek úgy döntenek, hogy lemennek a lépcsőn a hangok irányába, szépen lassan haladtak, legalább három kört kellett menni, hogy meglássák az egyenes folyosót odalent. Végig világos volt, égtek a fáklyák, ellenségnek semmi nyoma sem volt. Így teljesen nyugodtan tudtak haladni, Malacus, Darren, Aashirya és Svarog sorrendben. A csapat főleg az ellenségekre figyelt és a neszekre, így az esetleges csapdákra annyira nem. talán éppen ez volt az oka annak, hogy amint a Malacus leért a lépcső aljára és lelépett róla hirtelen egy kattanás hallatszott. Talán szerencsére nem jött elő a falakból semmi sem és nem kezdett el rájuk lőni, ellenben a lábuk alól eltűntek a lépcsők, még Svarogot is meglepte annyira, hogy ő maga is zuhanni kezdett. Amint leértek a fejük felett a plafon visszarendeződött, ők maguk pedig egy sötét helységbe kerültek, ahol egyelőre semmit sem láttak. Amint a földre zuhantak ott nedves, iszapos büdös szennyvízbe kerültek mindannyian. Ha felálltak ez olyan térdig érő volt és a zuhanás miatt teljesen belepte őket. Ha fényt kreálnak – legegyszerűbb módon Darren – akkor láthatták, hogy egy nagyobb szobában vannak, csomó csontváz, vagy éppen bomló, rothadó hulla is volt idebent, mindenhol kőfalak, csak egyetlen masszív faajtó volt az, amin át kivezető út volt a helységből.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Malacus on Pént. 18 Dec. 2015, 19:57

Szerencsémre a kis csapat követ engem a lépcsőn le, aminek az alján remélem megtaláljuk végre a lányokat. Még hogy csapda, meg szirének, mi? Végre valahára az az ostoba sárkány beláthatná, hogy nem vagyok tökkelütött és tudom, hogy mit csinálok. A lépcső aljára érve meg is látom a folyosót, azonban hirtelen egy kattanás hallatszik, majd a lábam alól eltűnik a lépcső és lezuhanok egy verembe és egy adag szennyvízbe pottyanok, valamint a zajokból ítélve mindenki más is. Szinte azonnal felpattanok és elkezdem fürkészni az egész helyet, hátha megint olyan szörnyek rontanának ránk.
- Talán mégis csapda. - mondom csak úgy magamnak, és már szinte érzem, hogy ezért is engem fognak hibáztatni, főleg az a sárkány. Ez határozottan nem az én hibám, ha ő megy elől, akkor ő aktiválja a csapdát, szóval nem én vagyok a felelős. - Ötletek kijutásra? - teszem fel a kérdést, majd megvárom a kis "hősies" kompániám válaszát.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
avatar
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Pént. 18 Dec. 2015, 20:58

Aashirya csak forgatta a szemeit és követte a társait. Összeszorított szájjal és szűk szemekkel menetelt. Nem is figyelt igazán. Az egy dolog, hogy önelégültek és nagyképűen a vesztükbe rohannak. Azt viszont már nem lenne szabad szó nélkül hagynia, hogy lehurrogták és kinevették. Pedig ha tudnák, hogy mennyire veszélyesek is a növények. De nem fogja nekik elmagyarázni, hogy amúgy hányféle mérgező növény jöhet szóba aminek már csak az érintése is okozhat halálközeli állapotot. Vagy hogy mennyire megsértették azzal hogy...mi volt ez a kattanás - nézett fel egy pillanatra saját gondolataiból de már nem volt ideje meglepődni. Eltűnt a lába alól a talaj és érezte ahogy hat rá a gravitáció. Az érkezés után valószínűleg kissé beszorult neki a levegő, de ahogy körbenéz még inkább magában tartja. Csak kapkodja a fejét és csapkod a kezével ahogy menekülni próbál, de nincs hova. Aztán lassan megnyugszik és az okvetlenkedő, idegesítő, nagyképű férfire tekint. De nem szól semmit. Csak kapkodja a tekintetét egyelőre a hullák között.
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Pént. 18 Dec. 2015, 22:59

A kis csapatot nem támadta meg egy újabb démonhorda, se nem más helyi ragadozó. Viszont hogy ne legyen egyszerű az életüket belesétáltak egy csapdába.
A lépcső végében hirtelen megnyílt alattuk a padló, a következő pillanatban hangos csobbanással valami bűzös, sötét de legfőképpen szemetes, gyanúsan sűrű vízzel teli lyukban kötöttek ki.
Malacus kinyögi a nyilvánvalót, hogy csapdába jutottak. Svarog felsóhajt, és valami fényforrás után nézve elindul. Azért még közben megveregeti Malacus vállát, és inkább nem teremti le a barmot.
- Jó van, igen csapdába jutottunk - felelte. - Nem, nem a te hibád. És dolgozom rajta, ne, ne is fáradj, hogy kitalálj valamit.
Aztán eszébe jut a zsebében lévő mobiltelefonja, és ha sikerül előhalásznia, akkor bekapcsolja a rajta lévő zseblámpát és körbevilágít.
A hely tele van rothadó hullákkal, amik között vannak szép számmal csontvázak is. Dragunov jól megnézi őket, hogy van e rajtuk bármiféle sérülés.
Aztán az ajtó felé fordul.
- Jó, egy a nagy kérdés, amikor az úriemberek ide lejutottak, miért nem használták az ajtót? - kérdezte elgondolkodva, aztán felnézz a plafonra. - Jó, mindenki álljon hátrébb.
Odalép az ajtóhoz, és próbálja kinyitni. Ha esetleg támadás érné, vagy aktivál egy csapdát, akkor leállítja az időt, és próbálja elkerülni.
Viszont bármilyen sors is vár rá, jobb mint ebben a szennyes páclében puhulni.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 19 Dec. 2015, 09:13

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. december 23. (szerda)

A csapat nekilátott annak, hogy mihamarabb kijusson innen, Svarog ment az ajtóhoz, hogy megpróbálja kinyitni azt. Az ajtó igencsak masszív volt és nem igen boldogult vele emberi erővel. Így logikusnak tűnt, hogy miért nem tudtak innen kimenni az emberek és miért haltak meg. Végül, ahogyan Svarog nem boldogult, Darren lépett oda, hogy ő legyen az, aki emberfeletti erejével kinyitja azt. Még neki is legalább ötször kellett teljes erőből nekimennie az ajtónak ahhoz, hogy annak a fém zsanér kijöjjön a falból a kövekkel együtt és az egész ajtó kiforduljon a falból. Az ajtó Darrennel együtt fordult ki és zuhant a kinti részre. Ennek hála már mindenki láthatta, hogy mi van kint, egy hosszú folyosó, rajta ajtók, fáklyák, négy őrt láttak, amik leginkább a gyűrűk ura Uruk Hai harcosaira hasonlítottak mind kinézetileg, mind fegyverzetileg, a folyosó végén a lépcsőknél pedig egy hatalmas páncélos valami. Az egyelőre mozdulatlan volt, ám a négy őr elindult a négyes irányába futva, nem kell sok ahhoz, hogy megérkezzenek néhány másodperc csupán.

//Elnézést, hogy ilyen későn írok, csak tegnap nem voltam jól és korán mentem aludni, így azért nem tudtam éjfélkor írni. Darrent meg azért irányítom, hogy ne az legyen, hogy jövőre is még a szobában vagytok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Dec. 2015, 00:00

//Ma sem tudok kört váltani, ne várjatok egymásra, mivel Timofei ki tudja h mikor lesz legközelebb... én meg vasárnap remélem h tudok írni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Pént. 25 Dec. 2015, 04:07

Hisztizett. Ezzel tökéletesen tisztában volt és ezért utálta magát. Mégis úgy vélte, hogy ez kijárt neki. Mélyen, legbelül, irányítani akarta az eseményeket. Azt azonban már régen megtanulta, hogy igazából csak saját magát tudja irányítani...azaz nem. Tudatában van képességeinek és annak, hogy meg tudja változtatni a körülötte lévő világot. Kezdett nagyon-nagyon dühös lenni. Az ad-hoc társaira, a támadó démonokra, a gyerekekre akiket még mindig keresnek, saját magára...s ahogy az ajtó feltárulni látszik, leginkább azokra a különös, csúnya őrökre akik épp rájuk akarnak támadni. Érzi ahogy forr a vére, jobb ujjai elkezdenek járni, ahogy felkészíti magát és az univerzumot az ereje használatára. Minden egyes lépésre, ahogy feléjük közelítenek, egyre nő a dühe. kezét hirtelen előre tartja és a dühtől eltorzult arccal idézi meg vérének hatalmát.
-
Mere khoon kee aag apane shareer ko bhasm! - mondja az átkot ami szabad fordításban annyit tesz, hogy a Vérem tüze eméssze testeteket.
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Szomb. 26 Dec. 2015, 14:53

Svarog rájött, hogy talán a pöcegödörbe heverő többi fickó nem egy csapda miatt haltak meg, hanem talán mert nem tudták kinyitni az onnan kivezető ajtót.
Ezt akkor konstatálta, mikor az ajtónyitási kísérlete kudarcba fulladt. Ellenben Darren próbálkozott utána. Először még nem sikerült neki, mikor nekirontott, másodszorra sem.
Az ötödik próbálkozásra zuhant ki a folyosóra, és hívta fel magukra a figyelmét azokra, akik esetleg a folyosón jártak. És bizony voltak.
Négy páncélos alak indult meg feléjük, felfegyverkezve. És pillanatok alatt oda is értek hozzájuk, ha csak nem ők lépnek először.
Aashirya valami varázslatba kezd. Dragunov pedig előrelép. Már korábban észrevette a folyosó többi részét elzáró jókora alakot, ami akár szobor is lehetne.
És az is, ha csak nem gondolja meg magát, akkor megelevenedik. Elég tapasztalt volt.
- Figyeljetek a nagydabra - szólal meg, és koncentrálni kezd hogy megállítsa az időt. Ha sikerül, akkor futásnak ered, és megáll a lehetőleg időben megdermedt alakok előtt. Aztán mikor azok kezdenek újra visszatérni a normál időbe, akkor megragadja mindkettejük fejét és teljes erőből egymásnak csapja őket.
Reményei szerint ha nem is öli meg őket, attól még lelassíthatja azokat, annyira hogy elvegye a fegyverüket és úgy vegye fel a harcot a többivel.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 27 Dec. 2015, 00:00

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2015. december 31. (csütörtök)

A négy darab még mindig igencsak gyorsan közeledett a társaság felé. Odabent a helységben Aashirya koncentrálni kezdett egy újabb varázslatot létrehozni. A lények időközben elérték Darrent és az egyik felkente a falra, közben ököllel arcon is ütötte, amit még a Szellemlovas is megérzett. Éppen emelte a kardját, hogy leszúrja a férfit, a maradék három indult volna befelé, amikor Aashirya varázslata megfogant. Svarog is nagyjából ekkor próbálta az időt megállítani, amit látott, hogy a társai mind lefagytak, de az ellenfélre nem volt hatással, viszont kellemetlenségnek volt mondható, hogy az időmegállítás saját magára is hatással volt. Mindebből az idő megállás miatt nem fogott fel semmit ugyan...
... A következő pillanatban, amikor mindenki már észlelte az időt, egy kard szúródott bele tövig Darren gyomrába, ami a falban állt meg hátul, valamilyen oknál fogva a férfi még csontváz volt, de a kard körül már újra ember, így súlyosabb sérülést szenvedett el.
Malacust éppen ekkor rúgta az egyik fejbe és vesztette el az eszméletét*, Svarog a falon csattant, ahogyan az előtte levő lekevert neki egy pofont, de ő a repülés közben tért magához. Aashirya pedig a földön térdelt és az arca sajogott, az ajka felszakadt és vérzett. A mágia is ekkor kezdett hatni, mert mind a négy ellenfél fájdalmasan üvöltött fel és rogyott térdre, amint a vérük forrósodni kezdett.

*Ha Timo visszajön a karija is felébred.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Szer. 30 Dec. 2015, 01:57

Kimondta a varázslatot és várta a hatást, ami nem maradt el csak nem az történt amit várt. A következő szempillantásban már a trutyiban térdelt és ajkából vér csöpögött. Ezt valami miatt előbb észlelte mint azt a fájdalmat ami folyamatosan lüktetett az arcában. Nem érti mi történik vele. Tágra nyílt szemekkel zihál, miközben körbetekint a társain. Látja, hogy más sincs sokkal jobb állapotban mint ő, sőt. Akad olyan is, aki sokkal rosszabbul járt...de mivel is. Nincs ideje gondolkodni. Gyorsan felméri, hogy neki van a legjobb esélye a támadása folytatására. A dühét és elszántságát megpróbálja összpontosítani. Mindeközben körbecikázik a tekintete és felméri ellenfeleiket akik láthatóan rosszul reagálnak valamire, remélhetőleg az ő varázslatára. Így tudatában van, hogy folytatnia kell. Így most széttárja karjait és arra koncentrál, hogy minden irányba terjessze gyűlöletét és varázsát a környéken, hogy így megint az összes "orcra" hasson a rontása.
-
Mere khoon kee aag apane shareer ko bhasm! - Folytatta a skandálást. - Mere khoon kee aag apane shareer ko bhasm!
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Szer. 30 Dec. 2015, 20:49

Svarog annyira bízott tervének sikerében, hogy elsőre fel se fogta mikor az egyik lény arcon csapta. Dragunov döbbenten észlelte, hogy a többi társát is elintézték.
Malacust az egyik fejberúgta, míg a másik Darrenbe szúrta a kardját. A sárkányember döbbenten látta, hogy ahova a lény beledöfte a fegyverét, ott a penge körül a Szellemlovas emberré változott. Dragunov ekkor már a fal előtt guggolt, és felnyögött. Valamilyen erő egyszerűen megfordította a képességének az irányát.
Felállt, mikor a négy lény térdre esett és fájdalmasan üvölteni kezdett. Svarog a varázsigét kántáló nőre nézett és elismerően bólintott. Aztán odalépett az egyik ilyen lényhez, és megpróbálta a arcon rúgni, ezzel a földre vinni.
Ha ez sikerült, akkor rátérdepel az alkarjára és igyekszik kicsavarni a kardot a lény kezéből, közben továbbra is figyeli a többi teremtményt, remélve hogy a társai is segítenek őket lefegyverezni.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 30 Dec. 2015, 23:59

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2016. január 4. (hétfő)

Darren vért köpött fel és a fájdalomtól akárcsak a támadója ő maga is földre rogyott.
Aashirya tovább varázsolt, aminek a következmény az lett, hogy a földön fekvő ellenfeleik hangosan kezdtek üvölteni, majd az üvöltés szépen lassanként nyöszörgésbe csapott át, majd végül szinte füstölögve feküdtek a földön, holtan. Olyan forróra hevítette a nő a vérüket, hogy belepusztultak. Közben Svarog eltudta szedni a vele szemben "álló" fegyverét, és már láthatta, hogy a többiek ellenfele is a földön fekszik mozdulatlanul, hangtalanul. Így már őket is le lehet fegyverezni, ha valaki akarta. Kettőnél egykezes fejsze volt, amelyik Darrent szúrta le, ott egy hosszúkard, még mindig Darren gyomrában, a negyediknél, amit elvett Svarog fegyver, egy rövidkard.
Mire feleszmélhetett a magánál levő trió - bár Darrennek a fájdalmon kívül másra való figyelés nehézkes - láthatták, hogy a páncélos eltűnt a folyosó végéről. Cserébe újra meghallhatták a segélykérő hangokat, innen jött a folyosó jobb oldalán az egyik cellából, magas, vékony fájdalmas segélykiáltások, két külön személytől. A hangok alapján két fiatal lányról volt szó, akik talán a kamaszkorban lehettek, annál biztosan nem idősebbek.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 03 Jan. 2016, 18:50

Aashirya tágra nyílt szemekkel kémlelt körbe. Nem igazán hitte el amit tett. Bár ő tette és a végén már tudatosan használta az erejét, ettől függetlenül meglepte a hatásfoka. Aztán azért tekint körbe, hogy nézi-e valaki a társaságból vagy az életben maradott ellenségek közül, ne adj isten valamelyik hulla. Lassan feláll és elkezdi tisztogatni a ruháját bár valószínűleg nem túl nagy sikerfokkal. Úgy tesz, mint aki nem tehet semmiről de szemével felméri a többiek állapotát. Először Malacushoz siet és megpróbálja úgy helyezni az eszméletlen testét, hogy ne fulladjon bele a nedves aljzatba. Aztán Darrenre pislant, de ő csak egy démon. Inkább a kijárat felé tekint. Kelletlenül néz Svarogra. Még nem döntötte el róla, hogy jó vagy rossz. Démon vagy csak nagyon szerencsétlen genetikájú hibrid poronty.
-
Nem tudjuk kivinni őket. Nem sétálnék tovább a csapdába, de...nincs más út.
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 04 Jan. 2016, 00:01

//1 főre nem tudok kört váltani és ennek így nem sok értelme van, így 1-3 körön belül befejezem majd a kalandot. Pénteken lesz az új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Csüt. 07 Jan. 2016, 22:28

Svarog döbbenten nézett végig a padlón holtan heverő lényeken, aztán a velük lévő mágus felé fordult, és végül csak ennyit nyögött ki.
- Ez, szép volt - felelte a nőnek, aztán megnézte a kezében tartott rövidkardot, és a többieket. Ahogy látta, megmaradnak, aztán reflexszerűen a folyosó túlsó végébe pillantott, ahol már nem volt ott az alak.
- Jó, ijesztő, tudom, de szerintem az nem szobor volt - felelte, aztán az ajtó felé fordult, ahonnan tovább hallatszott a lányok kiáltásai. - Jó. Fura, hogy pont egy csapdán keresztül vezet ez az út, és nem tudni, hogy a lányokat őrizték e vagy sem. Ezt csak egy valahogy tudhatjuk meg.
Az esetleges csapdákra odafigyelve az ajtóhoz lép, és megragadja a kilincset és óvatosan, bármilyen eshetőségre készen lenyomja.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 08 Jan. 2016, 00:00

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai
Következő körváltás: 2016. január 12. (kedd)

Darren teljesen visszaalakult emberré és elvesztette az eszméletét. Így egyedül Aasyhira és Svarog voltak azok, akik elindultak tovább, egyelőre addig az ajtóig, ahonnan a két lány hangja jött. Ez nem tömör ajtó volt, volt rajta kukucskáló, így be lehetett látni, két lány volt odabent a földön ültek a falnál a kezeik a falhoz bilincselve. Mind a ketten igencsak magasak voltak, rendes földi kamaszruha volt rajtuk, póló, sportcipő, farmer. Azonban a füleik hegyesek, az egyik lánynak, amelyiknek rózsaszín volt a haja szárnyai isvoltak, a másik csak szőke. Meglehetősen hasonlítottak Mrs. Moore-ra, így minden kétséget kizárólag a lányai lehettek. Ha szólítgatták őket, akkor nem igen feleltek, annyira már nem voltak maguknál, csak nyöszörögni voltak képesek. A bilincsek vasból voltak és láthatóan igencsak nagy fájdalmat okoztak a lányoknak.
Svarog óvatosan próbálta kinyitni az ajtót, most csapdára ügyelve, az ajtó befele nyílt, nem rejtett semmilyen csapdát sem, ez bezárva sem volt, a lányok úgysem tudtak megszökni, sem elmenni sehova. Mivel az ajtó nyílt, így valószínű, hogy további csapdákat nézett a csapat mielőtt belépett volna a helységbe, sehol nem volt semmi. Így könnyedén megtudták közelíteni a lányokat, ha akarták. Ők továbbra is csak nyöszörögtek, de nem igen voltak képesek felfogni azt, hogy nincsenek már egyedül a helységben.
A robotnak, vagy bármiféle erősítésnek egyelőre semmilyen nyoma nem volt, minden teljesen csöndes volt a folyosón.

a lányok:

//Svarog, összehúztam az aláírásodat, mert legalább 27 sor nagyságú volt már...//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Hétf. 11 Jan. 2016, 21:49

Svarog benézett az ajtón lévő kukucskálón, és meglátta a cellában lévő két leányzót, akiknek a kezeit a falhoz bilincselték. Dragunov döbbenten látja, hogy bizony ezek a lányok annyira emberiek, mint ő most.
Persze, mert egy tündér az anyjuk. A sárkányember megcsóválja a fejét, mikor arra gondol, hogy tulajdonképpen ő is egy ilyen fantasy lény.
Óvatosan benyitott, és csöndesen belépett, ügyelve a csapdákra. Hátrasandított a nőre, mikor kiszúrta, hogy a lányok semmit sem fognak fel a körülöttük lévő világról.
- Nincs valami trükkje a láncokra - suttogja. - És valahogy felrázni őket? Ha egy mód van rá, nem akarok cipekedni, és valahogy vissza is kell jutni a mi világunkba.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 12 Jan. 2016, 00:01

//Értelemszerűen nem tudok váltani, Paci is jelezte h nem tud írni, így szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Kedd 12 Jan. 2016, 01:31

Aashirya szemeit forgatva de Svarog mögött haladva csoszogott a folyosón, várakozott az ajtó előtt. De nem lesett be amíg nem nyílt résnyire az ajtó. Ekkor nagyon izgatottá válik és szinte belöki a férfit, de megvárja amíg előre megy. Csak akkor lép be ő is, hogy a sárkányt nem éri semmilyen csapás sem. Aztán gyors léptekkel, szinte fellökve siet a lányokhoz. Közelről megnézi őket, majd leguggol és kezébe veszi az egyik lány kézfejét. Megforgatja, majd jobbjával kinyúl és finoman megsimítja a szőkeség fülét. Gyorsan felpattan és a másik lányhoz is odaszökell. Megnézi a bilincseket, és finoman megtapogatja az ifjú hölgy csuklóját, ahol érintkezett vele. Hatalmasra tágulnak a szemei a felismeréstől. Kellett neki néhány másodperc, hogy ne csak felismerje mit lát de össze is rakja a fejében a dolgokat. Felpattan, szinte magával rántja a második lányt.
-
Azonnal törd szét vagy feszítsd le a láncokat. Csinálj valamit! Ez egyszerű vas. Nekünk semmi bajunk nem lesz tőle! De ezeket a lányokat megölheti. AZONNAL SZABADÍTSD KI ŐKET!
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Svarog on Pént. 15 Jan. 2016, 22:12

Svarog hátrahőkölt a nő parancsára, aztán vállat vont. A lányok nem emberi lények voltak, vagy legalábbis félig nem azok voltak. Tehát logikus, hogyha bármilyen sugárzás is áradt ki a láncokból, csak is őket károsította.
Dragunov, bármi is volt már, nem érzett semmit. Így talán az nem volt rá hatással. Odalépett a lánchoz, két kézre fogta a lénytől zsákmányolt kardját, aztán nagyot lélegzett.
Elvileg az acélnak szét kell csapnia ezt a cuccot. De mi lesz a szikrákkal? Hogy ha megsebesítik valamelyik lányt. De valahogy ki kell őket innen juttatniuk.
- Ha nem jön le akkor. Hát, remélem van a környéken egy olyan hely, ahol visszaraknak dolgokat. - megfeszítette az izmait és teljes erejéből lecsapott a láncra... - 

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 16 Jan. 2016, 00:01

Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai

Svarog is látta, hogy sima egyszerű vasbilincsek voltak azok a lányok kezein. Hogy a szikrák ne sebesítsék őket, elég volt csak egy ruhaanyaggal eltakarni a lányok arcát, ehhez egy póló, vagy pulóver is tökéletes volt. Svarog pedig végül csapott, a kard könnyedén lepattintotta a láncokat, és ettől kezdve már könnyedén ki lehetett kapcsolni a bilincseket, vagy Aashira, vagy pedig Svarog által. Amint ez megtörtént újra azt a sárgásfehér fényt pillantották meg, ezúttal a lányokból áradt ki és vakította el őket.
A villanás után, amint a fény elült, ők és azok, akik ott voltak velük Avalonban a két lánnyal együtt újra a Földön voltak az épület előtt - az X-men tagjai Salemben - azok semmire sem emlékeztek, még arra sem, hogy egyáltalán Avalonban jártak, de Aashirya, Darren, Svarog és Malacus igen. A mentők, a SHIELD is kint volt mostanra, akinek sérülése volt, azt bevitték a kórházba, hogy ott ellássák. Malacus kómában volt (ha visszatért felébred), Darren szervezetébe valamilyen méreg került, amivel a Szellemlovassága sem birkózott meg, ennek eredményeképpen csak részlegesen tudott átalakulni, a teljes felsőteste megmaradt emberi és jelenleg ő is kórházban van a SHIELD-nél WAND felügyelet alatt, akik próbálják rendbe hozni.
Mrs. Moore roppant hálás volt a két magánál levő személynek, aki ragaszkodott hozzá, hogy megkeresse a két személy őt a SHIELD-nél a kórházban. Mind a ketten kaptak tőle jutalomként egy-egy ajándékot, hogy segítettek megmenteni a lányait, akik egyébként jól vannak és teljesen rendbe jönnek. Így igaz az ellenséghez nem sikerütl közelebb jutni, de két fiatal életet megmentett a páros.

Vége.Akkor az említett jutalom:
Svarog: Anwen elmondta neki, hogy Madripoor-ban van, amit keres, az Álmodó. De valamiért óvatosságra is intette, többet nem árult el.
Aashirya: Mivel Te végig játszottál, az említett 4 hónapnyi tanulóidőd van. Illetve a jutalom egy pici mágikus flaska, amiben 1 liternyi vért tudsz egyszerre tárolni úgy, hogy nem alvad meg, segítve a mágiád használatát.
Malacus: ha valaha visszajön 3 hónapnyi mágiaidőt kapsz, mm ennyi időt tölthettél szabadon tanulással, amit nem kell lejátszani.
Darren: 2 hónapnyi mágiaidőt kapsz a kalandért...

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Malacus on Szomb. 16 Jan. 2016, 18:03

The End
Résztvevők: Aashirya Nakti Singh, Darren Cain, Borisz Dragunov / Svarog és Malacus Quai

Fogalmam sincs, hogy mi történhetett velem, de amikor kinyitom a szemeimet valami érdekes helyen találom magamat. Fura, pittyegő dolgok vannak rám kötve, de ha jobban megnézem, akkor ez valami gyógyító helyiség lehet, vagy mi. De egyáltalán mi a pokol történt és hogy kerülök ide. Az egyik pillanatban abban a veremben vagyok, majd valami izé belém rúg, aztán pedig itt vagyok. Elveszthettem az eszméletemet, de most igazából két dolog érdekel: Mi van a lányokkal, sikerült-e a többieknek kiszabadítani őket? És vajon aki idehozott engem, az barát vagy ellenség? Fogságban vagyok, vagy megmenekültem? Mondjuk, ha ellenség lenne, akkor nem vesződött volna annyit, az életben tartásommal, szóval megmenekültem.
Ha valaki bejön, akkor igyekszem minél több információt megtudni tőle, majd minél előbb elhagyni a helyet, ahol vagyok és visszatérni a kötelességeimhez.


///Sajnálom, hogy a kaland nagy részében offline voltam Sad ///

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
avatar
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 24 Jan. 2016, 18:50

Aashirya az események után ragaszkodott ahhoz, hogy megtudja mi történt a lányokkal, sikerült-e felépülniük vagy sem. Emiatt ellátogat a kórházba, ahol pironkodva ugyan, de átveszi az ajándékot. Nem igazán érzi azt, hogy bármilyen teljesítménye lenne a foglyok kiszabadításában. Csak sodródott. Arról pedig hallgat, hogy a hisztérikus kitörése milyen hatást ért el a rájuk támadóknál. Ugyanakkor azt is próbálja elkendőzni, hogy bármilyen szerepe lett volna néhány ellenséges személy leszerelésénél vagy eliminálásánál. Képességeit azonban a többi mágiahasználó elől nem tudta elrejteni. Erejének forrását sem, mint ahogy az ajándék bizonyította is. Bár örült a kis figyelmességnek, ilyen helyzetben mindig kicsit gyengének és erőtlennek érzi magát. Kiszolgáltatottnak. A kedves és biztató szavait követően elnézést kér és hamar távozik is. Már vágyik egy jó könyvre, a saját meleg lakására és egy kis nyugalomra. No meg gyakorlásra, amivel fejlesztheti és ezáltal jobban uralhatja a képességeit.
avatar
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Titkos város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.