Jared McGrady

Go down

Jared McGrady

Témanyitás by Jared McGrady on Vas. 04 Okt. 2015, 23:17

Név: Jared McGrady
Faj: Ember
Nem: Férfi
Beállítottság: Semleges
Személyazonosság: Nyílt
Születési hely: Prince Edward-sziget, Kanada
Születési idő: 2000 május 17-e.
Család: Apja Eugene McGrady. Halászként dolgozik. Anyja Shirley Netzel. Az Egyesült Államokból települt ide. Sokak szerint mutáns képességekkel rendelkezett. Nőtlen és gyermeke sincs.
Foglalkozás: Apja halászhajóján matróz. Amúgy diák a Quebec-i tudományegyetem oceánográfiai tanszékének levelezői tagozatán.
Testmagasság: 172 cm
Súly: 79 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe és formája: Rövidre nyírt, mély fekete.
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Egy fekete-fehér triton szigony van a jobb felkarjára tetoválva.
Egészségi állapot: Nincs semmilyen súlyos, vagy maradandó betegsége. Alapvetően fitt és egészséges.
Jellem: Elég magának való, introvertált személyiség aki a társasági életet messziről elkerüli. Mióta édesanyja meghalt, magány szeretete csak súlyosbodott és fokozódó szorongásokkal párosult. Alig beszél, még apjával is. Kedvenc szórakozása a tengerben úszás, a víz figyelése és egyetemi tanulmányai. A közösség nyugodt, békés emberként ismeri, aki kerül minden konfrontációt, bár akadnak, akik dilisnek tartják, fura viselkedése miatt.

Életrajza:

A festői szépségű Prince Edward-szigeten született egy barátságos kis közösségben. Édesanyjáról csupán halovány információk maradtak fenn. Szomszédai és legközelebbi barátai csupán annyit tudtak, hogy az Egyesült Államokból érkezett. Mivel igen előnyös testi tulajdonságokkal rendelkezett, sok férfi pályázott rá, ő mégis a dolgos Eugene McGrady házassági ajánlatát fogadta el. Jared egészségesen, jó súllyal jött a világra. A kisfiú mindig is anyjához ragaszkodott inkább, viszont a korai időktől, beilleszkedési problémákkal küzdött. Társaival nehezen, vagy egyáltalán nem találta a hangot s egy idő után fel is hagyott a próbálkozásokkal. A tenger iránti szeretete viszont már nagyon korán megmutatkozott. Apja támogatta mindenben. Többször is kivitette a tengerre, rövidebb időkre, amit Jared roppant mód élvezetett, mert a kint töltött fél-egy napok alatt, rengeteg új élménnyel gazdagodott. 2011-ben komoly törés kövezetkezett az életében. Édesanyja, több évi küszködés után, méhnyakrákban elhunyt. A kisfiút olyan mélyen érintette, hogy hetekig nem is szólalt meg. Iskolába sem ment. Minden idejét a tengernél töltötte s figyelte a hullámokat. Ekkor vette észre először, hogy pusztán az akarata erejével képes formálni a vízet. Elsőre ez nem ment túl nagy léptékben, ráadásul Jared megijedt a képességtől s titkolta, ahogy csak tudta. Ám pár hónappal később a kíváncsiság legyőzte a félelmeit s egy eldugott kis tavacskánál ismét próbálkozott. Újra és újra gyakorolt, először csak perceket, aztán órákat, míg végül több ezer liter vízet úgy hajlított ide-oda, mint a papírt kézimunka órán. Egy nap azonban apja rajtakapta, de nem szidta le, hanem elmesélte neki, hogy édesanyja is rendelkezett különleges képességgel. Értette a növények hangját. A fiúra ez nagyon komoly hatással volt, így rendületlenül folytatta a gyakorlást. Apja ilyenkor mindig kivitte hajóján, messze a parttól, hogy senki meg ne lássa őket. Jared egyre bátrabban használta az erejét. Mire tizenhat éves lett, már tíz méteres hullámokat tudott generálni pusztán koncentráció által. Ám hamarosan jött a nagy kérdés. Mihez kezdjen ezzel a képességgel? Hallott a sok különféle szuperhősről, de ő nem vágyott a világ zajára. Az egyetemet is úgy végzi el, hogy csak a nagyobb vizsgákkor kell a nagyvárosba mennie. És most, huszonhat évesen ott áll barátok és barátnő nélkül, kiközösítve, magányosan. Valahol kedveli ezt az állapotot, ám mélyen belül vágyik egy megértő ember társaságára, csak épp az elutasítástól retteg. Kalandot szeretne az életébe, csak épp nem mer belevágni.

Képességei: Mentális ereje segítségével, elég komoly vízmennyiséget képes formálni és mozgatni, igaz csak lassan és nem túl hosszú ideig.

Szakértelmei: Tanulmányaiból és munkájából adódóan remekül ért a halászathoz és magas szinten ért a tenger élővilágához s annak működéséhez.

Nem kérek privát elbírálást.


Jared McGrady
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 1
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Oct. 04.

Vissza az elejére Go down

Re: Jared McGrady

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Okt. 2015, 09:18

Szia!
Üdv az oldalon, nah nézzük a gondokat. A fajod nem ember, hanem mutáns az alapján, amit leírtál és nem ember.
Okés, hogy igencsak távol élsz mindentől, de meglepő, hogy a karaktered nem értesült semmiről, ami a világban van. Mivel mutáns az AIM időszak nála érdekes, hogy mit tett akkor, utána miként élte meg a Bukást, amikor 4,5 milliárd ember halt meg a világon. A kora alapján és mivel jó egészségyi állapotban van és nem amerikai, így behívták katonának a Harmadik Világháborúra, hacsak nem próbált elszökni. Tudnia kell, hogy a képessége nem egyedi és nem furcsa, nagyon sok mutáns él a világon, és az EU-t kivéve mindenhol egyenjogúan elfogadják őket. A 3.VH végén akik a Bukásban, vagy a háborúban meghaltak feltámadtak minden ok nélkül.
Ezek miatt javaslom, hogy legalább a rövid kronológiát olvasd el és egy-két mondatban utalj a dolgokra.

Ami a képességet illeti első szinten túl sok, ez a megengedett:
A víz képességének kiteljesedése. 100 liter vizet képes megmozgatni, ám csak víz közelben. A folyadékot még formálni is képes, mondjuk pengékké, vagy koncentrált vízsugárrá (3-4 körig képes a manipulálni a vizet). De egyelőre más emberben, élőlényben levő vizet még nem.

Ha készen vagy, akkor jelezd, ha pedig szükséged van segítségre, akkor bátran írj nekem és segítek abban, amit nem értesz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13919
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.