Ermac Quinn

Go down

Ermac Quinn Empty Ermac Quinn

Témanyitás by Malacus on Szomb. 17 Okt. 2015, 17:36

Név: Ermac Quinn
Egyéb név(i): Ermac, Harcos Isten (legalább is azt akarja, hogy így hívják)
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem: Megfontolt, de kissé öntelt. Szereti azt hinni, hogy ő egy Isten, és jobbára mindenkit megvet. Akit viszont megkedvel, azzal nagyon jól kijön és azokkal a személyekkel kedves, és barátságos. Ellenben a céljai eléréséhez bármilyen szerepet képes megjátszani, mert tudja, hogy a végén úgy is ő fog nyerni az egészen.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2000. március 26. Oroszország
Kor:26
Család: nincs
Foglalkozás: bérgyilkos
Testmagassága: 189cm
Testsúlya: 80kg
Szeme színe: mély kék
Haja színe: rövid, fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: ha az erejét használja, akkor az ütőerei kéken izzanak és a szeme is izzani kezd.
Egészségi állapot/ betegségek: Kitűnő egészségnek örvend

Életrajza:
Ermac egy Oroszországi bunkerben született, legalább is ő így tudja. Az ott lévő tudósok és katonák tudták róla, hogy mutáns, ezért is került oda. Egy katonákból és tudósokból álló csoport üzemeltette az egész programot, amiben egy mutáns hadsereget próbáltak létrehozni egy eléggé gazdag fickó megbízásából. Ermac nem az egyedüli mutáns volt a létesítményben, rajta kívül legalább tízen voltak akiket harcosnak képeztek. A bunkerben egészen tíz éves korukig különféle dolgokat tanítottak meg nekik, mint elvegyülés, szocializálódás és a társadalomba való beépülés minden fontos elemét. A beilleszkedéshez különböző viselkedési normákat tanítottak neki, és nem egyszer kivitték őket egy kis faluba, városba, hogy megtapasztalják a külvilágot és hogy megmutathassák, hogy képesek elvegyülni, vagy akár teljesen más szerepet játszani
Miután megjelent a képességük, elkezdték őket harcra is képezni, és megpróbálták kimaxolni a képességüket. Ermac képessége igazán ígéretes volt, mivel képes volt a semmiből is fegyvert előhúzni. A fiatalok cseperedésével egyre erősebbek lettek és egyre inkább hullottak ki a gyengék, így mire 18 évesek lettek, összesen négyen maradtak. Négy mindenre elszánt, hűséges katona, akik bármire képesek voltak a parancsolójukért. Kitűnőek voltak a közelharcban, verhetetlenek és erősek voltak. Azt azonban nem tudták, hogy közülük Ermac korántsem volt hűséges, és hogy hamarosan ez a fiatal harcos lázadni fog. A lázadásában egy bizonyos dr. Juri Alexovics Szringov játszott szerepet, aki, mint a kutatás egyik vezető tudósa, szemet vetett a fiatal Ermacra, és téveszmékkel mérgezte meg a hűségét.

Lázadás
A prof jól mondta. Ezek a hitvány férgek csak a saját céljuk elérésére akarnak engem használni, de azt leshetik. Engem ugyan nem fognak ugráltatni. A prof jól mondta, egy istent nem lehet uralni. Az első feladatomként álmukban megöltem mind a három másik mutánst, így ők nem tudtak megakadályozni. Ezek után az igazgató irodája felé vettem az utamat. Útközben pont két katonába bukkantam bele, akik meg akartak állítani. Rögtön egy kardot teremtettem elő, amivel levágtam mindkettőt, majd elszedtem a géppuskájukat és tovább indultam. Át kellett küzdenem magam a katonákon, de nem voltak sokan és bár jól ismertek, azt is tudták, hogy ellenem nincs sok esélyük. Jobbára, ők azt hitték, hogy tudják a gyenge pontjaimat, de balszerencséjükre a legtöbb katona nem vett rész a kiképzésemben, így vajnyi keveset tudtak, de azért jó kis küzdelem volt. Rövidesen el is értem az igazgató irodáját, ahol nagy meglepetésemre az igazgató már holtan hevert egy késsel a szívében. A prof megelőzött, és ott állt a hulla fölött vigyorogva.
- Örülök, hogy látlak Ermac. Bocsi, hogy én öltem őt meg, de nem tudtam várni. Tudod, a többi tudós megölése nem volt elég izgalmas. - mondta nevetve, mire én odamentem hozzá - És most belekezdhetünk a tervünk második felébe. Szólnod kéne a többi testvérednek is.
- Őket megöltem, professzor. Tudja, a katonák meggyilkolása nem volt eléggé izgalmas. - vetettem elé, mire ő bedühödött.
- Te ostoba barom! Rájuk szükség lett volna! Azt parancsoltam neked, hogy.... - fortyogott, de én egy hatalmas pofonnal a földre kényszerítettem. Ezután egy baltát teremtettem a kezembe.
- Pofa be! - kiáltottam rá, mikor nyögdécselni akart volna - Isten vagyok te féreg! Nem fogadok el semmilyen parancsot egy hitvány szolgától! - mondtam neki, majd lesújtottam rá. A vére mindent beterített, de én élveztem az egészet. Az igazgató pénze pedig a zsebemben végezte, és én belevágtam a nagybetűs életbe, ami az elején még rohadtul kisbetűs.

Sajnos a kinti világ nem épp olyan volt, mint aminek képzeltem, ezért eléggé lassan haladt minden. Eleinte néhány alantas fickónak végeztem el pár munkát, nem mondom, nem volt ínyemre való dolog, de a végén szereztem elég pénzt ahhoz, hogy szerezzek pár hamis papírt. Ezek után egy teherszállító-hajónak a kapitányának tettem egy visszautasíthatatlan ajánlatot, mivel volt pár alak, akiktől meg akart szabadulni, és így ingyen bejutottam az államokba feltűnésmentesen. Eleinte igyekeztem elkerülni a feltűnést, bár be kellett vallanom, hogy Colorado állam eléggé jó helynek bizonyult, jobbára el bírtam kerülni a problémákat. A célom persze változatlan maradt, én akartam lenni ennek a szánalmas világnak az Istene, de ehhez hosszú utat kellett megtennem, és tisztában voltam vele, hogy ez nem lesz túl fenséges út.
A bérgyilkosi pályára való lépés se volt túl könnyű, elvégre nem igazán figyelnek fel egy "újoncra", de le kellett nyelnem egy időre a becsületemet, és így egy NJ-i kocsmában végre kaptam egy alantas melót, de elvégeztem. Ezek után jöttek az újabb és újabb megbízások is, de azokat is elvégeztem és a végén két dolog is történt. Először is, most már az alvilág köreiben eléggé ismert bérgyilkos lettem, így jöttek a megbízatások. Viszont egyre kevesebbet mutatkozhattam, mivel körözni kezdtek, de hozzám ők túl kevesek.

A célom az, hogy azt a "Bosszú Angyalai" néven ismert szervezetet ki tudjam irtani, de ehhez sok pénz, türelem és idő kell. Halottam egy mutánsgimiről, szóval lehet, hogy ott találok pár olyan mutánst, akiket könnyedén tudok irányítani. Az emberi haderőt se fogom elhanyagolni, elvégre kellenek gyalogok is, akiket fel tudok áldozni, hogy aztán a nagyágyúknak könnyű dolga legyen. Hallottam egy bizonyos S.H.I.E.L.D. -ről is, tehát őket is ki kell csinálnom valahogy, de gondolom nekik is vannak ellenségeik, akikkel ha ideiglenes szövetségre lépek, akkor könnyű dolgom lesz. De ehhez még idő kell. Még idő kell, hogy az országok vezetői fejet hajtsanak az akaratom előtt.

Általában egy hosszú, fekete kabát van rajta, ami jól el tudja rejteni a fegyvereket. A nadrágja és a cipője is fekete, valamint a kabát alatt viselt ruha is fekete. Egy fekete kalapot hord és egy fekete maszkot. Ezeket csak akkor nem hordja, ha a megbízása miatt álcáznia kell magát, vagy éppen szerepet játszania.


Képességei: Kék energia: Ermac ezzel a képességével képes szúró, vágó eszközöket teremteni, amik ebből az energiából állnak. Egyenlőre csak acél keménységűek és a megteremtett fegyver három körig van fenn, azután pedig egy kör pihenő idő van. Egyszerre egy fegyver teremtése megy, és ha az kikerül a kezemből (elejtem, eldobom), akkor azonnal eltűnik.
Emellett képes a külsejét is beborítani ezzel a kék energiával, de ez csak díszítő szerepű, semmi védőértéke nincs neki.

Szakértelmei: A képzés során remek közelharcossá vált. Emellett jól tud beolvadni, és nagyon jól játszik szerepeket, ami a munkájánál elég jól jön.

Privát előtörténet véleményezést kérsz:
Ha muszáj

Megjegyzések: Teljes értékű, 3 kredites NJK. A krediteket az elfogadása után vonom le magamtól.


A hozzászólást Malacus összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 18 Okt. 2015, 11:16-kor.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ermac Quinn Empty Re: Ermac Quinn

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 17 Okt. 2015, 22:35

Ez a kutatás igencsak necces az EU-ban, vagy akárcsak Európa területén, ahol mindig is megvetették és irtották a mutánsokat. Szóval célszerűbb lenne, ha nem az EU lenne ez a hely, hanem mondjuk Oroszország. Nem tartom reálisnak, hogy utáljuk a mutánsokat, irtjuk őket, ahol tudjuk, de azért mutánsokat képzünk katonának remélem érted a gondot.
Hogyan tanítják a társadalomba való beilleszkedést anélkül, hogy civilekkel érintkeztek volna? Vagy bárkivel egy elzárt belső rétegen kívül? Ezt fejtsd ki kérlek.
Nem ismer a karaktered mást, de fellázad, miért is? Honnan ismer más célokat, más doglokat, ha soha sem tapasztalt meg semmit, csak egy belső agymosásban nevelkedett eddig?
Miért is nem jelentettek kihívást a katonák, akik minden gyengéjét ismerték a karakternek, hiszen ők nevelték, képezték?
Hogyan találtad meg a megbízót, aki miért is akarta ezt az egészet, hogyan illeszkedett be a karaktered a kinti világba, miközben katonák nevelték és közel sem olyan világ van kint, mint amit hallott, olvasott, révén 4,5 milliárd ember meghalt a Bukásban.
Hogyan is jutsz ki az EU-ból, ha papírjaid sincsenek, hogyan csapsz fel bérgyilkosnak az Államokban, melyikben? Révén a 3.VH alatt kerülsz oda és ugye akkor 2 ilyen van, ha a független NY-t vesszük, akkor 3. Kiknek dogloztál, hogy hívtad fel magadra a figyelmet? A mentalitásoddal elég nehéz hinni, hogy bárki alkalmaz ha a munkakadót is lenézed, hogy jobb van nála. Meg ha ezt hiszi a kari, akkor mért ilyen alantas munkát végez még mindig.

Ezen felül az előtöri maga része 9,5 sor. Ez nagyon kevés, révén semmi sincs benne, csak dobálózás, hogy ez meg ez és amaz. Javaslom dolgozd ki rendesen, vagy legalább információkat írj és ne csak néhány totál random dolgot egymás után.
Bocs, ha picit túl szigorúnak tűnt, roppant mód vizsga drukk van bennem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ermac Quinn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14516
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ermac Quinn Empty Re: Ermac Quinn

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Okt. 2015, 10:58

Eredeti néven futnak a srácok, azaz Bosszú Angyalai, nem a filmes borzasztó Bosszúállókként. De egyébként így már jó, elfogadva.
1700$ kezdőtőke. Vond le szépen a kreditet érte és 150.000$ dollár fejpénz van rajtad, ezt záróvizsga után beírom a vérdíjlistára.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ermac Quinn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14516
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ermac Quinn Empty Re: Ermac Quinn

Témanyitás by Malacus on Vas. 18 Okt. 2015, 11:07

Név: Ermac Quinn
Foglalkozás: Bérgyilkos
Pénz:7812,8$
Bevétel: az adott melótól függ
Ellenségek: Fejvadászok, rendőrség, a S.H.I.E.L.D. , meg mindenki, akinek kell az értem járó 200.000$$ fejpénz.
Szövetségesek:Még nincs, de majd lesz.
Cél: 1. Kiirtani a Bosszú Angyalait (aka bosszúállók)
2. Kiirtani a S.H.I.E.L.D.-et, meg a többi ehhez hasonló szervezetet.
3. Világuralom Very Happy

Felszerelés/fegyverek: Két lovagi kard (225$), Colt1911(262,2$)

Eddig megölt személyek: Szabó Éva (6000$$-os bérért)


A hozzászólást Malacus összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Dec. 2015, 16:29-kor.

_________________
A múltban elkövetett hibák magvai a jelenben szökkennek szárba.Meg kell bocsájtanunk az ellenségeinknek, de csak miután felkötötték őket. "Heinrich Heine"

Ha az emberek látják, hogy Isten vérezni kezd, akkor nem hisznek benne. És akkor véres lesz a víz.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ermac Quinn Empty Re: Ermac Quinn

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 13 Nov. 2015, 17:20

A karakteren Szabó Éva megöléséért már 200.000 dolláros vérdíj van, a listába pedig már ez került beírásra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ermac Quinn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14516
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ermac Quinn Empty Re: Ermac Quinn

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.