Karmazsin Öklök

Go down

Karmazsin Öklök

Témanyitás by Fuchida Kenjirou on Hétf. 14 Dec. 2015, 16:15

Mindazoknak, akik szeretnének Űrgárdista bőrbe bújni.

Űrgárdistává lenni!

Az Űrgárdisták képzése nem úgy kezdődik, hogy valaki belép a sorozóközpontjukba és közli, Ő be akar lépni a rendházba.
Mivel az erőforrások korlátoltak ( ez alól kivétel a leggazdagabb és prominens Ultragárdisták ( Ultramarine ) ) gondosan kiválogatják azokat, akik alkalmasak lehetnek a Rendházba való belépéshez. Következzen néhány példa.

Császári Öklök: A rendház fenntartó világa Necromunda, az egész bolygóra kiterjedő város lakói közül válogatják ki a fizikailag és pszichikailag alkalmas tagokat. Hozzájuk kapcsolódik, Ian Watson, Űrgárdista c. regénye.

Vér Hollók: A Dawn of War játékokból ismert rendház Typhonon tartja a Vérpróbát, ahol is a jelöltek megküzdenek életre-halálra, a túlélő(k) nyeri(k) el a jogot, hogy besorozzák ő(ke)t. Anyaviláguk: Calderis.

Ultragárdisták: Az ő helyzetük kiemelkedő a többi rendházhoz képest. Sikereik és a Császárságért tett erőfeszítéseikért cserébe, ők uralják Ultramart. Ultramarnak nem kell adót fizetnie a császárnak, a három naprendszerből álló birodalom, az Ultragárdisták ellátására rendezkedett be. Tehát Ultramar gyártja nekik a felszerelést és az itteni lakosok közül is válogatják az újonc űrgárdistákat.

Karmazsin Öklök: A szóban forgó rendház anyavilága Rynn volt, székhelyük pedig Rynn City, a bolygó fővárosa. Történetünk szerint, elpusztította egy Exterminatus és a Karmazsin Öklöket, az Ultragárdisták fogadták be magukhoz. Jelenleg nem tudnak sorozni és erőforrásaikat az Ultragárdistáktól kapják.

Mi történik, ha valakit kiválasztanak?
A kiválasztott fiatalokat, intenzív kiképzésben részesítik, elkezdik beültetni a bioimplantokat, amelyeket, ha nem lök ki a szervezetük ( lévén ezek plusz szervek ), akkor végül elérik az űrgárdisták egészségi és fizikai állapotát. Családjukkal elveszítenek minden kapcsolatot, új családjuk a rendház többi tagja lesz. Nincs adat arra tekintettel, hogy Űrgárdisták alapítanának családot, amikor csatlakoznak a rendházhoz, lemondanak az egyszerű emberek élete nyújtotta örömökről, szenvedélyekről. Egyszóval átformálják az illetőt, élete onnantól kezdve a Rendház és azon keresztül a Császár és a Birodalom oltalmazásáról, szolgálatáról szól.

Felderítőből csatatestvér...

Amikor egy újonc megkapta az összes beültetést és kiképzése végére jutott, Felderítővé válik. A felderítőt az különbözteti meg a teljes jogú csatatestvértől, hogy nem rendelkezik még a Fekete hám, nevű utolsó beültetéssel, amivel csatlakozni tud az erőpáncélokhoz. Általában az első pár küldetésük után kapnak fekete hámot, magyarán át kell esniük a tűzkeresztségen. Miután ez megtörténik, megkapják az utolsó beültetést és ünnepélyes keretek között csatatestvérré fogadják. Onnantól kezdve a császár szent katonája, a háború manifesztációja, a Halál angyala.

Harctéri feladatok

Egy űrgárdista rendház tagjait, 10 különböző századba sorolják. ( company ) Lássuk.

1. század: a veteránok itt szolgálnak, az esetek többségében, maga a rendház mester irányítása alatt.
2. - 5. századig: Harcoló alakulatok, őket vetik be elsőként a különböző hadjáratok során. ( a 4. század általában védekezésre van beállítva, Ultragárdistáknál úgy is ismerik őket, mint Ultramar Oltalmazói )
6. - 9. századig: Tartalék századok, ők képezik a tartalékot, a felderítők közül, ide kerülnek a frissen befogadott csatatestvérek.
10. század: Felderítő század, a század tagjai a felderítők és a hozzájuk rendelt felderítő őrmesterek.

A századokba különböző szerepeknek megfelelően osztályozzák az űrgárdistákat, mint például: (*)
- Taktikai szakaszok: 10 fős több funkciós szakasz, amelyek képesek frontvonalban vagy támogató szerepkörben is helytállni.
- Roham szakaszok: 5-10 fős szakaszok, akik háti rakétáikkal és közelharci fegyvereikkel, elsősorban az ellenség lerohanására vannak kiképezve.
- Pusztító szakaszok: 5-10 fős szakaszok, amelyek közül 5 nehéz fegyverzettel van ellátva, míg a maradék öt, beleértve az őrmestert, egyszerű Boltgunokkal. Ők a nehéz páncélos ellenfelek, épületek, bunkerek elpusztítására a legalkalmasabbak.
- Felderítő szakaszok: 5-10 fős szakaszokba sorolt újonc űrgárdisták, többségük még nem esett át a tűzkeresztségen vagy felderítőként szolgálnak, amíg megkapják a fekete hámot, illetve az erőpáncéljaikat.
   
Veterán szakaszok (**)
- Hátvédek: Általában a taktikai és pusztító szakaszok közül kerülnek ki, akik lőfegyverekre specializálódnak. Hírnevük legendás, egy-egy veterán fegyvere lehet relikvia, ami speciális képességekkel rendelkezhet.
- Előőrs: Rohamosztagosok közül kerülnek ki, szintén komoly csatákat élhettek túl, közelharci fegyvereik úgy vágják a húst és a csontot, mint forró kés a vajat.
- Terminátorok: Azon veteránok, akik kiemelkedő bátorságukkal és harci teljesítményükkel, kiérdemlik a Terminátor Érdemrendet, azok megkaphatják a Birodalom legerősebb páncélját. A Taktikai Dreadnaught Páncélok, hírhedtebb nevükön Terminátor páncélok, szinte áthatolhatatlan védelmet nyújtanak viselőiknek és akkora erőt kölcsönöznek, hogy pusztakézzel képesek szétverni akár egy személygépkocsit is vagy könnyedén sétálnak egy lézerágyúval, amelyet még egy Pusztító is stabil állásból képes elsütni.

A Szarkofágba Integráltak (***)
- Dreadnaught: ezek az űrgárdisták magas rangú, prominens tagjai a rendházuknak, azonban egy csatában, olyan sérülést szenvedtek, hogy képtelenek lennének segítség nélkül életben maradni. Ilyenkor, hogy "halálukban" is szolgálhassák a Császárt, az úgy nevezett Dreadnaught szarkofágba integrálják őket. Ezek a gyalogló gépek, amelyeket gyalogtankoknak is neveznek, elképesztő pusztítógépezetek. Egymaguk képesek akár ellenséges szakaszokat, épületeket vagy járműveket elpusztítani. Változatos fegyverekkel szerelik fel őket és csatatestvéreik körében félelemmel és áhítattal vegyes tisztelet övezi őket. Vannak rendházak, amelyek mestere, maga is Dreadnaughtba lett integrálva.

Könyvtárosok (****)  
- Könyvtáros: Az ebben a szerepkörben ténykedő űrgárdisták, kiképzésük során, kiemelkedő pszi érzékenységről tettek tanúbizonyságot. Képzésük jóval nehezebb és tovább tart, mint egy egyszerű űrgárdista képzése. Ők beavatást nyernek a pszi használat misztériumaiba és a káosz hatalmai ellen is felkészítik őket. Sőt! Ők hatékonyan képesek fellépni a káosz démonai ellen is. Képzésük veszélyes, hiszen ezen férfiak szinte világítanak a káosz démonai ellőtt és könnyedén megcélozhatják őket, hogy segítségükre legyenek pokoli céljaikhoz. Ha azonban képes tiszta maradni, képzése végeztével elképesztő hatalommal rendelkezhet. Emellett a rendházak archívumát is ő felügyeletük alatt bővítik. A Vérhollók rendház mestere, igen gyakran Könyvtáros.  

Káplánok ( x )
- A Káplánok, az űrgárdisták lelki életét vezető csatatestvérek. Azonban a könyvtárosokhoz hasonlóan, elképesztő hatalommal rendelkezhetnek. Csatakiáltásaik, az ellenfélben rettegést, míg csatatestvéreikben hihetetlen bátorságot generál. Emellett bevetések előtt felkészíti a csatatestvéreket a harcra, gyóntatja őket és áldást oszt. Kiváló tanácsadók és a harcban sem utolsók.

Rangok
- Felderítő: Felderítők, a ranglétra legalja.  ( " )
- Csatatestvér: a különböző szakaszokat alkotó űrgárdisták, a felderítők felnéznek rájuk. ( " )
- Őrmester: Lett légyen szó bármilyen szakaszról, ha 20 évet szolgált egy űrgárdista, lehet belőle őrmester. Ha valaki felderítőként szolgál ennyi időt, akkor felderítő szakasz élére kerülhet. ( " )  
- Parancsnok: Egy egy küldetésre kijelölt vezető, gyakran több szakasz is vezénylete alatt áll. Egy század, több Parancsok alá besorolt, úgy nevet Strike Force-okból áll(hat). 30-40 éve szolgálnak.  
- Kapitány: Egy adott század legfelsőbb vezetője, ő adja az utasításokat a Parancsnokoknak. 50 éve szolgálnak.
- Rendház Mester: Az ő irányítása alatt áll a teljes rendház. A veteránok által alkotott első század kapitánya. Felszerelésüknek és tapasztalatuknak köszönhetően, ők is képesek akár egész ellenséges szakaszokat is lemészárolni. ( évszázadok vannak a hátuk mögött )  

Előtörténet Minta

Név: ( egyértelmű, a világban, a nevek erősen hajaznak az antik nevekre, pl: Apollo Diomedes, Gabriel Angelos )
Kor: 35 - 50 -ig.
Nem: ( értelemszerűen )
Hajszín:
Szemszín:
Bőrszín:
Magasság:
Testsúly:
Ismertető jelek:

Rang: [ ( " ) jelekig lehet válogatni, a csonka rendház miatt. Pedro Kantor, jelenleg a legmagasabb rangú Karmazsin Ököl. ]
Század: ( melyik században szolgált az exterminatus előtt )
Szakasz: [ (*) és (**) jelű szerepekből lehet válogatni, kivétel a Terminátor, a rendház jelenleg nem rendelkezik terminátor páncéllal. ]
Származás: ( többnyire Rynn )
Implantok:

Előtörténet: Egy jó 10 sor arról, hogyan élte meg Rynn pusztulását, hogyan illeszkedett be az Ultragárdisták közé. Ha veterán, akkor a Rynn elleni Waaaggh-ban érdemelte ki a besorolását és pár sor pluszt kérek az orkok elleni csatáról, majd az evakuálás alatti érzéseiről. Mit érzett, amikor látta az Exterminatus felcsapó lángjait és a bolygó kiégését? Harcolt volna tovább az orkok ellen? Ellenállt az evakuációs parancsnak vagy belátta, a rendház életben maradásának egyetlen esélye az evakuálás? Melyik szakaszban szolgált?

Felszerelés: Előtörténeted, szakaszod alapján kapod meg.

Személyre szabás:
Lévén, az űrgárdisták különböznek egymástól, nem egymás klónjai, karakteralkotás során, pontokért vásárolhatsz különböző pluszokat. Ezeket küldetések során lehet használni, vagy megnyitni pl. a Könyvtáros szerepet.
Kezdésből 5 ponttal indul mindenki.

Son of Dorn: Az a pletyka járja, hogy a híres alapító atya, Rogal Dorn sarjmirigyéhez ( ezen szerv segítségével alakul ki a többi és ez raktározza a genetikai kódját az űrgárdistának ) genetikailag nagyon hasonlít a tiéd. Küldetésenként egyszer, megtehet a karaktered olyasmit, ami csodaszámba megy. Pl.: Egy ütéssel kiütsz egy Tyranida harcost, a felborult Rhino páncélos beragadt ajtaját pusztakézzel felszakítod, hogy társaid kimászhassanak az égő járműből. Működése: Mielőtt megírod a posztodat, jelzed felém, hogy a posztodban írt meghatározott cselekedetedre felhasználod a Son of Dorn erejét. A heroikus tett, automatikusan sikerrel jár. Ára: 5 pont

Pszi Érzékenység: Az exterminatus előtt, megkezdték a Könyvtáros képzésedet, az azonban sosem fejeződött be. A karakter idővel befejezheti a képzést és Könyvtáros lehet. Addig azonban képes gyenge pszi csapásokat lőni ellenfeleire. De ne vidd túlzásba, a káosz hatalmai szüntelen figyelnek és ha elbuksz, rosszabb vár rád, mint az exterminatus... A Pszi Csapás a jól ismert telekinetikus lökésnek felel meg, annyi különbséggel, hogy villám formában manifesztálódik. Ára: 4 pont      

Előőrs Felszerelés: Veteránként, rendelkezel a tipikus előőrs felszereléssel. Ára: 2 pont

Hátvéd felszerelés: Veteránként, rendelkezel a tipikus hátvéd felszereléssel. Ára: 2 pont

Legacy of Rynn: Rynn ostromában, súlyosan megsérültél, valamelyik testrészedet cybernetikusan pótolták. Ára: 2 pont. ( egyeztetés szükséges, mire gondolsz )

A Káplán Áldása: Rendelkezel a Káplán által megáldott viasz pecséttel és a hozzá tartozó fohásszal az Isten-császárhoz. Attól függően, hogy a páncélodon vagy fegyvereden viseled, ellenállóbb vagy, esetleg pontosabbak a lövéseid. Ára 1 pont / felszerelés. A káosz manipulációi nehezebben érvényesülnek rajtad.

Plazmafegyver Kiképzés: Ki vagy képezve a plazmafegyverekre, tudod hogyan süsd el úgy, hogy ne robbanjon föl a kezedben. Egy ilyen fegyvert forgatva, tényleg te lehetsz a Halál Angyala. Ára: 1 pont.

Erőkard Kiképzés: Ki vagy képezve az erőkardok forgatására, tudod hogyan működtesd a pengekörül izzó energia mezőt. Az ilyen fegyverek, képesek átvágni a legtöbb páncélt. Ára: 1 pont.

Dreadnaught Szarkofág: Túl nagy falat volt az az Ork? A Tyranida bioméreg szétroncsolta az idegrendszered és segítség nélkül még pisilni se vagy képes? Akkor ez a te barátod. Igaz, hogy ehhez majdnem meg kell halnod és minden egyéb felszerelésed megy a rendház fegyvertárába, de innentől kezdve már nem ember vagy. Innentől, Rendházad bajnoka vagy, aki halálában is példát mutatva, írtja a Császár ellenségeit. Ára: 10 pont + mártír halál. A karakter minden eddigi felszerelését elveszíti és egy Szarkofágba integrálják. Onnantól kezdve Gyalogtanknak minősül, nem lép szintet és nem kaphat további pontokat. A gyalogtank felszerelését az integrációnál határozzák meg.

Koponya Drón Irányítás: Az exterminatus előtt, felderítőként szolgáltál és kaptál egy implantot, ami segítségével, képes vagy Koponya Drónokat irányítani. A Koponya Drónok segítségével bekukucskálhatsz a sarok mögé, ahonnan morgást hallasz, ha  nem vagy biztos, hogy az Ork skac vagy egy Tyranida Carnifex szuszog ott. Egy szó mint száz, bárhová mész, követ egy drón, amely érzékelőin keresztül felderíthetsz, megfigyelhetsz.  Ára: 2 pont + 1 pont egy újabb drónért.

Adeptus Mechanicus Kiképzés: Kiképzést kaptál, mint Techmarine, de az exterminatus miatt nem kaphattál meg minden szükséges tudást és a Marsra se zarándokolhattál el időben. Rendelkezel egy Szervo karral, amely segítségével nehéz alkatrészeket mozgathatsz, megjavíthatsz járműveket vagy hobbiként orkok koponyáit zúzhatod darabokra. Viszont nem stabil a kapcsolatod a gépistennel, így nem rendelkezel Omnissiah áldásával és nem tudod a gépek lelkét gyógyítani. ( ez azt jelenti, ha egy jármű bedöglik, ideiglenesen tudod csak megjavítani. Max 2 körig működik még. )  Ára: 4 pont.

Egyéb: egyéb ötletek az előtörténet megírása közben jöhetnek, árat, hatást megbeszélünk.

Kronológia a Történetünk szempontjából.

39k 978. Január 10.
A Rynn  elleni ork Waaaggh első napja. Mozgósítják a teljes Rynni Birodalmi Gárdá-t, amely kezdeti sikereiken megbuzdulva kedvező híreket küldenek a kormányzóságnak. A Karmazsin Öklök készültségben vannak, visszahívják a Császár Kegyelme nevű hajót, amivel hazahozzák a 2. és 3. századokat.

Március 16.
Az ork Űrnyeső, Barbár osztályú csatahajó, lelövi a Császár Kegyelmét. Az űrgárdisták evakuálnak a hajóból és nagy részük épségben megérkezik Rynnre, de a Császár Kegyelme bezuhan a Felemelkedés nevű űrhajókikötőre.

Március 25.
Ork Kommandósok felrobbantják a bolygó legnagyobb üzemanyag finomítóját, miután a RBG 12. százada megpróbálja kiverni őket és megölik KeményCsont Krogg Főnököt.

Április 1.
A Karmazsin öklök első bevetése a Waaaggh megfékezésére. A papírforma szerint győzelmeket aratnak, az orkok visszaszorulnak.

Június 25.
Az ork Waaaggh valódi méretei megmutatkoznak, amikor az orkok beszorítják a Karmazsin Öklöket a fővárosba. A vezetés még reménykedik, bevetik a Dreadnaughtokat és a páncélosokat.

Július 10.
Serhius Astropatha üzenetet sugároz, amely tartalmazza a Karmazsin Öklök segélykérését.

39k 982. március 7.
Orbitális pályán az Ultragárdisták csatahajója megkezdi a harcokat az ork Űrnyesővel. A bolygó felszínéről, még szórványosan érkeznek a Karmazsin Öklök adásai.

Szeptember 12.
Megérkezik az Ordos Xeno Inkvizíciós rend hajója, az Ultragárdisták, az Űrnyeső elpusztítása után, evakuálják Pedro Kantort és a maradék túlélő Karmazsin Öklöt.

Szeptember 13.
Alicia Stotth inkvizítor, megkapja az engedélyt. Exterminatus.

39k 985. október
Befejeződnek a Rynn elpusztulása körüli vizsgálatok, megállapítják, hogy a Karmazsin Öklök nem követtek el mulasztást. Eretnekséggel senkit sem vádolnak meg.

39k 985. november 10.
Az Ultragárdisták befogadják a Karmazsin Öklöket. Macragge-en kapnak szállást az Ultragárdisták otthon világán.

39k 990. augusztus 12.
Az Ultragárdisták 3. szakasza hazatér az Armageddon kampányról. Napjaink.

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
avatar
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Karmazsin Öklök

Témanyitás by Aegis on Szomb. 19 Dec. 2015, 23:42

Név: Quintus Kley / Quintus testvér
Kor: 41
Nem: férfi
Hajszín: barna
Szemszín: zöld
Bőrszín: kaukázusi
Magasság: 230 cm
Testsúly:  ~600 kg
Ismertető jelek:

Rang: Lexicanium  (tanítvány könyvtáros)
Század: A könyvtárhoz tartozott, nem századhoz
Szakasz: amíg felderítő volt a 6.
Származás: Ialda (szentélyvilág)
Implantok: Az alap 19 vagyis 17 mert Birodalmi ököl leszármazott

Előtörténet:
A rendház előtti életemről kevésre emlékszem anyámnak barna haja apámnak meg zöld szeme volt, a nevüket már elfeledtem, talán volt egy kertünk is kék rózsákkal.  A fekete hajóra már annál inkább. Mint sokan mások én is a psykerek átkával születtem. Életem egyik legrosszabb napja volt amikor fény derült az átkomra. Egy másikfiúval verekedtem már nem tudom mi volt az oka, mindegy, a lényeg, hogy elestem de az csak vert és rugdosott tovább. Akkor volt a pillanat amikor felordítottam hogy „Elég”, akkor minden elsötétült, az erő egyszerre volt jéghideg és tűzforró. Falhoz vágta a fiút de úgy hogy ott helyben meghalt. Ami utána jött az zavaros, emlékszem ott volt a vén pap és a szüleim zokogtak. Valószínűleg mágjára akartak vetni, mint sok hozzám hasonlót. De a császár más utat rendelt nekem az Adeptus Astra Telepathica egyik ügynöke mentett ki és vitt az egyik Fekete hajóra. Sokan voltunk legtöbben még gyerekek, mint én. Rettegésben utaztunk attól félve mi vár ránk a szent Terrán. Tudtuk mert nem titkolták előttünk, hogy a legtöbbünk az életét fogja áldozni a Császárért, a kevés akinek kellő ereje és akarata van az Asztopataként vagy psykerként szolgálhatja majd a birodalmat. Szinte az egész utat imádkozással töltöttem. Kértem a Császárt hogy hagyja meg az életemet és élőként csak az ő szolgálatának fogok élni. Gyáva voltam, egy alantas kis féreg aki nem tudja elfogadni a neki rendelt sorsot. Ennek ellenére meghalgatta az imáimat, a Földre érkezésem utáni próbákon kiderült hogy az akaratom elég erős hogy élve szolgáljak és az erőm túl nagy hogy asztropataként tékozoljam el. Nemesebb célra rendeltettem. A Karmazsin Ököl egy hadjárata során több könyvtárosát is elvesztette és a saját jelöltjei között nem volt psyker így Astra Telepathica-hoz fordultak alkalmas fiúkért. Tizenkét évesen a három alkalmas közé tartoztam akiket a Rynn-re küldtek hogy a halál angyalaiként szolgálhassunk. Tanulás és edzés évtizedei következtek. A patikus testvérek átformálták a testem és a könyvtáros mestereim az elmémet. Csatatestvér lettem és Lexicanium. Harcoltam az Imperium ellenségeivel, eretnekekkel, idegen förtelmekkel, és a káosz iszonyataival. De az a nap volt a legrosszabb. Fél éve hogy  térdig gázoltunk az orkok bűzlő vérében de a zöld áradat csak jött mi pedig fogytunk míg végül csak egyetlen lehetőségünk maradt, feláldozni mindent hogy megállítsuk őket. A hipertér még mindig visszhangzik Rynn halálsikolyától. Menedéket kaptunk de kevesen maradtunk. A rendházat talán újjáépíthetjük de sok minden örökre elveszett, fegyverek, ereklyék és a könyvtár. Tízezer év tudása és bölcsessége vált a lángok martalékává. Könyvtárosként a feladatom őrizni ami megmaradt és hogy megfizessek azoknak a zöld mocskoknak.

Felszerelés: nem világos hogy én írjam vagy te adod.
Pontok: 5
Elköltve:
- Pszi Érzékenység 4 pt
- Erőkard Kiképzés 1 pt

_________________
avatar
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 299
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Karmazsin Öklök

Témanyitás by Fuchida Kenjirou on Vas. 20 Dec. 2015, 19:56

Látván, az ET-n, hogy ismered a világot, az előtörténet elfogadva.

Felszerelésed:
Erőpáncél - Lexicanum-ok számára módosításokkal ( értsd: nem felturbózott, de amikor viseled, látszik, hogy könyvtáros testvér vagy, nem egyszerű csatatestvér. )
Boltpistol - ( a Boltgun pisztoly változata ) 3 tárral.
Erőkard

Jelentkezni továbbra is lehet.

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
avatar
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Karmazsin Öklök

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.