Lucky Luke

Go down

Lucky Luke Empty Lucky Luke

Témanyitás by Lucky Luke on Kedd 05 Jan. 2016, 18:58

Adatok:

Név: Lucky Luke
Egyéb név(i): -
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: semleges jó
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: New York.1998,06,02
Kor: 28
Család: Anya - Susy Nilson (halott)
Apa - Adam Luke (halott)
Foglalkozás: rendőr
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nagyon szerencsés
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
New Zork-ban születtem, és ott is nőttem fel, de sosem éreztem teljesen otthon magam. Brooklyn eléggé nagy és zajos hely, de mindig tudtam találni magamnak egy kis zugot, ahol egyedül és csendben lehettem. Talán tizenhárom éves voltam, amikor először elkezdtem azt érezni, hogy megváltozik valami körülöttem, de nem gondoltam volna, hogy én is mutáns lennék. Hallottam hírüket, de csak dajkamesének gondoltam az egészet. A legfeltűnőbb talán az volt, hogy egymás után vagy ötvenszer fejet adott ki a feldobott pénzérme. A szerencse sok kis dologban nyilvánult meg, amit az ember észre se venne, ha nem figyel oda. Például mindig fedezékbe tudtam húzódni, mielőtt eleredt volna az eső, vagy sose hagytam el semmit. Tehát ha nem történt volna meg velem az az eset, akkor biztosan nem vizsgáltattam volna meg magamat és nem derült volna ki hogy kicsit más vagyok mint a többiek.
A szüleim főiskolára akartak küldeni, de sajnos nem nagyon tudták volna finanszírozni apám taxisi és anyám pincérnői fizetéséből. Ezért úgy határoztam hogy belépek a katonaságba, amint elég nagykorúvá válok hozzá. A zsoldból amit majd kapni fogok, meg majd ha lesz kedvem tanulok tovább.
Így esett meg, hogy 18 évesen beléptem a seregbe. Egy rövid kiképzés után Irakban találtam magamat. A mi csapatunk feladata volt hogy mindenhova tiszta ivóvizet hordó járművek épségben elérjenek A pontból B pontba. Nem volt semmilyen nehézség ezzel, de azért néha rajtunk ütöttek. Csodával határos módon, egész idő alatt egy golyó sem talált el, pedig az osztagunk mindegyik tagja legalább egyet bekapott.
Aztán megjött a nagy hír, hogy New York-ot elvesztettük. Az egész USA kettészakadt és senki nem tudta hogy most mit tegyen. Végül valahogy visszakerültem az észak amerikai kontinenesre. Nagyon reméltem, hogy a szüleim még mindig élnek, de a szívem mélyén tudtam, hogy ez nem így van.
Napról napra éltem és azt se tudtam, hogy mi lesz. Erre kitört a harmadik világháború. Mert egész eddigi életemben csak katona voltam, így csatlakoztam az Amerikai Szövetséges Államokhoz. Nem mintha a másik oldal rosszabb lett volna, csak megpróbáltam a kisebbik rosszat választani. Egyszerű közkatonaként még csak gondolkoznom se kellett. Azt tettem amit parancsoltak a feletteseim.
Egyszer egyenesen az egységünk bázisára támadtak. Kétszer annyian voltak, mi meg felkészületlenek. Mindenki menekült ahogy csak tudott. A két fél nem érzett egymás iránt irgalmat, de akkor is ez mészárlás volt inkább, nem rajtaütés. Engem három golyó is eltalált. egyet a bal vállamba kaptam, egyet a jobb combomba és egy valahogy a falon keresztül a mellkasomat érte el pont a szívemnél. Aztán még rám is dőlt valami, amitől elvesztettem az eszméletemet.
Amikor magamhoz tértem kiderült hogy egy hónapig kómában voltam. A háborúnak vége volt. Az én szememben senki se győzött igazán csak mindenki vesztett több-kevesebb mértékben. Az orvosok meglepődtek hogy egyáltalán túléltem. Egy egész leomlott fal alól szedtek ki és alig volt bennem élet amikor megtaláltak. A koponyámat szétzúzta a törmelék, és emiatt voltam kómában. a vállam és a combomon ért lövés nem volt komoly. De ami a mellkasomat érte szinte lehetetlen sérülés volt. A fal annyira lelassította a lövedéket, hogy a bordámat amit eltalált, bár szilánkokra hasította, de eltudta téríteni, így a golyó pont a szívem és az aortám között ált meg.
Ennyire nagy szerencséje senkinek sincs a világon! - gondoltam magamban. A pár hónap rehab elég gyorsan letelt és készen is álltam hogy visszatérjek a szülővárosomba. Míg lábadoztam megvizsgáltattam a génemet, véletlenül nem tartozok-e én is a mutánsok közé. Pontosan nem tudom miért, és azt se tudom milyen választ reméltem. Amikor kiderült hogy pozitív a teszt nem éreztem semmit. Se bánatot, se örömöt, csak elfogadtam és kész. Néhány nővérke még meg is kérdezte hogy mit tudok erre én csak annyit mondtam hogy egy csókért megmondom. Sajna nem kaptam csókot. De a betegek pénzét szinte mind elnyertem esténként pókeren meg kockán.
Mikor visszamentem New Yorkba, azt se tudtam mihez kezdjek. A város nem hasonlított teljesen régi önmagára. A szüleim sajnos maghaltak, így egy élő rokonom sem maradt. Mert máshoz nem nagyon értek csak a harchoz, ezért beálltam a rendőrséghez. Sima utcai rendőrtiszt lett belőlem, miután letettem a vizsgát. Mos járom az utcát a szép új rendőrautómmal és próbálok életben maradni.


Képességei:
Szerencse. Passzív képesség. Folyamatos. Minden téren több szerencséje van mint egy átlagos embernek. Pl.: szerencsejátékokban többször nyer mint veszít, Ha eltalálja egy lövedék, akkor lehetséges hogy kisebb sérülést szenved el, mint amilyennek lennie kellett volna, ha leugrik egy magas helyről csak kificamodik a bokája és nem tör el a lába, többször talál célba lőfegyverrel, mint amilyen gyakorlata van stb. . Tehát könnyebb dolgok több mint a fele sikerülnek számára, a nehezek meg csak 25%-ban.

2. szint: még nagyobb a szerencséje. Pl.: a lövedékek csak súrolják, vagy el se találják, kockázásban szinte sosem veszít, célba találási rátája nagyon magas. Tehát könnyebb dolgok szinte mindig sikerülnek számára, a nehezek meg 50-50%.

Szakértelmei: Képzett katona, így magas szinten ért a közel és a fegyveres harchoz is.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
Lucky Luke
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Lucky Luke Empty Re: Lucky Luke

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 05 Jan. 2016, 20:06

Ha nem lenne ilyen szerencsés, már 1000x meghalt volna. Sok sikert a rendőri munkához ebben a városban, el fog kelleni a szerencse.
Természetesen elfogadva. Egy adatlapot írj még, 2100$ kezdőtőkéd van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lucky Luke Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lucky Luke Empty Re: Lucky Luke

Témanyitás by Lucky Luke on Szer. 06 Jan. 2016, 19:00

Adatlap:

Név: Lucky Luke
Lakás/Létesítmény:  
NJK: -
Foglalkozás: Rendőr
Munkahely: New York-i rendőrség
Pénz: 2100$
Bevétel/hét: 500$
Eszközök:
Szolgálati kocsi
Felszerelés/fegyverek:  
kézi pisztoly (FÉG P9RC ) sima és sokkoló töltettel
gumibot
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 2,5
Képesség - szerencse 2 szint (2,5 kredit)
Fennmaradó kreditek: 2,5
Lucky Luke
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Lucky Luke Empty Re: Lucky Luke

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.