See-Ker

Go down

See-Ker Empty See-Ker

Témanyitás by WP-01 on Szer. 13 Jan. 2016, 19:57

Név: See-Ker
Egyéb név:  WP-01 ( hírszerzői aktákban hivatkozási jel )
Faj: Kree  
Alfaj: Zseni
Nem: Férfi
Jellem: Céltudatos, ambiciózus, kíváncsi  
Személyazonosság: Nyilvános, Földön ismeretlen, Kree Birodalmon belül ismert  
Születési helye és ideje: Mon-Dorran, Kree Birodalom, 1990. március 10.  
Kor: 36  
Család: Bar-ker ( apa ), Nell-ker ( anya )  
Foglalkozás: Kutató, hírszerző    
Testmagasság: 217 cm
Testsúly: 152 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: lapockáig érő barna haj  
Repülési sebesség: nincs  
Egészségi állapot: kiváló  

Előtörténet:
A Mon-Dorran bolygó, a Kree Birodalom egy eldugott szegletében imbolyog a napja körül, általában kettő holdjával együtt. A Kree faj, valamikor ezer évvel ezelőtt gyarmatosította, amikor is a sikeres terraformálás révén, a légkört nitrogén dússá tették, ezzel halálra ítélve az addig a bolygón lakó három értelmes, de űrutazásig sosem eljutó fajt. Szegények számára, sosem derült ki, hogy a haragvó istenek, valójában hódító Kree-k és nem bűneikért okozták vesztüket, hanem mert tetszett nekik a Re-Mun nevű nap ibolyaszín fénye és úgy gondolták, ideális helyszíne lesz, egy rekreációs kolóniának. Maga a tény, hogy a Re-Mun sugárzása jót tett a Kreek bőrének és a sérült katonák kiváló terepet találtak maguknak a rehabilitációs gyógyulásra, elősegítette a helyet, hogy igazi Kree paradicsommá váljon. See-ker szülei, már vagy tíz éve szolgálták a birodalmat, amikor ide kerültek. Édesanyja, mint orvos, aki a sérültek rehabilitációját elősegítő katonai kórházban kapott munkát, apja pedig, mint egy sorhajó legénységi tagja, aki túlélte egy Skrull szabotőr sikeres akcióját. A robbantás, a fél lábát leszakította és a mentőkapszulába hurcolás során, egy másik sérülés két évre süketté tette. Mentális stabilitása, pozitív világlátása és kiváló humora, minden testi sérülése ellenére, vonzó férfivá tette Nell számára. A rehabilitáció után, Bar-ker távozott a bolygóról egy lábprotézissel, valamint a csatában való sérülés elszenvedéséért kapott medállal. Nell-ker ott maradt a bolygón, férje nélkül, egy éves gyermekével, a kis See-kerrel. Soha többé nem látta a férjét.

A gyermek apa nélkül, nevelkedett, mégsem volt vele különösebb probléma. Igen pici gyermekkorától kezdve, látszott rajta, hogy kiváló tanuló és emellett mozgékonysága is elegendő volt. A gyermeknek egyetlen hibája volt, hogy örök álmodozó volt. A Mon-Dorran elveszett civilizáció nyomai után kérdezősködött és kutatott a könyvtárakban. Ezer meg egyszer elképzelte, hogy felemeli a kihalt civilizációkat és a Kree felfogás szerint, megtanítja őket a Legfőbb Értelem követésére és tiszteletére. Középfokú tanulmányai közben kiderült róla, hogy remek szervező és analitikus, tanárai úgy vélik, hogy komoly katonai pályát futhat be. Évekkel később, amikor megérik a katonai besorozásra, el is kezdik a kiképzést. Igen intenzíven tanul. Katonai kiképzése mellett xenobiológiát, majd kihallgatás technikát tanul, amely ismereteit, egy Skrull hadifoglyon, a tanulók tesztelhetnek is. Lenyűgözik mindazon biológiai hatások, amiket a különböző kínzások hatására, a célalany teste produkál. A katonai képzését sikeresen elvégzi, azonban ahelyett, hogy egyszerű gyalogos katonaként, ezreket mészárolna, bekerül a hírszerzéshez, ahol a hadifoglyokat, lázadókat és egyéb a Birodalom ellenségeinek kikiáltott egyéneket ... igyekszik szóra bírni. Egyszóval mészárlás helyett, hóhérsebészként, másokat vallat.

Harminckettő esztendős, amikor a tudomány felé fordul. Elsősorban a biológiai testtel rendelkező értelmes fajok mélyebb megértését, pszichológiai, kulturális érzékenységüket próbálja magasabb szinten elsajátítani. Amikor a könyvtárban kutatást végez, rábukkan egy könyvre, amit egy Kree történész írt. A könyv, történetesen az anyavilágán élt kultúrákról szól, ami megragadja képzeletét, felhagy hírszerzési munkájával, a kínzásokkal és felcsap amatőr archeológusnak. Két éven keresztül semmit sem talál, amikor egyik ásatása során, olyan adatokra lel, ami arra engedett következtetni, hogy a kipusztult fajok közül, legalább az egyik, űrjáró volt. Ez számos kérdést vet fel, például, hogy miképpen lehet, hogy nem ismerték akkor fel a Kree eszközöket és hitték, hogy istenek? Illetve, hogy lehet, hogy a Kreek nem találkoztak addig velük? Miképpen lehet, hogy eltűrték egyik kolóniájuk elpusztulását? Harminchárom esztendősen, kiadja könyvét, A Múlt Nyomában címmel, ami nem arat komolyabb közönség sikert, de felkelti egy befolyásosabb Kree érdeklődését, aki megbízza, hogy végezzen kutatást a feltételezett faj maradványai, kolóniái után. Újabb esztendőt tölt el azzal, hogy összegyűjt minden szükséges adatot, ami a kereséshez szükséges lesz és megveszi magának hajóját, amit az Álmodó Ré Fényei névre keresztel. Készületei során, a hírszerzés is bekopogtat hozzá és közlik, hogy szemet hunynak értelmetlennek tűnő, birodalmi kéjutazása fölött, de minden létező adatot, technológiát és egyéb olyan bizonyítékot, amit az elveszett faj létezésére utal, a Birodalom számára kell gyűjtenie. See-ker, ezzel teljes mértékben egyetért, hiszen ő a Birodalom üdvéért dolgozik, esze ágában sem lenne bármit is eltulajdonítani.

Különösebben sosem barátkozott, ráadásul a hírszerzésnél eltöltött ideje alatt magányossá vált, elvégre senki sem szeret, egy vallató, személyes körébe kerülni. Így egyetlen hozzá kötődő személytől búcsúzik el, az édesanyjától. Harmincöt esztendősen végül mindennel elkészül, hogy elinduljon felfedező-kutató expedíciójára és világhírűvé váljon. Fél évet bolyong az ismert Kree birodalom határának peremvidékén, amikor először jelentést küld működéséről és a fellelt adatokról. Különösebben értékes dolgokat nem talált, azonban egyre több és több bizonyítékot gyűjtött arra, hogy a faj, valahol létezik. Kutatása és utazása közben, természetesen a különböző renitens csoportosulásokról és lehetséges veszélyekről is jelentéseket küld, így a hírszerzés is támogatja.

See-Ker 4vh647


Amikor harminchat esztendőssé vált, visszatért a Birodalom fővilágára, hogy feltöltse készleteit és kissé pihenjen. Az általa gyűjtött adatok alapján, azt sejti, hogy egy ismeretlen csoportosulás, módszeresen próbálja megelőzni munkájában. Gyanújáról nem akar beszámolni a vezetőségnek, hiszen eddig semmit sem talált "követőiről." Úgy dönt megpihen kicsit, amíg kellő erőt nem gyűjt, hogy folytassa a kutatást, vagy valami forró nyomra nem akad a csoportosulással kapcsolatban.

Szakértelmei:
- Nyelvismeret: Kree és Ruul ( utóbbi folyékonyan, előbbi anyanyelvi szinten ) Skrull és Shi'Ar ( pocsékul: "mert nem érdemelnek többet" )
- Xenobiológia
- Vallatási ismeretek és technikai eszközök használata
- Katonai kiképzés: Kree harcművészeti alapok, Kard- és lándzsavívás, lézerfegyver használata és karbantartása
- Űrhajó vezetés és minimális karbantartás ( autodidakta módon, amit felszedett a karbantartásról )
- Lopakodás
- Amatőr archeológus

Képesség: Kree alapképességek

Eszközök:
- Álmodó Ré Fényei ( személyes hajó, egyben szállása is, a raktér egy része van átalakítva  ) 2 kredit
- Kutatáshoz szükséges eszközök ( adattábla, szerszámok, kesztyű, tárolóegységek )
- Okmányok, papírok ( amivel azonosíthatja magát )
- Ruhák
- Tartós élelmiszer
- Szokványos gyógyszerek: Kreek számára és elsősegély készlet

Felhasznált Kreditek: 2  
Fennmaradó Kreditek: 2

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

See-Ker Empty Re: See-Ker

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 13 Jan. 2016, 21:02

Remek előtöri.
Egy valamit még kérnék azonban, beírnád, hogy kb 4 éve miként élte meg a karid, hogy a skrullok megölték a Legfelsőbb Intelligenciát és a császárság lett a Kree Birodalom is, mint a másik kettő. 2022. dec elején került Unspoken és Nephthys hatalomra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
See-Ker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

See-Ker Empty Re: See-Ker

Témanyitás by WP-01 on Csüt. 14 Jan. 2016, 17:08

Nefi által kért kiegészítés:

A Skrullok által elkövetett aljas merénylet, a Legfelsőbb Intelligencia ellen, komolyan szíven üti. Elvégre, őt arra nevelték, hogy tisztelje és fennakadás nélkül fogadja el a Legfelsőbb Intelligenciát, mint követendő entitást. Ez az eset arra ösztökélte, hogy mélyebben beleássa magát a Skrullok megértésébe, de nem azért, hogy valamiféle megbocsátást tanúsítson feléjük, hanem, hogy megtalálja a tökéletes módszert a faj megbüntetésére és megossza azt a birodalommal. A császári pár hatalomra kerülését, logikailag nem értette. Szó sem volt arról, hogy ellenezte volna, mindössze nem értette, hogy miképpen léphet a császárság az addigi rendszer helyébe. Némi gyanúval fogadta ezen eseményt, hiszen logikusabbnak vette volna, ha a Tábornokok tanácsot alkotnak és közösen kormányozzák a katonailag központosított birodalmat, ahelyett, hogy kiválasztanak két Kree-t és megkoronázzák őket, hiszen nem sok politikai háttere volt a monarchiának. Végül azonban elfogadta a tényállást és még mindig jobbnak gondolta, minthogy instabillá váljon a birodalom és darabjaira hulljon egy esetleges polgárháborúban. Így, gyakorlatilag az új rendszer támogatói közé sorolt be, függetlenül attól, hogy még mindig nem volt meggyőzve arról, hogy jó ötlet a monarchia. A Skrullok iránt érzett ellenszenve, csak még jobban elmélyült és mélységesen elítéli őket, hiszen a Kreek számára, egy szent entitást pusztítottak el.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

See-Ker Empty Re: See-Ker

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 14 Jan. 2016, 17:35

Akkor látom nem ástad bele a dolgokba annyira Smile
A karid tudós, meg hobbi régész, így főleg, hogy tudja, hogy az emberteleneket a kree-k hozták létre, uralkodás céljából annak idején, hogy majd a skrullok felett uralkodjanak. A Project elbukott, már csak azért is, mert a Legfelsőbb Intelligenciának volt egy jóslata, hogy az embertelenek fogják elhozni a kree-k második evolúcióját, amivel a faj továbbfejlődhet és fennmaradhat (ugye neki amúgy is az volt a feladata, hogy fejlessze a kree-ket). Így már csak ezen jóslat fényében is örömmel fogadták Unspokent a trónon.

Ha gondolod ez a kis háttérinfó változtathat a karid megítlésén Smile
Egyébként meg elfogadva. (kezdőtőkét nem kapsz, itt nem számolunk pénzzel olyan nagyon.
Ileltve,ha megengeded javasolnék felszerelésnek még egy 1kredites fordítógépet is. ami nem csak realtime időben fordítja a beszédet az univerzum bármelyik nyelvére (konkrétan úgy, ha beszélsz olyan mintha pl shi'arul szólalnál meg), de eléred a galaktikus netet is vele és galaxisok távolságából is tudsz vele kommunikálni. Szóval egy kis full extrás kommunikátor ez.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
See-Ker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

See-Ker Empty Re: See-Ker

Témanyitás by WP-01 on Szomb. 16 Jan. 2016, 20:28

Név: See-Ker
Lakás/Létesítmény: Álmodó Ré Fényei ( hajó, amin szállás is ki van alakítva )
NJK:
Foglalkozás: Kutató, hírszerző

Munkahely:
Pénz:
Bevétel/hét:
Eszközök: Kommunikátor
Felszerelés/fegyverek:
- Kutatáshoz szükséges eszközök
- Ruhák
- Élelmiszer csomag
- Gyógyszerek
- Okmányok, papírok

Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

See-Ker Empty Re: See-Ker

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.