Murderworld

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Csüt. 21 Ápr. 2016, 00:41

Cody tökéletes alany volt az ilyen dzsungel dolgokra az biztos. Erős és állatias viszont nyugodt. Van is esélye túlélni. Ha szomjan nem hal akkor van esélye túlélni. Megpróbál levelekből valamiféle kis szütyőszerűséget hajtogatni és abban vizet tartani.
~Valami biztos forrás kéne. A nap felszárítja ezt a kis vizet és akkor bajban maradok.~
Viszont még csak a parton van. Beljebb bármi lehet. És tényleg szerencsés lesz. Itt már van étel.Nem fog éhen halni. Viszont jól sejtette úgy látszik. Ahol van étel ott a biztonságos otthon a nehezebb. Itt már ugyanis vannak vadállatok. A többféle szagból a vaddisznót tökéletesen meg tudta különböztetni. Az veszélyes. Mély sérüléseket tud okozni. Viszont érzi a szagát úgyhogy nem tudja őt meglepni. És mást is érez. Ismerős. Szaglászik még egy kicsit mire felismeri. Az egyik diák az. Nincs egyedül.
~Megvagy! Azt ajánlom semmi bajod ne legyen. Mindjárt ott vagyok.~
Szíve szerint elordítaná magát, hogy várj meg ahol vagy, de inkább nem teszi. Magához vesz egy fürt banánt és követi a szagot. Erőltetett sétát vesz fel. Az emberinél sokkal nagyobb a gyorsasága úgyhogy be kell érnie a diákot. Farka-felvágva csörtet hát az erdőn és követi a szagot. Közben igyekszik a környezetét is megjegyezni.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Noah Fischer on Csüt. 21 Ápr. 2016, 15:12
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
- papír (zseb)
- ceruza (zseb)
- vörös kapucnis pulcsi (derekán)
- fekete nadrág
- fekete, rövidujjú, jelöletlen póló
- vörös tornacipő
Rajz-felszerelés:
Fegyverek
- 2db alkar hosszúságú kés (alkarokon)
- 2db szúró végű boxer (kézfejeken)
- 1db fejsze (hasfal)
- 1db számszeríj (jobb oldala)
- - 12db lőszer (bal oldala)
- 1db kifaragott hegyű bot

Védelem
- 1db páncél (pólón + pulcsin, nadrágon, létfontosságú szervek védelmére: szív, combartéria, gyomor, felkar lágy részei)

Egyéb
- 1db öngyújtó (hasfal)
- 1db iránytű (hasfal)
- 1db feltekert huzalköteg (hasfal)
- 1db drótvágó (hasfal)
- 1db maroktávcső (hasfal)
- 1db zseblámpa (hasfal)
- 2db kötél (lábakon feltekeredve)
- 1db ceruza
- 1db térkép (zseb, papíron)
Anton Mikhailovich Alistarov
B2 - Felix


- Ez szar. - Közli csak úgy a miheztartás végett a különböző lehetőségekre. Egyikre sem tudja azt mondani, hogy nem lehetséges... van bármi is manapság, ami még lehetetlen? Erősen kétli.
Talán a félelem, a riadalom, a sokkreakció olyan úri luxusgyengeség, melyet nem engedhet meg magának, de mindez teljességgel normális. Az adna csak igazán okot az aggodalomra, ha érzelemmentes szenvtelenséggel tudná megélni a jelenetet. A neo más. Látott háborút, szenvedést, végtelen borzalmakat, amiket egy kölyöknek soha nem szabadott volna. Ezt sem szabadna. Mégis Felix ettől biztonságos védelmi pontnak tűnik az egész szarságban. Ha nem is nyugszik meg, legalább hamar észhez tér tőle.
Gyors légvételtől emelkedő és süllyedő mellkasa alatt szaporán ver a kolibriszerv, az arca sápadt, a jóindulatú kritikára adott mosoly halovány és vérszegény, a szemei túl nagyok, a pupillája tág űrként nyeli el az írisz mézes árnyalatát. De minden rendben. Ha a neo azt mondja, akkor úgy van, nem?
- Neh. Sokkos állapotban volt már mikor találkoztunk. Tudtam, nem szabadott volna egyedül elengednem. - Megvonaglik a szája. Nem mondja ki, hogy az ő hibája Kevin halála, de... valójában úgy van, nem igaz? Nem figyelt a fiúra, akire vigyáznia kellett volna, mert Felix kötötte le. Elvonja a figyelmét. A puszta jelenléte megköveteli a fókuszát, ő pedig sokkal érzéketlenebb lesz tőle mindenki másra. Fogalma sincs, hogy ez normális dolog-e, avagy sem, s míg bármely más helyzetben ez pusztán összezavaró érzés lenne, jelenleg súlyos hibának értékelt. Nem figyelt és egy társuk meghalt. Ha ne adj' Isten élve kijutnak innen, nyilván felkeresik az iskolát Kevin szülei. Mit fog mondani akkor? Bocs, hogy meghalt a fiatok, de épp jobb dolgom is volt, mint rá figyelni? A bűntudat súlyos teher, de nem eléggé ahhoz, hogy lehúzza a kerítésmászásról.
Némán, feszülten figyeli, amíg a másik keze közeledik az oszlophoz, aztán amint megérinti és nem történik semmi, megkönnyebbülten fújja ki a levegőt. Észre sem vette, hogy visszatartotta. Ahogy azt a tényt is csak most realizálja az eresztésből, hogy eddig kvázi... kézenfogva sétáltak az erdőben? Nos.
- Oké. - Biccent, belekotor a zsebébe és előveszi a ceruzát, meg a papírt. Hümmög valamit beleegyezően, aztán megáll benne a gondolat, felsandít a neora. Kutatóan figyeli pár pillanatig a másik vonásait. - Rajzoltam már kötelet. Kettőt is. - Bök lefelé a lábára, a nadrágján valóban ott tekeregnek fehéren a kötelek. - De nem akarok pazarolni. Gyere ide légyszi. - Ha a kismaffiás közelebb ólálkodik, magának háttal fordítja és a hátán teríti ki a papírt, hogy megrajzolja az oszlopot a lyukakkal. Nem kerül sok idejébe, ilyen kis részletet nagyon gyorsan képes abszolválni.
- Kész. Megidézem őket, jó? - Ha a másik visszaigazol, akkor pontosan ez történik, az oszlopon megjelennek a lyukak és amíg a másik felmászik, ő elpakolja a cuccait. Hátrasandít az inneni terepre, hogy figyel-e valaki, majd ha Felix jelez, hogy átért a másik oldalra, ő is sebesen felkúszik az oszlop tetejére. Odafent leseggel, hogy minél kisebb magasságból zuhanjon, lepillant a neora. Nem sokat gondolkodik a dolgon, ha az jelez, hogy készen van, akkor elrugaszkodik fentről. Hagyja, hogy elkapja. Bízik a másik erejében és reflexeiben.

Odalent az első dolga, hogy Kevin testéhez siet. Valamennyire még él benne a remény, hogy a fiú életben maradt, ellenőrzi a pulzusát és...
- Meghalt. - A hangja színtelen, a pillantása... nos, Anton sosem volt egy különösebben vidám kölyök, ám ha valami komolyan aggodalomra ad okot, akkor az pontosan az, amikor ennyire fakult üresség ül a máskor egzotikus árnyalatú íriszekben.

A fáknál részéről valóban lapul. Feszült figyelemmel, csendesen tanulmányozza a környezetet, ám nem cselekszik saját ki sem pelyhedt szakállára, parancsteljesítő státuszt vesz fel és automatikusan Felixet jelöli ki vezetőnek. Ha neoból lenne, most a másik is rendelkezne ama csodálatos képességgel, hogy a répakarú pálcikaembereiből rongybabák lesznek...
- Hogy akarod? Jó lenne körbenézni a házakban és körül. - Halkan beszél, nyugodtan, pillantását nem veszi le a házakról. - Itt van a kisvörös is._________________
Murderworld - Page 4 B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Valdemar Seymour on Csüt. 21 Ápr. 2016, 16:20

Murderworld - Page 4 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
16+
B2 ~ Anton

Elvigyorodik, ez tényleg szar, de megvan a maga realitása, Anton szája pedig lassan megérett arra, hogy kimossák. Nevethetne is, ha a helyzetükben amúgy lenne bármi nevetséges, ám mert nincs, így marad a mosoly, és a biccentés. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen, de tehetetlenből elég sok, kezdve éppen velük, kik ide kerültek nyelvóráról. Pedig most gyakorolhatnák a béna hangzásokat is ahelyett, hogy egy iskolatársuk véres testéhez próbálnak meg átjutni.
Különös, de nem lesz ideges attól, hogy Anton nyilvánvaló jelét adja a félsznek, pedig a filmekből tudja, hogy ilyenkor kell elkezdeni üvölteni vele, hogy összeomoljon, aztán majd új erőre kapjon bátorságot nyerve abból, amilyen ordenáré a másik ember volt vele. Nem hiszi, hogy ez a valóságban is így működne.
- Már tegnap? Alvás előtt? Ugye tudod, hogy a sokkos állapot elmúlik, mert az az éber agy vészreakciója, de ha alszik, akkor nullázódik a számláló? - kérdezi, meglepően bőbeszédűen, hogy elrejtse a mozdulatát, amivel háromszor igen fájdalmasan koppint Anton feje búbján, kihasználja, hogy mivel fogja, a fiú képtelen elmenekülni.
- Nagyobb volt nálad. Erősebb volt nálad. Öregebb volt nálad. Okosabbnak kellett volna lennie nálad. Ha megpróbálod megakadályozni abban, hogy idióta legyen, akkor még valószínűleg meg is sérültél volna - eltűnődik azon, hogy alkalmazza-e a klasszikus fenyegetését, "hogyha tovább vádolod magad rádmászom és megduglak "jeligére, élő műsorban biztos jól hangzana, és a közönség is szereti az ilyet, de majd máshol szereti őket, nem itt a Gyilkos Kerítés, azaz GyiK árnyékában. Oda kézenfogva vezeti a szöszit. Mint az oltár elé, ugye.
- Ne is, jól jöhet még - ért egyet, adja a hátát, bár elég nyugtalan rajztábla, érezni ahogy fürkészi a környezetüket, és ugrásra kész, ha esetleg a tegnapi medve, vagy bármi más előkerülne a sűrűből.
- Csak rajta - biztatja a fiút és habozás nélkül nekivág a mászásnak, nem különösebben óvatoskodik. Stabilnak látszik, hát úgy is kezeli, a magasban körülnéz, de nem vagánykodik, áll fél lábon a pózna tetején, gyorsan leugrik, gurul egy jót a fűben, de nem biztatja hasonlóra Antont, bár az elefántkakit sikerült elkerülnie, a szőkének a lendületét már saját magával tompítja. Könnyű neki, sokkal erősebb, és biztosabb is, hacsak nem esik rá egy zongora az égből magabiztosan kapja el a zongora helyett hulló kisoroszt. Biztonságban a karjában. A nézők majd becsukják a szemüket, ha nem tetszik nekik.

A halottság tényén hümment, leguggol Kevin mellé ő is, bár ő már nem ellenőriz semmit. Végigtapogatja a vörös zsebeit, hogy van-e nála bármi hasznos, a zsebkendőt is elveszi tőle, ha volt, még szükségük lehet rá. A ruháját nem. Véres cucc nem kell, leszámítva az övet, mert a bőrszíj és a csat erőforrás. Ahogyan a cipőfűző is, amivel kötni lehet, mondjuk csapdát, így azokat kifűzi és zsebre vágja, csak ezután emelkedik ki a magas fűből.

Ügetésre ösztönzi Antont, amíg a nyílt téren átkelnek, a fák között meglapul vele. Végigméri a házakat és a kerteket, az elhanyagoltságuk fokát.
- Nem láttál innen korábban semmit? - kérdezi halkan, hátha az eszébe jut Antonnak valami, bár már megegyeztek abban, hogy nem, a biztosra menés még nem ártott meg senkinek.
- Amilyen gyorsan csak lehet jó lenne megkerülni a házakat. Úgy nézem, mintha köztül volna egy kis tér, ahol a hegyoldalról már nem látszunk. Talán a kölyök valamelyik házban húzta meg magát éjszakára. Ha szerencsénk van, a társai még nem találtak ide, ha nincs szerencsénk, akkor - több a célpont - csak okosan. Kezdjük mondjuk a legközelebbivel. Bemegyünk a bal oldalán, ahol olyan közel a másik ház, kinézünk középre. A sarkon kupaktanács, addig középgyors kocogás - meg is érinti Antont a háta közepén, ahova néha kívánja, de nagyon, hogy valóra váltsa az álmait, és megindítsa az épület felé. Nem előzi meg, annyira azért nem sietnek.

_________________
Murderworld - Page 4 Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Ápr. 2016, 00:00
Murderworld: Eltűntek

Résztvevők: Anton Mikhailovich Alistarov, Felix Hasting, Jason Liam Norman és Cody Atkinson

Következő körváltás: 2016. április 29. (péntek)

~ Anton Mikhailovich Alistarov és Felix Hasting - B2 ~
Az átérkezés után Anton odament, hogy megnézze Kevin testét. Valóban halott volt és nem is nyújtott szép látványt. A szemei kidülledve, az orrán, száján, fülén vér jött ki, a fülén némi agyvelő is, mintha a kerítésben valami pépessé változtatta volna a fiú agyát. Felix próbált bármit is elvenni a fiútól a zsebei átkutatásakor, csak egy teljesen tönkrement, elázott telefon volt nála, illetve egy csomag zsebkendő, ami marék összeaszott valami lett úgyszintén az elázástól.
Már a fák takarásában gyors kupaktanácsot tudott tartani a két fiú, hogy mit is tegyenek, ha Anton is benne volt abban, amit mondott Felix, akkor kitudták vitelezni, amit szerettek volna, így szemlélődni. Láthatták, hogy az útnál mindkét helyen egy-egy kétszárnyú kapu van a kerítésen, ami elég széles, ami jobb oldali irányba tart - a képen - az párhuzamosan haladt a patakkal, amit főleg Felix látott korábban, a másik pedig felfelé haladt, arra csak fákat láttak mind a ketten. Egyelőre továbbra is néma csend volt, nem érezték, mintha figyelte volna őket valaki, a kapuk zárva voltak, így azon sem volt olyan könnyedén ki-be mászkálás. Nyomokat, vagy letaposott füvet sem láttak, úgy tűnt, mintha egyedül lennének, a vörös kisfiúnak sem volt nyoma itt ennél a ház blokknál. (úgy vettem ki a leírásból, hogy itt vagytok a lenti hintás házas résznél, mert ez volt a fákhoz a legközelebb.)

~ Jason Liam Norman - D3 ~
Ugyanaz, a páros tovább pihen a patak partján.

~ Cody Atkinson - E5 -----> E4~
Cody sietve indul el az illat irányába, szerencséjére a szél éppen úgy fúj, hogy az illatot felé viszi, így csak azt kellett követni. Az ő edzettségével, erejével az erőltetett sétája egy sima embernek már gyorsabb futás lenne, így igencsak gyorsan tudott haladni. Egy idő után már némi füst illatát is érzi, illetve a diákjának illatát sokkalta erősebben. Mintegy tíz perccel később egy patakhoz ért, ami édesvizű volt, nem messze tőle pedig egy fél repülőgépet, annak az elejét. Itt már igencsak erős a diákja illata, illetve azé a másiké is, akiét érezte. A repülőgéptörzs végében egy kisebb tábortüzet talált, vagyis annak a maradványait, ami mellett Jason és a lány pihentek. Vér szaga is érezhető volt, azt nem tudta, hogy melyik sérült meg a lány, vagy a fiú, de az biztos, hogy mind a ketten közösen éjszakáztak itt, és itt már nem volt vér nyom, csak egy pici, a sérülés nem itt történt. Azonban itt most roppant friss volt még az illat, maximum fél órás, így könnyedén érezte, hogy visszament a páros a patakhoz és annak a partján indult el beljebb az erdőbe._________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Hétf. 25 Ápr. 2016, 00:17

A szagot jó kutya lévén sikerült követnie. Közben pedig bele is gondolt, hogy erről a jelenetről mégis miféle kommentek jelentek meg az interneten. Na, mindegy ilyen az élet. Néha ezt is el kell viselni. A géproncsot látva és a vérszagot érezve Cody-nak rossz érzése támad. Annyira bízik a diákjaiban, hogy a helyet alaposan átnézték viszont van valami amit fontosnak tart. Keres valamit a gépen ami azonosítja. Vagy valami gyári számot vagy a pilóta nevét vagy akármit. Ha talált ilyet akkor hangosan is kimondta. Majd hozzátette, hogy "Találjanak meg!" A remény hal meg utoljára. Az is lehet, hogy az adásban ezt kisípolták. De ha nem akkor remélhetőleg viszonylag kevés utánajárással megtalálhatják a gép utolsó meglévő tartózkodását és az attól legközelebbi szigetcsoportot megkeresik és eljönnek értük. Azért egy gyors ellenőrzést még tart hátha talál egy számára is hasznos tárgyat a közelben. Jelenleg a leghasznosabb számára valami táska lenne vagy hasonló. Esetleg egy kulacs amiben vizet tárolhat. Ha nem kéne mindent a kezében tárolnia akkor egy darabot le is téphetne a gépről, hogy viszonylag kevés ügyességgel egy gyenge kis pajzsot csináljon belőle. Akár talál valamit akár nem, sietősen folytatja útját a diákjai nyomában.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Tyler on Kedd 26 Ápr. 2016, 08:53

E4 ---> D3 

-Ugyan ne hülyéskedj már...nem foglak itt hagyni...-
Morogja halkan, ugyan akkor nem vallaná be de, kicsit bosszantja, hogy nem tudnak gyorsabban haladni. Ezt azonban gyorsan elhessegeti, még örülhet is, hogy Hadiyával futott össze, és nem egy...valaki mással. Persze a vonzó külseje sem utolsó szempont....felsóhajt, gyorsan leguggol a patakhoz és megmossa az arcát a vízben. Egyrészt tényleg kicsit leizzadt másrészt, kicsit jobban végignézett rajta, ezzel a hülye mozdulattal próbálta leplezni. 
Most komolyan itt vannak ezen a szigeten, ki tudja mikor ronthat rájuk valami, ő meg Hadiyát bámulja.
-A...annyit pihennünk amennyit szeretnél. Nem foglak itt hagyni, az egyszer biztos. Maximum nem fogunk annyit haladni egyszerre. Azt hiszem időnk lesz rá...-
Kérdően pillant rá, és ha kipihente magát akkor megint megindulnak, abban a tempóban amekkorával Hadiya még megbirkózik. Menet közben néha-néha szed egy-két gyümölcsöt, hogy elverje az éhségét, de leginkább a környezetet figyeli, meg néha-néha Hadiyát önkéntelenül is.

//Bocsi kicsit benéztem a körváltást//
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Noah Fischer on Szer. 27 Ápr. 2016, 19:37
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
- papír (zseb)
- ceruza (zseb)
- vörös kapucnis pulcsi (derekán)
- fekete nadrág
- fekete, rövidujjú, jelöletlen póló
- vörös tornacipő
Rajz-felszerelés:
Fegyverek
- 2db alkar hosszúságú kés (alkarokon)
- 2db szúró végű boxer (kézfejeken)
- 1db fejsze (hasfal)
- 1db számszeríj (jobb oldala)
- - 12db lőszer (bal oldala)
- 1db kifaragott hegyű bot

Védelem
- 1db páncél (pólón + pulcsin, nadrágon, létfontosságú szervek védelmére: szív, combartéria, gyomor, felkar lágy részei)

Egyéb
- 1db öngyújtó (hasfal)
- 1db iránytű (hasfal)
- 1db feltekert huzalköteg (hasfal)
- 1db drótvágó (hasfal)
- 1db maroktávcső (hasfal)
- 1db zseblámpa (hasfal)
- 2db kötél (lábakon feltekeredve)
- 1db ceruza
- 1db térkép (zseb, papíron)
Anton Mikhailovich Alistarov
B2 - Felix


- Mhmm... - Elhúzott szájjal biccent a kérdésre, pillantása ismét megtalálja a távolabb kiterült kölyöknyi formát, még a testet szuggerálva ráncolja össze a homlokát az elhangzókra. - Gondolod? Nem úgy viselkedett, mintha elmúhNAH! - Összerándul, nagy szemeket meresztve néz fel Felixre, keze védekezőn rebben a koponyájára. - Ez most meg minek kellett? - Tekintete összeszűkül, megdörgöli a fejét fél kézzel, lesújtó pillantást vet a csapdázó másikra. Ó vissza fogja még ezt adni. Egyszer. Valamilyen formában biztosan.
- Lehet. - Egyezik bele végül, ha nem is könnyedén. Nagyobb? Erősebb? Öregebb? Okosabb? Ugyan már. Egy jelző sincs rá hatással különösebben, ellenben az az apró tény, hogy akár ő is meghalhatott volna eszébe juttat egy nem épp elhanyagolható csekélységet: Anton Mikhailovich Alistarov nem hős. Túlélő. Egy túlélőnek pedig nem fér bele a meggondolatlan hősködés. Senkiért sem áldozzák fel magukat. Soha.
Más kérdés, hogy túlélésük záloga pillanatnyilag a társaik életben maradása, de ez egy olyan csapdakérdés, melybe most nem hajlandó belemerészkedni.
- Nyüzsi vagy. - Kiérződik a mosoly a hangjából, mikor a másik hátán rajzol, néha megkocogtatja kicsit a ceruza radírvégével, amikor túlságosan is nyugtalan, vagy lehetetlenül befeszül az izomzat, de őszintén... kedveli a rajztábláját. Multifunkciós fajta.
Mindenféle Antoni bizalmatlanságok ide, vagy oda, különösebb fenntartások nélkül érkezik a neo karjaiba. Még a szemét sem csukta be a kisorosz, valamiért... természetessé vált, hogy másik nem hagyja szarban. Veszélyes elvárások.
- Kösz. - A hangja halk, a pillantása a neoéban kutakszik pár elidőző szívdobbanásig. Aztán valószínűleg rájön, hogy a tévében van, élethalál játékban és ez a pozíció pusztán másodpercek leforgása alatt válik eszméletlenül kínossá és kompromittálóvá, mert kissé vörös fejjel kéredzkedik le.
Nagyon hamar elmúlik a pillanatnyi zavartság, ahogy Anton a halállal szembesül. Nehéz eldönteni ilyenkor, hogy undorító, avagy végtelenül sokkoló-e inkább. Elzárkózik az ilyesfajta érzésektől, ám nem fordul el, amíg Felix átkutatja a holttestet. A hatékonyság életmentő lehet. Túlélésük záloga.

- Nem. Semmi nem történt, amíg a fáról figyeltem a vörösön és a macin kívül. Még a kicsit sem láttam fényt gyújtani, vagy bármi, mióta bejött. - Persze, ha van egy kis túlélőösztöne a kölyöknek, akkor nem is fog megtenni ilyen dolgokat, magára vonzva minden élő és mozgó személyt a környezetből.
Értő figyelemmel hallgatja a másik szavait, biccentéssel jelez a megfelelő pontoknál, hogy nincs ellenvetése és még azért sem áll le acsarogni, hogy meglódítják. Engedelmesen követi végig a tervet, a pihentető alvásnak hála igencsak energikusan és hatékonyan mozog. A tervek szerint a saroknál megáll tanácskozni, de őszintén...
- Nagy szar sincs itt. - Közli a miheztartás végett és lehetőleg a többi háztól takarásból beles az épület (térkép: School) egyik ablakán, illetve megpróbálgatja, hogy talál-e nyitva lévőt a haladási irányban (ha nincs bent senki). Követi egyébként a neo utasításait._________________
Murderworld - Page 4 B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Valdemar Seymour on Szer. 27 Ápr. 2016, 20:04

Murderworld - Page 4 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n

16+
B2 ~ Anton

- Mert hülyeségeket beszélsz, nem a te hibád, hogy ő gyöpszi - egészíti ki szóbeli tartalommal a testi fenyítést, nem úgy néz ki, mint aki félne a megtorlástól, szokás szerint a saját igazának teljes tudatában cselekedett.
Tényleg nyüzsi, ősembernyelven duzzog erre valamit, és megpróbálja visszafogni, magát, hiszen mindannyiuk érdeke, hogy baj nélkül keresztülhuppanjanak az akadályon, ennek a kulcsa pedig Anton tehetsége, ergo pihi, mászás, ugrás, fordulás, fogás, karbantartás, ölelgetés, romantika, vigyor és végül a kissé zavart elengedés. Majd egyszer megölelgeti alaposabban. Amúgy is. Jól nézett ki a karjában a srác.

Rövid hümmögés után zsebrevágja Kevin telefonját. Ha másra nem is, a hátlapja még jó lehet, ha mondjuk lecsiszolja vágni vagy szúrni, ilyesmi, attól függ mennyire kemény. Nem volt hasznos sem éltében sem holtában.
Elgondolkodik azon, hogy vajon a vörös kiskölyök merre mehetett, ha nem erre, a leglogikusabb vonalon, de talán megkerülte a házakat egészen, így nem hagyott itt nyomokat. Vagy nem is mert közelebb menni. Akárhogy is, kétli, hogy kijutott a kerítésen, vagy a kapun. Ha az agyfolyató kerítésben van áram, mert minden árammal működik, akkor kell lennie valahol idebent egy áramfejlesztőnek is. Talán ott húzta meg magát.
- Értem. Ez egyszerre biztató és kellemetlen - összegzi a benyomásait, aztán már csak a futás van hátra. Jó lenne tudni arról, hogy kik mozogtak itt, merre és miért, kik őrzik az áramforrást és hasonlók, mint belefutni az ismeretlenbe, de hozott anyagból dolgoznak. Vagyis hozott anyagot szemlélnek a délelőtti napfényben, kristálytisztán látva.
- Jah, vagy k-rva jól rejtegetik. Jó ötlet - ő is az ablakok mozgatásához lát, ha odabent kihalt a terep, ha sikerül az egyiket belökni vagy kifeszíteni, leakasztani a kampójáról, vagy akármilyen nyílászárótechnológiai csodával is alkották meg az itteni ablakokat, akkor felnyitja pandora szelencéjét, bakot tart Antonnak és az épület belsejébe segíti. Különben kénytelenek lesznek az ajtón keresztül bemenni a ház elején és az olyan snassz.
Ha már bent vannak lekuporodik egy fal takarásába.
- Rajzolj egy térképet a házakról, hogy hány van, és hol voltunk, elég csak kockák, nem kell túl bonyolult, és hogy melyikben mit találtunk. Végig akarok menni mindegyiken. Megnézzük van-e víz, és kaja, és a vörös, és megkeressük a kerítés szabályozóját, áramforrását, aztán megfőzzük a vöröst pörköltnek. Ha kész vagy, akkor indulunk. Nem merészkedünk egymástól látótávolságon kívülre - zümmögi finom hangon, éber szemei az épület kihalt(?) folyosóin járnak. Oda fognak figyelni a pincelejáratokra, padlásokra, csapdákra és az élet minden nyomára, de gyorsan fognak járni. Minek szarozzanak kihalt bungalókban. A bicska tettrekészen a kezében.

_________________
Murderworld - Page 4 Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 29 Ápr. 2016, 00:00
Murderworld: Eltűntek

Résztvevők: Anton Mikhailovich Alistarov, Felix Hasting, Jason Liam Norman és Cody Atkinson      .

Következő körváltás: 2016. május 3. (kedd)

~ Anton Mikhailovich Alistarov és Felix Hasting - B2 ~
A páros kitalálta a terveket, hogy mit is fognak tenni, és elsőként az egyik szélső házba néztek be. Az ablakok régiek voltak és nem tartotta őket már semmi, így elég volt szinte csak hozzáérni és már ki is nyíltak befelé. Nem volt túl magas az épület, így bakot sem kellett tartani, mindkét fiú belátott rajtuk, ha lábujjhegyre álltak. Odabent padok, tábla, egy-két szekrény látszott. Mintha egy iskola lett volna. Végül bakkal, vagy akár anélkül is betudnak menni az épületbe, bent minden poros volt, sok minden már félig elrohadva, mintha évtizedek óta nem használta volna őket senki sem. Itt bent ebben a helységben főleg egy-két fémcső volt, ami még jó és használható volt, minden más szinte szétmállott, amint ráléptek, vagy hozzáértek. Ha körbenéznek a házban is, akkor még hat másik helységet lehetett itt találni, mind romos, szétmállott, főleg iskolai füzetek, könyvek, és effélék voltak itt, így határozottan megállapítható volt, hogy iskola volt az épület korábban. Füzetek közül még volt használható és ceruza is volt még, ami egyben volt.
Anton, ha akarta, akkor a különböző termek ablakaiból letudja az egész térképet rajzolni.

~ Jason Liam Norman és Cody Atkinson - D3 ~
Cody még a repülő roncsnál ellenőrzi, hogy van-e valamilyen használható dolog, semmit sem talál, a pilóta csontvázán felül, és az üléseken, minden mást már korábban széthordtak, az állapotából ítélve akár évek óta itt lehet a repülő. Így nem tudott mást tenni, mint folytatni az utat. A gyors tempóban hamarosan elért egy helyre, ahol az illatok nagyon erősek voltak már, pár perce itt volt a páros. Továbbhaladva egy tóhoz érkezik - leírást lásd lejjebb -, aminek a partján Jason és egy sérült lábú néger lány álldogált, az illat a lányé volt. A beszélgetést pedig hallotta, tőle függött, hogy felfedi-e magát a két fiatalnak.

- Köszönöm - mondta Hadiya. - Azt hiszem, hogy mehetünk tovább.
A páros végül is tovább indult és jó pár perc alatt meg is érkezett a következő állomására. Egy nagyobb tó partjára érkeztek, azon a felén, ahol most voltak a patak vezetett ki belőle, a partja a legtöbb részen sima és lapos, könnyedén megközelíthető. A másik oldalon, amerről a patak folyt egy vízesésen csobogott bele a tóba és ezen a részen sziklás volt a hely, kiváló megfigyelőpontnak tűnt.
- Ez a hely gyönyörű - mondta a lány. - Kár, hogy nem valamilyen luxus utazás során jutottunk ide... csak félek, ha mi idetaláltunk, más is ide fog, mert kellően jó helynek tűnik ez...
Mondta ki az aggodalmait is.
képek a vízesésről:

Murderworld - Page 4 11ifmoh
Murderworld - Page 4 1ondj8


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Valdemar Seymour on Pént. 29 Ápr. 2016, 10:46

Murderworld - Page 4 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
16+
B2 ~ Anton //fordítunk a reag sorrenden//

Mindenképpen segít Antonnak bemászni, miközben a hátuk mögé is figyel, hátha valaki követné őket.
- Vigyázz a kezedre, ne vágd meg magad, a rozsda aljas geci - dobja még meg egy kis szóbeli irányítással is, aztán mászik csak ő maga is át a palánkon, ami a fal. Besiklik a romos helyiségbe, és amíg Anton rajzol, ő választ egy elég szilárd fémcsövet, mondjuk egy radiátorét, azt legfejebb hét hüvelyk átmérőjű, de egy alkarhossznyi darab már jól jönne.
- Nem kell nagy művészet csak skicc - biztatja Antont, miközben feltérképeznek, bár sajog a szíve, hogy ezt mondja, hiszen mindennél többre értékeli a kölyök komplex rajzait, se a hely, se az idő nem alkalmas rá, és alighanem másra is jó lesz a papír.
Jó lett volna, ha valaki itt hagyott volna egy iskolatáskát, mondjuk nem is érti mindek húsz házra egy iskola, akárhogy is, amikor végeznek ebben az épületben, haladnak a következőbe, gyorsan de óvatosan.

_________________
Murderworld - Page 4 Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Noah Fischer on Pént. 29 Ápr. 2016, 11:07
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
- papír (zseb)
- ceruza (zseb)
- vörös kapucnis pulcsi (derekán)
- fekete nadrág
- fekete, rövidujjú, jelöletlen póló
- vörös tornacipő
- füzet
- ceruza
- kréta
Rajz-felszerelés:
Fegyverek
- 2db alkar hosszúságú kés (alkarokon)
- 2db szúró végű boxer (kézfejeken)
- 1db fejsze (hasfal)
- 1db számszeríj (jobb oldala)
- - 12db lőszer (bal oldala)
- 1db kifaragott hegyű bot

Védelem
- 1db páncél (pólón + pulcsin, nadrágon, létfontosságú szervek védelmére: szív, combartéria, gyomor, felkar lágy részei)

Egyéb
- 1db öngyújtó (hasfal)
- 1db iránytű (hasfal)
- 1db feltekert huzalköteg (hasfal)
- 1db drótvágó (hasfal)
- 1db maroktávcső (hasfal)
- 1db zseblámpa (hasfal)
- 2db kötél (lábakon feltekeredve)
- 1db ceruza
- 1db térkép (zseb, papíron)
Anton Mikhailovich Alistarov
B2 - Felix


Furcsának találja, hogy kisvörösnek abszolút semmi nyoma. A nyomeltüntetés az ő szintjükön nagyjából annyit jelent, hogy ha valaki konkrétan nem keresi, akkor nem veszi észre azokat, de így a nagy semmi azért erősen furcsa számára. Mégis merre mehetett? Lehet, hogy megint kiterült a magas fűben valahol és ezért nem látták?
- Jah. - Bár, hogy mit rejtegetnek egészen pontosan itt, arról halvány lila gőze nincs. Az ablakok szerencsére könnyen nyílnak, a neo segítségével probléma nélkül bemászik. - Oké-oké. Nem lesz gond. - Nem bénázik, odafigyel, hogy semmivel ne sértse fel a mancsát, sem semmi mását. Ajtón keresztül nemes egyszerűséggel azért nem akar bemenni, mert túl központi helyről nyílik, könnyű rálátni és természetszerűleg mindenki az ajtókra figyel.
Felnyög a hülyeségre. - Abszolút nem akarok vörösöket enni, jó? - Csak úgy a miheztartás végett, még nem tartanak ott, hogy rá kelljen fanyalodniuk a kannibalizmusra. Ahhoz azért igen kiéhezett állapot kell és hát... evett gyümölcsöt, ő részéről jól elvan éhségügyileg jelenleg. A térképpel egyébként egyet ért, ellenben nem kezd neki azonnal. Miután felfedezi, hogy ez bizony iskola és itt vannak olyan dolgok, mint használható füzet és ceruza, megszerez magának egy vaskosabb példányt az eszközzel együtt és oda kezdi el rajzolni a térképet.
- Nem is terveztem. Most viszont segíthetnél közben updatelni a nagytérképet is. - Leül egy padhoz, ami még nem esett atomjaira és a neo segítségével felvázolja a sziget általuk ismert geográfiai jellegzetességeit, hol volt étel, hol találkoztak másokkal, hol van fix vízforrás ésatöbbi.
Természetesen megrajzolja az itteni helyet is, gyors skicc a placcról, ennek az épületnek a vázlatára felírja, hogy "iskola". Elrak zsebbe egy adag krétát is, ha maradt még használható, azzal jól lehet rajzolni mindenféle felületekre. Ő nem keres csövet. Régen rossz, ha nem ér többet valamelyik kése adott szituációban, mint egy rozsdás cső.
- Mehetünk. - Biccent és haladhatnak is a következő házhoz._________________
Murderworld - Page 4 B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 30 Ápr. 2016, 21:27

Cody megnézi magának a géproncsot, hogy lát-e valamit amit a fiatalok itt hagytak, de nincs semmi. Ezt nézve akár büszke is lehetne az iskolájára, de kevesebbet nem is várna tőlük. Folytatja hát a nyom követését. Egy helyen nagyon jól kiérzi a fiatalok szagát. Azt követve el is ér egy helyre ahol meg is látja a diákját és egy sérült lábú fekete lányt. A beszélgetést hallva kicsit megnyugszik, hogy nincs akkor olyan nagy gond. Legalább egy diákja van aki az iskola normáinak megfelelően viselkedik egy ilyen helyzetben. Ki is lép a fák közül, de azért a közelükben maradva hátha valami biztos menedékre szükség volna a hirtelen megijedő fekete lánytól hisz a képességeit nem ismeri szólal meg Cody.
-Attól függ iható-e a víz.
Ha nem egyből menekülés vagy támadás kíséri a mondatot akkor fojtatja és közben elindul a fiatalok felé.
-A nevem Cody igazgatóhelyettes a Xavier iskolából. A lábad mennyire súlyos?
Nem mintha tudna valamit arra ha éppen el lenne fertőződve, de valamivel csak el kell érni a másik bizalmát és tényleg fontos kérdés.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Tyler on Hétf. 02 Május 2016, 17:06

D3

-Ugyan szóra sem érdemes, az a legkevesebb, hogy vigyázzunk egymásra.-
Biccent Hadiyának, s már már mintha kezdene, jó kedve lenni. Pozitívan látni ezt az egészet, hiszen egészen eddig semmi különös problémájuk nem volt, nem keveredtek semmilyen vészhelyzetbe. Talán meg is úszhatják ezt az egészet épségben. 
-Tényleg szép....talán tényleg nem túl jó ötlet sokáig itt időzni, de talán a tetejéről körbenézhetnénk...-
Már éppen indulna el, hogy felmásszon a sziklás részen, onnan legalább a környék egy részét biztos beláthatná, mikor idegesen, és feszülten megpördül az érkező felé, de ahogy meglátja abban a pillanatban a teste elernyed és az arcára is ki ül a megkönnyebbülés.
-Nyugi, ő velünk van..-
Nyugtatja a lányt ha az esetleg megijedt volna a férfi hirtelen megjelenésétől.
-Iható a víz, legalábbis mi ittunk a patakból ami innen ered...és semmi bajunk egyenlőre...-
Más körülmények között valószínűleg visszafogottabb lenne, hisz mégis csak igazgató helyettes, de most baromira megkönnyebbült, hogy ő is itt van velük.
-Éppen készültem felmászni és onnan körülnézni, hacsak Önnek nincs jobb ötlete.-
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Május 2016, 00:00
Murderworld: Eltűntek

Résztvevők: Anton Mikhailovich Alistarov, Felix Hasting, Jason Liam Norman és Cody Atkinson

Következő körváltás: 2016. május 7. (szombat)

~ Anton Mikhailovich Alistarov és Felix Hasting - B2 ~
A páros az épület végignézése után úgy döntött, hogy végignézi a többi épületet is, amiket könnyedén megtudtak tenni. A legtöbb ház teljesen üres volt, csak a szétmállott felszerelések voltak benne, de az egyikben már szétmaródott egykor műanyagdobozokat is találtak, amikben felmosó szerek voltak. Az utolsó házban (a térképen a piros) azonban megtalálta a két fiú, amiket akart. Itt két szobában, amiknek ablaka sem volt, azaz inkább fészernek tűnő helységek voltak konzerveket találtak, rajtuk pedig egy-egy embléma, amin a Dharma felirat látszódott. A feliratok szerint voltak itt levesek, készételek - főzelékek, baboshús stb. - gyümölcsök, zöldségek, és effélék. A dobozokon 1972-es 1979 közötti dátum szerepelt, hogy ekkor készültek, lejárat nem volt, de mivel ezek vákuumos fémdobozban voltak, még lehet, hogy nem jártak le. Néhány rozsdás evőeszközt is találtak itt, tányérokat összetörve, amikor a faszekrény összeomlott a súlyuk alatt ezek is kidőltek. Itt bent már láttak nyomokat a porban, frisseket és pici nyomokat és jó pár konzerv is hiányzott a sorokból.

//Ahogy szeretnétek, nem kell jelezni, nincs sorrend, úgy írtok, ahogyan szeretnétek Smile //

~ Jason Liam Norman és Cody Atkinson - D3 ~
Arra, ahogyan Cody kilépett a rejtekhelyéből a lány láthatóan riadtan rezzent össze és próbált úgy helyezkedni, hogy Jason háta mögött legyen. Nem tudhatta egyelőre, hogy a lupine bántani akarja-e. A félelem szagát érezni lehetett, így Cody biztos lehetett benne, hogy a lány fél tőle. Hadiya csak a bemutatkozásnál nyugodott meg egy kicsit, de főleg akkor, amikor Jason is mondta, hogy Cody nem az ellenségük.
- Hadiya - mutatkozott be ő is. - A Wakandai iskolából. Gyorsabban gyógyul, mint kellene neki, most már egész jó. Egy csapdába léptem bele közvetlen azok után, hogy ide kerültem...
Ami a víz ihatóságát illette Cody itt is rengeteg vad illatát érezte, egyik sem volt ragadozó, vaddisznókat érzett a közelben és ha körbenéz, akkor madarak, apróbb emlősök és igen, a vaddisznók lábnyomát is láthatta a környéken.
- Igen, tényleg ittunk belőle - mondta ő is.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Kedd 03 Május 2016, 01:52

Támadás éppen nem érte Cody-t, de a lány félt tőle.
~Arcade te beteg állat! Milyen kifacsart gondolkodás kell ahhoz, hogy élvezd azt ahogy gyerekeket rémítesz halálra és kényszerítesz ilyen helyzetbe. Undorító állat.~
Szerencsére a saját diákja felismerte és megnyugtatta a lányt. Aki egy kicsit már elkezdett bizakodni benne. Cody tényleg nem akar a lánynak ártani hisz ennek nem az a célja, hogy egymást halomra öljék hanem, hogy túléljék. Cody talán nem is tudná megtenni, hogy ártatlanokat bántson. Nem volna hozzá gyomra.
-Itt kezdtetek ezen a szigeten? Én egy másikon. A csapda biztos a vadállatoknak volt felállítva. Érzem őket. Vaddisznók szagát érzem. Azok is idejárnak inni. Igazad van Jason. Valóban érdemes lenne körülnézni, de inkább én mászok. Élesebbek az érzékeim. Ez egyébként egy jó hely. A cél a túlélés. Ezen a szigeten meg ahogy eddig láttam minden megvan hozzá adva. Víz, étel, búvóhely. A vaddisznók pedig nem olyan veszélyesek, hogy ne érje meg itt maradni. Szerencsések vagytok az én szigetemen nem volt mit enni. Ja és Jason ez legyen nálad a biztonság kedvéért.
Adja át az egyik kihegyezett dárdáját a fiúnak. Majd ha nem ellenkeznek akkor el is kezd felmászni a jó kilátás érdekében.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Valdemar Seymour on Kedd 03 Május 2016, 14:34

Murderworld - Page 4 10371435_1239617992733763_4483613791444926836_n
X-Men: Iskolák találkozása
16+
B2 ~ Anton

- Pedig a tíz ujjadat is megnyalnád utána - biztatja Antont a vörösevésre, aztán updateli az információit. Folyók, patakok, állatok, kecskék, barlangok, félköríves öböl és egy répakarú ember kerülnek a rajzra, hogy teljes képet kapjon Anton is arról, mennyi minden van itt, majmok és ragadozók, és vörösök, hülyék meg kicsik, és eltűnősek, akik aztán megkerülnek.
A nyomok láttán teljesen csendre inti Antont, annyira halkan oson előre, mintha nem is egy iskolából, hanem egy gyakorlópályáról rabolták volna el. Ügyet sem vet a talált dobozokra, konzervekre, ételekre, összedőlt szekrényekre, arra figyel, hogy a nyomok honnan jöttek, hova mentek, melyek a legfrissebbek, és ezeket kezdi el követni. Fél figyelme Antonon, hogy biztosan jön-e mögötte, de egyébként minden érzékletét annak a szolgálatába állítja, hogy levadássza az ellenséget, vagy ha azonos iskolából való, akkor megtalálja a szövetségesüket. Nagy szükségük van rá, ha túl akarják élni a szabályok értelmében a játékot. Valahol, valaki most is figyeli őket. Talán az elszántság híja véresőt zúdít a nyakukba. A Dharma jelre fel sem figyel,  ilyen évszázados sorozatokat nem nézett.

_________________
Murderworld - Page 4 Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Noah Fischer on Kedd 03 Május 2016, 22:13
Előtörténet
Órarend
Játékvezető

Felszerelés:
- papír (zseb)
- ceruza (zseb)
- vörös kapucnis pulcsi (derekán)
- fekete nadrág
- fekete, rövidujjú, jelöletlen póló
- vörös tornacipő
- füzet
- ceruza
- kréta
Rajz-felszerelés:
Fegyverek
- 2db alkar hosszúságú kés (alkarokon)
- 2db szúró végű boxer (kézfejeken)
- 1db fejsze (hasfal)
- 1db számszeríj (jobb oldala)
- - 12db lőszer (bal oldala)
- 1db kifaragott hegyű bot

Védelem
- 1db páncél (pólón + pulcsin, nadrágon, létfontosságú szervek védelmére: szív, combartéria, gyomor, felkar lágy részei)

Egyéb
- 1db öngyújtó (hasfal)
- 1db iránytű (hasfal)
- 1db feltekert huzalköteg (hasfal)
- 1db drótvágó (hasfal)
- 1db maroktávcső (hasfal)
- 1db zseblámpa (hasfal)
- 2db kötél (lábakon feltekeredve)
- 1db ceruza
- 1db térkép (zseb, papíron)
Anton Mikhailovich Alistarov
B2 - Felix


Felhorkant, valahogy nem jött meg az étvágya, de részéről nem eszkalálódik tovább a téma. Egyelőre.
Viszonylag elég fárasztó így, hogy felesleges az újabb és újabb adrenalinlöket és harckészültség, mert nettó semmit nem találnak, de nézzék a jó oldalát, nem igaz? Potensebb ellenféllel sem kerültek szembe. Ő őszintén szólva semmiféleképpen sem élelmet keresett, lévén az bőséggel akadt az erdőben, továbbá táska híján nem is igen tudná hova tenni, de tudatosítja magában, hogy léteznek, illetve a térképen megjelöli a megfelelő épületet, ha esetleg később szükségük lenne majd rá. A Dharma felirat éppúgy nem mond neki semmit, a Lost inkább az anyja, vagy a nagyanyja generációja, ő csak nagyon elvétve látott régebbi sorozatokat. Ellenben a szimbólumot lerajzolja, ki tudja, mire lehet még jó. Ha már úgyis vannak evőeszközök, keres még használhatóbb, kevésbé rozsdás konyhakést, vagy netán olyat, ami szúrófegyverként használható (értsd: nem kenőkés).
- Mondd. Ha megtaláljuk, megöljük? - Halkan kérdezi Felixtől, tónustalanul, ahogy a friss nyomokat szemléli. Ő nem lát innen más kiutat, mint hogy... kiöljék magukat innen, lehetőleg nem a saját halálukkal. Nem tud a következményekkel törődni, amikor a jelen egyenes irányú mozgása a halálba vezet._________________
Murderworld - Page 4 B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Május 2016, 00:00
Murderworld: Eltűntek

Résztvevők: Anton Mikhailovich Alistarov, Felix Hasting, Jason Liam Norman és Cody Atkinson

Következő körváltás: 2016. május 11. (szerda)

~ Anton Mikhailovich Alistarov és Felix Hasting - B2 ~
Összesen a sajátjukat leszámítva egyféle nyom volt, egy gyerekméretű lábnyom. Az egyik külső részen levő ablakon jött be - pont ellentétes oldalán a háznak, mint a páros - aztán arra is távozott. A Dharma egyébként, Antonnak filozófia óráról is ismerős lehetett, a távolkeleti vallásokból, ahol több jelentése is volt például fenntart, megtart, tart, törvény, vallás, igazság, kötelesség, tan, lényeg, alapelv. A Buddhánál ezen felül kifejezi a valóságot, a világ rendjét, a minőséget, tulajdonságot, értéket, eszméket és elveket. Így messze nem csak a sorozathoz volt köthető.
A fiatalok csak rozsdás késeket találtak, három darabot összesen, ehhez nem vezetett nyom, csak a konzervekhez és vissza az ablakhoz. Sehol máshol nem volt, úgy tűnt, hogy a gyerek nem törődött a fegyverkezéssel, csak élelmet próbált szerezni és távozott is. Kint hatalmas fű volt megint, de nem látszott abban sem nyom, vagy letaposott rész, mintha nem is ment volna benne a gyerek. Mindenhol teljes csönd volt mígnem kintről a kerítés irányából furcsa hangokat lehetett hallani az erdőből, de egyelőre nem lehetett látni, hogy mi adja ezt ki. A kerítés a házhoz képest legalább úgy hatvan-hetven méterre volt, ennek ellenére a zajok hangosak és teljesen hallhatóak voltak.

~ Jason Liam Norman és Cody Atkinson - D3 ~
A lány bólintott Cody szavaira.
- Igen, a pataknál a tengerparton, ahol belefolyik a tengerbe a víz, én ott tértem magamhoz - mondta. - Jasonnel néhány perccel később találkoztam.
A dárda átadása után Cody könnyedén tudott felmászni a sziklás részre és onnan körülnézni. Azt láthatta, hogy a patak merről folyik ebbe az irányba és nem is olyan messzire innen két irányba válik, balra, illetve majdnem egyenesen. Így ez a patak kettő másikból tevődött össze, itt vízeséssel zúdult a tóba, majd folyt tovább, egészen a tengerpartig, ahol a tengerbe ömlött. Fentről ugyanúgy érezni lehetett az állatok illatát és még valamit a bal oldali irányból érzett Cody a jobb érzékeivel, gépolaj, olyat, amit elég régi kocsikhoz, vagy gépekhez szoktak használni és legalább tíz-tizenöt éve nincs forgalomban, de a fronton az alulfejlett régiókban, ahol a lupin járt, ott érzett már ilyet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 07 Május 2016, 21:50

A lány válaszolt neki. Ennek a beszélgetésnek főként az volt a lényege, hogy valami szóváltás azért legyen köztük és ne mint idegenek álljanak egymás mellett.A dárdát átadta Jason-nak és felmászott.
-A kilátás innen is szép.
Szólt le a fiataloknak. Mást nem látott. Az állatoknak innen is érezte a szagát és valami mást is. Egy kicsit ismerős volt számára.
~Ez meg mégis mi lehet? Valami benzinkút vagy mi? Odamenjünk? Mi van ha mások is ott vannak és azok nem békések.Veszélyes. Viszont talán találhatunk ott valami olyasmit ami hasznos lehet a számunkra. Nem is egyedül fogom eldönteni.~
Lemászott a fiatalokhoz.
-Ez a vízesés két patakból tevődik össze. Nem is ez az érdekes hanem, hogy olyan gépolaj szagát éreztem arra amit régi kocsikba és gépekbe használtak olyan tíz-tizenöt éve.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Tyler on Vas. 08 Május 2016, 17:38

D3

Hálásan elfogadja a dárdát, mégis csak jobb, mint az ő ötlete, hogy valami hevenyészett ágat használ majd fegyverként. Nem is nagyon tud megszólalni, a férfi máris felmászik hogy körbe nézzen. 
Türelmetlenül ácsorog míg vissza nem tér közéjük. 
-Lehet egy csónak vagy valami jármű?-
Kérdezi izgatottan, a képzeletében máris felmerült a lehetőség, hogy eltudnak innen szökni rövid úton, aztán a kedve megcsappan egy kicsit, Arcade biztos nem hagyná a dolgot annyiban.
-Mi legyen Tanár Úr, Hadiya? Megnézzük mi van arrafelé, vagy nagy ívben kikerüljük?-
Néz kérdően a másik kettőre, hárman már csak nagyobb biztonságban vannak együtt, és ki tudja hátha találnak valami használhatót, fegyver, járművet bármit...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 11 Május 2016, 00:00
Murderworld: Eltűntek

Résztvevők: Anton Mikhailovich Alistarov, Felix Hasting, Jason Liam Norman és Cody Atkinson

Következő körváltás: 2016. május 15. (vasárnap)

~ Anton Mikhailovich Alistarov és Felix Hasting - B2 ~
Ugyanaz.

~ Jason Liam Norman és Cody Atkinson - D3 ~
- Szerintem menjünk - mondta a lány. - Távolabbról is ki lehet őket kémlelni, ha helyiek, akkor pedig megtudhatjuk, hogy hol vagyunk és hogyan lehet innen kijutni.
Így valószínűleg a trió elindul abba az irányba, ahol Cody érezte az illatot. Mivel a lány, hacsak Cody nem kapja fel a sérülése miatt lassacskán meg, így hosszabb időbe telik odaérni. Ha segíti, akkor alig tíz-tizenöt perc séta után be kellett fordulni a patakpartról a dzsungelbe, ahol nem is kellett már talán úgy 200 métert menni, amikor már a hegy lábához értek, ami itt volt. Ez a környék nem volt kijárva, az állatok is elkerülték. A hegynek itt több helyen egyenes meredek fala volt, amit növények beleleptek, egy részen azonban nem. Ez a hely volt az, ahonnan Cody érezte az illatot, innen pedig már igencsak erősen jött úgy, hogy még Jason is nagyon gyengén érezhette. Ahelyet is megpillanthatták, hogy honnan jön az illat a falban a növények rejtekében, de nem teljesen benőve egy ajtó látszott.
Murderworld - Page 4 Arrowenter

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 11 Május 2016, 00:23

A Wakandai lány megjegyzésén Cody elmosolyodott volna ha a pofája engedné. Így hát Jason-hoz fordult.
-Okos lány. Akkor nézzük meg.
Állapította meg. Út közben mivel a lány sérült Cody udvariasan igyekezve tényleg segítőkészen és nem éreztetve a lánnyal, hogy kicsit hátráltatja őket felajánlja a segítségét. Ha elfogadja akkor segít neki. Az alatt az idő alatt igyekszik legalább egy kicsit megismerni az útitársakat.
-Rendben akkor valószínűleg ti már túl vagytok rajta, de a kedvemért elmondanátok a képességeteket. Az enyém eléggé feltűnő úgyhogy gondolom tudod.
Mondja a lánynak. Hát igen régebben szégyellte, de most már megtanul élni ezzel a mutáns. Ebben is fontos szerepe van a Xavier sulinak. 
-Ja igen és beszélnél kicsit az iskoládról? Jó lenne legalább egy kis képet kapni arról kikkel kerülhetünk össze.
A szag egyre erősebb és az ajtót meglátva Cody-nak lett egy olyan érzése, hogy a hely elhagyatott. Nyugodtan vázolta a nem túlgondolt tervet a fiatalokkal.
-Maradjatok mögöttem! Megnézem mi az.
Majd odament és óvatosan kinyitotta az ajtót.
~Mi ez valami elhagyatott katonai raktár? Vagy olyan csak a filmekben van?~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Tyler on Szomb. 14 Május 2016, 21:13

Helyiek? Erre nem is gondolt, igaz kellett valaki aki azt a csapdát is felállította, amibe Hadiya beleesett. De ezen még nem igazán gondolkodott el, igaz lehet az is, hogy Arcade mellett állnak, már ha vannak egyáltalán itt más rajtuk kívül.
-Rendben, induljunk...-
Azért csak izgatott kicsit, hátha találnak valami használhatót, rádiót, járművet vagy mást ami a segítségükre lehet. Lassabban haladnak, de nem különösebben bánja a dolgot, Ahol kell a lándzsával levág néhány ágat, vagy csak azt használva félre hajtja azokat az útjukból, de legtöbbször anélkül is tudnak haladni. 
-A testem savat állít elő, amit a bőrömön keresztül távozik....-Kicsit bocsánatkérően vállat von-...az sem túl sok, és hát sok mindenre nem használható, maximum égési sebeket tud okozni vagy szöveteket mar szét...és igazából irányítani se nagyon tudom...-
Hát igen ezen a részén, még sokat kell dolgoznia. Az út további részét, pedig csendben tölti el, megint elég haszontalannak érzi magát jelenleg, persze a képesség nem minden de akkor is, a legtöbb hasonló korú már képes uralni a képességét. 
Megérkeznek egy meredek szikla fal állja az útjukat, amit szinte lehetetlen megmászni, még szerencse, hogy az illat amit most már ő is érez, egy a sziklafalba épített ajtó mögül jöhet. Bólint Codynak és a sziklafalhoz lapul, kezében a dárdával és ahogy kinyílik az ajtó ő is benéz rajta, de hagyja hogy Cody lépjen be elsőnek.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Május 2016, 00:00
Murderworld: Eltűntek

Résztvevők: Anton Mikhailovich Alistarov, Felix Hasting, Jason Liam Norman és Cody Atkinson

Következő körváltás: 2016. május 19. (csütörtök)

~ Anton Mikhailovich Alistarov és Felix Hasting - B2 ~
Ugyanaz, a hangot még mindig hallani a kerítésen kívülről, de egyébként teljes nyugalom volt.

~ Jason Liam Norman és Cody Atkinson - D3 ~
Hadiya elfogadta Cody segítségét, így ezáltal tényleg gyorsabban jutottak el a helyre, az ajtóig. Út közben a lány még felel Cody kérdéseire is.
- Az egyik kezemmel tüzet, a másikkal fagyot tudok teremteni, idézni - magyarázta. - Akár egy időben is. A Wakandai Iskola, az Alternatív Tanulmányokért tanulója vagyok. Mutánsok és szuperhumánok tanulnak nálunk. Főleg technológiai képzés, illetve képességhasználat van. Harcból az istenek útmutatása alapján harcművészeteket tanulunk, de önvédelem szempontjából. Tudományokból pedig olyat, amivel jobbá tehetjük a világot és az őt ért károkat helyrehozhatjuk.
A megérkezés után Cody és Jason óvatosan indult el a faajtó irányába, amit ki is nyitott a lupin. Annyira rothadt és korhadt volt, hogy amint ezt csinálta az ajtó kifordult magától és eldőlt a földön. Az ajtó mögül már erősebben lehetett érezni az illatot, ezenfelül áporodott, dohos levegő illata is jött ki bentről. Egy félig bedőlt kör alakú fémajtó volt itt, mögötte betonozott kör alakú folyosó. Az ajtón egy szimbólum látszott:
Murderworld - Page 4 Patch_dharma_swan
A dohos levegőt Jason is érezte, Cody pedig azt, hogy emberi illatoknak nyoma sincs, csak a pornak, évek óta elhagyatott lehetett a hely.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Május 2016, 23:01-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Murderworld - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 15 Május 2016, 01:04

A két diák elmondta a képességeit és a lány az iskolájáról is beszélt. Cody-nak elsőként a saját diákja önbizalomhiánya üti meg a fülét.
-Ugyan ne vonj képzeletbeli gátakat magad elé. A jelen helyzetben bármit használhatunk és ez a képességed nagyon hasznos lehet sok helyzetben. Az meg most mindegy, hogy mennyire tudod használni. Ismered a mondást? Teher alatt nő a pálma.
A lány iskolája már jobban elgondolkoztatta Cody-t.
-Mit jelent, hogy az isteneitek útmutatása alapján? Remélem békepárti istenekről van szó akik szintén az ilyen helyzetekben való összefogást tartják helyesnek.
Az afrikai istenekről nem tud semmit. A harcművészetükről valamennyit talán tudna.
-És milyen harcművészeteket?
A faajtóhoz érve ő nyitott be elsőként. Ez így helyes. Rég nem lehetett használva. Egyből ki is dől a helyéről és hangosan puffant. Cody nem keze kicsit ökölbe szorult a puffanásra, de sehol semmi. Körbe is szaglászott és úgy sem érzett.
-Nem érzek másokat itt. Elhagyatott.
Ezek után nézte meg a helyet. A fémajtón lévő jel ismerős volt neki. Thaiföldön a buddhizmus az egyik legelterjedtebb vallás.
-Dharma. Buddhista szimbólum elég összetett jelentéssel. Viszont kasza vagy hattyú nem szokott lenni rajta. Mit jelenthet?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Murderworld - Page 4 Empty Re: Murderworld

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.