A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Szer. Márc. 23, 2016 12:03 am

Mivel a mostani kalandszálak kivételesen nagyjából egyszerre fognak véget érni 1-2 kör különbséggel (véletlenül, de szerencsére jött így ki), ezért ki is írom ezt a kalandot, ami majd az előző után fog elkezdődni. 2-3 héten belül valószínűleg.

Az előző kalandokban történt:
Az első Hydra kaland során a SHIELD-hez eljutóknak a tudomására jutott, hogy a Hydra az, ami elkezdett mozgolódni, Miller ezredestől megtudták, hogy tud a SHIELD a szervezet létezéséről, azonban hiába kutatják őket lassan két éve, semmit sem tudnak róluk, nem találják őket ezen a bolygón, mintha nem is léteznének.
A diákok elrablása is a Hydra rovására volt írható és a hazatérő diákoknak hála kiderült, hogy azért nem találják a Hydra-t sehol, mert másik realitásokban rejtőznek, mert a diákokat is ott tartották fogva, és kísérleteket végeztek rajtuk valamilyen oknál fogva.
A második kaland során a Hydra tagjai egy chipet loptak el a SHIELD-től a saját géphadseregük számára, illetve a diákokon kikísérletezett vírust bevetették az egyik arénában, egyelőre szerencsére sikertelenül, de egy biztos volt, hogy mindez csak a kezedet.
A harmadik kaland során a Hydra megtámadta teljes New Yorkot, hogy teszteljék a robotjaikat, a támadás egyik célpontja többek között az egyik nemzetközi tudományos expo volt, hogy onnan prototipusokat és új technológiákat raboljanak, ezzel egy időben a Kéz egyik bázisát is megtámadták Japánban és Osborn Angyalai is veszteségeket szenvedtek.
A negyedik kaland során kirobbant a maffia háború New Yorkban, hála az Orvgyilkosok Ligájának, Thorhalla hiába nevezett ki egy Kingpint nincs egyesített alvilág. A Hydra végre szerzett egy igencsak jól védhető bázist magának, az alelnök parancsára az Amerikai hadsereg lebombázott egy kisvárost New York államban. Az X-men és a mutáns iskola a diákok biztonsága érdekében elhagyta NY-ot és Salembe, az eredeti Xavier birtokra ment. Osborn pedig bevetette az őrszemeit hosszú idő után. Illetve a hosszú ideje rejtőző AIM színre lépett végre.
Az ötödik kaland során a Hydra megismert egy új ellenséget, aki igazából annyira nem is volt új, egy régi került elő. Egy őrült tudós halálos vírust engedett rá Raten szigetére, de az AIM segítségével sikerült megfékezni azt. New Yorkban időlegesen összefogott a Hydra és ahelyi alvilág, majd az Orvgyilkosok ligája által a városba behozott drogot tesztelték rajtuk. SF-ben pedig a SHIELD remélhetőleg felszámol egy vallási szektát.
A hatodik kaland során kiderült, hogy az AIM-nek felbukkant egy új ellensége az egyelőre rejtélyes Roxxon cég személyében és ők voltak, akik bioterrorizmussal csaptak le Chromix-land-re is. A Hydra emberei továbbra is Arnin Zola-ra vadásznak és egy új világra/dimenzióba is elkerültek ezen idő alatt. Avalonban Merlin korábbi ellensége, Naporcájú Nimue próbál kiszabadulni a börtönéből és ezt kell a hősöknek megakadályoznia. Ezen felül a Hydra próbálta elvarrni a szálakat és megöletni azokat, akik túlélték a víz alatti kísérletezést, eddig nem sok sikerrel.
A nyolcadik és kilencedik kaland során:
A Hydra sikertelenül próbálta megtámadni az ARMOR-t, így egyelőre a fő tervüket (amit épp a 9. kalandon viteleznek ki), emiatt egy mézesmadzagot nyújtottak a SHIELD-nek az egyik Kockájuk képében. Azonban nem igen tudtak meg semmit, vagy ha igen, akkor az publikusan nem derült ki soha sem.
E mellett az Orvgyilkosok ligájával szemben sikerült Matsumoto-nak és embereinek pár szövetségest találniuk a Maffiaháborúban.
A 10. kalandon egy csoport átkerült Avalonba, ahol Morgan emberei 2 X diákot raboltak el, egyelőre nem tudni, hogy mi célból tették mindezt. Illetve a másik szálon a maffiakapcsolatos emberek felfedezhették, megismerhették a Maffiavárost.
A 11. kalandon a világ megannyi terrorcselekménnyel szembesült, New Yorkot is érte, ahogyan Németországot is, itt meg is támadta az országot szó szerint a Hydra. A Cinnamon család második emberét megölték és ezt nyomozták ki a városban levők.

Játékszabályok
Ez most öt szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. Mindegyik teljesen külön helyszínen, ezek most nem fognak összeérni, és teljesen különállóak egymástól.

Amit még kérek, hogy mindenki írja majd oda, hogy 3, vagy 5 naponta szeretne körváltást, és attól függően, hogy melyik rész hány naponta szeretne körváltást, úgy fog zajlani az adott rész. Én a 3 naponta résznek örülnék jobban, az 5 napnál túlságosan elkényelmesedtek és a többség mindig kicsúszik a határidőből, vagy az utolsó pillanatban ír mindenki. Ha nagyjából fele-fele arányban lesznek jelentkezők, akkor ismét 4 naponta fogok váltani, mint a mostani alatt. Illetve, ha valahova korábban írtok, akkor ott értelemszerűen korábban is lesz körváltás.

Minden kalandra min 3-4 jelentkezőt várok ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat. A Hydra és a SHIELD/magánnyomozós/rendőrös részen kevesebbet is elfogadok.

1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Egy SHIELD kaland, ügynökök igencsak hasznos információkkal tértek vissza, találtak ugyanis az USA területén egy jelenleg is aktívnak látszó Hydra bázist. Ezt kellene a csapatnak felderítenie, elfognia mindenkit, aki ott van és biztosítani a bázist.
Ide a főleg jófiúk jelentkezését várom, lehetőleg SHIELD ügynökök, de katonák, extrém esetben rendőrök és nyomozók jelentkezését is elfogadom. Ide fogadok el ingyen NJK-kat is, akik mindenképp a SHIELD köreiből kerülnek ki. Lehetnek tudósok, vagy pedig katonák, úgy egy fél oldalas előtöri kell ebben az esetben, ha valaki írna ide karit.
Szóval egy Black Ops küldi, gondolkodós, nyomozós és harci stílusú.
És még egy kérés ide, mivel alacsony szintű ügynök mindenki, így kérném, hogy találjatok ki egy partnert magatokat. A partnert nem nagyon kell részletezni, elég a neve, mióta dolgoztok együtt, mennyire bíztok egymásban és egy-két szóban, hogy mi az ügynök neve. Ez a kaland szempontjából igencsak fontos, többet nem árulok el Smile

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Ez egy Hydra kaland lesz, röviden és tömören a megszokott csapásmérő egységnek ezúttal Ismét Zola dimenziójába kell mennie, hogy az ottani szövetségesekkel megpróbálják megölni Zola-t, vagy ha ezt egyelőre nem sikerül, akkor még több szövetségest toborozzanak
Itt is elfogadok ingyen NJK-kat is, akik mindenképp az Hydra köreiből kerülnek ki. Tudósok, katonák lehetnek, mindenképpen emberek/szuperhumánok. Mutáns semmiképp sem, lehetőleg évek óta legyenek a Hydra szolgálatában már. Fél oldalas előtöri itt is elég, a fontos dolgokat belevéve.
(Itt megjegyezendő, ha nem lesz olyan kari, aki parancsok szerű, akkor Reena lesz a parancsnok Bishi Hydra-s karija javaslatára)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
A cím ne legyen megtévesztő, a kaland Avalonban fog játszódni. Lesz benne harc, de nem erről fog szólni a kaland, inkább az ész és az ügyesség lesz a meghatározó benne.
Ide bárki jöhet, nemtől, fajtól, stb. függetlenül. Adrian Avaloni NJK-jának örülnék, ha jönne, ha már neki ez amúgy is hazai pálya.
Ezenfelül felhívmán a figyelmeteket, aki ezen szeretne "részt venni", vagy ide csinálna karit, azt is megteheti és ezen a kalandon belül mesélném le a felébredését. Smile

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
A Maffiavárosban rendeződnek a viszonyok és újra nyugalom áll be, hála annak, hogy kézre kerítették a gyilkost - ez már biztos, így fixen írom. Azonban most valami egészen más feladattal bízzák meg a vezetők a vállalkozókat. A szervezetek vezetői arra kérik a jelentkezőket, hogy utazzanak el a távol-keletre, hogy kinyomozzák az Orvgyilkosok Ligájának eredetét, minél több részletet megtudjanak róluk, hátha megtalálják azt is, hogy mivel lehet őket legyőzni.
A játékosok véletlenül, vagy szándékosan (maffia érintettségű karik) kerülnek ide, street level kaland, nagyon sok titok van szétszórva a városban, amit fel lehet fedni most különösen a történések fényében. A maffia érintettségű kariknak pedig lehetősége van a szervezetükön belüli előrelépésre.
Illetve Paci-nak Cahal karijának itt mesélném le a magánkalandját.

5. X-Men: Iskolák találkozása
Ez kifejezetten X-men és diák kaland. A Murderworld-ön már kiderült, hogy messze nem a Xavier iskola az egyetlen iskola a világon, hanem jó néhány másik van. A diákok egy részének furcsa emlékei vannak arról, ami a Murderworld-ön történik (azaz úgy kell venni, hogy az is éppen fut a neten, amikor ez a kaland van), sokszor úgy élik meg, mintha ők maguk lennének ott. Éppen ezért az iskolák vezetői úgy döntenek, hogy egy konferenciát tartanak, így a diákok is megismerjék egymást és együtt próbáljanak megoldást találni erre és rájönni, hogy mi lehet mindez.
Ez csak a kiindulás, értelemszerűen nem erről fog szólni a kaland. Számítsatok arra, hogy lesz benne harc is, illetve két régen látott érdekcsoport, személy is fel fog bukkanni benne, valószínűleg nem sokak örömére mrgreen
Ide X-menek, diákok jelenetkezését várom. Akik most ott vannak a Murderworld-ön ide is tudnak jönni, mert ugye az párhuzamos.

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
Karakter neve:
Melyik kaland rész:
Hány naponta legyen körváltás:
Ügynöktárs/partner leírása: (opcionális)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Sandman on Szer. Márc. 23, 2016 12:27 am

Karakter neve: Theon Lupin ingyen NJK-ja (folyamatban)
Melyik kaland rész: SHIELD

Karakter neve: Edward Cahal O'Grady
Melyik kaland rész: Maffiaváros - magánkaland

Karakter neve: Aashirya Nakti Singh
Melyik kaland rész: Avalon


Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 732
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by WP-01 on Szer. Márc. 23, 2016 9:38 am

Karakter neve: Fuchida Kenjirou
Melyik kaland rész: SHIELD
Hány naponta legyen körváltás: 3
Partner:
Amanda Johnson, a SHIELD üdvöskéje, aki szintén mesterlövész szeretne lenni. Mivel Fuchida tapasztaltabbnak számít nála, az öt éves Légiós szolgálattal a háta mögött, mellé osztották be. Nem voltak még különösebben közös akción. Ebben az akadályozta meg őket, hogy Fuchidának Szomáliába kellett mennie bevetésre. Fuchida különösebben nem örvend a partnernek, jobban szereti egyedül betölteni az orvlövész szerepét, partnerét a mai napig tehernek tartja. Amandát ez láthatóan frusztrálja.


"Megjegyzés: Addigra talán végzünk Sandmannel a Somáliás kalandban."


A hozzászólást WP-01 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 24, 2016 9:48 am-kor.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. Márc. 23, 2016 11:15 am

Karakter neve: Tomas Burton
Kaland: SHIELD
Váltás: 5
Társ: Alison Jackson
A nő Tomas társa amióta a férfi a SHIELD ügynöke lett, férjezett, harmincas éveihez közeledő hosszú fekete hajú és meddő, mindig nyugodt és higgadt ügynök. Egymásban feltétel nélkül megbízNak.

Karakter neve: Joseph Soltzbauer
Kaland: Hydra
Váltás: 5

Ezek a fixek, X-diákon meg még gondolkodom


A hozzászólást King Raten Chromixen összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 26, 2016 3:11 pm-kor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 918
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. Márc. 23, 2016 12:24 pm

Karakter neve: Kurama Alusia
Melyik kaland rész: Maffiaváros
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Chryseis on Szer. Márc. 23, 2016 5:06 pm

Karakter neve: Chryseis
Melyik kaland rész: Avalon
Hány naponta legyen körváltás: 5
avatar
Chryseis
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 43
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Jan. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Chryseis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Valdemar Seymour on Szer. Márc. 23, 2016 5:19 pm

Karakter neve:
Heinrich Lloyd, Shield njk:

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák 12039763_1269439833084912_7905717776861525601_n
Név: Heinrich Lloyd
Egyéb név(i): Hen, Henry, Látnok
Faj: ember, mágiahasználó
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát; semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Berlin, 2000 február 29.
Kor: 27
Család:
szülőd: Erwin és Ute Lemper, Testvérek: Marius-, Reinhard-, Maud Lemper
Volt feleség: Fawna Lloyd
Foglalkozás:
SHIELD ügynök/közkatona:

– Előnyök:
- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.
-  Minden szinten, a belépéstől számítva kapsz +1 kreditet, amit csakis a szervezetben NJK-ra költhettek. Ezeknek azonban van egy hátránya, ha elhagyod az aktuális társaságot az NJK-t és a krediteket is bukjátok.
Pl a Kéznél 2 kreditért lehet venni egy Ninja-t, 3 kreditért egy mágiahasználó karaktert
A SHIELD-nél ellenben csak egyszerű ember karakter vehető, de ugyanúgy 2 kreditért darabja.
- Minden ügynök kap egy SHIELD alapegyenruhát, ami megfelel egy egész testre kiható golyóállómellénynek: (ez a fekete színű, fehér szín párosítással)
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: világos kék/zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: dohányzik

Életrajza:

Emberi, berlini családban született, az apja egy kifejezetten jómódú családból származó, az árja ideológiákat hagyományőrzőként megtartó kifejezetten tehetséges tőzsdés. A munka soha nem foglalta el annyi idejét, hogy ne tudott volna elegendőt fordítani a gyermekeire, Heinrich két bátyjára, és egy évvel fiatalabb húgára, és persze magára a harmadik fiúra, ami figyelemben nem volt soha, semmilyen köszönet. Az a hír járta ugyanis, hogy a harmadik fiú valamiféle balkézről való gyermek, és minthogy maga az anyja is így vélekedett, csak a látszat fenntartása végett tagadták ezt, míg a család idilljét felülről rohasztó mételyként hatotta át a biztosan érzett tény.
Ebben a légközben egy elitista árnyékában növekedni kemény dolog. Mérhetetlen igazságtalanságokkal fertőzött lét, torzítja a lelket, a szemléletet, gyűlölködővé és magányossá tesz. A testvéreivel együtt tanították, otthon, az állami iskolák sose lehettek elég jók a Lempereknek, ennek megfelelően másokkal csak az apjuk által rendezett és engedélyezett összejövetelekkel találkozhattak. A kontrollmániás családfő természetesen a feleségének fattyát nemigen volt ilyen nagylelkű, a világgal leginkább az interneten keresztül ismerkedett, egy csetes fórumon javasolták neki azt is, éppen amikor 12 lett, hogy szökjön meg otthonról, nagyon sok ember boldogabb lesz azután.
2012-ben így hát megszökik. A városban időző vándorcirkuszba megy, ahol mutánsok adják el a saját trükkjeiket egyszerű trükköknek, az igazgatónál folyamodik munkához, könyörög és hízeleg, míg végül a francia származású, és amúgy sem különösebben erkölcsös és morálisan sziklaszilárd úr bele nem megy, hogy magukkal vigyék. Hamarosan elhagyják Németországot.
Az élete a depresszióba kergetően unalmasból kifejezetten izgalmassá válik, beutazza Európát, aztán Ázsiát, végül Amerikát, a mutánsellenes gyűlölködések idején előadásokat sem tartanak, Kanadában pihennek. A társulat communaként él, megvédik egymást. Tehetik ezt békében, az igazgató valahonnan tekintélyes vagyonra tett szert, így nem éheznek akkor sem, amikor a közhangulat teljesen a mutánsok ellen van.
Ebben az időben kezd Heinrich felzárkózni az alapvető tantárgyi vizsgákra, valamint mágiát tanul a társulat jósától, kártyavetőjétől, aki valódi képességekkel rendelkezik ezen a téren, a tudására pedig a fiatal artista igen fogékony.
2016 az Örökség vírus számtalan barátját elviszi, néhány rémült mutáns elmenekül a fertőzöttek közeléből, a társulat megfogyatkozott, New Yorkba költöztek és szétszóródtak, az igazgató a maga módján gondoskodott róluk, Heinrichet kezdetben maga mellett tartja, mint az "unokaöccsét", aztán a 18. születésnapja után feleséget szerzett neki, hogy meghonosítsák az államokban teljes jogú polgárrá. A lány apját egy régi tartozás lévén zsarolta bele ebbe, de a fiatalok viszonylag jól kijönnek egymással, bár a nászt soha nem hálták el, és 2023ban el is válnak, amikor Fawna szerelmes lesz.
2018-ban rendészeti főiskolára jelentkezik, emellett önálló keresetre tesz szert, torna-edzéseket tart, néha helyettesíti a társulat jósát, aki önálló jövendőmondó stúdiót nyitott a városban, néha pedig az igazgató támogatja. A szuperhumán regisztrációs törvény bevezetése miatt a társulat maradékának java része elhagyja a kontinenst, magára maradottan az embertársaira kezd koncentrálni, és az iskolára, amennyire az eseményektől telik. Szinte minden fontosabb new yorki őrületről értesül, aggódik az emberiség sorsáért, és roppant elégedetlen a hősök munkájával, akikkel tele a média, mégis újabb és újabb csapások érik ezt a nyomorult földet mellettük. Fokozott erőfeszítésekkel tanul, minden civil eseményen ott van, ami ezzel foglalkozik, szociális munkaként tanít önvédelmet. Szerencséje van a Köddel, éppen nem tartózkodik New York azon részén, ahol a szerencsétlenség megkövetkezik, de nem tágít a városból, segélyszervezetekkel, rendfenntartókkal dolgozik némelykor önkéntesen, némelykor bérezetten.
2021-ben hadba vonul, a III. világháború alatt egy hadtestben szolgál Valentine Willowssal és Alexszel, a nyomorult sorsú kölykökkel, de nem buktatja le őket, bár tudja róluk, hogy nem ütik meg a korhatárt. Alex halála után erre ugyan csak Valentine kérésére hajlandó, a lelkiismeretfurdalás még a harcok után is nyomasztja.
A katonáskodást sokakkal ellentétben szívvel-lélekkel végzi, az emberekkel tisztességesen bánik, legyen az barát, vagy éppen ellenség, ám a tisztessége soha nem megy a hatásosság rovására. Mágikus képességeit eltitkolja, ám azoknak jó hasznát veszi lövészként, mert 1-2 perccel korábban látja a célpont tartózkodási helyét a lövés pillanatában, és utána, így szinte lehetetlen félreugrani előle. Tehetsége és mentális beállítottsága miatt 2022-ben egy parancsnoka magától értetődő módon ajánlja be az újraalakuló Shield soraiba, és ő habozás nélkül elfogadja a tisztséget, örömmel vesz részt a háború lezárásába, bár nem szívesen mond le az addigra állandó társául szegődött Willows-ról, a fiúnak jobb az iskolában.
Ezek után folyamatosan a Shield alatt dolgozik és él, bár egyáltalán nem törekszik felfelé a ranglétrán, meghagyja a törtetőknek a kétes dicsőségét a magaspolcnak.

Fontosabb bevetései:
- 2022: második világháborút lezáró harcok
- 2023: a SHIELD negyedet érő támadásban segít az Angyalok ellen
küzd a New Yorkot ostromló démonokkal, fedezi az evakuált lakosság visszavonulását, a Raft védelmét
- 2024: Dormammu harcok
(Valentine Willows besorozása)
harc a Hydra klónokkal nyáron
- 2025: Chicago, Osborn segítségkérésére válaszolva Apokalipszis ellen, már Willowszal
- 2026: Arcade és Murderworlddel kapcsolatos sikertelen nyomozás, Willowszal

Képességei:
mágiahasználó:

mágia érzékelése:
Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.
részmágia, uralható - előrelátás:
2-3 perccel előre képes látni a történéseket, eseményeket, tetteket a fókuszába vont személy, helyszín vonatkozásában. Koncentrálnia szükséges ehhez.
Kalandban a kalandmester dönti el, hogy mit lát, mert a közeljövőt ő határozza meg.
részmágia, átok - ómenek felismerése:
Amikor ráismer egy baljós ómenre, (fekete macskára, huhogó bagolyra) annak szerencsétlen jelentéstartalma be is következik. Nem tud ez ellen mit tenni, csak a hatást igyekszik tompítani, elkerülni a balszerencsétlenséget, segíteni azon, akit ér.

Szakértelmei:
- kiváló lövész, mesterlövész, rakétakalibrálás a szakterülete, mivel előre látja az ellenség mozgását szinte mindig talál
- széleskörű lőfegyverismeret, használat, karbantartás
- képzetlen nyomozó, de jó intuíciókkal rendelkezik
- jól képzett artista, nagyon jó a mozgáskultúrája, emberhez képest erős, edzett, kifejezetten hajlékony
- közelharcra képzett
- tud vezetni
- anyanyelvi szinten beszél németül, angolul és franciául, mostanában az idegenek látogatásai miatt kreet tanul
- túlélő kiképzés
- SHIELD alapképzés
- aktív katonai szolgálat

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: a kép még talán változni fog
Melyik kaland rész: 1. SHIELD Hatalmas előrelépések
Hány naponta legyen körváltás: 3
Ügynöktárs/partner leírása: Noah Fischer njk

Karakter neve: Felix Hasting (Valdemar Seymour diák)
Melyik kaland rész: 5. X-Men: Iskolák találkozás
Hány naponta legyen körváltás: 3
Ügynöktárs/partner leírása: -

Karakter neve: Valdemar Seymour
Melyik kaland rész: 3. Avalon - Szenvedés hegye
Hány naponta legyen körváltás: 3
Ügynöktárs/partner leírása: Noah Fischer teremtett vámpír (jk)

Karakter neve:
Otto Freisler, Hydra njk:

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák 12670681_1272498342779061_5248193475238196078_n
Név: Otto Meinhard Freisler
Egyéb név(i): Nach , Doktor
Faj: szuperhumán
Nem: férfi
Jellem: mutáns-ellenes
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Erfurt, 1986 október 27.
Kor: 41
Család: N/A
Foglalkozás:
Hydra ügynök:

- Névtelenség, nem tudni, hogy kik a Hydra tagok, így tuljadonképpen bárhol elvegyülhetnek
- Misztikus, harci és tudományos tudás fele olyan idő alatt megtanulható
- Speciális, misztikus és high-tech felszerelések 1 kredittel olcsóbbak
- Fegyverek fele áron szerezhetőek be (ez nem igaz a high-techre, misztikusokra és ereklyékre)
– Hátrányok:
- Mindenki ellenük van a világon, így szinte nincs olyan szervezet jó/rossz/semleges oldalon, akik ne vadásznának rájuk
- Lehet, hogy agymosottak és programot ültettek az elmébe
- Belépési feltétel nagy befolyás ez kötelező, akár saját szervezettel való rendelkezés is szükséges lehet - csak ha fejnek akar menni valaki
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőkésbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: a bal vállgömbjét a bőre alatt tekervényes vörösesbarna mintázat szövi át, egy régi villámcsapás nyoma
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: enyhén alkoholista

Életrajza:
előtörténet:
barátok, tanárok, orvosok, tisztek, mások
1986
december
"Micsoda szép kisbaba Frau Freisler! Igazán büszke lehet rá! Nagyszerű árja vonások, tiszta tekintet! És milyen értelmesen figyel! Kétség sem férhet hozzá, ez a baba igazán nagy szerencse az ön családjának, engedje meg, hogy gratuláljunk hozzá. Ajándékul hoztuk ezeket a ruhácskákat, és persze ezt a Harmadik Birodalom idejéből való érmét. Heil Hydra! Éljen soká az ifjú Otto Freisler!"

1996
március
"Igen Otto, ahogy mondja, csillogó elme és ragyogó fizikum. Természetesen az árja egy felsőbbrendű emberfajta. Tanultunk már erről, nem csak nemzetek szerint tagozódik az emberi faj, de még csak nem is kizárólag a bőrszín és a koponyacsontozat antropológiai jegyei szerint. A vérben a titok, a kincs a nemesség és az erényesség. Fontos, hogy tisztán tartsuk a vérvonalakat. Ön is tudja, hogy megy ez, hiszen a szülei, a nagyszüleit és a dédszülei mind elévülhetetlen érdemeket szereztek ebben, és még sok másban. Nagy dicsőség a családja, legyen büszke és méltó hozzájuk."

július
"Ugye tudja Herr Ottó, hogyha még egyszer meglátom azzal a fiúval játszani, akkor nagyon meg fogom verni az apja engedelmével?"

2000
január
"Ottó Freisler az áldozat. Egy teleportáló mutáns rabolta el. Megígérem önöknek, hogy mindent elkövetünk azért, hogy visszakerüljön a fiúk. Mindent. Igen. Természetesen a mutánst is élve elhozzuk. Ez a szemtelenség nem maradhat megtorolatlanul."

augusztus
"Hála égnek, hogy újra itt van!"
"Micsoda szerencse, fiatalúr, micsoda szerencse!"
"Nem tudjuk eléggé megköszönni százados!"
"Milyen ernyedt az a gyerek..."
"Fiatalúr? Fiatalúr!"
"Egek, hiszen elájult, gyorsan..."

2001
január
"Herr Freisler, a fia végre felébredt. Alaposan megvizsgáltuk, nem tették mutánssá, ahogy attól tartottak. A furcsa sebeit egy villámcsapás okozta, ahogy a kómaállapotát is. Örömmel jelenthetem, hogy nem sérült meg az értelme, viszont egyelőre bent tartanánk további vizsgálatokra. A nővérek különös dolgokról számoltak be, amiknek az eredete ő lehet. Alighanem a villámcsapás nagy energiája valamiféle változást indított el benne. Megígérem önnek, hogyha ez káros a tisztaságára nézve, úgy minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy kikezeljem ebből."

április
"Megállapítható, hogy az alany egy villámcsapás következtében szuperhumán emberré fejlődött. Tiszta vérvonalú árja, a neve Ottó Meinhard Freisler. A szülei belegyeztek abba, hogy további kutatások és fejlesztések céljából a Hydra bázison maradjon. A fiú roppant együttműködő, az életfunkciói normálisak.

május
"Teljes bizonyossággal állítható, hogy az alany képes arra, hogy életerőt vonjon el a környezetéből és adjon át valaminek vagy valakinek."

június
"Engedélyeztem Ottó számára a tanulmányainak folytatását. Fontos, hogy testi és szellemi téren ne maradjon el a kortársaihoz képest. Kiváló ügynök válik majd belőle."
--------------------
Otto Meinhard Freisler
2007
január
"Azt a vöröset hozzák, tetszik. A vörösök érdekesek, és sokat bírnak, bár gyengének látszik... Herr Arschloch!!!!!! A fiút! Egy lányt akart idehozni? Mégis minek néz engem, valami amerikai pedofilnak? Hozza ide a fiút, amíg jódolga van, vagy maga kerül a helyére! Mégis miféle idióta maga, honnan szalajtották? Hollandia? Nem is csodálkozom. Takarodjon innen!"

február
"Elég volt Klaus. Ennek a bömbölésnek semmi értelme. Nem először vagy itt. Nem lehet rosszabb, mint máskor... hallasz engem? Hhh."

július
"Szervusztok gyerekek, Herr Ottó vagyok, én leszek ebben a 24 órában veletek, amíg a terheléses teszt zajlik. Éjfélkor kezdünk, és aki túléli, az éjfélkor végez. Nagyon fontos, hogy jól teljesítsetek, ne okozzatok nekem csalódást. Főleg te ne Klaus, sok van a rovásodon."

2008
december
"Üdvözlöm önöket, Herr Freisler vagyok, megtisztel a figyelmük ezen az előadáson. Látom a tekintetükön, hogy fiatalnak tartanak ahhoz, hogy itt álljak önök előtt és eredményeket mutassak fel, de megteszem. Heil Hydra!
... mint az a diagramokon is látható, az árvaházakból szerzett gyerekek 40%át sikerült a megfelelő kezelésekkel továbbfejlesztenünk, hogy kilépjenek a hétköznapi emberek korlátai közül. A felüknél sikerült regenerációt produkálni. Tudóstársaimmal nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a katonáink számára ez a képesség, ami a megfelelő képzettség és állhatatosság mellett szavatolhatja, hogy felvegyék a versenyt a mutánsokkal. Közel az idő, hogy szörnyszülött katonák ellen kell majd megvédenünk a világunkat és ők fogják védeni a magukét, amikor kiterjesztjük dicsőséges határainkat. Az árja ember, és más csatlósok fizikai adottságai nem elegek ezek ellen a szörnyszülöttek ellen. Haladéktalanul javaslom a továbbfejlesztett gyerekek megfelelő kiképzését és a mentális kondicionálását. Bennük van a jövőnk."

"Én már csak tudom, hogy érdemes gyerekkorban szert tenni ezekre a képességekre, nem győzöm dicsérni azon kiváló orvosok munkáját, akik felismerték a balesetemben a lehetőséget, a sérülésemben az esélyt, a képességemben a jövőm."

2011
augusztus
"Mutánsiskola? Ez valami vicc?"

2012
március
"Azt kell mondjam, apám, hogy a sebészet és a kibortechnológia túlságosan fontos ahhoz, hogy ne szélesítsem a tudásomat ezen a téren. Természetesen nem hagyom ott örökre a genetikát, de a maradiság nemzethalál. Egy ideig elutazom az Egyesült Államokba. A házasság szerintem egyáltalán nem ilyen fontos... nem. Határozottan nem ilyen fontos."

2013
március
"Csodálatos ez az ország. Csodálatos, kaotikus, förtelmes és undorító. Megérett a pusztulásra, bár a tudását érdemes volna megmenteni. Mint egy förtelmes sárkánygyík úgy kuporog az emberiség információs örökségén egy a förtelem. Jó újra itthon.

augusztus
"Szervusztok gyerekek. Az éjféltől éjfélig program újra a kezdetét veszi, amelyikőtök túléli ezt, arról személyesen fogok gondoskodni, hogy szerető szülőkhöz kerüljön."

2014
május
"Jó utat amerikába, Klaus, remélem neked is annyira fog tetszeni, mint nekem."

2015
szeptember
"Nem, édesanyám, szó sem lehet arról, hogy feleségül vegyem azt a nőt. Semmi kívánatos nincs benne a számomra. Képtelen lenne olyan gyermeket szülni, aki annyira érdekes lenne, mint azok a kis szerencsétlenek az árvaházakban és laborokban, akikkel dolgozom."

2016
november
"Köszönöm Klaus, kiváló minták. Továbbküldöm a központi laborok számára."

"Szörnyen frusztráló, hogy az Örökségnek van ellenszere. Azt hiszem, a következő időkben az elsődleges feladatunk lesz ennek a hibának a kiküszöbölése."

2017
december
"Aggasztanak a világ eseményei. Úgy vélem Amerika nagy hibát követett el azzal, hogy feltárta a bolygónkat a világmindenség számára, de mi, a Hydra készen álltunk erre az eshetőségre is. Az idegenek háborúja megfigyelésre érdemes."

2018
június
"Nem értem, miért regisztrálják a mutánsokat ahelyett, hogy detektálás után azonnal megsemmisítenék őket. Egy kiterjedtebb kampányakcióval most elszabadíthatnánk a poklot odaát. De ez politika és manipulálás, a laborok pedig egyre inkább magukba zárnak. Most már örökre így lesz? "

2019
július
"Mély fájdalommal tudatom, hogy apám, Theodor Freisler és édesanyám, Anna Freisler elhunytak a Bukás katasztrófáinak következményeként. A temetésük jövő héten pénteken lesz. Megtisztelne a megjelenésével, és megosztaná velem a gyászom."

2021
augusztus
"A háború különleges. Lenyűgöz a technológiája, felráz a tespedésből, egészen új dimenziókat nyit az értelemzési lehetőségek terén. Természetesen kiveszem a részem a hadi megmozdulásokból, Németországnak szüksége van rám, még ha ezt a német nemzet még nem is tudja, mindannyian a jövőnkért harcolunk. Sokat fejlődöm, bár apám mennyire ellenezte, a harctéri sebészetnél kevés érdekesebb része van az orvostudománynak. Szinte kár, hogy olyan hamar vége lesz."

"Ó, Klaus, a halál nagyon nem áll jól neked. Az Osztag projectnek hála nem pazarlod el a beléd fektetett időt."

2022
március
"Hogy apám újra életben van... ez majdnem betegesebb, mint a mutánsok és az amerikaiak létezése, vagy a nők beszédképessége."

2023
január
"Érdekes, hogy minden démon, isten, vámpír, szörnyeteg, raptor, fészek és a többi idegen amerikát szemeli ki magának. Ez vagy egy figyelmeztetést, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak, vagy egy intő jel nekünk, valamit nagyon jól, ami ennyire kell mindenkinek."

2024
február
"Nem bírom tovább a laborban, átvezényeltetem magam a bevetési csoportba. Szükségem van a mozgásra, a háború megmutatta, hogy nem lehet mindent kontrollált körülmények között modellezni. Kell, hogy ott legyek ahol a felfedezés és esemény megtörténik."

2025
január
"Végre újra New Yorkban, bár a vonalainkat megtörték, úgy vélem, ez nem lehet véletlen. A vezetőink talán csak egy csontot dobtak a SHIELDnek, a gyengeség látszatának képében."

2026
április
"A párhuzamos realitások érdekelnek, de a felsővezetés bizalmatlan irántam az átsorolási kérelmem miatt. Csak földi bevetésekre küldenek. Természetesen megértem az aggályaikat, még ha némiképpen szűklátókörűnek is érzem ezt a hozzáállást. A változásban rejlik a fejlődés, a fejlődésben pedig a hatalom. Türelmes és állhatatos leszek ennek ellenére, még ha nehéz is türtőztetnem magam. Mire lehet még képes a fajunk? Nyitva az univerzum és a dimenziók kulcsai is a zsebünkben. Fiatalságom víziói valósággá válnak."

2027
március
"Végre engedélyezték az egységhez való csatlakozásomat Zola dimenziója ellen. Az árulóknak vesznie kell."

Képességei:
szuperhumán - vis vitalis:

életerő áramoltatása: 20 méteres körön belül a fókuszába (nézéssel, érintéssel) vont élőlényekből képes kivonni az életerőt és azt egy sérültbe, haldoklóba, vagy éppen halottba áramoltatni, amit éppen megérint. A sérültekben egyes szintű regenerációt indít el, a halottak pedig 3-4 körig felkelnek és az utolsó beléjük rögzült parancsnak engedelmeskednek, a katonák folytatják a támadást, a kislányok sírnak, stb. A képesség kilogramonként számol, azaz amennyi kilónyi húst ért sérülés egy emberen, a környezetéből, más emberekből, vagy növényekből, állatokból éppen annyi kilónyiból vonja el az életerőt. Önmagából is meríthetne, de nem teszi.
hosszú élet: kiváló kondícióban van és fiatalos, mintha kora harmincas lenne, pedig elmúlt negyven. Ez a rajta keresztülhaladó életerőnek köszönhető.


Szakértelmei:
- katonai kiképzés
- genetikus, szuperhumán-orvostan, valamint sebészeti ismeretek
- terepi orvosi ellátás
- pszichológiai, taktikai, stratégiai ismeretek
- alapvető fegyverek használata, járműhasználat, helikoptervezetés
- közelharcra képzett
- tud vezetni
- anyanyelvi szinten beszél németül és angolul, természetesen kiváló a latinja
- széleskörűen művel, érdeklődő, modern polihisztor
- játszik zongorán


Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: -

Melyik kaland rész: Hydra - Újra a Z dimenzióban
Hány naponta legyen körváltás: 3


A hozzászólást Valdemar Seymour összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 27, 2016 9:50 pm-kor.

_________________
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Valb1
Valdemar//Felix//Seryl

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Noah Fischer on Szer. Márc. 23, 2016 5:19 pm

Karakter neve: Anton Mikhailovich Alistarov (Noah X-diák)
Melyik kaland rész: X-Men: Iskolák találkozása
Hány naponta legyen körváltás: 3

Karakter neve: Noah Fischer
Melyik kaland rész: Avalon - Szenvedés hegye
Hány naponta legyen körváltás: 3

Karakter neve: Valentine Willows (Ingyenes NJK)
Melyik kaland rész: SHIELD - Hatalmas előrelépések
Hány naponta legyen körváltás: 3
Ügynöktárs/partner leírása: Heinrich Lloyd (Valdemar NJK)
Adatlap:

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Shieldnjk7
Név: Valentine Willows
Egyéb név(i): "Villóz"
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember-barát, mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2006.02.11, Stamford
Kor: 21 év
Család: apa: apa Jonathan Willows (ember, 48 év), anya July Lielle (ember, 41 év), nővér Jane Willows (ember, 26 év) - nem tartja velük a kapcsolatot
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök/közkatona
Testmagassága: 173 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: kissé színtelen, sápadt bőr
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: allergiás az almára. Igen. Az almára.

Életrajza:
2006-ban születik, Stamfordban. Fiatal évei teljesen átlagosan telnek: alsó-középosztálybeli szülők rengeteg adóssággal, egy öt évvel idősebb lánytestvérrel, akinek lehetetlen magatartása gyakran okoz fejfájást anyjának. Gyakran hallja, hogy csak ne legyen olyan, mint a húga, legyen jófiú, tanuljon jól, viselkedjen... nem lesz se jó, se rossz, inkább olyan semmilyen. Az eredményei az iskolában átlagosak, érdeklődési köre, hobbija nincs, reggel felkel, elmegy, tanul, hazaér, leckét ír, videojátékozik. Anyjának a rengeteg háztartási munka mellett nemigen van ideje vele foglalkozni, apja pedig szinte sosincs otthon. A nővérével nem ápol mélyebb kapcsolatot a nagy korkülönbség miatt.
A helyzete akkor változik, mikor 2018-ban a helyi hatosztályos gimnáziumba kerül. Megismerkedik egy Alex nevű életvidám, akaratos, makacs, keményfejű kissráccal, akivel az elején rendkívül utálják egymást, majd néhány hónapon belül a legjobb és egyetlen komoly barátsága lesz a gimnáziumi évek alatt. Az ő hatására lép be a focicsapatba, kezd el úszni és csatlakozik a futócsapatba is. Ebben az időszakban kezd el először foglalkozni az őt körülvevő világgal Alex hatására. Esténként kezdetben nézik otthon a "természetfelettis" híreket a neten, különböző összeesküvéselméleteken meditálnak, elképzelik, nekik milyen mutáns képességeik lennének, hogyan intéznék el az őrszem robotokat, az erőszakos hatalmat, milyen hősök szeretnének lenni, ha felnőnek. Rengeteg képregényt olvasnak, alkalomadtán pedig besegítenek a srác kissé részeges apjának az autószerelésben egy kis mellékesért, amit aztán a jó példa szellemében elisznak és cigiznek a patakparton.
2019-ben, a Bukás napján aktiválódnak először képességei, mikor önkéntelenül az árnyakba olvad az árvíz elől. A legnagyobb pánikban menekül fel az iskolaépület tetejére. Családját elveszti, csupán apja marad életben, aki azonban magára hagyja a fiút. Az elkövetkező 3 éve nyomorogva telik, segít újjáépíteni a várost, Alex családja gyakorlatilag örökbe fogadja, nagyobb részt vállal a szerelő bizniszben, ami komoly fellendülést mutat a Bukásnak "hála". A fiúk otthagyják a sulit és senki nem is forszírozza őket a folytatásra. Miután Alex apja egy éves szenvedés után végül meghal májrákban, a két fiú hamis személyi adatokkal, nagykorúnak hazudva magát jelentkezik a hadseregbe, merthogy ők "bármire" képesek. A III. Világháború súlyosan letöri ambícióikat, Alex pedig belehal ebbe a hibába. Valentine nem dezertál, de lelkileg komolyan belerokkan a veszteségbe, s csak később a mutáns iskola rakja helyre. Ellenben ebben az időszakban ismerkedik meg Heinrich Lloyd-dal, akivel hónapokon át egy osztagban szolgálnak és az áldatlan állapotokban komolyabb bizalmi viszony alakul ki közöttük.
Valentine a háború végével otthontalanul, család és erőforrások nélkül jelentkezik menedékért az iskolába. Később megtudja, hogy családja feltámadt a többi Bukás-áldozattal együtt, de nem indul a keresésükre és nem veszi fel velük többé a kapcsolatot.
Az iskolában bepótolja tanulmányi elmaradásait és tovább is fejleszti azokat éppúgy, mint képességeit. Szorosabb barátságokat köt a diákokkal, 2023-ban részt vesz az iskola védelmében a démonokkal szemben, többnyire azonban a birtok védelmét élvezi. Rengeteg órára jár, sokat fejlődik, majd 2024-ben lehetőséget kap egy látogatásra az újraalapított SHIELD bázisán, ahol egy szerencsés véletlen folytán ismét találkozik Heinrichkel. Az ügynök ismeretségükre és a fiú tehetségére való tekintettel meghívja a szervezethez, ő pedig hosszas fontolgatás után a nyári vizsgákat letéve valóban jelentkezik hadi tapasztalataira, az iskolában elért magas szintű képességhasználati eredményeire és pofátlan módon az ügynök ajánlására hivatkozva. Elvégzi a négy hónapos katonai kiképzést, majd 2024 végétől már Heinrich mellett teljesít szolgálatot ügynökként.
Fontosabb bevetései:
- 2025: Chicago, Osborn segítségkérésére válaszolva Apokalipszis ellen
- 2026: Arcade és Murderworlddel kapcsolatos sikertelen nyomozás
Ezeken felül általános, kisebb bevetéseken vett részt, még újnak tekintendő a szervezeten belül. Gyorsan fejlődő, tevékeny, tehetséges kölyök, remek parancsteljesítő.


Képességei:
Mutáns képesség: Élő Árnyék

Képes árnyék formát felvenni (3-4 kör). Ekkor teljesen elveszti a kontúrjait, éppen úgy néz ki, mint egy test nélküli, fizikai kiterjedéssel nem rendelkező, a semmi által vetett árnyék a falon. Ebben az állapotban támadni nem tud, de őt sem képesek megsebezni (kivéve mágikus/misztikus dolgoko). Hangot kiadni képtelen, így a mozgása sem jár hanghatással. Képes elrejtőzni az árnyékok között, a sötétségben, szaglással, hallással, tapintással nem érzékelhető, felszerelése beleolvad az árnyalakba és ugyanúgy jelenik meg, ahogy "eltűnt". Ebben a formában szintén képes az árnyékok közti mozgásra. Ha a kiinduló és érkező árnyék egymástól kevesebb, mint 50 méter távolság van és arra rálátással rendelkezik (akár kamerán keresztül is), akkor egyfajta teleportációs hatás érhető el. Ehhez elég már egy talpalatnyi árnyékfelület is.
A váltás árnyékalak és emberi között a másodperc törtrésze alatt elérhető, de az árnyékról-árnyékra való teleportáció olyan szinten meríti ki, mintha átlagos tempóban lefutotta volna az adott távolságot. Ehhez szívóssága rengeteg futással növelhető.


Szakértelmei: (foglalkozással kapcsolatos, egyéb)
- Ért az autó és motorszereléshez, jól elboldogul az elektronikával, mechanikát és elektronikát tanult
- Túlélő alapkiképzés
- Az iskolai tanulmányok miatt jól beszéli a Kree és megérti a Shi'ar nyelvet
- Katonai kiképzés; fegyverhasználat, járművezetés, III. Világháborús katonai tapasztalat
- Alap SHIELD kiképzés
- Képes gyakorlatilag bármit fegyverként használni
- Magasan képzett önvédelemben, harcművészeti alapismeretekkel rendelkezik
- Képességének hála rendkívül jól ért a beszivárgáshoz, kémkedéshez, lopakodáshoz
- Elsősorban fél-közelharci (dobófegyverek) és közelharci beállítottságú, a gyorsaságra és kiváló reflexekre épít inkább, semmint erőre.


Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: -

Karakter neve: Klaus Randgris (Ingyenes NJK)
Melyik kaland rész: Hydra - Újra a Z dimenzióban
Hány naponta legyen körváltás: 3
Adatlap:

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Hydra2
Név: Klaus Randgris
Egyéb név(i): Fritz
Faj: ember/szuperhumán (kiborg)
Nem: férfi
Jellem: mutáns-ellenes
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1997, Berlin, Németország
Kor: 30 év
Család: nem ismert
Foglalkozás: Hydra ügynök
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 78 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: vörös
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: rengeteg sebhelye van, első ránézésre észrevehető egy jellegzetesebb vágás az állkapocscsonttól a torkáig
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: klón, egészséges

Életrajza:
Berlinben születik feltehetően 1997-ben. A családját nem ismeri, sokkal korábban kerül árvaházba, semmint hogy vissza tudna rá emlékezni. A múlt egy összekavarodott, egységes háttérérzés, benyomás csupán. Játék az avarban, bázisépítés faágakból, levelekből és elhagyott gumiabroncsból a körülölelő erdőben, hűvös szél, felkavarodó száraz falevelek, cserélgetett játékok, a türelmetlenség amíg visszakapja a kis katonafigurát, ami másoknak is annyira kellett... aztán egy villanás, ágyhoz szíjazzák, elgurítják a folyosón, a kövek mállottak, különös fertőtlenítő- és fémes vérszag terjeng, a neonlámpa villogása a mennyezeten, a fehér ruhások, a fájdalom, a sokk...
Nem szabad beszélni róla, ők pedig megtanulják tartani a szájukat. Az illegális kísérletek ettől függetlenül folynak, vannak akik belehalnak és sosem térnek vissza többé, vannak akiket újra és újra elvisznek. Ő egy közülük.
Míg a mutánsok - számára elérhetetlen távolságban saját iskolát alapítanak -, ő a rajta tesztelt anyagokkal vív élet-halál harcot. A szervezete a rengeteg kísérletezés hatására megerősödik, az izomzata, csontozata, ruganyossága, gyorsasága, reflexei, ereje és szívóssága az évek folytán az emberi érték maximumára nő, ellenállóvá válik a mérgekkel, a betegségekkel és az elektrosokknak hála az árammal szemben, gyógyulási ideje tízszeresére növekszik egy átlagos emberéhez képest. 16 éves korára teljes egészében kifejlődik, ekkor örökbe fogadják, ám nincsenek illúziói. Míg hivatalos keretek között a katonatiszt gyámjának tekinthető, valójában a Hydra kezei közé kerül. Katonai és túlélő kiképzést kap, embertelen mértékre fejlesztik a stressz- és fájdalomtűrési képességeit, taktikai, rendszerbeli gondolkodásmódra, parancsteljesítésre, jó problémamegoldó képességre nevelik. Csapatjátékos, ért a harci járművekhez, képes helikoptert, harci repülőket vezetni, gyorsan adaptálódik a környezeti viszonyokhoz, helyzetekhez és rendelkezésre álló eszközökhöz. 1,5 évvel "örökbefogadása" után már több kisebb bevetésen is sikerrel részt vett, átvezénylik New Yorkba.
- 2016: Az örökség vírusban elhalálozott mutánsokból lop DNS mintákat a kutatórészleg számára, kapcsolatkiépítéssel foglalkozik, főként a helyi maffiával, a feketepiacon szerez be egyébként elérhetetlen anyagokat.
- 2017: Az NWF-t pártolja, hamis személyi adatokkal és külsővel a megszállás tagja, eltűnik a színről, amikor a hősök kisöprik őket New Yorkból.
- 2018: Információkat gyűjt a SHIELD-ről és az AIM-ről. Sikerül megszereznie egy szimbiontával fertőzött alanyt, akit továbbít a kutatóknak kísérletezésre.
- 2019-2020: Folytatja eddigi áldatlan tevékenységét, majd egy teljes évre elveszti a kapcsolatot parancsnokával, mikor a Bukást követően a Köd fogságában köt ki és AIMvillebe menekül, beépül a közösségbe. Mikor végre eloszlik a Köd, részletes beszámolót tesz a szervezetnél.
- 2021: Részt vesz a III. Világháborúban, ahol halálát leli. Az Osztag Projekt keretein belül klónozzák, ahol több veszélyes bevetést túlélve ismét elnyeri a bizalmat. Egy küldetésen együtt szolgál Reena Reynolds-szal is.
- 2024-: A SHIELD ellen vezénylik, majd több New York ellen indított támadásban is részt vesz. Az elmúlt két évben gyakorlatilag bevetésről-bevetésre jár, az egyik során azonban megsérül a látása, aminek köszönhetően bionikus szemet és egy kommunikációs, adatrögzítő chipet kap az agyába.


Képességei:
Szuperhumán:
- Csontozat, ruganyosság, gyorsaság, erő, szívósság, reflex: emberi érték maximuma
- Ellenállás: kis kaliberű pisztolyok, kések, tőrök
- Regeneráció: zúzódások, apróbb sebek percek alatt gyógyulnak

Kiborg:
- Biomechanikus szem: 1 kilométeres körzetben érzékel. Átvilágítás: vékonyabb falakon keresztül is lát, főleg szerves anyagokat mutat ki. Hőérzékelés, infra- és UV-tartományú érzékelés.
- Chip: Kommunikációs egység, letöltésre, adattárolásra alkalmas. Automatikusan rögzíti a biomech szemen keresztül beérkező képeket, az adattárolón rögzítve van a legtöbb ismert fegyver, jármű, technikai eszköz használatának ismerete, ezeket képes is alkalmazni. Engedélyre updatelhető személyi adatbázis.

Szakértelmei:
- Katonai kiképzés
- Túlélő kiképzés
- Magas stressz- és fájdalomtűrés
- Taktikai, rendszerbeli gondolkodásmód, jó problémamegoldó képesség, csapatjátékos
- Nyelvek: német, angol
- Harci járművek (légi, szárazföldi) vezetése
- Főként katonai fegyverek ismerete, de gyakorlatilag bármivel elboldogul
- Gyors környezeti- és helyzeti adaptáció


Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: -


A hozzászólást Noah Fischer összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 26, 2016 11:39 am-kor.

_________________
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák B2
Noah Fischer [ reneszánsz ★ vámpír ★ adatlap ] Anton Mikhailovich Alistarov [ reneszász ★ X-diák ★ adatlap ]
Malakai [ végtelen háború világa ★ démon ★ adatlap ] Dorian Araton [ ékkövek birodalma ★ ember ★ adatlap ]
Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Feb. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Svarog on Szer. Márc. 23, 2016 8:24 pm

Karakter neve: Dane Montrose
Melyik kaland rész: Avalon, a szenvedés hegye
Hány naponta legyen körváltás: 5


Karakter neve: Unka
Melyik kaland rész:Maffiaváros
Hány naponta legyen körváltás: 5


A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 24, 2016 7:38 pm-kor.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 949
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 45
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. Márc. 24, 2016 12:11 am

Majdnem mindenki elfogadva.
Bio: Te a partneredet pótold, utána elfogadlak, ha később fejezed be a kalandot, beszéltem Paci-val, akkor később meséllek be.
Svarog: Te Paci-nálvan Madripoor-ban, kizárt, hogy befejezd eddig.
A többieket (ingyen NJK-kat / Bio-t) beírom, ha a pótlások megvannak.

Elfogadott karakterek:
1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Fuchida Kenjirou (3 nap) - Amanda Johnson

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Joseph Soltzbauer (5 nap)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Tomas Burton (5 nap)
Chryseis Anthis (5 nap)
Valdemar Seymour (3 nap)
Noah Fischer (3 nap)

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Kurama Alusia (3 nap)
Steven Penicott / Unka (5 nap)
Dane Montrose (5 nap)

5. X-Men: Iskolák találkozása
Felix Hasting (3 nap)
Anton Mikhailovich Alistarov (3nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Csüt. Márc. 24, 2016 7:25 pm

Akkor Dane-t viszem Avalonba.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Jelly on Csüt. Márc. 24, 2016 7:56 pm

Karakter neve: Carl Morrow
Melyik kaland rész:Avalon-szenvedés hegye
Hány naponta legyen körváltás: 5 nap
Jelly
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Pént. Márc. 25, 2016 12:01 am

Okés.

Elfogadott karakterek:
1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Fuchida Kenjirou (3 nap) - Amanda Johnson

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Joseph Soltzbauer (5 nap)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Tomas Burton (5 nap)
Chryseis Anthis (5 nap)
Valdemar Seymour (3 nap)
Noah Fischer (3 nap)
Dane Montrose (5 nap)
Carl Morrow / Jelly (5 nap)

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Kurama Alusia (3 nap)
Steven Penicott / Unka (5 nap)

5. X-Men: Iskolák találkozása
Felix Hasting (3 nap)
Anton Mikhailovich Alistarov (3nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. Márc. 25, 2016 12:28 am

Karakter neve: Leon Gross
Melyik kaland rész: Shield
Hány naponta legyen körváltás: 3
Ügynöktárs/partner leírása:  Dominick EstesEgyéb név(i): Scully
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994
Kor: 33
Család: Rene Gross - apa
Emma Gross - anya
Marie Gross - feleség
Isabelle Gross - lány
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Testmagassága: 192 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: vörös
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Vörös haj.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Dohányos.

Életrajza:
Leon egy mélyen vallásos katolikus családba született. Azokat az eszméket is nevelték belé. Mindig imával köszönték meg az ételt, amit aznap kaptak és a templomba is eljártak. A szülei mindig igyekeztek nehogy rossz társaságba keveredjen Leon. Magániskolába járt és a barátait is mindig mikor megismert valakit meghívták egy vacsorára, hogy megismerjék. Ezzel akarták elkerülni, hogy a fiukat a züllött és rossz emberek megfertőzzék. Viszont Leon érezte, hogy van egy olyan világ, amit ő nem is ismer és amit eltakarnak előle. Az eszközei pedig megvoltak rá, hogy bárminek utánanézhessen, aminek csak akar. Az ilyesféle kutakodás meg is tetszett neki és ez lett az ő kis titkos hobbija. Egyre jobb lett benne. Információkat gyűjtött és összerakta a képeket. Meg is tanult egyszerűbb számítógépes rendszereket feltörni. A céljai is ezek lettek. Kíváncsi természete sokszor keverte őt bajba és ezért úgy is gondolta, hogy ott nemcsak a saját szükségleteit elégítheti ki, de hasznossá is válhat. A négyhónapos képzés után, amitől megtanulta a közelharcot és a fegyverek használatát ügynök is lehetett. Akkor került össze a társával Dominick Estes-el. Az alacsony rövid, barna hajú férfivel elég hamar összebarátkoztak. Jól kiegészítették egymást. Lion komoly, türelmes típus volt míg Dominick poénosabb és hevesebb. Az alatt a 12 év alatt mióta együtt dolgoznak szinte egymás gondolatait is megtanulták kitanulni. Mindketten megváltoztak. Lion kicsit oldottabb lett és néha Dominick is komolyabb. Mindketten rászoktak a cigarettára és Dominick bajuszt is növesztett. Szinte annyira összenőttek az évek során, hogy a viccesebb kedvű kollégák el is nevezték őket Scully-nak és Murder-nek hisz mindketten ügynökök, több gondjuk is támadt a főnökeikkel mikor olyan ügyekbe próbáltak betekinteni, amik titkosak vagy nem tartoznak rájuk. Az ilyen ügyeikért sem sikerült még nekik magasabb pozíciókba keveredni. Szereztek néhány rosszakarót is a felsőbb vezetésben. Viszont a saját kis veszélyes és előre nem lépett életük nem zavarta őket. Lion öt éve megismert egy nőt, Marie-t akitől született egy lánya is aki most három éves. Az ügynöki életükön kívül nyugodt békés élet várja őket. Minden vasárnap Dominick-ot meghívja Lion egy vacsorára a családdal és ezt elég ritkán tagadja meg a partner. Viszont a munkát az élettől mindig igyekeznek távol tartani.

Szakértelmei: Jól ért a számítógépekhez. Komolyabb rendszereket is fel tud törni.

Alap SHIELD képzésen esett át.
Jó pár informátora van.

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák 1jozle

Karakter neve: George Turner
Melyik kaland rész: Avalon-szenvedés hegye
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap

Karakter neve: Cody Atkinson
Melyik kaland rész: X men
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1313
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. Márc. 26, 2016 11:31 am

Mindenki elfogadva.
Észrevételek:
Heinrich-el kapcsolatban,hogy ő nem csak SHIELD-es, hanem egészen pontosan WAND-os a mágiahasználat miatt, egyébként rendben és ettől lehettek társak minden gond nélkül. A mágiára, Te nem a jövőt látod, hanem lehetséges jövőt (ez szinte kivétel nélkül mindig így van, max az Odin erőt használók látják a pontosat, vagy akit istenek ruháztak fel, de az sem biztos)
Klaus, az ellenállás az első szintnek megfelelők és a regen is első szintű
Leon: akkor ahogy nézem akkor kb mindenhol voltatok a SHIELD előtt/után/újra SHIELD.

Elfogadott karakterek:
1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Fuchida Kenjirou (3 nap) - Amanda Johnson
Heinrich Lloyd (3 nap) -  Valentine Willows
Valentine Willows (3 nap) - Heinrich Lloyd
Leon Gross (3 nap) - Dominick Estes
Tomas Burton (5 nap) - Alison Jackson

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Reena Reynolds
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Klaus Randgris (3 nap)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Chryseis Anthis (5 nap)
Valdemar Seymour (3 nap)
Noah Fischer (3 nap)
Dane Montrose (5 nap)
Carl Morrow / Jelly (5 nap)
George Turner / Sir Gawain (3 nap)

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Kurama Alusia (3 nap)
Steven Penicott / Unka (5 nap)

5. X-Men: Iskolák találkozása
Felix Hasting (3 nap)
Anton Mikhailovich Alistarov (3nap)
Cody Atkinson (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Tyler on Szomb. Márc. 26, 2016 7:45 pm

Karakter neve: Jason Liam Norman
Melyik kaland rész: X-men: Iskolák találkozása
Körváltás: 5 nap
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. Márc. 28, 2016 12:03 am

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Fuchida Kenjirou (3 nap) - Amanda Johnson
Heinrich Lloyd (3 nap) - Valentine Willows
Valentine Willows (3 nap) - Heinrich Lloyd
Leon Gross (3 nap) - Dominick Estes
Tomas Burton (5 nap) - Alison Jackson

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Reena Reynolds
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Klaus Randgris (3 nap)
Otto Meinhard Freisler (3 nap)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Chryseis Anthis (5 nap)
Valdemar Seymour (3 nap)
Noah Fischer (3 nap)
Dane Montrose (5 nap)
Carl Morrow / Jelly (5 nap)
George Turner / Sir Gawain (3 nap)

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Kurama Alusia (3 nap)
Steven Penicott / Unka (5 nap)

5. X-Men: Iskolák találkozása
Felix Hasting (3 nap)
Anton Mikhailovich Alistarov (3 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Jason Liam Norman (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Black Talon on Hétf. Márc. 28, 2016 10:09 pm

Karakter neve: Black Talon
Melyik kaland rész: SHIELD
Körváltás 3 nap
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Kedd Márc. 29, 2016 12:03 am

Te is elfogadva.

Elfogadott karakterek:
1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Fuchida Kenjirou (3 nap) - Amanda Johnson
Heinrich Lloyd (3 nap) - Valentine Willows
Valentine Willows (3 nap) - Heinrich Lloyd
Leon Gross (3 nap) - Dominick Estes
Tomas Burton (5 nap) - Alison Jackson
Soto Juan Castillo / Black Talon (3 nap)

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Reena Reynolds
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Klaus Randgris (3 nap)
Otto Meinhard Freisler (3 nap)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Chryseis Anthis (5 nap)
Valdemar Seymour (3 nap)
Noah Fischer (3 nap)
Dane Montrose (5 nap)
Carl Morrow / Jelly (5 nap)
George Turner / Sir Gawain (3 nap)

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Kurama Alusia (3 nap)
Steven Penicott / Unka (5 nap)

5. X-Men: Iskolák találkozása
Felix Hasting (3 nap)
Anton Mikhailovich Alistarov (3 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Jason Liam Norman (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Szer. Márc. 30, 2016 12:37 am

Az előző kaland lezárult, az egyszerűség kedvéért itt olvashatjátok az epilógusokat. A kalandokat jövő hét szerdán és csütörtökön fogom kezdeni. Még nem tudom, hogy melyik napra jut kettő, melyikre három, de valszeg SHIELD+Avalon lesz egyszerre és maradék három a másik napon.
Addig is még lehet jelentkezni Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Aegis on Csüt. Márc. 31, 2016 12:18 am

Karakter neve:Ulysses/Aegis
Melyik kaland rész:Avalon - Szenvedés hegye
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 307
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Pént. Ápr. 01, 2016 12:05 am

Remélem most nem jön semmi közbe és végigtudod játszani rendesen Smile
Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
1. SHIELD - Hatalmas előrelépések:
Fuchida Kenjirou (3 nap) - Amanda Johnson
Heinrich Lloyd (3 nap) - Valentine Willows
Valentine Willows (3 nap) - Heinrich Lloyd
Leon Gross (3 nap) - Dominick Estes
Tomas Burton (5 nap) - Alison Jackson
Soto Juan Castillo / Black Talon (3 nap)

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
Reena Reynolds
Joseph Soltzbauer (5 nap)
Klaus Randgris (3 nap)
Otto Meinhard Freisler (3 nap)

3. Avalon - Szenvedés hegye:
Aashirya Nakti Singh (3 nap)
Chryseis Anthis (5 nap)
Valdemar Seymour (3 nap)
Noah Fischer (3 nap)
Dane Montrose (5 nap)
Carl Morrow / Jelly (5 nap)
George Turner / Sir Gawain (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
Edward Cahal O'Grady (3 nap)
Kurama Alusia (3 nap)
Steven Penicott / Unka (5 nap)

5. X-Men: Iskolák találkozása
Felix Hasting (3 nap)
Anton Mikhailovich Alistarov (3 nap)
Cody Atkinson (3 nap)
Jason Liam Norman (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Pént. Ápr. 01, 2016 8:00 am

Mivel még majdnem egy hét van kezdésig megadom a helyszíneket, hogy honnan indulnak a kalandok, addig is már mehettek oda és szabadjátékozhattok Smile

1. SHIELD - Hatalmas előrelépések: (itt Paci csak 1-2 körrel a kezdés után fog becsatlakozni, addig is elnézését és türelmét kérem, de a többieket már összehívták, hogy eligazítás lesz)
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t95p200-s-h-i-e-l-d-foepulete#59353
2. Hydra - Újra a Z dimenzióban: (titeket is összehívtak egy eligazítóba, hogy Reena hamarosan érkezik és hozza az új küldetést)
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2393p175-nemetorszag-eu#61739
3. Avalon - Szenvedés hegye: (itt mindenkire rábízom, hogy miért is jött ide)
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3044-fobejarat
4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről: (igaz már Madripoor, de még ültök a magánrepülőn és úton vagytok)
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2218-south-seas-skyways
5. X-Men: Iskolák találkozása (most érkeztetek az Angyal komplexumba, ezt a topicot kérlek ne hagyjátok el, egyetlen épültebe se ilyen helyre nem mehettek be, mert védettek)
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2925-egyeb-helyszinek#61829

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Kedd Ápr. 05, 2016 5:03 pm

Tudom,hogy ma éjfélre ígértem a kezdést, de csúnyán napszúrást kaptam, így egynapos csúszás lesz, mert remélem holnapra már jobban leszek h kezdőket írjak.
csütörtök: hydra, maffia, x-men;
péntek: avalon, shield
Azaz így fogunk kezdeni, elnézést ezért.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. Ápr. 07, 2016 12:03 am

Akkor az első 3 helyen kezdtem:

2. Hydra - Újra a Z dimenzióban:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2393p200-nemetorszag-eu#61994
4. Maffiaváros, avagy mindent az ellenségről:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2218-south-seas-skyways#61995
5. X-Men: Iskolák találkozása
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2925p25-egyeb-helyszinek#61996

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák Empty Re: A Hydra felemelkedése 12: További Offenzívák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.