Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen

Go down

Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen Empty Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 30 Márc. 2016, 00:04

Név: Nicklas Richard Jørgensen
Egyéb név(i): Minotaurusz
Faj: asgardi - skrull hibrid, szuperzseni
Nem: férfi (alapvetően)
Jellem: törtető, gonosz
Személyazonosság: Nicklasként közismert, valós kiléte titkos
Születési helye és idő: 2018. január 12., titkos helyen
Kor: 9 év a leélt, 30 körülinek néz ki
Család: anya: nem nevezett skrull hercegnő, apa: nem nevezett asgardi
- fia: Anders White, él (SHIELD felügyelet alatt)
Foglalkozás: Roxxon vezérigazgatója, a Hydra egyik feje
Testmagassága: 190 cm emberként / 230 cm minotauruszként
Testsúlya: 80 kg / 240 kg minotauruszként
Szeme színe: kék / vörös
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: mindig napszemüveget hord; máskor egy hatalmas minotaurusz
Repülési sebesség: alakváltástól függ
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Előtörténet:
Nicklas Richard Jørgensen a régi AIM egyik mesterműve lett, talán a legsikeresebb projectek egyike. Miután az AIM képes volt létrehozni asgardi klónt a Halál Angyalai közé (Landraf-ot), Loki nem állt le, egyesíteni akarta az asgardi DNS-t és a skrull-t. A kísérletek eredménye lett Jørgensen. A dupla DNS miatt ironikus módon nem is emberi külsővel "született", hanem egy görög minotauruszra hasonlítóan. Roppant vad és állatias volt az első pár hétben, így nem is volt csoda, hogy kitörve, amint elkapott egy nőt meg is erőszakolta, ebből a "nászból" született egy fia is, az asszisztens pedig meghalt a szülésben. Feltöltéseket kapott az elméjébe, amint civilizálódni kezdett az ösztönei gyengültek és képes volt ember módjára gondolkodni. Roppant gyors felfogású volt és gyorsan tanult. Néhány héttel később már teljesen profin kezelte az alakváltásait és ekkor vette fel azt a külsőt is, amit használ. A Bukást túlélte az USA közepén, de sikerült kiszabadulnia. A harmadik világháború roppant jól jött neki ahhoz, hogy tetemesebb vagyont gyűjtsön magának testőrként, majd üzletemberként és tőzsdecápaként. Amint lett pénze dolgozott mindkét kormánynak is a haszonért, de végül az Amerikai Szövetséges Államok mellett döntött és jól járt. Hatalmas pénzeket kaszált, amikor a háború végeztével ők jutottak hatalomhoz. A Nyugati partra költözött, majd 2022-ben megalapított a Roxxon céget. Nagyon sok korábbi mutánsellenes egykori AIM dolgozót nyert meg magának, akik csatlakoztak hozzájuk. A következő években nagyobb befolyásra tettek szert, titokban dolgoztak az Y projecten, illetve megannyi másikon is. A legnagyobb titokban biológiai és vegyi fegyvereket fejlesztettek és adták el ezeket maffiáknak, kormányoknak, magánszemélyeknek. Hatalmas összegeket kaszáltak genetikailag módosított házi kedvencekből, amik világítanak a sötétben, kiszagolják a betegségeket, vagy épp különleges színűk van, mint a mesékben, animékban. 2026 nyaráig a nyugati-part szinte minden nagyvárosában nyitottak egy-egy új központot, épületet. Nyíltan, mindenki számára elismerten rák és egyéb genetikai betegségek ellenszereit kutatták, az ember tökéletesítésén dolgoztak, regeneráló szereken. A háttér azonban Jørgensen miatt sokkal mocskosabb volt, az Y project még nem teljesen sikeres egyedei - még mutánsok - bérgyilkosokként munkálkodtak szerte a világon, a parancsára engedtek el egy vírust Chromix-landen, amit nem sikerült soha sem rájuk bizonyítani nyilvánosan.
Az évek során remek kapcsolatokat épített ki Jørgensen, többek közt a legnagyobb titokban tárgyalásokat folytatott a skrullokkal, akik továbbra is technológiával látták el, főleg azok, akik még a bolygón vannak. Sikerült kapcsolatba lépnie Muspelheim uralkodónőjével, aki asgard ellensége. Ezenfelül az egyik legnagyobb felvásárló piaca az Orvgyilkosok Ligája volt, akikkel nem egy szerződése volt, nekik is nagyon sok mindent adtak el.
A 2026 karácsonyi események után, a fia megkapta az őt illető képességeket, de sajnos nem tudták elhozni számára és a SHIELD felügyelet alá került, de még nem könyvelte el teljes kudarcnak mindezt. Amikor az AIM kiszállt a Hydra-ból Spartan felkereste Richardot, aki a legnagyobb örömmel fogadta el, hogy a Hydra egyik feje legyen. A Hydra segítségével tudták tökéletesíteni végre valahára a regeneráló szérumot, ahogyan az Y projectet is.

Szakértelmek/Képességek:
Erről nem lehet sokat tudni, az bizonyos, hogy kiváló genetikából, mindkettőből zseni. Kiváló üzleti és diplomáciai érzékkel rendelkezik, amikkel sikerre vitte a Roxxon céget.
Rendelkezik mind a skrull, mind az asgardi faji képességekkel, az asgardi képességek határa egyelőre nem ismertek. Az, hogy mágiaérzékeny-e egyelőre nem ismert. Kiváló harcos, mind pusztakezes, mind fegyveres harcban.
Az esetek 99%-ban az emberi külsőt használja, évek óta nem látta senki, hogy minotaurusz lett volna.

Megjegyzés:
A papírjai szerint amerikai állampolgár, itt született Oregon államban, két generációval ezelőtt vándoroltak a szülei Dániából, ezért is van még dán neve, noha már amerikai.

Külső:
Emberként:
Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen 34exrmu
Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen 24femhv
Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen B88xl0
Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen 2vv52jq

Minotauruszként:
Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen Wvd4ax

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Roxxon > Nicklas Richard Jørgensen PbbL9XN
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.