kismaci

Go down

kismaci Empty kismaci

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Szer. 15 Jún. 2016, 14:20

Familiáris:
Aashirya lelke gyakorlatilag két testben lakik egyszerre ettől kezdve: nagyobbrészt az emberi, kisebbrészt az állati testben. A varázslat jelentős előnyökhöz, s egyben természetesen nem elhanyagolható hátrányokhoz juttatja őt. Ettől kezdve, mindent lát, hall, érzékel, amit az állat - ezáltal nem csak két helyen tartózkodhat egyszerre, de élesebb érzékszervekhez is jut, így rajta keresztül is tud a nő varázsolni. Aashirya teljes szellemi képességeinek birtokában irányítja lényének állati felét, persze csak olyan cselekedeteket hajtathat végre vele, melyekre az adott test képes. Hasonló megkötés vonatkozik a varázslásra is: némelyiknél varázsigét kell kimondani, némelyiknél taglejtésekre van szükség, érintéshez általában elegendő az állat bal végtagja, rámutatáshoz már kifejezetten az emberihez hasonló ujj szükséges és éppen ezért a szavakkal elmondandó varázslatot sem tudja végrehajtani általa.
Amennyiben rendelkezel valaha is mentális, vagy asztrális pajzsokkal a rókára nem kell rátenni, automatikusan ugyanolyan erős pajzsai lesznek, mint Neked. Azonban, ha bárki asztrálisan, mentálisan kémleli a jószágot Aashirya-t fogja látni a rókában, és nem a rókát. Így ha a rókát mentális/asztrális támadás éri, azt Aashirya is elszenvedi és fordítva. A fizikai dolgok kellemesebbek némileg, ha valamelyik test sérül a másik ugyan megérzi, de nem szenvedi el. Pl: a medve megvágja a mellső mancsát, a nő tudja, hogy megsérült a medve, mert érezte a fájdalmat pár pillanatig, de rajta nem jelenik meg sérülés. A familiáris halála azonban nagyon megviseli az emberi testet révén a lelkének egy része is vele hal. De bármelyik test elpusztul Aashirya a másikban élhet tovább.
Ha rendelkezik valaha a karakter alakváltó mágiával, akkor a familiárist formálhatja akár emberi lénnyé is, hogy az is tudjon varázsolni szavakkal, kézmozdulatokkal.
A familiáris bármilyen messze is legyen Aashirya gondolati úton tudja irányítani, hiszen az a saját maga része.
Ami még fontos a familiáris nem úgy öregszik, mint egy sima medve, hanem amíg a lélekdarab benne van, addig lesz életben. A fizikai teste nem mágikus ugyan, de a benne levő lélek igen és az tartja életben. Szóval, így ha szerencséje van, akkor évszázadokkal is túlélheti a tulajdonost, ha nem hal bele a másik fél halálából kialakult fájdalomba.

Egyebek:
Marmagasság: 1,5 méter
Súly: 500 kg
Táplálék: mindenevő
Állatias érzékek (szaglás, hallás, érzékelés stb.)

Mágia:
Mágiaérzékelés
Enyhe mérgezést tud okozni a harapásával, karmolásával, ami izzó égető fájdalmat okoz a testen belül. (csak széles spektrumú antibiotikummal gyógyítható), ha nem kezelik akkor vérmérgezést okoz.
Nyomkövetés: fizikai érintkezéssel képes nyomot hagyni valakin, akit 100km-es körzeten belül 3-4 napig képes érzékelni ezek után (a nyom csak mágikus úton fedezhető fel/vehető le, az időtartam után lekerül az "áldozatról", vagy ha Aashirya megszünteti, akkor is)

Kép róla:
kismaci 640x640_6152_Kromdek_Warbear_2d_creature_bear_magical_fantasy_picture_image_digital_art

kismaci 00120
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.