Lucy Skatfield/Phobia

Go down

Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Kedd 30 Aug. 2016, 00:24

Név: Lucy Skatfield/Phobia
Egyéb név(i): Lu
Faj: mutáns
Nem: nő/ Phobia férfi
Jellem: Lucy voltaképp gyege jellemű, manipulálható és határozatlan. Legtöbbször a futást választaná megoldásnak és fél az ismeretlentől, de képtelen lenne bárkit is bántani. Phobia ezzel szemben alantas, manipulatív, csak a saját érdekeit nézi és gátlástalan. Őrült és tombol benne a gyilkolási vágy. Megveti Lucyt mindenért
Személyazonosság: hamis
Születési helye és idő: 2006;05;12. Németország
Kor: 22
Család: A hangok a fejében
Foglalkozás: Takarító egy gyorsétteremben. Másodállásban információt szállít a Cinnamon családnak
Testmagassága: 168cm
Testsúlya: 57kg
Szeme színe: zöld és szürke
Haja színe: Kopott barna, tépett frizurával
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Egy kis seb a homlok jobb oldalán, mélyen a haj alatt.
Repülési sebesség: (csak ha képesség)
Egészségi állapot/ betegségek: Többes személyiség(tudathasadás). Személyiségek: Lucy, a manipulálható lány; Phobia, a manipulatív, gonosz fickó; Atya, aki csak ritkán bukkan fel, de akkor érdemes rá hallgatni

Életrajza:

Emlékek. Vannak olyan dolgok az életemben, amikre már nem emlékszem. Nem emlékszem a gyerekkoromra vagy a nevemre. Vannak olyan dolgok, amikre homályosan, összefolyva emlékszem, mint az intézetben eltöltött időre. Végül, akadnak olyan dolgok, amikre, bármennyire is igyekszem elfelejteni, pontosan emlékszem. Ilyen volt például a nap, amikor az egész életem megváltozott.

Emlékszem, nyugodtan játszadoztam az iskola udvarán a kedvenc plüssömmel, lehettem talán tíz éves. Emlékszem, hogy a hangok miatt az osztályban, sőt az egész iskolában kiközösítettek, ezért mindig egyedül kellett játszanom. Aznap, az egyik srác az osztályból odajött hozzám és csak úgy, levágta a macim fejét a bicskájával, majd még talán meg is rúgott. Akkor aztán megszólalt Phobia a fejemben, és mivel gyakran segített, ezért átengedtem neki a testem. Mikor visszakaptam a kontrollt, épp valaki izomból nekicsapta a fejem a betonba, majd bedobott egy kocsi hátuljába és azután se hang, se kép.
Mikor magamhoz tértem, már egy romos kis szobában voltam, az ágyra fektetve és egy idegen alak bámult rám.
- Jó reggelt kislány! Hogy vagy? Ne válaszolj. - nevetett, pedig valóban nem tudtam válaszolni. - A helyzet a következő: kinyírtad az egyik osztálytársad az iskolában, majd a kiérkező két tanárral is hidegvérrel, röhögve végeztél. Normális esetben mutánskám, a tettedért talán már a hullazsákban lennél, de hála egy aprócska felfedezésnek, lehetőséged nyílik egy kísérleti alanyként élni. Persze nem mondhatsz nemet és biztosan fájni fognak a kísérletek, de az eredményekkel talán feljebb kerülhetek a rangsorban. Na, viszlát kislány. - mondta, majd kiment és otthagyott egy tonna kérdéssel. Mutáns? Embert öltem? Hol vagyok egyáltalán? Megannyi kérdésem volt, de nem kaptam választ.
Sokat sírtam. Rengeteget, ami azt illeti. Bömböltem, üvöltöttem, ütöttem a falat, az ajtót, de ahogy Phobia mindig mondta: " Ezzel semmire sem mész, te kis hülye!" Akármennyire is utáltam azt a gyilkos férget, sajnos neki volt igaza, bár ez nem sokat változtatott. Tíz éves koromtól talán húsz éves koromig mindenféle fájdalmas vagy fájdalommentes kísérletet és vizsgálatot végeztek rajtam, hogy kiderítsék az "adottságomat". Mint kiderült, mutáns vagyok és olyan képességem van, hogy az árnyékban magam is árnyékká tudok válni. Sajnos azonban mikor Phobia használja a testemet, neki is lesz egy mutáns képessége, ami az alkarja egy pengévé való átalakítását takarja. A tudósok pedig ezt vizsgálgatták rajtam, bár sose jöttem rá, minek. De mindez mit sem számított, mikor eljött értem ő.
Húsz éves lehettem és egy ágyhoz voltam szíjazva, anyaszült meztelenül, egy tudós pedig éppen élve akart felboncolni. Éppen bejelölte a hasamon a vágások helyét, mikor az egyik biztonsági berontott a terembe és egyszerűen főbelőtte a boncolót, engem pedig kioldott és rámdobott egy kabátot. A nyugtatóktól kissé kába voltam, így nem igazán szeppentem meg a gyilkosság láttán, se pedig a két tudósféle és az egy biztonsági halála láttán, miközben a névtelen megmentőm kivitt az épületből, majd bedobott egy autóba és elhajtott. Egész idő alatt csakis egy kérdés járt a fejemben, hogy mégis hogyhogy csak egy őr állt az utunkba és miért nem jöttek utánunk. Miután a nyugtató lelohadt és biztos helyre értünk, az átlagos kérdések mellett ezeket is feltettem.
- Azért, mert ez egy magáncég volt és alig volt pénzük, azt is a kutatásokra költötték. A biztonságra nem sokat költöttek, így tudtam én is bejutni. - felelte Martin Vonel, az én állítólagos jótevőm. Hogy miért mentett meg, azt nem mondta el, de igazából nem is érdekelt.
Egy évig egy albérletben laktunk, ahol Martin megtanított pár dologra, amiket a bent töltött évek alatt nem tanulhattam meg. Sociális viselkedés, pár tonna dolog a világról, némi biológia, valamint alap harci tudás, amihez nekem nem volt sok kedvem, ellenben Phobia igenis hasznosnak talált(akit abban az évben egyszer se engedtem előre). Még lőni is megtanított, majd mikor letelt az egy év, rákérdeztem, hogy miért.
- Azért Lucy - így nevezett el, mert a saját nevemet elfelejtettem - mert el fogsz utazni Amerikába. - válaszolta, de én nem értettem, hogy miért. Én csak a szobámban akartam maradni és semmit se csinálni. - Itt vannak az irataid. - a kezembe nyomott egy adag papírt, amiket egyrészt nem tudom, honnét szerzett, másrészt nem is akartam. De ő hajthatatlan volt és én már aznap este egy kereskedőhajó egyik konténerjében ültem egy papírra írott New Yorki címmel a kezemben, ahova Martin elmondása szerint mennem kell. A városba érve elfogott egy reményekkel és félelemmel teli érzés, ugyanis nem tudtam, mi várhat rám.
- Szóval te vagy az. - mondta az asztal túloldalán ülő alak, a szűkös irodában; a címen ugyanis egy kis irodaház várt rám, meg ez az alak.
- Iiigen? - kérdeztem, mire félbeszakított.
- Figyelj kislány, pontosan tudom, hogy te ki vagy, mi vagy, mit tudsz és mi zajlik a fejedben. - terítette ki elém az egészet, amitől megrémültem - Ahogy elnézlek téged, te semmire se lennél jó, de a közös barátunk szerint a hasznunkra válhatsz.
- Igen? Ho..- kezdtem újra bele, mikor megint félbeszakított.
- A kérdésem az lenne, hogy akarsz sok pénzt keresni kevés munkával? - vetette elém, mire felvontam a szemöldököm. Nem voltam olyan meseszép, vagy szexi, hogy olyan munkát végezzek, mint azok a nők abban a klubban, ahova Martin néha eljárt. Aztán rájöttem, hogy fogalmam sincs, miről lenne szó.
- Tessék? - kérdeztem rá
- Annyi a dolgod, hogy tartsd nyitva a füled és a szemed és szerezz némi információt az Orvgyilkosok ligájáról. - mondta, mire ismét meglepődtem. Orvgyilkosok ligája? Fura, de erről már mesélt nekem Martin, meg valami maffiózócsaládokról, meg mindenféle összetűzésekről, de eddig nem tudtam, miért. Hát ezért. - Nos? Mit felelsz? - legszívesebben nemet mondtam volna és elfutottam volna onnan, de egyrészt Martinnak ezt elintézni biztos sok munka volt, másrészt pedig Phobia is erőltette.
- Ha nem fogadod el, akkor megbánod te hülye! - üvöltötte a fejembe, mire én gyorsan igent mondtam és elhagytam az irodát. Aztán gyorsan vállaltam egy állást egy gyorsétteremben, mint takarító, azonban nyitva tartottam a fülemet, valamint az árnyékokban lopakodva megtudtam ezt, azt. Így mikor egy vadidegen meglátogatott, az infóért cserébe kaptam némi pénzt a véletlenül a saját szemembe fújt gázspray okozta fájdalmon kívül.
A maffiának dolgozva az életem minősége enyhén megnőtt, a jó munka juttatásokkal járt. Azonban mikor egy esti unalmas tévézés közben az adás valami HYDRA-féle közvetítéssé vált, nemcsak én, hanem még Phobia is megrémült. Egyikünk se tudta, mi is lehet ez a HYDRA pontosan, viszont még anno az intézetben hallottuk párszor ezt a szót feltűnni a laborpatkányok beszélgetéseiben és ez így rettegésre ad okot. Nem akarok visszamenni, nem akarom, hogy elvigyenek. Pontosan ezért is kezdtem egyre komolyabban venni a munkát a maffiának, mert ha értékes leszek, akkor talán megvédenek.

KépességeiÁrnyék(Lucy): az árnyékokban képes láthatatlanná válni, azonban a mértéke a fényviszonyokkal változik.( Pl a napfényben, egy fa árnyékában kevésbé láthatatlan, ha elmennek mellette, meglátják; de félhomályban már teljes az álca)
Csontpenge(Phobia): a jobb alkarját át tudja alakítani egy egy méter hosszú csontpengévé, ami akár az 5cm vastag acélt is átvágja. (Max 3 körig, aztán 1 kör pihenés)

Szakértelmei: írás, olvasás, takarítás, pisztolyhasználat, alapszintű közelharc

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: A képességeket csak a meghatározott személyiségek tudják alkalmazni.


A hozzászólást Phobia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 30 Aug. 2016, 07:20-kor.
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 30 Aug. 2016, 06:47

Egy aprócska dolgot kell csak javítani, ahhoz meg nem írnék privit. Az augusztus elejei Hydra támadást, ami az egész világot érintette itt bármelyik linkre kattintva olvashatod a történteket, prológus és az újságok, hogy ezt miként élte meg a karid mind2 fele Smile
Szóval erről 1-2 mondat.

Az árnyék képesség meg úgy mondtam pontosan, hogy napfényes napon egy fa, vagy fal árnyékában annyira tudsz eltűnni, hogyha keresnek csak akkor vesznek észre, egyébként elsétálnak melletted. Félhomályban sötétebb helyen már teljesen láthatatlan, mindez úgyszintén 3-4 körig tartható fent.

Szólj, ha javítottál, utána el is fogadlak majd Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 30 Aug. 2016, 09:03

Így elfogadva.
Maffiamunka miatt 1900$ kezdőtőkét kapsz. Írj egy adatlapot még, és vezesd fel oda a Cinnamon bónuszokat is. Amint kész van, mehetsz is játszani Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Kedd 30 Aug. 2016, 10:46

Név: Lucy Skatfield/Phobia
Lakás/Létesítmény: -
NJK: Phobia és Atya(a testében élő személyiségek)
Foglalkozás: Most épp...rab
Munkahely:
Pénz: 15870$(már ha még hozzáférhet Very Happy )
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: HYDRA, Cinnamon család

Össz kredit: 13
Felhasznált kreditek: 8,5
Kreditek:
Phobia személye(3kr), Atya személye(3kr), Képességfejlődés(2,5kr)
Fennmaradó kreditek: 4,5

Phobia csontpengéi:

Penge:
Karmok:


A hozzászólást Phobia összesen 21 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 23 Aug. 2018, 18:22-kor.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Okt. 2016, 09:58

A zöld energia leírásért +1 kreditet kapsz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Csüt. 27 Okt. 2016, 20:53

A 2.szint elérésével járó 2 kredit és a nemrég kapott 1 kredit segítségével Atyából teljes értékű Njk-t alkotok.
Az áttekinthetőség érdekében összeírtam az eddigi személyiségeket és pár adatot, immár Atyával bővítve.


Lucy Skatfield testében élő személyiségek, lényegében külön "lelkek". Mindegyiknek saját személyisége, emlékei, tervei, szokásai és képességei vannak és szinte semmiben sem értenek egyet.

Lucy: Egy félénk, gyáva, határozatlan és könnyen manipulálható lány. Jelenleg őt lehet tekinteni a test valódi tulajdonosának.
Munkájaként egy gyorsétteremben takarít, de igazából egy informátor a Cinnamon család megbízásából.
Képessége: Árnyék; az árnyékokban képes láthatatlanná válni, azonban a mértéke a fényviszonyokkal változik.( Pl a napfényben, egy fa árnyékában kevésbé láthatatlan, ha elmennek mellette, meglátják; de félhomályban már teljes az álca)


Phobia: Egy kegyetlen, pszichopata, őrült, gyűlölködő és végletekig aggresszív férfi. Csak akkor tudja irányítani a testet, ha Lucy átengedi neki, amit a túlélése értelmében kénytelen megtenni. Az utóbbi időben Phobia fejlődött, ezzel a test feletti uralma is nagy mértékben nőtt. Lucy legyengült pillanataiban képes átvenni az irányítást.
Munkájának a mértéktelen mészárlást és terrort tekinti.
Képessége: Csontpengék; teste bármely pontjából ki tud növeszteni max 5db 1-1,2m hosszú csontpengét, amiket 5körig tud fenntartani.


Atya: Egy, inkább gondolkodó, tervezgető, kissé rideg, szigorú férfi, aki magát a két másik személyiség apjának tekinti. Általában meghúzódik a háttérben, de bármikor át tudja venni az irányítást.
Munkájának a két "gyermeke" életben tartását tekinti.
Képessége: Telekinézis; a képességet aktiválva fehér fény veszi körbe, a képességével képes 100kg-os súlyig tárgyakat lebegtetni és mozgatni. Erőteret tud létrehozni mely a kisebb kaliberű fegyverek ellen képes védelmet nyújtani fél percig megfelelő koncentráció mellett, viszont ez annyira lefárasztja, hogy utána órákig képtelen ismét használatba venni a képességeit.
Ugyanakkor képességeit használva képes 50 km/h-s sebességgel repülni. Képes Telekinetikus csapásokat mérni ellenfeleire, ezzel hátralökve őket, ha pedig egyetlen pontba koncentrálja, akkor feszítő erőt létrehozva sebesülést is képes okozni


A hozzászólást Phobia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 22 Okt. 2017, 19:30-kor.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Okt. 2016, 20:55

A megbeszéltek alapján elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Pént. 11 Nov. 2016, 20:12

Bővítések


2027. November:


Lucy, a közelmúltban történt esetek hatására úgy döntött, hogy pszichológusgoz fordul Dr. Beth Larsen, egy nagyon kedves és megértő nő személyében. A doktornő az elejétől kezdve barátságos volt vele, aminek következtében a lány azonnal megbízott benne.
A beszélgetés folyamán Beth valahogy szétválasztotta a két személyiséget, így egyszerre tudta kezelni Lucy-t a valóságban, Phobiát pedig a saját tudatában. Phobia a helyzetet kihasználva megkínozta a doktornőt, hátha az a valóságban is megérzi majd, de terve sikertelennek bizonyult, és végül maga Beth kínozta meg őt.
A végén Lucy felszabadultan hagyta el az épületet, azzal a lehetőséggel, hogy bármikor visszajöhet, ha akarja. Ezzel szemben Phobia egy "átkot" kapott, amit Beth azonnal aktivál, amint a férfi akár egy szóval is bántani próbálja a lányt. A kegyetlen mészáros most kénytelen úgy tenni, ahogy a doktornő fütyül...de nem fogja annyiban hagyni.
Mindeközben Lucy harmadik személyisége, Atya, aki hármójuk közül a legerősebb, úgy döntött, hogy nem marad tovább a háttérben. Elhatározta, hogy a kezébe veszi a két "gyereke" életét.

2027. december:
Lucy, a pszichológusnál töltött idő hatására felbátorodott, és kimozdult otthonról. Sohoban, egy bárban töltötte az estéjét, ahol igazából fogalma sem volt, hogy kellene ismerkednie. Szerencsére a bárpultnál összeismerkedett egy Raven nevű nővel, akivel aztán az este további részét töltötte a lány. A félénksége az alkohol hatására elpárolgott, és mivel Phobia se mert beavatkozni, így jólt telt az estéje. Egy üveg whiskey elfogasztása után a két nő elbúcsúzott egymástól és még egy csók is elcsattant, mielőtt szétváltak. Lucy abban biztos volt, hogy még akar találkozni Ravennel.

2028 április:
Lucy, a kitartó és sikeres munkájának köszönhetően új, sokkal komolyabb megbízást kapott. Feladata szerint be kellett törnie egy önkormányzati hivatalba, ahol aztán adatokat kellett feltöltenie a képviselő gépére(ezzel a képviselő rács mögé jutna). A gyáva lány sajnos már a feladata előtt pánikolni kezdett, ezért Atya átvette az irányítást, majd ő maga indult el a küldetésre. Atya sikeresen bejutott, feltöltötte az adatokat, azonban bejutáskor sok nyomot hagyott, így rövidesen kiérkezett a rendőrség. Menekülése során Atya csapdába jutott, amiből talán ki tudta volna vágni magát, azonban Lucy hirtelen felébredt és átvette az irányítást. Az összezavarodott lányt, akinek fogalma se volt a történtekről, letartóztatták. Jövője kétséges.


A hozzászólást Phobia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 20 Ápr. 2017, 21:44-kor.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Hétf. 06 Feb. 2017, 17:57

180 válasz túlhaladva Very Happy
3.szint +2kredit

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Vas. 18 Jún. 2017, 23:55

Krediteket átszámolva(kösz Nefi Smile ) képességfejlődést vennék Phobiának, ami 2,5k

Csontpengék: Teste bármely pontjából létre tud hozni max 5db, 1-1,2m-es csontpengét, amiket 5 körig tarthatna fenn

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 18 Júl. 2017, 15:10

Átírtam én a hosszát a csontnak Smile
Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14270
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Cerebro on Vas. 10 Szept. 2017, 16:11

Kvízen elért eredményed alapján sajnos, mint említettem a kért jutalmt nem kaphatod mert, mert az első kapott olyan értékben, helyette a discordon megbeszélteket kapod.
Az imp talál meg téged, ő egy alacsony szintű démon (0 kredites), ami át tud változni maximum macska nagyságú lénnyé. A lény, amivé át tud változni nem lehet mérgező, halálos, a sebzése is maximum annyi lehet, mint egy macskának, azonban tud beszélni. Valamiért otthagyta az előző gazdáját, azt már rád bízom, hogy miért pont Phobia-nál köt ki, ahogyan azt is, hogy milyen jellemet kap tőled.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Trello kaland követés - itt lehet követni időpont szerint, hogy a főkalandokon melyik nap van körváltás (Thorhalla-nál)
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
avatar
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1226
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Phobia on Kedd 16 Jan. 2018, 18:32

360 poszt meghaladva
5.szint
+2kredit

\o/

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 395
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Lucy Skatfield/Phobia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.