Miller sziget, Fertőzött területek

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 27 Dec. 2016, 23:46

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A szerelmespár az aktív nyaralás megkezdése után áttérhet arra, amit mindig és mindenkor szoktak, az aktuális helyszín felavatásának. Bár mielőtt ezt megkezdenék, sőt mielőtt Tubrok nekikezdene a csábítgatásnak, olyannyira szemtelenné és arcátlanná válik szavaival, hogy valóban kijárna neki két nagy pofon - ha éppen más helyzetben lennének, Ingrid talán ki is osztaná a férfinek mindkettő. Mindez ellenben nem történik meg éppen a helyzet miatt, amiben vannak. Hamarosan már egymás izgatják és bombázzák csókokkal kölcsönösen és nem kell sok idő, mire szeretkezésbe kezdenek. Ingrid azonnal lovagolni kezd a párján, a hüvelyét ráfeszítve annak férfiasságára, így mindkettejük számára fokozva az élményt, ha ez még nem lenne elég, akkor kis karmolásokkal és harapásokkal borzolja tovább a szerelme kedélyeit. Tubrok az első pillanattól kezdve Ingrid kebleit részesíti kiemelt törődésben, igazán intenzíven bánva a mellekkel, főleg a mellbimbókkal. Át is fut Ingrid fején a gondolat, két egység múlva ezt már nem igen tehetik meg, de szerencsére most igen. Egyre jobban belevetik magukat a szeretkezésbe a szerelmesek. Mikor Ingrid megpaskolja a párja lábait, az felhúzza azokat, ő így hátrébb dőlhet. És Tubrok már ekkor tele van homokkal, teljesen elbukva a tervét. Az egész helyzet akkor kezd igazán forróvá válni Miller számára mikor megérzi a testén a lefelé tartó kezet és hamarosan Tubrok már a csiklóját kényezteti. Három oldalról érik az ingerek, a melleit, a hüvelyét és a csiklóját is ellátja Ragal. Két perc kell csak csupán ennyi gyönyör között és Ingrid elélvez.
A nő orgazmusát amennyire csak tudja kitolja Tubrok. Nem próbálja elleplezni mennyire is élvezi, ahogyan a karjai között vergődik a nő az élvezettől és mennyire gyorsan mozog odalent, őt is szinte megfejve. Legalább tizenöt perc telik el, tele nyögésekkel, sikolyokkal, morgással és kéjjel, a folyamatos simításokkal, karmolásokkal kiegészítve. A végére már Tubrok sem bírja, egyre többször kezd morogni, mialatt már Ingrid jobb mellét szopja és a balt morzsolgatja. A szeretkezés végén már mindketten igen hangosan és gyorsak, míg végül el nem élveznek. Egyszerre csap rajtuk keresztül a gyönyör hulláma és lesznek teljesen egymáséi. Az orgazmusuk után Tubrok rendkívül élvezi a szerelmes pihegést. Átöleli Ingridet és hátradől vele, vissza a partra, közben ki is csúszik belőle.
< - Imádlak... szeretlek... - vallja meg Ragal. >
Tubrok szívesen van ennyire közeli helyzetben Ingriddel egészen addig ameddig az jó a nőnek, ő addig megpróbálja kifújni magát. Közben azon jár a feje, hogy gyakorlatilag Ingrid orgazmusa tovább tartott mint ameddig a nő eljutott oda. Miután a pihenéssel végeztek szólal csak meg újra a férfi.
< - És most... milyen terveid vannak még Boszorka? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 28 Dec. 2016, 11:13
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingridnek fogalma sem volt róla, hogy mennyi idő telhetett el, amióta nekiláttak szeretkezni. Csupán érezte az elégedettséget érezte Tubrok felől, hogy mennyire elégedett a helyzettel és a látottakkal és azzal, hogy mennyire élvezkedik Ingrid rajta. Az orgazmusa közben egy idő után az tűnt fel, hogy a férfi váltott a keblein is, a szájával már a jobbat, az ujjaival a ballal foglalkozott, azaz pontosan ellentétesen, mint a szeretkezés elején. Jó tizenöt perccel később már Tubrok is elélvezett végül, eddigre már teljesen belepte a homok, majd valamikor erre is rá kell jönnie a férfinak. Hagyta, hogy lehúzza a plédre, hogy rajta feküdjön a férfin és úgy helyezkedett, hogy mindez egyikőjüknek se legyen kényelmetlen, kellemetlen. Szívesen maradt a párja mellkasán feküdve, amikor ágyon vannak, akkor is szereti ezt, most sem volt kifogása ellene.
< - Én is szeretlek – suttogta, majd hangosabban folytatta. – Csak túl szemtelen vagy az utóbbi időben! >
Utalt arra, amit legutoljára váltottak szót, hogy a homok miatt majd regenerálhatja Ingrid őt, hogyha úgy alakul. Direkt nem kérdezett rá arra, hogy mennyire érzi kényelmetlennek mindezt a párja, majd elkezdi említeni, hogyha mozognia kell, hogy fájdalmas. Így, hogy mozdulatlan, még nem kell valóban éreznie, de utána! Azon a véleményen volt, hogy nagyon is megfogja érdemelni Tubrok azt, amit a homoktól kap „ajándékba”. Egyelőre ott maradt továbbra is Tubrokon, megvárva, amíg a férfi nem fújja ki magát, már csak azért is, mert mindez szükséges volt ahhoz, hogy ne legyen semmilyen baja a szeretkezéstől, amit már tudott, hogy nem feltétlen viselt jól a férfi szervezete és okozott kisebb belső sérüléseket is. Mindezt pedig el akarta kerülni, szerette volna, hogyha nem lesz több ilyen sérülése. Már éppen mondani akart volna valamit hangosan, amikor megérezte, hogy éppen mit is gondol a párja. Ennél az volt az igazság, hogy már a Greggel való terhessége is ilyesmi volt, igaz ott nem volt aktív szexuális élete, de feltűnt neki, hogy roppant kívánós tud lenni. A szexet is jobban kívánta a terhessége alatt, mint máskor, ahogyan a roppant furcsa ételeket is szívesen ette, amit egyébként máskor meg nem tudott volna úgy enni, ahogyan. Többek közt most is ilyen volt a vaníliafagylalt savanyú uborkával, vagy éppen a sóspálcika csokoládéba mártva. Ahogyan ez eszébe jutott szinte megkorgult a gyomra, hogy szeretne effélét enni. Ez volt az oka annak is részben, hogy ennyire könnyen jutott a csúcsra és tartott sokáig is tartott ez az állapot. Ez pedig amiatt, hogy sokkal érzékenyebb volt minden külső hatásra, érzésre. Nem csak a fizikailag, ami itt látszott, hanem majd következik az is, hogy az érzelmei is labilisabbak lesznek, hullámoznak a hormonok miatt, amiket Eyjolf védelme miatt mégcsak helyre sem tud billenteni. Így fog minden gyermekdolgot pici babásakat roppant cukinak tartani és a kicsit szomorú filmeken, reklámokon is sírva fakadni, ha nem vigyáz. Mindazonáltal úgy vélte, hogy szólnia kell erről a férfinak, hogy tudja, hogy mire számítson. Főleg, hogy nem igen volt eddig terhes nő a közelében, legalább is amire emlékezhetne.
< - A terhesség miatt van – mondta hangosan ki miközben felemelte a fejét Tubrok mellkasáról, hogy a párja szemeibe nézhessen. – Sokkal érzékenyebb vagyok mindenfélére, sokkal jobban kívánom miatta a szexet, ahogyan sok furcsa ételt is… viszont, ha már mindez felmerült, úgy egy, másfél egység múlva már nem igen fogsz tudni a melleimmel „játszani” a terhesség végéig, mert egyrészt nekem is kellemetlen lesz, másrészt a tejtermelés is megkezdődik. De ne aggódj, magával a szeretkezéssel nem lesz az utolsó pillanatig sem gondom. >
Kacsintott a végén a férfira, remélve, hogy nem ijesztette el az egésztől túlságosan azáltal, amit most mondott neki. Mikor már érezte, hogy teljesen kipihente és kifújta magát a férfi, akkor szállt csak le róla és vette vissza a bikinijét. A kérdésre csak egy-két pillanatig felelt, szerencsére pontosan tudta a választ, hogy mit is szeretne. Végre eljött az ideje annak, hogy nekilássanak körbejárni a szigeten, legalább is addig, amíg minderre lehetőség van, mert még nem sötétedett be és nem jön el a vacsoraidő.
< - Először is leöblítem magamról a rám került homokot – mondta szemtelenül. – Utána megnézhetnénk a szigetet még sötétedés és így vacsora előtt. Legalább is azt a részét, amire van időnk, a biodómmal kezdhetnénk. >
Ha mindez megfelelt Tubroknak, akkor Ingrid sarkon is fordul és egyenest belerohan a tengerbe, amibe fejest is ugrik, hogy a kellemesen meleg víz és a hullámok lemossanak minden homokot róla, ami rákerült a szeretkezés alatt. Ha a férfi követi a példáját, akkor a vízben várja meg és roppant kíváncsian szemléli, hogy mennyire fog jajgatni amiatt, hogy a kidörzsölt részeket és, hogy a tengervízben mindez nagyon csíp. Ha csak meglátja a férfi arcán, hogy így reagál, akár a legkisebb fintort is kipréseli magából, akkor hangosan szólal meg, hogy kikérje magának mindezt.
< - HÁ! Látod, én megmondtam, hogy miként fogsz járni! – csúfolkodott egy picit. >
Ha mind a ketten végeztek az izzadtság, a homok és egyebek lemosásával, akkor kimegy a partra Ingrid, hogy ott várja be a párját. Kézen fogva szándékozik haladni, ha nem bánja mindezt Tubrok. Útközben még a napszemüveget és a kalapot visszaadja a férfinak, hogy azokat vegye fel, mert jobb, ha rajta vannak. Amint ez megtörténik, akkor még a kosarat felveszi, amit hoztak a másik kezébe, még ad belőle Tubroknak üdítőt is, hogy igyon is, mert az sem ártott, majd ugyanazon az úton, mint amin lejöttek elindul vele visszafelé, csak ezúttal nem kanyarodik majd le a házhoz, csak a kosarat teszi le ott és vezeti tovább Tubrokot egészen a biodóm, vagy növényház bejáratáig.


template nélkül:

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingridnek fogalma sem volt róla, hogy mennyi idő telhetett el, amióta nekiláttak szeretkezni. Csupán érezte az elégedettséget érezte Tubrok felől, hogy mennyire elégedett a helyzettel és a látottakkal és azzal, hogy mennyire élvezkedik Ingrid rajta. Az orgazmusa közben egy idő után az tűnt fel, hogy a férfi váltott a keblein is, a szájával már a jobbat, az ujjaival a ballal foglalkozott, azaz pontosan ellentétesen, mint a szeretkezés elején. Jó tizenöt perccel később már Tubrok is elélvezett végül, eddigre már teljesen belepte a homok, majd valamikor erre is rá kell jönnie a férfinak. Hagyta, hogy lehúzza a plédre, hogy rajta feküdjön a férfin és úgy helyezkedett, hogy mindez egyikőjüknek se legyen kényelmetlen, kellemetlen. Szívesen maradt a párja mellkasán feküdve, amikor ágyon vannak, akkor is szereti ezt, most sem volt kifogása ellene.
< - Én is szeretlek – suttogta, majd hangosabban folytatta. – Csak túl szemtelen vagy az utóbbi időben! >
Utalt arra, amit legutoljára váltottak szót, hogy a homok miatt majd regenerálhatja Ingrid őt, hogyha úgy alakul. Direkt nem kérdezett rá arra, hogy mennyire érzi kényelmetlennek mindezt a párja, majd elkezdi említeni, hogyha mozognia kell, hogy fájdalmas. Így, hogy mozdulatlan, még nem kell valóban éreznie, de utána! Azon a véleményen volt, hogy nagyon is megfogja érdemelni Tubrok azt, amit a homoktól kap „ajándékba”. Egyelőre ott maradt továbbra is Tubrokon, megvárva, amíg a férfi nem fújja ki magát, már csak azért is, mert mindez szükséges volt ahhoz, hogy ne legyen semmilyen baja a szeretkezéstől, amit már tudott, hogy nem feltétlen viselt jól a férfi szervezete és okozott kisebb belső sérüléseket is. Mindezt pedig el akarta kerülni, szerette volna, hogyha nem lesz több ilyen sérülése. Már éppen mondani akart volna valamit hangosan, amikor megérezte, hogy éppen mit is gondol a párja. Ennél az volt az igazság, hogy már a Greggel való terhessége is ilyesmi volt, igaz ott nem volt aktív szexuális élete, de feltűnt neki, hogy roppant kívánós tud lenni. A szexet is jobban kívánta a terhessége alatt, mint máskor, ahogyan a roppant furcsa ételeket is szívesen ette, amit egyébként máskor meg nem tudott volna úgy enni, ahogyan. Többek közt most is ilyen volt a vaníliafagylalt savanyú uborkával, vagy éppen a sóspálcika csokoládéba mártva. Ahogyan ez eszébe jutott szinte megkorgult a gyomra, hogy szeretne effélét enni. Ez volt az oka annak is részben, hogy ennyire könnyen jutott a csúcsra és tartott sokáig is tartott ez az állapot. Ez pedig amiatt, hogy sokkal érzékenyebb volt minden külső hatásra, érzésre. Nem csak a fizikailag, ami itt látszott, hanem majd következik az is, hogy az érzelmei is labilisabbak lesznek, hullámoznak a hormonok miatt, amiket Eyjolf védelme miatt mégcsak helyre sem tud billenteni. Így fog minden gyermekdolgot pici babásakat roppant cukinak tartani és a kicsit szomorú filmeken, reklámokon is sírva fakadni, ha nem vigyáz. Mindazonáltal úgy vélte, hogy szólnia kell erről a férfinak, hogy tudja, hogy mire számítson. Főleg, hogy nem igen volt eddig terhes nő a közelében, legalább is amire emlékezhetne.
< - A terhesség miatt van – mondta hangosan ki miközben felemelte a fejét Tubrok mellkasáról, hogy a párja szemeibe nézhessen. – Sokkal érzékenyebb vagyok mindenfélére, sokkal jobban kívánom miatta a szexet, ahogyan sok furcsa ételt is… viszont, ha már mindez felmerült, úgy egy, másfél egység múlva már nem igen fogsz tudni a melleimmel „játszani” a terhesség végéig, mert egyrészt nekem is kellemetlen lesz, másrészt a tejtermelés is megkezdődik. De ne aggódj, magával a szeretkezéssel nem lesz az utolsó pillanatig sem gondom. >
Kacsintott a végén a férfira, remélve, hogy nem ijesztette el az egésztől túlságosan azáltal, amit most mondott neki. Mikor már érezte, hogy teljesen kipihente és kifújta magát a férfi, akkor szállt csak le róla és vette vissza a bikinijét. A kérdésre csak egy-két pillanatig felelt, szerencsére pontosan tudta a választ, hogy mit is szeretne. Végre eljött az ideje annak, hogy nekilássanak körbejárni a szigeten, legalább is addig, amíg minderre lehetőség van, mert még nem sötétedett be és nem jön el a vacsoraidő.
< - Először is leöblítem magamról a rám került homokot – mondta szemtelenül. – Utána megnézhetnénk a szigetet még sötétedés és így vacsora előtt. Legalább is azt a részét, amire van időnk, a biodómmal kezdhetnénk. >
Ha mindez megfelelt Tubroknak, akkor Ingrid sarkon is fordul és egyenest belerohan a tengerbe, amibe fejest is ugrik, hogy a kellemesen meleg víz és a hullámok lemossanak minden homokot róla, ami rákerült a szeretkezés alatt. Ha a férfi követi a példáját, akkor a vízben várja meg és roppant kíváncsian szemléli, hogy mennyire fog jajgatni amiatt, hogy a kidörzsölt részeket és, hogy a tengervízben mindez nagyon csíp. Ha csak meglátja a férfi arcán, hogy így reagál, akár a legkisebb fintort is kipréseli magából, akkor hangosan szólal meg, hogy kikérje magának mindezt.
< - HÁ! Látod, én megmondtam, hogy miként fogsz járni! – csúfolkodott egy picit. >
Ha mind a ketten végeztek az izzadtság, a homok és egyebek lemosásával, akkor kimegy a partra Ingrid, hogy ott várja be a párját. Kézen fogva szándékozik haladni, ha nem bánja mindezt Tubrok. Útközben még a napszemüveget és a kalapot visszaadja a férfinak, hogy azokat vegye fel, mert jobb, ha rajta vannak. Amint ez megtörténik, akkor még a kosarat felveszi, amit hoztak a másik kezébe, még ad belőle Tubroknak üdítőt is, hogy igyon is, mert az sem ártott, majd ugyanazon az úton, mint amin lejöttek elindul vele visszafelé, csak ezúttal nem kanyarodik majd le a házhoz, csak a kosarat teszi le ott és vezeti tovább Tubrokot egészen a biodóm, vagy növényház bejáratáig.


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 11 Jan. 2017, 22:58

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A szeretkezés után Ingrid és Tubrok egymáshoz simulva fújhatja ki magát, pontosabban erre csak Tubroknak van szüksége. Miller érezheti, hogy a párjának rendkívül jól esik most az ő közelsége és boldog mindettől, és persze az előbbi szeretkezéstől is. A kis szemrehányás után Ragal elgondolkodik, aztán válaszol.
< - Korábban Te voltál nagyon szemtelen, csak próbálok felzárkózni... >
Feleli mentséget keresve, de már a hangjából is jól érződik, ezentúl figyelni fog minderre és jóval kevesebbszer lesz annyira szemtelen mint mostanában. Ameddig Tubrok ki nem fújja magát továbbra is maradnak a tengerparton fekve. Ingrid remekül megérzi a párja gondolatait és válaszol is azokra, habár a férfi nem szólalt meg. Ragal természetesen rá figyel és a szemébe néz ameddig őt hallgatja. Minden mondatra értően bólint.
< - Másfél egység múlva amúgy is terveztem óvatosnak lenni... tudom, hogy sem neked, sem Eyjolfnak nem rossz, de a visszatartó érzés úgyis bennem lesz. - itt elgondolkodik egy pillanatra - Azt hiszem idővel félmeztelenül, furcsa ételekkel a kezemben fogok a csarnokban sétálgatni. >
Próbál komolytalankodni a végén és utalni arra, mennyire is fogja imádni ha Ingrid sokszor kívánja őt, nem mintha most nem lenne elég sok együttlétük. Nem sokkal ezután már a férfi is kifújja magát teljesen. Mindketten visszavehetik a fürdőruhájukat. Ingrid ötlete láthatóan tetszik a férfinek.
< - Jó ötlet, a biodóm remekül hangzik. Mire számítsak, mit látunk majd ott? >
Kérdez rá a férfi. Mindez után Ingrid belerohan a hullámzó habokba és még fejest is ugrik a vízbe, lemosva ezzel magáról a homokot. Egy idő után kiszúrhatja, hogy a szerelme nem követte őt a vízbe, sőt, a parton áll és neki integet, majd hangosan kiállt.
< - Szeretkezés után nagyon rossz ötlet sós vízbe mennem! Van már vele tapasztalatom! >
Jelzi ezzel Tubrok a problémáját. Úgy tűnik így Ingrid nem kaphatja meg a férfi szisszenéseit, amit a homok által kidörzsölt bőr okozna, valószínűleg sokkal fájdalmasabb reakciót mutatna a férfi. Így Tubrok, ha lehetősége van rá megvárja Ingridet és csak bent, a tiszta vizű medencében mossa le magát, ismét fejest ugorva a vízbe. Ingrid igaz így nem tud csúfolkodni annyira, mint tervezte, viszont a férfi elismeri, hogy elbukott a homokkal szembe és nagyképű tervei kudarcot vallottak. Ha Ingridnek megfelelnek a változtatások és nem kötelezi a párját a tengervízre, akkor a kis kitérő után ugyanúgy kézen fogva, szerelmesen indulhatnak el a biodómba. Tubrok örömmel hordja kalapot és a napszemüveget, szívesen kortyolgatja az italát, néha megkínálva Ingridet és hagyja magát vezetni. Innentől csak Ingriden múlik hova mennek és hogyan alakulnak a dolgok, az ő szigete. Tubrok kedélyesen követi őt.
< - Milyen az Anyahajó hídján dolgozni? A világ nagyjai között? Még nem meséltél eleget az új munkádról szerelmem... >
Próbál kellemes, de hasznos beszélgetést kezdeményezni Tubrok, bár szabadság közben nem a legjobb a munkáról beszélgetni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 12 Jan. 2017, 10:08
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A szeretkezés után kikérte magának Ingrid, hogy mennyire is szemtelen a párja. Természetesen a választ sem szándékozta annyiban hagyni, hanem felelni óhajtott rá. Nem is ő maga lett volna, hogyha nem így tesz. Összeráncolta a szemöldökét és igyekezett roppant csúnyán nézni a férfira. Persze mindezt úgy, hogy Tubrok érezhesse, és könnyedén kivehesse belőle, hogy egyáltalán nem gondolja komolyan, csak játékból teszi mindezt. Mindazt, mintha észre sem vette volna, hogy a férfi hangjában és mozdulataiban itt volt, hogy ezentúl nem lesz ennyire szemtelen, mint most.
< - Én mindig nagyon szemtelen vagyok – kérte ki magának. – Más kérdés, hogy nem annyira a te károdra! >
Utalt arra, hogy a szemtelenkedésével ő maga soha sem akarta „dolgoztatni” a párját, mint Tubrok őt az előbbinél. Mindazonáltal tudta, hogy nem így várná el a másik, hogy rendbe hozza a kidörzsölődött széleket, hanem megkérné szépen, de Ingrid volt annyira szemtelen, hogy tényleg végi sétáltatatta volna így fel a házig a párját, csakhogy megtanulja, hogy higgye már el azt, amit mond, hogy homokban nem a legjobb szeretkezni. Most is magán is érezte a homokot, ahogyan a férfin is korábban. De amint ezen túl voltak, meg is érezte a férfi gondolatait, amikre felelt anélkül, hogy ki kellett volna mondania azokat. Az érdekelte volna azonban, hogy Tubroknak mi is a véleménye, hogy egy-egy gondolatát ki sem kell mondania, mert a nő a szexuális anyagáramlás miatt szinte a fejében olvas. Egyelőre ennek nem látta a jelét, ezért is érdekelte, csak azt látta, hogy a párja végig roppant figyelmesen hallgatja, mint minden esetben, amikor hosszabb ideig beszél. A visszatartó erővel kapcsolatban úgy volt Ingrid, hogy nem biztos, hogy lesz, révén látható fizikai jele nem lesz a terhességének, hacsak nem az tényleg, hogy a keblei nagyobbak egy kicsit.
< - Azért hoztam fel, mert nem biztos, hogy lesz visszatartó érzés – mosolyodott el. – Azért gondolom, mert ugye egyáltalán nem fog látszódni az, hogy gyermeket várok. Pár nappal a szülés előtt leszek olyan, mintha sima emberként túl sokat ettem volna és nagyon picit felpuffadtam volna. Ezen felül semmi mást nem fogsz látni, Greg esetében is így volt, ezért merem most is ezt így kijelenteni. És mivel ugye nem látod, hogy más lenne, az agyad sem feltétlen kapcsol, maximum, ha nagyon, de nagyon bebeszéled magadnak mindezt. >
Az egészet kivételesen roppant kedvesen mondta, nem gonoszodva és szemtelenül. A párja szavainak végét, ahogyan magában felelevenítette el is mosolyodott, főleg, hogy el is képzelte, amint úgy rohangál.
< - Kedves vagy – mosolygott – De szerintem, amilyen lusta vagy úgyis az androiddal hozatnál. >
Itt játékosan még Tubrok orrára is koppintott, ezzel nyomatékosítva a szavait. Azonban itt most tökéletes alkalom nyílt arra, hogy a korábban megfogalmazott kérdését feltegye.
< - Mennyire zavar, hogy olyan gondolatodra felelek, amit ki sem mondasz? – kérdezte. – Ha zavar, akkor igyekszem nem kimondani, kimutatni azt, hogy megérzem őket az anyagáramlás miatt. >
Mostanra fújta ki nagyjából magát Tubrok is, ám előtte még felhozta, hogy akkor most a biodómot kellene megnézniük, vagyis azt fogják, végül is az volt a lehető legközelebb ide, így ott volt érdemes kezdeni. Legalább is a nő szerint.
< - Állatok és növények – felelte roppant szemtelenül. – Ami egy biodómban szokott lenni. >
Ezek után mind a ketten visszaöltöztek és Ingrid azonnal a tenger felé vette az útját, amibe fejessel bele is vetette magát, hogy így mossa le magáról a homokot. Minden mást már úgyis felszívott a teste már ennyi idő alatt. Roppant kellemesnek érezte, ahogyan a tenger hullámai körbeölelték a testét és örömmel feküdt fel a víz tetejére. Azonban a gonoszkodásából semmi sem lett, révén Tubrok nem jött be a vízbe. Roppant morcosan nézett ki, ahogyan a párja bekiabált.
< - Hidd el, sokkal jobban fog fájni, ha így akarsz felsétálni a dómig! – kiáltott vissza. >
Ez tény és való volt, hogy igencsak fájdalmas lesz, főleg, hogy a homok nem fog leperegni és lehullani a földre, hanem ha olyan részen van, ahol tovább tud dörzsölődni, akkor ott véresre marhatja az adott felületet. De volt máris egy gonosz ötlete! Azonnal csatornát nyitott Maniac irányába és gondolatban kezdte el mondani, ami eszébe jutott.
~ Hozz létre Tubrok felett annyi édesvizet, amennyivel minden homok lejöhet róla. Egyszerre zúdítsd rá az egészet. ~
Közben elindult kifelé a tengerből és kíváncsian várta, hogy mi lesz Tubrok reakciója arra, amit Maniac „művelt” vele. Ha kellően szórakoztató volt az, akkor hangosan fel is nevetett azon, hogy miként járt a párja. A sima víz is csípős tudott lenni a kidörzsölődött részeken, így valószínűleg megkapta azt a reakciót, amit a sós víznél is szeretett volna. Az egész végén ugyanúgy elindulnak majd a dóm felé, ahol Ingrid kérdéseket is kapott. Csak néhány pillanatra gondolkodott el ezen mielőtt felelt volna.
< - Nagyon jó – kezdte. – Igazi kihívás, bár a világ „nagyjai” annyira számomra nem ijesztő, a többséget úgyis ismertem már. Mindig is a legmagasabb körökben mozogtam hála a származásomnak. Anya is a Hídon dolgozott kommunikációs tisztként, apa meg… őt tudod. Neked szerintem túl merev lenne a hely, a legkisebb hibáért már repülsz onnan, arról nem is beszélve, hogy Zsarnok is bármikor megjelenhet. Innen zajlik a teljes Birodalom és a Flotta irányítása is. Így egy-egy ember valószínűleg több hatalommal és felelősséggel bír, mint bármelyik földi államot vezető személy. Természetesen nem vagyunk sokan, alig száz fő dolgozik a hídon. Én a saját pozíciómban fajok sorsáról döntök egy személyben, persze úgy, hogy az a Birodalomnak is megfeleljen, de a célok elérésében szabadkezet kapok. Majd később személyesen is el kell látogatnom a szövetséges fajok anyabolygóira is, csak úgy, mint amikor hozzátok jöttem – itt felnevetett. – De nem fogok úgy tenni, mint nálatok, nem fogom a helyi vezetőt elcsábítani. >
A végén még játékosan rá is kacsintott a párjára.
< - Nagyon sok szálon tartom a kapcsolatot a három fajjal, mert változó számban tárgyalunk velük. Valahol csak egy-két küldött van, máshol egy tanács, vagy éppen minden „törzs” külön személlyel tárgyal velünk. Mire vagy még kíváncsi? – érdeklődött. >
Közben valószínűleg a séta mellett megérkeznek a dómhoz is, az italt, amit kínált neki a férfi kis fejrázással utasította el, mert tudta, hogy Tubroknak itt jobban kell ez, mint neki. Amint megérkeztek a dómhoz Ingrid az ajtót ki is nyitotta, ami behúzódott a falba, így bemehettek. Egy rövid átvezető folyosó után már a benti részben lehettek, ahol roppant zöld környezet fogadta őket. Bent melegebb volt, mint kint és sokkalta párásabb. Tubrok számára furcsa madarak által kiadott zajokat lehetett hallani a távolból és soha sem látott madarak repültek el felettük. Trópusi lepkék repkedtek mindenfelé, gyönyörű orchideák, egyéb virágok látszottak, a fákon majmok ugráltak, kígyók látszottak, lajhárok. Az egész hely tele volt élettel.
< - Lehet, hogy kissé párás lesz neked a környezet – pillantott aggódva a párjára. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A szeretkezés után kikérte magának Ingrid, hogy mennyire is szemtelen a párja. Természetesen a választ sem szándékozta annyiban hagyni, hanem felelni óhajtott rá. Nem is ő maga lett volna, hogyha nem így tesz. Összeráncolta a szemöldökét és igyekezett roppant csúnyán nézni a férfira. Persze mindezt úgy, hogy Tubrok érezhesse, és könnyedén kivehesse belőle, hogy egyáltalán nem gondolja komolyan, csak játékból teszi mindezt. Mindazt, mintha észre sem vette volna, hogy a férfi hangjában és mozdulataiban itt volt, hogy ezentúl nem lesz ennyire szemtelen, mint most.
< - Én mindig nagyon szemtelen vagyok – kérte ki magának. – Más kérdés, hogy nem annyira a te károdra! >
Utalt arra, hogy a szemtelenkedésével ő maga soha sem akarta „dolgoztatni” a párját, mint Tubrok őt az előbbinél. Mindazonáltal tudta, hogy nem így várná el a másik, hogy rendbe hozza a kidörzsölődött széleket, hanem megkérné szépen, de Ingrid volt annyira szemtelen, hogy tényleg végi sétáltatatta volna így fel a házig a párját, csakhogy megtanulja, hogy higgye már el azt, amit mond, hogy homokban nem a legjobb szeretkezni. Most is magán is érezte a homokot, ahogyan a férfin is korábban. De amint ezen túl voltak, meg is érezte a férfi gondolatait, amikre felelt anélkül, hogy ki kellett volna mondania azokat. Az érdekelte volna azonban, hogy Tubroknak mi is a véleménye, hogy egy-egy gondolatát ki sem kell mondania, mert a nő a szexuális anyagáramlás miatt szinte a fejében olvas. Egyelőre ennek nem látta a jelét, ezért is érdekelte, csak azt látta, hogy a párja végig roppant figyelmesen hallgatja, mint minden esetben, amikor hosszabb ideig beszél. A visszatartó erővel kapcsolatban úgy volt Ingrid, hogy nem biztos, hogy lesz, révén látható fizikai jele nem lesz a terhességének, hacsak nem az tényleg, hogy a keblei nagyobbak egy kicsit.
< - Azért hoztam fel, mert nem biztos, hogy lesz visszatartó érzés – mosolyodott el. – Azért gondolom, mert ugye egyáltalán nem fog látszódni az, hogy gyermeket várok. Pár nappal a szülés előtt leszek olyan, mintha sima emberként túl sokat ettem volna és nagyon picit felpuffadtam volna. Ezen felül semmi mást nem fogsz látni, Greg esetében is így volt, ezért merem most is ezt így kijelenteni. És mivel ugye nem látod, hogy más lenne, az agyad sem feltétlen kapcsol, maximum, ha nagyon, de nagyon bebeszéled magadnak mindezt. >
Az egészet kivételesen roppant kedvesen mondta, nem gonoszodva és szemtelenül. A párja szavainak végét, ahogyan magában felelevenítette el is mosolyodott, főleg, hogy el is képzelte, amint úgy rohangál.
< - Kedves vagy – mosolygott – De szerintem, amilyen lusta vagy úgyis az androiddal hozatnál. >
Itt játékosan még Tubrok orrára is koppintott, ezzel nyomatékosítva a szavait. Azonban itt most tökéletes alkalom nyílt arra, hogy a korábban megfogalmazott kérdését feltegye.
< - Mennyire zavar, hogy olyan gondolatodra felelek, amit ki sem mondasz? – kérdezte. – Ha zavar, akkor igyekszem nem kimondani, kimutatni azt, hogy megérzem őket az anyagáramlás miatt. >
Mostanra fújta ki nagyjából magát Tubrok is, ám előtte még felhozta, hogy akkor most a biodómot kellene megnézniük, vagyis azt fogják, végül is az volt a lehető legközelebb ide, így ott volt érdemes kezdeni. Legalább is a nő szerint.
< - Állatok és növények – felelte roppant szemtelenül. – Ami egy biodómban szokott lenni. >
Ezek után mind a ketten visszaöltöztek és Ingrid azonnal a tenger felé vette az útját, amibe fejessel bele is vetette magát, hogy így mossa le magáról a homokot. Minden mást már úgyis felszívott a teste már ennyi idő alatt. Roppant kellemesnek érezte, ahogyan a tenger hullámai körbeölelték a testét és örömmel feküdt fel a víz tetejére. Azonban a gonoszkodásából semmi sem lett, révén Tubrok nem jött be a vízbe. Roppant morcosan nézett ki, ahogyan a párja bekiabált.
< - Hidd el, sokkal jobban fog fájni, ha így akarsz felsétálni a dómig! – kiáltott vissza. >
Ez tény és való volt, hogy igencsak fájdalmas lesz, főleg, hogy a homok nem fog leperegni és lehullani a földre, hanem ha olyan részen van, ahol tovább tud dörzsölődni, akkor ott véresre marhatja az adott felületet. De volt máris egy gonosz ötlete! Azonnal csatornát nyitott Maniac irányába és gondolatban kezdte el mondani, ami eszébe jutott.
~ Hozz létre Tubrok felett annyi édesvizet, amennyivel minden homok lejöhet róla. Egyszerre zúdítsd rá az egészet. ~
Közben elindult kifelé a tengerből és kíváncsian várta, hogy mi lesz Tubrok reakciója arra, amit Maniac „művelt” vele. Ha kellően szórakoztató volt az, akkor hangosan fel is nevetett azon, hogy miként járt a párja. A sima víz is csípős tudott lenni a kidörzsölődött részeken, így valószínűleg megkapta azt a reakciót, amit a sós víznél is szeretett volna. Az egész végén ugyanúgy elindulnak majd a dóm felé, ahol Ingrid kérdéseket is kapott. Csak néhány pillanatra gondolkodott el ezen mielőtt felelt volna.
< - Nagyon jó – kezdte. – Igazi kihívás, bár a világ „nagyjai” annyira számomra nem ijesztő, a többséget úgyis ismertem már. Mindig is a legmagasabb körökben mozogtam hála a származásomnak. Anya is a Hídon dolgozott kommunikációs tisztként, apa meg… őt tudod. Neked szerintem túl merev lenne a hely, a legkisebb hibáért már repülsz onnan, arról nem is beszélve, hogy Zsarnok is bármikor megjelenhet. Innen zajlik a teljes Birodalom és a Flotta irányítása is. Így egy-egy ember valószínűleg több hatalommal és felelősséggel bír, mint bármelyik földi államot vezető személy. Természetesen nem vagyunk sokan, alig száz fő dolgozik a hídon. Én a saját pozíciómban fajok sorsáról döntök egy személyben, persze úgy, hogy az a Birodalomnak is megfeleljen, de a célok elérésében szabadkezet kapok. Majd később személyesen is el kell látogatnom a szövetséges fajok anyabolygóira is, csak úgy, mint amikor hozzátok jöttem – itt felnevetett. – De nem fogok úgy tenni, mint nálatok, nem fogom a helyi vezetőt elcsábítani. >
A végén még játékosan rá is kacsintott a párjára.
< - Nagyon sok szálon tartom a kapcsolatot a három fajjal, mert változó számban tárgyalunk velük. Valahol csak egy-két küldött van, máshol egy tanács, vagy éppen minden „törzs” külön személlyel tárgyal velünk. Mire vagy még kíváncsi? – érdeklődött. >
Közben valószínűleg a séta mellett megérkeznek a dómhoz is, az italt, amit kínált neki a férfi kis fejrázással utasította el, mert tudta, hogy Tubroknak itt jobban kell ez, mint neki. Amint megérkeztek a dómhoz Ingrid az ajtót ki is nyitotta, ami behúzódott a falba, így bemehettek. Egy rövid átvezető folyosó után már a benti részben lehettek, ahol roppant zöld környezet fogadta őket. Bent melegebb volt, mint kint és sokkalta párásabb. Tubrok számára furcsa madarak által kiadott zajokat lehetett hallani a távolból és soha sem látott madarak repültek el felettük. Trópusi lepkék repkedtek mindenfelé, gyönyörű orchideák, egyéb virágok látszottak, a fákon majmok ugráltak, kígyók látszottak, lajhárok. Az egész hely tele volt élettel.
< - Lehet, hogy kissé párás lesz neked a környezet – pillantott aggódva a párjára. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 21 Jan. 2017, 00:25

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid további "vádjaira" Tubrok enyhén megrázza a fejét, jelezve egyet nem értését.
< - Én sem gondoltam komolyan a károdra való szemtelenkedést. >
Szögezi le Ragal, ha a nő szándékosan nem akarta az előbb megérteni a gesztusait. A további homokban fekvés és beszélgetés közepette felmerül Ingrid terhessége is, Miller itt emlékezteti a párját, hogy nem igen lesz külső jele a terhességének, amibe tényleg bele is gondol a férfi.
< - Valószínűleg be fogom beszélni magamnak... - gondolkodik hangosan. >
Minderre várja a nő további reakcióját, hátha máshogy szeretné. Ezután Ingrid rendkívül kedves szavai és a mosolya, nevetés rendkívül jól esnek Ragalnak, el is mosolyodik és boldogan pillant Ingridre. A komolyabb kérdésre megrázza a fejét.
< - Nem most kezdted. - mosolyodik el szélesen - Máskor is történt hasonló és nem zavar. Furcsa, amíg rá nem jövök, de nem zavar. Úgyis szereted ezt csinálni... >
Válaszol őszintén. Ebből Ingrid már tudhatja, hogy a párja eddig sem bánta és ezután sem fogja. Miután kifújták magukat tervezhetik a további programot, ami a biodómot és annak belsejét jelenti. Mindketten felkelnek, felveszik a ruháikat és indulnak lemosni magukról a homokot, pontosabban csak Ingrid, aki hamarosan kiszúrja a parton maradt társát. Nem is hagyja annyiban a dolgot, utasítja Maniac-et víz alkotására. A Mesterséges Intelligencia azonnal válaszol, sikeres volt a feladat, és abban a pillanatban már borul is a nagy vízgömb Tubrok nyakába. A férfi elterül a földön és hangosan kezd el nevetni. Rendkívül jókedvűen, nevetés közepette kiállt Ingridnek.
< - Nagyon gonosz Boszorka vagy! >
Még kineveti magát, aztán összeszedi az erejét és felkel a földről Tubrok, immáron homok mentesen. Ha Ingrid kiér a párja mellé az óceánból a párja megköszöni neki a "fürdőt" amit kapott. Immáron mindketten homoktól megtisztulva indulhatnak vissza, majd a biodómhoz, közben természetesen beszélgetnek.
< - Ennek örülök. - nevet fel Ingrid viccén a férfi - Földiként mindez hidd el ijesztőnek hangzik az embereknek. Mire vagyok még kíváncsi? Milyen egy napod? Milyen emberekkel dolgozol, mindenki professzionális, maximalista, olyanok amilyennek képzelted őket? Úgy néz ki a hely, mint a képeken? >
Érdeklődik tovább őszintén a férfi. Valóban örülne ha minden kérdésére választ kapna és így Ingrid munkájáról is többet megtudna. Időközben megérkeznek a biodómhoz és be is lépnek. Bent Tubrok alaposan körülnéz, körbe is fordul. Tetszik neki a látvány. Azonban az északi klímához szokott rocksolidos törzsfő a nagyon páros őserdei klímában azonnal mindenhol izzadni kezd, amit még eddig nem is tapasztalt. A kérdésre már megtörli a homlokát.
< - Már most leizzadtam. - vallja be a férfi - Semmi gond, emiatt ne szakítsunk meg semmit. >
Jelenti ki és örömmel várja, hogy Ingrid tovább vezesse, vagy bármi mást amit a nő tervezett. Szívesen körbe megy a biodómon, a pára miatt úgyis le kell majd mosnia magát, úgyhogy amiatt már nem is aggódik. Ingrid a fák és a zöld növényzetben egyre beljebb haladva lassan egy látomást kezd látni, ha akarja akár elhessegetheti azt, ha éppen nem megfelelő az idő, vagy csak "áttetsző" képként pillanthat bele maga előtt. Egy hatalmas ünnepséget lát maga előtt, a tíz évenként megrendezett hatalmas birodalmi ünnepséget, parádéval, felvonulásokkal, fényekkel, mindenhol rombolóhajókkal, az Anyahajóval, rengeteg kisebb ünnepéllyel, HPI-s palotákkal. Minden pontosan olyan mint ahogyan lenni szokott, Ingrid barátai, ismerősei, kollégái is ott vannak. Egy dolog nem stimmel, a zene, semmi köze a HPI-s vagy birodalmi ízléshez, olyan mintha a Zuhanás előtti nyolcvanas évekből lenne egy túlzottan életvidám és optimista sláger. Az egész emiatt rendkívül groteszk, és Ingrid a zsigereiben érzi, merénylet készül valaki ellen. Az egész látomás néhány másodperc és eloszlik. Kívülről fel se tűnik igazán.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 21 Jan. 2017, 11:08
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingrid megjátszottan sértetten húzta fel az orrát és fordította el az arcát, hogy egy szavát sem hitte el annak, amit Tubrok az előbb mondott. közben gyengéden megérintette úgy, hogy érezhesse a párja, hogy köszöni mindezt és hálás azért, hogy ennyire figyel minderre. De mivel a játékot fenn akarta tartani, ha már látványosan a sértettet adta, akkor muszáj volt a szerepében megszólalnia is.
< - Persze, persze! – kérte ki magának vérig sértve. – Azért mondtad, hogy majd a kidörzsölődött részeidet meggyógyítsam, ha már voltál olyan mafla és botor, hogy nem hallgattál az idősebb és a bölcsebb szavára! >
Direkt még a szavai is olyanok voltak, hogy érződjék belőle a játékosság, mint mintha nem vette volna teljesen biztosra, hogy már az érintésből tudta Tubrok, hogy csak játék az egész helyzet és nem véresen komoly. A következő téma a terhesség volt és az, hogy a nő emlékeztette a párját, hogy miket is nem lesz majd célszerű majd idővel tenni, azon jót mosolygott, hogy be akarja beszélni magának a férfi, hogy óvatosnak kell lennie, nehogy kárt tegye, vagy Eyjolfban, vagy pedig a nőben, hiába is mondja folyamatosan, hogy ilyesmi nem fordulhat elő velük. Ezen téma közben jutott eszébe még egy fontos dolog, hogy nem zavarja-e a férfit az, hogy szinte olvas a gondolataiban és a ki nem mondott dolgokra felel hangosan, vagy máshogyan, így mindezt gyorsan meg is kérdezte. Az első mondatra bólintott, valóban nem most kezdte, de most esett le neki, hogy ezt csinálja, eddig is teljesen természetes volt számára, de az, hogy neki az, nem jelenti azt, hogy a párjának is. Figyelmesen hallgatta végig, hogy mit is mondott Tubrok, mert minden egyes kis apróság, dolog érdekelte ezzel kapcsolatban. Még a rezdülésekre is figyelt, hogy ugyanazt mondják-e, árulják-e el, mint a szavak. Szerencsére minden egybecsengett és nem is zavarta a férfit mindez, hanem elfogadta és nem zavarta, csak kissé furcsa volt neki, de ezt pedig a nő tudta, hogy idővel úgyis elmúlik, amikor megszokja a másik. Így el is mosolyodott mindezen és bólintott.
< - Rendben van – felelte kedvesen. – Akkor nem kell ügyelnem arra, hogy ne tegyek így. Ami a furcsaságot illeti, szerintem megszokod egy idő múlva és már furcsa sem lesz. Ha te is HPI-s lennél, ugyanúgy tudnál bennem olvasni a szexuális anyagáramlás miatt, mint én benned. >
Tette hozzá még egy kis érdekes plusz információnak mindezt. Ezek után azonban már Tubrok is kipihente, kifújta magát, így a gyors visszaöltözés után neki is indultak a tengernek. Vagyis csak Ingrid, mert szomorúan kellett konstatálnia, hogy egyedül vetette bele magát a hullámokba, mert a párjának gondjai voltak. Aminek hangot is adott, erre máris támadt egy ötlete, mindezt pedig ki is viteleztette Maniac-el. Az eredménye az egésznek, hogy Tubrok nevetve terült el a földön a nyakába zúduló víznek köszönhetően. Szerencsére jól vette le a férfi az egészet és jót nevetett ő maga is az egészen.
< - Nem, csak gondolok az egészségedre! – kiabált ki roppant gonosz és szemtelen hangon. >
Még figyelte, amíg nevetett a férfi a földön, igazából örült annak, hogy az esés közben nem sérült meg a párja, az kellemetlen lett volna, de szerencsére a homok elég puha volt. Hamarosan pedig saját maga is kiment a vízből és el is indultak a biodómhoz. Amíg haladtak, addig Ingrid válaszolt, egészen hosszasan a kapott kérdésre. Igazából nem nagyon tudta, hogy miről is kellene mesélnie, hiszen ugyan még nem volt rutin a számára a dolog, de úgy érezte, hogy mindig is erre készült. Elgondolkodott a kérdéseken, majd válaszolni is kezdett.
< - Ülök az irodámban, olvasom az aktákat – mosolygott. – Főleg. Egyelőre egyedül dolgozok, csak kinéztem az embereket és kiválasztottam, hogy kikkel akarok együtt dolgozni, optimálisan, Maniac segítségével, hogy kik lennének megfelelőek. Később tárgyalásokat kell folytatnom a küldöttekkel, azokkal, akik ott vannak az Anyahajón, elintézni, hogy több joga legyen a feljövő idegeneknek, de mégse sértse az Anyahajó szabályzatát, ezt kidolgozni. Sok flottás tiszt, főleg magas rangúak tartanak idegen fajból szeretőket, nekik kell kidolgoznom a dolgaikat. Igen, mindenki olyan, hiszen e szerint vannak kiválogatva. A sajátjaim közül, ha valaki nem a legjobbat fogja nyújtani kirúgom. Egy külön szép nagy tágas kéthelységes irodám van, ami közvetlen a Híd központi részéről lenyíló folyosón van. Természetesen a központi részen is van helyem, de mégis egyszerűbb az irodában dolgozni, ahol nem zavarok senkit sem. >
Az utolsó résznél, kérdésnél megakadt néhány pillanatra, nem is tudta, hogy mit feleljen.
< - Vannak képek a Hídról? – kérdezte meglepetten. – Soha sem néztem utána ilyennek, így nem tudom sajnos. Ha majd hazamentünk és mutatsz képet, akkor tudok véleményt formálni minderről. >
Közben megérkeztek és be is mentek az épületbe, ott rögtön fel is tűnt Ingridnek, hogy valóban nem túl barátságos a környezet Tubroknak, mert már most nagyon megizzadt. Így Maniac-el gondolati úton létre is hozatott egy izzadtásfogó törölközőt és átnyújtotta azt a párjának, hogyha már izzad és azzal úgysem nagyon tud mit kezdeni, legalább ne csorogjon végig a bőrén. Ha ez megvolt, akkor indult tovább, hogy mutassa a helyet. Az hamar nyilvánvaló lehetett Tubrok számára is, hogy körbe haladnak, megmutatta Ingrid azt is, hogy miért. A belső résztől egy láthatatlan energiamező választotta el őket, hogy a veszélyesebb állatokat távol tartsa tőlük. Sok különböző állatot láthattak, mindenfelét, ami a trópusokon él és valószínűleg a férfi számára ismeretlenek, vagy csak az állatkertben láthatott effélét. Hatalmas kígyók, patás vaddisznóhoz hasonlatos állatok is voltak itt, a fákon majmok, papagájok, megannyi lepke, más bogarak és rovarok. De még láthatóak voltak nagymacskák is, legalább is a kisebb testűek, amiket nem irtottak ki a Zuhanáskor. Így ocelot nagyságú macskafélék voltak itt. Egy egész komplex ökoszisztéma, nem beszélve a gyönyörű növényekről, virágokról. Ha Tubroknak valami ismeretlen volt, akkor Ingrid örömmel magyarázott, hogy mi micsoda, honnan lett idehozatva, hol volt korábban őshonos és efféléket.
Amíg ez történt, megérezte, hogy látomása lesz, nem akarta elhessegeti, már csak azért sem, mert lehetséges, hogy valami fontos dologról van, így belepillantott. Még előtte, ha szükséges volt, akkor feltette a kezét, hogy megállítsa Tubrokot, és ezen esetben nem csak „áttetszőként” nézett bele, hanem rendesen hagyta, hogy lássa. A megszokott 10 évenkénti felvonulás, ebben nem volt semmi furcsa, ott volt mindenki, aki fontos volt neki, minden az épületek, a rombolók, szóval minden rendben volt, aztán meghallotta a zenét. Ilyet már hallott korábban, főleg az Árnyék és Fagyhadseregnél, de még talán Ry-nak is ez volt a megszokott, bár már neki is túl korai és retro. Megismerte, hogy ez még a szüleinél is régebbi zene volt, a Zuhanás előttről ősrégi. Megborzongott, merénylet készült valaki ellen, egy valamit tudott hozzákötni a zenéhez, hogy egy ilyen időben élt alak követheti el a merényletet, aki már ekkor is élt. De ilyen elég sok volt mind a mai napig, a két hadsereg, akiknél tanult, megannyi Flottás tiszt, a Milícia tagjai, a Vex és a Drox tanácsosai is lehettek akár. Ha még az eltűnés előtt képes volt arra, hogy koncentrálva próbálja a megmerénylendő személyre koncentrálni, akkor megtette, ha nem volt már ideje, akkor ennyit látott.
< - Csak egy látomás, egy rövid – nézett Tubrokra mosolyogva. – Szeretnéd valamelyik állatot közelebbről is megismerni, esetleg megsimogatni? – érdeklődött kedvesen. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingrid megjátszottan sértetten húzta fel az orrát és fordította el az arcát, hogy egy szavát sem hitte el annak, amit Tubrok az előbb mondott. közben gyengéden megérintette úgy, hogy érezhesse a párja, hogy köszöni mindezt és hálás azért, hogy ennyire figyel minderre. De mivel a játékot fenn akarta tartani, ha már látványosan a sértettet adta, akkor muszáj volt a szerepében megszólalnia is.
< - Persze, persze! – kérte ki magának vérig sértve. – Azért mondtad, hogy majd a kidörzsölődött részeidet meggyógyítsam, ha már voltál olyan mafla és botor, hogy nem hallgattál az idősebb és a bölcsebb szavára! >
Direkt még a szavai is olyanok voltak, hogy érződjék belőle a játékosság, mint mintha nem vette volna teljesen biztosra, hogy már az érintésből tudta Tubrok, hogy csak játék az egész helyzet és nem véresen komoly. A következő téma a terhesség volt és az, hogy a nő emlékeztette a párját, hogy miket is nem lesz majd célszerű majd idővel tenni, azon jót mosolygott, hogy be akarja beszélni magának a férfi, hogy óvatosnak kell lennie, nehogy kárt tegye, vagy Eyjolfban, vagy pedig a nőben, hiába is mondja folyamatosan, hogy ilyesmi nem fordulhat elő velük. Ezen téma közben jutott eszébe még egy fontos dolog, hogy nem zavarja-e a férfit az, hogy szinte olvas a gondolataiban és a ki nem mondott dolgokra felel hangosan, vagy máshogyan, így mindezt gyorsan meg is kérdezte. Az első mondatra bólintott, valóban nem most kezdte, de most esett le neki, hogy ezt csinálja, eddig is teljesen természetes volt számára, de az, hogy neki az, nem jelenti azt, hogy a párjának is. Figyelmesen hallgatta végig, hogy mit is mondott Tubrok, mert minden egyes kis apróság, dolog érdekelte ezzel kapcsolatban. Még a rezdülésekre is figyelt, hogy ugyanazt mondják-e, árulják-e el, mint a szavak. Szerencsére minden egybecsengett és nem is zavarta a férfit mindez, hanem elfogadta és nem zavarta, csak kissé furcsa volt neki, de ezt pedig a nő tudta, hogy idővel úgyis elmúlik, amikor megszokja a másik. Így el is mosolyodott mindezen és bólintott.
< - Rendben van – felelte kedvesen. – Akkor nem kell ügyelnem arra, hogy ne tegyek így. Ami a furcsaságot illeti, szerintem megszokod egy idő múlva és már furcsa sem lesz. Ha te is HPI-s lennél, ugyanúgy tudnál bennem olvasni a szexuális anyagáramlás miatt, mint én benned. >
Tette hozzá még egy kis érdekes plusz információnak mindezt. Ezek után azonban már Tubrok is kipihente, kifújta magát, így a gyors visszaöltözés után neki is indultak a tengernek. Vagyis csak Ingrid, mert szomorúan kellett konstatálnia, hogy egyedül vetette bele magát a hullámokba, mert a párjának gondjai voltak. Aminek hangot is adott, erre máris támadt egy ötlete, mindezt pedig ki is viteleztette Maniac-el. Az eredménye az egésznek, hogy Tubrok nevetve terült el a földön a nyakába zúduló víznek köszönhetően. Szerencsére jól vette le a férfi az egészet és jót nevetett ő maga is az egészen.
< - Nem, csak gondolok az egészségedre! – kiabált ki roppant gonosz és szemtelen hangon. >
Még figyelte, amíg nevetett a férfi a földön, igazából örült annak, hogy az esés közben nem sérült meg a párja, az kellemetlen lett volna, de szerencsére a homok elég puha volt. Hamarosan pedig saját maga is kiment a vízből és el is indultak a biodómhoz. Amíg haladtak, addig Ingrid válaszolt, egészen hosszasan a kapott kérdésre. Igazából nem nagyon tudta, hogy miről is kellene mesélnie, hiszen ugyan még nem volt rutin a számára a dolog, de úgy érezte, hogy mindig is erre készült. Elgondolkodott a kérdéseken, majd válaszolni is kezdett.
< - Ülök az irodámban, olvasom az aktákat – mosolygott. – Főleg. Egyelőre egyedül dolgozok, csak kinéztem az embereket és kiválasztottam, hogy kikkel akarok együtt dolgozni, optimálisan, Maniac segítségével, hogy kik lennének megfelelőek. Később tárgyalásokat kell folytatnom a küldöttekkel, azokkal, akik ott vannak az Anyahajón, elintézni, hogy több joga legyen a feljövő idegeneknek, de mégse sértse az Anyahajó szabályzatát, ezt kidolgozni. Sok flottás tiszt, főleg magas rangúak tartanak idegen fajból szeretőket, nekik kell kidolgoznom a dolgaikat. Igen, mindenki olyan, hiszen e szerint vannak kiválogatva. A sajátjaim közül, ha valaki nem a legjobbat fogja nyújtani kirúgom. Egy külön szép nagy tágas kéthelységes irodám van, ami közvetlen a Híd központi részéről lenyíló folyosón van. Természetesen a központi részen is van helyem, de mégis egyszerűbb az irodában dolgozni, ahol nem zavarok senkit sem. >
Az utolsó résznél, kérdésnél megakadt néhány pillanatra, nem is tudta, hogy mit feleljen.
< - Vannak képek a Hídról? – kérdezte meglepetten. – Soha sem néztem utána ilyennek, így nem tudom sajnos. Ha majd hazamentünk és mutatsz képet, akkor tudok véleményt formálni minderről. >
Közben megérkeztek és be is mentek az épületbe, ott rögtön fel is tűnt Ingridnek, hogy valóban nem túl barátságos a környezet Tubroknak, mert már most nagyon megizzadt. Így Maniac-el gondolati úton létre is hozatott egy izzadtásfogó törölközőt és átnyújtotta azt a párjának, hogyha már izzad és azzal úgysem nagyon tud mit kezdeni, legalább ne csorogjon végig a bőrén. Ha ez megvolt, akkor indult tovább, hogy mutassa a helyet. Az hamar nyilvánvaló lehetett Tubrok számára is, hogy körbe haladnak, megmutatta Ingrid azt is, hogy miért. A belső résztől egy láthatatlan energiamező választotta el őket, hogy a veszélyesebb állatokat távol tartsa tőlük. Sok különböző állatot láthattak, mindenfelét, ami a trópusokon él és valószínűleg a férfi számára ismeretlenek, vagy csak az állatkertben láthatott effélét. Hatalmas kígyók, patás vaddisznóhoz hasonlatos állatok is voltak itt, a fákon majmok, papagájok, megannyi lepke, más bogarak és rovarok. De még láthatóak voltak nagymacskák is, legalább is a kisebb testűek, amiket nem irtottak ki a Zuhanáskor. Így ocelot nagyságú macskafélék voltak itt. Egy egész komplex ökoszisztéma, nem beszélve a gyönyörű növényekről, virágokról. Ha Tubroknak valami ismeretlen volt, akkor Ingrid örömmel magyarázott, hogy mi micsoda, honnan lett idehozatva, hol volt korábban őshonos és efféléket.
Amíg ez történt, megérezte, hogy látomása lesz, nem akarta elhessegeti, már csak azért sem, mert lehetséges, hogy valami fontos dologról van, így belepillantott. Még előtte, ha szükséges volt, akkor feltette a kezét, hogy megállítsa Tubrokot, és ezen esetben nem csak „áttetszőként” nézett bele, hanem rendesen hagyta, hogy lássa. A megszokott 10 évenkénti felvonulás, ebben nem volt semmi furcsa, ott volt mindenki, aki fontos volt neki, minden az épületek, a rombolók, szóval minden rendben volt, aztán meghallotta a zenét. Ilyet már hallott korábban, főleg az Árnyék és Fagyhadseregnél, de még talán Ry-nak is ez volt a megszokott, bár már neki is túl korai és retro. Megismerte, hogy ez még a szüleinél is régebbi zene volt, a Zuhanás előttről ősrégi. Megborzongott, merénylet készült valaki ellen, egy valamit tudott hozzákötni a zenéhez, hogy egy ilyen időben élt alak követheti el a merényletet, aki már ekkor is élt. De ilyen elég sok volt mind a mai napig, a két hadsereg, akiknél tanult, megannyi Flottás tiszt, a Milícia tagjai, a Vex és a Drox tanácsosai is lehettek akár. Ha még az eltűnés előtt képes volt arra, hogy koncentrálva próbálja a megmerénylendő személyre koncentrálni, akkor megtette, ha nem volt már ideje, akkor ennyit látott.
< - Csak egy látomás, egy rövid – nézett Tubrokra mosolyogva. – Szeretnéd valamelyik állatot közelebbről is megismerni, esetleg megsimogatni? – érdeklődött kedvesen. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 25 Jan. 2017, 21:59

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid gyengéd érintéseivel gondoskodik arról, hogy Tubrok tudja csak játszik vele. Ez nem csak nagyon jól esik a férfinek, érezhetően, hanem most már biztos lehet benne, Ingrid csak játszik vele és nem gondolja komolyan. Részt véve a játékban Ragal is elfordítja a fejét a nőétől.
< - Úgy látom mindenen képes vagy megsértődni! - jelenti ki a férfi játékos "szigorral" >
A férfi szavaiból is érződik, hogy nem gondolja komolyan, akárcsak Ingrid. Mialatt egymáson fekszenek a homokban kellemesen beszélgetnek és ezalatt merül fel Ingridbe mennyire zavarhatja a párját, hogy olvas a gondolataiban. Szerencsére a férfit ez szinte egyáltalán nem zavarja, maximum néha meglepi. A nő szavaira Ragal elmosolyodik.
< - Ami azt illeti sokszor anélkül is tudok olvasni benned. >
Mondja kedvesen, finoman és őszinte mosollyal a férfi. Miután Tubrok kifújta magát a pár felöltözik és elindul lemosni magát. Pontosabban csak Ingrid megy be az óceánba, Tubrok kint marad, de így sem marad ki a jóból, mert Ingrid igencsak morcossá válik és Maniac által egy nagy adag vizet zúdít a férfi nyakába. Mindez remekül elszórakoztatja mindkettejük. Ragal konkrétan földön nevet, ameddig össze nem szedi magát. Amint ez megtörtént együtt indulhatnak tovább, Séta közben Tubrok a munkájáról kérdezi Ingridet, aki készségesen válaszol mindenre. Ragal rendkívül figyelmesen hallgatja őt és a fejében összerakja szépen Ingrid munkáját és hogy milyen is lehet. Mielőtt válaszolhatna Ingrid meglepődve teszi fel a kérdést, hogy vannak-e képek a Hídról. Ragal is meglepődik, nem máson mint Ingrid reakcióján és nevetve válaszol.
< - Vannak... persze hogy vannak. Zsarnok, Osborn, HPI, Anyahajó... mindenkit érdekel a Földön, mindenki tud róluk, rengeteg kép van róluk. >
Tájékoztatja a párját a férfi, közben figyeli a reakcióját, meglepi-e ez Ingridet. A séta után meg is érkeznek a biodómhoz, be is mennek. A környezet, főleg a klíma nem éppen Tubrok barátja, sőt, de Ingrid rendkívül figyelmes és kedves, rögtön készített egy törölközőt Maniac-al. A törölköző megjelenik a kezébe és át is nyújtja a párjának, aki mindezt kis meglepetéssel fogadja, meg is emeli a két szemöldökét.
< - Köszönöm. >
Mondja őszinte kedvességgel. Ingrid szívesen vezeti körbe a másikat a biodómon. Tubrok főleg nézelődik, illetve maga figyeli meg az állatokat és növényeket, nem érzi szükségét, hogy rákérdezzen a fajok nevére. Egyébként is nagyon tetszik neki az atmoszféra, az állatok jelenléte és látványa, elmerül az élményben. Ameddig Tubrok a biodóm környezetét élvezi Ingridnek egy rövid látomása támad. Teljesen átéli a látomást, elmerül benne és így mindent lát. A merénylő személyét nem tudja koncentrációval előhívni, de a megérzése alapján nem egy személyről van és nem is kettőről. Ennyit képes felidézni mielőtt a látomás szertefoszlik. Szerencsére minimum kilenc éve van még utána járni a látomásnak, ha az ünnepség valóban azaz ünnepség amire a nő gondol. Ragal valóban csak akkor szerez tudomást a látomásról, mikor Ingrid említi.
< - Nem zavart meg? >
Érdeklődik Ragal a párja után. De Ingrid rögtön fel is tesz egy másik kérdést. Az állatok megsimogatása, megismerése nagyon is tetszik Tubroknak, kiül egy kis mosoly az arcára. Az ujjával a nagyobb macskafélék egyikére mutat és rajta is tartja az ujját.
< - Szeretném megsimogatni a nagymacskákat. - itt megáll egy pillanatra - Ugye ez nem egy nagyon ártalmas ötlet? >
Kérdez végül vissza nevetve, nem tudja mennyi árthatnak neki az itteni állatok, ha egymáshoz tudnak érni. Jókedvűen és lelkesen várja Ingrid válaszát, remélem az ötletét tényleg meg tudják valósítani. Szívesen megsimogatja az összes nagymacskát, amit csak lehet. Tubrok türelmesen vár a nő reakciójára és utána is Ingrid vezetését követi, akárcsak eddig, hiszen Miller van otthon a szigeten és ő tudja vezetni a párját. Mialatt mindez történik néhányszor letörli a teste különböző részeiről az izzadtságot minden alkalommal megkönnyebbülve.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 26 Jan. 2017, 10:08
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Szerencsére nem kellett megbánnia azt, hogy még érintésekkel is tudomására hozta a férfinak, hogy mindez csak játék, mert lehet, hogy a szavakból nem jött volna rá teljesen, hanem minderre is szükség volt. Ha nem teszi meg, akkor lehet, hogy teljesen félreértette volna a párja az egészet, amit viszont egyáltalán nem akart. Így viszont Tubrok is belement a játékba és Ingrid szavait még viszonozta is. Szerencsére remekül tudott színészkedni, így nem nevetett fel azon a válaszon, amit kapott a férfitól, hogy mindenen megtud sértődni. Erre pedig volt egy igencsak frappáns és teljesen nyilvánvaló válasza, hogy mit is fog felelni.
< - Ez csak természetes, hiszen nő vagyok! – mondta úgy, mintha mindez teljesen normális lenne. >
Meg teljesen hétköznapi, részben tényleg az volt, hiszen nagyon sok nő viselkedett úgy, ahogyan azt most ő maga kifigurázta, de nála messze nem volt jellemző mindez, de azért a kis játékba remekül beleillett. A következőben a „gondolatolvasás” témája merült fel, mert Ingrid úgy vélte, hogy ez egy kényesebb téma lehet, így muszáj volt felhoznia, hogy megtudja, hogy kell-e változtatnia azon, ahogyan ezt a részt. Szerencsére nem zavarta a párját mindez, így nem kellett felhagynia mindezzel. A férfi szavaira bólintott, hogy érti, hogy mire is gondol, bár ez ennél jócskán összetettebb volt, így úgy érezte, hogy még egy kicsit magyarázatra szorul mindez. Az egy dolog volt, hogy így olvastak egymásban, főleg, hogy Ingrid megígérte a párjának, hogy nem fogja elrejteni az érzéseit, mert az zavarta Tubrokot, de a szexuális-anyagáramlás okozta „megérzések” másikban való olvasás még könnyebbé tette a dolgokat akkor is, ha a nőnek egyébként sem nagyon lett volna szüksége minderre az élettapasztalata miatt.
< - Persze, de ez így más – felelte. – Hogy is tudnám jól leírni? Olyan, mintha hallanám a ki nem mondott gondolataidat egy az egyben. Mindent érzek, ami megfordul a fejedben, így pontosan tudom azt is, hogy mikor nem bírsz magaddal. >
A végén még pajkosan rá is koppintott a párja orrára mielőtt felkelt róla, hogy felöltözzön. Itt egy roppant mókás és vicces jelenet következett, hiszen Tubrok nem ment be az óceánba, így egy nagy adag víz zúdult rá a feje felől, hála Maniac „szorgos” közreműködésének. Ezen mind a ketten jót nevettek, majd ahogyan összeszedték magukat indulhattak is következő célállomás, a biodóm irányába. Amíg haladtak természetesen beszélgettek egymással, Ingrid készségesen válaszolt a munkájával kapcsolatos dolgokra, hogy milyen a hely, kikkel találkozhat, mit csinál, milyenek lesznek a leendő munkatársai. És még az is megtörtént, amire nem hitte, hogy megfog valaha az pedig az, hogy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban Tubrok képes volt meglepni őt. Azzal persze tisztában volt, hogy érdekli az embereket a Birodalmi elit, mert ki ne lenne ezekre kíváncsi, de az, hogy képek is vannak egy olyan helyről, amit soha sem láthattak, és még a Birodalomban is csak nagyon kevesen tudnak ez lepte meg. Persze abban biztos volt, hogy ezek amúgy is csak fantázia rajzok, a pont említett Osborn nem, hiszen neki eléggé közismert ábrázata van a Flottát népszerűsítő képeken, vele egybeforrt a Flotta az elmúlt több mint ezer év alatt.
< - Persze, tudom, hogy közismertek – bólintott. – Csak nekem ezek olyan megszokott, hétköznapi dolgok, hogy talán ezért lepett meg. Bár a Zsarnokról készült fantáziarajzok és képek érdekelnének, hogy mégis miként képzelik az egyszerű emberek. Adamről nem nehéz képet találni, szerintem a megszokott Flottás képe kerülhetett ki a HPI-n kívülre is. Ha azt láttad, akkor már tudod azt is, hogy Cal miként néz ki, csak sokkal barátságosabbnak és jócskán fiatalabbnak néz ki – mosolyodott el. – Az Anyahajó… ha ügyes vagyok, akkor még azt is eltudom intézni, hogy eljöhess oda hozzám. Ha már az tisztek az O’xa szeretőket ott tartják, egy ember látogatása ellen nem lehet kifogásuk. >
Kacsintott a végén a párjára. Közben meg is érkeztek a dómhoz, ahova belépve a sarki hideghez szokott Tubrok már nem bírta az itteni légkört. Túlságosan meleg és párás volt neki az egész. Ha pedig tudta volna, hogy odakint csak az óceán miatt nem volt ilyen, mert egyébként pont ugyanez fogadta volna, akkor volt egy olyan érzése Ingridnek, hogy a párja rosszul lett volna. Csináltatott is gyorsan egy izzadtság felszívására alkalmas törölközőt, amit oda is nyújtott a férfinak. Látta és érezte is a kis meglepetést a párján, amikor átvette a törölközőt, ezen muszáj volt elmosolyodnia.
< - Ilyen a HPI-ban lenni, csak gondolsz egyet és Maniac máris létrehozza, amit akarsz – magyarázta. >
Amíg haladtak végül is nem kellett magyaráznia, Tubrok lelkesen figyelte és kémlelte a környezetet. Éppen ezért is hagyta, hogy a látomás magával ragadja, noha nem tartott sokáig és még a valóságot is látta mellette. A merénylőre próbált koncentrálni, de nem volt konkrét személy, több, sok személyt érzékelt. Mintha valamilyen csoportosulás akarta volna megtenni mindezt, azt tudta, hogy legalább nyolc év van még hátra mindehhez, hiszen már 1022 eleje volt. Persze nem is biztos, hogy a mostani elkövetkezendő ünnepségen lesz, hanem később. De ezzel a látomás szét is foszlott, ráadásul csak akkor tűnt fel az egész Tubroknak, amikor említette.
< - Nem, csak pár pillanatig tartott, egy merénylet lesz a HPI-ben, vagy a következő tíz éves évfordulón, vagy egy későbbi alkalommal. >
Tovább nem is vesztegette ezen az időt, hanem egyből 180 fokos szögben változtatott irányt a beszélgetésben és hozta fel, hogy nem szeretne-e Tubrok állatokat simogatni. Természetesen bele is ment a férfi, de még a veszélyességről is feltett egy kérdést. Ingrid tudta, hogy alapvetően az lenne, hiszen a jaguár és a fekete párduc is képes lenne embert ölni, még szerencse, hogy volt nekik egy Maniac-ük, aki megtudta őket szelidíteni ahhoz, hogy simogathatóak lehessenek.
< - Nem veszélyes, alapból az lenne, de Maniac miatt nem – nyugtatta a férfit. – Ha már itt tartunk… mik a kedvenc állataid? Ezekről még nem mesélték korábban. >
A fák között a dóm széléhez vezette Tubrokot Ingrid, egy ott kialakított kényelmesnek tűnő megfigyelőházhoz. Amint itt voltak, akkor gondolati úton utasította Maniac-et, hogy irányítsa ide a nagymacskákat a dómból, amikből két darab volt, egy sima jaguár és egy feketepárduc. Génkezeltek volna, így Ingridet ismerték már egészen pici koruk óta, azonfelül ivartalanok voltak, hogy ne szaporodjanak tovább. Noha alapból is szelídek voltak, Ingrid a biztonság kedvéért utasította Maniac-et, hogy tegye őket teljesen szelíddé – még jobban mint most – átmenetileg, hogy ne árthassanak Tubroknak. Ha mégis valamelyik támadni akarna, akkor tegye mozgásképtelenné őket. Amint ez megvolt, akkor hamarosan meg is kellett érkeznie a két jószágnak a ház „erkélyére, ahol le is feküdtek, és onnan figyelték Tubrokot és Ingridet.
< - Ők azok – mosolyodott el Ingrid. – Teljesen szelídek, nem fognak bántani. Gyere! >
Bíztatta a férfit, közben odasétált a két macskához és leguggolt mellettük, majd mind a kettejüket megsimogatta, akik lelkesen és boldogan dörgölőztek hozzá, szinte feldöntve Ingridet az erejük miatt.


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Szerencsére nem kellett megbánnia azt, hogy még érintésekkel is tudomására hozta a férfinak, hogy mindez csak játék, mert lehet, hogy a szavakból nem jött volna rá teljesen, hanem minderre is szükség volt. Ha nem teszi meg, akkor lehet, hogy teljesen félreértette volna a párja az egészet, amit viszont egyáltalán nem akart. Így viszont Tubrok is belement a játékba és Ingrid szavait még viszonozta is. Szerencsére remekül tudott színészkedni, így nem nevetett fel azon a válaszon, amit kapott a férfitól, hogy mindenen megtud sértődni. Erre pedig volt egy igencsak frappáns és teljesen nyilvánvaló válasza, hogy mit is fog felelni.
< - Ez csak természetes, hiszen nő vagyok! – mondta úgy, mintha mindez teljesen normális lenne. >
Meg teljesen hétköznapi, részben tényleg az volt, hiszen nagyon sok nő viselkedett úgy, ahogyan azt most ő maga kifigurázta, de nála messze nem volt jellemző mindez, de azért a kis játékba remekül beleillett. A következőben a „gondolatolvasás” témája merült fel, mert Ingrid úgy vélte, hogy ez egy kényesebb téma lehet, így muszáj volt felhoznia, hogy megtudja, hogy kell-e változtatnia azon, ahogyan ezt a részt. Szerencsére nem zavarta a párját mindez, így nem kellett felhagynia mindezzel. A férfi szavaira bólintott, hogy érti, hogy mire is gondol, bár ez ennél jócskán összetettebb volt, így úgy érezte, hogy még egy kicsit magyarázatra szorul mindez. Az egy dolog volt, hogy így olvastak egymásban, főleg, hogy Ingrid megígérte a párjának, hogy nem fogja elrejteni az érzéseit, mert az zavarta Tubrokot, de a szexuális-anyagáramlás okozta „megérzések” másikban való olvasás még könnyebbé tette a dolgokat akkor is, ha a nőnek egyébként sem nagyon lett volna szüksége minderre az élettapasztalata miatt.
< - Persze, de ez így más – felelte. – Hogy is tudnám jól leírni? Olyan, mintha hallanám a ki nem mondott gondolataidat egy az egyben. Mindent érzek, ami megfordul a fejedben, így pontosan tudom azt is, hogy mikor nem bírsz magaddal. >
A végén még pajkosan rá is koppintott a párja orrára mielőtt felkelt róla, hogy felöltözzön. Itt egy roppant mókás és vicces jelenet következett, hiszen Tubrok nem ment be az óceánba, így egy nagy adag víz zúdult rá a feje felől, hála Maniac „szorgos” közreműködésének. Ezen mind a ketten jót nevettek, majd ahogyan összeszedték magukat indulhattak is következő célállomás, a biodóm irányába. Amíg haladtak természetesen beszélgettek egymással, Ingrid készségesen válaszolt a munkájával kapcsolatos dolgokra, hogy milyen a hely, kikkel találkozhat, mit csinál, milyenek lesznek a leendő munkatársai. És még az is megtörtént, amire nem hitte, hogy megfog valaha az pedig az, hogy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban Tubrok képes volt meglepni őt. Azzal persze tisztában volt, hogy érdekli az embereket a Birodalmi elit, mert ki ne lenne ezekre kíváncsi, de az, hogy képek is vannak egy olyan helyről, amit soha sem láthattak, és még a Birodalomban is csak nagyon kevesen tudnak ez lepte meg. Persze abban biztos volt, hogy ezek amúgy is csak fantázia rajzok, a pont említett Osborn nem, hiszen neki eléggé közismert ábrázata van a Flottát népszerűsítő képeken, vele egybeforrt a Flotta az elmúlt több mint ezer év alatt.
< - Persze, tudom, hogy közismertek – bólintott. – Csak nekem ezek olyan megszokott, hétköznapi dolgok, hogy talán ezért lepett meg. Bár a Zsarnokról készült fantáziarajzok és képek érdekelnének, hogy mégis miként képzelik az egyszerű emberek. Adamről nem nehéz képet találni, szerintem a megszokott Flottás képe kerülhetett ki a HPI-n kívülre is. Ha azt láttad, akkor már tudod azt is, hogy Cal miként néz ki, csak sokkal barátságosabbnak és jócskán fiatalabbnak néz ki – mosolyodott el. – Az Anyahajó… ha ügyes vagyok, akkor még azt is eltudom intézni, hogy eljöhess oda hozzám. Ha már az tisztek az O’xa szeretőket ott tartják, egy ember látogatása ellen nem lehet kifogásuk. >
Kacsintott a végén a párjára. Közben meg is érkeztek a dómhoz, ahova belépve a sarki hideghez szokott Tubrok már nem bírta az itteni légkört. Túlságosan meleg és párás volt neki az egész. Ha pedig tudta volna, hogy odakint csak az óceán miatt nem volt ilyen, mert egyébként pont ugyanez fogadta volna, akkor volt egy olyan érzése Ingridnek, hogy a párja rosszul lett volna. Csináltatott is gyorsan egy izzadtság felszívására alkalmas törölközőt, amit oda is nyújtott a férfinak. Látta és érezte is a kis meglepetést a párján, amikor átvette a törölközőt, ezen muszáj volt elmosolyodnia.
< - Ilyen a HPI-ban lenni, csak gondolsz egyet és Maniac máris létrehozza, amit akarsz – magyarázta. >
Amíg haladtak végül is nem kellett magyaráznia, Tubrok lelkesen figyelte és kémlelte a környezetet. Éppen ezért is hagyta, hogy a látomás magával ragadja, noha nem tartott sokáig és még a valóságot is látta mellette. A merénylőre próbált koncentrálni, de nem volt konkrét személy, több, sok személyt érzékelt. Mintha valamilyen csoportosulás akarta volna megtenni mindezt, azt tudta, hogy legalább nyolc év van még hátra mindehhez, hiszen már 1022 eleje volt. Persze nem is biztos, hogy a mostani elkövetkezendő ünnepségen lesz, hanem később. De ezzel a látomás szét is foszlott, ráadásul csak akkor tűnt fel az egész Tubroknak, amikor említette.
< - Nem, csak pár pillanatig tartott, egy merénylet lesz a HPI-ben, vagy a következő tíz éves évfordulón, vagy egy későbbi alkalommal. >
Tovább nem is vesztegette ezen az időt, hanem egyből 180 fokos szögben változtatott irányt a beszélgetésben és hozta fel, hogy nem szeretne-e Tubrok állatokat simogatni. Természetesen bele is ment a férfi, de még a veszélyességről is feltett egy kérdést. Ingrid tudta, hogy alapvetően az lenne, hiszen a jaguár és a fekete párduc is képes lenne embert ölni, még szerencse, hogy volt nekik egy Maniac-ük, aki megtudta őket szelidíteni ahhoz, hogy simogathatóak lehessenek.
< - Nem veszélyes, alapból az lenne, de Maniac miatt nem – nyugtatta a férfit. – Ha már itt tartunk… mik a kedvenc állataid? Ezekről még nem mesélték korábban. >
A fák között a dóm széléhez vezette Tubrokot Ingrid, egy ott kialakított kényelmesnek tűnő megfigyelőházhoz. Amint itt voltak, akkor gondolati úton utasította Maniac-et, hogy irányítsa ide a nagymacskákat a dómból, amikből két darab volt, egy sima jaguár és egy feketepárduc. Génkezeltek volna, így Ingridet ismerték már egészen pici koruk óta, azonfelül ivartalanok voltak, hogy ne szaporodjanak tovább. Noha alapból is szelídek voltak, Ingrid a biztonság kedvéért utasította Maniac-et, hogy tegye őket teljesen szelíddé – még jobban mint most – átmenetileg, hogy ne árthassanak Tubroknak. Ha mégis valamelyik támadni akarna, akkor tegye mozgásképtelenné őket. Amint ez megvolt, akkor hamarosan meg is kellett érkeznie a két jószágnak a ház „erkélyére, ahol le is feküdtek, és onnan figyelték Tubrokot és Ingridet.
< - Ők azok – mosolyodott el Ingrid. – Teljesen szelídek, nem fognak bántani. Gyere! >
Bíztatta a férfit, közben odasétált a két macskához és leguggolt mellettük, majd mind a kettejüket megsimogatta, akik lelkesen és boldogan dörgölőztek hozzá, szinte feldöntve Ingridet az erejük miatt.


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Pént. 27 Jan. 2017, 22:20

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid és Tubrok kellemesen fekszik a parton, közben egymással beszélgetnek és mint mindig most is játszanak egymással. Tubrok játékosan kifújja a levegőt, fölfelé belefújva saját hajába majd panaszkodva szólal meg.
< - Pfff... nők... >
Mondja teljesen "feladva" a dolgot, persze mindezt nem komolyan érti most sem. A továbbiakban Ingrid felhozza azt a kérdést, amit a párja ki sem mondott és pont emiatt kérdez rá arra, hogy zavarja-e mindez a párját, mikor válaszol ki nem mondott kérdéseire. Igaz kicsit későn kérdezte ezt meg a nő, de szerencsére Ragalt egyáltalán nem zavarja mindez. A nő utolsó szavaira Tubrok még felelne, de Ingrid az orrára koppint és felkel, így a férfi inkább magában tartja, nem olyan fontos. Miután felkeltek és felöltöztek lemossák magukról a rájuk tapadt homokot. Igaz csak Ingrid mártózik meg az óceánban, a párja egy nagy adag vizet kap a nyakába a nő utasítására. Ez a kis jelenet is rendkívül jó hangulatot vált ki. Ezután a biodóm felé veszik az irányt és a séta közben egymással beszélgetnek a szerelmesek. Ragal a munkahelyéről és a Hídról kérdezi a párját, sok mindent megtud, de a beszélgetés Ingrid számára is tartogat meglepetéseket. A nő további szavaira Tubrok ismét felnevet és átkarolja a nőt.
< - Ingrid... - mosolyodik el - Ezer év alatt rengeteg minden szivárgott, pontosan tudjuk mi földiek is hogyan néz ki Osborn, vagy a fia, és mivel pontosan tudjuk, hogy néz ki egy UP2-es és Zsarnok hozzájuk képest miben más... tudjuk hogyan néz ki. >
Próbálja győzködni Ingridet a férfi. Reméli mindez meggyőzi a nőt végre. Itt egy kicsit kivár majd válaszol a második felére Ingrid szövegének.
< - Remélem nem okoz kellemetlenséget mindez. Szívesen várok ha szükséges. >
Mondja a férfi némi féltésből, hiszen tényleg nem akar a párja terhére lenni. A séta végén megérkeznek a célhoz és belépnek a biodómba. Odabent trópusi, esőerdői környezet várja őket. A légkör nem túl kedvező a férfi számára, de Ingrid gyorsan orvosolja ezt a problémát és teremt egy törölközőt a párjának. A kis megjegyzésen elmosolyodik a férfi.
< - Nagyon kényelmes, túl kényelmes. >
Csipkelődik kicsit. Ingrid végigvezeti a párját a biodómon, Tubrok lelkesen követi őt és megcsodálja a biodóm környezetét, élővilágát. Ingridnek mindeközben egy rövid látomása támad, némileg sikerül is irányítania amit lát, de a látomás rövid időn belül szertefoszlik. Ragal csak akkor tud a látomásról mikor Miller említi neki, annyira rövid volt az egész. Tubrok még kérdezne, akarja tudni hogy minden rendben van-e, de mivel látja Ingrid nem akar erről beszélni és látványosan tovább is indul, inkább ezt annyiban hagyja egyelőre. A beszélgetés innentől tényleg egy fordulatot vesz, hirtelen az állatok megsimogatásáról beszélnek, Tubrok pedig nagyon is megdögönyözné a nagymacskákat. Elmondja az igényét és szerencsére Ingridtől pozitív választ kap. Igazából nem is nagy dolog az egész kivitelezése.
< - Remek! A kedvenc állatom? Mindig a prémes vándorállatok voltak, nincs kedvencem közülük. >
Válaszol örömmel a férfi miközben követi a nőt. A dóm szélén lévő megfigyelőházba mennek, Maniac odairányítja a génkezelt nagymacskákat. Tubrok védelmébe érdekében Ingrid további biztonsági intézkedéseket is csináltat Maniac-el. Amint a nagymacskák megérkeznek az erkélyre Ingrid roppant lelkesen pattan fel és hívja a párját is. Tubrok elmosolyodik és óvatosan követi Ingridet.
< - Hihetetlen. - jegyzi meg örömmel a férfi. >
Ingrid leguggol a macskákhoz, megsimogatja őket, akik hálából majdnem fel is döntik őt. Tubrok óvatosan lehajol és megsimogatja a jaguár fejét, csak a feje tetejét. Mivel jól viseli az állat, ezért a másikat is megsimogatja.
< - Nagyon szelídek. - jelenti ki Ragal Ingridre pillantva. >
A simogatás után Tubrok dögönyözi is az állatok fejét, vakargatja a fülüket és hasonlóak, amelyek láthatóan tetszenek az állatoknak.
< - Hogy hívják őket? - kérdezi meg. >
Egy idő után Tubrok úgy dönt jobban belemegy a játékba - látva tényleg szelídek az állatok - elkezdi a nagymacskákat, dögönyözni és birkózni velük. Emberkedik a nagy macskákkal, akik nem igazán tudják hogy mit csináljanak, könnyen lecsaphatnák a férfit, de nem teszik, helyette a nyávogásuk és az ordításuk közötti hangot adnak ki, jelet adva a furcsa kedvükről és ők is viszont birkóznak. Tubrok egészen addig elmegy, hogy az egyik nagymacska két lábon álljon és így birkózzanak egymással, átkarolva egymást. A másik nagymacskát teljes tömegével a vállaira veszi és úgy megpörgeti, persze csak játékosan. Mindettől Tubrok is elfárad és jaguárnak/párducnak sincs kedve azért a végtelenségig emberkedni a férfival.
< - Azt hiszem elfáradtam... >
Jelenti ki nevetve a férfi.
< - Milyen terveket szőttél még számomra? - érdeklődik kedvesen. >
Persze ha Ingrid kéri valamire, hogy azt ne tegye, akkor nem csinálja, nem folytatja, de reméli erre nem lesz szükség és birkózhat a nagymacskákkal.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 28 Jan. 2017, 10:48
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A játékot tovább folytatták, ahol végül is Ingrid kikérte magának, hogy azért sértődik meg mindenen, mert nőből van és ez női privilégiuma. A folytatáson is remekül szórakozott, ahogyan beletúrt a párja a hajába és még a levegőt is kifújta, végül pedig lemondóan mondta ki a válaszát. Jó néhány hosszú pillanatig úgy gondolta, hogy rá is fogja ezzel hagyni a dolgot Tubrokra, had örüljön a párja annak, hogy ez egyszer ő maga nyert, de végül beugrott egy frappáns válasz az elméjébe. Ezt pedig mégsem akarta magában tartani, mert tudta, hogy eléggé övön aluli ütés lesz a párjának, főleg ismerve azt, hogy a Rocksolid miként áll az androidokhoz és Tubrok a nőkhöz szexuális téren.
< - Végül is… - kezdte szándékosan hosszan itt elnyújtva és elharapva a mondatot. – Senki sem mondta, hogy nem kezdhetsz androidokkal és férfiakkal. Ezen esetben nem kell tartanod attól, hogy megsértődik a másik. >
Direkt roppant szemtelenül mondta mindezt és a végén még rá is öltötte a párjára a nyelvét, hogy nyomatékosítsa a szavait. Végül, amint mindennel végeztek el is indultak a biodóm irányába, ami a következő úticéljuk volt. Ahogyan haladtak Tubroknak igencsak sikerült meglepnie a nőt, aki nem is gondolta volna, hogy ennyire közismert szinte minden a HPI-ból, és mindent tudnak szinte az emberek, hogy miként néz ki. Soha sem foglalkozott effélével korábban. A tudatlansága láthatóan remekül szórakoztatta a párját, akitől az átölelést örömmel fogadta.
< - Jól van, na! – kérte ki magának. – Elhiszem, elhiszem, csak ugye mondtam, hogy nem sokat foglalkoztam földi dolgokkal az elmúlt több, mint háromszázötven évben, a Rocksolid figyelését leszámítva. Előtte sem nagyon, amikor a Milíciánál voltam, akkor pedig nem ez volt a fontos, hiszen a képzeletbeli lépcső legalsó fokáról indultam. >
Magyarázta, de érezhette Tubrok, hogy bőven elfogadta a párja érvelését és nem is állt szándékában megvétózni azt semmilyen módon sem. A második részt is felhozta, hogy örömmel megmutat mindent majd a férfinak, amit lehet és tud, és reméli, hogy kap engedélyt majd minderre, hogy az Anyahajóra vihesse őt látogatóba. Csak itt még először úgyis kellett az, hogy beszéljenek Cal és ő Greggel, hogy már így ismerhesse meg Tubrokot.
< - Nem, nem okoz – mondta. – Mit említettem, van egy teljes Anyahajó „szintem”. Mi nem a hajó közepében levő városban lakunk, hanem apa szintjén. A teljes szinten összesen Cal, Greg és én lakunk, és persze most már Yrsa és Gunny is, ha akar, de neki úgyis van saját lakrésze, Zsarnok lányaként elég sok kiváltsága van. Apa pedig szinte soha sincs otthon, mert ő vezeti az űrbéli dolgokat. Így mégis miért okozna gondot, kellemetlenséget? >
Kérdezte a végén mosolyogva, ezzel is érzékeltetve, hogy tényleg nem az és szeretné, ha a férfi is megnézhetné azt a helyet. Közben meg is érkeztek, ahol Ingrid máris egy törölközővel lepte meg a párját, hogy az izzadtságát azzal tudja kezelni. A csipkelődésre csak a nyelvét nyújtotta ki és haladhattak is tovább, hogy megnézzék a helyet. Közben még egy látomása is volt, de egyelőre nem tartotta fontosnak, így röviden összefoglalta a pár pillanatot, amit látott, majd haladt is tovább, hogy a nyaralást folytathassák tovább. Amíg haladtak, akkor az állatokra kérdezett rá a férfinél, hogy miket is szeret és megbeszélték, hogy lehetőséget kap Tubrok arra, hogy nagymacskákat simogasson, mert volt belőlük kettő is itt. Legalább megtudta azt is, hogy mik a kedvencei a párjának, prémes vándorállatok.
< - Kutyákkal, macskákkal és egyéb háziállatokkal hogy állsz? – érdeklődött. >
Végtére is ezek meg háziállatok voltak, egyelőre semmi ilyet nem látott a párjánál, így ezért is volt kíváncsi minderre. Pedig elég nagy volt a csarnok ahhoz, hogy lehessen tartani effélét, talán még egy akkora medence is befért volna oda, hogy egy kisebb bálnát, vagy delfint lehessen tartani odabent minden gond nélkül. Közben persze haladtak, elintézett mindent Maniac-el és meg is érkeztek a vadászházhoz, vadászleshez. A két állat hamarosan meg is jelent és onnan figyelték a párost. Ingrid természetesen szinte azonnal odasietett a két állathoz és hívta Tubrokot is. Ahogyan a dörgölőzéssel majdnem feldöntötték a jószágok Ingrid is felnevetett.
- Jól van, jól van, én is örülök, hogy látlak titeket – mosolygott. – Nekik közös nyelven beszélj, csak azt értik.
Kérte még meg a párját és figyelte, hogy miként is kezdi el őket simogatni a férfi és hogyan barátkozik.
< - A foltos – mutatott a jaguárra. – ő a hím, a neve Leo. A feketepárduc a nőstény, ő Bagira. Egy régi Zuhanás előtti „mese” alapján kapta a nevét, ahol úgyszintén Bagirának hívták a nősténypárducot. Egy kisfiúról szólt, akit állatok neveltek fel. Aranyos. >
Megvárta, amíg minderre reagál a párja, majd utána folytatta.
< - Kölyökként kaptam még őket, nem sokkal 60 után, mindig is szelídségre voltak nevelve. De most direkt megkértem Maniac-et, hogy teljesen tegye őket átmenetileg olyan szelíddé, hogy semmilyen esetben se akarják a karmaikat használni. Bármennyire kezesek, mégiscsak vadállatok és könnyedén megtudnának ölni, véletlenül is, óvintézkedések nélkül. Nyugodj meg, ha bántani akarnának, akkor Maniac megbénítja őket, hogy ez ne történhessen meg. >
Remélte, hogy mindezzel sikerült megnyugtatnia teljesen Tubrokot. Közben leült a teraszra és onnan figyelte, hogy mit is csinál Tubrok a macskákkal. Amikor azok furcsa hangokat adtak ki és nem tudták, hogy mit kezdjenek a helyzettel, akkor a jószágokat bátorította.
- Menjetek játszatok vele nyugodtan, de ne egyétek meg! – nevetett közben.
Figyelte a birkózást és azt is, hogy miként pörgeti meg a férfi a feje fölött a másikat. Mikor befejezték a játékot a két macska is lefeküdt nem messze a párostól és elkezdtek mosakodni, illetve egymást is mosdatni. Arra, hogy a férfi elfáradt Ingrid felnevetett.
< - Nem tudom, hogy mit vártál nagyjából két nyolcvankilós állattal való játék után – nevetett még mindig. >
Ahogyan rá lett kérdezve, hogy még mi volt mára programnak, Ingrid felpattant a földről energetikusan és még nyújtózott is egyet, hogy kinyújtsa az ülés során elgémberedett tagjait. Amint ez megvolt szólalt meg.
< - Amíg be nem sötétedik, addig úgy gondoltam, hogy megmutatom a teljes szigetet. Nem kell megijedned, láthattad a pályáját is a sziget belseje felé. Nem messze a dómtól beszállunk egy kényelmes tág fülkébe, és az visz körbe a szigeten, érintve minden fontosabb pontot. Persze, csak ha szeretnéd. >
Ha nem támogatja az ötletet Tubrok, akkor rákérdez, hogy mit is szeretne, de ha igen, akkor kézenfogja és kivezeti a dómból, és valóban nem messze tőle egy peron volt megtalálható. Itt több egyenként nagyjából öt méteres vonatkabin szerűség várakozott, amik teljesen áttetsző falúak voltak. Bent mozgatható székek, hogy egymás után legyenek, vagy éppen a falnál, egy mini bár is volt bent és ételt is lehetett kérni itt bent.
< - Remélem kíváncsi vagy – fordult még a férfi felé. – Szeretnél itt kint előtte, ezúttal nem egyszerre a nyakadba zúduló vízzel zuhanyozni? >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A játékot tovább folytatták, ahol végül is Ingrid kikérte magának, hogy azért sértődik meg mindenen, mert nőből van és ez női privilégiuma. A folytatáson is remekül szórakozott, ahogyan beletúrt a párja a hajába és még a levegőt is kifújta, végül pedig lemondóan mondta ki a válaszát. Jó néhány hosszú pillanatig úgy gondolta, hogy rá is fogja ezzel hagyni a dolgot Tubrokra, had örüljön a párja annak, hogy ez egyszer ő maga nyert, de végül beugrott egy frappáns válasz az elméjébe. Ezt pedig mégsem akarta magában tartani, mert tudta, hogy eléggé övön aluli ütés lesz a párjának, főleg ismerve azt, hogy a Rocksolid miként áll az androidokhoz és Tubrok a nőkhöz szexuális téren.
< - Végül is… - kezdte szándékosan hosszan itt elnyújtva és elharapva a mondatot. – Senki sem mondta, hogy nem kezdhetsz androidokkal és férfiakkal. Ezen esetben nem kell tartanod attól, hogy megsértődik a másik. >
Direkt roppant szemtelenül mondta mindezt és a végén még rá is öltötte a párjára a nyelvét, hogy nyomatékosítsa a szavait. Végül, amint mindennel végeztek el is indultak a biodóm irányába, ami a következő úticéljuk volt. Ahogyan haladtak Tubroknak igencsak sikerült meglepnie a nőt, aki nem is gondolta volna, hogy ennyire közismert szinte minden a HPI-ból, és mindent tudnak szinte az emberek, hogy miként néz ki. Soha sem foglalkozott effélével korábban. A tudatlansága láthatóan remekül szórakoztatta a párját, akitől az átölelést örömmel fogadta.
< - Jól van, na! – kérte ki magának. – Elhiszem, elhiszem, csak ugye mondtam, hogy nem sokat foglalkoztam földi dolgokkal az elmúlt több, mint háromszázötven évben, a Rocksolid figyelését leszámítva. Előtte sem nagyon, amikor a Milíciánál voltam, akkor pedig nem ez volt a fontos, hiszen a képzeletbeli lépcső legalsó fokáról indultam. >
Magyarázta, de érezhette Tubrok, hogy bőven elfogadta a párja érvelését és nem is állt szándékában megvétózni azt semmilyen módon sem. A második részt is felhozta, hogy örömmel megmutat mindent majd a férfinak, amit lehet és tud, és reméli, hogy kap engedélyt majd minderre, hogy az Anyahajóra vihesse őt látogatóba. Csak itt még először úgyis kellett az, hogy beszéljenek Cal és ő Greggel, hogy már így ismerhesse meg Tubrokot.
< - Nem, nem okoz – mondta. – Mit említettem, van egy teljes Anyahajó „szintem”. Mi nem a hajó közepében levő városban lakunk, hanem apa szintjén. A teljes szinten összesen Cal, Greg és én lakunk, és persze most már Yrsa és Gunny is, ha akar, de neki úgyis van saját lakrésze, Zsarnok lányaként elég sok kiváltsága van. Apa pedig szinte soha sincs otthon, mert ő vezeti az űrbéli dolgokat. Így mégis miért okozna gondot, kellemetlenséget? >
Kérdezte a végén mosolyogva, ezzel is érzékeltetve, hogy tényleg nem az és szeretné, ha a férfi is megnézhetné azt a helyet. Közben meg is érkeztek, ahol Ingrid máris egy törölközővel lepte meg a párját, hogy az izzadtságát azzal tudja kezelni. A csipkelődésre csak a nyelvét nyújtotta ki és haladhattak is tovább, hogy megnézzék a helyet. Közben még egy látomása is volt, de egyelőre nem tartotta fontosnak, így röviden összefoglalta a pár pillanatot, amit látott, majd haladt is tovább, hogy a nyaralást folytathassák tovább. Amíg haladtak, akkor az állatokra kérdezett rá a férfinél, hogy miket is szeret és megbeszélték, hogy lehetőséget kap Tubrok arra, hogy nagymacskákat simogasson, mert volt belőlük kettő is itt. Legalább megtudta azt is, hogy mik a kedvencei a párjának, prémes vándorállatok.
< - Kutyákkal, macskákkal és egyéb háziállatokkal hogy állsz? – érdeklődött. >
Végtére is ezek meg háziállatok voltak, egyelőre semmi ilyet nem látott a párjánál, így ezért is volt kíváncsi minderre. Pedig elég nagy volt a csarnok ahhoz, hogy lehessen tartani effélét, talán még egy akkora medence is befért volna oda, hogy egy kisebb bálnát, vagy delfint lehessen tartani odabent minden gond nélkül. Közben persze haladtak, elintézett mindent Maniac-el és meg is érkeztek a vadászházhoz, vadászleshez. A két állat hamarosan meg is jelent és onnan figyelték a párost. Ingrid természetesen szinte azonnal odasietett a két állathoz és hívta Tubrokot is. Ahogyan a dörgölőzéssel majdnem feldöntötték a jószágok Ingrid is felnevetett.
- Jól van, jól van, én is örülök, hogy látlak titeket – mosolygott. – Nekik közös nyelven beszélj, csak azt értik.
Kérte még meg a párját és figyelte, hogy miként is kezdi el őket simogatni a férfi és hogyan barátkozik.
< - A foltos – mutatott a jaguárra. – ő a hím, a neve Leo. A feketepárduc a nőstény, ő Bagira. Egy régi Zuhanás előtti „mese” alapján kapta a nevét, ahol úgyszintén Bagirának hívták a nősténypárducot. Egy kisfiúról szólt, akit állatok neveltek fel. Aranyos. >
Megvárta, amíg minderre reagál a párja, majd utána folytatta.
< - Kölyökként kaptam még őket, nem sokkal 60 után, mindig is szelídségre voltak nevelve. De most direkt megkértem Maniac-et, hogy teljesen tegye őket átmenetileg olyan szelíddé, hogy semmilyen esetben se akarják a karmaikat használni. Bármennyire kezesek, mégiscsak vadállatok és könnyedén megtudnának ölni, véletlenül is, óvintézkedések nélkül. Nyugodj meg, ha bántani akarnának, akkor Maniac megbénítja őket, hogy ez ne történhessen meg. >
Remélte, hogy mindezzel sikerült megnyugtatnia teljesen Tubrokot. Közben leült a teraszra és onnan figyelte, hogy mit is csinál Tubrok a macskákkal. Amikor azok furcsa hangokat adtak ki és nem tudták, hogy mit kezdjenek a helyzettel, akkor a jószágokat bátorította.
- Menjetek játszatok vele nyugodtan, de ne egyétek meg! – nevetett közben.
Figyelte a birkózást és azt is, hogy miként pörgeti meg a férfi a feje fölött a másikat. Mikor befejezték a játékot a két macska is lefeküdt nem messze a párostól és elkezdtek mosakodni, illetve egymást is mosdatni. Arra, hogy a férfi elfáradt Ingrid felnevetett.
< - Nem tudom, hogy mit vártál nagyjából két nyolcvankilós állattal való játék után – nevetett még mindig. >
Ahogyan rá lett kérdezve, hogy még mi volt mára programnak, Ingrid felpattant a földről energetikusan és még nyújtózott is egyet, hogy kinyújtsa az ülés során elgémberedett tagjait. Amint ez megvolt szólalt meg.
< - Amíg be nem sötétedik, addig úgy gondoltam, hogy megmutatom a teljes szigetet. Nem kell megijedned, láthattad a pályáját is a sziget belseje felé. Nem messze a dómtól beszállunk egy kényelmes tág fülkébe, és az visz körbe a szigeten, érintve minden fontosabb pontot. Persze, csak ha szeretnéd. >
Ha nem támogatja az ötletet Tubrok, akkor rákérdez, hogy mit is szeretne, de ha igen, akkor kézenfogja és kivezeti a dómból, és valóban nem messze tőle egy peron volt megtalálható. Itt több egyenként nagyjából öt méteres vonatkabin szerűség várakozott, amik teljesen áttetsző falúak voltak. Bent mozgatható székek, hogy egymás után legyenek, vagy éppen a falnál, egy mini bár is volt bent és ételt is lehetett kérni itt bent.
< - Remélem kíváncsi vagy – fordult még a férfi felé. – Szeretnél itt kint előtte, ezúttal nem egyszerre a nyakadba zúduló vízzel zuhanyozni? >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 29 Jan. 2017, 23:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Az Ingrid és Tubrok közti játék során Ingridnek roppant frappáns válasza van, amit el is süt. Sikeresen meglepi vele a párját, aki csak a játék kedvéért is túljátssza a meglepettségét. Ingrid oldalába bök.
< - Mintha nem tudnád nagyon jól, hogy a nőket szeretem. >
Kéri ki magának roppant önérzetesen. A játék végeztével mindketten - egyik vagy másik módon - megszabadulnak a rájuk tapadt homoktól, majd a biodóm irányába indulnak. A séta közben főleg Ingrid beszél a munkájáról, de Tubrok meglepi a nőt néhány új információval. Egy kicsit győzködni kell, de végül Ingrid elhiszi amit a párja mond neki. A szavakon Tubrok jót mosolyog.
< - Jól van... nem akartalak kizökkenteni, csupán meglepett hogy nem tudtad. >
Magyarázza a férfi és reméli Ingrid nem piszkálódásnak vélte mindezt. A továbbiakban továbbra is Ingrid munkahelyéről és lakhelyéről van szó, valamint Ragal odalátogatásáról. A férfi figyelmesen hallgatja amit a párja mondd neki.
< - Rendven van. Nem jelent kellemetlenséget. - ért egyet - Az Osborn családnak is van egy saját szintje ha jól gondolom, de Cal a ti szinteteken él veled és Greggel? >
Kérdez még rá erre egyáltalán nem tolakodó hangon, csak kíváncsian. A beszélgetés végén a séta végéhez is érnek és bemennek a biodómban. Bent a biodómban nem túl északias a klíma, ez érződik is Tubrokon, de szerencsére Ingrid ezt is megoldja. A probléma leküzdése után Miller körbevezeti a párját a biodómon. A dómban haladva látomása támad, amennyire tudja irányítja és kialakul egy "kép" a fejében, hogy mit is láthatott, de nem hagyja hogy mindez megzavarja a nyaralást, haladnak tovább. A háziállatokra vonatkozó kérdésen Tubrok elgondolkodik.
< - Volt mindkettő háziállatunk, mikor még gyerekek voltunk. Mindkettővel jól kijövök, habár az északi időjárást kevésbé szeretik a macskafélék. Az egzotikus állatokat általában el kell zárni, amit nem kedvelek. >
Ad teljes választ a férfi, hangján az érződik semlegesen áll a háziállatokhoz. Mindez természetesen azért téma, mert a pár most megy megsimogatni Ingrid két nagymacskáját a megfigyelő házban. Leo és Bagira majdnem feldöntik Ingridet mikor köszöntik őt. Tubrok óvatosan közeledik az állatokhoz, közben hallgatja Ingridtől a választ a kérdésére és a további információkat is.
- Leo és Bagira. Jól van, most már nem félek tőlük.
Mosolyodik el a férfi Ingridre pillantva. A kezdeti óvatos közeledés után nekilát dögönyözni a nagymacskákat, azután pedig szabályosan birkózni velük. A nagymacskák kezdetben nem tudják mit kezdjenek a helyzettel, éppen ezért bátorítja őket Ingrid, amely után belemennek a játékba. Tubrok egészen vicces dolgokat is tesz a macskákkal, szerencsére ez egyáltalán nem veszélyes és Ingrid számára roppant szórakoztató.
< - Nem vártam mást. >
Mosolyog továbbra is rendkívüli jókedvében Tubrok, miközben kifújja magát. Hamarosan rá is kérdez mit tervezett még a nő, akinek van is erre egy válasza és egy jó ötlete. Végighallgatja a tervet Ragal, láthatóan tetszik neki, bólint rá.
< - Szeretném. Nagyon jól hangzik. >
Mivel a másik igent mondott Ingrid kivezeti a párját a biodómból, egészen a pálya állomásáig, ahol már ott várja őket egy fülke. A rendkívül modern és letisztult designnal rendelkező fülke elnyeri Tubrok tetszését, szívesen fog utazni vele.
< - Persze hogy kíváncsi vagyok. - szögezi le a férfi - Igen, kéri is akartam egy zuhanyt, rám férne. >
Mint eddig is, Tubrok most is Ingridre vár és rá számít, milyen megoldást is kínál a nő. Akárhogyan, akárhol is, a zuhanyt nem nyújtja túl hosszúra, sőt rövidre fogja, csak lemossa magáról az izzadtságot, felfrissül és megszárítkozik. A tusolás után szívesen száll be a fülkébe és helyezkedik el az egyik széken Ingrid mellett. Persze ha állnak és körbesétálnak a kabinban, akkor így tesz, Ingrid mellett sétálgatva. Mindenesetre várja az indulást és hogy mit is fognak látni a szigetből, milyen lesz a túra. Az irányítás teljesen Ingrid kezében van, csakúgy mint az egész szigeten.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 30 Jan. 2017, 10:06
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A roppant frappáns válasszal sikerült azt a reakciót elérnie, amit szeretett volna, nagyon meglepte vele Tubrokot. Így most már a győzelem biztosan és teljes mértékben az övé volt. Az oldalba bökésen felnevetett, ezzel is kimutatva, hogy mennyire jól szórakozik. De erre most már tényleg nem felelt, mert akkor soha sem végeztek volna és még másnap is itt a parton lettek volna. Bár erős késztetést érzett arra, hogy még „hozzávágja”, hogy akkor nem nyavalyogna ennyit, hogyha így lenne, de végül is „lenyelte” mindezt és nem szólalt meg. Hamarosan pedig már úton is voltak a biodóm felé, ahol ő maga lepődött meg, hogy az emberek ennyire kíváncsiak arra, hogy miként is zajlik az élet a HPI-ben és mennyi mindent tudnak róla. Végtére is számára ez volt a hétköznapi, neki az volt az érdekes, hogy mások a HPI-n kívül miként élnek és nem fordítva. Még a Milíciánál sem nagyon érdeklődött a saját származási helye után, talán tényleg pont azért, mert onnan származott. Kedvesen rázta meg a fejét Tubrok szavaira és ő maga is elmosolyodott.
< - Nem zökkentettél ki – nyugtatta meg a férfit. – Csak tudod, hogy nekem az a megszokott és hétköznapi. Bele sem gondoltam, hogy ennyire érdekelhet másokat mindez. Főleg nem ennyi évvel a hátam mögött. >
Remélte, hogy ezzel teljesen érthető lesz, hogy miért is lepte meg az egész dolog őt. Mindenre kíváncsi lenne, csak éppen erre nem. Bár azt nem tagadhatta, hogy az Anyahajó hídja mindig is izgatta a fantáziáját, már csak azért is, mert oda tényleg csak az elit elitje mehetett és tudhatta meg, hogy milyen. Alig száz-kétszáz fő a teljes HPI és Flotta nagyságához képest irdatlan kevés volt. Ekkor hozta fel azt is ismét, hogy elfogja intézni, hogy Tubrok eljöhessen hozzá és megnézhesse az Anyahajót is. És igyekezett megnyugtatni arról is, hogy mindez nem okoz gondot számára és nem teher. A kérdésre bólintott.
< - Igen valami ilyesmi, hogy neki is van saját szintje, már Adamnek – helyeselt. – Cal ebből a szempontból inkább olyan, mint a HPI-s gyerekek, hogy a nagykorúság után, ha lehet egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a szüleikkel. Soha sem hivatkozik az apjára apaként, hanem csak Adamnek hívja, még kettőnk között is. Pontosan tudja, hogy milyen ember az apja és nem kedveli őt. És igen, egy szinten lakunk, ezt azt hiszem, hogy meséltem is, hogy egyik oldalon van az én kialakított lakrészem, a másikon az övé, középen pedig Gregé, hogy mind a ketten közel legyünk a fiúnkhoz. Remélem ez nem okoz neked problémát. >
Bízott benne, hogy így van, hiszen tényleg csak baráti és már-már testvéri kapcsolat fűzte Calhez, közel sem volt annyira szexuális a kapcsolatuk, mint Tubroknak és Erénának. Közben meg is érkeztek a dómhoz, ahol odabent Tubrokot nem túl kellemes légkör fogadta, főleg a hideg száraz időhöz szokott szervezetét. De egy törölközővel ez is kompenzálva lett, közben egy nagyon rövidke látomáson is túl volt Ingrid, majd ezt félretéve – ne rontsa el a kettesben töltött időt – inkább az állatok felé terelte a beszélgetést. Így megtudta, hogy a párjáéknak volt kutyájuk és macskájuk is korábban. Az egzotikus állatokon nem csodálkozott főleg nem arra, hogy így kell őket tartani. Itt azért sokkalta szabadabban lehetnek és a teljes szigetet bejárhatta a két nagymacska is, csak most voltak a dómban azért, hogy Tubrok őket is megnézhesse. De azt érezte, hogy teljesen semleges volt az állatokkal a férfi, így el is határozta már most, hogy valamikor változtat ezen és megfogja lepni egy kutyával. Az talán jobban illik hozzá, mint egy macska. A két macskát be is mutatta a férfinak, aki neki is állt játszani velük, aminek a végén igencsak kifáradt, a nagymacskák meg összekuporodva feküdtek le nem is olyan messze tőlük. Ekkor merült fel, hogy mi lenne a folytatás, ahol Ingrid fel is hozta, hogy szívesen megmutatná az egész szigetet, amihez gyalogolni sem kell, mert szerencsére van kötött pályás sikló, amivel végigmehetnek az egészen. Mielőtt azonban elindulhattak volna a zuhanyzás került szóba, hogy azt még szeretné megejteni a férfi.
Itt Ingrid nem akart visszamenni a házhoz, hiszen a visszafelé vezető úton úgyis újra leizzadna a párja, így inkább utasította Maniac-et, hogy itt kint hozzon létre egy zuhanyfülkét és hozzá való dolgokat, hogy a férfi letudjon tusolni. Ha már ezt megtette, akkor törölközőt és új háromnegyedes nadrágot is „tegyen” ki, hogy ne vizesben kelljen a járműre felszállni Tubroknak. Amint kész volt, akkor mindent el is tüntettetett, hogy ne legyenek útban később. A járműben már volt légkondicionáló, így kellemesen hűvös volt és le is tudtak ülni. A jármű pedig ekkor el is indult, elég gyorsan haladt, de még bőven annyira, hogy körbe lehessen nézni és a tájban gyönyörködni. Először erdős rész felett haladtak el, gyönyörű nagy tó is volt hátul a házak mögött, egy patak, a hegyhez érve sziklás terület, virágok, trópusi növények itt is, hatalmas állatok repkedtek erre, meg legelésztek a füvesebb résznél. A hegynél, amint áthaladtak mellette, között vízesések tarkították a területet. Amint átértek ezen már belátható volt a többi része is a szigetnek, ami egészen nagy volt. A hegyeknél az egyik részen egy nagyobb terület volt fástalanítva, az egész tetején egy épület volt és egy szerkezet, amivel vissza lehetett jutni a lejtő végéről a tetejére. Itt volt megállója is a járműnek.
< - Ez a sípálya, ha valaki síelni akarna, akkor Maniac tesz rá havat – magyarázta. >
Leérve a hegyről hatalmas sík területen száguldott át a vonat, olyan részen, ahol csak az egyik oldalon volt erdő a másikon nem. Itt még kerítés is védte a sima füves területet. Egy nagyobb ház itt is látszott nem messze a megállótól. Nagyobb testű jámbornak tűnő növényevők legelésztek mindenfelé egy nagyobb csorda. Leginkább szőrös, vonuló állatnak tűntek, mint amiket Tubrok szeret.
< - Az egész terület védett, hogy a vadállatok, amik felbukkannak ne támadhassák meg őket – mondta. – Noha nem lovak, de hasonlóképpen lehet rajtuk lovagolni, hogyha szeretnéd ezt is kipróbálni. Kezes, jámbor állatok, amik lehet, hogy ételként végeznének, hogyha szükség lenne erre. >
A vonat tovább haladt és újabb gyönyörűen kialakított parkok, erdőségek, régi romok voltak láthatóak, amiket beleptek a növények. Egy magaslaton kilátó is volt, és csillagvizsgáló. A sziget túlpartján egy vízisportoknak kialakított rész is fellelhető volt a megfelelő járművekkel. Mint motorcsónak, jetski, vizisí, szörf, vitorlás és lehetett volna még sorolni. Visszafele, ahogyan haladtak tovább másik útvonalon közlekedett a vonat, így tényleg minden látható volt. Egy hatalmas vadaspark szerűségen is végighaladt, ahol erőtérrel elválasztott nagy karámokban voltak láthatóak a helyi állatok. Bőven akkora részt kaptak, hogy ne tűnjön fel nekik az, hogy el vannak zárva, de így még védve is voltak egymástól. Újabb kertek is láthatóak voltak, erdőségek, patakok. Az egyik kisebb hegyes résznél egy melegvízű forrásnál kialakított fürdőző is látható volt, hogyha valaki ezzel szeretett volna élni. Nagyjából hetvenöt perccel később az induláshoz képest futott be a vonat ugyanoda, ahonnan indult, így már látszott tökéletesen, hogy az egésznek köralakú pályája volt. A megállás után Ingrid ki is szállt a járműből, már erősen kezdett eddigre sötétedni is.
< - Hogy tetszett? – érdeklődött. – Egy vacsorához mit szólnál? >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A roppant frappáns válasszal sikerült azt a reakciót elérnie, amit szeretett volna, nagyon meglepte vele Tubrokot. Így most már a győzelem biztosan és teljes mértékben az övé volt. Az oldalba bökésen felnevetett, ezzel is kimutatva, hogy mennyire jól szórakozik. De erre most már tényleg nem felelt, mert akkor soha sem végeztek volna és még másnap is itt a parton lettek volna. Bár erős késztetést érzett arra, hogy még „hozzávágja”, hogy akkor nem nyavalyogna ennyit, hogyha így lenne, de végül is „lenyelte” mindezt és nem szólalt meg. Hamarosan pedig már úton is voltak a biodóm felé, ahol ő maga lepődött meg, hogy az emberek ennyire kíváncsiak arra, hogy miként is zajlik az élet a HPI-ben és mennyi mindent tudnak róla. Végtére is számára ez volt a hétköznapi, neki az volt az érdekes, hogy mások a HPI-n kívül miként élnek és nem fordítva. Még a Milíciánál sem nagyon érdeklődött a saját származási helye után, talán tényleg pont azért, mert onnan származott. Kedvesen rázta meg a fejét Tubrok szavaira és ő maga is elmosolyodott.
< - Nem zökkentettél ki – nyugtatta meg a férfit. – Csak tudod, hogy nekem az a megszokott és hétköznapi. Bele sem gondoltam, hogy ennyire érdekelhet másokat mindez. Főleg nem ennyi évvel a hátam mögött. >
Remélte, hogy ezzel teljesen érthető lesz, hogy miért is lepte meg az egész dolog őt. Mindenre kíváncsi lenne, csak éppen erre nem. Bár azt nem tagadhatta, hogy az Anyahajó hídja mindig is izgatta a fantáziáját, már csak azért is, mert oda tényleg csak az elit elitje mehetett és tudhatta meg, hogy milyen. Alig száz-kétszáz fő a teljes HPI és Flotta nagyságához képest irdatlan kevés volt. Ekkor hozta fel azt is ismét, hogy elfogja intézni, hogy Tubrok eljöhessen hozzá és megnézhesse az Anyahajót is. És igyekezett megnyugtatni arról is, hogy mindez nem okoz gondot számára és nem teher. A kérdésre bólintott.
< - Igen valami ilyesmi, hogy neki is van saját szintje, már Adamnek – helyeselt. – Cal ebből a szempontból inkább olyan, mint a HPI-s gyerekek, hogy a nagykorúság után, ha lehet egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a szüleikkel. Soha sem hivatkozik az apjára apaként, hanem csak Adamnek hívja, még kettőnk között is. Pontosan tudja, hogy milyen ember az apja és nem kedveli őt. És igen, egy szinten lakunk, ezt azt hiszem, hogy meséltem is, hogy egyik oldalon van az én kialakított lakrészem, a másikon az övé, középen pedig Gregé, hogy mind a ketten közel legyünk a fiúnkhoz. Remélem ez nem okoz neked problémát. >
Bízott benne, hogy így van, hiszen tényleg csak baráti és már-már testvéri kapcsolat fűzte Calhez, közel sem volt annyira szexuális a kapcsolatuk, mint Tubroknak és Erénának. Közben meg is érkeztek a dómhoz, ahol odabent Tubrokot nem túl kellemes légkör fogadta, főleg a hideg száraz időhöz szokott szervezetét. De egy törölközővel ez is kompenzálva lett, közben egy nagyon rövidke látomáson is túl volt Ingrid, majd ezt félretéve – ne rontsa el a kettesben töltött időt – inkább az állatok felé terelte a beszélgetést. Így megtudta, hogy a párjáéknak volt kutyájuk és macskájuk is korábban. Az egzotikus állatokon nem csodálkozott főleg nem arra, hogy így kell őket tartani. Itt azért sokkalta szabadabban lehetnek és a teljes szigetet bejárhatta a két nagymacska is, csak most voltak a dómban azért, hogy Tubrok őket is megnézhesse. De azt érezte, hogy teljesen semleges volt az állatokkal a férfi, így el is határozta már most, hogy valamikor változtat ezen és megfogja lepni egy kutyával. Az talán jobban illik hozzá, mint egy macska. A két macskát be is mutatta a férfinak, aki neki is állt játszani velük, aminek a végén igencsak kifáradt, a nagymacskák meg összekuporodva feküdtek le nem is olyan messze tőlük. Ekkor merült fel, hogy mi lenne a folytatás, ahol Ingrid fel is hozta, hogy szívesen megmutatná az egész szigetet, amihez gyalogolni sem kell, mert szerencsére van kötött pályás sikló, amivel végigmehetnek az egészen. Mielőtt azonban elindulhattak volna a zuhanyzás került szóba, hogy azt még szeretné megejteni a férfi.
Itt Ingrid nem akart visszamenni a házhoz, hiszen a visszafelé vezető úton úgyis újra leizzadna a párja, így inkább utasította Maniac-et, hogy itt kint hozzon létre egy zuhanyfülkét és hozzá való dolgokat, hogy a férfi letudjon tusolni. Ha már ezt megtette, akkor törölközőt és új háromnegyedes nadrágot is „tegyen” ki, hogy ne vizesben kelljen a járműre felszállni Tubroknak. Amint kész volt, akkor mindent el is tüntettetett, hogy ne legyenek útban később. A járműben már volt légkondicionáló, így kellemesen hűvös volt és le is tudtak ülni. A jármű pedig ekkor el is indult, elég gyorsan haladt, de még bőven annyira, hogy körbe lehessen nézni és a tájban gyönyörködni. Először erdős rész felett haladtak el, gyönyörű nagy tó is volt hátul a házak mögött, egy patak, a hegyhez érve sziklás terület, virágok, trópusi növények itt is, hatalmas állatok repkedtek erre, meg legelésztek a füvesebb résznél. A hegynél, amint áthaladtak mellette, között vízesések tarkították a területet. Amint átértek ezen már belátható volt a többi része is a szigetnek, ami egészen nagy volt. A hegyeknél az egyik részen egy nagyobb terület volt fástalanítva, az egész tetején egy épület volt és egy szerkezet, amivel vissza lehetett jutni a lejtő végéről a tetejére. Itt volt megállója is a járműnek.
< - Ez a sípálya, ha valaki síelni akarna, akkor Maniac tesz rá havat – magyarázta. >
Leérve a hegyről hatalmas sík területen száguldott át a vonat, olyan részen, ahol csak az egyik oldalon volt erdő a másikon nem. Itt még kerítés is védte a sima füves területet. Egy nagyobb ház itt is látszott nem messze a megállótól. Nagyobb testű jámbornak tűnő növényevők legelésztek mindenfelé egy nagyobb csorda. Leginkább szőrös, vonuló állatnak tűntek, mint amiket Tubrok szeret.
< - Az egész terület védett, hogy a vadállatok, amik felbukkannak ne támadhassák meg őket – mondta. – Noha nem lovak, de hasonlóképpen lehet rajtuk lovagolni, hogyha szeretnéd ezt is kipróbálni. Kezes, jámbor állatok, amik lehet, hogy ételként végeznének, hogyha szükség lenne erre. >
A vonat tovább haladt és újabb gyönyörűen kialakított parkok, erdőségek, régi romok voltak láthatóak, amiket beleptek a növények. Egy magaslaton kilátó is volt, és csillagvizsgáló. A sziget túlpartján egy vízisportoknak kialakított rész is fellelhető volt a megfelelő járművekkel. Mint motorcsónak, jetski, vizisí, szörf, vitorlás és lehetett volna még sorolni. Visszafele, ahogyan haladtak tovább másik útvonalon közlekedett a vonat, így tényleg minden látható volt. Egy hatalmas vadaspark szerűségen is végighaladt, ahol erőtérrel elválasztott nagy karámokban voltak láthatóak a helyi állatok. Bőven akkora részt kaptak, hogy ne tűnjön fel nekik az, hogy el vannak zárva, de így még védve is voltak egymástól. Újabb kertek is láthatóak voltak, erdőségek, patakok. Az egyik kisebb hegyes résznél egy melegvízű forrásnál kialakított fürdőző is látható volt, hogyha valaki ezzel szeretett volna élni. Nagyjából hetvenöt perccel később az induláshoz képest futott be a vonat ugyanoda, ahonnan indult, így már látszott tökéletesen, hogy az egésznek köralakú pályája volt. A megállás után Ingrid ki is szállt a járműből, már erősen kezdett eddigre sötétedni is.
< - Hogy tetszett? – érdeklődött. – Egy vacsorához mit szólnál? >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 01 Feb. 2017, 01:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A biodómhoz tartó séta alatt a szerelmespár beszélget egymással. Tubroknak sikerül néhány új információval meglepnie Ingridet, akit meg is kell győzni arról, hogy tényleg vannak képek mindenféle Birodalomhoz köthető dologról. Tubrok meg is jegyzi, hogy nem azért mondta, hogy azzal kizökkentse a nőt. Ingrid természetesen nem zökkent ki, csak mindez számára nem megszokott, nem szokott ilyesmin gondolkodni. Ragal értését egy bólintással jelzi, de már nem szólal meg a témában. A beszélgetés további részében sem távolodik nagyon el a téma, Tubrok látogatása kerül szóba. A kérdésen elgondolkodik Tubrod de végül megrázza a fejét.
< - Ismerve a méreteket és távolságokat nálatok, nem lesz gond. >
Nyugtatja meg a párját. Mindazonáltal Ingrid és Cal kapcsolata valóban sokkal kevésbé testi, Tubrok és Eréna kapcsolatához képest, és mivel Ingrid sem talált problémát, így neki sincs oka. A biodómhoz megérkezve a beszélgetés is némileg lezárul. Bent a biodómban a klíma nem Ragalnak való, de Ingrid ezt könnyedén kompenzálja, hála a HPI-s technológiának. Ahogyan a párját vezeti körbe Millernek látomása támad, egy rövid, de velős. Próbál részleteket kideríteni és ez némileg sikerül is, ellenben nem akarja, hogy a látomás elrontsa a kellemes hangulatot közte és a párja között, ezért hamar továbblendül a témán. Az állatokról, háziállatokról kérdezgeti Tubrokot, miután megtudja nagyjából hogyan is áll a párja hozzájuk, eldönti hogy beszerez majd a férfinek egy kutyát. A biodómban a körülvezetés és az élővilág megcsodálása után a két nagymacskával Leoval és Bagirával foglalkoznak. Tubrok megismerkedik a két macskával és játszik is velük, eléggé belelovalva magát. Ezután merül fel a kérdés Ragalban, mi is lesz a folytatás. Ingridnek mindenre remek ötlete van, a kötött pályás járművön megkerülni a szigetet. Előtte még azonban Tubrok letusolna. Ingrid létre is hozat egy zuhanyzót Maniac-el. A zuhanyzó ezúttal nem rögtön jelenik meg, hanem a már meglévő padlóból épül ki, mindez sokkal természetesebb az emberi felfogásnak. Tubrok nagyon gyorsan lemossa magát és felveszi a száraz ruhákat, amiket meg is köszön Ingridnek. Végül mindketten el tudnak helyezkedni a kellemesen hűvös kabinban és az el is indul.
Tubrok szótlanul gyönyörködik a látványban, a tájban, az élőlényekben és a sziget hangulatában. Örömmel figyeli a vízeséseket, hegyeket és egyéb feltűnő dolgokat. A sípályáról hallva elmosolyodik.
< - Roppant kényelmes. - jegyzi meg - Meleg éghajlaton síelni. >
A pusztán természetesen örömmel figyeli a lóhoz hasonló vándorállatokat, ahogyan legelésznek vagy éppen vonulnak egyik helyről a másik. A beszámolót örömmel hallgatja, bár a végén furcsán néz, hiszen miért is lenne egy birodalmi családnak szüksége ételre. A nagy házat észrevéve rögtön rá is kérdez mibenlétére.
< - Az a ház ott, mire szolgál? >
A további hosszú utazás során a sziget összes egzotikus, különleges és változatos helye láthatóvá válik. Kilátó, csillagvizsgáló, források, vízi sportok számára kialakított hely, vadaspark és még sok más objektum. Tubrok láthatóan meg van elégedve a sziget nyújtotta lehetőségekkel, igazán birodalminak tartja, minden igényt kielégítőnek. A fürdőt meglátva ismét Ingridhez fordul kérdésével.
< - Az ott egy fürdő? Érdemes lenne kipróbálnunk? >
Érdeklődik a meleg vizű forrással kapcsolatban. Mivel az út hosszú, a férfi egy italt is tölt magának. Hetvenöt perc után érkeznek vissza oda ahonnan elindultak. Ingrid száll ki először a járműből és már van terve a folytatásra. Ragal elmosolyodik a két kérdésen.
< - Láthattad mennyire tetszett. - feleli lelkesen - Boszorka... remek ötleteid vannak. >
A végén szándékosan érzékelteti a hangjával, hogy ma egész nap remek ötletei voltak/vannak a nőnek, az egész szigeten. A férfi örömmel követi Ingridet és teljesíti a kéréseit vagy instrukcióit. Bár korábban már evett egy hamburgert, az inkább csak étvágygerjesztő volt a számára, így még inkább várja a vacsorát.
< - Terveztél valamilyen menüt? Ha jól sejtem vannak a szigethez köthető fogásaitok. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 01 Feb. 2017, 16:55
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A séta közben valóban tovább beszélgettek egymással, főleg HPI-s témákról, Ingrid mesélt a munkájáról, majd meg is lepődött azon, hogy mennyire érdekli a földi embereket az, hogy mi is zajlik a Birodalomban és nagyon sok mindent tudna kis róla. Végül fel is ajánlotta ismét, hogy elviszi Tubrokot majd az Anyahajóra valamikor, hogy ott is körbenézhessen. Mind azon a részen, ahol ők laknak, mind pedig az Anyahajóban levő városban is. Még Cal-re is rákérdezett Tubrok, hogy ott lakik-e a közelben, amit ismét meg is erősített Ingrid, hogy igen, egy szinten laknak, elég közel egymáshoz. Persze ez HPI-s mértékkel volt, ami egy ember számára igencsak nagy távolságot jelenthetett. De annyira mégsem, hogy ne találkozzanak, vagy beszéljenek mindennap. De tény és való, hogy más értelemben álltak közel egymáshoz, mint Eréna és Tubrok és itt nem is beszélve arról a tényről sem, hogy annyi ideje ismerték egymást, ahány éves volt Cal. Amint ez eszébe jutott, ismét felmerült benne az, ami olyan gyakran; Cal is igazából a Zuhanás előtt fogant, ha együtt nőnek fel és élnek ezer évet, vajon milyen lehetett volna a kapcsolatuk? Ha olyan, mint most, akkor nagyon, de nagyon bánta, hogy nem így történt.
< - Egyébként is, vannak Cal-nek szeretői azóta is, hogy Greg megszületett – mondta. >
Remélte, hogy ezzel már tényleg megnyugtatta a párját, azt nem tette hozzá, hogy jellemzően szeret elűzni azokat a nőket, mert úgy érzi, hogy nem méltóak a férfihoz. De hamarosan meg is érkeztek a biodómhoz, ahol tovább beszélgettek, majd egy rövidke látomás után meg is érkeztek a két nagymacskához, Bagirához és Leóhoz. A hosszas játék után Tubrok igencsak elfáradt, plusz a párás meleg is közrejátszhatott mindebben, így a továbbiak felől érdeklődött. Ingridnek pedig meg is voltak a tervei, hogy miket szeretne, tervezett a folytatásra. Szerencsére volt is ötlete, gondolata, többek közt, hogy megmutatja a teljes szigetet a párjának, amihez jármű is volt, így nem is kellett sétálni semmit sem, csak abban a légkondicionált helységben ülni végig. Odakint utasította Maniac-et, hogy hozzon létre egy zuhanyzót, hogy Tubrok le tudja mosni magát. Saját magának szerencsére minderre nem volt szüksége, hiszen a benti és a kinti klímához is pillanatok alatt tudott alkalmazkodni és így nem fenyegette az izzadás, főleg, hogyha mégis megtörtént volna, a szervezete már régen felszívta volna mindezt. Végül pedig el is indultak, amint mindennel készen volt a férfi. Ingrid csak figyelte, hogy miként gyönyörködik a tájban a párja és láthatta, hogy igencsak lenyűgözi őt, amit lát. Volt egy olyan érzése, hogy nem is nagyon látott korábban ennyi zöldet egy helyen, maximum akkor, ha jelen volt azoknál a csatáknál, amikor nagyon délre benyomult a Rocksolidi sereg az Ismeretlen Birodalomba. A Pride túl északon volt mindehhez, főleg, hogy az utolsó csaták, amik ott benyomultak a déli részekbe már télen zajlottak. Azért a haladás közben Ingrid is gyönyörködött a tájban, hiszen szerette ezt a környéket, annak ellenére, hogy a fagyos, hidegebb közeg mindig is közelebb állt hozzá, és alig egy egységgel korábban a Sarki fény varázsolta el teljesen a Rocksolidban. Az első kérdést, vagyis inkább megjegyzést a sípályánál kapta. Elmosolyodott és úgy válaszolt minderre.
< - Régen a Zuhanás előtt is volt ilyen – magyarázta. – Meséltem már, hogy sokkalta melegebb volt a Föld éghajlata akkor és nagyon sok sportversenyen voltak téli sportok. Sok ország és állam csak műpályákon tudta megoldani a készülést ezekre. Igazából ez adta az ötletet, hogy ide is lehetne, úgyis kellően lejtős a hegyoldal. >
Ezek után a nagy síkság következett, ahol megannyi legelésző állat volt, ezeket látta Ingrid, hogy milyen örömmel figyelte Tubrok és némi magyarázatot is adott, a vége picit furcsa lehetett, ezt látta is a férfi arcán.
< - Feltételesben mondtam – mosolyodott el a végén, amikor a párja furcsán nézett rá. – Meg tudod, hogy mennyire szeretem a hasamat. >
A következő kérdés az épületet hozta fel itt kint az állatoknál, minderre is azonnal felelt.
< - Az a karám – magyarázta. – Ha nem találnak a közelben vizet, akkor bemehetnek inni, extra táp is van nekik bent. Ezenfelül, ha valaki úgy dönt, hogy lovagolni szeretne, akkor ehhez való felszerelések is vannak. Nem beszélve arról, hogy az állatok nyírása a nyár elején is ott zajlik. A levágott gyapjúból ruhák, takarók és egyéb efféle dolgok lesznek, amik minden évben el vannak küldve egy-egy rászorulókkal foglalkozó létesítménynek. >
Közben már haladtak is tovább, most egészen hosszú szakasz következett, hol semmilyen kérdést, vagy észrevételt nem kapott, egészen az úgymond már visszafelé menő úton, amikor a fürdőnek tűnő helyhez érkeztek meg. Valóban az is volt, a kérdés pedig nem lepte meg a nőt, biztos volt benne, hogy mindezt felhozza Tubrok, de sajnos el kellett ezúttal szomorítania a párját, mert az a forrás nem különösebben a férfi igényeinek volt megfelelő.
< - Neked túl fullasztó lenne és forró – felelte – Közel hatvan fokos a víz és nagyon kén szag van. >
Ha a kén szaga még nem is zavarta volna a másikat, mert hamar hozzá lehetett szokni, a víz forrósága akkor is súlyosabb sérüléseket okozhatott volna neki. Végül vissza is érkeztek, még pont időben, hogy ne legyen teljesen sötét. Itt Ingrid szállt ki elsőként, majd amint a párja követte, akkor meg is kérdezte azonnal, hogy miként tetszett a hely, nem mintha nem látta volna, hogy nagyon lenyűgözte az egész, de azért szavakban is kíváncsi volt. A megerősítésre bólintott, hogy valóban így van, a mondat második felén azonban elmosolyodott roppant hálásan.
< - Köszönöm – mondta. – Ha már itt vagyunk, akkor szerettem volna megmutatni, úgy gondolom, hogy nem nagyon van lehetőséged efféle helyekre eljutni, így szerettem volna, hogy lásd és tudd, hogy máskor is eljöhetünk kikapcsolódni, ha szeretnéd persze. >
Itt, ha Tubrok engedte, akkor kézen is fogta a párját és a tengerpart felé vette az irányt. A kérdésre megcsóválta a fejét mosolyogva. Nem egészen úgy tervezte, ahogyan azt a férfi gondolta.
< - Nem, nem helyi ételeket fogunk vacsorázni, bár tény, hogy lesznek helyi gyümölcsök desszertnek, de én főleg régi amerikai fogásokra gondoltam. Tradicionális ételre – mosolyodott el. – Ha veszünk egy húst, amihez a köret sima egyszerű sült krumpli finom fűszerezéssel és grillezett zöldségek mellé, a húst pedig grillen sütjük, mennyire szeretnéd átsütve enni? És mindehhez kesernyés italt fogunk innen. Három lehetőség van, „véresen”, azaz némileg nyers marad a közepe és a pirosas húslé jön ki belőle. A közepes, amikor teljesen megsült az egész, vagy pedig kissé megégetve? >
Ha megkapta a választ, akkor továbbította is Maniac-nek, meghagyva, hogy ő adja ki a már a parton levő androidnak mindezt, aki a vacsora elkészítéséről gondoskodik. Amint a füves részről leértek a parthoz Tubrokot egy roppant kellemes kivilágított út fogadta, ami egészen a parton levő vacsoraasztalig vezetett. Ha leültek mind a ketten, akkor előételnek Cézársalátát kaptak és persze az alkoholmentes sört, és az android neki is látott annak, hogy a steaket és a steakkrumplit megsüsse a főfogáshoz.
< - Remélem a vacsora is elfogja nyerni a tetszésed – mosolyodott el. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
A séta közben valóban tovább beszélgettek egymással, főleg HPI-s témákról, Ingrid mesélt a munkájáról, majd meg is lepődött azon, hogy mennyire érdekli a földi embereket az, hogy mi is zajlik a Birodalomban és nagyon sok mindent tudna kis róla. Végül fel is ajánlotta ismét, hogy elviszi Tubrokot majd az Anyahajóra valamikor, hogy ott is körbenézhessen. Mind azon a részen, ahol ők laknak, mind pedig az Anyahajóban levő városban is. Még Cal-re is rákérdezett Tubrok, hogy ott lakik-e a közelben, amit ismét meg is erősített Ingrid, hogy igen, egy szinten laknak, elég közel egymáshoz. Persze ez HPI-s mértékkel volt, ami egy ember számára igencsak nagy távolságot jelenthetett. De annyira mégsem, hogy ne találkozzanak, vagy beszéljenek mindennap. De tény és való, hogy más értelemben álltak közel egymáshoz, mint Eréna és Tubrok és itt nem is beszélve arról a tényről sem, hogy annyi ideje ismerték egymást, ahány éves volt Cal. Amint ez eszébe jutott, ismét felmerült benne az, ami olyan gyakran; Cal is igazából a Zuhanás előtt fogant, ha együtt nőnek fel és élnek ezer évet, vajon milyen lehetett volna a kapcsolatuk? Ha olyan, mint most, akkor nagyon, de nagyon bánta, hogy nem így történt.
< - Egyébként is, vannak Cal-nek szeretői azóta is, hogy Greg megszületett – mondta. >
Remélte, hogy ezzel már tényleg megnyugtatta a párját, azt nem tette hozzá, hogy jellemzően szeret elűzni azokat a nőket, mert úgy érzi, hogy nem méltóak a férfihoz. De hamarosan meg is érkeztek a biodómhoz, ahol tovább beszélgettek, majd egy rövidke látomás után meg is érkeztek a két nagymacskához, Bagirához és Leóhoz. A hosszas játék után Tubrok igencsak elfáradt, plusz a párás meleg is közrejátszhatott mindebben, így a továbbiak felől érdeklődött. Ingridnek pedig meg is voltak a tervei, hogy miket szeretne, tervezett a folytatásra. Szerencsére volt is ötlete, gondolata, többek közt, hogy megmutatja a teljes szigetet a párjának, amihez jármű is volt, így nem is kellett sétálni semmit sem, csak abban a légkondicionált helységben ülni végig. Odakint utasította Maniac-et, hogy hozzon létre egy zuhanyzót, hogy Tubrok le tudja mosni magát. Saját magának szerencsére minderre nem volt szüksége, hiszen a benti és a kinti klímához is pillanatok alatt tudott alkalmazkodni és így nem fenyegette az izzadás, főleg, hogyha mégis megtörtént volna, a szervezete már régen felszívta volna mindezt. Végül pedig el is indultak, amint mindennel készen volt a férfi. Ingrid csak figyelte, hogy miként gyönyörködik a tájban a párja és láthatta, hogy igencsak lenyűgözi őt, amit lát. Volt egy olyan érzése, hogy nem is nagyon látott korábban ennyi zöldet egy helyen, maximum akkor, ha jelen volt azoknál a csatáknál, amikor nagyon délre benyomult a Rocksolidi sereg az Ismeretlen Birodalomba. A Pride túl északon volt mindehhez, főleg, hogy az utolsó csaták, amik ott benyomultak a déli részekbe már télen zajlottak. Azért a haladás közben Ingrid is gyönyörködött a tájban, hiszen szerette ezt a környéket, annak ellenére, hogy a fagyos, hidegebb közeg mindig is közelebb állt hozzá, és alig egy egységgel korábban a Sarki fény varázsolta el teljesen a Rocksolidban. Az első kérdést, vagyis inkább megjegyzést a sípályánál kapta. Elmosolyodott és úgy válaszolt minderre.
< - Régen a Zuhanás előtt is volt ilyen – magyarázta. – Meséltem már, hogy sokkalta melegebb volt a Föld éghajlata akkor és nagyon sok sportversenyen voltak téli sportok. Sok ország és állam csak műpályákon tudta megoldani a készülést ezekre. Igazából ez adta az ötletet, hogy ide is lehetne, úgyis kellően lejtős a hegyoldal. >
Ezek után a nagy síkság következett, ahol megannyi legelésző állat volt, ezeket látta Ingrid, hogy milyen örömmel figyelte Tubrok és némi magyarázatot is adott, a vége picit furcsa lehetett, ezt látta is a férfi arcán.
< - Feltételesben mondtam – mosolyodott el a végén, amikor a párja furcsán nézett rá. – Meg tudod, hogy mennyire szeretem a hasamat. >
A következő kérdés az épületet hozta fel itt kint az állatoknál, minderre is azonnal felelt.
< - Az a karám – magyarázta. – Ha nem találnak a közelben vizet, akkor bemehetnek inni, extra táp is van nekik bent. Ezenfelül, ha valaki úgy dönt, hogy lovagolni szeretne, akkor ehhez való felszerelések is vannak. Nem beszélve arról, hogy az állatok nyírása a nyár elején is ott zajlik. A levágott gyapjúból ruhák, takarók és egyéb efféle dolgok lesznek, amik minden évben el vannak küldve egy-egy rászorulókkal foglalkozó létesítménynek. >
Közben már haladtak is tovább, most egészen hosszú szakasz következett, hol semmilyen kérdést, vagy észrevételt nem kapott, egészen az úgymond már visszafelé menő úton, amikor a fürdőnek tűnő helyhez érkeztek meg. Valóban az is volt, a kérdés pedig nem lepte meg a nőt, biztos volt benne, hogy mindezt felhozza Tubrok, de sajnos el kellett ezúttal szomorítania a párját, mert az a forrás nem különösebben a férfi igényeinek volt megfelelő.
< - Neked túl fullasztó lenne és forró – felelte – Közel hatvan fokos a víz és nagyon kén szag van. >
Ha a kén szaga még nem is zavarta volna a másikat, mert hamar hozzá lehetett szokni, a víz forrósága akkor is súlyosabb sérüléseket okozhatott volna neki. Végül vissza is érkeztek, még pont időben, hogy ne legyen teljesen sötét. Itt Ingrid szállt ki elsőként, majd amint a párja követte, akkor meg is kérdezte azonnal, hogy miként tetszett a hely, nem mintha nem látta volna, hogy nagyon lenyűgözte az egész, de azért szavakban is kíváncsi volt. A megerősítésre bólintott, hogy valóban így van, a mondat második felén azonban elmosolyodott roppant hálásan.
< - Köszönöm – mondta. – Ha már itt vagyunk, akkor szerettem volna megmutatni, úgy gondolom, hogy nem nagyon van lehetőséged efféle helyekre eljutni, így szerettem volna, hogy lásd és tudd, hogy máskor is eljöhetünk kikapcsolódni, ha szeretnéd persze. >
Itt, ha Tubrok engedte, akkor kézen is fogta a párját és a tengerpart felé vette az irányt. A kérdésre megcsóválta a fejét mosolyogva. Nem egészen úgy tervezte, ahogyan azt a férfi gondolta.
< - Nem, nem helyi ételeket fogunk vacsorázni, bár tény, hogy lesznek helyi gyümölcsök desszertnek, de én főleg régi amerikai fogásokra gondoltam. Tradicionális ételre – mosolyodott el. – Ha veszünk egy húst, amihez a köret sima egyszerű sült krumpli finom fűszerezéssel és grillezett zöldségek mellé, a húst pedig grillen sütjük, mennyire szeretnéd átsütve enni? És mindehhez kesernyés italt fogunk innen. Három lehetőség van, „véresen”, azaz némileg nyers marad a közepe és a pirosas húslé jön ki belőle. A közepes, amikor teljesen megsült az egész, vagy pedig kissé megégetve? >
Ha megkapta a választ, akkor továbbította is Maniac-nek, meghagyva, hogy ő adja ki a már a parton levő androidnak mindezt, aki a vacsora elkészítéséről gondoskodik. Amint a füves részről leértek a parthoz Tubrokot egy roppant kellemes kivilágított út fogadta, ami egészen a parton levő vacsoraasztalig vezetett. Ha leültek mind a ketten, akkor előételnek Cézársalátát kaptak és persze az alkoholmentes sört, és az android neki is látott annak, hogy a steaket és a steakkrumplit megsüsse a főfogáshoz.
< - Remélem a vacsora is elfogja nyerni a tetszésed – mosolyodott el. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Pént. 03 Feb. 2017, 00:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A biodóm felé vezető séta során végig beszélget egymással Ingrid és Tubrok, igen sok témát érintve és mindkettejük számára van valamilyen új információ, amit most tudnak meg. Az utolsó témájuk Tubrok látogatása az Anyahajón. Ingrid meggyőződik róla nem zavarja-e a párját majd Cal lakásának közelsége, szerencsére a férfit ez nem zavarja. A további megjegyzésre Tubrok mosolyogva bólint.
< - Tudom. Korábban már említetted, valamiért megjegyeztem... azt is hogy nem kedveled őket. >
Neveti el magát a férfi a végén. A séta után beérkeznek a biodómba, ahol egy rendkívül kellemes, bár füllesztő túrát vezet Ingrid a párjának. A végén Tubrok még a két nagymacskával, Leóval és Bagirával is eljátszadozik. A biodóm után Ragalnak egy zuhanyzás következik. A következő program, amelyet Ingrid eltervezett az a nagyobb "túra" a sziget körül a vasút segítségével. A túra remekül sikerül, a sziget szépségei teljesen elnyerik Tubrok tetszését. A műhavas sípályákról hallva Tubrok ismét rendkívül jókedvűen elmosolyodik.
< - Sajnos azt kell mondanom eléggé pazarolták a forrásokat az akkori emberek. >
Mondja játékosan, komolytalanul. Amikor a füves puszta fölé érnek ahogyan arra számítani lehetett Tubroknak nagyon tetszenek a vonuló, legelésző állatok. Ingrid még egy viccet is elsüt, amit elsőre nem ért Tubrok, de a kis magyarázat után leesik neki a tantusz. A nő a házat is "leleplezi", elmondja valójában mire való, karámként/pajtaként szolgál.
< - Értem. - bólint Ragal - Nem vadon élnek idekint. >
Összegzi röviden a lényeget leginkább magának. A következő dolog ami felkelti a férfi érdeklődését a tájon az a fürdő. Sajnos Ingrid nem mondhat más, mint az nem a férfinek való hely, túl forró és kénes lenne neki. Kis csalódottsággal, de tudomásul veszi a férfi, hiszen nem egy földi emberre lett tervezve ez a hely.
< - Öhm... rendben van, megértettem. Nem először fordul elő, hogy túlságosan forró nekem egy forrás. >
Utal a másik, Rocksolidban lévőre. Az utazás végén visszaérkeznek a kiindulási állomásra. Tubroknak valóban nagyon tetszett az út és erről Ingrid meg is győződhet.
< - Nagyon örülök hogy megmutattad. - feleli őszintén. >
Ingrid ezzel kézen fogja a párját, aki mindennek nagyon örül, finoman szorítja a párja kezét és hagyja magát vezetni a vacsora helye felé.
< - A közepes opciót választom. Hmmm... régmúlt különlegességek. Lefogadom már vártad mikor kóstolhatod újra azokat az ételeket. >
Közben Ingrid továbbítja Ragal válaszát Maniac-nek, aki utasítja a létrehozott androidokat a feladatra. Megpillantva a homokos kivilágított utat és a vacsoraasztalt, Tubrokot rögtön nagyon kellemes hangulat fogja el. Megköszörüli a torkát és kedvesen szól Ingridhez.
< - Khm... tényleg remek ötleteid vannak a mai napra Boszorka... >
Mindketten leülnek az asztalhoz és nekikezdhetnek a romantikus vacsorának. A kérdésre Ragal kis mosollyal biccent.
< - Bizonyosan, már ez a saláta is elnyeri a tetszésemet. >
Ha nekilátnak az étkezésnek Tubrok nagy lelkesedéssel kóstolja meg és fogyasztja el a salátát, közben kortyolja hozzá a sörét.
< - A mai napi nyaralás, a kis meglepetésed, nagyon tetszik. Hiányzott már egy új környezet, a szigetetek csodás. >
Dicséri a nőt és az egész szigetet.
< - És a vacsorának is épp ideje volt számomra. >
Komolytalankodik egy kicsit, majd Ingrid reakcióját, arcát figyeli.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 03 Feb. 2017, 13:11
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
< - Ez olyasmi lehet, amiért Nava sem szereti a barátnőidet – mosolygott Ingrid is. >
Fejtette ki a saját véleményét is a dologról. Azt, hogy elűzi őket, tényleg mondta, de ezt így ki, amit most, még nem korábban. Talán ez volt a legjobb hasonlat az egészben arra, hogy mégis milyen kapcsolatban vannak Cal-el. A biodómos kitérő után neki is láttak annak, hogy felfedezzék a szigetet, amihez szerencsére a fáradt férfinak sétálnia sem kellett, mert volt a szigeten végigívelő kötött pálya, amin egy vonatszűrű siklóval végig lehetett menni, nagyjából háromnegyed óra alatt, hogyha nem állnak meg sehol sem. Már az elején, ahogyan a ház környékét elhagyták gyönyörű látkép fogadta őket, elsőként a hegyeken kellett átjutni majd ahhoz, hogy a sziget többi része is megnézhető lehessen. Az első tényleges megálló a helyi sípálya volt, ami most ugyan nem üzemelt, de ha szükség lett volna rá, akkor mindez megtehető lett volna. Mivel Ingrid már mesélt a síelésről és arról, hogy miről is szól ez, így ennek a léte nem lepte meg Tubrokot, csak az, hogy ennyire trópusi helyen van. Itt egy kis magyarázatot is tartott a nő, hogy miért is nem meglepő és régen is volt ilyen a Zuhanás előtt. A párjának az egészre volt egy roppant komolytalan megjegyzése, mivel nem is tudta, hogy mennyire beletrafált a dolgokba.
< - Ami azt illeti, tényleg így van – mondta. – Fajok tömeges kiirtása, az őserdőké is, akárcsak minden más fajta erdőé. Fosszilis üzemanyagok és természeti kincsek használata, amik tovább növelték a globális felmelegedést. Mindezek miatt nagy természeti csapások voltak mindenfelé, a bolygó kezdett felforrni és sorolhatnám. Említettem azt hiszem, hogy azon a környéken, ahol most éltek, ott közvetlen a Zuhanás előtt szinte állandó volt nyaranta a több hetes 30 fok fölötti hőmérséklet. Hetek teltek el úgy, hogy az Északi sarkvidéken is 0 fok feletti pluszos hőmérsékletet mértek! Van egy olyan érzésem, hogy részben azért is lett ennyivel hátrébb víve a Föld oda, ahol most van, hogy a globális felmelegedés ne köszönthessen be még egyszer, hanem lényegében folyamatos maradjon a jégkorszak. Nem tudom nem azt mondani, hogy Zsarnok ezzel lényegében az élővilágot és az embereket mentette meg a lassú és fájdalmas haláltól. >
Eléggé biztos volt benne, hogy Tubrok nem így fogja látni, ahhoz látni kellett volna ezeket, vagy, mint Ingrid esetében olyanoktól hallani, akik éltek benne és megélték mindezt, nem pedig több, mint ezer esztendő távlatából. Ami a régi időszámítás szerint amúgy is több, mint háromezer-ötszáz év volt, ez pedig kegyetlen sok idő minden tekintetben. A következő rész az állatok karámja volt, ahol magyarázkodnia kellett Ingridnek, amit meg is tett.
< - Csak részben, szabadon legelnek, aludhatnak is, de hatalmas terület van körbekerítve és nem mehetnek ki. >
Pontosította az egészet. Lényegében pont ilyen volt a régi külterjes állattenyésztés is, de ezekkel a szavakkal nem mondta ki, mert nem tudta, hogy ma is ismert-e mindez. A Rocksolidban eléggé biztosra vette, hogy csak belterjes van, a klíma nem kedvezett az állatoknak különösebben. A folytatás azonban eléggé csöndes volt, leginkább azért, mert a férfit igencsak lenyűgözte az egész hely és azt figyelte, így a nő sem zavarta meg mindebben, úgyis a párjának találta ki ezt a kis túrát, nem akarta elvonni a figyelmét róla. Legközelebb a fürdőnél szólalt meg a férfi, de itt sajnos le kellett törnie a kedvét, hogy az a fürdő leginkább csak a HPI-seknek való, mert egy embernek túl forró lenne.
< - Ezek a vulkanikus eredetű fürdővizek már csak ilyenek – felelte komolytalanul. >
Hogy jobb kedve támadjon a párjának még egy puszit is nyomott az arcára, de innen már nem is volt olyan túl sok hátra, amíg vissza nem értek a kiindulási pontra. Nagyon örült neki, hogy a sziget ennyire elnyerte a párja tetszését és maga a program is, amiket kitalált a mai napra. És még mindig nem is volt vége a napnak, plusz még éjszakára is tervezett dolgokat, de arról egyelőre nem is beszélt még a párjának, az úgyis nagy meglepetés volt.
< - Szívesen – mosolygott. – Ha lenne olyan hely, amit jobban megnéznél, akkor eltudunk oda menni, térváltással is egy másik alkalommal, hogy legalább az utazás ne vigyen el semennyi időt sem. >
Itt el is indultak a nap következő pontja felé, ami a vacsora helyszíne volt. Útközben Ingrid még érdeklődött, hogy mit is enne a párja, vagyis miként. Aki végül is ugyanazt választotta, amit Ingrid is, így mind a ketten a kellően átsütve, de még nem odaégetett verziót kérték. A kérdésre bólintott egyetértően. Máskor is ehetne így, ha akarna, de egyedül továbbra sem igazán evett, de most itt volt a lehetőség, főleg, hogy Tubrok nem is ismerte ezeket, hiszen régen kihalt állatokból készültek.
< - Igen, néha jó nosztalgiázni – mondta. – Még ételek terén is, neked meg úgyis újdonság mindez. >
Közben odaértek a kis úthoz, ami levezetett a tengerpartra, most nehéz volt eltéveszteni, hiszen kellemes lámpák szegélyezték az utat, hogy romantikusabb legyen az egész. Ott le is ültek az asztalnál és neki is láthattak az egyszerű előételnek a Cézársalátának. Ingrid is nekilátott annak az elfogyasztásán. Ezalatt persze figyelt teljes mértékben a párjára is.
< - Örülök, hogy ennyire elnyerte a mai is kis program a tetszésedet – mosolygott. – Köszönöm, én is szeretem, a barátok is. A barátaidnak említett közös bulit lehetne majd itt tartani. Mi a véleményed erről? >
Ha befejezték az előételt, akkor le is tette a főfogást, a steaket az android eléjük és az előző tányérokat elvitte a páros elől.
< - Jó étvágyat! – mondta Ingrid. >
Saját maga, mint általában lelkesen fogott bele a vacsorába/étkezésbe, közben pedig figyelte, hogy mit is szól ehhez az ételhez a férfi. Ha már kellően kezdett sötét lenni körülöttük, akkor Ingrid egyik pillanatban kinézett a tengerpartra, majd megszólalt.
< - Nézz az óceán felé – kérte a párját. >
Ha Tubrok megtette, akkor láthatta, hogy az egész tengerpart gyönyörű kékes neonfényben világít.
< - Fitoplanktonok – felelte. – Magát a jelenséget biolumineszcenciának nevezik, vagy nevezték. Reméltem, hogy ez is feldobja valamivel a romantikus fényekbe „öltözött” vacsorát. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
< - Ez olyasmi lehet, amiért Nava sem szereti a barátnőidet – mosolygott Ingrid is. >
Fejtette ki a saját véleményét is a dologról. Azt, hogy elűzi őket, tényleg mondta, de ezt így ki, amit most, még nem korábban. Talán ez volt a legjobb hasonlat az egészben arra, hogy mégis milyen kapcsolatban vannak Cal-el. A biodómos kitérő után neki is láttak annak, hogy felfedezzék a szigetet, amihez szerencsére a fáradt férfinak sétálnia sem kellett, mert volt a szigeten végigívelő kötött pálya, amin egy vonatszűrű siklóval végig lehetett menni, nagyjából háromnegyed óra alatt, hogyha nem állnak meg sehol sem. Már az elején, ahogyan a ház környékét elhagyták gyönyörű látkép fogadta őket, elsőként a hegyeken kellett átjutni majd ahhoz, hogy a sziget többi része is megnézhető lehessen. Az első tényleges megálló a helyi sípálya volt, ami most ugyan nem üzemelt, de ha szükség lett volna rá, akkor mindez megtehető lett volna. Mivel Ingrid már mesélt a síelésről és arról, hogy miről is szól ez, így ennek a léte nem lepte meg Tubrokot, csak az, hogy ennyire trópusi helyen van. Itt egy kis magyarázatot is tartott a nő, hogy miért is nem meglepő és régen is volt ilyen a Zuhanás előtt. A párjának az egészre volt egy roppant komolytalan megjegyzése, mivel nem is tudta, hogy mennyire beletrafált a dolgokba.
< - Ami azt illeti, tényleg így van – mondta. – Fajok tömeges kiirtása, az őserdőké is, akárcsak minden más fajta erdőé. Fosszilis üzemanyagok és természeti kincsek használata, amik tovább növelték a globális felmelegedést. Mindezek miatt nagy természeti csapások voltak mindenfelé, a bolygó kezdett felforrni és sorolhatnám. Említettem azt hiszem, hogy azon a környéken, ahol most éltek, ott közvetlen a Zuhanás előtt szinte állandó volt nyaranta a több hetes 30 fok fölötti hőmérséklet. Hetek teltek el úgy, hogy az Északi sarkvidéken is 0 fok feletti pluszos hőmérsékletet mértek! Van egy olyan érzésem, hogy részben azért is lett ennyivel hátrébb víve a Föld oda, ahol most van, hogy a globális felmelegedés ne köszönthessen be még egyszer, hanem lényegében folyamatos maradjon a jégkorszak. Nem tudom nem azt mondani, hogy Zsarnok ezzel lényegében az élővilágot és az embereket mentette meg a lassú és fájdalmas haláltól. >
Eléggé biztos volt benne, hogy Tubrok nem így fogja látni, ahhoz látni kellett volna ezeket, vagy, mint Ingrid esetében olyanoktól hallani, akik éltek benne és megélték mindezt, nem pedig több, mint ezer esztendő távlatából. Ami a régi időszámítás szerint amúgy is több, mint háromezer-ötszáz év volt, ez pedig kegyetlen sok idő minden tekintetben. A következő rész az állatok karámja volt, ahol magyarázkodnia kellett Ingridnek, amit meg is tett.
< - Csak részben, szabadon legelnek, aludhatnak is, de hatalmas terület van körbekerítve és nem mehetnek ki. >
Pontosította az egészet. Lényegében pont ilyen volt a régi külterjes állattenyésztés is, de ezekkel a szavakkal nem mondta ki, mert nem tudta, hogy ma is ismert-e mindez. A Rocksolidban eléggé biztosra vette, hogy csak belterjes van, a klíma nem kedvezett az állatoknak különösebben. A folytatás azonban eléggé csöndes volt, leginkább azért, mert a férfit igencsak lenyűgözte az egész hely és azt figyelte, így a nő sem zavarta meg mindebben, úgyis a párjának találta ki ezt a kis túrát, nem akarta elvonni a figyelmét róla. Legközelebb a fürdőnél szólalt meg a férfi, de itt sajnos le kellett törnie a kedvét, hogy az a fürdő leginkább csak a HPI-seknek való, mert egy embernek túl forró lenne.
< - Ezek a vulkanikus eredetű fürdővizek már csak ilyenek – felelte komolytalanul. >
Hogy jobb kedve támadjon a párjának még egy puszit is nyomott az arcára, de innen már nem is volt olyan túl sok hátra, amíg vissza nem értek a kiindulási pontra. Nagyon örült neki, hogy a sziget ennyire elnyerte a párja tetszését és maga a program is, amiket kitalált a mai napra. És még mindig nem is volt vége a napnak, plusz még éjszakára is tervezett dolgokat, de arról egyelőre nem is beszélt még a párjának, az úgyis nagy meglepetés volt.
< - Szívesen – mosolygott. – Ha lenne olyan hely, amit jobban megnéznél, akkor eltudunk oda menni, térváltással is egy másik alkalommal, hogy legalább az utazás ne vigyen el semennyi időt sem. >
Itt el is indultak a nap következő pontja felé, ami a vacsora helyszíne volt. Útközben Ingrid még érdeklődött, hogy mit is enne a párja, vagyis miként. Aki végül is ugyanazt választotta, amit Ingrid is, így mind a ketten a kellően átsütve, de még nem odaégetett verziót kérték. A kérdésre bólintott egyetértően. Máskor is ehetne így, ha akarna, de egyedül továbbra sem igazán evett, de most itt volt a lehetőség, főleg, hogy Tubrok nem is ismerte ezeket, hiszen régen kihalt állatokból készültek.
< - Igen, néha jó nosztalgiázni – mondta. – Még ételek terén is, neked meg úgyis újdonság mindez. >
Közben odaértek a kis úthoz, ami levezetett a tengerpartra, most nehéz volt eltéveszteni, hiszen kellemes lámpák szegélyezték az utat, hogy romantikusabb legyen az egész. Ott le is ültek az asztalnál és neki is láthattak az egyszerű előételnek a Cézársalátának. Ingrid is nekilátott annak az elfogyasztásán. Ezalatt persze figyelt teljes mértékben a párjára is.
< - Örülök, hogy ennyire elnyerte a mai is kis program a tetszésedet – mosolygott. – Köszönöm, én is szeretem, a barátok is. A barátaidnak említett közös bulit lehetne majd itt tartani. Mi a véleményed erről? >
Ha befejezték az előételt, akkor le is tette a főfogást, a steaket az android eléjük és az előző tányérokat elvitte a páros elől.
< - Jó étvágyat! – mondta Ingrid. >
Saját maga, mint általában lelkesen fogott bele a vacsorába/étkezésbe, közben pedig figyelte, hogy mit is szól ehhez az ételhez a férfi. Ha már kellően kezdett sötét lenni körülöttük, akkor Ingrid egyik pillanatban kinézett a tengerpartra, majd megszólalt.
< - Nézz az óceán felé – kérte a párját. >
Ha Tubrok megtette, akkor láthatta, hogy az egész tengerpart gyönyörű kékes neonfényben világít.
< - Fitoplanktonok – felelte. – Magát a jelenséget biolumineszcenciának nevezik, vagy nevezték. Reméltem, hogy ez is feldobja valamivel a romantikus fényekbe „öltözött” vacsorát. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 04 Feb. 2017, 23:21

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid válaszára finom mosollyal bólint Tubrok, pontosan érti milyen is lehet a viszony Ingrid és Cal között, olyasmi mint közte és a testvére között, már ami a másik választottjait illeti. A biodóm után a szerelmesek egy sziget körüli útra indulnak, nem gyalog, hanem a kötött pályás járművön. Az első "megállójuk" a jelenleg nem üzemelő sípálya. Tubrok rá is kérdez a jelenlétére, mert meglepi a trópusi környezet miatt. A férfi ekkora elejt egy megjegyzést, amivel nagyon is beletrafál a valóságba. Ingrid gyorsan el is mondja neki a részleteket. Ragal megvakarja a fejét a hallottak után.
< - Valóban borzalmasan használhatták fel az erőforrásokat... >
Ért egyet önmagával és Ingriddel is, bár el tudja képzelni miért történhetett mindez, most nincs kedve ezen elmélkedni, helyette inkább a szigetre és Ingridre koncentrál. Bár mindez valóban nagyon régen történt, a régi időszámításban háromezer éve. A következő érdekesség amit kiszúr a férfi a vonuló állatok és a karám a távolban.
< - Elég nagy szabadságok van. >
Állapítja meg a férfi Ingrid pontosítása után. Az út ez utáni részén Tubrok nem a legbeszédesebb, a szigetet szemléli és hagyja magát lenyűgözni, Miller nem is zavarja meg ebben. A legközelebbi "érdekes pont" amit szóvá tesz a férfi - nagy lelkesedéssel - az a vulkanikus forrás fürdője. Sajnos ez viszont túl forró a férfi számára. Ingrid utolsó megjegyzésén kellemesen kacag a férfi és bólogatva egyetért.
< - Igen, igen. >
A puszi csak még jobban feldobja a férfi kedvét. Úgy tűnik Ingrid remekké teszi a párja napját. Hamarosan a hosszú útnak vége és megérkeznek a kiindulási pontra. Itt meggyőződhet róla Ingrid, a párjának valóban nagyon tetszett a túra és az egész nap eddig. Fel is ajánlja, hogy máskor is eljöhetnek ide és bármelyik részt megnézhetik közelebbről. A felajánlásnak szintén nagyon örül a férfi.
< - Biztosan élni fogok a lehetőséggel. >
Válaszolja jókedvűen a férfi. A megérkezés után haladhatnak tovább, az utuk pedig a partra a vacsora helyszínére vezet. Ingrid kézen fogva vezeti oda a párját. Séta közben a fogásokról is tud tájékozódni Ragal. A nő utolsó mondatára már nem felel a férfi, mert odaérnek a partra, ahol a fények és a romantikus vacsora helyszíne van. Odasétálnak az asztalhoz, helyet foglalnak. Eközben már készül az ételük. Cézársaláta az előétel, rögtön neki is látnak az étkezésnek. Tubrok elárulja mennyire elnyerte a tetszését a mai nap, ami a reggeli meglepetésként kezdődött. A nő felvetésére a bulival kapcsolatban elgondolkodik a férfi.
< - Ennél jobb helyet nehéz lenne találni. - ért egyet - Az én baráti körömnek kissé meleg lesz a környezet, de szerintem nem fog gondot okozni. >
Ad választ a nő kérdésére, kissé jobban kifejtve. Az előétel hamar elfogy, következhet a főfogás. A steak illata és látványa ínycsiklandó, legalábbis Tubrok annak találja.
< - Jó étvágyat! >
Tubrok egy kis darabot vág le a steakből, megszemléli aztán a szájába emeli és megrágja. Most is kissé furcsának találja az ízét a húsnak, de egyben finomnak is. Miután meggyőződött az ízekről nagy étvággyal lát neki a további étkezésnek. Lassan megszokja a steak ízét és elnyeri tetszését. A köretet is végigpróbálja, mielőtt együtt kezdené fogyasztani a részeket/ízeket. Ingrid ebből már leszűrheti, a párjának ízlik a vacsora. Lassan besötétedik és a tenger elkezd "világítani". Amikor felhívja erre a figyelmét Ingrid Tubrok rögtön oda fordul és alaposan megszemléli a jelenséget. Valóban nem láthatott még ilyet a saját szemével. Igazán hozzáad a fényjelenség Tubrok trópusi sziget élményéhez.
< - Olvastam már róla... Gyönyörű ez a sziget Ingrid. - állapítja meg a férfi. >
Visszafordul és Ingridre pillant a férfi, majd folytatja a vacsorát.
< - Roppant élvezetes amikor Te szervezed meg a programot. - bókol Ingridnek - Remek ez a mai nap. >
Mondja ki még egyszer, csak hogy biztosan érezhesse a nő, mennyire értékeli ezt az egészet. Ezen kívül más is eszébe jut a férfinek.
< - Meddig is maradunk a szigeten? Lesz időnk holnap megnézni pár helyet közelebbről? A csillagvizsgáló és a park érdekesnek tűnt, de beszélj le róla ha rosszul gondolom. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 05 Feb. 2017, 11:41
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Az utolsó megjegyezés, amit Ingrid tett Cal és a saját kapcsolatára tényleg olyan volt, amivel már minden bizonyosságot félre lehetett tenni a felől, hogy testvéries a kapcsolatuk. Ezt már így el is fogadta Tubrok is, a nő látta a halovány mosolyt a bólintásnál, ezáltal pedig valóban lezártnak lehetett ezt a témát tekinteni, amire több szót nem is kellett vesztegetni. Már a vonaton az emberi pazarlás is szóba került, amit ugyan a férfi csak viccesen jegyzett meg Ingrid szavaira, de a nő el is mondta, hogy mennyire ráhibázott, mert tényleg így van. A régi időszámítással jó háromezer év kellett ahhoz, hogy minden helyreálljon és manapság pedig a Zuhanás előtt kimerített ásványi kincseket, nyersanyagokat nem is lehetett már használni. A nő tudta, hogy manapság a földből kinyert folyékony magmát használják nagyon sokat és a köpenyből bányásznak, de manapság hál a Birodalomnak és Zsarnoknak attól nem kellett félni, hogy mindezek elfogynak majd. Most erősen más helyzet állt fent, mint annak idején. A következő állomás az állatok voltak, akik szabadon kint legelésztek és még lovagolni is lehetett rajtuk. Ezekről is beszélgetett a páros egy kicsit, a férfi megjegyezésére pedig bólintott is a nő.
< - Igen – helyeselt. – Igazából ezt is anya építette még, nagyjából olyan körülményeik vannak, mint a Zuhanás előtti társaiké, akik ugyanígy kint legelésztek és éltek, igaz valamivel nagyobb felügyelet mellett. >
Igaz, ehhez hozzá kellett volna tenni, hogy persze nem ez a faj, hiszen ez a sugárzás nyomán jött létre és nem is létezett. A többi részét a szigetnek meglehetősen csöndben nézték végig, Ingrid talán az ismeretségük óta nem a szexen kívül nem is nagyon tudott volna mást mondani, ami ennyire lekötötte volna ilyen hosszú időn át a párját, mint az, hogy most megnézze a szigetet. De nem is bánta, remélte, hogy tényleg leköti majd a hely és bejött a számítása. Az érdekes pont, ami következett sajnos olyan volt, hogy Tubroknak nem alkalmas fürdőzésre, pedig pontosan tudta a nő is, hogy szeret forró vízben ázni a párja. A megjegyzésén jót nevetett és még a kapott puszinak is örült. Miközben már futottak be a „végállomásra” még felhozta Ingrid, hogy visszamehetnek később olyan helyekre, amiket Tubrok meg akarna nézni esetlegesen jobban is. Érezte is azonnal, hogy ennek is megörült a párja, hogy élhet ezzel a lehetőséggel.
< - Ez csak természetes – legyintett. – Akár akkor is szólhatsz, ha otthon vagy… >
Itt elharapta a mondatot és némileg aggódva pillantott fel a párjára.
< - Nem fog a biztonsági szolgálatod aggódni amiatt, hogy hova tűntél? – kérdezte. – Hiszen nem hagytuk meg, hogy hova jössz és nem is vagy elérhető semmilyen módon, komvonalon és sorolhatnám. >
Érdekelte a válasz, hogy mit is fog minderre mondani a párja, és nagyon remélte, hogy tényleg nem lesz semmilyen gond mindebből, hogy szó szerint „elrabolta” őt. A következő rövid kis séta közben, amíg oda nem értek a vacsora színhelyére megtárgyalták azt is, hogy mi lesz a vacsora és Ingrid kiadta az utasításokat is, hogy az androidok milyen mértékben süssék át a húsokat. A helyfoglalás közben meg is kapják az előételt, amit neki is látnak elfogyasztani, közben pedig még beszélgetnek is egy kicsit. Most Ingrid megkapta szóban is a megerősítést, hogy mennyire tetszett a párjának a sziget és az egész hely, plusz a mai nap, aminek a nő nagyon örült. A korábban – még a bálon – felemlegetett buli lehetőségét is felhozta, hogy itt lehetne tartani, amibe végül Tubrok is beleegyezett. Igen, azt sejtette, hogy kissé meleg lehet a környezet a férfi baráti körének, de ezt a tengerpart és a medencék miatt könnyedén orvosolni lehetett, a HPI-seknek meg úgyis teljesen mindegy volt, lehetett volna a Marson, vagy épp a Vénuszon is a buli.
< - Szerintem a sok víz miatt annyira nem lesz nagy gond a meleg – mondta. – A ház meg úgyis légkondicionált. És van egy érzésem, hogy mástól lenne forró ott a hangulat, nem a levegő melegségétől… >
Ismerte a saját barátait és hallott eleget Tubrokéiról ahhoz, hogy ezt a következtetést levonja. Az előétel elfogyása után meg is kapták a főételt, aminél Ingrid nem is várakozott sokat, hanem neki is fogott, közben remekül szórakozott azon, hogy miként vizsgálgatja a párja az ételt és hogyan méricskéli. Azok után különösen viccesnek találta mindezt, hogy a Spear ételeit minden gond nélkül megeszi a férfi, ez pedig csak egy szelet hús volt, nem pedig ki tudja, hogy micsoda.
< - Jó étvágyat! – mondta végül ő maga is. >
Ahogyan tovább próbálkozott a férfi a nő már rájött, hogy ízlik neki, amit kapott, csak valószínű, hogy a marhahús íze lehet furcsa a párjának, hiszen eddig egy darab hamburgert evett ebből a húsból eddig és azt is pár órája csupán. Mondott volna magyarázatot, vagy érdekességet, de ekkor szúrta ki, hogy a planktonok itt vannak és világít a tenger, amire felhívta a figyelmét Tubroknak is. Ez is lenyűgözte a párját, aki mostanra láthatóan teljesen oda volt a szigetért. Hálásan mosolyodott el a dicséretre.
< - Köszönöm – mondta. – Anya és apa közösen választották ki, így az ő érdemük mindez. >
A dicséreteknek pedig ekkor még mindig nem volt vége, a további bókokat mosolyogva hallgatta végig.
< - Hű mennyi bók – felelte kedvesen, ezúttal nem gonoszkodva. – Tényleg örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Máskor is eljöhetünk ide, amikor csak szeretnél és ráérünk mind a ketten. Nem volt nehéz a programot megszervezni, végtére is egy olyan helyen vagyunk, ahol még semmit sem láttál. >
Közben evett tovább és kapott további kérdéseket is, szerencsére mindezekre azonnal tudott felelni.
< - Úgy gondoltam, hogy nagyjából addig maradunk, mint amikor jöttünk – kezdte. – Így igen, bőven lesz időnk arra, hogy körbenézzünk reggeltől kora délutánig. Ami a planetáriumot illeti, azt lehet, hogy most este kéne, ha szeretnél élőben is csillagképeket, ködöket és efféléket nézni, nem csak úgy, hogy Maniac kivetíti őket. Éjjel szebb, mint nappal. A park pedig valóban nappal jobb, mint este – mosolyodott el. >
Nem sokkal később, ha már befejezték a főfogást és a tányérok üresek maradtak, akkor az androidok leszedték mindezt és meghozták a desszertet is. Furcsa helyi gyümölcsökből készült gyümölcssaláta, gyümölcstorta voltak ezek, plusz hagyományos amerikai édességek, mint a „pitetorta”, cookie, muffin, vagy a brownie. Még gyorsan elmondta Ingrid, hogy melyik micsoda és mi a helyi fogás, mi a megszokott amerikai. Saját maga végül a pitéből vágott egy nagyobb szeletet magának és annak látott neki. A sörét előtte még kiitta és édesebb gyümölcslevet kért, az jobban illett ehhez. Ha a teljes étkezést befejezték, akkor tette fel a következő kérdést.
< - Menjünk fel a házba, vagy még szeretnél valami mást csinálni idekint előtte? – érdeklődött. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Az utolsó megjegyezés, amit Ingrid tett Cal és a saját kapcsolatára tényleg olyan volt, amivel már minden bizonyosságot félre lehetett tenni a felől, hogy testvéries a kapcsolatuk. Ezt már így el is fogadta Tubrok is, a nő látta a halovány mosolyt a bólintásnál, ezáltal pedig valóban lezártnak lehetett ezt a témát tekinteni, amire több szót nem is kellett vesztegetni. Már a vonaton az emberi pazarlás is szóba került, amit ugyan a férfi csak viccesen jegyzett meg Ingrid szavaira, de a nő el is mondta, hogy mennyire ráhibázott, mert tényleg így van. A régi időszámítással jó háromezer év kellett ahhoz, hogy minden helyreálljon és manapság pedig a Zuhanás előtt kimerített ásványi kincseket, nyersanyagokat nem is lehetett már használni. A nő tudta, hogy manapság a földből kinyert folyékony magmát használják nagyon sokat és a köpenyből bányásznak, de manapság hál a Birodalomnak és Zsarnoknak attól nem kellett félni, hogy mindezek elfogynak majd. Most erősen más helyzet állt fent, mint annak idején. A következő állomás az állatok voltak, akik szabadon kint legelésztek és még lovagolni is lehetett rajtuk. Ezekről is beszélgetett a páros egy kicsit, a férfi megjegyezésére pedig bólintott is a nő.
< - Igen – helyeselt. – Igazából ezt is anya építette még, nagyjából olyan körülményeik vannak, mint a Zuhanás előtti társaiké, akik ugyanígy kint legelésztek és éltek, igaz valamivel nagyobb felügyelet mellett. >
Igaz, ehhez hozzá kellett volna tenni, hogy persze nem ez a faj, hiszen ez a sugárzás nyomán jött létre és nem is létezett. A többi részét a szigetnek meglehetősen csöndben nézték végig, Ingrid talán az ismeretségük óta nem a szexen kívül nem is nagyon tudott volna mást mondani, ami ennyire lekötötte volna ilyen hosszú időn át a párját, mint az, hogy most megnézze a szigetet. De nem is bánta, remélte, hogy tényleg leköti majd a hely és bejött a számítása. Az érdekes pont, ami következett sajnos olyan volt, hogy Tubroknak nem alkalmas fürdőzésre, pedig pontosan tudta a nő is, hogy szeret forró vízben ázni a párja. A megjegyzésén jót nevetett és még a kapott puszinak is örült. Miközben már futottak be a „végállomásra” még felhozta Ingrid, hogy visszamehetnek később olyan helyekre, amiket Tubrok meg akarna nézni esetlegesen jobban is. Érezte is azonnal, hogy ennek is megörült a párja, hogy élhet ezzel a lehetőséggel.
< - Ez csak természetes – legyintett. – Akár akkor is szólhatsz, ha otthon vagy… >
Itt elharapta a mondatot és némileg aggódva pillantott fel a párjára.
< - Nem fog a biztonsági szolgálatod aggódni amiatt, hogy hova tűntél? – kérdezte. – Hiszen nem hagytuk meg, hogy hova jössz és nem is vagy elérhető semmilyen módon, komvonalon és sorolhatnám. >
Érdekelte a válasz, hogy mit is fog minderre mondani a párja, és nagyon remélte, hogy tényleg nem lesz semmilyen gond mindebből, hogy szó szerint „elrabolta” őt. A következő rövid kis séta közben, amíg oda nem értek a vacsora színhelyére megtárgyalták azt is, hogy mi lesz a vacsora és Ingrid kiadta az utasításokat is, hogy az androidok milyen mértékben süssék át a húsokat. A helyfoglalás közben meg is kapják az előételt, amit neki is látnak elfogyasztani, közben pedig még beszélgetnek is egy kicsit. Most Ingrid megkapta szóban is a megerősítést, hogy mennyire tetszett a párjának a sziget és az egész hely, plusz a mai nap, aminek a nő nagyon örült. A korábban – még a bálon – felemlegetett buli lehetőségét is felhozta, hogy itt lehetne tartani, amibe végül Tubrok is beleegyezett. Igen, azt sejtette, hogy kissé meleg lehet a környezet a férfi baráti körének, de ezt a tengerpart és a medencék miatt könnyedén orvosolni lehetett, a HPI-seknek meg úgyis teljesen mindegy volt, lehetett volna a Marson, vagy épp a Vénuszon is a buli.
< - Szerintem a sok víz miatt annyira nem lesz nagy gond a meleg – mondta. – A ház meg úgyis légkondicionált. És van egy érzésem, hogy mástól lenne forró ott a hangulat, nem a levegő melegségétől… >
Ismerte a saját barátait és hallott eleget Tubrokéiról ahhoz, hogy ezt a következtetést levonja. Az előétel elfogyása után meg is kapták a főételt, aminél Ingrid nem is várakozott sokat, hanem neki is fogott, közben remekül szórakozott azon, hogy miként vizsgálgatja a párja az ételt és hogyan méricskéli. Azok után különösen viccesnek találta mindezt, hogy a Spear ételeit minden gond nélkül megeszi a férfi, ez pedig csak egy szelet hús volt, nem pedig ki tudja, hogy micsoda.
< - Jó étvágyat! – mondta végül ő maga is. >
Ahogyan tovább próbálkozott a férfi a nő már rájött, hogy ízlik neki, amit kapott, csak valószínű, hogy a marhahús íze lehet furcsa a párjának, hiszen eddig egy darab hamburgert evett ebből a húsból eddig és azt is pár órája csupán. Mondott volna magyarázatot, vagy érdekességet, de ekkor szúrta ki, hogy a planktonok itt vannak és világít a tenger, amire felhívta a figyelmét Tubroknak is. Ez is lenyűgözte a párját, aki mostanra láthatóan teljesen oda volt a szigetért. Hálásan mosolyodott el a dicséretre.
< - Köszönöm – mondta. – Anya és apa közösen választották ki, így az ő érdemük mindez. >
A dicséreteknek pedig ekkor még mindig nem volt vége, a további bókokat mosolyogva hallgatta végig.
< - Hű mennyi bók – felelte kedvesen, ezúttal nem gonoszkodva. – Tényleg örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Máskor is eljöhetünk ide, amikor csak szeretnél és ráérünk mind a ketten. Nem volt nehéz a programot megszervezni, végtére is egy olyan helyen vagyunk, ahol még semmit sem láttál. >
Közben evett tovább és kapott további kérdéseket is, szerencsére mindezekre azonnal tudott felelni.
< - Úgy gondoltam, hogy nagyjából addig maradunk, mint amikor jöttünk – kezdte. – Így igen, bőven lesz időnk arra, hogy körbenézzünk reggeltől kora délutánig. Ami a planetáriumot illeti, azt lehet, hogy most este kéne, ha szeretnél élőben is csillagképeket, ködöket és efféléket nézni, nem csak úgy, hogy Maniac kivetíti őket. Éjjel szebb, mint nappal. A park pedig valóban nappal jobb, mint este – mosolyodott el. >
Nem sokkal később, ha már befejezték a főfogást és a tányérok üresek maradtak, akkor az androidok leszedték mindezt és meghozták a desszertet is. Furcsa helyi gyümölcsökből készült gyümölcssaláta, gyümölcstorta voltak ezek, plusz hagyományos amerikai édességek, mint a „pitetorta”, cookie, muffin, vagy a brownie. Még gyorsan elmondta Ingrid, hogy melyik micsoda és mi a helyi fogás, mi a megszokott amerikai. Saját maga végül a pitéből vágott egy nagyobb szeletet magának és annak látott neki. A sörét előtte még kiitta és édesebb gyümölcslevet kért, az jobban illett ehhez. Ha a teljes étkezést befejezték, akkor tette fel a következő kérdést.
< - Menjünk fel a házba, vagy még szeretnél valami mást csinálni idekint előtte? – érdeklődött. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 05 Feb. 2017, 23:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok tökéletesen megérte milyen is Ingrid és Cal kapcsolata, több szót nem is kell erre szánniuk. A vonatút alatt mindketten tudnak gyönyörködni a sziget szépségeiben - bár Ingridnek mindez már ismerős - és beszélgethetnek is, teljes nyugalomban és kényelemben. Pont a beszélgetés alatt hibázik rá nagyon Tubrok a Zuhanás előtti forráspazarlásra. Ingrid meg is osztja mi történt valójában akkor. A síkság felé érve természetesen az ott legelésző állatok kerülnek szóba.
< - Milyen felügyeletük van? Maniac? - kérdez rá a férfi. >
Az út egy nagyobb része a síkság után csöndesen telik, Tubrok igazán elfoglalja magát a szigettel és elmerül a látványban. Valószínűleg ha nem szeretkeztek volna a tengerparton, akkor most jönne el a pillanat amikor Ragal megpróbálná elcsábítani a párját. Helyette most a tájban gyönyörködhet. Sajnos a következő kiemelt helyre, a vulkanikus fürdőbe Tubrok nem igazán teheti be a lábát, ugyanis az túl forró lenne számára. Mindezt tudomásul is veszi a férfi, ezek a vulkanikus források nem földi embernek valóak. A végállomáshoz, tehát az indulási helyhez érkezve felajánlja Ingrid, hogy máskor is eljöhet ide a férfi és bármelyik helyet megnézheti közelebbről is. Tubrok éppen felelne a nő ajánlatára, szívesen eljönne ide otthonról, ám ekkor Ingridnek roppant fontos felvetése van.
< - Nos... Tiren tudhatja mi is a meglepetésed, had küldjek neki egy üzenetet, ő majd beszél az őrséggel. >
Veti fel a férfi roppant egyszerű választ. Ha Ingrid tudja biztosítani a kommunikációs lehetőséget, akkor a férfi küld egy közepesen hosszú üzenetet Tirennek, majd nyugodt mosollyal az arcán fordul Miller felé.
< - A probléma megoldódott. - jelenti ki. >
Úgy tűnik erre nem gondolt Ingrid még a tervezés során, ég szerencse, hogy most eszébe jutott. Miután ezzel végeznek - ha végeznek - teljes nyugalomban és roppant kellemes hangulatban mehetnek a vacsora helyszínére. Itt már előre kiválaszthatta a férfi a steakjének átsültségét. Amint leülnek a romantikus hangulatú parton álló asztalhoz, rögtön meg is kapják az előételt. Tubrok nem is tagadja mennyire tetszik neki a sziget, a mai nap és ez a vacsora. A tervezett buli, baráti társaságok összehozása is szóba kerül. A megjegyzésen kellemesen felkacag Tubrok.
< - Milyen szókimondó vagy Boszorka. Egyetértek, roppant forró bulira számíthatunk. >
Tubrok is pontosan sejti az ő barátjai mire képesek és Ingrid baráti társaságáról is kellően "jókat" hallott. Az előétellel hamar végeznek, következhet a főfogás, az amerikai steak. Tubrok megvizsgálja az ételt, mielőtt nekilátna az étkezésnek. Mindezen roppant jól szórakozik Ingrid, és még meg is győződhet arról, a másiknak ízlik a fogás. A főfogás alatt Tubrok nem fogja vissza magát a bókok terén, tényleg mindent megemlít ami tetszett neki. Miller mindezt szóvá is teszi.
< - Ugyan, neked csak bókolni lehet. >
A további kérdése is kap választ a férfi, lesz még idejük másnap is a szigeten járni és "felfedezni" pontosabban megnézni helyeket.
< - Legyen csak a park, egy is elég számomra. >
Az idő telésével lassan a főfogás végére jutnak a szerelmesek, az androidok ekkor hozzák a desszerteket. Tubrok gyümölcstortát vesz magának, mellé a poharába megint sört önt. Mivel Ingrid nem szól egy szót sem, Tubrok úgy veszi az előbbiekben kellően sokat beszélgettek és most inkább a csendet élvezné a nő. Így hát egyáltalán nem kínosan, de csendben telik el az a kis idő amíg végeznek a desszerttel. Ingrid fel is teszi a kérdést a vacsora végeztével. Tubrok rövid gondolkodás után válaszol.
< - Menjünk fel a házba. Csak egy perc kitérőt teszek előtte, megnézem közelebbről a világító óceánt. >
Ha valóban végeztek a vacsorával és indulhatnak, Tubrok feláll, visszahelyezi a széket oda ahol volt, majd Ingridet figyeli, ha a nő is vele tart, akkor odanyújtja a kezét, hogy kézen fogva menjenek le a partra. Ha Ingrid marad akkor egyedül megy. Ragal egészen a víz széléhez megy, onnan nézi meg fényjelenséget. Nem időzik sokat, tényleg csak alaposan megnézni, pár másodperc alatt.
< - Mehetünk. >
Szól kedves mosollyal Ingridhez. Természetesen ezután követi Ingridet a házba és figyeli hova mennek, hiszen még nem látott eddig mindent a házból sem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 06 Feb. 2017, 11:18
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Hamarosan már csak arról beszélgettek, hogy mit is láttak a vonatban, ahogyan haladtak. Tubrokot főleg az épületek és efféle részek kötötték le, így volt ez a nagy füves pusztánál levő épület is a sípálya elhagyása után. Itt is kisebb előadást tartott Ingrid, hogy mindez mire való, mire jó, mit lehet itt csinálni, miért vannak tartva az állatok és lehetett volna még tovább sorolni. A férfi az utolsó feltett kérdésével pedig meg is válaszolta magának, amit kérdezett. Ha nem a szigeten lettek volna, valószínű, hogy kutyákat tartottak volna, hogy azok terelgessék őket, vagy android, de itt minderre nem volt szükség, hiszen Birodalmi területen voltak és ez nagyon, de nagyon sok mindenben megkönnyítette a dolgukat.
< - Igen, Maniac felügyeli őket – bólintott. – De szerencsére a lények jámborsága miatt egyébként sem nagy munka ez. Ha tehetnék, akkor lehet, hogy egész nap csak egy helyben legelnének és kérőznének, főleg, hogy a kerítés miatt nincs is természetes ellenségük. >
A következő fontosabb és hosszabb beszédtéma már visszafelé alakult ki, amikor a vulkanikus eredetű „fürdő” mellett haladtak el. Itt jutott hirtelen eszébe Ingridnek, hogy valamit nagyon elfejtett a szervezés közepette, az pedig az volt, hogy emberrablásnak tűnhetett az, hogy elhozta a párját ide. Hiszen nagy sebességgel futottak le a hangárba, majd anélkül, hogy azt elhagyta volna bármilyen jármű is azt a helyet eltűntek. Térváltással, de nem bízott benne, hogy a rendszer ezt tudja, főleg nem azt, hogy hova mennek, és így ezt nézve tényleg az jöhet le, hogy a Birodalmi kém elrabolta a Rocksolid törzsfőjét. A férfi javaslatára bólintott, ez tényleg jó ötlet
- Maniac, küldd el Tirennek hangüzenet és írásbeli üzenetben azt, amit Tubrok mondani fog.
< - Így egyszerűbb és gyorsabb, mond csak bátran – mosolyodott el. >
Úgy vélte, hogy gyorsabb, mintsem létrehozatni egy kommunikátort, amivel ez kivitelezhető, főleg, hogy a sajátját otthagyta a házban és nem hozta el magával. Ha nem volt nála, akkor is elérhető volt, ha valaki nagyon fontos ügyben akarta zaklatni. Remélte, hogy ez a módszer megfelel a párjának, ha nem, akkor egy üzenetküldésre alkalmas terminált hozatott létre itt bent a vonatban Maniac-el Ingrid, hogy azon keresztül vihesse be azt a párja, amit szeretett volna. Bármelyik is történt, akkor odafordult felé végül a férfi és közölte, hogy kész is van. Ezen a nő elmosolyodott és meg is könnyebbült, hogy nem lesz már gond belőle, mert tudhatják, hogy biztonságban van. Vagyis nagyon remélte, hogy ezt fogják gondolni.
< - Sajnálom, ez tényleg kiment a fejemből – szabadkozott. – Remélem nem okoztam vele kellemetlenséget. >
Tényleg így vélte, hogy ezzel nagyon nagy galibát okozhatott volna, hogyha nem esik le neki most az egész. De szerencsére megoldódott az egész. Nem sokkal később vissza is érkeztek a megfelelő helyre és elindultak vacsorázni. Mire megérkeztek a romantikus vacsora helyszínére addigra már le is volt adva a rendelés, hogy miként kérik a húst hozzá. A vacsora közben jó hangulatban beszélgettek is és felmerült a közös buli is, amit Ingrid már korábban emlegetett, hogy itt lehetne megtartani. Tubrok ugyan aggódott a meleg miatt kissé, de a nő megemlítette, hogy biztosan nem attól forrna a levegő, hanem egészen más miatt. Úgy tűnt, hogy jól sikerült a megjegyzés, mert még Tubrok is felnevetett rajta.
< - Én csak szépen sejtelmesen körbeírtam, nem voltam szókimondó – szemtelenkedett egy kicsit. >
Legalább már tudta, hogy ugyanaz a véleményük a dologról és ugyanúgy vélekednek, hogy mi lesz a vége egy ilyesfajta bulinak. Az étkezés közben tovább ettek és beszélgettek, közben a férfi még rendesen bókolt is főleg a szervezés miatt, ami nagyon jól esett Ingridnek. Közben még szó esett arról is, hogy miket nézne meg később, másnap a férfi, itt abban állapodtak meg, hogy akkor jelenleg a parkot fogják megnézni, mert a planetáriumhoz jobb lenne az éjszaka és a sötét. Úgy tűnt, hogy akkor ez egy későbbi időpontban lesz majd megtekintve, amit nem is átalkodott felhozni a nő.
< - Akkor, legközelebb ha eljövünk ide, akkor megnézzük majd azt is – ígérte meg. >
A desszertet végül kellemes csendben fogyasztották el, egy pillanatra sem lett kellemetlen. Mikor végeztek, akkor hozta fel Ingrid, hogy hova menjenek, szeretne-e még sétálni a párja, vagy menjenek fel a házba. Úgy döntöttek, hogy most már eleget voltak idekint és felmennek. Természetesen pártolta az ötletet, hogy menjenek és nézzék meg az óceánt, így kézen fogva követte a párját. Lent egészen közel mentek a parthoz, így a világító planktonok az ő lábukra is felragadt, pár lépésük világító lett így, ahogyan később távolabb mentek a víztől. Ezek után Ingrid vette át a vezetést a kézfogást továbbra is fenntartva. Amint felértek, akkor megmutatta a további részeit a háznak, ami kisebb időbe beletelt. Az alsóbb szinteken szórakoztató és pihenést szolgáló részek voltak, mint mozi terem, benti fürdő, játékterem, edzőterem, illetve egy nagyobb helység, ahol bulit lehet tartani. A fentebbi emeleteken már csak hatalmas területű lakosztályok voltak. Az utolsó előtti emeletre nem mentek be azonban.
< - Az a családé, Cal és Greg szobái – magyarázta. – Ha nem baj, akkor meghagyom privátszférának nekik. >
Ha nem volt ez ellen kifogás, akkor a legfelső emeletre mentek, ahol az egész szint egybe volt nyitva. Egy roppant tágas HPI-s stílusú, de benne viking jegyekkel teli lakosztály fogadta Tubrokot. Egy hatalmas ágy volt egy egyik falnál, az ágy legalább akkora, mint amivel a férfi maga otthon is rendelkezett. A szoba közepén egy nagyobb medence is volt, több helyen szép növények, a plafonon vikingjegyű faragások. Körben végig üveg plafontól padlóig. Szép vikingmintás és rúnás bútorok, szekrények. Egy nagyobb íróasztal is volt itt bent, és egy kis rész volt csak leválasztva.
< - A leválasztott rész mögött van a zuhany és a mosdó – magyarázta. – Ha szükséged van arra, hogy kimenj a mosdóba, akkor szerintem most van itt a legjobb idő rá. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Hamarosan már csak arról beszélgettek, hogy mit is láttak a vonatban, ahogyan haladtak. Tubrokot főleg az épületek és efféle részek kötötték le, így volt ez a nagy füves pusztánál levő épület is a sípálya elhagyása után. Itt is kisebb előadást tartott Ingrid, hogy mindez mire való, mire jó, mit lehet itt csinálni, miért vannak tartva az állatok és lehetett volna még tovább sorolni. A férfi az utolsó feltett kérdésével pedig meg is válaszolta magának, amit kérdezett. Ha nem a szigeten lettek volna, valószínű, hogy kutyákat tartottak volna, hogy azok terelgessék őket, vagy android, de itt minderre nem volt szükség, hiszen Birodalmi területen voltak és ez nagyon, de nagyon sok mindenben megkönnyítette a dolgukat.
< - Igen, Maniac felügyeli őket – bólintott. – De szerencsére a lények jámborsága miatt egyébként sem nagy munka ez. Ha tehetnék, akkor lehet, hogy egész nap csak egy helyben legelnének és kérőznének, főleg, hogy a kerítés miatt nincs is természetes ellenségük. >
A következő fontosabb és hosszabb beszédtéma már visszafelé alakult ki, amikor a vulkanikus eredetű „fürdő” mellett haladtak el. Itt jutott hirtelen eszébe Ingridnek, hogy valamit nagyon elfejtett a szervezés közepette, az pedig az volt, hogy emberrablásnak tűnhetett az, hogy elhozta a párját ide. Hiszen nagy sebességgel futottak le a hangárba, majd anélkül, hogy azt elhagyta volna bármilyen jármű is azt a helyet eltűntek. Térváltással, de nem bízott benne, hogy a rendszer ezt tudja, főleg nem azt, hogy hova mennek, és így ezt nézve tényleg az jöhet le, hogy a Birodalmi kém elrabolta a Rocksolid törzsfőjét. A férfi javaslatára bólintott, ez tényleg jó ötlet
- Maniac, küldd el Tirennek hangüzenet és írásbeli üzenetben azt, amit Tubrok mondani fog.
< - Így egyszerűbb és gyorsabb, mond csak bátran – mosolyodott el. >
Úgy vélte, hogy gyorsabb, mintsem létrehozatni egy kommunikátort, amivel ez kivitelezhető, főleg, hogy a sajátját otthagyta a házban és nem hozta el magával. Ha nem volt nála, akkor is elérhető volt, ha valaki nagyon fontos ügyben akarta zaklatni. Remélte, hogy ez a módszer megfelel a párjának, ha nem, akkor egy üzenetküldésre alkalmas terminált hozatott létre itt bent a vonatban Maniac-el Ingrid, hogy azon keresztül vihesse be azt a párja, amit szeretett volna. Bármelyik is történt, akkor odafordult felé végül a férfi és közölte, hogy kész is van. Ezen a nő elmosolyodott és meg is könnyebbült, hogy nem lesz már gond belőle, mert tudhatják, hogy biztonságban van. Vagyis nagyon remélte, hogy ezt fogják gondolni.
< - Sajnálom, ez tényleg kiment a fejemből – szabadkozott. – Remélem nem okoztam vele kellemetlenséget. >
Tényleg így vélte, hogy ezzel nagyon nagy galibát okozhatott volna, hogyha nem esik le neki most az egész. De szerencsére megoldódott az egész. Nem sokkal később vissza is érkeztek a megfelelő helyre és elindultak vacsorázni. Mire megérkeztek a romantikus vacsora helyszínére addigra már le is volt adva a rendelés, hogy miként kérik a húst hozzá. A vacsora közben jó hangulatban beszélgettek is és felmerült a közös buli is, amit Ingrid már korábban emlegetett, hogy itt lehetne megtartani. Tubrok ugyan aggódott a meleg miatt kissé, de a nő megemlítette, hogy biztosan nem attól forrna a levegő, hanem egészen más miatt. Úgy tűnt, hogy jól sikerült a megjegyzés, mert még Tubrok is felnevetett rajta.
< - Én csak szépen sejtelmesen körbeírtam, nem voltam szókimondó – szemtelenkedett egy kicsit. >
Legalább már tudta, hogy ugyanaz a véleményük a dologról és ugyanúgy vélekednek, hogy mi lesz a vége egy ilyesfajta bulinak. Az étkezés közben tovább ettek és beszélgettek, közben a férfi még rendesen bókolt is főleg a szervezés miatt, ami nagyon jól esett Ingridnek. Közben még szó esett arról is, hogy miket nézne meg később, másnap a férfi, itt abban állapodtak meg, hogy akkor jelenleg a parkot fogják megnézni, mert a planetáriumhoz jobb lenne az éjszaka és a sötét. Úgy tűnt, hogy akkor ez egy későbbi időpontban lesz majd megtekintve, amit nem is átalkodott felhozni a nő.
< - Akkor, legközelebb ha eljövünk ide, akkor megnézzük majd azt is – ígérte meg. >
A desszertet végül kellemes csendben fogyasztották el, egy pillanatra sem lett kellemetlen. Mikor végeztek, akkor hozta fel Ingrid, hogy hova menjenek, szeretne-e még sétálni a párja, vagy menjenek fel a házba. Úgy döntöttek, hogy most már eleget voltak idekint és felmennek. Természetesen pártolta az ötletet, hogy menjenek és nézzék meg az óceánt, így kézen fogva követte a párját. Lent egészen közel mentek a parthoz, így a világító planktonok az ő lábukra is felragadt, pár lépésük világító lett így, ahogyan később távolabb mentek a víztől. Ezek után Ingrid vette át a vezetést a kézfogást továbbra is fenntartva. Amint felértek, akkor megmutatta a további részeit a háznak, ami kisebb időbe beletelt. Az alsóbb szinteken szórakoztató és pihenést szolgáló részek voltak, mint mozi terem, benti fürdő, játékterem, edzőterem, illetve egy nagyobb helység, ahol bulit lehet tartani. A fentebbi emeleteken már csak hatalmas területű lakosztályok voltak. Az utolsó előtti emeletre nem mentek be azonban.
< - Az a családé, Cal és Greg szobái – magyarázta. – Ha nem baj, akkor meghagyom privátszférának nekik. >
Ha nem volt ez ellen kifogás, akkor a legfelső emeletre mentek, ahol az egész szint egybe volt nyitva. Egy roppant tágas HPI-s stílusú, de benne viking jegyekkel teli lakosztály fogadta Tubrokot. Egy hatalmas ágy volt egy egyik falnál, az ágy legalább akkora, mint amivel a férfi maga otthon is rendelkezett. A szoba közepén egy nagyobb medence is volt, több helyen szép növények, a plafonon vikingjegyű faragások. Körben végig üveg plafontól padlóig. Szép vikingmintás és rúnás bútorok, szekrények. Egy nagyobb íróasztal is volt itt bent, és egy kis rész volt csak leválasztva.
< - A leválasztott rész mögött van a zuhany és a mosdó – magyarázta. – Ha szükséged van arra, hogy kimenj a mosdóba, akkor szerintem most van itt a legjobb idő rá. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 09 Feb. 2017, 23:51

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid és Tubrok a sziget körüli vonatúton beszélgetnek. Éppen a sziget legelésző állatainak felügyeletét és az állatok jámborságát ismerteti Ingrid a kíváncsi párjával.
< - Békés állatok. >
Állapítja meg a férfi is. Az úr következő részében a férfi a vulkanikus fürdőt szúrja ki magának, sajnos ezt rosszul teszi, Ingridnek kell felvilágosítania arról miért is nagyon rossz ötlet mindez. Szerencsére mindeközben Ingridnek eszébe jut miként is "rabolta el" a párját és ez milyen kellemetlenségeket okozhat. Gyorsan megegyeznek, hogy üzenetet küldenek Tiren-nek, Ingrid utasítást is ad Maniac-nak.
< - Sokkal kényelmesebb lenne ha saját magam levelezéséből írhatnám meg. >
Mondja ki a férfi. Mivel Ingrid létrehoz Tubrok számára egy terminált. Ragal szépen megírja az üzenetét, kellően gyorsan és a megfelelő módon el is küldi azt. Ki is jelenti, a probléma megoldódott. A nő szavaira megrázza a fejét.
< - Az elmúlt egy perc nem mondható kellemetlenségnek. >
Közli mosolyogva, jókedvvel próbálja oldani Ingridet. A túra végén visszaérkeznek a kiindulási pontra. Innen indulnak az óceán partjára vacsorázni. A romantikus vacsora remek hangulatban telik. Beszélgetésük alatt a szigeten tartandó buli is szóba kerül. Úgy tűnik nem is kérdés a szerelmesek számára mi is fog történni a bulin. Ismerve a baráti társaságaikat ez nem is csoda.
< - Igaz, de én pontosan tudom mire gondoltál. >
Enged meg magának Ragal is egy kis szemtelenséget. Később amikor a szigeten található programokról társalognak kiderül, hogy a planetárium is szívesen ellátogatna a férfi. Természetesen mindezt egy bóközön előz meg, amit Ingrid megérdemelten kap a mai napért.
< - Legyen úgy. >
Egyezik bele Tubrok a következő alkalomba. A desszertet már kellemes csendben fogyasztják el. A remek hangulatú romantikus vacsora után még kettesben sétálnak le az óceán partjára, szinte csak azért hogy lábnyomaik visszafelé világító nyomot hagyjanak sétájukról. Mivel mást már nem igazán akar idekint csinálni Ragal, ezért Miller kézen fogva vezeti őt vissza a házba. Ingrid bemutatja a ház minden részét, ától cettig, a párján érezheti az mennyire élvezi az útmutatást és a hely stílusát. Cal és Greg szobáinál tisztelettudóan bólint Tubrok.
< - Nem akarok illetlen lenni. Természetesen nem jelent problémát. >
Ezután a legfelső emeletre mennek, Ingrid szobájába. Nem is tudná tagadni, Tubrokot teljesen lenyűgözi Ingrid lakosztálya. Igazán tetszik neki az egész stílusa és szabadsága. A felvetésre biccent.
< - Szükségem is lenne rá. >
Ezzel ha Ingridet nem zavarja Ragal elmegy a leválasztott részbe. Ott nem csak a dolgát végzi el, de egy nagyon gyors zuhanyt is megejt, kint még mindig meleg volt számára és teljesen tiszta akar lenni. Igyekszik nagyon gyors lenni, mégis beletelik pár percbe mindez. Ingrid láthatja a felfrissült párját kilépni a mosdóból, Tubrok egyenesen felé veszi az irányt, határozott a mozgása, átkarolja és megcsókolja őt, hosszasan, élvezettel. A csók végeztével csak nagyon kicsit húzódik el.
< - Nagyon hiányzott már ez Boszorka. - súgja. >
Elengedi Ingridet és kissé távolabb is húzódik tőle, hacsak a nő nem akar egy második csókot.
< - Mit terveztél még a mai estére? - teszi fel a kérdést. >
Ha Ingrid azt mondja mára nem tervezett mást, akkor a férfi felveti a csillagvizsgálót ismét, persze csak akkor ha Ingridnek nincs más terve.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 10 Feb. 2017, 10:39
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Amint Ingrindek eszébe jutott, hogy nem is szóltak, hogy elhagyják a csarnokot, vagy az egész országot és ebből még gondok lehetnek azonnal fel is hozta a témát. Szerencsére hamar orvosolni lehetett, hogy Tubrok üzenjen Tyr-nek, hogy ő adja át az őrségnek mindezt. Azonban a nő első ötlete nem tetszett a párjának, hogy csak diktálja be az üzenetet és Maniac azt máris továbbítja majd. Pedig mindez sokkalta egyszerűbb és optimálisabb megoldás volt szerinte, mint az, amit a férfi kért tőle. Ennek ellenére végül létrehozatta a terminált, amin Tubrok maga tudta begépelni az üzenetet és elküldeni.
< - Nem az optimális megoldásokról vagy híres – mondta kedvesen, játékosan szurkálódva. >
Nem akarta vele megbántani a párját, így direkt úgy mondta, hogy ne vehesse magára mindezt, a mozdulataiban is ez volt benne. De ezek után már – módszertől függetlenül – tényleg megkapta a Rocksolidban az üzenetet Tyr, így nem kellett attól tartani, hogy hatalmas diplomáciai botrány robban ki azért, mert elrabolta Ingrid a férfit. Bár volt egy érzése, hogy a biztonsági erők főnöke megfogja őket kérni, hogy legközelebb előre értesítsék őt ilyenről, vagy hozzák a rendszer tudomására, hogy az szóljon neki. Ilyen esetekben mindig hálás volt Maniac-nek, mert annyira megkönnyítette az életet. Hamarosan vissza is értek a sziget megfelelő oldalára, részére és lesétálhattak a tengerpartra vacsorázni. Elsőként az került szóba, hogy itt lehetne majd a buli, amit Ingrid korábban felhozott a bálon még Tubrok barátainak és nem is vetette véka alá a véleményét, hogy szerinte miért is lesz forró majd a hangulat. Azon, hogy „kikérte magának” a párja, hogy mennyire nyíltan beszél erről természetesen visszavágott, amire ismét egy olyan választ kapott, amire nem lehetett nem válaszolni, főleg, hogy a férfi még szemtelenkedett is egy sort.
< - De mivel neked mindenről efféle perverz dolgok jutnak eszedbe, így mondhattam volna bármit is ide lyukadunk ki. >
Kérte ki magának a sértettséget megjátszva. A továbbiakban azokat a dolgokat beszélték meg, hogy meddig maradnak itt, miket fognak még csinálni. Ingridnek sikerült a párját megnyugtatnia, hogy elég ideig lesznek még itt holnap ahhoz, hogy megnézzék a parkot, vagyis inkább állatkertet, amit a férfi szeretne, viszont a csillagvizsgálót most kéne este, mert nappal nem olyan jó. Így inkább ezt egy másik alkalomra helyezték át, hiszen nem ez volt az egyetlen nap, amit itt fognak tölteni, a nő is megígérte, hogy máskor is elfognak jönni. Még lementek a vacsora után a partra is egy picit, hogy közelebbről megnézhessék a világító partot, majd már mentek is vissza az épületbe, ahol a mai napra esedékes túra is folytatódott. Mivel kint már sötét volt, így a hatalmas házban égtek a lámpák, fények. Mivel erre is kíváncsi volt a párja, így Ingrid végigmutatta a több szintet, hogy mit merre talál, mi merre van. Egyedül a legfelső szint alatti szintet hagyták ki, mert az a fiúké volt, Cal-é és Gregé. Így azt átugorva fel is értek a legfelső emeletre, ami teljes mértékben Ingrid lakosztálya volt. Azt azonnal látta, hogy sikerült teljes mértékben lenyűgöznie a lakosztállyal Tubrokot és igencsak elnyerte a párja tetszését az egész. Most már csak azon aggódhatott, hogy a luxus és felszereltség, ami messze túlszárnyalta Tubrok saját csarnokát nem fogja kényelmetlen helyzetbe hozni a párját. Még utolsó „adalékként” megjegyezte, hogy a leválasztott részen van a mosdó és a fürdő is, ha Tubrok igénybe akarja ezeket venni. Ugyan nem mondta ki hangosan, de a mosdó részt direkt a férfi miatt alakíttatta ki és tetetett a házba több helyre is, hiszen sejtette, hogy neki szüksége lesz effélére ember révén.
< - Menj csak, én itt leszek a lakosztályban – ígérte meg. >
Nem zavarta, hogy mennie kell a férfinak, hiszen ez természetes velejárója volt az egésznek. Addig, amíg Tubrok úgyis a mosdóban és a fürdőben volt, addig saját maga az ablakhoz sétált, arra a felére, amin az óceán is látszott és kitekintett rajta, hogy gyönyörködjön a tájban, a holdban, a csillagokban, az ezüsthídban és a világító tengerpartban. A „háta mögül” hallotta a zuhany hangját is, majd amikor az ajtó is nyílt, akkor pillantott hátra, hogy végignézze Tubrok „kivonulását”. Hagyta, hogy a párja odaérjen hozzá és átkarolja, a csókot szenvedélyesen viszonozta egészen végig. Ahogyan elhúzódtak és Tubrok meg is jegyezte, hogy már hiányzott ez neki.
< - Eléggé lekötött a hely, hogy elfelejtsd mindezt – suttogta Ingrid is. >
Valóban már egy ideje eszébe jutott, hogy mennyire elfelejtette mindezt a férfi, lényegében a parton levő szeretkezésük óta nem is csókolóztak, aminek lassan már három órája is megvolt. Eddig ilyen sokáig még ki sem bírta mindezt Tubrok. A tárgyalás persze más volt, ott muszáj volt, de itt nem volt semmi, ami korlátozta volna őket. Most ő maga csókolta meg a férfit és húzta el két-három percig a csókot. Utána jött a kérdés, hogy tervezett-e valamit.
< - Semmi konkrétat – vallotta be a dolgot. >
Ez most persze hazugság volt, de még nem akarta a leendő meglepetését felfedni, még ráért, hogyha eljutnak oda, kettejüket ismerve pedig előbb, vagy utóbb úgyis elfognak. Vissza is kérdezett, hogy a férfinak van-e ötlete és akkor, ha már így alakult, akkor a csillagvizsgáló toronyba. Mivel már sötét volt kint és a levegő is hűlni fog, így egy rövid ujjú hawaii inget adott Tubroknak és saját maga is felvett egy hosszú szoknyát, hogy abban menjenek. Ha Tubrok is felöltözött, akkor Ingrid létre is hozatta a térváltó”kaput” Maniac-el, hogy azon átlépve máris a csillagvizsgáló előtt legyenek.
< - Mit szeretnél megnézni odabent? – kérdezte. – A Flottát, ahogyan az univerzum végén állomásozik az Anyahajóval együtt? >
Tényleg kíváncsi volt, hiszen azért a Rocksolid is eléggé fejlett teleszkópokat készített és valós idejű képeket volt képes közölni, igaz nem olyan részletesen és távolra, mint egy Birodalmi eszköz. Ha beléptek, akkor odabent holografikusan látszottak csillagképek, ködök, bolygók, csillagok, maga a naprendszer is élőképes kiadásban volt. Ez az épület is természetesen Birodalmi stílusban készült, így hatalmas méretekkel. Lent a földszinten még egy planetáriumnak berendezett csarnok is volt, több ülőhellyel arra alkalmasnak, hogy előadásokat lehessen tartani és a tető áttetsző lehessen, így az ég látható legyen.
< - A gyerekek, Greg barátai is érdeklődtek, így miattuk lett így kialakítva – mosolygott. >
A hosszabb épületben a toronyhoz sétáltak és ott a lépcső, illetve a lift előtt álltak meg egy picit. Ha Tubrok nem akart gyalogolni, akkor lifttel mentek fel a torony tetejébe, ami jó harminc-negyven méter magasan volt a hatalmas fák fölé magasodott és olyan helyen épült, hogy a távolabb levő hegyek se zavarják a kilátást. Odafent, hatalmas helység fogadta Tubrokot, az obszervatórium teteje egyelőre sötét volt, bent is félhomály, de az ultramodern távcsövek mind láthatóak.
< - Ha nem csak piciben szeretnéd látni, amit nézel, akkor az adott szektort, amit megfigyelsz kivetíti Maniac a teljes helységbe, a falakra, plafonra, padlóra. Próbáld csak ki – bíztatta a párját. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Amint Ingrindek eszébe jutott, hogy nem is szóltak, hogy elhagyják a csarnokot, vagy az egész országot és ebből még gondok lehetnek azonnal fel is hozta a témát. Szerencsére hamar orvosolni lehetett, hogy Tubrok üzenjen Tyr-nek, hogy ő adja át az őrségnek mindezt. Azonban a nő első ötlete nem tetszett a párjának, hogy csak diktálja be az üzenetet és Maniac azt máris továbbítja majd. Pedig mindez sokkalta egyszerűbb és optimálisabb megoldás volt szerinte, mint az, amit a férfi kért tőle. Ennek ellenére végül létrehozatta a terminált, amin Tubrok maga tudta begépelni az üzenetet és elküldeni.
< - Nem az optimális megoldásokról vagy híres – mondta kedvesen, játékosan szurkálódva. >
Nem akarta vele megbántani a párját, így direkt úgy mondta, hogy ne vehesse magára mindezt, a mozdulataiban is ez volt benne. De ezek után már – módszertől függetlenül – tényleg megkapta a Rocksolidban az üzenetet Tyr, így nem kellett attól tartani, hogy hatalmas diplomáciai botrány robban ki azért, mert elrabolta Ingrid a férfit. Bár volt egy érzése, hogy a biztonsági erők főnöke megfogja őket kérni, hogy legközelebb előre értesítsék őt ilyenről, vagy hozzák a rendszer tudomására, hogy az szóljon neki. Ilyen esetekben mindig hálás volt Maniac-nek, mert annyira megkönnyítette az életet. Hamarosan vissza is értek a sziget megfelelő oldalára, részére és lesétálhattak a tengerpartra vacsorázni. Elsőként az került szóba, hogy itt lehetne majd a buli, amit Ingrid korábban felhozott a bálon még Tubrok barátainak és nem is vetette véka alá a véleményét, hogy szerinte miért is lesz forró majd a hangulat. Azon, hogy „kikérte magának” a párja, hogy mennyire nyíltan beszél erről természetesen visszavágott, amire ismét egy olyan választ kapott, amire nem lehetett nem válaszolni, főleg, hogy a férfi még szemtelenkedett is egy sort.
< - De mivel neked mindenről efféle perverz dolgok jutnak eszedbe, így mondhattam volna bármit is ide lyukadunk ki. >
Kérte ki magának a sértettséget megjátszva. A továbbiakban azokat a dolgokat beszélték meg, hogy meddig maradnak itt, miket fognak még csinálni. Ingridnek sikerült a párját megnyugtatnia, hogy elég ideig lesznek még itt holnap ahhoz, hogy megnézzék a parkot, vagyis inkább állatkertet, amit a férfi szeretne, viszont a csillagvizsgálót most kéne este, mert nappal nem olyan jó. Így inkább ezt egy másik alkalomra helyezték át, hiszen nem ez volt az egyetlen nap, amit itt fognak tölteni, a nő is megígérte, hogy máskor is elfognak jönni. Még lementek a vacsora után a partra is egy picit, hogy közelebbről megnézhessék a világító partot, majd már mentek is vissza az épületbe, ahol a mai napra esedékes túra is folytatódott. Mivel kint már sötét volt, így a hatalmas házban égtek a lámpák, fények. Mivel erre is kíváncsi volt a párja, így Ingrid végigmutatta a több szintet, hogy mit merre talál, mi merre van. Egyedül a legfelső szint alatti szintet hagyták ki, mert az a fiúké volt, Cal-é és Gregé. Így azt átugorva fel is értek a legfelső emeletre, ami teljes mértékben Ingrid lakosztálya volt. Azt azonnal látta, hogy sikerült teljes mértékben lenyűgöznie a lakosztállyal Tubrokot és igencsak elnyerte a párja tetszését az egész. Most már csak azon aggódhatott, hogy a luxus és felszereltség, ami messze túlszárnyalta Tubrok saját csarnokát nem fogja kényelmetlen helyzetbe hozni a párját. Még utolsó „adalékként” megjegyezte, hogy a leválasztott részen van a mosdó és a fürdő is, ha Tubrok igénybe akarja ezeket venni. Ugyan nem mondta ki hangosan, de a mosdó részt direkt a férfi miatt alakíttatta ki és tetetett a házba több helyre is, hiszen sejtette, hogy neki szüksége lesz effélére ember révén.
< - Menj csak, én itt leszek a lakosztályban – ígérte meg. >
Nem zavarta, hogy mennie kell a férfinak, hiszen ez természetes velejárója volt az egésznek. Addig, amíg Tubrok úgyis a mosdóban és a fürdőben volt, addig saját maga az ablakhoz sétált, arra a felére, amin az óceán is látszott és kitekintett rajta, hogy gyönyörködjön a tájban, a holdban, a csillagokban, az ezüsthídban és a világító tengerpartban. A „háta mögül” hallotta a zuhany hangját is, majd amikor az ajtó is nyílt, akkor pillantott hátra, hogy végignézze Tubrok „kivonulását”. Hagyta, hogy a párja odaérjen hozzá és átkarolja, a csókot szenvedélyesen viszonozta egészen végig. Ahogyan elhúzódtak és Tubrok meg is jegyezte, hogy már hiányzott ez neki.
< - Eléggé lekötött a hely, hogy elfelejtsd mindezt – suttogta Ingrid is. >
Valóban már egy ideje eszébe jutott, hogy mennyire elfelejtette mindezt a férfi, lényegében a parton levő szeretkezésük óta nem is csókolóztak, aminek lassan már három órája is megvolt. Eddig ilyen sokáig még ki sem bírta mindezt Tubrok. A tárgyalás persze más volt, ott muszáj volt, de itt nem volt semmi, ami korlátozta volna őket. Most ő maga csókolta meg a férfit és húzta el két-három percig a csókot. Utána jött a kérdés, hogy tervezett-e valamit.
< - Semmi konkrétat – vallotta be a dolgot. >
Ez most persze hazugság volt, de még nem akarta a leendő meglepetését felfedni, még ráért, hogyha eljutnak oda, kettejüket ismerve pedig előbb, vagy utóbb úgyis elfognak. Vissza is kérdezett, hogy a férfinak van-e ötlete és akkor, ha már így alakult, akkor a csillagvizsgáló toronyba. Mivel már sötét volt kint és a levegő is hűlni fog, így egy rövid ujjú hawaii inget adott Tubroknak és saját maga is felvett egy hosszú szoknyát, hogy abban menjenek. Ha Tubrok is felöltözött, akkor Ingrid létre is hozatta a térváltó”kaput” Maniac-el, hogy azon átlépve máris a csillagvizsgáló előtt legyenek.
< - Mit szeretnél megnézni odabent? – kérdezte. – A Flottát, ahogyan az univerzum végén állomásozik az Anyahajóval együtt? >
Tényleg kíváncsi volt, hiszen azért a Rocksolid is eléggé fejlett teleszkópokat készített és valós idejű képeket volt képes közölni, igaz nem olyan részletesen és távolra, mint egy Birodalmi eszköz. Ha beléptek, akkor odabent holografikusan látszottak csillagképek, ködök, bolygók, csillagok, maga a naprendszer is élőképes kiadásban volt. Ez az épület is természetesen Birodalmi stílusban készült, így hatalmas méretekkel. Lent a földszinten még egy planetáriumnak berendezett csarnok is volt, több ülőhellyel arra alkalmasnak, hogy előadásokat lehessen tartani és a tető áttetsző lehessen, így az ég látható legyen.
< - A gyerekek, Greg barátai is érdeklődtek, így miattuk lett így kialakítva – mosolygott. >
A hosszabb épületben a toronyhoz sétáltak és ott a lépcső, illetve a lift előtt álltak meg egy picit. Ha Tubrok nem akart gyalogolni, akkor lifttel mentek fel a torony tetejébe, ami jó harminc-negyven méter magasan volt a hatalmas fák fölé magasodott és olyan helyen épült, hogy a távolabb levő hegyek se zavarják a kilátást. Odafent, hatalmas helység fogadta Tubrokot, az obszervatórium teteje egyelőre sötét volt, bent is félhomály, de az ultramodern távcsövek mind láthatóak.
< - Ha nem csak piciben szeretnéd látni, amit nézel, akkor az adott szektort, amit megfigyelsz kivetíti Maniac a teljes helységbe, a falakra, plafonra, padlóra. Próbáld csak ki – bíztatta a párját. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 11 Feb. 2017, 20:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Az egész napos nyaralás/kikapcsolódás majdnem egy kisebb galibát idéz elő, szerencsére Ingridnek időben eszébe jut a probléma és felveti a párjának. Tubrok egészen egyszerű megoldást vet fel, üzen Tiren-nek a hollétéről. Az üzenetküldés módjáról ellenben más véleményen vannak. Ingrid szurkálódására Ragal csak a fejét rázza.
< - Írásban biztosan a saját levelezésemen át küldöm az üzentet és el tudok benne rejteni titkos kódot, amiről biztosan tudják hogy jól vagyok és saját szándékból üzentem. Diktálással nehezebb lenne. >
Magyarázza el gyorsan Tubrok és nem is vesztegeti az időt, gyorsan megírja az üzenetet, hogy aztán folytathassák a remek közös programjukat. A jövőben valóban érdemes lesz figyelniük erre is, nehogy véletlenül hasonló helyzet álljon elő. A szigeten körbeívelő túra után a két szerelmes Ingrid vezetésével a partra sétál, hogy eltöltsenek egy roppant romantikus hangulatú vacsorát együtt. A vacsora közben szóba kerül a tervezett parti, amelyet a baráti köreik megismerkedése céljából tartanak. Egyikőjüknek sincs kétsége afelől hova is fog tartani az a buli, és ezt ki is mondják, ami újabb remek lehetőséget biztosít egy kis játékra a szerelmesek között. Ragal a megjátszottan sértett szavakon elmosolyodik.
< - Nem az én gondolataimtól függ ez, a barátainkról beszélünk és tudjuk hova fognak ők kilyukadni, de minket is elárul a barátaink viselkedése. >
Kacsint Ingridre a férfi, úgymond a játékon belül, próbálva megtörni a nő sértettségét. Később más témák is sorra kerülnek. Ragal másnap meg szeretné nézni a vadasparkot és valamikor a csillagvizsgálóban is látogatást tenne. A vacsora befejezése után kis sétára mennek a partra, megnézni közelebbről a világító óceánt. A partról visszamennek az épületbe, Ingrid a párja kérésére megmutatja a teljes házat, mindent megnéznek, kivéve persze az utolsó előtti emeletet, az magánszféra. Végül Ingrid lakosztályára mennek, a hely teljesen lenyűgözi Tubrokot, Ingrid mindezt észre is veszi. Szerencsére nem úgy tűnik mintha a férfi feszengene a nagy luxus miatt. A mosdó és a fürdő amelyet Ingrid felajánl a másiknak nagyon jól jön Ragalnak. Mivel a nőt a rövid zuhany sem zavarja, ezt is megejti a férfi. Ingrid mindeközben a gyönyörű kilátásban, a világító tengerben és az egész szigetben gyönyörködhet. Tubrok frissen és tisztán tér vissza, határozottan Ingridhez lép és hosszasan, élvezettel csókolja őt. Valóban elég régóta nem váltottak csókot a szerelmesek. A csókot néhány elsuttogott szó követi, majd Ingrid csókolja meg a férfit, ez a csók is pár percig eltart, mire elszakadnak egymástól az ajkaik. Miután eltávolodtak egymástól egy picit Ragal azonnal rá is kérdez mit tervezett még a nő. Itt Ingrid egy picit füllent, de csak a meglepetés kedvéért. Tubrok kihasználva a lehetőséget megemlíti a csillagvizsgálót, így hát oda mennek. Előtte viszont jobban felöltöznek. Tubrok kifejezetten örül a rövid ujjú ingnek, este kellemesebb mint a meztelen felsőtest. Ingrid pedig egy hosszú szoknyát vesz magára. Térváltással rögtön a csillagvizsgáló elé kerülnek. A kérdésen/felvetésen meglepődik a férfi.
< - Onnan egyáltalán visszaverődik érzékelhető részben bármi? - kérdezi meglepetten - Csillagködöket és csillagokat szoktam általában megfigyelni. >
Ad végül választ a felé intézett kérdésre is. Bent az épületen alaposan végignéz Tubrok, tetszik neki amit lát, a megszokott birodalmi grandiózusság.
< - Értem. >
Válaszolja széles mosollyal, mikor megtudja miért is lett így kialakítva a hely, Greg és a barátai miatt. Egy toronyhoz sétálnak, ott a férfi a liftet választja, így hát azzal mennek fel. Tubrok már nagyon kíváncsi a távcsövekre és a látványra amit azok nyújtanak. A biztatásnak kifejezetten örül.
< - Ki is fogom, most rögtön. >
Tubrok lassan megközelíti a távcsöveket és megpróbálja használni őket, reméli ez könnyen megy. Először csak nézelődik, kipróbálja milyen a rendszer, mit tud megnézni, és természetesen mennyivel jobb mint az otthoni technológiájuk. Utána nekilát speciális helyeket megkeresni és azokat kivetíteni a teremben. Elsőként egy iker csillagot keres, a két csillag a csillagrendszer közepén nagy sebességgel kering egymás körül, és körülöttük is nagy sebességgel keringenek a bolygón, már amennyire azok láthatóak.
< - Ismered ezt a rendszert? B rendszer, nagyon érdekes, az egyik leggyorsabban forgó. >
Meséli és várja Ingrid reakcióját. Ha a nő esetleg már látta azt, akkor keres valami mást. Egy csillagködöt vetít ki, amiben különböző fényekkel, pirosan, zölden, sárgán, jelennek meg alakok, amikbe az emberi elme könnyen személyeket projektál.
< - Régen ha egyedül voltam szerettem ezt a csillagködöt nézni és kis történeteket kitalálni a különböző alakokhoz. - meséli. >
Bár Ingrid ezeket már mind ismeri, akár tapasztalatból, akár az univerzumra vonatkozó nagyon nagy mennyiségű feltöltése miatt. Valahogyan Tubrok is megsejti, hogy ezek nem igazán újak a nő számára, végül megvakarja az állat és utána szólal meg.
< - De azt hiszem Te már mind ismered ezeket... - itt elgondolkozok - Lenne kedved nekem újdonságokat mutatni? >
Kérdez rá végül az ötletére.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 12 Feb. 2017, 10:55
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingrid Tubrok védekezését és magyarázatát sem találta helytállónak, mert mindezeket Maniac is könnyedén beletudta volna rejteni, hiszen mégiscsak Maniac-ről volt szó. Azonban ezt inkább már nem tette szóvá, látható volt, hogy efféle dolog nem jutott a párja eszébe, hiszen neki a mesterséges intelligencia használata nem volt triviális, főleg nem az, hogy ilyeneket is tud. Így inkább hallgatott és csak beleegyezően bólintott, nem akart ezen az apróságon veszekedni, főleg, hogy a férfi bonyolítja túl a dolgokat és nem pedig saját maga. De ezek után folytatták is a remek napjukat. Hamarosan vissza is értek a körútról és nekiláthattak a romantikus vacsorának a parton, ahol remekül is beszélgettek közben. Szóba került a közös buli is és az, hogy ott mire fognak kilyukadni. Itt hamar kis szójátékba keveredtek, ami mint mindig most is remek hangulatban telt. A párja egyik mondatára még a sértetett is elkezdte Ingrid játszani, és a visszavágás sem sikerült „jobban”, amivel ezt a férfi igyekezett megtörni. Főleg, mert csak félig-meddig találta hitelesnek és megalapozottnak a szavakat a nő.
< - Én HPI-s vagyok! – emelte fel játékosan, védekezően a kezét. – Nálunk szinte nem találsz olyat, aki ne ide lyukadna ki. >
Védekezett jókedvűen továbbra is, utalva ezzel arra, hogy ő az utóbbi nagyjából száz évben mennyire visszafogott volt és közel sem írják le a barátai ilyen téren őt. Most már, régen persze más volt, de az régen volt, fiatalság, bolondság. A vacsora befejezte után még megnézték a világító tengerpartot, majd visszatértek a főépületbe. Itt végigmutatta az egészet a párjának és még egy kellemetlenebb gondolat is átfutott a fején, szerencsére nem látta meg Tubrokon azt, hogy ez a hatalmas luxus zavarná. Most lehet, hogy még szerencse is, hogy ennyire gazdag fickót talált magának és nem pedig egy közembert, akinek ez már igencsak erősen túlzás lenne, pedig csak egyszerű HPI-s dolgok voltak itt, amit minden birodalmi megengedhetett magának. Csak egy szintet hagytak ki, ahol Cal és Greg szállása volt, de végül felértek Ingrid lakosztályába. Itt némi romantikázás után a nő egy kicsit füllentett, hogy nem tervezett semmit sem az estére. Igazából még megmutathatta volna az oldalsó épületeket is, de azokban tényleg csak szállások voltak, hogyha a főépület megtelne, vagy valaki valamivel nyugodtabb helyet akar, ahol nincs más, csak ő maga. Így ezt ezért is nem hozta fel most, majd talán reggel. Inkább azt mondta, hogy semmit, így került szóba ismét a csillagvizsgáló. Szerencsére kívül nem mutatta jelét, de meglepte egy picit, hogy Tubrok még ennyi mindent nézelődne és nem pedig szeretkezne, de csak örült ennek, mert így ez jó viszonyítás volt későbbre is, hogy mégiscsak eltudnak menni egy-egy helyre anélkül, hogy nyíltan kikezdene vele a párja, vagy untatná, ha hivatalos eseményen vannak. Természetesen belement Tubrok ötletébe, hogy menjenek el a csillagvizsgálóba, csak előbb vettek fel még egy kevéske ruhát, hogy mégse a tengerparti öltözetben induljanak. Amint készen voltak, Ingrid nyittatott is egy térkaput, így pár lépés után már szinte a sziget másik felén voltak. Itt elsőként azt hozta fel a nő, hogy megnézné-e a férfi az Anyahajót és a Flottát az univerzum szélén, a visszakérdezésre kissé megcsóválta a fejét.
< - Nem, azért annyira nem jók a távcsövek, de kivetíthetjük neked, még a lakosztályom ablakait is megmutatom – kacsintott a párjára. >
A második részre bólintott, hogy miket is szokott a férfi nézni. Odabent ismét valóban a megszokott birodalmi nagyságok fogadták a párost, majd Ingrid még egy gyors magyarázatot is adott, hogy miért van a vetítőterem úgy kialakítva, ahogyan. Látta, hogy mindez elnyerte a férfi tetszését és mire a lifthez értek már az izgulást is a másikon. Magában remekül mosolygott, most pont olyan volt Tubrok, mint egy nagy gyerek, aki ajándékot fog kapni és alig bírja kivárni. Amint fent voltak, még bíztatta is a férfit, hogy nyugodtan próbálja ki, aki így is tett. Addig kissé távolabb állt meg Ingrid és onnan figyelte, hogy miként is tesz a párja. Végül, amint sikerült mindent beállítania a tetszése szerint, akkor mutatta meg a férfi az első dolgot. Természetesen ismerte Ingrid a rendszert, elég ideje élt ahhoz, hogy sok mindent lásson, plusz most már ott voltak a legszélesebb körű feltöltések is, így igazából szinte nem volt olyan dolog, amiről ne tudott volna.
< - Izgalmas rendszer – értett egyet. >
Így igazából kikerülő választ adott arra, hogy ismeri-e, már csak azért is, mert nem szerette volna megbántani azzal, hogy mindent tud. A következő egy csillagköd volt, ezt is ismerte, ezt személyesen is, de attól függetlenül ő maga is lenyűgözőnek tartotta, akárcsak Tubrok. Kedvesen mosolygott arra, amit a férfi mondott és ő maga is hamarosan megszólalt.
< - Nem te vagy az első – mosolygott. – Régen, az ókorban a csillagképeket is így találták ki, hogy megnézték az égen, majd ha hasonlított valamire, akkor ahhoz történetet találtak ki, miként kerültek oda, mik azok és így tovább. Valami olyan történet, vagy név, ami illik az adott képhez. >
Azonban nem kellett sok idő ahhoz, hogy a férfi rájöjjön, hogy nem tud újdonságot mutatni a nőnek, legalább is olyat, amit ő maga is ismer. Igazából ez annyira nem is volt meglepő. Kissé kényszeredetten mosolyodott el végül Tubrok szavaira és bólintott is neki, hogy tényleg így van, hogy nem tud újdonságot mutatni. Azonban a kérdésre, amit ő kapott, hogy ő maga mutasson efféléket szélesen elmosolyodott.
< - Örömmel, azt hiszem, hogy én többet tudok, mint te nekem – mosolygott kedvesen. – Akkor elsőre mutatom az O’xák bolygóját, majd utána a Mezuhrenek és végül a Regendesek anyavilágait. >
Így is tett, ezeket mutatta meg sorban, igyekezett annyira bezoomolni, hogy ne csak a naprendszer és a bolygók látszódjanak, de a városok éjszakai fényei is, ha éppen az éjszakai oldalukat lehetett látni, ha a nappalit, akkor igyekezett úgy, hogy a városok is kivehetőek legyenek. Tubrok legalább ennyit had lásson az idegen fajok bolygóiból, úgyis mindig kíváncsiak minderre is az emberek. Amint ezeket végignézték, akkor Ingrid olyan bolygókat mutatott, amiken volt már küldetése neki is, még ugyan nem Flottásként, de a Flotta keretein belül, amikor felkérték, hogy segítsen be. Elsőként egy dzsungelbolygót mutatott meg Tubroknak, majd ezek után egy sivatagbolygót, harmadiknak egy jégbolygót, és legvégül egy óceánbolygót is. Amint ezeket megnézték, akkor kivetíttette a belső térbe a Flottát és az Anyahajót is Maniac-el, amint az egészet megcsodálta Tubrok, akkor az Anyahajóra közelített rá, majd ott is arra a részre, ahol az ő szintjük volt, majd a megfelelő részt nagyította ki. Itt több hatalmas és hosszú ablak is látszott hatalmas távolságokkal, majd ezeket mutogatta.
< - Ez itt Cal lakrésze, ez Gregé, ez pedig az enyém – mutatta mosolyogva. – Ugyan, kintről nem lehet belátni, de ha szeretnéd, akkor kivetíttethetem azt is, hogy miként néz ki az én otthonom, ha már a tiedet úgyis ismerjük. Szeretnél még valamit megnézni? – érdeklődött a végén. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingrid Tubrok védekezését és magyarázatát sem találta helytállónak, mert mindezeket Maniac is könnyedén beletudta volna rejteni, hiszen mégiscsak Maniac-ről volt szó. Azonban ezt inkább már nem tette szóvá, látható volt, hogy efféle dolog nem jutott a párja eszébe, hiszen neki a mesterséges intelligencia használata nem volt triviális, főleg nem az, hogy ilyeneket is tud. Így inkább hallgatott és csak beleegyezően bólintott, nem akart ezen az apróságon veszekedni, főleg, hogy a férfi bonyolítja túl a dolgokat és nem pedig saját maga. De ezek után folytatták is a remek napjukat. Hamarosan vissza is értek a körútról és nekiláthattak a romantikus vacsorának a parton, ahol remekül is beszélgettek közben. Szóba került a közös buli is és az, hogy ott mire fognak kilyukadni. Itt hamar kis szójátékba keveredtek, ami mint mindig most is remek hangulatban telt. A párja egyik mondatára még a sértetett is elkezdte Ingrid játszani, és a visszavágás sem sikerült „jobban”, amivel ezt a férfi igyekezett megtörni. Főleg, mert csak félig-meddig találta hitelesnek és megalapozottnak a szavakat a nő.
< - Én HPI-s vagyok! – emelte fel játékosan, védekezően a kezét. – Nálunk szinte nem találsz olyat, aki ne ide lyukadna ki. >
Védekezett jókedvűen továbbra is, utalva ezzel arra, hogy ő az utóbbi nagyjából száz évben mennyire visszafogott volt és közel sem írják le a barátai ilyen téren őt. Most már, régen persze más volt, de az régen volt, fiatalság, bolondság. A vacsora befejezte után még megnézték a világító tengerpartot, majd visszatértek a főépületbe. Itt végigmutatta az egészet a párjának és még egy kellemetlenebb gondolat is átfutott a fején, szerencsére nem látta meg Tubrokon azt, hogy ez a hatalmas luxus zavarná. Most lehet, hogy még szerencse is, hogy ennyire gazdag fickót talált magának és nem pedig egy közembert, akinek ez már igencsak erősen túlzás lenne, pedig csak egyszerű HPI-s dolgok voltak itt, amit minden birodalmi megengedhetett magának. Csak egy szintet hagytak ki, ahol Cal és Greg szállása volt, de végül felértek Ingrid lakosztályába. Itt némi romantikázás után a nő egy kicsit füllentett, hogy nem tervezett semmit sem az estére. Igazából még megmutathatta volna az oldalsó épületeket is, de azokban tényleg csak szállások voltak, hogyha a főépület megtelne, vagy valaki valamivel nyugodtabb helyet akar, ahol nincs más, csak ő maga. Így ezt ezért is nem hozta fel most, majd talán reggel. Inkább azt mondta, hogy semmit, így került szóba ismét a csillagvizsgáló. Szerencsére kívül nem mutatta jelét, de meglepte egy picit, hogy Tubrok még ennyi mindent nézelődne és nem pedig szeretkezne, de csak örült ennek, mert így ez jó viszonyítás volt későbbre is, hogy mégiscsak eltudnak menni egy-egy helyre anélkül, hogy nyíltan kikezdene vele a párja, vagy untatná, ha hivatalos eseményen vannak. Természetesen belement Tubrok ötletébe, hogy menjenek el a csillagvizsgálóba, csak előbb vettek fel még egy kevéske ruhát, hogy mégse a tengerparti öltözetben induljanak. Amint készen voltak, Ingrid nyittatott is egy térkaput, így pár lépés után már szinte a sziget másik felén voltak. Itt elsőként azt hozta fel a nő, hogy megnézné-e a férfi az Anyahajót és a Flottát az univerzum szélén, a visszakérdezésre kissé megcsóválta a fejét.
< - Nem, azért annyira nem jók a távcsövek, de kivetíthetjük neked, még a lakosztályom ablakait is megmutatom – kacsintott a párjára. >
A második részre bólintott, hogy miket is szokott a férfi nézni. Odabent ismét valóban a megszokott birodalmi nagyságok fogadták a párost, majd Ingrid még egy gyors magyarázatot is adott, hogy miért van a vetítőterem úgy kialakítva, ahogyan. Látta, hogy mindez elnyerte a férfi tetszését és mire a lifthez értek már az izgulást is a másikon. Magában remekül mosolygott, most pont olyan volt Tubrok, mint egy nagy gyerek, aki ajándékot fog kapni és alig bírja kivárni. Amint fent voltak, még bíztatta is a férfit, hogy nyugodtan próbálja ki, aki így is tett. Addig kissé távolabb állt meg Ingrid és onnan figyelte, hogy miként is tesz a párja. Végül, amint sikerült mindent beállítania a tetszése szerint, akkor mutatta meg a férfi az első dolgot. Természetesen ismerte Ingrid a rendszert, elég ideje élt ahhoz, hogy sok mindent lásson, plusz most már ott voltak a legszélesebb körű feltöltések is, így igazából szinte nem volt olyan dolog, amiről ne tudott volna.
< - Izgalmas rendszer – értett egyet. >
Így igazából kikerülő választ adott arra, hogy ismeri-e, már csak azért is, mert nem szerette volna megbántani azzal, hogy mindent tud. A következő egy csillagköd volt, ezt is ismerte, ezt személyesen is, de attól függetlenül ő maga is lenyűgözőnek tartotta, akárcsak Tubrok. Kedvesen mosolygott arra, amit a férfi mondott és ő maga is hamarosan megszólalt.
< - Nem te vagy az első – mosolygott. – Régen, az ókorban a csillagképeket is így találták ki, hogy megnézték az égen, majd ha hasonlított valamire, akkor ahhoz történetet találtak ki, miként kerültek oda, mik azok és így tovább. Valami olyan történet, vagy név, ami illik az adott képhez. >
Azonban nem kellett sok idő ahhoz, hogy a férfi rájöjjön, hogy nem tud újdonságot mutatni a nőnek, legalább is olyat, amit ő maga is ismer. Igazából ez annyira nem is volt meglepő. Kissé kényszeredetten mosolyodott el végül Tubrok szavaira és bólintott is neki, hogy tényleg így van, hogy nem tud újdonságot mutatni. Azonban a kérdésre, amit ő kapott, hogy ő maga mutasson efféléket szélesen elmosolyodott.
< - Örömmel, azt hiszem, hogy én többet tudok, mint te nekem – mosolygott kedvesen. – Akkor elsőre mutatom az O’xák bolygóját, majd utána a Mezuhrenek és végül a Regendesek anyavilágait. >
Így is tett, ezeket mutatta meg sorban, igyekezett annyira bezoomolni, hogy ne csak a naprendszer és a bolygók látszódjanak, de a városok éjszakai fényei is, ha éppen az éjszakai oldalukat lehetett látni, ha a nappalit, akkor igyekezett úgy, hogy a városok is kivehetőek legyenek. Tubrok legalább ennyit had lásson az idegen fajok bolygóiból, úgyis mindig kíváncsiak minderre is az emberek. Amint ezeket végignézték, akkor Ingrid olyan bolygókat mutatott, amiken volt már küldetése neki is, még ugyan nem Flottásként, de a Flotta keretein belül, amikor felkérték, hogy segítsen be. Elsőként egy dzsungelbolygót mutatott meg Tubroknak, majd ezek után egy sivatagbolygót, harmadiknak egy jégbolygót, és legvégül egy óceánbolygót is. Amint ezeket megnézték, akkor kivetíttette a belső térbe a Flottát és az Anyahajót is Maniac-el, amint az egészet megcsodálta Tubrok, akkor az Anyahajóra közelített rá, majd ott is arra a részre, ahol az ő szintjük volt, majd a megfelelő részt nagyította ki. Itt több hatalmas és hosszú ablak is látszott hatalmas távolságokkal, majd ezeket mutogatta.
< - Ez itt Cal lakrésze, ez Gregé, ez pedig az enyém – mutatta mosolyogva. – Ugyan, kintről nem lehet belátni, de ha szeretnéd, akkor kivetíttethetem azt is, hogy miként néz ki az én otthonom, ha már a tiedet úgyis ismerjük. Szeretnél még valamit megnézni? – érdeklődött a végén. >


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 12 Feb. 2017, 23:36

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok ragaszkodik a hagyományosabb üzenetküldéshez, bár csak azért mert nem teljesen biztos Maniac módszereiben, Ingrid tudja hogy mindezzel a párja a nehezebb utat választja, de nem akar ilyesmi miatt tovább kötekedni a párjával. A vonatút után lesétálnak a tengerpartra az előkészített vacsora színhelyére és el is töltenek egymással egy romantikus vacsorát, közben kellemesen társalogva. Az eltervezett buli kapcsán újabb kis játék alakul ki a szerelmesek között, amelyet mind a ketten nagyon élveznek. Ingrid védekezésén remekül mulat, persze csak magában, kívülről a "játékban" teljesen megadja magát, nem akarta ennyire felborzolni Ingrid kedélyeit.
< - Jól van elismerem Ingrid. - próbálja nyugtatni a nőt - Mi északiak is szeretjük élvezettel eltölteni a hosszú téli éjszakákat. Nem csoda ha két társaság ugyanoda fut ki. >
Fűzi hozzá még a saját gondolatait, ezúttal nem azért hogy szemtelenkedjen, de még a játékon belül szól. Ingrid átgondolja az elmúlt éveket, valóban nagyon visszafogta magát és egyáltalán nem úgy viselkedett mint a fiatal énje, de ez nem is meglepő, a HPI-sek nagyon hosszan nagyon nagy változásokra képesek. A kellemes vacsora után tesznek egy sétát a parton, igaz csak rövidet, majd visszamennek az épületbe. Ingrid végigvezeti Tubrokot az összes fontosabb részen, csak a személyes szállásokat hagyják ki, de azon kívül gyakorlatilag minden szobát láthat a férfi. Felérve Ingrid lakosztályára a nő örül annak, hogy a párját egyáltalán nem zavarja a luxus, mert rangja és vagyona miatt hasonlóhoz szokott. Ellenben Ingrid a közege miatt valószínűleg amúgy is egy magas rangú személyhez került volna közel idővel, akár a Földről, akár a Birodalomból. Mindenesetre a jelenlegi helyzet szerint még jó ideig együtt lesz Tubrokkal és minimum ötfős közös családjuk lesz. Fent Ingrid lakosztályán Ragal elmegy elvégezni a dolgát és letusolni. Ezután történik a szerelmesek között némi romantika, de Ingrid meglepetésére Tubrok még nem akar szeretkezni. Mivel Ingrid nem árulja el a kis titkát, a férfi a csillagvizsgáló megnézését veti fel ötletnek és így is tesznek.
A csillagvizsgálóba beérkezve természetesen az kerül szóba mit is lehet innen megnézni és hogyan. Tubrok nagyon örül a kacsintásnak, széles mosollyal felel rá.
< - Remek... >
A lift felé sétálva Ragal valóban olyan mint egy izgatott nagy gyerek, alig várja hogy felérjenek végre, úgy tűnik nagyon lelkes és ezen Ingrid roppant jól szórakozik. Fent biztatja is egy kicsit a férfit, aki nem habozik kipróbálni a hihetetlenül modern birodalmi eszközöket. Tubrok keres néhány érdekes égitestet, kivetíti az egész teremben és megmutatja Ingridnek. Próbál újdonságokat mutatni és Ingrid pedig próbálja nem letörni a férfi lelkesedését, próbál lelkes lenni és beszélgetni a rendszerekről. Sajnos Tubroknak azonban feltűnik hogy Ingrid már ismerhet mindent amit mutatni tudna neki, inkább felajánlja a nőnek az irányítást. Ez már jó ötletnek tűnik, mindkettejük arcán megjelenik egy-egy mosoly.
< - Alig várom. - válaszolja kedvesen a férfi. >
Ingrid magához ragadja a kezdeményezést és a csillagvizsgáló irányítását, majd elkezdi mutogatni a bolygókat. Tubrok mindegyiket alaposan megnézi, értékeli Ingrid figyelmességét, hiszen nagyon odafigyelve és igényesen mutatja meg a nő a három idegen faj bolygóját, még a városok is látszanak. A többi bolygó számban már jóval több. Ha Ingridet nem zavarja Tubrok mellé áll, átkarolja őt a derekánál és úgy húzza magához, így összebújva kellemes hangulatban nézhetik a bolygókat együtt. Természetesen Ingrid karjait nem akadályozza a mozgásban, ha netalán azokra szükség lenne a navigáláshoz. Minden bolygót alaposan megnéz a férfi, érdekli miért mutatja ezeket számára Ingrid. Örül annak ha egy-két szót fűz minden bolygóhoz a nő, de az sem gond számára, ha ezt nem teszi meg. Végül az Anyahajó kerül sorra. Tubrok némi félelemmel és csodálattal nézi az élő képet, bár az úr sötétjében nem minden látszik a fekete Anyahajóból. A három ablakon önkéntelenül is elmosolyodik a férfi.
< - Hihetetlen. - szalad ki a száján - Khm... az otthonod maradjon meglepetés, úgyis látni fogom élőben. - kéri a férfi. >
Az utolsó kérdésen elgondolkozik Tubrok, csak néhány másodpercet, de nincs igazán más amit megnézne, mutatni amúgy sem tudna semmit Ingridnek. Finoman súgja a válaszát a nő fülébe.
< - Mást nem. >
Finoman maga felé fordítja Ingridet, átöleli őt és megcsókolja, hosszasan elnyújtva a csókot, közben kezeivel Ingridet simogatva. A csók után csak nagyon kicsit húzódik el, hogy fokozza a romantikus hangulatot köztük.
< - Imádlak Boszorka. - vallja őszintén - Csodás meglepetéseid vannak. >
Várja Ingrid reakcióját és ha a nő nem bánja, még egy picit elhúzódik hogy jobban lássa őt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek - Page 2 Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.