Álomsík

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by Sakura on Szer. 11 Jan. 2017, 17:59

Lassan akar alább hagyni a köhögésem és végre elkezdek rendesen levegőt venni megint amikor a léptekre elsőre még nem is néztem fel csak mikor már az megállt.
Apokalipszis volt az, egy pillanatra megint normálisan lélegeztem ez előtt még de most megint belém szorult a levegő ahogy rémülten néztem rá. Egy pillanattal később már felpattantam a földről és az ajtó felé rohanok ha van ilyen ahol nem ő áll épp. Ha nincsen más kijárat amit elérhetnék anélkül, hogy kicsit is felé kellene futnom hozzá akkor a szoba ahol vagyunk, hozzá képest átellenes oldalára sprintelek át ahogy csak tudok. Minél több dolgot tudva közötte és közöttem annál jobb! Nem hiszem el, hogy itt van! Miért, hogyan? Vagy mi kerültünk a Metropoliszba? Miért, ki csinálta, ez az egész az ő műve? KIT ÉRDEKEL! Ki kell jutnom ebből a szobából, el innen.
Remélem, hogy azokkal is van dolga akik még a szobában vannak és inkább velük fog először foglalkozni, hogy én addig meglóghassak innen. Heh...miket beszélek. Még is hogyan lennék képes elfutni ez elől? Tudtam mind végig, hogy csak idő kérdése az egész... Rémülten nézek az alakra és remélve, hogy van kiutam innen. Ha nincs...Ha nincsen akkor csak bebújva valami mögé még ha nem is takar, és remélem, hogy nem vesz rólam tudomást.

Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon.
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil

Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1083
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

nike_moszat.heck@hotmail.com

Vissza az elejére Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Pént. 13 Jan. 2017, 22:44


Niteris nem szerette, amikor figyelmen kívül hagyták. A legjobb témáit szinte azonnal rázúdította Hanna-ra, aki látszólag még mindig nem tervezett a legjobb barátja lenni. Ettől a szimbionta rögtön hiányolni kezdte Dr Malburgot, amiről ismét eszébe jutott, hogy mennyire valótlan a helyzet, amibe belecsöppent. Vegyi anyagokat azonban továbbra sem talált magában, így nem volt oka azt hinni, hogy amit lát, nem valóság. A másik két ember ekkor zajongani kezdett, mire az árnyék megindult feléjük, tönkre vágva Hanna rejtőzködő törekvéseit.
~Barbárok! Idő előtt lebuktatnak minket!~
Niteris halványan emlékezett rá, hogy Apokalipszis valami megalomániás mutáns lehetett, aki a lovasaival el akarta foglalni a világot, de valamiért pillanatnyilag nem kellett miatta aggódni. Ellenben most, hogy itt volt, érezte, hogy valamit azért mégiscsak kéne kezdeni vele. Természetesen nem tudta figyelmen kívül hagyni, hogy egy ilyen erős mutáns tökéletes hordozó lehetne számára, de még nem szívesen hagyta volna magára Hanna-t. Igaz, hogy néha egy kicsit furcsán viselkedett, de Niteris a maga módján egészen szerethetőnek találta. Éppen ezért a szimbionta úgy döntött, hogy ad a hordozójának még egy esélyt. Ebben az esetben meg már is életben kellett tartani valahogy...
~Nagyon hasznos ez a fedezékkereső ösztön, de szerintem most nem erre van szükség~mondta Niteris~Mi volna, ha inkább úgy köszöntenénk, ahogyan egy istent szokás? Elvégre egészen mutánsszerűek vagyunk, ha szerencsénk van, még talán segíthet is nekünk. Na várjál, mindjárt meg is oldjuk~
Ha Hanna nem ellenezte, elő is lépett, és meghajolt Apokalipszis előtt, miközben valami nagyon egyiptominak hangzó szöveget próbált mondani.
- Üdvözlünk nagyúr!-hebegte, miközben egy pár nyugtalan pillantást vetett a menekülő Sakura felé- Mi Hanna Jones-Rider vagyunk. Reméljük... öö... hamarosan elfoglalhatja méltó helyét... Ra trónján? De addig is a... rendelkezésére állunk, hiszen... ön az egyetlen igaz fáraó, ahogyan azt a prófécia is meg... megprófétálta. M... miben lehetünk szolgálatára?


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember

Niteris
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 61
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Niteris
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 14 Jan. 2017, 07:40

//Mivel a fele bagázs nem írt, így nem tudok kört váltani. Szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!

A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1588
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 14 Jan. 2017, 10:18

Hannát nagyon zavarták a belső hangok, amiket nem tudott azonosítani. Egy idegen hangjai szóltak benne és a száján keresztül is. Amitől legjobban félt, az valóra vált. A szimbionták mészárlása volt neki a meghatározó élmény, ami miatt változtatni akart avilágon. Most benne is volt egy és attól rettegett legjobban, hogy gyilkost csinált belőle a lény. Egyenlőre még csak ő halt meg, de úgy nézett ki, ez is csak álom volt. A hangok még most is szóltak, még jobban nem értette az egészet.
- Miért engem választottál? - kérdezte a szimbiontát.
Nem érdekelték a lény szavai, meg akart szabadulni tőle. Az okot kereste, ami miatt belément a lény. Gondolt arra is, hogy semmi különös ok nem volt. Furcsa stílusa volt Niterisnek. Hanna fején átfutott egy gondolat.
Remélte, hogy nem a férje volt az előző gazdatest. sok doktor volt a világon, de az is igaz volt, hogy mikor még aludt, nem volt benne sizmbionta, utána volt. Zieldet is megjárhatta a lény egy rejtélyes módon. Niteris annyit beszélt, hogy kiderült, nem így volt. Hannát gyomorgörcs kezdte kerülgetni. A lény a fejébe látott, mindent kiolvasott. Ez nagyon veszélyes volt. Bármit kiolvashatott és továbbadhatott, államtitkokat is és privátokat. A lemmingoid nem egy hangos faj, akkor ad ki hangot, ha nagyon szükségét látja. Hanna nem akart beszélni a szimbiontával, így is túl sokat tudott már róla a lény. Feldühíteni sem akarta, hiszen nem akart meghalni, nem akarta a gyermekét anya nélkül hagyni felnőni.
- Ott voltál, mikor elraboltak engem?
Megpróbálta hasznát venni a lénynek, megtudni valami fontosat. Közben a heverőt célozta meg, elbújt mögé. A többiek köhécseltek, jelét adták, hogy volt benn valaki. Hanna ettől még maradt a rejtekében és figyelt. Azt észrevette, hogy a szimbionta is rejtőzködni akart volna. Niteris eddig semmi jelét nem adta, hogy gyilkolászni akart volna. Hanna csak egy picit nyugodott meg ettől. Az alakot felismerve már nem volt ilyen nyugodt. Egy kísérletre gondolt, amivel Apokalipszis megint új bűnténnyel próbálkozott volna. Próbált rájönni, kik, milyen fajúak voltak a többiek. Apóka a mutánsokat szerette nagyon, de a tudományt is. Bármit kinézett belőle Hanna.
- Nem jó ötlet, hagyjuk beszélni - mondta Hanna.
Megpróbált ellenkezni, de az előbb is az történt, amit Niteris akart, ő beszélt, ő cselekedett, így a nő számított arra, hogy megint ez lesz. Nem szerette ezt a kiszolgáltatott helyzetet. Próbálta az érzékeivel megfigyelni, volt-e még valaki apokalipszissel. Egyedül Egyiptomban egy templomban ez nem vallott volna rá. Titkos ajtót, lejárót keresett volna.

_________________
Dr. Zield Jones
Hanna Jones-Rider
Random: Anaal Nathrakh
Végtelen Háború: Kék Lovag

Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1137
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 14 Jan. 2017, 20:29

Sam teljesen ki volt agyilag. A többiek pedig békén is hagyták. Ez jó volt. Elege volt már mindenkiből. Nem vágyott most társaságra. Nyugalomra vágyott, békére és egy kis anyagra, hogy megnyugodjon. Nem értette, hogy mi a baj, ő csinált-e valamit, de tudta, hogy akármit is csinált ő már megbánta százszor és csak annyit akar, hogy vége legyen ennek az egésznek és megint minden normálisan menjen. Viszont nagyon nem úgy látszott a dolog, hogy minden rendben akarna lenni. Valaki hangosan köhögött és érkezett valaki. Sam összeszedte magát annyira, hogy ránézzen az érkezőre, de ahogy felismerte ismét elhagyta az ereje. A dolgok kezdtek összemosódni és egy gondolat mentette meg Sam-et az elájulástól. Az pedig a halál gondolata. Egyből valami menekülési útvonalat kezdett keresni és afelé szaladni. Ha nincs akkor bármi mögé bebújik. Ha bárki útjába áll ezeknek a cselekedeteknek az elvégzésében akkor azt ellöki az útjából. A saját túlélése a lényeg, mással nem is foglalkozik.

Adrian Sommerfield
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 425
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by A Kártyák Mestere Today at 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 22. (vasárnap)

”Nincs igazi különbség isten és ember között; szinte észrevétlenül olvad egyik a másikba.”
- Frank Herbert: A Dűne messiása (Muad'dib közmondásai)Sakura és Sam a menekülés mellett döntött, míg Hanna „fedezékben” maradt, ahol igazából látszott, mert nem volt akkora tárgy a helységben, ami mögött teljesen eltudott volna bújni. Titkos ajtó nem látszott, hogy lett volna és kijárat, ajtó is azaz az egy volt a terem másik végében, és jelenleg Apokalipszis túloldalán. Most egy irányba tudott a páros rohanni a maguk mellett levő két oszlop közötti „kerítésen” átugrani, hogy a teraszra jussanak. Hanna nem akarta, hogy Niteris előálljon és beszéljen, így egyelőre még mindig meglapultak. Niterisnek még eszébe juthatott, hogy a mutánsok istene volt Apokalipszis, aki az erős mutánsokon kívül mindenkit ki akart irtani a bolygón, mert azok nem méltóak az életre.
Apokalipszis nem akadályozta meg a párost abban, hogy kifussanak az erkélyre, ahol egy nem mindennapi látvány fogadta őket egy városra láttak rá, ami a levegőben lebegett.*
látkép:
Lenézve hatalmas szakadék tátongott előttük láthatták, hogy az ajtónál, ahol ki akartak eredetileg menekülni úgyszintén fal volt, egy zsákutca. Nem volt kiút innen.
Közben a mutánsisten még mindig csak ott állt mire végül megszólalt.
- Felesleges elbújni, vagy menekülni, innen nincs kiút – mondta érzelemmentes hangon. – Érzem mind a négyőtöket a három testben. Egy ember, egy szánalmas szuperhumán és szimbionta és a volt Lovasom… volt királynőm… Ez a halálotok helye…

*pont úgy látjátok olyan szögben a várost/piramist, ahogyan a képen van.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!

A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1588
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Álomsík

Témanyitás by Sponsored content Today at 10:57


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.