Álomsík

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 11 Jan. 2017, 17:59

Lassan akar alább hagyni a köhögésem és végre elkezdek rendesen levegőt venni megint amikor a léptekre elsőre még nem is néztem fel csak mikor már az megállt.
Apokalipszis volt az, egy pillanatra megint normálisan lélegeztem ez előtt még de most megint belém szorult a levegő ahogy rémülten néztem rá. Egy pillanattal később már felpattantam a földről és az ajtó felé rohanok ha van ilyen ahol nem ő áll épp. Ha nincsen más kijárat amit elérhetnék anélkül, hogy kicsit is felé kellene futnom hozzá akkor a szoba ahol vagyunk, hozzá képest átellenes oldalára sprintelek át ahogy csak tudok. Minél több dolgot tudva közötte és közöttem annál jobb! Nem hiszem el, hogy itt van! Miért, hogyan? Vagy mi kerültünk a Metropoliszba? Miért, ki csinálta, ez az egész az ő műve? KIT ÉRDEKEL! Ki kell jutnom ebből a szobából, el innen.
Remélem, hogy azokkal is van dolga akik még a szobában vannak és inkább velük fog először foglalkozni, hogy én addig meglóghassak innen. Heh...miket beszélek. Még is hogyan lennék képes elfutni ez elől? Tudtam mind végig, hogy csak idő kérdése az egész... Rémülten nézek az alakra és remélve, hogy van kiutam innen. Ha nincs...Ha nincsen akkor csak bebújva valami mögé még ha nem is takar, és remélem, hogy nem vesz rólam tudomást.

Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Pént. 13 Jan. 2017, 22:44


Niteris nem szerette, amikor figyelmen kívül hagyták. A legjobb témáit szinte azonnal rázúdította Hanna-ra, aki látszólag még mindig nem tervezett a legjobb barátja lenni. Ettől a szimbionta rögtön hiányolni kezdte Dr Malburgot, amiről ismét eszébe jutott, hogy mennyire valótlan a helyzet, amibe belecsöppent. Vegyi anyagokat azonban továbbra sem talált magában, így nem volt oka azt hinni, hogy amit lát, nem valóság. A másik két ember ekkor zajongani kezdett, mire az árnyék megindult feléjük, tönkre vágva Hanna rejtőzködő törekvéseit.
~Barbárok! Idő előtt lebuktatnak minket!~
Niteris halványan emlékezett rá, hogy Apokalipszis valami megalomániás mutáns lehetett, aki a lovasaival el akarta foglalni a világot, de valamiért pillanatnyilag nem kellett miatta aggódni. Ellenben most, hogy itt volt, érezte, hogy valamit azért mégiscsak kéne kezdeni vele. Természetesen nem tudta figyelmen kívül hagyni, hogy egy ilyen erős mutáns tökéletes hordozó lehetne számára, de még nem szívesen hagyta volna magára Hanna-t. Igaz, hogy néha egy kicsit furcsán viselkedett, de Niteris a maga módján egészen szerethetőnek találta. Éppen ezért a szimbionta úgy döntött, hogy ad a hordozójának még egy esélyt. Ebben az esetben meg már is életben kellett tartani valahogy...
~Nagyon hasznos ez a fedezékkereső ösztön, de szerintem most nem erre van szükség~mondta Niteris~Mi volna, ha inkább úgy köszöntenénk, ahogyan egy istent szokás? Elvégre egészen mutánsszerűek vagyunk, ha szerencsénk van, még talán segíthet is nekünk. Na várjál, mindjárt meg is oldjuk~
Ha Hanna nem ellenezte, elő is lépett, és meghajolt Apokalipszis előtt, miközben valami nagyon egyiptominak hangzó szöveget próbált mondani.
- Üdvözlünk nagyúr!-hebegte, miközben egy pár nyugtalan pillantást vetett a menekülő Sakura felé- Mi Hanna Jones-Rider vagyunk. Reméljük... öö... hamarosan elfoglalhatja méltó helyét... Ra trónján? De addig is a... rendelkezésére állunk, hiszen... ön az egyetlen igaz fáraó, ahogyan azt a prófécia is meg... megprófétálta. M... miben lehetünk szolgálatára?


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 14 Jan. 2017, 07:40

//Mivel a fele bagázs nem írt, így nem tudok kört váltani. Szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 14 Jan. 2017, 10:18

Hannát nagyon zavarták a belső hangok, amiket nem tudott azonosítani. Egy idegen hangjai szóltak benne és a száján keresztül is. Amitől legjobban félt, az valóra vált. A szimbionták mészárlása volt neki a meghatározó élmény, ami miatt változtatni akart avilágon. Most benne is volt egy és attól rettegett legjobban, hogy gyilkost csinált belőle a lény. Egyenlőre még csak ő halt meg, de úgy nézett ki, ez is csak álom volt. A hangok még most is szóltak, még jobban nem értette az egészet.
- Miért engem választottál? - kérdezte a szimbiontát.
Nem érdekelték a lény szavai, meg akart szabadulni tőle. Az okot kereste, ami miatt belément a lény. Gondolt arra is, hogy semmi különös ok nem volt. Furcsa stílusa volt Niterisnek. Hanna fején átfutott egy gondolat.
Remélte, hogy nem a férje volt az előző gazdatest. sok doktor volt a világon, de az is igaz volt, hogy mikor még aludt, nem volt benne sizmbionta, utána volt. Zieldet is megjárhatta a lény egy rejtélyes módon. Niteris annyit beszélt, hogy kiderült, nem így volt. Hannát gyomorgörcs kezdte kerülgetni. A lény a fejébe látott, mindent kiolvasott. Ez nagyon veszélyes volt. Bármit kiolvashatott és továbbadhatott, államtitkokat is és privátokat. A lemmingoid nem egy hangos faj, akkor ad ki hangot, ha nagyon szükségét látja. Hanna nem akart beszélni a szimbiontával, így is túl sokat tudott már róla a lény. Feldühíteni sem akarta, hiszen nem akart meghalni, nem akarta a gyermekét anya nélkül hagyni felnőni.
- Ott voltál, mikor elraboltak engem?
Megpróbálta hasznát venni a lénynek, megtudni valami fontosat. Közben a heverőt célozta meg, elbújt mögé. A többiek köhécseltek, jelét adták, hogy volt benn valaki. Hanna ettől még maradt a rejtekében és figyelt. Azt észrevette, hogy a szimbionta is rejtőzködni akart volna. Niteris eddig semmi jelét nem adta, hogy gyilkolászni akart volna. Hanna csak egy picit nyugodott meg ettől. Az alakot felismerve már nem volt ilyen nyugodt. Egy kísérletre gondolt, amivel Apokalipszis megint új bűnténnyel próbálkozott volna. Próbált rájönni, kik, milyen fajúak voltak a többiek. Apóka a mutánsokat szerette nagyon, de a tudományt is. Bármit kinézett belőle Hanna.
- Nem jó ötlet, hagyjuk beszélni - mondta Hanna.
Megpróbált ellenkezni, de az előbb is az történt, amit Niteris akart, ő beszélt, ő cselekedett, így a nő számított arra, hogy megint ez lesz. Nem szerette ezt a kiszolgáltatott helyzetet. Próbálta az érzékeivel megfigyelni, volt-e még valaki apokalipszissel. Egyedül Egyiptomban egy templomban ez nem vallott volna rá. Titkos ajtót, lejárót keresett volna.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 14 Jan. 2017, 20:29

Sam teljesen ki volt agyilag. A többiek pedig békén is hagyták. Ez jó volt. Elege volt már mindenkiből. Nem vágyott most társaságra. Nyugalomra vágyott, békére és egy kis anyagra, hogy megnyugodjon. Nem értette, hogy mi a baj, ő csinált-e valamit, de tudta, hogy akármit is csinált ő már megbánta százszor és csak annyit akar, hogy vége legyen ennek az egésznek és megint minden normálisan menjen. Viszont nagyon nem úgy látszott a dolog, hogy minden rendben akarna lenni. Valaki hangosan köhögött és érkezett valaki. Sam összeszedte magát annyira, hogy ránézzen az érkezőre, de ahogy felismerte ismét elhagyta az ereje. A dolgok kezdtek összemosódni és egy gondolat mentette meg Sam-et az elájulástól. Az pedig a halál gondolata. Egyből valami menekülési útvonalat kezdett keresni és afelé szaladni. Ha nincs akkor bármi mögé bebújik. Ha bárki útjába áll ezeknek a cselekedeteknek az elvégzésében akkor azt ellöki az útjából. A saját túlélése a lényeg, mással nem is foglalkozik.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1360
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 18 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 22. (vasárnap)

”Nincs igazi különbség isten és ember között; szinte észrevétlenül olvad egyik a másikba.”
- Frank Herbert: A Dűne messiása (Muad'dib közmondásai)

Álomsík - Page 3 00120

Sakura és Sam a menekülés mellett döntött, míg Hanna „fedezékben” maradt, ahol igazából látszott, mert nem volt akkora tárgy a helységben, ami mögött teljesen eltudott volna bújni. Titkos ajtó nem látszott, hogy lett volna és kijárat, ajtó is azaz az egy volt a terem másik végében, és jelenleg Apokalipszis túloldalán. Most egy irányba tudott a páros rohanni a maguk mellett levő két oszlop közötti „kerítésen” átugrani, hogy a teraszra jussanak. Hanna nem akarta, hogy Niteris előálljon és beszéljen, így egyelőre még mindig meglapultak. Niterisnek még eszébe juthatott, hogy a mutánsok istene volt Apokalipszis, aki az erős mutánsokon kívül mindenkit ki akart irtani a bolygón, mert azok nem méltóak az életre.
Apokalipszis nem akadályozta meg a párost abban, hogy kifussanak az erkélyre, ahol egy nem mindennapi látvány fogadta őket egy városra láttak rá, ami a levegőben lebegett.*
látkép:
Álomsík - Page 3 676812
Lenézve hatalmas szakadék tátongott előttük láthatták, hogy az ajtónál, ahol ki akartak eredetileg menekülni úgyszintén fal volt, egy zsákutca. Nem volt kiút innen.
Közben a mutánsisten még mindig csak ott állt mire végül megszólalt.
- Felesleges elbújni, vagy menekülni, innen nincs kiút – mondta érzelemmentes hangon. – Érzem mind a négyőtöket a három testben. Egy ember, egy szánalmas szuperhumán és szimbionta és a volt Lovasom… volt királynőm… Ez a halálotok helye…

*pont úgy látjátok olyan szögben a várost/piramist, ahogyan a képen van.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Csüt. 19 Jan. 2017, 21:46


Niteris kezdett megzavarodni. Az egyik pillanatban undorító szörnyeket látott, amik elárasztják a Times Square-t, a másikban meg jóságos telepeseket, akik remek kapcsolatot építenek ki a helyiekkel. Hanna szemlátomást nem szenvedett hasonló tüneteket, mivel eddig alaposan elzárkózott a szimbiontától, de ekkor végre a hosszabbnál hosszabb monológok után megszólalt. Niteris felkészült, hogy a legjobb tudása szerint feleljen.
~Nem én választottalak~mondta nagy bölcsen~Egyszeriben itt voltam, és kész. De látom ezzel te is így vagy.~
A szimbionta nem tehetett róla, de amikor Hanna az államtitkok miatt kezdett aggódni, óhatatlanul is bepillantott közéjük.
A további kérdésekre is készségesen válaszolt, bár jobban örült volna, ha nem látja a mögöttük rejlő indítékot.
-Elképzelhető, hogy elraboltak, és ez csak egy szimuláció, de ha ez a helyzet, én sem tudok többet
Hanna elutasította a javaslatát, ami Niterisnek rendben volt. Az azonban, hogy ezután mentális párbajra készült, mélyen elszomorította a szimbiontát.
~Nagyon sajnálom, hogy átvettem az irányítást az előbb, de nem tudnánk ezen túllépni? Ígérem, hogy csak azokat fogjuk megenni, akiket te is szeretnél~
Apokalipszis ezalatt előadta isteni színjátékát, ami szintén sértő volt Niterisre nézve.
~Szerinted miért csak minket nevezett szánalmasnak? A homo sapiens sokkal szerencsétlenebbnek látszik mint mi~kommentálta a hallottakat~Úgy tűnik nem néz minket mutánsnak... pedig szívesen kipróbáltam volna, hogy milyen lovasnak lenni. Ebben az esetben szerintem hívjuk a Hydra-t. Ők egészen jól értenek a mutánsok kiirtásához. Vagy ha szeretnéd, elkápráztathatjuk a páratlan biológiatudásunkkal. Biztosan érdekli.~
A szimbionta ezt követően Hanna-ra hagyta a további menekülést, és csak akkor ragadta magához az irányítást, ha Apokalipszis megindul feléjük, és a hordozója nem tesz semmit. Ebben az esetben Niteris megpróbálja hozzávágni Apokalipszishez a heverőt, ami mögött bujkált, és a többiek után indul.

//Pontosan most milyen államtitkokat szerezhettem meg? (Igyekeztem mindent elolvasni, de még nem jött össze...)//


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 20 Jan. 2017, 21:48

Sam érezte, hogy az egyetlen reménye az lehet, hogy menekül és talán amíg Apokalipszis megöli a többieket addig ő elég messzire kerülhet, hogy megússza a vérengzést. Mert Apokalipszis végez mindenkivel vagy ha nem is mindenkivel, de vele biztosan hisz mutáns és isten és őrült, de leginkább mutáns. Ő a legmutánsabb mutáns mind közül.Viszont a menekülési útvonal el van vágva. Az ablakon kinézve egy lebegő várost lát méghozzá azt is felülről. Egy ekkora zuhanást pedig nem élne túl. Senki halandó nem élne túl. Falfehér arccal és remegő kezekkel megfordul hát és a mutánsistenre néz. Az undor és a rettegés keverékét érzi mind a mutáns mind pedig saját maga iránt amiért azt mondja amit.
-Ne...ne...könyörgöm...kegyelmezz!
Az ablaktól nem távolodik el. Ha halni kell és nagy valószínűséggel halni kell akkor nem adja meg azt az örömet a mutánsnak, hogy ő ölje meg.és kiveti magát az ablakon.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1360
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 21 Jan. 2017, 08:54

Hanna tudta jól, hogy a heverő nem volt teljes fedezék. Egy részét rejtette el. Ilyen hatalmú mutáns ellene a betonfal is kevés lett volna, de a szérum miatt kereste, ami mögött elbújhatott. Egyre fárasztóbb volt a belső monológ. Nem érezte úgy, hogy rábízhatta volna magát a szoimbiontára. Az a faj csak bajt csinált eddig, vért ontott, gyilkolt. Az előbb is látta. Nem örült, hogy mindez a véletlen művel volt és nem is hitte el. Áldozatok voltak, mindketten.
~Miért higyjek neked?~kérdezte a szimbiontáéját.
Nem tudta elhinni, hogy ez nem csak beetetés volt. A szimbionta neki egy fékezhetetlen, vérengző fenevadat jelentett, akitől minél hamarbab meg akart szabadulni.
Rejtett kijáratot, ajtót sehol nem talált. Lapultak, rejtőztek. A mutáns még nem tett semmit, csak beszélt. Hanna nem akart válaszolni. Figyelt, hogy ha támadás érte, akkor kitérjen, elugorjon. Nem akarta átadni az irányítást.
~Mire vagy képes pontosan?~kérdezte a belé költözött lényt, mert a képesség felhasználása még jól jöhetett.
Apokalipszis szavai nagyon egyszerűen hangzottak, mégsem tett semmit. Hanna még mindig várt.
~Neki a mutáns a legfelsőbb. A szuperhumán majdnem olyan, de nem született, ezért nézi kevesebbnek~mondta Hanna a szimbiontájának.
A Hydráról Hannának is voltak emlékei és nem akarta azt a borzalmas náci bandát hívni. Az érzelmeiben erős tiltakozás jelent meg. Fel sem merült, hogy máshogy gondolta volna. Ha támadás érte őket, akkor igyekezett kitérni.
~Ez az egész hihetetlen. Azért raboltak el, hogy megöljenek, csak minket és senki mást, maga Apokalipszis? Nehéz elhinni.~

// Ezt Nefire bíznám, ő dönti el, mit olvasol ki:) //

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 21 Jan. 2017, 19:46

Támaszkodok a párkányon bámulva ki rajta, hogy csak a végtelen zuhanás várna arra aki nem tud repülni. Még hogy királynője, ne nevettessen! Fekete tollas szárnyaimat kibontom, lehet már csak szimpla alakváltó vagyok de ez igazán menni fog még álmomban is hisz annyit használtam ez egyáltalán nem idegen tőlem.
Ha sikerült akkor a mellettem pánikolót belököm vissza a terembe, hogy akadályt képezzen ha kicsit is a rimánkodó majd fellépve a párkányra kirepülök az ablakon. Még, hogy nincs kiút, mindig van kiút! Főleg nekem, kis rés vagy szakadék. Bármi legyen nem fogok a kezére kerülni Apokalipszisnek és harcot se fogok megkockáztatni vele. Amint úgy veszi kedvét, hogy megtámad végem is, meg kell szabadulnom a szobából mielőtt még fontosnak tartaná, hogy elsődleges célpontjának venne.
Ha a szárnyakat meg tudtam csinálni és kirepülni akkor minél messzebbre akarok kerülni az ablaktól és a helytől el. Ha ez nem sikerült bármelyik részénél is akkor csak a legrosszabbra készülhetek fel. Nem akarok a legrosszabbra felkészülni...
Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 22 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 26. (csütörtök)

”A rémálmok elől sehova sem menekülhetsz”
- Rémálom

Álomsík - Page 3 00120

Ahogyan Niteris próbált belenézni Hanna fejébe azokat az emlékeket keresve, hirtelen a nőn kívül találta magát, emberi alakban állt, de gazdatest nélkül és érezte, hogy gazdatest sem kell neki. Azonban semmire sem emlékezett abból, amit Hanna fejéből olvasott ki eddig, még a nő nevét sem tudta volna megmondani, így meg sem ismerte a lemingoidot. Az volt az utolsó emléke, hogy őt és a doktort – Malburgot – széttépte az a másik szimbionta, és most itt van…
Sam-nek szerencséje volt, egyelőre Apokalipszis ott állt, ahol eddig, így még nem kellett kiugrania az erkélyről, hogy így legyen öngyilkos….
Hanna kérdezett volna a szimbiontától, amikor érezhette, hogy végre valahára csönd támadt a fejében és láthatta, hogy nem messze áll tőle a valószínűleg igencsak összezavarodott lény. De mivel támadás nem érkezett irányába egyelőre a nő kivárt….
Sakura próbálta a szárnyait kinyitni, vagy mutációból, vagy alakváltásból, azonban egyik sem sikerült…
Apokalipszis nem úgy támadott, ahogyan valószínűleg várták volna tőle. Mindkét kezét felemelte és lehunyta a szemeit, mind a négyen hihetetlen erős vágyat éreztek arra, hogy megöljék a többieket, tudták, hogy csak így maradhatnak életben, csak egyetlen egy maradhat életben, a legerősebb, ahogyan Apokalipszis törvényei szólnak.
- Azt hittétek, hogy nem vagyok képes bárkit irányítani? – kérdezte.
Eközben a dühtől, gyűlölettől és gyilkolási vágytól ami a négyesben volt mindannyian valamilyen furcsa lénnyé módosultak, korcsosultak.
a lények:
Álomsík - Page 3 Shadow_creatures_1_by_paulsullivanart-d8qosc9

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 22 Jan. 2017, 11:44

Hanna nem kapott választ és megérezte, hogy kiment belőle a másik tudat. Egyedül volt a fejében. Az nyugtalanította, hogy ez miért történt meg. Se tűz, se hangfegyver nem sült el, a szimbionták pedig nem voltak olyan jó fejek, hogy csak úgy elmenjenek. Meglátta a toporgó lényt. Nem sajnálta. Gyilkosnak tartotta, mint mindet. Apokalipszist sejtette az egész mögött. Látta, hogy ketten kirohantak. Ennek nem látta volna értelmét, inkább maradt a kanapé fel takarása mögött. A legtöbbet a volt királynőtől remélhette volna, de végül minden elszállt.
Hanna érezte az átalakulást és az új vágyat. Olyanokat látott, mint ő maga. A szérum okozta békés hozzáállás elmúlt. Mindenkit meg akart ölni maga körül, mert veszélyt jelentettek és csak ő maradhatott. Ezt érezte most a túlélés törvényének. Elő is jött a rejtekéből és az erkély felé rohant, hogy egy karral megfogja az eddig emberi másik lény torkát (Samuel), meg akarta fojtani. A többivel vagy a másikkal, attól függően, hány volt neki, ki akarta törni a lény kezét és lábát. Ha a karmai is elérhetőek voltak ebben a formában, akkor azokkal célzott torokra és szívre.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Vas. 22 Jan. 2017, 16:05

A RÉMÁMOK URA
NiterisHordozó: Nincs

Amikor felébredt, Niteris megkönnyebbült. A halála egy kicsit jobban megviselte, mint utoljára, de most semmiféle utóhatásokat nem észlelt. Az viszont furcsább volt, hogy a doktor úr nem volt sehol, ő meg hordozó nélkül ácsorgott. Emellett különösnek hatott az ókori egyiptomi berendezésű terem, és a két másik személy, akik valamiért vizesek voltak.
~Nyílván fürödtek egyet a közeli medencében... De miért ruhástul?~gondolta Niteris~És hogy lehet az, hogy semmilyen egyiptomi állat sincs a közelben? Elvárnám, hogy egy ilyen helyen krokodilok, tevék és madarak legyenek~
Ja, és ott volt Apokalipszis is... Niteris nem tudta figyelmen kívül hagyni, hogy egy ilyen erős mutáns elsőrendű hordozó lett volna számára, de mivel pillanatnyilag nem is volt hordozója, nem volt benne biztos, hogy sikeresen egyesülhetnének. Mindenesetre meghajolt előtte, mert nem kívánt megalomániás mutánsistenekkel hadakozni, és hallott róla, hogy Apokalipszis egészen érzékeny az ilyen formaságok hiányára.
- Üdvözöllek nagyúr!- kezdte volna, de ekkor Apokalipszis egy váratlan karlendítéssel üdvözölte őt, ezért Niteris is így tett - Err... Heil Hydra?
A szimbionta szívesen ott maradt volna, hogy tárgyaljon Apokalipszissel, de hirtelen eszébe jutott, hogy elfelejtette megölni a többieket a teremben.
- Egy pillanat és visszajövök - mondta a mutánsistennek, és Hanna felé fordult - Azt hiszem, hogy ez így roppant szórakoztató lesz! A szőrös nőszemély vajon olyan finom, mint aminek látszik?
Ám Hanna valamiért nem őt szemelte ki magának, hanem a szánalmas embert. Ha ez nem lett volna elég, hirtelen mindenki más is szimbionta-szerű lénnyé alakult.
Méltatlanok vagytok erre a formára! - sziszegte, majd megindult az erkély felé - És méltatlanok vagytok az életre. CSAK ÉN MARADHATOK!
Amikor odaért a többiekhez, először Hanna-t célozta meg, aki amúgy is elfoglaltnak tűnt. Megpróbálta hátulról megragadni az állát (ha vannak karmai, azokat is beveti), és lerántani a fejét a helyéről.
Ha ez sikerült, a testet Leonra rúgta, míg a fejet Sakurához vágta, majd morogva Sakura torkának ugrott.
Ha nem sikerült, hozzálátott Hanna megfojtásához. Ha továbbra is ugyan az a biomassza alkotja a testét, azzal próbálja meg elfedni a nő orrát és száját. (Ha nem, akkor a hagyományos módszert alkalmazza.)


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 22 Jan. 2017, 16:22

Sam könyörgött, de a mutánsisten mintha meg sem hallotta volna. Meg sem mozdult a helyéről Sam pedig feszült volt. Érezte, hogy hamarosan meg fog halni, de várnia kellett. Ez a várakozás pedig gyilkos volt. Mikor a mutánsisten felemelte a kezét akkor a félelem hirtelen kiszállt belőle és felváltotta a gyűlölet és a vágy, hogy mindenkit megöljön maga körül. Gyenge volt mindig is az akaratereje. Nem tud ellenállni. Nekiugrik annak a lénynek aki az előbb még az-az emberszerű nő volt aki remélhetőleg ott áll még az ablaknál. Apokalipszis a királynőjének hívta azt a nőt. Igyekszik kihasználni, hogy míg a másik egy gyenge nő addig ő egy férfi és igyekszik a nőt kilökni az ablakon. Ha közben Hannah is nekitámad akkor őt is megpróbálja ütni és az ablakon kilökni. Túl kell élnie. Mindenkit meg kell ölnie, hogy őt megkímélhessék.
-Dögölj meg te mutáns kurv@!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1360
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 24 Jan. 2017, 12:12

Nem voltak szárnyak, nem volt repülés és menekülés ezáltal, fusztráltan ragaszkodtam a korláthoz majd lassan megfordultam ahogy Apokalipszis fojtatta amit elkezdett. Hogy bárkit irányítani tudna, esélyes. Főleg, hogy kedvenc szokása neki és a klánjának az agymosás de most teljesen más történt. Kitárta a karjait én meg éreztem, hogy düh, harag és gyilkolási vágy gyülemlik fel bennem a szokásosnál is jobban. Megölök mindenkit majd megszabadulok utána a mutáns istentől is így vagy úgy!
De elsőre a teraszról próbálok meg kikerülni. Nagyon is hátrányos a pozíció, egyrészt a hátam mögött a végtelen szakadék és a másik irányból meg csak támadások érhetnek így gyorsan, fejt lent tartva kitörök az erkélyről vissza a szobába, ha kell közben oda is csapva egy két lengő borda magasságba ha akadályoznának. Ha bent vagyok vissza a szobába ideje felmérni, hogy hol van a három hulla jelölt és a legközelebbit hátba támadom, ha háttal áll, de fejre megyek, azt ütöm. Ha vissza támadna vagy még a kitörésem közben valaki sikeresen az utamat állja akkor a támadását próbálva kikerülni távolodok el tőle. Ha helyem ehhez nem lenne akkor bele rohanok vállal lehajolva és megragadva a lábát megpróbálom felborítani az illetőt.

Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 26 Jan. 2017, 07:26Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 30. (hétfő)

”A félelmetek, minden negatív érzelem csak engem táplál!”
- Rémálom

Álomsík - Page 3 00120

Nem is kellett sokáig várni, mindenki támadott. Hanna Sam-et, Sam visszatámadott, Nieris Hanna-t igyekezett hátba támadni és mivel Sam háttal volt Sakura-nak, így ő pedig a férfit.
Furcsa mód mindenki támadása talált, végtagok szakadtak le, fejek, karmok martak bele az árnytestekbe, de mindenki talpon volt még. Érezték a fájdalmat, de ez csak jobban dühítette őket, szinte egy kupac árnyalakot alkottak, ahogyan egymást marták, tépték, karmolták és harapták.
Sakura volt az, aki néhány pillanatra megingott, és meglátta, hogy a többiek újra rendes alakjukban vannak és a terem közepén álló Apokalipszis nem is Apokalipszis, hanem egy másik férfi, akit soha sem látott. A férfi nevetett és a társaságból furcsa sötét színű valami szállt felé. Pár másodpercig tartott csak ez a tisztaság, aztán megint eluralkodott a vadság rajta.
A támadások közepette Sakura Apokalipszist vehette ki, Sam egy olyan mutánst, akin több tucat külső jegy is látszott és éppen őt akarja megcsókolni, hozzádörgölőzni, Hanna holtan látta maga előtt Teddy-t és Zield-et, ahogyan véres szimbionták lakmároznak belőlük. Niteris újra azt a fiút látta mindenkiben, akiben majdnem meghalt még az Örök városban, jól volt és nevetett a szimbiontán, hogy miként járt…
Hirtelen mindenki ütést érzett az egész testén és szétrepültek méterekkel odébb egymástól, mindenki úgy érzékelte, hogy a félelme, amit látott az/azok okozta(k) mindezt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Szomb. 28 Jan. 2017, 14:31

A RÉMÁMOK URA
NiterisHordozó: Nincs

Niteris igazából nem számított arra, hogy a támadása ilyen mértékben sikeres lesz. Akármilyen dühös is volt, eddig még sohasem ölt meg senkit, ezért amikor Hanna fejét tényleg hozzávágta Sakurához, egy pillanatra megállt. De ezután látta, hogy Hanna jól van, ezért végül arra a következtetésre jutott, hogy nyugodtan leveheti a fejét még egyszer, és ha ezt elégszer megtette, akkor nyilván több pontot szerez Apokalipszisnél, mint a többiek. Miközben ezzel foglalatoskodott, az árnyék-formájuk egészen összekavarodott, és mire a szimbionta észbe kapott, már azt a szörnyűséges mutánst látta maga előtt, aki majdnem megölte annak idején. Igaz, hogy Niteris is majdnem megölte őt, de valahogy a fiú csúfolódása közben erről a részletről egészen elfeledkezett. A kezében tüskéket formált (, de ha erre pillanatnyilag nem képes, akkor sem zavartatja magát) és tett egy lépést a mutáns felé.
- Ezekre emlékszel, nem igaz? - sziszegte, és nekiugrott, de a fiú könnyedén eltaszította magától.
Niteris erre körözni kezdett, és folytatta a fenyegetőzést:
- A trükkjeid talán lenyűgöznek egy átlagembert, de engem... engem bizony... egyáltalán nem!
Ennek ellenére nem mert újra nekiugrani, ezért csak dühöngő pofákat vágott, és várta, hogy az ellenfele lépjen először.


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 29 Jan. 2017, 08:56

Hanna átalakult ösztöne a támadásba vitte őt. Akit kiszemelt magának, az reagált, gyorsan és Hanna hátulról is érzett támadást. Már szinte azt sem tudta, mikor szabdalta ő a másikat és mikor vágták őt. Vér és hús borított mindent, óriási gyilkolászás ment itt. Mégis mind álltak a lábukon. A lemmingoid érezte, hogy a fájdalom szinte majd szét vetette őt, de csak dühösebb lett és több erőt vitt bele a támadásba, már ész nélkül akart kaszabolni. Akkor állt meg kitágult szemekkel, rémülten, amikor a családját látta. A férjét és a gyermekét, holtan, szimbionták zabálták őket. A legrosszabb volt ez, amit el tudott képzelni. Elveszteni azokat, akiket szeretett és pont azok ették őket, akiktől a legjobban félt. Nem értette, miért villant ez most be ilyen tisztán. Mielőtt tehetett volna valamit, egy nagy ütést érzett és a terem másik végébe repült. Igyekezett megvizsgálni magát, hogy mennyire volt ép, hol sérült meg, mennyit ártotta magának, ha mozog. Ha tehette, azonnal megpróbált talpra állni és fedezéket keresni, ha már nem hatott rá a gyilkos ösztön.
- A félelmek csinálták ezt! Láttam a legrosszabbat. Ne higgyetek neki! Nem egymás ellenségei vagyunk, hanem ez az idegen az ellenség!
Kiabált, még mindig félt, de igyekezett tenni valamit és úgy maradni, ahogy érkezett, nem tombolva, hanem óvatosan. A többiek jobb harcosok lehettek, mint ő, de ha az volt az út, akkor ő is hajlandó volt vágni. Ezt már meg kellett tennie máskor is, az elmegyógyintézetben például. Megpróbált koncentrálni, amennyire lehetett. Nem akarta, hogy játszanak a fejével.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 29 Jan. 2017, 17:06

Sam vett már rész bunyókban. Nagy pofájú ír aki rossz társaságban volt. Nem egyszer kapott már pofont életében, de adott is. Viszont ezek nem vérre mentek. Most viszont igen. Érezte, hogy megsérül és látta a vért is. Ez általában arra ösztönözné őt, hogy otthagyja ezt az egész őrült társaságot és meneküljön, de most nem ezt tette. Idegesebb lett. Ütött és karmolt akit csak ért. Mikor megjelent előtte a számára undorító mutáns csaj akkor nem is fogta vissza magát. Leköpte az alakot és meg is fejelte volna, de a csaj hirtelen a falhoz taszította. Ő nem egy olyan okos megfontolt személy mint a többiek. Feltört benne a viking vér és nekirontott annak a mutáns csajnak. Minden bizonnyal ha kívülről látná most magát akkor nem is ismerne magára. Ahogy a mutáns nő saját maga is figyelmeztetné magát, hogy hagyja abba mert ostobaság amit csinál. Menekülni kéne innen. Viszont a nőt is csak leordítja.
-Kussolj mutáns kurv@!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1360
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 29 Jan. 2017, 19:20

Mögéjük kerültem és hátba támadtam az egyiket, sikeresen is és furcsa is lett minden. Hiába, hogy mindenkiből éppen mi szakadt le, hamar vissza is állt "rendesre" mindenki mintha mi sem történt volna.
Egy pillanatra viszont ahogy ránéztem apokalipszisre már nem ő volt ott hanem egy vad idegen férfi nevetve állt ott ahol az előbb még az ön kikiáltott mutáns isten volt. Mi a fene akarta volna elhagyni a számat de egy pillanat volt csak az egész és már megint a mutáns isten volt ott és a düh és gyilkolási vágy elöntötte a fejemet megint. Célpontot kerestem magamnak amikor az egész testemet mintha ütés érte volna. Nem tudom mi volt ez vagy honnan jött de méterekkel el is repített álltamból. A földre kerülve tekintetemet felkapom hogy realizáljam a támadás az apokalipszistől jött. Végem, ennyi megunta. Most már nekem jött, hogy megöljön. A szobának hozzám legközelebbi falához, sarkához teperek. Nincs az a vérszomj ami elborítaná az agyamat annyira, hogy nekimenjek neki.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 30 Jan. 2017, 06:46Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. február 3. (péntek)

” A félelem a szenvedés egyik formája, mely képes arra, hogy eltorzítsa a lelket.”
- Reisinger Attila

Álomsík - Page 3 00120

Niterisnek nem sikerült a tüskét létrehoznia és próbált nekiugrani a fiúnak, de az első lépés után kimerülten rogyott le a földre. A fiú csak nevetett és csúfolódott tovább.
- Milyen szánalmas, a szimbionták szégyene – nevetett. – Gyere, csak gyere, szívesen a túlvilágra küldelek!
Érezte, hogy gyengül, a fiú egyre erősebb lett ezáltal, a nevetése elérte azt a fokot, amikor már-már fájdalmat okoz neki és a levegő is egyre forróbb lett.

De még mindig hatott a gyilkos ösztön Hanna-ra, de a menekülés a félelem mégjobban… Ahogyan lenézett arra a részre, ahol megütötték a fekete árnyvalami csöpögött belőle a földre és füstölgött el.
- Anya segíííííííííííííííííítss…. Ne hagyj itt, aaanyaaaaaaaaaaaaaaaaa! Fááááááj! – üvöltötte Teddy fájdalmak között és próbált nyúlkálni felé miközben a fájdalomtól üvöltött és a szimbionták a beleit tépkedték.
- Hannaaaa! – üvöltött Zield is. – Segíííts… segíts!
Hiába próbált felkelni, fáradtan, kimerülten, egyre gyengébben rogyott le a földre.

Sam olyan erőket mozgatott meg magában, amiről azt hitte, hogy talán nem is létezik, próbált volna nekirohanni a nőnek, de a második lépés után fáradtnak, kimerültnek érezte magát és elesett. A nő odalépett hozzá, leguggolt és elkezdte simogatni a fejét, nyakát és a hátát.
- Ennyit tudsz csak? – kérdezte sajnálkozva. – Mégis kinek szüljek gyönyörű erős mutáns gyerekeket?
Magafelé fordította Sam arcát és hosszasan próbálta megcsókolni a nyelvét is átdugva a férfi szájába.

Sakura, amint meglátta és hallotta Apokalipszist, azonnal próbált volna a legtávolabbi falhoz menni, de a lábai nem nyakánál és úgy emelte fel.
- Gyenge vagy! – mondta. – Rád vesztegettem rengeteg időt és még a méltó utódomat is hagytad, hogy elvigyék! Méltatlan vagy az életre is!
Ekkor teljes erővel kezdte szorítani Sakura nyakát, aki ettől egyre nehezebben vette a levegőt.

//Niteris, ne mesélj magadnak Smile //
//Bocsánat, hogy ennyire rövidek, de közel 40 fokra csúszott fel a lázam este 6 után Embarassed És értelemszerűen senki sem hallotta azt, hogy mit kiabált/beszélt a másik. //engedelmeskedtek és lerogyott a földre. Apokalipszis ekkor indult oda hozzá és ragadta meg a

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 30 Jan. 2017, 20:32

Próbáltam elfutni, elmenekülni de nem tudtam. A lábaim beadták az unalmast alattam és ott ragadtam ahol voltam a földön és Apokalipszis könnyedén oda is ért hozzám. Megragadva a nyakamat emelt fel a földről és fojtogatni kezdett. Reflex szerűen kaptam mind két kezemmel a nyakamhoz a kézfejét megfogva, ujjaimat megpróbálva bele vésni, hogy lekaparjam magamról a fogását.
- Kell a halálnak a gyerek. - sziszegem ki a fogaim között ahogy még tudtam levegőt venni, de egyre erősebben szorította már a nyakamat így már ha akarnék se tudnék beszélni. Minden erőmmel azon vagyok, hogy a kezei közül kiszabaduljak és levegőt vegyek. A lábaimmal is elkezdem rugdosni ahol érem, a karját, mellkasát, rátekerni a karjára a lábaimat és a fejét taposva tolni el azt, hogy kihúzzam magamat a szorításból. Az ujjait is próbálom lefeszíteni a nyakamról de ha a levegő hiány miatt már teljesen elmegy az erőm akkor vége és legfeljebb kapaszkodni fogok tudni, vagy azt sem már a kezén.
Bezzeg ilyenkor nincs kedve rám néznie az úrnőnek sem! Miért történik ez velem?! Ennek is ha annyira kell a fattya mennyen érte!
Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1380
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 31 Jan. 2017, 12:09

Sem hősiesen megindult a mutáns csaj felé, hogy minden ember, de főként a saját nevében elintézze és visszaszerezze a becsületét és igazságot tegyen, de ez a hihetetlen erő már a második lépés után szertefoszlott. Teljesen kifulladt és még össze is esett. Nem értette ezt az egészet, de szokásaihoz híven a szükségletei azonnali kielégítésén ügyködött. Vagyis feküdt a földön és lihegett. Ezt a kellemetlen szituációt még tovább rontotta, hogy a mutáns csaj nem hagyta békén. Sam erőtlen mozdulattal próbálta eltaszítani magától a nő kezét.
-Anyádnak szüljél gyereket!
A nem túl intelligens Sam-re jellemző választ azért nem tudta kihagyni. Azt, hogy a teljes helyzetet értelmezze nem tudta megtenni. Annyit értett, hogy ez a zakkant mutáns bige spermabanknak nézte őt. Hogy miképp keveredett ide egy rá nem jellemző verekedés, Apokalipszis támadása, négerek lövöldözése és egy gépbaleset után azt nem tudta, de már elég régen fel is adta a próbálkozásokat, hogy megértse mi folyik itt körülötte.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1360
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Csüt. 02 Feb. 2017, 21:33

A RÉMÁMOK URA
NiterisHordozó: Nincs

- NEIN NEIN NEIN!- kiabálta Niteris, miközben egyre rosszabbul lett. Akármit is mondott a doktor, ezek a mutánsok tényleg egyre fenyegetőbbnek tűntek. Talán nem is lenne olyan rossz kiirtani a legtöbbet... miután a képességeik biztonságosan bepalackozódnak. De előbb ezzel a szokatlanul hülye mutánssal kéne kezdeni valamit. A szimbionta megpróbált előrekúszni, és megérinteni a csúfolódó mutánst.
- Te is velem jössz!- sziszegte, és megpróbált bekúszni a bőre alá, hogy megismételje a korábbi incidenst. Ha sikerül, igyekszik saját magát a lehető leggyorsabban savval körbevenni, hogy a fiú szervezete ne árthasson neki. Ha nem sikerül, akkor elkeseredettségében inkább stratégiát vált.
- Oké, felsőbbrendű vagy. Gratulálok - nyögi ki - De még mindig nem érhetsz Apokalipszis nyomába sem. Mi volna, ha inkább összefognánk ellene... tudod, például rádobhatnál, és amíg csatározunk, te... leüthetnéd hátulról.

//Nem meséltem magamnak Smile Te írtad, hogy "Hirtelen mindenki ütést érzett az egész testén és szétrepültek méterekkel odébb egymástól, mindenki úgy érzékelte, hogy a félelme, amit látott az/azok okozta(k) mindezt.", és én erre írtam, hogy "[...] és nekiugrott, de a fiú könnyedén eltaszította magától."//


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 02 Feb. 2017, 21:47

Hanna fejében sok minden keveredett most. Ölni akart, gyűlölte a másik lényeket, el akarta őket pusztítani, hogy ő élhessen és a családja. Közben menekülni is akart, mert azt érezte jónak. Nem értette, mi volt ő most, füstölgő, párolgó árnyékvalami. A menekülést addig tartotta jó ötletnek, amíg Teddy megint nem sírt fel és amíg a férje nem kiabált. A gyermeken nem lepődött meg, Zield viszont nem az a típus volt, aki ilyenkor tétlenül kiabált volna. Semmit nem értett és ez nagyon zavarta. Hanna teljes erejéből próbálta volna magát oda vetni, ahol a gonosz szimbionták tépték a szeretteit, de nem ment. Végig kellett néznie és ettől csak még dühösebb lett, még gyilkosabb lett az ösztöne. Az ereje fogyott. Teljes vadsággal akart az ellenségnek ugrani. Nem sikerült, a földön végezte, lerogyott és még próbálta tartani magát, próbált elindulni, hátha egy utolsó erőbedobással sikerült. Anyatigrisként akarta védeni a gyermekét és a féjrét.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 3 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.