Vörös Iván

Go down

Vörös Iván Empty Vörös Iván

Témanyitás by Ványa on Vas. 19 Márc. 2017, 22:45

Vörös Iván Ojpmau
Név: Vanya Koptev
Egyéb név(i): Ványa, Vörös Iván
Faj: Szuperhumán
Nem: férfi
Jellem: Őrült, de a kiosztott parancsokat szó nélkül betartja. Hangulata változékony, ez a morálját nem befolyásolja. Nincsenek önös érdekei, céljai. Szabadidejében patkányokat tart.
Személyazonosság: Eltűntnek nyílvánítva
Születési helye és idő: 1998.december 31, Oroszország
Kor: 30
Család: Nincs
Foglalkozás: Terrorista
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 90kg
Szeme színe: fehér
Haja színe: ápolatlan barna
Bőre színe: szürke
Különleges ismertetőjel: II.világháborús gázmaszkot hord.
Repülési sebesség: (csak ha képesség)
Egészségi állapot/ betegségek: Emlékezetzavar, sugárfüggőség, elmebaj.

Életrajza:

Akta: Vanya Koptev
Vanya Koptev egy átlagos családba született Ivan Koptev és Arina Baskova gyermekeként. Apja nyomozó, anyja pedig tanár volt, de sose voltak házasok, csupán kapcsolatban voltak. Vanya tehetséges gyermeknek bizonyult, már öt évesen tudott írni, olvasni, és számolni. 10 évesen előrehozottan befejezte az általános iskolai tanulmányait, majd 14 évesen mindenből kitűnően érettségizett, emelt szinten végzett földrajzból és történelemben, valamint felsőfokú nyelvvizsgát tett angolból és németből. Egyetemi tanulmányait azonban, egy a családban történt tragédia következtében nem tudta elkezdeni. Szülei korai halála miatt a fiatal Vanya árván maradt, és az utcára került. Vanya egészen 17 éves koráig lopkodásokból, és piti bűnözésből élt, ami a 2019.májusi katasztrófák miatt szinte lehetetlen volt. Alig élte túl a mindennapokat, mígnem egy évvel később rámosolygott a szerencse. Meghallotta, hogy egy magáncég egy új vitamin kipróbálásához keres kísérleti alanyokat, a jelentkezők pedig nagy pénzösszeghez jutnak. Róla ekkor hallottak utoljára.
Eltűntnek nyílvánítva: 2020.január 4.

2020.január 18.
Hideg. Olyan hideg, és fájdalmas. Átvertek, tudhattam volna, hogy átverés az egész. Nem vitaminok voltak, ezek nem voltak vitaminok, ezek nem azok voltak. Ezek nem azok voltak, a szoba sem vitaminkezelésben részesített. Ez...radioaktív...ez hideg...ez rossz...nem voltak vitaminok...nem azok voltak...nem azok voltak...nem, az nem hideg...nem látok...nem látok...nem tudok mozogni...olyan hideg...olyan hideg és annyira fáj....nagyon...miért???? MIÉRT?!!!?? Ez...csiklandoz...olyan vicces....olyan vicces....annyira mókás....meg fogok halni...hahahaha....lassan fogok meghalni....hahahaha....olyan vicces, hogy így átvertek..szegény, ostoba Ványa....olyannyira átverték szegényt...de ki az a Ványa? Ki is volt...asszem....asszem...jéé, az ott egy érme? Meghalok....érme.
Nem halok meg. Látok. Látok, ez pedig olyan...fura. Minden olyan színes. Lassan felkelek a földről, majd körbenézek. Érdekes, mennyi hulla. Mekkora kosz van itt, azt hiszem, ki is megyek innen. Az ajtó felé botorkálok, majd azt kinyitva kijutok a szobából. Nicsak, egy katona. Gázmaszkban, kabátban, gépkarabéllyal. Rögtön oda is megyek hozzá, bár ő nem lát engem. Nem, mert háttal áll. Nocsak! Egyszerűen leütöm őt hátulról, erre nem kitörik a nyaka? Még a vér is kispriccel a nyakából, bár nem is érdekel. Azt hiszem, álcáznom kell magamat, ezért leveszem a kabátját, meg a gázmaszkját és felöltöm őket. A gépkarabélyt is felveszem a földről, majd mint egy átlagos katona, elindulok. Szinte azonnal belép még két másik katona, meg egy tudós. Várjunk csak! Az a tudós a vitaminos ürge, aki behozta...kit is? Ványát, azt hiszem, meg a többieket is. Szegény Ványa, meg kell őt bosszulni! Pontosan ezért is megyek utánuk, majd egyszerűen kitöröm kedves vitaminos nyakát. A két őrt le akarom lőni, de mivel én nem tudom, hogy működik ezen géppuska, így csak főbe tudom vele vágni az egyiket, a másikba pedig belerúgok. Eredményként az elsőnek betöröm a koponyáját, a másik pedig a földön köt ki, de még él. Ezért is kapom ki az első kezéből a géppuskát, amivel aztán érdekes módon le tudom lőni a másikat. Bár nagyon meglep, és hátra is esem tőle, de működik.
Röhögve rohangálok a folyosón, jobb kezemben a gépfegyverrel, bal kezemben pedig egy késsel. Nevetve táncikálok, mindenkit lelövök, leszúrok, lálálálálá. Közben engem is meglőnek, de csak a lábikómat, azt pedig nem érzem, így nem áll meg a kedves kis táncom. Addig táncolok, míg minden nem lesz szép piros, szép hullákkal díszítve. Túdidúdidú!!


Akta: Vörös Iván
Dátum: 2020.február 8.


Vanya Koptevre egy magánszemély egyik épületében talált rá a csapatunk. Az épületben egy nagyobb Szervezet megbízásából kísérleteket hajtottak végre embereken egy felerősített osztag készítése reményében. Azonban a kísérleteket gyorsan akarták elvégezni, nem értesítettek róla minket, ami a vesztüket okozta. Vanya Koptev, az egyetlen túlélő ugyanis emberfeletti erőkre tett szert, és mindenkit lemészárolt az intézményben. A katonákat, a tudósokat, még a többi, kísérletre váró tesztalanyokat is.
Egy kis szobában találtunk rá, ahová a falra festett nyilak vezettek el minket. Vanya bent ült, egy radioaktív hulladékhalom közepén, és éppen pár patkányt etetett levágott, emberi ujjakkal. Támadásra számítottunk, ő azonban csak köszöntött minket, majd a falra mutatott, ahol egy vérrel festett szöveg látszódott. "Vörös Iván mondja, ki az a Ványa? Vörös Iván kérdi, miért olyan jó a sugárzó dolgokban ülni? Vörös Iván szereti a patkánykákat, a patkánykák is szeretik Vörös Ivánt, de a patkánykák nem szeretik a sugárzó dolgokat"
Vanya, új nevén Vörös Iván engedelmesen hagyta, hogy elszállítsuk a laborból, csak a patkányait akarta hozni.
Vizsgálatok kiderítették, hogy Iván emberfeletti izomerőre és gyorsaságra tett szert, valamint nem érez fájdalmat se. A sugárzás következtében elmekárosodás érte, ezért megőrűlt, viselkedése gyakran kiszámíthatatlan. Azonban nagyon engedelmesnek bizonyult, minden parancsot teljesít szó nélkül, bár akadt pár kikötése az engedelmességéhez. Patkányokat akart tartani, sötét helyen aludni, megtartani és folyamatosan viselni a kabátját és a gázmaszkját, valamint radioaktív anyagot kért, ami látszólag szükséges az életben maradásához.
Összességében Vanya hasznos, engedelmes, halálos katona lett, ahogy azt a megbízónk el is várta tőlünk. Egyenlőre a mi csoportunkban fog szolgálni, amíg a megbízónk nem ad más utasítást.

Akta: Feloszlatás
Dátum: 2027.


Vörös Ivánt az alkalmassága miatt hasznosítani tudtuk a társulatunkban. Az évek alatt hatásosnak bizonyult a különféle terrorakcióinkban egész oroszországban. Eredményeinkre azonban az állam is felfigyelt, és a saját mutánscsapatát is bevetette pár akciónk meghiúsításához, amivel erősen hátráltatta munkánkat.
Szervezetünk még Vörös Ivánnal is nehéz helyzetbe került, valamint egy 2025-ös, ellenünk irányult rajtaütés során rengeteg veszteség ért minket. Szervezetünk nem tud tovább működni, de szerencsénkre a megbízóink felkarolják azt, amink marad, így semmi se megy kárba.


2028.február.
Pakolunk, pakolunk, és csak pakolunk. Szegény Ványa már tudja, hogy miért pakolgatunk, Iván bácsi is tudja, miért pakolunk. Mindenkinek futnia kell, mert gyengék vagyunk. Vörös Iván persze nem gyenge, Ványa se gyenge, mi nem vagyunk azok. Nem, mi nem, de a többiek igen. Legalább is a főnökúr, a mi dicső tábornokunk ezt mondta Vörös Ivánnak, Vörös Iván pedig ezt mondta Ványának. De olyan szomorú, hogy nem ölhetünk tovább korcsokat. Bizony, mutáns korcsokat, akiket Ványa nem szeret, de nagyon nem. Mi ilyenné váltunk, belőlünk nincs több, de a mutik azok ilyenek voltak, és lesz belőlük több. Olyan szomorú.
Vörös Ivánnak azt mondta dicső tábornokunk, hogy Vörös Iván a náciknál fogja folytatni nemes munkáját, mert ők olyan erősek. Vörös Iván tud náciul, Ványa is tud náciul, és ha a mi dicső tábornokunk azt mondja, őket kell szolgálnom, akkor teljesítem a nácik parancsait.
Bár kitéphetném a KGB és társai gerincét. Elveszik az otthonomat, még a patkánykáimat se tarthatom meg. Pedig olyan jó volt itt öldökölni, de a náciknál vajon Vörös Iván öldökölhet így? Ványa majd megtudja.
Képességei: 
500kg-s erőkategória, tartós 60km/h-sebesség, valamint 2-3m-es ugrásokra képes a fejlett izomzatnak köszönhetően.
Kis mértékben felgyorsult regeneráció, ha radioaktív sugárzás éri.

Szakértelmei: Fegyverhasználat, járművezetési készség(bár kockázatos a volán mögé engedni)
Angol, német nyelvismeret, magas történelemtudás.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
Eredet: Vanya Koptev egy titkos kísérlet során lett azzá, ami most. A kísérleteket a HYDRA rendelte el és pénzelte, egy felerősített sereg érdekében. A projekt egyetlen túlélője és terméke Vörös Iván lett, akinek az elszállítását rendelte el HYDRA, az orosz kapcsolataik bukása után.
Sugárdózis: A szervezetének szüksége van a radioaktív sugárzásra, ezért leginkább sugárzó helyeken mozog. Sugárzás nélkül 10 óra után elgyengül, ezt követő 2 óra után elájulhat, majd 24-26 óra leforgása alatt elhalálozás, majd felbomlás veszélye áll fenn. Ennek elkerülése érdekében amíg kint van, addig 5-6 óránként sugárzó folyadékot juttat a szervezetébe(inyekció formájában, vagy lenyelve), valamint a gázmaszkjában radioaktív porok vannak.


A hozzászólást Ványa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 21 Márc. 2017, 15:52-kor.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vörös Iván Empty Re: Vörös Iván

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 19 Márc. 2017, 22:53

Mivel már ellenőriztem készülés közben elfogadva.
Van 900$ kezdőtőkéd, adatlapot írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vörös Iván Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vörös Iván Empty Re: Vörös Iván

Témanyitás by Ványa on Vas. 19 Márc. 2017, 23:26

Név: Vörös Iván(Vanya Koptev)
Lakás/Létesítmény: Hydra által biztosított szállás
NJK: Suzuya Kutsuki
Foglalkozás: A HYDRA egyik fegyvere
Munkahely: HYDRA
Pénz: 5550$
Bevétel/hét: 700$; +bevetésenkénti jutalom
Eszközök: Radioaktív anyagokkal ellátott gázmaszk; Radioaktív anyagot tartalmazó fecskendők
Felszerelés/fegyverek: Makarov(250$*); Machete(küldetésben szerzett); Vörös Végzet(2 darab 44.Magnum, hosszított csővel vörösre festve; 2x350$*)
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: HYDRA
Ismertebb ellenség: a HYDRA ellenségei

Felhasznált kreditek:3(njk)
Fennmaradó kreditek: 1

*fegyverár felezve mint HYDRA juttatás


A hozzászólást Ványa összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 09 Szept. 2017, 21:37-kor.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vörös Iván Empty Re: Vörös Iván

Témanyitás by Ványa on Hétf. 24 Júl. 2017, 21:44

Bővítések


2028.július:
Ványa, a Hydra megbízásából Genoshában tartott némi mutánsvadászatot társával, Borisszal. A célpontokat végül sikeresen és brutálisan kiiktatták, bár az egyik elmenekült, egy másik pedig érkezésük előtt meghalt. A feladata megkoronázásaként Ványa talált egy noteszt is, ami talán segítségükre lehet a következő célpontok megtalálásában.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vörös Iván Empty Re: Vörös Iván

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.