David Armiger

Go down

David Armiger Empty David Armiger

Témanyitás by David Armiger on Szer. 22 Márc. 2017, 15:47

Adatok:

Név: David Armiger
Faj: Szuper-humán
Nem: férfi
Jellem: Hydra gyűlölő. A végsőkig elkötelezett a S.H.I E.L.D felé. Kissé zárkózott lett. Valahogy nem érzi otthon magát ebben a modern világban.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1912, New York
Kor: 36
Család: Közeli rokonai már nem élnek. A munkájának él.
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D ügynök
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: Tengerkék
Haja színe: Sötétbarna
Bőre színe: Világos
Különleges ismertetőjel: nincs


Életrajza:

Egyszerű, gyári munkáscsaládba született. Apja, Abraham az amerikai hadsereg egyik fegyvergyárában dolgozott New York körzetében, ahol kézifegyvereket és töltényeket gyártottak. Jó kézügyessége volt és képessége arra, hogy megértse, mi hogyan működik. Anyja Margaret otthon nevelte négy gyermeküket, törődő, szeretetteljes anyaként. Időrendben a legidősebb testvére Benjamin, aztán Jonathan, David és a kishúguk Mary. David születésekor Benjamin 6, Jonathan 3 éves volt. Mary 1914-ben született, abban az évben, amikor kitört a nagy háború.

Apjuk Abraham nagyon jó apa volt. A napi 12 órás műszakok után még lelkesen foglalkozott a gyermekek nevelésével. Sok történetet mesélt nekik a háborúról, ezeket persze kiszínezte, eltúlozta, hogy hatásosabb legyen a történet. A fegyvergyár a többi gyári munkához képest picit jobban fizetett, de még így is csak átlagos vagy kicsit átlagon aluli körülmények között éltek. Margaret jól tudott varrni (ez volt az eredeti szakmája) így időnként a gyerekek mellett otthon varrogatott, ismerősöknek, szomszédoknak. Az első világháború évei alatt előfordult, hogy szűkölködtek, de Abraham sosem engedte, hogy a családja éhezzen. Találékony, talpraesett ember volt, akinek nagyon jó volt a helyzetfelismerése. Ezt örökölte tőle David, aki korához képest mindig érett volt. Négyük közül leginkább ő hasonlít apjuk természetére. Még ha nem is voltak gazdagok Abraham elérte azt, amit a legtöbben csak kergetnek az életben. Sikeres és boldog családot tudhatott a magáénak.

A nagy gazdasági világválság, mint minden család életét igen megnehezítette. Ez idő alatt Benjaminból hivatásos katona lett. Jonathan a vasútnál helyezkedett el. David apja mellett kezdett el dolgozni a fegyvergyárban. Gyermekévei alatt látszott kézügyessége, találékonysága és az a képessége apjuktól, hogy megérti a dolgok működését. A rokonoknál vidéken Abraham szorgosan törődött a fiaival, sokat jártak vadászni, megtanította a gyerekeit a fegyverek használatára, még Mary-t is amikor már elég idős volt hozzá. Maryből egyébként ápolónő lett. Apjuk eszességét és leleményességét David és Mary örökölte, a két legkisebb gyermek.

David elég pénzt keresett a több éves gyári munkával ahhoz, hogy kifizethesse tanulmányait az egyetemen, ugyanis jogásznak szeretett volna tanulni. A második világháború és Amerika 1942-es beavatkozása felborította a számításait. 31 évesen úgy érezte, hogy valamit tennie kell a hazájáért, valahogyan segítenie kell, hogy a nácik ámokfutását megakadályozzák. Egész életében arra nevelték, hogy becsületes, hűséges, hasznos tagja legyen a társadalomnak. Ezért is érezte úgy, hogy be kell lépnie a seregbe. Benjamin-t a japánok elleni frontra vezényelték. David egységét az alapkiképzés után az Európai hadszíntérre küldték. Itt ejtették fogságba 1944-ben, német területen a Hydra ügynökei.
Repülővel egy antarktiszi titkos kutatóbázisra vitték több fogolytársával együtt. A titkos bázison az "HSS"(Hydra Super Soldat) projekt keretében azon dolgoztak, hogy a háborút megnyerhessék egy felerősített hadsereggel. A felszíntől néhány tízméternyire kiépített bázison szorgos és egyben kétségbeejtő munka folyt a szuperkatona projecten. Érezték a háború végét és azt is, hogy ha nem rukkolnak elő valamivel, akkor vége mindennek. Kémiai anyagokkal kísérleteztek. Ennek két komponense volt. Az egyik folyadékba az alany teljes testét belemártották, hogy a bőrét a teste külső részét ellenállóbbá tegyék. A testbe fecskendezett másik szérum feladata pedig az izomzat, erőkifejtés növelése és a regenerálódási képességek gyorsítása volt. A két kémiai anyag önmagában nem használt semmit, sőt a tesztalanyok meghaltak tőlük.

Egy kísérleti atomreaktort is építettek, ami abban a korban a legfejlettebb technológia volt. A reaktor korántsem volt stabil és tökéletes, igen kezdetleges és veszélyes volt. A reaktor célja, hogy elegendő energiát biztosítson a két kémiai anyagra, hogy azok a test sejtjeivel, szöveteivel reakcióba lépjenek. 1945-re amikor a háború már eldőlni látszott, egyszer csak leállt az utánpótlás. Élelem, fegyver, alapanyag, tesztalanyok… Egyetlen gép sem érkezett többet az anyaországból. Ekkor a Hydra tudósai elkeseredettségükben a megmaradt alanyokat mind alávetették a kísérletnek. Amikor David-re került a sor akkorra a reaktor túlterhelődött és egy hatalmas energiahullámot bocsátott ki. Az így reakcióba lépő kémiai anyag reakcióba lépett, bár ekkor csak annyit vettek észre, hogy a tesztalany izomzata megnőtt és nem halt meg. A reaktor felrobbant a túlterhelés következtében és a keletkezett hőmennyiség megolvasztotta az Antarktisz jegét. A jeges víz kezdte elárasztani a bázis teljes területét. Mielőtt bárki is elmenekülhetett volna a víz mindent elöntött. Pár óra után már az egész bázis egy fagyos jégtömb volt a föld alatt.

2025-ben a S.H.I.E.L.D kutatóegysége egy több mint nyolcvan éves titkos, német tervrajz alapján kutatást indított a soha meg nem talált, egykori Hydra bázis után. Néhány hónap kutatás után megtalálták a földalatti titkos létesítmény fagyott maradványait. Egy különös, lezárt tartályban egy emberi testet pillantottak meg ami láthatóan jól viselte a fagyos évtizedeket. Kivágták a jégből David testét és csodálkozásukra a fejlett technológia révén a fagyból fel tudták éleszteni. Nagy meglepetésükre David életre kelt. A rajta elvégzett kísérleteknek volt némi haszna, ezért élhette túl a több évtizedes fagyasztást. S.H.I.E.L.D rehabilitáció keretében David-et segítették visszailleszteni a modern társadalomba, amelyet egész egyszerűen átaludt a hidegben. Nem volt könnyű mindezt feldolgozni, de nagyon hálás volt a S.H.I.E.L.D-nek amiért megmentették. Bár jó pár tesztet elvégeztek rajta, egész pontosan 1 évig tesztelték, hogy a Hydra nem e mosta ki az agyát. Szerencsére erre nem került sor a kísérletek alatt. Az a következő fázis lett volna amit a titkos létesítmény már nem élt meg. Miután megismerte a szervezetet és megismerte a számára új világot elhatározta, hogy a kapott képességeit a szervezet és a világ javára használja fel. A S.H.I.E.L.D részletes és szigorú vizsgálatai után megengedték, hogy csatlakozzon a soraikba. Részt vett az alapkiképzésen melyet kitűnően teljesített. A Hydra támadása miatt úgy érezte többet kell tennie ezért önként jelentkezett a veszélyes gamma kísérletekre. A kísérletek sikerrel zárultak, ám nem várt mellékhatások jelentkeztek. Új képességeit még csak most tanulja uralni, S.H.I.E.L.D felügyelet mellett.

Különösebben nincsen hobbija. A munkájának él, mert jelenleg ez tudja megelégedettséggel eltölteni. Minden energiáját ebbe fekteti. Ha szabad ideje van, akkor vagy edz, vagy célba lő, közelharcot gyakorol és más, számára hasznos tevékenységeket végez. A maga módján így próbálja meg feldolgozni a veszteséget ami érte.


Képességei: Hulk

Szakértelmei: S.H.I.E.L.D ügynök.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
David Armiger
David Armiger
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: David Armiger
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

David Armiger Empty Re: David Armiger

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 22 Márc. 2017, 16:38

Így akkor elfogadva.
1200$ kezdőtőkéd van, adatlpaot írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
David Armiger Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

David Armiger Empty Re: David Armiger

Témanyitás by David Armiger on Szer. 22 Márc. 2017, 19:17

Adatlap:

Név: David Armiger
Lakás/Létesítmény: A  S.H.I.E.L.D központi épületében van elszállásolva.
NJK: nincs
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D ügynök
Munkahely: S.H.I.E.L.D
Pénz: 1.200$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök: Általános
Felszerelés: S.H.I.E.L.D alapegyenruha, ami megfelel egy egész testre kiható golyóállómellénynek: (ez a fekete színű, fehér szín párosítással).
Fegyverek: M-4A1 gépkarabély M-203-as gránátvetővel, 9 mm-es SIG Sauer P-226 Navy pisztoly
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: S.H.I.E.L.D központ
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: Hydra

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
David Armiger
David Armiger
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: David Armiger
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

David Armiger Empty Re: David Armiger

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.