Birnin Zana

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szomb. 29 Ápr. 2017, 18:29

K'Takai eléggé kiborult a szavaimon, amire számítani lehetett. Wakanda a nemzetközi színtéren nem éppen a fegyver fejlesztésről és agresszivitásáról volt híres. Mindenesetre, ha Frau Reynolds szerint techno-organikus vírust fejlesztettek itt, akkor az valószínűleg igaz. Nem olyannak tűnik a parancsnok, hogy könnyen át lehessen verni hamis adatokkal. A felvetésemre, hogy az uralkodó megkerülte a tanácsot szintén a fejét rázta. Nem említem meg neki, hogy lehet ez csak egy álca volt. Ha mindenki békésnek ismeri őt, akkor senki sem fog gyanakodni arra, hogy titokban fegyvereket fejleszt. Jól ismert taktikája a globalista vezetőknek, hiszen így mindenkit megtéveszthetnek. A tanácsos szerencséjére a Hydra rájön az ilyenekre és itt van, hogy segítsen. Amikor az eredeti adatokat kéri, hátra fordulok Frau Reynoldshoz.
<- Frau Reynolds, Herr K'Takai szeretné látni az eredeti adatokat. Úgy tűnik anélkül megakadtunk. Megengedi, hogy megmutassam neki?-> kérdezem tőle. Van rá esély, hogy a tanácsos beszél németül és Reena figyelt a beszélgetésünkre, de akkor is engedélyt kérek. Ha a parancsnok azt megadja, akkor rögtön megmutatom a tanácsosnak, hátha ő többet tud kiszűrni belőlük.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 30 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 4. (csütörtök)

” A múlt csak visszahúzza az embert. Olyan, mint egy háló. Az a fajta, amibe belegabalyodik az ember, és megfullad.”
- Lauren Beukes

Birnin Zana - Page 3 00120

~ Nemesi negyed ~

T’Rul tovább figyelte a tetemet és próbált rájönni a dolgokra. Leginkább a mutánsokra, vagy egyéb szuperlényekre gondolt, hogy azok lehettek. Ahogyan így gondolkodott hallott, vagy olvasott már, esetleg sorozatokban láthatta, hogy voltak olyan gyilkosok, akik nagyon spéci módon fagyasztott hússal, vagy jég tölténnyel lőttek, hogy minél kevesebb nyom maradjon. Kimondta a katonának, hogy nem lövés volt, az megcsóválta a fejét.
- Nem értek egyet vele – mondta. – Még egy kilométerre is hallani lehetett a lövést…
Körbenézett, ha T’Rul is megtette, máris találhatott olyan pontokat, ahonnan távolról, mesterlövészpuskával elvégezhet volt mindaz, ami a férfi halálát okozta. A távolban voltak olyan toronyépületek, amik errefelé néztek, mind ötcsillagos hotelek.
- Körbenéznék arra – mutatott a férfi a hotelokra. – Csak furcsa… miért nem hangtompítós fegyvert használtak? Így könnyedén kiszámítható, hogy honnan jött a lövés…

Victor nem próbált menekülni, hanem alávetette magát a hatóságok intézkedésének is. A nő bólintott arra, hogy vegye elő azt, amit kért. Remekül tudta elrejteni az érzelmeit, mert nem látszott, hogy milyen reakciója volt arra, hogy Victornál fegyver is van. A férfi előtudta venni az iratokat, amiket a nő megnézett, majd vissza is adott, hogy valóban van érvényes engedélye itt tartózkodni a férfinak és tényleg önmaga.
- Minden rendben van velük. Megmutatná a fegyverét is, hogy nem lőtt-e vele a közelmúltban? – kérdezte.
A hangja alapján nem volt hátsó szándéka ezzel, csak a feladatát végezte.
- Közben pedig elmondhatná, hogy mit is látott itt – kérte a nő.

~ Palota ~
Ervin gondolatmenete kiváló volt, a hamisítással kapcsolatban pedig ott volt, hogy a Wakandai számítógépek és programozásuk annyira különleges volt, hogy nem biztos, hogy egy külviláginak feltűnik a hamisítás. Ezt a fiatal férfi is pontosan tudta, még saját maga is nehezen kezeli a helyi gépeket, mert teljesen mások, mint a világ többi részén, hála az elszigeteltségnek. Amikor Reena nevét említette a nő felkapta a fejét és a párosra nézett.
< - Természetesen, bármit, ami szükséges – mondta. >
Így meg is volt az engedély Ervin számára, és meg is tudta mutatni az adatokat, az idősebb férfi nekilátott annak, hogy megnézze őket. Végig rosszallóan ráncolta a homlokát, majd holografikusan kivetített egy részt, a dátumozásnál és az aláírásnál, illetve a pecsétnél.
- Ez nem az uralkodói pecsét – mondta. – Nagyon profi munka, de nem az… itt, ha megnézik…
Egy részt emelt ki, mátrixos, háromdimenziós kép jött fel a részről, majd a régi és a jelenlegi, illetve a köztes idejű pecsétet is mutatta. Mind a négy különböző volt az érintett résznél.
- Ó azaz átkozott nyomorult – nyögött fel. – Sinister…

~ Necropolis ~
Így elsőre szerencsére Lupin minden vágya ki lett elégítve, ami az étkezéshez volt köthető. Amíg a kései reggelijüket, vagy korai ebédet fogyasztották gyorsan átvették a fiatal nővel a terveket, vagyis a tábornok ismertette, hogy milyük van. Theon szavaira, hogy holnap fognak támadni és végrehajtani a puccsot a nő felvonta a szemöldökét, majd felnevetett.
- Maga roppant vicces úriember Miszter – mondta. – Tisztázzuk a dolgot, nem akarjuk megölni a jelenlegi uralkodót, az egyetlen igazi nagy bűne az csupán, hogy hagyta, hogy külföldiek irányítsák, azt, hogy miért és hogyan nem tudjuk, de tény és való, hogy a teljes összeomlástól mentette meg Wakandát és csodát tett, ahol senki sem várta.
Itt komolyan nézett Lupin-re.
- Ezenfelül túl korai… a Hydra bármikor nagyobb haderőt tud idehozni Németországból. Ha most hajtjuk végre a puccsot, lehet, hogy sikerül, ideig-óráig, mint 2016-ban Törökországban. És ha megérkezik a Hydra serege? Egyelőre a nép kis része áll mellettünk, az ő támogatásuk nélkül csak polgárháború lenne az egész vége. Magával ellentétben én a hosszú távú következményeket is nézem, hogy mi a legjobb a népünknek.

~ Dzsungel ~
A Majomember is végig tartotta a szemkontaktust és figyelmesen hallgatta végig azt, amit Talon mondott neki. Amint befejezte a külhoni, akkor a férfi megszólalt.
- Ez így mind szép és jó – mondta. – A törzsünk hallott már hasonlót, hogy segítsünk, jól járunk vele, mi lett a vége? Kiirtottak minket, mert túlságosan is veszélyesnek ítéltek meg minket. Látom már, hogy mi lesz a kimenete ennek. Előreküldenek minket, mert mi szuperhumánok vagyunk, hagyják, hogy minket gyengítsenek meg elsőként, aztán, HA győznek, akkor mi sem egyszerűbb könnyedén elsöpörni minket. Azoktól meg nem félünk, akik hatalmon vannak, sem a támogatóiktól. Egyik sem ismeri úgy a dzsungelt, ahogyan mi.
Itt kivárt pár pillanatot majd folytatta.
- Bizonyosan nem tudja, hogy annak idején mikor a törzsünk nem volt száműzött, de az egyik legnagyszerűbb harcosokból állt, az egyik Párduc eljött hozzánk, mert félt, hogy megölik, megkért minket, hogy védjük meg… megtámadták, fellázadtak ellene. A segítségünkkel kiirtotta a törzset. Pár holdmultával később terroristának, tömeggyilkosnak bélyegzett meg minket, félt tőlünk és száműzött. Azóta csak jobb harcosok vagyunk…
Továbbra is Talont figyelte és remélte, hogy megérti a külvilági, hogy mire gondolt, ha ezt meglátta, akkor folytatta.
- Biztosíték nélkül semmit sem fogunk tenni, segíteni sem – szögezte le.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 30 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Árva figyelte továbbra is a környéket, noha minden teljesen csendes volt és közben persze hallgatta a két fél beszélgetését is. Az egyre jobban bebizonyosodott, hogy tényleg nehéz lesz meggyőzni a Majomembert, hogy segítsen, de a beszélgetés közben meg kellett győződnie arról is, hogyha sikerül megnyerniük maguknak, akkor az hatalmas segítség lenne. Akkor kapta fel a fejét, amikor a férfi a múltról kezdett el beszélni, erről a részről neki sem volt tudomása eddig, pedig igyekezett a lehető legjobban beásni magát a hely történelmébe. Igaz ez olyasmi lehetett, amit csak kevesen tudnak már, vagy pedig senki sem beszél róla, mert nem lehetett túl szép része a történelemnek, hogy így kihasználták őket. A bizalmatlanságnak így valóban igencsak erős és nyomós oka volt, kíváncsi volt, hogy Talon vajon mit hoz ki mindebből, hogyan fogja megnyerni a bizalmát. Sajnos Árvának még nem volt annyi tapasztalta élő személyekkel, a feltöltések nem ugyanazok, főleg ilyen téren, harcnál más, de ilyen vitában nem. Szóval fogalma sem volt, hogy miként is lehetne elnyerni a másik támogatását, éppen ezért is figyelte nagyon a társát, hogy a mozdulataiból, mimikájából, mindenéből tanulhasson. Természetesen nem volt túl feltűnő és a Majomembert is figyelte, őt sem tiszteletlenül, nem túl feltűnően.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Kedd 02 Május 2017, 15:51

Soto bal kezével megvakarta az állát. Kicsit eljátszadozik rövidre nyírt szakállával, ami kicsit hosszabbra hagyott borostának hathat. Majd nagy levegőt vesz és lassan feláll.
-
Nos jobban örültem volna, ha a régi idők nagy harcosait találom meg ezen a gyönyörű helyen. - kissé meghajol, de szemmel tartja a majomembert. - Ők harcoltak, nem csak állították, hogy tudnak harcolni. - kiegyenesedik, ha még van rá lehetősége kitérés nélkül. Majd lassan a zakója alá nyúl és előhúzza kard markolatát. Aktiválja a szerkezetet amiből előugrik a rétegelt penge. Két alkarjára fekteti és a hatalmas férfi elé tartja. - Kérem fogadja el ajándékomat. Megtisztelne ha ezzel ontana vért a népe utolsó csatájában...amikor eljönnek önökért és mind lemészárolják önöket, olyanok, akikkel egymagukban még önök sem bírnak, higgyen bármit is. - azzal ha eddig nem vette át a majombember a fegyvert, leteszi a földre és kiegyenesedik. - Köszönjük, hogy időt szánt ránk és elnézést, hogy raboltuk az amúgy sem sok idejét. - mondja, majd távozóra fogja.


Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Kedd 02 Május 2017, 16:21

Theon jóízűen falatozgatott és hallgatta lányt. Nagyjából az első mondatát követően úgy tűnt, hogy a finom falatok jobban lekötik, mint beszélgetőpartnere. Nem is szólal meg addig amíg el nem fogyaszt mindent ami a tányérján van. Megtörli a száját és kiissza a poharát. Majd kényelmesen hátradől.
-
Van desszertjük is? Kicsit ugyanis úgy érzem magam mint egy szállodában. Nekem azt mondták, hogy önök a felkészült ellenállás. Minden amit mondani tud, hogy nem hajlandóak csinálni semmit, mert lesznek áldozatok? Hát gratulálok. Én mondjuk körülbelül azóta háborúzom, hogy ön ex-tábornokasszony megszületett. Persze erre most rákontrázhat, amivel bizonyítja, hogy mennyire kislány még ahelyett, hogy felemelné a seggét és cselekedne. Most kapnak segítséget. Most van itt az idő. De látom csak félig olvasta a történelem könyveket. Törökországban a huszadik században háromszor távolította el a hadsereg az elborult agyú kormányt. A huszonegyedikben egyszer buktak el. Hogy miért? Mert megvárták amíg az elnök elég nagy hatalmat szerez ahhoz, hogy már ne lehessen kimozdítani. Ön meg akarja várni, hogy a hydra túl erős legyen? Ha nincs tervük egy vértelen, fegyveres ellenőrzés melletti de politikai puccsra, hogy megvédjék a megtévesztett vezetőjüket, akkor önök nem érdemlik meg a rendfokozataikat. Korábban sem érdemelték ki. Megsértődhet, de ha így folytatják akkor már elbuktak. És magukkal együtt elbukott a bolygó is. Az emberek nem gépek. Amennyiben sikeresen színt vallanak és lezárják a városokat, a közintézményeket. A vezérkar és a titkosrendőrség őrizetbe veszi a hydra hű vezetőket és az uralkodó bejelenti, hogy mindez az állam érdekeit kívánja, mindenki boldog lesz és a nép mellé áll. Lerázták a külső befolyást, mindenki örül. De ha nincsenek erre készen, akkor más sosem lesznek. Fájó lesz ezt jelentenem a feletteseimnek akik időt és energiát nem sajnálva készültek és társaim segítségével készülnek még mindig az önök megtámogatására és a Hydra, wakandából való kiűzésére. - Megáll. Rossz szokása a hosszan való és gyors hadarás, egy nagy levegővétellel. Még a norvég seregben, a kiképzése idején vette fel ezt a habitust. Nyomott elég fekvőtámaszt emiatt a kiképzése alatt.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Kedd 02 Május 2017, 16:32

Victor türelmesen várta amíg a szemrevaló hatósági személy ellenőrzi az útlevelét, a vízumát és a fegyvertartási engedélyét. Tudta, hogy egyikkel sem lehet probléma. Elég hosszadalmas procedúrán ment át ahhoz hogy valami rosszul süljön el. Bár ez utóbbi megfogalmazás éppen rosszul vette ki magát. Ezért sem mondja ki hangosan vagy kommentálja az eseményeket ilyetén. Inkább meglepődik a kérésen. Csak bólint és bal kezével előveszi a pisztolyát. Jobbal fog rá a szánra és lassan hátrahúzza. A megfelelő ponton bal hüvelyujjával feltolja a szánrögzítőt, majd bal mutatóujjával kioldja a tárat. Áldja a német mérnököket, hogy kétkezesre tervezték a fegyvert, így minden kezelőszerve elérhető a bal kezével is. Jobb kezébe csusszan a tár, majd az üres fegyvert és a teli tárat megmutatja a rendőrnőnek. Még csak csőre sem volt töltve a fegyvere.
-
Semmit sem láttam. Hallottam egy éles csattanást, miközben kávéztam. Alapvetően lövésre gyanakszom ilyenkor. A biztonsági szakemberség átka. Aztán jöttem, hogy megnézzem mi történik. Szakmai kíváncsiság. Láttam a tömeget, azokat a díszes egyenruhásokat intézkedni...ennyi.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szer. 03 Május 2017, 11:23

Frau Reynolds megadja az engedélyt az adatok megmutatására. K'takai nagy homlokráncolás közben el kezdi megvizsgálni őket. Már majdnem egy éve vagyok itt, de mindig meglep, hogy milyen könnyen kezelhetőek a wakandai számítógépek. Feltéve, hogy te is wakandai vagy. A nagy elszigeteltség miatt teljes már logikán alapul az ő számítástechnikájuk, mint amit mi használunk a világ többi részén. Nem csoda, hogy nincsen semmilyen informatikus cserediák program. Több időbe kerül megérteni az eszközöket, mint amennyi idő van a képzésben. Nem csoda, hogy a legtöbb külföldi diák kibukik. De nem baj. Viszonylag szép dicsőség lesz, hogy lehúztam egy évet Wakandában. De az még a jövő zenéje. K'Takai hamarosan felnézz és ezzel együtt egy hologramot is kivetít. Úgy tűnik jól gondolta, tényleg nem az uralkodó rendelte el a bunker építését, hanem valami Sinister. A név ismerős, tudom, hogy valamilyen mutkó az Apokalipszis nevű főmutkó alatt. Nyilván az ő hibájuk, ezt előre tudhattuk volna.
- K'Takai tanácsos, ha nem titkos információ, mit lehet tudni a Wakandai tevékenységéről? Esetleg találtak már labort valahol máshol is?- kérdezem tőle tiszteletteljesen. Sajnos ez még mindig nem igazi nyom. Nem tudom, hogy ezzel mennyire jutottunk előrébb.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 03 Május 2017, 13:09


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Az újonnan érkezett férfi úgy tűnt nem értett egyet T'Ruellel a lövés kapcsán. Meggyőződése volt, hogy az áldozatot igenis lelőtték, és hogy valahonnan a házak közül érkezhetett - valószínűleg távcsöves puskával. Azonban nem sikerült meggyőznie a nagyban nyomozó sötétbőrű férfit, aki megcsóválta a fejét a hallottakr, és legyintett.
- Hallottunk egy lövést. - nézett a tagra. - És találtunk egy fegyvert. A fegyverrel nem lőttek, ez biztos. Elterelésnek hagyták itt, vagy valaki nagyon félt hogy megtalálják nála. Töltény nincs, az olvadó jégdarab nem bírhat el ekkora g-hatást, amivel a kilövése kellett, hogy járjon. Közelről kellett leadják, de semmiképp sem puskából, ennek a kilövése nem járhatott ekkora hanggal. - T'Ruel ekkor közelebb hajolt a jéghez, megvizsgálva annak a felszínét, és kialakítását. Ha igaz amit sejt, akkor a lövedék nem csak állagából, de kialakításából is alkalmatlan nagyobb távolságról való kilövésre. Ráadásul még ha ki is bírja a csőszájban keletkező hőt, és légnyomást, és képes elhagyni a puskát, akkor a légsúrlódás deformálná teljesen, hogy esélytelen legyen a pontos, gyors lövés. De tegyük fel hogy mindezt kibírta. Ez esetben mégis miért olvad? Nem áll össze. [/color]- gondolkodott hangosan a férfi.
- A hangtompítós kérdésére... teljesen felesleges lett volna burkolniuk a hangforrást. Az áldozat találata és a lövedék becsapódásának irányából egyértelmű hogy honnan jött a lövés, egy süket is könnyen megállapítja. - vont vállat, hagyva a lőszer kérdését.
- Persze az is lehet, hogy maga a jégdarab az elterelés. Könnyedén lehetett itt valaki, aki a káoszban megszerezte az igazi lőszert, ezt pedig csak itt hagyta, hogy összezavarja a nyomozókat. Nagyjából annyira lehetett nehéz, mint a pisztoly elejtése. Azt hiszem mégis megnézem az épületeket. - bólintott végül, és elindult az új célpontja felé.  
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 04 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 8. (hétfő)

” Valamilyen oknál fogva az ember néha kirekeszti agyából a racionális gondolatokat, ha saját maga lenne a vizsgálat tárgya.”
- Boldogkői Zsolt

Birnin Zana - Page 3 00120

~ Nemesi negyed ~
Ahogyan arra Victor is számított semmilyen fennakadás nem volt, elég volt az, hogy bejusson az országba. A nő türelmesen megvárta, amíg a fegyvert kivette a helyéről és megmutatta a tárat, illetve a csövet is.
- Rendben van, köszönöm – mondta.
Ezek után még végig is hallgatta a rövid leírást, hogy mit mondott a férfi.
- A testőrség ért ide elsőre – magyarázta meg az első kiérkező csapatot. – Köszönöm az együttműködését Mr. Montano. Nem is tartom fel tovább, a kellemetlenség ellenére remélem a továbbiakban is jól érzi majd magát itt Wakandában.
Ezzel el is fordult, hogy visszatérjen a többi szemtanút is kihallgatni, Victor pedig mehetett, amerre akart ezek után.

- Nem értek egyet – mondta a tiszt. – Könnyedén készíthető olyan hüvely, membrán a jég köré, ami mellett a jég kibírja…
Wakandai technológiával könnyedén megoldható volt, talán még Wakandán kívül is high-tech fegyvernek az ilyesmi. Így, hogy a hang említve lett, túlságosan is hangos volt talán a lövés, pedig T’Rul és csapata messzebb volt. Az itteni környék pedig eléggé olyan volt, hogy a hang szabadon terjedhetett, de mégis egy idő után visszaverődhet a magas épületekről. A fémes, vagy épp üveg épületekről meg visszapattanhat a hanghullám.
- Mások is hallották, több mint egy kilométerre ide a hangot – mondta a fickó.
Az pedig, ha innen lőttek, akkor még az épületek ellenére sem feltétlen hallatszik, mert igencsak mélyen volt ez a rész.
- Igen, ezt én sem értem, miért nem és ki ez a férfi… - mondta. – A DNS-ét beküldjük a laborba, hátha kiderül, mert ahogy nézem nem helyi.
Utalt az üres csuklókra, amin nem volt karkötő.
- Rendben van, amint van eredmény azonnal átküldjük.
T’Rul el is indult ezzel a hotel irányába, ha kocsit vitt, akkor egy-két perc alatt meg is érkezett a luxushotel elé.

~ Palota ~
A férfi még mindig a képet nézte, amikor Ervin megszólalt, egy kicsit összerázkódott, megijedt, túlságosan is belemerült a gondolataiba.
- Természetesen nem titkos, csak nem szívesen beszélünk róla – mondta. – A legtöbb tette emberiségellenes bűntett és az ENSZ igencsak büntetné…
Néhány pillanatra elhallgatott, majd komoran folytatta.
- Azon igyekezett, hogy egyesítse a celestial technológiát a vibránium alapú Wakandaival… többet nem tudok erről. A legtöbb kísérlete azonban mutánsokon történt, gyermeken, fiatalon, idősen… sok gyermeknek ő adott képességet, egy részük a Wakandai szuperhumán iskolába jár. Természetesen elhiheti fiatalember, hogy egyik sem volt finom, vagy etikus. Nem, kínzás volt a legtöbb, száz számra haltak meg képességgel bírók, de őket nem érdekelte, hiszen Apokalipszis törvénye szerint, aki gyenge és méltatlan az pusztuljon…
Elcsuklott a hangja.
- Szóval belőle kinézem, hogy ilyesmit művelt, amit említett, és azt is, hogy biztosan nem csak az lesz ott a laborban, amit említ, hanem más szörnyűségek is…

~ Necropolis ~
A lány felnevetett.
- Hatvanhárom éves voltam a halálomkor – mondta. – Azóta tanultam harcolni, hogy megtanultam járni… én ismerem a népemet, maga nem!
Ezek után hallgatta végig, amit mondott Lupin, a desszertes részre direkt nem felelt.
- Ha azt hiszi, hogy ezzel sértegetni tud, vagy megalázni téved – mondta. – Az USA összesen pár hete jelentette, hogy kész segíteni, micsoda nagy idő és pénz kidobás lehetett… igaz mi mást is várnánk egy olyan nemzet képviselőjétől, aki kívülálló és bombákon szállítják a demokráciát…
Itt vett egy mélyebb levegőt.
- Nem akarok a saját országomból egy újabb Irakot, Afganisztánt, vagy Szíriát csinálni – csapott le az asztalra. – Ott voltam zsoldosként, megéltem első kézből azt, hogy milyen, amikor az USA felelőtlenül bombáz, aztán reménykedjünk abban, hogy jön egy újabb Bukás, hogy majd az emberiség majdhogynem kihalással, hogy rendet tegyen a polgárháborúnál, amit a beavatkozása okozott.
Mindez meglehetősen furcsán hangozhatott egy ennyire fiatal lány szájából, aki Irak és Afganisztán idejében talán 3-4 éves lehetett, Szíriánál 6, talán hét.
- Könnyű a kényelmes asztal mögül meghozni a döntéseket és arra bíztatni egy maroknyi személyt, hogy egy olyan időpontban támadjanak, amikor Németországi haderő a legnagyobb számban van jelen. Az ünnepség után a haderő jelentős része távozik… nem lesz boldog a nép… akiket le akar tartóztatni testőri védelemben vannak az uralkodói palotában. A Hydra helyében én is az ünnepségre várnám a támadást, ezért nem fogják megkapni akkor. Az összes külföldi követet könnyedén elintézhetnék a támadás alatt, ha pedig készülnek további egységeket tudnak beteleportálni. Lehet, hogy megfosztjuk az uralkodót és mi lesz? Csak azért nem fogják elfogadni az ikreket, mert ők a „jogos” örökösök. A nép a létezésükről sem tud… külvilágban nőttek fel, ne becsülje alá a vallást. Az uralkodó a jogos örökös, mert őt ruházta fel a Párducistennő, míg az ikreket nem. Mit gondol mit szólna a nép, ha egy lázadó csoport egy isteni avatart űz el, aki tényleg az, azért, hogy néhány sihedert ültessen a trónra? Az ikreknek el kell nyerniük a nép és Bastet bizalmát… ezért sem támadhatunk most!

~ Dzsungel ~
Talon sértését nem vette magára a férfi, inkább csak nyájasan mosolyodott el, ami eléggé rémisztő volt egy ilyen alaktól.
- Azokat látja – mondta. – De a világ változik és tanulunk a múltból, nem követjük el őseink hibáit. Amennyiben biztosítékot ad, hogy nem fordul elő a múlt, azonnal hadba parancsolom az embereimet. Ennyi az egész.
Eközben Árva mocorogni kezdett Talon mellett, a Majomember pedig nem át a fegyvert, így Talon kénytelen volt a földre tenni. Ahogyan felállt és búcsúzkodott, a Majomember mondott volna valamit, de a nő ekkor megszólalt. A szavaira a néger férfi felvonta a szemöldökét, majd Talon felé fordult.
- Ez igaz? – kérdezte. – Mert, ha így van, akkor úgy vélem, hogy van miről tárgyalnunk a távozása helyett…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 04 Május 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Árva feszengett egy kicsit ülő helytében, egy orvgyilkosság semmiség volt ehhez képest a szemében. Ott könnyedén, teljesen nyugodtan órákat töltött akár mozdulatlanul is, de itt ez az egész légkör feszélyezte. Örült is, hogy merénylő, mintsem politikus, vagy efféle. Ehhez nem lenne türelme, sem pedig gyakorlata. Figyelte, ahogyan a fegyvert átadja a védence a Majomembernek, majd indulásra készen volt. Ekkor ő maga is felkelt, nem tudta, hogy ez a taktika része-e, vagy pedig sem, de inkább gyorsan megszólalt, próbálva menteni a menthetőt, nem tudva arról, hogy elrontja-e az egész tárgyalást, vagy sem.
- És ha azt ajánlanánk fel, hogy helyet kap a Taifa Nago-ban? – kérdezte.
Itt egy bűnbánó pillantást intézett Talon irányába, de úgy tűnt, hogy mindez elnyerte a másik tetszését. Így arra is kíváncsi volt, hogy a védence vajon megáll és kimegy, vagy pedig marad a felvetésre. A legrosszabb az volt, hogy Árva úgy látta, hogy nagyon egyik fél sem fog könyörögni a másiknak, vagy pedig meghunyászkodni. Egyelőre nem mozdult, madj annak a fényében fog cselekedni, hogy Talon mit lép, ha elindul mégis, akkor követi, ha marad, akkor visszaül a helyére.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya
[/color]

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Szomb. 06 Május 2017, 23:52

Victor bólogat miközben a nő elmagyarázza neki, hogy mi történt az ő szemszögükből. Illetve a fegyver ellenőrzést követően újra a pisztolyába helyezte a tárat, majd bebiztosította azt a biztonság kedvéért és eltette. Mosolyogva bólintott, amikor a nő távozóra fogta.
-
Köszönöm szépen, remélem azért még találkozunk. - Búcsúzott el a rendőrtől, majd ő maga is a merénylettől ellentétes irányba. Még elgondolkozott azon, hogy visszaül egy kávézóba, azonban ezt hamar elvetette. A most szerzett ismeretei alapján már körvonalazódtak már az ötletei. Így elindul visszafelé a hotelbe. Nagyon reméli, hogy a társai szintén sikereket könyvelhetnek el és néhány órán belül összerakhatják amijük van. Akkor pedig néhány napon belül egy forró országból, de sikerrel indulhatnak haza.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Vas. 07 Május 2017, 00:20

Juan leteszi a kardot és elindul. A nő szavaira, meg a Gorilla érdeklődésére megtorpan. Mélyen elgondolkozik. Kicsit megfordul. Nem néz kísérőjére, csak a hatalmas férfit szemléli. Eleget tárgyalt biztosra játszó CEO-kkal ahhoz, hogy felismerje őket a szagukról. Ráadásul most még vegyül a magas páratartalommal és a vallásos áhítattal ami körbelengte a bundába öltözött óriást.
-
Hazudhatnék hosszú távú biztosítékokról. Én csak fegyvert és pénzt adhatok, mostanra. A jövő ígéretét csak azzal kapcsolatban, mi várható ha nem csatlakoznak. Az összes többi a kísérőm reszortja. - Mondja, majd vár. Ha folytatódik a tárgyalás akkor is felméri, hogy a következő percekben szüksége lehet-e rá vagy sem. Ha úgy érzi jó ha kicsit nincs a képben, mert olyan a gorilla hanglejtése vagy szemjárása, akkor kilép a helyiségből a friss levegőre és nyújtózik egyet. Amennyiben a környezetet marasztalónak ítéli meg, visszaül. Kardjához azonban nem nyúl. Otthagyja ahova tette.


Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 07 Május 2017, 00:39

Theon harcolt. Nagyon keményen vívódott a saját belsőjében, miközben a lány beszélt. Arcára valószínűleg kiül a harca, amit egy makacs, inas húscafattal vív. Ugyanis észrevette, hogy egy nagyobb résbe beszorult a vonatkozó izomrost és először nyelvével próbálta eltávolítani onnan. Végül kénytelen volt szívni is a száját, ami valószínűleg némi, "cuppanós" hanghatással is jár. Miután ezzel végez, egészséges kezével végigsimít a haján.
-
Megírnám az önéletrajzát, de nagyon zavaros. Hogy mikor épp mivel és hol foglalkozott és közben szociológiát is végzett, miközben több ezer kilométerre zsoldoskodott. Egyébként nem hiszem, hogy egyből önt hívták amikor elkezdtek foglalkozni Wakandával a megbízóim. És ha elhiszi, hogy mégis... - Majd lassan feláll. - ...szóval figyelni biztosan nem tanult meg. Egyrészt előre megjósoltam, hogy mit fog mondani. Mégis megtette. Másrészt olyan mondatokat, előre vetített eseményeket ad a számba, amik nem hangoztak el. Ráadásul félig elolvasott történelemkönyvekkel példálózik. De nincs ezzel gond. Visszavisznek a városba? Látom nagyon ügyesen nem csinálnak semmit és nem is akarnak. Halogatásban viszont nem kell segítenem, az menni fog egyedül is.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Vas. 07 Május 2017, 20:08

Nem sokat tudok a vinránium alapú wakandai technológiáról, de még kevesebbet a celestialról. Majd a Hydra adatbázisában utána nézek. Nem hiszem, hogy mélybe ható dolgokat tudnék meg, de az is több a semminél. K'Takai szemmel láthatóan nem szívesen beszél ezekről a dolgokról. Megértem. Hihetetlen, hogy a mutkók miket meg nem tesznek a saját fajtájukkal. A rengeteg halott gyerek tanúsítja, hogy mielőbb meg kell állítanunk őket. Ha ezt teszik a testvéreikkel, nem akarok belegondolni, hogy mi lenne a mi sorsunk. Szerencsére a Hydra éppen ennek az elkerülésén dolgozik. De vissza a feladathoz. Nem tudom milyen beteg és torz dolgokat találunk majd a laborban, de az biztos, hogy meg kell találnunk. Reenára nézek, hogy ő mit reagál a hallottakra. Úgy tűnik ide nagyobb fegyverek kellenek majd. Persze, előbb meg kell találnunk. Sajnos K'Takai nem vitt közelebb minket a dolgokhoz. Nem tudom, hogy a celestialt tech mennyire észlelhető szkennerrel a sok vibrániumon keresztül. Talán az egy lehetőségünk.
- K'Takai tanácsos, uram, esetleg van ötlete, hogy merre felé lehet ilyen laboratóriumot építeni? Talán, ahol a legkevésbé vehetik észre? Esetleg, ahol a legközelebb voltak a lehetséges elrablási célpontok?
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 07 Május 2017, 21:27


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

T'Ruellel ellenkezett a tiszt, szerinte könnyedén készíthető olyan lőszer, ami mellett a jég kibírja. Nem állt le vele vitatkozni, hogy ez esetben a hüvely kell valahol meglegyen, ami szintén nyom és teljesen felesleges túlbonyolítása a dolgoknak, illetve hogy mennyivel egyszerűbb lenne egy egyszerű sugárpisztollyal iktatni ki az áldozatot. Több sebből vérzett az egész a testőr szerint. Az, hogy miért lőttek hangosan, már kezdett körvonalazódni előtte, nyilvánvalóan káoszt, pánikot akartak kelteni vele, gondolta. Sikerült is nekik, de ehhez még mindig elég lett volna egy sima lőszer.
Kocsival ment végül a hotel irányába, nem félt attól, hogy túllépi a hatáskörét. Nem állt le hosszabb ideig nyomozni feleslegesen, illetve nem semmisített meg bizonyítékokat sem, direkt nem nyúlt semmihez. Nem gondolta, hogy a tömegben kellene maradnia, ő testőr, és nem járőr, arra megvannak a kihelyezett emberek, akik ezt kezeljék. Ő azért volt itt, hogy biztosítsa a dolgokat, és hogy holnap ne történhessen semmi, ehhez pedig haladnia kellett tovább a nyomok után, lehetőleg elkapni azokat, akik mindezért felelősek. Ha ott maradt volna a civilekkel bajlódni, akkor egyértelműen ellentétét csinálná a parancsának, gondolta.
Odaérve körülnézett, kereste hogy honnan lőhettek a térre, emlékezve arra, hogy az áldozatot hol érte a találat és hol találta meg a töltényt, nagyjából meg tudta szabni a lövés irányát, és ez alapján ment céltudatosan a megfelelő hotel recepciójára. Azt nem tudta megmondani, hogy pontosan melyik ablakból lőhettek, de úgy gondolta az is haladás, hogy le tudta szűkíteni fix szobákra a keresést.
A recepción wakandai szokásoknak megfelelően, illedelmesen köszöntötte az éppen ügyeletben lévőt, és felvázolta a helyzetet, hogy miért jött, és mit szeretne. Megkérte, hogy működjenek együtt, miközben azon gondolkodott, hogy ezzel már lehet elkezdte túllépni a hatáskörét.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 08 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 12. (péntek)

” Az elnyomás ritkán vesz célba olyanokat, akik nem jelentenek fenyegetést a számára, így ők könnyen meg tudják győzni magukat arról, hogy nincs elnyomás.”
- Glenn Greenwald

Birnin Zana - Page 3 00120

~ Nemesi negyed ~
Victor is elköszönt a nőtől, majd elindult vissza az Ezüst folyó hotelbe. Mindezt gond nélkül és teljesen akadálytalanul megtudta tenni. Valószínűleg nem is érte meglepetésként, hogy ő volt az, aki elsőként ért vissza. Lehetséges, hogy órákat kell majd várnia addig, amíg a többiek megérkeznek, így egészen addig bármivel szabadon eltöltheti az idejét.

Nem csak nagyjából tudta megállapítani a lövés helyét, a kimoyo karkötővel pontosan feltudta vázolni, hogyha megadta az adatokat. Mint például a férfi magassága, hogy nagyjából milyen szögből érkezett a lövedék, milyen távolról. A távolság és a becsapódás szögéből pedig sikerült a helyzetet három emeletre és ott 9 darab lakosztályra leredukálni. Ezeket a számításokat eltudta végeztetni azon idő alatt, amíg megérkezett a hotelhez. Szerencséjére eddigre már a hatóságok is ide értek és lezárták a hotelt. T’Rult beengedték, a hatókörét nem lépi át, mert magas rangon szolgált, a törzsfők valamelyikének, vagy annak családját védte alapból. Könnyedén betudott menni és a hotel személyzete természetesen együttműködő volt. Az egyik rendőr jött be T’Rul-hoz.
- Hol szeretné kezdeni az épület átnézését? – kérdezte. – Nem akarunk az útjába lenni uram.

~ Palota ~
Ervin eléggé letört, hogy nem tudott meg ebből sem többet, K'Takai elgondolkodott a kérdésén. Ezúttal meglehetősen sokáig gondolkodott legalább két teljes percen keresztül mielőtt megszólalt.
- Két helyszín jut eszembe, ami erre megfelelő lehet – kezdte. – Mindkettő eléggé nehezen megközelíthető és viszonylag jól védett. Talán a teleportáció a legjobb mindkettőhöz, hogyha nem akar valaki feltűnő lenni…
Itt ismét elgondolkodott, majd holografikusan behozta a térképet az országról és két helyre mutatott.
- Az egyik itt a Viktória-tó alatt, a másik pedig itt délnyugaton a hegyekben – mondta. – Ezek a nehezen elérhető helyek és alkalmasak arra, hogy egy labort eltartsanak.
Ervinnek szerencséje volt, ő maga is ezt a két helyet találta meg, hogy itt lehetséges, hogy van valami.

~ Necropolis ~
A nő arcáról most nem lehetett leolvasni, hogy mit gondol arról, amit Theon mondott, bár esélyes volt, hogy azt vágta volna a fejéhez, hogy ő maga is megtudta volna mondani, hogy a szavaira Lupin mit fog felelni. A füléhez nyúlt és felsóhajtott.
- Visszaviszik – mondta. – Nekem azonban dolgom van… valami idióta lövöldözött a fővárosban. További szép napot!
Ezzel kisietett az étkezőből. Ugyanaz a férfi jött be néhány pillanattal később, aki idehozta őt kocsival.
- Máris indulni akar? – érdeklődött. – Ha igen, kövessen, visszaviszem a fővárosba.

~ Dzsungel ~
A Majomember bólintott Talon szavaira, majd a férfi kísérője kezdett beszélni. A nő elmondta a lehetőségeket, hogy konkrétan ő csak közvetít, és ha a Majomembert komolyan érdekli mindez, akkor le tud egy másik találkozót szervezni az ellenállással, hogy a részleteket vele tárgyalják meg. Láthatóan mindez megfelelt a Majomembernek, aki végül Talon felé fordult.
- A fegyverek jobban érdekelnének, mint a pénz – mondta. – Jelenleg igencsak szűkösen vagyunk, mint láthatja, de hitelezésről szívesen tárgyalok önnel, amennyiben ez is szerepel az opciók között. Miket és mennyi idő alatt tudna szállítani?

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 08 Május 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Úgy tűnt Árvának, hogy mégsem követett el olyan rossz dolgot, főleg, mert a védence még támogatta is azt, hogy megszólalt. Igaz ezzel az egész dolgot az ő nyakába varrta. Ha még lett volna ehhez tudásanyaga is, a tárgyalás nem kifejezetten volt benne a feltöltésekben, amiket kapott. De azért igyekezet, hogy ne rontson el mindent.
- A megbízóim szavait tudom csupán közvetíteni ön felé – kezdte. – Ők engedték, hogy ezt a pozíciót felajánljam önnek. Úgy vélem, hogy ez eléggé nagy biztosíték tud lenni a mai világban. A részletekről azonban már nem velem kell majd tárgyalnia. Amennyiben önnek is megfelel, abban az esetben összehozhatok egy ön által megadott helyen egy tárgyalást, megbeszélést ön és a megbízóim között. Ők a valódi illetékesek, akik megadhatják önnek azokat az ígéreteket és biztosítékokat, amiket szeretne.
Mivel ezek úgy tűntek, hogy megfelelnek a férfinak Árva némileg megkönnyebbült, főleg, mert a Majomember újra bevonta a védencét is a társalgásba. Ami azt illette még őt magát is érdekelte, hogy miféle fegyvereket tudna Talon szállítani a helyieknek és persze az is, hogy hogyan. Ő maga is tisztában volt azzal, hogy milyen szigorúak a körülmények és a vám az országhatáron. De talán most már ezzel az egésszel sikerült sínre kerülniük és hamarosan sikerülhet megállapodniuk is.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 08 Május 2017, 11:04

Theon elhúzott szájjal várta a nő reakcióit. Amikor az távozott, ő maga szélesen elmosolyodott. Egy régi regény egy jelenete jutott eszébe a helyről és a helyzetről. Star Wars témájú volt és az új köztársaság épp a birodalom maradéka ellen kellett volna, hogy harcoljon. Azonban inkább a belső politikai ellentéteikkel voltak elfoglalva. A lázadók maradékai, akik papíron még mindig küzdeni akartak az elnyomók legnagyobb tábornoka ellen, bujkáltak. A valóságban azonban csak az eszmék és a szavak maradtak. Közepesen védett, de jól rejtett bázisokon sajnálták magukat pária mivoltuk miatt és hivatkoztak folyamatosan régi hőstetteikre. ~ Akik folyton a múltra és más eseményekre hivatkoznak, nem tartják magukat elég erősnek saját sorsuk alakítására. Tehát máris elbuktak, pedig el sem indultak. ~ Erre a gondolatra összehúzza a szemöldökét és a mosoly is lefagy az arcáról. Aztán pedig az fut át az agyán, hogy nagyon reméli nem a monitorokon látott hispán került bajba. Úgy rémlik neki, hogy volt fegyvere. Majd az érkező kísérőjére néz.
-
Maradnék én, mert azért jöttem, hogy segítsek, koordináljak, ha kell harcoljak. De tettre kész harcos helyett, egy nyugdíjas, fogatlan őrkutyát találtam. Így akarok vagy sem, mennem kell. Uram, csak ön után. - Jelzi, hogy követi kísérőjét. Kár lenne itt bárkit győzködnie. Előre tudták, hogy nem fognak harcolni, morál nélkül pedig nem is lehet.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Hétf. 08 Május 2017, 11:40

Juan csak visszafordult. Nem ült le, nem csatlakozott újra teljes értékűen a beszélgetéshez. Meghallgatja a Majomember és a nő válaszát is. Összehúzza a száját, ettől majd kicsit zártan fog beszélni. Nem dől neki a falnak, de mindenképpen hozzáérinti a hátát. Laza az állása, nem rogyaszt, de odafigyel arra, hogy ne feszítse hátra a térdeit. A válasz előtt kicsit elnéz fel jobbra, gondolkodik. Aztán a hatalmas bundásra néz és lassan kezd beszélni.
-
Azok akik helyet kínálnak a Taifa Nagoban, képeseknek kell lenniük helyi fegyverraktárakat kinyitni. Ez remélhetőleg azonnali. - Megállt egy pillanatra, de mielőtt szóhoz jutott volna kísérője vagy a nagy majom, folytatta. - Megbízóim ráadásul készek saját készleteikből juttatni önöknek. Ezek nagyrészt a harmadik világháborúból maradt eszközök. Ezeket tudják nagy számban a leggyorsabban, körülbelül tíz órán belül mozgósítani és célba juttatni. Illetve ha van valamire kifejezetten igényük, akkor azt is megpróbálják beszerzni.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 11 Május 2017, 20:46


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Miután T'Ruel behatárolta a lövés forrását - nagy segítség volt a kimoyo karkötő, fejben csak nagyon pontatlan becsléssel tudta volna megmondani, és ki tudja, akár még rossz irányba is indulhat. Azonban már megelőzték, a rendőrség épp biztosította a helyszínt, azonban a testőr egyszerűen besétálhatott a helyre, miután elmondta hogy kicsoda, és miért jött. Hamarosan megjelent egy rendőr, aki megkérdezte merre kívánja kezdeni a nyomozását, hiszen nem akartak az útjában lenni, mire T'Ruel szúrós szemmel nézett rá.
- Alulról felfelé, balról jobbra haladva minden szobát átfésülnék, amennyiben nem találtak már korábban valamit, ami érdekes lehet, és azt ajánlja, hogy ott kezdjem. Ezen kívül hálás lennék, ha elmondanák hogy maguk mire jutottak eddig, nem csak a szállodában, az egész helyzetet tekintve. - mondta, és kivárt egy kicsit, hogy a másik szerv tagja válaszolhasson, illetve ez alapján indult tovább, vagy az eredeti terv szerint, vagy ha a rendőrök találtak már egy forró nyomot, akkor egyből oda, hogy maga is szemügyre vehesse a dolgokat.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Csüt. 11 Május 2017, 22:06

K'Takai sokáig gondolkodik a kérdésemen. Úgy tűnik eléggé megrendítette a felfedezés. Mielőbb a végére akár járni. Nem hibáztatom, én sem szívesen mennék vissza az egyetemre amíg ez a labor nyitva van. Nem teljesen biztonságos. Hosszú percek gondolkodása után két helyszínre mutat rá a térképen. A Viktória-tó alatt és fent a hegyekben. Ezeket a helyekre én is gondoltam, szóval lehet, hogy van valami benne. Ahogy ezeket kimondja, rögtön Frau Reynoldshoz lépek.
<- Frau Standartenführer, szerintem megvannak a talán legvalószínűbb helyek.-> mondom neki. Igaz ő is, hallotta, de megerősítem neki, hogy szerintem is itt lehet a labor. Legalábbis valamelyik helyen. Ezután megvárom a parancsát. Nem tudom, hogy wakandaiakat is viszünk, vagy csak saját egységeink mennek. Vagy azt, hogy egyáltalán nekem mennem kell-e vagy ezek után mehetek vissza. Akár mit is felel elfogadom. Ezután oda megyek a tanácsoshoz.
- Köszönöm szépen a segítséget K'Takai tanácsos. Elnézését kérem, hogy sok időt vettem el a napjából.- mondom neki egy mély meghajlás közben. Ha nem jönnek velünk wakandaiak, akkor megígérem neki, hogy értesítem amint elérünk valamilyen haladást. Ezután, Frau Reynolds parancsától függően, felkészülök a következő feladatomra.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 12 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 16. (kedd)

” A történelem az élet tanító mestere.”
- latin szentencia

Birnin Zana - Page 3 00120

~ Nemesi negyed ~
- Lezártuk az épületet és a megfelelő szinteket, minden folyosóra és a lépcsőházhoz is rendőr lett küldve, a vendégeknek és dolgozóknak meg lett mondva, hogy nem hagyhatják el a helyet, ahol jelenleg vannak. Sok vendégnek nem tetszik, mert magas rangú személyek, más országokból, nagyon soknak van diplomáciai mentessége is, ami valószínűleg nem könnyíti meg a munkánkat. Éppen ezért is kaptuk felülről a parancsot, hogy várjuk meg önt, önnel talán könnyebben beszélnek, hiszen mégiscsak a felsőbb körökben mozog.
Ezek után a saját terve szerint indult el az első szintre, ami a 34. volt. Mint mondták valóban voltak rendőrök itt is a folyosón, külön egy-egy azoknál az ajtóknál, amelyek megvoltak jelölve, mint lehetséges merényletpont. Mielőtt T’Rul beléphetett volna az elsőbe, a Kimoyo kártyájára üzenet érkezett.
”A DNS minta azonosítva az áldozattól. Az egyik legfőbb gyanúsítottja volt a 2017-es Fekete Napnak, miszerint ő volt, aki azt a bombát készítette, amivel Wakanda királyát megölték New Yorkban.”
Az üzenet feladója az a magas rangú tiszt volt, aki ajánlotta, hogy jöjjön el ide körülnézni.

~ Palota ~
Reena csak bólintott arra, amit Ervin mondott neki, de egyelőre nem felelt hangosan. Az idős tanácsos halványan elmosolyodott a fiú szavaira és bólinott.
- Nem zavart – mondta. – Sőt, örülök, ha a történelmünk legsötétebb korszakának részét képesek leszünk eltűntetni és felszámolni. Remélem megtalálják azt a helyet és írmagja sem marad azoknak az emberiségellen elkövetett bűnöknek. További szép napot hölgyem, fiatalúr!
Köszönt el ezzel és távozott a helységből. Reena csak ekkor szólalt meg.
< - Azt hiszem, hogy az első ügyéből most lett terepmunka fiatalember – mosolyodott el és barátságosan paskolta meg Ervin hátát. – Írja le, hogy mire van szüksége és milyen csapatra, kimegy terepre és megkeresik az érintett bunkert. >

~ Necropolis ~
A férfi néhány pillanatra úgy nézett Lupin-ra, mintha a férfi elmeháborodott lenne.
- Egy kis tiszteletet fiatalember! – morogta. – Többet tett az országért, mint maga, vagy a kormánya valaha is fog!
Látszott rajta, hogy még lenne hozzáfűznie a dologhoz, esélyesen a külföldiek ittlétéről kapcsolatban, de inkább lenyelte. Ugyanazon az úton, amin jöttek visszavezette a kocsihoz Lupin-t, majd a kocsival elindult vissza a főváros felé. Ha Theon próbált is beszélgetni vele a közel két órás visszaúton, a férfi nem volt vevő rá és inkább csak csendben vezetett.

//Akkor neked most egy kicsit off, mert kb. 5-6 órával lehetsz Darren, Raten és a két másik karid előtt.//

~ Dzsungel ~
Arra a részre, amit Talon mondott az elejére bólintott, azonban, amikor a III. VH került szóba a férfi elfintorodott.
- Jobban örültem volna, ha hazai fegyvereket kapnánk – mondta. – A külvilágiakkal meg kell tanulnunk bánni, és felteszem tudja, hogy ismeretlen fegyverre kiképezni egy teljes haderőt hetekbe telhet. Azt pedig egyelőre nem tudom, hogy erre mennyi időnk van.
Az köztudott, hogy a világháborúban Wakanda nem játszott szerepet és teljesen független maradt. A fegyverek eloszlását pedig nem tudta Talon, hogy mennyi Wakandai állhatna rendelkezésre, mert ezek eléggé titkos adatok voltak. A Majomember ezek után fordult oda a nőhöz.
- Rendben van, mivel holnap lesz az ünnepség és minden tele van külvilágiakkal, állandóak az őrjáratok nem lenne alkalmas. Mondja meg a megbízóinak, hogyha lenyugodtak a kedélyek és helyreállt a nyugalom, akkor találkozom velük.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2352
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 12 Május 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Árva legnagyobb gondja ebben a pillanatban az volt, hogy ő maga sem tudta, hogy mennyi fegyverük van, vagy mennyit tudnak átadni nekik. Annyit mondtak, hogy feltehetőleg van elég a teljes Gorilla kultusznak, de pontosabb adatokat nem. De mivel a megbízói helyiek voltak, így remélte, hogy mind helyi fegyver volt és nem azon túli, a feltöltéseinek hála pontosan tudta, hogy milyen sok időbe telik a kiképzés.
- Mivel a megbízóim helyiek, így eléggé biztos, hogy a társam által említett fegyverek egy, vagy több része helyi, de minderről úgyszintén a találkozón is szó fog esni.
Talon szavaira bólintott ott főleg az utolsó részre, hogy az extrém kéréseket is bizonyosan megpróbálják beszerezni majd, ha ilyen is adódik a Gorilla kultusz részéről. A férfi most Árva részére másodikként reagált, hiába ő válaszolt először. Mindenesetre a válasz igencsak kezdeményező volt és optimista gondolatokra adott hitet. A férfi szavaira bólintott és továbbra is tisztelettel szólalt meg.
- Természetesen értesítem a megbízóimat, hogy a nagyúr kész tárgyalni velük – mondta. – A megbeszélés időpontját is, hogy az ünnepségek utánra tervezi. A későbbiekben is, ha önnek megfelel, akkor én leszek a kapcsolattartó egészen addig, amíg maga a tárgyalás meg nem valósul.
Természetesen, ha mindez nem felelt meg a Majomembernek, akkor az lesz, amit a férfi szeretne, hiszen az ellenállásnak szüksége volt rá a kultuszára.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 3 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 15 Május 2017, 12:29

- Megadnám a tiszteletet ha harcos lenne és nem egy királylány. - mondta és kifelé menet még próbált magához venni egy adag gyümölcsöt, hogy elfogyaszthassa a visszafelé vezető úton. Nem feltűnően, a szeme sem rebbent, csak úgy próbálta elhagyni a helyiséget, hogy felmarkolhasson egyet mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nem akart beszélgetni. Kényelmesen hátradőlt. Élvezte a napsütést és a kis túrát. Közben pedig azon gondolkodott, hogy amikor szerepjátékokat toltak anno a végtelen várakozások alatt, a legnehezebb az volt hogy a testőr, harcos, lovag, ifjú szerzetes vagy varázslótanonc karaktere ne dgja meg a hercegnőt. Mert azok igénylik. Mindig igénylik. Valószínűleg ez a matuzsálem kishölgy is nyugodtabb lenne ha rendesen lerendezték volna már....
...~
Lehet hogy töketlenek, de a kajájuk jó... ~ elmélkedik egy sort. ~ Lehet, hogy ez a legnagyobb baj. A jó kaja a kényelmes szállás, meg a régmúlt dicsősége könnyen ellustítja az embert.... ~

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Hétf. 15 Május 2017, 13:42

Juan mindig mélyen elmélkedett az emberek becsvágyán és hiúságán. Most is komoly szerepe volt ennek a remekül kihasználható tulajdonság csokornak a tárgyaláson. Amíg  majombember és a nő beszélt ő megmozgatta a vállait. Kezdett elgémberedni a teste. Viszont legalább sínen voltak az események. Legalábbis eddig. Innen azonban már csak a végrehajtás maradt és a részletek egyeztetése. Arra pedig már kisebb energiát kell neki áldoznia. Már felálltak és megtették az első lépéseket. A futás meg a tánc pedig már részletkérdések.
-
Tisztában vagyok az átképzési nehézségekkel. Ugyanakkor a helyi eszközökből, akárhonnan nézzük, korlátozott forrásaink vannak. A külsős eszközök pedig nagyobb számban állnak a rendelkezésünkre. Illetve úgy tájékoztattak, hogy multiplikátor hatás maximálisan érvényesül. De hogy ne legyenek gondok. Már az országban tartózkodik két katonai tanácsadó, akik bármikor működésbe tudnak lépni. Mind az eszközhasználatban jártasak, mind segíthetnek bővíteni a taktikai tudásukat. Szintén bármikor aktiválhatók.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 3 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.