Mojave-sivatag

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 28 Jún. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – A váratlan látogatóRésztvevők: Jackson Godlaw, Cody Atkinson és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. július 2. (vasárnap)

” Az, aki nyer a játékban, nyer az életben is; mindkettőben ugyanazok a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy az ember biztosítsa a felsőbbrendűségét.”
- Iain Menzies Banks: A játékmesterGodlaw belátta, hogy nincs sok esélye arra, hogy elugorjon, így a másik lehetőséget vetette be, ami az volt, hogy felhúzzon egy falat maga elé. Szerencsére elég volt csak rágondolnia és a fal megjelent közte és a lándzsák között. Most annyira erősre nem tudta megtenni mindezt, mert ahhoz több koncentráció kellett volna, mint amire ideje volt. Most azonban ez is elegendőnek bizonyult, a fal felfogta a lándzsákat, de darabokra tört a pajzs, az áthatoló lándzsák elől pedig már könnyedén ki tudott térni, mert lelassultak. Azonban így újabb fal felhúzására lett volna szükség, de arra meg újfent kevés ideje maradt, mert a porból előugrott az Árnykirály pontosan elé és egy balhorgot igyekezett bevinni teljes erőből Godlaw-nak.

A varázslás és a koncentrálás közben mind Rain, mind Cody halhatták Rain kérdése után Brahe hangját a fejükben.
~ Asztrális harcot vív, nem a fizikai síkon, hanem az elme világában. Csak a lelkére van ott szüksége, a fizikai valójára nem ~
Az ősük teste birtoklása révén pedig már tudták, hogy ez nagyjából mit is jelent és így tényleg szüksége volt Godlaw testének arra, hogy megvédjék. Rain ügyesen teleportálta a társait a lángok elől, így megvédve őket. A megidézett lényei ismét megtámadták Vanath-ot, aki Cody roppant ügyes és okos támadásának hála több helyen is sérült. A férfi elugrált a lángok elől, majd megannyi tüske nőtt rajta, amiket ki is lőtt az ellenfele irányába. Az üvöltés alapján pedig több helyen el is találta.
Két lángostor jelent meg a férfi kezeiben a démonokat azzal próbálta darabokra tépni, jó párat sikerült is és közben a beléfúródott véres „lándzsákat” is nekilátott kitépkedni, és kiperzselni magából. Éppen ezért most ő maga a többiek ellen támadást sem tudott indítani.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1927
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 28 Jún. 2017, 11:05

Sokkal gyorsabban kell reagálnom, mint eddig gondoltam, mert az Árnykirály nem csak nagy és ijesztő, de jártas is az asztrális síkon vívott harcban, és mérete ellenére fürge. Ahogy kiugrik előttem a felkavarodott porból, nem látom, hogy zavarta volna a korábbi robbantásom. Kénytelen vagyok újra változtatni a taktikámon, különben péppé lapít. Megpróbálok elvetődni az ütés elől úgy, hogy a hátamra érkezzek, de nem egyszerűen a földre akarok puffanni. Egy guruló alkalmatosság teremtek a hátam alá, valami egészen egyszerűt, mint egy gördeszka, csak szélesebb. Erre érkezve próbálnék tovább távolodni gurulva, és miközben gurulok elfelé, a kezembe egy gránátvetőt alkotok. Így egyszerre nyerhetek távolságot, és támadhatok az Árnykirályra. Leadok néhány lövést a szörnyetegre, aztán ahogy csökken majd a sebességem, felkelek a guruló deszkámról, hogy mobilisabb legyek, és készülhessek a következő támadására. Merthogy lesz következő, ha a C4 nem zavarta, akkor a gránátokból is jó sok kell. Tehát ha mindez sikerül, akkor talpra állva készülök fel arra, hogy újabb védelmi vonalat húzzak fel, vagy megpróbáljak kitérni egy támadás elől.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2621
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 01 Júl. 2017, 10:07

Cody elugrik a lángoktól, tüskéket növeszt a hátából ami szintén furcsa érzés, majd azokat kilövi és hallja ahogy Vanath megsérült. A következő pillanatban pedig látja is. A Rain által idézett kis lények ügyesen lefoglalják Vanath-ot ahogy a tüskék is és így van lehetőségük egy újabb támadásra. Azt, hogy olyan könnyen végezzenek vele arról Cody már lemondott, de ha fel kell tartóztatni arra már van is újabb ötlete. Thaiföldről ugyanis nem csak szép és kedves emlékeket szerzett. Főleg mikor olyan kis falvakban járt ami közel van a dzsungelhez. Tett szert némi biológia tudásra és tisztában van vele, hogy milyen állat van még aki úgy tud támadni, hogy nem megy az ellenfele közelébe és nagyon veszélyes tud lenni. Nem egyszer mentette meg a napszemcsi Cody látását is ettől. Igyekszik a köpködő kobrákra gondolni és úgy Vanath felé elindulni. Ha szükséges még egy támadással is megzavarja a Végsőt annak karjára, de a lényeg csak akkor jön, ha annak leenged a védelme. Cody megpróbál mérget köpni Vanath szemébe majd gyorsan elugrani onnan. Ha sikerül akár meg is vakíthatja a Végsőt egy kicsit viszont biztos feldühíti.

_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 122
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Akerman on Szomb. 01 Júl. 2017, 21:42

:: X-Men – A váratlan látogató
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Alethea Faust
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fehér hosszú újú póló, fekete tanktop rajta::


Szóval nincsen baja Godlaw úrnak csak a testén kívül harcol éppen. Jó döntés volt alrébb teleportálni a testét és a lányt is. Magamat is még időben ki tudtam vinni a veszély útjából és új adag apró démonokat küldtem neki Lord Vanathnak. Atkinson úr támadásaival együtt úgy tűnik, hogy sebeket is sikerül ejtenünk rajta és remélem legalább valamennyire tényleg számít az amit teszünk vele és nem fogja csak leröhögni magáról a sebeket egy pillanat alatt.
A változásért némileg hálás is lehetek. A tűzostorok amiket teremtett lehet, hogy ugyan olyan veszélyes a démonokra nézve de legalább nem egyszerre találja el mindet.
- Ne hagyjátok, hogy kihúzza a tüskéket!
Adom ki a démonoknak a parancsot. Biztos zavarja a mozgását szóval jó helyen vannak azok ott. Ha nagyon esne a létszámuk meg behozok egy párat, hogy feltöltsem a létszámot. Nem érzek semmi gondot eddig szóval nem látom veszélyét, hogy tartsam a létszámát a démonoknak fenn folyamatosan. És egyébként is ha elfogynának akkor teljes figyelemmel menne neki Atkinson úrnak ami viszont nem lenne jó. Elpillantok Brahe és Godlaw úr felé. Az előbb tudtam figyelni de nem feltétlen lesz ez így a következő alkalommal, még is csak egy hatalmasság vagy mi Lord Vanath. Beidézek egy embernél némivel nagyobb démont.
- Védd a testet és a nőt.
Mutatok is el az említett Brahe és Godlaw úr irányába. Remélem, hogy képes is lesz erre az egyszerű parancsra és nem csak arra jók ezek a lények, hogy felegyenek darabolva.

_________________
avatar
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 02 Júl. 2017, 00:00

//Bocsánat, hogy nem írok, egész nap az átkozott redbull racinget hallgattam a repülőket, a saját gondolataimat nem hallottam :\ Csütörtökre írok, és még egyszer elnézést.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13800
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Csüt. 06 Júl. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – A váratlan látogatóRésztvevők: Jackson Godlaw, Cody Atkinson és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. július 10. (hétfő)

” Belém égett, nem hagytak más utat nekem!
Belém égett, erőszak lett az életem!”

- Rómeó és Júlia musicalGodlaw épphogy elkerülte ellenfele támadását és sikerült is létrehoznia azt, amit akart, amivel hátrafelé kezdett el csúszni, gurulni az ellenfelétől. Ekkor hozta létre az gránátvetőket, amivel már készült támadni az Árnykirályra, amikor hirtelen egy tömör falú ketrecben találta magát, az első gránát még kijutott, de a következő kettő már visszapattant a falról és a férfi lábaihoz gurult. Az előzőek után kissé furcsa volt a helyzet, minden, amit teremtett eddig az áttetsző volt, azonban a fal, ami most létrejött leginkább a téglafalakra emlékeztette, és nem volt átlátszó. Kívülről pedig hallotta az Árnykirály nevetését és valamit mondott, de az nem szűrődött át a falakon és mintha nem is Godlaw-hoz beszélt volna.

Az apró pici démonok Rain parancsa után olyan helyen kezdték karmolni és harapni Vanath-ot, ahol nem voltak tüskék, így sikerült kivitelezni azt, amit a fiú akart és a végső nem tudta a Cody által bevitt tüskéket. Mindez, ha nem lett volna elég Brahe tovább varázsolt és aranyszínű béklyók jelentek meg a férfi körül és fogták el a karjait, hogy még a démonokat se tudja támadni. Közben Rain megidézte a nagyobb démont, ami a lány és Godlaw felé indult.
Cody érezte, ahogyan a gondolatai után a kígyófogak nőni kezdtek a szájában, majd meg is jelentek, ahogyan a méregzsákok is, így most már megtudta tenni, amit akart. Mivel a férfi kezei le voltak engedve, így egészen könnyedén a szemébe lehetett köpni, amitől ismét felüvöltött fájdalmában.
~ Segítenem kell Godlaw-nak, nem boldogul egyedül, ti nélkülem fogtok? ~ hallotta a két férfi a fejében a lány hangját. ~
Ekkor mindannyian – Godlaw nem – sípoló hangot hallottak, ami leginkább riasztó jellegű volt. Vanath arcán diadalmas mosoly jelent meg, ahogyan a hang felhangzott annak ellenére is, hogy több sebből vérzett és láthatóan fájdalmai voltak és pillanatnyilag látni sem látott.
- MONDTAM, HOGY ELKÉSTETEK! – nevetett fel.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1927
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 09 Júl. 2017, 22:32

Egész jól állnak. És Cody egész jól ki tudja használni az új képességeit. Bár továbbra is fura ahogy a teste változik. Most a fogai és a torka. Viszont sikerül amit akart. Most már egy sérült, több oldalról szorongatott és vak ellenféllel állnak szemben. Cody persze továbbra is tudja, hogy Vanath veszélyes, de ismét lát esélyt a győzelmükre. Ezért is van, hogy a királynő szavaira gondolkodás nélkül válaszolt.
~Ránk bízhatod.~
Így is hitte. Viszont valami akkor is úgy alakul, hogy Cody-nak rossz érzése támad. Mintha egy vészriasztó szólalna meg. Ő úgy tudta fel kell tartóztatniuk a végsőt és fogalma sincs mégis mi folyik most. Viszont nagyon nem tetszik neki. A kard amit most forgat nem olyan mint amilyet szokott, de talán amit tervez ezzel is véghez vihető. Le akarja Vanath karját vágni. Nem lesz egy szép látvány, de sokat segítenek magukon ezzel. Ha meg tudta figyelni, hogy a végső melyik kezével ügyesebb akkor azt. Közben pedig a másikra rivall és érződik a hangjában a feszültség.
-Mit tettél?
Persze ha sikerül a másik karját levágni akkor nem biztos, hogy megkapja a válaszát, de ezen most nem gondolkozik el. Talán egy kicsit jobban is belelovalta magát a küzdelembe.

_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 122
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 10 Júl. 2017, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13800
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 11 Júl. 2017, 15:43

Az elkerülő manőver sikerül, és kilövöm az első gránátomat is, ami talán betalál. Azután viszont nincs időm azon gondolkodni, hogy mennyi kárt okozhattam az Árnykirálynak, mert egy különös fal épül körém, és ennek köszönhetően két további gránátom velem együtt szorul be ebbe a kis zárt térbe. Megpróbálom egyszerűen eltűntetni az általam teremtett gránátokat, ahogy tettem ezt korábban a falammal is, hiszen az én elmém hozta létre, ugyan úgy szét is foszlathatom. Ha ez sikerül, akkor körülnézek a falon belül alaposabban. (Ha nem sikerül, akkor minden bizonnyal apró darabokra robbanok a gránátoktól, és nem sok további gondolkodnivalóm marad.)
Ez a fal különbözik a többi, mentális síkon létrehozott holmitól. Azok olyanok voltak, mintha csak félig léteznének, áttetszőek, csak mentális energiából állóak. Ez a fal ellenben egészen tömörnek tűnik, valódinak, és gondolom ebből nem is tudok egyszerűen kitörni. Az Árnykirályt most nem látom, de a hangját, bár csak tompítva, de hallom. Beszél valakihez, talán Vanath tudatával diskurál. Ha meg akarom gyengíteni Vanathot, át kell verekednem magam az Árnykirályon, ahhoz viszont először ki kell törnöm ebből a ketrecből.
Először megpróbálok egy profán módszerrel, egy nagyobb darab légkalapáccsal nekiesni a falnak, amit az elmémmel teremtek. Valamiért azonban azt gondolom, hogy ez nem lesz célravezető. Ha nem jön be a dolog, akkor alternatív megoldást kell találnom. Ahelyett, hogy a falat szakítom át, magamat próbálom kijuttatni. Egy olyan szerkezetet teremtek, ami képes gyorsan alagútat ásni a földbe, és így a fal áttörése helyett megkerülhetem azt. Nem kell nagy lyuknak lennie, elég, hogy át tudjak csússzani a fal alatt. Ha viszont ez sem válik be, akkor nem tudom, mit kéne tennem. Esetleg megpróbálhatok egy teleportáló szerkezetet létrehozni, hogy kiteleportáljam magam, de attól tartok, hogy ehhez nem ártana legalább hírből ismernem a gépet, amit létre akarok hozni. Vagy elég csak tudni, hogy mi a hatása? Végülis a gránátvetőt mechanikáját sem ismerem pontosan. Meglátjuk...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2621
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Akerman on Csüt. 13 Júl. 2017, 21:35

:: X-Men – A váratlan látogató
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Alethea Faust
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fehér hosszú újú póló, fekete tanktop rajta::


Az apró démonok remekül végzik a dolgukat és gátolják Lord Vanathot abban, hogy megszabaduljon a tüskéktől a nagyobb pedig védi a kettőt akihez küldtem. Minden rendben-nek tűnik is így eddig, A nő megy Godlaw úrnak segíteni így a démon majd tényleg kell oda, hogy a két lelketlen testre vigyázzon amíg a gazdái nem térnek vissza. Erre nemsokkal jön a riasztó szerű sípoló hang. Nem tudom mi lehetett ez de Lord Vanathnak felettébb örömteli volt a hang.
A démonok tépték, határozottan jól kezeltük a helyzetet. Jobban álltunk mint ő akin egyértelműen felül kerekedtünk rajta és mégis felkacag, hogy elkéstünk. Elkéstünk? Megvakulva, több sebből vérezve és túlerővel néz szembe és kikacagja ezt?
- Bármit is tervezett későbbre már nem fogja megérni!
Várhatunk itt napestig, hogy megérkezzenek akiknek le kéne gyengítenünk. Egyszerűen véget kell nekünk vetni itt. Nem lát a szemébe köpött anyagtól hála Atkinson úrnak.
- Tépjétek a torkát, cibáljátok darabokra!
Adom ki az új parancsokat a démonoknak rajta. Most jó esélye van a jószágoknak, hogy igazi kárt is okozzanak a testében ha az eddigiektől még tud nevetni majd hamar elveszem a kedvét a továbbitól!

_________________
avatar
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 14 Júl. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – A váratlan látogatóRésztvevők: Jackson Godlaw, Cody Atkinson és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. július 18. (kedd)

” Ne dugd homokba a fejed! A baj nem múlik el pusztán attól, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni róla.”
- Fran DrescherA gránát felrobbant valóban, és szerencséjére nem sebezte Godlaw-t, ellenben a börtönt, amiben a férfi volt darabokra tépte. Úgy látszik kellően erős volt Godlaw hatalma ahhoz, hogy a börtönt képes legyen Ebben a pillanatban láthatta meg, hogy Brahe is ott van már mellette az asztrál síkon.
~ Én lefoglalom az Árnykirályt, te foglalkozz a nevelőapámmal ~ üzente a lány. ~
A lány nem is várt tovább, hanem azonnal egymást érő csapásokkal – amik itt apró kicsi nyílhegyeknek, vagy épp ostorcsapásnak tűntek – támadta Godlaw korábbi ellenfelét. Láthatóan igencsak gyakorlott volt az asztrális harcban a fiatal kora ellenére, amivel hamar sikerült is maximálisan lefoglalnia az Árnykirályt, akinek most más gondja is volt, mintsem a férfira figyelni, aki így ha tette, amit a lány mondott, akkor teljesen nyugodtan bármiféle hátráltatás nélkül megtudta támadni Vanath-ot.

Mivel Cody megerősítette, hogy elboldogulnak a férfival, így Brahe még bólintott, majd a következő pillanatban az ő teste is összeesett, ahogyan belépett az asztrális térbe. Megtudta figyelni, hogy melyik az erősebb keze a férfinak, arra a megállapításra jutott, hogy egyforma mind a kettő. Ha igaz, amit már tudott a fajról kellően idős lehet Vanath ahhoz, hogy mind a két kezét teljesen egyformán tudja használni. Így valószínűleg arra esik a választás, amelyik közelebb volt, ezt megtudta tenni. A csúnya látvány szerencsére elmaradt, a férfi teste felhevült annyira, hogy ne vérezzen a kar, hanem a tűz kiégesse. Közben Rain is utasította a démonokat, hogy tépjék ki a torkát, de a hirtelen jött forróságtól távolabb ugráltak, teleportáltak, nem nagyon akaródzott a parancs ellenére sem a végső közelébe menni. Hiába parancsolt nekik úgy tűnt, hogy az életösztönük nagyobb volt, mint a kötelék, ami engedelmességre utasította őket.
- MÉG NEKI SEM TŰNT FEL… NEM VOLT GYANÚS, HOGY MIÉRT LETTEM ILYEN GYENGE HIRTELEN?! – kérdezte kacagva.
A röhögés közben vér buggyant elő a szájából, egy gépi hang szólalt meg.
- A geotermikus folyamatok beindítva, a tűz és hőenergia leszívása befejeződött – mondta. – A geotermikus folyamatok Atlantisz és Lemúria alatt fél perc múlva vulkánkitöréseket, tektonikus mozgásokat okoznak, mindezek cunamikat. A két kontinens elsüllyedésének esélye 99.99%. A további energiák átcsoportosítása a teljes bolygó légkörének elégetéséhez megkezdődött, hátralevő idő 20 perc.
- MÉG HA LE IS GYŐZTÖK A VÉGSŐKÖN FELÜLI KÉT JELENELGI LEGFEJLETTEBB CIVILIZÁCIÓNAK VÉGE!
Történelemből, amit az X-eknél tanult, vagy olvasott Cody, Rain meg tanulta Atlantisz és Lemúria nagyjából pont ebben az időben süllyedt el, a történészek számára ismeretlen okokból.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1927
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 17 Júl. 2017, 16:23

A gránátok robbanásakor majdnem összecsinálom magam, de szerencsémre nem én robbanok fel tőlük, hanem a ketrec, amiben vagyok. Úgy tűnik, hogy semmiféle problémát nem okozott nekem a saját fegyverem, ez jó hír, ezek szerint nem tudok véletlenül öngyilkos lenni. Ezen fel is bátorodom, és mikor meglátom Brahe asztráltestét, aki besegít nekem, rögtön körvonalazódni kezd a fejemben a terv. Brahe elég hatékonyan foglalja le az Árnykirályt, így én végre közelebb kerülhetek Vanath-hoz.
Vanath talán ilyen módon nem számít a támadásra, hiszen a szolgálatában álló Árnykirály miatt nincs szüksége arra, hogy ő maga védekezzen asztrálisan, legalábbis mostanában valószínűleg nem volt. Megpróbálok erre a meglepetésszerű támadásra építeni, és rögtön az elején letaglózni az ellenségemet egy elsöprő támadással.
Mivel tudom, hogy saját magamra nincs hatással a fegyverem, ezért bátran hozok létre egy akkora bombát, amekkorát csak elbírok, és amilyen pusztítót csak el tudok képzelni, már ami a robbanást illeti. Ezt az óriási bombát aztán fogom, és megpróbálom megközelíteni Vanathot, amennyire csak lehet, hogy aztán az arcába robbanthassam. Persze ha úgy látom, hogy észre fog venni, és lesz esélye megállítani, akkor hozzávágom a bombát abból a távolságból, ahol éppen állok, és rárobbantom. Aztán rögtön egy nagykaliberű gépfegyvert teremtek a kezembe, és lőni kezdem azon a részen, ahol a fejét sejtem a robbanás füstjén át. Ez talán megrendíti egy kicsit.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2621
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Cody Atkinson on Hétf. 17 Júl. 2017, 21:27

Ahogy egy görög drámában se a látványt nem zavarta vér. Bár az igaz, hogy ettől még a görögök túl erőszakosnak vélték volna ezt a történetet ahhoz, hogy drámát csináljanak belőle. A lényeg viszont ugyan az a kéz lerepül ők még nem tudják mi a baj és a végső elképesztőmód elégedett magával ahhoz képest, hogy nem lát és több sebből is vérzik. Ennek okára pedig fény is derül. Cody azért alapvető műveltséggel rendelkezik és az iskolában ezt még tanulta. Atlantisz és Lemúria ilyenkor süllyedt el és ennek az oka Az a Végső akit ők a jövőben kiszabadítottak a börtönéből. Két kontinenst pusztított el. Ez nem csak egy megalomániás istenkomplexusos szörnyeteg. Ez az alak egyenesen őrült. Egy őrült halhatatlan aki több milliárd embert veszélyeztethet. Cody nem is tudja mit tegyen. Vicsorog majd felüvöltve teljes erejéből indít egy függőleges vágást a végső felé ami ha betalál akár ketté is vághatja Vanath-ot. Igazgató helyettes úr most kicsit kikelt magából.

_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 122
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Akerman on Hétf. 17 Júl. 2017, 21:30

:: X-Men – A váratlan látogató
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Alethea Faust
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fehér hosszú újú póló, fekete tanktop rajta::


Cöhhintek. A démonok nem mennek közelebb Lord Vanathoz aki úgy fest egyre nagyobb forróságot csinál maga körül. Eltávolodnak tőle és hagyják, nem akarnak a közelébe menni.
- Ne féljetek tőle, ő tart tőletek! Vissza támadjátok tovább, ne adjatok neki időt össze szedni magát.
Próbálom rávenni a démonokat arra, hogy menjenek vissza harcolni Lord Vanathal nagyon azt hiszi és hagons is rá, hogy ő bizony nyert már de koránt sincs vége még a harcnak itt. Az amiről beszél, hogy elfognak tűnni fajok tanultam róla így tudom, hogy melyikekről beszél, csak mosolyogni tudok rá. Akkor minden úgy alakul ahogy kéne, ahogyan az annó történt is. Az a két faj eltűnik, Lord Vanath pedig majd bebörtönződik.
- Ha a népek el is tűnnek az a maga helyzetén nem fog segíteni.
Ha közben a kis démonok nagyon nem akarnak harcba szállni megint akkor elzavarva őket vissza a saját világukba és pár , kettő vagy három, attól függően, hogy mennyit tudok kordában tartani is idézek meg, hogy majd azok hátha bátrabbak lesznek így ha meg is jelennek akkor küldöm is őket ismét neki Lord Vanathnak, hogy végre közelebb kerüljünk a végzéshez vele. Közben remélem, hogy majd Atkinson úr is folytatja amit eddig tett és akkor pedig ténylegesen végezni fogunk vele és mi győzünk.

_________________
avatar
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 18 Júl. 2017, 15:08Kree Invázió 2 – A váratlan látogatóRésztvevők: Jackson Godlaw, Cody Atkinson és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. július 22. (szombat)

”Az élet mindig utat tör magának.”
- Jurassic ParkGodlaw úgy döntött, hogy akkor most jött el az ideje annak, hogy megtámadja Vanath-ot. Nem volt a férfi teljesen jelen az asztrál síkon, de mivel az alapján, amit hallott, hogy mind empaták és telepaták az asztrális lénye átért erre a síkra is, így Godlaw képes volt támadást indítani ellene.
A bomba és a lövések hatásosak voltak, azt Godlaw is láthatta, hogy elkezdett gyógyulni, de az ő támadása során a koncentrációja megakadt. Látszólag fájdalmat ugyan a támadások nem okoztak, révén nem volt ténylegesen itt az asztrál síkon, de arra tökéletesen elég volt, hogy zavarja őt és ezáltal megkönnyítse Cody és Rain dolgát a valós világban, hogy ők könnyebben tudjanak kárt tenni a végsőben…

Most, hogy már Vanath-nak nem kellett a saját energiáinak leadására koncentrálnia nekilátott a gyógyulásnak. Hihetetlen gyorsan kezdett regenerálni jó pár pillanatig mielőtt láthatóan némileg zavart és dekoncentrált lett, ekkor megszakadt a regenerációja is, bár jó pár sebe begyógyult és a karja is nekilátott újra kinőni. Rain utasította a démonokat, hogy azok támadjanak, sikerült odajutniuk, de így is láthatta a fiú, hogy jó párnak égési sebei alakultak ki, Cody pedig elvesztette a kontrolt és egy erős csapás után a még mindig fogságban levő Vanath-ot szinte félbevágta kihasználva, hogy éppen nem gyógyul tovább a másik…

… ami ezek után következett, arra valószínűleg egyik fél sem számított. Ahogyan Cody félbevágta a végsőt egy hatalmas robbanás szabadult ki a testéből. Még Godlaw is láthatta asztrál síkon. A tűz és a robbanás mindent és mindenkit befedett, egy pillanatra még érezték a fájdalmat, ez igaz volt Godlaw-ra is, ahogyan visszarántódott a testébe az asztrál síkról, majd a követező pillanatban…

… a következő pillanatban a saját testükben ébredtek fel immáron a Mojave sivatagban, mind a négyen – Alethea is – a két végső nő is itt volt, mind a ketten meglepetten néztek kissé távolabb a társaságtól. Ha a férfiak is követték a két nő tekintetét, akkor megláthatták, hogy Brahe próbált felkelni a földről, de nem igen sikerült neki a korábbi sérülései és most a robbanás miatt.
- Ó! – mondta egyszerre a két végső. – Ezek szerint mégsem halt meg ott…
~ Mi… mi történt? ~ hallatszott Brahe hangja a társaság fejében. ~
A következő pillanatban elvesztette az eszméletét.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1927
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 20 Júl. 2017, 13:33

A támadásaim megzavarják Vanathot, persze nem látványos a hatás, mivel nem az asztrálsíkon van, de így is van foganatja. Ha sikerül ezt elég sokági fenntartanom, akkor lassul, gyengülnek talán a képességei, nem tud úgy koncentrálni, és akkor Cody meg Rain fellélegezhetnek odaát. Mielőtt azonban újabb támadásokat eszelhetnék ki, Cody - a valódi világban - lesújt a kardjával, és olyan energiarobbanást szabadít erre a világra, ami mindent elsöpör. Egy pillanatra még érzem, ahogy visszaránt valami a testembe, de a következő dolog, amit látok, az már nem a harctér.
-Hello - köszönök a két végsőnek, akik valószínűleg egy ideje már várakozhatnak ránk. Aztán feltűnik nekem is, hogy mit néznek ennyire, és kissé meglepetten, de főleg kótyagosan állapítom meg. - Nem, azt hiszem megmentettük... Egymást.
Feltápászkodom a földről, és leporolom magam.
-Nem igazán fértünk a bőrünkbe, Alethea-val nem tudom, mi történt, de a többiekkel együtt átvettük az irányítást az őseink teste felett, és... Kiszabadítottuk Brahet Vanath tömlöcéből, aztán szembeszálltunk vele. Az utolsó, amire emlékszem, hogy Cody talán kettévágta Vanathot. Az energiák, amik utána elszabadultak megszakították a látomást... Vagy csak simán meghaltak, akik ott voltak. De úgy tűnik, Brahe-t is visszalökte a jelenbe az az irgalmatlan méretű erő, szerintem véletlenül.
Közben odalépek a nőhöz, és megnézem, van-e pulzusa, meg lélegzik-e. Gondolom, hogy ilyeneket a végsők is csinálnak általában.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2621
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 20 Júl. 2017, 16:46

Teljesen elborult aggyal, felüvöltve lesújt a végsőre. A penge úgy hatol át annak testén mint a forró vajon viszont ami történik arra nem számított. Vanath testéből hirtelen forróság tör ki és beborítja őt. Érzi is a fájdalmat majd a következő pillanatban ismét a testében van. Felül és vesz pár mély levegőt. Általában nyugodt ember, de a most hallott információk nem is kicsit földhöz vágták. Át kell gondolnia. Ahogy felnéz újabb érdekes megállapítást tehet. Brahe itt van. Godlaw összefoglalóját meghallgatva legalább rendezi kicsit a gondolatait. Végül mégis érződik a hangjában, hogy kicsit durva volt neki ez mikor megszólal.
-Elsüllyesztette Atlantiszt és Lemúriát. Ez az alak sokkal veszélyesebb mint azt hittük. Kisasszony ön most a jövőben van. Sok mindent el kell önnek mondani, de nem vagyok benne biztos, hogy ez-e a legmegfelelőbb alkalom.
~Akár telepata akár nem szerintem még őt is leterhelte kicsit ez a helyzet. Meghalt mindenki akit ismert és egy idegen helyen van.~
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 724
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Akerman on Csüt. 20 Júl. 2017, 23:54

:: X-Men – A váratlan látogató
:: Játékos társak: Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Alethea Faust
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fehér hosszú újú póló, fekete tanktop rajta::


Végül is sikerül rávennem a kis démonokat hogy harcoljanak tovább viszont Atkinson úr is beveti magát és majdhogy nem félbe vágva Lord Vanathot már már kilehetne kiáltani, hogy győztünk hiszen még a gyógyulása ami az előbb hevesen beindult is megakadt valamiért és a majdnem tökéletes félbevágásból nem hiszem, hogy még egy olyan mint ő is hamar lesöpörné magáról. A siker előízét, hogy milyen jól megy a csata és lelkesedést letörölni és eltörölni hirtelen tette a végső ahogyan hatalmas robbanás lett és a kitörő tűz mindent beborított és felemésztett. Minket is és még volt szerencsém az élve égés fájdalmát ha csak egy pillanatra is de egész testemmel átélnem mielőtt vissza rántott volna a megszállt test halála a sajátomba, a valóságba.
Fel is pattanok a földről szökkenve, két kezemmel dörzsölve a karjaimat közbe körbe is nézve, hogy merre vagyunk. Kirázott a hideg attól a nagy robbanástól, már ha ekkora hőtől lehet hidegrázást kapni, egyébként is csak névi alapon van ez így hívva vagy mi.
- Hogy lehetne veszélyesebb mint hittük? Felzabált egy egész város lélekszámát meg kis bónuszt az elviekben börtönéből, halhatatlan, atomenergiát nassol és olyan képessége van ami épp megtetszett neki a kirakatban. - Számolom az ujjaimon miközben sorolom zaklatottan. - Mégis mivel lehetne ennél veszélyesebb?
A ténye, hogy elsüllyesztette azt a két helyet nem sokat változtat a helyzetünkön. Ugyan úgy meg vagyunk b@szva mint eddig. Az egyetlen dolog amit szereztünk egy interaktív történelem lecke meg a nevelt lánya Lord Vanathnak.

_________________
avatar
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 22 Júl. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – A váratlan látogatóRésztvevők: Jackson Godlaw, Cody Atkinson és Rain AkermanKövetkező körváltás: -  

” Álmaink rejtett titkaink hordozói. Minden mese egy rejtekhely. A fantázia köntösébe burkolt, életbevágóan fontos titok.”
- Eginald SchlattnerAhogyan Godlaw megnézte Brahe-t a lányon még mindig ott voltak a sérülések, amik a kínzásból eredtek, amik alapból is súlyosak voltak, aztán még elég sokat varázsolt és asztrál síkra is lépett. Eléggé rossz állapotban volt, lélegezni lélegzett, de a teste elég hideg volt és a pulzusa is nagyon gyenge, az orrából és a füléből pedig vér szivárgott. Közben Calio is odament, hogy megnézze a lányt.
- Orvosi segítségre van szüksége, visszaviszem a városunkba és ellátjuk – mondta.
Ha senki sem akadályozta, akkor felvette, majd egy szerkezettel elteleportálta a lányt és saját magát. Maedel szólalt meg ekkor.
- Amit átéltetek… utána került közvetlen a börtönbe, ahonnan kiszabadult – mondta a nő. – Az őseitek eltűntek akkor, ahogyan Brahe sem, nem tudtuk eddig, hogy mi történt. Valószínűleg ők hősi halált haltak, míg a kislány ide került. Mint láthattátok már akkor őrült volt Vanath, ezek után következett több, mint húszezer év magány és bezártság, ami még nagyobb őrületet okozott nála. Ma már tudjuk, hogy az űrbe kellett volna kiküldeni, esetleg a Napba, de a fajunk olyan kevesen van és lényegében szaporodni sem vagyunk képesek mióta végsők vagyunk…
Vett egy mély levegőt és körbenézett a tájon.
- Én meg titeket küldelek vissza az iskolához – mondta.
Egy villanás következetett és a négyes ott találta magát a birtok főbejárata előtt Maedel nélkül. Noha a múltból sokat nem láttak és nem ismerhették meg az ősüket sem, de most már szemtől szemben láthatták azt, hogy milyen ellenféllel állnak szemben.

Vége.

//Köszönöm a játékot, epilógus szerintem a jövő hét folyamán lesz mindenhova, amint kicsit jobb idő lesz és lesz erőm megírni azt is.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1927
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 23 Júl. 2017, 16:03A Kree Invázió 2.: Kellemetlen Látogatók


Epilógusok


Résztvevő(k): Akik épp ott vannak


Birnin Zana, Wakanda:
Másnap az ünnepség az előző napi események ellenére is megtartásra került. Ezúttal nem csak a külföldi országok vezetői voltak hivatottak, olyan személyek is ott voltak, akikre talán gondolni sem gondoltak volna korábban. Ez pedig egy csoport volt, az Embertelen Elit az Örök Birodalomból. Az események pontosan úgy zajlottak, ahogyan a tervek szerint volt, megemlékezés az istenek irányába, fellépők, a wakandai kultúra bemutatása. Egész napos programok, majd este egy bál a palotában. Természetesen a Hydra emberei végig észrevétlenek maradtak, az esti bált a média is közvetítette és itt még egy extra bejelentést is tett az uralkodó.
Egy olyat, amire valószínűleg senki sem számított, a Hydra-t pedig egész egyszerűen sokkolta, mert erre a lépésre nem számítottak. Malakhia Dellambra, Wakanda királya bejelentette az eljegyzését Lady Doria McKenzie-Boltagon-nal, az Örök Birodalom hercegnőjével. Egy ideje már voltak pletykák, hogy a két Bosszú Angyal együtt van, de ez a lépés igencsak meglepő volt, eddig soha sem volt külvilági a nemesi körökben, főleg nem Wakanda trónján.
A Hydra-nak pedig teljesen egyértelmű volt a lépés… a Fekete Párduc szakítani akar a Hydra-val és lerázni a láncait.

SHIELD negyed, New York
Chars és a Kurama szervezet tagjai sikeresen megbeszélték a raptorokkal, hogy ők fogják elvinni a SHIELD-hez a döglött trilobitaszerű lényt. Mindezt meg is tették, rendesen, páncél nélkül rendőrként érkeztek meg a negyedbe, hogy hajléktalanok hozták el ezt nekik ők találták. Azonnal tovább küldték a Pegazusnak a mintákat, hogy ők vizsgálják meg. Pár perc vizsgálódás után azonnal riasztották Ko-Relt is, hiszen ő volt a földönkívüli – kree – és orvos, hátha ő jobban megtudja mondani, hogy honnan valóak ezek. A nő azonnal neki is látott annak megvizsgálja őket…
A vizsgálatok alig pár percig tartottak nála is, hiszen ő maga lényegében majdnem egyből megismerte, hogy mik is ezek. Ezek a kree-k egyik bolygóján előforduló lények, de valamiért belenyúltak genetikailag a szerkezetükbe. Nem is volt kétsége, hogy miért és kicsodák, így Miller-nek a lehető legrosszabbat tudta jelenteni, a korábbi elrablások fényében most már szinte bizonyos volt, hogy a kree-k elkezdték az offenzívát a Föld ellen.

Ismeretlen helyen
Miután Vanath felfalta Fukushima teljes sugárzását ideje volt onnan továbbállni mielőtt valakik még odatévedtek volna. Mire az összes sugárzást felszívta a teste az elmúlt 20 évezred éhsége is elmúlt a számára, ismét ereje teljében volt. Egy új helyen pedig meg is találta az új otthonát, egyelőre nem készült támadni, bőven volt ideje, inkább tanulmányozta azt, hogy hova is jutott az emberiség, a többi faj. Amit látott azok alapján talán nem is volt biztos, hogy a bolygón akar maradni, az űrben sokkalta több lehetőség volt. Az új hely pedig egy korábbi laboratóriuma volt, ami még mindig meg volt és a látottak alapján a többi Végső soha sem találta meg mindezt.
Szövetségesekre nem gondolt, úgy vélte, hogy most megvan a hatalma ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon. Ám az egyik éjszaka megérezte, hogy az asztrálsíkon keresi valaki. Átlépett oda és ott korábbi szövetségesét találta meg.
- Mint mindig most is szolgállak nagyúr! – mondta az Árnykirály miközben térdre ereszkedett Vanath előtt.

London, EU
Végül Darren mégsem adta fel a doktort, így mindenki szabadon távozhatott az MI:13 épületéből. A nyakláncot, ami Avalonban galibát okozott leadták és pár nappal később átszállították egy másik laborba. Még aznap támadás érte a labort, ami igazából annyira nem is volt támadás. Legalább is az ott dolgozók szerint, az őrség jelentős része elaludt, az elektronika és a védelmi rendszerek leálltak, a dolgozókból néhányan ébren maradtak, de repkedő tündérekről és világító erdőről számoltak be, mintha be lettek volna drogozva, vagy hallucináltak volna. Az épületből egyetlen egy dolog tűnt el, a nyakék. Arról, hogy ki vitte el, miként és hova egyelőre semmi sem derült ki, a tolvajt, vagy tolvajokat senki sem látta, hallotta, a legkisebb nyomuk sem volt. Az épület mágikusan védett volt, beteleportálni nem lehetett, behatolásnak pedig a legkisebb nyomát sem találta meg a nyomozócsoport.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1927
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.