Mojave-sivatag

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia on Szer. 05 Szept. 2018, 19:25

PhobiaAtya


Boldogok a tudatlanok, akik azt hiszik, a világ nem más, mint egy rózsaszín ködben úszó, cukormázas kis estimese. Akik azt hiszik, minden jó, mindenki kedves, és minden jól fog alakulni. Túláradó örömmel és optimizmussal néznek a világra, amivel még mások kedvét is feljebb tudják húzni a ragályos boldogságukkal. Boldogok....és kimondottan ostobák, szinte már olyan szinten, hogy az fertőző. Az ilyen emberektől pedig okádnom kell, vagy csak szimplán elmetszeni a torkukat, lényegtelen.
Ez a dokinő is úgy beszél, mintha csak egy ötévest kezelne, aki véletlenül méhkaptárba nyúlt. Sajnos azt viszont nem tudja, hogy ő maga turkál most a darázsfészekben, és ha nem kellene Lucyt eljátszanom, talán már ki is beleztem volna, mert.....csak úgy. Mert vicces.
Miközben dr mosolyalbum bekötözi a kezemet, az érzelemmentes miss beképzelt elmagyarázza, hogy miről is van szó, hogy mit is keresek a sivatag kellős közepén.
~ Szóval egy ajánlat a kib@szott elnöktől. Ez hízelgő, esetleg azt akarja, hogy az új, csini titkárnője legyek? ~ gondolom magamban, de ezt nem mutatom ki. Mondjuk maga az a bizonyos ajánlat elég érdekesen hangzik, esetleg belekukkantok a mappába, mielőtt még lassan, fájdalmasan megnyúzom a komplett társaságot.
A dokinő, dolga befejeztével megpaskolgatja a fejemet, mintha csak ötéves lennék, közben meg miss kevély lefekteti a szabályokat.
Ahogy akarja, de ezt a játékot ketten játszák ám.
- D..doktornő. - szólok a dokinéni után, még mielőtt kimenne - M...maga n..nagyon k..ke..kedves. A.. Az anyukámra emlékeztet... - mondom, Lucy dadogását és beszédstílusát használva, sőt még szipogok is egyet hozzá. Aztán egyenesen belenézek a dokinő szemeibe, az ajkaim pedig széles vigyorra húzódnak. - Ő is pontosan így paskolgatta meg a fejem, szóval le kellett vágjam az ujjacskáit, nehogy véletlenül újra megtegye. Aztán jöttek a szemei...érti? - beszéd közben lassan oldalra billentem a fejemet, halálosan komoly tekintettel, hogy biztosan felfogja az üzenetet. Pár pillanat után miss gőgre tekintnek, ártatlan arckifejezéssel és mosollyal. - Ne tessék aggódni, néni. Jókislány leszek. Hihi. - mondom neki, majd még egyszer utoljára ránézek a dokinőre, majd hagyom őket elmenni.
- Szóval...okoska. Javaslatok? - hátradőlök az ágyon, közben pedig az ujjaimat csonttüskékké alakítom. - Milyen módon öljek meg mindenkit? - kérdezem, mert valahogy az elnököcske ajánlata nem érdekel annyira. Biztosan valami fostos kis "öngyilkos osztagot" akar összerakni, akikkel elvégeztetheti a piszkos munkát. Mondjuk hízelgő, hogy gondolt rám; az idehozatalomért pedig puszi a hasára. Innen könnyebben kijuthatok, mint a cipősdobozból.
~ Szóval most a tanácsom kell? Rendben van, de akkor fogadd is meg. Olvasd át az ajánlatot és fogadd is el. ~ jön a válasz az öregtől, mintha el is felejtette volna a dolgok jelenlegi állását. Ami nemigen tetszik, tudja hogy hol van a helye.
- Elfelejtettél egy apró, picurnyi, apricska tényezőt, miszerint én parancsolok? Te kis buta, ha lenne testet, kivágtam volna ezért a nyelved. -
~ Akkor mondom másképp. Jelen esetben az az ajánlat az egyetlen kiút a fogságból. Nem lesz több ilyen alkalom, ezért nem kellene csak úgy eldobni azért, hogy megölhess pár embert. Plusz, azt mondtam, hogy fogadd el a kijutásod kulcsát, nem pedig azt, hogy hódolj be nekik. ~ mondja, ééééés.........
Igaza van. Utálom, hogy igaza van, de igaza van, szóval van okom őt utálni, mert igaza van. Igaza van, mert ha elfogadom az ostoba kis ajánlatukat, majd elhitetem velük, hogy milyen jó kis angyalka vagyok, akkor....rohadt könnyű lesz mindegyiket kinyírni, talán még a nyomorult elnököt is kifilézhetem. Ez pedig határozottan tetszik.
- Legyen hát, papper. - felelem, majd olvasás nélkül aláírom Lucy nevével a papirost, utánna pedig addig nyomogatom azt a gombot, amíg meg nem jelennek.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 381
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 06 Szept. 2018, 15:58

Az doktornő arcán érdekes módon nem látsz zavart, amikor fenyegetni kezded, csak továbbra is mosolyog rád, mintha semmi sem történt volna. A másik nő ezzel szemben úgy néz rád, mint a tanár, aki nem díjazza az osztály mókamesterének vicceit.
A távozásuk után nem húzod az időt olvasgatással, egy gyors diskurzus után Atyával kinyitod a mappát, és odafirkantod a neved. A gomb megnyomása után fél percet sem kell várnod, és már jön is a válasz. Az ajtó ismét kinyílik, a két vendéged pedig bejön a szobába. A doktornő arca most is vidám, a másikén talán meglepettséget láthatsz.
-Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült döntenie, Ms Skatfield - állítja a nő, de az arcáról örömöt egyáltalán nem tudsz leolvasni. Átveszi a mappát, és ellenőrzi az aláírásodat, aztán hóna alá csapja az iratokat.
-Gratulálok, Ms Skatfield, ezennel hivatalosan is Osborn Angyalai közé tartozik, remélem, nagyra értékeli ezt a megtiszteltetést. Ahogy olvashatta, ön gyakorlatilag az Egyesült Államok tulajdonát képezi mostantól, és mi szeretünk vigyázni a tulajdonunkra. Megelőlegezve a bizalmat aziránt, hogy alá fogja írni a papírokat, már beültettünk a testébe a távolról irnyítható, apró komputert, amiről a harmadik oldalon olvashatott
Beszéd közben elővesz egy telefonhoz hasonló eszközt, és megnyom rajta egy gombot.
-Ennek segítségével megfigyelhetjük magát, akárhová megy, akárkivel beszél, és megállíthatjuk, akármire készül. Csak formaságként mondom el, hiszen a szerződésben benne volt: mostantól kezdve aktív a szerkezet.
Eközben a doktornő egy ruhásszekrényt nyit ki, és a benne lévő ruhákat az ágyra teszi.
-Most öltözzön fel, azonnal átszállítjuk a központba, ahol egy teljeskörű eligazításon vesz majd részt - utasít a nő, miközben a doktornő bíztatóan mosolyog rád.
-Igyekeztünk kényelmes és divatos darabokat beszerezni. Biztosan tetszeni fog - bólogat lelkesen a idősebb hölgy.
-Ha kérdése van, út közben felteheti majd. A folyosón várjuk magát - teszi még hozzá a másik nő, majd távozik a szobából, és a doktornő is követi, hogy egyedül öltözhess át.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia on Hétf. 10 Szept. 2018, 17:29

Phobia/Atya


Ki kell jutni, mert ki kell jutni. Nem azért erősödtem meg, lettem a vezér, és vettem át az uralmat eme test felett, hogy aztán egy cipődobozban töltsem az életem hátralévő éveit. Én életek kioltására születtem, a gyilkolás a lételemem, ez bizonyítsa hogy én vagyok én, és nekem ez elég.
Tehát ki kell jutni, hogy a pengéimmel darabokra szaggathassak mindenkit, hogy aztán a vérükben fürödhessek, ehhez pedig minden eszközt bevetek, ha kell. Például hallgatok arra a vénember Atyára, aki megállás nélkül csak okoskodik, miszerint írjam alá a papírokat ahelyett, hogy véres mosolyra fakasszam miss kevélyt, majd a saját beleivel kössem fel a vigyori dokinőt. Pedig az sokkal szórakoztatóbbnak tűnik, de ha Atyának igaza van, akkor csak beállok a barmok csapatába, egy ideig jópofizok, majd a megfelelő időben, nos...kivégzem az egész bagázst, talán még az elnökbácsit is, majd megpattanok.
Egyszerűnek tűnik, és a kijutáshoz nem is kell tennem semmit. Ezüst tálcán kínálja nekem a kulcsot az állambácsi, mert azt hiszi, hogy csak egy korcs vagyok, akit meg lehet szelidíteni.
~ Meglátjuk, ki nevet a végén. ~

A gombocska pesztrálása után szinte azonnal felbukkan a kis párocska, akiket ezzel sikerült is egy kicsit meglepnem. Kivéve persze a dokinőt, de ő hibbant, szóval nem ő nem ér.
A folyon mosolygó, életvidám ügynökcsajszi elkezdi a szokásos magyarázgatását, ami már az első perctől untat. De nagyon. Csak vigyenek ki innen, és essünk túl a melón, a többi nem érdekel.
Már emelném is a kezem a kamuásítás takarásához, mikor az ügynökcsaj valami olyat mond és tesz, amire nem is számítottam. Nem is kicsit lep meg vele, a kezem is megáll félúton.
- Szuuuuuuuuuper, mindig is akartam egy saját nyomkövető bizgentyűt. Főleg a robbanósak a kedvenceim. - mondom szórakozottan, egy kis nevetéssel megfűszerezve, még ha nem is tetszik a hír annyira. Sőt, semennyire se tetszik, hisz hogyan nyírjam ki a teljes bandát, ha egy gombnyomással megölhetnek? Hmm...talán ha levágnám a karját, akkor nem tudja megnyomni azt a gombot.
A további szövegelést csak fél füllel hallgatom, néha vetek egy gyilkos pillantást a dokinőre, csak hogy egy kis örömöm legyen. Miután kipakolják a ruhákat, majd elmennek, minden jókedv elszáll.
- Tudod, ha lenne külön tested, most ezért tuti, hogy megölnélek. - közlöm hidegen Atyának, azzal se törődve, hogy valami nyomoronc lehallgat - Alapból megtettem volna, előbb vagy utóbb, de most ezért biztosan megölnélek. Mármint a részt, hogy....EGY KIB@SZOTT NYOMKÖVETŐT DUGTAK FEL, VALAHOGY ELFELEJTETTED MONDANI!!! - szinte már üvöltök, és most igazán kinyírnák valakit, ha nem lenne bennem nyomkövető ketyere. Pláne olyan, amivel kiüthetnek/megölhetnek egyetlen gombnyomással.
~ Benne volt a szerződésben, de most nem ez a lényeg. ~ kezdi az okoskodó magyarázatát ~ A lényeg az, hogy kijutottunk. Véleményem szerint bármi jobb, mint a babaház, valamint gondolj csak bele. Egy hozzád hasonló, elvetemült bűnözőkből álló csapatot bizonyos eséllyel piszkos munkák elvégzésére használ az elnök. A piszkos munka neked pedig a specialitásod. ~ magyarázza, közben én valami egyszerűbb ruházatot keresek magamnak, már ha széles a választék.
- Fogd meg a "bizonyos esélyeidet", meg a véleményedet, és dugd fel jó mélyre, barátocskám. - mondom öltözés közben, majd felnevetek - Várjál, hiszen azt te nem is tudod megtenni! Tudod miért? Mert ez az én testem. Ezt ne feledd, barátocskám. - a hangnemem a végére sötétté válik, majd egyszerűen figyelmen kívül hagyom minden pampogását.
Átöltözés után ismét megnyomogatom a nővérhívót, és ha megjelennek, akkor el is kezdődhet a nem buli.
- Hölgyeim, indulhatunk?

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 381
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 18 Szept. 2018, 00:04Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Az ott levők


Helyi Idő: Amikor éppen zajlik a játék/kaland
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban)
Résztvevők: Aki éppen ott van
Egyéb információk:
Nincs.


Bárhol és bármikor legyenek is az időben, valami történt ismét vele. Az idővel. 2029. szeptember 11-n egy perccel 7 óra előtt Kang, a Hódító teste összeállt a SHIELD bázisán. Ez pedig az összes létező idővonalra, múltra, jövőre és jelenre is hatással volt. A visszatérte, összeolvadása végén egy hatalmas, fényes robbanás indult ki a férfiból az univerzum minden irányába és minden időbe.

Szerte a világon és az univerzumban hófehér fény volt, amit látott mindenki és okozott pánik hangulatot. Először csak távolban éles fény látszott, ami pillanatról pillanatra nagyobbnak tűnt és hatalmas sebességgel közeledett a minden és mindenki irányába…

Az egész először csak fénysebességgel terjedt, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Így lényegében senkinek volt ideje kitérni előle.

És el is elért mindenkit…

A legfurcsább talán az volt, hogy nem az, hogy nem látott senki semmit, lényegében megvakultak, hanem az, hogy éltek. A fény lökéshulláma mindenkit letarolt a földhöz vágott, mindenki esett, vagy a földre, vagy éppen más emberekre. A hőmérséklet nem változott, kellemes, finom bizsergés volt csak érezhető, mint amikor elzsibbad valamijük.

Értetlenkedő kiáltásokat lehetett hallani mindenfelől – ha olyan helyen vannak, ahol mások is vannak – a tömegben és persze azt riadtan, hogy megvakultak, nem láttak… mindenki csak a fehérséget látta, akkor is, ha lehunyta a szemét, amennyire hallani lehetett mindenki más is, még a vakok is. A vakság mellett a dolog jó oldala az volt, hogy éltek.

Jó pár percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a látásuk kezdjen visszatérni. Először a fehérségben foltokat lehetett látni, majd minden sötétedni kezdett és már alakzatokat is kivehettek. Nagyjából tíz perc után állt vissza mindenki látása az eredetire.

Azonban a világban semmilyen változást nem lehetett látni, de az a vakító fehér fény eltűnt…


Most kivételesen nincs az, hogy a KM elhalaszthatná ezt, mert ez minden idősíkra kihat. Szóval erre is tessék reagálni és elnézést a meséléstől.
Ahol csak játékosok vannak ott meg értelemszerűen megtörtént mindez és utána haladhat utána a játék tovább.
Természetesen azt senki sem tudja, hogy mi okozta mindezt, majd az event végén mindenki, aki nincs ott, azok is megtudják. Addig csak egy ismeretlen esemény ez.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 18 Szept. 2018, 14:12

Az ajtó ismét kinyílik, és ezúttal már csak int neked a doktornő, hogy kövesd őt a folyosóra, hiszen már felöltöztél, megkaptad az orvosi kezelésedet, aláírtál mindent: készen állsz rá, hogy új életet kezdj. Ahogy elindulsz kifelé a szobából, a hátad mögül éles fényt érzékelsz, az ablak felől látod a jelenséget, mielőtt teljesen elvakítana. (Lásd a feljebbi hozzászólást a korszakkalandból!)
Miután eltűnik a fényesség, visszanyered a látásodat, és a földről is fel tudsz tápászkodni. Melletted láthatod, hogy a kormányügynök (ahogy mostanra már rájöhettél) is épp a szoknyáját porolja le, és ideges tekinteteket küld a folyosón lévő többi ember felé. Láthatóan nincs minden az irányítása alatt, és nem ehhez szokott. A doktornő is a épp a padlóról kászálódik fel, de az arcán most is töretlen a mosoly
-Nincs miért aggódni, kedvesem, bizonyára csak egy napkitörés - jegyzi meg a doktornő, és végén még el is kuncogja magát bíztatóan.
-Kövessen, Ms Skatfield! - Adja ki az utasítást a másik, és elindul a folyosón idegesen.
Az ajtón túl egyszerű kórházi folyosóra értél, egy-egy ápoló téblábol, eléggé zavartak az iménti jelenségtől, de nem pánikolnak. Ha követed a vezetődet, hamar elérsz egy lépcsőházig, ahol a nő már szedi is a lábát lefelé. Út közben a folyosón elmentél ugyan egy lift mellett, de úgy tűnik, nem azt preferálja a nő.
Ha továbbra is szófogadóan vele tartasz, akkor végül kiérsz az épület parkolójába. Itt eléd tárul a látkép, amint már a fenti ablakodból is megcsodálhattál: sivatag, ameddig a szem ellát, előtte pedig kerítés és fegyveres őrök. A kormányügynök egy fekete mikrobusz felé indul, egyedi darabnak tűnik, megerősített elemekkel, páncélozott borítással, még a kerekei is speciálisan vannak kialakítva, hogy ne kaphassanak defektet. A mikrobusz körül négy fegyveres őr várakozik. Mindegyikükön a különleges egység öltözése van, golyóálló mellény, sisak, arcot takaró maszk, és számos kézifegyver.
-Ha lesz szíves, Ms Skatfield, szálljon be hátra - mondja az ügynök, a fegyveresek pedig kinyitják a mikrobusz hátulját. Odabent a busz két oldalán padokat látsz.
A doktornő nem kísér már tovább, megállt az épület ajtajában, onnan mosolyog feléd, és integet.
-Mulass jól az új barátaiddal, kedveském!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2713
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Phobia on Szer. 19 Szept. 2018, 21:34

Phobia / Atya


Szóval ez a nagy helyzet. Osborn elnökúr kicseszett angyalainak tagja lettem, de már a névtől is okádnom kell. Angyalok, a név igencsak ellentmondó, mikor hozzám hasonló gyilkosokat vesznek fel, de ők tudják. Gondolom azt hiszik, hogy majd mintapolgárt, vagy valami jókislányt faragnak belőlem, holott az egyetlen oka, ami miatt nem fogom lemészárolni a komplett csapatot, az a tetves kis ketyere a testemben. Nem épp kedvemre való szituáció, az már biztos, de sajnos nincs mit tenni. Ahogy az öreg is mondta, legalább a cipősdobozból kijutottam. De mi értelme cellákból kiverekedni magamat, ha úgyis csak egy nagyobb cellába jutok?
Akárhogy is, a papírkákat már aláírtam, szóval nincs mit tenni. Osborn Agyalai...yee! Csak remélhetem, hogy tényleg mocskos melókra alkalmaznak majd, ahol majd szabadjára ereszthetem a művészetemet.
Immár felöltözve, minden baromságot letudva lépek ki a teremből, hogy elkezdhessem eme kalandos életet.
- Tyű, mi robbant fel? - kérdezem a hirtelen jövő, vakító villanás után, amit egy jóízű nevetéssel is megtoldok. - Végre valami izgalmas, és nem, nem téged kérdeztelek, dr. Vigyori. - teszem hozzá, mert a dokinő folytonos vigyorgása már annyira, de annyira felhúz, hogy legszívesebben elmetszeném a torkát, és megfürödnék a vérében. Vagyis ezt tenném, ha nem lenne bomba a nyakamban, és ha a kibelezése nem avatkozna bele a szabadságom elnyerésébe.
A kifeleút viszonylag monoton, dögunalmas, még az ápolók haláltusájának elképzelése se nagyon dob fel, mert sajnos azt nem lehet. Az ügynökcsaj lépcsős manővere, melyben elkerüli a liftet viszont mosolyt csal az arcomra.
- Egyszer megöltem egy kormányügynökfélét egy liftben...Ah, szép idők, mintha csak tegnap lett volna. - jegyzem meg mosolyogva, miközben a legyilkoltak tekintetei felvillannak előttem. Szép emlékek, bizony.
A lejutás után egy gyönyörű mikrobusznál kötünk ki, aminek a felszereltsége igencsak meglep. Mintha arra számítanának, hogy valaki megtámad minket a SIVATAG KELLŐS KÖZEPÉN. Főleg pont értem, ugyan már. Talán már a maffiózók is letettek arról, hogy kicsináljanak minket, bár ez csak NYC-ben derülhet ki.
- Köszönöm doktornő. Hosszú, és eredményes szívrohamot kívánok önnek. - búcsúzom el attól az idegesítő némbertől, majd be a minibuszba. Innentől pedig csak a hosszú, dögunalmas, dögmeleg út várhat majd rám, amit egy adag, fegyveres gorilla társaságában kell eltöltenem.
Szóóóóóóval, miért ne üthetném el az időt egy kis beszélgetéssel, már ha az ügynökcsajszi is jön. A gorillákkal inkább nem beszélnék, azok unalmasak.
- Mr. Smith, volna pár kérdésem. Találkozunk majd az elnökkel? Vannak más gyilkosok is a csapatban? Mert jól esne egy rokonlélek társasága. Van valami ruhaelőírás? Csak mert nem szeretnék színes szuperruhát, se animáltat. Maga hány embert ölt meg? És a legfontosabb kérdés: - ennél a pontnál komolyra fordítanám a hangsúlyt, mélyen az ügynökcsajszi szemébe nézve - Miért épp rám esett a választás? Nem mintha panaszkodnék, csak érdekelne, hogy az a sok mutáns bűnöző közül miért épp rám esett a választás?

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 381
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Mojave-sivatag

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.