Éden

5 / 22 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Szer. 07 Jún. 2017, 21:12


Damien

Morgana megjegyzésére ügyet se vetek, de egy másik kis féreg szövegelése már kezd kihozni a béketűrésemből. Sőt! Egyenesen feldühít, és ha nem lenne megtiltva, már rég kibeleztem volna.
- A hozzád hasonló kis csúszómászók idegesítenek a legjobban, szóval pofád befogod. Azt hiszed ezzel megrémítesz? Egy kígyó árnyéka is jobb nálad kisanyám. - közlöm szín tiszta megvetéssel, igaz, a dühömet nehezen tudom visszatartani. Azonban mégis megbírkózom vele végül, elvégre a Mester mindent lát és hall. Jól fog jönni a haragom egy gyilkolási parancs esetén.
A továbbiakban igyekszem ügyet se vetni a többiek pofajártatására, mert ha folytatom a vitázást, végleg elszakadhat a cérna. Inkább Castorra figyelek, aki végre érdekes tényeket közöl. A szív egy gyengepont, ezt nem árt észben tartanom. Így legalább tudom, hova kell majd célozni.
Castor viselkedése némiképp meglep, mivel első ránézésre valami komoly palinak tűnt, most azonban látszik a mérhetetlen egója. Pff, méghogy jóképű, még ha belül is nő lennék, akkor se érdekelne. Azt meg hogy zseni nem nagyon hiszem, de a páncélok láttán azonban már meggondolom magam. Tehát ezért fémműves, értem.

_________________
Éden - Page 5 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Szer. 07 Jún. 2017, 21:15


Malik


A nevetése végeztével Malik dögkeselyű módjára kezdi figyelni a társaságot. Sejti, hogy ezek előbb vagy utóbb egymás torkának esnek, vagy az emberkorcsságukból adódóan megdöglenek odakinn. Malik érdekes módon étvágygerjesztőnek találja a holttestük gondolatát, ahogy ott fekszenek véresen, élettelenül. Még az is megfordul a fejében, hogy ha esetleg tényleg megdöglenek, akkor majd megkóstolja a húsukat.
Még ha esetleg hozzá is szólnának, csak egyszerűen rájukvicsorog, figyelmét pedig inkább a Tanítóra fókuszálja. A halálmódok hallatán kissé összezavarodik, leginkább a napfényes részt nem érti. Ha olyan veszéllyes, akkor miért nem vadásznak csak éjszaka? Vagy miért nem mozognak az árnyékokban? Zavaró, de a mutatott szerkezeten látható fémruhák csak bonyolítják a dolgot. Malik nem tudja elképzelni magát egy olyan cuccban.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Csüt. 08 Jún. 2017, 02:07

Morgana, at Árny Szülöttje

Tekintetem a többieken végig siklik. Cain bólint felém, majd intéz pár szót Dami és Malik felé, aztán még Lillith is becsatlakozik ami talán még jobban meg lep. Szavai hallatán lehajtom a fejem. Egyet kell vele értenem, főleg, amikor Damien képtelen elhallgatni és bár nem hozzám szól, úgy állok, hogy háttal legyek Daminak. Lassan elrakom a kulacsot a zsebemve, egy laza mozdulattal. Nem reagálok azonnal, így Castor belefog, de mikor azt említi megint, hogy a Mester hallgat és figyel minket, már más felé mennek gondolataim.
˜ Mester... nem tudom hallasz e... ˜ lehunyva szemeim állok, miközben Castor beszél ˜... Tudom nem én vagyok az a gyermek, ki teljesen elfogadja a helyzetet, de oly sok a kérdés, oly kevés a válasz, ami még nyomaszt. Azonban, most kérlek engedd meg, hogy akaratod ellen cselekedhessek, mielőtt testvérem végleg olyan károkat teremt a család eme kis csapatában, ami még jobban széthúz minket, így taszítva el teljesen a békétől, melyet testvéreim közt kéne meglelnem és bánthassam fizikailag, mert a szó már nem elég. Nem fogok benne nagy kárt okozni, ha engeded, ígérem... Mester ˜ gondolataim is átjárja az elemi düh, mely tehetetlenségemből is fakad jelenleg.
Lassan emelem fel a fejem és nyitom ki a szemeimet, de most csak résnyire nyílt szemeimben, csak két vékony függőleges csíkként láthatók szemeim. Hirtelen fordulok meg Castor beszéde közben, majd rugaszkodok el teljes erővel Damien irányába. Ha Atyánk engedi, akkor minden figyelmeztetés nélkül ahogy Damien előtt termek lendületem is belevíve teljes erőből ököllel törlöm képen, majd fékezem le magam figyelve, hogy hol ér talajt. Ha nem engedi meg a Mester, akkor szemtől szembe állok meg Damiennel, s kezem csak a torkára szorul.
Ha megüthetem, ha nem, belekezdek eléggé keményebb vicsorgó hangnembe, nem érdekelve, hogy Castort mennyire szakítom meg, vagy kis és mennyire figyel vagy sem.
-Mégis mit képzelsz magadról?! Ki vagy te?! Valami különb lény?! NEM! A TESTVÉRÜNK VAGY! Egy vámpír ugyan úgy, mint MI! – egyre jobban elural a düh ahogy beszélek - Vagy megszokod, vagy én leszek az, aki kikönyörögni a Mestertől, hogy kivághassalak a napra, hogy ne bomlaszd a családot! – vicsorgom nem épp túl kedvesen, de erősen érezhető, hogy még mindig nem engedtem el teljesen a kontrolt a dühöm felett - HA feltudod fogni azzal a CSÖKÖTT kis agyaddal, HA NEM. De se TE se MALIK nem vagytok különbek nálunk, és HA még mindig ÍGY gondoljátok akkor még kevesebbek is! – majd a többiek felé mutatok.
– Most már egy család vagyunk, ha tetszik, ha nem, még akkor is ha nem indult ez az egész kicsit se zökkenő mentesen. És akármit mesélsz be magadnak, Cain az akit ha kell vezérnek elfogad jó eséllyel mindenki és nem téged Damien vagy Malikot. Ha ez nem tetszik könyörögjetek a Mesternek, hogy máshol legyetek, de az alapján amit Castor mondott nincs rá esélyetek. Úgy hogy ideje lesz abbahagynotok, mielőtt a Mester nem állít le titeket... – ezzel hagyom ott a duót nyugodt léptekkel haladva vissza a többiekhez, persze számítva valami visszavágásra, de ha az fizikai, akkor csak igyekszem kitérni, azonban ha semmi, akkor Castor felé ballagok.
-Bocs... csak kisebb testvér nevelés volt... – jegyzem meg úgy, mintha szinte semmi se történt volna – hmmm... Jóképű... talán belefér... zseni? háááát... - majd a Tabletre pillantok - ... de mi lenne ha fekete alapon láng mintás lenne, mint egy Hot-Rod... szerintem egy kocsi látszólag festett ablakokkal, amit akár magam is összerakok, átalakítok, ha kapok hozzá cuccokat kevésbé feltűnő, plusz megfelelő szűrős ablakok hogy ne porladjunk el benne... esetleg, ha nappali furikázásra kerülne sor. – kicsit elgondolkozóbb képet vágok - Bár nem vagyok tudós, de nem lehetne valami vékony anyag ami vékonyan a bőrre mehetne és úgy védene meg, és nem néznénk ki úgy, mint egy adag bádog figura? – pillantok Castor, majd Celeste felé. – Csak egy kérdés valami rövidtávú megoldásnak, én ehhez hót hülye vagyok, elvileg ti vagytok a zsenik. – teszem hozzá.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 708
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 21
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Csüt. 08 Jún. 2017, 21:17


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:
-


Az addig oké, hogy semelyikünk sem barátkozott nagyon de azért ez már kint volt a csendesesen nem komáljuk egymást kategóriából bőven. Főképpen Damien volt az aki nagyon gyűlölt mindegyikünket mert, hogy nem vagyunk odáig meg vissza mindenért rögtön de nem hittem volna, hogy ennyire kifordul minden abból, hogy nem akarnak az órán lenni. Castor is szóvá teszi, mondjuk ő is távol áll a repeséstől miközben elmondja, hogy csak azért mert nem tudok, eh, ha még csak nem tudnánk de nem is akarunk együtt dolgozni az nem számít mert akkor a Mester csak a hecc kedvéért is össze fog rakni minket. Minden teljesen levan itt sikolva az útról. Ha valakik utálják egymást azok nem fognak varázslatosan össze szokni! A gondolatától is már fel tudna állni a szőr a hátamon mikor az eszembe jut, hogy ezekkel vagyok egy kalap alá véve meg csapatba. Lilith az egyetlen normális ezek között! Ő legalább nem veszekedik feleslegesen a többivel, és ő is látja legalább, hogy felesleges a pofajártatás is hiszen úgy is csak ugyan azokat a köröket fogják futni! Akkor meg igazán lenyelhetnék a szavaikat és túllehetnénk az órán. Nekem sincsen több kedvem itt lenni már mint nekik van.
A mester mindent lát meg hall? Akkor miért nem szólt még rá a többiekre, hogy így tépik egymást. Oké, hogy nem kell szeretni egymást de azért még is csak... Azok a szavak, hogy csak addig mehet amíg szórakoztatónak tartja jobban aggaszt mint, hogy az dög visít mint egy hiéna. Még is mi ilyen rohadt vicces? Nem hallok semmi vicceset se ebben az egészbe ami itt lejátszódik.
Mint két tudós persze egymásra találnak. Celeste meg a tanár. Fúú a többiek erős jellemek lettek, vá, biztos azért mert veszekednek egymással, de hogy a dög mitől lett erős jellem...ja hogy mert mindegyik fortyog a dühtől és majd ez jó lesz a felszínen. Még is miért jó dühtől fortyogó em. mármint vámpírokat felküldeni a felszínre? Mészárosokat akar csinálni belőlünk vagy micsodát? Így ventillál ő is, aztán meg előhúzza a tábla gépét és azt nyomkodja, de legalább végre elkezdődik az óra fojtatása mondhatni és jönnek a gyengéink és erősségeink. Sok új nincsen benne, inkább specifikálás mintsem újdonságok ezek. Miután a végére ér a beszédének meg is fordítja a tabletét amin mint egy manöken raktár néz ki, tele van robotokkal. "Briliáns", aha, mert csinált teljes testet fedő páncélokat? Még is minek kellenek nekünk harci felszerelés szintű páncél? Háborút vívunk vagy mi van? Őszintén ha csak a napfény a komoly gond akkor igazán mászkálhatunk napnyugta után és a kelte előtt mint egy normálisan gondolkozó lény vagy valami ulta faktoros naptej. A pácélból ítélve kétlem, hogy a ruhán át is hamvasztana minket a napfény szóval ezt még egy overál is megoldaná, és ugyan olyan gagyin nézne ki. Egy elfojtott Pff-t ki is csúszik ahogy átfut a gondolat, hogy zseninek hívja magát amikor egy overál is.. megtenné. Ő meg itt robot legózik mint valami szaki.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 09 Jún. 2017, 17:00

Húsz perce tart az első eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Castor büszke mosolya hamar lelohad, amikor meghallja a többségében negatív hozzászólásokat a Gyermekektől.

Éden - Page 5 01137 – Uhh, még egy ilyen savanyú brigádot, de komolyan! Tudom, nem könnyű, de legalább próbáljatok valami pozitív célt találni magatoknak, mert higgyétek el, Édennél jobb esélyetek jelen pillanatban nincs. A páncélok meg nyilván nem nappali bevetésre valók, sőt egyelőre semmilyen bevetésre sem. Amíg az ellenségeink túlerőben vannak odafent, maradunk az évszázadok óta működő taktikánál, azaz megbújunk a sötétben, és csak akkor fedjük fel magunkat a halandók előtt, ha feltétlenül muszáj. Nem, a páncélok majd akkor kellenek, amikor végre átvehetjük az uralmat a felszín felett is, és nem kell többé bujkálnunk. Akkor majd megvédenek minket a napfénytől, hogy bármikor szabadon mozoghassunk. Meh, én pedig még azt hittem, lenyűgözlek majd titeket… Ha tudnátok, hogy akár csak egyetlenegy elkészítése mennyire kifinomult, aprólékos odafigyelést és vámpírfeletti energiát igényelt… Ezek így tökéletesek, ahogy vannak. Gyöngyöt a disznók elé…

A férfi mérgelődve teszi el a táblagépét, majd nagyot húz az üvegéből, amelyből így ki is fogy az életadó nedű.

Éden - Page 5 01137 – Pompás. Cassandra, ha nem lesznek emberek, lesznek állatok. Az ő vérük is megteszi, még ha nem is olyan ízletes. Ha pedig állatok sem lesznek, az elzárt laborkörzetekben dolgozó genetikusaink már gondoskodtak az utánpótlásról. Nem kell aggódni, van még idelent pár hozzám hasonlóan nagy koponya, még ha nem is olyan nagyok, mint én, és minden eshetőségre jó előre felkészültek. A mesterséges vérelőállítás nem probléma. Viszont az állandó civakodásotoktól megfájdul a fejem… annak ellenére, hogy a mi fajunknál elvileg képtelenség a fejfájás, de ti ezt is elértétek! Celeste, kösz, hogy legalább te hajlandó lennél velem dolgozni, már ez is valami. Mintha egy robottal beszélnék, de oda se neki, nekem még ezzel együtt is szimpi vagy. Kémiai reakciókkal visszafordítható folyamat… Kérlek, ilyenre viszont ne is gondolj! A Mester nem kedveli az efféle gondolatmeneteket! Egy másik Tanító, Lucretia is folytatott ilyen irányú kísérleteket, és a legkevésbé sem volt a Mester ínyére…

Amikor már teljesen kicsúszik az irányítás Castor kezéből, és Morgana már aktívan nekimenne Damiennek, hirtelen éles, sárgás fényben villan fel Castor szeme, és a farkánál fogva ragadja meg Morganát, majd teljes erőből nekihajítja a terem falának.

Éden - Page 5 01137 – NEM!

A Gyermekek egész teste megremeg, ahogy mind felismerik a mély, teljes elméjüket beborító, szigorú hangot Castorból: Drakula vette át az irányítást a férfi felett.

Éden - Page 5 01137 – Soha nem fogom engedélyezni, hogy ártsatok egymásnak. Tetszik vagy sem, egy család vagytok. Veszekedhettek, szidhatjátok és gyűlölhetitek egymást, de NEM emelhettek kezet egymásra, és NEM használhatjátok a képességeiteket egymáson az engedélyem nélkül! EZ NEM VITA TÁRGYA!

Ezzel a Castor testét uraló Drakula Morganához lép, és felsegíti őt, majd lágyan, szeretetteljesen átöleli.

Éden - Page 5 01137 – Tudom, hogy csak az engedélyem kérted, de még a gondolatát is száműzni akartam belőled annak, hogy bántsd bármelyik testvéredet is. Megérted, leányom? De az üzeneted eljutott hozzám, és nagyra értékelem. Sokat nőttél a szememben, hiszen érzem, hogy végre elkezdtél családként gondolni ránk.

Ezt követően visszafordul a többiekhez, és a beszéde közben lassú léptekkel halad Cassandra felé.

Éden - Page 5 01137 – Ugyanúgy szeretem minden gyermekemet, ahogy benneteket is. Csakis egymásra számíthatunk, ha el akarjuk hódítani a felszínt a szánalmas, egymást gyilkoló halandóktól. A képességeitek bámulatosak, ám együttes erővel még bámulatosabbak lehetnének. Még Gyermekek vagytok, tanulnotok kell, ezért jóval elnézőbb vagyok veletek… csakhogy az én türelmem is véges. Ha mindezt nem értitek meg, nem fogadjátok el, és továbbra is ellenálltok nekem, akkor egyszerűen átmosom a fejeteket, az emlékeiteket, az érzelmeiteket. Újra… és újra… és újra… amíg nem marad más belőletek, mint vegetáló korcsok, akik csakis az én irányításom alatt tudnak egyáltalán mozogni. Nyilvánvalóan ez nem lenne ideális egyik félnek sem, nemde?

Ekkor ér oda épp Cassandra mögé, és hirtelen hátulról megragadja két kézzel „leánya” fejét, csaknem összeroppantva azt. Telepatikus üzenetet küld, csak neki.

Éden - Page 5 01137 – Izgalmas kis játék, ahogy próbálsz ellenállni és szövetkezni ellenem, szórakoztat. Az iménti kis telepatikus üzenetedet természetesen blokkoltam Castor felé, és ha úgy látom jónak, Cainnel is megszakítom majd ezt a kapcsolatodat. Nézd…

Ezzel Cassandra fejében felvillan egy kép… Egy szőke férfi, nyíllal és íjjal… A férfi láthatóan borzalmas, halálközeli állapotban van, több sebből vérzik, és az arcáról rettegés olvasható le.

Éden - Page 5 Clint10

A Mester még azt is megengedi, hogy Cassandra emlékei közül beugorjon neki a keresztneve… Clint… illetve az, hogy erős, romantikus érzéseket tápláltak egymás iránt. Ennél több információ nem juthat eszébe Cassandrának róla, de ennyi is bőven elég, hogy ha valóban szerette, aggódjon a férfiért.

Éden - Page 5 01137 – Aki kedves hozzám, ahhoz én is kedves vagyok. Ennél akár többre is emlékezhetsz majd róla, amennyiben a kedvemben jársz, sőt talán még találkozhattok is… vagy meg is ölhetem. Légy hát belátóbb, leányom, és viselkedj családtaghoz méltó módon.

Ezzel Castor/Drakula elengedi Cassandrát, majd elhagyja a férfi testét. Castor megdörzsöli a homlokát, majd körbenéz.

Éden - Page 5 01137 – Hogy mi…? Ó… Ó, a Mester, igaz? Rosszalkodtatok, mi? Hajh… Akkor… talán most rátok is férne egy kis pihenés és gondolkodás, jól sejtem?

_________________
Éden - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3465
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 10 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Castor egyre kevésbé tűnt boldognak, ahogyan a válaszokat kapta, páran még mindig egymással vitatkoztak. Ezzel gyönyörűen alátámasztják Cain szavait. Én meg közben próbáltam a telepatikus üzenetet elküldeni Castornak, de egyelőre semmi jelét nem mutatta annak, hogy megkapta volna. Lehet, hogy ő is úgy volt, mint Cain, hogy remekül tudja leplezni ezt? Még az is elképzelhető volt. Úgy tűnt, hogy Morgana már igencsak kiakadt Damien-re, amit megértek, ha figyeltem volna arra a véglényre, akkor lehet, hogy hasonló helyzetben lettem volna, milyen jó, hogy teljes mértékben ignoráltam. Csak akkor kaptam arra a fejem, amikor Castor hirtelen megmozdult és falhoz csapta Morgana-t. Itt ösztönösen pattantam fel az ülésből. Szép, azt, aki totálisan semmibe veszi a társaságot az nem kap büntetést, aki össze akarja fogni az igen. Nevetséges! Szóval meg akarta ütni és még az engedélyt is kérte, kár, hogy nem jött össze. És kapjuk is a fejmosást, kit érdekelt? Akkor mossa át, mert ellen fogok állni, mindig is. Valószínűleg hacsak nem genetikailag teszi meg az átírást, akkor mindig ellenállok. A gondolatom alig ért végig, amikor a fejem már két kéz között volt. Még saját magam számára is meglepő volt, hogy nem is próbáltam odakapni, védekezni, csak vártam, hogy megtegye.
- Roppantsd össze, mire vársz? – kérdeztem halkam magam elé teljesen színtelenül.
A legkisebb reakciót sem váltotta ki belőlem az, hogy megtudna ölni. Ha nemszórakoztat, akkor is ezt fogom csinálni. Kimondani neki nem tudtam telepatikusan sem, de ha olvasta a gondolataimat, akkor pontosan tudta, hogy mire gondolok. Ez is egyfajta kommunikáció, csak elgondolom, amit nem mondhatok ki, ő úgyis tudja. Már legalább tudtam, hogy miért nem felelt Castor. A szavai után elégedett, gúnyos mosoly jelent meg az ajkaimon, megállítja, ami veszélyes és azt, akitől tart. Nocsak, nocsak, sikerült a gyenge pontjára rátalálnom és tényleg úgy volt, ahogyan akartam üzenni Castornak.
- Tehát ráhibáztam, mindennel – mondtam ki gúnyosan direkt hangosan.
Itt elakadt a hangom, ahogyan egy kép villant az elmémbe. Elsőre teljesen ismeretlen volt, de tudtam, hogy a múltam része különben miért mutatná? Pocsék állapotban volt, talán még haldoklott is. Kellett volna ér… ebben a másodpercben ismertem meg. Clint! Igen, kellett, hogy érdekeljen, az érzés, hogy szerelmes vagyok belé szinte gyomron vágott és láthatóan remegtem meg, hallhatóan nyögtem fel. Noha nem tudtam róla többet csak azt, hogy szeretem végtelen aggodalom és félelem tört rám amiatt, hogy mi lehet vele. Ha tudtam volna lélegezni és dobogott volna a szívem, akkor azt hiszem, hogy majd kiugrott volna a szívem a félelemtől a helyéből és fulladoztam volna a kétségbeesés miatt.
- Rohadt féreg! – próbáltam kipréselni magamból.
Most vagy utánam jött, vagy én jöttem utána, vagy esetleg egyszerre kaptak el minket. A gondolatomban legalább jó fél percig mindenfélének elhordtam ebben a pillanatban Draculát, egy utolsó féregtől kezdve részletesen elemezve, hogy miként ölném meg, de egyiket sem tűrte volna el a nyomdapatron. Nagyon reméltem, hogy ezt is látta. A kezeim ökölbe szorultak, ha valaki szemben állt velem, akkor láthatta azt az elemi gyűlöletet és megvetést, a haragot a lángoló zöld szemeiben, ami semmiség volt ahhoz képest, ami a két véglény irányába intéztem eddig.
~ És a nem hiszek neked? ~ kérdeztem. ~ Eddig minden szavad hazugság volt amióta idekerültünk. Mi van, ha Clint nincs is itt és ez csak egy korábbi emlékem és nem az igazság. Én nem vagyok olyan ostoba és s*ggnyaló, mint a többiek! Engem nem lehet ilyen könnyedén átverni Mester! Látni akarom és tudni, hogy biztonságban van, utána hajlandó vagyok eljátszani a szerepet, amit kiszabtál rám, ha nem, akkor máris átmoshatod az elmémet és emlékeimet, de abban biztos vagyok, hogy minden egyes alkalommal ide fogunk jutni! ~
Féltettem Clintet, mi van ha igaz, amit mond? Ha emiatt öli meg, akkor örökké mardosna a bűntudat. Amint elengedte a fejemet megtántorodtam és térde estem, ha képes voltam arra így élőholtként, hogy sírjak, akkor néhány könnycsepp, vagy vércsepp csorog végig az arcomon. Dühösen, tehetetlenül csaptam teljes erőmből a földre.
- Clint! – mondtam magam elé. – Clint… Clint… CLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINT!
- Ki az a Clint? – kérdezte Cain.
- A férfi, akit szeretek… a Mesternél van és haldoklik…


felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Castor egyre kevésbé tűnt boldognak, ahogyan a válaszokat kapta, páran még mindig egymással vitatkoztak. Ezzel gyönyörűen alátámasztják Cain szavait. Én meg közben próbáltam a telepatikus üzenetet elküldeni Castornak, de egyelőre semmi jelét nem mutatta annak, hogy megkapta volna. Lehet, hogy ő is úgy volt, mint Cain, hogy remekül tudja leplezni ezt? Még az is elképzelhető volt. Úgy tűnt, hogy Morgana már igencsak kiakadt Damien-re, amit megértek, ha figyeltem volna arra a véglényre, akkor lehet, hogy hasonló helyzetben lettem volna, milyen jó, hogy teljes mértékben ignoráltam. Csak akkor kaptam arra a fejem, amikor Castor hirtelen megmozdult és falhoz csapta Morgana-t. Itt ösztönösen pattantam fel az ülésből. Szép, azt, aki totálisan semmibe veszi a társaságot az nem kap büntetést, aki össze akarja fogni az igen. Nevetséges! Szóval meg akarta ütni és még az engedélyt is kérte, kár, hogy nem jött össze. És kapjuk is a fejmosást, kit érdekelt? Akkor mossa át, mert ellen fogok állni, mindig is. Valószínűleg hacsak nem genetikailag teszi meg az átírást, akkor mindig ellenállok. A gondolatom alig ért végig, amikor a fejem már két kéz között volt. Még saját magam számára is meglepő volt, hogy nem is próbáltam odakapni, védekezni, csak vártam, hogy megtegye.
- Roppantsd össze, mire vársz? – kérdeztem halkam magam elé teljesen színtelenül.
A legkisebb reakciót sem váltotta ki belőlem az, hogy megtudna ölni. Ha nemszórakoztat, akkor is ezt fogom csinálni. Kimondani neki nem tudtam telepatikusan sem, de ha olvasta a gondolataimat, akkor pontosan tudta, hogy mire gondolok. Ez is egyfajta kommunikáció, csak elgondolom, amit nem mondhatok ki, ő úgyis tudja. Már legalább tudtam, hogy miért nem felelt Castor. A szavai után elégedett, gúnyos mosoly jelent meg az ajkaimon, megállítja, ami veszélyes és azt, akitől tart. Nocsak, nocsak, sikerült a gyenge pontjára rátalálnom és tényleg úgy volt, ahogyan akartam üzenni Castornak.
- Tehát ráhibáztam, mindennel – mondtam ki gúnyosan direkt hangosan.
Itt elakadt a hangom, ahogyan egy kép villant az elmémbe. Elsőre teljesen ismeretlen volt, de tudtam, hogy a múltam része különben miért mutatná? Pocsék állapotban volt, talán még haldoklott is. Kellett volna ér… ebben a másodpercben ismertem meg. Clint! Igen, kellett, hogy érdekeljen, az érzés, hogy szerelmes vagyok belé szinte gyomron vágott és láthatóan remegtem meg, hallhatóan nyögtem fel. Noha nem tudtam róla többet csak azt, hogy szeretem végtelen aggodalom és félelem tört rám amiatt, hogy mi lehet vele. Ha tudtam volna lélegezni és dobogott volna a szívem, akkor azt hiszem, hogy majd kiugrott volna a szívem a félelemtől a helyéből és fulladoztam volna a kétségbeesés miatt.
- Rohadt féreg! – próbáltam kipréselni magamból.
Most vagy utánam jött, vagy én jöttem utána, vagy esetleg egyszerre kaptak el minket. A gondolatomban legalább jó fél percig mindenfélének elhordtam ebben a pillanatban Draculát, egy utolsó féregtől kezdve részletesen elemezve, hogy miként ölném meg, de egyiket sem tűrte volna el a nyomdapatron. Nagyon reméltem, hogy ezt is látta. A kezeim ökölbe szorultak, ha valaki szemben állt velem, akkor láthatta azt az elemi gyűlöletet és megvetést, a haragot a lángoló zöld szemeiben, ami semmiség volt ahhoz képest, ami a két véglény irányába intéztem eddig.
~ És a nem hiszek neked? ~ kérdeztem. ~ Eddig minden szavad hazugság volt amióta idekerültünk. Mi van, ha Clint nincs is itt és ez csak egy korábbi emlékem és nem az igazság. Én nem vagyok olyan ostoba és s*ggnyaló, mint a többiek! Engem nem lehet ilyen könnyedén átverni Mester! Látni akarom és tudni, hogy biztonságban van, utána hajlandó vagyok eljátszani a szerepet, amit kiszabtál rám, ha nem, akkor máris átmoshatod az elmémet és emlékeimet, de abban biztos vagyok, hogy minden egyes alkalommal ide fogunk jutni! ~
Féltettem Clintet, mi van ha igaz, amit mond? Ha emiatt öli meg, akkor örökké mardosna a bűntudat. Amint elengedte a fejemet megtántorodtam és térde estem, ha képes voltam arra így élőholtként, hogy sírjak, akkor néhány könnycsepp, vagy vércsepp csorog végig az arcomon. Dühösen, tehetetlenül csaptam teljes erőmből a földre.
- Clint! – mondtam magam elé. – Clint… Clint… CLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINT!
- Ki az a Clint? – kérdezte Cain.
- A férfi, akit szeretek… a Mesternél van és haldoklik…


Éden - Page 5 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Lassanként Cain is kezdte úgy érezni, hogy az ő feje is megfájdul, pedig ahogyan Castor mondta, mindez nem volt lehetséges. Saját maga próbált kérdezni, de arra nem igen kapott választ, de az emberiség az ellenség arra megerősítést kapott. Saját maga biztos volt benne, hogy nem fog embereket mészárolni, maximum a már látott kényszerítés. Morgana úgy tűnt, hogy Lilith szavai után sem tudta abbahagyni a dolgot, főleg, hogy Damien vissza is szólt. Most már saját maga is akarta volna békíteni a feleket, ha már Castornak sem sikerült, de erre nem maradt lehetősége. A következő pillanatban mielőtt elszabadult volna a pokol Castor szemei világítani kezdtek és Morgana csattant a falon. Majd oda is lépett a férfi, ah. Kellemetlen tényre kellett rájönnie, hogy a Mester képes volt a gyermekei felett átvenni az irányítást, hogyha úgy hozta a helyzet. Újabb fejmosás következett, majd nem csak Morgana volt az, aki szószerinti megrovást kapott, hanem Cass sem úszta meg. Az, amit Dracula mondott, hogy mire fognak jutni, hogyha továbbra is ellenállnak, eléggé esélyes volt, hogy be fog következni. Azokkal a módszerekkel, amiket Dracula alkalmazott nem lehetett elfogadni ezt az állapotot. Saját maga sem akarta, ráadásul most kellett rájönnie, hogy nem szereti, hogyha fenyegetik. Egy fenyegetett személy pedig még veszélyesebb, mint az, aki biztonságban érzi magát. Fogalma sem volt róla, hogy Cass-nek mit mondhatott a Mester, de látta az ökölbeszoruló kezeket és a gyűlöletet a lány arcán. Az egész fejmosás és fenyegetés után a Mester is lelépett.
- Jól érzi magát hölgyem? – kérdezte Morgana irányába fordulva.
Remélte, hogy kap választ a lánytól, még akkor is, hogyha nemlegest. Közben látta a térdre hulló másik lányt is. Valamin nagyon kiakadt, a név semmit sem mondott Cain-nek, fogalma sem volt róla, hogy ki lehet.
- Ki az a Clint? – kérdezte.
A szemei kikerekedtek, ha Cass válaszát meghalja, ez azt jelentette, hogy emlékezett a lány valamire, vagyis valakire. Csaknem… de eléggé úgy tűnt, hogy a Mester megzsarolta.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Lassanként Cain is kezdte úgy érezni, hogy az ő feje is megfájdul, pedig ahogyan Castor mondta, mindez nem volt lehetséges. Saját maga próbált kérdezni, de arra nem igen kapott választ, de az emberiség az ellenség arra megerősítést kapott. Saját maga biztos volt benne, hogy nem fog embereket mészárolni, maximum a már látott kényszerítés. Morgana úgy tűnt, hogy Lilith szavai után sem tudta abbahagyni a dolgot, főleg, hogy Damien vissza is szólt. Most már saját maga is akarta volna békíteni a feleket, ha már Castornak sem sikerült, de erre nem maradt lehetősége. A következő pillanatban mielőtt elszabadult volna a pokol Castor szemei világítani kezdtek és Morgana csattant a falon. Majd oda is lépett a férfi, ah. Kellemetlen tényre kellett rájönnie, hogy a Mester képes volt a gyermekei felett átvenni az irányítást, hogyha úgy hozta a helyzet. Újabb fejmosás következett, majd nem csak Morgana volt az, aki szószerinti megrovást kapott, hanem Cass sem úszta meg. Az, amit Dracula mondott, hogy mire fognak jutni, hogyha továbbra is ellenállnak, eléggé esélyes volt, hogy be fog következni. Azokkal a módszerekkel, amiket Dracula alkalmazott nem lehetett elfogadni ezt az állapotot. Saját maga sem akarta, ráadásul most kellett rájönnie, hogy nem szereti, hogyha fenyegetik. Egy fenyegetett személy pedig még veszélyesebb, mint az, aki biztonságban érzi magát. Fogalma sem volt róla, hogy Cass-nek mit mondhatott a Mester, de látta az ökölbeszoruló kezeket és a gyűlöletet a lány arcán. Az egész fejmosás és fenyegetés után a Mester is lelépett.
- Jól érzi magát hölgyem? – kérdezte Morgana irányába fordulva.
Remélte, hogy kap választ a lánytól, még akkor is, hogyha nemlegest. Közben látta a térdre hulló másik lányt is. Valamin nagyon kiakadt, a név semmit sem mondott Cain-nek, fogalma sem volt róla, hogy ki lehet.
- Ki az a Clint? – kérdezte.
A szemei kikerekedtek, ha Cass válaszát meghalja, ez azt jelentette, hogy emlékezett a lány valamire, vagyis valakire. Csaknem… de eléggé úgy tűnt, hogy a Mester megzsarolta.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 10 Jún. 2017, 00:17-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 10 Jún. 2017, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Úgy tűnt, hogy a szavait, amivel igazából talán segíteni akart, talán nem, de az, akinek igazából szólt meg sem hallotta. Ettől kezdve viszont már kezdeni sem tudott és nem is akart a dologgal. Így inkább, hogy mihamarabb letudják ezt az egész oktatást Castor-ra figyelt volna. Azért érkeztek neki olyan kérdések is, amik tudományosak voltak, vagy épp a páncélokra vonatkozott. Egy ideig még próbált Castor tanítani, azt figyelte, aztán tényleg elszabadultak az indulatok. Ahogyan Morgana mozdult Castor is, aki immáron egyértelműen a Mester volt és a lány a terem falán nyekkent. A következő szavak még neki sme lettek volna meggyőzőek, és nem hitte volna, hogy éppen ezzel a falhoz csapást követően nyerte volna el Morgana végső rajongását. Nem, sokkal esélyesebb volt, hogy sikeresen maga ellen fordította. Ami a folytatás fényében nem volt kellemes. Ha nem lett volna a korlátozás, hogy mindenben a Mester kedvére kell tenniük, akkor lett volna jó néhány kérdése a férfihoz, hogy miért úgy próbál kormányozni és irányítani másokat, ahogyan. A középkorban lehet, hogy hatásosak voltak, de a jelenben nem. Rezzenéstelen arccal hallgatta a mestert, még jó, hogy félelmet sem érzett semmilyen más érzelem mellett. Mikor a férfi befejezte a beszédet és már csak Cass-al foglalkozott, akkor rápillantott Luna-ra és halkan szólalt meg. Senkinek sem volt a normálisabbak közül újabb fejmosásra, valakiket pedig úgysem érdekelt.
- Veled minden rendben van? – súgta oda Luna-nak.
Ha a lány nagyon ki volt akadva a látottatok, mert reálisnak tartotta, akkor igyekszik megfogni a kezét és bátorítóan megszorítani, a másik kezével pedig próbálja átkarolni a vállát, ezzel is kimutatva, hogy megvédi és nem kell aggódnia. Kérdőn pillantott Cass-re a kifakadása után, főleg a válaszoknál, amit Cain-nek mondott. Meddig megy el még a Mester, hogy megtörje őket? Ezek után következhetett, hogy mindenkinek van valakije nála, akivel zsarolhat. Castor első értelmes megjegyzése is elhangzott, amire bólintott.
- Igen tartsunk szünetet, itt gyerekek is vannak, akiket ez a közjáték nagyon felzaklathatott – utalt Luna-ra és Morgana-ra főleg.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Úgy tűnt, hogy a szavait, amivel igazából talán segíteni akart, talán nem, de az, akinek igazából szólt meg sem hallotta. Ettől kezdve viszont már kezdeni sem tudott és nem is akart a dologgal. Így inkább, hogy mihamarabb letudják ezt az egész oktatást Castor-ra figyelt volna. Azért érkeztek neki olyan kérdések is, amik tudományosak voltak, vagy épp a páncélokra vonatkozott. Egy ideig még próbált Castor tanítani, azt figyelte, aztán tényleg elszabadultak az indulatok. Ahogyan Morgana mozdult Castor is, aki immáron egyértelműen a Mester volt és a lány a terem falán nyekkent. A következő szavak még neki sme lettek volna meggyőzőek, és nem hitte volna, hogy éppen ezzel a falhoz csapást követően nyerte volna el Morgana végső rajongását. Nem, sokkal esélyesebb volt, hogy sikeresen maga ellen fordította. Ami a folytatás fényében nem volt kellemes. Ha nem lett volna a korlátozás, hogy mindenben a Mester kedvére kell tenniük, akkor lett volna jó néhány kérdése a férfihoz, hogy miért úgy próbál kormányozni és irányítani másokat, ahogyan. A középkorban lehet, hogy hatásosak voltak, de a jelenben nem. Rezzenéstelen arccal hallgatta a mestert, még jó, hogy félelmet sem érzett semmilyen más érzelem mellett. Mikor a férfi befejezte a beszédet és már csak Cass-al foglalkozott, akkor rápillantott Luna-ra és halkan szólalt meg. Senkinek sem volt a normálisabbak közül újabb fejmosásra, valakiket pedig úgysem érdekelt.
- Veled minden rendben van? – súgta oda Luna-nak.
Ha a lány nagyon ki volt akadva a látottatok, mert reálisnak tartotta, akkor igyekszik megfogni a kezét és bátorítóan megszorítani, a másik kezével pedig próbálja átkarolni a vállát, ezzel is kimutatva, hogy megvédi és nem kell aggódnia. Kérdőn pillantott Cass-re a kifakadása után, főleg a válaszoknál, amit Cain-nek mondott. Meddig megy el még a Mester, hogy megtörje őket? Ezek után következhetett, hogy mindenkinek van valakije nála, akivel zsarolhat. Castor első értelmes megjegyzése is elhangzott, amire bólintott.
- Igen tartsunk szünetet, itt gyerekek is vannak, akiket ez a közjáték nagyon felzaklathatott – utalt Luna-ra és Morgana-ra főleg.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 10 Jún. 2017, 00:04
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Tyra-t teljes mértékben hidegen hagyták a többiek és az, hogy mit is csinálnak. Annál a résznél figyelt csak főleg, amikor a vér pótlásáról beszélt Castor és a saját felvetésére válaszolt. Bólintott, hogy nem szereti a Mester ezt a témát, mindez bizonyosságot adott neki mindarra, hogy visszafordítható a feladat.
- Ezért mondtam pusztán elméletként, nem gyakorlati megközelítésben – mondta. – Úgy vélem, hogy az emberek ilyenkor szoktak elnézést kérni a viselkedésük miatt, így én is ezt teszem amiatt, hogy nem rendelkezem érzelmekkel és a gondolkodásom is logikán alapszik. Azonban nem lenne hatékony, ha úgy próbálnék emberien viselkedni, mint Lilith.
Fejtette ki a véleményét, majd tért is vissza a dolgához, amit eddig csinált. Csak akkor állt le vele, amikor a Mester hangját hallotta meg. Ekkor látta és hallotta csak, hogy a többiek már egymásnak estek volna. Az újabb fejtágítás és letolás ugyanúgy nem váltott ki belőle semmit, mint a korábbiak, ő jelenleg csak a saját dolgával akart foglalatoskodni és ha lehetősége volt rá, akkor még beszélni Castor-ral. Felvonta a szemöldökét az először fizikai erőszakot követő bocsánatkérésre és fegyelmezésre. Majd arra, ami Cass-nél történt. Érdekesnek vélte, mivel teljes mértékben ellentétes reakciókat kapott, nem volt logikus a Mester cselekedete. Mikor visszavonult és ismét Castor volt a saját testében még egy érdekes dologra lett figyelmes, neki sem kerülte el a figyelmét, hogy az előbbi közjáték után Cass emlékezett valakire. Castor szavai után ismét ránézett, a tabletét magához szorította.
- Nekem nincs szükségem pihenőidőre – mondta. – Amíg a többieknek igen, úgy vélem, hogy mi ketten tovább beszélhetnének tudományos témákról, amennyiben nem érzi kellemetlennek ebben a helyzetben.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Tyra-t teljes mértékben hidegen hagyták a többiek és az, hogy mit is csinálnak. Annál a résznél figyelt csak főleg, amikor a vér pótlásáról beszélt Castor és a saját felvetésére válaszolt. Bólintott, hogy nem szereti a Mester ezt a témát, mindez bizonyosságot adott neki mindarra, hogy visszafordítható a feladat.
- Ezért mondtam pusztán elméletként, nem gyakorlati megközelítésben – mondta. – Úgy vélem, hogy az emberek ilyenkor szoktak elnézést kérni a viselkedésük miatt, így én is ezt teszem amiatt, hogy nem rendelkezem érzelmekkel és a gondolkodásom is logikán alapszik. Azonban nem lenne hatékony, ha úgy próbálnék emberien viselkedni, mint Lilith.
Fejtette ki a véleményét, majd tért is vissza a dolgához, amit eddig csinált. Csak akkor állt le vele, amikor a Mester hangját hallotta meg. Ekkor látta és hallotta csak, hogy a többiek már egymásnak estek volna. Az újabb fejtágítás és letolás ugyanúgy nem váltott ki belőle semmit, mint a korábbiak, ő jelenleg csak a saját dolgával akart foglalatoskodni és ha lehetősége volt rá, akkor még beszélni Castor-ral. Felvonta a szemöldökét az először fizikai erőszakot követő bocsánatkérésre és fegyelmezésre. Majd arra, ami Cass-nél történt. Érdekesnek vélte, mivel teljes mértékben ellentétes reakciókat kapott, nem volt logikus a Mester cselekedete. Mikor visszavonult és ismét Castor volt a saját testében még egy érdekes dologra lett figyelmes, neki sem kerülte el a figyelmét, hogy az előbbi közjáték után Cass emlékezett valakire. Castor szavai után ismét ránézett, a tabletét magához szorította.
- Nekem nincs szükségem pihenőidőre – mondta. – Amíg a többieknek igen, úgy vélem, hogy mi ketten tovább beszélhetnének tudományos témákról, amennyiben nem érzi kellemetlennek ebben a helyzetben.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 10 Jún. 2017, 20:03


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Próbálok nagyon nem figyelni a többiekre mert semmi mást nem csinálnak mint egymással veszekednek és az egyetlen ok már csak az maradt, hogy nem estek tényleg egymás torkának is az a mester akarata, mert elmondta, hogy nem bánthatjuk a többieket, a vámpír családunk egyik tagját se. Biztos mind valami agymenő katona volt, hogy ezt a "vibe"-ot adják le, hogy simán ölre mennének a szabály nélkül és most elég hálás vagyok ennek a szabálynak. Nem szeretnék belegondolni se, hogy mi történnek akkor ha ezeknek tényleg egymásnak mehetnének. Nem érezném magamat túlságosan biztonságban, mert most legalább az biztos ha más nem is, hogy nem bánthat senki a mester engedélye nélkül.
Még mindig csak feküdtem az asztalon és úgy hallgattam amit Castor mondott, legalább is amennyire tudott haladni az órával a folyamatos megszakításokkal amit a többiek veszekedése okozott. Nehéz elhinni, hogy ez most tényleg ennyire jó nekik, hogy így veszekednek, ha nem csinálnák akkor már RÉG nem kéne egymás társaságát élveznünk. De neeem, gyűlölködni kell..
Az egészből az pattint ki, hogy egyértelműen a mester hangját hallom meg, ahogy az egész szituáció már teljesen kaotikussá akarna változni, hogy azt mondja "Nem". A hang zengése teljesen beteríti a gondolataimat és a szigorúsága talán vagy csak mert a mester hangja volt az bele is remegek a leteremtésbe ha nem is nekem szólt. Felülök rögtön össze rezzenve az egészre ahogyan Morgana-t a falhoz csapja. Elismétli magát, sosem bánthatjuk egymást és sosem fogja ezt megengedni sem. Gyűlölhetjük egymást amennyire akarjuk, de semmi tettlegesség. Értetlen vagyok persze, hogy miután a falhoz csapta Morgana most felsegíti és átöleli, de többnyire rémülettel töltött el az egész, hogy így átvette az uralmat Castor felett és, hogy elhajította Morganat.
Nem tudom levenni a tekintetemet róla miközben lassan sétálva beszél hozzánk, érzem, hogy meg vagyok feszülve és az amiket mond sem segít megnyugodni, sőt. Csak az ellentétét teszi ahogy mondja, ha kell akkor újra és újra kimossa az agyunkat amíg nem leszünk szófogadóak eléggé. Lehet, hogy nem tudok semmit se magamról de az biztos, hogy nem voltam idekerülésem előtt se egy hidegvérű aki csak úgy lerázza magáról a fenyegetéseket, és most sem pereg le rólam. Vajon hányszor voltunk már ezen túl akkor? Ha csak arra gondolok, hogy csak úgy megnyomhatja a "reset" gombot rajtunk amikor csak akarja. Azt nem tudom, hogy mit tesz Cassandra-val, a másik nagyon hangossal. Mögé érve megragadta a fejét, egy ideig tartotta azt majd elengedve azt Cassandra a földre rogy és a mester vissza adja az irányítást Castornak. Valamit csinált a Mester Cassandrával, ez egyértelmű. De miért csak vele, és az egészet okozó Damien miért nem kapott büntetést? Ez most a legkissebb bajom mondjuk. Lilith kérdésére csak megrázom a fejemet nemlegesen, még is hogy lennék jól? Most lettünk megfenyegetve, hogy ha nem viselkedünk akkor csak kitörli megint az összes emlékünket és az egész ébredés és káoszt kezdhetjük előröl, ezt addig ismételve ameddig vagy nem viselkedünk, vagy nem lesz már semmi belőlünk. Lilith kezére nézek rá amivel megszorította az enyémet. Legalább egy normális van ezek között a vadállatok között, mindegyik nem tud semmi másra sem gondolni mint, hogy hogyan mehetne neki mindenkinek körülötte. A szünet kérdésére csak elfojtottan, halkan kezdtem el magam elé mormogni amit valószínű, hogy csak Lilith fog hallani.
- Szünet mi? Észre se vettem, hogy elkezdődött az óra...Azt hittem csak egy cirkuszba ülök és nézem a műsort. Esküdni mernék, hogy még egy hiénát is hallottam röhögni.
Közben a szabad kezemmel az arcom baloldalát kezdtem el bizgerálni, a sebhelyen fel-le tolva az ujjamat. Persze a szünetnek örülnék, az egész légkör egyszerűen fojtogató ezek között.
- Szünetnek én is örülnék, igen.
Mondom most már hallhatóan. Ha pedig kapunk is szünetet akkor felkelek az asztaltól és kisétálok az étkezőből a folyosóra.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Hétf. 12 Jún. 2017, 12:01


Damien

Castor további magyarázása teljesen hidegen hagy. Most komolyan, eddig nem vette észre, hogy ennyire működésképtelen ez a csapat? Legtöbbjük még a halált se érdemelné meg, pláne nem az öröklét áldását. Cassandra, Cain, Celeste(aki még mindig azt hiszi, hogy a kis tudománya visszaváltoztatja őt), Lilith, Malik, Morgana, mindegyikük szánalmas, csúszómászó csótány. Számukra inkább egy sötét kis cella illene, ahol naponta csapolják le a vérüket. Vérzsák, az illene hozzájuk.
Mikor Morgana elindul felém kissé elfordítom a fejem. Támadni akar vagy beolvasni? Próbálkozhat. Azonban mikor Castor megragadja őt, majd a falhoz vágja, összerezzenek. A Mester haragja jelenik meg Castorban, amitől, ha verne még a szívem, biztosan megállna az ütő. A Mester haragosan közli, hogy senki se bánthatja fizikailag a testvéreit, majd mint egy jóságos apa, megöleli Morganát. Ezután még csinál valamit Cassandrával, majd Castor visszanyeri a kontrollt, én pedig szóhoz se jutok.
A Mester haragja hatására úgy döntök, kissé változtatnom kell a viselkedésemen. Vissza kell fognom magam, lehetőleg magamban tartani a többiek iránt érzett gyűlöletemet, mert ha így folytatom, talán legközelebb én találkozom a fallal. Sőt, ez a kis fegyelmezés nem is jött rosszul, így nyugodtan hivatkozhatok erre, mikor megpróbálok a többiek közé férkőzni. Talán ez segíteni fog az árulók kiszimatolásában.

_________________
Éden - Page 5 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Hétf. 12 Jún. 2017, 12:03


Malik


Az öröme, amit a szánalmas emberkorcsok iránti lenézése okozott, gyorsan szertefoszlik. A viták nem zavarják, a Fémműves magyarázása untatja, de ezek nem befolyásolják. A Mester hirtelen kitörő haragja azonban már hat. Az Alfája haragja a bestia csontjáig hatol, érezteti vele önön alantasságát. Malik lenézte falkatársait, de ebben a pillanatban ő se érzi magát többnek. A tervei, a gondolatai, a vágyai egy pillanat alatt semmivé válnak. Malik nem juthat ki sose, nem ölheti meg a társait, erre semmi esélye sincs. A Mester ezt nyíltan kijelentette.
Míg a Mester befejezi a dolgait, Malik ismét átgondolja a helyzetét. Nem tehet a társai ellen semmit, kénytelen ezentúl falkában tevékenykedni. Ha nem lehet magányos farkas, akkor gyökeresen a falkája tagjává válik. Nem kell szeretnie őket, csak velük dolgozni, ennyi az egész. Maliknak változnia kell, akár tetszik, akár nem. Megveti az emberkorcs családját, de ezentúl ezt megtartja magának.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Kedd 13 Jún. 2017, 00:58

Morgana, at Árny Szülöttje

Nem kapok választ, legalábbis elsőre úgy tűnt, így megindultam, hogy elkapjam, Damit és ha tettlegességre nem is kerülhet sor, mert nem kaptam rá se beleegyezést, se elutasítást, így marad, hogy kap tőlem szóban keményebb fejmosást. A mozdulatom éles fájdalom szakítja meg, ahogy valaki megragadja a farkam és annál fogva vág neki a falnak.
A becsapódás fájdalmas, de ennél még jobban fáj, ez a hátba támadás. Egy elutasítás gondolatba és nem bántom, erre az akiért tettem volna, hogy testvéreimmel családdá válhassunk és csökkenjen a széthúzás az döf hátba... árul el és ejt mély sebet szívemben, s tudatomban, vagy talán az alatt... Hallgatom a szavait... melyek csak újabb és újabb árulásnak hatnak legbelül. Hiszen az aki épp a családról prédikál, az az aki azt védi aki széthúzást szít, és még élvezi is ezt. Csak egyre jobban nő lelkemben a sötété tomboló vihar, mely kezdi eluralni teljesen.
Mikor közel lép hozzám és felsegít, majd átölel, hiába a gesztus, hiába a szép szavak, legszívesebben ha lehetne, akkor itt tépném ki a szívét, ami ellen tesz a parancs, de nem nyomja el végleg azt ami lelkem mélyén tombol most.
Válasz helyett lehajtom a fejem, és mély szokatlan hallgatásba burkolózok..
A felszín alatt Mester érezheti a mélyről jövő dühöm és gyűlöletem, mely fájdalommal keveredik a tudatalattimban, míg tudatom, akarata szerint próbálja szeretni ennek ellenére is, s felnézni rá, mint Atya, Mester...
˜Most zúztad össze végleg... Mester... egy mozdulattal az egészet. A családról beszélsz... Testvéreinkről... egységről... és nem azt bünteted aki ellene van ˜gondolatban felidézem Damien szavait, viselkedését ahogy Malikét is ˜, hanem azt aki próbálná megteremteni akkor is ha erővel, ha már szóval nem megy... A képességeink lehet csodálatosak, de semmit nem érnek, ha csak egy testvérünk van, ki ellenünk van, mert nem lesz meg a bizalom, hogy jóban rosszban számíthatunk egymásra. De csak rajta... nekem teszel vele szívességet Atyám... inkább leszek tudattalan, aki nem fogja fel, hogy egy testvére egy másik miatt esik el, mint az aki felfogja és felemészti a bánat, s tehetetlen düh, mert szótlanul kell tűrnie, amert ő bűnhődik, nem az akinek kéne...˜. Nem vagyok naiv, tudom, hogy meg lesz ennek a következménye... akarata ami itt tart... ami fékez... De most ez egy olyan pofon volt, aminél bele telik némi időbe, hogy kiheverjem.
Lehet hozzáfűznék sok mindent szóban is, de most nem, csak a falnak támaszkodok, remegek a dühtől, összeszűkült szemekkel nézek magam elé, majd Cass jön a büntetésben, s elmegy a Mester. Elfordulok és az ajtó felé indulok, hogy itt hagyjam ezt az egész eligazítást és magam lehessek, nem érdekel a család, se semmi... azonban megtorpanok, Cain majd Cass szavai állítanak meg. Képtelen vagyok csak úgy feladni.. csak úgy elmenni, hagyni ezt a hazugságot.
Talán a Mester akarata nélkül is fontos lehetett nekem azok akiket családomnak nevezhettem. Cain felé fordulok, majd ahogy elhaladnék előtte megállok, egy pillanatra.
-Testvér, Morgana... csak ne Hölgyem... - nézek fel erá bele a szemeibe, miközben szemeim tágabbra nyílnak, majd csendesen hozzá teszem - ...kérlek... – ezután megrázom a fejem, azért a fal elkapása nem volt kellemes, ahogy a rántásnak hála farok tövem is fáj eléggé – Nem... kicsit se... ez most nagyon fájt és nem fizikailag... azt kibírom... az hamar gyógyul... ez nem fog egy ideig – bökök sokat mondóan ujjammal szívemre, majd ezután lépkedek közel Cassandrához és felé nyújtom jobb kezem.
-Bárki is ez a Clint, ha tényleg fontos neked Testvérem, akkor számíthatsz rám... – nézek le rá és ha engedi, akkor alkarjánál fogom meg és húzom fel. A jelek szerint megvannak az emlékeink, és visszakaphatjuk őket, mert Cass emlékezik erre a Clintre, akárki is legyen az. – Nem érdekel mi lesz az ára. – Teszem hozzá halkan a szemébe nézve, hogy csak ő hallja. Valahol lehet vicces, hogy egy magam fajta kis senki nyújt kezet egy harcosnak, de mire való a család, még ha csak a vámpírság tesz minket olyasmivé, és más semmi se.
Celeste folytatná, ami nem lep meg.. igazából az lepne meg, ha ő a szünetet támogatná, de így van jól. Ha kutat találhat megoldásokat. Lillith, és Luna inkább a szünet felé hajlik, és ha lehet inkább én is. Dami felé pillantok szemem sarkából. És ha lehetne szemmel ölni, akkor már darabokban lenne, és Malik is kapna egy kis nevelést, Bár az iménti jelenet úgy fest azért bennük is hagyott némi nyomot, csak kétlem, hogy túl tartósat.
Ezek után Castor felé pillantok.
-Igen, ahogy mondod, van min gondolkoznunk, talán túl sok is. De ha tudnál nekem szerezni egy műhelyt, egy kocsi roncsot, és egy listányi alkatrészt, amit örömmel összeírok neked, talán segítene levezetni a felgyűlt feszültséget. Azonban addig is elidőznék a szobámba egy keveset. – teszem hozzá a végén. Némi vérrel gyorsan rendbe jövök, meg hagy időt lehiggadni is. Ha összejön, hogy szerezzek magamnak egy helyet ahol szerelhetek és valami amin dolgozhatok, talán kicsit segít átgondolni a dolgokat jobban.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 708
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 21
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 13 Jún. 2017, 10:46

Huszonöt perce tart az első eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Castor elindul kifelé, de még a kijáratnál visszatekint a Gyermekekre.

Éden - Page 5 01137 – Pihenjetek egy kicsit, rátok fér. Celeste, most ez… nem igazán alkalmas, ne haragudj. Hidd el, nem túl kellemes, amikor a Mester irányítja a testedet. Azt hiszem, le kell innom magam… még ha nincs is semmilyen hatása az alkoholnak. De ne aggódj, sokat fogunk még konzultálni, amikor hivatalosan is mellém kerülsz. Morgana, majd igyekszem közbenjárni a te kérésedet illetően is. Kocsironcs…? Érdekes kérés, ám legyen.

A többiekre csak egy szomorú, tehetetlen pillantást vet, majd távozik.

Ekkor minden Gyermek telepatikus üzenetet kap a Mestertől: egy óra szünet jár mindnyájuknak, utána pontosan meg kell jelenniük ugyanitt a következő eligazításra. Késés kizárva.

A parancsot teljesítenie kell mindenkinek, tehát egy óra múlva folytatódik a képzés ugyanebben a helyiségben. Addig a Gyermekek tehetnek, amit akarnak, azaz ebben a körben írjátok meg, ki mit csinál, majd térjetek ide vissza, és a következő körben kezdődik a második eligazítás!

_________________
Éden - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3465
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
És nem válaszolt, volt pofája megtenni, hogy nem válaszol. Ismét megremegtem, ezúttal a dühtől és a gyűlölettől, pillanatról pillanatra egyre jobban gyűlöltem őt és ezt a helyet. Ismét összerezzentem és elfogott a hányinger, testvérem, undorodtam ettől a szótól, egyik sem volt a rokonom, nem voltak a testvéreim, még csak az kellene. Ezek nem a családom, hallod, soha sem lesznek azok! Biztosra vettem, hogy hallja, ahogyan azt is, hogy éppen megint haldoklik az előbbi jelenet miatt.
- Köszönöm! De… – vicsorogtam. - Nem vagytok a testvéreim, sem a rokonaim, soha sem lesztek! Így hagyj fel ezzel, mert hánynom kell ettől a megszólítástól! Maximum bajtársak lehettek, és esetleg barátok, ami többet jelent, mint holmi undorító véren alapuló rohadt szekta…
Nem fogadtam el a karját, képes voltam felállni magamtól is. Mindezek után szótlanul sétáltam ki a teremből, majd csak akkor jöttem vissza, amikorra muszáj volt és csakis azért, mert muszáj különben nem vettem volna a fáradtságot, hogy megtegyem. A köztes időben csak az ágyon feküdtem és végig Clint-re gondoltam, amitől csak egyre jobban aggódtam érte és egyre jobban gyűlöltem azt a vérszopó több száz éves haldokló és rothadó hullát… Az idő letelte után mentem vissza az ebédlőbe, ahol elfoglaltam a korábbi helyemet, de most már annyi kedvem sem volt az egészhez, mint előtte.

//Bocsánat, nem lesznek hosszúak, mert nem igen csinálnak semmit sem a szünetben.//

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
És nem válaszolt, volt pofája megtenni, hogy nem válaszol. Ismét megremegtem, ezúttal a dühtől és a gyűlölettől, pillanatról pillanatra egyre jobban gyűlöltem őt és ezt a helyet. Ismét összerezzentem és elfogott a hányinger, testvérem, undorodtam ettől a szótól, egyik sem volt a rokonom, nem voltak a testvéreim, még csak az kellene. Ezek nem a családom, hallod, soha sem lesznek azok! Biztosra vettem, hogy hallja, ahogyan azt is, hogy éppen megint haldoklik az előbbi jelenet miatt.
- Köszönöm! De… – vicsorogtam. - Nem vagytok a testvéreim, sem a rokonaim, soha sem lesztek! Így hagyj fel ezzel, mert hánynom kell ettől a megszólítástól! Maximum bajtársak lehettek, és esetleg barátok, ami többet jelent, mint holmi undorító véren alapuló rohadt szekta…
Nem fogadtam el a karját, képes voltam felállni magamtól is. Mindezek után szótlanul sétáltam ki a teremből, majd csak akkor jöttem vissza, amikorra muszáj volt és csakis azért, mert muszáj különben nem vettem volna a fáradtságot, hogy megtegyem. A köztes időben csak az ágyon feküdtem és végig Clint-re gondoltam, amitől csak egyre jobban aggódtam érte és egyre jobban gyűlöltem azt a vérszopó több száz éves haldokló és rothadó hullát… Az idő letelte után mentem vissza az ebédlőbe, ahol elfoglaltam a korábbi helyemet, de most már annyi kedvem sem volt az egészhez, mint előtte.

//Bocsánat, nem lesznek hosszúak, mert nem igen csinálnak semmit sem a szünetben.//

Éden - Page 5 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Igazából Cain sem értette, hogy miért pont azaz egy személyt nem büntették meg, aki az egész helyzetért volt felelős. Ezek szerint így dicséri a Mester azt, aki teljes mértékben behódol neki. Hát nem kért belőle. Morgana-ra pillantott és megrázta a fejét.
- Sajnálom hölgyem, de nekem mindkettő kényelmetlen lenne – mondta. – És mint Cass mondta, önök nem a testvéreim. Ebben egyet kell vele értenem.
Úgy érezte, hogy neki fontos lehetett a családja, így ezért is volt mindez kényelmetlen. Másrészt azért is, mert továbbra is teljesen ismeretlenek voltak egymásnak, úgy nehéz barátkozni és ismerkedni, hogy senki sem tud semmit sem magáról, sem a világról. Csak figyelte, ahogyan Cass távozik, majd megkapták valóban a szünetet.
- Rendben lesz hö… Miss Morgana? – kérdezte.
Ha igenlő választ kap minderre, akkor ő maga is visszavonul a szobájába, majd a következő egy órában jobb híján megnézett egy természetfilmet és utána ment vissza az étkezőbe, mert a további oktatás is kötelező jellegű volt.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Igazából Cain sem értette, hogy miért pont azaz egy személyt nem büntették meg, aki az egész helyzetért volt felelős. Ezek szerint így dicséri a Mester azt, aki teljes mértékben behódol neki. Hát nem kért belőle. Morgana-ra pillantott és megrázta a fejét.
- Sajnálom hölgyem, de nekem mindkettő kényelmetlen lenne – mondta. – És mint Cass mondta, önök nem a testvéreim. Ebben egyet kell vele értenem.
Úgy érezte, hogy neki fontos lehetett a családja, így ezért is volt mindez kényelmetlen. Másrészt azért is, mert továbbra is teljesen ismeretlenek voltak egymásnak, úgy nehéz barátkozni és ismerkedni, hogy senki sem tud semmit sem magáról, sem a világról. Csak figyelte, ahogyan Cass távozik, majd megkapták valóban a szünetet.
- Rendben lesz hö… Miss Morgana? – kérdezte.
Ha igenlő választ kap minderre, akkor ő maga is visszavonul a szobájába, majd a következő egy órában jobb híján megnézett egy természetfilmet és utána ment vissza az étkezőbe, mert a további oktatás is kötelező jellegű volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 14 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith valóban hallotta, hogy mit is mondott Luna. Kissé meglepődve pillantott a lányra.
- Látom a cinizmusod kezd megjelenni, vagy visszatérni – mondta.
Nem tudta, hogy milyen volt a lány a halála előtt, de eddig mindig teljesen csöndes volt és visszahúzódó, de ez a cinizmus közel sem tartozott ahhoz a profilképhez, amit eddig látott. Mikor engedték, vagyis kötelezővé tették a szünetet, akkor ő maga is kisétált a folyosóra, ott ismét a társnőjére pillantott.
- Visszamegyek a szobába, ahogyan az emberek mondanák, nem igazán van kedvem semmihez – mondta. – Te is jössz?
Igazából a választól függetlenül visszamegy a közös szobába, ahol leült az íróasztalhoz, ha volt ilyen és próbált olvasni. A fejében végig az volt, hogy megvannak az emlékeik és vissza is kaphatnák, ahogyan az is, hogy előbb vagy utóbb arra fogják őket kényszeríteni, hogy embereket öljenek, csak azért, mert ők az ellenség. Ez elfogadhatatlan volt. Miért? Miért csinálja ezt? Bizonyára lettek volna önként vállalkozók erre a létre, akik rettegik a halált, ennek ellenére ő maga olyanokat kényszerít erre, akik nem is akarják. Nagyon… kétségbeesettnek tűnt, talán ez volt a legjobb érzelem, amivel kifejezhette volna azt, hogy mit érezhet szerinte Dracula. Nem igazán tudott olvasni, alig pár oldalt sikerült, ha Luna szeretett volna beszélgetni, akkor megerőltette magát, hogy megtudják tenni. Az egy óra szünet letelte után visszament az ebédlőbe, mert kötelező volt és leülve várta az óra folytatását.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith valóban hallotta, hogy mit is mondott Luna. Kissé meglepődve pillantott a lányra.
- Látom a cinizmusod kezd megjelenni, vagy visszatérni – mondta.
Nem tudta, hogy milyen volt a lány a halála előtt, de eddig mindig teljesen csöndes volt és visszahúzódó, de ez a cinizmus közel sem tartozott ahhoz a profilképhez, amit eddig látott. Mikor engedték, vagyis kötelezővé tették a szünetet, akkor ő maga is kisétált a folyosóra, ott ismét a társnőjére pillantott.
- Visszamegyek a szobába, ahogyan az emberek mondanák, nem igazán van kedvem semmihez – mondta. – Te is jössz?
Igazából a választól függetlenül visszamegy a közös szobába, ahol leült az íróasztalhoz, ha volt ilyen és próbált olvasni. A fejében végig az volt, hogy megvannak az emlékeik és vissza is kaphatnák, ahogyan az is, hogy előbb vagy utóbb arra fogják őket kényszeríteni, hogy embereket öljenek, csak azért, mert ők az ellenség. Ez elfogadhatatlan volt. Miért? Miért csinálja ezt? Bizonyára lettek volna önként vállalkozók erre a létre, akik rettegik a halált, ennek ellenére ő maga olyanokat kényszerít erre, akik nem is akarják. Nagyon… kétségbeesettnek tűnt, talán ez volt a legjobb érzelem, amivel kifejezhette volna azt, hogy mit érezhet szerinte Dracula. Nem igazán tudott olvasni, alig pár oldalt sikerült, ha Luna szeretett volna beszélgetni, akkor megerőltette magát, hogy megtudják tenni. Az egy óra szünet letelte után visszament az ebédlőbe, mert kötelező volt és leülve várta az óra folytatását.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szer. 14 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
- Rendben van – mondta Celeste.
Ezzel ennyiben is hagyta a dolgot, hogy nem akar most beszélni Castor vele. A szünetet felfogta, hogy most az lesz, de különösebben nem érdekelte. Eddig is el volt foglalva, és a továbbiakban is így volt. Annyival egyszerűbb dolga lett, hogy nem kellett több dologra figyelnie és a háttérzajok is megszűntek, amit a többiek okoztak. Így most teljes mértékben beletudta vetni magát a munkába. Magában nyugtázta, hogy egy óra múlva itt kell lennie, ez a rész nem volt fontos és lényeges a számára, révén esze ágában sem volt felállni innen. Emiatt ott ültő helytében folytatta tovább a számításokat, számolásokat. Továbbra is nagyrészt fejben, majd a képleteket, egyenleteket írta le a tabletbe. Ha a többiek távoznak igazából fel sem tűnik neki, annyira belefeledkezik a munkába. Az idő telésével egyáltalán nem törődik, hiszen sehova sem kell mennie innen, de akár a belső óráját figyelhette volna, vagy egy random szálon számolhatta volna a másodperceket, de nem tűnt ebben a helyzetben optimálisnak. Mivel kötelező volt az, hogy a többiek is visszatérjenek, így akkor fog csak felpillantani a munkából, amikor már észleli, hogy a többiek is visszatértek.

//Itt meg aztán tényleg nem tudtam tovább ragozni Embarassed Bocsánat.//

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
- Rendben van – mondta Celeste.
Ezzel ennyiben is hagyta a dolgot, hogy nem akar most beszélni Castor vele. A szünetet felfogta, hogy most az lesz, de különösebben nem érdekelte. Eddig is el volt foglalva, és a továbbiakban is így volt. Annyival egyszerűbb dolga lett, hogy nem kellett több dologra figyelnie és a háttérzajok is megszűntek, amit a többiek okoztak. Így most teljes mértékben beletudta vetni magát a munkába. Magában nyugtázta, hogy egy óra múlva itt kell lennie, ez a rész nem volt fontos és lényeges a számára, révén esze ágában sem volt felállni innen. Emiatt ott ültő helytében folytatta tovább a számításokat, számolásokat. Továbbra is nagyrészt fejben, majd a képleteket, egyenleteket írta le a tabletbe. Ha a többiek távoznak igazából fel sem tűnik neki, annyira belefeledkezik a munkába. Az idő telésével egyáltalán nem törődik, hiszen sehova sem kell mennie innen, de akár a belső óráját figyelhette volna, vagy egy random szálon számolhatta volna a másodperceket, de nem tűnt ebben a helyzetben optimálisnak. Mivel kötelező volt az, hogy a többiek is visszatérjenek, így akkor fog csak felpillantani a munkából, amikor már észleli, hogy a többiek is visszatértek.

//Itt meg aztán tényleg nem tudtam tovább ragozni Embarassed Bocsánat.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 14 Jún. 2017, 20:37


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi

Felnézek ahogy Lilith megjegyzi milyen cinizmusom lett. Már semmi rossz érzés nincs benne, engem se zavar, igazából nagyon könnyen jött amit mondtam meg nem mintha nem beszélgettem volna vele eddig meg a csak ő jelenlétében persze csak általában de , hogy ilyen lettem volna-e minden előtt nem tudom. Igazán azok a dolgok voltak nekem furcsák, hogy a többiek közül többen is mennyire hangos típusúak. Mivel nem emlékszek semmire se magamról így nem tudok se mellett, se ellene szólni a dolognak.
- Talán igen. - még válaszoltam röviden és felültem végre az asztalnál. Szünetet kapunk így ki is sétáltam ahogyan terveztem a teremből de elsőre csak megálltam rajta, egy óra múlva vissza, szólt az üzenet a mestertől. Nyújtózva a kezeimmel felfelé Lilithhez fordulok mikor szól, hogy vissza megy a szobánkba.
- Jövök én is. - nem rossz ötlet. Nincs sok kedvem itt maradni egyedül a folyosón se vagy valamelyik buli rendezővel ragadni.
A szobáig vissza már nem beszélek, a szobába beérve meg csak egy új pakli kártyát bontok ki meg megkeresem a kenős ragasztót. Egy óráig játszani se éri meg leülni a gép elé így inkább építem tovább majd a kártyavárat. Leülök elé és kibontom a paklit.
- Azért majd ne emlegesd a többieknek. - lesek hátra Lilithez aki olvasni kezdett - Már, hogy egyébként van hangom meg ilyenek. A többiek mindig csak két dolgon jár az agyuk... Hogyan rugdossák egymást, meg a kaszás dolgával foglalkoznak folyton. Szóval inkább nem lennék velük egy térbe se de a jelek azt mutatják csak én nem vagyok ennyire laza fejű belül, hogy ettől függetlenül ember módjára viselkedjek a társaságukban...
Ahogy elkezdek koncentrálni a kártyák összeragasztására elhalkulok lassanként majd elhallgatok teljesen, aztán le is teszem a helyére a kártyákat ahova szántam őket és építgetem tovább teljesen elmerülve az egészbe. Nem azt a szokványos háromszögest építettem egy sorba, tényleg hasonlít egy várra, fallal meg toronnyal ahogy falat építettem az összeragasztott kártyákkal meg bástyákat a sarkokra. Túlságosan is elmerültem benne mert aztán el is ment az idő nagyon hamar ezzel. Kénytelen vagyok végezni is így azzal amit csinálok és visszamegyek én is az étkezőbe az óra folytatására. Vissza leülök és a tenyeremről meg az ujjaimról a rajta maradt ragasztót kaparom le amíg nem ér a tanár is vissza vagy az új tanár, vagy bármi más ami miatt abba kell hagynom.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Pént. 16 Jún. 2017, 16:46

Damien


Az események után semmire se vágyom jobban, mint egy kis magányra. Szerencsémre egy teljes órára van egy kis pihenőidőnk, így a szobámba zárkózom el. Szükségem van némi magányra, hogy a látottakat feldolgozzam.
Akár tetszik, akár nem, kénytelen leszek ezekkel a barmokkal együtt dolgozni, de inkább megdöglök, de ezeket nem fogom a családomnak tekinteni. Igaz ami igaz, mostantól csak a végső esetben fogom elküldeni őket a pokolba, valamint szerepet kell játszanom, hogy kideríthessek pár információt. Az is közbejátszik, hogy nem szívesen csapódnák neki a falnak, szóval változtatni kell. Egyet azonban akkor se tűrök, mégpedig hogy nem képesek felfogni az adomány lényegét. Morgana meg felőlem meg is dögölhet, főleg mert a Mester szavaiból ítélve nekem akart támadni. Remélem ő döglik meg előbb, az a kis ribi.
Az óra leteltével pontosan időben érek vissza, immáron nyugodt mosollyal kísérve.

_________________
Éden - Page 5 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Pént. 16 Jún. 2017, 16:50Malik


A szobájába visszaérve azonnal ráveti magát a vérkészletekre, és a kivett zacskóból egyetlen cseppet se pazarol el. Bár mesés az íze, Malik mégse tudja annyira élvezni. Hiányolja a vadászat örömét, hogy ő maga teríthesse le a vadat, aztán pedig fogaival marcangolhassa szét. Látni akarja a prédája szemében a félelmet, a rettegést, hogy eljött a vég. Ezt a félelmet akarja látni a falkatagjai szemében is, de sajnos őket nem tépheti szét. Küzdeni se tud a paranccsal, főleg a korábbi jelenet után biztosan nem. Az Alfa nagyon figyel, és semmit se enged meg, amivel árthatna a társainak. Pedig olyan finomnak tűnnek. Mindegyiket megkóstolná.
A karmos rózsaszín talán agresszív, de biztosan gyenge húsa van. A kékbőrű, meg a Morgana nevű biztosan pocsék ízű, a kislány viszont finomnsk tűnik. A maradék három erőteljes, izmos, szóval biztosan ízletesek lennének. Ha csak egy falást kaphatna belőlük, csak egyetlen egyet....
Az idő lejártával visszatér a többiekhez, majd egy asztal tetején elfoglalja a helyét. A többieket mind megnézi, néha még meg is nyalja a száját.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szomb. 17 Jún. 2017, 02:06

Morgana, at Árny Szülöttje

Cass és Cain válasza nem lep meg, talán el se keserít.
-Ahogy gondoljátok, jelen helyzetben teljesen mindegy, a lényeget érted, hogy nevezed, az már rajtad áll Cass... – figyelem ahogy elmegy, majd Cain felé pillantok.
-Nem mondom, hogy tökéletes, de sokkal jobb, köszönöm. – felelem csendesen, majd a többiekre pillantok.
-Köszönöm Castor... és ha megkapok mindent amit kérek, akkor nem lesz sokáig az... ezt garantálom - ezzel Celeste mellé sétálok és oda hajolok a füléhez, mintha csak arra néznék rá min ügyködik ennyire. Nem mintha bármit is megérthetnék belőle, de nem is az a célom,hanem a fülébe súgni csak.
- Ha nem túl nagy kérés, akkor míg nincs végleges megoldás, kérlek gondolkozz el, olyan dolgon is, ami a bőrfelületre simul és kizárja a káros dolgokat, mint a napfény, vagy bármi ami árthat vagy akadályozhat minket, de nem tűnik többnek, mint ha csak a csupasz bőr lenne. Persze csak ha időd engedi... Köszönöm - ezzel én magam is távozok a helységből. Valahogy azaz érzésem, hogy Celeste úgy se fog mást csinálni, mint számolgatni, talán lesz rövid távú haszna is. Nem haladok túl gyorsan. Mester üzenetére is csak egy gondolat suhan át az agyamon.
˜Ténylg csak a fizikai lánc hiányzik, és úgy lennénk, mint a kutyák˜ ezzel haladok a szobám felé, néha fel-fel pillantva, hogy azért ne üssek el senkit se, miközben igyekszem elérni a szobámat.
Lassan lépek be, majd csukom be az ajtót. A Hűtő felé megyek, majd újra töltöm a kulacsom, de most még egy jó adag vért is bevedelek, mialatt leülök a Konzol elé, azonban nem állok neki játszani, csak zene szól róla. Fekszek és fekszek, nagyon nem csinálok mást, hogy könnyebben gyógyulgassak. Azonban ahogy közeledik az idő, felkelek és elrakom a vérrel teli kulacsom, bá most már nem magában, hanem még egy társaságában, ha esetleg hosszú unalmas óra jönne.
Ahogy úgy ítélem meg, hogy készen állok lemegyek a terembe, majd újra a falnak dőlve foglalok helyet magamnak, akár csak korábban, a többieket figyelve.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 708
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 21
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 17 Jún. 2017, 10:39

Kezdődik a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Ahogy egy órája, úgy még most is teljesen üres a kistársalgó, hogy semmi és senki ne zavarhassa a Gyermekek eligazításait. Idefelé jövet itt-ott hallhattak is a kis társaság tagjai a hátuk mögött összesúgó vámpírokat, amint ilyesmiket mondtak róluk:

„Ők azok, akik miatt lezárták mára a kistársalgót!”

„Csak az ő kedvükért tértek vissza a felszínről a Tanítók?”

„Még saját nevet is kaptak a Mestertől!”

És még sok hasonlót. Egyébként az elmúlt egy órában senki nem kapott semmilyen újabb utasítást vagy választ Drakulától, és nem is lehetett őt elérni telepatikus úton, ahogy Castort sem látták az első eligazítás vége óta.

De legalább ezúttal nem kell sokáig várni: szinte percre pontosan, ahogy letelt az egy óra, besétál a kistársalgóba egy csinos, magas, szőke, fehér köpenyt és vöröses-feketés testpáncélt viselő nő.

Éden - Page 5 Laskov10

Ahogy Castor esetében, úgy most is különös, déjà vu érzése lehet Cassandrának és Cainnek, bár a többieknek nem, hiszen az illető az életében jórészt csak titkos akciókban vett részt, a civilek és a média tudta nélkül, „Vörös Darázs” kódnév alatt. Persze mindenkire igaz, hogy továbbra sem férnek hozzá semmilyen esetleges emlékükhöz vele kapcsolatban sem ők, sem mások – sőt, róla is gyakorlatilag mindenféle egyéb információt is blokkoltak a kis csapat fejében, így még az sem ugorhat be senkinek, ha esetleg olvastak vagy láttak róla valamit bármikor is.

A nő szigorú, határozott, érzelemmentes hangon kezd neki.

Éden - Page 5 Petra10 – Lucretia, a Rovarkirálynő. A felszíni küldetéseim között elsősorban genetikával és biológiával foglalkozom idelent. Örvendek, Gyermekek. Cassandra, Cain, Damien, Malik, Lillith, Luna, Celeste és Morgana. Ne aggódjanak, nem kívánom a szükségesnél tovább rabolni bizonyára drága idejüket, ugyanakkor félek, némi pontosítást igényel… hm, nevezzük jobb híján a „kollégámnak”, Castornak a minden bizonnyal zavaros és felszínes eligazítása. Őt ismerve nyilván becsoszogott ide egy vagy több vérrel teli üveggel, unottan elhadarta, amit el kellett mondania, aztán távozott. Jól sejtem? Közben pedig jókora hézagokat hagyott a fajunkkal kapcsolatos elengedhetetlen információk között az Önök fejében. Ha lenne tehát bármiféle kiegészítő kérdésük még az előző eligazítással kapcsolatban, amelyet Castor nem tisztázott, itt az idő feltenni őket, mielőtt belekezdenék a saját anyagomba. Csak bátran, már hozzászoktam, hogy Castor után kell „takarítanom”.

_________________
Éden - Page 5 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3465
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Ó de szívesen belemondtam volna az összesúgó férgeknek a képébe, hogy nem ki kértük ezt a rohadt nagy felhajtást magunk körül, sőt megtehetnék azt a szívességet, hogy megkérik a Mestert, hogy engedjen már el minket, ha már úgyis ennyire kicseszettül féltékenyek. Nem is törődtem velük ennél jobban, hanem a megérkezünk után egy fiatal nő lépett be a helységbe. Elfogott ugyanaz az érzés, mint Castor esetében.
- Ismét? – fordultam oda Cain-hez.
Reméltem, hogy igenő választ kapok tőle. Ha így volt, akkor kezdtem el gondolkodni. Bárki is küldött minket ide egy komplett idióta volt, vagy mi, ha elvállaltuk. Nem tudom, hogy melyik lehetett az igaz. De most már teljesen biztos voltam abban, hogy Cain és én ismertük egymást, talán Lilith, mert rá is katonát mondott Dracula. Ebből következően egyre biztosabb voltam, hogy minket Cain-nel és Clinttel együtt küldhettek a többiek után, talán
- Ez már kezd nevetséges lenni, komolyan az összes létező a múltunkban levő személyt dobja ide a Mester a tanítónak? Nem, nem a maga hibája, de van egy olyan érzésem, hogy az életünkben is folyamatosan Castor után „takarított” – mondtam. – Ugyanaz a déjá vu érzés, ismertük egymást, ahogyan Cain is magukat. Mivel mi még gyermekek vagyunk, maguk tanítók… van egy olyan érzésem, hogy mi azért kerültünk ide, hogy utána járjunk annak, hogy maguk hova tűntek. És csodásan belebuktunk mi is… igazam van Mester?
Igazából már afelől is kétségeim voltak, hogy mindezt végigtudom mondani, de azért egy próbát megért. Révén még mindig nem felelt a feltételeimre, így feltételezem, hogy hazudott nekem és korábbi emlékemet mutatta. Vagyis nagyon, de nagyon reméltem, hogy így van. A másik lehetőség, hogyha Clint tényleg velünk volt, akkor mostanra ő maga is vámpír már. Komolyan 1000 éve végeztünk volna ezzel a sz*rral, hogyha kaptunk volna emlékeket és nem csak azt, amit „őméltósága” úgy érez, hogy megkaphatunk. Ezek után csöndben vagyok és pillanatról pillanatra egyre hidegebben hagyott a dolog, ami itt folyik.

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Ó de szívesen belemondtam volna az összesúgó férgeknek a képébe, hogy nem ki kértük ezt a rohadt nagy felhajtást magunk körül, sőt megtehetnék azt a szívességet, hogy megkérik a Mestert, hogy engedjen már el minket, ha már úgyis ennyire kicseszettül féltékenyek. Nem is törődtem velük ennél jobban, hanem a megérkezünk után egy fiatal nő lépett be a helységbe. Elfogott ugyanaz az érzés, mint Castor esetében.
- Ismét? – fordultam oda Cain-hez.
Reméltem, hogy igenő választ kapok tőle. Ha így volt, akkor kezdtem el gondolkodni. Bárki is küldött minket ide egy komplett idióta volt, vagy mi, ha elvállaltuk. Nem tudom, hogy melyik lehetett az igaz. De most már teljesen biztos voltam abban, hogy Cain és én ismertük egymást, talán Lilith, mert rá is katonát mondott Dracula. Ebből következően egyre biztosabb voltam, hogy minket Cain-nel és Clinttel együtt küldhettek a többiek után, talán
 - Ez már kezd nevetséges lenni, komolyan az összes létező a múltunkban levő személyt dobja ide a Mester a tanítónak? Nem, nem a maga hibája, de van egy olyan érzésem, hogy az életünkben is folyamatosan Castor után „takarított” – mondtam. – Ugyanaz a déjá vu érzés, ismertük egymást, ahogyan Cain is magukat. Mivel mi még gyermekek vagyunk, maguk tanítók… van egy olyan érzésem, hogy mi azért kerültünk ide, hogy utána járjunk annak, hogy maguk hova tűntek. És csodásan belebuktunk mi is… igazam van Mester?
Igazából már afelől is kétségeim voltak, hogy mindezt végigtudom mondani, de azért egy próbát megért. Révén még mindig nem felelt a feltételeimre, így feltételezem, hogy hazudott nekem és korábbi emlékemet mutatta. Vagyis nagyon, de nagyon reméltem, hogy így van. A másik lehetőség, hogyha Clint tényleg velünk volt, akkor mostanra ő maga is vámpír már. Komolyan 1000 éve végeztünk volna ezzel a sz*rral, hogyha kaptunk volna emlékeket és nem csak azt, amit „őméltósága” úgy érez, hogy megkaphatunk. Ezek után csöndben vagyok és pillanatról pillanatra egyre hidegebben hagyott a dolog, ami itt folyik.

Éden - Page 5 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Amikor még a helységbe, a terembe tartott vissza igyekezett nem figyelni arra, amit a többi vámpír súgott össze a háta mögött. Egyre kellemetlenebb volt a számára ez az egész, ez a kivételezés és minden. Volt egy olyan érzése, hogyha már nem lesznek „gyermekek” akkor sem fogja őket itt senki sem elfogadni ezeknek a kivételezéseknek hála. Nem is kellett sokat várakozniuk, hogy megérkezzen az új oktató. Ahogyan meglátta a nőt ismét elkapta azaz érzés, ami Castor esetében is. Úgy tűnt, hogy Cass-t is, mert felé fordult és rá is kérdezett minderre. A társnője szavaira határozottan bólintott.
- Ismét – erősítette meg.
Most már ez igencsak kezdett erősen gyanús lenni neki, hogy Dracula csak szórakozik velük és rúg beléjük minden egyes húzással. A korábbiak után már eléggé lehetségesnek találta mindazt, amit Cass mondott, pár órája, ha valaki felhozza ezt, akkor kineveti, de egyre inkább kezdte úgy érezni, hogy igaz lehet. Azonban még mielőtt veszekedés tört volna ki, inkább igyekezett Lucretia szavaira reagálni, ami Castor-ra vonatkozott.
- Úgy vélem, hogy Mr. Castor eléggé jól elmondta, amit kellett asszonyom – mondta. – Rövid történelemleckét tartott a vámpírok eredetérő, utána szóba kerültek a fizikai képességeink, amiket ezzel a léttel nyernek a vámpírok, mik az erősségek, gyengéi a testnek. Ahogyan arról is, hogy mik a hosszú távú céljai a Mesternek, azaz majd a felszínt uralni.
Legalább is saját maga így érezte, persze lehet, hogy más nem így fog és kijavítja a szavait, főleg az állat és az elmebeteg, de a többieknél úgy érezte, hogy ők megértethették azt, amit Castor mondott nekik. Nem volt nehéz kiszűrni a beszédéből, hogy nem úgy beszélt a vámpírokról, mintha beletartozna ebbe a kategóriába, révén még mindig nem fogadta el és inkább csak mint ők tárgyakra hivatkozott, így egyszerűbb volt és kevésbé zavaró.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló
[/b]


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Amikor még a helységbe, a terembe tartott vissza igyekezett nem figyelni arra, amit a többi vámpír súgott össze a háta mögött. Egyre kellemetlenebb volt a számára ez az egész, ez a kivételezés és minden. Volt egy olyan érzése, hogyha már nem lesznek „gyermekek” akkor sem fogja őket itt senki sem elfogadni ezeknek a kivételezéseknek hála. Nem is kellett sokat várakozniuk, hogy megérkezzen az új oktató. Ahogyan meglátta a nőt ismét elkapta azaz érzés, ami Castor esetében is. Úgy tűnt, hogy Cass-t is, mert felé fordult és rá is kérdezett minderre. A társnője szavaira határozottan bólintott.
- Ismét – erősítette meg.
Most már ez igencsak kezdett erősen gyanús lenni neki, hogy Dracula csak szórakozik velük és rúg beléjük minden egyes húzással. A korábbiak után már eléggé lehetségesnek találta mindazt, amit Cass mondott, pár órája, ha valaki felhozza ezt, akkor kineveti, de egyre inkább kezdte úgy érezni, hogy igaz lehet. Azonban még mielőtt veszekedés tört volna ki, inkább igyekezett Lucretia szavaira reagálni, ami Castor-ra vonatkozott.
- Úgy vélem, hogy Mr. Castor eléggé jól elmondta, amit kellett asszonyom – mondta. – Rövid történelemleckét tartott a vámpírok eredetérő, utána szóba kerültek a fizikai képességeink, amiket ezzel a léttel nyernek a vámpírok, mik az erősségek, gyengéi a testnek. Ahogyan arról is, hogy mik a hosszú távú céljai a Mesternek, azaz majd a felszínt uralni.
Legalább is saját maga így érezte, persze lehet, hogy más nem így fog és kijavítja a szavait, főleg az állat és az elmebeteg, de a többieknél úgy érezte, hogy ők megértethették azt, amit Castor mondott nekik. Nem volt nehéz kiszűrni a beszédéből, hogy nem úgy beszélt a vámpírokról, mintha beletartozna ebbe a kategóriába, révén még mindig nem fogadta el és inkább csak mint ők tárgyakra hivatkozott, így egyszerűbb volt és kevésbé zavaró.

[/b]


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 18 Jún. 2017, 00:07-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 18 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Még bent a szobában néhány mondatot váltott Luna-val. Arra a részre bólintott, hogy nem fogja elmondani a többieknek, hogy van neki is hangja. Esze ágában sem volt elmondani, semmit sem nyert volna vele. Az áskálódás ebben a helyzetben pedig teljesen felesleges volt, azon felül megígérte, hogy megvédi a lányt.
- Megőrzöm a titkodat – ígérte. - Akkor azonban lehet, hogy célszerű lenne külön szobát kérned, én sem akarok itt maradni és egyre gyakrabban gondolok az öngyilkosságra. Ez így nem élet – mondta érzelemmentesen. – Számomra nem. Persze csak, ha szeretnéd, mert már nem érzed jól magad a társaságomban. Egyébként Cain sem rugdossa a többieket és leginkább Malik és Damien az, akik generálják az ellentéteket…
Miközben visszatértek a társalgóba ő maga is hallotta a szavakat, amiket a többi vámpír elejtett. Esélyesnek tartott, hogy nagyképűnek és beképzeltnek tartják őt azért, mert nem törődött mindezzel és nem is figyelt rájuk. A megérkezés után hamarosan egy nő érkezett meg, számára ő sem volt ismerős, de Cass és Cain számára újfent. A fekete hajú lány mindezt szóvá is tette. Az már kellemetlen kezdett lenni, hogy Lucrecia-t is visszarendelték, hogy őket oktassa. Vajon miért voltak ennyire különlegesek? Erre nem kérdezett rá, de azt akarta, hogy az órának vége legyen mihamarabb, így inkább belement abba, hogy felel inkább a tudósnő szavaira és játssza, amit elvárnak, most éppen. Cain szavai után igyekszik megszólalni, mert úgy érezte, hogy valami kimaradt a fiatal férfi szavaiból.
- Cain kihagyta, hogy a szuperpáncélokat is megmutatta, hogy majd azzal lehet a napon sétálni.
Most kivételesen együttműködő volt, mert minél hamarabb túl akart ezen lenni, ahhoz pedig ez kellett. Úgy vélte, hogyha az lenne a legjobb, ha kivételesen mindenki más is megerőltetné magát ez ügyben, de ezt sem mondta ki hangosan, mert tudta, hogy csak újabb vitát generálna.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Még bent a szobában néhány mondatot váltott Luna-val. Arra a részre bólintott, hogy nem fogja elmondani a többieknek, hogy van neki is hangja. Esze ágában sem volt elmondani, semmit sem nyert volna vele. Az áskálódás ebben a helyzetben pedig teljesen felesleges volt, azon felül megígérte, hogy megvédi a lányt.
- Megőrzöm a titkodat – ígérte. - Akkor azonban lehet, hogy célszerű lenne külön szobát kérned, én sem akarok itt maradni és egyre gyakrabban gondolok az öngyilkosságra. Ez így nem élet – mondta érzelemmentesen. – Számomra nem. Persze csak, ha szeretnéd, mert már nem érzed jól magad a társaságomban. Egyébként Cain sem rugdossa a többieket és leginkább Malik és Damien az, akik generálják az ellentéteket…
Miközben visszatértek a társalgóba ő maga is hallotta a szavakat, amiket a többi vámpír elejtett. Esélyesnek tartott, hogy nagyképűnek és beképzeltnek tartják őt azért, mert nem törődött mindezzel és nem is figyelt rájuk. A megérkezés után hamarosan egy nő érkezett meg, számára ő sem volt ismerős, de Cass és Cain számára újfent. A fekete hajú lány mindezt szóvá is tette. Az már kellemetlen kezdett lenni, hogy Lucrecia-t is visszarendelték, hogy őket oktassa. Vajon miért voltak ennyire különlegesek? Erre nem kérdezett rá, de azt akarta, hogy az órának vége legyen mihamarabb, így inkább belement abba, hogy felel inkább a tudósnő szavaira és játssza, amit elvárnak, most éppen. Cain szavai után igyekszik megszólalni, mert úgy érezte, hogy valami kimaradt a fiatal férfi szavaiból.
- Cain kihagyta, hogy a szuperpáncélokat is megmutatta, hogy majd azzal lehet a napon sétálni.
Most kivételesen együttműködő volt, mert minél hamarabb túl akart ezen lenni, ahhoz pedig ez kellett. Úgy vélte, hogyha az lenne a legjobb, ha kivételesen mindenki más is megerőltetné magát ez ügyben, de ezt sem mondta ki hangosan, mert tudta, hogy csak újabb vitát generálna.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 18 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
- Rendben van – mondta Celeste.
Celeste végig itt volt a társalgóban, így értelemszerűen hozzá nem jutottak el a sugdolózások, sem azok az információk, amik akkor elhangzottak, amikor a vámpírok éppen róluk beszéltek. Akkor nézett be, amikor a testpáncélos, köpenyes nő belépett. Ő valahogyan sokkalta professzionálisabbnak tűnt a lány számára, mint nem sokkal korábban Castor. Az, ahogyan beszélt az is ezt támasztotta alá. Felvonta a szemöldökét, amikor Cain és Cass megint említették, hogy ugyanazt érzik, mint Castor esetében. Saját maga számára most még annyi ismerős „érzés” sem volt, mint korábban. De azért ezt az információt is megjegyezte, ahogyan az összeesküvés elméletet is, ami Cass szájából elhangzott. Egyelőre nem tudhatta, hogy mennyi igaz belőle és mennyi nem, de azért érdemes lehetett arra, hogy utána járjon majd később, amikor tud. A nő szerint Castor nem mondott el mindent részletesen, így lehetett most kérdezni, hogy minden a helyére kerülhessen. Figyelte, hogy a többiek mit is mondanak, mit mondott el a férfi nekik, de ebben semmi extra nem volt, csak szorosan ahhoz ragaszkodtak, ami tényleg elhangzott, semmilyen plusz információt nem akartak hallani logikusan, csak azért mondhatták el, hogy nehogy ezeket elismételje Lucretia. Amint már éppen nem beszél senki – így kivárja a többiek szavait is – utána fog megszólalni majd.
- Jómagam számára logikusnak tűnik, hogy az elhangzottakon felül jócskán többet halljak – mondta gépiesen. – Így amennyiben van ideje és lehetősége én az optimális tudás elérése érdekében több órás előadást is meghallgatnék kezdve attól, hogy molekuláris szinten milyen eltérés van egy élő és egy élőholt szervezet között. Ebből adódik, hogy mindent, amit tudományosan eltudna mondani az engem érdekel.
Logikusnak tűnt, hogy a többiek lehurrogják, mert semmit sem akarnak erről hallani, ahogyan arra is igencsak nagy esély volt a számításai alapján, hogy a nőnek esze ágában sincs órákon át magyaráznia és előadni mindezt. De azért bizonyos százaléknyi – kevés – esélye volt arra, hogy mégis kaphat végre egy komplex tudományos eligazítást, ami nem a többiek értelmi szintjén van, hanem a sajátján.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste végig itt volt a társalgóban, így értelemszerűen hozzá nem jutottak el a sugdolózások, sem azok az információk, amik akkor elhangzottak, amikor a vámpírok éppen róluk beszéltek. Akkor nézett be, amikor a testpáncélos, köpenyes nő belépett. Ő valahogyan sokkalta professzionálisabbnak tűnt a lány számára, mint nem sokkal korábban Castor. Az, ahogyan beszélt az is ezt támasztotta alá. Felvonta a szemöldökét, amikor Cain és Cass megint említették, hogy ugyanazt érzik, mint Castor esetében. Saját maga számára most még annyi ismerős „érzés” sem volt, mint korábban. De azért ezt az információt is megjegyezte, ahogyan az összeesküvés elméletet is, ami Cass szájából elhangzott. Egyelőre nem tudhatta, hogy mennyi igaz belőle és mennyi nem, de azért érdemes lehetett arra, hogy utána járjon majd később, amikor tud. A nő szerint Castor nem mondott el mindent részletesen, így lehetett most kérdezni, hogy minden a helyére kerülhessen. Figyelte, hogy a többiek mit is mondanak, mit mondott el a férfi nekik, de ebben semmi extra nem volt, csak szorosan ahhoz ragaszkodtak, ami tényleg elhangzott, semmilyen plusz információt nem akartak hallani logikusan, csak azért mondhatták el, hogy nehogy ezeket elismételje Lucretia. Amint már éppen nem beszél senki – így kivárja a többiek szavait is – utána fog megszólalni majd.
- Jómagam számára logikusnak tűnik, hogy az elhangzottakon felül jócskán többet halljak – mondta gépiesen. – Így amennyiben van ideje és lehetősége én az optimális tudás elérése érdekében több órás előadást is meghallgatnék kezdve attól, hogy molekuláris szinten milyen eltérés van egy élő és egy élőholt szervezet között. Ebből adódik, hogy mindent, amit tudományosan eltudna mondani az engem érdekel.
Logikusnak tűnt, hogy a többiek lehurrogják, mert semmit sem akarnak erről hallani, ahogyan arra is igencsak nagy esély volt a számításai alapján, hogy a nőnek esze ágában sincs órákon át magyaráznia és előadni mindezt. De azért bizonyos százaléknyi – kevés – esélye volt arra, hogy mégis kaphat végre egy komplex tudományos eligazítást, ami nem a többiek értelmi szintjén van, hanem a sajátján.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 5 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 18 Jún. 2017, 21:29


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Boldogan veszem, hogy nem fogja elmondani egyiknek se a többiek közül. Annyira már nem nyugtat meg viszont az, hogy hogyan érez. Persze én sem vagyok elvarázsolva a helytől teljesen, hogy ne tűnjenek fel a kellemetlen dolgok meg az, hogy a mester szava szent dolog nem éppen szabad akaratunkból van vagy, hogy mert tényleg elismerjük azt azért nagyon drasztikusnak érzem amit mond, hogy öngyilkosságot elkövetni. Nem csak az ön de másénak a meggyilkolásának a gondolatától is kiráz a hideg. Megerősítettem abban Lilith-et, hogy teljesen jó érzem magam a társaságában és ha csak ő nem akar engem itt kijjebb rugdalni akkor nem is áll szándékomban külön költözni. Hiába mondja, hogy a többiek közül csak kettő az aki szítja az ellenszenvet, nekem egyikőjük sem szimpatikus, de szerintem a többiek is úgy vannak vele, hogy sosem beszélnénk egymással. Sőt sose találkoztunk volna valószínűleg sosem ha nincs ez a helyzet.
Sok időm nincsen még kapargatni a ragasztót az ujjaimról mert ez a tanár most pontos, nem úgy mint az előző. Furcsa, nem is értem, hogy hogyan tudnak elkésni. Már azért a Mester parancsa elég tiszta, hogy itt kell lenni pontban és akkor itt kell lenni. És ők meg még is elkéstek. Mindegy, a következő tanárunk egy nő és a szavaiból lejön, hogy gyakran vannak ebben a kombinációban, hogy az előző tanárunk után tartja az óráit ha már ilyen rutinos abban, hogy pontosítania meg kiegészítenie kell amit mondott. A többiek fel is vázolják meg vetik a dolgokat, nekem nem merül fel erről kérdés most, szerintem egész tisztán el lett magyarázva. Persze van akinek rövidebb meg van akinek sokkal átfogóbb a kérdése.
Már mikor Cassandra és Cain száját is elhagyja az a pár szó mint az előző tanárnál is, kezdek lelkileg felkészülni, hogy ugyan azt fogják lejátszani a többiek mint az előzőnél is. Ők elkezdik aztán meg valaki vissza szól, ez tovább fajul és megint semmire se jutunk. Bár remélem, hogy most másképp lesz, személy szerint próbálom a fejem alacsonyan tartani ha most is repülne valaki.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1379
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 5 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 22 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.