Éden

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Vas. 18 Jún. 2017, 22:49Damien


A pihenőidő, és a dolgok átgondolása után viszonylag nyugodtan, sőt mosolyogva térek vissza a kistársalgóba. Útközben persze meghallom az összesúgó vámpírok szavait, amitől csak mégjobban mosolygok.
~ Csak rajta, mondjátok csak a magatokét. Féltékenyek vagytok, mi? ~ gondolom, és igazam is van. Új név, a Tanítók visszatérte, és a Mester rám bízott feladata mind azt mutatják, hogy sokkal fontosabb vagyok tőlük. Gondolom a többiek is, de amíg nem jön meg a józan eszük, addig nem leszek róluk jó véleménnyel.
A kistársalgóba visszatérve rögvest találkozunk az új tanítónkkal, névszerint Lucretiával, a Rovarkirálynővel. Érdekes neve van, azonban a Castorrol alkotott véleménye annál inkább érdekesebb. Ezek szerint nem csak a mi újdonsült, működésképtelen kis csapatunk tagjai nyúzzák egymást. És még mi vagyunk gyerekek, ugyan már.
Egy perc se telik el, de máris elkezdődik a felesleges pofajártatás, de most kivételesen nem foglalkozom vele. Nem érdemlik meg, hogy felhúzzam magam miattuk, meg amúgy se lenne értelme. Meg nem ölhetem őket, a vitába meg már belefáradtam, szóval inkább a Rovarkirálynőre koncentrálok, hátha mond valami hasznosat is.

_________________
"Red like roses fills my dreams and brings me to the place you rest;
White is cold and always yearning, burdened by a royal test;
Black the beast descend from shadows;
Yellow beauty burns...
...gold."
avatar
Phobia
Kalandmester

Hozzászólások száma : 272
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://m.youtube.com/watch?v=1Clvj81QmTA

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Vas. 18 Jún. 2017, 22:52


Malik

Görnyedve, előredőlve, karjait maga előtt lógatva tér vissza a kistársalgóba. Nem azért jár így, mert fáradt, hanem mert az emberi járásmód kényelmetlen, és a földön se akar csúszni. Maliknak így tökéletes, ugrásra készen, mégis kényelmesen. Az összesúgókra meg nem figyel, hiszen csak egyszerű emberkorcsok. Nem számít sokat a véleményük.
A társalgóba visszatérve a bestia egy asztal tetejére ülve helyezkedik el, majd dögkeselyű módjára kezdi figyelni a társaságot. A figyelem azonban gyorsan a tanítóra összpontosul, mikor az bemutatkozik. Rovarkirálynő, ez a név felkelti Malik érdeklődését. Nem állat ugyan, de nem is ember, érdekesebb az eddigieknél. Igaz, külsőre semmi rovarszerűt nem lehet látni, de ki tudja? Malik se tűnik első ránézésre bármely létező állatnak, ő mégis mindegyikük egyszerre. A Rovarkirálynő ezért sokkal kevésbé szánalmasabb, mint a Castor nevezetű.
A továbbiakban Malik felfigyel az emberkorcs falkatagjaira, főleg az egyikre, aki szokás szerint sokat beszél. Cassandra. Malik azon tűnődik, hogy vajon akkor is panaszkodna a nőstény, ha a bestia megkóstólná őt?

_________________
"You tearing us, you tearing us,
You breaking us, you breaking us,
You killing us, killing us
You saving us, you saving us."
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Hétf. 19 Jún. 2017, 01:04

Morgana, at Árny Szülöttje

A folyosón haladva megüti a fülem a sugdolózás, mire kezeim ökölbe szorulnak, majd megállok, s az egyik kis társaságra visszapillantok eléggé összeszűkült szemekkel, a vállam felett vészjóslóan, de nem szólok hozzájuk, csak megindulok tovább, majd elfoglalom helyem a fal mellett, kényelmesen annak támaszkodva.
A Mester azóta nem hallatott magáról, hogy felkent a falra, előadta a szövegét, majd üzenetet kaptunk, hogy mikorra kell visszajönnünk. Vajon a széke előtt fekszik megint, vagy most nem?
˜Na most mennyit fog vajon kés... hmm, megérkezett, késés nélkül szinte a következő eligazító.˜ gondolom magamban, miközben végig nézek a következő áldozati bárányon. Vajon ő mennyire önként an itt és et mennyire fogja a fejünkhöz vágni és azt, hogy milyen jó is nekünk?
Úgy fest azonban, hogy Castor tanítási módszeré húzza le némi bemutatkozás és megnyugtatás után, hogy nem fog sokig tartani. Szomorú, hogy már most több idő ment el erre, mint emennyit itt akartam tölteni az előző eset után.
Cass és Cain kezdi az előzőhöz hasonlóan. Szóval dereng nekik ő is. Castor, Clint, Lucretia, érdekes. Clint alapján tényleg vannak emlékeink, és a másik kettő is ezt támasztja alá ahogy reagálnak ők ketten, majd Cass egy újabb monológja, miközben Damien felé pillantok nem túl feltűnően szemem sarkából, mialatt előhúzom a kulacsom és lassan kinyitva emelem a számhoz.
Egyenlőre semmi, Cain és Lillith elmondják amit Castor mondott el, és így talán ezen is ugorhatunk, persze Celeste szavai meg se lepnek. Remélem, hogy azért azon is agyal amit kértem tőle, hogy előrébb jussunk kicsit, mert az biztosnak látszik, hogy csak rájuk tudok majd itt támaszkodni.
Lassan leengedem a kulacsot, miután lenyeltem a vért, és egy mély levegőt véve nézek fel jelen tanítónkra.
-Ha szerinted van amit Castor kihagyott kérlek vágj bele, mert korábbi tapasztalat alapján nem biztos, hogy túl hosszú ideig kitart eme aránylag csendes békés állapot kis csapatunkban. Ráadásul minden bizonnyal a többi vámpír is szeretne ide visszatérni és használni a helységet anélkül, hogy itt minket el kéne viselniük... – hangomba erőltetek némi kedvességet, bár ez most per pill nem megy túlzottan. Ez után meghúzom ismét a kulacsot, és várok, hogy mit is fog elmondani nekünk.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

"Hallgass a szívedre,
Amikor téged hív.
Hallgass a szívedre,
Ha nem tehetsz mást.
Nem tudom hova mész
És nem tudom miért,
de hallgass a szívedre
Mielőtt elbúcsúzol"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
avatar
Shadow
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd. 20 Jún. 2017, 11:07

Öt perce tart a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Lucretia figyelmesen végighallgatja a Gyermekeket, majd szinte azonnal válaszol is mindenkinek, kezdve Cassandrával.

– Cassandra, feltételezem, arra utal, hogy valahonnan ismerős vagyok Önnek. Önök is nekem, de ebben nincs semmi meglepő. A magunkfajta különleges képességű egyéneket a felszínlakó halandók ugyanúgy előszeretettel gyűjtik csapatba, ahogy idelent a Mester teszi. Ebben nem különböznek tőlünk. Nyilván Önök is arra a következtetésre jutottak, hogy élőkként egy ilyen csapatból, szervezetből vagy közösségből ismerhettük egymást. Ha nem is mindnyájan, de páran biztosan. Ennélfogva helyénvaló lehet az is, hogy Önök talán éppen mi, a bajtársaik kiszabadítására érkeztek, majd elbuktak. Valóban kínos, ám ha ez megnyugtatja Önöket, nem Önök voltak az elsők. Én és két másik Tanító kerültünk ide elsőkként, majd utánunk érkeztek Castor és a társai. Minket akartak megmenteni, de bizony ők is kudarcot vallottak. Ami azt illeti, Castort éppen én magam ártalmatlanítottam és tettem vámpírrá. Amikor ezt nem sokkal az ébredése után közöltem vele… Nos, nem volt boldog. Érthető. Pedig nyilván logikus, hogy engem küldött a Mester, hiszen a páncélja legapróbb réseibe is be tudtam hatolni a méretváltoztató képességemmel… amit nem, nem fogok most szemléltetni. Fontosabb dolgaink is vannak. Egyébiránt, ha kérhetném, Cassandra, hozzám intézze a szavait és kérdéseit, ne a Mesterhez.

Ezután Lucretia Cainre pillant.

– Köszönöm az összefoglalást, Cain. Kitért Castor az ezüstre és a fára is? Nem árt tudniuk, hogy a napfény mellett erre a két anyagra is meglehetősen érzékenyek vagyunk. A halandók ellenünk használt legveszélyesebb fegyverei közé tartoznak tehát például az ezüsttel bevont pisztolygolyók, illetve a fakarók, melyekkel általában a szívünket veszik célba. Legtöbbünk számára az ilyen eszközök által okozott sérülések halálosak is lehetnek, bár a legerősebbek és legképzettebbek megfelelő mennyiségű és időben bevitt vérrel talán regenerálódhatnak még ilyen esetekben is. Továbbá azt sem javaslom, hogy odafent hosszasan keresztény szimbólumok közelében tartózkodjanak. Kereszt, szentelt víz, templomok… Kerüljék mindet. A fokhagymától viszont nem kell tartaniuk, ostoba babona, hogy az bármilyen negatív hatással lenne ránk. Bár én személy szerint ki nem állhatom a szagát és az ízét.

Ezt követően Lillith következik.

– A páncélok, igen, hogyne… Amennyiben Castor korrigálja azt az aprócska védelmi rést, melyen én is bejutottam, akkor el kell ismernem, valóban figyelemre méltó támogatást nyújthatnak majd számunkra, ha eljön az ideje. Senki sem tagadja, hogy Castor briliáns elme, ám a jelleme… hagy némi kívánnivalót maga után.

Végül Lucretia Celeste felé fordítja a fejét.

– Ah, Celeste… Az imént találkoztam Castorral, futólag említette, hogy Ön lehetne az új asszisztense. Bevallom, ezt a pozíciót jómagam is fel szerettem volna kínálni Önnek, ám ha már elkötelezte magát Castor mellett, természetesen nem állok Önök közé. Eltérés az élő és élőholt szervezetek között… Igen érdekes téma, Celeste, amellyel jómagam is foglalkoztam egy ideig annak reményében, hogy találjak--

Ekkor Lucretia hirtelen a fejéhez kap és felsikít, mintha óriási fájdalom hasítana belé… majd pár másodperc múlva összeszedi magát, és folytatja.

– De ezt a témát mi kerüljük idelent. A Mester nem kedveli. Biztosíthatom, hogy az állapotunk végleges és visszafordíthatatlan. Nézzék, küzdhetnek ez ellen, amennyit akarnak, de attól nem lesz jobb, sőt. Én elfogadtam a sorsomat, és megpróbálom a legtöbbet kihozni a helyzetemből az állandó siránkozás és a szökés tervezgetése helyett. Semmi értelme. A Mester mindent lát és mindent hall. Csak tegyék a dolgukat.

Ezzel Lucretia feláll, és Morgana szavaira is reagálva kezd mondandójába.

– Úgy vélem, Morgana, ezzel elmondtam mindent, amit Castor talán elmulasztott megemlíteni Önöknek. A testvéreikkel ne foglalkozzanak, el tudják foglalni magukat máshol, amíg mi itt tartózkodunk. Nos, miután megismerték saját, új testüket, erősségeiket és gyengeségeiket, az első és legfontosabb dolguk egyszerűen elkerülni, hogy az ellenségeink lecsapjanak Önökre és porrá legyenek. Húzódjanak meg az árnyékokban, támadjanak lesből, vigyázzanak magukra és egymásra… és persze ismerjék az ellenséget. Ezért vagyok most itt. Ha megengedik, ejtenék pár szót fajunk legádázabb pusztítóiról. Minél több információt gyűjtenek be róluk, annál hatékonyabban vehetik fel velük a harcot, noha én inkább azt javaslom, hogy ha meglátják őket, azonnal, gondolkodás nélkül fussanak.

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 2886
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 33
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 21 Jún. 2017, 22:42
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Felvontam a szemem a válaszánál, ahogyan beszélni kezdett. Azt hiszem, hogy kedveltem a csajt korábban. Tiszta egyenes válasz, nem pedig köntörfalazás, amit eddig hallottunk. Szóval ő neki is ismerősök voltunk, tehát tényleg ismertük egymást. Néhányszor bólintottam arra, hogy mit is mondott. Tehát harmadik körösök voltunk, csodálatos! A főnökünk ezt nagyon, de nagyon elcseszte, nem is tudom elmondani, hogy mennyire. Vajon, ha rákérdeznék, akkor tudna felelni?
- Köszönöm a választ! – mondtam. – Végre valaki, aki nem csak rózsaszín ködben pöfékelve beszél, hanem elárulja az igazat is. Miért nem magát küldték az első percben Jubliee helyett?
Mindez már csak érezhetően költői kérdés volt, amire egyáltalán nem vártam semmilyen választ. Néhány pillanatra elgondolkodtam valami máson, elképzelve a jelenetet, amit mondott, majd hirtelen rávágtam, mielőtt Drakula megakadályozhatott volna abban, hogy ezek elhangozzanak. Bár az, hogy a nő ilyen nyíltan felelt jelenthette, hogy még mindig totál ki van dőlve és jobban haldoklik mint gondoltam.
- És Clint? Szőke, íjász… ő is vámpír lett? – hadartam gyorsan. – Azt hiszem, hogy egyszerre jött Castorékkal… vagy velünk…
Ebben nem lehettem biztos. Az összefoglalás után még egy-két „érdekes” információ is elhangzik, azonban Celeste kérdése utáni dolgok már valóban azok voltak. Újabb megerősítés arra, hogy de igenis visszafordítható a dolog, hogy vámpírok vagyunk. Ha nem lenne az, akkor nem kínozta volna a haldokló „minizsebdiktátor” Lucretia-t. Ismét az ellenség, ami felmerül. Azonban az elhangzottak nem jelentették azt, hogy emberekről lenne szó. Ez így furcsa volt. Mindazonáltal örömmel üdvözlök mindenkit, aki vámpírt akar ölni, még én is szívesen beszállnék nekik segíteni…

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Felvontam a szemem a válaszánál, ahogyan beszélni kezdett. Azt hiszem, hogy kedveltem a csajt korábban. Tiszta egyenes válasz, nem pedig köntörfalazás, amit eddig hallottunk. Szóval ő neki is ismerősök voltunk, tehát tényleg ismertük egymást. Néhányszor bólintottam arra, hogy mit is mondott. Tehát harmadik körösök voltunk, csodálatos! A főnökünk ezt nagyon, de nagyon elcseszte, nem is tudom elmondani, hogy mennyire. Vajon, ha rákérdeznék, akkor tudna felelni?
- Köszönöm a választ! – mondtam. – Végre valaki, aki nem csak rózsaszín ködben pöfékelve beszél, hanem elárulja az igazat is. Miért nem magát küldték az első percben Jubliee helyett?
Mindez már csak érezhetően költői kérdés volt, amire egyáltalán nem vártam semmilyen választ. Néhány pillanatra elgondolkodtam valami máson, elképzelve a jelenetet, amit mondott, majd hirtelen rávágtam, mielőtt Drakula megakadályozhatott volna abban, hogy ezek elhangozzanak. Bár az, hogy a nő ilyen nyíltan felelt jelenthette, hogy még mindig totál ki van dőlve és jobban haldoklik mint gondoltam.
- És Clint? Szőke, íjász… ő is vámpír lett? – hadartam gyorsan. – Azt hiszem, hogy egyszerre jött Castorékkal… vagy velünk…
Ebben nem lehettem biztos. Az összefoglalás után még egy-két „érdekes” információ is elhangzik, azonban Celeste kérdése utáni dolgok már valóban azok voltak. Újabb megerősítés arra, hogy de igenis visszafordítható a dolog, hogy vámpírok vagyunk. Ha nem lenne az, akkor nem kínozta volna a haldokló „minizsebdiktátor” Lucretia-t. Ismét az ellenség, ami felmerül. Azonban az elhangzottak nem jelentették azt, hogy emberekről lenne szó. Ez így furcsa volt. Mindazonáltal örömmel üdvözlök mindenkit, aki vámpírt akar ölni, még én is szívesen beszállnék nekik segíteni…


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta, hogy miket is mondott Lucretia, az eddigi legszimpatikusabb személynek tűnt a nő a számára a vámpírok között. Merev, egyenes és végre információkat is mond. A korábbiak alapján már ő maga is rekonstruálni tudta, hogy mi is történhetett. Az első csapat küldetésre ment, majd mikor eltűntek a másodikat küldte a felettesük, majd mikor ők is, akkor jött ő maga és Cass, meg valószínűleg Clint. Az érdekelte volna, hogy parancsra jöttek-e, vagy pedig önként a bajtársaik után. Magát, már amennyire magát megismerte egyenes ember volt, katonának és harcosnak tartotta magát, akinek fontosak a bajtársai. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy kimenteni jöhettek a többieket. Márpedig, ha ez volt a feladatuk, akkor noha fogalma sem volt, hogy ki is a felettese, ki a főnöke, de mindent megfog tenni annak érdekében, hogy életjelet adjon magukról és hazavigye azokat, akiket haza kell vinniük. A kötelességtudata mindig is hatalmas és végletekig erős volt, noha nem tudta, de valószínűleg annyira, mint amivel Dracula próbálja itt tartani őket. A korábban elmondottak ki lettek egészítve, a keresztény dolgokkal és a karóval. Az egészet csöndben hallgatta végig, majd eljutottak oda, hogy Celeste szavaira válaszoljon, amikor is hirtelen rosszul lett. Akkor Castor igazat mondott, hogy a nő tényleg vizsgálódott, csak leállította Dracula és még mindig fájdalmat okozott ez az egész. Ha nem lett volna visszafordítható, akkor nem állítja le. Egyre jobban kezdte érdekelni, hogy miként.
- Jól érzi magát asszonyom? – kérdezte miután Lucretia összeszedte magát.
Legvégül az ellenség került szóba, ezt érdekesnek találta, ő maga annak ellenére, hogy semmit sem tudott róluk máris potenciális szövetségesnek látta őket, akik segítségével talán kijuthatnak innen. Így valóban kapóra is jött, hogy pont ez fog most témába kerülni.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta, hogy miket is mondott Lucretia, az eddigi legszimpatikusabb személynek tűnt a nő a számára a vámpírok között. Merev, egyenes és végre információkat is mond. A korábbiak alapján már ő maga is rekonstruálni tudta, hogy mi is történhetett. Az első csapat küldetésre ment, majd mikor eltűntek a másodikat küldte a felettesük, majd mikor ők is, akkor jött ő maga és Cass, meg valószínűleg Clint. Az érdekelte volna, hogy parancsra jöttek-e, vagy pedig önként a bajtársaik után. Magát, már amennyire magát megismerte egyenes ember volt, katonának és harcosnak tartotta magát, akinek fontosak a bajtársai. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy kimenteni jöhettek a többieket. Márpedig, ha ez volt a feladatuk, akkor noha fogalma sem volt, hogy ki is a felettese, ki a főnöke, de mindent megfog tenni annak érdekében, hogy életjelet adjon magukról és hazavigye azokat, akiket haza kell vinniük. A kötelességtudata mindig is hatalmas és végletekig erős volt, noha nem tudta, de valószínűleg annyira, mint amivel Dracula próbálja itt tartani őket. A korábban elmondottak ki lettek egészítve, a keresztény dolgokkal és a karóval. Az egészet csöndben hallgatta végig, majd eljutottak oda, hogy Celeste szavaira válaszoljon, amikor is hirtelen rosszul lett. Akkor Castor igazat mondott, hogy a nő tényleg vizsgálódott, csak leállította Dracula és még mindig fájdalmat okozott ez az egész. Ha nem lett volna visszafordítható, akkor nem állítja le. Egyre jobban kezdte érdekelni, hogy miként.
- Jól érzi magát asszonyom? – kérdezte miután Lucretia összeszedte magát.
Legvégül az ellenség került szóba, ezt érdekesnek találta, ő maga annak ellenére, hogy semmit sem tudott róluk máris potenciális szövetségesnek látta őket, akik segítségével talán kijuthatnak innen. Így valóban kapóra is jött, hogy pont ez fog most témába kerülni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13447
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 31.szint - 125 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 21 Jún. 2017, 22:42
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Meglepőnek találta Lilith is, hogy Lucretia egészen sok információt osztott meg velük, amiből már eléggé össze lehetett tenni a képet. Azonban számára Castor sem volt túlságosan ismerős, így abban eléggé biztos lehetett, hogy ő maga nem Cass-el és Cain-nel érkezett, hanem tőlük függetlenül került ide. A viselkedések alapján kizárta volna Damien-t és Malikot is, Celeste tudós volt a szavai alapján, a másik két lány pedig civil. Egyelőre ennyi, inkább csak figyelt, ki is derült, hogy mik a további gyengék, amik kimaradtak. Most már legalább tudta, hogy miként tud ebben a testben meghalni, hogyha eljutnak oda arra a részre, hogy esélye lenne hagyni, hogy megöljék. Felvonta a szemöldökét, amikor Lucretia felsikoltott a Celeste-nek menő válasznál. Ismét egy plusz pont arra nézve, hogy igenis visszafordítható a folyamat. Ha nem lett volna az, akkor tényleg nem reagál így Dracula. Érdekes. Nem értette, hogy miért az ilyeneket tették vámpírrá, mint ők maguk, ha meghirdetné, hogy mire is keres magának társakat és művért innának, akkor bizonyára elég sok jelentkező lett volna minderre a dologra. Igaz, akkor nem fitogtathatta volna a hatalmát és a megalomániáját sem élhette volna ki. Akkor kezdett számára érdekes lenni az egész, amikor Lucretia az ellenséget emlegette. A korábbiakban úgy gondolták, hogy az emberek lehetnek azok, de a most elhangzottak alapján nem. Többen voltak harcosok, most erősebbek, gyorsabbak voltak, ha sima emberek, vagy képességgel bíró emberek lettek volna, akkor nem mondják, hogy fussanak. Így nem szólt továbbra sem, nem szakította félbe a nőt, érdeklődve fordult az irányába, hogy végighallgassa, hogy mit is akar mondani ezekről az „ellenségekről” Lucretia nekik.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Meglepőnek találta Lilith is, hogy Lucretia egészen sok információt osztott meg velük, amiből már eléggé össze lehetett tenni a képet. Azonban számára Castor sem volt túlságosan ismerős, így abban eléggé biztos lehetett, hogy ő maga nem Cass-el és Cain-nel érkezett, hanem tőlük függetlenül került ide. A viselkedések alapján kizárta volna Damien-t és Malikot is, Celeste tudós volt a szavai alapján, a másik két lány pedig civil. Egyelőre ennyi, inkább csak figyelt, ki is derült, hogy mik a további gyengék, amik kimaradtak. Most már legalább tudta, hogy miként tud ebben a testben meghalni, hogyha eljutnak oda arra a részre, hogy esélye lenne hagyni, hogy megöljék. Felvonta a szemöldökét, amikor Lucretia felsikoltott a Celeste-nek menő válasznál. Ismét egy plusz pont arra nézve, hogy igenis visszafordítható a folyamat. Ha nem lett volna az, akkor tényleg nem reagál így Dracula. Érdekes. Nem értette, hogy miért az ilyeneket tették vámpírrá, mint ők maguk, ha meghirdetné, hogy mire is keres magának társakat és művért innának, akkor bizonyára elég sok jelentkező lett volna minderre a dologra. Igaz, akkor nem fitogtathatta volna a hatalmát és a megalomániáját sem élhette volna ki. Akkor kezdett számára érdekes lenni az egész, amikor Lucretia az ellenséget emlegette. A korábbiakban úgy gondolták, hogy az emberek lehetnek azok, de a most elhangzottak alapján nem. Többen voltak harcosok, most erősebbek, gyorsabbak voltak, ha sima emberek, vagy képességgel bíró emberek lettek volna, akkor nem mondják, hogy fussanak. Így nem szólt továbbra sem, nem szakította félbe a nőt, érdeklődve fordult az irányába, hogy végighallgassa, hogy mit is akar mondani ezekről az „ellenségekről” Lucretia nekik.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szer. 21 Jún. 2017, 22:43
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste tovább figyelt és gyűjtötte az információkat, amik elhangzottak, többek között, hogy ki milyen sorrendben érkezett meg ide, hogyan estek fogságba és lettek vámpírok. Az elhangzottak alapján ő maga is könnyedén rekonstruálta az eseményeket. Most először kaptak tényleges információkat, nem pedig csak ferdítéseket, maszlagolásokat. Ahogyan végigértek mindenen és eljutott Lucretia hozzá bólintott a nő szavaira. A számításai alapján sem gondolta azt, hogy nem túl pontos és precíz kifejezéssel ennyire kelendő lesz a tudósok körében. Ezt akkor gondolta, amikor még a nő is felajánlotta, hogy legyen az ő gyakornoka Castor helyett.
- Mindegyik tudományágat tanulmányoznám és elmélyülnék benne, mindabban, ami az ön szakterülete, mindabban, ami Castoré – mondta gépiesen. – Így amennyiben megoldható mindkettejük asszisztense lennék. Megvan hozzá minden tulajdonságom, hogy ezt képes legyek ellátni.
Mindezek után volt felhozva a részéről, hogy őt minden érdekli molekuláris szinttől kezdve. Rá is kérdezett a különbségekre az élő és a vámpír test között. A nő még felelni is akart, de hirtelen felsikoltott és a fejéhez kapott, majd ismét a megszokott hazugságot mondta, hogy nem visszafordítható és ezzel nem szabad foglalkozni.
- A fájdalom, amit okoztak önnek pontosan az ellentét mondja, a folyamat visszafordítható, különben nem kínoznák érte és nem lennének az ez irányú vizsgálatok tiltva. Megkaptam a válaszomat.
Az ezek utáni rész számára nem volt különösebben érdekes, hogy ki az ellenség és miként lehet ellenük védekezni. Visszatért a számításokhoz, de fél füllel azért figyelt arra is, hogy mit mond a nő.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste tovább figyelt és gyűjtötte az információkat, amik elhangzottak, többek között, hogy ki milyen sorrendben érkezett meg ide, hogyan estek fogságba és lettek vámpírok. Az elhangzottak alapján ő maga is könnyedén rekonstruálta az eseményeket. Most először kaptak tényleges információkat, nem pedig csak ferdítéseket, maszlagolásokat. Ahogyan végigértek mindenen és eljutott Lucretia hozzá bólintott a nő szavaira. A számításai alapján sem gondolta azt, hogy nem túl pontos és precíz kifejezéssel ennyire kelendő lesz a tudósok körében. Ezt akkor gondolta, amikor még a nő is felajánlotta, hogy legyen az ő gyakornoka Castor helyett.
- Mindegyik tudományágat tanulmányoznám és elmélyülnék benne, mindabban, ami az ön szakterülete, mindabban, ami Castoré – mondta gépiesen. – Így amennyiben megoldható mindkettejük asszisztense lennék. Megvan hozzá minden tulajdonságom, hogy ezt képes legyek ellátni.
Mindezek után volt felhozva a részéről, hogy őt minden érdekli molekuláris szinttől kezdve. Rá is kérdezett a különbségekre az élő és a vámpír test között. A nő még felelni is akart, de hirtelen felsikoltott és a fejéhez kapott, majd ismét a megszokott hazugságot mondta, hogy nem visszafordítható és ezzel nem szabad foglalkozni.
- A fájdalom, amit okoztak önnek pontosan az ellentét mondja, a folyamat visszafordítható, különben nem kínoznák érte és nem lennének az ez irányú vizsgálatok tiltva. Megkaptam a válaszomat.
Az ezek utáni rész számára nem volt különösebben érdekes, hogy ki az ellenség és miként lehet ellenük védekezni. Visszatért a számításokhoz, de fél füllel azért figyelt arra is, hogy mit mond a nő.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1525
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Csüt. 22 Jún. 2017, 12:20


Damien


Lucretia leckéi valóban hasznosnak bizonyulnak, tekintve hogy így már többet tudok a gyengeségeimről. Napfény, ezüst, karó, vallásos maszlagok, erre kell figyeljek. Kiválló, pláne mert ezeknek hála nemcsak a saját túlélésemet tudom erősíteni, hanem az esetleges árulókkal is könnyebben tudnék leszámolni. Egyszerűen tökéletes, de ami ezután jön, az már nem annyira. Lucretia, mint kiderült, kapcsolatban állhatott, nem, biztosan kapcsolatban volt Cassandrával még az életben. Ez kicsit se jelent jót, ahogyan az se, hogy az Édenben ezek szerint egy nagyobb csapat is van, akik ismerték egymást a vámpíréletük előtt. Cassandrát egyre jobban gyülölöm, ahogyan ezeket a Tanítókat is. Mégis miért olyat küldött a Mester, akik kapcsolatban álltak ezekkel a félkegyelműekkel?
A helyzet csak tovább romlik, azonban mikor Celeste kérdésére a választ Lucretia nem tudja befejezni, ebből pedig a számológépagyú levonja a következtetését, kissé felvidulok.
~ Mester. Kérted tőlem, hogy figyeljem a testvéreimet, és jelentsek bármi gyanús dolgot. Úgy hiszem találtam valamit, mégpedig az egyik nővéremet, Celestét. Nagyon érdekli az, hogy hogyan lehetne visszaváltozni, Lucretia pedig választ adott neki. Ha tudományos területekhez jut, mint például Castor vagy Lucretia asszisztense, akkor találhat valamit, amivel árthat az Édennek. ~ jelentem gondolatban a Mesternek, remélve hogy meghallja. Celeste ellen legalább van bizonyítékom, igaz nem túl sok. De a legtöbb sztoriban mindig úgy van, hogy ami a történet elején kevésnek és jelentéktelennek tűnik, a végére az lesz a legfőbb igazság. Celeste pedig ilyen alak, mert ki tudja, mikor fedez fel valamit a kémcsöveiben, amivel árthat az Édennek. Mérget, vagy üveges napfényt, esetleg szent vizet.
Legszívesebben már most megölném őt.

_________________
"Red like roses fills my dreams and brings me to the place you rest;
White is cold and always yearning, burdened by a royal test;
Black the beast descend from shadows;
Yellow beauty burns...
...gold."
avatar
Phobia
Kalandmester

Hozzászólások száma : 272
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://m.youtube.com/watch?v=1Clvj81QmTA

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Csüt. 22 Jún. 2017, 12:22


Malik


A Rovarkirálynő némiképp lenyűgözi a bestiát, aki ezért rá jobban odafigyel. Igaz, csak nevében Rovarkirálynő, de senki se kap ilyen nevet minden ok nélkül, ezt pedig Malik jól tudja. A nő pont ezért áll a többi emberkorcs felett, azonban jócskán Malik alatt, hiszen ő az állatok királya, és amíg a Rovarkirálynő nem mutat valamit, addig a rangsor változatlan marad.
Az eligazítás viszonylag leköti a bestia figyelmét, legalább is amíg a vámpírokról esik szó. Utána persze a többi emberkorcs kezd el magyarázni, ami már érdektelen Malik számára. Az azonban még az ő figyelmét is felkelti, hogy a Rovarkirálynő mondandója megszakad, amint a visszaváltoztatásról esik szó. Malik ezen elmosolyodik. Aztán csak halkan kienged egy kis nevetést. Tovább azonban nem folytatja, de most már tudja: a Mestere gyenge és fél. A Rovarkirálynő biztosan tud valamit, ezért nyomta el őt gyorsan az Alfa.
Gyengeségről árulkodik ez a hirtelen erődemonstráció, félelemről, és kételyekről. Hibázott, ezt pedig már nem tudja helyrehozni, a bestia pedig ezt nem fogja elfeledni.

_________________
"You tearing us, you tearing us,
You breaking us, you breaking us,
You killing us, killing us
You saving us, you saving us."
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szomb. 24 Jún. 2017, 02:29

Morgana, at Árny Szülöttje

Lucretia furcsa mód nem beszél mellé most, ez meg is lep némileg. Válaszol a kérdésekre, és el is mond egyes érdekesebbnek tűnő dolgokat, amik hasznosak is lehetnek a túléléshez, de ezen felül olyat is, ami nem a tananyag része, de kicsit elgondolkoztat, miközben a kulacsomból iszogatva végig nézek a többieken. Főleg Dami és Malik felé pillantva lopva. Túl csendesek hirtelen, azaz készülnek valamire, legalábbis ha Malik nem is akkor Dami. Jó lenne tudni, hogy mire, de különösebben nem érdekel amíg nem provokálja ki megint, hogy leüvöltsem a fejét, hiszen sajnos max „szép szóval” mehetek neki veréssel nem ami hasznosabb lenne.
Na de lássuk csak a lényeget. Cass és Cain együtt érkeztek, az már biztos és többieket akarták menteni. Hát ok, eddig szép, de a többiek? Celeste tudós, tuti az agya miatt kell, Lilith is érdekes személyiség a maga módján, de a többiek mit keresnek itt velem együtt? Jó talán még a gyilkos duot azért amik... Azonban vajon Luna és én miért?
Celeste kérdésére adott érdekes válasz számomra is biztosabbá teszi, hogy lehetünk azok amik voltunk korábban, de a végén elhangzottakra elhúzom a számat és a hallgatásba és ivásba temetkezem egyenlőre, míg a többiek beszélnek, azonban képtelen vagyok elnyomni azt, hogy a végén meg ne szólaljak én is.
-Szóval, ha jól értem, de kérlek javíts ki ha tévednék... – meghúzom a véres kulacsot, majd leeresztem és azt nézegetem, miközben folytatom - ...elbuktuk az emlékeinket... halhatatlanságot, erőt, ügyességet kaptunk cserébe... ezzel együtt a kis Édeni családocska tagjai is lettünk, csak és kizárólag azért, hogy eme ellenség elől elfuthassunk... – felpillantok Lucra. - ...kissé szánalmas és túl nagy felhajtás ezért, hogy csak fussak... Főleg, hogy amit a tudásom alapján ki tudok találni az életemről, még úgy is képes lettem volna megtenni, hogy elfussak, elbújjak, de talán még jócskán többre is még akkor is, ha nem is tarthat örökké. Ebből adódóan... most komolyan... Miért is vagyunk itt? – teszem fel végül a kis kérdésem, majd Cass felé intézek egy kis válasz félét.
- Cass, mert akkor megúsztuk volna az önfojtogatást, a sok gyanakvást és a jelen ellenállást, ami nélkül a Mester most unhatná magát jobban, mert nem lenne mindig valaki aki zaklatja, piszkálja, ellene akar menni a szabályainak, satöbbi. – közben kulacsomban forgatom a vért azt nézve. Bár szavaimban lenne némi poénkodás, de hangomban jól érezhető, hogy nem viccnek szántam.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

"Hallgass a szívedre,
Amikor téged hív.
Hallgass a szívedre,
Ha nem tehetsz mást.
Nem tudom hova mész
És nem tudom miért,
de hallgass a szívedre
Mielőtt elbúcsúzol"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
avatar
Shadow
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sakura on Szomb. 24 Jún. 2017, 11:27


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Az óra nincs megzavarva annyira mint az előző, már biztos senkit se érdekel és senki se akar itt lenni ami persze vagy azért mert az egész helyen nem akar itt lenni vagy csak az órán. Jó tudni, hogy mit kéne kerülni persze de a lista megüti a fél a4-es írolapra nyomtatott szórólapra elférő méretet is akár, a fontosabb, hogy a téma a visszaváltoztatásunkról megint feljön és úgy is néz ki egy pillanatra, hogy kap Celeste választ is rá amikor is a tanár felsikít és utána tagad is. Mi a...Ez most komoly? Egyértelmű, hogy a mester az most mintha fejbe csapta volna, átvitt értelemben a tanárt, hogy ne merjen mondani semmit, erről elég egyértelmű következtetéseket lehet levonni, hogy van vissza változás is. Bár engem az emlékeim érdekelnének jobban most mintsem a visszaváltoztatásunk. Látszik, hogy van módja rá és az előző órai reakcióiktól is meg mostaniból is is lejön, hogy valószínűleg meg is vannak az emlékeink és nem kimosva van, csak elnyomva. Szeretném tudni...tényleg. Megmagyarázná azt biztos, hogy miért kerültem ide, főleg, hogy miért kerültem ide nem egy vadállattal és pszichopatával is össze...Nem tehetek róla, de amíg ők fojtatják azt amit az előző órán kezdtek el az én fejem más felé terelődik el miattuk és eszembe jut megint amit mondott a mester, a tragédia vagy mi amiben részem volt. Vajon a sebhelyeimnek köze lehet hozzá? ... Vajon nekem van valakim a felszínen? Ha ki is nőnek a szárnyaim sem hiszem, hogy sok értelme lenne, már mint úgy is idelent vagyok ragadva, itt meg nincs hol repülni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon.
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

mosato@gmx.com

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Yesterday at 11:21

Tíz perce tart a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Lucretia megrázza a fejét, majd folytatja.

– Ejnye, a kérdéseik és az értetlen arckifejezéseik alapján Önöket aztán tényleg nem világosították fel sok mindenről… Valahol érthető, hiszen a Mester mostanában rendkívül elfoglalt a felszíni helyzet miatt, de azért ez mégiscsak túlzás. Amúgy meg ne aggódjon, Cain, csupán egy félreérthetetlen és jogos jelzést kaptam a mi Atyánktól, hogy ne tereljem felesleges mellékvágányokra az eligazítást. Jól vagyok. Jubileevel pedig ne legyen túl szigorú, Cassandra. Ő csak azt teszi, amire a Mester utasítja, és sokkal többet ő sem tud Önöknél. Persze a stílusa olykor elviselhetetlenül tenyérbe mászó, de alapvetően jólelkű, higgye el.

Ezt követően Lucretia láthatóan ténylegesen gondolkodni kezd Cassandra kérdésén.

– Clint… Clint… Szőke, íjász… Nem, sajnálom, Cassandra, de nem rémlik. Amikor Castort kellett magunk mellé állítanom, egyedül vele találkoztam, ez is volt a küldetés lényege, hogy egyedül maradjon, majd a sikeres akció után azonnal visszahoztam őt ide. Mondhatom, nem volt egyszerű kihámoznom őt a páncéljából… A Mester nem osztotta meg velem, kik tartottak még vele, bár nyilvánvaló volt, hogy nem egyedül jött. A társaival vagy más Tanítók végeztek, vagy őket is más-más testvérünk tette fajtársunkká. Annyi bizonyos, hogy ilyen személyleírással jelen pillanatban nem tartózkodik egyetlen vámpír sem Édenben. Vagy csak én nem tudok róla.

Ezután Lucretia elégedetten bólint Celeste válaszára.

– Helyes. Úgy vélem, ez megoldható. Castor olykor lehetetlen alak, de az együttműködésre mindig is hajlandóságot mutatott. De kérem… Értse meg, hogy csak addig foglalkozhat ezzel a témával, melyhez oly görcsösen ragaszkodik, amíg a Mester engedi vagy hasznát látja… Utána vagy megtiltja Önnek a folytatást, vagy ismét törli az emlékeit.

Végül a nő Morgana felé fordul.

– Úgy vélem, nagyjából helyesen foglalta össze a helyzetüket, igen. Rengeteg ellenségünk van, a többiekkel majd meg is tanulnak elbánni, de akikről most beszélek… Ők számtalan fajtársunkkal végeztek már, hiába vannak mindössze ketten. Egyszerűen képtelenek vagyunk legyőzni őket, ezért igen, a javaslatom, hogy ne álljanak le harcolni velük. Azért vannak itt, hogy ezt megtanulják, és majd alkalmazzák a felszínen. Nem veszíthetünk többet magunk közül. Ha majd uraljuk a felszínt, akkor talán ezzel a kettővel is leszámolhatunk majd egyszer s mindenkorra. Továbbá kérem, Morgana… Jobban válogassa meg a szavait, amikor a Mesterről beszél, mert a türelme Önökkel kapcsolatban fogytán van. Pedig kedveli Önöket, ez tény.

Mindez idő alatt Damien telepatikus választ kap Drakulától.

– Köszönöm, fiam. Tudtam, hogy számíthatok rád. Celeste érdeklődése és ténykedése eddig is a figyelmem középpontjában volt. Ne aggódj, szemmel tartom őt, és elejét veszem annak, hogy bármilyen áttörést elérhessen. Ugyanakkor ha felfedez valamiféle gyenge pontot a fajunk felépítésében, az mindenképpen hasznos lesz számunkra, hogy kiküszöbölhessük. Briliáns elme a húgod, egészen egyedülálló ő közöttünk minden tekintetben. De sosem hagynám, hogy ártson Édennek.

Közben Lucretia két-két fényképet tesz le minden Gyermek elé, melyeken két férfi látható: az egyikük afroamerikai, sötét ruházatot visel, két jókora karddal a kezében, ránézésre emberszerű, a másik viszont egy eltorzult arcú, hosszú, zilált hajú, szürkés bőrű, éles fogú és vörös szemű teremtmény.– Íme. Még mielőtt legyintenének, hogy csak ketten vannak, mi pedig egy egész sereg, jó, ha tudják, hogy az elmúlt évtizedekben ez a páros több fajtársunkat ölte meg, mint bárki vagy bármi más összesen. A bal oldali férfi Eric Brooks, bár előszeretettel használja a meglehetősen gyermeteg „Penge” fedőnevet. Az anyját a terhessége alatt maga a Mester harapta meg, egyfajta kísérletként, hogy erősebb és ellenállóbb vámpírt hozzon létre a születendő gyerekből. Ez félig-meddig sikerült is: a nő ugyan belehalt a szülésbe, de a fiúgyermek tökéletes, magától az Atyánktól kapott tulajdonságokat örökölt. Magában hordozza a vámpír- és az emberi faj legjobb adottságait: erős és gyorsan gyógyul a sebe, valamint tud a fényben is járni. Gyakorlatilag még élő, ezért öregszik, de rendkívül lassan, viszont vért neki is kell fogyasztania. Idelent mi gyakran „Fényjáróként” emlegetjük. Sajnos a kísérlet végül nem úgy sült el, ahogy a Mester tervezte, ugyanis Penge emberi fele meggátolja őt abban, hogy irányítsa. Brooks tehát teljesen önálló akarattal bírva kíméletlen gyilkológéppé képezte magát, aki szinte mindent tud rólunk. Egyetlen célja a családunk és a Mesterünk totális eltörlése a Föld színéről. Ami pedig a másik férfit illeti: ő Michael Morbius, egy genetikai aberráció. Mi csak „Torzszülöttnek” nevezzük, hiszen a létezése a fajtánk megcsúfolása. Egy „élő vámpír”, ugyanis képességeit nem a halála után és nem is egy másik vámpír által szerezte. Átváltozása előtt elismert tudós volt a halandók között, aki egy halálos vérbetegségben szenvedett. Kidolgozott egy eljárást, mely reményei szerint képes lett volna megmenteni az életét, és, ahogy az lenni szokott, tesztelés nélkül alkalmazta magán. Az eljárás mellékhatásaként rettenetesen eltorzult a teste, és hozzánk hasonló erőkre tett szert, miközben csillapíthatatlan vérszomj lett úrrá rajta. Végül Pengéhez hasonlóan ő is megtanulta kontrollálni az éhségét, mindketten állatok vérével vagy egyéb eljárásokkal helyettesítik az embervért, továbbá Morbius… Nos, az ő harapása azokból, akik elkezdtek vámpírrá változni, de még nem teljes az átalakulásuk, épp ellentétes hatást vált ki, mint a miénk: visszafordítja a folyamatot, és a megharapottat újra egyszerű halandóvá teszi. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire taszító a Mester számára. Jegyezzék meg jól mindkettejük arcát. Már ezeknek a képeknek az elkészítése és ide juttatása is tucatnyi testvérünk áldozatával járt…

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 2886
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 33
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Today at 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
- Akkor sem úsztuk volna meg… Máskülönben hogyan játszhatna zsebdiktátorosat? - mondtam Morgana-nak. – Erre megy ki az egész… megalománia és színtiszta őrület, semmi több…
Ha ezek után megint fenyegetőzik Clinttel, vagy engem is megfegyelmez, akkor csak nekem ad igazat, hogy úgy van, ahogyan én mondom. Ha nem tesz semmit, akkor is nekem van igazam. Sakk, matt! Már sokadjára! Egyetértettem Lucretia-val, nevetséges, hogy mennyire információ nélkül tartottak minket, már idegesített, nagyon is, hogy nem tudok semmit sem a külvilágról.
- És akkor még azt is hozzá tenném, hogy mindentől el vagyunk tiltva, még a cenzúrázott híreket sem kaptuk meg, amikből saját magunkkal kapcsolatos dolgokat kiszedték… lényegében annyit tudunk a felszínről, hogy van, de mi a helyzet a világban semmi… Egyetértek, szánalmas és nevetséges. Csak az a különbség Jubliees és valószínűleg közöttünk, hogy mi akarunk tudni dolgokat, míg ő meg van elégedve a helyzetével, és mint egy palotapincsi figyel, nyáladzik, bólogat és szemlél mindent rózsaszín ködön át. Kezdve azzal, hogy elhitte még azt is, hogy örökre elvesztek az emlékeink, miközben a Mester blokkolja őket és megvannak, köszönik szépen.
A másik kérdésemen tényleg elgondolkodott, a név valszeg úgysem stimmel, neki is mást adtak, mint mindenki másnak. De a személyazonosság sem… Nos, ha nincs ilyen vámpír, akkor van legalább egy élő személy itt Édenben, amennyi idő eltelt mostanra akár halott is lehet. Rohadt Dracula, hogy döfnének szíven, mártanának szenteltvízbe és raknának ki megnézni a napfelkeltét! Ahogyan tovább beszélt, hogy mennyit öltek meg ezek az ellenséges egyre szimpatikusabbak lettek.
- Még mindig találóbb, mint amiket mi kaptunk – jegyeztem meg unottan Pengénél.
Mint mondtam mind a ketten szimpatikusak, remélem győznek Drakula és a sleppje felett a lehető leghamarabb…

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
- Akkor sem úsztuk volna meg… Máskülönben hogyan játszhatna zsebdiktátorosat? - mondtam Morgana-nak. – Erre megy ki az egész… megalománia és színtiszta őrület, semmi több…
Ha ezek után megint fenyegetőzik Clinttel, vagy engem is megfegyelmez, akkor csak nekem ad igazat, hogy úgy van, ahogyan én mondom. Ha nem tesz semmit, akkor is nekem van igazam. Sakk, matt! Már sokadjára! Egyetértettem Lucretia-val, nevetséges, hogy mennyire információ nélkül tartottak minket, már idegesített, nagyon is, hogy nem tudok semmit sem a külvilágról.
- És akkor még azt is hozzá tenném, hogy mindentől el vagyunk tiltva, még a cenzúrázott híreket sem kaptuk meg, amikből saját magunkkal kapcsolatos dolgokat kiszedték… lényegében annyit tudunk a felszínről, hogy van, de mi a helyzet a világban semmi… Egyetértek, szánalmas és nevetséges. Csak az a különbség Jubliees és valószínűleg közöttünk, hogy mi akarunk tudni dolgokat, míg ő meg van elégedve a helyzetével, és mint egy palotapincsi figyel, nyáladzik, bólogat és szemlél mindent rózsaszín ködön át. Kezdve azzal, hogy elhitte még azt is, hogy örökre elvesztek az emlékeink, miközben a Mester blokkolja őket és megvannak, köszönik szépen.
A másik kérdésemen tényleg elgondolkodott, a név valszeg úgysem stimmel, neki is mást adtak, mint mindenki másnak. De a személyazonosság sem… Nos, ha nincs ilyen vámpír, akkor van legalább egy élő személy itt Édenben, amennyi idő eltelt mostanra akár halott is lehet. Rohadt Dracula, hogy döfnének szíven, mártanának szenteltvízbe és raknának ki megnézni a napfelkeltét! Ahogyan tovább beszélt, hogy mennyit öltek meg ezek az ellenséges egyre szimpatikusabbak lettek.
- Még mindig találóbb, mint amiket mi kaptunk – jegyeztem meg unottan Pengénél.
Mint mondtam mind a ketten szimpatikusak, remélem győznek Drakula és a sleppje felett a lehető leghamarabb…


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta tovább, hogy Lucretia miként tartja az órát. Amikor a nő szabadkozott, hogy jogosan kapta a büntetést ökölbeszorult a keze. A legszívesebben behúzott volna egyet Dracula-nak azért, amilyen szinten megalázta a nőt és miként bánt vele. Lényegében egy állatként bánt vele.
- Nem! – mondta. – Ez áldozathibáztatás, önt nem figyelmeztették, hanem megkínozták az előbb. Nem maga a hibás és annak a tettére nincs mentség, nem érdekel, hogy maga elhiszi, hogy jogos-e, nem volt az! Semmilyen esetben nem lehet egy nővel, se senkivel sem így bánni! Erre nincs mentség!
Keményen beszélt, a hangja néhányszor megremegett egy-egy pillanatra a dühtől és a szemei is izzottak a dühtől. Úgy tűnt, hogy nem igen viseli el, hogyha egy nőt kínoznak, ráadásul az még el is hiszi, hogy ő a hibás. Eddig még elviselte a dolgokat, de most ezzel így már tényleg betelt a pohár. A legszívesebben kimondta volna, hogy egy elmebeteg szociopatának tartja Dracula-t, semmi többnek, akit ólomfalú cellában ásna el jó mélyre, hogy többé ne szabadulhasson. Azon igazából még maga is meglepődött, hogy ennyire hevesen reagált azon, hogy egy nőt kínoznak, bár abból következően, hogy katona volt sejthette volna, hogy másokat védelmez, így ez a téma érzékenyebben érinti. Vajon ezt az erős jellemű nőt mivel vette rá, hogy behódoljon? Castor említette, hogy dolgozott azon, amit Celeste is emlegetett, valószínűleg ugyanúgy megkínozta, megtörte, mint most. Hányni támadt kedve az egésztől, ettől az „utópiától” és mindenkitől, aki itt volt… Figyelmesen végighallgatta azt, hogy mit is kell tudni Morbiusról és Pengéről, valószínűnek találta, hogy az itt élők többsége potenciális szövetségest lát bennük.
- Valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni, de pszichológiai, stratégiai és katonai szempontból is teljesen jogos az, hogy hadat viseltetnek Éden ellen. Úgy vélem, hogyha a helyieknek több szabad akaratuk lenne és nem zombik lennénk, illetve a Mester visszavenne a világhatalmi terveiből, akkor még remek szövetségesek is lehettek volna belőlük a felszínen, akik közvetíthették volna Éden lakóinak nézőpontját a világ irányába. Jól sejtem asszonyom, hogy soha sem próbált senki ilyen irányú szövetséget keresni velük?

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta tovább, hogy Lucretia miként tartja az órát. Amikor a nő szabadkozott, hogy jogosan kapta a büntetést ökölbeszorult a keze. A legszívesebben behúzott volna egyet Dracula-nak azért, amilyen szinten megalázta a nőt és miként bánt vele. Lényegében egy állatként bánt vele.
- Nem! – mondta. – Ez áldozathibáztatás, önt nem figyelmeztették, hanem megkínozták az előbb. Nem maga a hibás és annak a tettére nincs mentség, nem érdekel, hogy maga elhiszi, hogy jogos-e, nem volt az! Semmilyen esetben nem lehet egy nővel, se senkivel sem így bánni! Erre nincs mentség!
Keményen beszélt, a hangja néhányszor megremegett egy-egy pillanatra a dühtől és a szemei is izzottak a dühtől. Úgy tűnt, hogy nem igen viseli el, hogyha egy nőt kínoznak, ráadásul az még el is hiszi, hogy ő a hibás. Eddig még elviselte a dolgokat, de most ezzel így már tényleg betelt a pohár. A legszívesebben kimondta volna, hogy egy elmebeteg szociopatának tartja Dracula-t, semmi többnek, akit ólomfalú cellában ásna el jó mélyre, hogy többé ne szabadulhasson. Azon igazából még maga is meglepődött, hogy ennyire hevesen reagált azon, hogy egy nőt kínoznak, bár abból következően, hogy katona volt sejthette volna, hogy másokat védelmez, így ez a téma érzékenyebben érinti. Vajon ezt az erős jellemű nőt mivel vette rá, hogy behódoljon? Castor említette, hogy dolgozott azon, amit Celeste is emlegetett, valószínűleg ugyanúgy megkínozta, megtörte, mint most. Hányni támadt kedve az egésztől, ettől az „utópiától” és mindenkitől, aki itt volt… Figyelmesen végighallgatta azt, hogy mit is kell tudni Morbiusról és Pengéről, valószínűnek találta, hogy az itt élők többsége potenciális szövetségest lát bennük.
- Valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni, de pszichológiai, stratégiai és katonai szempontból is teljesen jogos az, hogy hadat viseltetnek Éden ellen. Úgy vélem, hogyha a helyieknek több szabad akaratuk lenne és nem zombik lennénk, illetve a Mester visszavenne a világhatalmi terveiből, akkor még remek szövetségesek is lehettek volna belőlük a felszínen, akik közvetíthették volna Éden lakóinak nézőpontját a világ irányába. Jól sejtem asszonyom, hogy soha sem próbált senki ilyen irányú szövetséget keresni velük?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13447
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 31.szint - 125 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Today at 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith csöndben hallgatott és figyelt, egyelőre nem szólt bele a többiek beszédébe, bár sok helyen egyetértett velük. Mind a megkínzásról, már ők is túlesetek ezen, amikor magukat fojtogatták. A zsebdiktátoros rész is teljesen igaz volt. Akkor kezdett újfent jobban figyelni, amikor Penge és Morbius téma került szóba. Mindent igyekezett megjegyezni erről a kettőről és továbbra is abban a meggyőződésben volt, hogy tényleg jó szövetségesek lennének. Miután Cain beszélt, ahol úgyszintén sok részben egyetértett, majd utána ha már a férfi befejezte a beszédet, akkor jelezte, hogy ő maga is hozzátenne ehhez. Ha kapott engedélyt, akkor szólalt meg.
- Arról nem is beszélve, ha megengedik, hogy továbbvigyem Cain gondolatmenetét… Morbius és Penge az evolúcióban magasabb szinten áll, mint Éden lakói. A Mestert nem merném ide venni ő külön van a csúcson mindenki felett. Utána jönnek ők ketten, míg alattuk van mindenki más mi is. kár lenne tagadnia bárkinek is, hogy nem vagyunk többek, mint egy agymosott sereg, aki azt teszi, amit a vezér mond. Gondolhatunk bármit, de nem számít, ezt a Mester is elmondta. A szemében hiába mondja, hogy tisztel és szeret minket nem vagyunk többek, mint tárgyak. Mégcsak élőlényt sem merek mondani, mert azok önként cselekedhetnek. Tárgyak, még egy féreg, egy egysejtű is többet tehet, mint mi. Ők napon járnak, úgy terveznek, ahogyan akarnak. Mi azt tesszük, amit a Mester akar, nem azt, amit mi. Ők képesek túlélni a fényben, uralhatják a vérszomjukat… mi nem. Lehetnek képességeink, ők többek, mindig is azok maradnak, nekünk csak hátrányaink vannak. Még ha van is előnyünk, akkor is amilyen szinten korlátozva vagyunk mindent teljes mértékben lenulláz. Emberek ellen lehet, hogy van esélyünk, de abban a pillanatban, ahogyan olyannal kerülünk szembe, akik hasonlítanak a vámpírokhoz azonnal szembeötlik az, hogy ők mennyivel fejlettebbek, életképesebbek, mint Éden lakossága. Ennyit akartam mondani, nem állt szándékomban nagyon eltérni az anyagtól asszonyom.
Hidegen, érzelemmentes hangon beszélt, ezúttal meg sem próbált semmilyen érzelmet belevinni a beszédébe.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith csöndben hallgatott és figyelt, egyelőre nem szólt bele a többiek beszédébe, bár sok helyen egyetértett velük. Mind a megkínzásról, már ők is túlesetek ezen, amikor magukat fojtogatták. A zsebdiktátoros rész is teljesen igaz volt. Akkor kezdett újfent jobban figyelni, amikor Penge és Morbius téma került szóba. Mindent igyekezett megjegyezni erről a kettőről és továbbra is abban a meggyőződésben volt, hogy tényleg jó szövetségesek lennének. Miután Cain beszélt, ahol úgyszintén sok részben egyetértett, majd utána ha már a férfi befejezte a beszédet, akkor jelezte, hogy ő maga is hozzátenne ehhez. Ha kapott engedélyt, akkor szólalt meg.
- Arról nem is beszélve, ha megengedik, hogy továbbvigyem Cain gondolatmenetét… Morbius és Penge az evolúcióban magasabb szinten áll, mint Éden lakói. A Mestert nem merném ide venni ő külön van a csúcson mindenki felett. Utána jönnek ők ketten, míg alattuk van mindenki más mi is. kár lenne tagadnia bárkinek is, hogy nem vagyunk többek, mint egy agymosott sereg, aki azt teszi, amit a vezér mond. Gondolhatunk bármit, de nem számít, ezt a Mester is elmondta. A szemében hiába mondja, hogy tisztel és szeret minket nem vagyunk többek, mint tárgyak. Mégcsak élőlényt sem merek mondani, mert azok önként cselekedhetnek. Tárgyak, még egy féreg, egy egysejtű is többet tehet, mint mi. Ők napon járnak, úgy terveznek, ahogyan akarnak. Mi azt tesszük, amit a Mester akar, nem azt, amit mi. Ők képesek túlélni a fényben, uralhatják a vérszomjukat… mi nem. Lehetnek képességeink, ők többek, mindig is azok maradnak, nekünk csak hátrányaink vannak. Még ha van is előnyünk, akkor is amilyen szinten korlátozva vagyunk mindent teljes mértékben lenulláz. Emberek ellen lehet, hogy van esélyünk, de abban a pillanatban, ahogyan olyannal kerülünk szembe, akik hasonlítanak a vámpírokhoz azonnal szembeötlik az, hogy ők mennyivel fejlettebbek, életképesebbek, mint Éden lakossága. Ennyit akartam mondani, nem állt szándékomban nagyon eltérni az anyagtól asszonyom.
Hidegen, érzelemmentes hangon beszélt, ezúttal meg sem próbált semmilyen érzelmet belevinni a beszédébe.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Today at 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste úgy látta, hogy a nőnek elnyerte a tetszését az a lehetőség, hogy mind a kettejük asszisztense legyen váltakozva, éppen melyikőjüknek van szüksége rá.
- Az emlékek törlése nem hatékony és nem logikus – mondta gépiesen. – Az élők és jelen esetben a holtak személyisége a génjeikben van kódolva. Hiába törlik az emlékeiket, hacsak nem módosítják drasztikusan a személyiséget, 90% felett van a számításaim alapján az, hogy ugyanoda lyukadjon ki valaki, mint előtte.
Ezek után felnézett a tabletből és úgy hallgatta, hogy mit is mond Lucretia a párosról, akik a legnagyobb ellenségeik. Nem volt logikus, hogy háborúzzanak ellenük, úgy vélte, hogy nagyon sokat lehetett volna attól a párostól tanulni, azzal a résszel egyetértett, hogy azok ketten a vámpírok felett állnak minden szempontból. Az érvelésekkel, amik elhangzottak nem kívánt foglalkozni, saját maga tudományos gondolatmenete fontosabb volt. Mint mindenki befejezte a beszédet akkor megszólalt.
- A vámpírok elég sok mindent vesztenek azzal, hogy vámpírok. Saját magam példáját tudom mindezt igazolni – kezdte. – Egyelőre vizsgálatok nélkül tudományosan nem tudom alátámasztani, de minden jel arra mutat, hogy a vámpírrá változás során az alany DNS-e súlyosan károsodik ezáltal a képességekben is lehetnek hibák, vagy teljesen eltűnhetnek az idő előrehaladtával. A képességeimet, mint mindenki más is tökéletesen ismerem, így tisztában vagyok vele, hogy néhány havonta egyszer kellene táplálkoznom, de így vámpírként kénytelen vagyok minden héten táplálkozni, mert a sejtjeim nem működnek megfelelően. Az eddig hallottak alapján a két említett egyed nem szenvedi el ezeket a károkat és hiányokat, mint amivel nekem és lehetséges, hogy másoknak is el kell. Ezeket nézve minden bizonysággal megállapítható, hogy valóban mind Morbius, mind pedig Penge magasabban áll evolúciós szinten, mint az egyszerű vámpírok.
Fejezte be a mondandóját mindezzel.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste úgy látta, hogy a nőnek elnyerte a tetszését az a lehetőség, hogy mind a kettejük asszisztense legyen váltakozva, éppen melyikőjüknek van szüksége rá.
- Az emlékek törlése nem hatékony és nem logikus – mondta gépiesen. – Az élők és jelen esetben a holtak személyisége a génjeikben van kódolva. Hiába törlik az emlékeiket, hacsak nem módosítják drasztikusan a személyiséget, 90% felett van a számításaim alapján az, hogy ugyanoda lyukadjon ki valaki, mint előtte.
Ezek után felnézett a tabletből és úgy hallgatta, hogy mit is mond Lucretia a párosról, akik a legnagyobb ellenségeik. Nem volt logikus, hogy háborúzzanak ellenük, úgy vélte, hogy nagyon sokat lehetett volna attól a párostól tanulni, azzal a résszel egyetértett, hogy azok ketten a vámpírok felett állnak minden szempontból. Az érvelésekkel, amik elhangzottak nem kívánt foglalkozni, saját maga tudományos gondolatmenete fontosabb volt. Mint mindenki befejezte a beszédet akkor megszólalt.
- A vámpírok elég sok mindent vesztenek azzal, hogy vámpírok. Saját magam példáját tudom mindezt igazolni – kezdte. – Egyelőre vizsgálatok nélkül tudományosan nem tudom alátámasztani, de minden jel arra mutat, hogy a vámpírrá változás során az alany DNS-e súlyosan károsodik ezáltal a képességekben is lehetnek hibák, vagy teljesen eltűnhetnek az idő előrehaladtával. A képességeimet, mint mindenki más is tökéletesen ismerem, így tisztában vagyok vele, hogy néhány havonta egyszer kellene táplálkoznom, de így vámpírként kénytelen vagyok minden héten táplálkozni, mert a sejtjeim nem működnek megfelelően. Az eddig hallottak alapján a két említett egyed nem szenvedi el ezeket a károkat és hiányokat, mint amivel nekem és lehetséges, hogy másoknak is el kell. Ezeket nézve minden bizonysággal megállapítható, hogy valóban mind Morbius, mind pedig Penge magasabban áll evolúciós szinten, mint az egyszerű vámpírok.
Fejezte be a mondandóját mindezzel.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1525
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sakura Today at 00:13


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Teljesen elveszek a saját gondolataim között kizárva a többieket akik persze jönnek a kérdéseikkel és meglepően könnyen kapják a válaszokat is rá. Most talán a balhé hiánya miatt sokkal könnyebb csak bambulni. Nem akarok itt lenni, lekönyöklök az asztalra és kitámasztom a fejemet. Elkezdem kapargatni az asztalt és semmibe bámulóan csak nézek magam elé. Nincs sok értelme itt lennem, pláne nem figyelni. Már tényleg, most az egyetlen ok és értelme, hogy ülök az "órán" az az, hogy a Mester kikötötte, hogy jelen legyek. A többiek biztos a csak azért is miatt nem akarnak itt lenni, idelent sem és a többi. Én csak itt nem akarok ülni. Nem lehettem fanja az iskolának se, vagy óráknak. Inkább csak vissza mennék a szobámba és játszanék valamivel.
Nem tudok egyáltalán sem lelkesedni, egy kicsit se az egészért és csak jobban rám ül. Néha-néha elkalandozok az emlék meg mi lehettem mielőtt ide kerültem dolgokon is aztán két fénykép landol előttem az asztalon. Elsőre nem is nézek le rájuk csak mikor az élő vámpírt mondja ki a tanár. Ránézek a képekre, egyik egy feka a másik meg valami torzszülött. Az a torz volt akit emlegetett és, hogy a harapása visszafordítja a vámpírlétet fogta meg a figyelmemet igazán aztán mint valami rossz ómen, bár nem tud kirázni a hideg szinte azt az érzést keltette és magamban már elkezdtem számolni nullától felfelé a másodperceket, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy berobbanjon az első önmegharaptatós komment vagy szimplán az elkerülhetetlen balhé amit mindjárt ki is fognak csapni. De azért remélem, hogy tévedek. Nem mintha sok különbség lenne, ha nem egymásnak esnek akkor mindenki csak kifogja fejteni a saját elméletét és ugyan ott leszünk mint öt perce...

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon.
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

mosato@gmx.com

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.