Éden

6 / 22 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Vas. 18 Jún. 2017, 22:49Damien


A pihenőidő, és a dolgok átgondolása után viszonylag nyugodtan, sőt mosolyogva térek vissza a kistársalgóba. Útközben persze meghallom az összesúgó vámpírok szavait, amitől csak mégjobban mosolygok.
~ Csak rajta, mondjátok csak a magatokét. Féltékenyek vagytok, mi? ~ gondolom, és igazam is van. Új név, a Tanítók visszatérte, és a Mester rám bízott feladata mind azt mutatják, hogy sokkal fontosabb vagyok tőlük. Gondolom a többiek is, de amíg nem jön meg a józan eszük, addig nem leszek róluk jó véleménnyel.
A kistársalgóba visszatérve rögvest találkozunk az új tanítónkkal, névszerint Lucretiával, a Rovarkirálynővel. Érdekes neve van, azonban a Castorrol alkotott véleménye annál inkább érdekesebb. Ezek szerint nem csak a mi újdonsült, működésképtelen kis csapatunk tagjai nyúzzák egymást. És még mi vagyunk gyerekek, ugyan már.
Egy perc se telik el, de máris elkezdődik a felesleges pofajártatás, de most kivételesen nem foglalkozom vele. Nem érdemlik meg, hogy felhúzzam magam miattuk, meg amúgy se lenne értelme. Meg nem ölhetem őket, a vitába meg már belefáradtam, szóval inkább a Rovarkirálynőre koncentrálok, hátha mond valami hasznosat is.

_________________
Éden - Page 6 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 401
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Vas. 18 Jún. 2017, 22:52


Malik

Görnyedve, előredőlve, karjait maga előtt lógatva tér vissza a kistársalgóba. Nem azért jár így, mert fáradt, hanem mert az emberi járásmód kényelmetlen, és a földön se akar csúszni. Maliknak így tökéletes, ugrásra készen, mégis kényelmesen. Az összesúgókra meg nem figyel, hiszen csak egyszerű emberkorcsok. Nem számít sokat a véleményük.
A társalgóba visszatérve a bestia egy asztal tetejére ülve helyezkedik el, majd dögkeselyű módjára kezdi figyelni a társaságot. A figyelem azonban gyorsan a tanítóra összpontosul, mikor az bemutatkozik. Rovarkirálynő, ez a név felkelti Malik érdeklődését. Nem állat ugyan, de nem is ember, érdekesebb az eddigieknél. Igaz, külsőre semmi rovarszerűt nem lehet látni, de ki tudja? Malik se tűnik első ránézésre bármely létező állatnak, ő mégis mindegyikük egyszerre. A Rovarkirálynő ezért sokkal kevésbé szánalmasabb, mint a Castor nevezetű.
A továbbiakban Malik felfigyel az emberkorcs falkatagjaira, főleg az egyikre, aki szokás szerint sokat beszél. Cassandra. Malik azon tűnődik, hogy vajon akkor is panaszkodna a nőstény, ha a bestia megkóstólná őt?

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Hétf. 19 Jún. 2017, 01:04

Morgana, at Árny Szülöttje

A folyosón haladva megüti a fülem a sugdolózás, mire kezeim ökölbe szorulnak, majd megállok, s az egyik kis társaságra visszapillantok eléggé összeszűkült szemekkel, a vállam felett vészjóslóan, de nem szólok hozzájuk, csak megindulok tovább, majd elfoglalom helyem a fal mellett, kényelmesen annak támaszkodva.
A Mester azóta nem hallatott magáról, hogy felkent a falra, előadta a szövegét, majd üzenetet kaptunk, hogy mikorra kell visszajönnünk. Vajon a széke előtt fekszik megint, vagy most nem?
˜Na most mennyit fog vajon kés... hmm, megérkezett, késés nélkül szinte a következő eligazító.˜ gondolom magamban, miközben végig nézek a következő áldozati bárányon. Vajon ő mennyire önként an itt és et mennyire fogja a fejünkhöz vágni és azt, hogy milyen jó is nekünk?
Úgy fest azonban, hogy Castor tanítási módszeré húzza le némi bemutatkozás és megnyugtatás után, hogy nem fog sokig tartani. Szomorú, hogy már most több idő ment el erre, mint emennyit itt akartam tölteni az előző eset után.
Cass és Cain kezdi az előzőhöz hasonlóan. Szóval dereng nekik ő is. Castor, Clint, Lucretia, érdekes. Clint alapján tényleg vannak emlékeink, és a másik kettő is ezt támasztja alá ahogy reagálnak ők ketten, majd Cass egy újabb monológja, miközben Damien felé pillantok nem túl feltűnően szemem sarkából, mialatt előhúzom a kulacsom és lassan kinyitva emelem a számhoz.
Egyenlőre semmi, Cain és Lillith elmondják amit Castor mondott el, és így talán ezen is ugorhatunk, persze Celeste szavai meg se lepnek. Remélem, hogy azért azon is agyal amit kértem tőle, hogy előrébb jussunk kicsit, mert az biztosnak látszik, hogy csak rájuk tudok majd itt támaszkodni.
Lassan leengedem a kulacsot, miután lenyeltem a vért, és egy mély levegőt véve nézek fel jelen tanítónkra.
-Ha szerinted van amit Castor kihagyott kérlek vágj bele, mert korábbi tapasztalat alapján nem biztos, hogy túl hosszú ideig kitart eme aránylag csendes békés állapot kis csapatunkban. Ráadásul minden bizonnyal a többi vámpír is szeretne ide visszatérni és használni a helységet anélkül, hogy itt minket el kéne viselniük... – hangomba erőltetek némi kedvességet, bár ez most per pill nem megy túlzottan. Ez után meghúzom ismét a kulacsot, és várok, hogy mit is fog elmondani nekünk.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 678
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 20 Jún. 2017, 11:07

Öt perce tart a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Lucretia figyelmesen végighallgatja a Gyermekeket, majd szinte azonnal válaszol is mindenkinek, kezdve Cassandrával.

Éden - Page 6 Petra10 – Cassandra, feltételezem, arra utal, hogy valahonnan ismerős vagyok Önnek. Önök is nekem, de ebben nincs semmi meglepő. A magunkfajta különleges képességű egyéneket a felszínlakó halandók ugyanúgy előszeretettel gyűjtik csapatba, ahogy idelent a Mester teszi. Ebben nem különböznek tőlünk. Nyilván Önök is arra a következtetésre jutottak, hogy élőkként egy ilyen csapatból, szervezetből vagy közösségből ismerhettük egymást. Ha nem is mindnyájan, de páran biztosan. Ennélfogva helyénvaló lehet az is, hogy Önök talán éppen mi, a bajtársaik kiszabadítására érkeztek, majd elbuktak. Valóban kínos, ám ha ez megnyugtatja Önöket, nem Önök voltak az elsők. Én és két másik Tanító kerültünk ide elsőkként, majd utánunk érkeztek Castor és a társai. Minket akartak megmenteni, de bizony ők is kudarcot vallottak. Ami azt illeti, Castort éppen én magam ártalmatlanítottam és tettem vámpírrá. Amikor ezt nem sokkal az ébredése után közöltem vele… Nos, nem volt boldog. Érthető. Pedig nyilván logikus, hogy engem küldött a Mester, hiszen a páncélja legapróbb réseibe is be tudtam hatolni a méretváltoztató képességemmel… amit nem, nem fogok most szemléltetni. Fontosabb dolgaink is vannak. Egyébiránt, ha kérhetném, Cassandra, hozzám intézze a szavait és kérdéseit, ne a Mesterhez.

Ezután Lucretia Cainre pillant.

Éden - Page 6 Petra10 – Köszönöm az összefoglalást, Cain. Kitért Castor az ezüstre és a fára is? Nem árt tudniuk, hogy a napfény mellett erre a két anyagra is meglehetősen érzékenyek vagyunk. A halandók ellenünk használt legveszélyesebb fegyverei közé tartoznak tehát például az ezüsttel bevont pisztolygolyók, illetve a fakarók, melyekkel általában a szívünket veszik célba. Legtöbbünk számára az ilyen eszközök által okozott sérülések halálosak is lehetnek, bár a legerősebbek és legképzettebbek megfelelő mennyiségű és időben bevitt vérrel talán regenerálódhatnak még ilyen esetekben is. Továbbá azt sem javaslom, hogy odafent hosszasan keresztény szimbólumok közelében tartózkodjanak. Kereszt, szentelt víz, templomok… Kerüljék mindet. A fokhagymától viszont nem kell tartaniuk, ostoba babona, hogy az bármilyen negatív hatással lenne ránk. Bár én személy szerint ki nem állhatom a szagát és az ízét.

Ezt követően Lillith következik.

Éden - Page 6 Petra10 – A páncélok, igen, hogyne… Amennyiben Castor korrigálja azt az aprócska védelmi rést, melyen én is bejutottam, akkor el kell ismernem, valóban figyelemre méltó támogatást nyújthatnak majd számunkra, ha eljön az ideje. Senki sem tagadja, hogy Castor briliáns elme, ám a jelleme… hagy némi kívánnivalót maga után.

Végül Lucretia Celeste felé fordítja a fejét.

Éden - Page 6 Petra10 – Ah, Celeste… Az imént találkoztam Castorral, futólag említette, hogy Ön lehetne az új asszisztense. Bevallom, ezt a pozíciót jómagam is fel szerettem volna kínálni Önnek, ám ha már elkötelezte magát Castor mellett, természetesen nem állok Önök közé. Eltérés az élő és élőholt szervezetek között… Igen érdekes téma, Celeste, amellyel jómagam is foglalkoztam egy ideig annak reményében, hogy találjak--

Ekkor Lucretia hirtelen a fejéhez kap és felsikít, mintha óriási fájdalom hasítana belé… majd pár másodperc múlva összeszedi magát, és folytatja.

Éden - Page 6 Petra10 – De ezt a témát mi kerüljük idelent. A Mester nem kedveli. Biztosíthatom, hogy az állapotunk végleges és visszafordíthatatlan. Nézzék, küzdhetnek ez ellen, amennyit akarnak, de attól nem lesz jobb, sőt. Én elfogadtam a sorsomat, és megpróbálom a legtöbbet kihozni a helyzetemből az állandó siránkozás és a szökés tervezgetése helyett. Semmi értelme. A Mester mindent lát és mindent hall. Csak tegyék a dolgukat.

Ezzel Lucretia feláll, és Morgana szavaira is reagálva kezd mondandójába.

Éden - Page 6 Petra10 – Úgy vélem, Morgana, ezzel elmondtam mindent, amit Castor talán elmulasztott megemlíteni Önöknek. A testvéreikkel ne foglalkozzanak, el tudják foglalni magukat máshol, amíg mi itt tartózkodunk. Nos, miután megismerték saját, új testüket, erősségeiket és gyengeségeiket, az első és legfontosabb dolguk egyszerűen elkerülni, hogy az ellenségeink lecsapjanak Önökre és porrá legyenek. Húzódjanak meg az árnyékokban, támadjanak lesből, vigyázzanak magukra és egymásra… és persze ismerjék az ellenséget. Ezért vagyok most itt. Ha megengedik, ejtenék pár szót fajunk legádázabb pusztítóiról. Minél több információt gyűjtenek be róluk, annál hatékonyabban vehetik fel velük a harcot, noha én inkább azt javaslom, hogy ha meglátják őket, azonnal, gondolkodás nélkül fussanak.

_________________
Éden - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 21 Jún. 2017, 22:42
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Felvontam a szemem a válaszánál, ahogyan beszélni kezdett. Azt hiszem, hogy kedveltem a csajt korábban. Tiszta egyenes válasz, nem pedig köntörfalazás, amit eddig hallottunk. Szóval ő neki is ismerősök voltunk, tehát tényleg ismertük egymást. Néhányszor bólintottam arra, hogy mit is mondott. Tehát harmadik körösök voltunk, csodálatos! A főnökünk ezt nagyon, de nagyon elcseszte, nem is tudom elmondani, hogy mennyire. Vajon, ha rákérdeznék, akkor tudna felelni?
- Köszönöm a választ! – mondtam. – Végre valaki, aki nem csak rózsaszín ködben pöfékelve beszél, hanem elárulja az igazat is. Miért nem magát küldték az első percben Jubliee helyett?
Mindez már csak érezhetően költői kérdés volt, amire egyáltalán nem vártam semmilyen választ. Néhány pillanatra elgondolkodtam valami máson, elképzelve a jelenetet, amit mondott, majd hirtelen rávágtam, mielőtt Drakula megakadályozhatott volna abban, hogy ezek elhangozzanak. Bár az, hogy a nő ilyen nyíltan felelt jelenthette, hogy még mindig totál ki van dőlve és jobban haldoklik mint gondoltam.
- És Clint? Szőke, íjász… ő is vámpír lett? – hadartam gyorsan. – Azt hiszem, hogy egyszerre jött Castorékkal… vagy velünk…
Ebben nem lehettem biztos. Az összefoglalás után még egy-két „érdekes” információ is elhangzik, azonban Celeste kérdése utáni dolgok már valóban azok voltak. Újabb megerősítés arra, hogy de igenis visszafordítható a dolog, hogy vámpírok vagyunk. Ha nem lenne az, akkor nem kínozta volna a haldokló „minizsebdiktátor” Lucretia-t. Ismét az ellenség, ami felmerül. Azonban az elhangzottak nem jelentették azt, hogy emberekről lenne szó. Ez így furcsa volt. Mindazonáltal örömmel üdvözlök mindenkit, aki vámpírt akar ölni, még én is szívesen beszállnék nekik segíteni…

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Felvontam a szemem a válaszánál, ahogyan beszélni kezdett. Azt hiszem, hogy kedveltem a csajt korábban. Tiszta egyenes válasz, nem pedig köntörfalazás, amit eddig hallottunk. Szóval ő neki is ismerősök voltunk, tehát tényleg ismertük egymást. Néhányszor bólintottam arra, hogy mit is mondott. Tehát harmadik körösök voltunk, csodálatos! A főnökünk ezt nagyon, de nagyon elcseszte, nem is tudom elmondani, hogy mennyire. Vajon, ha rákérdeznék, akkor tudna felelni?
- Köszönöm a választ! – mondtam. – Végre valaki, aki nem csak rózsaszín ködben pöfékelve beszél, hanem elárulja az igazat is. Miért nem magát küldték az első percben Jubliee helyett?
Mindez már csak érezhetően költői kérdés volt, amire egyáltalán nem vártam semmilyen választ. Néhány pillanatra elgondolkodtam valami máson, elképzelve a jelenetet, amit mondott, majd hirtelen rávágtam, mielőtt Drakula megakadályozhatott volna abban, hogy ezek elhangozzanak. Bár az, hogy a nő ilyen nyíltan felelt jelenthette, hogy még mindig totál ki van dőlve és jobban haldoklik mint gondoltam.
- És Clint? Szőke, íjász… ő is vámpír lett? – hadartam gyorsan. – Azt hiszem, hogy egyszerre jött Castorékkal… vagy velünk…
Ebben nem lehettem biztos. Az összefoglalás után még egy-két „érdekes” információ is elhangzik, azonban Celeste kérdése utáni dolgok már valóban azok voltak. Újabb megerősítés arra, hogy de igenis visszafordítható a dolog, hogy vámpírok vagyunk. Ha nem lenne az, akkor nem kínozta volna a haldokló „minizsebdiktátor” Lucretia-t. Ismét az ellenség, ami felmerül. Azonban az elhangzottak nem jelentették azt, hogy emberekről lenne szó. Ez így furcsa volt. Mindazonáltal örömmel üdvözlök mindenkit, aki vámpírt akar ölni, még én is szívesen beszállnék nekik segíteni…

Éden - Page 6 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta, hogy miket is mondott Lucretia, az eddigi legszimpatikusabb személynek tűnt a nő a számára a vámpírok között. Merev, egyenes és végre információkat is mond. A korábbiak alapján már ő maga is rekonstruálni tudta, hogy mi is történhetett. Az első csapat küldetésre ment, majd mikor eltűntek a másodikat küldte a felettesük, majd mikor ők is, akkor jött ő maga és Cass, meg valószínűleg Clint. Az érdekelte volna, hogy parancsra jöttek-e, vagy pedig önként a bajtársaik után. Magát, már amennyire magát megismerte egyenes ember volt, katonának és harcosnak tartotta magát, akinek fontosak a bajtársai. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy kimenteni jöhettek a többieket. Márpedig, ha ez volt a feladatuk, akkor noha fogalma sem volt, hogy ki is a felettese, ki a főnöke, de mindent megfog tenni annak érdekében, hogy életjelet adjon magukról és hazavigye azokat, akiket haza kell vinniük. A kötelességtudata mindig is hatalmas és végletekig erős volt, noha nem tudta, de valószínűleg annyira, mint amivel Dracula próbálja itt tartani őket. A korábban elmondottak ki lettek egészítve, a keresztény dolgokkal és a karóval. Az egészet csöndben hallgatta végig, majd eljutottak oda, hogy Celeste szavaira válaszoljon, amikor is hirtelen rosszul lett. Akkor Castor igazat mondott, hogy a nő tényleg vizsgálódott, csak leállította Dracula és még mindig fájdalmat okozott ez az egész. Ha nem lett volna visszafordítható, akkor nem állítja le. Egyre jobban kezdte érdekelni, hogy miként.
- Jól érzi magát asszonyom? – kérdezte miután Lucretia összeszedte magát.
Legvégül az ellenség került szóba, ezt érdekesnek találta, ő maga annak ellenére, hogy semmit sem tudott róluk máris potenciális szövetségesnek látta őket, akik segítségével talán kijuthatnak innen. Így valóban kapóra is jött, hogy pont ez fog most témába kerülni.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta, hogy miket is mondott Lucretia, az eddigi legszimpatikusabb személynek tűnt a nő a számára a vámpírok között. Merev, egyenes és végre információkat is mond. A korábbiak alapján már ő maga is rekonstruálni tudta, hogy mi is történhetett. Az első csapat küldetésre ment, majd mikor eltűntek a másodikat küldte a felettesük, majd mikor ők is, akkor jött ő maga és Cass, meg valószínűleg Clint. Az érdekelte volna, hogy parancsra jöttek-e, vagy pedig önként a bajtársaik után. Magát, már amennyire magát megismerte egyenes ember volt, katonának és harcosnak tartotta magát, akinek fontosak a bajtársai. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy kimenteni jöhettek a többieket. Márpedig, ha ez volt a feladatuk, akkor noha fogalma sem volt, hogy ki is a felettese, ki a főnöke, de mindent megfog tenni annak érdekében, hogy életjelet adjon magukról és hazavigye azokat, akiket haza kell vinniük. A kötelességtudata mindig is hatalmas és végletekig erős volt, noha nem tudta, de valószínűleg annyira, mint amivel Dracula próbálja itt tartani őket. A korábban elmondottak ki lettek egészítve, a keresztény dolgokkal és a karóval. Az egészet csöndben hallgatta végig, majd eljutottak oda, hogy Celeste szavaira válaszoljon, amikor is hirtelen rosszul lett. Akkor Castor igazat mondott, hogy a nő tényleg vizsgálódott, csak leállította Dracula és még mindig fájdalmat okozott ez az egész. Ha nem lett volna visszafordítható, akkor nem állítja le. Egyre jobban kezdte érdekelni, hogy miként.
- Jól érzi magát asszonyom? – kérdezte miután Lucretia összeszedte magát.
Legvégül az ellenség került szóba, ezt érdekesnek találta, ő maga annak ellenére, hogy semmit sem tudott róluk máris potenciális szövetségesnek látta őket, akik segítségével talán kijuthatnak innen. Így valóban kapóra is jött, hogy pont ez fog most témába kerülni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 21 Jún. 2017, 22:42
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Meglepőnek találta Lilith is, hogy Lucretia egészen sok információt osztott meg velük, amiből már eléggé össze lehetett tenni a képet. Azonban számára Castor sem volt túlságosan ismerős, így abban eléggé biztos lehetett, hogy ő maga nem Cass-el és Cain-nel érkezett, hanem tőlük függetlenül került ide. A viselkedések alapján kizárta volna Damien-t és Malikot is, Celeste tudós volt a szavai alapján, a másik két lány pedig civil. Egyelőre ennyi, inkább csak figyelt, ki is derült, hogy mik a további gyengék, amik kimaradtak. Most már legalább tudta, hogy miként tud ebben a testben meghalni, hogyha eljutnak oda arra a részre, hogy esélye lenne hagyni, hogy megöljék. Felvonta a szemöldökét, amikor Lucretia felsikoltott a Celeste-nek menő válasznál. Ismét egy plusz pont arra nézve, hogy igenis visszafordítható a folyamat. Ha nem lett volna az, akkor tényleg nem reagál így Dracula. Érdekes. Nem értette, hogy miért az ilyeneket tették vámpírrá, mint ők maguk, ha meghirdetné, hogy mire is keres magának társakat és művért innának, akkor bizonyára elég sok jelentkező lett volna minderre a dologra. Igaz, akkor nem fitogtathatta volna a hatalmát és a megalomániáját sem élhette volna ki. Akkor kezdett számára érdekes lenni az egész, amikor Lucretia az ellenséget emlegette. A korábbiakban úgy gondolták, hogy az emberek lehetnek azok, de a most elhangzottak alapján nem. Többen voltak harcosok, most erősebbek, gyorsabbak voltak, ha sima emberek, vagy képességgel bíró emberek lettek volna, akkor nem mondják, hogy fussanak. Így nem szólt továbbra sem, nem szakította félbe a nőt, érdeklődve fordult az irányába, hogy végighallgassa, hogy mit is akar mondani ezekről az „ellenségekről” Lucretia nekik.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Meglepőnek találta Lilith is, hogy Lucretia egészen sok információt osztott meg velük, amiből már eléggé össze lehetett tenni a képet. Azonban számára Castor sem volt túlságosan ismerős, így abban eléggé biztos lehetett, hogy ő maga nem Cass-el és Cain-nel érkezett, hanem tőlük függetlenül került ide. A viselkedések alapján kizárta volna Damien-t és Malikot is, Celeste tudós volt a szavai alapján, a másik két lány pedig civil. Egyelőre ennyi, inkább csak figyelt, ki is derült, hogy mik a további gyengék, amik kimaradtak. Most már legalább tudta, hogy miként tud ebben a testben meghalni, hogyha eljutnak oda arra a részre, hogy esélye lenne hagyni, hogy megöljék. Felvonta a szemöldökét, amikor Lucretia felsikoltott a Celeste-nek menő válasznál. Ismét egy plusz pont arra nézve, hogy igenis visszafordítható a folyamat. Ha nem lett volna az, akkor tényleg nem reagál így Dracula. Érdekes. Nem értette, hogy miért az ilyeneket tették vámpírrá, mint ők maguk, ha meghirdetné, hogy mire is keres magának társakat és művért innának, akkor bizonyára elég sok jelentkező lett volna minderre a dologra. Igaz, akkor nem fitogtathatta volna a hatalmát és a megalomániáját sem élhette volna ki. Akkor kezdett számára érdekes lenni az egész, amikor Lucretia az ellenséget emlegette. A korábbiakban úgy gondolták, hogy az emberek lehetnek azok, de a most elhangzottak alapján nem. Többen voltak harcosok, most erősebbek, gyorsabbak voltak, ha sima emberek, vagy képességgel bíró emberek lettek volna, akkor nem mondják, hogy fussanak. Így nem szólt továbbra sem, nem szakította félbe a nőt, érdeklődve fordult az irányába, hogy végighallgassa, hogy mit is akar mondani ezekről az „ellenségekről” Lucretia nekik.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szer. 21 Jún. 2017, 22:43
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste tovább figyelt és gyűjtötte az információkat, amik elhangzottak, többek között, hogy ki milyen sorrendben érkezett meg ide, hogyan estek fogságba és lettek vámpírok. Az elhangzottak alapján ő maga is könnyedén rekonstruálta az eseményeket. Most először kaptak tényleges információkat, nem pedig csak ferdítéseket, maszlagolásokat. Ahogyan végigértek mindenen és eljutott Lucretia hozzá bólintott a nő szavaira. A számításai alapján sem gondolta azt, hogy nem túl pontos és precíz kifejezéssel ennyire kelendő lesz a tudósok körében. Ezt akkor gondolta, amikor még a nő is felajánlotta, hogy legyen az ő gyakornoka Castor helyett.
- Mindegyik tudományágat tanulmányoznám és elmélyülnék benne, mindabban, ami az ön szakterülete, mindabban, ami Castoré – mondta gépiesen. – Így amennyiben megoldható mindkettejük asszisztense lennék. Megvan hozzá minden tulajdonságom, hogy ezt képes legyek ellátni.
Mindezek után volt felhozva a részéről, hogy őt minden érdekli molekuláris szinttől kezdve. Rá is kérdezett a különbségekre az élő és a vámpír test között. A nő még felelni is akart, de hirtelen felsikoltott és a fejéhez kapott, majd ismét a megszokott hazugságot mondta, hogy nem visszafordítható és ezzel nem szabad foglalkozni.
- A fájdalom, amit okoztak önnek pontosan az ellentét mondja, a folyamat visszafordítható, különben nem kínoznák érte és nem lennének az ez irányú vizsgálatok tiltva. Megkaptam a válaszomat.
Az ezek utáni rész számára nem volt különösebben érdekes, hogy ki az ellenség és miként lehet ellenük védekezni. Visszatért a számításokhoz, de fél füllel azért figyelt arra is, hogy mit mond a nő.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste tovább figyelt és gyűjtötte az információkat, amik elhangzottak, többek között, hogy ki milyen sorrendben érkezett meg ide, hogyan estek fogságba és lettek vámpírok. Az elhangzottak alapján ő maga is könnyedén rekonstruálta az eseményeket. Most először kaptak tényleges információkat, nem pedig csak ferdítéseket, maszlagolásokat. Ahogyan végigértek mindenen és eljutott Lucretia hozzá bólintott a nő szavaira. A számításai alapján sem gondolta azt, hogy nem túl pontos és precíz kifejezéssel ennyire kelendő lesz a tudósok körében. Ezt akkor gondolta, amikor még a nő is felajánlotta, hogy legyen az ő gyakornoka Castor helyett.
- Mindegyik tudományágat tanulmányoznám és elmélyülnék benne, mindabban, ami az ön szakterülete, mindabban, ami Castoré – mondta gépiesen. – Így amennyiben megoldható mindkettejük asszisztense lennék. Megvan hozzá minden tulajdonságom, hogy ezt képes legyek ellátni.
Mindezek után volt felhozva a részéről, hogy őt minden érdekli molekuláris szinttől kezdve. Rá is kérdezett a különbségekre az élő és a vámpír test között. A nő még felelni is akart, de hirtelen felsikoltott és a fejéhez kapott, majd ismét a megszokott hazugságot mondta, hogy nem visszafordítható és ezzel nem szabad foglalkozni.
- A fájdalom, amit okoztak önnek pontosan az ellentét mondja, a folyamat visszafordítható, különben nem kínoznák érte és nem lennének az ez irányú vizsgálatok tiltva. Megkaptam a válaszomat.
Az ezek utáni rész számára nem volt különösebben érdekes, hogy ki az ellenség és miként lehet ellenük védekezni. Visszatért a számításokhoz, de fél füllel azért figyelt arra is, hogy mit mond a nő.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Csüt. 22 Jún. 2017, 12:20


Damien


Lucretia leckéi valóban hasznosnak bizonyulnak, tekintve hogy így már többet tudok a gyengeségeimről. Napfény, ezüst, karó, vallásos maszlagok, erre kell figyeljek. Kiválló, pláne mert ezeknek hála nemcsak a saját túlélésemet tudom erősíteni, hanem az esetleges árulókkal is könnyebben tudnék leszámolni. Egyszerűen tökéletes, de ami ezután jön, az már nem annyira. Lucretia, mint kiderült, kapcsolatban állhatott, nem, biztosan kapcsolatban volt Cassandrával még az életben. Ez kicsit se jelent jót, ahogyan az se, hogy az Édenben ezek szerint egy nagyobb csapat is van, akik ismerték egymást a vámpíréletük előtt. Cassandrát egyre jobban gyülölöm, ahogyan ezeket a Tanítókat is. Mégis miért olyat küldött a Mester, akik kapcsolatban álltak ezekkel a félkegyelműekkel?
A helyzet csak tovább romlik, azonban mikor Celeste kérdésére a választ Lucretia nem tudja befejezni, ebből pedig a számológépagyú levonja a következtetését, kissé felvidulok.
~ Mester. Kérted tőlem, hogy figyeljem a testvéreimet, és jelentsek bármi gyanús dolgot. Úgy hiszem találtam valamit, mégpedig az egyik nővéremet, Celestét. Nagyon érdekli az, hogy hogyan lehetne visszaváltozni, Lucretia pedig választ adott neki. Ha tudományos területekhez jut, mint például Castor vagy Lucretia asszisztense, akkor találhat valamit, amivel árthat az Édennek. ~ jelentem gondolatban a Mesternek, remélve hogy meghallja. Celeste ellen legalább van bizonyítékom, igaz nem túl sok. De a legtöbb sztoriban mindig úgy van, hogy ami a történet elején kevésnek és jelentéktelennek tűnik, a végére az lesz a legfőbb igazság. Celeste pedig ilyen alak, mert ki tudja, mikor fedez fel valamit a kémcsöveiben, amivel árthat az Édennek. Mérget, vagy üveges napfényt, esetleg szent vizet.
Legszívesebben már most megölném őt.

_________________
Éden - Page 6 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 401
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Csüt. 22 Jún. 2017, 12:22


Malik


A Rovarkirálynő némiképp lenyűgözi a bestiát, aki ezért rá jobban odafigyel. Igaz, csak nevében Rovarkirálynő, de senki se kap ilyen nevet minden ok nélkül, ezt pedig Malik jól tudja. A nő pont ezért áll a többi emberkorcs felett, azonban jócskán Malik alatt, hiszen ő az állatok királya, és amíg a Rovarkirálynő nem mutat valamit, addig a rangsor változatlan marad.
Az eligazítás viszonylag leköti a bestia figyelmét, legalább is amíg a vámpírokról esik szó. Utána persze a többi emberkorcs kezd el magyarázni, ami már érdektelen Malik számára. Az azonban még az ő figyelmét is felkelti, hogy a Rovarkirálynő mondandója megszakad, amint a visszaváltoztatásról esik szó. Malik ezen elmosolyodik. Aztán csak halkan kienged egy kis nevetést. Tovább azonban nem folytatja, de most már tudja: a Mestere gyenge és fél. A Rovarkirálynő biztosan tud valamit, ezért nyomta el őt gyorsan az Alfa.
Gyengeségről árulkodik ez a hirtelen erődemonstráció, félelemről, és kételyekről. Hibázott, ezt pedig már nem tudja helyrehozni, a bestia pedig ezt nem fogja elfeledni.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szomb. 24 Jún. 2017, 02:29

Morgana, at Árny Szülöttje

Lucretia furcsa mód nem beszél mellé most, ez meg is lep némileg. Válaszol a kérdésekre, és el is mond egyes érdekesebbnek tűnő dolgokat, amik hasznosak is lehetnek a túléléshez, de ezen felül olyat is, ami nem a tananyag része, de kicsit elgondolkoztat, miközben a kulacsomból iszogatva végig nézek a többieken. Főleg Dami és Malik felé pillantva lopva. Túl csendesek hirtelen, azaz készülnek valamire, legalábbis ha Malik nem is akkor Dami. Jó lenne tudni, hogy mire, de különösebben nem érdekel amíg nem provokálja ki megint, hogy leüvöltsem a fejét, hiszen sajnos max „szép szóval” mehetek neki veréssel nem ami hasznosabb lenne.
Na de lássuk csak a lényeget. Cass és Cain együtt érkeztek, az már biztos és többieket akarták menteni. Hát ok, eddig szép, de a többiek? Celeste tudós, tuti az agya miatt kell, Lilith is érdekes személyiség a maga módján, de a többiek mit keresnek itt velem együtt? Jó talán még a gyilkos duot azért amik... Azonban vajon Luna és én miért?
Celeste kérdésére adott érdekes válasz számomra is biztosabbá teszi, hogy lehetünk azok amik voltunk korábban, de a végén elhangzottakra elhúzom a számat és a hallgatásba és ivásba temetkezem egyenlőre, míg a többiek beszélnek, azonban képtelen vagyok elnyomni azt, hogy a végén meg ne szólaljak én is.
-Szóval, ha jól értem, de kérlek javíts ki ha tévednék... – meghúzom a véres kulacsot, majd leeresztem és azt nézegetem, miközben folytatom - ...elbuktuk az emlékeinket... halhatatlanságot, erőt, ügyességet kaptunk cserébe... ezzel együtt a kis Édeni családocska tagjai is lettünk, csak és kizárólag azért, hogy eme ellenség elől elfuthassunk... – felpillantok Lucra. - ...kissé szánalmas és túl nagy felhajtás ezért, hogy csak fussak... Főleg, hogy amit a tudásom alapján ki tudok találni az életemről, még úgy is képes lettem volna megtenni, hogy elfussak, elbújjak, de talán még jócskán többre is még akkor is, ha nem is tarthat örökké. Ebből adódóan... most komolyan... Miért is vagyunk itt? – teszem fel végül a kis kérdésem, majd Cass felé intézek egy kis válasz félét.
- Cass, mert akkor megúsztuk volna az önfojtogatást, a sok gyanakvást és a jelen ellenállást, ami nélkül a Mester most unhatná magát jobban, mert nem lenne mindig valaki aki zaklatja, piszkálja, ellene akar menni a szabályainak, satöbbi. – közben kulacsomban forgatom a vért azt nézve. Bár szavaimban lenne némi poénkodás, de hangomban jól érezhető, hogy nem viccnek szántam.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 678
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 24 Jún. 2017, 11:27


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Az óra nincs megzavarva annyira mint az előző, már biztos senkit se érdekel és senki se akar itt lenni ami persze vagy azért mert az egész helyen nem akar itt lenni vagy csak az órán. Jó tudni, hogy mit kéne kerülni persze de a lista megüti a fél a4-es írolapra nyomtatott szórólapra elférő méretet is akár, a fontosabb, hogy a téma a visszaváltoztatásunkról megint feljön és úgy is néz ki egy pillanatra, hogy kap Celeste választ is rá amikor is a tanár felsikít és utána tagad is. Mi a...Ez most komoly? Egyértelmű, hogy a mester az most mintha fejbe csapta volna, átvitt értelemben a tanárt, hogy ne merjen mondani semmit, erről elég egyértelmű következtetéseket lehet levonni, hogy van vissza változás is. Bár engem az emlékeim érdekelnének jobban most mintsem a visszaváltoztatásunk. Látszik, hogy van módja rá és az előző órai reakcióiktól is meg mostaniból is is lejön, hogy valószínűleg meg is vannak az emlékeink és nem kimosva van, csak elnyomva. Szeretném tudni...tényleg. Megmagyarázná azt biztos, hogy miért kerültem ide, főleg, hogy miért kerültem ide nem egy vadállattal és pszichopatával is össze...Nem tehetek róla, de amíg ők fojtatják azt amit az előző órán kezdtek el az én fejem más felé terelődik el miattuk és eszembe jut megint amit mondott a mester, a tragédia vagy mi amiben részem volt. Vajon a sebhelyeimnek köze lehet hozzá? ... Vajon nekem van valakim a felszínen? Ha ki is nőnek a szárnyaim sem hiszem, hogy sok értelme lenne, már mint úgy is idelent vagyok ragadva, itt meg nincs hol repülni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 25 Jún. 2017, 11:21

Tíz perce tart a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Lucretia megrázza a fejét, majd folytatja.

Éden - Page 6 Petra10 – Ejnye, a kérdéseik és az értetlen arckifejezéseik alapján Önöket aztán tényleg nem világosították fel sok mindenről… Valahol érthető, hiszen a Mester mostanában rendkívül elfoglalt a felszíni helyzet miatt, de azért ez mégiscsak túlzás. Amúgy meg ne aggódjon, Cain, csupán egy félreérthetetlen és jogos jelzést kaptam a mi Atyánktól, hogy ne tereljem felesleges mellékvágányokra az eligazítást. Jól vagyok. Jubileevel pedig ne legyen túl szigorú, Cassandra. Ő csak azt teszi, amire a Mester utasítja, és sokkal többet ő sem tud Önöknél. Persze a stílusa olykor elviselhetetlenül tenyérbe mászó, de alapvetően jólelkű, higgye el.

Ezt követően Lucretia láthatóan ténylegesen gondolkodni kezd Cassandra kérdésén.

Éden - Page 6 Petra10 – Clint… Clint… Szőke, íjász… Nem, sajnálom, Cassandra, de nem rémlik. Amikor Castort kellett magunk mellé állítanom, egyedül vele találkoztam, ez is volt a küldetés lényege, hogy egyedül maradjon, majd a sikeres akció után azonnal visszahoztam őt ide. Mondhatom, nem volt egyszerű kihámoznom őt a páncéljából… A Mester nem osztotta meg velem, kik tartottak még vele, bár nyilvánvaló volt, hogy nem egyedül jött. A társaival vagy más Tanítók végeztek, vagy őket is más-más testvérünk tette fajtársunkká. Annyi bizonyos, hogy ilyen személyleírással jelen pillanatban nem tartózkodik egyetlen vámpír sem Édenben. Vagy csak én nem tudok róla.

Ezután Lucretia elégedetten bólint Celeste válaszára.

Éden - Page 6 Petra10 – Helyes. Úgy vélem, ez megoldható. Castor olykor lehetetlen alak, de az együttműködésre mindig is hajlandóságot mutatott. De kérem… Értse meg, hogy csak addig foglalkozhat ezzel a témával, melyhez oly görcsösen ragaszkodik, amíg a Mester engedi vagy hasznát látja… Utána vagy megtiltja Önnek a folytatást, vagy ismét törli az emlékeit.

Végül a nő Morgana felé fordul.

Éden - Page 6 Petra10 – Úgy vélem, nagyjából helyesen foglalta össze a helyzetüket, igen. Rengeteg ellenségünk van, a többiekkel majd meg is tanulnak elbánni, de akikről most beszélek… Ők számtalan fajtársunkkal végeztek már, hiába vannak mindössze ketten. Egyszerűen képtelenek vagyunk legyőzni őket, ezért igen, a javaslatom, hogy ne álljanak le harcolni velük. Azért vannak itt, hogy ezt megtanulják, és majd alkalmazzák a felszínen. Nem veszíthetünk többet magunk közül. Ha majd uraljuk a felszínt, akkor talán ezzel a kettővel is leszámolhatunk majd egyszer s mindenkorra. Továbbá kérem, Morgana… Jobban válogassa meg a szavait, amikor a Mesterről beszél, mert a türelme Önökkel kapcsolatban fogytán van. Pedig kedveli Önöket, ez tény.

Mindez idő alatt Damien telepatikus választ kap Drakulától.

Éden - Page 6 Dracul10 – Köszönöm, fiam. Tudtam, hogy számíthatok rád. Celeste érdeklődése és ténykedése eddig is a figyelmem középpontjában volt. Ne aggódj, szemmel tartom őt, és elejét veszem annak, hogy bármilyen áttörést elérhessen. Ugyanakkor ha felfedez valamiféle gyenge pontot a fajunk felépítésében, az mindenképpen hasznos lesz számunkra, hogy kiküszöbölhessük. Briliáns elme a húgod, egészen egyedülálló ő közöttünk minden tekintetben. De sosem hagynám, hogy ártson Édennek.

Közben Lucretia két-két fényképet tesz le minden Gyermek elé, melyeken két férfi látható: az egyikük afroamerikai, sötét ruházatot visel, két jókora karddal a kezében, ránézésre emberszerű, a másik viszont egy eltorzult arcú, hosszú, zilált hajú, szürkés bőrű, éles fogú és vörös szemű teremtmény.

Éden - Page 6 Hunter10

Éden - Page 6 Petra10 – Íme. Még mielőtt legyintenének, hogy csak ketten vannak, mi pedig egy egész sereg, jó, ha tudják, hogy az elmúlt évtizedekben ez a páros több fajtársunkat ölte meg, mint bárki vagy bármi más összesen. A bal oldali férfi Eric Brooks, bár előszeretettel használja a meglehetősen gyermeteg „Penge” fedőnevet. Az anyját a terhessége alatt maga a Mester harapta meg, egyfajta kísérletként, hogy erősebb és ellenállóbb vámpírt hozzon létre a születendő gyerekből. Ez félig-meddig sikerült is: a nő ugyan belehalt a szülésbe, de a fiúgyermek tökéletes, magától az Atyánktól kapott tulajdonságokat örökölt. Magában hordozza a vámpír- és az emberi faj legjobb adottságait: erős és gyorsan gyógyul a sebe, valamint tud a fényben is járni. Gyakorlatilag még élő, ezért öregszik, de rendkívül lassan, viszont vért neki is kell fogyasztania. Idelent mi gyakran „Fényjáróként” emlegetjük. Sajnos a kísérlet végül nem úgy sült el, ahogy a Mester tervezte, ugyanis Penge emberi fele meggátolja őt abban, hogy irányítsa. Brooks tehát teljesen önálló akarattal bírva kíméletlen gyilkológéppé képezte magát, aki szinte mindent tud rólunk. Egyetlen célja a családunk és a Mesterünk totális eltörlése a Föld színéről. Ami pedig a másik férfit illeti: ő Michael Morbius, egy genetikai aberráció. Mi csak „Torzszülöttnek” nevezzük, hiszen a létezése a fajtánk megcsúfolása. Egy „élő vámpír”, ugyanis képességeit nem a halála után és nem is egy másik vámpír által szerezte. Átváltozása előtt elismert tudós volt a halandók között, aki egy halálos vérbetegségben szenvedett. Kidolgozott egy eljárást, mely reményei szerint képes lett volna megmenteni az életét, és, ahogy az lenni szokott, tesztelés nélkül alkalmazta magán. Az eljárás mellékhatásaként rettenetesen eltorzult a teste, és hozzánk hasonló erőkre tett szert, miközben csillapíthatatlan vérszomj lett úrrá rajta. Végül Pengéhez hasonlóan ő is megtanulta kontrollálni az éhségét, mindketten állatok vérével vagy egyéb eljárásokkal helyettesítik az embervért, továbbá Morbius… Nos, az ő harapása azokból, akik elkezdtek vámpírrá változni, de még nem teljes az átalakulásuk, épp ellentétes hatást vált ki, mint a miénk: visszafordítja a folyamatot, és a megharapottat újra egyszerű halandóvá teszi. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire taszító a Mester számára. Jegyezzék meg jól mindkettejük arcát. Már ezeknek a képeknek az elkészítése és ide juttatása is tucatnyi testvérünk áldozatával járt…

_________________
Éden - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 26 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
- Akkor sem úsztuk volna meg… Máskülönben hogyan játszhatna zsebdiktátorosat? - mondtam Morgana-nak. – Erre megy ki az egész… megalománia és színtiszta őrület, semmi több…
Ha ezek után megint fenyegetőzik Clinttel, vagy engem is megfegyelmez, akkor csak nekem ad igazat, hogy úgy van, ahogyan én mondom. Ha nem tesz semmit, akkor is nekem van igazam. Sakk, matt! Már sokadjára! Egyetértettem Lucretia-val, nevetséges, hogy mennyire információ nélkül tartottak minket, már idegesített, nagyon is, hogy nem tudok semmit sem a külvilágról.
- És akkor még azt is hozzá tenném, hogy mindentől el vagyunk tiltva, még a cenzúrázott híreket sem kaptuk meg, amikből saját magunkkal kapcsolatos dolgokat kiszedték… lényegében annyit tudunk a felszínről, hogy van, de mi a helyzet a világban semmi… Egyetértek, szánalmas és nevetséges. Csak az a különbség Jubliees és valószínűleg közöttünk, hogy mi akarunk tudni dolgokat, míg ő meg van elégedve a helyzetével, és mint egy palotapincsi figyel, nyáladzik, bólogat és szemlél mindent rózsaszín ködön át. Kezdve azzal, hogy elhitte még azt is, hogy örökre elvesztek az emlékeink, miközben a Mester blokkolja őket és megvannak, köszönik szépen.
A másik kérdésemen tényleg elgondolkodott, a név valszeg úgysem stimmel, neki is mást adtak, mint mindenki másnak. De a személyazonosság sem… Nos, ha nincs ilyen vámpír, akkor van legalább egy élő személy itt Édenben, amennyi idő eltelt mostanra akár halott is lehet. Rohadt Dracula, hogy döfnének szíven, mártanának szenteltvízbe és raknának ki megnézni a napfelkeltét! Ahogyan tovább beszélt, hogy mennyit öltek meg ezek az ellenséges egyre szimpatikusabbak lettek.
- Még mindig találóbb, mint amiket mi kaptunk – jegyeztem meg unottan Pengénél.
Mint mondtam mind a ketten szimpatikusak, remélem győznek Drakula és a sleppje felett a lehető leghamarabb…

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
- Akkor sem úsztuk volna meg… Máskülönben hogyan játszhatna zsebdiktátorosat? - mondtam Morgana-nak. – Erre megy ki az egész… megalománia és színtiszta őrület, semmi több…
Ha ezek után megint fenyegetőzik Clinttel, vagy engem is megfegyelmez, akkor csak nekem ad igazat, hogy úgy van, ahogyan én mondom. Ha nem tesz semmit, akkor is nekem van igazam. Sakk, matt! Már sokadjára! Egyetértettem Lucretia-val, nevetséges, hogy mennyire információ nélkül tartottak minket, már idegesített, nagyon is, hogy nem tudok semmit sem a külvilágról.
- És akkor még azt is hozzá tenném, hogy mindentől el vagyunk tiltva, még a cenzúrázott híreket sem kaptuk meg, amikből saját magunkkal kapcsolatos dolgokat kiszedték… lényegében annyit tudunk a felszínről, hogy van, de mi a helyzet a világban semmi… Egyetértek, szánalmas és nevetséges. Csak az a különbség Jubliees és valószínűleg közöttünk, hogy mi akarunk tudni dolgokat, míg ő meg van elégedve a helyzetével, és mint egy palotapincsi figyel, nyáladzik, bólogat és szemlél mindent rózsaszín ködön át. Kezdve azzal, hogy elhitte még azt is, hogy örökre elvesztek az emlékeink, miközben a Mester blokkolja őket és megvannak, köszönik szépen.
A másik kérdésemen tényleg elgondolkodott, a név valszeg úgysem stimmel, neki is mást adtak, mint mindenki másnak. De a személyazonosság sem… Nos, ha nincs ilyen vámpír, akkor van legalább egy élő személy itt Édenben, amennyi idő eltelt mostanra akár halott is lehet. Rohadt Dracula, hogy döfnének szíven, mártanának szenteltvízbe és raknának ki megnézni a napfelkeltét! Ahogyan tovább beszélt, hogy mennyit öltek meg ezek az ellenséges egyre szimpatikusabbak lettek.
- Még mindig találóbb, mint amiket mi kaptunk – jegyeztem meg unottan Pengénél.
Mint mondtam mind a ketten szimpatikusak, remélem győznek Drakula és a sleppje felett a lehető leghamarabb…

Éden - Page 6 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta tovább, hogy Lucretia miként tartja az órát. Amikor a nő szabadkozott, hogy jogosan kapta a büntetést ökölbeszorult a keze. A legszívesebben behúzott volna egyet Dracula-nak azért, amilyen szinten megalázta a nőt és miként bánt vele. Lényegében egy állatként bánt vele.
- Nem! – mondta. – Ez áldozathibáztatás, önt nem figyelmeztették, hanem megkínozták az előbb. Nem maga a hibás és annak a tettére nincs mentség, nem érdekel, hogy maga elhiszi, hogy jogos-e, nem volt az! Semmilyen esetben nem lehet egy nővel, se senkivel sem így bánni! Erre nincs mentség!
Keményen beszélt, a hangja néhányszor megremegett egy-egy pillanatra a dühtől és a szemei is izzottak a dühtől. Úgy tűnt, hogy nem igen viseli el, hogyha egy nőt kínoznak, ráadásul az még el is hiszi, hogy ő a hibás. Eddig még elviselte a dolgokat, de most ezzel így már tényleg betelt a pohár. A legszívesebben kimondta volna, hogy egy elmebeteg szociopatának tartja Dracula-t, semmi többnek, akit ólomfalú cellában ásna el jó mélyre, hogy többé ne szabadulhasson. Azon igazából még maga is meglepődött, hogy ennyire hevesen reagált azon, hogy egy nőt kínoznak, bár abból következően, hogy katona volt sejthette volna, hogy másokat védelmez, így ez a téma érzékenyebben érinti. Vajon ezt az erős jellemű nőt mivel vette rá, hogy behódoljon? Castor említette, hogy dolgozott azon, amit Celeste is emlegetett, valószínűleg ugyanúgy megkínozta, megtörte, mint most. Hányni támadt kedve az egésztől, ettől az „utópiától” és mindenkitől, aki itt volt… Figyelmesen végighallgatta azt, hogy mit is kell tudni Morbiusról és Pengéről, valószínűnek találta, hogy az itt élők többsége potenciális szövetségest lát bennük.
- Valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni, de pszichológiai, stratégiai és katonai szempontból is teljesen jogos az, hogy hadat viseltetnek Éden ellen. Úgy vélem, hogyha a helyieknek több szabad akaratuk lenne és nem zombik lennénk, illetve a Mester visszavenne a világhatalmi terveiből, akkor még remek szövetségesek is lehettek volna belőlük a felszínen, akik közvetíthették volna Éden lakóinak nézőpontját a világ irányába. Jól sejtem asszonyom, hogy soha sem próbált senki ilyen irányú szövetséget keresni velük?

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Cain is hallgatta tovább, hogy Lucretia miként tartja az órát. Amikor a nő szabadkozott, hogy jogosan kapta a büntetést ökölbeszorult a keze. A legszívesebben behúzott volna egyet Dracula-nak azért, amilyen szinten megalázta a nőt és miként bánt vele. Lényegében egy állatként bánt vele.
- Nem! – mondta. – Ez áldozathibáztatás, önt nem figyelmeztették, hanem megkínozták az előbb. Nem maga a hibás és annak a tettére nincs mentség, nem érdekel, hogy maga elhiszi, hogy jogos-e, nem volt az! Semmilyen esetben nem lehet egy nővel, se senkivel sem így bánni! Erre nincs mentség!
Keményen beszélt, a hangja néhányszor megremegett egy-egy pillanatra a dühtől és a szemei is izzottak a dühtől. Úgy tűnt, hogy nem igen viseli el, hogyha egy nőt kínoznak, ráadásul az még el is hiszi, hogy ő a hibás. Eddig még elviselte a dolgokat, de most ezzel így már tényleg betelt a pohár. A legszívesebben kimondta volna, hogy egy elmebeteg szociopatának tartja Dracula-t, semmi többnek, akit ólomfalú cellában ásna el jó mélyre, hogy többé ne szabadulhasson. Azon igazából még maga is meglepődött, hogy ennyire hevesen reagált azon, hogy egy nőt kínoznak, bár abból következően, hogy katona volt sejthette volna, hogy másokat védelmez, így ez a téma érzékenyebben érinti. Vajon ezt az erős jellemű nőt mivel vette rá, hogy behódoljon? Castor említette, hogy dolgozott azon, amit Celeste is emlegetett, valószínűleg ugyanúgy megkínozta, megtörte, mint most. Hányni támadt kedve az egésztől, ettől az „utópiától” és mindenkitől, aki itt volt… Figyelmesen végighallgatta azt, hogy mit is kell tudni Morbiusról és Pengéről, valószínűnek találta, hogy az itt élők többsége potenciális szövetségest lát bennük.
- Valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni, de pszichológiai, stratégiai és katonai szempontból is teljesen jogos az, hogy hadat viseltetnek Éden ellen. Úgy vélem, hogyha a helyieknek több szabad akaratuk lenne és nem zombik lennénk, illetve a Mester visszavenne a világhatalmi terveiből, akkor még remek szövetségesek is lehettek volna belőlük a felszínen, akik közvetíthették volna Éden lakóinak nézőpontját a világ irányába. Jól sejtem asszonyom, hogy soha sem próbált senki ilyen irányú szövetséget keresni velük?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 26 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith csöndben hallgatott és figyelt, egyelőre nem szólt bele a többiek beszédébe, bár sok helyen egyetértett velük. Mind a megkínzásról, már ők is túlesetek ezen, amikor magukat fojtogatták. A zsebdiktátoros rész is teljesen igaz volt. Akkor kezdett újfent jobban figyelni, amikor Penge és Morbius téma került szóba. Mindent igyekezett megjegyezni erről a kettőről és továbbra is abban a meggyőződésben volt, hogy tényleg jó szövetségesek lennének. Miután Cain beszélt, ahol úgyszintén sok részben egyetértett, majd utána ha már a férfi befejezte a beszédet, akkor jelezte, hogy ő maga is hozzátenne ehhez. Ha kapott engedélyt, akkor szólalt meg.
- Arról nem is beszélve, ha megengedik, hogy továbbvigyem Cain gondolatmenetét… Morbius és Penge az evolúcióban magasabb szinten áll, mint Éden lakói. A Mestert nem merném ide venni ő külön van a csúcson mindenki felett. Utána jönnek ők ketten, míg alattuk van mindenki más mi is. kár lenne tagadnia bárkinek is, hogy nem vagyunk többek, mint egy agymosott sereg, aki azt teszi, amit a vezér mond. Gondolhatunk bármit, de nem számít, ezt a Mester is elmondta. A szemében hiába mondja, hogy tisztel és szeret minket nem vagyunk többek, mint tárgyak. Mégcsak élőlényt sem merek mondani, mert azok önként cselekedhetnek. Tárgyak, még egy féreg, egy egysejtű is többet tehet, mint mi. Ők napon járnak, úgy terveznek, ahogyan akarnak. Mi azt tesszük, amit a Mester akar, nem azt, amit mi. Ők képesek túlélni a fényben, uralhatják a vérszomjukat… mi nem. Lehetnek képességeink, ők többek, mindig is azok maradnak, nekünk csak hátrányaink vannak. Még ha van is előnyünk, akkor is amilyen szinten korlátozva vagyunk mindent teljes mértékben lenulláz. Emberek ellen lehet, hogy van esélyünk, de abban a pillanatban, ahogyan olyannal kerülünk szembe, akik hasonlítanak a vámpírokhoz azonnal szembeötlik az, hogy ők mennyivel fejlettebbek, életképesebbek, mint Éden lakossága. Ennyit akartam mondani, nem állt szándékomban nagyon eltérni az anyagtól asszonyom.
Hidegen, érzelemmentes hangon beszélt, ezúttal meg sem próbált semmilyen érzelmet belevinni a beszédébe.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith csöndben hallgatott és figyelt, egyelőre nem szólt bele a többiek beszédébe, bár sok helyen egyetértett velük. Mind a megkínzásról, már ők is túlesetek ezen, amikor magukat fojtogatták. A zsebdiktátoros rész is teljesen igaz volt. Akkor kezdett újfent jobban figyelni, amikor Penge és Morbius téma került szóba. Mindent igyekezett megjegyezni erről a kettőről és továbbra is abban a meggyőződésben volt, hogy tényleg jó szövetségesek lennének. Miután Cain beszélt, ahol úgyszintén sok részben egyetértett, majd utána ha már a férfi befejezte a beszédet, akkor jelezte, hogy ő maga is hozzátenne ehhez. Ha kapott engedélyt, akkor szólalt meg.
- Arról nem is beszélve, ha megengedik, hogy továbbvigyem Cain gondolatmenetét… Morbius és Penge az evolúcióban magasabb szinten áll, mint Éden lakói. A Mestert nem merném ide venni ő külön van a csúcson mindenki felett. Utána jönnek ők ketten, míg alattuk van mindenki más mi is. kár lenne tagadnia bárkinek is, hogy nem vagyunk többek, mint egy agymosott sereg, aki azt teszi, amit a vezér mond. Gondolhatunk bármit, de nem számít, ezt a Mester is elmondta. A szemében hiába mondja, hogy tisztel és szeret minket nem vagyunk többek, mint tárgyak. Mégcsak élőlényt sem merek mondani, mert azok önként cselekedhetnek. Tárgyak, még egy féreg, egy egysejtű is többet tehet, mint mi. Ők napon járnak, úgy terveznek, ahogyan akarnak. Mi azt tesszük, amit a Mester akar, nem azt, amit mi. Ők képesek túlélni a fényben, uralhatják a vérszomjukat… mi nem. Lehetnek képességeink, ők többek, mindig is azok maradnak, nekünk csak hátrányaink vannak. Még ha van is előnyünk, akkor is amilyen szinten korlátozva vagyunk mindent teljes mértékben lenulláz. Emberek ellen lehet, hogy van esélyünk, de abban a pillanatban, ahogyan olyannal kerülünk szembe, akik hasonlítanak a vámpírokhoz azonnal szembeötlik az, hogy ők mennyivel fejlettebbek, életképesebbek, mint Éden lakossága. Ennyit akartam mondani, nem állt szándékomban nagyon eltérni az anyagtól asszonyom.
Hidegen, érzelemmentes hangon beszélt, ezúttal meg sem próbált semmilyen érzelmet belevinni a beszédébe.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 26 Jún. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste úgy látta, hogy a nőnek elnyerte a tetszését az a lehetőség, hogy mind a kettejük asszisztense legyen váltakozva, éppen melyikőjüknek van szüksége rá.
- Az emlékek törlése nem hatékony és nem logikus – mondta gépiesen. – Az élők és jelen esetben a holtak személyisége a génjeikben van kódolva. Hiába törlik az emlékeiket, hacsak nem módosítják drasztikusan a személyiséget, 90% felett van a számításaim alapján az, hogy ugyanoda lyukadjon ki valaki, mint előtte.
Ezek után felnézett a tabletből és úgy hallgatta, hogy mit is mond Lucretia a párosról, akik a legnagyobb ellenségeik. Nem volt logikus, hogy háborúzzanak ellenük, úgy vélte, hogy nagyon sokat lehetett volna attól a párostól tanulni, azzal a résszel egyetértett, hogy azok ketten a vámpírok felett állnak minden szempontból. Az érvelésekkel, amik elhangzottak nem kívánt foglalkozni, saját maga tudományos gondolatmenete fontosabb volt. Mint mindenki befejezte a beszédet akkor megszólalt.
- A vámpírok elég sok mindent vesztenek azzal, hogy vámpírok. Saját magam példáját tudom mindezt igazolni – kezdte. – Egyelőre vizsgálatok nélkül tudományosan nem tudom alátámasztani, de minden jel arra mutat, hogy a vámpírrá változás során az alany DNS-e súlyosan károsodik ezáltal a képességekben is lehetnek hibák, vagy teljesen eltűnhetnek az idő előrehaladtával. A képességeimet, mint mindenki más is tökéletesen ismerem, így tisztában vagyok vele, hogy néhány havonta egyszer kellene táplálkoznom, de így vámpírként kénytelen vagyok minden héten táplálkozni, mert a sejtjeim nem működnek megfelelően. Az eddig hallottak alapján a két említett egyed nem szenvedi el ezeket a károkat és hiányokat, mint amivel nekem és lehetséges, hogy másoknak is el kell. Ezeket nézve minden bizonysággal megállapítható, hogy valóban mind Morbius, mind pedig Penge magasabban áll evolúciós szinten, mint az egyszerű vámpírok.
Fejezte be a mondandóját mindezzel.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste úgy látta, hogy a nőnek elnyerte a tetszését az a lehetőség, hogy mind a kettejük asszisztense legyen váltakozva, éppen melyikőjüknek van szüksége rá.
- Az emlékek törlése nem hatékony és nem logikus – mondta gépiesen. – Az élők és jelen esetben a holtak személyisége a génjeikben van kódolva. Hiába törlik az emlékeiket, hacsak nem módosítják drasztikusan a személyiséget, 90% felett van a számításaim alapján az, hogy ugyanoda lyukadjon ki valaki, mint előtte.
Ezek után felnézett a tabletből és úgy hallgatta, hogy mit is mond Lucretia a párosról, akik a legnagyobb ellenségeik. Nem volt logikus, hogy háborúzzanak ellenük, úgy vélte, hogy nagyon sokat lehetett volna attól a párostól tanulni, azzal a résszel egyetértett, hogy azok ketten a vámpírok felett állnak minden szempontból. Az érvelésekkel, amik elhangzottak nem kívánt foglalkozni, saját maga tudományos gondolatmenete fontosabb volt. Mint mindenki befejezte a beszédet akkor megszólalt.
- A vámpírok elég sok mindent vesztenek azzal, hogy vámpírok. Saját magam példáját tudom mindezt igazolni – kezdte. – Egyelőre vizsgálatok nélkül tudományosan nem tudom alátámasztani, de minden jel arra mutat, hogy a vámpírrá változás során az alany DNS-e súlyosan károsodik ezáltal a képességekben is lehetnek hibák, vagy teljesen eltűnhetnek az idő előrehaladtával. A képességeimet, mint mindenki más is tökéletesen ismerem, így tisztában vagyok vele, hogy néhány havonta egyszer kellene táplálkoznom, de így vámpírként kénytelen vagyok minden héten táplálkozni, mert a sejtjeim nem működnek megfelelően. Az eddig hallottak alapján a két említett egyed nem szenvedi el ezeket a károkat és hiányokat, mint amivel nekem és lehetséges, hogy másoknak is el kell. Ezeket nézve minden bizonysággal megállapítható, hogy valóban mind Morbius, mind pedig Penge magasabban áll evolúciós szinten, mint az egyszerű vámpírok.
Fejezte be a mondandóját mindezzel.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 26 Jún. 2017, 00:13


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Teljesen elveszek a saját gondolataim között kizárva a többieket akik persze jönnek a kérdéseikkel és meglepően könnyen kapják a válaszokat is rá. Most talán a balhé hiánya miatt sokkal könnyebb csak bambulni. Nem akarok itt lenni, lekönyöklök az asztalra és kitámasztom a fejemet. Elkezdem kapargatni az asztalt és semmibe bámulóan csak nézek magam elé. Nincs sok értelme itt lennem, pláne nem figyelni. Már tényleg, most az egyetlen ok és értelme, hogy ülök az "órán" az az, hogy a Mester kikötötte, hogy jelen legyek. A többiek biztos a csak azért is miatt nem akarnak itt lenni, idelent sem és a többi. Én csak itt nem akarok ülni. Nem lehettem fanja az iskolának se, vagy óráknak. Inkább csak vissza mennék a szobámba és játszanék valamivel.
Nem tudok egyáltalán sem lelkesedni, egy kicsit se az egészért és csak jobban rám ül. Néha-néha elkalandozok az emlék meg mi lehettem mielőtt ide kerültem dolgokon is aztán két fénykép landol előttem az asztalon. Elsőre nem is nézek le rájuk csak mikor az élő vámpírt mondja ki a tanár. Ránézek a képekre, egyik egy feka a másik meg valami torzszülött. Az a torz volt akit emlegetett és, hogy a harapása visszafordítja a vámpírlétet fogta meg a figyelmemet igazán aztán mint valami rossz ómen, bár nem tud kirázni a hideg szinte azt az érzést keltette és magamban már elkezdtem számolni nullától felfelé a másodperceket, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy berobbanjon az első önmegharaptatós komment vagy szimplán az elkerülhetetlen balhé amit mindjárt ki is fognak csapni. De azért remélem, hogy tévedek. Nem mintha sok különbség lenne, ha nem egymásnak esnek akkor mindenki csak kifogja fejteni a saját elméletét és ugyan ott leszünk mint öt perce...

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Kedd 27 Jún. 2017, 00:08


Damien


Lucretia, valamint a többiek csacsogása elég zavaró, főleg Cain és Cassandra viselkedése. A piromán szuka csak ellenáll, csak makacskodik, pedig már itt lenne az ideje felfognia a valóságot, nem pedig álomvilágban élnie. Cain pedig tanulhatna a történtekből, hiszen semmi kínzásról nincs szó, csupán fegyelmezésről. Az engedetlen kutyákat is verik, nem? Jubiról meg csak annyit, hogy ő jelenleg sokkal értelmesebben tud viselkedni, mint ezek itt. Az engedelmesség nem egyenlő az agyatlan zombiléttel. Nekem se tetszik annyira, de ha már ennyi mindent kaptam akkor teszek is érte valamit.
~ Értettem, Mester. ~ felelem gondolatban a Mesternek címezve, közben pedig akaratlanul is elmosolyodom. A Mester ismét lenyűgözött, tökéletesen átlátja a dolgokat. Hadd higyje Celeste azt, hogy nyeregben van, hadd kutatgasson. Aztán ha talál is valamit, azt nem fogja tudni az Éden ellen felhasználni, sőt a Mester még arra is ráveheti, hogy azt a gyengeséget kijavítsa. A Mester kezére játszik, úgy fest, mégse olyan okos a kis számológépagyú.
A mosolyom némiképp lehervad a két vámpírölő láttán, sőt most az először még parázni is kezdek. Penge, aki olyan erős mint mi, de a Mester nem tud neki parancsolni, valamint még a napot is bírja. Ha meg tudnám őt ölni, azzal nem kicsit tennék a Mester kedvére, bár ez közel lehetetlen. Legjobb, ha inkább távol maradok a negrótól, amíg ki nem derül a gyengepontja.
A másik még Pengénél is rosszabb, a korcs. Erős, mint a vámpír, és még vissza is fordítja a vámpírrá változást. Csak reménykedhetek, hogy nem jött rá, hogy kell az átváltozott vámpírokat emberré tenni. Az nem esne jól, főleg nem a Mester korábbi szavai után. Az a gyengébbik fél, akié ez a test volt, és akit a Mester elnyomott, na ő nem térhet vissza. Ez a test az enyém.


_________________
Éden - Page 6 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 401
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Kedd 27 Jún. 2017, 00:13


Malik


A falkatársai ostoba beszédje szokás szerint hidegen hagyja, ahogy a Rovarkirálynő válaszai is. Nem csak hidegen hagyja, hanem már már idegesíti is, ahogy az egész komédia. Malik egy vadállat, aki vadászatra született. Neki kint van a helye, az éjszakában, ahol kedve szerint vadászhatja le a gyenge embereket, és az ostoba emberkorcsokat. Maliknak kint van a helye, a többi vad között, nem pedig egy nyomorult, szük kis teremben, ahol folyamatosan beszélnek. Az Alfa miért nem vezeti ki őket a szabadba? Miért nem készíti fel őket a harcra? A vértasak nem elég, Maliknak préda kell, amit kint kaphat meg, nem pedig idebent.
- Mikor...van...vége..beszéd?! Mikor...lehet...vadászni?! MIKOR...ENGED...KI...MESTER?!! - Malik már már üvölti a szavakat, főként a Mesternek címezve. Ha az egyik korcson keresztül tudott beszélni, tegye meg másikkal is.
A két ostoba korcs bemutatása Malikot hidegen hagyja, hiszen azok végképp csak korcsok. A bestia őket is le fogja vadászni, de ahhoz ki kellene menni.
- ELÉG VOLT BESZÉD!! VADÁSZNI KELL!!! - üvöltve adja ki a haragját, és ha valaki közelít hozzá, visszaszól, vagy le akarja nyugtatni, arra fenyegetően ráüvölt, mégpedig egy tigris üvöltésével.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szer. 28 Jún. 2017, 01:18

Morgana, az Árny Szülöttje

Bólintok egyet Cass felé, mikor válaszol.
-Igen jó eséllyel – jegyzem meg, majd Jubis résznél hozzá teszem – Nem mondtam, hogy rossz, csak ha tudna hallgatni akkor most teljesen máskép lennénk jó eséllyel, talán már úton lennénk a beilleszkedés felé... – Cass, Celes, Lilith, Luna és Cain felé pillantgatok - ... vagy nem... – fejezem be egy sóhajtás kíséretében.
Lucretia válaszolgat tovább, mire inkább csak iszogatom a kulacsomból kortyolgatva a vért. Cain szavai jobban hatnak rám, mint azt beismerném, de nem szólalok meg, csak hallgatom.
˜Igen, őt tudnám követni˜ csendül fel a gondolat a fejemben. Majd mikor hozzám intézi a szavait kissé megrovóan felmorranok.
-Nem csoda.. kettő az egy ellen, plusz egy csapat feláldozható tárgy... akár a pisztoly golyók... Bocs, ha a korábbiak után már nem akarok tenni az összetartó családért, úgy mint a falhoz vágás előtt... és nem is érdekel annyira... ez a vonat elment... – morgom, majd elveszem a két fényképet, amiket megnézek jó alaposan, miközben Lucretia beszél róluk.
-Szimpatikus fazonok... Egyik Atyánk balul sikerült kísérlete, másik Saját magáé. Egyik csak megöl ahogy meglát a másik csak megkostól... remek. Csak azt nem értem mi a meglepő azon, hogy ők vannak előnyben? Ahogy a többiek már kifejtették... mi kiszámíthatóak vagyunk ők nem. – bele kortyolok a vérbe, majd nyakörvemmel játszok látványosan. – Lehet kissé izgalmasabb lenne az élet, ha Atyánk nem rövid láncon tartana mindenkit mint a kutyákat, hanem szabad akaratunk szerint cselekednénk, és akkor meg lehetne lepni őket, ráadásul kis családunk is bár nem zökkenő mentesen, de... – Malik üvöltözésére egy kicsit elhallgatok, majd meghúzom a kulacsot és utána a többiekre nézek.
- Ki a soron következő aki engedélyt kér fegyelmezésre, hogy a falon nyekkenhessen ahelyett aki nem bír magával? Önként jelentkező? - Pillantok körbe, de részemről a legkisebb mozdulatot se vagyok hajlandó megtenni most ez ügyben. – Az önként jelentkezőt majd lekaparjuk a falról, bár Lucretia, te vagy a tanító... – eléggé színpadiasan mutatok Malik és Dami felé, mert az előbbi óra után kissé túl gyanús eme jó kis gyerekes viselkedése.
Ezután csak várom, hogy mi is lesz most, vért iszogatva a kulacsból, a képeket nézegetve.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 678
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 28 Jún. 2017, 21:36

Tizenöt perce tart a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Lucretia végighallgatja a Gyermekeket, majd amikor Malik megvadul és üvölteni kezd, hirtelen köddé válik, és nem marad utána más, csak a földre lehulló fehér köpenye. Az éles megfigyelők azonban észrevehetik, hogy nem tűnt el, csupán darázs méretűre zsugorodott, és újonnan nőtt szárnyaival villámsebesen Malik mögött termett. Pár apró villanás, ahogy valamit kilő a kezeiből, mire Malik pillanatok alatt ernyedten terül el. Nem veszíti el az eszméletét, de az izmai szinte teljesen megadják magukat, épp csak beszélni marad ereje.

Ezután Lucretia újra megnő, és immár eredeti méretében lépdel vissza, hogy felvegye ismét a köpenyét. (A köpeny alatt viselt speciális testpáncél vele együtt ment össze, majd nőtt meg, így nem meztelen, még mielőtt…)

Éden - Page 6 Petra10 – Malik, pihenjen le egy kicsit, mást úgysem tehet most. Megkérném, hogy az eligazítás után valamelyikük vigye magával, egy óra múlva kutyabaja sem lesz. Nos… Hol is tartottunk? Ó, igen. Cassandra, higgye el, a minimális információmennyiség és az emlékezet törlése is része a kiképzésüknek, bár amit mond, az már-már valóban nevetséges… Meglátom, mit tehetek majd az ügyben. Jubilee pedig csak a maga módján próbál megbirkózni a helyzettel. Továbbra is kiállok mellette, a felszínen remek harcos, és még sosem hagyta egyetlen testvérünket sem cserben. Cain, kérem, Ön is csillapodjon. Értékelem, hogy ilyen hevesen kiáll értem, de szükségtelen. Hibáztam, és a Mester nagyon helyesen tette, hogy megbüntetett, függetlenül a nememtől. Volt idő, amikor én is hasonló véleményen voltam, mint Ön, de beláttam, hogy Éden az egyetlen menedék a magunkfajtáknak. Remélem, egy nap Önök mind megértik majd ezt. A szövetség ezzel a Fényjáróval és a Torzszülöttel… ki van zárva. Ezt itt és most verjék ki a fejükből mindnyájan. Egyetlen céljuk van: kiirtani a teljes fajunkat.

Láthatóan Lucretia nem akar hallani sem erről, legalábbis az eddig nyugodt, kissé rideg hangneme mintha kissé bosszúsabbra váltana, de aztán ismét úgy folytatja, mint eddig.

Éden - Page 6 Petra10 – Szövetség, ugyan… Lillith, bár a gondolatmenete nem helytelen, az, hogy hol állnak az evolúcióban hozzánk képest, mit sem változtat a tényen, hogy az ellenségeink, és örökre azok is maradnak. Nem tért el az anyagtól, és örömmel veszek minden hozzászólást, de ahogy Cainnek, úgy Önnek is hangsúlyoznám ismét, hogy velük kapcsolatban nincs köztes megoldás: vagy ők pusztulnak el, vagy mi. Celeste, Önnek sem tudok mást mondani, még ha tudományos szemszögből vizsgálva igazat is tudnék adni az elméletének. Ugyanakkor rengeteg előnyünk is származik élőholt természetünkből, melyek idővel feledtetik majd az emlékeik hiányát, meglátja. Odafent, a felszínen, ahol a túlélés a tét… mindent egészen más színben látnak majd. Morgana, akkor talán majd Ön is megérti és elfogadja, hogy csakis egymásra támaszkodhatunk, senki másra, ezért kell összetartó családként viselkednünk. Ha így tesz, a Mester is egyre több szabadságot biztosít majd mindnyájuknak, meglátják. Akár más városokba, földrészekre is utazhatnak… hiszen a Mester hatalma nemcsak Éden határáig terjed. Fajunk minden tagja világszerte az ő gyermeke.

Ezzel Lucretia kihúzza magát, és újfent végignéz a hallgatóin.

Éden - Page 6 Petra10 – Nos, részemről ennyi lett volna nagy vonalakban. Még találkozunk, méghozzá hamarosan, ebben biztos vagyok. A képeket tartsák meg. Végezetül talán még annyit kérdeznék… hogy tekintenek a helyzetükre jelen pillanatban? Ha magukba néznek, látnak rá bármi esélyt, hogy ha most még nem is, idővel elfogadják a sorsukat, és hasznos tagjaivá váljanak közösségünknek? Képesek lennének a Mester parancsa nélkül is harcolni magukért és a testvéreikért?

_________________
Éden - Page 6 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 29 Jún. 2017, 16:10
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
A végén kiderül, hogy nem csak én szeretek, vagy tudok beszélni, hanem a többség is. Ráadásul még osztják is a véleményemet, egy gonosz mosolyt azon még meg is engedek azon, hogy Morgana szerint is szimpatikus a két egyén. Vagy nem, ennél a résznél bólintottam Morgana-nak is a szavaira. Felsóhajtottam méla undorral, amikor az egyik véglény üvöltözni kezdett és megvadult. Láttam, ahogyan összement Lucretia és hála az isteneknek kiütötte azt a micsodát. Legalább egy ideig csönd lesz. Felnevettem gúnyosan, amikor mondta, hogy valaki cipelje majd ki innen. Jó vicc, ha nem muszáj hozzá sem érek, egész álló nap fertőtleníthetném magam utána.
- Furcsa része a képzésnek, mert egy átlagos embernél szerintem csak azt érik el vele, hogy mégjobban megutálja a helyet és jobban lázadjon – mondtam. – De köszönöm asszonyom, hogy próbálja elérni, hogy legalább az általános híreket megkaphassuk.
Legalább annyit, mert különben még én is begolyózok az unalomtól. Nos ezzel a hozzáállással, hogy meg sem próbálnak semmit sem együttműködni velük nem csoda… Egymásra… mekkora baromság, mindenki egyedül önmagára támaszkodhat senki másra, a család hátba döf, amint nem kellesz nekik. Miért erőlteti ennyire a családot? Csaknem ha Dracula meghal, akkor minden gyermeke is, ezért etetik be, hogy mindenkit ki akar a páros íratni? Érdekes felvetés. A kérdésen elmosolyodtam.
- Jelen pillanatban? Ahogyan mondták bábok vagyunk, kvázi nincs életünk… A jövőben nézzük… amíg zsarol minket, ránk kényszeríti az akaratát és diktátorként statáriumszerűen kormányoz, nem lesz változás – mondtam. – Ahhoz, hogy ez az egész elfogadható legyen drasztikus változások kellenek, amiket soha sem fog meglépni, hacsak el nem fogy az ereje és nem tud rabláncon tartani mindenkit. Ezek NEM a testvéreim, soha sem lesznek és addig pluszban nem vagyok hajlandó semmit sem tenni, amíg azt a két alsóbbrendű férget ki nem paterolja a csapatból. Azt pedig, hogy élek-e, vagy halok… nagyon magasról lesz*rom.

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
A végén kiderül, hogy nem csak én szeretek, vagy tudok beszélni, hanem a többség is. Ráadásul még osztják is a véleményemet, egy gonosz mosolyt azon még meg is engedek azon, hogy Morgana szerint is szimpatikus a két egyén. Vagy nem, ennél a résznél bólintottam Morgana-nak is a szavaira. Felsóhajtottam méla undorral, amikor az egyik véglény üvöltözni kezdett és megvadult. Láttam, ahogyan összement Lucretia és hála az isteneknek kiütötte azt a micsodát. Legalább egy ideig csönd lesz. Felnevettem gúnyosan, amikor mondta, hogy valaki cipelje majd ki innen. Jó vicc, ha nem muszáj hozzá sem érek, egész álló nap fertőtleníthetném magam utána.
- Furcsa része a képzésnek, mert egy átlagos embernél szerintem csak azt érik el vele, hogy mégjobban megutálja a helyet és jobban lázadjon – mondtam. – De köszönöm asszonyom, hogy próbálja elérni, hogy legalább az általános híreket megkaphassuk.
Legalább annyit, mert különben még én is begolyózok az unalomtól. Nos ezzel a hozzáállással, hogy meg sem próbálnak semmit sem együttműködni velük nem csoda… Egymásra… mekkora baromság, mindenki egyedül önmagára támaszkodhat senki másra, a család hátba döf, amint nem kellesz nekik. Miért erőlteti ennyire a családot? Csaknem ha Dracula meghal, akkor minden gyermeke is, ezért etetik be, hogy mindenkit ki akar a páros íratni? Érdekes felvetés. A kérdésen elmosolyodtam.
- Jelen pillanatban? Ahogyan mondták bábok vagyunk, kvázi nincs életünk… A jövőben nézzük… amíg zsarol minket, ránk kényszeríti az akaratát és diktátorként statáriumszerűen kormányoz, nem lesz változás – mondtam. – Ahhoz, hogy ez az egész elfogadható legyen drasztikus változások kellenek, amiket soha sem fog meglépni, hacsak el nem fogy az ereje és nem tud rabláncon tartani mindenkit. Ezek NEM a testvéreim, soha sem lesznek és addig pluszban nem vagyok hajlandó semmit sem tenni, amíg azt a két alsóbbrendű férget ki nem paterolja a csapatból. Azt pedig, hogy élek-e, vagy halok… nagyon magasról lesz*rom.

Éden - Page 6 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Továbbra is ökölben tartotta a kezét, egyre jobban ideges volt, mivel tudta ennyire lealacsonyítani és megalázni, lényegében szó szerint elpusztítani a nőt? Kételkedett benne, hogy ennyire megalkuvó és szánalmas lett volna életében. Inkább nem mondott semmit sem, csak keserűséget és szánalmat érzett a nő irányába, hogy így vélekedett. Az feltűnt a szavakból, hogy Dracula iszonyúan retteg ezektől és ezért nem akar semmilyen szövetséget ezzel a kettővel. Nem hitte volna, hogy annyira gonoszak lennének, hogyha a megharapottakat visszaváltoztatják. Azokat, akik nem akarnak az embereknek ártani azokkal úgy vélte, hogy ezek ketten is kijönnének. Talán még fel is tudnák a vámpírokat szabadítani az elnyomás alól. Legalább fegyelmezést nem kaptak a véleményük miatt, mert a témánál maradtak és a nő is úgy tűnt, hogy nem ellenezte a vélemények megnyilvánulását. Elutazhatnak, ebben kételkedett, hogy engedve lenne, maximum az elvakult bólogató személyeknek, mint ők. Kényszerűen
- Személy szerint undorodom ettől a helyzettől – mondta zavartan. – Minden egyes alkalommal kihányom a megivott vér legalább felét… bármennyire is állítólag jó íze van, undorító… ez nem én vagyok. Idegennek érzem magam a saját testemben. Nem hiszem, hogy valaha is képes lennék megszokni. Ami a jövőt illeti, ahogyan Cass is említette, ha drasztikus változások lépnének életbe talán, hangsúlyozom talán elfogadható lenne, de jelenlegi álláspont szerint nem. Én katona vagyok, voltam, a feladatom az emberek védelme, ez nem fog változni soha sem. Soha sem fogok odafent sem kezet emelni egyetlen emberre sem, bármennyire is azt akarják. Ellenzem azt, hogy az emberiség kiirtása a cél és soha, de soha sem fogom hagyni, hogy ebből a két fiatal kislányból harcost faragjanak – pillantott Morgana-ra és Luna-ra. – Ők civilek, nem valami agyatlan zombi harcosok, aminek maguk látni akarják őket. Maguk egyszerűen lemészárolták őket, elvették a fiatalkorukat, a lehetőséget, hogy azok legyenek, amik akarnak. Akaratuk ellenére szörnyeteget csináltak belőlük! Ők civilek maradnak, azt a kettőt pedig eltávolítják a csapatból, mert a hozzáállásuk miatt senkit sem teszek ki veszélynek és nem fogok velük sem együtt dolgozni – pillantott Malik és Damien irányába. – Akkor esetleg hajlandó leszek együttműködni.
Igazából kételkedett abban, hogy ebből bármit is megkapna valaha is…

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Továbbra is ökölben tartotta a kezét, egyre jobban ideges volt, mivel tudta ennyire lealacsonyítani és megalázni, lényegében szó szerint elpusztítani a nőt? Kételkedett benne, hogy ennyire megalkuvó és szánalmas lett volna életében. Inkább nem mondott semmit sem, csak keserűséget és szánalmat érzett a nő irányába, hogy így vélekedett. Az feltűnt a szavakból, hogy Dracula iszonyúan retteg ezektől és ezért nem akar semmilyen szövetséget ezzel a kettővel. Nem hitte volna, hogy annyira gonoszak lennének, hogyha a megharapottakat visszaváltoztatják. Azokat, akik nem akarnak az embereknek ártani azokkal úgy vélte, hogy ezek ketten is kijönnének. Talán még fel is tudnák a vámpírokat szabadítani az elnyomás alól. Legalább fegyelmezést nem kaptak a véleményük miatt, mert a témánál maradtak és a nő is úgy tűnt, hogy nem ellenezte a vélemények megnyilvánulását. Elutazhatnak, ebben kételkedett, hogy engedve lenne, maximum az elvakult bólogató személyeknek, mint ők. Kényszerűen
- Személy szerint undorodom ettől a helyzettől – mondta zavartan. – Minden egyes alkalommal kihányom a megivott vér legalább felét… bármennyire is állítólag jó íze van, undorító… ez nem én vagyok. Idegennek érzem magam a saját testemben. Nem hiszem, hogy valaha is képes lennék megszokni. Ami a jövőt illeti, ahogyan Cass is említette, ha drasztikus változások lépnének életbe talán, hangsúlyozom talán elfogadható lenne, de jelenlegi álláspont szerint nem. Én katona vagyok, voltam, a feladatom az emberek védelme, ez nem fog változni soha sem. Soha sem fogok odafent sem kezet emelni egyetlen emberre sem, bármennyire is azt akarják. Ellenzem azt, hogy az emberiség kiirtása a cél és soha, de soha sem fogom hagyni, hogy ebből a két fiatal kislányból harcost faragjanak – pillantott Morgana-ra és Luna-ra. – Ők civilek, nem valami agyatlan zombi harcosok, aminek maguk látni akarják őket. Maguk egyszerűen lemészárolták őket, elvették a fiatalkorukat, a lehetőséget, hogy azok legyenek, amik akarnak. Akaratuk ellenére szörnyeteget csináltak belőlük! Ők civilek maradnak, azt a kettőt pedig eltávolítják a csapatból, mert a hozzáállásuk miatt senkit sem teszek ki veszélynek és nem fogok velük sem együtt dolgozni – pillantott Malik és Damien irányába. – Akkor esetleg hajlandó leszek együttműködni.
Igazából kételkedett abban, hogy ebből bármit is megkapna valaha is…


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 07 Júl. 2017, 19:36-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 29 Jún. 2017, 16:11
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith is úgy vélte, hogy ez a hely valóban egyre rosszabb, már a nő hozzáállása is, hogy hajszolta, hogy megérdemelte a büntetést, inkább nem szólt bele, mert úgy látta a nő már megtört és felesleges lenne bármit is mondani. Szerencsére az őrjöngőt kiütötték, így legalább már nem zavart a folytatásban. A gondolatmenetét nem vette el a nő azonban azt igen, hogy szövetségre kellene lépni velük. Ő maga a helyiek gondolatmenetével nem értett egyet, ezzel is úgy volt, hogy ez sem a helyiek véleménye, hanem Draculáé. Szóval ettől kezdve feleslegesnek látta azt, hogy mondjon is bármit. Csak akkor szólalt meg, amikor már eljutottak láthatóan a végére és ott Lucretia megkérdezte, hogy mi is a véleménye a társaságnak arról, hogy milyen helyzetben voltak. Ennél válaszolt ő maga is.
- Jelen helyzetben a helyzetünk kilátástalan. Mint utaltam rá, bábok, vagy rabszolgák vagyunk. Ami a jövőt illeti, ahogyan Cain, jómagam is katona vagyok, valószínűsítem, hogy egy demokratikus államban. Ha lennének érzelmeim negatívak lennének, hogy egy diktátor alatt kell bármit is tennem. A drasztikus változások alatt javaslom a demokráciát, egy vezérkar felállítását, akik döntenek a harci helyzetről, választott kormányt, a Mester megmaradhat alkotmányos uralkodóként, ahogyan II. Erzsébet Angliában. Ezek szükségesek ahhoz, hogy a hely elfogadható legyen. Egyetértek azzal is, hogy se Morgana, se pedig Luna ne legyenek harcosok, hacsak nem akarják, mind a ketten civilek, nem kényszeríthetik rá őket arra, hogy feladják méginkább azt, akik. Jómagam sem óhajtok együtt dolgozni sem Malikkal, sem pedig Damiennel, mert közös munkára alkalmatlanok és fenyegetést nyújtanak nem csak a csoport, de teljes Éden számára, jobban, mint azok, akik nem akarják elfogadni a helyzetet. Ezeken felül soha sem leszek hajlandó emberek ellen semmit sem tenni, az ő védelmük is a feladatom katonaként. Attól, hogy valaki őrületében azt fogalmazza meg, hogy márpedig ellenségek számomra nem lesznek, aki ezt állítja a történelem mindig igazat ad a felkelőknek, hogy leváltják, mert az ilyen elvakult, elmaradott személy teszi ki egy államot, kommunát, vagy csoportot a legnagyobb veszélynek és ő az adott csoport leggyengébb tagja.
Volt egy olyan érzése, hogy sem az ő, sem pedig a többiek véleménye nem fogja elnyerni a Mester tetszését.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith is úgy vélte, hogy ez a hely valóban egyre rosszabb, már a nő hozzáállása is, hogy hajszolta, hogy megérdemelte a büntetést, inkább nem szólt bele, mert úgy látta a nő már megtört és felesleges lenne bármit is mondani. Szerencsére az őrjöngőt kiütötték, így legalább már nem zavart a folytatásban. A gondolatmenetét nem vette el a nő azonban azt igen, hogy szövetségre kellene lépni velük. Ő maga a helyiek gondolatmenetével nem értett egyet, ezzel is úgy volt, hogy ez sem a helyiek véleménye, hanem Draculáé. Szóval ettől kezdve feleslegesnek látta azt, hogy mondjon is bármit. Csak akkor szólalt meg, amikor már eljutottak láthatóan a végére és ott Lucretia megkérdezte, hogy mi is a véleménye a társaságnak arról, hogy milyen helyzetben voltak. Ennél válaszolt ő maga is.
- Jelen helyzetben a helyzetünk kilátástalan. Mint utaltam rá, bábok, vagy rabszolgák vagyunk. Ami a jövőt illeti, ahogyan Cain, jómagam is katona vagyok, valószínűsítem, hogy egy demokratikus államban. Ha lennének érzelmeim negatívak lennének, hogy egy diktátor alatt kell bármit is tennem. A drasztikus változások alatt javaslom a demokráciát, egy vezérkar felállítását, akik döntenek a harci helyzetről, választott kormányt, a Mester megmaradhat alkotmányos uralkodóként, ahogyan II. Erzsébet Angliában. Ezek szükségesek ahhoz, hogy a hely elfogadható legyen. Egyetértek azzal is, hogy se Morgana, se pedig Luna ne legyenek harcosok, hacsak nem akarják, mind a ketten civilek, nem kényszeríthetik rá őket arra, hogy feladják méginkább azt, akik. Jómagam sem óhajtok együtt dolgozni sem Malikkal, sem pedig Damiennel, mert közös munkára alkalmatlanok és fenyegetést nyújtanak nem csak a csoport, de teljes Éden számára, jobban, mint azok, akik nem akarják elfogadni a helyzetet. Ezeken felül soha sem leszek hajlandó emberek ellen semmit sem tenni, az ő védelmük is a feladatom katonaként. Attól, hogy valaki őrületében azt fogalmazza meg, hogy márpedig ellenségek számomra nem lesznek, aki ezt állítja a történelem mindig igazat ad a felkelőknek, hogy leváltják, mert az ilyen elvakult, elmaradott személy teszi ki egy államot, kommunát, vagy csoportot a legnagyobb veszélynek és ő az adott csoport leggyengébb tagja.
Volt egy olyan érzése, hogy sem az ő, sem pedig a többiek véleménye nem fogja elnyerni a Mester tetszését.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 29 Jún. 2017, 16:12
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste csak felvont szemöldökkel pillantott, amikor Malik összerogyott a hőzöngése után. Ez volt a leglogikusabb lépés, bár lehet, hogy a hangszalagok kitépése, összezúzása hatásosabb lett volna ebben a helyzetben, természetesen az izmok kiakasztásán, megbénításán felül. A beszédre figyelt, azonban, amikor Lucretia azt mondta, hogy sokat nyertek ezzel a testtel, akkor ismét megszólalt.
- Nem értek egyet, ez a test gyengébb és esendőbb, mint az emberi test – mondta. – Még akkor is, hogyha megannyi előnye van. A gyengék kiütik és negatívba sodorják az előnyöket. Feltételezésem alapján egyetlen UV lámpával könnyedén leszerelhető egy vámpír.
Noha nem volt olyan erős, mint a napfény, ennek ellenére roppant kellemetlen és fájdalmas lehetett, még akkor is, hogyha ez csak lámpa és gyenge. Végül elérkeztek az óra végéhez és még kérdést is kaptak. Végighallgatta a többieket, nagyjából egyezet több mindenben a véleményük.
- Hozzátenném az előttem szólókhoz, hogy én sem vagyok harcos, noha a fotografikus memóriámnak hála pillanatok alatt megtanulok bármit. De roppant pazarlás lenne, hogyha odafent kellene az emberek szavaival élve bohóckodnom harcokkal ahelyett, hogy idelent dolgozhatnék. Nem logikus, hogy harcra akarnak bírni, így a lehetőségek nem elfogadottak számomra. A többiekhez hasonlóan nem kívánok együtt dolgozni a két mindenkit megölni akaró féllel nem optimális, a fegyelmezésük több időt és energiát vesz igénybe, mint ami optimális, vagyis mint amekkora hasznot nyújtani tudnak bárkinek. Sem rövid, sem hosszú távon nem fogadható el ez a test, ami mindenben gyengébb és kevésbé hatékony, mint amivel eredetileg rendelkeztem. A saját szisztémám és napirendem szerint optimális dolgoznom nem pedig valaki másé szerint. A folyamatos étkezés és az ezzel a testtel járó gondok úgyszintén hátráltatnak a munkában, ragaszkodnék a korábbihoz a munkám zavartalan folytatásához. Mindezek mellett szükségem van DNS és egyéb mintákhoz attól a két alanytól, akiktől láthatóan a Mester mindennél jobban retteg és az elpusztításukra agymos mindenkit, miközben megannyi mindent tanulható lenne tőlük.
Mint máskor most is gépiesen beszélt, majd vissza is tért a számításokhoz.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste csak felvont szemöldökkel pillantott, amikor Malik összerogyott a hőzöngése után. Ez volt a leglogikusabb lépés, bár lehet, hogy a hangszalagok kitépése, összezúzása hatásosabb lett volna ebben a helyzetben, természetesen az izmok kiakasztásán, megbénításán felül. A beszédre figyelt, azonban, amikor Lucretia azt mondta, hogy sokat nyertek ezzel a testtel, akkor ismét megszólalt.
- Nem értek egyet, ez a test gyengébb és esendőbb, mint az emberi test – mondta. – Még akkor is, hogyha megannyi előnye van. A gyengék kiütik és negatívba sodorják az előnyöket. Feltételezésem alapján egyetlen UV lámpával könnyedén leszerelhető egy vámpír.
Noha nem volt olyan erős, mint a napfény, ennek ellenére roppant kellemetlen és fájdalmas lehetett, még akkor is, hogyha ez csak lámpa és gyenge. Végül elérkeztek az óra végéhez és még kérdést is kaptak. Végighallgatta a többieket, nagyjából egyezet több mindenben a véleményük.
- Hozzátenném az előttem szólókhoz, hogy én sem vagyok harcos, noha a fotografikus memóriámnak hála pillanatok alatt megtanulok bármit. De roppant pazarlás lenne, hogyha odafent kellene az emberek szavaival élve bohóckodnom harcokkal ahelyett, hogy idelent dolgozhatnék. Nem logikus, hogy harcra akarnak bírni, így a lehetőségek nem elfogadottak számomra. A többiekhez hasonlóan nem kívánok együtt dolgozni a két mindenkit megölni akaró féllel nem optimális, a fegyelmezésük több időt és energiát vesz igénybe, mint ami optimális, vagyis mint amekkora hasznot nyújtani tudnak bárkinek. Sem rövid, sem hosszú távon nem fogadható el ez a test, ami mindenben gyengébb és kevésbé hatékony, mint amivel eredetileg rendelkeztem. A saját szisztémám és napirendem szerint optimális dolgoznom nem pedig valaki másé szerint. A folyamatos étkezés és az ezzel a testtel járó gondok úgyszintén hátráltatnak a munkában, ragaszkodnék a korábbihoz a munkám zavartalan folytatásához. Mindezek mellett szükségem van DNS és egyéb mintákhoz attól a két alanytól, akiktől láthatóan a Mester mindennél jobban retteg és az elpusztításukra agymos mindenkit, miközben megannyi mindent tanulható lenne tőlük.
Mint máskor most is gépiesen beszélt, majd vissza is tért a számításokhoz.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 6 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 07 Júl. 2017, 15:16


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Hihetetlenül hálás vagyok azért amikor a tanárnő az rövidre, bár nem elég rövidre de lezárja annak az állatnak a viselkedését, hogy így elkezdett üvölteni, hogy ölne meg minden. Ijesztő, hogy egy ilyen csak így itt van és nem elzárva valahol és még rémísztőbb belegondolni, hogy hány ilyen lehet még idelent akik ugyan így viselkednek, hogy csak az érdekli őket, hogy mikor mehetnek ki a felszínre és ölhetnek meg valakit. Már a gondolatától is iszonyodnom kell, hogy valakit bántanék csak azért mert. Persze megvédeni megvédeném magamat de az teljesen más mint kirontani öldökölni mert ez forog csak az agyában az ilyeneknek. A kettő akiről meg a képeket mutatták se jobbak. Azok is csak vadásszák a vámpírokat. Ennyi a különbség. Mi nekünk meg embereket kéne? Felejtse el bárki is gondolta ezt ki nekem. Ahogy a többiek már rámutattak erre, az utolsó dolog ami vagyok az egy harcos. Lehet, hogy ők emlékeznek mozdulatokra meg lejártak mint valami beidegződött rutin edzeni is de én pont jól elvagyok a videójátékokkal meg az abban maradt erőszaknak aligha nevezhető digitális vérrontással. Nem tudom látni magamat semmilyen távlatban sem, hogy én ártsak valakinek nem hogy megöljek valakit más kedvéért. Pláne nem ebben az erőltetett csapatban ahol az egymás gyűlölete már napirendi pont.
Persze lelkes se vagyok kifejteni az álláspontomat se mert akkor még a végén engem kezd el cseszegetni az a vadállat meg valamelyik őrült is de végül egy pár felszólaló után ha már kérdezte a tanár én is megejtek egy pár szót.
- Kizárt, hogy itt bármelyikért is bármit.
Bár felegyenesedek az asztalról, hogy ne legyek elfeküdve rajta miközben mondom nem épp érzem kielégítőnek amit mondtam, hogy ez kifejezné a teljes érzésemet a helyzet iránt. Persze a bármit az erős szó hisz Lilithel egész jól megvagyok, de még ő érte se bántanék senkit. Mert lehet, hogy megvagyunk de biztos nem egyezik a véleményünk mindenben meg hát, nem vagyok gyilkos és nem is leszek, bántani se tudok senkit. Ha csak nem az életem függne tőle, de ha másé függne, még ha Lilithé is sem hiszem, hogy bármit tudnék tenni. Nem is ridegségből.
Már a végére a saját gondolatmenetembe veszek bele és kezdem szarul érezni magam a saját kommentem miatt. Persze körbe nem nézek, a végén még elkapom valakinek a tekintetét, roszaló tekintetét vagy valami. Bármi is, már csak azt várom, hogy szóljon a tanár, hogy mehetünk és nem kell ebbe a légtérbe maradni ahol valószínűleg a víz is mindjárt spontán kap lángra a feszültségtől ami a terembe van.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Vas. 09 Júl. 2017, 22:45


Damien


Kezdek rájönni, hogy rossz irányból közelítem meg a dolgokat. Hibásan gondoltam a kis "családom" viselkedésére, a természetükre, a gondolkodásmódjukra. Felhúztam magam rajtuk, pedig egyáltalán nem ezt kellett volna tennem. Ezeket nem megvetni kell, hanem egyszerűen kinevetni. De most komolyan, ezek? Mégis mit hisznek magukról? Hőzöngenek, panaszkodnak, makacskodnak, azt hiszik, hogy pár erős szó, és minden visszatér a régi kerékvágásba? Ez már tényleg idióta hozzáállás, mégis mit érhetnek a Mester ellen? Eleget láttam és hallottam ahhoz hogy tudjam, ha a Mester veszélyt érez ezeket egy gondolattal össze tudná roppantani. Tényleg csak nevetni lehet rajtuk, ahogy azt korábban a kutya is tette. A kutya, aki hirtelen óbégatni kezd, majd Lucretia hatástalanná teszi, de az biztos, hogy ÉN nem cipelem sehová. Vigye az akinek hat anyja van.
Lucretia utolsó kérdése elgondolkodtató, de a többiek reakciója komikus. Én mint hátráltató veszélyforrás? Bagoly mondja verébnek, én legalább EL TUDTAM FOGADNI az ajándékot. Én legalább TISZTELEM a Mestert. Ők nem, szóval hacsak nem kapnak agymosást újra, addig a csapatmunka nulla.
- Fogós kérdés. Parancs nélkül védeni azokat, akik nem tisztelnek se engem, se a Mestert. Lássuk csak...nem. - felelem én is, mintha csak az ebédet kérdezték volna meg - Előbb nézzetek magatokba drágaságok, és csak utána ítélkezzetek felettem, okés? - mondom nekik, majd megengedek magamnak egy mosolyt. Nem barátságos, inkább őrülten boldog vigyort. Ha fogadnom kéne arra, hogy ki döglik meg előbb, akkor...talán Cassandra.

_________________
Éden - Page 6 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 401
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 6 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 22 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.