Éden

7 / 15 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Vas. 09 Júl. 2017, 22:47


Malik


A bestia üvöltése nemcsak süket fülekre talál, hanem még ki is üti őt az a korcs, akit egy hangyányit jobban tisztelt, mint a többit. Harag ide vagy oda, Malik most teljesen tehetetlen, akár egy borjú. A hallgatáson kívül nem tehet semmit se, de még egy utolsó próbálkozást elkövet.
~Mester...Alfa! Malik...tudja...hogy te hall...engem! Miért...fogni vissza vadállat? Miért...volni gyenge.
.vezér?! Ki..kell..engedni...vadászni! Neked...kell...falkád...vezetni! Te...GYENGE! Gyenge...vagy...gyáva! Bizonyít..hogy...Malik...téved vagy...te valóban gyenge!
~ intézi szavait az Alfa felé, de ezúttal gondolatban. Csak ez az egyetlen lehetősége arra, hogy végre kijuthasson a vadászmezőkre. Hogy végre ölhessen. Azonban ha a Mester tűri a sértést, Malik abból is megtud valamit. Azt, hogy a vezére valóban egy haldokló, gyenge, gyámoltalan féreg. De ha kiengedi őket vadászni, akkor Malik mindezt vissza fogja vonni. Más esélye amúgy sincs, vagy kiengedi, vagy örökké szégyenkezhet. Választhat.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 96
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Pént. 14 Júl. 2017, 20:07

Morgana, az Árny Szülöttje

Egykis arcrezdülés nélkül figyelem, ahogy eltűnik Lucretia, majd ahogy Malik végre nyugton marad. Iszok a kulacsomból, majd Dami felé pillantok, már csak neki kéne ilyen kis kényszer nyugi. Ezután újra a tanítónkra pillantok, aztán a képeken lévő személyekre.
-Tudod Luc... megértem... elfogadom... mert míg éltem jó eséllyel akik körbe vettek és családomnak tekintettem őket, biztos nem voltak vérrokonaim... és próbáltam összetartani eme kis családot... az lett a vége, hogy a falon nyekkentem Atyánk keze által, és nem az aki folyamatosan csak bomlaszt minket – mutatok Damien és Malik felé. – így bocs, hogy megtanultam a leckét és nem teszek érte. Ez a vonat elment, hogy úgy mondjam. Talán egyszer jön másik... talán... – majd elhallgatok és az utolsó kérdésnél nem szólalok meg... nem... csak várok, hogy mindenki elmondja amit akar.
Cassra pillantok, mikor beszélni kezd és nem lepnek meg a szavai, sőt nem is számítottam tőle egy kicsit se másabb hozzáállásra. Talán még némileg keményebbre is, mint amit végül elmondott... nem tudok vele ellenkezni, mert igaza van. Ezután jött Cain, az a személy, akit jobban eltudok fogadni vezérnek, mint bárki mást a csapatból. Szavaira lehajtom a fejem és úgy állok a falnak támaszkodva egy hang nélkül, nézve a kulacs vért a kezemben. Szavai keményen érintenek... Igaza van... bár a szörnyeteg, csak néző pont kérdése. Ahogy kinézek biztos ezt más is fejemhez vágta, negatívabb értelemben, mint ahogy most Cain teszi, és igen, biztos nem katona, harcos vagy ilyesmi akartam lenni, mert ahogy kinézek, biztos lazán felvettek volna, és nem kocsik, motorok közt tölthettem az életemet a tudásom szerint, tuti jóval kevesebbért is, mint amennyit harcos ként kapnék. Ebből következik, hogy minden bizonnyal szerettem is amit csináltam, ami voltam. Ő a második aki több felé szedné a csapatot, de ő tovább is megy, mert nem csak Damit és Malikot akarja leválasztani, hanem Lunat és engem is a harcos csapatról, teljesen jogosan. Luna biztos nem való a harctérre amilyen csendeske, és úgy érzem, hogy én se.
Ezután jön Lilith, aki szintén azon az állásponton van, hogy így nem, és hogy civilek maradjanak civilek, a két kezelhetetlen, meg menjen. Celeste álláspontja se lep meg, egy kicsit se, és egyre jobban várom mikor szakad el a cérna Daminál és szűnik meg eme átlátszó jó kis lány viselkedése. Csak akkor pillantok fel, mikor Luna megszólal. Talán az ő rövid pár szavas mondata üt a legnagyobbat. Tisztán és egyértelműen kifejezi, az érzéseit irántunk. Nem tudok rá haragudni érte. Ezután jön Dami, és a szavai után kényszerű röhögésben török ki, azonban tisztán érezhető, hogy inkább bőgnék azon amit mond legszívesebben, mert annyira fájdalmas és szánalmas. Ujjaim közt játszok a kulaccsal, miközben csendesen megszólalok, de elsőre nem Lucretia kérdésére válaszolok... nem... Damien felé intézem szavaimat.
-Téged miért is kéne tisztelni, mikor semmit nem tettél érte, csak bontod, rombolod a csapatot? Hiába eme jókislány viselkedésed, az előzőek fényesen mutatják, hogy Atyánk kis bábja vagy, és eme kis monológod után, vajon mekkora rá az esély, hogy a besúgója is, és ezért se te nyekkentél a falon? Töröld le a képedről azt az ostoba vigyort, és dugulj el végre. – csak szemem sarkából pillantok felé, hangom se emelem fel, egy pillanatra se, azonban érzelmek se járják át. Hideg akár egy új-holdas éjszaka a sivatagban. Csak ezek után emelem fel a fejem és nézek Lucretiara.
-Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hangzik jól... és belül nem tudnám elfogadni most a nagy erőt, gyorsaságot, halhatatlanságot... azt, hogy ehhez vért kell innom... de ez most van... mi lesz később? Egyenlőre elképzelni nem tudom, hogy évszázadokig, ezredekig éljek anélkül, hogy öregednék, változnék... és ezért milyen árat kell fizetnem? Mert most nem vagyok több, mint egy láncra vert állat, vagy még talán annyi se. Egy eszköz, egy báb. – megcsóválom a fejem - Ez így nem „élet”, a sorstól meg még messzebb van, ezt még én is látom, és még jobban nem közösség... család... – meghúzom a kulacsom, majd Luc szemébe nézek mélyen.
-Ha Atyánk nem kényszeríti ránk az akaratát többé, nem áll közénk, szabadon tehetünk amit akarunk, akkor talán, de a semmiért nem rohanok a halálba és ettől Lunat is visszatatom. Emellett ahogy Cain mondta se Luna se én nem vagyunk Harcosok és a részemről nem is akarok az lenni. Nem az én világom. – majd Dami-Malik duo felé bökök. – Ha fel is kell mennem a felszínre nélkülük... nem akarok még a hátam mögé is nézni, hogy egyik „társam” – ujjaimmal mutatom a levegőben az idéző jeleket – mikor akar épp hátba döfni, vagy szabotálni és amiatt bajba keveredni, sérülést szerezni, vagy valakit elveszteni. – fejezem be végül és zsebre vágom a két képet és a kulacsot is.
- Ha nincs más, akkor mennék a dolgomra... Malikot majd Damien felcipeli a szobájába. – teszem még hozzá, és ellököm magam a faltól.


Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 380
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 15 Júl. 2017, 10:43

Húsz perce tart a második eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Mintha legalább két hét telt volna el, úgy lelassult az idő a Gyermekek számára, de most végre Lucretia újra megszólal.

– Értem. Köszönöm az őszinteségüket. Cassandra, Cain, Lillith, Celeste, Luna, Damien, Malik, Morgana… Talán az eligazításaik végére valamelyest változik majd a véleményük. Önmagamra emlékeztetnek, amikor idekerültem. Próbáltam ellenállni, gyűlöltem mindenkit, szabadulni vágytam… Hárman voltunk, akik feltehetően azelőtt egy csapatban dolgoztunk, és úgy kaptak el minket. Az egyiküket, Remust hamarosan megismerik, de őt sosem kedveltem, viszont a másikukat… sokkal közelebb éreztem magamhoz. Talán mondhatom, hogy az egyetlen igaz barátom volt Édenben. A Mester pedig az első adandó alkalommal olyan harcba küldte, amelyet semmiképp sem nyerhetett meg. Azóta nem láttam, de ha még él valahol, akkor csakis a Mester tudja, hol. Ha annak az ára, hogy viszontlássam, az, hogy tegyem a dolgomat fajunk érdekében, ám legyen, elfogadom. Önök se feledjék, hogy az engedetlenség nemcsak az Önök, de a szeretteik pusztulását is elhozhatja. Idővel pedig azt is látni fogják, hogy ez a zsarnoki szigor sajnos szükséges a fennmaradásunkhoz.

Ezzel Lucretia lassan megindul a helyiség kijárata felé.

– Köszönöm a figyelmet. Gondoskodjanak Malikról, és sok sikert és türelmet kívánok Önöknek.

Lucretia távozásával véget is ér a második eligazítás. A Mestertől semmilyen más üzenetet nem kap senki, csak a szokásos instrukciót: egy óra szünet jár mindnyájuknak, utána pontosan meg kell jelenniük ugyanitt a következő eligazításra. Késés kizárva.

A parancsot teljesítenie kell mindenkinek, tehát egy óra múlva folytatódik a képzés ugyanebben a helyiségben. Addig a Gyermekek tehetnek, amit akarnak, azaz ebben a körben írjátok meg, ki mit csinál, majd térjetek ide vissza, és a következő körben kezdődik a harmadik eligazítás (amikorra már Malik bénultsága is elmúlik)!

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3119
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 34
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 16 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Legalább a többség ugyanúgy nem ért egyet a helyzettel, mint én. Ők sem akarták elfogadni, az meglepett, hogy Cain ennyire ki van a helyzettől, nem hittem volna, hogy még a vértől is rosszul van. Morgana-hoz hasonlóan én is majdnem felnevettem azon, amit a véglény mondott. A lány szavaival pedig teljesen egyetértettem. Igaz még nem mondtam semmit sem ezekre, majd ráér azok után, hogyha Lucretia feloszlatta ezt a totálisan értelmetlen tanórát. Szóval, ha bárkiben bízol, akkor még az a rohadék szét is választ. Remek! Legalább megszabadulnék attól a két véglénytől. Szóval a következő óraadónk Remus lesz és egy óra szünet újra. Lehet, hogy Lucretia-t megtörte, de engem nem fog, ha újra átmossa az agyamat, akkor is ugyanide fogunk jutni, és legalább egyszer eljutunk oda, hogy már semmit sem fogok fel a világból, a testem úgyis halott, akkor legalább kijelenthetném, hogy tényleg az vagyok. Sokkal jobbnak tűnt, mint ez az állapot. Ha Lucretia távozott, akkor én is elindulok kifelé, majd az ajtóból még visszaszólok, most már eljött a pillanat, hogy reagáljak annak az izének a szavaira.
- Bármiféle tisztelet azért, mert az első szavad az volt, hogy kibelezed, aki meg mert szólalni? – kérdeztem megvetően. – Egy nulla vagy, aki csontig benyalt annak a vérszopó féregnek, semmi több. Egy agyatlan nulla, aki mindent elfogad, hogy dróton rángassák… bocs a megvetést és szánalmat sem érdemled, mert energiába kerülne, nemhogy tiszteletet… nyomorult kollaboráns! A kutyádat majd cipeld innen mielőtt összenyálazná a területet…
Ezzel, hacsak nem akadályoz meg senki sem, akkor kimegyek a helységből, vissza a szobámba, percről percre kevesebb kedvem van itt bárkivel is találkozni, társalogni. Az egy óra letelte után, ahogyan az előbb, most is csak azért megyek vissza, mert kötelező, de már hányingerem van ettől az egész sz*rságtól.

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Legalább a többség ugyanúgy nem ért egyet a helyzettel, mint én. Ők sem akarták elfogadni, az meglepett, hogy Cain ennyire ki van a helyzettől, nem hittem volna, hogy még a vértől is rosszul van. Morgana-hoz hasonlóan én is majdnem felnevettem azon, amit a véglény mondott. A lány szavaival pedig teljesen egyetértettem. Igaz még nem mondtam semmit sem ezekre, majd ráér azok után, hogyha Lucretia feloszlatta ezt a totálisan értelmetlen tanórát. Szóval, ha bárkiben bízol, akkor még az a rohadék szét is választ. Remek! Legalább megszabadulnék attól a két véglénytől. Szóval a következő óraadónk Remus lesz és egy óra szünet újra. Lehet, hogy Lucretia-t megtörte, de engem nem fog, ha újra átmossa az agyamat, akkor is ugyanide fogunk jutni, és legalább egyszer eljutunk oda, hogy már semmit sem fogok fel a világból, a testem úgyis halott, akkor legalább kijelenthetném, hogy tényleg az vagyok. Sokkal jobbnak tűnt, mint ez az állapot. Ha Lucretia távozott, akkor én is elindulok kifelé, majd az ajtóból még visszaszólok, most már eljött a pillanat, hogy reagáljak annak az izének a szavaira.
- Bármiféle tisztelet azért, mert az első szavad az volt, hogy kibelezed, aki meg mert szólalni? – kérdeztem megvetően. – Egy nulla vagy, aki csontig benyalt annak a vérszopó féregnek, semmi több. Egy agyatlan nulla, aki mindent elfogad, hogy dróton rángassák… bocs a megvetést és szánalmat sem érdemled, mert energiába kerülne, nemhogy tiszteletet… nyomorult kollaboráns! A kutyádat majd cipeld innen mielőtt összenyálazná a területet…
Ezzel, hacsak nem akadályoz meg senki sem, akkor kimegyek a helységből, vissza a szobámba, percről percre kevesebb kedvem van itt bárkivel is találkozni, társalogni. Az egy óra letelte után, ahogyan az előbb, most is csak azért megyek vissza, mert kötelező, de már hányingerem van ettől az egész sz*rságtól.


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Cain összeráncolt homlokkal figyelte a nőt és azt, amit mondott. Egyre furcsábbnak érezte és úgy vélte, hogy nem is a saját szavait mondja. Elszakítják az egyetlen barátjától, valószínűleg megölik és ezek után ő maga belenyugszik a helyzetbe. Lucretia teljesen megőrült?! Pont hogy az ellenkezőjének kellett volna történnie, nem pedig ennek! Lassanként úgy érezte, hogy itt mindenki elmebeteg és megőrült. Egy átlagos, teljesen normális személy pont az ellenkezőjét reagálná és az lenne a normális. Inkább már hozzá sem szólt ehhez, teljesen felesleges volt agymosott bábokkal vitatkozni, vagy bármit is mondani. Miután a nő távozott ő maga is hozzászólt ahhoz a részhez, ami a Damien-t illette.
- Önnel ellentétben nekünk van gerincünk – mondta Damien-nek. – Az első percben eljátszotta mindenki bizalmát, ne várja, hogy valaha is bárki tisztelni fogja, vagy megbízni magában. Örülnék, ha távol tartaná magát a lányoktól. Ahogyan Miss Morgana is mondta nem tudom, hogy mivel érte el, hogy a Mester kegyeltje legyen, de nem hiszem, hogy bárki itt megtenné… ha pedig a hölgy nem téved és ön valóban a kéme és besúgója, rohanjon és menjen jelentsen újra, hátha maga ismét megússza a jogos büntetést, de a társaságot hagyja békén egy életre!
Így ő maga is úgy döntött, hogy egyedül fogja a következő egy órát is eltölteni a saját szobájában. Muszáj volt így tennie, már attól rosszul volt, hogyha vámpírt látott. Ha életben lett volna, valószínűleg elfogadja ezt, hogy valaki vámpír, de így, hogy önmaga az, ráadásul nem is saját akaratából nem, ez így neki tényleg sok volt. A szobájában csak lefeküdt az ágyra, igyekezett mindent kizárni a fejéből és semmire sem gondolni. Így igyekezett az egy órát eltölteni, majd visszament az ebédlőbe, de ő maga is csak azért, mert ez kötelező volt.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Cain összeráncolt homlokkal figyelte a nőt és azt, amit mondott. Egyre furcsábbnak érezte és úgy vélte, hogy nem is a saját szavait mondja. Elszakítják az egyetlen barátjától, valószínűleg megölik és ezek után ő maga belenyugszik a helyzetbe. Lucretia teljesen megőrült?! Pont hogy az ellenkezőjének kellett volna történnie, nem pedig ennek! Lassanként úgy érezte, hogy itt mindenki elmebeteg és megőrült. Egy átlagos, teljesen normális személy pont az ellenkezőjét reagálná és az lenne a normális. Inkább már hozzá sem szólt ehhez, teljesen felesleges volt agymosott bábokkal vitatkozni, vagy bármit is mondani. Miután a nő távozott ő maga is hozzászólt ahhoz a részhez, ami a Damien-t illette.
- Önnel ellentétben nekünk van gerincünk – mondta Damien-nek. – Az első percben eljátszotta mindenki bizalmát, ne várja, hogy valaha is bárki tisztelni fogja, vagy megbízni magában. Örülnék, ha távol tartaná magát a lányoktól. Ahogyan Miss Morgana is mondta nem tudom, hogy mivel érte el, hogy a Mester kegyeltje legyen, de nem hiszem, hogy bárki itt megtenné… ha pedig a hölgy nem téved és ön valóban a kéme és besúgója, rohanjon és menjen jelentsen újra, hátha maga ismét megússza a jogos büntetést, de a társaságot hagyja békén egy életre!
Így ő maga is úgy döntött, hogy egyedül fogja a következő egy órát is eltölteni a saját szobájában. Muszáj volt így tennie, már attól rosszul volt, hogyha vámpírt látott. Ha életben lett volna, valószínűleg elfogadja ezt, hogy valaki vámpír, de így, hogy önmaga az, ráadásul nem is saját akaratából nem, ez így neki tényleg sok volt. A szobájában csak lefeküdt az ágyra, igyekezett mindent kizárni a fejéből és semmire sem gondolni. Így igyekezett az egy órát eltölteni, majd visszament az ebédlőbe, de ő maga is csak azért, mert ez kötelező volt.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 16 Júl. 2017, 20:49-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13917
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 16 Júl. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith sem tett hozzá már semmit ehhez, csak egyre erősebb vágyat érzett arra, hogy tényleg megkapja a végső halált. Az a halálba menő küldetés remekül hangzott, hogy olyanra küldjék. Akár még önmaga is vállalkozott volna rá. Az egyetlen pozitívum ismét az volt az egészben, amikor vége volt. Természetesen, ahogyan sejteni lehetett Damien kikérte magának, hogy senki sem akart vele dolgozni és a tiszteletről beszélt ezek után.
- A mester szavai alapján egy két személyiségű őrült, aki semmihez sem ért, nem katona, nem harcos, csak egy őrült, aki mindent elfogad, amire kényszerítik úgy, mintha az ő saját ötlete lenne, mire is kellene tisztelni? Azt ki kell érdemelni, a csoport fenyegetése, hergelése, beköpése nem érdemel tiszteletet – mondta.
Az egészet érzelemmentesen mondta, majd ha tudja, akkor ő maga is elhagyja a helységet és visszatér a szobába. Ha Luna is visszajön, vele sem igazán van kedve beszélgetni, csak feküdni az ágyon és a plafont bámulni. Ilyenkor volt egy hiányérzete, hogy jók lennének az érzelmek, legalább érezné az elkeseredettséget, csalódottságot, keserűséget és a nyomorúságot, amit az egész helyzet okozott. Akkor ki tudta volna fejezni, nem pedig csak teljesen ridegen és egyhangúan fogadni és kezelni az egészet. Igaz, ennek a helyzetnek is megvolt az előnye. Igazából annak örült volna, hogy ha a szobatársának nincs kedve beszélgetni, de ha Luna szeretett volna, akkor megemberelte magát és kényszeríttette, hogy normálisan társalogjon és ne tűnjön fel a másiknak, hogy csak megjátssza mindezt. Az egy óra elteltével újfent kényszerítenie kellett magát arra, hogy felkeljen és elinduljon a következő órára. Ha nem lett volna kötelező, akkor valószínűleg el sem ment volna, nem gondolta, hogy bármilyen érdekesség lenne a következőkben, hiszen eddig sem volt ilyen.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith sem tett hozzá már semmit ehhez, csak egyre erősebb vágyat érzett arra, hogy tényleg megkapja a végső halált. Az a halálba menő küldetés remekül hangzott, hogy olyanra küldjék. Akár még önmaga is vállalkozott volna rá. Az egyetlen pozitívum ismét az volt az egészben, amikor vége volt. Természetesen, ahogyan sejteni lehetett Damien kikérte magának, hogy senki sem akart vele dolgozni és a tiszteletről beszélt ezek után.
- A mester szavai alapján egy két személyiségű őrült, aki semmihez sem ért, nem katona, nem harcos, csak egy őrült, aki mindent elfogad, amire kényszerítik úgy, mintha az ő saját ötlete lenne, mire is kellene tisztelni? Azt ki kell érdemelni, a csoport fenyegetése, hergelése, beköpése nem érdemel tiszteletet – mondta.
Az egészet érzelemmentesen mondta, majd ha tudja, akkor ő maga is elhagyja a helységet és visszatér a szobába. Ha Luna is visszajön, vele sem igazán van kedve beszélgetni, csak feküdni az ágyon és a plafont bámulni. Ilyenkor volt egy hiányérzete, hogy jók lennének az érzelmek, legalább érezné az elkeseredettséget, csalódottságot, keserűséget és a nyomorúságot, amit az egész helyzet okozott. Akkor ki tudta volna fejezni, nem pedig csak teljesen ridegen és egyhangúan fogadni és kezelni az egészet. Igaz, ennek a helyzetnek is megvolt az előnye. Igazából annak örült volna, hogy ha a szobatársának nincs kedve beszélgetni, de ha Luna szeretett volna, akkor megemberelte magát és kényszeríttette, hogy normálisan társalogjon és ne tűnjön fel a másiknak, hogy csak megjátssza mindezt. Az egy óra elteltével újfent kényszerítenie kellett magát arra, hogy felkeljen és elinduljon a következő órára. Ha nem lett volna kötelező, akkor valószínűleg el sem ment volna, nem gondolta, hogy bármilyen érdekesség lenne a következőkben, hiszen eddig sem volt ilyen.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 188
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 16 Júl. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Mivel már az óra végén voltak és a nő csak elköszönt lényegében, így Celeste nem is igen foglalkozott azzal, ami a beszélgetés volt. Így ő maga meg sem hallotta, hogy Damien miként vágott vissza a többieknek, vagy miként szóltak neki még a többiek. Csak akkor néz fel, amikor mindenki elindul kifelé. Ő most sem szándékozott visszamenni a szobájába, nem lett volna hatékony, főleg, hogy itt is dolgozhatott, nem kellett neki az a hely. Abban az esetben, hogyha senki sem vitte el innen Malikot, akkor ő maga egy idő után feláll a helyéről, megpróbálja felemelni a valószínűleg még mindig mozdulatlan lényt, majd egyszerűen megpróbálja kipakolni a folyosóra a bejárattól pár méterre, majd ott letenni és otthagyni. Mindezzel igyekszik kiküszöbölni azt, hogy a vámpír itt morogjon és nyavalyogjon az étkezőben, ezáltal is némileg hátráltató háttérzajt generáljon. A leglogikusabb és hatékonyabb az volt, hogyha egymaga van a helységben. Így tovább folytatja a munkáját. A következő egy órában, amíg remélhetőleg egyedül van, nem is szándékozik befejezni, hanem csak azokat a számításokat tovább végezni. Az egy óra elteltével is csak akkor fog felpillantani néhány másodpercre, hogy megnézze ki is ez a Remus, akit Lucretia említett mielőtt kiment a helységből.

//Elnézést, hogy ez rövid lett.//

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Mivel már az óra végén voltak és a nő csak elköszönt lényegében, így Celeste nem is igen foglalkozott azzal, ami a beszélgetés volt. Így ő maga meg sem hallotta, hogy Damien miként vágott vissza a többieknek, vagy miként szóltak neki még a többiek. Csak akkor néz fel, amikor mindenki elindul kifelé. Ő most sem szándékozott visszamenni a szobájába, nem lett volna hatékony, főleg, hogy itt is dolgozhatott, nem kellett neki az a hely. Abban az esetben, hogyha senki sem vitte el innen Malikot, akkor ő maga egy idő után feláll a helyéről, megpróbálja felemelni a valószínűleg még mindig mozdulatlan lényt, majd egyszerűen megpróbálja kipakolni a folyosóra a bejárattól pár méterre, majd ott letenni és otthagyni. Mindezzel igyekszik kiküszöbölni azt, hogy a vámpír itt morogjon és nyavalyogjon az étkezőben, ezáltal is némileg hátráltató háttérzajt generáljon. A leglogikusabb és hatékonyabb az volt, hogyha egymaga van a helységben. Így tovább folytatja a munkáját. A következő egy órában, amíg remélhetőleg egyedül van, nem is szándékozik befejezni, hanem csak azokat a számításokat tovább végezni. Az egy óra elteltével is csak akkor fog felpillantani néhány másodpercre, hogy megnézze ki is ez a Remus, akit Lucretia említett mielőtt kiment a helységből.

//Elnézést, hogy ez rövid lett.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1552
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Hétf. 17 Júl. 2017, 22:10


Damien

Felszólalásomra a reakció pontosan olyan, mint amire számítottam. Szokásos, gyűlölködő, ellenszenves szarság, lényegében már unalmas. Nem kedvelnek, nem is fognak, de lényegében nem is számít. A Mester mindent lát és hall, szóval a kis csapatunk működésének megoldása nem az én dolgom. A külön kis megbízásom kiderülése persze nem túl jó hír, de a Mester nem küld semmi üzenetet, szóval vagy számított rá, vagy egyáltalán nem fontos. Ettől függetlenül jelenteni fogom, ha valaki próbálkozna.
- Bla, bla, bla. Ha már szidalmaztok, találjatok ki valami újjat. A kutya meg felőlem itt is maradhat, legalább nem késik el. Haha. - rövid, ámde jókedvű válaszom után egyszerűen elsétálok tőlük. Nem kell tartanom attól, hogy hátbatámadnának, szóval nincs para.
A szobámba visszaérve nem nyúlok vérhez, ugyanis az egyik nyomoronc szavai kissé felzaklattak. Nem is maga a személy, hanem a téma, mégpedig a kettős személyiség. Tényleg kezd nagyon érdekelni, hogy mégis ki lehetett az, ki lehetett ennek a testnek az eredeti tulaja? Az tiszta, hogy nem az enyém, tekintve a férfi tudatomat ebben a kislány testben. A Mester állítólag elnyomta, de mi a biztosíték arra, hogy nem fog visszatérni? Ez valamiért nem hagy nyugodni, főleg mert az egyik "családtag" egy telepata. Remélem sose fog megesni, de ha esetleg kijut a Mester irányítása alól, aztán beletúr a fejembe, ezzel kiengedve azt a valakit, akkor ténylegesen mindennek vége lenne. Remélem ez sose esik meg.
Az idő leteltével visszatérek a további tanórákhoz, reménykedve hogy ezúttal érdekesebb lesz a dolog.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 375
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://m.youtube.com/watch?v=1Clvj81QmTA

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Hétf. 17 Júl. 2017, 22:15


Malik


A válasz nélkül maradt Malik nem tud sokat tenni. Arra számított, hogy a Mester tesz valamit a sértések ellen, ahogy azt az emberkorcsok szokták, de csalódnia kell a dologban. Az Alfája vagy figyelmen kívül hagyja a dolgot, vagy túlságosan gyenge ahhoz, hogy bármit is tegyen. Akármi is a helyzet, Malik nem tehet mást, mint várakozik. Vár, amíg a bénultság elmúlik, utánna pedig...semmi. Normális helyzetben biztosan széttépné az egész társaságot, de meg van kötve a keze. Nem ölhet, amíg parancsot nem kap, mint azok a fajtársai, akik a vadont felváltották az emberek társaságára. Malik azonban nem egy öleb, vele nem lehet így bánni. És amint eljön az ő ideje...nos, akkor minden korcs megbánja ezeket a perceket.
A falhoz csapott korcs a rózsaszín korcsot bízza meg Malik kicipelésével, aki persze ezt visszautasítja. Arrogáns, beképzelt kis féreg; nem Malik, hanem a rózsaszín az idomított öleb, ez világos. A kicipeléssel végül az érzelemmentes korcs vesződik, bár nem cipeli túl messze Malikot. Ha a bestia felszabadul, őt fogja utoljára megölni.
Amint a bénultság elmúlik, Malik megpróbál ezúttal ellenszegülni a parancsnak, ha tud. Ha meg tudja tenni, visszatér a szobájába, ahol egy csúnya rombolást tervez. Ha azonban mégse tud ellenszegülni, akkor az eligazítás marad, de Malik minden erejével és önuralmával azon lenne, hogy ellenáljon.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 96
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Kedd 18 Júl. 2017, 01:15

Morgana, az Árny Szülöttje

Lucretia szavaira csak félre húzom a számat.
-Hát az még messzebb van, azok után amit mondott, mint eddig... – jegyzem meg, majd az ajtó felé indulok. Lélektükreim végig járják a többieket, majd hallgatom amit mondanak Damiennek, és a választ amit ad, de úgy fest, hogy amit mondtam az másoknál is szöget ütött. Zsebre csúsztattam az egyik kezem, majd másikat felemeltem és Cain vállára tettem, ha rám nézett még, akkor egy hálás pillantás ejtettem meg.
-Köszi, hogy kiállsz értünk. – ezután útjára engedem, és én is megindulok másik kezem is zsebre vágva. Csak lassan lépkedek, dúdolgatva csendesen magam elé.
-Itt az idő, hogy felvegyük a bakkancsunk... Ez egy tökéletes nap a halálra... Töröld ki a vért a szemünkből... – nem túl hangos ahogy egy elmémbe megragadt szám szövegét dúdolgatom tovább.
-Ebben az életben nincs feladás, nincs mit tennünk, keresd az erősséget, hogy lásd... – nem érdekel a többi vámpír, csak baktatok tovább dúdolgatva, Cass, Lilith, Cain után.
-Mi vagyunk azok akik nem fognak megtörni... – lépteim lassan a dúdolás ütemére keményednek, szinte már menetelve - ...az utolsó lélegzetünkkel... – előhúzom a kulacsomat és azzal játszok ujjaim között - ...harcolni fogunk a halálig... Katonák vagyunk... Woah... – meghúzom séta közben a kulacsomat, majd azt nézem, egy ideig az oldalán azt aminek látszani kéne, de nincs ott és elmémben felcsendülnek Cain szavai.
„...de soha sem fogom hagyni, hogy ebből a két fiatal lányból harcost faragjanak. Ők civilek, nem valami agyatlan zombi harcosok, aminek látni akarják őket...”
˜Katonák vagyunk...˜ hangzik fel a refrén egyik fele elmében, ami nem hagyja el a számat hangosan.
Veszek egy mély levegőt, bár nem kéne, és lépkedek tovább.
-Itt állok melletted... – folytatom a dúdolgatást, csendesen, de átjárják érzelmeim egyre jobban a szavaim, ahogy a szomorúság, keveredik a tehetetlen dühvel, és fel-fel lángoló gyűlölettel.
-... Ma éjjel együtt harcolunk az életünkért... Had halljam a csata kiáltásod... – felnézek és a lámpák enyhe fényeiben megcsillannak a lélektükreim – ... a csatakiáltásod...
„Maguk egyszerűen lemészárolták őket, elvették a fiatalkorukat, a lehetőséget, hogy azok legyenek, amik akarnak.” csendülnek fel közben Cain újabb szavai elmémben. Kezeim közben teljesen ökölbe szorulnak, a körülöttem lévőkön kívül csak egy személy érezheti, láthatja, hogy gyűlik bennem a feszültség.
-Mi vagyunk azok akik nem fognak megtörni, az utolsó lélegzetünkkel, mi halálig fogunk harcolni... Katonák vagyunk! Katonák vagyunk... – hangom kicsit erősödik és keményedik a refrén alatt
-Mi vagyunk azok akik nem lesznek elfeledve. Nem, nem fogunk aludni... Nem vagyunk birkák... Katonák vagyunk... Katonák vagyunk... Igen.... – közben lassan eljutok a folyosóig, ahol a szobáink is vannak.
- ...Vált vállnak vetve állunk...vált vállnak vetve állunk... vált vállnak vetve állunk.... – ismételem az egyik kis sort, miközben Cain záró gondolata is felcsendül az élmémben.
„Akaratuk ellenére szörnyeteget csináltak belőlük”
És eme gondolat mellett hagyja el a számat azon utolsó sor, ami ebben a pillanatban, akár csak az egész dal egyben több jelentéssel is fel van ruházva.
-...Nem tudsz eltörölni minket... Szembe kell nézned velünk! - ahogy elérem a szoba ajtót folytatom a dúdolgatást, ahogy belépek a szobámba és becsukom az ajtót magam mögött. A hűtőhöz megyek, és újra töltöm a vért a kulacsokban, majd két kézzel a konyha szekrénynek támaszkodok egy kis ideig. Legszívesebben elbőgném magam, de nem adom meg ezt az örömet senkinek. Ellököm magam a szekrénytől, majd kiviharzok a szobámból, becsukva a szobám ajtaját és az edző terem felé veszem az irányt és ott kezdem el püfölni az egyik boxzsákot, hogy levezessem a feszültséget egy kicsit, de nem tudom azt mondani, hogy segítene, akár csak egy kicsit is most. Legalább annyit elérek, hogy ezzel is telik az idő és lefoglalom magam. Ami bennem kavarog azt megfogalmazni is nehéz, és lény legyen a talpán, aki a mélyről jövő bánatban, haragban, gyűlöletben talál valamit ahogy egyre jobban és jobban elural, miközben csak a rövidke múltam amire egyáltalán emlékszem is, véletlenszerű eseményei bukkannak felé, mialatt csak azt lehet látni, hogy püfölöm a boxzsákot rendületlenül nem törődve azzal, hogy sérülnek e a kezeim vagy sem.
Ahogy az idő eltelik, megindulok vissza a terembe, és már bejáratott falhoz megyek, majd neki dőlök, várva a tanítót. Kivételesen nem szólalok meg... csak csendesen támasztom a falat.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 380
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sakura on Szer. 19 Júl. 2017, 12:57


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


Csak némán felkelek mikor az óra véget ér és megkapjuk, hogy mehetünk mert van egy órás szünetünk. Nem fogok most vissza menni a szobába hanem inkább elsétálok körbe idelent amerre lehet, egyrészt úgy sem tettem eddig és másfelől meg most nem is akarok beszélni se szóval teljesen jó lesz sétálni egyet hiszen a többi vámpír úgy se fog hozzám se szólni így nincs az, hogy válaszolni kelljen majd nekik.
Eddig se volt igazán könnyű most sehova se tenni az egész helyzetet amiben vagyok. Vámpírság, nincs emlék most önként vagy nem de ha nem is sincs mit csinálni a mester szava szent és nem lehet ellene menni. Talán legújabba  Lucretia szavai feküdték meg a gyomromat, hogy ha nem viselkedünk akkor meg még a szeretteink is bánhatják. Mi féle szeretteinkről beszél egyébként is? Mert jó, hogy ő ímmel ámmal emlékezget barátaira de én még azt se tudom, hogy mi van a szüleimmel, vannak-e egyáltalán. Mi volt az az egész a baleset emlegetéssel, meg még is miféle szörnyűségbe tudok belekerülni, csak nézzenek rám! Még azt is nehéz elképzelnem magamról, hogy ki maradok este nem, hogy még bajba is kerülök, pláne nem akkorába amekkora olyan sebet okozhatott a fejemen amekkora van. Felsóhajtok hangosan, mennyivel egyszerűbb lenne minden ha tudnám mi folyt eddig az életembe, biztos egyszerűbb lenne eldönteni mindent.. Megrázom a fejemet. Inkább hagyom, ha túl sokat morfondírozok ezek akkor csak le leszek szídva, azt pedig nem szeretném.
Végül is így telik el az egy óra, hogy oda-vissza vitázok magamban, hogy hogyan is lenne ez most jó majd mikor kell akkor elindulok vissza felé a terembe, hogy oda érjek a következő órára. Vajon most milyen tanár jön? Hmm, ha tippelnem kéne se tudnék, de biztos nem normális. Beérve meg a terembe vissza leülök ahol eddig is ültem, nem keresek új széket vagy helyet magamnak mert minek.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1340
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 21 Júl. 2017, 12:46

Kezdődik a harmadik eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Ahogy percre pontosan letelik az óra, döngő, feléjük közeledő léptek ütik meg a Gyermekek fülét. Pár pillanattal később egy jókora, legalább három méter magas, izmoktól dagadó, komor tekintetű, zöld óriás sétál be a helyiségbe. Könnyed, határozott mozdulatokkal löki félre az útjából az asztalokat és a székeket, közben egy másodpercre sem levéve a szemét a rá váró társaságról.Ahogy Castor és Lucretia esetében, úgy most is különös, déjà vu érzése lehet a kis csapatnak, hiszen, ha személyesen nem is találkoztak még vele, a médiából mindenki hallhatott már élete során Hulkról, a tomboló szörnyetegről – bár ő nem az eredeti, szürke változat, hanem a zöld klónja. Mindenkire igaz, hogy továbbra sem férnek hozzá semmilyen esetleges emlékükhöz vele kapcsolatban, sőt, róla is gyakorlatilag mindenféle egyéb információt is blokkoltak a kis csapat fejében, így még az sem ugorhat be senkinek, ha esetleg olvastak vagy láttak róla valamit bármikor is.

A nem túl barátságos teremtmény mély, ellentmondást nem tűrő hangon szólítja meg a Gyermekeket.

– Hát végre találkozunk. A nevem Remus, a Megállíthatatlan, de ezt Lucretiától már tudjátok, nyomorult kis férgek. Szánalmas Gyermekek vagytok, akik azt hiszik, többet tudnak mindenkinél. Szembemennétek magával a Mesterrel is, mert elítélitek a módszereit, mert ti jobban csinálnátok, mert ti inkább meghaltok, mintsem szolgáljatok. Tudom, mert egykor mind ilyenek voltunk. Ám most nincs idő megvárni, hogy átlendüljetek ezen a kis lázadó korszakon. Lássuk hát, mit tudtok! Ha a Mestert akarjátok, előbb velem kell megküzdenetek! Eleget tanultatok, ideje, hogy HARCOLJATOK! GYERÜNK! PÁROKBA RENDEZŐDNI, AZONNAL! Aztán… REMUS ZÚZ!!!

A beszéde végén Remus egyre inkább kezd zihálni, mintha egyre nehezebben tartaná kordában önmagát, és a tekintetében gyilkos tűz lobban…

Kétségtelen, hogy nem tréfál.

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3119
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 34
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 23 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Hamarosan mindenki visszaérkezett és hamarosan valami nagydarab is megérkezett. Végignéztem rajta, ugyanaz az érzés, tehát őt is ismertem korábban. Arra, amit mondott kiszakadt belőlem a nevetés. Már kezdett nagyon, de nagyon elegem lenni ezekből a totál értelmetlen dolgokból.
- Nem – mondtam nyűgösen. – Ugyanis már a nem létező tököm ki van a folyamatos totál érdektelen és haszontalan dolgokból. Ha igaz, amit a fővérszopó mondott a többség a legjobb harcosokból áll… kell a halálnak ez a sz*rság… menj haver és üss szét valahol valamit, úgysem tudsz újat mutatni.
Az egész végén gúnyosan nevettem fel ismét, ahogyan a főszabály eszembe jutott, anélkül pedig egy átdobás, vagy erősebb megragadás sem volt lehetséges. Ez a hely egyszer szánalmasabb. A fővérszopó meg egy barom és az IQ-ja egy öt éves szintjén van. A saját szabálya ellen próbál tenni miközben nem tudjuk megtenni. Most komolyan egy normális és ésszerű gondolata sincs?
- Már csak azért is teljesen felesleges bármilyen edzés, mert úgysem árthatunk a másiknak, azaz megütni sem lehet… szóval komolyan higgadj le végre és mond, hogy végeztünk…
Az sem érdekelt, hogy dühös kezd lenni, én is az voltam, rohadtul, arra figyeltem, hogy készül-e támadni, vagy felém indulni, mert akkor próbálok kitérni. Volt egy olyan érzésem, hogy vagy átveszi az irányítást felette az a mocskos rohadt állat, vagy ez lenne képes majdnem halálra verni minket nevelési célzattal. Ami úgyszintén nem működik az ilyen után a többiek csak még ellenségesebbek lennének, talán csak Luna lenne, aki behódolna. Szóval nem, elegem van!

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Hamarosan mindenki visszaérkezett és hamarosan valami nagydarab is megérkezett. Végignéztem rajta, ugyanaz az érzés, tehát őt is ismertem korábban. Arra, amit mondott kiszakadt belőlem a nevetés. Már kezdett nagyon, de nagyon elegem lenni ezekből a totál értelmetlen dolgokból.
- Nem – mondtam nyűgösen. – Ugyanis már a nem létező tököm ki van a folyamatos totál érdektelen és haszontalan dolgokból. Ha igaz, amit a fővérszopó mondott a többség a legjobb harcosokból áll… kell a halálnak ez a sz*rság… menj haver és üss szét valahol valamit, úgysem tudsz újat mutatni.
Az egész végén gúnyosan nevettem fel ismét, ahogyan a főszabály eszembe jutott, anélkül pedig egy átdobás, vagy erősebb megragadás sem volt lehetséges. Ez a hely egyszer szánalmasabb. A fővérszopó meg egy barom és az IQ-ja egy öt éves szintjén van. A saját szabálya ellen próbál tenni miközben nem tudjuk megtenni. Most komolyan egy normális és ésszerű gondolata sincs?
- Már csak azért is teljesen felesleges bármilyen edzés, mert úgysem árthatunk a másiknak, azaz megütni sem lehet… szóval komolyan higgadj le végre és mond, hogy végeztünk…
Az sem érdekelt, hogy dühös kezd lenni, én is az voltam, rohadtul, arra figyeltem, hogy készül-e támadni, vagy felém indulni, mert akkor próbálok kitérni. Volt egy olyan érzésem, hogy vagy átveszi az irányítást felette az a mocskos rohadt állat, vagy ez lenne képes majdnem halálra verni minket nevelési célzattal. Ami úgyszintén nem működik az ilyen után a többiek csak még ellenségesebbek lennének, talán csak Luna lenne, aki behódolna. Szóval nem, elegem van!


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
A folytatás sem alakult jobban, mint az előzőek. Hamarosan beérkezett Remus is, aki az előzőekhez képest még rosszabbnak tűnt és még türelmetlenebbnek. Ráadásul láthatóan úgy jött be az alak, hogy most szétveri a társaságot. Egyet kellett értenie Cassel, hogy ez az egész nagyon fura volt, nem árthattak egymásnak, így gyakorolni nem lehetett, azonfelül ő továbbra is az elveihez tartotta magát.
- Ezek szerint nem voltam világos, vagy tudjuk kinek nagyon, de nagyon lassú a felfogása – mondta végtelenül ridegen, undorral. – Így elismétlem újra, lassan. Nem fogom hagyni, hogy a lányokat akaratuk ellenére olyanra kényszerítse az a izé, amit ők nem akarnak! Ha törődik velük, és szereti valamennyire a kreálmányait, akkor hagyja, hogy had szórakozzanak, éljenek, legyenek azok, akik akarnak lenni. Majd eldöntik, hogy akarnak-e harcolni vagy sem, van idejük, elvileg örökké élnek, nem? – itt felemelte a kezét. – És nem, ne merjen senki felhozni a családi sz*rságot, hogy csak egymásra számíthatnak, mert ez nem család csak egy összekényszeríttet bagázs. Világos?! Ha pedig annyira agyon akar verni valakit, akkor kezdjen olyannal, aki képes arra, hogy megvédje magát és nem pedig undorító legalja módon gyerekeket és védtelen civileket kínozzon csak mert azt az undorító férget ez szórakoztatja, hogy mindenkit bábként rángat az akarata szerint. Szóval ennek a felesleges órának most van vége! Maga lenyugszik és távozik innen!
Arra készült, hogy ezért őt fogja péppé verni Remus, vagy most jön az újabb agymosás, újabb parancs, a morális győzelem úgyis az övék, ezt nem veheti el tőlük az a féreg. Talán ebben a helyzetben az lett volna a legjobb, hogyha egy ütésből megöli ez az alak, legalább nem kellett volna ezt a szenvedést és kilátástalanságot többé elviselni. Mivel készült arra, hogy Remus támadni fog, ha így történne, akkor igyekszik kitérni, majd a mérlegelt helyzet alapján visszatámadni, hogyha képes rá. Ha nem, akkor csak védekezik és kitér, amíg tud.

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
A folytatás sem alakult jobban, mint az előzőek. Hamarosan beérkezett Remus is, aki az előzőekhez képest még rosszabbnak tűnt és még türelmetlenebbnek. Ráadásul láthatóan úgy jött be az alak, hogy most szétveri a társaságot. Egyet kellett értenie Cassel, hogy ez az egész nagyon fura volt, nem árthattak egymásnak, így gyakorolni nem lehetett, azonfelül ő továbbra is az elveihez tartotta magát.
- Ezek szerint nem voltam világos, vagy tudjuk kinek nagyon, de nagyon lassú a felfogása – mondta végtelenül ridegen, undorral. – Így elismétlem újra, lassan. Nem fogom hagyni, hogy a lányokat akaratuk ellenére olyanra kényszerítse az a izé, amit ők nem akarnak! Ha törődik velük, és szereti valamennyire a kreálmányait, akkor hagyja, hogy had szórakozzanak, éljenek, legyenek azok, akik akarnak lenni. Majd eldöntik, hogy akarnak-e harcolni vagy sem, van idejük, elvileg örökké élnek, nem? – itt felemelte a kezét. – És nem, ne merjen senki felhozni a családi sz*rságot, hogy csak egymásra számíthatnak, mert ez nem család csak egy összekényszeríttet bagázs. Világos?! Ha pedig annyira agyon akar verni valakit, akkor kezdjen olyannal, aki képes arra, hogy megvédje magát és nem pedig undorító legalja módon gyerekeket és védtelen civileket kínozzon csak mert azt az undorító férget ez szórakoztatja, hogy mindenkit bábként rángat az akarata szerint. Szóval ennek a felesleges órának most van vége! Maga lenyugszik és távozik innen!
Arra készült, hogy ezért őt fogja péppé verni Remus, vagy most jön az újabb agymosás, újabb parancs, a morális győzelem úgyis az övék, ezt nem veheti el tőlük az a féreg. Talán ebben a helyzetben az lett volna a legjobb, hogyha egy ütésből megöli ez az alak, legalább nem kellett volna ezt a szenvedést és kilátástalanságot többé elviselni. Mivel készült arra, hogy Remus támadni fog, ha így történne, akkor igyekszik kitérni, majd a mérlegelt helyzet alapján visszatámadni, hogyha képes rá. Ha nem, akkor csak védekezik és kitér, amíg tud.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13917
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 23 Júl. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Unalmas percek következtek azok után, hogy mindenki megérkezett, hamarosan a súlyos lépteket is meghallotta, majd egy nagyobb darab zöld valami érkezett meg, aki láthatóan nem volt a legjobb hangulatban. Ahogyan Lilith végignézett itt a többieken, ez rájuk is igaz volt. Ha lettek volna érzelmei ő is Remus képébe nevet, mert annyira vicces és egyszerre szánalmas volt, amit mondott az alak. Cass-el egyetértett, hogy ő sem akarta ezt tovább csinálni, katona volt, számára bármiféle edzés, amit ezek nyújthatnak felesleges és alulképzés hát még úgy, hogy tényleg nem árthatnak egymásnak. Már éppen ő maga is szólt volna, hogy számára is felesleges, mert képzett katona, amikor Cain állt ki Remussal szemben. Ha a zöld izé nem támadja meg egyből, akkor Lilith is előrébb lép.
- Teljes mértékben egyetértek és támogatom Cain-t – mondta. – Mind a ketten ráérnek ezzel, hogyha akarják, ami nem most van, vagy lesz.
Ő maga is belenézett Remus szemeibe.
- Ahogyan megfogalmazták előttem engem is érdekelne, hogy egyáltalán mit akarna tanítani nekünk, a szabályozás miatt nem edzhetünk egymással. Ezen szabályozás miatt, hacsak nem veszi át a teste felett az irányítást… akkor ön nem árthat nekünk, mi sem önnek, sem egymásnak. Miért is vagyunk itt igazából?
Tudta, hogy elhangzottak a kérdései már, de ennek ellenére ő is feltette, hátha megérti Dracula azt, hogy miért is teljesen felesleges ez az óra és elengedi őket, bár úgysem hitte ezt. Úgy vélte, hogy önön szórakoztatására akkor is megkínoztatja a társaságot. Éppen ezért ő maga is készült arra, hogy Remus rájuk támad, ha így történne, akkor igyekszik kitérni előle.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Unalmas percek következtek azok után, hogy mindenki megérkezett, hamarosan a súlyos lépteket is meghallotta, majd egy nagyobb darab zöld valami érkezett meg, aki láthatóan nem volt a legjobb hangulatban. Ahogyan Lilith végignézett itt a többieken, ez rájuk is igaz volt. Ha lettek volna érzelmei ő is Remus képébe nevet, mert annyira vicces és egyszerre szánalmas volt, amit mondott az alak. Cass-el egyetértett, hogy ő sem akarta ezt tovább csinálni, katona volt, számára bármiféle edzés, amit ezek nyújthatnak felesleges és alulképzés hát még úgy, hogy tényleg nem árthatnak egymásnak. Már éppen ő maga is szólt volna, hogy számára is felesleges, mert képzett katona, amikor Cain állt ki Remussal szemben. Ha a zöld izé nem támadja meg egyből, akkor Lilith is előrébb lép.
- Teljes mértékben egyetértek és támogatom Cain-t – mondta. – Mind a ketten ráérnek ezzel, hogyha akarják, ami nem most van, vagy lesz.
Ő maga is belenézett Remus szemeibe.
- Ahogyan megfogalmazták előttem engem is érdekelne, hogy egyáltalán mit akarna tanítani nekünk, a szabályozás miatt nem edzhetünk egymással. Ezen szabályozás miatt, hacsak nem veszi át a teste felett az irányítást… akkor ön nem árthat nekünk, mi sem önnek, sem egymásnak. Miért is vagyunk itt igazából?
Tudta, hogy elhangzottak a kérdései már, de ennek ellenére ő is feltette, hátha megérti Dracula azt, hogy miért is teljesen felesleges ez az óra és elengedi őket, bár úgysem hitte ezt. Úgy vélte, hogy önön szórakoztatására akkor is megkínoztatja a társaságot. Éppen ezért ő maga is készült arra, hogy Remus rájuk támad, ha így történne, akkor igyekszik kitérni előle.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 188
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 23 Júl. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste továbbra is a saját dolgával foglalkozott, amikor a többiek megérkeztek, majd nem sokkal később a hangos léptek és dübörgés volt az, ami megzavarta a munkában. Annyi bizonyos volt, hogy ez az óra minden korábbinál logikátlanabb és haszontalanabbnak tűnt a számára. Kezdve azzal, hogy minek harci óra, ha nem tehetnek egymás ellen semmit sem? A számításai alapján a csoportos edzésnek sem volt semmi haszna, hiszen mindenki teljesen máshol állt a harc terén. Önmaga rendelkezett némi tudással, amit valószínűleg másoktól látott már, de voltak itt civilek, katonák és a Mester szerint elit harcosok. Teljesen logikátlan és egyáltalán nem hatékony volt mindez.
- Mi értelme van ennek az órának? – kérdezte. – Egyáltalán nem egy szinten áll senki a harcban. A legtöbbeknek ez csak hátráltató, aki nem ért a harchoz, annak pedig logikátlan és nem hatékony így kezdeni az egészet. Számomra pedig szükségtelen a harc – mondta gépiesen. – Csak elvonná az időmet a fontosabb teendőktől. Azért sincs rá szükségem, elegendő megfigyelnem a többieket, fotografikus memóriával rendelkezem, így bármikor feltudom használni, amit látok.
Így ezzel már nem is foglalkozott tovább Remussal, vagy azzal, amit a férfi tanítani akart. Egyelőre, ahogyan látta a többiek is kitartottak a korábban felállított értékrendjük szerint és ők sem akarnak semmit sem tenni. A számításai alapján Dracula most fog újra közbeavatkozni és logikus volt, hogy lassanként tényleg eljön majd az a pillanat, hogy újra végrehajtsa az emléktörlést, hogy megtörje a társaságot, mert láthatóan ők nem olyanok, mint a többiek, akik itt vannak.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Celeste továbbra is a saját dolgával foglalkozott, amikor a többiek megérkeztek, majd nem sokkal később a hangos léptek és dübörgés volt az, ami megzavarta a munkában. Annyi bizonyos volt, hogy ez az óra minden korábbinál logikátlanabb és haszontalanabbnak tűnt a számára. Kezdve azzal, hogy minek harci óra, ha nem tehetnek egymás ellen semmit sem? A számításai alapján a csoportos edzésnek sem volt semmi haszna, hiszen mindenki teljesen máshol állt a harc terén. Önmaga rendelkezett némi tudással, amit valószínűleg másoktól látott már, de voltak itt civilek, katonák és a Mester szerint elit harcosok. Teljesen logikátlan és egyáltalán nem hatékony volt mindez.
- Mi értelme van ennek az órának? – kérdezte. – Egyáltalán nem egy szinten áll senki a harcban. A legtöbbeknek ez csak hátráltató, aki nem ért a harchoz, annak pedig logikátlan és nem hatékony így kezdeni az egészet. Számomra pedig szükségtelen a harc – mondta gépiesen. – Csak elvonná az időmet a fontosabb teendőktől. Azért sincs rá szükségem, elegendő megfigyelnem a többieket, fotografikus memóriával rendelkezem, így bármikor feltudom használni, amit látok.
Így ezzel már nem is foglalkozott tovább Remussal, vagy azzal, amit a férfi tanítani akart. Egyelőre, ahogyan látta a többiek is kitartottak a korábban felállított értékrendjük szerint és ők sem akarnak semmit sem tenni. A számításai alapján Dracula most fog újra közbeavatkozni és logikus volt, hogy lassanként tényleg eljön majd az a pillanat, hogy újra végrehajtsa az emléktörlést, hogy megtörje a társaságot, mert láthatóan ők nem olyanok, mint a többiek, akik itt vannak.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1552
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Vas. 23 Júl. 2017, 21:33


Damien

Az eligazításra visszatérve ismét elfoglalom a megszokott helyemet, ahonnan azonnal fel is kell pattanjak, hogy el tudjak hátrálni a belépő godzilla elől. Vicces, de én egy kissé görnyedt, beteges, bajszos illetőre gondoltam mikor Remust emlegették, nem pedig egy zöld izomkolosszusra. Fura, de kicsit olyan, mintha deja vum lenne, ezt az érzést azonban le is rázom magamról. Ha a múltamra koncentrálnák, akkor akár még a másik felem kilétén is agyalhatnák, szóval nem. Nem érdekel, ki volt Remus, vagy hogy honnan ismerős, erről ennyit.
Remus rövid beszéde után világos, hogy ez egy érdekes óra lesz, bár akármennyire is megvetem a kis "családom", el kell ismernem most igazuk van. Kell a harci képzés, de mintha a Mester parancsba adta volna, hogy nem támadhatunk rokonra, vice versa. Ha pedig erre az órára ez a parancs semmissé válik, akkor a fele társaság nekem ugrana, Malik meg mindenki másra. Nem árt bebiztosítanom magam.
- Hé, Malik. Harcolni akartál, itt az alkalom. Velem tartasz? Te úgyis falkában jársz, nem? - súgom oda Maliknak, hogy csak ő hallja. Őt se kedvelem jobban, de ebben a helyzetben jó, ha egy hozzá hasonló dög van az oldalamon. Igaz, az se biztos, hogy itt lesz bunyó.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 375
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://m.youtube.com/watch?v=1Clvj81QmTA

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Vas. 23 Júl. 2017, 21:34


Malik


A kábításból felébredt bestia szokás szerint tér vissza az ostoba eligazításra, legbelül azonban fortyog. Gyenge az Alfája, összeférhetetlen a falka, az egésznek a tetején még a bezártság is. A Rovarkirálynős eset megtanította ezeket magában tartani, de azért még nem kell hogy tetszen neki a dolog.
Remus belépése fordulópontot hoz az unalmas órákra, ugyanis harcról beszél. Nem is kiképzésről, a zöld szörny rögtön harcolni akar a falkával, ami Malikot jókedvre deríti. Végre egy kis harc, méghozzá nem is akármilyen. Nem kicsi a célpont, ennek a becserkészése nem lesz egyszerű. Ehhez egy falka kell, ez azonban adja magát.
Most...még. - köpi oda a kis rózsaszínnek, aki társulást ajánl fel a közelgő harcra. Ez jól is jön, de ha a falka többi tagja rámegy a karmos lányra, nem fogja megvédeni.
A bestia egy tigris üvöltésével köszönti a közelgő harcot, majd négy lábra ereszkedik. Fél szemével a szörnyet, fél szemével két falkatagot figyel, Lunát és a Sosemérzőt. Nem kedveli őket túlzottan, de a falka ösztöne azt diktálja, hogy meg kell védenie a harcképteleneket és a kölyköket.
Malik lépése a bestiától függ, aki biztosan rombolni tervez. Ha Malik közelében csap le, akkor félreugrana a támadás útjából, először csak felmérné a zöld dögöt. Ha a gyengébbik két egyed felé támadna, akkor a monstrum és a harcképtelen közé ugrana, majd rögtön neki a szörnynek, de csak figyelemfelhívásképp.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 96
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sakura on Kedd 25 Júl. 2017, 17:42


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>>
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi


A változatosság kedvéért most mindenki csendben vár a tanárra. Egyébként sem kellett már az előzőre se sokat várni és a közeledő, dübörgő léptekből ítélve erre se kell sokat. A beérkező látványos alak teljesen zöld bőrű és egy kész izom kolosszus az egész. Egy pillanatra még ismerősnek is festhetne az alak de az hamar elnyomódik az alaktól magától. Nem tudok semmire se emlékezni, hogy honnan lehet ismerős de elnézve semmi jó szándék sem jön le belőle és félek belegondolni, hogy még is honnan lehetne egy ilyen szörnyeteg ismerős. Teljesen agresszív! Ahogy beszél hozzánk is meg rólunk. Ahogy átcsörtetett a termen mindet borogatva... Megharcolni vele? A-a! Még is miért van mindenki ennyire ráragadva erre? Verekedni, harcolni, ölni. Ez egy éden nem? Akkor meg utópiának, remek helynek kéne lennie nem valami, verőlegény neveldének. Én vagyok az egyetlen normális ezek között? Nem, persze, hogy nem. Azt erősen kétlem..
Az egyetlen amit teszek a szavaira, hogy párba csoportosuljunk, hogy nem foglalkozok vele, legalább is próbálok de mi van ha ez meg nekem jön ezért? Inkább felkelek a székből és míg a többiek nekiállnak veszekedni vele én elhátrálok a többiektől messze, ki a falhoz és inkább úgy az ajtó felé. Legszívesebben már kint is lennék rajta. Már ha tudok akkor lehet kint is leszek a teremből, óráról lelépve mielőtt még túl sok figyelmet kaphatnék az őrjöngő tanártól.
A többiek pattoghatnak ennek a szörnyetegnek amennyit akarnak én ebből kimaradok. Még is miért kéne nekem ezzel harcolni? Kis lázadó időszakon átlendít egy jó veréssel? Menj a fenébe! Maradjon csak távol tőlem, ott a többi azok bőven akartak már egymásnak menni, szórakozzanak azok akkor vele meg mittudom én, amit akarnak.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1340
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szer. 26 Júl. 2017, 23:54

Morgana, az Árny Szülöttje

Csend, talán épp egy vihar előtti csend. Legalábbis nem nagyon történik semmi az óra előtt. Csak állok a fal mellett és nézek magam elé. Közel se vagyok túl lelkes, hogy megint ide vagyunk kényszerítve, főleg, hogy ami eddig volt eligazítást azt le lehetett volna darálni negyed ennyi idő alatt egyben és már temetem ezt az órát is azzal, hogy ez is bele fog illeni..
Mikor meghallom a dörgő lépteket, csak unottan emelem a számhoz a kulacsom és meghúzom, aztán figyelem a behemótot eléggé unott képpel, bár ismerősnek is hat a figura, de nem tudom honnan. Talán ez az amit már Cass és Cain sokadszorra érez itt? nem tudom, de most valahogy nem is nagyon érdekel. Aztán hangosan röhögök fel a szavain, de most se érezhető tényleges öröm. Aztán abbahagyom és összeszűkült szemeimben csak két vékony csík ként látszanak pupilláim, ahogy egyenesen belenézek Remus szemébe. Azonban még nem szólalok meg, mert a többiek megelőznek.
-Köszi Cain, de úgy fest, hogy a seggnyalók táborában két közös van: masszív IQ és akaraterő hiány. Így ez az alap elvárás tőlünk is... – intézem szavaim Cain felé egy sóhaj kíséretébe, majd már Remus felé.
-Zúzd le magad idióta, ja bocs, még ezt se teheted meg, mert magunkban se tehetünk kárt. Jó lenne ha Atyánk legalább egy olyat küldene tanítani aki a Mester alap szabályaival agyilag is tisztában van, ahogy ezt már többen is megemlítették előttem. Na mentem... – a többiek felé pillantok - ...szóljatok ha jön valaki aki mellett nem tűnik még Malik is zseninek... – ezzel az ajtó felé indulok. - ... Ha harci edzésre vágyom, akkor van egy érzésem, hogy Cain örömmel tanít meg a kellő alap fogásokra és trükkökre, ha Mester feloldja a blokkolást, de erről jó eséllyel szólni is fog, mint ahogy minden reggel elismételgeti, hogy hova lehet és hova nem lehet menni. Tuti a sok lényegtelen infó mellett egy ennyire fontosat nem hagyna ki... – szemem sarkából észre veszem Lunat, aki arra megy. Hát jó, ha a behemót felé menne, akkor a legközelebbi asztalt rúgom fel, úgy, hogy telibe kapja Remust és rám figyeljen. Azt biztosan nem fogom hagyni, hogy Lunaval foglalkozzon, még akkor se, ha ezért megint a falon nyekkenek. A többiek képesek megvédeni magukat, de valahogy belőle ezt nagyon nem nézem ki, és bár esélyem sincs egy ekkora dög ellen, inkább én kapjak, mint ő.
˜ Na most mi lesz, Mester? Itt már nincs helyes vagy jó lehetőség... csak rossz és még rosszabb... ˜ gondolom magamban, miközben figyelem Remust és a többieket. Ha nem foglalkozik se Lunaval se velem, akkor folytatom az utam az ajtóhoz.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 380
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 28 Júl. 2017, 11:28

(Szeretitek megnehezíteni a dolgomat, mi? Very Happy )Öt perce tart a harmadik eligazítás.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

A Gyermekek válaszait hallva Remus dühe először csodálkozásba fordul át, majd értetlenkedésbe, végül, valószínűleg sokak meglepetésére, hatalmas hahotázásba. Legalább fél percig visszhangzik a terem a zöld óriás nevetésétől.

– Azok alapján, amit Lucretiától és Castortól hallottam, nem sok jóra számítottam, de ti aztán szórakoztatóak vagytok! Erősek, akaratosak, harciasak, sőt még a magatokhoz való eszetek is megvan! Kedvellek benneteket! Mester, ha megtennéd, hogy felvilágosítod őket, gyorsabban haladhatnánk…

Hirtelen mindenki telepatikus üzenetet kap Drakulától, amelyben megerősíti, hogy Remusnak lehet ártani, bátran, viszont a helyiséget senki nem hagyhatja el az eligazítás végéig. Egyéb információt vagy parancsot egyelőre nem kapnak.

– Heh. Úgy van. Egyetlen testvéreteknek sem árthattok… ám én nem vagyok szigorú értelemben véve a testvéretek. Éden lakóit mind akaratuk ellenére változtatták át, kivéve engem. Ha nem hagytam volna magam, soha nem lettek volna képesek megharapni. Igen, így van: én önálló, saját akaratomból csatlakoztam a Mesterhez.

Remus szemei gonoszan felvillannak, majd folytatja.

– Az edzés azért kell, hogy odafent ne porladjatok szét az első ellenféllel szemben. Ha attól tartanátok, hogy egymás ellen fogtok küzdeni, megnyugtatlak benneteket, hogy én leszek az ellenfél, és bár könnyedén szétlapíthatnálak mindnyájatokat, nem fogom megtenni. Ellentétben azzal, akiből „teremtettek”, én képes vagyok kontrollálni a dühömet.

Ezzel a behemót kihúzza magát, majd ismét a korábbi, szigorú hangon folytatja.

– Ha végre tisztáztuk a helyzetet, lennétek olyan kedvesek VÉGRE párokba rendeződni? ZÚZNI jöttünk ide, nem lelkizni! Ne kelljen még egyszer mondanom, mert addig úgysem mehettek el, amíg fel nem mértem az erőtöket! ÉS HOL MARAD MÁR AZ A SEMMIREKELLŐ, VÁNYADT SEGÉDEM???

Ezt az utolsó kérdést Remus már kifelé, a folyosó irányába kiáltja.

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3119
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 34
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Júl. 2017, 09:45
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Nah erre kíváncsi leszek most, hogy mindenki megtagadta azt, hogy tegyen is bármit. A meglepetésemre a zöld valami lenyugodott, majd nevetni kezdett a döbbenet után. Ennyire nem lehettünk szánalmasak. Felvontam a szemöldökömet, amikor a zöldség megdicsért minket, hogy díjazza azt, hogy milyenek vagyunk. De láthatóan Lucrecia-nak és Castornak nem lettünk a szíve csücskei. Meg is kaptuk az utasításokat a vérszopótól miszerint ennek itt tényleg lehet ártani. Ő pedig el is mondta, hogy miért.
- Maga egy barom – mondta. – Elképzelni sem tudom, hogy miért választaná valaki ezt…
Abban nem kételkedtem, hogy könnyedén kicsinálna minket, de az, hogy kiből teremtették? Nos, valószínűleg tudni kellene, de ugyebár valami miatt nem tudhattuk, és ezt is iszonyúan kezdtem unni!
- Bocs, de fogalmunk sincs, hogy kiből teremtették… még mindig blokkolva van minden információ az életünkről, így a nagy zöld izékről is, bármi is maga…
Vajon fog erre válaszolni vagy sem? Tehát úgy nézett ki, hogy nem fogunk innen távozni, amíg a hatalmas zöldség meg nem nézi, hogy mit tudunk. A párok maradtak, miért nem egyesével? Elnyomtam egy ásítást, valószínűleg csak megszokásból tettem a mozdulatot, mert amúgy nem tudnék az lenni.
- Remek – morogtam utána. – Caint választom.
Segéd? Még az is? Komolyan nem unják már, azzal is csak húzzuk az időt.
- Ha maga önként vállalta… akkor a maga emlékeit nem is blokkolták és emlékszik mindenre? – érdeklődtem.

felszerelés:


template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
Nah erre kíváncsi leszek most, hogy mindenki megtagadta azt, hogy tegyen is bármit. A meglepetésemre a zöld valami lenyugodott, majd nevetni kezdett a döbbenet után. Ennyire nem lehettünk szánalmasak. Felvontam a szemöldökömet, amikor a zöldség megdicsért minket, hogy díjazza azt, hogy milyenek vagyunk. De láthatóan Lucrecia-nak és Castornak nem lettünk a szíve csücskei. Meg is kaptuk az utasításokat a vérszopótól miszerint ennek itt tényleg lehet ártani. Ő pedig el is mondta, hogy miért.
- Maga egy barom – mondta. – Elképzelni sem tudom, hogy miért választaná valaki ezt…
Abban nem kételkedtem, hogy könnyedén kicsinálna minket, de az, hogy kiből teremtették? Nos, valószínűleg tudni kellene, de ugyebár valami miatt nem tudhattuk, és ezt is iszonyúan kezdtem unni!
- Bocs, de fogalmunk sincs, hogy kiből teremtették… még mindig blokkolva van minden információ az életünkről, így a nagy zöld izékről is, bármi is maga…
Vajon fog erre válaszolni vagy sem? Tehát úgy nézett ki, hogy nem fogunk innen távozni, amíg a hatalmas zöldség meg nem nézi, hogy mit tudunk. A párok maradtak, miért nem egyesével? Elnyomtam egy ásítást, valószínűleg csak megszokásból tettem a mozdulatot, mert amúgy nem tudnék az lenni.
- Remek – morogtam utána. – Caint választom.
Segéd? Még az is? Komolyan nem unják már, azzal is csak húzzuk az időt.
- Ha maga önként vállalta… akkor a maga emlékeit nem is blokkolták és emlékszik mindenre? – érdeklődtem.


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
Ugyan arra nem kapott Cain választ, amire szerette volna, hogy mi lesz a lányok sorsa, de Remus reakciója meglepte. Egyáltalán nem erre számított, a társaik közül a többiek is mind ellentmondtak, akiknél ez várható volt. Az, hogy Damien és Malik nem azon nem csodálkozott. Az eddigieknél sokkalta normálisabb beszélgetés alakult ki Remus és köztük. Egyelőre azt leszámítva, hogy a zöld lény önmaga választotta ezt a sorsot sokkalta normálisabbnak tűnt, mint azok akikre ez kényszerítve volt. Azt azonban látta és hallotta Remus szavaiból, hogy nem harci gyakorlat lesz, csak felmérni az erejüket. Ebben megint nem volt logika, ha a Mester tudta, hogy mire képesek, akkor miért nem mondta meg ennek az alaknak? A mestertől persze jött a következő parancs is, de legalább nem kényszeríttette őket semmire sem.
- Ne essen semmi bajuk és ne kényszerítse őket semmire! – mondta.
Leginkább egyszerre tűnt kérésnek és felszólításnak az egész Luna-t, Celeste-t és Morgana-t illetően, csak ekkor még ő maga sem tudta, hogy Celeste képes arra, hogy harcoljon. Saját maga valószínűleg Lilith-et választotta volna párnak, amiatt is, hogy nehogy gyanút fogjon valaki, hogy jobb kapcsolatot ápol Cass-el, de a lány máris lestoppolta őt párnak, ha lehetett így fogalmazni.
- Legyen – mondta Cass szavaira.
A bejárat felé pillantott, amikor Remus a segédje után kiáltott. A gyakorlatot nem tudta elképzelni, meg kell majd Remust támadniuk, de ahogyan mondta valószínűleg tényleg megölhetné őket könnyedén… akkor meg csak álló célpontra nincs értelme, vagy ez a segéd lesz az, aki hátráltatni próbálja őket? Hamarosan kiderül…

felszerelés:
– képességblokkoló
- ruházat: sportcipő, farmer, póló


template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
Ugyan arra nem kapott Cain választ, amire szerette volna, hogy mi lesz a lányok sorsa, de Remus reakciója meglepte. Egyáltalán nem erre számított, a társaik közül a többiek is mind ellentmondtak, akiknél ez várható volt. Az, hogy Damien és Malik nem azon nem csodálkozott. Az eddigieknél sokkalta normálisabb beszélgetés alakult ki Remus és köztük. Egyelőre azt leszámítva, hogy a zöld lény önmaga választotta ezt a sorsot sokkalta normálisabbnak tűnt, mint azok akikre ez kényszerítve volt. Azt azonban látta és hallotta Remus szavaiból, hogy nem harci gyakorlat lesz, csak felmérni az erejüket. Ebben megint nem volt logika, ha a Mester tudta, hogy mire képesek, akkor miért nem mondta meg ennek az alaknak? A mestertől persze jött a következő parancs is, de legalább nem kényszeríttette őket semmire sem.
- Ne essen semmi bajuk és ne kényszerítse őket semmire! – mondta.
Leginkább egyszerre tűnt kérésnek és felszólításnak az egész Luna-t, Celeste-t és Morgana-t illetően, csak ekkor még ő maga sem tudta, hogy Celeste képes arra, hogy harcoljon. Saját maga valószínűleg Lilith-et választotta volna párnak, amiatt is, hogy nehogy gyanút fogjon valaki, hogy jobb kapcsolatot ápol Cass-el, de a lány máris lestoppolta őt párnak, ha lehetett így fogalmazni.
- Legyen – mondta Cass szavaira.
A bejárat felé pillantott, amikor Remus a segédje után kiáltott. A gyakorlatot nem tudta elképzelni, meg kell majd Remust támadniuk, de ahogyan mondta valószínűleg tényleg megölhetné őket könnyedén… akkor meg csak álló célpontra nincs értelme, vagy ez a segéd lesz az, aki hátráltatni próbálja őket? Hamarosan kiderül…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13917
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 29 Júl. 2017, 09:46
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
Ahogyan Remus nem támadt Celeste felpillantott, főleg, amikor meghallotta a nevetést. Felvonta a szemöldökét, nem igazán értette azt, hogy mi volt ennyire vicces abban, ami elhangzott, hiszen igencsak logikus és racionális érvelések hangzottak el. Mivel érzelmek híján volt és nem igen értette azokat így nem különösebben látott logikát abban, hogy mi nyerte el Remus tetszését bennük. De nem támadott, ez volt a legfontosabb. Érdekesnek találta, hogy ez az alak önként vállalta azt, hogy vámpír legyen a többi ittlevővel ellentétben. Hogyan voltak képesek mégis megharapni, hogyha alapból nem tudták volna?
- Hogyan voltak képesek átalakítani, ha nem tudták megharapni? – kérdezte. – Megsértette a saját bőrét és azon a részen?
Arra is volt mondanivalója, hogy rajta kell gyakorolni, mert egymásnak nem lehet ártani, de neki lehet, mert ő nem kifejezetten testvér. De még mindig nem volt az egész teljes neki, mármint a többségnek felesleges volt.
- Az alapján, amit a Mester mondott a társaság felénél nem kell tartani attól, hogy baja lenen odafent. Képzett harcosok, katonák, jómagam is több téren vagyok járatos. Továbbra is időpazarlásnak látom ezt az esetünkben.
Azonban úgy tűnt, hogy a zöld lény nem hátrál, így letette a tabletjét és felállt a helyéről.
- Mivel magam is képzett harcos vagyok, így logikus, hogyha Lilith-et választom és a két harchoz nem értő együtt lesz.
Mint mindig most is gépiesen beszélt, ha a másik lánynak nem volt ellenvetése, akkor őt választotta párnak, ha volt és Lilith Luna-t választja, akkor egyértelműen a maradék Morgana-ra esett a választása, hogy mihamarabb végezzenek itt.

felszerelés:
– [url=https://science.sydneyestore.com.au/persistent/catalogue_images/products/Coats-Laboratory_Coat-Science-woman-fullbody.jpg]öltözet[/img]
- tablet


template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
Ahogyan Remus nem támadt Celeste felpillantott, főleg, amikor meghallotta a nevetést. Felvonta a szemöldökét, nem igazán értette azt, hogy mi volt ennyire vicces abban, ami elhangzott, hiszen igencsak logikus és racionális érvelések hangzottak el. Mivel érzelmek híján volt és nem igen értette azokat így nem különösebben látott logikát abban, hogy mi nyerte el Remus tetszését bennük. De nem támadott, ez volt a legfontosabb. Érdekesnek találta, hogy ez az alak önként vállalta azt, hogy vámpír legyen a többi ittlevővel ellentétben. Hogyan voltak képesek mégis megharapni, hogyha alapból nem tudták volna?
- Hogyan voltak képesek átalakítani, ha nem tudták megharapni? – kérdezte. – Megsértette a saját bőrét és azon a részen?
Arra is volt mondanivalója, hogy rajta kell gyakorolni, mert egymásnak nem lehet ártani, de neki lehet, mert ő nem kifejezetten testvér. De még mindig nem volt az egész teljes neki, mármint a többségnek felesleges volt.
- Az alapján, amit a Mester mondott a társaság felénél nem kell tartani attól, hogy baja lenen odafent. Képzett harcosok, katonák, jómagam is több téren vagyok járatos. Továbbra is időpazarlásnak látom ezt az esetünkben.
Azonban úgy tűnt, hogy a zöld lény nem hátrál, így letette a tabletjét és felállt a helyéről.
- Mivel magam is képzett harcos vagyok, így logikus, hogyha Lilith-et választom és a két harchoz nem értő együtt lesz.
Mint mindig most is gépiesen beszélt, ha a másik lánynak nem volt ellenvetése, akkor őt választotta párnak, ha volt és Lilith Luna-t választja, akkor egyértelműen a maradék Morgana-ra esett a választása, hogy mihamarabb végezzenek itt.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1552
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 29 Júl. 2017, 09:47
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith-et is meglepte, hogy a szavaik után a nagy mamlasz nem verte laposra őket, hanem csak nevetett. Szerencsére kellően jól ismerte a nevetéseket, hogy tudja, hogy nem kineveti őket a másik, ennek pedig hamarosan hangot is adott. Ez tényleg nem az a reakció volt, amire számított volna korábban. Amit Remus mondott az alapján ugyanazt várta volna, mint a másik két személynél, hogy elegük volt a társaságból; megértette, hiszen neki is. A Mester nem a saját szabályát akarta kijátszani, még csak nem is egymást kellett volna megverni, vagy egymással harcolni, hanem vele. Itt elsőre értetlenül nézett, de megkapta a választ, hogy ő más, mint itt mindenki. Önként lett vámpír, amiért Lilith nem tartotta normálisnak. Azonban a kényszerítés elmaradt, a férfi logikusan és ésszerűen magyarázta meg, hogy miért is kell ezen túlesni és nem fogja elengedni őket, amíg meg nem győződött róla, hogy ki mire képes.
- Eddig maga tűnik a legnormálisabbnak és legkevésbé agymosottnak… szektásnak ezen a helyen – mondta.
Még egy segéde is volt a férfinak, aki azonban nem volt itt. Vajon a segéd is azok közül került ki, akikért Cain és Cass jöttek ide, vagy egy teljesen másik vámpír? Erre a kérdésre hamarosan választ is fog kapni ő és a többiek is. Már éppen szólt volna Luna-nak, hogy álljanak párba, hogy mihamarabb túlessenek ezen és mehessenek, amikor Celeste lépett oda. Ha tényleg tudott harcolni a lány és eddig nem úgy tűnt, mint aki hazudott volna, akkor tényleg ez lett volna a célszerű, így odafordult Luna-hoz.
- Nem bánod, ha Celeste lesz a párom és neked Morgana jut? – kérdezte.
A lány válaszától függ, hogy mit is mond, ha Luna ragaszkodott hozzá, akkor őt választja, ha nem, akkor Celeste volt az úgymond befutó.

felszerelés:


template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
Lilith-et is meglepte, hogy a szavaik után a nagy mamlasz nem verte laposra őket, hanem csak nevetett. Szerencsére kellően jól ismerte a nevetéseket, hogy tudja, hogy nem kineveti őket a másik, ennek pedig hamarosan hangot is adott. Ez tényleg nem az a reakció volt, amire számított volna korábban. Amit Remus mondott az alapján ugyanazt várta volna, mint a másik két személynél, hogy elegük volt a társaságból; megértette, hiszen neki is. A Mester nem a saját szabályát akarta kijátszani, még csak nem is egymást kellett volna megverni, vagy egymással harcolni, hanem vele. Itt elsőre értetlenül nézett, de megkapta a választ, hogy ő más, mint itt mindenki. Önként lett vámpír, amiért Lilith nem tartotta normálisnak. Azonban a kényszerítés elmaradt, a férfi logikusan és ésszerűen magyarázta meg, hogy miért is kell ezen túlesni és nem fogja elengedni őket, amíg meg nem győződött róla, hogy ki mire képes.
- Eddig maga tűnik a legnormálisabbnak és legkevésbé agymosottnak… szektásnak ezen a helyen – mondta.
Még egy segéde is volt a férfinak, aki azonban nem volt itt. Vajon a segéd is azok közül került ki, akikért Cain és Cass jöttek ide, vagy egy teljesen másik vámpír? Erre a kérdésre hamarosan választ is fog kapni ő és a többiek is. Már éppen szólt volna Luna-nak, hogy álljanak párba, hogy mihamarabb túlessenek ezen és mehessenek, amikor Celeste lépett oda. Ha tényleg tudott harcolni a lány és eddig nem úgy tűnt, mint aki hazudott volna, akkor tényleg ez lett volna a célszerű, így odafordult Luna-hoz.
- Nem bánod, ha Celeste lesz a párom és neked Morgana jut? – kérdezte.
A lány válaszától függ, hogy mit is mond, ha Luna ragaszkodott hozzá, akkor őt választja, ha nem, akkor Celeste volt az úgymond befutó.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 188
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Vas. 30 Júl. 2017, 22:05


Damien

Őszintén, vámpír erők ide vagy oda, harcban a fizikumommal és tapasztalatommal nem megyek sokra. Gondolom a múltban a kislány-kinézettel csalhattam a halálukba az áldozataimat. A karmaim tökéletesek torkok feltépésére, valamint ha szerzek némi harci kiképzést, közelharcban is hasznukat tudom majd venni. De nem itt, nem most, mikor egy zöld szörnyeteg akar szétzúzni mindenkit. Malik, a vadállatias aggressziójával jó társnak bizonyulhat, de ki tudja?
Meglepetésemre azonban a többiek pofajártatására Remus röhögni kezd, majd szépen felvilágosít minket az eligazítás lényegéről. Harci gyakorlat, az jól is jön, de nem pillanatnyilag másodlagos. Ami igazán fontos az az, hogy végre valahára találkozok egy olyan személlyel, akinek van esze. Remus ugyanis önként változott vámpírrá, vagyis ő nem fog még egy betűt se mondani a visszaváltozás témában. Nem szegül a Mester ellen, se az Éden ellen, nem úgy mint a kis csapat itten. A Mesteren és rajtam kívül ő az első éppelméjű alak.
Ami a harcot illeti, maradok Malik partnere, aki látszólag nem fogja fel, mi is történik.
- Ez csak gyakorlás, kutya. Avagy ne akard megölni a zöld alakot, és ne törődj a többiekkel. Csak te és én, a zöld ellen. Fogod? - súgom oda neki, remélve hogy felfogja a borsónyi agyával.

_________________
avatar
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 375
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://m.youtube.com/watch?v=1Clvj81QmTA

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Vas. 30 Júl. 2017, 22:07


Malik


A bestia izmai pattanásig feszülnek, készen áll bármire, akárhogy is támadjon az ellenfele. Az ösztönei elsősorban védekező magatartást súgnak neki, másodsorban pedig a két harcképtelen védelmét. A szemei a zöld szörnyet pásztázzák, lehetséges gyengepontot keresve. Hol a legvékonyabb a bőre, melyik a legsebezhetőbb pontja, mik a gyengeségei? Malik minden lehetséges lépésre gondol, semmi se lepheti meg....vagy mégis.
A zöld ellenfél nemhogy nem támad, hanem nevetni és beszélni kezd, Malik pedig értetlenkedve nézi. Egyszerűen nem tudja felfogni, hogy most mi is történik. Bejön egy zöld izomkolosszus, harcolni akar, aztán hirtelen társalogni kezd, ennek semmi értelme. Amiről beszél, annak méginkább nincs. Mégis minek adja meg magát egy ekkora szörny, miért gyengíti le saját magát, mégis miért hódol be olyan egyszerűen, miközben szinte legyőzhetetlen? És mégis hogy érti, hogy edzés?
Az utolsó kérdésére a kis rózsaszín adja meg a választ, ami csak összezavarja. Lényegében azt kéri tőle, hogy ne hallgasson az ösztöneire, és fogja vissza magát a harcban. Ennek Malik nem látja az értelmét, az ösztöneit még a gyenge Mester kedvéért se fogja semmibe venni.
- Malik megvéd téged, ha akar. - mondja Lunának, miután egyszerűen otthagyja a rózsaszínt. A kis karmos "edzen" csak nyugodtan, Malik pedig a saját módján csinálja. A Sosemérző állítólag tud küzdeni, így Malik az egyetlen sebezhető falkatagot fogja védeni. Akár akarja, akár nem.


_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 96
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szer. 02 Aug. 2017, 00:32

Morgana, az Árny Szülöttje

Rá pillantok a röhögő melákra, majd atyánk engedélye után felé fordulok. Hát jó... legyen. Nem volt túl sok kedvem, de megindultam a többiek felé akik lassan elkezdtek szervezkedni, hogy ki kivel is akar együtt lenni, bár minden jel arra mutat, hogy Luna lassan vita témává válik, mert van rá több jelentkező is. Lassan veszek egy mély levegőt, majd a kulacsot ujjam közt mozgatva meglötyögtetem, majd meghúzom alaposan. Cassra pillantok.
-Mindenkinek meg vannak a saját okai – mondom csendesen, majd a kulacsot figyelem csak a kezemben, majd lassan rácsavarom a kupakját, és Cainre nézek.
-Ennél jobban? – lassan a zsebembe csúsztatom a kulacsot. Míg a többiek beszélgető estet tartanak végig nézek a többieken, majd Malik beszéde után Luna mögé sétálok hátulról magamhoz húzom.
-Persze Lillith nem bánja és örömmel csatlakozik hozzám párnak – nézek Lilithre, majd lágyan kicsit magam felé húzva, hátra lépek párat vele együtt, hogy messzebb kerüljön Maliktól, miközben Luna fülébe súgok.
-Hagyjuk a többieket neki menni Remusnak és lássuk mit tesz. – majd magam mögé tolom védőn.
-Ha mi jövünk csak akkor gyere, ha nem támad, vagy már rám figyel. – teszem hozzá még csendesen. Remélem, hogy nem ellenkezik nagyon. Ha igen, akkor probléma, mert Celest csak feltartanám a harcban, és neki jobban jönne tényleg Lillith. Malikkal vagy Damiennel meg jó eséllyel nem akarna lenni Luna, ahogy én se.
Ezek után várok és figyelek, hogy még ki is érkezik Remusnak segíteni, mielőtt megkezdődne eme edzés. Egyenlőre azon vagyok, hogy megfigyeljem, a többieket és ha a behemót nem támad vissza, akkor megyek neki majd én is, de ha kell akkor védem Lunat.
De ha lehetne, akkor akár csak Luna már én se lennék itt, mert ehhez nagyon nincs kedvem, de csak úgy szabadulhatunk, ha kicsit püföljük Remust. Remélhetően utána már nem lesz több ilyen óra.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 380
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 15 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.