Éden

14 / 21 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Hétf. 15 Jan. 2018, 17:42

Damien


Lehetetlen, lehetetlen! A Mester nem tűnhetett el csak úgy, az nem lehetséges. A halála pedig egyenesen ki van zárva, néhány bádogdoboznál több kell ahhoz, hogy elintézzék a Mestert. Hmm..talán pont ezért nincs vele kapcsolat, mert éppen velük harcol, ez pedig lefoglalja minden energiáját. Gondolom a többiek is ezért szívódhattak fel, engem itthagyva ezekkel a degeneráltakkal.
De meg fogom találni őket, meg fogom találni a Mestert, visszaverjük a támadókat, és...kinyírom Cassandrát, aki a jelenlegi helyzetről tehet. Büdös kis k*rva, visítani fog, ebben biztos vagyok.
Miközben keresem a Mestert, éles vámpírérzékeimet használva, valami zajt hallok, ami biztosan nem a Mester. Páncélos, zörgő léptek, talán egyenesen robotok, és felém tartanak. De engem nem kapnak el könnyen.
Mivel robotokkal, vagy páncélokkal állok szemben, az elrejtőzésnek nincs sok értelme. Elmenekülni pláne nem, nincs hova rejtőzzek, így csak egy megoldás maradt. Fel kell vennem velük a harcot.
A vérrel teli táskámat leveszem, majd a fal mellé teszem, hogy mozgékonyabb legyek. A kést a bal, a fémrudat pedig a jobb kezembe fogom, majd igyekszek hátrébb húzódni. Egy fordulóba, vagy egy ajtókeretbe, mindegy, a lényeg hogy egy pillanatig el tudjak rejtőzni, és meglepni a támadókat. Bár elsőnek jobb, ha csak kifigyelem őket, megsaccolom a számukat, meg az erejüket. Ki tudja, lehet mégis futnom kell majd.

_________________
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 398
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Hétf. 15 Jan. 2018, 17:44


Malik


Malik az ajtó előtt őrködik, a padlót vési, és folyamatosan figyel. Minden apró neszre, mozgásra, ismeretlen szagra odafigyel, semmi se kerülheti el a figyelmét. Bár szívesebben vadászna, a leggyengébb falkatag őrizete is kielégítő feladat, legalább is több értelme van. Malik ezen kívül még a korcs ölebét is kiszúrja, aki egyértelműen a gazdáját megy keresni, méghozzá egyedül. A bestia nem is bánja, csak hátráltatta a falkát a kis öleb.
Malik rövidesen zajra lesz figyelmes, majd lépteket hall. Lépteket, amiket bádogdobozok adnak ki, és amik egyenesen feléjük közelednek. Cain még figyelmezteti is Malikot, de most nem fog rá hallgatni. Az őrhelyet nem hagyja el, és felveszi a harcot.
A folyosó közepére megy, négy lábra ereszkedik, megdöngeti a mellkasát, majd egy hangosat üvölt egy medve, oroszlán, és gorilla kevert hangjával.
Ezután vár. Várja, hogy az ellenfelei felbukkanjanak, hogy véget vethessen a bádogdoboz életüknek.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 99
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 16 Jan. 2018, 09:08


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi

Egyedül maradtam a szobámba és az ajtó barikádozás és kiabálásom is úgy festett végre hatásos volt és most már békén hagyott mindegyik beszólások nélkül és tovább beszélés nélkül. Az ajtót is jól el tudtam torlaszolni ami csak plusz volt bár hosszú távra még nem tudtam, hogy mit fogok csinálni. Most az persze teljesen lényegtelen is volt mert a támadók úgy is mindjárt végeznek velünk. Úgy is...
A nyíl ami még az előbb láttam pedig el is tűnt hirtelen, nem tudom mi történhetett de biztos semmi jó, pont mint eddig ami történt. Igazán nincs mit csinálnom, kimenni értelmetlen mert nem akarok a többi után vagy csak a többivel menni és belefutni sem egyikbe vagy az ellenségbe. Szóval inkább csak beülök a konyhába és malmozok, várok, hogy mi lesz most. Magamhoz vehetnék bármit, van még kés a konyhában és még a széttört bútornak is van biztos darabja de minek? Úgy se tudom használni őket először is, másodszor ahhoz még fejbe is kéne valaminek vágnia erősen, hogy valakit megakarjak támadni.  Az, hogy odakint mi történhet éppen, jó kérdés. Ha számítani fog, hogy mi van úgy is be fog jönni az ajtón. Addig meg tökmindegy.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Csüt. 18 Jan. 2018, 14:45

Morgana, az Árny Szülöttje

Csendesen lopakodunk előre amennyire ez lehetséges a felszereléssel, majd ahogy Cass összeesik felé nézek és hallgatózok. Ezután pillantok Cainre, ahogy az illúzió eltűnik, és meghallom a hangokat, amik jelentenek túl sok jót így első hallásra se.
-Nem látom miért lenne nyerő ötlet itt rejtőzködnöm, mikor jönnek a másik irányból is, de legyen, nem vitatkozok, azonban ha úgy látom, hogy itt se vagyok nagyobb biztonságban, akkor megyek utánatok… – súgom oda Cainnek csendesen, majd megindulok előre be az egyik közeli ajtón, ha találok és onnét kilesve lapulok egyenlőre bár nem szívesen, mert mennék inkább velük. Akkor legalább annyira szem előtt vagyok, hogy ha bajba keveredek, akkor tudnak cselekedni, de valahogy azaz érzésem, hogy inkább csak fenntartanám őket, így csak figyelek arra amerre a nyíl mutatott korábban, majd arra amerről jöttünk, aztán úgy próbálkozásnak megpróbálok felmászni a falra, ha sikerül akkor a plafont próbálom, hogy hátha, mert akkor legalább lenne valami előnyöm abban, hogy talán úgy könnyebben kitudok majd sunnyogni a folyosóról, meg talán az előre haladásban is segít. Ha nem megy, akkor a seggemen maradok addig míg ott biztonságos, vagy nem látom azt, hogy könnyen a többiek után tudok esetlegesen menni, hiszen nem akarok lemaradni se nagyon, de hátráltatni se őket.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 653
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 19 Jan. 2018, 15:02

14:10.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Cassandra szerencsére gyorsan reagál, és megszakít mindenféle telepatikus kapcsolatot mindenkivel, így a borzalmas fájdalom is gyorsan alábbhagy az elméjében, a többieknek pedig el tudja mondani, amit szeretne. Felpillantva valóban észrevehet egy afféle szűkös szervizjáratot, amelyben elsősorban a szobákban található elektronikai készülékek kábelei futnak.

Cain felkészül a közeledő ellenségre, de mivel Cassandra talált megfelelő járatot a fejük felett, egyelőre őt követi (remélem, jól értettem!).

Lillith is gyorsan felméri a helyzetet, de a folyosóról nyíló szobákon és a fejük fölött futó járaton kívül ő sem láthat más fedezéket jelen pillanatban. A folyosó két végén található liftekig eljutni már nem lehet anélkül, hogy ne fussanak az ellenségbe. Elbarikádozni persze el tudják magukat, például a szobákban található bútorokkal, de az kérdéses, hogy ez meddig tartaná vissza az idegeneket.

Celeste szintén ugyanarra juthat, mint a többiek: a szervizjárat, a szobák, a barikád vagy egyenesen neki az ellenségnek. Jelen helyzetben nem tudnak kitörni a folyosóról lefelé vagy felfelé, legalábbis biztosan nem olyan gyorsan, hogy elkerüljék az idegeneket, akik ráadásul a zajra még inkább igyekeznének feléjük. A léptek alapján egyértelmű lehet, hogy nincs már öt percnél több idejük sem. Semmiképp sem lehetnek ismerősek a közeledő alakok a hangjukat tanulmányozva – illetve valamennyire mégis: amennyiben Celeste alaposan felmérte még a felszínen a jókora humanoid robotokat, amelyek kis híján rájuk támadtak, memorizálva velük kapcsolatban mindent, leszűrheti, hogy mindkét irányból közeledik legalább két-két ilyen robot is körülvéve tucatnyi kisebb, páncélos idegennel. Bizonyos, hogy se vámpír, se ember nincs a közeledők között.

Damien közben felkészül a harcra, egyelőre félretéve a vértasakokat, és egy késsel és fémruddal várja az ellenséget. Behúzódik az egyik közeli szoba bejáratához, ahol persze sokáig nem lesz észrevétlen az idegenek előtt, ez nyilvánvaló, maximum pár pillanatnyi előnyt nyerhet. Továbbra is látótávolságon belül van a többiekhez képest.

Malik szintén harcállásba helyezkedik, maradva ott, ahol eddig, majd egy hatalmasat üvöltve a közeledő idegenek irányába. Ezt követően az ellenség meggyorsítja lépteit.

Luna továbbra sem hagyja el a szobáját, egyelőre a konyhában vár.

Morgana Malikhoz hasonlóan az egyik közeli szoba bejáratához húzódik vissza, és onnan leselkedik a folyosóra. Ahogy Malik esetében, nyilván őt is hamar meg fogják itt találni, legfeljebb néhány másodpercre bújhat el. Ha úgy kívánja, a falra és a plafonra is felmászhat, de ettől még nem lesz kevésbé észrevehető.

A rendkívül kifinomult vámpírhallásnak köszönhetően mindenki hallhatja (legyenek a folyosón vagy valamelyik szobában), ahogy a közeledők nemcsak a folyosót vizsgálják át, hanem sorban átnézik a szobákat is, és egyikből-másikból olykor-olykor sikolyokat vagy vad üvöltéseket is hallhatnak, amint az idegenek itt-ott rálelnek még rejtőzködő vámpírokra. Amikor ez történik, több erős villanás is látható a távolban, majd a vámpírok hangjai elhalnak… Teljesen világos, micsoda túlerőben vannak az idegenek, és hogy esélyt sem hagynak a bujkálóknak, azt pedig egyelőre elképzelni sem tudják a Gyermekek, milyen fegyvereik lehetnek.

Azonban az, ahogy az idegenek szobáról szobára járnak, arra engedhet következtetni mindenkit, hogy bár bemérték Cassandra telepatikus jeleit innen, a lakókörletek szintjéről, azt pontosan egyelőre nem tudják, hol vannak, akiket keresnek, így akár időt is nyerhetnének… illetve nyerhettek volna, ha Malik nem üvölti el magát, egyértelműen felhívva magukra az ellenségeik figyelmét. Az üvöltést követően azonnal sietősebbre veszik a lépteiket a robotok és a páncélosok, így a Gyermekeknek már annyi idejük sincs, mint eddig, és azonnal meg kell hozniuk a megfelelő döntést, ha életben akarnak maradni.

A lehetőségeik:

1) Épp van annyi idejük, hogy mind elrejtőzzenek a plafonban futó járatban, ám ehhez minden fürgeségükre szükség van, tehát le kell dobniuk magukról minden felesleges súlyt. Ez esetben nem maradhat náluk más, mint fejenként maximum 5 vértasak a ruházatuk zsebeibe rejtve, illetve maximum kettő kisebb, késnél nem nagyobb fegyver.
Túlélési esély: mindenki számára 100%

2) Amennyiben nem mindenki rejtőzik a szervizjáratba, és akár csak egy Gyermek a folyosón vagy valamelyik szobában marad, az ellenség rá fog találni arra az egy vagy több illetőre, aki hátramarad vagy akik hátramaradnak. Ez esetben borítékolható az összecsapás, amely kárt tehet a folyosóban, a szobákban és a szervizjáratban is.
Túlélési esély: a szervizjáratban tartózkodók számára 80%, a hátramaradtak számára 20-30% attól függően, rejtekhelyről támadnak-e vagy sem

3) A Gyermekek akár el is barikádozhatják magukat, így időt nyerhetnek. Minél többen segítenek a barikád építésében, az annál masszívabb lesz, de túl sokáig semmiképp sem tudja majd visszatartani az idegeneket, akik ráadásul így már teljesen biztosak lesznek benne, hol húzódtak meg, és nem fognak tudni feltűnés nélkül eltűnni a szemük elől.
Túlélési esély: amíg a barikád áll, 100%, utána 20%, menekülésre nincs esély

4) Ha a Gyermekek inkább elrejtőznének a szobákban és/vagy a folyosón, akkor mindössze pár pillanatot nyernek majd. A szervizjáraton kívül az idegenek mindent átvizsgálnak, ennek fültanúi lehettek az imént, így a harc ez esetben is elkerülhetetlen lenne, és talán csak a meglepetés ereje adhat némi előnyt.
Túlélési esély: 30%

Illetve kitalálhatnak persze még valami mást is, gyorsan mérlegelheti az esélyeit mindenki a fentiek alapján.
Cassandra (+10 vértasak)


Cain (+10 vértasak)


Damien


Malik (+5 vértasak)


Lillith (+10 vértasak)


Luna


Celeste (+10 vértasak)


Morgana (+10 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 20 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste odafent még, mikor menekültek a robotok elől, akkor igyekezett azokat felmérni, így most megismerte a hangjukat. Látta maga előtt a menekülés közben, ahogyan odafent mozogtak a robotok és milyen hangot adtak ki magukból ez pontosan ilyen volt. Ezenfelül a lépések zaja volt a másik még, amit hallani lehetett. Ezt is nagyon gyorsan próbálta leszámolni a hangok alapján, ami sikerült is. A helyzet pedig igencsak rossznak volt mondható, tekinthető.
- Mindkét oldalról két-két olyan robot jön, ami fentről látható volt és mindegyiket közel egy tucat kisebb, de úgyszintén páncélos kíséri. Gyors számításaim szerint a velük való harc a halálunkat okozza, így a menekülés az egyetlen opció.
Mondta gyorsan, de gépiesen végig az egészet. Közben számításokat is végzett, hogy miként maradhatnak a legjobban életben, amiben a sikolyok és egyéb zajok is nagy segítséget jelentettek.
- A legnagyobb esély a túlélésre a Cassandra által mutatott és megtalált „szerviz alagút”
Mivel bízott a saját számításaiban, így ő maga is igyekszik a lehető leggyorsabban felmászni ezek után az alagútba úgy, hogy minden mást lent hagy az öt darab vércsomagon kívül.

//Bocsánat a sorrendbontásért, csak az infók elmondása úgy véltem előrébb való, így ezért kezdtem Tyra-val a sort.//

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste odafent még, mikor menekültek a robotok elől, akkor igyekezett azokat felmérni, így most megismerte a hangjukat. Látta maga előtt a menekülés közben, ahogyan odafent mozogtak a robotok és milyen hangot adtak ki magukból ez pontosan ilyen volt. Ezenfelül a lépések zaja volt a másik még, amit hallani lehetett. Ezt is nagyon gyorsan próbálta leszámolni a hangok alapján, ami sikerült is. A helyzet pedig igencsak rossznak volt mondható, tekinthető.
- Mindkét oldalról két-két olyan robot jön, ami fentről látható volt és mindegyiket közel egy tucat kisebb, de úgyszintén páncélos kíséri. Gyors számításaim szerint a velük való harc a halálunkat okozza, így a menekülés az egyetlen opció.
Mondta gyorsan, de gépiesen végig az egészet. Közben számításokat is végzett, hogy miként maradhatnak a legjobban életben, amiben a sikolyok és egyéb zajok is nagy segítséget jelentettek.
- A legnagyobb esély a túlélésre a Cassandra által mutatott és megtalált „szerviz alagút”
Mivel bízott a saját számításaiban, így ő maga is igyekszik a lehető leggyorsabban felmászni ezek után az alagútba úgy, hogy minden mást lent hagy az öt darab vércsomagon kívül.

//Bocsánat a sorrendbontásért, csak az infók elmondása úgy véltem előrébb való, így ezért kezdtem Tyra-val a sort.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 20 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Korábban még úgy tűnt, hogy lett volna idejük, de Malik üvöltése még inkább idevonzotta az ellenséget. Sajnos ő maga sem látott más menekülési útvonalat, mint amit Cassandra talált, hogy a vezetékek alagútján át menjenek tovább. Abban biztos volt, hogy a kitörés már túlságosan is késő lett volna és nem érték volna el a lifteket. Ironikus módon pont az volt a segítségükre, hogy más vámpírokba belebotlottak az idegenek és odébb a szinten harc alakult ki. Az ő haláluk pontosan kapóra jött a társaságnak.
Mivel saját maga is teljesen biztosnak csak a fejük feletti alagút, így majd ő maga is oda próbál felmászni a későbbiekben. Előtte azonban ő igyekszik taktikázni is, hogy az ellenség bizonyosan ne akadhasson a nyomukra. Így a saját maga és a többiek által elhagyott – nem magukkal vitt – holmit igyekszik a legközelebbi szobába igyekszik bedobni, becsúsztatni, vagy éppen berúgni őket. lehetőség szerint nem az elbarikádozott sajátjába, sem pedig oda, ahol ekkor valószínűleg Morgana és Malik húzta mg magát, így ezeken kívül próbál egyet választani. Ha ez megvolt, akkor már remélhetőleg nem fogják felfedni magukat azzal, hogy az eldobált holmik ott vannak a folyosó közepén.
Ha ezt megtudta tenni és még magához venni a ruhába az öt tasak vért, akkor ezek után igyekszik felmenni az alagútba és onnan elindulni, követni a többieket remélhetőleg a liftakna irányába.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Korábban még úgy tűnt, hogy lett volna idejük, de Malik üvöltése még inkább idevonzotta az ellenséget. Sajnos ő maga sem látott más menekülési útvonalat, mint amit Cassandra talált, hogy a vezetékek alagútján át menjenek tovább. Abban biztos volt, hogy a kitörés már túlságosan is késő lett volna és nem érték volna el a lifteket. Ironikus módon pont az volt a segítségükre, hogy más vámpírokba belebotlottak az idegenek és odébb a szinten harc alakult ki. Az ő haláluk pontosan kapóra jött a társaságnak.
Mivel saját maga is teljesen biztosnak csak a fejük feletti alagút, így majd ő maga is oda próbál felmászni a későbbiekben. Előtte azonban ő igyekszik taktikázni is, hogy az ellenség bizonyosan ne akadhasson a nyomukra. Így a saját maga és a többiek által elhagyott – nem magukkal vitt – holmit igyekszik a legközelebbi szobába igyekszik bedobni, becsúsztatni, vagy éppen berúgni őket. lehetőség szerint nem az elbarikádozott sajátjába, sem pedig oda, ahol ekkor valószínűleg Morgana és Malik húzta mg magát, így ezeken kívül próbál egyet választani. Ha ez megvolt, akkor már remélhetőleg nem fogják felfedni magukat azzal, hogy az eldobált holmik ott vannak a folyosó közepén.
Ha ezt megtudta tenni és még magához venni a ruhába az öt tasak vért, akkor ezek után igyekszik felmenni az alagútba és onnan elindulni, követni a többieket remélhetőleg a liftakna irányába.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 20 Jan. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Legalább a fájdalom abbamaradt nagyon hamar, mikor megszakítottam minden telepatikus kapcsolatot a többiekkel. Azonban most már átkozottul kellett volna sietnünk, mert az előbbinek hála pontosan tudták, hogy hol van Clint és nekem kellett előbb odaérnem, mint nekik. De legalább az ötletem bevált, a kékség pedig mondta is, hogy mi jön, nem akartam bevárni őket itt az tuti. Mivel nem igen ment az, hogy csöndben haladjunk a felszereléssel, így a ruhámba gyömöszöltem öt csomag vért, egy hatodikat még a felugrás előtt igyekeztem kinyitni és nagy kortyokkal lehúzni, hogy az előbbi sérülésem rendbe jöjjön. Reméltem, hogy gyorsan megtudok elég sokat inni, a többi felszerelést és a félig, vagy ki tudja meddig megivott tasakot lent hagyom és csak a másik ötöt viszem fel. Így hát fel is ugrottam az alagútba és némileg beljebb mászni benne, hogy a többiek is feltudjanak jönni.
- Ha Damien is itt próbál feljönni, az utolsó nemes egyszerűséggel rúgja le valahogy – javasoltam.
Közben hallatszott az, hogy máshol ezek a közeledők megtalálták a szobákba húzódott vámpírokat és éppen mészárlást csapnak. Elégedetten és gúnyosan mosolyodtam el, zene füleimnek. Már csak azt az egyet reméltem, hogy az a féreg még képes felfogni a dolgokat és nem halt meg egyelőre, hogy lássa, hogy miként omlik össze minden, amit felépített nekem hála, mert ha én nem kiabálok odakint, akkor nem is biztos, hogy megtalálták volna az idegenek ezt a helyet. De majd örülök ennek, most Clint. Így igyekeztem a lehető leghangtalanabbul haladni előre az alagútban és igyekeztem megtalálni azt, hogy a liftaknához lyukadjunk ki.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Legalább a fájdalom abbamaradt nagyon hamar, mikor megszakítottam minden telepatikus kapcsolatot a többiekkel. Azonban most már átkozottul kellett volna sietnünk, mert az előbbinek hála pontosan tudták, hogy hol van Clint és nekem kellett előbb odaérnem, mint nekik. De legalább az ötletem bevált, a kékség pedig mondta is, hogy mi jön, nem akartam bevárni őket itt az tuti. Mivel nem igen ment az, hogy csöndben haladjunk a felszereléssel, így a ruhámba gyömöszöltem öt csomag vért, egy hatodikat még a felugrás előtt igyekeztem kinyitni és nagy kortyokkal lehúzni, hogy az előbbi sérülésem rendbe jöjjön. Reméltem, hogy gyorsan megtudok elég sokat inni, a többi felszerelést és a félig, vagy ki tudja meddig megivott tasakot lent hagyom és csak a másik ötöt viszem fel. Így hát fel is ugrottam az alagútba és némileg beljebb mászni benne, hogy a többiek is feltudjanak jönni.
- Ha Damien is itt próbál feljönni, az utolsó nemes egyszerűséggel rúgja le valahogy – javasoltam.
Közben hallatszott az, hogy máshol ezek a közeledők megtalálták a szobákba húzódott vámpírokat és éppen mészárlást csapnak. Elégedetten és gúnyosan mosolyodtam el, zene füleimnek. Már csak azt az egyet reméltem, hogy az a féreg még képes felfogni a dolgokat és nem halt meg egyelőre, hogy lássa, hogy miként omlik össze minden, amit felépített nekem hála, mert ha én nem kiabálok odakint, akkor nem is biztos, hogy megtalálták volna az idegenek ezt a helyet. De majd örülök ennek, most Clint. Így igyekeztem a lehető leghangtalanabbul haladni előre az alagútban és igyekeztem megtalálni azt, hogy a liftaknához lyukadjunk ki.


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Cain alapból már készült mondani valamit Morgana-nak a szavaira, de amit Celeste mondott az igencsak megváltoztatta az alapvető tervet. Egyrészt nem volt idő a kitörésre, az ellenség már itt volt és a távolból hallatszott az is, hogy minden szobát átkutatnak, így csak percek kérdése volt, hogy ide is elérjenek, vagy annyi sem, ráadásul annyian voltak, hogy esélyük sem lett volna ellenük.
- Terv változott – mondta. – Morgana, irány felfelé. Malik mivel maga az egyik legerősebb közöttünk törje be Luna szobájának barikádját, ha tiltakozik a lány fogja le és cibálja fel a szoba feletti járatba, ha kell még a száját is fogja be. A korábbiakból ítélve tiltakozni fog, tegyen meg mindent, hogy ne buktassa le magát. Ha lefogja az nem ártás, de ha ki akarna szabadulni az már az lenne, így nem fog tudni. Ha nincs ott járat akkor hozza ki, remélhetőleg lesz elég időnk.
Saját maga is kénytelen volt letenni minden holmit, csak a véreket rejtette el a ruhájában, bármennyire is undorodott az egésztől, és attól is felfordul a gyomra, ha Cass tudott előtte inni saját egyik tasakjából.
- Amint mindenki fent van teljes csöndet kérek, a legkisebb zaj mindenki életébe kerülhet!
Amint fent volt, akkor ő maga is elindul Cass után, igyekszik a lehető leghangtalanabbul és remélte, hogy Morgana, Lilith és Celeste is követik őket, ahogyan azt is, hogy Malik majd sikerrel jár és lesz ideje, lehetősége megmenteni Luna-t.

//Igen jól értetted, ő is felmászott ^.^ //

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Cain alapból már készült mondani valamit Morgana-nak a szavaira, de amit Celeste mondott az igencsak megváltoztatta az alapvető tervet. Egyrészt nem volt idő a kitörésre, az ellenség már itt volt és a távolból hallatszott az is, hogy minden szobát átkutatnak, így csak percek kérdése volt, hogy ide is elérjenek, vagy annyi sem, ráadásul annyian voltak, hogy esélyük sem lett volna ellenük.
- Terv változott – mondta. – Morgana, irány felfelé. Malik mivel maga az egyik legerősebb közöttünk törje be Luna szobájának barikádját, ha tiltakozik a lány fogja le és cibálja fel a szoba feletti járatba, ha kell még a száját is fogja be. A korábbiakból ítélve tiltakozni fog, tegyen meg mindent, hogy ne buktassa le magát. Ha lefogja az nem ártás, de ha ki akarna szabadulni az már az lenne, így nem fog tudni. Ha nincs ott járat akkor hozza ki, remélhetőleg lesz elég időnk.
Saját maga is kénytelen volt letenni minden holmit, csak a véreket rejtette el a ruhájában, bármennyire is undorodott az egésztől, és attól is felfordul a gyomra, ha Cass tudott előtte inni saját egyik tasakjából.
- Amint mindenki fent van teljes csöndet kérek, a legkisebb zaj mindenki életébe kerülhet!
Amint fent volt, akkor ő maga is elindul Cass után, igyekszik a lehető leghangtalanabbul és remélte, hogy Morgana, Lilith és Celeste is követik őket, ahogyan azt is, hogy Malik majd sikerrel jár és lesz ideje, lehetősége megmenteni Luna-t.

//Igen jól értetted, ő is felmászott ^.^ //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Hétf. 22 Jan. 2018, 13:47


Damien


Az egyik szoba bejáratához be tudok húzódni, így a meglepetés ereje az enyém. Sőt, ha kicsit jobban vissza tudnák húzódni, esetleg egy rejtekhelyet taláni, akkor talán még hátba is tudnám őket támadni, vagy csak simán meglapulni. Láttam kint azokat a fémszörnyetegeket, és mivel nem vagyok Remus, így durva hátrányom van ellenük. Talán valóban az lenne a legjobb, ha meghúznám magam valahol. Elvégre nem tudják, hogy hol vagyok.
Tévedtem. Amint az a kretén korcs felüvölt, az ellenség felgyorsítja a lépteit, valamint...a hangok, a villanások, és a rokonaim halálüvöltései erős félelmet keltenek bennem. Ezek ellen semmi esélyem sincs, a dög miatt pedig pontosan tudják, hogy itt vagyunk.
Villámgyorsan körbenézek a plafonon, hátha van valahol egy szellőzőnyílás a közelben, ahová be tudok bújni. Ha van, akkor a fegyverektől megszabadulva, és a vérestáskát is hátrahagyva azonnal bemásznék, elfedném a nyomaimat(szellőzőrácsot/panelt visszarakni a helyére), majd egy kicsit hátrahúzódva megdermednék. Nem kell lélegezzek, nincs szívverésem se, szóval csak mozdulatlannak kell legyek.
Ha nincs kézközelben ilyen nyílás, akkor behúzódnák a szobába, aminek az ajtajában álltam, és ott is gyorsan körbenéznék; ugyanúgy szellőzőnyílások, vagy hasonlók után kutatva. Ha az nincs...akkor marad a hűtő, amiből gyorsan kipakolnák, és aztán befelé. A fegyvereket és a vért ugyanúgy hátrahagynám, csak akadályoznának.
Ha viszont nincs búvóhely...végem.

_________________
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 398
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Hétf. 22 Jan. 2018, 13:54


Malik


A bestia egy kicsit elhamarkodottan cselekedett, meg kellett volna várnia amíg a falka elrejtőzik, és csak utánna üvölteni. Persze ez már késő bánat, a bádogemberek Malik, és a falka felé tartanak, sok idő nincs. Támadni kell.
Malik azonban mégse támad, mert az Alfa gyors parancsot ad neki, miszerint mentse meg Lunát. A bestia erre csak bólint, majd az ajtó felé fordul. Az ellenfelek ellen úgyse tudta volna huzamosabb ideig megvédeni a kölyköt, maximum csak feltartani őket.
Malik minden erejét beleadja, és megpróbálja minél gyorsabban betörni a barikádot, hogy bejusson Luna szobájába. Ha ez sikerül, azonnal bemegy, megkeresi a kölyköt, majd megszólítja.
- Te követ Malik! Most!! - utasítja, viszont ha a kölyök ellenáll, egyszerűen lefogja, és cipelni fogja.
Ha Malik talál a szobában a kintihez hasonló aknát, akkor azon át rejtőzne el Lunával. Ha nem, akkor azonnal a többiekhez viszi őt, ott azonban Lunát rájuk bízná, ő pedig addig őrt áll, míg mindenki eltűnik. Ha pedig ezidő alatt az ellen túl közel kerülne, Maliknak nincs más esélye, mint harcolni. De talán erre nem kerül sor, és ő is el tud rejtőzni a többiekkel.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 99
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Csüt. 25 Jan. 2018, 01:15

Morgana, az Árny Szülöttje

A helyzet igen csak megváltozik, mikor Malik bizonyítja mennyire képtelen gondolkozni, újfent. Ennek köszönhetően Cain véleménye is megváltozik, amit kb mondania se kellene. Gyorsan leszortam a cuccokat és csak öt vértasakot pakoltam a ruhámba, egy késsel együtt, amit a számba véve tartottam a pengénél, a tompa oldalával a szám felé. Ezután igen hamar szökkentem és másztam a szellőzőbe, mint egy engedelmes kis katona, pedig csak jobban motivált az, hogy „túléljem” ezt. Bár nem mintha éltben lettem volna most is. Ahogy elhelyezkedtem, úgy próbáltam csendben maradni amennyire ez csak lehetett, és nesztelenül haladni. Most de jól jött, hogy nem kell levegőt se venni, mert az tuti visszhangozna teljes mértékig most, de így láttam némi esélyt arra, hogy nesztelenül is menni fog. Főleg annak fényében, hogy a sebesség helyett inkább arra fektettem a szellőzőben a hangsúlyt, hogy minél kevesebb zajt csapjak, azaz lényegében, inkább semmit se.
Nem volt nagyon sok időm gondolkozni azon, hogy mi lesz most a többiekkel, mármint Lunával és a maradékkal. Nem nagyon volt mit tenni, így a csapat harcosabbik fele után osontam csendesen, remélve, hogy nem fogom őket majd nagyon hátráltatni se. Igaz, most csak mászni kellett, az meg megy rendesen még nekem is.
Közben azért eljutott a tudatomig a csata, vagy inkább a kivégzések zaja, ami nem töltött el örömmel. Ki tudja, hogy mindenki más az akart lenni, amik lettünk, vagy volt e köztük olyan, aki esetleg nem erre vágyott, csak olyan lett, azaz ilyen, vámpír, kitudja mennyi agymosás után. De talán így a béklyók nélkül teljesen más lesz ez a fajta létezés, és a tudat, hogy akármeddig is elélhetünk, ha nem történik semmi ami ennek véget vetne, hiszen látható, hogy a mesterséges vér is jó, azaz nem kell semmi mást tenni, mint abból eleget beszerezni, aztán… mindegy… egyenlőre csak innen jussunk ki valahogyan, hogy akit csak tudunk kiviszünk..

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 653
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Csüt. 25 Jan. 2018, 17:42


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi

El lettem volna a szobában nyugodtan a kis barikádom mögött ha az a bolhás korcs nem üvölti el magát mint egy nyomorult és hívja fel ránk a figyelmet és mivel úgy fest, hogy nagyon meg akar öletni mert mindezt a szoba előtt tette ahol én is vagyok így már maradni se maradhatok itt.
Rögtön, hogy az a dög üvöltött néztem más kiutat a szobából mint felé menni a barikádon át szóval plafon és falon a szellőző nyílást kerestem meg és amint megvolt akkor gyorsan le is kapom a fedőlapot, hogy utána vissza is tudjam tenni és már bent is vagyok benne. A fedelet visszateszem és az a dög meg megfulladhat az ajtóban azt híve hogy idebent vagyok. Igazán leszakadhatna már ez is rólam, a többi is olyan jól végre békén hagy. De nem neki produkálnia kell magát és hangosnak lennie, hogy megölessen. Kösz nem kérek a segítségedből.
Ha már a szellőzőben vagyok akkor ha van még időm akkor elmászok a járatban messzebb a szobától amennyire tudok hangtalanul majd meglapulok mozdulatlanul, teljes csendben. Viszont ha már ennyire sincs idő akkor csak mozdulatlanul maradok és csendben, hogy ne vegyenek észre idebent. Ha meg nincsen járat a szobában akkor keresek bármi mást amiben elférek, elég kicsi vagyok szóval szekrény is működhet vagy a hűtő, nem hiszem, hogy ez olyan hely lenne ahova benéznének.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 27 Jan. 2018, 12:50

14:15.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Celeste hamar ki tudja következtetni, milyen ellenségekkel is állnak szemben, és gyorsan megoszthatja számításait a többiekkel. Nem is hezitál sokat: elsőként ő indul neki a felettük futó szűk, de a célnak tökéletesen megfelelő járatba. Mivel mindössze öt vértasakot visz magával, így gond nélkül fel tud jutni, a vámpírképességeinek hála egyetlen könnyed ugrással már fent is van, biztonságban.
(Az öt vértasakon kívül idefent még nála lehet
1) a tablet és egy kés,
2) vagy két kés a tablet nélkül,
3) vagy csak a tablet,
4) vagy csak egy kés,
5) vagy semmi a vértasakokon kívül,
majd írd meg, kérlek, melyik változat mellett döntöttél.)


Lillith követi őt, ám előtte taktikusan becsúsztatja egy teljesen másik szobába a holmit, melyeket hátra kell hagyniuk. Ahogy Celeste, ő sem visz magával mást, mindössze öt vértasakot, így pillanatok múlva már ő is odafent van a járatban, Celeste mellett.
(Az öt vértasakon kívül idefent még nála lehet
1) egy kés,
2) vagy két kés,
3) vagy semmi a vértasakokon kívül,
majd írd meg, kérlek, melyik változat mellett döntöttél.)


Cassandra gyorsan pótolja a vérveszteségét egy tasak vérrel, így újra ereje teljébe kerül, és a korábban érzett fájdalom teljesen megszűnik, már a nyoma sem marad benne, majd még öt tasakot elrak a ruhájába. Ezt követően ő is csatlakozik Celeste és Lillith mellé a járatban.
(Az öt vértasakon kívül idefent még nála lehet
1) egy kés,
2) vagy két kés,
3) vagy semmi a vértasakokon kívül,
majd írd meg, kérlek, melyik változat mellett döntöttél.)


Cain az újabb utasítások kiadása után szintén megszabadul néhány holmijától, és csupán öt vértasakot tart magánál. Ezután ő is pillanatok alatt a járatba ugrik, követve három testvérét.
(Az öt vértasakon kívül idefent még nála lehet
1) egy kés,
2) vagy két kés,
3) vagy semmi a vértasakokon kívül,
majd írd meg, kérlek, melyik változat mellett döntöttél.)


Damien szintén nem sokat habozik, miután ráeszmél, hogy az ellenség már ismeri a helyzetüket, és mindent hátrahagyva keres menedéket. Szerencséjére a Cassandra által felfedezett szervizjárat végighúzódik minden szoba plafonjában is, hiszen ezeken keresztül haladnak a vezetékek az egyes helyiségek elektronikai berendezéseibe, így ő is megpillanthat egy szűk, felfelé vezető nyílást. Eltávolítva a nyílást fedő plafonlemezt máris fent lehet ő is a kábelrengetegben, mindössze néhány méterre attól a ponttól, ahol Celeste, Lillith, Cassandra és Cain húzták meg magukat, ám nem látótávolságban, ugyanis ők négyen a folyosó feletti járatban vannak, ahová az út elkanyarodik, miután kiér a szoba fölül.
(Idefent még nála lehet
1) egy kés,
2) vagy semmi,
majd írd meg, kérlek, melyik változat mellett döntöttél.)


Malik az erejével könnyedén át tudja törni a barikádot, melyet Luna felállított, és másodpercekkel később már odabent van, ám Luna sehol – még épp láthatja, ahogy Luna felfelé távozik, majd visszahelyezi a plafonlemezt, mely a szervizjáratba vezet. Persze Malik követheti őt: újból levéve a plafonlemezt ő is biztonságba ugorhat, Luna mellé.
(Úgy véltem, Malik a lehető legrövidebb utat választaná felfelé, még akkor is, ha Luna már felment előtte, az pedig ezen a szobán keresztül vezet a járatba, de javíts ki, ha tévedtem.)

Morgana szintén nem hagy magánál mást, mindössze öt vértasakot (ebbe a mennyiségbe beletartozik a kulacs is, tehát az nem számít külön vértasaknak) és egy kést, majd fürgén fel is ugrik Celeste, Lillith, Cassandra és Cain mellé.

Luna meg sem várja Malikot, az üvöltése után azonnal kiutat kezd keresni, és talál is: ahogy Damien, úgy ő is észrevehet egy szűk, felfelé vezető nyílást, amely ehhez a szobához tartozik, és eltávolítva a nyílást fedő plafonlemezt máris fent lehet ő is a szervizjáratban. Ekkor ér Malik a szobába az áttört barikádon át, és még épp láthatja, ahogy Luna felfelé távozik, majd visszahelyezi a plafonlemezt. Luna most nincs messze senkitől, ám innen nem láthatja sem a Celeste-Lillith-Cassandra-Cain-Morgana ötöst, sem Damient.

A Gyermekek tehát mind elrejtőznek a szervizjáratban, az alábbi felállásban:Épp amikor már az utolsó Gyermek is behúzódik a járatba, megérkeznek az idegenek.

A járatból szemmel alig látható, apró lyukakon és réseken keresztül épp ki tudnak látni a Gyermekek, így felmérhetik ellenségeiket. Elsőként mindenki felismerheti a jókora robotokat, melyeket már a felszínen is láthattak. A hatalmas termetű géplények akkorák, hogy a szemgolyókra emlékeztető fejük épp csak nem érinti a szervizjáratot. Ahogy Celeste mondta, két-két robot érkezik mindkét oldalról, azaz összesen négy.A robotok mellett érkezik még jó néhány páncélozott katona is ismeretlen fegyverzettel. Az ő pontos számukat már nehéz megállapítani a járatból, de legalább tucatnyian vannak, és a lehető legkülönfélébb kinézettel rendelkeznek. Van, aki egészen olyan, mint egy ember, van, aki teljesen más, van, aki nehézpáncélzatot visel, van, aki csupán könnyebbet, van, aki láthatóan lőfegyvert használ, van, aki közelharcit – és mind a Gyermekek számára értelmezhetetlen nyelven beszélnek egymással.A rejtőzködés viszont legalább egyelőre működik. Az idegenek nekilátnak átnézni a folyosó és a szobák minden zugát, ám a szervizjáratra még nem lelnek rá. A Gyermekek ezúttal éles helyzetben tapasztalhatják a vámpírlét egyik nagy előnyét: a teljes hangtalanságot. Nem lélegeznek, sőt még szívverésük sincs, és a nehezebb holmik nélkül a mozgásuk is tökéletesen hangtalan lett. Bár a járatban csak guggolva vagy négykézláb tudnak haladni, még így sem csapnak zajt, amíg nem veszik sietősebbre a lépteiket, ráadásul az áramtól sem kell tartaniuk a körülöttük futó kábelekben, hiszen teljes áramkimaradás van Édenben. Tehát amíg csendben maradnak, biztonságban vannak, ám félő, hogy bármily hirtelen mozdulat, vagy akár a gyorsabb léptek, beszéd, talán még a suttogás is felkelheti az ellenségeik figyelmét, sőt a telepátia használata is veszélyes lehet, mint pár perce kiderült.

Feltűnhet a Gyermekeknek, hogy az egyik idegen, aki páncélt nem, mindössze sisakot visel, azonkívül pedig különösebb védelmet nem nyújtó ruházatot, besétál abba a szobába, amely felett Malik és Luna húzták meg magukat, kezében egy furcsa, tabletre emlékeztető szerkezettel. Egyelőre más katona vagy robot nem követi őt ide, és kívül is esik a többi idegen látómezején. Ahogy a tabletszerű valamit állítgatja, Cassandra apró telepatikus „lökéshullámokat” érzékel az elméjében, és hamar nyilvánvalóvá válhat számára, hogy az a szerkezet okozta nemrég a borzalmas fájdalmat a fejében, így valószínűleg a kiiktatásával újra használhatna telepátiát.

Újabb lehetőségek állnak tehát a Gyermekek előtt:

1) Amennyiben kiiktatnák az idegent és a telepátiát gátló eszközt, arra csakis ez az egy kör áll a rendelkezésükre, utána semmi sem garantálja, hogy nem csatlakozik hozzá más is a szobában.

2) Amennyiben halkan távoznának, haladhatnak a központi társalgó, illetve a lakókörletek vége felé. Mindkét irányban található lift, és a hangok alapján egyik helyen sincs jelen pillanatban több ellenség.

Természetesen a szervizjárat szerteágazik a többi szoba fölé is, ám azokban senki és semmi használható nincs már. Lényeges, hogy a legkisebb zaj, legyen az beszéd, suttogás, a sietős léptek hangja, illetve bármi más, felkeltheti az idegenek figyelmét.
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+5 vértasak)


Damien


Malik (+5 vértasak)


Lillith (+5 vértasak)


Luna


Celeste (+5 vértasak)


Morgana (+5 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 28 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Most legalább már megtapasztaltam, hogy milyen az, hogyha vért iszok, a fájdalom és minden kellemetlenség azon nyomban megszűnt és végül még a véreken kívül sikerült a két késemet is úgy elhelyezni, hogy ne akadályozzanak. Mire mindenki felért meg is érkeztek azok, akik miatt most ilyen helyzetben voltunk, kár, hogy nem lehetett köszönetet mondani nekik, hogy kiiktatták Dracula-t. A számok stimmeltek, ahogyan az alapján, amit a kékség mondott. Amint mentünk tovább hamarosan egy magányos lényt láttunk, aminél egy szerkezet volt és aucs! A fejemhez kaptam, amint megéreztem a kisüléseket. Szóval ezzel blokkolták, vagy zavarták az én telepátiámat. Lehet, hogy ezen keresztül kommunikáltak ezek a micsodák is, így bármennyire is szerettem volna kisütni a gépet nem akartam kockáztatni. Akkor rögtön tudnák, hogy itt vagyunk és ha megöljük és megtalálják rájönnek arra is, hogy merre közlekedünk, mert az ajtón át nem mehettünk. Hátrafordultam, hogy Cain-nek katonai és egyéb jelekkel mutassam, hogy mit is okoz a gép, valószínűleg, mint egy idióta nézhettem ki, ahogyan a telepátiát mutattam az ujjaimmal és a fájdalmat, majd a gépre, hogy az okozza. Utána szótlanul igyekeztem tátogni, a fény hiánya úgysem volt zavaró.
- Ne álljunk le, szerintem csapda – tátogtam.
Szóval ajánlom és mertem remélni, hogy nem állunk le, hanem megyünk tovább, ha így van, akkor továbbra is teljesen hangtalanul igyekszem előrefelé haladni remélve, hogy hamar a liftaknához fogunk végre érkezni.

2-est választom, azaz a még 2 kést.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Most legalább már megtapasztaltam, hogy milyen az, hogyha vért iszok, a fájdalom és minden kellemetlenség azon nyomban megszűnt és végül még a véreken kívül sikerült a két késemet is úgy elhelyezni, hogy ne akadályozzanak. Mire mindenki felért meg is érkeztek azok, akik miatt most ilyen helyzetben voltunk, kár, hogy nem lehetett köszönetet mondani nekik, hogy kiiktatták Dracula-t. A számok stimmeltek, ahogyan az alapján, amit a kékség mondott. Amint mentünk tovább hamarosan egy magányos lényt láttunk, aminél egy szerkezet volt és aucs! A fejemhez kaptam, amint megéreztem a kisüléseket. Szóval ezzel blokkolták, vagy zavarták az én telepátiámat. Lehet, hogy ezen keresztül kommunikáltak ezek a micsodák is, így bármennyire is szerettem volna kisütni a gépet nem akartam kockáztatni. Akkor rögtön tudnák, hogy itt vagyunk és ha megöljük és megtalálják rájönnek arra is, hogy merre közlekedünk, mert az ajtón át nem mehettünk. Hátrafordultam, hogy Cain-nek katonai és egyéb jelekkel mutassam, hogy mit is okoz a gép, valószínűleg, mint egy idióta nézhettem ki, ahogyan a telepátiát mutattam az ujjaimmal és a fájdalmat, majd a gépre, hogy az okozza. Utána szótlanul igyekeztem tátogni, a fény hiánya úgysem volt zavaró.
- Ne álljunk le, szerintem csapda – tátogtam.
Szóval ajánlom és mertem remélni, hogy nem állunk le, hanem megyünk tovább, ha így van, akkor továbbra is teljesen hangtalanul igyekszem előrefelé haladni remélve, hogy hamar a liftaknához fogunk végre érkezni.

2-est választom, azaz a még 2 kést.


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Mivel úgy tűnt, hogy volt lehetőség arra végül mégis, hogy fegyvert is tegyen el, mert anélkül is tudott rendesen mozogni, így két kést tette még el az övébe úgy, hogy a felső kívülről takarja azokat, hogyha véletlen a falnak ütközik se adjon túl nagy zajt. Éppen időben értek be mindannyian, mert az ellenség megérkezett. Nehezen ugyan, de látta, hogy milyenek az ellenfelek, olyanok, amiket fent láttak – a robotok – de azon felül élőlények is. Ha az előtte levő lányok felé pillantottak és nem mentek maguktól, akkor intett, hogy tegyenek így. Igyekezett megnézni az ellenséget, hogy mit árul el a mozgásuk, mennyire összeszokottak, mennyire lehetnek katonailag képzettek, ki lehet a parancsnokuk idelent, már ha volt ilyen.
Ahogyan haladtak előre egy valószínűleg látta, hogy miket mutogat Cass, az elején nem volt teljesen biztos abban, hogy mit mutat, de valami köze lehetett a telepátiához és a fájdalomhoz. Ahogyan lenézett valószínűleg ő maga is meglátja a lényt és a gépet a kezében. Ha Cass-nek sikerült eltátognia a szavakat, akkor bólint neki, de ha nem, akkor egyébként ő maga is arra jut, hogy ez csapda lehet, így ha a lányok hátranéznek, hogy most mit tegyenek, akkor katonai jelzésekkel mutatja nekik, hogy menjenek tovább, majd próbál kissé és óvatosan hátrafordulni, hogy Morgana-nak is ezt mutassa, hogy menjenek tovább előre.
Így is ő maga is óvatosan és halkan igyekezett haladni tovább.

2-est választom, azaz a még 2 kést.
Az előre a képen felfele irányt jelenti a karijaim esetében, mert az van közelebb hozzájuk mintsem visszafelé menni Damien felé.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Mivel úgy tűnt, hogy volt lehetőség arra végül mégis, hogy fegyvert is tegyen el, mert anélkül is tudott rendesen mozogni, így két kést tette még el az övébe úgy, hogy a felső kívülről takarja azokat, hogyha véletlen a falnak ütközik se adjon túl nagy zajt. Éppen időben értek be mindannyian, mert az ellenség megérkezett. Nehezen ugyan, de látta, hogy milyenek az ellenfelek, olyanok, amiket fent láttak – a robotok – de azon felül élőlények is. Ha az előtte levő lányok felé pillantottak és nem mentek maguktól, akkor intett, hogy tegyenek így. Igyekezett megnézni az ellenséget, hogy mit árul el a mozgásuk, mennyire összeszokottak, mennyire lehetnek katonailag képzettek, ki lehet a parancsnokuk idelent, már ha volt ilyen.
Ahogyan haladtak előre egy valószínűleg látta, hogy miket mutogat Cass, az elején nem volt teljesen biztos abban, hogy mit mutat, de valami köze lehetett a telepátiához és a fájdalomhoz. Ahogyan lenézett valószínűleg ő maga is meglátja a lényt és a gépet a kezében. Ha Cass-nek sikerült eltátognia a szavakat, akkor bólint neki, de ha nem, akkor egyébként ő maga is arra jut, hogy ez csapda lehet, így ha a lányok hátranéznek, hogy most mit tegyenek, akkor katonai jelzésekkel mutatja nekik, hogy menjenek tovább, majd próbál kissé és óvatosan hátrafordulni, hogy Morgana-nak is ezt mutassa, hogy menjenek tovább előre.
Így is ő maga is óvatosan és halkan igyekezett haladni tovább.

2-est választom, azaz a még 2 kést.
Az előre a képen felfele irányt jelenti a karijaim esetében, mert az van közelebb hozzájuk mintsem visszafelé menni Damien felé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 28 Jan. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Még végül ő maga is magához vette a két kést mielőtt felment volna az alagútba. Ott nem is várakozott sokáig, hanem mászott beljebb, hogy a többiek is beférjenek. Lentről hallotta, hogyan Malik betörte az ajtót, de ezzel nem törődött. Amint Celeste elindul előtte ő maga is így tesz. Cain-hoz hasonlóan ő maga is igyekszik felmérni majd a megérkező idegeneket és robotokat, fent úgysem nagyon volt erre lehetőség, hiszen menekülniük kellett. Ha haladnak tovább, akkor később azt a nem páncélos idegent is megnézi. Itt hátrapillant, hogy Cain mit is javasol, hogy menjenek-e tovább, vagy támadjanak. Mivel Cass a háta mögött van, így valószínűleg ő a nem látja az rövid „aktiviti mutatványt”, így csak a továbbhaladás, és az esetelges támadás érdekli csak. Ha minden igaz, akkor látja a mozdulatot, hogy menjenek tovább, amire bólint, majd ha Celeste elindul előtte, akkor ő maga is továbbra is hangtalanul próbál haladni a liftek és a központi társalgó irányába.

2-est választom, azaz a még 2 kést.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Még végül ő maga is magához vette a két kést mielőtt felment volna az alagútba. Ott nem is várakozott sokáig, hanem mászott beljebb, hogy a többiek is beférjenek. Lentről hallotta, hogyan Malik betörte az ajtót, de ezzel nem törődött. Amint Celeste elindul előtte ő maga is így tesz. Cain-hoz hasonlóan ő maga is igyekszik felmérni majd a megérkező idegeneket és robotokat, fent úgysem nagyon volt erre lehetőség, hiszen menekülniük kellett. Ha haladnak tovább, akkor később azt a nem páncélos idegent is megnézi. Itt hátrapillant, hogy Cain mit is javasol, hogy menjenek-e tovább, vagy támadjanak. Mivel Cass a háta mögött van, így valószínűleg ő a nem látja az rövid „aktiviti mutatványt”, így csak a továbbhaladás, és az esetelges támadás érdekli csak. Ha minden igaz, akkor látja a mozdulatot, hogy menjenek tovább, amire bólint, majd ha Celeste elindul előtte, akkor ő maga is továbbra is hangtalanul próbál haladni a liftek és a központi társalgó irányába.

2-est választom, azaz a még 2 kést.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 28 Jan. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste végül még a véren kívül a kést és a tabletet vette magához és azokkal ment fel elsőként a járatba, amin azonnal beljebb is ment, hogy a többiek is beférjenek, majd elindult előre – lift és társalgó irányába. Nem sokkal később meg is érkeztek akiket hallottak, amennyire látta a zajok alapján jól következtetett. A robotokon felül az idegenek is itt voltak, a beszélt nyelv pedig ismerős volt a számára, még nem hallotta korábban – legalább is ebben az életben – de mégis annak tűnt, mintha már hallotta volna. Igyekezett a szavakat, hangokat, amiket a lenti lények beszéltek értelmezni, analitikus gondolkodással, mint egy számítógép megfejteni és átkonvertálni számára is érthető algoritmusokká, azt pedig ismert szavakra, nyelvre átformázni. Azt tudta, hogy az angol nyelvet is így ismerte és értette meg a semmiből pár perc alatt tanulta meg, amikor megtanulta. Így logikus volt, hogy ezzel a nyelvvel is hasonlóképpen fog boldogulni, ha nehezebb a nyelv, akkor kicsit több idő kell. Közben pedig mászott és haladt előre igyekezve hangtalanul. Akkor állt meg csak, amikor meglátta odalent ő maga is azt a furcsa géppel levő nem páncélos, csak sisakos alakot. Itt hátrafordult, hogy a többiek mit is mondanak, de amikor meglátja azt, hogy menjen tovább, akkor csak bólint és továbbra is hangtalanul próbál így tenni.
Ha sikerül a liftaknáig eljutni most és ha ott van valamiért panel, amit le kell venni, hogy a liftaknába jussanak, akkor nagyon óvatosan és mérhetetlen precizitással igyekszik mindezt megtenni.

1-es verzió, kés és tablet.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste végül még a véren kívül a kést és a tabletet vette magához és azokkal ment fel elsőként a járatba, amin azonnal beljebb is ment, hogy a többiek is beférjenek, majd elindult előre – lift és társalgó irányába. Nem sokkal később meg is érkeztek akiket hallottak, amennyire látta a zajok alapján jól következtetett. A robotokon felül az idegenek is itt voltak, a beszélt nyelv pedig ismerős volt a számára, még nem hallotta korábban – legalább is ebben az életben – de mégis annak tűnt, mintha már hallotta volna. Igyekezett a szavakat, hangokat, amiket a lenti lények beszéltek értelmezni, analitikus gondolkodással, mint egy számítógép megfejteni és átkonvertálni számára is érthető algoritmusokká, azt pedig ismert szavakra, nyelvre átformázni. Azt tudta, hogy az angol nyelvet is így ismerte és értette meg a semmiből pár perc alatt tanulta meg, amikor megtanulta. Így logikus volt, hogy ezzel a nyelvvel is hasonlóképpen fog boldogulni, ha nehezebb a nyelv, akkor kicsit több idő kell. Közben pedig mászott és haladt előre igyekezve hangtalanul. Akkor állt meg csak, amikor meglátta odalent ő maga is azt a furcsa géppel levő nem páncélos, csak sisakos alakot. Itt hátrafordult, hogy a többiek mit is mondanak, de amikor meglátja azt, hogy menjen tovább, akkor csak bólint és továbbra is hangtalanul próbál így tenni.
Ha sikerül a liftaknáig eljutni most és ha ott van valamiért panel, amit le kell venni, hogy a liftaknába jussanak, akkor nagyon óvatosan és mérhetetlen precizitással igyekszik mindezt megtenni.

1-es verzió, kés és tablet.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Phobia on Hétf. 29 Jan. 2018, 10:57


Damien


Mázli. A szobába behúzódva, majd körbenézve találok egy elmozdítható plafonlemezt, amin keresztül pillanatok alatt biztonságba jutok, még a nyomaimat is el tudom fedni. Bár sajnos csak egy kés van nálam, vértasak egy szál se. Francba. De legalább élek, bár...az ordítások hiányából arra következtetek, hogy a többiek is élnek. Kár, pár nyomoronc igazán meghalhatott volna, de ez van.
Lassan, nagyon lassan, hangtalanul a folyosó irányába kúszom, ahol tőlem távolabb meg is látom a barmokat a kanyar után. Ők momentán nem is érdekelnek, inkább a lyukakon keresztül kifigyelem az alattam lévő ellenséget, akik durva túlerőben vannak.
Óriás robotok, páncélosok, és még ki tudja mik vannak lent. Határozottan kinyírtak volna, de hát nem véletlenül én vagyok a Mester kedvence...a Mester! Meg kell őt találjam, méghozzá gyorsan.
A többiekkel nem törődve, tőlük teljesen ellentétes irányba indulok el, a folyosó vége felé. Tudtommal arra van felvonó, ami bár nem működik, az aknán keresztül talán tovább tudok jutni.
De merre? Fel vagy le? Merre lehet a Mester? Bár nem működik, próbálkozni azért szabad.
~ Mester! Merre van? Mester!! Legalább egy hangot, jelet, vagy valami apró, jelszerű izét küldjön. Mester! ~ mondom gondolatban, közben a lehető legerősebben igyekszem rá koncetrálni.
A Mester nem tűnhetett el csak úgy, elvégre ő Drakula. Akinek a halhatatlanságomat köszönhetem, az erőmet...mindent. Nem tűnhetett el csak úgy, és biztosan nem hagyja cserben a gyermekeit.

_________________
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 398
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ványa on Hétf. 29 Jan. 2018, 11:00


Malik


A bestia, kihasználva páratlan erejét, pillanatokon belül bejut a szobába. Beérve azonban nem látja Lunát, legalább is nem elsőre. A plafonra nézve láthatja, hogy ő is a kintihez hasonló járatba húzódik, Malik pedig követi őt. Akár tetszik neki, akár nem.
A járatba húzódva elfedi nyomait, majd ledermed. Egyetlen izmát se mozdítja, nehogy feltűnést keltsen. A hangok alapján az ellenség túlerőben van, Malik ösztönei is a lapulást súgják neki.
Várakozás közben Malik lepillant az egyik lyukon át a szobába, ahol meglát egy alakot. Se páncél, se fémborítás, csupán egy sisak. Ráadásul el van foglalva a kezében lévő szerkezet bizgatásával, tehát figyelmetlen. Könnyű préda, Malik simán rá tudná vetni magát, majd darabokra tépni. Nagyon könnyű, szinte már túl egyszerű zsákmány; túlzottan bízik a kint lévő bádogdobozokban. Ostoba, de mégis túl kockázatos lenne megölni. A kintiek biztosan berontanának, amivel Malik veszélyes helyzetbe hozná magát, és a falkát is, ezért nem támad.
Ha Luna még nem indult el, Malik némán a folyosó irányába mutat, ahol a falka bizonyára már várja őket. Ha ő van elől, akkor elindul feléjük halkan, de ha nem, akkor várnia kell, míg Luna el nem indul.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
Ványa
Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 99
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 02 Feb. 2018, 23:02


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi

Bemásztam és elbújtam a szellőzőben, még vissza is raktam a fedőt de a dög sajnos észre vette, hogy merre mentem mert persze jött utánam. Fenébe is, mehetett volna bármerre máshová is igazából. Na de ez van, nem fogok hangoskodni emiatt. Sőt, hátrébb megyek a rácstól ha tudok még - nem a folyosó felé hanem elfelé tőle - nagyon lassan és odafigyelve, hogy nehogy csapjak bármilyen zajt is. Ez legalább így előnyös hogy semmi zajunk nincs csak ha mozdulatlanul maradunk, szóval miután elmozogtam egy kicsit így is teszek, és teljesen mozdulatlanná teszem magamat. Csak várok. Valaki bejött a szobába de nem fogok vele semmit se csinálni. Amíg meg nem mozdulok meg addig nem fognak észre venni se szóval minden rendben lesz amint elmennek. Mivel vagy egy hétig nem kell ennünk se így akár még napokat is tudok itt várni ha kell. Felnézek a dög buzerálására de csak kinyújtom a nyelvemet rá. Ez a leg effektívebb módja annak, hogy "elmondjam" neki nem érdekel amit akar tőlem. Annyira meg nem lehet kretén, hogy nekiálljon kihúzni innen mert az meg zajt csapna és mindenkit lebuktatna. Szóval csak csináljon amit akar. A legjobb az lenne ha lebuktatná magát és elkapnák csak őt és akkor meg is van amit keresnek ezek itt, azt az idiótát aki végig üvöltött a folyosón ránk hozva mindet.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szer. 07 Feb. 2018, 01:50

Morgana, az Árny Szülöttje

Sikerül feljutni a szellőzőbe még épp időbe, hogy ne legyen belőle semmi probléma és csak lapulok figyelve a réseken, lyukakon, hogy mit is látok, kiket is látok, bár akik ott vannak azok teljesen idegenek számomra, és nem is tudom nagyon hova tenni őket egyáltalán. Ez nagyon nem az én asztalom, ahogy ez a kialakult helyzet se úgy ahogy van. A Többiek a harcosok, én csak egy szerelő vagyok, semmi több, és ezen felül segíteni akarok nekik, csak hát nem nagyon tudok tenni itt és most semmit, ahogy egyre jobban azaz érzésem, hogy később se lesz másabb ez a helyzet, ami most éppen itt van.
A többiek felé pillantok, hogy ők mit is fognak most csinálni, hiszen ha már úgy döntöttem, hogy velük tartok és, bár igaz csak Maliknak hála kialakult helyzet miatt, engedik is, hogy velük tartsak. Casst és Caint figyelem hangtalanul, majd csak bólintok, és mikor Cain jelez, akkor az eléggé egyértelmű volt, hogy megyünk tovább, így ennek fényében én is így tettem, azonban nem kapkodtam el ezt. Nem akartam sietni, hogy nehogy zajt csapjak, inkább ennek köszönhetően az óvatosságra több hangsúlyt fektettem, mint a sebességre, bár ennek ellenére annyira lemaradni, se akartam, de ha nem tudtam tartani a lépést, vagy úgy láttam, hogy ez nekem hangtalanul úgy se menne, akkor inkább hagytam és a saját kis tempómban haladtam a lift felé a többiek után, azért ha volt egy-egy rés vagy lyuk, akkor ott próbáltam óvatosan lepillantani, de ügyelve arra, hogy a továbbra is számban tartott kés ne koccanjon neki az akna falának, nehogy ebből legyen bármi féle zaj, ami lebuktathatna minket itt és most, ami nem lett volna túl kellemes.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 653
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 07 Feb. 2018, 22:53

14:20.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Damien (Phobia), Malik (Howard Saint), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Luna (Sakura Hyuchia), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Cassandra, Cain és Lillith öt-öt vértasakkal és két-két késsel, Celeste öt vértasakkal, valamint a tablettel és egy késsel, Morgana pedig öt vértasakkal és egy késsel indulnak meg a központi társalgó irányába, hátrahagyva az idegent a telepátiát befolyásoló szerkezettel. A Gyermekek, hála a vámpírléttel szerzett fürgeségnek, ügyességnek és a sötétben tájékozódás képességének, gond nélkül és még lopakodva is igen gyorsan haladnak a járatban, jelezni is prímán tudnak egymásnak.

Damien egy késsel figyel a rejtekhelyéről, majd lassan a folyosó irányába indul, és onnan leskelődik tovább. Végül elindul a többiekkel ellentétes irányba, a lakókörletek vége felé, ahol nincs más, csak egy jelenleg nem működő lift. Ahogy a többiek, ő is könnyedén, észrevétlenül és gyorsan tud haladni, ám a Mestertől továbbra sem kap semmilyen telepatikus választ – ami persze azért is lehet, mert Drakula talán tisztában van azzal, hogy az ilyesfajta kommunikációt képes bemérni és gátolni az ellenség.

Malik az öt vértasakkal követi Lunát, így mindketten biztonságos helyről figyelhetik az idegeneket, és végül úgy dönt, nem támadja meg a telepatikus blokkolót kezelő alakot. Hiába próbálja azonban rávenni Lunát, hogy haladjanak a folyosó felé, ő nem mozdul, bár annyira félrekúszik, hogy Malik elindulhasson, ha akar, illetve persze itt is maradhat Lunával.

Fentről leskelődve egyébként annyi nyilvánvalóvá válhat mindenki számára, hogy a páncélos idegenek nem alkotnak összeszokott csapatot, ezt egyértelműen le lehet szűrni a viselkedésükből és mozgásukból pillanatok alatt. Van, aki dühöngve, hangosan keresi a vámpírokat, van, aki megfontoltan, mindent megfigyelve halad előre, és van olyan is, aki a jelek szerint nem is harcos (mint a telepátiát blokkoló eszköz kezelője, akit korábban láttak). Ezzel szemben azonban a jókora robotok tökéletes, már-már ijesztő összhangban teszik a dolgukat, szinte egyszerre lépnek, egyszerre fordulnak, egyszerre jeleznek a katonáknak. Akárhogy is, egyelőre nem látni, ki vezetheti az idegeneket, mert ezek alattuk biztosan csak alacsonyabb rangú, tapasztalatlanabb, innen-onnan összerakott katonák. Ennek következtében Celeste nehezebben tudja értelmezni a beszédüket is, mintha valami kevert nyelvet használnának, kicsit ebből, kicsit abból, bár tény, hogy sok szó furcsa módon ismerős lehet neki. Ettől függetlenül nem sokat tud leszűrni a kommunikációjukból, tekintve hogy a csapat tagjai nem is igazán kommunikálnak egymással.

A Gyermekek ezzel tehát végképp szétválnak…
Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

A Gyermekek gyakorlatilag percek alatt elérnek a központi társalgó fölé, akadály nélkül, és eddig még az ellenség sem figyelt fel rájuk. Ekkor újabb döntéshelyzet elé kerülnek.

1) Természetesen maradhatnak idefent és haladhatnak tovább, ha úgy kívánják, akár előre a növénykert felé, akár vissza a lakókörletekbe.

2) Bemehetnek a járatból jobbra nyíló liftaknába is. Ehhez csak egy panelt kell letépniük, amely mögött már ott a liftakna, és a vámpírerejükkel ezt gyorsan és könnyen megtehetik. Közvetlenül alattuk nincs is senki már, hogy meghallja őket, ha emellett döntenek. Az aknába érve láthatják, hogy a lift néhány szinttel feljebb állt meg az áramkimaradás előtt, valahol Éden és a felszín között – néhány szinttel lejjebb, tehát a központi társalgó és a Mester trónterme között, körülbelül a kistársalgó emeletével egy szinten azonban egy újabb robotot vehetnek észre, amely csak ott lebeg az aknában, ide-oda forgatva hatalmas, szemgolyóra emlékeztető fejrészét.

3) Amennyiben úgy döntenek, elhagyják a szervizjáratot, és leugranak a központi társalgóba, nem kell attól tartaniuk, hogy észreveszik őket, hiszen nincs a közelben ellenség. Annál több azonban a vér és holttest ebben a helyiségben: több tucatnyi vámpírtetem fekszik mindenfelé. Van, akiből csak hamvak maradtak, van, akit megcsonkítottak, van, aki szénné égett. Halott idegennek vagy sérült robotnak ezzel szemben sehol semmi nyoma.A társalgó gyors felmérése után feltűnhet mindenkinek, hogy itt-ott, szerteszét hever négy olyan vámpír, akik még meggyógyíthatók annyira, hogy hasznukat vegyék, illetve hogy beszélni tudjanak.
– Ahhoz, hogy harcképessé váljanak, fejenként három tasak vérre van szükségük.
– Ahhoz, hogy beszélni és járni tudjanak, fejenként két tasak vérre van szükségük, ennyivel azonban harcolni még nem lesznek képesek.
– Ahhoz, hogy magukhoz térjenek és beszédképessé váljanak, fejenként egy tasak vérre van szükségük.
– Ha egyáltalán nem kapnak vért, percek múlva végük.
A társalgóban még valamit észrevehetnek a Gyermekek: a terem másik végében, az egyik kisebb szobából, amelyben a szintet vezérlő számítógépek kaptak helyet, fény szűrődik ki… és pár idegen hangját hallani. Ők a Gyermekeket onnan még nem hallják, de a Gyermekek tökéletesen hallják őket innen, ahhoz viszont a szoba bejáratához kellene lopakodni, hogy lássák, mit csinálnak odabent.

A döntés a Gyermekek kezében van.
Résztvevők: Malik (Howard Saint) és Luna (Sakura Hyuchia).

Luna továbbra is a szobája feletti járatrészben várakozik, Malik pedig vagy mellette, vagy valamivel arrébb, a folyosó felett bújik meg attól függően, hogy Lunát magára hagyta-e végül vagy sem.

Néhány perc elteltével, amikor az idegenek már minden szobát átvizsgáltak, a legtöbb katona érezhetően türelmetlenebb és dühösebb lesz, majd páran mintha vitatkozni kezdenének valamin. Hirtelen az egyikük egy különös fegyverrel valamiféle lézersugarat ereszt az egyik szobában egy bútordarabba, amely azonnal lángra kap. A vadabb kinézetű idegenek erre harsogva nevetni kezdenek, és unalmukban elkezdenek véletlenszerűen bútorokba lövöldözni, egyre több szobában okozva tüzet, így például a Luna és Malik alattiban is. A többi, kimértebb idegen nem csatlakozik a „szórakozáshoz”, ugyanakkor nem is állítják le őket, láthatóan már úgyis lassan távozni készülnek a lakókörletek vége felé.

A tűz rendkívül gyorsan kezd terjedni, és bár a füst nem zavarja Lunát és Malikot, a lángok mardosni kezdik a szervizjáratot is…
Résztvevő: Damien (Phobia).

Damien másodpercek alatt elér a lakókörletek végéhez, hiszen semmi nem akadályozza útközben, ráadásul a folyosó ezen vége még közelebb is van, mint a központi társalgó felőli, így innen ő még hallja is az őket kereső idegeneket, bár azok őt szerencsére már nem hallhatják, így nem kell félnie, hogy feltűnik bárkinek is a jelenléte.

Több lehetőség is áll előtte a járat végén.

1) Akár maradhat idefent is, amennyiben továbbra is rejtőzködni kíván.

2) Bemehet a járatból balra nyíló liftaknába is. Ehhez csak egy panelt kell letépnie, amely mögött már ott a liftakna, és a vámpírerejével ezt gyorsan és könnyen megteheti. Közvetlenül alatta nincs is senki már, hogy meghallja őt, ha emellett dönt. Az aknába érve láthatja, hogy a lift néhány szinttel lejjebb állt meg az áramkimaradás előtt, valahol félúton a kistársalgó felé – néhány szinttel feljebb, tehát a felszín felé tekintve azonban egy újabb robotot vehet észre, amely csak ott lebeg az aknában, ide-oda forgatva hatalmas, szemgolyóra emlékeztető fejrészét.

3) Amennyiben úgy dönt, elhagyja a szervizjáratot, és leugrik a folyosóra, nem kell attól tartania, hogy észreveszik őt, hiszen nincs a közelben ellenség. Körülnézhet a szobákban, amelyekben sehol egy túlélő, vagy akár a liftaknába is bemehet, hiszen a liftajtó nyitva van. Ez esetben az aknába érve láthatja, hogy a lift néhány szinttel lejjebb állt meg az áramkimaradás előtt, valahol félúton a kistársalgó felé – néhány szinttel feljebb, tehát a felszín felé tekintve azonban egy újabb robotot vehet észre, amely csak ott lebeg az aknában, ide-oda forgatva hatalmas, szemgolyóra emlékeztető fejrészét.

Akárhogy is dönt Damien, pár perccel később mindenképp lövéseket hallhat a folyosó közepe felől, ahonnan jött, majd nem sokkal ezután feltűnhet neki, hogy már füst is kavarog onnan. Hallhatja továbbá, ahogy a páncélos idegenek nagy része megindul felé, meglehetősen sietős léptekkel.
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+5 vértasak)


Damien


Malik (+5 vértasak)


Lillith (+5 vértasak)


Luna


Celeste (+5 vértasak)


Morgana (+5 vértasak)


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 11 Márc. 2018, 10:46-kor.

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Pént. 09 Feb. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste haladt továbbra is elől, nem tudott meg semmi olyat, amit akart. Nem beszéltek a lények, így a nyelvet sem tudta semmivel sem összevetni, hogy megértse. Azt látta, hogy az élőlények nem mozognak együtt, a gépeknek ellenben roppant pontos és precíz programozása lehet. Úgy látta és számolta, hogyha nem lennének a gépek, akkor a többi katonát és egyebet könnyedén letudná győzni a csapat. A gond továbbra is a gépekkel volt, azok ellen egyelő nem látott semmilyen módszert. Jó lett volna EMP, de energia nélkül még ilyen gránátot sem tud csinálni, vagy átalakítani valamilyen generátort azzá.
Mikor megérkeztek a folyosó végére, akkor ő szedte le a panelt és nézett be liftaknába, ahol úgyszintén nem fogadta őket kedvező körülmény. A lift feljebb állt meg, de nekik lefele kellett volna menniük, ahol azonban egy újabb robot várakozott, amin nem is biztos, hogy át tudnak jutni élve. Mindezt igyekezett is kézjelekkel, illetve tátogással jelezni a többieknek is, hogy mivel is állnak szembe. Mivel ő maga is Cain-t ismerte el vezetőnek, így a társaságban egyedül itt levő férfira tekintett, hogy mit is tegyenek ezek után. Bármit is dönt a férfi a szerint fog cselekedni.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste haladt továbbra is elől, nem tudott meg semmi olyat, amit akart. Nem beszéltek a lények, így a nyelvet sem tudta semmivel sem összevetni, hogy megértse. Azt látta, hogy az élőlények nem mozognak együtt, a gépeknek ellenben roppant pontos és precíz programozása lehet. Úgy látta és számolta, hogyha nem lennének a gépek, akkor a többi katonát és egyebet könnyedén letudná győzni a csapat. A gond továbbra is a gépekkel volt, azok ellen egyelő nem látott semmilyen módszert. Jó lett volna EMP, de energia nélkül még ilyen gránátot sem tud csinálni, vagy átalakítani valamilyen generátort azzá.
Mikor megérkeztek a folyosó végére, akkor ő szedte le a panelt és nézett be liftaknába, ahol úgyszintén nem fogadta őket kedvező körülmény. A lift feljebb állt meg, de nekik lefele kellett volna menniük, ahol azonban egy újabb robot várakozott, amin nem is biztos, hogy át tudnak jutni élve. Mindezt igyekezett is kézjelekkel, illetve tátogással jelezni a többieknek is, hogy mivel is állnak szembe. Mivel ő maga is Cain-t ismerte el vezetőnek, így a társaságban egyedül itt levő férfira tekintett, hogy mit is tegyenek ezek után. Bármit is dönt a férfi a szerint fog cselekedni.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 09 Feb. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith továbbra is közvetlenül Celeste mögött haladt és ő is sikeresen feltudta mérni azt, ami alattuk zajlott, hogy nincs összhang az élőlények között, csak a robotok tűntek igazán veszélyesnek. Igaz nem tudott az idegenekről pontosabb képet alkotni, mert nem látta őket harcolni egyelőre. Végül megérkeztek a „folyosó” végére, a liftaknához, ahol nem várt akadályba ütköztek bele. Nagyon úgy tűnt, hogy erre nem tudnak tovább haladni, hacsak nem találnak ki valamilyen merész ötletet, hogy elvonják a robot figyelmét. Most jól jött volna az, hogyha láthatatlannak tudták volna magukat álcázni és úgy átlógni a megfelelő szintre. De így ez szinte lehetetlenségnek tűnt.
Igazából azaz egyetlen ötlet jutott eszébe, hogy a lift tetejére felmászni valahogyan, aztán azt leszakítani, de akkor pedig bizonyosan ellepték volna a teljes liftaknát az idegenek, valószínűleg azok előtt, hogy lejutottak volna a megfelelő szintre, így ez egyelőre hanyagolható dolog volt. Remélhetőleg valaki kitalál valamit, így a többiekre nézett, hogy ők mit is fognak ehhez szólni és mit javasolnak. Ha valakinek pedig volt értelmes ötlete, akkor aszerint cselekszik ő maga is.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith továbbra is közvetlenül Celeste mögött haladt és ő is sikeresen feltudta mérni azt, ami alattuk zajlott, hogy nincs összhang az élőlények között, csak a robotok tűntek igazán veszélyesnek. Igaz nem tudott az idegenekről pontosabb képet alkotni, mert nem látta őket harcolni egyelőre. Végül megérkeztek a „folyosó” végére, a liftaknához, ahol nem várt akadályba ütköztek bele. Nagyon úgy tűnt, hogy erre nem tudnak tovább haladni, hacsak nem találnak ki valamilyen merész ötletet, hogy elvonják a robot figyelmét. Most jól jött volna az, hogyha láthatatlannak tudták volna magukat álcázni és úgy átlógni a megfelelő szintre. De így ez szinte lehetetlenségnek tűnt.
Igazából azaz egyetlen ötlet jutott eszébe, hogy a lift tetejére felmászni valahogyan, aztán azt leszakítani, de akkor pedig bizonyosan ellepték volna a teljes liftaknát az idegenek, valószínűleg azok előtt, hogy lejutottak volna a megfelelő szintre, így ez egyelőre hanyagolható dolog volt. Remélhetőleg valaki kitalál valamit, így a többiekre nézett, hogy ők mit is fognak ehhez szólni és mit javasolnak. Ha valakinek pedig volt értelmes ötlete, akkor aszerint cselekszik ő maga is.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 09 Feb. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Meh ezekről szinte semmi sem volt megtudható, mert nem beszéltek, mindent csak telepatikusan, de legalább azt láttam, hogy miként mozognak, mi a legyőzhető belőle és mi az, amivel szembe nem kellene szállni. Ez is haladás volt, azonban az átkozottul bosszantó, hogy amikor megérkeztünk a liftaknához kiderült, hogy nem tudunk arra haladni, mert egy hatalmas nagy droid, vagy robot, nevezzük, aminek akarjuk ott dekkol. A legszívesebben hozzávágtam volna a teljes liftet, vagy ráomlasztom, esetleg tűzzel kiégetem az érzékelőit, de akkor soha sem jutottunk volna el Clinthez.
Mivel innen nem sok felé mehettünk jeleztem a többieknek, hogy irány a társalgó, ami nem alattunk volt. Ha megérkeztünk, akkor megannyi tetemet láttam, mind vámpír, így vagy nem hagytak az idegenek magukból hátra semmit, vagy ez egy rakás szerencsétlenség volt, így nem is csodálkoztam ezen a kimenetelen. Annyi biztos, hogy én nem fogok egy csepp vért, se egyebet rájuk áldozni, ha tehettem volna, akkor rögtön szíven is szúrom őket, de valami elvonta a figyelmemet. A vezérlőben volt fény és hangok is, idegenek, már csak jó lett volna tudni, hogy mit tesznek. A késeket igyekszem a kezembe csúsztatni és úgy odalopózni a bejárathoz, annak oldalához, hogy betudjak nézni,hogy mit is csinálnak odabent, illetve hányan vannak. Lehet, hogy nem értem, hogy mit beszélnek, de ebből talán megtudunk valamit, ami számunkra is hasznos lehet.

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Meh ezekről szinte semmi sem volt megtudható, mert nem beszéltek, mindent csak telepatikusan, de legalább azt láttam, hogy miként mozognak, mi a legyőzhető belőle és mi az, amivel szembe nem kellene szállni. Ez is haladás volt, azonban az átkozottul bosszantó, hogy amikor megérkeztünk a liftaknához kiderült, hogy nem tudunk arra haladni, mert egy hatalmas nagy droid, vagy robot, nevezzük, aminek akarjuk ott dekkol. A legszívesebben hozzávágtam volna a teljes liftet, vagy ráomlasztom, esetleg tűzzel kiégetem az érzékelőit, de akkor soha sem jutottunk volna el Clinthez.
Mivel innen nem sok felé mehettünk jeleztem a többieknek, hogy irány a társalgó, ami nem alattunk volt. Ha megérkeztünk, akkor megannyi tetemet láttam, mind vámpír, így vagy nem hagytak az idegenek magukból hátra semmit, vagy ez egy rakás szerencsétlenség volt, így nem is csodálkoztam ezen a kimenetelen. Annyi biztos, hogy én nem fogok egy csepp vért, se egyebet rájuk áldozni, ha tehettem volna, akkor rögtön szíven is szúrom őket, de valami elvonta a figyelmemet. A vezérlőben volt fény és hangok is, idegenek, már csak jó lett volna tudni, hogy mit tesznek. A késeket igyekszem a kezembe csúsztatni és úgy odalopózni a bejárathoz, annak oldalához, hogy betudjak nézni,hogy mit is csinálnak odabent, illetve hányan vannak. Lehet, hogy nem értem, hogy mit beszélnek, de ebből talán megtudunk valamit, ami számunkra is hasznos lehet.


Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Ő sem tudott meg sokkalta többet, mint a többiek, a liftnél pedig neki is csak az jutott eszébe, ami másnak, hogy a liftet ráküldeni a robotra, vagyis levágni a vezetékről. De ehhez pedig Morgana kellett volna az alakváltással, őt pedig nem akarta ilyen akciónak kitenni, így nem maradt más lehetőség, mintsem visszamenni a társalgó irányába. Mindezt jelezte is a többieknek, az a hely pedig üres volt jelenleg, már végeztek a pusztítással az idegenek. Több vámpír is a halálát lelte, de amikor körbenéztek még látott életben négy személyt, akik talán a hasznukra lehetnek. Azonkívül hiába mondta, hogy nem segítene a vámpíroknak képtelen volt elsétálni a sérült, haldokló vámpírok mellett. Pedig minden sokkalta egyszerűbb lett volna, hogyha eltudott volna menni mellettük.
Igyekezett jelezni a sérülteknek és a társainak is, hogy maradjanak csöndben továbbra is, hiába nem volt itt az ellenség, mármint de, mert Cass kiszúrta őket és utána már Cain is. Saját maga közben elővett egy vértasak csomagot és az egyik sérülthöz lépett oda, hogy megitassa vele. A többieknek is intett, hogy tegyenek így. Nem kényszeríthette őket, így ha nem teszik meg, akkor nem, de remélte, hogy igen. Később még jól jöhetett a régebb óta itt levők segítsége, hogy egyik helyszínről könnyedén és gyorsan a másikra érhessenek. Meg talán tudnak abban is segítséget nyújtani, hogy hol vannak a többiek, nem Dracula, bár a megölése miatt az is érdekes, de a többiek érdekelték, akik miatt Cass-el idejöttek eredetileg…

//A többiek is adnak vért, mm Tyra és Meadow. Mindárman 1-1 személynek 1-1 tasakot egyelőre, ha úgy látszik,hogy több kell ahhoz, hogy az állapotuk stabilizálódjon és ők is tudjanak járni, beszélni, akkor akinél kell az ad még annyit, hogy ez megvalósuljon.//

felszerelés/egyebek:template nélkül:
~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Ő sem tudott meg sokkalta többet, mint a többiek, a liftnél pedig neki is csak az jutott eszébe, ami másnak, hogy a liftet ráküldeni a robotra, vagyis levágni a vezetékről. De ehhez pedig Morgana kellett volna az alakváltással, őt pedig nem akarta ilyen akciónak kitenni, így nem maradt más lehetőség, mintsem visszamenni a társalgó irányába. Mindezt jelezte is a többieknek, az a hely pedig üres volt jelenleg, már végeztek a pusztítással az idegenek. Több vámpír is a halálát lelte, de amikor körbenéztek még látott életben négy személyt, akik talán a hasznukra lehetnek. Azonkívül hiába mondta, hogy nem segítene a vámpíroknak képtelen volt elsétálni a sérült, haldokló vámpírok mellett. Pedig minden sokkalta egyszerűbb lett volna, hogyha eltudott volna menni mellettük.
Igyekezett jelezni a sérülteknek és a társainak is, hogy maradjanak csöndben továbbra is, hiába nem volt itt az ellenség, mármint de, mert Cass kiszúrta őket és utána már Cain is. Saját maga közben elővett egy vértasak csomagot és az egyik sérülthöz lépett oda, hogy megitassa vele. A többieknek is intett, hogy tegyenek így. Nem kényszeríthette őket, így ha nem teszik meg, akkor nem, de remélte, hogy igen. Később még jól jöhetett a régebb óta itt levők segítsége, hogy egyik helyszínről könnyedén és gyorsan a másikra érhessenek. Meg talán tudnak abban is segítséget nyújtani, hogy hol vannak a többiek, nem Dracula, bár a megölése miatt az is érdekes, de a többiek érdekelték, akik miatt Cass-el idejöttek eredetileg…

//A többiek is adnak vért, mm Tyra és Meadow. Mindárman 1-1 személynek 1-1 tasakot egyelőre, ha úgy látszik,hogy több kell ahhoz, hogy az állapotuk stabilizálódjon és ők is tudjanak járni, beszélni, akkor akinél kell az ad még annyit, hogy ez megvalósuljon.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Szomb. 24 Feb. 2018, 16:56

Morgana, az Árny Szülöttje

Csendesen haladok a többiek után, elég jól tartva a tempójukat nesztelenül, majd mikor elérünk a lift aknához csak figyelek rájuk és kérdés nélkül követem őket inkább vissza a társalgóba, hogy ne az őrködő felé menjünk, ahol a szellőző elhagyása után csak figyelem a többieket, hogy mit is tesznek, meg honnét milyen zajok is jönnek. Tekintetem végig siklik a helyen, és az áldozatokon, majd a túlélőkre nézek, miközben a kést számból kivéve kézbe veszem, de nem mozdulok egyenlőre, csak leguggolok és úgy várakozok, hogy mi is lesz most, egészen addig míg nem elkezdenek a többiek segíteni, a sérülteken. Furcsa ezt látni, de érthető is. Ha kell még vér, akkor szótlanul húzom elő a tasakot, majd adom át, azonban figyelmem jobban leköti a helység ahonnét a hangokat lehet hallani, mert onnét jöhet több veszély. Cass oda megy leskelődni, én pedig Cain mellé húzódom. Jobbomban ott van készenlétben a kés, a balomban a vér tasak és csak ott vagyok, szótlanul, talán parancsra várva? Nem is tudom, hogy pontosan mire, csak azt, hogy most hasznosnak kéne lassan lennem, épp ezért Cain figyelmét magamra próbálom vonni, majd rábökők magamra, a szellőzőre és arra amerre a lift akna is van, majd kérdőn nézek rá. Nem akarok megszólalni, míg a közelben vannak ellenségek, pedig elmondva könnyebb lenne, amit akarok, de most csak ez van. Annyi biztos, hogy könnyebb lenne a liftet a robot nyakába ejteni, és talán oda is gyűlne mind, míg nekünk lenne több mozgás terünk, csak annyi a baj, hogy nekünk is le kéne jutni, így talán nem annyira jó ötlet. Annyi biztos, hogy erővel szerszámok nélkül is menne, de hogy mennyire úsznám meg, az már egy teljesen más kérdés. Azonban erről nem én döntök, hanem majd Cain, hogy engedi e vagy sem.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 653
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

14 / 21 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.