Éden

15 / 15 oldal Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 01 Márc. 2018, 15:12

(Remélem, nem gond, Sakura, hogy írok, de mivel Luna most úgysem tehet semmit, megpróbálom ebben a körben felpörgetni úgy a dolgokat, hogy neki is legyenek opciói.)14:25.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

Cassandra, Cain, Lillith, Celeste és Morgana elhagyják a szervizjáratot és leugranak a tetemekkel borított központi társalgóba.

Cassandra nem kíván segíteni a még életben lévő vámpíroknak, a többiek viszont igen, így Cain, Lillith, Celeste és Morgana két-két vértasakkal lesznek szegényebbek – ennyi kell ahhoz, hogy elesett fajtársaik beszélni és járni is tudjanak (egy csupán a beszédhez lett volna elég). Így azonban még mindig nem harcképesek, ahhoz fejenként még egy-egy vértasak lenne szükséges.

A négy vámpír pillanatok alatt tünteti el a tasakok tartalmát, és máris gyógyulni kezdenek sérüléseik. Felállnak, és egészen halkan megköszönik a segítséget, láthatóan tényleg rendkívül hálásak. Ezzel a Gyermekek négy, az átlagos vámpírképességekkel rendelkező társra tesznek szert, két férfira és két nőre, akik azonban harcolni egyelőre nem képesek.

A négy plusz vámpír innentől kezdve mindenben, amiben tudnak, a Gyermekek segítségére lesznek az alábbiak szerint:
– Harcolni nem képesek, minden más mozgásra viszont természetesen igen (futás, ugrás, rejtőzködés, stb.). A harchoz szükségük van még egy-egy vértasakra, vagy bármilyen élőlényre, amelyből friss vért szívhatnak.
– Kapjanak bármilyen utasítást bármely Gyermektől, azt legjobb tudásuk szerint teljesíteni fogják, már amennyiben arra képesek persze.
– Amennyiben egymásnak ellentmondó utasításokat kapnak a Gyermekektől, úgy összezavarodnak és nem tesznek semmit.
– Amennyiben olyan utasítást kapnak, amelynek elvégzése biztosan a halálukhoz vezetne, azt nem fogják teljesíteni.
– Amennyiben nem kapnak semmilyen utasítást, úgy csak csendben követik a Gyermekeket.

Ezalatt Cassandra a kisebb szoba felé halad, ahonnan fény szűrődik ki. Sikeresen odalopózik a bejárathoz, és belesve máris észrevehet két könnyebb páncélzatot viselő idegen katonát, akik különös nyelvükön mintha vitatkoznának egymással, miközben a vezérlőrendszer beállításait próbálják értelmezni. A lőfegyvereik tőlük pár méterre, az egyik falnak vannak támasztva, a páncélzatuk pedig valóban egészen könnyű: a karjaik nagy része, a fejük és a nyakuk is kilátszik alóluk.

Az egyik megmentett vámpír halkan odasúg némi információt a Gyermekeknek.

– Ha jól vettük le, azok ketten valamiféle technikusok, nem igazán harcosok. Az első hullám a lifteket használta a lejutáshoz, úgyhogy amint tudtuk, lekapcsoltuk az áramszolgáltatást mindenhol, ezzel együtt a felvonókat is, hogy ne jöhessenek többen. Ez volt az utolsó parancs, amit a Mestertől kaptunk, azóta nem hallottunk felőle. Ha sikerül feltörniük a rendszereinket, és visszakapcsolják a lifteket, akkor feltehetőleg még többen fognak jönni, valamint a világítást is bekapcsolhatják. Márpedig a sötét nekünk kedvez.

Ekkor Cassandra újabb telepatikus „lökést” érezhet az elméjében, hasonlót, mint nemrég, ám ezt követően már nem érzékeli tovább a telepátiáját gátló és érzékelő eszköz jelenlétét. Akármi is történt, most már újból szabadon használhatja a képességét.

Ezzel egy időben ismét megjelenik mindegyik Gyermek előtt a lángoló nyíl illúziója, melyet csak ők látnak. Egyenesen előre, egész pontosan a növénykert irányába mutat.

Résztvevő: Luna (Sakura Hyuchia).

Luna és Malik egyelőre semmit sem tesznek, csak várakoznak… amíg lövések, kiáltások és harc zaja nem csapja meg a fülüket a lakókörletek végének irányából.

Robbantás, pár idegen harci üvöltése, fegyverropogás… majd semmi. Ekkor már a lángok egészen közelről nyaldossák a szervizjáratot, ám hirtelen valaki alattuk poroltóval kezdi oltani a tüzet. Pár másodperc alatt végez is, és mindössze némi parázs, gomolygó füst és hamu emlékeztet már csupán a nemrég tomboló tűzre.

Luna odafentről láthatja a járat résein keresztül, ahogy valaki ledobja az eszméletlen Damien testét a padlóra, majd egy hangos reccsenéssel a földhöz vágja azt a telepátiát gátló és érzékelő szerkezetet, amelyet nemrég láthattak annál a bizonyos, páncél nélküli idegennél.

Ezzel egy időben ismét megjelenik Luna előtt a lángoló nyíl illúziója. Továbbra is a központi társalgó irányába mutat.Majd Malik előtt és mögött tökéletes, precíz szúrásokkal egy-egy gyilkosan éles kard pengéje jelenik meg alulról. Akárki is döfte bele őket a szervizjáratba, pontosan tudta, hova szúrjon, hogy ne találja el Malikot, ám hogy a járatot annyira megrongálja, hogy az leszakadjon Malikkal együtt. Ezzel már ketten, Damien és Malik is eszméletlenül fekszenek odalent.

Erre egy zord, reszelős férfi hang szól fel Lunának.

– Lejössz magadtól, kislány, vagy téged is úgy kell leszednem, mint a társadat?
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Luna


Celeste (+3 vértasak)


Morgana (+3 vértasak)

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3086
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 34
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Eszem ágában sem volt a saját vértartalékomat ezekre a férgekre felhasználni, az ajtónál levő dolgok sokkalta jobban érdekeltek. Főleg, mert amit láttam az nekünk kedvezett, ezek ott bent vitatkoztak, a fegyverük jócskán távol volt tőlük és még a páncéljuk is igencsak hanyag volt. Azt nem mertem megpróbálni, hogy berohanok és elvágom a torkukat, nem tudtam egyelőre, hogy mennyire gyorsak ezek és mennyire tudnak reagálni. Még szerencse, hogy átkozottul jól céloztam és ez nem volt távolság, az erőmmel pedig a tőröket eldobta ha szerencsém van egyszerre ölhetem meg mindkettőt. Ha meghallom, hogy az egyik mentett vámpír mit súg, akkor megvártam, hogy végigmondja, amit akar. Ekkor újfent el akartam volna dobni a tőröket, de valami megint megállított. Ezen már elégedetten és gúnyosan mosolyodtam el, valaki kicsinálta az eszközt, ami csak nekem kedvezett. Mivel túl közel voltam az ajtóhoz, így nem akartam szóban mindezt, de mivel már nem gátolt semmi sem abban, hogy telepátiát használjak így…
~ Jó lesz extra vérnek az ufók megcsapolása? ~ érdeklődtem a sérült négyestől. ~
Igazából annyira nem érdekelt, azt a kettőt nem azért ölöm meg, hogy ne jusson le mégtöbb, hanem, mert a fegyvereik kellenek. Igyekeztem a lehető leghalálosabb – nyak, vagy arc – rész becélozni mind a két kezemmel. Azt, ahol a legkönnyebben és legjobban megtudom őket dobni a késekkel. A nyíllal most nem törődtem, ha megvolt a célzás, akkor máris dobtam a két idegen felé. Ha mindez nem lett volna elég a megölésükre, akkor a lehető leggyorsabban igyekszem odakerülni hozzájuk és kitörni a nyakukat.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Cain csak megrázta a fejét Morgana ötletére, hiszen magában már elvetette mindezt, hogy ezt kivitelezzék. Így megérkeztek a sérült vámpírokhoz, akiknek két tasakot is kellett adni ahhoz, hogy magukhoz térjenek, de még mindig nem voltak harcképesek. Egyelőre azonban nem akart több vért adni, saját magukra is gondolni kellett. Meg ha minden igaz meglátta azt is, hogy Cass fegyverrel célzott a bentiekre. Így ő maga inkább a megmentett négyessel foglalkozott. Bólintott arra, hogy érti azt, hogy mik azok odabent, ha ez igaz volt, akkor tényleg jó volt, hogyha Cass meg akarta őket ölni és valamiért úgy érezte, hogy képes is rá. Nem csak azért, mert látta harcolni, hanem mert már tudta, hogy a legjobbak voltak a többiekkel együtt.
- Szóval könnyedén feláldozta volna az életeteket – mondta keserűen és halkan. – Örülök, hogy már nem irányít minket…
Hagyta, hogy a társnőjük tegye, amit akart, közben pedig a jel megjelent a lelki szeme előtt, nem tudta, hogy mitől volt mindez, de valaki újra próbált velük kapcsolatba lépni, csak remélte, hogy nem az a féreg az. Azonban volt valami, amit igencsak fontosnak érzett.
- Szükségünk lenne fegyverekre – suttogta ő is. – Eltudnak vinni minket a fegyverraktárhoz hamarosan?
Ez elsőre fontosabb volt, mint a nyíl követése. Remélte, hogy nem fognak akadékoskodni főleg, hogy az előbb lett az életük megmentve.
- Először megnézzük, hogy mi ez a nyíl, utána elmegyünk Clintért és azok után fegyvereket szerzünk – suttogta. – És bevárjuk Cass-t.
Ha a fiatal nő csatlakozik hozzájuk, akkor előre indulva vezeti a csapatot a nyíl után, hangtalanul és óvatosan, figyelve, nehogy ellenségbe botoljanak.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13876
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 02 Márc. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith is adott a vérből és az, akinek megtette már kezdett jól lenni, ahogyan a szavakból kiderült a feláldozható golyófogók voltak ezek itt négyen, meg valószínűleg azok, akik még meghaltak. Annyi kiderült még, hogy nem lett volna jó az, hogyha a szobában levők sikerrel járnak. Az nem volt szempont a nő számár, hogy még több lény jön le és megölik a vámpírokat, a saját esélyeik érdekelték, amik így nagyon nagyon romlottak volna. Így tényleg megkellett ölni azokat, akik odabent voltak. Így mindenképp maradtak még egy ideig. A fegyverraktárral egyetértett Cain-nal, arra bólintott is, hogy valóban fontos. Aztán a semmiből ismét megjelent a nyíl, valami történt. Lehet, hogy már nem blokkolták őket? Ezzel most azonban nem volt nagyon ideje foglalkozni, mert fontosabb dolguk is volt, kiiktatni azokat, akik odabent vannak az irányítóban, vagy miben.
Ha minden igaz, akkor látta, hogy a társnője már támadásra készül, ha igen, akkor valószínűleg úgy véli, hogy egyedül is menni fog neki, de azért egy kis erősítés, második hullám sem feltétlen rossz. Próbál odaosonni úgy, hogy ne zavarja meg a másikat és igyekszik a helységet ő maga is felmérni. Ha a másik nő támad, akkor ő maga nem avatkozik be, mert csak rontana valószínűleg az esélyeken. Csak akkor avatkozik be, ha valami félresiklik csak és nem halnak meg a bent levők, akkor segít be Cass-nak és a lehető leghamarabb pontos, gyors mozdulattal igyekszik kitörni az egyik lény nyakát.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Pént. 02 Márc. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste a véritatás után ott maradt a sérültekkel és ha szükségük volt rá, akkor segített felállni nekik. Amíg mindenki valamivel el volt foglalva, ő maga igyekezett megnézni az itt lévő vérfoltokat, esetleges tetemeket, ha voltak halott vámpírok is. A padlózat, falak, plafon sérüléseit, amiből igyekezett fejben összetenni, hogy miként is nézett ki a csata. Miként mozgott az ellenség, a vámpírok, hány ellenség lehetett, ezt a földön levő nyomokból igyekezett összetenni, a vámpírok nyomait úgysem nagyon fogja meglátni – így vélte, ha már hangtalanul képesek mozogni, akkor nyomot se biztos, hogy hagynak.
Az a rész felkeltette az érdeklődését, hogy parancsra lettek a rendszerek lekapcsolva, ő maga eddig úgy számolt vele, hogy az idegenek kapcsolták le mindezt és nem pedig a vámpírok. Ez így elég sok mindent megváltoztatott.
- Ha Cass-ék végeztek ott, akkor úgy tönkre tudom tenni a rendszert, hogy biztosan ne tudják megjavítani – mondta halkan gépiesen.
Így is szándékozik tenni, ha Cass és Lilith végeznek a szobánál bármilyen módon, akkor igyekszik bemenni és gyorsan megnézni a rendszert, mivel valószínűleg egyébként már offline minden, így kábeleket igyekszik kitépni a falból. Barbár mód lehet, de optimális és hatékony, de még volt egy másik kérdése is.
- Éden helyzetéből adódóan logikus lenne, ha az általunk ismert kijáraton kívül lenne még másik vészkijárat. Merre van?

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1552
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sakura on Hétf. 05 Márc. 2018, 10:51

-- Semmi gáz, úgy sem tudtam volna mit csinálni ott most, ezért sem írtam addigra, Malik elfeküdte az utat amerre tudtam volna menni Very Happy --


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi

Nem mozdul a dög én meg nem tudok elmenni mellette, nem mintha ennél közelebb akarnék hozzá menni, még egy levegőt sem akarnék vele szívni ha lehet.
Persze alattunk meg ég minden, ami nagyon de nagyon nem jó hír szóval ha más nem akkor lekell rángatnom onnan, lelökni a csatornából és én meg akkor tudok tovább menni. Viszont ezt nem kell kiviteleznem is mert lövések és sikolyok hangja zeng fel a folyosók felől és robbanások majd teljes csend. Kis idő után pedig valaki elkezdi oltani a tüzet poroltóval alattunk amíg el nem oltja teljesen azt majd a földhöz csapja össze törve azt a ketyerét amit az emberke tartott a kezében nem rég, amikor meg összetörik a nyíl is megjelenik előttem megint. Meg más is történik még, egy-egy precíz vágás a dög előtt és mögött és az járatostul landol a földön. Mellette pedig az elmebeteg nő is már fekszik, mind a kettő eszméletlenül.
A hang hallatán pattan párat a vállam fel-le. Nem fűlik a fogam rá, hogy ugyan úgy járjak mint a dög meg a másik is ahogy járhatott így inkább először csak kilesek a frissen nyitott részen egy pillantást vetve az alakra majd csak lemászok is. Így is úgy is leszed, akkor már inkább csinálom magamtól.
- nem a társam ... - dünnyögöm közben ha kell mert poros volt a szellőző akkor leporolom a felsőmet. Bár felesleges komment egy kissé inkább megnézem, hogy ki ez az alak aki, hát, végül is kisegített és remélem, hogy nem akarja rövidre zárni a dolgot azzal, hogy most akkor meg is öl. Ha megakarna támadni persze miután lemásztam akkor próbálok kitérni előle és menekülni, de ha nem is akkor is tartok egy tisztes távolságot tőle a lemászás után ha kellett még teszek is egy-két lépést hátrálva tőle el ha nem lettem volna tőle kartávolságon kívül.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1329
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Shadow on Vas. 11 Márc. 2018, 00:22

Morgana, az Árny Szülöttje

Cain elveti teljesen az ötletemet, és jelzi is ezt. Nem ellenkezek vele, nem állok ellent vagy bármi ilyesmi. Lehet lenne nem oda illő gondolatom, vagy reakcióm, ha más tette volna, de így nem volt, csak csendesen figyeltem, és bólintok, hogy megértettem. Figyelem, ahogy a sérült vámpírok összeszedik magukat, és ezután figyelem csak őket némán egyenlőre. Nem akartam fölöslegesen közbe szólni, csak figyeltem és vártam, hogy mi is lesz a következő, amit majd tenni fogunk. Egyenlőre úgy festett, hogy Cass támadni készül, Celeste tönkre tenni a gépet, Cain fegyvereket szerezni, és persze ott volt az a különös nem létező nyíl is, amivel valaki csalogatni akart minket. A kést tartva guggolok tovább nesztelenül, figyelve, hogy Cass akciója sikerül e vagy sem. Ha igen, akkor nyertügyünk van, ha nem akkor készülhetek arra, hogy futás lesz a vége, vagy harc. Azonban jelenleg jó esély van rá, hogy csendes osonás lesz a vége, és talán a megmentett vámpírok is jobb erőben lesznek, ha ihatnak egy kis „import árút” azaz az idegen vért kortyolhatnak, már ha ezeknek van valami olyasmijük, ami jó is a helyieknek.

Ruházat:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 328
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 11 Márc. 2018, 11:33

14:30.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Morgana (Syn Lora Black).

A négy plusz vámpír egy pillanatra összerezzen, amikor meghallják a fejükben Cassandra hangját, de szerencsére gyorsan kapcsolnak, és gondolati úton válaszolnak neki.

– Ó, igen… Rendkívül ízletes a vérük! Olyan… egzotikus.

Ezt követően Cassandra nem is vár sokat, és ráront a két idegenre, akiknek tulajdonképpen esélyük sincs. A meglepetés ereje eleve Cassandrával van, plusz a vámpírereje és gyorsasága is segíti őt. Egy-egy kés áll bele az idegenek nyakába, villámgyorsan, és láthatóan a nyaki rész számukra is ugyanolyan sebezhető, mint egy földi embernek, mert némi gurgulázó halálhörgés után holtan csuklanak össze. Így már nincs is szükség Lillith vagy Morgana segítségére. Ezek ketten feltehetően még csak nem is igazi katonák voltak, hanem afféle technikusok, ahogy azt az egyik megmentett vámpír is mondta.

A Gyermekeket segítő négy vámpír azonnal ráveti magát a friss hullákra, már amennyiben ezt senki nem tiltja meg nekik. A két testben van elegendő vér ahhoz, hogy immár mind a négyen erejük teljébe kerüljenek, azaz most már harcolni is képesek, de mivel nincs bennük X-gén, mindössze egy átlagos vámpír erejével és képességeivel rendelkeznek.

Ezután az egyik megmentett vámpír Cain felé fordul.

– Fegyverraktár? Ó, persze, ti még Gyermekek vagytok, nem tudhatjátok, merre van… Igazából a Mester nem kedveli a fegyverek használatát, sokkal jobban szereti, ha mindössze a fizikai erőnkre és képességeinkre támaszkodunk, de hogyne, azért gyűjtöttünk már ezt-azt a felszínről, és a laboratóriumok és munkakörletek szintjén tartjuk őket, azaz az alattunk található edzőterem mellett. Bizonyára emlékeztek, ott ébredtetek az Újjászületésetek után. Mi négyen be tudunk oda menni, de ti nem, Gyermekeknek nem nyílik… Ám az ottani kézleolvasóhoz vissza kellene kapcsolni az áramot, ami pedig ugye a liftet is újra működésbe hozná. Sajnos külön, csak arra a szintre nem megoldható az áramszolgáltatás visszaállítása. Vállalnátok ezt a kockázatot? De… mit szólnátok ehhez a két lőfegyverhez?

Ezzel a vámpír arra a két fegyverre mutat, amelyek az idegen technikusokhoz tartoztak.

– Rendkívül egyszerű használni a fegyvereiket, és valamiféle lézersugarat lőnek kristálytechnológiával, gyakorlatilag kifogyhatatlanok. Még csak nem is nehezebbek, mint egy átlagos földi puska, és amint látjátok, kábé méretre is akkorák. Mozogni persze nem könnyű velük.Celeste közben hasonló következtetéseket vonhat le, mint a folyosón: az idegenek összevissza lődöztek, nagyon sokszor mellémentek a lövéseik, és a nyomok alapján nem lehet semmilyen értelmezhető stratégiát felfedezni a támadásban. Mindez talán annak tulajdonítható, hogy az idegenek serege egy afféle szedett-vedett, mindenféle fajú és típusú harcosból összerakott banda, ahogy azt már korábban látta. Feltételezhetően egyedül a létszámbeli előnynek és hatalmas tűzerőnek köszönhetően győzhettek – illetve ott vannak még a robotok, amelyeknek támadási stratégiájáról sajnos még nem sokat tudni.

Ezt követően Celeste könnyedén tönkre tudja tenni az áramszolgáltatást irányító számítógépes rendszert, illetve akár vissza is kapcsolhatja az áramot, ahogy szeretné. Közben az egyik megmentett vámpír válaszol neki.

– Vészkijárat? Nos, a növénykertben van egy átjáró, amelyen keresztül szállítjuk a növényeket a felszínről… de egy aktív kézleolvasó kell a kinyitásához. Vagyis áram. Hallottunk még pletykákat arról is, hogy a Mesternek közvetlen kijárata van a felszínre a trónterméből, de fogalmunk sincs, hogy ez igaz-e.
Résztvevő: Luna (Sakura Hyuchia).

Luna végül úgy dönt, lemászik a lángoktól már igencsak leamortizálódott szoba padlójára. Bár még itt-ott elég sűrű füst száll, mindez nem akadályozza Lunát abban, hogy jól szemügyre vegye megmentőjét.

Egyből felismerheti a férfit: Penge, a vámpírokra vadászó félvámpír áll előtte teljes életnagyságban. Lucretia eligazításán láthatta az afroamerikai, sötét ruházatot viselő alak fényképét, és ahogy azon a képen, most is komolyan fel van fegyverezve. A hátán jókora kard markolata látható, egyik kezében egy idegen kinézetű lőfegyvert tart (amelyet valószínűleg az egyik imént legyőzött katonától zsákmányolhatott), a másik kezében pedig egy kisebb karót markol, de ezeken kívül övére és nadrágjára még számtalan apró zseb és tok van erősítve, amelyek bármit tartalmazhatnak.Penge néhány pillanatig nem szól egy szót sem, csak rezzenéstelen pókerarccal végigméri Lunát, majd elteszi a karót, a lőfegyvert pedig felé nyújtja.

– Célzol és lősz. Semmi az egész.

Akár átveszi Luna a fegyvert, akár nem, ő felkapja egyik vállára Damient, a másikra pedig Malikot, azaz a mozgása így meglehetősen lelassul, és nyilván így már a fegyvereit sem fogja tudni gyorsan és könnyedén használni.

Határozott léptekkel megy ki a folyosóra, jelezve közben Lunának, hogy kövesse.

– Még mindig arra mutat a nyíl?

Kérdése közben Penge a központi társalgó irányába bök a fejével. Láthatóan tökéletesen tisztában van a lángoló nyíl illúziójával, melyet Luna maga előtt lát, ám ő maga nem látja azt.

Ha esetleg Luna a folyosóra kilépve a másik irányba pillant, észreveheti, hogy a katonák kegyetlen brutalitással és precizitással lettek kiiktatva egytől egyig: van, akivel lőtt seb végzett, van, akit felnyársaltak, van, akit lefejeztek, és így tovább. A méretes robotokon ezzel szemben nem látható semmilyen külső jele a támadásnak, viszont tökéletesen mozdulatlanul fekszenek, a korábban mindenfelé forgó, szemgolyóra hasonlító fejrészük pedig teljesen inaktív.
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Luna


Celeste (+3 vértasak)


Morgana (+3 vértasak)

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3086
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 34
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 12 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Szóval jó az idegenek vére, helyes! Ezzel nem is vártam tovább, hanem egy-egy dobással végük is lett, még nagyon rá sem kellett segíteni, hogy meghaljanak ez elég volt. A négy sérült vámpír pedig elvégezte a maradékot és legalább már teljesen egészségesek voltak a golyófogók is. Szóval nem volt megoldható a fegyverraktár, legalább is úgy.
- Itt is van két fegyver – mondtam Cain-nek. – Nekem elegek a kések, az egyiket vidd te a másikat Lilith.
Szóval a fegyverraktár nem volt megoldható, de még szerencse, hogy elég sok ésszel rendelkeztem és az előzőekben látottak alapján máris támadt egy ötletem. Nagyon reméltem, hogy a tervezés ott is ilyen volt, mint itt.
- És ha a fegyverraktár mellett a falat ütnénk be? – kérdeztem. – Mindig mindenhol úgy van, hogy az ajtók totál biztosak, ellenben a falak teljesen átlagosak. Meg gondolom a szellőzők is ott futnak felette…
Vészkijárat volt és ott, ahova mi készültünk menni.
- Helyes – feleltem kimérten. – Így is a trónteremhez megyünk, van ott valaki, akit ki kell hozni, nagy segítségünkre lehet. Oda tudtok vinni minket?
Két legyet egy csapásra, főleg, hogyha igaz volt az, hogy van onnan vészkijárat, már csak el kellett oda jutni. A nyíl pedig nem fontos, Clint volt az, így reméltem, hogy hálából, hogy a többiek megmentették őket oda indulunk. Ha Cain elkezdene akadékoskodni, akkor határozottan szólok rá, hogy az a legfontosabb, nem pedig a nyíl és a növénykert, még ha ott is van feljáró.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Még szerencse, hogy nem tiltotta meg Cass-nek, hogy tegye, amit tenni akar, így a négy sérült vámpír is kellően sok vérhez jutott. A fegyverraktárba nem volt könnyű bejutni, ilyen feltételek mellett pedig meg sem akarta kockáztatni, mert akkor nem biztos, hogy kijutnak egyéb kijáratok ide, vagy oda. Viszont itt volt két fegyver, aminek hasznát vehették. Elvette az egyiket és gyorsan ellenőrizte. Ha minden igaz, akkor a vámpírnak, aki magyarázta a dolgokat igaza van.
- Ezen esetben nem kockáztatjuk a fegyverraktárt – mondta.
Cass nem nagyon akart engedni a dolgokból és ezek után egyből a trónteremhez ment volna, láthatóan a nyíllal mit sem törődve. Viszont Clintet tényleg ki kellett volna onnan hozni mielőtt nem késő. Azonban nem akarta a többieket veszélybe sodorni.
- Ha önök a növénykertbe mennének, az van közelebb, akkor nem fogom megakadályozni. De akik eljönnének a trónteremhez az eredeti terv szerint azok jöjjenek – itt a négy megmentettre nézett. – Ez önökre is vonatkozik, bár remélem egyikőjük elkísér, elvezet minket oda.
Nem tudhatta, hogy miként is állnak mindehhez, így felajánlotta a lehetőséget nekik, hogy válasszanak, illetve főleg még Morgana-nak, nem haragudott volna rá, ha most menekült volna. Ha mindenki döntött, akkor szólalt meg.
- Nos, akkor induljunk a trónteremhez, aki velem tart – mondta.
Ha indulnak, akkor követi a vezetőjüket.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13876
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 12 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith segítségére nem volt szüksége Cass-nek, így csak figyelte azt, hogy mikét öli meg a két idegent a társnőjük, mennyire hűvös higgadtsággal, pedig igencsak lobbanékony volt a természete. Eléggé biztos volt abban, hogy nem először gyilkolt a társa. Neki sem volt kifogása, hogy a sérültek a megölt két idegent szívják szárazra, addig sem a készleteket fogyasztják tovább. Hacsak valakinek nem volt kifogása az ellen, hogy ő kapja a második puskát, akkor elvette. Ezen esetben ő maga is gyorsan ellenőrzi a fegyvert, hogy kiismerje, ami nem volt túlságosan nehéz. Közben választási lehetőség is felmerült, mert volt kijárat a növénykertben és elvileg ott is, ahova a céljuk vezetett, hogy az íjászt kiszabadítsák.
- Én maradok továbbra is a trónterem úti célnál – mondta.
Nem csak az íjász miatt, de ott rejtőzhet Dracula is, akit pedig nem akart életben hagyni, így össze lehetett kötni a kellemest a hasznossal, nem beszélve, hogy tőle tudhatják meg, hogy miként szerezhetik vissza az emlékeiket, ami nem lett volna rossz főleg ebben a helyzetben. Az energia és a többi fegyver a véleménye szerint most hanyagolható volt, nem akart egy ilyen akció miatt itt maradni és meghalni, most, hogy ismét saját akarata volt és talán Celeste visszatudja fordítani a folyamatot.
- Induljunk! – mondta ő maga is.
Nem akart tovább itt vesztegelni az idő is ellenük dolgozott. Ha elindulnak, akkor ő maga is követi a vezetőt és fülel, hallgatózik, nehogy kellemetlen meglepetés érje őket.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 12 Márc. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste gyorsan végigmérte a helyet, annyi bizonyos volt, hogy nem volt taktika a lények között, csak össze-vissza lövöldöztek, a nyomokból mindez derült ki a számára. A nagy létszámbeli fölény és a robotok lehettek, ami miatt győzelmet arattak, mert egyébként nem lett volna esélyük. Mindezt nyugtázta magában és utána figyelt a többiekre. A két idegennél nem kellett a segítsége, a fegyvert átengedte a többieknek. A fegyverraktárhoz energia kellett, de akkor viszont a liftek is beindultak. Ha lett volan ideje, akkor bizonyosan széttudta volna választani a rendszert, hogy csak az ajtókban legyen energia és máshol nem, de erre nem volt idő.
- Nem kockáztatunk és időnk nincs arra, hogy csak az ajtókba irányítsak energiát – mondta gépiesen.
Így, amíg a többiek beszéltek, akkor ő maga a szabotázs mellett döntött és igyekezett teljesen tönkretenni az energiahálózatot és a rendszert, hogy az idegenek bizonyosan ne tudják azt helyreállítani. Egy hamar legalább is ne. Közben még a vészkijáratokra is rákérdezett, egyről tudott a négyes a növénykertben volt, a másik pedig pont a trónteremben állítólag. Logikus volt, hogy nem csak legenda, hanem létezik is az a kijáró. Így vagy úgy, de nekik akkor is az volt ahova mentek, az íjász miatt egyébként is, ki tudja, hogy még milyen technológiát, vagy egyéb fontos dolgot találnak ott.
- Én is a trónteremhez megyek – jelentette ki.
Ezzel, ha a társaság elindul, akkor ő maga is így tesz, haladás közben pedig megjegyzi az utat és próbálja továbbra is az idegenek mozgását felmérni, ha tudja.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1552
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sakura on Szomb. 17 Márc. 2018, 21:36


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
Felszerelés/egyéb:
 szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi

Az alak aki leparancsolt a szellőzőből nem más volt mint az egyik akiről mutatták is a képet. A vámpír vadász alak. Nem nehéz észre venni a karót a kezében, vagy csak jobban megragadta a tekintetemet. Nem mintha hiányban szenvedne fegyverekben, pont ahogy a képen is volt amit mutattak róla. És ez elől akarták hogy fussunk ha látjuk? Még is hogy? Az egyetlen amit biztosra veszek ha pislogok már belém fogja döfni azt a karót vagy csak agyon lő. Persze az ahogy néz sem mond semmit el, hogy most mit akar. Mikor elteszi a karót és oda nyújtja nekem a fegyvert a másik kezéből veszem észre csak magamon ahogy végre "kiengedek" egy kicsit mert eddig amióta megláttam, hogy ki is csak megfeszülve figyeltem. Értetlenül végül de reflex szerűen nyúltam a felém nyújtott fegyver után. Nem azért mert fegyver volt, hanem csak mert adta, gondolom. Persze neki könnyű mondani, hogy semmiség használni, csak célozni kell vele ez nekem nem olyan egyszerű. Azt se tudom minek fogadtam el tőle. Felvette a két ájult másikat és hátat fordított nekem. Azt értem, hogy nem vagyok éppen a veszély sugárzásának mintapéldánya és valószínűleg egy moszkító is több vérszomjat áraszt magából mint én, de csak így hátat fordítani nekem miután a kezembe adott egy puskát és még cipel is két alakot mellé. Ebben a szituációban még én is...
Végül csak figyelem ahogy elkezd menni kifelé határozott léptekkel. Persze jelezte, hogy menjek utána. Kételkedve kezdek el sétálni követve őt és bár nem tudom, hogy van-e megfelelő távolság amit tudok tőle tartani, hogy megtudjam magamat védeni tőle esélyes, hogy az egész folyosó hossz nem lenne elég. Ennek ellenére nem megyek mellé jópofizni hanem azért egy jó három métert tartok tőle folyton. A szobából kilépve azért még körbe néztem, a másik irányba is minden elintézve, tuti fel tudnék most már menni arra hisz valahol le kellett jönnie és elnézve mindent idelent biztosan nem is leengedték csak úgy. A kérdésére az irányba nézek amerre bökött is a fejével. Azt hiszem arra vannak a többiek is. Legalább is ha jobbról jött és össze szedte a pszihó csajt akkor a többiek biztos a másik irányban vannak, már csak azért is mert gyűlölik egymást, kizárt, hogy ugyan arra menjenek. Persze a nyíl arra mutatott. Felnézek az alakra de nem válaszolok rögtön. Nem mintha érdekelne, hogy mi történik mikor Penge beéri a többieket, már mint biztos nincsenek már ezen a szinten hanem már kiharcolták magukat a felszínre. Azt se tudom, hogy mi ez a nyíl egyáltalán ez meg követni akarja.
- Előtte...mond meg hogy mi ez a nyíl.
Bár erősen kell küzdenem azzal, hogy ne haljon el félúton a hangom csak végig mondom a kérdésemet és mintha a válasz csak egy dolog lehetne szinte kész vagyok az ellentétes irányba sprintelni el még a fegyvert is eldobva ha kell, hogy elfussak előle.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1329
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

15 / 15 oldal Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.