Éden

16 / 21 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 01 Júl. 2018, 13:38


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller,
>> Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne,
>> Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>> Felszerelés/egyéb: szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi
Akkor együtt maradunk. Jól van akkor legyen így, nekem mindegy amíg a végén végre visszakaphatom az emlékeimet és persze kikerülünk innen. Abból a kettőből viszont egyiket sincs kedvem tovább segíteni az úton, ott az a négy vámpír akit bebarátkozott a másik társaság majd azok cipelhetik.
Amikor a lift aknában lévőt intézi el az már már nem is meglepő hiszen láttam mit művelt a másik irányban amerről jött le. Egymagában is simán eltudná intézni itt az összeset biztosan ha akarná. Mikor pedig tiszta a terep akkor a többiek után én is elindulok lefelé, nem ugrom le csupán szépen fokozatosan elkezdek leereszkedni lefelé mászva a falon vagy kábeleken, vagy ha van szervizlétra akkor azt használva. Nem sietek lefelé csupán követem amennyire tudom a többiek tempóját, hogy utolsóként zárva a sort majd leérjek utánuk. Végig csendben maradok és azon is vagyok, hogy ne verjek semmilyen zajt amivel magamra tudnám vonni a figyelmet. A nyíl közben eltűnt, nem tudom miért volt egyáltalán vagy mi lehetett de biztos volt valami oka így is úgy is. Nem mintha ki tudnám találni, hogy mi hiszen sokmindenkitől lehetett akire nem is emlékszünk éppenséggel.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 05 Júl. 2018, 17:18

14:50.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Luna (Sakura Hyuchia).

A Gyermekeknek nem esik nehezükre gond nélkül leugrani a liftakna aljára. A sötétben tökéletesen látnak továbbra is, a mozgásuk pedig olyan könnyű és akrobatikus, hogy szinte meg sem érzik, milyen mélyre ereszkedtek.

Cain Morganát is hozta magával, de Damien és Malik végül ismét Pengére maradnak. A vámpírvadász dühösen dobja le a földre a két ájult vámpírt, majd egyik ujjával Morganára mutat.

– TE! Sok hasznodat úgysem vesszük, úgyhogy itt maradsz velük, és vigyázol rájuk!

Ellentmondást nem tűrő utasítása után a többiekre néz.

– Nincs kedvem Drakula trónterme előtt csevegni az emlékeitek visszanyeréséről és a többiekről, szóval ezt majd később. Ha mindenre emlékezni fogtok, úgysem lesz szükség magyarázkodásra.

Ezután a négy vámpírra tekint, akik a kis társasággal vannak, és rájuk mosolyog, majd megpaskolja az arcukat.

– Meg aztán jobb is, ha megvárjuk, amíg ezzel a néggyel végzek, utána biztonságosabb lesz.

A négy vámpír összerezzen, de mielőtt reagálhatnának, Penge már szét is feszíti a trónterembe nyíló ajtókat. Láthatóan nem szeretne túl sok időt vesztegetni, és az is világos, hogy ő akarja vezetni a Gyermekeket. Egészen halkan suttog hátra.

– Utánam. Lassan. Halkan.

Ezúttal nem teljes sötétség, hanem a már égő fáklyák fénye fogadja a csapatot. A terem közepén ott áll Drakula trónja, ám ez alkalommal ő nem ül rajta. A trón mellett viszont egy jókora termetű, izmos, állig páncélos és felfegyverzett, egyértelműen idegen férfi áll. Eddig senki sem vehette észre, és még Cassandra sem érzékelhette telepatikusan sem, ami különös.Mivel a teremben már mindenhol fáklyák égnek, és sehol sem lehet elrejtőzni, az alak természetesen azonnal észreveszi az érkezőket. Ettől függetlenül továbbra is rezzenéstelen arccal és testtartással áll. Penge viszont annál idegesebb.

– A rohadt életbe! Egyikőtök sem támad, világos?

Erre a idegen harcos elmosolyodik, majd megszólal, méghozzá érthetően, angolul.

– Kiváló tanács, félszerzet. Aki együttműködik, azt megkíméljük. Csak egyszer fogom megkérdezni: hol a vámpírmester, akit Drakulának neveztek?
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Luna


Celeste (+3 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 06 Júl. 2018, 13:40


>> Luna, az Éji Angyal /Sakura/
>> Játékos társak: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller,
>> Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne,
>> Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black
>> Felszerelés/egyéb: szürke póló, farmer, edzőcipő, vékony kapucnis pulcsi
Malik, Damien és Morgana Penge utasítása szerint hátra maradnak a liftaknáknál.
- Én is megvárlak itt titeket míg végeztek.
Mondom neki még mielőtt tovább mennének és ha nem volt utána ellenvetése akkor én is hátramaradok a másik hárommal. Menjenek csak előre a harcosok és intézzék el amit akarnak és utána majd vissza jönnek úgy is ide akkor pedig meglehet őket várni itt is. Egyébként is csupán az útban lennék ha harcra kerülne a sor szóval így még biztonságosabb is számomra.
Most már biztos hamar végeznek bármit is akarnak csinálni pontosan és utána el is hagyjuk ezt a helyet. Remélem, hogy miután elkerülünk innen és vissza kapjuk az emlékeinket akkor lesz valakim aki majd vár is. Borzasztó lenne ha visszakapnám az emlékeimet, hogy utána emlékezzek arra mennyire is egyedül vagyok itt, nem lenne jó egyáltalán. Addig is csendben várok és fülelek a környezetemre.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Gúnyosan mosolyodtam el, hogy végül csak neki kellett a két férget hoznia, mert senki sem akarta. Otthagyhatta volna őket, senkit sem érdekelnek, nem is értem, hogy miért fáradoznak vele. A fickó bezzeg nem válaszolt egyik kérdésre és ő haladna elől, hát hajrá. Mintha mi nem holtan akartuk volna látni azt a férget… És egyébként is szándékosan szívat azzal, hogy majd megtudjuk, hogy mi lesz, hogyha visszakapjuk az emlékeinket? Miért nem tudja most visszaadni? Miféle extra dolog kell hozzá? Az viszont szimpatikus volt, ahogyan a másik négy vámpírt fenyegette, majd kifeszítette az ajtót. Odabent azonban már vártak minket, az idegen pedig képes volt a telepaták elől elrejtőzni, ügyes. Engem azonban most nem ez érdekelt, hanem az, hogy Clint itt van-e. Így igyekeztem őt megtalálni, érezni ismét telepatikusan, mint korábban is képes voltam még jócskán távolabbról. Reméltem, hogy nem késtünk még el és életben lesz.
- Ha maga akarja megölni húzzon sorszámot. Ha tudnánk, akkor már nem lenne az a féreg „életben” – mondtam.
Azon pedig majdnem felnevettem, hogy megkímélne minket, a legjobb tudomásom szerint a teljes világot ki akarják irtani, így ezt nem túlságosan hittem el neki. Így igyekeztem nem is foglalkozni az idegennel, hogyha megérzem, hogy hol van Clint, akkor oda próbálok elindulni, úgy, hogy lehetőleg ez az idegen ne vegye támadásnak, mert eszem ágában sem volt ebben a percben harcolni. Ha ennek ellenére mégis támadna, akkor majd igyekszem kitérni a támadásai elől. Ha azonban nem és eltudok jutni addig, ahova mennem kell, akkor megteszem.
Azonban, ha nem éreztem, hogy még itt lenne, akkor nem mozdulok és próbálom megtalálni.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Amint leértek Cain letette a földre Morgana-t, majd haladt tovább Penge nyomában. Innen már ugyan válaszok nélkül, de hamar megérkeztek a trónteremhez, amit a férfi fizikai erővel nyitott ki. A fiatal férfiban felmerült, hogy vajon mekkora ereje lehet ennek az alaknak, igazából valahogyan úgy tippelte, hogy nagyobb, mint nekik, vagy más vámpíroknak. Odabent egy újabb kellemetlen meglepetés fogadta őket, igazából már kezdte megszokni, hogy semmi sem úgy alakul, ahogyan tervezték. Ami a harcot illett, esze ágában sem volt ezzel próbálkozni úgy, hogy nem tudták egyrészt, hogy mivel állnak szemben, másrészt még Penge sem örült annak, hogy belefutottak ebbe az alakba. Igyekezett végigmérni, határozottan látszott rajta, hogy egy idegenről volt szó. Azonban még egy meglepetése volt az alaknak, az pedig az, hogy angolul szólalt meg. Röviden biccentett Penge szavaira, hogy nem fogják megtámadni, bár legalább jelenleg csak azok voltak itt, akik tudnak harcolni, akik hátráltatták volna őket, azok odakint maradtak. Az idegen kérdése meglepő volt, akkor ezek szerint nem kapták el a zsarnokot.
- Egészen eddig a pillanatig úgy gondoltuk, hogy meghalt – mondta őszintén. – Nem sokkal az után, hogy maguk behatoltak ide megszűnt a kapcsolat vele, már nem ő irányított minket, részben szabadok lettünk. Ebből vontuk le azt a következtetést, hogy halott már.
Ennél többet mindehhez nem tudott hozzátenni, ez volt az igazság, azonkívül még szinte a helynek sem ismerik a tervrajzát, azt sem, hogy mi merre van, mert semmit sem tehettek és végig hazudtak nekik. Nem is beszélve arról, hogy halálra lettek ítélve. Mindent összegezve nekik az csak jó volt, hogyha a zsarnok eltűnt és itt hagyta a süllyedő hajót, bár a legjobb továbbra is az lett volna, hogyha már biztosan halott lenne. Ha nem hisz nekik az idegen, akkor minden bizonnyal harc lesz, de ők elmondták az igazat. Ennél többet nem igen tudnak tenni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 07 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith is ment a többiek után, nem különösebben érdekelte, hogy Luna hátra marad, legalább még egy teherrel kevesebb, amire figyelniük kell. Az egyetlen, ami zavart, hogy a legtehetetlenebb csapat maradt a hátukban, így ha hátba támadják őket, az roppant kellemetlen lenne. Amint a trónterem ajtaja nyitva volt már szinte azonnal látszott, hogy ott bent volt fényforrás, ennek fényében pedig lopakodni sem nagyon lehetett. Nem Dracula fogadta őket ott, hanem egy másik alak. Így első ránézésre nem tudta eldönteni, hogy a férfinak a bőre ilyen fémes, vagy pedig valamilyen nagyon profi idegen technológiájú testpáncél. Az meglepte, hogy a másik nem feltétlen akarja őket megölni. Még szerencse, hogy a két idegbeteg ki volt ütve odakint, mert minden bizonnyal nekitámadtak volna az alaknak. Neki nem volt szándékában, a lehető legkisebb energiafecsérléssel akart innen kijutni. Az meglepte, hogy Dracula még életben lehet az idegen szerint, Cain azonnal magyarázatot is adott, hogy úgy tudták, hogy halott. Ha szükséges a megerősítés, akkor ő maga is megteszi, akár szavakkal, akár csak bólintással, hogy így van.
Mivel jelenleg mást nem tud tenni, így nem várakozik, közben pedig próbálja felmérni azt, hogy merre is lehetne innen menekülni, hogyha az idegen úgy döntene, hogy megtámadja őket, akkor már legyen kész terve, hogy merre is tudnak futni, esetleg csapdába csalni. Nem becsülte le a másikat, noha semmit sem tudott róla, de Penge reakciója eléggé sokat elárult az egész helyzetről, hogy ő pontosan tudja kivel állnak szembe és veszélyes az alak.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 07 Júl. 2018, 00:12
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste is követte a többieket, továbbra sem tartotta logikusnak, hogy miért is hozta Penge magával a két ájultat. A statisztikák szerint, hogyha magukhoz térnek, akkor tejesen biztosnak találta azt, hogy szabotálni fogják őket és szándékosan az ellen tenni, amit mindenki más akar. Eddig is ez volt, logikus volt, hogy most is így tesznek, főleg Damien, aki határozottan vámpír akart lenni és az emlékeit sem akarta. A tabletjét szorongatta – finoman persze, hogy ne törje össze – magához húzva a lány, amíg figyelte, hogy Penge kinyitotta az ajtót, majd ő maga is követte lopakodva. Odabent azonban egyáltalán nem az várta őket, amire számítottak, hanem egy idegen.
Ő maga sem akart támadni, inkább érdeklődve, vizsgálgatva nézett végig a páncélos idegenen. Valamiért ismerősnek találta ezt a testfelépítést és külsőt, valószínűleg az álmaiból lehet, de azok csak álmok.
- A szavai nem logikusak – mondta gépiesen. – Amit tudunk magukról az alapján minden létformát elpusztítanak. Ebből következik, ha együtt működünk, ha nem, akkor is megpróbál majd végezni velünk.
Már csak azért is, mert rámondhatta azt is, hogy hazugságot mondott Cain, hogy nem tudják, hogy merre van dracula, ami pedig igaz volt, nem tudták.
- Ettől függetlenül, ahogyan Cain mondta, nem tudjuk, hogy hol van, nem miatta jöttünk ide – tette még hozzá.
Igyekezett felmérni a másikat, ha mozog, akkor minden mozdulatát figyelni, ha pedig támadni készül, akkor igyekszik kitérni előle és védekezni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 07 Júl. 2018, 12:51

14:55.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne), Celeste (Tyra Rel Brahe) és Luna (Sakura Hyuchia).

Míg Luna a liftaknában marad Morganával, Damiennel és Malikkal, addig a többiek farkasszemet néznek az idegen katonával.

– Megölni? Annak is eljön majd az ideje, de egyelőre élve kell nekem a ti mesteretek. Már ha nevezhetjük a fajtátokat még élőnek. Igazán érdekfeszítő teremtmények vagytok. Ha együttműködőbbek lennétek, a Mindenek Felett Álló Nagyúr talán még kedvét is lelné a tanulmányozásotokban az ő végtelen kegyelmében.

Eközben Cassandra gyengén, de érzékelheti végre Clint agyhullámait, éppen az idegen mögül, ahol látszólag mindössze a terem fala van.

Penge közben halkan morog az orra alatt a Gyermekeknek.

– Ostoba újszülöttek… Ha Drakula halott lenne, már ti is azok lennétek! Az összeköttetés még él közte és a gyermekei között, csupán a telepatikus hatalma szűnt meg ideiglenesen. Vagy rendkívül legyengült, vagy eszméletét vesztette.

A Gyermekek előtt álló ismeretlen, továbbra is tökéletes pókerarccal, ismét megszólal.

– Jó. Hiszek nektek. Szabadnak gondoljátok magatokat, ám legyen, viszont láthatóan valóban nem tudjátok, hol a mesteretek.

Érdekes módon az egyetlen személy, akitől mintha egy pillanatra megrezzenne az arca, az Celeste. Ahogy végigméri őt, ahogy hallgatja… Egy tizedmásodpercre mintha halovány mosoly futná át a férfi arcán.

– Érdekes… Rendkívül érdekes, hogy így találkozunk. Szóval élőhalott vérszívó lettél.

Végül az alak ismét a teljes társaságra tekint.

– Az információitok, miszerint minden létformát elpusztítunk, tévesek. Milliónyi túlélő akad még a bolygón, és ezen nem is kívánunk változtatni, amennyiben nem állnak ellen. Egyetlen konkrét céllal érkeztünk, és amint azt teljesítettük, távozunk. Azt is engedem, hogy elvigyétek a haldokló embert, aki idelent van.

Ekkor az alak végre ténylegesen elmosolyodik.

– Hiszen érte jöttetek, igaz? Elég nyilvánvaló. Bámulatos, hogy még élőhalottakként is mennyire a részetek a legkönnyebben kihasználható emberi gyengeség: az érzelmek. De vigyétek őt, rendben. Nem akadályozom meg… amennyiben őt átadjátok.

Ezzel az alak fejével Celeste felé biccent. Penge a többiek felé suttog.

– Ebbe semmiképp sem mehettek bele, világos? Ez Keris parancsnok, a legkegyetlenebb idegen hadúr mind közül! Ez az ajánlat, meg ahogy ott áll… Valami nagyon nincs itt rendben!
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Luna


Celeste (+3 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 08 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Bla-bla-bla. A beszéd jelentős része továbbra sem érdekelt, de végre megérzetem Clintet is a fazon háta mögül. Itt volt végig, amikor velünk is beszélt az a féreg. Vajon hallotta, ahogyan elnevezett minket? Mindegy, annyira nem fontos, hamarosan kihozzuk onnan és rendbe tesszük. Vajon a vámpír vére gyógyítja az embereket, mint a fikciókban? Egy próbát mindenképpen meg fog érni. Az a tény azonban a figyelmemet nem kerülte el, hogy nem halott a vérszopó, mert akkor mi is azok lennénk, mindenki. Az igazat megvallva megérné ezt, rohadtul megérné.
- Ez igaz, próbáltam visszafejteni a telepatikus hálóját, hogy feloldjam, akkor éreztem, hogy valami más is van a háttérben, hogy valamilyen sötét mágia köt hozzá minket, ami valahonnan nagyon, de nagyon ismerős volt, de emlékek nélkül nem tudok pontosabbat mondani. De talán sikerülhet megszakítani ezt és elszakadni tőle. – feleltem Pengének.
Szóval hisz nekünk, hurrá! De nem akartak mindenkit kiirtani, sőt távoznak, ha megvan, amit akarnak. És még egy alkut is kapunk, hogy megkapom Clintet, ha megkapják Celestét. Megalkudtunk! Penge persze tiltakozott, de engem ez nem tud érdekelni.
- Jah, határozottan ismeri a mi kis ufónkat, Dracula megmondta, hogy nem e világ szülötte, hanem a csillagok közül jött és utalt rá, hogy nemes volt és hatalmas. Miatta jöttek, ő volt a aki miatt ezt a sárgolyót meghódítottátok? Egyébként nyugodtan vihetitek… bocs, de engem Clint érdekel.
Tettem a végén hozzá. Szóval felőlem nyugodtan mehet és szívesen odaadom neki.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

A helyzet olyan vegyesnek volt mondható a leginkább. A férfi – az idegen – nem támadott, és még hitt is nekik, hogy fogalmuk sincs róla, hogy hol lehet Dracula. Azonban kellemetlen volt mindaz, hogy mégsem voltak szabadok, az a féreg még mindig élt, ha pedig meghal, akkor minden más vámpír is meghal, velük együtt. Ezt a lehetőséget úgy hanyagolta volna, bár a halál is jobb, mint ez a lét. Cass érdekes dolgot mondott, hogy érezte, hogy mivel vannak hozzá kötve. Ennél is érdekesebb volt, hogy a parancsnok felismerte Celeste-t. A szavaik után nem volt nehéz kitalálni, hogy nem Draculát keresik és az idegen is tudott arról, hogy Clintért jöttek és még hagyja is elvinni, hogyha… mindez nagyon nem tetszett a férfinak. Igazából teljesen egyetértett Draculával, hogy valami nagyon nincs rendben, de azt is tudta, hogy nem tilthatja meg a lánynak, hogyha menni akar. Itt róla volt szó, csak ő maga dönthetett senki más.
- Szívem szerint megtiltanám, de ebben nem dönthetünk Celeste, csakis te – mondta a lánynak.
Fogalma sem volt jelenleg arról, hogy mit is fog a másik logikusnak találni. Átkozottul morális döntés volt, hogy vagy itt hagyni azt, akiről biztosan tudja, hogy a korábbi csapattársa, valószínűleg barátja és hagyni meghalni. Vagy hagyni azt, hogy egy fiatal lány, egy még gyerek az idegenekkel menjen, akikről semmit sem tudni. A legrosszabb az volt, hogy emlékek nélkül azt sem tudná, hogy Clint miként döntene… Cass szavain nem lepődött meg, csak a szemeit forgatta, a saját maga részéről innentől Celeste-n múlt az egész.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 08 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith ugyan nem szólalt meg, de az információkra figyelt és igyekezett minden fontos dolgot megjegyezni. Az egyik ilyen valószínűleg az, amit Cass jegyzett meg, illetve az, hogy még mindig Dracula-hoz vannak kötve. Ebből következett, hogy még él az a zsarnok, valahol. Valószínűleg eszméletlen, vagy nagyon gyenge, esetleg újra sérült. Ez érdekes volt, nem gondolta volna, hogy az élőhalottak is tudnak eszméletlenek lenni. A másik, ami neki is szemet szúrt, hogy az idegen férfi felismerte Celeste-t. Vajon ő volt az, aki miatt jöttek? A férfi állítása szerint pedig nem is akarták a teljes világot leigázni csak megszerezni, amit akartak, aztán távoztak. Érdekes. Már ő maga is rákérdezett volna, hogy Celeste miatt vannak itt, de Cass megelőzte, a férfi pedig jól tippelte meg, hogy ők maguk miért vannak itt.
Amikor az alku felmerült, hogy az íjász a fiatal kék lányért akkor érdeklődve figyelte az eseményeket. Amennyire kiismerte a csapattársait a szavakon nem lepődött meg, hogy Cass átadná, míg Cain inkább hagyná, hogy Celeste döntsön. Ami Lilith nézőpontja volt, neki teljesen mindegy volt, hogy melyik lesz a választás, így meg is vonta a vállát, hogy őt nem érdekli ez. Ebből is remekül látszott, hogy a szociopatasága miatt az empátia teljes hiánya. Így ő maga csak várakozott és kíváncsian figyelte, hogy mi is lesz a végkifejlete ennek a közjátéknak.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 08 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Újabb fontos információt kapott, hogyha Dracula meghal, akkor minden másik vámpír is meghal. Ez igencsak érdekessé tette az egészet még sürgetőbbé, hogy megtalálja a módját annak, hogy visszafordítsa. Nem kerülte el a figyelmét, hogy a férfi felismerte és némileg össze is rezzent. Még egy pont, ami megerősítette mindazt, amit Dracula mondott. Úgy tűnt, hogy az ő származását tekintve nem hazudott.
- Ideiglenesen – felelte gépiesen. – A terveim között szerepel a folyamat visszafordítása.
Az íjász tényleg itt volt és csak egy esetben adta át, ami pedig logikus lépés volt. A kérdés felmerült azonban, hogy miért volt olyan fontos ő maga, hogy ilyen alkuval éljen a másik, amikor logikus módon elég lett volna csak megkérnie erre. Végighallgatta Penge és a többiek szavait, majd ezek után ő formált véleményt. Végül is saját magáról volt szó, amibe más nem szólhatott bele.
- Rendben van – mondta Celeste. – Logikusan számítva, az íjász a csoportnak fontosabb, mint én. Ezenkívül a parancsnok szavai megerősítették, hogy ismer engem. Dracula is utalt rá, hogy nem e világról származom, hanem a csillagok közül. Keris szavai alátámasztják mindezt és logikus következtetés, hogy ugyanazon faj, vagy birodalom tagjai vagyunk mind a ketten.
Ezek után fordította vissza a tekintetét a parancsnok irányába.
- A számításaim és következtetéseim helyesek, igaz parancsnok? – nézett a férfi szemeibe.
Végül visszanézett a többiekre.
- Nem akadályozhatja meg, én nem érzelmek alapján döntök, hanem komoly matematikai számítások alapján – nézett újra Pengére. – Ez az egyetlen járható út, hogy önök távozhassanak és életben maradhassanak. Én egyébként is kifejtettem Draculának korábban, hogy beszélni akarok a megszállókkal, hogy válaszokat kapjak az eredetem miatt. Ha megtalálom a módját, hogy miként lehet, hogy a kémiai folyamatot visszafordítani, hogy újra élő legyen minden élőholt, ezt eljuttatom magukhoz.
Így, ha nem akadályozza meg senki abban, hogy menjen, akkor odasétál a parancsnokhoz.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 13 Júl. 2018, 14:40

15:00.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne) és Celeste (Tyra Rel Brahe).

Penge elkerekedett szemmel, majd dühösen hallgatja a Gyermekeket. Keris parancsnok elmosolyodik.

– Nocsak. Bár több ilyen együttműködő egyeddel találkoztunk volna ezen a szánalmas bolygón. Talán akkor minden békésebben és egyszerűbben alakulhatott volna. Kérlek, öhm… „Celeste”, így neveztek, ugye? Állj félre a fal mellé, vagy akár le is ülhetsz egykori mestered trónjára, ahogy kívánod. Megvárjuk, amíg a többi élőhalott vérivó elviszi, akiért jöttek, aztán beszélünk. Bár nem érted jöttünk, de veled legalább nem távozunk üres kézzel.

Penge azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és szorosan megragadja Celeste karját.

– Legszívesebben itt és most lelépnék innen, de ígéretet tettem, és ha már ennyi munkát fektettünk a megmentésetekbe, nem fogom ennyiben hagyni! Még mindig nem értitek? Csakis együtt sikerülhet! Ezért kell a többi kis zöldfülű is, akiket idáig cipeltem, mind összeköttetésben vagytok! Nem, kis kékbőrű, nem mész te sehova.

Keris arca elkomorodik, és farkasszemet néz Pengével… majd hirtelen egy sötét, szürkés árny suhan el a kis társaság feje fölött, egyenesen a parancsnok felé, akin aztán egész egyszerűen átsiklik az illető. A különös jelenet után már jobban szemügyre lehet venni az alakot: Morbius az, a „Torzszülött”, a másik vámpírvadász, akitől óva intették a Gyermekeket az eligazítások során. Megfordul, majd halvány mosollyal az arcán pillant Pengére.– Hologram, Eric. Komolyan nem jöttél rá? Kezdesz berozsdásodni, barátom.

Keris parancsnok hologramja ekkor eltűnik, Penge pedig kicsit lenyugszik, és elengedi Celeste karját.

– Hrm… Azért éreztem, hogy valami nincs rendben. A többiek?

– Mindenki megvan, már csak rátok várunk. A kölykök társait is épp most viszik a találkozóhelyre. Nem ártana sietni, mert ha már maga Keris vetíti ki magát, ráadásul ennyire mélyre, akkor nagyon közel lehetnek. Mostanra már teljes Édent feltérképezhették.

– Csodás. Halljátok, zöldfülűek? Iparkodjatok, mert mind itt veszünk, ti meg sosem kapjátok vissza az emlékeiteket. Nem mintha én látnám itt bárhol is az íjászotokat.
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Celeste (+3 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 14 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Az alapján, amit Penge az előbb mondott nem ezt a fajta kedvességet vártam a parancsnoktól, hogy így szól a kékhez. Csaknem valamilyen rokoni kapcsolatban vannak, vagy mást nem is tudok elképzelni, a lány még kamasz csak… Penge szavaira azonban elfintorodtam.
- Szakítsd meg az összeköttetést, hogy azt a két véglényt meglehessen végre ölni, mert én velük nem vagyok hajlandó semmit sem tenni. Ha belepusztul a világ, hát belepusztul…
Semmi sem ért annyit, hogy azokkal együtt dolgozzak. Felkaptam a fejemet, amikor még valaki megérkezett és átsiklott a parancsnokon.
- Érdekes, akkor azért nem éreztem senkit sem itt telepatikusan Clintet kivéve – állapítottam meg.
A szememet forgattam meg, amikor idióta dolgokat kezdett felhozni, hogy nincs itt, akiért jöttünk.
- A vámpírvér gyógyítja az embereket? – kérdeztem. – Egyébként itt van, a fal mögött.
Itt rámutatok a falra, ha pedig tudok, akkor elindulok oda és próbálok valamilyen rést találni, amin keresztül ki lehet feszíteni az ajtót. Ha ilyet nem találok, akkor minden erőmet összeszedve igyekszem fizikai erővel áttörni az ajtót. Reméltem, hogy mások, ha más nem is az izomagyú Penge a segítségemre lesz ebben. Ha sikerül mindezt megejteni és bejutunk, ha Clint meg van láncolva, vagy kötözve, akkor igyekszem kiszabadítani és ha a vámpír vér gyógyítja a halandókat, akkor megvágom a kezem és próbálom megitatni vele. Ha nem, az kellemetlen, mert nem értek az orvosláshoz, akkor csak próbálom felvenni és követni Pengét és Morbiust a kijárat felé Clinttel.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Cain nem igen értette, hogy miért reagált úgy Penge arra, hogy hagyták volna Celeste-t dönteni, de hamar meg is kapta a választ, hogy elvileg össze vannak kötve. Nem rajongott azért, hogy ismét csak fél válaszokat kaptak, de most már meg sem próbált kérdezni, tudta, hogy most úgysem kapnának válaszokat, majd az emlékek visszakapása után. az nem tudta a figyelmét elkerülni, hogy az állítólagos legkegyetlenebb hadvezér volt az, akitől a lehető legemberibb szavakat kapta valaki a társaságból. Mintha Celeste tényleg fontos lett volna Kerisnek. Noha semmit sem tudott a férfiról, de abban biztos volt, hogy nem bántaná őt, ami igazából meglepő volt, de kellemes pozitív meglepetés. Mindezt alátámasztotta, hogy Keris elkomorult, amikor Penge nem engedte volna el őt. Ki volt Celeste valójában? Egyre és egyre több kérdése volt, remélte, hogy az emlékeiket visszakapva már tudni fogja a választ. Annak örült, hogy Celeste nem olyan robbanékony, mint Cass, mert akkor biztosan rátámadt volna Pengére, azonban azt nem tudhatta, hogy a lány logikája mit fog kihozni…
Ekkor érkezett meg még Morbius és leplezte le azt, hogy Keris nem volt itt valójában. Cass pedig valószínűleg eltudja mondani, hogy hol is van Clint, amennyiben szükség volt arra, hogy segítsen kinyitni az ajtót, akkor természetesen fog segíteni, akár kifeszíteni, akár betörni. Az a kérdés őt magát is érdekelte, hogy tudnak-e a vámpírok a saját vérükkel gyógyítani. Végtére is rendelkeztek regenerációval, így úgy vélte, hogy akár működhet is.
Ha sikerül bejutni, akkor ő maga kint fog várakozni, ha pedig indulnak, akkor követi a többieket.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 14 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith nem mozdult, csak összefont a karjait a mellkasa előtt, igazából az egész helyzet a maga abszurditásával kezdte szórakoztatni. Kissé oldalra biccentette a fejét arra, hogy Keris miként beszélt Celeste-val. Most vagy ő maga képzelődött, vagy ebben több kedvesség, alázat és „intimitás” volt, mint ahogyan Dracula, vagy bárki más valaha is itt hozzájuk fordult. Az biztos, hogy a „kérlek” szó itt senkitől sem hangzott el, főleg nem ilyen kedves kontextusban. Az bizonyos lett, hogy nem a lányért jöttek az idegenek, hanem másért, de ettől függetlenül magukkal viszik. De mint kiderült a férfi nem volt valódi és már meg is szűnt a hologramja, mikor ezt Mobius felfedte. Lilith azt is megtudta, hogy a többiek már kivitték a többieket és csak ők maguk maradtak hátra.
Már tényleg kezdte érdekelni, hogy kik azok a többiek, de még egyszer nem kérdez rá, egyszer megtette, de akkor sem feleltek, hogy majd megtudják az emlékeikkor. Akkor sem mozdult, amikor elhangzik, hogy hol lehet Clint. Mivel úgy vélte, hogy nem lesz túl nagy az ajtó és többen egyébként sem férnek el ott, így nem segített, inkább fülelt, hogy mikor érkezhet az ellenség azok alapján, amit a két férfi beszélt egymással.
- Merre van a kijárat innen a felszínre? – fordult a négy vámpír irányába.
Bármi is legyen, hogyha úgy alakul, hogy végre valahára elindulnak, az íjásszal, vagy éppenséggel nélküle, akkor követi Pengét és Morbiust a találkozópontra, valószínűleg azon a kijáraton, amit az a négyes fog mutatni, akiket nem is olyan régen mentettek meg.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 14 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

A többiekkel ellentétben számára nem tűnt fel, hogy Karis kedvesebb, vagy efféle lett volna. Az persze igen, hogy most az egyszer nem utasítást kapott, hanem csak kérést azt illetően, hogy mit is tegyen. Bólintott a férfinak, nem szándékozott beleülni a trónszékbe, de a falhoz odalépett volna, amikor Penge megragadta a karját.
- Maga sem érti, ez volt a veszte Dracula-nak is – mondta gépiesen. – Nem fogja tudni a csoportot közös munkára bírni, sem rájuk erőltetni az akaratát. Akkor sem, ha össze vagyunk kötve. Olyat akar rákényszeríteni a közös munkára, aki nyíltan kijelentette, hogy megölne bárkit és bármit, minket is és amint lehet meg is tenné. Hacsak nem tartja eszméletlennek továbbra is szabotálni fog mindent, erre 99,98% esély van. Ebből következően még a logikám és a számításaim sem kellenek, hogy maga is kiszámítsa azt, amire én is jutottam, vagy bárki innen.
Mindezt továbbra is bármiféle érzelem nélkül mondta, mintha továbbra is számítógép beszél volna helyette. Várakozóan pillantott le a karjára, majd fel Pengére, hogy mikor is fogja elengedni. Noha fejben már elvégezte a számításokat a férfi korábbi mozgásának elemzése alapján, hogy miként tudná semlegesíteni, de nem támadt, csak várt. Akkor lépett kissé távolabb, amikor Morbius megérkezése és a kivetülés felfedése után elengedte a másik. Mivel logikus volt, hogy erőszakkal is magával fogja a másik vinni, így jobb híján nem tudott mást tenni, hogy üzenetet hagy Karis-nak. A tableten szándékozott megtenni mindezt, hogy kiteszi a főkijelzőre, és majd ha megérkezik a parancsnok ide, akkor megtalálhassa. Így, amíg a többiek valószínűleg az íjász kiszabadításával foglalkoznak, addig próbálja megírni a szöveget:
Karis parancsnok!
Nem tudtam mást tenni, mintsem velük menni, a fizikai erőszakot egyelőre elkerülendő. Azt mondják, hogy visszaadják az emlékeimet. Amint ez megtörténik azonnal próbálok majd önnel és a többiekkel kapcsolatba lépni. Logikusan addigra tisztában leszek azzal is, hogy ön kicsoda valójában és milyen kapcsolatban állunk. Addigra kérem biztosítsa számomra a szabad áthaladást önökhöz, hogy az egységei és a robotok ne támadjanak rám, ha keresem önöket. Nem lenne hatékony, ha élőholt létem miatt saját egységeinket kellene elpusztítanom, hogy valamelyik tiszthez, vagy parancsnokhoz eljussak.

Ha ezt sikerül begépelnie, akkor újra magához öleli a laptopot, majd ha indulnak, akkor utolsóként próbálja elhagyni a helyet és a tabletet letenni a falnak támasztva, hogy az idegenek megtalálhassák, ha megérkeznek ide a trónterembe.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 15 Júl. 2018, 15:16

15:05.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne) és Celeste (Tyra Rel Brahe).

Penge szokásához híven csak magában morog, és láthatóan egyre kevésbé tetszik neki a helyzet. Nem is hajlandó Cassandrához szólni, helyette Morbius lép oda a falhoz segíteni.

– Ismerve az öreg hegyesfogút, bizonyára van itt valami titkos kapcsoló, imádja az ilyesmit… Állítólag a régi kastélya is tele volt ilyesmivel, és--

Eddigre azonban a türelmetlen Cassandra már el is kezdi áttörni a falat.

– Vagy ez is egy megoldás, igen. A nyers erő. Látom, már át is vetted Eric egyedi problémamegoldó módszerét.

Láthatóan, a kinézete ellenére, épp Morbius, aki könnyedebb és barátságosabb szemben a mogorva és szigorú Pengével.

A négy vámpír közben egyre idegesebb, hiszen most már itt van Penge és Morbius is, és Lillith kérdését is alig hallják meg.

– Hogy… Hogy mi? Ja, a ki… kijárat, igen. Nem tudjuk, mi csak--

Ebben a pillanatban Penge villámgyorsan a négy vámpír mögé kerül, majd a kabátjából előkapott fakarókkal döfi át hátulról a szívüket, mindnek, egyesével. A vámpírok pillanatok alatt elporladnak.

– Nos, ha nem tudják, nincs is rájuk tovább szükségünk. Eddig tartott a türelmem őket illetően. Egyébként sem megyünk sehova, amíg nem találkoztunk a többiekkel.

Ezután a félvámpír Celeste felé pillant.

– A további logikai eszmefuttatásoktól pedig kímélj meg. Fogalmad sincs, mi folyik a háttérben, úgyhogy ne is próbáld megfejteni, kékségem.

Ezalatt, míg Celeste az üzenetét gépeli, leomlik a fal, melyet Cassandra igyekezett áttörni. Igazából ő egyedül is elég volt a lebontásához, nem is kellett segítség, mivel pontosan tudta, hol keresse a titkos szobát.

– Szép volt. De kérlek, ne próbálj vámpírvért adni egy még élő embernek, mert akkor ő maga is átváltozik. Nem, a gyógyítást bízd csak ránk.

A fal mögött egy kis, rövid folyosó látható, teljes sötétségbe burkolva, melynek a végén egy liftajtót vehet észre mindenki, balra pedig egy apró terem nyílik, ahonnan hang szűrődik ki. A terembe belépve végre megláthatják Clint Bartont, azaz Sólyomszemet, a Különítmény tagját, borzalmas állapotban, lekötözve egy ágyra, a testéből pedig több helyen is kis csövek lógnak ki, amelyekkel nyilvánvalóan a vérét csapolják épp. A férfi a jövevényekre idegesen kezd mozogni, igyekszik kiszabadulni.– Nem, nem, NEM, ELÉG! Öljetek meg, rusnya dögök, de ELÉG EBBŐL!!! RAJTA, VÉGEZZETEK VELEM!!!

Hirtelen hangos kattanásokkal és zúgással visszatér az áram a szobába, és felkapcsolódik egy villany. Ekkor Clint bágyadt, meggyötört szemeivel végül ki tudja venni, kik érkeztek, és lenyugszik. Komoran szól Cassandrához.– Itt kellett volna hagynod, Steph… Hiba volt… idejönnöd…

Ezzel Sólyomszem elveszíti az eszméletét.

Penge idegesen lép a kis társasághoz.

– Visszakapcsolták az áramot! A sötétség nélkül oda az előnyünknek, Keris pedig erősítést fog leküldeni. Elfogyott az időnk! Ha nem indulunk el a többiekhez MOST, mindennek vége!

– Eric jól mondja, mennünk kell!
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Celeste (+3 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Hát akkor pukkadj meg, ha arra képtelen vagy, hogy válaszolj. Azonban a másik fickó jött segíteni és sokkalta barátságosabbnak hangzott, mint Penge. Bólintottam a szavaira, de mivel nem volt energia, így maradt a nyers erőszak, amivel azonban sikerült is áttörnöm a falat. A háttérben való történésekkel nem foglalkoztam, az egyáltalán nem érdekelt. Viszont legalább Morbius válaszolt a kérdésemre, amivel egy fontos információt tudtam meg.
- Akkor vér kizárva – mondtam idegesen.
A fal mögött láttam a folyosót, egy liftet és egy másik ajtót, ahonnan hangok is kiszűrődtek. Ott volt Clint.
- Azt hiszem, hogy megvan a kijárat is – néztem végig a folyosón.
Ezzel nem is vártam tovább, hanem azonnal a szobához mentem, odabent meg is láttam Clintet, sokkalta rosszabb állapotban volt, mint amire „emlékeztem” hála a képnek, amit láttam korábban. Már éppen megszólaltam volna, hogy nem az ellenség vagyunk, de még csak a nevemet sem tudtam volna mondani neki, mert nem emlékeztem rá. Ám ekkor a lámpák felkapcsolták, azt hittem, hogy végleg kiiktatták őket…
- Nem fogsz meghalni, nem hagyom – mondtam.
Láttam, hogy megismert, neki nem vették el az emlékeit, Steph… szóval Stephanie vagyok. Határozottan kellemesebb név, mint az a Cassandra. A szavaira azonban már nem volt esélyem válaszolni, mert elvesztette az eszméletét. Ekkor igyekszem a sürgetés közepette odalépni hozzá és eloldozni, illetve kiszedni azokat, amivel csapolják a vérét. Ha tudom és van valami, akkor még gyors rögtönzött kötéssel bekötöm a vérző sebeit, majd óvatosan veszem fel a kínzópadról és indulok arra, amerre Morbius és Penge vezet minket.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Mivel nem volt szükség a segítségére, így Cain egyelőre csak várakozott és figyelte, ahogyan Cass betöri a falat. Amint ő maga is látta, hogy egy kisebb folyosó van ott, akkor közelebb lépett, hogy körbenézzen ott ő maga is. Látta a folyosót, ahogyan az ajtót, illetve a liftet is. Akkor kapta hátra a fejét, amikor kiderült, hogy nem tudják a megmentett vámpírok, hogy hol van a kijárat igazából, de eddigre már ők maguk igen. Penge azonban nem kegyelmezett egyiknek sem.
- Erre egyáltalán nem volt szükség, őket is megmenthettük volna valahogyan Dracula befolyása alól!
Lehet, hogy utálta Penge a vámpírokat, saját maga is, de ez ekkor sem volt megoldás, ha meglátták volna az igazat, akkor ők is Dracula ellen fordulhattak volna, visszakaphatták volna a normális életüket. Igazából nem várt választ, mert sejtette, hogy kapni fog, közben pedig legalább Cass, vagyis Steph visszakapott valamit a múltjából, a nevét. Clint is megvolt, a menekülési útvonal is, de közben az áramot visszaállították az idegenek, ami kevésbé volt jó. Innen most már mindenképpen menniük kellett, kíváncsi volt egyre jobban, hogy kik a többiek. Lehet, hogy a többiek, akikért jöttek, akiket megtört Dracula és most a gyengülésével már képesek ellenük lépni.
- Egyetértek, hogy tűnjünk el innen – értett egyet.
Ha indulnak, akkor ő maga is követi Pengét és Morbiust, mert láthatóan nem az itteni kijáraton fognak menni, hanem a többiek után, azt pedig ők tudják, hogy merre volt.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith csak várakozott tovább, nem mozdult, amikor Cass bejutott a folyosóra, csak kissé odébb állt, hogy belásson ő maga is, közben várta a vámpírok válaszát is, ami meg is jött. erre megforgatta a szemeit, hogy fogalma sem volt egyiknek sem, hogy hol lehet a kijárat. Akkor csak hallhatták, azaz azon kívül, hogy ide hozták őket nem volt túl sok hasznuk. Érdekes fejleménynek vélte, hogy a vámpírok meghaltak, csak azt sajnálta, hogy annyi vért áldoztak arra, hogy talpra állítsák őket. Csak halotta, hogy megvolt az íjász és valószínűleg a vérét is ki lehetett szagolni. Ekkor azonban még a fények is felkapcsoltak, pedig eléggé biztos volt, hogy Celeste nagyon tönkretette azt. Akkor hozhattak másik generátort, vagy pedig találtak más helyet, ahol helyre tudták állítani mindezt. Mindez azt jelenthette, hogy a liftaknának nehezebb lesz használni és kerülgetni kell majd az idegeneket. Megint a többiek, a rejtélyes többiek, akikről továbbra sem tudtak semmit sem, de folyamatosan ők voltak emlegetve. Mivel Morbius sokkalta inkább közlékenynek tűnt, így úgy döntött, hogy inkább őt kérdezi meg.
- Morbius, kik a többiek? Penge nem volt túl közlékeny a kérdéseinket illetően – mondta.
Remélte, hogy ezúttal már tényleg kp választ és nem csak annyit, hogy majd az emlékeiket visszakapva megtudják ezt is. Hiszen a jelen állás szerint az sem biztos, hogy kijutnak innen, nemhogy visszakapják az emlékeiket. Ha pedig indulnak, akkor követi a két férfit, révén ők tudták, hogy merre kellett menni a „többiek” irányába.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste állta Penge tekintetét, a gunyoros megjegyzést csak sima megjegyzésnek vette, révén még mindig nem tudta kezelni az iróniát, vagy a gúnyt.
- Akkor árulja el, hogy mi folyik a háttérben – mondta gépiesen. – És ne azt a logikátlanságot hozz afel, hogy majd megtudjuk, ha visszakaptuk az emlékeinket. Ezzel, hogy negyed, vagy fél információkat mond el, pontosan olyan, mint itt „Édenben” bárki, kezdve Dracula-val. Logikátlan hozzáállás és semmiképpen sem hatékony.
Szinte az összes létező számítása, egyenlete befejezetlen volt, „hála” annak, hogy akkora lyukak voltak benne a hiányos információktól, hogy nem igaz. Talán ebben a helyzetben az volt a legjobb, hogy nem rendelkezett érzelmekkel, így nem kezdett el hisztizni, dühöngeni, hogy Penge ilyen, hanem továbbra is érzelemmentesen kérte az információkat. Bár a logikus az volt, hogy továbbra sem kap választ. Talán, ha a másik férfit kérdezné, de úgy látta, hogy ő elfoglalt. Amíg a többiek az íjászért mentek és Penge a vámpírokat megölte bízott benne, hogy betudja fejezni az üzenetet, amit Karis-nak akart hagyni.
Akkor emelte fel a fejét, amikor a fények visszajöttek, lehetetlen volt, mindent tönkretett odafent. Bár tudta, hogy lehetséges, hogyha volt másik olyan helység itt Édenben, ahonnan helyre lehetett állítani, akkor felesleges volt, amit tett. Amint minden és mindenki megvolt, akkor ő maga is bólintott arra induljanak.
A tervéről továbbra sem szándékozik letenni, azaz arról, hogy utolsóként igyekszik elhagyni a helyet és itt hagyni Karis számára a tabletet. Egyébként pedig követi a többieket, ha indulnak.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 18 Júl. 2018, 15:38

15:10.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne) és Celeste (Tyra Rel Brahe).

Morbius odaugrik Cassandra mellé, és letép néhány darabot a ruháiból, hogy azzal kötözze be Clint sebeit, így Cassandrának már nem is kell a vérzés elállításával foglalkoznia, miután kiszabadítja a férfit. Miután gyorsan végigméri, Morbius halványan elmosolyodik.

– Ennyi ideig kínozta maga Drakula, akin ráadásul olyan sebet ejtett, amilyenhez hasonlót sem tudott korábban senki… Rendkívül erős. Túl fogja élni.

Ezután Morbius Penge mellé siet, aki már le is hívta a liftet abban a liftaknában, amelyiken keresztül lejöttek ide.

– Egyet kell értenem a sráccal, Eric, ez a négy jelen állapotában nem jelentett fenyegetést…

– Ne kezdd te is, Mike, ne kezdd te is!

A két vámpírvadász farkasszemet néz, de szerencsére épp ekkor megérkezik a lift, mielőtt még egymásnak esnének.

– Befelé, mindenki, MOST!

Miközben remélhetőleg mindenki beszáll, Morbius Lillith felé pillant.

– Eric nem mondott semmit, mi? Nos, nem éppen beszédes alak, ám valóban gyorsabb lesz talán, ha visszakapjátok az emlékeiteket, mint nekem itt magyarázkodni. Legyen elég most annyi, hogy mi mind mindent kockára tettünk azért, hogy titeket kihozzunk innen.

Penge pedig közben Celeste szavaira reagál.

– Nem cseverészni jöttem, én csak egy szállító vagyok. Odaviszlek titeket a többiekhez, és ők majd elmondanak mindent. Megfelel ez így, Hatékony kisasszony?

Amikor végre mindenki beszáll – Cassandra, kezében Clinttel, Cain, Lillith, Celeste, aki hátrahagyta az üzenetét, valamint Penge és Morbius –, akkor azonnal megindulnak felfelé.

Másodpercekkel később már ott is vannak újra a központi társalgó szintjén, ahol már egy kisebb társaság vár rájuk. Amint kinyílnak a liftajtók, megpillanthatják Morganát, Damient, Malikot és Lunát, mindnyájukat épségben. Sőt, ott vannak még a Tanítóik is mellettük, legalábbis hárman közülük: Castor, egyik páncéljában, csak az arcát nem takarja sisak jelenleg, valamint Lucretia és Hannibal. Mindhárman eléggé megviseltnek tűnnek.

És van még két, egyelőre ismeretlen alak is: egy fiatal lány és egy újabb jelmezes férfi.

A lány gyönyörű, rövid, vörös hajjal és igéző zöld szemekkel. Ám amennyire bájos teremtés, annyira szigorú és gondterhelt most a tekintete.Az álruhás férfi fehéres-szürkés ruhát, köpenyt és maszkot visel, amelyeket holdszimbólumok díszítenek. Mereven, rezzenéstelenül áll és figyel.Mindkét ismeretlen élő, lélegző ember, ezt a vámpírok kifinomult érzékeinek köszönhetően azonnal tudhatják a Gyermekek. Szinte látják a bennük keringő friss vért.

Ahogy a kis csapat megérkezik, a vörös hajú lány arca felderül.

– Hála az égnek…
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Celeste (+3 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Még kevesebb időbe telt Clint kiszabadítása és sebeinek bekötözése, mint elsőre gondoltam, hála annak, hogy a fickó is segített. Amit mondott azon megkönnyebbültem egy kicsit, hogy úgy véli, hogy Clint életben fog maradni. Így akkor vittem ki és követtem őket ki a liftig. Itt én magam nem is várakoztam sokáig, hanem be is szálltam, mihamarabb ki akartam vinni innen Clintet, ahol legalább még elsősegély ellátást is kaphat, ami jobb, mint ez a hely. Ahogyan felértünk még ismerősöket is láttunk, a korábbi oktatók, akiket megtört Dracula. Egy csapat tagjai voltunk, bennük mégsem volt annyi gerinc, hogy úgy kiálljanak magukért, ahogyan mi tettük. A többiek nem érdekeltek, ami a vámpírokat illette. A lány viszont ismerős volt, vele bizonyosan találkoztam már a múltban is, bár abban a felvillanásban nem volt benne, amit a Különítményről láttam. Még mielőtt bárki megszólalhatott volna, hogy kérdéseket tegyen fel, vagy ehhez kapcsolódó dolgokat.
- Jó-jó, ne húzzuk tovább az időt – szólaltam meg. – Az emlékeimet akarom, ahogyan mindenki, már láttuk, hogy kik azok a többiek. Szóval emlékek, lássuk el Clintet, törjük meg azt az átkot, vagy mit, ami ahhoz a féreghez köt, mentsük meg a Különítmény többi tagját, akik nincsenek itt és húzzunk a fenébe.
Felemeltem az egyik kezem, hogy elhallgattassam a többieket, vigyázva, hogy Clintet megtartsam közben, mert ez igen olyan dolog volt, amiről nem lehetett volna tudomásom.
- Mielőtt bárki megkérdezi, hogy honnan tudom, hogy a Különítmény a neve a kompániáknak, kémkedtem a zöldfazon… „Remus” fejében és még Drakszi sem jött rá.
Roppant tehetséges vagyok, tudom. Szóval várakozóan nézek a többiekre, hogy haladjunk végre!

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Morbius határozottan szimpatikus volt Cain számára, hogy kiállt ebben a kérdésben is mellette, hogy felesleges volt azt a négy vámpírt megölni. Úgy tűnt a számára, hogy annak ellenére, hogy szövetségesek, készek lennének megölni egymást is akár. Nem állt szándékában összeugrasztani a párost, csupán a lelkiismerete és igazságérzete volt az, ami kimondatta mindezt vele. Mindazonáltal nem kellett őt sürgetni, amint a lift megérkezett oda hozzájuk azonnal beszállt.
Amint felértek nem tagadhatta le, hogy nem örül annak, hogy itt van Malik és Damien, remélte, hogy a későbbiekben nem lesz rájuk szükség és nélkülük is megoldhatják a feladatot. Malik azét valamilyen szinten irányíthító volt, így vele annyira nem volt baja, de a másik…  Végignézett a többieken is, itt voltak hárman a tanítóik közül, akik ismerősek voltak a számára, illetve egy maszkos, jelmezes alak. Ő is ismerős volt a számára, de csak nagyon kicsit, végül a tekintete a fiatal vörös hajú nőre siklott, aki itt volt. Akaratlanul is némileg kitágultak a pupillái és zavartan nyelt egyet. Egyrészt nagyon, de nagyon ismerős volt a lány a számára, másrészt…
- Nem emlékszem, hogy láttam volna valaha ilyen szépséget, mint ön. – mondta kissé zavartan.
Megköszörülte a torkát.
- Bocsásson meg, hogy így letámadtam, nem állt szándékomban – igyekezett bocsánatot kérni.
Inkább csöndben maradt és remélte, hogy mihamarabb tisztázódik minden és visszakapják az emlékeiket.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 19 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Továbbra is csöndben figyelte, ahogyan a két megmentésükre igyekvő személy kis híján egymás torkának esett. A kérdésére azonban több választ kapott, mint Pengétől, bár ténylegest így sem. Lilith megforgatta a szemeit, hogy újra csak ha visszakapják az emlékeiket. Nagyon kezdte unni ezt a választ, ez olyan semmilyen volt, nem is beszélve arról, hogy ki tudja, hogy a többiek még megvannak-e, vagy már elkapták őket annak köszönhetően, hogy újra van energia. A liftbe ő maga is beszállt, amikor az elindult, amint felértek azonnal megnézte, hogy hova jutottak. A központi társalgónak nézett ki a hely, itt volt a három tanító, a négy másik, akik leginkább csak passzívoskodtak az utóbbi időben, egy idegen maskarás alak, illetve egy fiatal nő, aki nagyon megörült nekik.
Ebből még mindig nem tudott sokat, számára a jelmezes és a lány is teljes mértékben ismeretlen volt. Semmilyen olyan deja vu érzése sem volt, mint például Castor esetében. A szemeit forgatta meg azon, amit Cain csinált, nem látta még ilyennek a férfit, noha jelenlegi tudása szerint nem is nagyon régóta ismerte.
- Egyetértek Cass-el... vagyis inkább Steph-el, a lehető leggyorsabban essünk túl rajta, mert a legkellemesebb emlékek nélkül rohangálni – mondta.
Remélte, hogy hamar megtudják ejteni az emlékek visszaadását, bár volt egy olyan érzése, hogy ahhoz még ezt a helyet is hátrahagyják és megpróbálnak majd Édenből magából kijutni, mert itt az idegenek bármikor rájuk találhatnak majd, főleg úgy, hogy már a fények „személyében” hátráltató tényezőjük sem volt.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 19 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Celeste sikeresen befejezte az üzenetet, amit Karis-nak szánt, utána figyelte a többieket. Nem igazán értette, hogy miért támadt szinte egymásra a két férfi, ahogyan a neki szánt iróniát sem értette, csak felvonta a szemöldökét Penge szavaira. Nem találta túl hatékonynak, de inkább nem jegyezte meg, ennek a férfinak nem volt túl magas az intelligencia hányadosa és az intellektusa is hagyott kívánni valót. Nem egy szinten voltak, így ezért sem akart már megszólalni. A tabletet sikerült otthagynia az üzenettel, miközben ő maga is beszállt a liftbe.
A felérkezés után ő maga is körbenézett, azonnal látta a négy másik társukat, ahogyan a három „tanítójukat”. Ezenkívül két idegen volt ott, akik egyáltalán nem voltak neki sem ismerősek. Cain kirohanásával nem tudott mit kezdeni, azt sem értette, hogy mire volt ez az egész jó. Mindezek az érzelmi reakciók csak hátráltatják a munkát. Az emlékekre pedig tényleg szükségük volt a lehető leghamarabb.
- Jómagam is támogatom a mihamarabbi emlékvisszaadást, hogy az ügyet, bármi is legyen az hatékonyabban lehessen végrehajtani – mondta továbbra is gépiesen.
Logikusnak találta, hogy előbb elhagyják Édent és biztonságos helyre távoznak majd. Mindazonáltal logikus volt az emlékek visszakapása és sürgető is, így teszi azt, amit majd a maskarás alak, illetve a fiatal nő mond, hogy mit tegyenek, merre haladjanak tovább.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1592
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 19 Júl. 2018, 12:37

15:15.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne) és Celeste (Tyra Rel Brahe).

Penge nagyot sóhajt, és a Gyermekekre mutat.

– Mind megvannak. Ezzel én a részemről teljesítettem a feladatot, a bébiszitterkedésnek itt és most vége.

Majd keresztbe tett karokkal arrébb lép, míg Morbius bemutatja a két ismeretlent.

– A kisasszony Jean Grey, a maszkos fickó pedig Holdlovag névre hallgat. Ezzel, úgy vélem, végre mind együtt vagyunk.

Jean láthatóan kissé elpirul Cain szavaira, majd mielőtt bárki bármit tehetne vagy mondhatna, Cassandra, Lillith és Celeste már sürgetik a következő lépést. Ekkor Hannibal veszi át a szót.

– Itt semmiképp sem maradhatunk, minden oldalról védtelenek vagyunk. Mielőtt bármit tennénk, jobban védhető helyiséget kell találnunk.

– Akkor talán végre odamehetnénk az eredeti találkozóhelyre, ahol mindenkinek lennie kéne, ha nem kellett volna keresztül-kasul rohangálni Édenben ezért a nyolc zöldfülűért.

Láthatóan ezzel mindenki egyetért, ezért ha senkinek nincs kifogás, megindulnak a növénykert felé.

– Eredetileg ide vezetett volna mindenkit a nyíl, amelyet az elmétekbe vetítettem… Elismerem, nem ez volt a leghatékonyabb módja az iránymutatásnak, de rendkívül óvatosnak kellett lennem, hogy se Drakula, se a megszállók ne érzékeljék a telepatikus hullámokat. Így csak ennyire tellett.

A növénykertbe érve a szokásos látvány tárul mindenki elé (már azoknak szokásos, akik esetleg már jártak itt): ez a helyiség áll a legközelebb az anyatermészethez ebben a föld alatti városban. Gyönyörű virágok, zöldellő fák, sőt még egy kis mesterséges patak is folyik itt. Mivel újra van áramszolgáltatás Édenben, ezért itt is automatikusan bekapcsolt a kellemes, mesterséges madárcsicsergés és szélzúgás hangja, valamint a plafonra és falakra vetített kép most épp egy naplementéről. Természetesen mivel ez csak egy animáció, így a „napfény” nem árthat egyetlen vámpírnak sem.– Rendben, Tony, Penge és én a főbejáratot védjük, míg Petra, Morbius és a Holdlovag azt az átjárót, amely a felszínre vezet. Feltehetőleg azt még nem találták meg Keris emberei, de nem lehetünk elég óvatosak. Jean, Önt pedig megkérem, igyekezzen. Munkára!

Feltűnhet a Gyermekeknek, hogy Hannibal az utasításai közben nem a Tanítók vámpírnevét használta…

Persze ezzel most nincs idő foglalkozni, mert Jean leül törökülésbe, majd megkéri a Gyermekeket, hogy csatlakozzanak köré. Morgana, Damien, Malik és Luna így is tesznek.

– Kérlek, gyertek. Először is, tudnotok kell, hogy ez nem lesz kellemes. Drakula ősi, sötét mágiáját fogom egy igen erős telepatikus hullámmal széttörni az elmétekben. Steph… öhm, Cassandra, megkérlek, hogy a folyamat közben semmilyen telepatikus védelmet ne használj magadon vagy bárki máson. Tudom, nem könnyű, de bíznotok kell bennem. Nehezíti a dolgot, hogy nem tudjuk, mi történt Drakulával, mert ha magához tér, újból megpróbál majd az uralma alá hajtani benneteket. Nos, akárhogy is… Kérlek, hunyjátok le a szemeteket. Zárjatok ki mindent és mindenkit a fejetekből. Koncentráljatok csakis rám és egymásra.
Cassandra (+5 vértasak)


Cain (+3 vértasak)


Lillith (+3 vértasak)


Celeste (+3 vértasak)

_________________
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3338
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 20 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cassandra, az Tűz Kegyeltje ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Mintha kért volna bárki abból, hogy bébiszitterkedjen felettünk, nélküle is tökéletesen jól kijutottunk volna erről a helyről, hiszen megtaláltam a másik kijáratot, ami ott volt Clint cellájánál. Cain szavaira csak a szemeimet forgattam és nem tudta nem elkerülni a figyelmemet, hogy a lány is elpirult. Bólintottam én is, hogy megfelel, hogy menjünk tovább, így követtem őket. A növénykert ismerős volt, már jártam itt korábban. Körbetekintettem, hogy hol tudnám Clintet letenni, hogy kényelmes helyen legyen, mert úgy tűnt, hogy nem nagyon fogunk tovább haladni. Gúnyosan mosolyodtam el, amikor Hannibal… révén az eredeti nevét még nem tudom parancsokat kezdett osztogatni. Tony, Petra… nagyon ismerősek voltak ezek a nevek, olyan érzést keltett, mint amikor itt van a nyelvemen, de minél jobban rá akarok jönni, hogy mi a folytatás annál jobban elfelejtem. Az átokba is!
- Ó, e szerint visszanőtt a gerincetek és akaratotok, amit korábban valahogy elhagytatok – jegyeztem meg gúnyosan.
Követtem Jean-t mindezek után, ahogyan az eredeti nevemet kijavította elfintorodtam.
- Maradjunk a Steph-nél, nem kérek semmit attól a féregtől, még azt a nevet sem, amit az adott nekem – feleltem vicsorogva. – A többieken nincs semmi, feltűnt volna neki és időm sem lett volna pajzsokat építeni.
Csak megszabadulni akarok mindentől, ami hozzá kötött. Figyelmesen hallgattam végig, amit Jean mondott, majd a szavaira bólogattam.
- Ó, arra mérget vehetsz! – vigyorodtam el. – Engem és őket – mutattam Cain-ra és Lilith-re – agyatlan bábokká akar tenni, mert folyamatosan ellenálltunk neki és megtagadtuk azt, hogy saját akaratunkból engedelmeskedjünk és mind fizikailag, mind mentálisan dacoltunk vele, amennyire csak tudtunk.
Hogy mennyire voltam elégedett ettől? Nagyon.
- Egyébként a nagydarab jóképű szöszi a pöröllyel hol van a Különítményből? Ő az egyetlen, akiről nem tudok semmit…
Ezek után azonban már tettem, ami Jean kért, szerencsére telepataként könnyedén tudtam, hogy miként kell mindent kizárni és csak arra koncentrálni, amire kell.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Cain, a Hódító ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Igyekezett nem észrevenni, hogy a lány is kissé elpirult a szavakra, nem akarta még jobban zavarba hozni. Azzal ő maga is újfent egyetértett, hogy itt nem maradhatnak, mert stratégiailag nem a legjobb pont. Úgy tűnt számára is, hogy Hannibal visszanyerte az emlékeit, legalább is most nem tűnt olyan meghunyászkodottnak, mint korábban. Ő maga is követte a többieket, miközben Jean magyarázatot adott a telepatikus nyílra.
- Nem állt szándékunkban hátrahagyni Clintet – mondta. – Azért nem erre jöttünk, hanem oda tartottunk, amit Dracula mondott nagyképűen, hogy hol tartja őt fogságban. Mindazonáltal nem tudhattuk, hogy nem csapda-e.
Ez az igazság volt, nem tudhatták, hogy nem az idegenek akarják-e őket csapdába csalni, vagy Dracula valamelyik embere. Némileg meglepőnek találta, hogy a növénykertet még nem szállták meg az idegenek, pedig elég nagy kiterjedésű volt. Úgy tűnt, hogy itt fognak megállni egy időre, amíg végrehajtják az emlékek visszaadását. Itt a korábbi gyanúja megerősítést nyert, hogy a volt tanáraik visszakapták az emlékeiket, most pedig már csak rajtuk volt a sor, hogy mindez megtörténjen. Abból nem kért volna, hogy Dracula újra megpróbálja átvenni felettük az irányítást.
- A kapcsolatot Dracula felé nem lehet megtörni valamilyen módon? – igyekezett megkérdezni.
Mindezek után igyekezett ő maga is kényelmesen elhelyezkedni a földön úgy, hogy ne kelljen mocorognia pár percen belül. Igyekezett eleget tenni Jean kérésének, hogy mindent kizárjon a fejéből és arra koncentráljon, amire kell. Ahogyan nekiállt érezte, hogy annyira azért nem olyan nehéz, mintha tanulta volna ezt is korábban.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14366
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 20 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Sakura Hyuchia, Tyra Rel Brahe és Syn Lora Black


~ Lillith, a Sötétben Rejtőző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:

Lilith továbbra is figyelte az eseményeket, annyi bizonyos volt számára, ami némi elégedettséggel töltötte el, hogy legalább haladni fognak és senkinek sem volt gondja azzal, hogy már mindenkinek sürgős lett volna az, hogy visszakapják az emlékeket. Ahogyan sejtette valóban nem maradtak itt a lift előtt, mert itt könnyedén rájuk találhattak volna. Hannibal viselkedése neki is furcsa volt egy kicsit, de már csak a növénykertben lett számára teljesen biztos, amikor a másik férfit és a nőt is olyan néven szólította, amin eddig nem hallotta. Azaz valószínűleg az eredeti nevükön. Saját magának nem voltak kérdései, nem akart semmihez semmit sem fűzni. Mivel láthatóan ez a Jean Grey ismerte a többséget és igazából látta, hogy többen vissza is kapták az emléküket, így nem igazán volt oka kételkedni.
Amikor Jean kérte, hogy foglaljanak ők maguk is helyet, akkor megtette, ő maga is törökülésben igyekszik helyet foglalni a kialakuló körben. A kérés tényleg elég nehéz volt, ebben a helyzetben mindent kizárni ebben a helyzetben és nem gondolni semmire, de azért igyekezett így tenni. Próbálta, hogy a csöndre figyel, bár az emberek szívének verése sem könnyített mindezen. Végül, hogyha sikerült így tennie, hogy kizár szépen lassan mindent, akkor próbált Jean-re koncentrálni és a másik háromra, akik még ott voltak a közelében. Remélte, hogy mindez működni fog és most már tényleg megtud valamit, vagy remélhetőleg mindent a múltjával kapcsolatban.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 227
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

16 / 21 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.