Éden

17 / 22 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Next

Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Pént. 20 Júl. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Lucy Skatfield, Howard Saint, Meadow Kerr-Osborne, Sakura Hyuchia és Syn Lora Black


~ Celeste, a Sosemérző ~
~ Helyszín: Éden ~
kép:
Éden - Page 17 A4qmYLw

Celeste számára az volt továbbra is a leghatékonyabb, hogyha a lehető leggyorsabban haladnak a megfelelő cél felé. Számára már itt másnak tűnt a három tanítójuk mozgása, viselkedése, de egyelőre nem lelte az okát annak, hogy miért lehet mindez. Amint beértek a növénykertbe és Hannibal kiosztotta a parancsokat, akkor lett nyilvánvaló, hogy olyan néven hívta a többieket, amit eddig nem hallottak. Logikus volt, hogy ők már visszakapták az emlékeiket és még a nő nevét is megtudta, aki majd segít nekik ebben. Jean Grey. Ez sem volt ismerős a számára, a Tony-val ellentétben, az igen. Mivel már nagyon közel voltak ahhoz, hogy visszakapják az emlékeket, így továbbra sem tartotta fel a többieket. Noha megjegyezte volna, hogy számításai alapján Keris hagyta volna, hogy távozzanak, hogyha ő vele megy, márpedig vele szándékozott, még ha a többiek szerint mindez nem logikus és helytelen. Ha megkapja az emlékeit, akkor legalább azt is tudni fogja, hogy mi köti őt a parancsnokhoz, illetve a bolygót megszálló fajhoz. Meg hogyan került erre a planétára egyáltalán.
Amikor Jean megkérte őket, hogy mit tegyenek, akkor ő maga is egy meditációhoz is jó pózt vett fel a térdelő ülésben, sarkaira ülve. Megpróbálta a fejében egyszerre futó megannyi számítást és mérlegelést, döntést egy időre elcsendesíteni, kikapcsolni, hogy ne gondoljon semmire, ami számára eléggé nehéznek bizonyult. Ha azonban sikerül, akkor természetesen a lehető leghatékonyabban próbál Jean kérésének eleget tenni és csak a fiatal nőre és a többiekre próbál koncentrálni, hogy az emlékek visszakapása a lehető leggyorsabb és legzökkenőmentesebb lehessen.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 20 Júl. 2018, 18:48

15:20.

Résztvevők: Cassandra (Stephanie Lyesmith), Cain (Jonathan Miller), Lillith (Meadow Kerr-Osborne) és Celeste (Tyra Rel Brahe).

Jean légzése egyre lassabb és egyenletesebb lesz, és szinte már csak suttogva válaszol.

Éden - Page 17 Jean10 – Hamarosan minden kérdésetekre választ kaptok, ne aggódjatok… Engedjétek el magatokat…

És ekkor a Gyermekek már nem is a fülükkel, hanem az elméjükkel hallják a lány hangját… A telepatikus kapcsolat egyelőre nem okoz semmilyen fájdalmat, sőt egészen kellemes. Afféle lágy, hipnózishoz hasonlatos érzést kelt mindenkiben, mintha csak álmodnának…
2012. december 6., csütörtök, 6:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Újabb robbanás rázza meg a Triskelion épületét, amelybe Stephanie, Jonathan, Meadow és Tyra is beleremegnek, miközben a műveleti központban várják, hogy beszélhessenek Danvers ezredessel, aki iderendelte őket.

December 2-án érkeztek az első jelentések az idegen űrhajókról, amelyek behatoltak a Föld légkörébe, majd szinte azonnal bombázni kezdték a bolygó nagyvárosait. A megszállók fegyverei és technológiája bőven felülmúlja bármely földi nemzet védelmi rendszereit, a katonaságnak esélye sincs ellenük – ez már szinte az első pillanattól világos volt. Egyoldalú mészárlás ez, nem háború.

Mivel az idegenek nem is próbáltak kommunikálni a földiekkel, ezért nincs lehetőség a tárgyalásra sem. Egyelőre senki sem tudja, mit akarnak a megszállók, hacsak azt nem, hogy kiirtsák a bolygó teljes lakosságát.

Az invázió kezdete óta Danvers parancsára Stephanie, Jonathan, Meadow és Tyra a Triskelionban állomásoznak. Pár nap alatt már megismerhették egymást, illetve egymás múltját, és mivel a Különítmény tagjai eltűntek, valamint a gyakornokok is megfogyatkoztak, világos, hogy jelen pillanatban ők négyen lehetnek Danvers seregének utolsó védvonala, még akkor is, ha így négyesben még korábban nem dolgoztak együtt.

Magát New Yorkot három napja kezdték támadni, és mára egyedül a Triskelion áll a városban.

Éden - Page 17 Newyor10

Danvers érthetően rendkívül feszült, egy rakás monitort próbál figyelemmel követni egyszerre, mialatt a körülötte ülő katonai operátoroknak kiabálja a parancsokat.

Éden - Page 17 Carol10 – Meg kell érteniük, hogy a keleti part teljes mértékben odaveszett, nem tudok több embert küldeni! Berlin, Moszkva, London, Peking… Mindnek vége, talán még Tokió tartja magát, de velük is elvesztettük a kapcsolatot. Készüljenek a teljes visszavonulásra, és a civilek védelme az első!

Néhány percnyi utasítgatás után Danvers végre int a négy fiatalnak, hogy lépjenek közelebb hozzá.

Éden - Page 17 Carol10 – Miller, Lyesmith, Kerr-Osborne és Brahe… Köszönöm az elmúlt napokban végrehajtott mentőakcióikat és a több száz civilt, akiket biztonságban idejuttattak. Gondolom, volt idejük megismerni egymást, talán valamelyest össze is szoktak… Remélem, mert jelen pillanatban Önök négyen a legütőképesebb csapatom. Jöjjenek velem.

Ezzel Danvers kivezeti a négyest a műveleti központból, hogy aztán kint, a folyosón folytassa, miközben haladnak.

Éden - Page 17 Carol10 – Ne fogják vissza magukat. Hallani akarom az őszinte véleményüket. Mennyi esélye van az emberiségnek?

_________________
Éden - Page 17 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 21 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Most már komolyan megfogom fojtani Danvers-t. Több, mint két hónap telt el és még mindig fogalmam sincs, hogy hol van Clint! Mikor fogja beismerni végre, hogy elhagyta a bolygó legnagyobb védelmi vonalát?! Na jó én még itt voltam és Jon is, ahogyan az unokatestvére, aki nekem viszont nem rokonom. És ezzel elfogytunk, a kék kiscsajtól meg egyszerűen kirázott hideg. Igazából kezdtem unni, hogy félévente folyamatosan világvége van, de ez most akkor is komolyabbnak tűnt, mint a korábbiak. Szerencsére csak kéket… aki egy dán fizikusról nevezte el magát kellett megismerni, mert Meadow-t Jon révén már ismertem. Az íjamat babráltam, amíg Carol szokásához híven kiabált, fáradt voltam és tudni akartam, hogy hol van Clint, a nagybátyám és a többiek. Még mindig nem hiszem el, hogy nem bízott annyira bennünk, hogy elmondja mindezt. Pedig már októberben tisztázva lett, hogy nem vagyunk Sinister befolyása alatt és megoldottuk az ügyet komolyabb sérülések nélkül.
Elfojtottam egy ásítást, ölni tudtam volna egy kávéér, jó erős feketéért, lehetőleg ufó mentesen. Lassan keltem fel a székből, ropogtattam meg a csontjaimat és mentem utána. Elég szomorú a világnak, ha már csak mi maradtunk. A kérdésen majdnem felnevettem.
– Semmi? – kérdeztem vissza.
Bölcsész vagyok és nem pedig matematikus, vagy fizikus, megvannak erre a megfelelő emberek…
- De szerintem Tyra pillanatokon belül végtelen tizedes jegyig megmondja.
Igazat megvallva egyetlen ötletem volt, hogy miként tudunk valamit tenni, de ahhoz két másik személy munkája kellett.
- Hajasbaba… akarom mondani Melissa és Sue mikor állnak elő valamilyen megfelelő biológiai fegyverrel az idegenek ellen? Ha megcsinálják, azt mondom, hogy van esélyünk.

felszerelés/egyebek:Éden - Page 17 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Jon is eléggé kimerült volt, azóta próbált valamit megtudni Danverstől a többiekről, amióta legyőzték Sinistert. Igazából ott akkor megtehette volna, hogy elmozdítsa a nőt a pozíciójából, de nem volt jobb alternatíva, így nem tette meg. Tudta, hogy túl messzire ment, de a nő nem hagyott választási lehetőséget a számára. Lehet, hogy éppen emiatt nem mondott semmi az ezredes, mert még mindig nem bízott benne, bennük. Pedig most átkozottul szükségük lett volna a többiekre, az apjára, a barátaira, a csapatra. De semmit sem tudott. Igazán megörült, amikor kiderült, hogy a másik unokatestvére is gyakornok lett itt, Meadow. Kisgyerekkoruk óta ismerték egymást, így nem volt nehéz az összeszokás. Furcsa volt kissé, hogy két unokatestvérével is együtt dolgozik, nem beszélve a többiekről.
A többiek, aggódott, fogalma sem volt, hogy mi lehet Danielle-vel, vagy épp Balderrel. De Jean miatt is aggódott, mert vele sem volt kapcsolta, bár remélte, hogy mindannyian tudnak magukra vigyázni. Most újra itt voltak, mind a négyen, akikkel együtt dolgozott a támadás óta. Kipillantott oda, ahol Danvers volt, éppen parancsokat osztogatott, majd magához hívta őket. Ekkor állt fel és indult el a nővel, neki nem voltak illúziói, sejtette, hogy annyira rossz a helyzet, mint amit az előbb hallott. Összeráncolta a felettese szavaira a homlokát, volt egy olyan érzése, hogy a nőnek nem fog tetszeni, amit mondani készül.
- A többiek nélkül semmi – mondta. – Úgy véltem asszonyom, hogy lassan ideje lenne, ha elmondaná az igazat és nem csak annyit, hogy eltűntek. Egyrészt itt a világ vége, másrészt Lyesmith és Barton élettársak, Thor az apám… nem csak csapattársak, de barátok és családtagok tűntek el, ön pedig hallgat hónapok óta. Még mindig azok után sem bízik bennünk, hogy az elmúlt években ennyi mindenen mentünk keresztül?
Igazából már tudta, hogy azért hallgathatott a nő, mert nem akarta, hogy a többiek után menjenek, de most már úgysem nagyon volt más választásuk, hogyha életben akartak maradni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 21 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Meadow tökéletesen teljesítette a kormány által rábízott feladatot és sikeresen beépült a SHIELD-be. Roppant sajnálatos volt, hogy ezzel már mit sem ért. Most már tudta, hogy igazából voltak érzelmei, nem úgy, mint az Édenben töltött időben. Pszichopata volt, azaz tökéletesen tudta értelmezni az érzelmeket, saját maga is érzett, csak éppenséggel nem volt lelkiismerete és az EQ-ja, azaz az empátiája volt a „béka feneke alatt”, mint az ilyeneknél szokott. Nem érzett megbánást, nem tudta beleélni magát mások örömébe, fájdalmába. Így ezeket, hogy mások érzelmeire reagál megjátszotta, ezért volt jó manipulátor is. ettől eltekintve igazából nem volt gonosz, mint Lysmith. És ezért mondta azt Dracula róla, amit.
Éppen ezek miatt saját magát nem igazán zavarta az idegenek inváziója és meg sem érintette, hogy milliók, milliárdok haltak meg máris. Csak megjátszotta. Az ismerkedés és a többiekhez való összeszokás nem ment nehezére éppen ezek miatt, meg, mert Miller-t úgyis ismerte gyerek kora óta hála annak, hogy rokonok. Most pedig pont ott volt, ahol lennie kellett, de a kormány már nem létezett, mennyi feleslegesen elöltött idő. Nem igazán volt ideje tájékozódni a közelmúltban, mert végig terepen voltak, de most legalább hallotta azt, amire igazából tippelni lehetett, hogy miként áll a világ. amikor a nő magához intette őket, akkor csatlakozott a csapathoz és séta közben válaszolt ő maga is a kérdésre.
- A legjobb esélyünk talán az lenne, ha lopnánk az idegenektől több űrhajót és azon elmenekülni az emberekkel, vagy olyan földalatti, tengeralatti búvóhelyeket találni, ahol ki lehet húzni az időt a távozásukig. Ennél jobb ötletet nem tudok.
Elég sok atombunkerről és efféléről tudott, hátha ezek megoldással szolgálhattak.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 21 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Tyra-nak nem volt nehéz dolga azzal, hogy beilleszkedjen a többiekhez, vagyis ahhoz szociális dolgok is kellettek volna, de a fotografikus memóriájának hála legalább hamar kiismerte a többieket. Beszélgetni nem nagyon beszélgetett, most is inkább valamelyik laborban lett volna, hogy megoldást találjon a helyzetre. Ami az idegeneket illette nagyon ismerősek voltak neki, de nem talált magyarázatot minderre, az álmában látott ilyeneket, de arra sem volt még magyarázata. A többiek aktáját olvasta, így ismerte a múltjukat, a sajátja elég rövidke volt, hiszen nem volt túl idős.
Ahogyan meghallotta kintről a hangot már tudta, hogy a vámpírként való ébredésekor már hallotta, most már tudta, hogy Danvers ezredes volt.
– Ez egy öngyilkos küldetés… Nem kényszeríthetlek titeket rá… Nincs más esélyünk… Muszáj visszahoznotok őket, mielőtt túl késő lenne…
Ebből pedig nem volt nehéz összetenni, amit már korábban is sejtettek, hogy önként jöttek ide kivinni a többieket. De visszaterelte a múltképbe a figyelmét, hogy minden ismét teljesen tiszta legyen. Most, hogy az emlékek előkerültek már könnyedén tudta újra pillanatról pillanatra maga is előkeresni őket, hála a memóriájának. Emlékezett, hogy az ablaknál állt, amíg Danvers kiabált, majd magához hívta őt és a többieket. Természetesen csatlakozott ő maga is. Ahogyan a nő kimondta, hogy mi a véleményük saját maga már megannyi számítást végzett. Amint a többiek végigmondták azt, amit akartak, akkor saját maga csak egy százalékot mondott.
- 18,742% – mondta gépiesen.
A nő ennyit kérdezett, ennél többet mondani nem lett volna hatékony.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 21 Júl. 2018, 18:22

6:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Danvers komoran hallgatja a fiatalokat, miközben egy félreeső, kisebb terembe vezeti őket.

Éden - Page 17 Carol10 – Hát, tényleg nem fogták vissza magukat… Dr. McKenzie és dr. Storm egy kutatócsoporttal dr. McCoy mellé lettek áthelyezve, legalábbis ez az utolsó információm róluk. Gyakorlatilag minden összeköttetésünk megszakadt a csapataink nagy részével. Az ellenség tökéletesen megosztott minket, hibátlan és pontos támadásokkal. A kommunikációs műholdjaink alig 2%-a üzemel, és csak idő kérdése, hogy a megszállók azokat is megsemmisítsék. Az igazság az, hogy azokról, akik nem tartózkodnak jelenleg az épületben, semmi bizonyosat nem tudok mondani. Higgyék el, az idegen űrhajók megszerzése ilyen káoszban nem lenne könnyű feladat, főleg ekkora emberhiánnyal, de igen, akiket csak tudunk, igyekszünk biztonságos bunkerekbe juttatni. A legutóbbi hírforrásaim szerint az elnök és a kormány több tagja is egy ilyen helyen van már.

Amikor mindenki bent van a teremben, Danvers belülről bezárja az ajtót. A kis szobában mindössze egy asztal és pár szék található, amelyek egyikén ott ül egy régi ismerős, Jean Grey is. A lány a legutóbbi küldetés óta újra eredeti, vörös hajszínét viseli, és le is vágatta rövidre, mint annak idején.

Éden - Page 17 Jg11

Halvány mosollyal az arcán köszönti az érkezőket.

Éden - Page 17 Jean10 – Sziasztok. Jean Grey, örvendek a szerencsének.

A bemutatkozást Meadow és Tyra felé címzi, hiszen ők még nem ismerik. Fel is áll, hogy kezet rázzon mindkettejükkel, ha ők sem bánják, majd visszaül.

Danvers jelzi mindenkinek, hogy foglaljanak helyet, majd ő maga is leül.

Éden - Page 17 Carol10 – Nos, igyekezzünk csupán a lényegre szorítkozni, mivel igen kevés az időnk. Világos, hogy a Különítmény nélkül esélytelenek vagyunk az idegenek ellen, de velük talán még visszaverhetjük az inváziót. Nem ez lenne az első földönkívüli sereg, akiket legyőznek. Sajnos, mint azt már a legutóbbi küldetésük elején is említettem, jelenleg Európában vannak titkos bevetésen… illetve a bevetésnek már vége. Kudarcot vallottak, és a kiiktatandó célpont foglyai lettek.

Itt az ezredes sóhajt egy nagyot, majd folytatja.

Éden - Page 17 Carol10 – Amikor Kovacs bebörtönzésével végre helyreállt valamelyest a rend, időszerűnek éreztem megelőző csapást mérni egy már igen régóta megfigyelt célszemély ellen. A célszemély eredeti neve Draculea gróf, egy erdélyi nemes és lovag, még a XV. századból. Azóta számtalan nevet használt már, mostanság például Deacon Frostnak nevezték alvilági körökben, de a legismertebb neve a Drakula. A S.H.I.E.L.D. aktáiban talán már olvashatták, hogy a vámpírok sajnos nagyon is valósak, ahogy Drakula is, bár az Egyesült Államokban kevésbé aktívak, inkább Európában ténykednek, és ott is a legnagyobb titokban. Az ő ártalmatlanítása lett volna a Különítmény másodlagos feladata még szeptember-október folyamán. Sajnos megszakadt velük minden kapcsolatunk, és azóta sem tértek vissza. Ezért nincs velünk Rogers, Stark, Barton és Thor.

Danvers ökölbe szorítja a kezeit, láthatóan rendkívül ideges.

Éden - Page 17 Carol10 – Ostoba módon alábecsültük a célszemélyt. Mint mondtam, a megölése másodlagos feladat lett volna, ugyanis az elsődleges az embereink kiszabadítása volt. Igen… Akkor követtem el az első hibát, amikor nem rögtön a Különítményt, hanem a Bosszú Angyalait küldtem Drakula ellen. Először ők estek fogságba, majd a kiszabadításukra küldött Különítmény…

_________________
Éden - Page 17 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 22 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Még 20% sem, az űrhajó ellopása tetszett, belevaló a csaj. És igen, kedves rokon kimondta, amit én is tudni akarok már jó ideje, hogy hol van a pasim és a nagybátyám! Hajasbaba kiléte pipa, ha minden igaz, akkor legalább közelebb jutott a halemberéhez, akit mondani sem lehet, hogy ébresszék fel, mert jól jönne, mert lebuknánk.
- Maga kérte, hogy legyünk őszinték – vigyorodtam el.
Közben megérkeztünk az egyik terembe, ahol régi jó ismerősünk várt minket. Nem, nem Danielle, a másik. Örültem annak, hogy láthatom, vele legalább könnyedén lehetett együtt dolgozni. Telepaták egymás közt… biccentettem neki, majd leültem és nekiláttam végighallgatni a főnökasszonyt, hogy mi is a helyzet. Szóval egy korábbi célpont, aki ellen elsőként a Bosszú Angyalok, majd a többiek estek áldozatul.
- Pontosítsunk, hogy a teljes Különítmény nélkül, mert azért két embere megvan a csapatból. – kértem ki magamnak.
Felvontam a szemöldökömet, amikor említette, hogy Dracula-ról van szó. Wow, akkor a vámpírok tényleg léteztek. Nem tudom, hogy miért lepődtem meg mindezen, én is félig istennő voltam, Miller meg félisten és sorolhattam volna még tovább.
- Foglyok, vagy már vámpírok? – kérdeztem. – Tanultam az egyetemen a mitikus lényekről.
Tettem hozzá mielőtt megkérdezi, hogy honnan veszek ilyeneket.
- Komolyan gondolta, hogy hónapok óta nincs velük kapcsolat és esetleg most a világ végén kell megtudnom, hogy lehet, hogy halottak? Hát kössz… koordinátákat kérek, és már itt sem vagyok.
Nem ez lenne az első eset, hogy mi húzzuk ki a srácokat a sz*rból…

felszerelés/egyebek:Éden - Page 17 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Annak örült, hogy Sue és Melissa jól vannak, bízott benne, hogy Ben is ott lehet a közelükben, mert saját maga inkább Bennel volt közelebbi kapcsolatban, mintsem Sue-val. A válaszok, amiket a többiek mondtak nem volt megnyugtató. jó lett volna, ha Mahr Vehl itt lett volna, akkor a hajólopás nem lett volna olyan nehéz ügy. Ahogyan beléptek az eligazítóba végtelenül megkönnyebbült, hogy Jean itt volt és láthatóan egyben. Lyesmith-től már megtanulta, hogy miként lehet felhívni a telepaták figyelmét magára, így igyekezett Jean-re koncentrálni és a nevét is gondolta. Ha sikerült felhívnia magára a figyelmet, akkor üzen neki, vagyis gondol és reméli, hogy a nő hallja.
~ Örülök, hogy semmi bajod és jól vagy a körülményekhez képest ~
Közben egy halovány mosollyal és biccentéssel köszöntötte Jean-t ő maga is és leült utána, hogy meghallgassa az eligazítást. Amiket Danvers beszélni kezdett már tudta, hogy semmi jóra nem számíthatnak. És valóban így volt, nem csak egy csapat veszett oda, hanem kettő. Úgy vélte, hogy félelmetes erővel és haderővel rendelkezhet ez a vámpír, hogyha így simán lekapcsolta a világ legjobbjait. Nélkülük pedig tényleg semmi esélyük nem volt. Sejtette, hogy a nő azért nem mondta el eddig, mert tudta, hogy utánuk akarja küldeni őket, vagy legalább is erre megkérni őket, ami az előzőek fényében öngyilkosság.
- Szóval arra akar megkérni minket, hogy menjünk és próbáljuk kiszabadítani őket. Miből gondolja, hogy mi sikerrel járhatnánk ott, ahol a többiek nem? Ettől persze vállalom, mert ez az egyetlen esélyünk…
Nem volt jobb ötlete, mondjuk ahhoz, hogy bármit tervezni lehessen többet kellett volna tudni, remélte Danvers fog is többet mondani ennél.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 22 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

A terembe érkezés után egy másik fiatal vöröshajú nő is várt rájuk, aki be is mutatkozott. Elfogadta a kézfogását.
- Meadow Kerr-Osborn, örvendek – mutatkozott be.
A név ismerős volt, lehet, hogy Miller emlegette már korábban, vagy valahonnan máshonnan, ebben a helyzetben nem tudta hova tenni mindezt. Ő maga is leült és figyelmesen hallgatta, hogy mit mondott a nő, a helyzet tényleg nem volt túl rózsás, a fő védelmi vonal fogságban volt, ha még éltek egyáltalán, de az előzőek fényében, ha megpróbálják kihozni őket, az öngyilkosság, de ha nem teszik meg, akkor meg a világ pusztulhat el. Pocsék választási lehetőségek voltak. Ha még tudott volna jelenteni a kormánynak, akkor bizonyára szép negatív értékelést adott volna Danversről, hogy egyrészt ilyen feladatra küldi az embereit, másrészt miután elbukták azt hónapokig inkább hallgat róla és veszélybe sodor mindent és mindenkit a bolygón.
Mivel ő maga nem ismerte személyesen sem a Különítmény – a jelenlevőkön kívül -, sem pedig a Bosszú Angyalok tagjait, így nem igazán érezte magát kompetensnek, hogy bármit is mondjon. Nem is beszélve arról, hogy egyelőre túlságosan kevés volt az információ. Nem tudtak semmit erről a Dracula-ról, mire képes, mennyi embere van, milyen katonai, gazdasági és egyéb háttere van. ilyenek nélkül semmilyen akciót nem lehetett tervezni, még így az idegenek inváziója közepette sem.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 22 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

- Ön kért pontos választ – mondta gépiesen.
Mint máskor az érzelmek kezelésével, vagy éppen az ironikus és efféle megjegyezésekkel most sem boldogult. Nem találta logikusnak a nő válaszát, hogy nem örült(?) az őszinte válaszoknak, pedig ő kérte ezeket. De saját maga elmondta azt, amit kérdeztek, így nem szólalt meg utána már. A helységbe való megérkezéskor egy fiatal nő is volt ott. Amikor Jean kezet nyújtott neki néhány pillanatig csak azt nézte és nem tudta, hogy mit tegyen. Látta már másoktól, hogy szoktak kezet fogni, de az efféle fizikai kontaktust ott sem találta hatékonynak és nem is értette.
- Tyra Rel Brahe – mutatkozott be ő is, mint mindig gépiesen.
A kézre még egyszer ránézett, majd végül nem találta logikusnak azt, hogy viszonozza, így inkább leült ő maga is az egyik székre. Amikor Danvers nekilátott annak, hogy beszéljen, akkor a nő minden egyes szavát megjegyezte, mint eddig is mindent, amit életében látott, hallott, vagy tapasztalt. Nem kellett számítást sem végeznie ahhoz, hogy tudja, hogy nagyon rossz a helyzet, legalább is az emberek így szoktak fogalmazni az alacsony százalékú dolgoknál.
- Számításaim alapján az esélyünk úgy 20-25%-al nő, ha az érintett két csapat tagjai kiszabadulnának – mondata.
Azt inkább nem mondta, hogy mekkora a valószínűsége, hogy sikerrel járna még egy mentőakció, mert az még kisebb lenne, mint az előző, amit még odakint mondott. Így egyelőre további adatokra, információkra várt azért, hogy még pontosabb analízist és számításokat végezhessen az üggyel kapcsolatban.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Hétf. 23 Júl. 2018, 16:07

6:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Danvers halvány mosolyra húzza a száját.

Éden - Page 17 Carol10 – Valóban, elnézést kérek, a teljes Különítmény nélkül. Ami azt illeti, Önök ketten, Lyesmith és Miller, immár a Különítmény egyedüli 100%-os eredményességi rátával működő tagjai. Gratulálok. Ami pedig a többiek státuszát illeti, sajnos nem tudom megerősíteni, hogy Drakula vámpírrá változtatta volna őket, ám szinte majdnem biztosra vesszük, hogy igen. Értsék meg, amikor elküldtem őket, még semmi jele nem volt egy totális idegen inváziónak, azt meg pláne nem sejthettem, hogy Thorral az oldalukon, akire elvileg nem is hathatna a vámpírok mágiája, elbukhatnak. Teljességgel érthetetlen…

Az ezredes feláll és fel-alá kezd járkálni, láthatóan egyre idegesebben.

Éden - Page 17 Carol10 – Kerr-Osborne, Brahe, kérem, majd olvassanak utána a Bosszú Angyalainak az adatbázisunkban, ha még nem tették meg. Mindketten kaptak hozzáférést. Az idő rövidsége mellett most csak annyit, hogy Petra Laskovot és a Hulk-klónt küldtem első körben. Laskov a méretváltoztató képessége, a klón pedig elképesztő ereje és szinte sérthetetlen bőre miatt tűnt jó választásnak egy vámpírnagyúr elleni bevetésen. Tévedtem. Továbbá… Lyesmith, Miller, ez nem fog tetszeni Önöknek, de majd benyújthatják a hivatalos panaszaikat, ha mindennek vége. Szóval, harmadik tagként velük tartott Perun is.

Perun neve még annak is ismerős lehet, aki korábban nem volt a S.H.I.E.L.D. tagja, hiszen a világon mindenki emlékezhet Loki és a Felszabadítók ostromára 2006-ból. Ekkor Loki egy külföldi nagyhatalmak szuperkatonáiból álló sereg, a Felszabadítók élén kis híján elfoglalta a teljes Egyesült Államokat. A Különítmény végül sikeresen visszavágott, a Felszabadítókat legyőzték, Loki pedig menekülni kényszerült. Ezt követően került a S.H.I.E.LD. fogságába a Felszabadítók két tagja, a Vörös Darázs és Perun is, akiket átneveltek és a szupertitkos osztagukba, a Bosszú Angyalai közé osztották be őket. Perun ugyan halandó ember, ám egy illegális orosz szuperkatona-telepen Thorral szinte megegyező hatalomra tett szert, amikor egy Mjölnirhez hasonlatos erejű pöröly birtokosává tették. Ez a pöröly azóta is Perun birtokában van.

Éden - Page 17 Perun10

Éden - Page 17 Carol10 – A terv szerint ő és a klón könnyedén elhárítottak volna minden veszélyt, amíg Laskov apró méretűre zsugorodva behatol és ártalmatlanítja a célszemélyt. Aztán amikor a Különítményt küldtem, már csak vissza akartam kapni mindhármukat, és ha közben sikerült volna Drakula kiiktatása, az lett volna a hab a tortán… Nos, ez nem jött össze. Önökkel már sokkal óvatosabbak leszünk, ezért gondolom, hogy lehet esélyük, Miller. Grey kisasszony, ha megkérhetném…

Jean közben meghallja a fejében Jonathan üzenetét, amire alig észrevehetően elpirul, és csak Danvers szavai zökkentik vissza.

Éden - Page 17 Jean10 – Hogyan…? Ó, igen, igen, elnézést. Szerencsére még épp elérhető voltam, amikor mindez kezdődött, így felajánlottam a segítségemet Danvers ezredesnek, akivel egy meglehetősen… kockázatos, de működőképes tervet dolgoztunk ki. A segítségünkre volt két informátor is, akik igencsak behatóan ismerik a vámpírok társadalmát és magát Drakulát. Mivel ennek a titokzatos vámpírmesternek elképesztő telepatikus ereje van, így könnyedén irányítani tudja az összes átváltoztatott áldozatát világszerte. Félek, ilyen hatalommal sem én, sem te, Stephanie, sem más nem tudja felvenni a versenyt… illetve egyvalaki mégis.

Itt egy pillanatra tüzesen izzik fel Jean mindkét szeme.

Éden - Page 17 Jean10 – A Főnix. Vele még Drakula sem tud versenyre kelni. Nem lesz egyszerű, de a Főnix hatalmát fogom egy kicsit „megcsapolni”, hogy afféle telepatikus „iránymutatókat” helyezzek el az elmétekben. Persze ahhoz ez kevés, hogy kitörjetek Drakula uralma alól, de ahhoz elegendő lehet, hogy legalább a személyiségeteket és az ellenállás szikráját megőrizzétek magatokban. Legalábbis reméljük… Továbbá olyan erős emlékblokkolókat helyezek el bennetek, amelyek elrejtik majd bárki, még saját magatok elől is ezt a beszélgetést és a tervünk mibenlétét. Csakis én leszek képes újra feltárni mindezt bennetek.

Ezt követően Danvers szomorú, aggódó arccal néz a fiatalokra, és egészen őszinte, baráti hangot üt meg.

Éden - Page 17 Carol10 – Ennyit tudunk tenni. Úgy kell beépülnötök a vámpírok közé, hogy még ti magatok sem tudhattok a tervről. Nem bízhattok majd senkiben, nem tudjuk, pontosan mi vár rátok, és semmi sem garantálja, hogy valaha visszatértek. Könnyen lehet, hogy… ez egy öngyilkos küldetés. Természetesen nem kényszeríthetlek titeket rá… de úgy vélem, nincs más esélyünk. Muszáj visszahoznotok őket, mielőtt túl késő lenne… már ha nincs máris túl késő.

_________________
Éden - Page 17 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 24 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

- Hurrá, nem hiszem, hogy erre az elismerésre vágytam, főleg, hogyha megyünk, akkor eléggé valószínű, hogy a mi arányunk is romlik majd – tettem hozzá.
Bólintottam, hogy megértettem, egy ilyen ütőképes csapatnak tényleg bármi ellen győznie kellett volna.
- Ránk sem kellene hatnia? Szóval ha vámpírok, akkor elvileg élőhalottak… a filmekben é hasonlókban vissza szokott fordítható lenni. Itt is? – itt utaltam kedves rokonra meg magamra.
Nagyon reméltem, hogy igen, mert nem igazán élőholtként akartam a többieket viszont látni. Perunnál a szemeimet forgattam meg, ez most komoly?! Azt?! Ha egyáltalán lesz még valami, valaki, akkor ráhibázott, hogy lehet, hogy panaszt fogok benyújtani ellene. Ezek után Jean-re pillantottam, amikor ő kezdett beszélni. Amikor mondta, hogy ő is kevés, akkor már tudtam, hogy én is, ő jócskán erősebb telepata volt, mint én. Azt, hogy már megint kapunk egy adag főnixet annak nem kifejezetten örültem, egyszer már betette magát Jean a fejükbe.
- Az én személyiségemet akkor sem tudná megtörni, ha akarná – vigyorodtam el. – Vagy majd megpróbálhatja, nem fog összejönni neki.
Remek úgy beépülni, hogy mi sem tudunk semmiről, vajon mennyi időt kell majd ott tölteni azelőtt, hogy a terv akcióba lépne és persze mi is a terv egészen pontosan? Arról még nem beszéltek, csak nagyvonalakban a tervről. Mikor is kéne felébrednünk, hogyan ér minket Jean és a többi. Az egy dolog, hogy később nem tudunk erről majd semmit, de azért előtte tisztában akartam volna lenni a dolgokkal.

felszerelés/egyebek:Éden - Page 17 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Jon úgy vélte, hogy a totális idegen inváziónak a nem tudása sem volt nagy felmentés arra, hogy mindenkit oda küldjenek. Valamilyen más megoldásnak kellett volna lennie. Már az is eléggé figyelmeztető jel volt szerinte, hogy Laskov és a Hulk-klón is odalettek, és mint kiderült Perun is. megforgatta alig észrevehetően a szemét. Így meg főleg nem küldte volna oda a többieket csak úgy.
Szerencsére egy-két információt meg is lehetett tudni Dracula-ról, hogy nagy a telepatikus ereje és mindössze a Főnix az, ami képes lehet vele felvenni a versenyt. Végighallgatta a tervet, eléggé kockázatos volt és nagyon sok volt benn a kérdőjel, homályos folt.
- Az nyilvánvaló,  hogy tudni fogja, hogy azért megyünk, hogy kihozzuk a többieket, erre bárki rájönne – kezdte. – A többi rész érdekelne, amit még nem hallottunk. Ha Dracula képes minden vámpírt irányítani és telepatikus ereje van, akkor bizonyára nem fog tudni majd Jean… Miss Grey csak úgy kapcsolatba lépni velünk. Továbbá; hogyan és milyen keretek között fogjuk majd a tervet megtudni ismét? Illetve, ha már ott vagyunk, hogy visszakapjuk az emlékeket hogyan tovább? Hogyan lehet majd lerázni Dracula telepatikus befolyását magunkról. És persze, milyen módot gondoltak ki, hogy likvidáljuk a vámpírt?
Azt a kérdését már nem tette fel, hogy miként is fordíthatják majd vissza az élőholtságot, mert azt Lysmith már megtette. Bízott benne, hogy a kérdéseire a válaszokat nem akkor akarják majd csak kitalálni, amíg ők maguk be vannak épülve, hanem már most van valamilyen tervük, vagy legalább félkész. Mert anélkül még nagyobb öngyilkosság lett volna bemenni oda. Nem tagadhatta, hogy így is, de úgy főleg.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 24 Júl. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Meadow továbbra is figyelmesen hallgatta a többieket, az eligazításokat és a kérdéseket. Érdekesnek találta ezt a vámpír mizériát, ő maga sem tudott többen annál, mint ami a filmekben és ezekben a borzalmakban volt. Nem mintha látta volna az Alkonyat szériát, nem tudta senki rávenni arra, hogy megnézze. De abban biztos volt, hogy ez a Dracula közel sem olyan csillámló és lightos, mint a filmekben szokták mutatni őket.
- Az eligazítás után elolvasom asszonyom – mondta.
Perun neve valóban ismerős volt, ahogyan Hulk-ról is hallott, lehetséges, hogy a kormány aktái között volt Laskovról is, de az ő neve nem ugrott be. A képességeket is mondta a nő, egy ilyen csapatnak tényleg szinte mindent le kellett volna győznie, de elbuktak. Félelmetes ellenfél lehetett az a Dracula, ebben már biztos volt. A Különítmény tagjainak képességeit ismerte, az eléggé nyílt adat volt. Ezek után a másik vörös nő felé fordult, azaz Grey felé, amikor elkezdte mondani, hogy mi is a terv. A Főnix számára nem mondott túl sokat, de a többieknek láthatóan igen, mert nem kérdeztek rá. Valami mutáns képességnek vélte, hiszen a lány szeme felvillant, mikor ezt említette.
- Az elhangzottak alapján egyébként is öngyilkos küldetés, révén, hogy be tudjunk épülni, meg kell halnunk – mondta. – Mivel az idő sürget minket és lehet, hogy ez túl sokáig tart, húzódik, ameddig az emberiség nem is húzza ki. Mit lehet tudni, hogy mennyi idő az, hogy a halálunk után vámpírokként éledjünk fel? És persze mennyi időnk van minden kivitelezésére.
Mivel az időintervallumra senki sem kérdezett még rá, így ezt ő tette meg.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Kedd 24 Júl. 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Tyra is figyelt mindarra, ami elhangzott. Elég sok újdonság volt a számára, hiszen ő csak alig egy-másfél hónapja került ki a teljes felügyelet alól és azóta főleg tudományos dolgokat olvasott, mintsem SHIELD-eseket. Arra bólintott, hogy majd olvassa el azt, amit a nő mondott, abból logikus volt, hogy nagyon sok mindent megtudhat. Perun neve nem volt ismerős neki, hiszen ő maga még nem is élt akkor – vagyis meg sem halt valószínűleg még – amikor azok az események történtek. A Különítmény tagjait is csak onnan ismerte, hogy mindenki róluk beszélt, így ennek utána nézett, de a Bosszú Angyalairól ez idáig nem hallott.
A telepatikus dolgok neki nem mondtak sokat, az elméletet tudta, hogy miként működik ez, de nem volt telepata, így megtapasztalni nem tudta ezeket a dolgokat egyelőre. Úgy tűnt, hogy itt mindenki bízott mindebben így logikus volt, hogy neki se legyenek kétségei és minden számítást igyekezzen pozitívabb eredménynel kihozni,
- Mi, vagy ki az a Főnix? – kérdezte.
Mivel a tervben hallhatóan nagy szerepet kapott, így a számításaihoz fontos volt, hogy többet tudjon erről. Azonban egyelőre többet nem szándékozott kérdezni, vagy mondani, majd ha mindent hallottak, akkor tudja majd igazán a tényleges és végleges következtetést levonni az egészből és pontos %-t mondani a terv sikerességére.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 28 Júl. 2018, 13:42

6:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Danvers kihúzza magát, és a megszokott, komoly hangnemben folytatja.

Éden - Page 17 Carol10 – Hogy a vámpírrá változás folyamata visszafordítható-e, Lyesmith, azt egyelőre nem tudhatjuk, de az informátoraink szerint lehet rá mód Drakula elpusztítását követően. Ám… ez sem biztos, ahogy semmi sem ebben az akcióban, még az idő sem, amely a rendelkezésükre áll majd, Kerr-Osborne. Személyenként változhat még az átváltozás ideje is. Szívem szerint nem küldeném Önöket egy ilyen küldetésre, ennyi ismeretlen tényezővel… Sajnálatos, hogy Lyesmith és Miller félasgardi származása nem elegendő a vámpírok ellen, amennyire tudjuk, csak és kizárólag teljes asgardiak ellen hatástalan az átváltozási folyamat. Ugyanakkor legalább egyetlen részletet garantálni tudok: azok a vérszívó férgek nem fogják sejteni, hogy miért vannak ott.

Az ezredes most végre egy kicsit mosolyra húzza a száját.

Éden - Page 17 Carol10 – Grey kisasszony segítségével kapcsolatba tudtunk lépni Pietro Maximoff-fal. Igen, tudom… de ilyen elkeseredett időkben nem válogathatunk a potenciális szövetségesek között. A körülmények miatt hajlandó vagyok szemet hunyni a Testvériség múltbéli tettei fölött, és különben is, valóban úgy tűnik, hogy Sinister kiiktatásával Maximoffék is visszavettek a szélsőséges nézeteikből. Ráadásul Maximoff ifjú mutánsai is hajlandók az együttműködésre velünk, és ők legalább elérhetők, ellenben a saját egységeink nagy részével. Röviden, nincs más választásunk. A Testvériség az invázió kezdetén még nagyobb erőkkel folytatta a különleges képességű fiatalok begyűjtését, vagy legalább biztonságba helyezését, a Föld több pontján is, és mára sikerült három olyan társukkal is egyezségre jutnunk, mint Önökkel most. Óriási áldozatot hoznak… Név szerint Lucy Skatfield, Howard Saint és Sakura Hyuchia. Van, akit már ismerhetnek páran közülük, van, akit nem, az aktáikat elolvashatják majd az eligazítás után. Ám előre kell bocsátanom, hogy tetszik, vagy sem, csak ők jelentkeztek, és csak őket tudjuk használni. Ó, igen, tőlünk is van még egy önkéntes, szintén emlékezhetnek rá néhányan: Syn Lora Blackről van szó. Így lesznek tehát nyolcan az akcióban. Mind tisztában vannak a veszéllyel és kockázattal.

Ezután Danvers ismét fel-alá kezd járkálni, mialatt a tervet vázolja.

Éden - Page 17 Carol10 – Az informátoraink szerint még mindig van egy aktív vámpírfészek itt, New Yorkban, és Drakula sem sejtheti, hogy mi tudunk a létezéséről. Úgy fogjuk szervezni, hogy Önök négyen, illetve öten Blackkel kiegészülve, a Testvériség három tagját szállítsák át éppen másik helyszínre. Ez persze csupán a látszat lesz. Mindnyájan csalik lesznek, akiknek reményeink szerint nem fognak tudni ellenállni. Mint megtudtuk, a vámpírok az idegenek elleni felkészülés részeként bármilyen, különleges képességgel bíró halandót, főként fiatalokat beszerveznek maguk közé, szóval nyolc, X-génnel rendelkező célpont… tökéletes lesz nekik.

Éden - Page 17 Jean10 – Sajnos ezt a termet elhagyva mindebből ti semmire sem emlékezhettek majd, amíg én kapcsolatba nem lépek veletek… Csakis így kerülhetjük el, hogy Drakula tudomást szerezzen a tervünkről. A másik négy leendő társatok emlékeit már lezártam, így a Testvériség tagjai nyilván ellenségesen fognak hozzátok állni. Ti pedig mindössze annyit fogtok tudni, hogy el kell őket szállítanotok a kijelölt helyszínre. Sajnálom, de… nincs más megoldás. Stephanie, téged külön megkérlek majd, hogy ne állj ellen telepatikusan, teljes mértékben át kell engedned nekem az elmédet.

Éden - Page 17 Carol10 – Így van. Az elfogásuktól kezdve pedig várunk és reménykedünk… Reméljük, hogy mind a nyolcan gond nélkül vámpírrá változnak. Reméljük, hogy egyenesen Drakulához szállítják majd Önöket. Reméljük, hogy ő nem jön majd rá a tervünkre, és persze reméljük azt is, hogy a megszállók nem avatkoznak közbe. Mint mondtam, rengeteg az ismeretlen tényező… Az informátoraink szerint Drakula közvetlenül maga köré akar majd minden különleges képességű harcost, szóval bízzunk ebben. Azt pedig, Miller, hogy hogyan nyerik vissza ez emlékeiket, bízzák csak ránk, illetve főként Grey kisasszonyra. Ha odajutunk, mindenről tudni fognak, ám jelen pillanatban nem szeretnék a terv azon részeiről beszélni, amelyek nem feltétlenül szükségesek az akció első feléhez. Remélem, megérti.

Éden - Page 17 Jean10 – Bízzatok bennünk. Bár nem vagyunk sokan, mindent meg fogunk tenni értetek, és kihozunk titeket, akárhol is lesztek. A továbbiakat majd… közösen kitaláljuk. Improvizálunk.

Ezt Jean bár viccnek szánta, hamar rájön, hogy nem túl mulatságos, úgyhogy kissé zavarba is jön.

Éden - Page 17 Carol10 – Ó, igen, ha megkérhetném Önöket, Miller és Lyesmith, adnának egy gyorstalpalót a társaiknak a Főnixről is? Jogos kérdés, Brahe, jogos kérdés.

Mindeközben Stephanie és Jonathan Jean telepatikus hangját hallhatják meg a fejükben.

Éden - Page 17 Jean10 – Még valami, csak nektek, Stephanie és Jonathan. Az ezredes a lelkemre kötötte, hogy titokban közöljem veletek: Tyra Rel Brahe semmiképpen sem kerülhet az idegenek kezére. Danvers bízik benne, hogy Drakula mellett talán még nagyobb biztonságban is lesz, bármilyen paradox módon hangzik is ez, mint itt, ezért küldi őt is, de vigyázzatok rá. Ennyi lenne az üzenet… Remélem, időben eljutok majd hozzátok, hogy ezt az emléket is felidézzem bennetek.

Éden - Page 17 Carol10 – Nos, akkor… Készen állnak a memóriatörlésre?

_________________
Éden - Page 17 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

- Remek, de ha nem visszafordítható, akkor remélem nem fog megakadályozni abban, hogy megnézzem a napfelkeltét, mert előbb lennék ténylegesen halott, mintsem vámpírként éljek tovább. Úgyis túl régen voltam Valhallában utoljára.
Vigyorodtam el a végén, de ennek ellenére teljesen komolyan gondoltam, hogy azon esetben öngyilkos leszek. Az legalább okos, hogy ilyen álcával kelljen menni. A nevek közül nem voltak ismerősek azok, amik elhangzottak, de nem örültem annak, hogy a testvériség is ott lesz. Syn? Nem ő volt, akivel alapból egyszerre kerültem ide? De azt hiszem… Ami a többieket illette, kételkedtem abban, hogy a segítségünkre lennének, nem akartam amatőr alsókategóriás szennyel dolgozni semmi képen sem. A dolgokat értettem, szóval a folytatást a biztonság kedvéért nem tudjuk, hátha mégis feltörik, amit Jean tesz a fejükbe. Vagy még, mint ahogyan mondta improvizálni kell. Megforgattam a szemeimet arra, hogy még a Főnixről is előadást kell tartani, vagyis nekem, mert jobban értettem, mint Miller.
- Egy idegen, földönkívüli entitás, aminek hatalmas telepatikus ereje van és sok minden olyat megtud vele tenni Jean, amire egyébként nem lenne. Had ne fejtsem ki, hogy miket, akkor még holnap is itt ülnénk.
Egy pillanatra felvontam a szemöldökömet az utolsó üzenetnél, ez merész kérés. Vajon miért? Okés, hogy a csaj eszméletlen durva tudással rendelkezik, de ez nem hiszem, hogy olyan fontos lenne.
~ Csaknem közéjük való és azért? ~ kérdeztem szórakozottan. ~
Az egész végén csak bólintottam, hogy készen állok, csak kezdjük már el…

felszerelés/egyebek:Éden - Page 17 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Jon hallgatta a tervet, ami egyre kevésbé tetszett neki, remélte, hogy visszafordítható lesz a vámpírsás, már csak azért is, mert nem akart volna élőhalott lenni. A halált bármikor vállalta volna a társaiért és az emberiségért, de egy ilyen köztes állapotot nem. Szóval, ha nem visszafordítható, akkor inkább halt volna meg a küldetés végén. Testvériséggel együtt dolgozni… Múltkor ő engedte el őket Danvers tiltakozása ellenére, de attól még nem akart együtt dolgozni velük, főleg nem azzal, akit Lucy-nak hívtak. Nem túl kellemes, sokkal inkább örült magának Pietro-nak, vagy annak, aki kiabálva figyelmeztette arról, hogy a társnője meg akarja ölni őket. ironikus módon akkor, amikor együtt és közösen dolgoztak.
- Ez akkor sem fog azon a téren változtatni, ha ennek vége Lucy Skatfield bilincsben fejezi be az akciót. Egy elmebeteg több személyiségű személyről beszélünk. Nem fogok vele dolgozni, mert mindenkire és a küldetésre is veszélyes. Amint magunkhoz térünk rajta kattan a bilincs, mert közveszélyes. A legutolsó találkozásunkkor is csak üvölteni volt képes, hogy mindenkit megöl, még Maximoff-ra sem hallgatott, neki kellett lefognia mielőtt katasztrófát okozott volna. Másodperceken múlt, hogy nem kellett lelőnöm akkor. Nem fogom hagyni, hogy veszélyeztesse az akciót. Ha ez önnek nem felel meg, keressen más módot a bejutásunkra a Testvériség nélkül – szögezte le.
Ebből nem volt hajlandó engedni, mert nem akarta sem az akciót, sem pedig a sajátjaikat egy elmebeteg miatt veszélybe sodorni, aki valószínűleg azért meg, hogy másokat ölhessen. Bízott benne, hogy Danvers belemegy ebbe, aztán az akció végén, ha mégis elengedik, akkor elengedik, nem tetszett neki, de az már nem az ő ügye volt, ez az egész viszont igen. Bólintott, hogy rájuk bízzák az emlékek visszakapását is, ami a Főnixet illette Lyesmith már gyorsan elmondta. Érdekesnek találta, hogy Tyra ne kerüljön az idegenek kezére, ezt elfogadta és bólintott alig észrevehetően.
~ Remélem még fogunk találkozni ~ üzente Jean számára. ~ Vigyázz magadra! ~
Nem volt túl kellemes gondolat, hogy lehet, hogy most látja őt utoljára.
- Kezdhetjük – mondta az emléktörlésre.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 29 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Igazat megvallva nagyon nem tetszett neki ez az egész, az sem, hogy ennyi az ismeretlen pont ebben az egészben, ahogyan az sem, hogy az elmondás alapján amatőrökkel kell majd együtt dolgozni. Főleg, hogy miket is mondott Miller, Meadow fejében már megvolt a terv, ha hátráltatják őket, akkor roppant „sajnálatos” módon, de elhaláloznak. Senki sem tudná, hogy ők ölték meg őket, vagy közük volt hozzá, ha a Különítmény nem jött ki onnan, akkor pár amatőr miért jönne? A testvériség úgyis ellenségnek volt megbélyegezve, így a legkisebb bűntudata sem lenne amiatt, hogyha meghalnak.
A válaszokat megkapta, amit elmondott, lehet, hogy vámpírok maradnak egész életükre, ami igencsak kellemetlen tényező lett volna, remélte, hogy nem marad így, nem akarta volna úgy élni az életét. A Főnixre ugyan ő maga nem kérdezett rá, de még arról is gyors magyarázatot kapott. Szinte minden feltételes volt, lehet, hogy meg sem találják őket, akkor pedig ott maradnak, amíg végleg meg nem halnak. Nem volt túl jó kilátás és az egész alapján úgy vélte, hogy Danvers komolyan gondolta azt az öngyilkos küldetést, eltekintve attól a résztől, hogy tényleg megfogják ölni őket.
- Kezdjünk bele mielőtt még meggondolom magam és mégsem veszek részt benne.
Már csak azért is, mert ehhez alulfizették, nem is beszélve róla, hogy mióta ez az egész kitört még csak fizetést sem kapott…

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 29 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Tyra továbbra is szótlanul figyelt, és ahogyan egyre több és több információ hangzott el úgy kezdett a fejében levő számítása is megtelni változókkal és újabb egyenletekkel, egyenletrendszerekkel. Közelebb ő sem került, mert az újonnan bekerült dolgok csak további kétségeket és lehetőségeket adtak csak, de a megoldáshoz nem vittek közelebb. Számára a Mutáns Testvériség és Pietro Maximoff neve nem mondott semmit sem, nem volt jelentése, így ezzel sem tudott számolni. A viccnek szánt megjegyzésre csak felvonta a szemöldökét, nem értette, hogy miért volt mindez jó, fel sem fogta, hogy vicc. Csak azt állapította meg magában, hogy ez nem túl logikus és nem is hatékony megoldása a helyzetnek.
A Főnix-el kapcsolatban nem kapott túl kielégítő választ, bár azzal, hogy a telepátia is kapcsolatba került ezzel az egésszel már nem tudott mit kezdeni, mert az efféle mutációk végkimenetével nem lehet számolni, ahhoz ismerni kell minden fél képességét, erejét. Egyébként is, ha hinni lehet a nőnek, akkor mindjárt elfelejtik ezt az egészet. Mire újra emlékezni fog minderre logikus volt, hogy több mindent fog tudni, az ellenségről is, így akkor könnyebb lesz a számításokat is elvégeznie, kiviteleznie.
- Kezdhetjük – mondta végül ő maga is továbbra is gépiesen.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 04 Aug. 2018, 11:07

6:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Danvers összehúzza a szemöldökét Jonathan válaszára.

Éden - Page 17 Carol10 – Nos, meglátom, mit tehetek majd… Mindazonáltal ez a gyűlölet talán csak még hihetőbbé teszi majd az alakítását.

Közben pedig Jean is válaszol telepatikusan Jonathannek és Stephanie-nak.

Éden - Page 17 Jean10 – Egyelőre én is csupán ennyit tudok… Sajnálom. És… ti is vigyázzatok magatokra.

Bár azt üzeni, „ti”, az utolsó szavai közben végig Jonathanre néz, aggódó arckifejezéssel.

Ezt követően Danvers és Jean is felállnak, és elindulnak kifelé a teremből.

Éden - Page 17 Carol10 – Akkor tehát… Az aggodalmaikat megjegyeztem, és köszönöm az együttműködést. Kérem, kövessenek. Megpróbálunk keresni egy nyugodtabb helyszínt, ahol találkozhatnak Blackkel is.

Ezzel pedig az emlékkép véget ér…
Újvilág – II. korszak

8. fejezet: A vér rabjai – 4. szín: Elmúlás

16:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

A négy „elmeutazó” fáradtan, lassan nyitják fel a szemüket a „telepatikus túra” után. Ha nem lennének vámpírok, bizonyára most borzalmasan hasogatna a fejük, így viszont többé-kevésbé gyorsan magukhoz térhetnek különösebb mellékhatások nélkül – bár azért még így is megviselte a testüket a hirtelen visszanyert rengeteg emlék.

Elsőként Morbiust pillanthatják meg, amint leguggol melléjük.

Éden - Page 17 Morbiu10 – Üdv újra köztünk. Jean szerint még pihennetek kéne, de úgysem fogtok, igaz? Javaslom, kortyoljatok a nálatok lévő vértasakokból, mert akármit is csinált veletek, még a bivalyerős vámpírtesteteket is legyengítette egy hangyányit.

(Vagyis a karakterek egy vércseppet vesztettek.)

Amikor meglátja, hogy magukhoz tértek, Jean is gyorsan odasiet a négyeshez.

Éden - Page 17 Jean10 – Hogy érzitek magatokat? Minden rendben? Kábé fél óráig tarthatott a folyamat, de szerencsére minden rendben ment. A legfontosabb, hogy mind a nyolcan megtisztultatok a Főnixtől. Egyszerre kellett „visszaterelnem” magamba a darabjait, hogy újra egyesüljön, ezért kellettetek mind az átvitelhez. Viszont most már szabadon mozoghattok. Amint látjátok…

Ezzel Jean a még mindig eszméletlen Synre, Phobiára, Howardra és Sakurára mutat.

Éden - Page 17 Jean10 – … őket mesterséges kómában tartom. Danvers ezredes komolyan vette az aggodalmaidat, Jon, és az volt a kérése, tegyek így, ha már visszanyerték az emlékeiket.

Miközben Jonathanhez beszél, ösztönösen is rámosolyog és a vállára teszi a kezét, majd amikor észreveszi, gyorsan lekapja onnan, kissé elpirul és feláll.

Éden - Page 17 Jean10 – Khm. Akkor nem pihentek tovább?

Éden - Page 17 Morbiu10 – Én mondtam nekik, hogy legalább vért igyanak…

Hirtelen a baráti csevejt Penge szakítja félbe a maga sajátos modorával.

Éden - Page 17 Blade10 – Hogyne, és közben rendezhetnénk egy finom kis pikniket is! ELÉG EBBŐL! Így is túl sok időt veszítettünk, valamint cipelhetjük már nemcsak az íjászt, de a négy másik zöldfülűt is!

Éden - Page 17 Morbiu10 – Eric, ez elsősorban a foglyok kiszabadításáról szól, nem a bosszúnkról, te is tudod! Így egyeztünk még Danversszel még a legelején.

Éden - Page 17 Blade10 – Na és hol van most Danvers, hm? A S.H.I.E.L.D. már gyakorlatilag nem létezik, Keris pedig pillanatokon belül itt dörömböl majd az ajtónkon egy kisebb sereggel. Ha pedig Drakula visszaveszi az irányítást a Gyermekei felett…

Éden - Page 17 Jean10 – Nem fog neki sikerülni. A Főnix meggátolta mind a nyolcukban a végleges kontroll átvételét. Megtisztult az elméjük, mind Drakula befolyásától, mind a Főnixtől, ezt garantálhatom.

Éden - Page 17 Blade10 – Csodás. És a másik három?

Penge Amerika Kapitány, Vasember és a Vörös Darázs irányába bök. Ők valamivel arrébb állnak, még mindig a kijáratokat figyelik. Jean megrázza a fejét.

Éden - Page 17 Jean10 – Túl régóta vannak Drakula irányítása alatt, és a Főnix sem segítette őket…

Éden - Page 17 Blade10 – Szóval fölöttük bármikor újra átveheti a hatalmat. Ha ez megtörténik, velük is végzek, és ez nem vita tárgya.

Éden - Page 17 Morbiu10 – Ugyanakkor… valami nem áll itt össze nekem. Drakula nincs a tróntermében, viszont nem is irányítja a Gyermekeit… tehát feltehetőleg nincs magánál, vagy valami akadályozza ebben. Viszont Keris is őt keresi a hologramtól hallottak alapján, tehát Drakula náluk sincs… Akkor hol van…?


Éden - Page 17 Line10

Cassandra (+5 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

Cain (+3 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

Lillith (+3 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

Celeste (+3 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

_________________
Éden - Page 17 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 05 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Az emlékképek elmúltak és végre valahára tudtam, hogy ki vagyok és azt is, hogy miként jutottunk ide és ide be. Majdnem telitalálat volt, amit útközben, bár azokról a balfékekről, akik velünk jöttek még mindig feleslegesnek éreztem.
- Lényegében eltaláltuk magunktól is, hogy miért vagyunk itt, csak a bejutást nem – vigyorodtam el némileg fáradtan.
Most legalább már tudtam, hogy miért nem lehet Tyra-t átadni az idegeneknek. Tényleg közéjük tartozott. A többiek eszméletlenek, hurrá! Nem kell attól tartani, hogy az amatőr hozzá nem értők bezavarjanak a dolgokba.
- Mióta itt voltunk Dracula folyamatosan gyengült. Már a támadás előtti órákban sem igazán ment neki, hogy kontrolláljon bárkit, csak úgy, hogyha a teljes erejét rászánta, ami végtelenül kimerítette – vigyorodtam el. – Főleg, hogy Jon, Meadow és én teljes erőnkből ellenálltunk neki. Ez gyanítom a Főnix miatt igencsak gyengítette őt. Ki akarta a tudatunkat is törölni, szóval éppen csak időben jöttek Keris-ék. Ha engeded Jean, a szokásos módon megosztanám mindazt, amit megtudtunk.
Itt utaltam arra, hogy megnyitom az elmém és hagyom, hogy ő mindent lásson. Mivel ez nem igazán tart sokáig, így ha élt ezzel a lehetőséggel, akkor megteszem, amit kell, hogy tisztában legyen mindennel.
- Veletek ellentétben én tudom, hogy Steve-t, Tony-t és Petrát miként tudjuk megszabadítani Draculától, ahogyan az összes többi vámírt is. És azt is, hogy miként találhatjuk meg Draculát. Cserébe mondjátok azt, hogy ez az állapot visszafordítható valamilyen módon.
Ha megosztottam a dolgokat Jean-nel, akkor már ő is tudta, hogy mire jöttem rá, hogy mi köt Dracula-hoz egy vámpírt. Akkor igaz nem tudtam, de most már igen, most már tudtam, hogy Mephisto sötét mágiája volt az, amiből kapott ez a féreg és ezzel láncolta magához a vámpírokat. Ha ezt megtörhetnénk, elszakíthatnánk, akkor onnantól kezdve mindenki szabad lenne. Nem utolsó sorban a többiekben visszakövethető lehet egészen addig a féregig és így megtudhatnánk azt is, hogy jelenleg hol van.
- Ami pedig Clintet érinti Penge, nem kell vele foglalkoznod! Ő az én gondom, egy ujjal sem kell hozzáérned és meg se próbáld! – vicsorogtam.
Ó, és még valami…
- Még egy kérdés… – kezdtem volna, de Jon közbevágása miatt nem tudtam befejezni.

felszerelés/egyebek:Éden - Page 17 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Utolsó emlékképként még látta, hogy Jean aggódva néz rá. A visszakapott emlékek fényében jóleső kép volt az és örült volna annak, hogyha nem úgy látja viszont a lányt, hogy éppen élőhalott. Morbius ötlete, hogy igyanak vért nem igen nyerte el a tetszését, már a gondolatától felfordult a gyomra.
- Ha lehet inkább nem próbálkozok tovább vérivással… két egység vér kéne minimum, hogy bent maradjon annyi, hogy hatása legyen. – felelte fintorral.
Ahogyan ezt kimondta, hatalmas erőfeszítésébe került az, hogy ne kezdjen el öklendezni és ne jöjjön ki belőle még több vér. Elsőre inkább csak felült és így próbálta meg összeszedni magát. Jól esett neki, ahogyan Jean a vállára tette a kezét néhány pillanatra, amíg nem realizálta, hogy mit csinál. Ha nem lett volna vámpír, akkor lehet, hogy visszahúzta volna a lányt, hogy megcsókolja, de így esze ágában sem volt megtenni. Örült annak is, hogy Danvers megfontolta a kérését.
- Köszönöm! – mosolyodott el egy pillanatra. – Közülük Skatfield, vagyis a másik személyisége behódolt, ő jelenleg Dacula kis kedvence, mindannyiunkat megölne, mert ellenállunk, ahogyan az összes embert, Morbiust és Pengét is. Igaz az első pillanatban azzal kezdte, hogy gyilkolna. Saint ugyan nem volt hajlandó követni Draculát, ennek ellenére ő is már ölni akart, bármit, ami szembe jön, egy állat intelligenciáján van… ennyit a Testvériségről. Hyuchia teljesen passzív, elfogadta a dolgokat és minket szidott, hogy miért nem fogadjuk el a dolgokat. Black próbált ellenállni, de messze nem olyan erővel, mint mi.
Foglalta lassan össze a dolgokat, közben pedig igyekezett felállni a földről és remélte, hogy a többi társuk is menthető. Mert az biztos, hogy ők is hallották, amit itt beszéltek. Amikor Lyesmith beszélni kezdett, hogy még egy kérdés, akkor akaratlanul is a szavába vágott.
- Hol van az apám és Perun? – kérdezte.
Ezt egyelőre nem tudták, még csak nem is hallott a párosról, amióta itt voltak…

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 05 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 15:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Most már tökéletesen emlékezett mindenre, hogy Miller másodunoka testvére, hogy miféle kiképzéseket kapott, hogy mitől lett olyan, amilyen. A feladatot úgy tűnik, hogy mindeddig sikerrel vették, legalább is azt, amiről tudtak. Egyelőre nem szólalt meg, végighallgatta a többieket, hogy mit tesznek hozzá, mit mondanak. Vért nem akart inni, inkább megvárja, hogy kiderüljön, hogy mennyire visszacsinálható a folyamat. Ha igen és egészen emberi időn belül, akkor nem fog inni semmit sem, inkább kivárja a folyamatot. Arra kíváncsi volt, hogy Steph mégis miként képes arra, amit mondott, hogy mikre jött rá, amíg Dracula figyelte minden gondolatukat. Közben igyekezett felkelni a földről, hogyha már tudott. Vajon most képes lett volna arra, hogy megölje Skatfield-et és Saint-et? Valószínűleg mindenki megpróbálná megállítani, így inkább nem próbálta meg, amíg nincsenek maguknál, az a legjobb. Az a kérdés is jó volt, hogy hol volt Thor és az utánzata. Erről tényleg nem tudtak meg semmit sem, de valószínűleg mind a kettő immunis a harapásra, így nem csoda, hogy titokban tartotta Dracula.
- Akkor mi is az a terv, amit az ezredes mondott, hogy most megtudjuk? – kérdezte.
Bízott benne, hogy az elmúlt több mint fél év során kitaláltak valamit és nem csak Grey vicce áll meg, hogy majd improvizálnak valamit.
- Bárhol is van Dracula, biztosra veszem, hogy a Hulk klónnal lesz – mondta. – Ugyanis önként állt át hozzá és hagyta szándékosan, hogy megharapják.
Azzal egyetértett, hogy Kerisék hamarosan itt lehetnek, főleg, hogy már eltelt fél óra, így tényleg ki kellett volna találni, hogy mit tegyenek.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 05 Aug. 2018, 00:08
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Tyra semmivel lett okosabb, mint korábban volt. Semmilyen olyan információt nem tudott meg, aminek a hasznát vehetné. Nem utolsó sorban nagyjából egy évre visszamenőleg voltak csak emlékei, azaz fél évnyi és az a néhány hét, amit itt töltöttek semmi több. Továbbra sem tudott semmit abból, hogy kicsoda, micsoda ő valójában. Nem tudta, hogy mi köti őt Keris-hez, vagy az idegenekhez, csupán annyit, amit Dracula mondott. Az első emléke az, hogy törmelékek között ébred, ahonnan aztán a SHIELD emberei ásták ki és került úgy a SHIELD-hez. Ez előttről azonban semmi.
Hiába próbált visszaemlékezni, csak azokat a bevillanásokat látta, amiket az álmaiban is szokott. Semmi többet. Végighallgatta a többieket, számára logikus volt az, hogy bevárja itt Kerist, főleg annak fényében, hogy az emlék helyreállítás nem volt hatékony, sem pedig pontos. Így most már tényleg csak az idegen hadvezértől várhatta azt, hogy ellátja információkkal. Mindazonáltal, amint mindenki befejezte a beszédet, akkor szólalt meg.
- Az emlék helyreállítás hiányos és hibás volt – szólalt meg gépiesen.
Megvárta, hogy Jean ráfigyeljen, a számításai alapján biztos volt benne, hogy a fiatal nő tiltakozni fog, hogy ő mindent jól csinált, hiszen a többiek sem jelezték, hogy bármi gond lenne. Így igyekezett megelőzni ezt és elmagyarázni azt, hogy miért véli így.
- Az idekerülésünk előttről alig fél évnyi, vagyis annál is kevesebb emlékem van – mondta, direkt nem percekben és másodpercekben adta meg az időt. – Azonban azelőttről nincs emlékem, hogy romok alól szedtek ki a SHIELD egyik bázisán, pedig akkor is ilyen idős testben voltam. Képes visszaadni az azelőtti emlékeimet is?

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 10 Aug. 2018, 18:18

16:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Jean beleegyezik Stephanie javaslatába, és telepatikus úton megosztja nemcsak saját magával, hanem a többiekkel is, amit a kis csapat átélt idáig – senki sem ellenzi jelen pillanatban ezt a fajta információcserét.

Morbius közben választ is ad a folyamat visszafordításával kapcsolatban.

Éden - Page 17 Morbiu10 – Nos, igen, ez egy kényes kérdés… Én képes vagyok azoknál visszafordítani a folyamatot, akiknél még nem teljes az átalakulás, ám ez sajnos rólatok már nem mondható el. Ugyanakkor van egy elméletem, miszerint fel tudnám erősíteni ezen képességemet, ha magától minden vámpír nagyurától, Drakulától jutnék vérhez… Az eddigi megfigyeléseink alapján nyilvánvaló, hogy az ő vére nem pusztán egyszerű vámpírvér, hanem valami sokkal hatalmasabb, nem kevés mágiával megfűszerezve. Igen, hiszem, hogy így sikerülhet, különösen olyan alanyoknál, akik maguk is akarják a visszaváltozást.

Ekkor Penge is közbeszól, immár birtokában a Stephanie-tól nyert telepatikus információknak.

Éden - Page 17 Blade10 – Mephisto sötét mágiája… Ha ez igaz, akkor ez azt is megmagyarázza, miért gyengült meg Drakula azóta, hogy a mágia ereje jelentősen csökkent a világban… Semmi kétség, most kell lecsapnunk rá. És ne aggódj, kislány, eszembe sem jutna hozzáérni a szép szőke hercegedhez.

Ezután a mogorva vámpírvadász csak megrázza a fejét arra, hogy Stephanie, Jonathan, Meadow és Tyra sem isznak vért, majd Jean veszi át a szót.

Éden - Page 17 Jean10 – Jonathan elmondása alapján tehát a másik négy önkéntesünkre nem számíthatunk, de mindenképp ki fogjuk őket is juttatni, ez nem is kérdés.

Éden - Page 17 Blade10 – Persze csakis akkor, ha Mike őket is vissza tudja változtatni. Egyetlen vámpír sem hagyhatja el ezt a helyet, amíg én élek.

Éden - Page 17 Jean10 – Hogyne…

Éden - Page 17 Petra10 – Ami pedig Perunt és Thort illeti, Jonathan…

Hirtelen Petra Laskov, a Vörös Darázs lép a kis társasághoz.

Éden - Page 17 Petra10 – Már elnézést, hogy közbeszólok, de ugye ez a fránya vámpírhallás… Még az őrhelyemről is hallottam mindent.

Ekkor a nő hosszú, jelentőségteljes pillantást vet Penge felé, majd folytatja.

Éden - Page 17 Petra10 – Szóval Perun és Thor. Nem hazudtam nektek, amikor az eligazítás során arról meséltem, hogy Drakula engem küldött Tony ellen, és hogy így a többiekre nem is figyeltem a küzdelem alatt. Valóban csakis vele találkoztam, ugyanakkor tudom, hogy Perun feladata volt Thor ártalmatlanítása. Amikor ők ketten összecsaptak… olyan villámok és mennydörgés borították be az eget, amilyet még életemben nem láttam és hallottam. Majd egyszerre csend lett… és azóta nem láttuk Perunt, de Thort sem. A fegyvereik, a két pöröly… Amikor annak idején legyőztek minket a Felszabadítók tagjaiként, Thor hirtelen, szinte a semmiből jelent meg, és Perunnak esélye sem volt védekezni. Ezúttal azonban felkészültebb volt, és a két pöröly tudomásom szerint most először csapott össze… Tisztában vagyok vele, hogy Thor fegyvere mágikus, asgardi eredetű, de bizonyára jól tudjátok, milyen tökéletes másolatot sikerült készíteni Perun pörölyével. Fogalmam sincs, mi lehetett a végkimenetele két ilyen hatalmas erő összecsapásának, de… az igazság az, Jonathan, hogy nem táplálnék nagy reményeket bármelyikük visszatérésével kapcsolatban. Sajnálom.

Ekkor már Amerika Kapitány és Vasember is ott vannak a kis társasággal. A Kapitány szomorú arccal teszi a kezét Jonathan vállára.

Éden - Page 17 Cap10 – Részvétem, katona. Ha ez vigasztalja, az apja igazi hős volt… és jó barát. Ha bármi esélye van, hogy életben maradt, nem nyugszunk, amíg rá nem lelünk, miután kijutottunk innen. De ha mégsem jutunk ki, mindhárman készek vagyunk meghozni a végső áldozatot. Végezhetnek velünk, amennyiben szükségessé válik.

Ezen utolsó szavait a Kapitány főleg Pengének címzi, aki bólint. Láthatóan Petra és Tony is egyetértenek Steve szavaival.

Tony ezt követően elmosolyodik Meadow szavaira.

Éden - Page 17 01137 – Kiváló következtetés, kisasszony! Nemcsak gyönyörű, de okos is! Bár életben lennénk még, akkor most mi ketten azonnal--

Éden - Page 17 Cap10 – Hajh… Tony…

Éden - Page 17 01137 – Szóval kiváló következtetés, magam is a klónra gyanakszom. Ő az egyetlen idelent, aki fölött rendkívül gyenge, illetve esetenként nincs is hatalma Drakulának, részben az elképesztő ereje, részben a nem szokványos genetikai kódja miatt. Mind tudjuk, hogy a mi zöld óriásunk gyűlölte teljesíteni a parancsokat, és csak az alkalomra várt, hogy átvehesse az uralmat. Feltételezem, eleve ezért csatlakozott önszántából… Hatalomra vágyott, hogy bizonyíthasson. Az eredeti Hulk miatt mindig is kisebbségi komplexusban szenvedett, hát itt volt számára a lehetőség.

Amikor aztán Tyra Jeanhez fordul, a lány válaszol neki.

Éden - Page 17 Jean10 – Nos… igen. Sajnálom, Tyra, de azok az emlékek már akkor is elveszettek voltak, amikor mi először találkoztunk. Csupán annyit tudtam visszaadni neked, amennyivel a küldetés előtt rendelkeztél. Érzékeltem, hogy több, sokkal több van még benned, ám olyan mélyen, hogy azoknak a felszínre hozásához jóval több időre lenne szükségem… már ha sikerülne egyáltalán. Esetleg újra megpróbálhatnám nyugodtabb körülmények között, talán Stephanie segítségével, ha túl vagyunk mindezen. Ez megfelelne neked?

Majd ismét Penge veszi át a szót.

Éden - Page 17 Blade10 – Rendben, tehát a célpontunk a klón. Megtaláljuk, kiiktatjuk, és elvileg vele rátalálunk Drakulára is. Aztán Morbius megteszi, amit tud a mieinkért, és végzünk Drakulával, hogy--

Éden - Page 17 Knight10 – Nem.

A Holdlovag egészen idáig egyetlen szót sem szólt, és olyan csendben volt, hogy alig tűnhetett fel bárkinek még az is, hogy jelen van. Talán még a vámpíroknál is hangtalanabb volt, ám most határozottan fellép Penge ellen.

Éden - Page 17 Blade10 – … Hogy mi?!

Éden - Page 17 Knight10 – Ha meghal Drakula, meghalnak az általa irányított vámpírok is. Jól mondom?

Morbius és Penge is bólintanak.

Éden - Page 17 Knight10 – Akkor nem. Addig semmiképp, amíg meg nem találom a társamat.

Éden - Page 17 Blade10 – Már így is rengeteg időt veszítettünk, és most még cipelhetünk magunkkal öt eszméletlen, harcképtelen súlyfelesleget is, ráadásul még meg is kell találnunk előbb a klónt! Ha nem tűnt volna fel, az idegen seregek is a nyakunkon vannak, és akkor te még egy vámpírt meg akarsz találni?

Éden - Page 17 Knight10 – Az a vámpír csak egy gyerek. Csakis azért segítek a S.H.I.E.L.D.-nek, hogy őt kihozzam. Nem megyek el nélküle.

Láthatóan a Holdlovag szavaira Morbius is elgondolkozik.

Éden - Page 17 Morbiu10 – Ami azt illeti, Eric, Drakula megölésével rengeteg ártatlan veszne oda… Tudod jól, hogy én is gyűlölöm a vámpírokat, de ha a teóriám helyes, most talán visszafordíthatjuk a folyamatot mindenkinél!

Éden - Page 17 Blade10 – De csak akkor, ha helyes a teóriád! Még egy ilyen esélyünk nem lesz!

Éden - Page 17 Jean10 – Pengének… igaza van.

Morbius, Penge és a Holdlovag is Jean felé kapják a fejüket, láthatóan igencsak meglepődve.

Éden - Page 17 Jean10 – Danvers ezredes is a lelkemre kötötte, hogy Drakulának meg kell halnia. Az a rengeteg áldozat, a tervezés, az önkéntesek csaliként használása… Választanunk kell egy biztos és egy bizonytalan végkimenetel között. Én a biztosat választom. Sajnálom, de… ha évekkel ezelőtt még időben lépek Walter ellen, oly sok életet kímélhettem volna meg tőle. Képtelen lennék még egy ilyen hibával együtt élni. A nyolc önkéntes, akikért idejöttünk, mindenképp túlélik, hiszen már nincsenek összeköttetésben Drakulával, de mindenki mást nem menthetünk meg.

Jean megdöbbentő megnyilvánulása után Penge elégedetten bólint, majd a Kapitányra, Tonyra és Petrára pillant. Ők összenéznek, és végül Steve beszél az ő nevükben is.

Éden - Page 17 Cap10 – Amíg Drakula irányítása alatt állunk, veszélyt jelentünk. Bárhogy is döntenek, mi vállaljuk a következményeket. Segítünk, amíg tudunk, és ha kell, fel is áldozzuk magunkat a nagyobb jó érdekében. Elfogadjuk, bármit is válasszanak.

Így tehát a kettő-kettő marad az állás, és most mindenki a négy fiataltól várja a teljes küldetés végkimenetelét befolyásoló döntés meghozását…

Játéktechnikailag: Ebben a körben minden karakternek egyértelmű döntést kell hoznia, hogy az ’A’ vagy a ’B’ verziót választja-e (részletek lejjebb). Amennyiben a négy játékos karakter kettő-kettő arányban dönt, és nem születik végeredmény, úgy én fogok dönteni egyszerű pénzfeldobással.

Éden - Page 17 Decide10


Éden - Page 17 Line10

Stephanie (+5 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

Jonathan (+3 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

Meadow (+3 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

Tyra (+3 vértasak)
Éden - Page 17 3csepp10

_________________
Éden - Page 17 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3440
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 11 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:05
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Úgy nézett ki, hogy megvan a módja annak, hogy újra emberek legyünk, akkor majd szépen megeszegetheti Morbius Draculát, igazán imádnám, ha látnám a tekintetét, hogy pont saját magának köszönhetik, hogy mindent elvesztett.
- Teljesen igaz, bármikor felismerem annak a rohadéknak a mágiáját – biztosítottam Pengét.
Ha hozzá próbálna érni, akkor kipróbálnám, hogy mennyire gyúlékony, de úgy nézem, hogy erre nem lesz szükség. Arra, hogy Thor esetleg halott még én is elkomorodtam, végtére is ugyan nekem nem az apám volt, de a nagybátyám.
- Nem lehet, hogy csak valamilyen dimenzióba teleportáltak el? Esetleg Asgardra… tudom, hogy Mephisto bukása óta onnan is nehéz visszajutni, mert szinte minden dimenzió elzáródott…
Ezek után pedig kezdett elszabadulni a pokol. Remek csapatot rakott össze Danvers, hogy… nem szóltam, mi sem tudunk együtt működni. Szóval a fele csapat azt támogatja, hogy próba nélkül kinyírni Drakszit, a másik pedig, hogy próbáljuk meg a vámpírokat visszavarázsolni emberré és csak utána öljük meg. Azt hiszem, hogy ez részemről eldőlt. Arra bólintottam, hogy segítek Jeannek a kékséggel kapcsolatban, hogy az emlékeit visszakapja.
- Csak azzal nem számolsz Jean, hogy abból a nyolc önkéntesből három öngyilkos lenne a küldetés után, mert nem akar vámpír maradni. Köztük a te szőke herceged, aki vámpírként sem bírja a vért és minimum felét minden egyes alkalommal kihányja – feleltem. – Dracula nélkül meg elvi esélyünk sincs arra, hogy újra emberek legyünk.
Steve szavaira felsóhajtottam.
- A nagyobb jó odakint van Steve! – feleltem dühösen. – Amiért itt vagyunk! Az nem csak Dracula megölése, hanem a ti kihozatalotok, mert nélkületek az emberiség kihal! Szóval bármennyire is tetszik Jean és Penge ötlete, de a másikat választom és nyugi, a rohadék meghal.

felszerelés/egyebek:Éden - Page 17 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:05
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Úgy nézett ki, hogy megkapták a válaszukat azzal kapcsolatban, hogy miként lehetnének újra emberek, ez mindenképpen megért egy próbát, legalább is Jon szerint. A kérdésére azonban jobb lett volna, hogyha talán mégsem kapott választ. Nagy valószínűséggel az apja halott. Leszegte a fejét és idegesen szorította ökölbe a kezét. Annyira még ugyan nem álltak közel, hogy sírjon – meg nem is vallott volna rá –, de azért dühében és gyászában bele csapott volna falba egy hangos üvöltéssel. Hálásan pillantott Petrára és csak bólintott neki. Egy picit összerezzent, amikor Steve a vállára tette a kezét.
- Nem lesz több önfeláldozás, már így is túlságosan sokan haltak meg – mondta.
A tervnél gondolkodnia sem kellett, hogy melyiket fogja választani. Persze megértette mind a két felet, hogy ki miért az választja, amit. De ettől még saját magának is megvolt az elhatározása. Az kissé meglepte, hogy Lyesmith is ugyanazt választotta, mint ő maga is fogja.
- Nem azért vállaltam a küldetést, hogy most ilyen könnyedén lemondjak a barátaimról, társaimról, vagy a Földről. Katonaként a feladatom megvédeni őket és azokat, akik még odafent életben vannak. Az apám már valószínűleg meghalt, de a többiek megmenthetőek, nem akarok vámpír maradni és téged sem akarlak veszélybe sodorni Jean, hogy tovább kelljen a Főnix hatalmát használnod. Nélkülük meg esélyünk sincs az idegenek ellen. Sajnálom, de Morbius tervét támogatom, de ígérem, hogy Dracula nem marad életben azok után, ha a vámpírokat sikerül újra emberré tennie Morbiusnak.
Közben, beugrott, hogy a fiatal kisfiú honnan volt ismerős, ő dolgozott együtt Holdlovaggal korábban.
- Fenegyerek a Hulk klónnal van – mondta. – Az ő kis inasa, vagy valami ilyesmije lett.
Vagyis remélte, hogy most is maga mellett tartotta, mert így még kevesebb időt veszítenek.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 11 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:05
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Meadow is végighallgatta a többieket, neki a Mephisto név nem mondott sokat, de úgy tűnt, hogy többen tudják, hogy kicsoda és micsoda, így legalább ők fogják majd tudni ezt az ügyet intézni. A gondolatai és következtetése úgy tűnt, hogy helyesek voltak. Noha ő maga nem ismerte annál a fél óránál jobban a klónt, de a többiek igen. Stark szavaira elmosolyodott, ebből a fickóból könnyedén kitudna szedni bármilyen információt, hogyha olyan lenne a helyzet, hogy ezt kellene tennie.
- Miből gondolod szépfiú, hogy a zsánerem vagy? – kérdezte egy kacsintással Tony-tól.
A terveket hallgatta, az egyik alapján vámpírok maradnak, a másik alapján lehetséges, hogy emberek. Igaz bármelyiket is választják esélyes, vagyis szinte biztos, hogy a csapat másik fele nem segít. Mindez nem könnyítette meg a választást. Részéről mindenki más hallhatott volna meg, köszönhetően a szociopataságának, hogy empátiája nincs. De mivel benne volt a lehetőség, hogy életben legyen ismét, így az önzőség kellően erős indíttatás minden lehetőség közül.
- Önzőség ide vagy oda, de élni akarok, emberként – mondta.
Bármilyen más esetben a biztosra menne, bár itt is biztosra vette a végkifejletet, nem állt szándékában életben hagyni Draculát, már csak az agymosásokért sem. Szóval ugyanazt látta mind a két esetben, hogy elkapják Draculát, megpróbálják azt, amit Morbius mondott, ha sikerül, akkor utána hal meg az a tetű, ha nem kivitelezhető, akkor meg egyébként sincs rá szükség is megölhető.
- Így én is Morbius ötletét választom.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 11 Aug. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:05
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 17 8xrf01O

Végül ő maga is választ kapott a többiek dolgai mellett, hogy miért nem kapta vissza az emlékeit. Pusztán azért, mert az ébredése előtt sem voltak. Azt ő maga is tudta, hogy valahol még kellenek benne emlékeknek lennie, hiszen látott képeket, dolgokat a múltjából. Logikus volt, hogy mindez genetikai emlékezet csupán, akkor pedig nem volt valószínű, hogy a telepátia segítene mindezen. De egy próbát megért, végtére is semmit sem veszíthetett rajta.
- Igen, megfelel – felelte gépiesen. – Megfigyelésem alapján ilyenkor szokták az emberek a köszönöm szót használni. Így köszönöm!
Figyelmesen hallgatta végig a terveket, hogy a többiek mit mondtak. Két terv körvonalazódott, az egyikben minél tovább megkímélni Draculát, hogy visszafordítható legyen a folyamat is, a másikban pedig egyszerűen megölni. Végighallgatta a többieket és úgy mérlegelt. Azt már tudta, hogy a vesztes oldalon fog állni, de ettől még a saját véleménye mellett fog kiállni, mert a számításai alapján az volt a logikus.
- Én Penge és Jean tervét támogatom – mondta ezúttal is érzelmek nélkül. – Logikusnak találom, hogy jómagam is megtalálom a módját annak, hogy visszafordítsam az élőhalottságot és újra életre tudjam kelteni magunkat. Mindazonáltal a korábban elhangzott számításaim alapján a Különítmény sem adna olyan sok extra százalékot az idegenek legyőzésére, hogy a másik terv megérje a kockázatot. Számításaim alapján mindössze akkor lehetne őket távozásra bírni, ha megkapnák, amit akarnak. Minden más esetben az emberiségnek vége.
Mindezek után csöndben várta, hogy végül is mi lesz a többiek döntése az üggyel kapcsolatban.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 17 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 17 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

17 / 22 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.