Éden

18 / 22 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Hétf. 13 Aug. 2018, 17:05

16:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

A csapat végül az ’A’ döntés mellett foglal állást 3-1 arányban, és ezt mindenki a maga módján dolgozza fel. Penge idegesen, ököllel belecsap a legközelebbi falba, Jean pedig csak egy nagyot sóhajt.

Éden - Page 18 Jean10 – Megértem a döntéseteket, Steph, Jon és Meadow, és teljesen elfogadom. Tyra, még ha velünk is értettél egyet, együtt kell maradnotok, hogy közös erővel végrehajtsátok Morbius és a Holdlovag tervét. És igazán nincs mit az ajánlatot illetően. Azt hiszem, a legjobb az lesz…

Ekkor félve a még mindig dühöngő Pengére pillant.

Éden - Page 18 Jean10 – … ha jómagam Pengével igyekszünk kijuttatni innen az eszméletlen társainkat, amíg ti Drakulát és a többieket keresitek. Steph, kérlek, engedd, hogy én vigyázzak Bartonra. Semmi baja nem lesz, ígérem.

Éden - Page 18 Cap10 – Egyetértek Grey kisasszonnyal, és egyúttal mindhárman köszönjük a bizalmat és az újabb esélyt.

Tony és Petra is bólintanak, majd Steve ismét Jonathan felé fordul.

Éden - Page 18 Cap10 – Amennyiben valóban nem végeznek Drakulával azonnal, úgy talán még azt is kiszedhetik belőle, mi történt Thorral. Mivel ő folyamatos telepatikus kapcsolatban volt Perunnal a harcuk közben is, talán tud valamit. Jól mondta Lyesmith, még akár át is teleportálódhattak valahova… Nem igaz, Tony?

Ekkor Tony már egy kicsit elvesztette a fonalat, mert épp a vele flörtölgető Meadow tereli el a figyelmét, de gyorsan visszarázódik.

Éden - Page 18 01137 – Hm? Ó, hogyne, hogyne. Ha összeadjuk a Mjölnir és Perun pörölyének az erejét, gyakorlatilag a teleportálási célállomások száma végtelen. Ha még élnek, bárhol lehetnek.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Akkor hát legyen így. Eric és Grey kisasszony ügyelnek majd az ájult ötösre, mi, többiek pedig felkutatjuk Drakulát, a klónt, illetve… a Fenegyereket? Jól mondom a nevét?

Éden - Page 18 Knight10 – Igen. Hálás vagyok a segítségért. Mindenkinek.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Ugyan, ha valóban a klónnal van, ahogy Jonathan barátunk mondta, akkor úgyis ráleltünk volna.

Éden - Page 18 Cap10 – Most már csak azt döntsék el, mi is mind Önökkel tartsunk-e, vagy inkább Pengének és Grey kisasszonynak segítsünk. Nyilván minél többen maradnak itt, annál nagyobb biztonságban lesznek az ájultak, és annál gyorsabban és könnyebben kijuttathatjuk őket.


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+5 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Jonathan (+3 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Meadow (+3 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Tyra (+3 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 14 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Akkor ez eldőlt, hogy melyiket választottuk, csak azt nem értem, hogy miért nem tetszett Pengének, amikor így is, úgyis meghal az a féreg. Nem érdekes, talán az bántja, hogy így nem ő ölheti meg? Pech. A fogaimat csikorgattam azon, hogy nem én vigyázhatok tovább Clintre, de azt nehéz lett volna úgy, hogy én jobbra, ő balra. Jean mellett pedig nagyon reméltem, hogy jó helyen lesz. Bólintottam a szavaira.
- Rendben – egyeztem bele. – De aztán tényleg ne legyen semmilyen baja.
Tony szavai azért valamelyest megnyugtatóak voltak, hogy akár még élhetnek is, bárhol lehetnek, de ezt is a féregtől tudhatjuk csak meg, hogyha odajutunk. Ami azt jelenti, hogy nem ölhetjük meg elsőre, amint meglátjuk, ami gond volt. De talán majd belenézhetek a fejébe előtte és anélkül kiszedhetem ezt, hogy tenni tudna bármit is. A kérdésnél, hogy velünk jöjjenek-e Miller-re pillantottam, ezt neki kellene eldöntenie, hiszen ő volt a „főnök”, legalább is a fiatalabb korosztálynál. Igaz én azt mondtam volna, hogy igen, mert odafent ha arra mennek és azt látja a féreg, ha magához tér, akkor könnyebben megöletheti velük Clintet – a többiek úgysem érdekeltek – de ha lent vannak ugyanekkor, akkor mi semlegesíteni tudjuk őket, vagy megakadályozni Dracula tettét.
- De mielőtt indulunk, vannak errefelé normális fegyverek? Ha megoldható íjjal szándékozom befejezni azt, amit Clint elkezdett. – néztem a többiekre.
Majd még igyekeztem koncentrálni és telepatikusan próbálta megérezni, hogy merre lehet a Hulk, vagy Fenegyerek, hogy legalább tudjuk, hogy merre kell elindulni. Ha sikerült érezni bármit, akkor mondom a többieknek is.

felszerelés/egyebek:Éden - Page 18 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Jon némileg megkönnyebbült, amikor megerősítést kapott Lyesmith ötlete, hogy lehetséges, hogy életben vannak valahol, csak éppen a két pöröly miatt olyan helyre teleportáltak, ahonnan nehézkes lehet visszajutni. Igazából ezt még ő is lehetségesnek találta, hogy így van. Az viszont eldőlt, hogy melyik módszerrel fognak tovább haladni, azaz Pengére és Jeanre nem számíthattak mindebben, de akkor ők a sérültekkel maradnak.
- Akkor ezt valóban jó lenne majd megtudni, ha odajutunk, bár szerintem simán hazudna ha kérdezünk, így remélhetőleg gyengült állapotban Lyesmith kitud szedni a fejéből mindent miközben Morbius megcsapolja a vérét és végzünk vele.
Bizakodott, azért Thor-t nem volt olyan nehéz megölni, bár látta feltámadni az apját, de azért remélte, hogy él. Végiggondolta azt, hogy ki maradjon és ki nem, nem is tudta, hogy nagyjából ugyanarra jutott taktikai szempontból, mint amire az unokatestvére.
- Hulk és Dracula együtt nehéz ellenfél – mondta. – A legjobb mindanyiuk támogatásuk lenne Steve. Ha meg visszanyeri az erejét, inkább minket támadjanak meg újra, mintsem az ájultakat. Ha Lyesmith belemászik a fejébe Hulknak, lennének elegen ahhoz, hogy távol tartsuk tőle, hogy ne ölje meg mielőtt ártalmatlanítja.
Remélte, hogy a többiek is hasonlóképpen fogják gondolni, már ami Steve-t, Tony-t és Petrát illette. Mindezek után már csak meg kellett találni az ellenséget.
- Jean, abban még tudsz segíteni, hogy merre találjuk Hulkot? – kérdezte.
Remélte, hogy igen, ha nem, akkor Lyesmith segítsége kellett mindebben.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 14 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Úgy nézett ki, hogy végül a számítógép felett az érzelmesebb lények arattak győzelmet, mert mindenki inkább arra ment, hogy próbáljanak mindenkit megmenteni és azt, hogy változzanak vissza emberré. Ki tudja, hogy a kékség sikerrel járt volna-e, bár igazából amilyen okosnak látta őt Meadow még azt is elképzelhetőnek találta, hogy megoldja valamikor. A kérdés, hogy mikor és nem igazán akart várni. Olyan hamar ember akart lenni amennyire mindez lehetséges volt. Ahhoz pedig az kellett, hogy mihamarabb végezzenek itt és megtalálják Draculát. Ő maga is támogatta, hogy a Különítmény többi tagja is velük tartson, bár annak örült volna, hogyha a kékség is a hátramaradókkal maradt volna, hogy dolgozzon az esetleges ellenszeren.
- Akkor szerintem induljunk és legyünk gyorsak, még azelőtt kéne lecsapni, hogy Dracula magához tér – mondta.
Most már emlékezett, hogy efféle orvgyilkosi feladatokat egymaga szokott végezni a képzése alapján és lehet, hogy most is könnyebben boldogult volna. révén mindenkit megölt volna, aki az útjába esik és nem állt volna le senkit sem babusgatni, ami itt meg fog történni már csak Fenegyerekkel kapcsolatban és volt egy olyan érzése, hogy minden szembejövő vámpírnál is ugyanez lesz. Mivel most úgyis szükségük lesz fegyverre is, ha még ott volt a közelben a harmadik – Miller és Lyesmith ufó fegyverén felül – ami korábban Lunánál, vagyis Sakuránál volt, akkor azt igyekszik magához venni, hogyha nem akarta más vinni. Jobb volt, mint a semmi, bár tény és való, hogy a saját fegyvereinek jobban örült volna.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Kedd 14 Aug. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Tyra nem látta a többiek döntésében a logikát, hiszen megmondta, hogy képes lesz megoldani azt, hogy újra élők legyenek a többiek pedig nem osztottak és szoroztak annyit, hogy érdemes legyen mindezt úgy kivitelezni, ahogyan a többiek akarják.
- Rendben – mondta. – De ez és a többiek döntése akkor sem logikus és nem hatékony. Hatékonyabb lenne, ha máris nekilátnánk a kémiai és biológiai úton való élőholtság visszafordításának. Ő is próbált efféle kutatásokat végezni, közösen együtt dolgozva hamar megoldást találhatnánk.
Mint mindig most is gépiesen beszélt, a végén Petra-ra pillantott, hogy rá gondolt ezen esetben és nem pedig Starkra. De mivel megkérték, hogy menjen a többiekkel, így velük fog menni, csak elmondta a gondolatait. Azok után főleg, hogy Miller kifejtette, hogy mindenkit szeretne lent tudni a Hulk és Dracula ellen. Azt nem véleményezte, hogy kinek és hol kellene maradnia, hiszen elég sok opció volt, mindegyiknek megvolt a maga előnye és hátránya is.
- Indulhatunk – mondta végül.

//Bocsánat a rövid reagokért, csak sikeresen összeszedtem egy ínhüvelygyulladást és az SW-s mesélőik után már nagyon fájt a kezem így a végére Sad //

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 19 Aug. 2018, 11:50

16:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Jean és Penge az eszméletlen csapattársakhoz lépnek, míg Steve, Tony és Petra csatlakoznak Morbius és a Holdlovag mellé Stephanie, Jonathan, Meadow és Tyra oldalán.

Éden - Page 18 Cap10 – Legyen hát, mi is segítünk Drakula és a klón ellen.

A Kapitány megmarkolja a pajzsát, Tony harci készültségbe állítja az éppen aktuális páncélját, Petra pedig apró méretűre zsugorodik és szárnyaival repdes a többiek körül. Ezalatt Morbius veszi át a szót.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Ami a fegyvereket illeti, még mindig itt van pár ezekből az idegenektől szerzett lőfegyverekből.

Ezzel az egyik sarokban felhalmozott, már mindenki számára ismerős lézervetőkre mutat.

Éden - Page 18 Gun11

Éden - Page 18 Morbiu10 – Amennyit összegyűjtöttünk, már mindenkinek juthat egy-egy. Tudjátok, kifogyhatatlan lőszer, könnyűek, gyorsak… szóval hatékonyak. Én a magam részéről nem kedvelem őket, úgyhogy megleszek nélkülük, és így amúgy is könnyebb és csendesebb mozogni. Nálam vannak még fakarók, nyilván, illetve úgy tudom, a Holdlovag is hozta a maga érdekes kis játékszereit…

Éden - Page 18 Knight10 – Viszont az EMP-gránátokból kifogytunk.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Valóban, azokból ki. Ennyi lenne. Íjjal nem szolgálhatunk, és a legkevésbé sem javaslom, hogy most még megpróbáljunk eljutni a fegyverraktárig is. Ó, és kérlek, ne feledjétek, hogy amíg nem pótoljátok a vértartalékaitokat, a támadásaitok gyengébbek lesznek.

Utolsó szavait Morbius egyenesen Stephanie, Jonathan, Meadow és Tyra felé címzi, majd Jean hirtelen lehunyja a szemét.

Éden - Page 18 Jean10 – Megpróbálok rálelni Drakulára, a klónra, vagy valakire, aki tudhatja, hol lehetnek, talán Stephanie-val együtt sikerül…

Közben pedig titkos, telepatikus üzenetet küld csakis Stephanie és Jonathan elméjébe.

Éden - Page 18 Jean10 – … de közben tudnotok kell, bár ennek nem fogtok örülni, hogy idelent van még--

Hirtelen borzalmas, magas frekvenciájú sikolyhoz hasonló hang borítja be Stephanie és Jean elméjét. Ismerős ez már mindkettejüknek: összeesnek, és a telepátiájuk ködössé és zavarossá, azaz használhatatlanná válik. Csakis azért nem sérülnek meg fizikailag, mert már mindketten átélték ezt korábban, így jobban fel lehettek rá készülve.

Éden - Page 18 Jean10 – Egy… Egy újabb blokkoló… Vagy több…? Erősebb, mint a legutóbbi, igen… Sajnálom, a telepátiánk így már nem működhet…

Éden - Page 18 Morbiu10 – Egyelőre menjünk a központi társalgó felé, minden folyosó és liftakna oda vezet. Indulnunk kell, most!

Ezzel Jean és Penge megkezdik az ájultak biztonságba hordását, a többiek pedig felsorakoznak a növénykert kijáratánál.

Játéktechnikailag: Innentől a csapat nem játékos vámpírjainak vérszintjéért is a játékos karakterek felelnek, azaz figyelni kell Amerika Kapitány, Vasember, a Vörös Darázs és Morbius megfelelő vérellátására is. A Holdlovag ember, tehát rá ez nem vonatkozik, viszont ha ő megsérül, nem lesz képes gyorsan meggyógyítani magát.

Az új segítőtársak nagyjából ugyanúgy viselkednek majd, mint a korábban „használt” négy vámpír, pár apró különbséggel:
– Képesek harcolni a saját erejükkel és eszközeikkel, illetve minden mást is tudnak, amelyre egy vámpír képes (emberfeletti futás, ugrás, rejtőzködés, stb.). Sérülés esetén szükségük lehet egy-egy, vagy akár több vértasakra, vagy bármilyen élőlényre, amelyből friss vért szívhatnak.
– Kapjanak bármilyen utasítást bármely játékos karaktertől, azt legjobb tudásuk szerint teljesíteni fogják, már amennyiben arra képesek persze. A jellemüknek ellentmondó utasításokat azonban nem fognak követni, így például egyikük sem fog gyilkolni vagy kínozni nyomós indok nélkül, hiszen alapvetően mind hősök, nem gonosztevők.
– Amennyiben egymásnak ellentmondó utasításokat kapnak a játékos karakterektől, úgy összezavarodnak, és nem tesznek semmit.
– Amennyiben olyan utasítást kapnak, amelynek elvégzése biztosan a halálukhoz vezetne, ők akár azt is teljesítik.
– Amennyiben nem kapnak semmilyen utasítást, úgy csak követik a játékos karaktereket.
– Ha Drakula magához tér, ő bármikor átveheti az irányítást Amerika Kapitány, Vasember és a Vörös Darázs fölött.
– A segítőtársak mind rendelkeznek saját akarattal és véleménnyel is, és szükség esetén ennek hangot is adnak majd, és természetesen, ha a helyzet úgy kívánja, cselekedhetnek önállóan is.


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+5 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Jonathan (+3 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Meadow (+3 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Tyra (+3 vértasak)
Éden - Page 18 3csepp10

Morbius
Éden - Page 18 4csepp10

Amerika Kapitány
Éden - Page 18 4csepp10

Vasember
Éden - Page 18 4csepp10

Vörös Darázs
Éden - Page 18 4csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 20 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Határozottan nem örültem annak, hogy csak azok a fegyverek voltak, amiket az idegenektől zsákmányoltunk, a többieknek legalább megvolt a saját fegyvereik, bezzeg nekünk be kellett érnünk effélével. És nem tudunk elmenni a fegyverraktárig, felsóhajtottam, főleg, amikor Morbius a vért emlegette.
- Jó, jó, értem… iszok – morogtam.
Ezzel előveszek egyet a vértartalékok közül és megiszom, remélem ez volt az utolsó, mert rendes szilárd kajával akarok jól lakni végre. Bólintottam Jeannek, hogy akkor próbáljuk együtt megtalálni, amikor hirtelen éles fájdalom hasított a fejembe és térdre rogytam. Megint a rohadt blokkoló és akkor már meg sem tudhatjuk, hogy mi van még itt, pedig nem ártott volna. ha sikerül elkapnom Jean tekintetét, akkor tátogva kérdezem meg.
”Mi van még itt?” – szépen, lassan tagoltan.
Hogy könnyű legyen leolvasni a számról. Még suttogni sem akartam, mert azt mindenki meghallja. Bíztam benne, hogy hasonlóképpen ő maga is válaszolni fog. Ami meg blokkolást illete, igyekeztem felállni és feltenni a kérdésemet.
- Ha ez minket blokkol, akkor Draculát is, nem? – kérdeztem.
Ha igen, akkor nem biztos, hogy tudna a többi vámpírnak üzenni és át sem tudná felettük venni az irányítást, ami nekünk kedvezne. Az indulással egyet értettem, jó lett volna végre ennek a rémálomnak véget vetni. Ha mindenki összegyűlt, akkor igyekszem elindulni a megbeszélt helység irányába.
- Steve, Tony… tudtok valamilyen titkosabb, jól védhető helyet itt Édenben? Mert szerintem itt lesznek elbújva.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 H3OqkUh Éden - Page 18 Cf4EQfc


Éden - Page 18 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Az idegenektől szerzett fegyver is jobb volt, mint a semmi, de volt egy rossz érzése velük kapcsolatban.
- Nem tudják őket bemérni az idegenek? – kérdezte.
Ezt nem ártott tudni, katonaként pedig mindezt különösen fontosnak találta. Annak, hogy a vérből inni kellett volna nagyon nem örült, a gondolatától is felfordult a gyomra, a másik meg, hogy nem akart Jean előtt sem vért inni, főleg, hogy biztos volt benne, hogy most is kihányná a felét legalább. Az jó hír volt, hogy talán megtudnák találni a Draculát és a többieket, de a telepátiával gond volt. Amikor észlelte, hogy mindkét fiatal nő összeesne, akkor igyekezett mozdulni, hogy elkaphassa Jean-t, hogy ne zuhanjon el a földre. Remélte, hogy a két nő közötti tátogás sikerrel jár és megtudják Jean-től, hogy mi van még itt, aminek nem örülnének.
- Vigyázz magadra! – búcsúzott még el a végén a másiktól.
Ha végül Penge és Jean elkezdték kivinni az ájultakat, akkor próbálkozik ő is meginni egy tasak vért és minden erejével igyekszik nem kirókázni azt. Egyébként anélkül, hogy tudták volna, hogy hova is kell menni a központi helység jónak tűnt. Aztán remélhetőleg a többiek tudtak valamit, amivel előrébb jutnak. Ha nem, akkor olyan helyet kell keresni, ahonnan könnyedén menekülhetnek is azon felül, amit Lyesmith mondott. Ha indulnak, akkor természetesen ő is halad egy fegyverrel a kezében.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 VeTFFJI Éden - Page 18 L7OMjpX

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 20 Aug. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Szerencsére volt elég fegyver, így Meadow is magához tudott venni egyet, nem kellett külön keresgélnie. A javaslatért, hogy igyanak vért annyira nem lelkesedett, de azért belátta azt, hogy Morbiusnak igaza van és minden erejükre szükség lesz ahhoz, hogy legyűrjék a Hulk klónt és Draculát, illetve azokat, akik védeni próbálják őket. Így annyira tényleg szükség volt, ezzel előveszi az egyik vértasakot és megissza. Ő maga is bízott benne, hogy ez volt az utolsó, ami kellett innia. Úgy vélte, hogy túl szép lenne az, hogyha telepátiával megtalálnák őket és igaza is lett, egy újabb gépet kapcsoltak be. Azaz Keris most érkezhetett meg a sajátjaival. Így már csak azt remélte, hogy Draculát is blokkolja a dolog és nem csak az ő embereiket.
Amint a fegyvert a kezébe veszi, akkor gyorsan megnézi, hogy miként lehet kezelni, hogyan használható, mert neki minderre még nem volt módja. Ha minden igaz számára is igencsak könnyű lesz kezelni mindezt, ahogyan a többieknek is az volt korábban.
Mivel most nem sokat tehettek azon kívül, hogy elindultak, ha megteszik, akkor ő maga is így tesz, közben pedig igyekszik fülelni, hogy nehogy valamilyen ellenségbe fussanak bele, esetleg hátha hallani lehet más vámpírokat is, akik lehet, hogy tudnak valamilyen információt, amivel előrébb juthatnak, ha kifaggatják őket.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 LzFfngV Éden - Page 18 YjRSSdg Éden - Page 18 Gheekir Éden - Page 18 9k6HwYJ


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 20 Aug. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Amikor a fegyverekre mutattak, akkor Tyra is odasétál és elvesz egyet, hogyha nem akadályozza meg mindebben senki. Azt már látta, hogy a többiek hogyan használták, így ezzel nem volt gondja, megvolt a ravasz és mint elmondták soha sem fogy ki. Vámpírként a súllyal sem kellett számolnia. Azért, amíg a többiek beszélnek, még igyekezett megnézni a fegyvert, hogy miként működik. Azt nem sikerült megoldani, hogy megtalálják telepatikusan azt, akit keresnek, egyelőre több információjuk pedig nem is volt az egészről. A helyet pedig logikusan nem ismerték annyira, hogy olyan helyeket tudjanak, amiket Lyesmith felvetett. Bár a számításai alapján volt némi esély, hogy a másik hármas tudja, akik régebb óta vannak itt. Azért csak csekély, mert ha valamennyi józan esze volt Draculának, akkor nem osztotta meg velük ezt.
- Javasolnám, hogy különböző termek és helységek helyett azonnal titkos átjárókat, helységeket keressünk. Számításaim alapján 98,92% esélye van, hogy egy ilyen helységben lesznek – mondta gépiesen.
A legjobb az lett volna, hogyha rendelkezek volna valamilyen szkennerrel, amivel Keris emberei bizonyára rendelkeztek, mivel azzal megtalálhatták volna talán a titkos járatokat.
- Úgy számolom, hogy az idegenek hoznak műszereket arra, hogy megtalálható legyen Dracula. El kellene venni tőlük egyet.
Ezen felül ő maga is megissza az egy egység vért Morbius javaslatára, majd a többiekkel együtt elindul, ha elindulnak.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 5I4437e Éden - Page 18 Rpq6rYY Éden - Page 18 GMustGd Éden - Page 18 TL5zR2h


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 25 Aug. 2018, 11:54

16:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Stephanie, Meadow és Tyra elfogyasztják egy-egy vértasak tartalmát, és máris érzik, hogy újra erejük teljében vannak. Jeantől sajnos nem kap választ Stephanie a tátogva feltett kérdésére, mert egyrészt őt is eléggé megviselte a blokkoló hatása, másrészt láthatóan nem akarja még csak véletlenül sem a többiek tudtára adni ezt az információt, így nem kockáztat – ebből tehát az következik, hogy akármiről is van szó, a többiek közül csakis Jean tud róla, és nem is akarja, hogy ez egyelőre másképp legyen. Így nincs más hátra, mint a búcsú, miután Jonathan elkapta őt, és maga is elköszönt. Ezt követően aztán Jonathan is iszik egy tasak vért, visszanyerve minden erejét.

Már a központi társalgó bejáratánál Morbius elgondolkozik Stephanie kérdésén.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Hogy a blokkoló hatással van-e Drakulára… Attól tartok, erre nem tudok biztos választ adni, de ha tippelnem kéne, szerintem nem. Drakula ereje ősi, sötét mágiából táplálkozik, amely egészen más jellegű, mint egy, már elnézést, „hétköznapi” telepata képessége. Ami azt illeti, Grey kisasszony maga is említette nekünk nem egyszer, hogy a benne lévő… hogy is hívják, Főnix, igaz? Szóval annak az erejével ő is felül tudna kerekedni a blokkolón, ám nem merte megkockáztatni, hogy ez az entitás mélyen benne átvegye felette az uralmat, ha túl sokat használja őt.

Majd Steve és Tony veszik át a szót.

Éden - Page 18 Cap10 – Titkos és jól védhető helyiség… A növénykert mindenképp jól védhető, mint láthatták, és természetesen Drakula trónterme, de ezeket már kihúzhatjuk a listáról. Egyes laboratóriumok és munkakörletek, amelyek az alattunk található edzőtermi szintről nyílnak, mindig is komolyan védve voltak, és párba még mi magunk sem léphettünk be soha.

Éden - Page 18 01137 – És persze a még lejjebbi vértartályok szintje. Na, azt a részleget érthető módon mindig is a lehető leginkább elzárva, a legnagyobb biztonságban tartotta Drakula. Az étkező és kistársalgó terméből nyílik a bejárata. Akárhova is megyünk, úgy hiszem, mi be tudunk juttatni benneteket. Ideje, hogy az öreg hegyesfogú belénk fektetett bizalma visszacsapjon rá.

Közben Tony Jonathan kérdésére is választ ad.

Éden - Page 18 01137 – Ne aggódj, Thor Junior, már megvizsgáltam őket. Nem tudják bemérni őket, mivel nincsenek bennük jeladók. Szerintem a túlzott önbizalmukban az E.T.-brigád nem tartotta szükségesnek az ilyenek beszerelését.

Egyébiránt a fegyverek használata továbbra is rendkívül könnyűnek tűnik, pár pillanat alatt mindenki ráérezhet a használati módjukra, ilyen szempontból biztosan nem lesz velük gond.

Tyra ötletére aztán mindenki helyeslően bólogatni kezd, és az apró Vörös Darázs is egyetértését fejezi ki (a vámpírok hallásának köszönhetően még ilyen kis méretűként is tökéletesen hallja mindenki, amit mond).

Éden - Page 18 Petra10 – Egyetértek, nyilván kell legyen valami, amivel Kerisék csapatai Drakulát keresik. Esetleg--

Éden - Page 18 Knight10 – Lefelé.

Szokás szerint a rendkívül csendben haladó Holdlovagról ismét megfeledkezett mindenki, és mindenki meglepődik, amikor megszólal. Hihetetlen, de hiába ő az egyetlen ember, valahogy mégis ő a leghangtalanabb.

Éden - Page 18 01137 – Hogy mit parancsolsz, maszkos dalia?

Ekkor tűnhet fel mindenkinek, hogy a Holdlovag egy ismeretlen eredetű, nyilvánvalóan idegen eszközt tart a kezében, amely az ismert, földi tárgyak közül talán leginkább egy érintőképernyős mobiltelefonra hasonlít. A kijelzőn mindenféle jelek villognak.

Éden - Page 18 Knight10 – Alattunk érzékel nagyobb súlyú tömeget. Az egyik bemért egyén testsúlya jóval nagyobb, mint bárki másé.

Morbius, Steve, Tony és Petra összenéznek.

Éden - Page 18 01137 – Hogy… micsoda???

Éden - Page 18 Knight10 – Az eszköz érzékel testhőt, mozgást és testtömeget. Mivel a vámpíroknak nincs testhője, a mozgás pedig utalhat bárki másra, így a testsúlyt választottam, hiszen az nyilvánvalóan a klón esetében a legnagyobb mindenki máshoz képest.

Éden - Page 18 01137 – Igen, ez világos, de nem így értettem, hogy micsoda!

Éden - Page 18 Cap10 – Azt akarja mondani, hogy ez az idegen érzékelő mindvégig Önnél volt?

Éden - Page 18 Knight10 – Igen. Még az invázió első napjaiban tettem szert rá.

Éden - Page 18 Cap10 – És ezt mikor kívánta közölni velünk?

Éden - Page 18 Knight10 – Nos, nem kérdezték.

Ezzel a Holdlovag magabiztos léptekkel elindul a központi társalgó liftaknája felé. Steve, Tony és Petra láthatóan csaknem felrobbannak a dühtől, és Morbiusra pillantanak, aki csak a fejét vakarja és megrándítja a vállát.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Ne rám nézzetek, én is csak nemrég óta ismerem…


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+4 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Jonathan (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Meadow (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Tyra (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Morbius
Éden - Page 18 4csepp10

Amerika Kapitány
Éden - Page 18 4csepp10

Vasember
Éden - Page 18 4csepp10

Vörös Darázs
Éden - Page 18 4csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 26 Aug. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Morbius szavai nem voltak a legjobbak, hogy fogalma sincs arról, hogy hat-e Draculára, de azt tippeli, hogy nem. Azért én még bíztam benne, már csak azért is, mert tudjuk, hogy Mephisto hatalma eléggé megrendült nekünk hála. Azonban azt nem mondta el, hogy Jean, hogy ki van lent még. A fenébe is! A fegyvereket nem tudják követni, még egy jó pont, a kis kéknek az ötlete pedig nem volt rossz. Lehet, hogy mégiscsak emlékezett valamire abból az időből, amikor az ufókkal volt?
A többiek jó pár helyet tudtak, hogy hol lehetnek a többiek, de a legmegdöbbentőbb az volt, amit Holdlovag nyögött be. Tessék?! Fordultam én is arra, nem csodálkoztam azon, hogy a többiek mennyire idegesek voltak, egészen eddig volt jeladó, vagy nyomkövető, nevezzük bárminek, erre csak most nyögi be?
- Kitekerhetem a nyakát? – kérdeztem teljesen komolyan.
De legalább megvolt, hogy merre lehet menni, merre kell menni és nem kell órákat keresgélünk mindezek után.
- Inkább induljunk, lehet tudni, hogy milyen helység van alattunk ott, ahonnan Holdlovag a jelet veszi?
Kérdeztem még. De ettől függetlenül most már tényleg elindultam a szellőzők és a lift irányába, hogy azon keresztül tudjunk lejutni a megfelelő szintre.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 H3OqkUh Éden - Page 18 Cf4EQfc


Éden - Page 18 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Azt nem tudta meg, hogy Jean mire gondolt, a vér után öklendezett párat most is, gyűlölte ezt a borzalmat. Jon Tony szavaira megrázta a fejét, nem pont a nyomkövetőre gondolt, de már az is egy jó pont volt, hogy azok nincsenek benne.
- Nem a jeladókra gondoltam Tony – mondta Jon. – Hanem a sugárzásra, izotópokra, amit a fegyverek leadnak, hiszen energiaalapúak. Bizonyos fokú háttérsugárzásuk van, amit megfelelő műszerrel bizonyosan be lehet mérni. Az akadémián az MSC szakirányom haditechnológiák voltak. Csupán nem akarom, hogy két front közé szoruljunk.
Stark tudós volt, saját maga katona, így esze ágában sem volt felróni a férfinak, hogy ez nem jutott eszébe. Valószínűleg saját magának sem tette volna, hogy nem tudná, hogy földi high-tech technológiákat is szoktak ezzel a módszerrel követni, hogyha csalinak használják, vagy épp ellopták és meg akarják találni. Bízott benne, hogy ezt is megtudja cáfolni Tony, hogy ezt sem. Azonban a szerencse ebben a helyzetben, hogy Holdlovagnál volt egy olyan eszköz, amivel lehetett különböző dolgokat keresni, szkennelni, ilyen volt például a nagyobb tömeg, mivel a Hulk klón is rendelkezett és sikerült is megtalálni vele. Megértette a többiek reakcióját, szerencsére saját maga hűvösebb vérmérsékletű volt, így nem ment oda és húzott be egyet a férfinak. Bár, így belegondolva már akkor is igencsak furcsa szerzet volt, amikor először találkoztak.
Azonban az ellen egyáltalán nem volt kifogása, hogy elinduljanak, mindezt ő maga is támogatta. Így ő is elindul arrafelé, amerre le lehet jutni az alsóbb szintekre, hogy mindezt megtudják tenni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 VeTFFJI Éden - Page 18 L7OMjpX

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 26 Aug. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Meadow továbbra is hallgatta a beszélgetést és örömmel vette, hogy volt eszközük, amivel tudták keresni akiket kell és még meg is volt az, hogy hol vannak. Nagyszerű! De, hogy ez miért tartott ilyen sokáig az már kétséges volt. Fogalma sem volt róla, hogy Holdlovag most csak trollkodott velük, vagy pedig enyhén gyengeértelmű. Igazából annyira nem számított a lényeg az volt, hogy a fegyverek nem követhetőek le, és már azt is tudják, hogy hol van Dracula és a hulk klón. Ennél többet nem is lehetett kívánni, maximum annyit, hogy könnyedén lehessen bejutni abba a helységbe, ahol az ellenfeleik voltak, de ez majd csak akkor derül ki, hogyha odajutottak.
- Egyetértek, induljunk – mondta ő is.
Ezzel ő maga is elindul a liftakna irányába, amin majd igyekszik le is ereszkedni olyan mélységig, ami megfelelő szinten van azzal, ahonnan a jeleket érzékelték. Ha ezt sikerült megtenniük, akkor elsőként igyekszik ott hallgatózni, hogy vannak-e azon a szinten, vagy üresnek hallatszik. Ha nem hallani semmit sem, akkor próbál majd kimenni máris a folyosóra, hogy utána indulhasson tovább azon helység felé, ahol Dracula és a sleppje tartózkodhat jelen pillanatban.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 LzFfngV Éden - Page 18 YjRSSdg Éden - Page 18 Gheekir Éden - Page 18 9k6HwYJ


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 26 Aug. 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

A számításai helyesnek bizonyultak, hogy tényleg volt olyan eszköz, amivel úgy tűnt, hogy súlyt is lehet nyomon követni és nem csak életjeleket, amivel ebben a helyzetben semmire sem mentek volna. őt nem érdekelte az, hogy a többiek milyen idegesek voltak, nem volt hatékony ez az érzelem sem, mert csak elvakítja a látását az embernek. Ő, mint mindig most is teljesen rezignáltan vette tudomásul ezt az egészet, bármiféle fennakadás nélkül. Amikor a csapat indult, akkor ő maga is megtette. Most már nem szólalt meg, nem volt szükséges megtennie, hiszen tudták, hogy merre kell menni és mit kell tenni.
Ő is igyekszik eljutni a lifthez, úgy feltételezte, hogy nem magát a liftet fogják használni, hanem csak az aknát, hogy ne keltsenek feltűnést, így ő is igyekszik majd ott leereszkedni a megfelelő szinthez. A többiekkel ellentétben ő maga igyekszik nézni a vezetékeket is, hogyha talál egy központi csatlakozót, akkor azt tönkre tudja majd tenni, mert a sötétség nekik dolgozott az idegenekkel szemben. Noha az elsődleges prioritású terve az volt, hogy csatlakozik Keris-hez, hátha ő tud neki megfelelő válaszokkal szolgálni a kérdéseire, azért ott volt az is, hogy élő akart lenni, mert számára a vámpír test csak hátrányokkal járt az élőhöz képest. Így Dracula mindenképpen neki kellett elsőként és ahhoz pedig a fények hiánya nekik kedvezett.
Ezt próbálta tenni, de ha nem talált olyan elosztót, csatlakozót, ahonnan ezt megtudta volna tenni, akkor nem fog elkóborolni a többiekkel, hanem velük marad és próbál eljutni a helységig, ahol az ellenség van.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 5I4437e Éden - Page 18 Rpq6rYY Éden - Page 18 GMustGd Éden - Page 18 TL5zR2h


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 01 Szept. 2018, 11:59

16:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Morbius fanyar mosolyra húzza a száját Stephanie kérdésére.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Nekem is átfutott a fejemben, hogy kitekerem a nyakát, de szerintem hagyjuk… Így magunk között, ti mennyit tudtok róla? Ha jól tudom, ti már találkoztatok vele, igaz? Tudom, hogy ilyen nehéz időkben nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy válogassunk a lehetséges szövetségesek között, na de mégis… Amúgy pontosan az edzőterem van alattunk, ha már kérdezted. Bemagoltam Éden teljes térképét.

Közben Tony felhúzza a szemöldökét Jonathan szavaira.

Éden - Page 18 01137 – Öhm, hát hogyne, ifjú szőke vitéz, a háttérsugárzás… Nem kell aggódni miatta.

Majd ezt követően gyorsan elkezdi vizsgálni a páncéljába épített érzékelőkkel az egyik fegyvert, a Vörös Darázs pedig Jonathan mellé repül.

Éden - Page 18 Petra10 – Heh. Erre nem gondolt.

Éden - Page 18 01137 – Hallottam ám! Tudjátok, vámpírhallás!

Éden - Page 18 Petra10 – Helyes. Nem is árt a túlméretezett egódnak, ha valaki leiskoláz néhanapján.

Ezután Petra gyorsan Tyra feje mellé röppen.

Éden - Page 18 Petra10 – Vezetékeket keresel, igaz? Okos gondolat, de ne fáradj, már túl vagyok rajta… Egészen mélyen vannak a plafonokba és a falakba építve, több zajjal és munkával járna elérni hozzájuk, mint amennyit érne nekünk a sötétség előnye. Ráadásul nem tudnánk teljes Édent sötétségbe borítani, márpedig igazán annak lenne értelme… Mindazonáltal meg kell mondjam, örülök, hogy egy hozzám hasonló gondolkodású társsal dolgozhatok végre.

A Vörös Darázs elmosolyodik, majd a többiekkel együtt ő is a lift felé fordul, amelynek ajtóit eddigre már könnyedén széthúzta Amerika Kapitány és Vasember párosa. Az aknában jelenleg nem mozog a lift, az éppen felettük van, így szabad az út lefelé, az edzőterem szintjére. Így most nincs is szükség a szellőzőjáratokon át közlekedni.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Rendben, javaslom, lassan és biztosan haladjunk a--

De mire Morbius a mondata végére érne, a Holdlovag már le is vetette magát a liftaknába, és a lift vonókábelében megkapaszkodva leereszkedik az alattuk található szint ajtajához.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Hrrmm… Vagy vessük bele magunkat gondolkodás nélkül az ismeretlenbe, igen, persze, az is jó lesz.

Stephanie, Jonathan, Meadow és Tyra nem láthatnak vagy hallhatnak semmilyen veszélyforrást az aknában, így nyugodtan a Holdlovag után mehetnek mind, az alsóbb szintre, ahogy tervezték. Őket aztán Morbius követi, és mire leérnek a vékony párkányra, a Holdlovag már csaknem teljesen kinyitotta a liftajtókat. Morbius odaugrik, hogy segítsen széthúzni őket.

Ekkor felettük hangos zúgás… kattanás… léptek…

Vagy egy tucatnyian szállnak be a liftbe felettük, majd a lift hangos robajjal megindul lefelé…

Éden - Page 18 Morbiu10 – A rohadt életbe…!

Steve, Tony és Petra még fent vannak, közelebb az ereszkedő lifthez.

Éden - Page 18 Cap10 – Feltarthatjuk őket, hogy ezzel időt nyerjünk!

Éden - Page 18 Petra10 – Jó ötlet épp most és épp itt szétválnunk?

Éden - Page 18 01137 – Van jobb ötleted, szépségem?

Ekkorra a Holdlovag és Morbius már szétfeszítették a liftajtókat, és a Holdlovag már át is ment rajtuk az edzőterem szintjére, szó nélkül. Morbius a négy fiatalra néz.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Mi legyen? Maradjanak hárman, hogy időt nyerjenek nekünk? Vagy kockáztassunk, hogy elterelés nélkül pillanatok múlva utolérnek, és jöjjenek mind, aztán lesz, ami lesz? Vagy csak ketten maradjanak? Esetleg csak az egyikük maradjon? Ti négyen mindenképp jöttök velem együtt, hiszen nektek van a legnagyobb esélyetek Drakula ellen most, hogy már nem álltok az irányítása alatt, ez nem is lehet vita tárgya. De mi legyen a Kapitánnyal, Vasemberrel és a Vörös Darázzsal?

Szokás szerint a többség akarata fog ezúttal is érvényesülni… A döntésre mindössze másodpercek állnak rendelkezésre.


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+4 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Jonathan (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Meadow (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Tyra (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Morbius
Éden - Page 18 4csepp10

Amerika Kapitány
Éden - Page 18 4csepp10

Vasember
Éden - Page 18 4csepp10

Vörös Darázs
Éden - Page 18 4csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 02 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Szóval edzőterem, érdekes választás, vagy van még ott valami, amit nem tudunk, vagy pedig nagyon nem volt hova menekülniük, mert körbe lehetnek kerítve. Mindegy, hamar kiderül. Legalább más is kitekerte volna Holdlovag nyakát, nem voltam mindezzel egyedül.
- Nagyjából fél óra volt és a csapat fele találkozott vele nagyjából – mondtam.
De legalább hatékony volt és ment előre, mi pedig követni tudtuk. Ugyan nem sokáig volt szerencsénk, mert felettünk már kezdtek beszállni a liftbe, a zajok alapján nem is kétséges, hogy az idegenek. Ha nálam lettek volna a megszokott nyílvesszőim, akkor nem sok esélyük lett volna. De erről a fegyverről nem tudtam, hogy átviszi-e a lift alját, pedig milyen vicces lenne, ha az összes lezuhanna a mélységbe a lift aknába. Most azonban el kellett dönteni, hogy mit is tegyünk, a legjobb talán az lenne, ha Petra felrepülne és elvágná a vezetékeket, de erre nem hiszem, hogy idő maradna. Mindenesetre igyekszem kijutni a folyosóra, csúnyán meglephetjük és lemészárolhatjuk őket addigra, mire kinyílik az ajtó. Vagy!
- A liftnek meg sem kéne itt állnia, ha nyitva tartjuk az ajtót – mondtam.
Valamilyen biztonsági izék vannak beléjük építve, vagy mi, így ha ez így van, akkor könnyedén megakadályozhatjuk, hogy lifttel jöjjenek erre a szintre, de ha másznak, akkor ezt kikerülhetik persze, de addig is időt nyerünk. De ezt majd úgyis eldönti Miller, végtére is ő volt a parancsnok és valahol nagyon, de nagyon viccesnek tűnt, hogy ő az, aki jelenleg a teljes Különítménynek parancsol miközben nagyjából fele olyan idősek vagyunk, mint ők. Egyébként pedig teszem majd, ami a parancs értelemszerűen.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 H3OqkUh Éden - Page 18 Cf4EQfc


Éden - Page 18 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Egyáltalán nem hibáztatta Tony-t, hogy ez nem jutott eszébe, amiken itt keresztülmentek az kész csoda volt, hogy az ép elméjük megvolt még. Remélte, hogy tényleg nem lesznek olyan gondok, mint amitől tartott. Ő maga is igyekezett lejutni az alacsonyabb szintre, amikor felettük hallotta a lépteket és a liftet. Azaz ezek szerint Kerisék is bemérték azt, hogy hol lehet Dracula és a Hulk klón, nem volt sok idejük. Próbált kijutni a folyosóra ő is, bár saját maga hagyta, hogy a hölgyek menjenek előre és csak utánuk teszi meg mindezt. Kellett még egy terv is, nagyon, de nagyon gyorsan. Egyben már most biztos volt azonban, hogy:
- Semmi esetre sem válunk szét! – szögezte le. – Ha igaz, amit Lyesmith tippel, akkor nincs gondunk, ha túlhaladnak eltépjük, elvágjuk a kábelt és a muszáj ereszkedni – mondta.
Ha azonban ez nem így lenne és ajtónyitástól függetlenül megállna a lift – remélhetőleg a többiek közül valakik rendelkeznek efféle információval – akkor kellett egy másik terv. A többiek hátrahagyása ebben a verzióban sem szerepelt az a lehetőség, hogy Steve, Tony, vagy Petra hátra maradjon. Szerencsére akadémián és filmekben is elég sok efféle szituáció volt, hogy folyosón jön az ellenség a liftek, vagy hasonló irányából.
- Mindenki a folyosóra! – mondta. – Egymást fedezve vegyen fel mindenki a fal mellett, vagy a plafonon pozíciót! Megvárjuk, amíg megáll a lift, ha nyílik az ajtó már akkor tüzet nyitunk rájuk. Ha gránátot dobnak ki, a leggyorsabb személy visszagurítja nekik. Amíg nyílik az ajtó már leszedjük őket. ha gyorsak vagyunk és jól célzunk, akkor addigra végük lesz mire kiszállhatnának.
Attól függően, hogy melyik is lesz halad tovább, vagy első sorban fal mellett letérdel a fegyverével és célba veszi az ajtót, hogyha kinyílik az ajtó, akkor azonnal tüzet is nyithasson az ellenfélre.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 VeTFFJI Éden - Page 18 L7OMjpX

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 02 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

- Egyébként azt lehet tudni, hogy minek kell az idegeneknek Dracula? – kérdezte.
Erre még nem kaptak választ és nem úgy tűnt, mintha meg akarták volna ölni Kerisék, így erre kíváncsi volt, hátha építhetnek rá valamilyen taktikát, ha megtudják.
Kiderült, hogy e szerint számítaniuk kell arra is, hogy lehetséges, hogy az ellenség nyomon tudja követni az elhagyott fegyvereket is. Bár nem biztos, de katonaként inkább arra számít, hogy igen, akkor nem érheti kellemetlen meglepetés. Inkább biztosra megy, mintsem egy ilyen dolog miatt hátba támadják őket, vagy ki tudja, hogy mi történne. A lefele vezető út megvolt, így ő maga is elindult arra. Ha már lejutott, akkor ő is igyekezett kijutni a folyosóra, ami sürgetőbb is lett abból kifolyólag, hogy az ellenség felettük már beszállt a liftbe. Merésznek tartotta, hogy mernek ezzel próbálkozni, de mivel tény és való, hogy nem sok más lehetőségük volt arra, hogy itt közlekedjenek, mert nem volt sok lépcső, vagy hasonló.
Ha sikerül kiérniük az edzőtermes folyosóra, akkor ő maga is a parancs szerint fog majd cselekedni, ha haladni lehet tovább, akkor halad tovább. Ha azonban nem és a folyosón fogják elintézni az ellenséget, akkor ő maga is letérdel, ellentétes oldalon, mint ahol Miller teszi és becélozza a liftajtót, hogyha megérkeznek az idegenek, akkor egyből tüzet lehessen majd rájuk nyitni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 LzFfngV Éden - Page 18 YjRSSdg Éden - Page 18 Gheekir Éden - Page 18 9k6HwYJ


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 02 Szept. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Tyra igyekezett vezetékeket találni, de nem nagyon tudott, miközben ezzel volt elfoglalva, akkor szólította meg Petra immáron a lány a feje mellől. Tyra oda pillantott, majd kimérten bólintott.
- Igen azt – felelte gépiesen. – Egy állomást már tönkre tettem nem messze a trónteremtől egy másik szinten, de ezek szerint kikerülték a sérült áramköröket máshonnan és úgy állították helyre.
Főleg azért, mert azt itt lent Lyesmith szét is lőtte, így onnan biztosan nem. ismét bólintott, hogy érti, hogy hol vannak és nem lett volna hatékony az, hogy próbálkozzon, csak felesleges időt vesztett volna.
- Számomra is hatékony más logikus elmékkel együtt dolgoznom – felelte.
Érzelmek híján máshogyan nem tudta kifejezni azt, hogy érzelmek mellett ő is örült volna ennek a ténynek, így maradt a hatékonyságra alapozni. Mivel a terve nem volt kivitelezhető, így ő maga is azt tette, ami ebben a helyzetben elvárható volt. Igyekezett a lehető leggyorsabban eljutni a folyosóra, amelyiknek a szintjén Dracula is volt, főleg, hogy az ellenség már jött lefelé. Ha a folyosóra ért, akkor gyorsan igyekezett a lift hívógombjait megnézni. Azt kereste, hogy volt-e rajta vészmegállító gomb innen kívülről is. Ha volt, akkor megnyomja. Ha nem és itt maradnak, akkor Meadow mögött fog megállni követve azt, hogy a többiek mit tesznek és ő is tüzet nyit majd az ellenségre.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 5I4437e Éden - Page 18 Rpq6rYY Éden - Page 18 GMustGd Éden - Page 18 TL5zR2h


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 02 Szept. 2018, 14:09

16:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

A Kapitány, Vasember és a Vörös Darázs azonnal cselekednek, ahogy a fiatalok kérik, és követik őket az edzőterem szintjének bejáratához. Szerencsére mindenki egyetért abban, hogy a liftnek nem kellene megállnia ezen az emeleten.

Tyra ugyan nem talál vészmegálló gombot, de amikor már mind a folyosón vannak, látják, hogy a lift elhalad mellettük, tovább lefelé, ahogy tervezték…

Éden - Page 18 Morbiu10 – Jól van, ezt megúszt--

Ám épp amikor kiérne a lift a szintről, két hatalmas fémkar tör át annak burkolatán, és kinyúlva megfogja az edzőtermi szint padlóját, megakadályozva ezzel, hogy a lift lejjebb menjen. Így tartja a felvonót, amíg annak tetejét két másik fémkar kezdi lebontani, hogy azon keresztül jussanak ki. Már mindenki láthatott ilyen karokat, semmi kétség, hogy azokhoz a jókora, szemgolyókkal felszerelt robotokhoz tartoznak.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Csodás. Öhm, Meadow, igaz? Ha nem gond, talán később elmélkednék majd azon, mit akarnak Drakulával, én magam sem tudom, de most mi legyen?

Éden - Page 18 Cap10 – Az ifjú Miller által felvázolt stratégia hibátlannak tűnik, hogy visszaverjük a támadást.

Éden - Page 18 Petra10 – Igen, de időt és energiát veszítenénk, és azt sem tudjuk, mennyien vannak a liftben! Most nyertünk néhány másodpercet, amíg kijutnak a felvonó tetején keresztül, használjuk ki!

Éden - Page 18 01137 – Teszem, amit mondtok, de hol van a hófehér bosszúálló?

Körülnézve mindenki megpillanthatja, hogy a Holdlovag már jó pár méterrel arrébb van, az edzőtermi szint egyik mellékfolyosója mellett. Maga az edzőterem egyébként hasonlóan véres látványt nyújt, mint a felsőbb szint, vámpírtetemek mindenütt, bár a legtöbből már tetem sem maradt, csak hamvak…

Éden - Page 18 Vamps10

… és a folyosóról, amely mellett a Holdlovag áll, kisétál a még egészen fiatal Fenegyerek, több sebből vérző testtel.

Éden - Page 18 Fgy10

Hörögni is alig bír, nemhogy beszélni, ahogy összeesik. A Holdlovag azonnal odasiet mellé és az ölébe veszi… majd elkezdi feltűrni az egyik ingujját, és a csupasz bőrét a fiú felé tartja, nyilván hogy igyon a véréből.

Látható, hogy a Fenegyerek nagyon rossz állapotban van, ha még fel is tud gyógyulni, ahhoz rengeteg vérre lesz szüksége… vagyis ha elkezd inni a Holdlovagból, az könnyen a Holdlovag végét jelentheti, ugyanakkor ha nem kap vért, biztosan meghal a fiú.

És közben a robotok pillanatok múlva áttörik a lift tetejét.


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+4 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Jonathan (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Meadow (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Tyra (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Morbius
Éden - Page 18 4csepp10

Amerika Kapitány
Éden - Page 18 4csepp10

Vasember
Éden - Page 18 4csepp10

Vörös Darázs
Éden - Page 18 4csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 03 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Az ötletem csak bejött, mégsem állt meg a lift és a többiek is egyetértettek, a lift pedig a mi igazunkat igazolta. A lift tovább dübörgött, de nem túl sokáig, fémes hangot lehetett hallani, ahogyan valami bezúzta annak a plafonját és megpróbáltak kimászni onnan. A hangok alapján olyan nagy robotok is vannak velük, de már mindegy.
- És végük – vigyorodtam el.
Igazából nem volt kétségem a felől, hogy mi is fog következni, voltam annyit már Miller mellett, hogy tudjam, hogy mi lesz a következő lépés. De mivel ő volt a parancsnok, így ő lesz majd az, aki kimondja. Ha meglettek volna a nyílvesszőim és az íjam, akkor én robbantottam volna be a teljes helyet, de így nem tudtam. Hangos lesz az biztos, de szép kis tűzijáték. Közben végignéztem a folyosón, ami semmivel sem volt jobb állapotú, mint a többi. Ironikus, hogy e szerint már jártak itt az idegenek, mégsem találták meg akkor azt a férget. Lehet, hogy később jöttek ide? Akár még az is lehetséges volt. Hátranéztem és előkerült a kis srác, valaki nagyon csúnyán helyben hagyta. Nekem eszem ágában sem volt adni a saját véremből, majd a szamaritánusok adnak neki. Igyekszem arra a részre menni, ahol Holdlovag és a kölyök volt, hogy beleshessek arra a folyosóra, ahonnan a kölyök jött. A fegyveremet magam előtt tartom a biztonság kedvéért, hogyha szükséges lesz a használata, akkor lőni tudjak arra, aki ott van. Közben pedig felkészülök arra, hogy esetleges támadásra ki kell térnem.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 H3OqkUh Éden - Page 18 Cf4EQfc


Éden - Page 18 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Szerencsére Lyesmith terve működött, de a terv további részét még Steve is pártolta, a többieknek azonban nem tetszett annyira. A lift eldübörgött mellettük, ahogyan erre számítottak is. a gondok ezek után kezdődtek, hogy robotok voltak az idegenekkel, azok a nagyok, amik ekkor próbálták megállítani a liftet, hogy szintben tartsák, amit sikerült is. hallatszott a síró fém hangja, ahogyan szétfeszítették a plafont. Egyértelmű volt, hogy mit mi fog következni. Még így is megtudták volna tenni, amit eredetileg kitalált, de volt ennél Jonnak jobb ötlete is. Lyesmith szavai alapján valószínűleg ugyanarra gondolhattak.
- Hangos lesz, de a liftakna kicsi, így nem feltétlen tudják, hogy ez a szint lesz a jó és minden berobban – mondta. – Tony, kínálja meg őket néhány rakétával. Robbantsa be a teljes liftaknát. A rakéták kiküldése után engedjük el a lift ajtóit, hogy becsukódjanak, hogy a robbanás erre a folyosóra ne terjedjen be, mert a szűk hely miatt végigterjed a tűz a teljes aknában.
Néhány pillanatig még mérlegelte a helyzetet.
- Akire nincs szükség, az menjen hátra, ha nem csukódna rendesen a liftakna, akkor a robbanás ne érhesse el!
Adta még ki a parancsot, saját maga parancsnokként nem húzódott hátrébb, csak egy pillantást vetett arra, hogy mi zajlik ott, de egészen addig szándékozik itt maradni, amíg nem sikerül az idegen problémát megoldani. Ha az ajtók nem csukódnának maguktól a kifeszítés miatt, akkor a rakéták kilövése után azonnal igyekszik az egyik oldalt csukni, hogy saját maguk megússzák a robbanást.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 VeTFFJI Éden - Page 18 L7OMjpX

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 03 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

- Én fontosnak érzem, mert ha tudnánk, akkor lépéselőnybe kerülhetnénk az idegenekkel szemben – mondta.
Ennek ellenére nem erőltette mindezt, ha nem most, akkor nem most, bár úgy vélte, hogy jó lett volna előbb. A terv csak félig meddig működött, valóban nem álltak meg az idegenek itt, de ettől még a nagy robotok sikeresen megállították nem sokkal a szint alatt. Igen, ez is az a helyzet volt, amikor örült volna annak, hogyha lettek volna gránátok a csapatnál és elérték volna a fegyverraktárt korábban, akkor mindenki a sajátjával, vagy ahhoz hasonlóval harcolhatott volna. De most azzal kellett dolgozni, amilyük volt. A parancs értelmében, mivel neki nem volt dolga ott a lift környékén elindult befelé, és közben végignézte, hogy mi volt ezen a szinten. Hasonló állapotok, mint a többin, amit eddig láttak. Az volt a véleménye, hogy egyszer már mindent átnéztek az idegenek. Közben látta Holdlovagot is, illetve előkerült az a nyeszlett, nyüzüge Fenegyerek is.
- Őt hogy kapták el a vámpírok? – kérdezte.
Látta, hogy Holdlovag a saját vérét adta volna a haldokló gyereknek, aki egyébként nem húzná sokáig, ha az ő vérét csapolja meg a gyerek, akkor Holdlovag is belehalhat. Rá pedig szükségük volt. Ez volt az egyetlen ok, hogy átadott egy vértasakot a sajátjából Holdlovagnak, hogy azt adja oda Fenegyerek számára. Ezek után pedig katonásan Lyesmith után próbál lépni, hogy fedezhesse őt, ha szükséges mindez.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 LzFfngV Éden - Page 18 YjRSSdg Éden - Page 18 Gheekir Éden - Page 18 9k6HwYJ


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 03 Szept. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Tyra nem tudott vészféket használni, de nem is volt rá szükség, a lift tényleg nem állt meg a szinten. Mivel a ő most már nem tudott itt segíteni
- Vajon miért nem találták meg Draculát, amikor itt jártak ezen a szinten? – kérdezte.
Bár Keris korábbi szavaiból logikusnak tűnt, hogy lehet, hogy csak a trónteremben keresték és ezen a részen nem. De itt is mészároltak és az itt levő vámpírok szinte mindegyikével végeztek, könnyedén. Vagy pedig elvitték a saját testeiket. Mivel beljebb jön, valószínűleg ő maga is észreveszi a sérült és halálán levő Fenegyereket. Mivel látja, hogy Meadow ad vért a párosnak, így ő maga is logikusnak találja, hogy így tegyenek. Mivel korábban láthatóan semmire sem volt jó, így nem volt logikus alap esetben, hogy áldozzanak vért rá, de mivel úgy tűnt, hogy Holdlovag akár az életét is adná, ő pedig fontos volt, hogy segítsen, mert erősítés volt, így az lett logikus, hogy adjanak Fenegyereknek vért. Ha szükséges volt, akkor mind a két vértasakját odaadta, ha nem, akkor csak egyet. Közben pedig igyekezett még azt is megnézni, hogy milyen természetűek voltak Fenegyerek sérülései. Mik okozhatták azokat, ha ez kiderül, akkor még az is kiderülhet, hogy mivel állhatnak még szemben azok előtt, hogy Dracula-hoz érnek. Igazából a számításai alapján maximum csak vámpírok lehetnek itt, mert az idegenek még nem jutottak ide, a vámpírok nem tudnak ártani egymásnak, csak a Hulk és Dracula képes rá. Lehet, hogy a vámpírúr tette volna ezt önkívületi állapotban? Logikus volt, hogy a vizsgálat után mindez kiderül.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 5I4437e Éden - Page 18 Rpq6rYY Éden - Page 18 GMustGd Éden - Page 18 TL5zR2h


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 09 Szept. 2018, 12:36

16:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Stephanie akadály nélkül benézhet a kis mellékfolyosóra, ahonnan a Fenegyerek jött, de pár elhamvadt, illetve elhamvadni készülő vámpírtetemen kívül nem lát semmi érdekeset.

Ezalatt Tony máris cselekszik, ahogy Jonathan kéri.

Éden - Page 18 01137 – Már vártam erre!

Akire nincs szükség, hátramegy, követve Jonathan utasításait, majd a Vasember-páncélból már jönnek is a kis méretű, de annál hatékonyabb rakéták. Ezután mindenki elengedi a liftajtókat, és már jön is a robbanás a liftaknában, amelynek az ereje még így, zárt ajtókkal is hátralöki kicsit a közelben lévőket.

Hatalmas robaj, az egész szint megremeg, a fények villognak… majd csend. Úgy tűnik, a lift lezuhant a legalsó szintre, már ami maradt belőle, a liftakna viszont használhatatlanná vált, teljesen beomlott.

Éden - Page 18 01137 – Csak jelezném, hogy ebben a páncélban több rakéta nincs, úgyhogy maradnak a kisebb fegyvereim.

Éden - Page 18 Cap10 – Akárhogy is, remek stratégia volt, Miller. Ön igazán gyors és hatékony parancsnok, elismerésem.

Morbius közben összeszedi magát, majd Meadow felé pillant.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Nos, miről is beszéltünk? Ó, igen, Drakula, mármint hogy mit akarnak tőle… Nem is tudom, talán ez egyfajta bosszúhadjárat, amiért Éden tartott ki a legtovább ellenük? Sajnos csak sötétben tapogatózom, az idegenek szándékait szinte teljes homály fedi mindnyájunk előtt.

Ezután Meadow is körülnézhet, de ahogy Stephanie, ő sem láthat egyelőre semmi érdekeset. A kérdésére a Holdlovag nem felel, láthatóan jelen pillanatban kizárólag azzal van elfoglalva, hogy a Fenegyerek igyon belőle. Amikor végre Meadow és Tyra adnak neki egy-egy vértasakot, gyorsan, köszönet nélkül kikapja a kezükből, feltépi őket, és a Fenegyerek szájába önti mindkettőt, aki még így, félig eszméletlenül is, ösztöneitől vezérelve issza a számára életadó nedűt.

Ennyi vér elegendő lesz ahhoz, hogy a Fenegyerek újra mozogni tudjon, idővel az ereje is visszatér majd, és már most kezdi visszanyerni az eszméletét. Tyra a sebesüléseit elnézve láthatja, hogy azokat szinte bizonyosan az idegen lőfegyverek okozták, és valóban csupán perceken múlt, hogy a súlyos sérüléseitől nem hamvadt porrá a fiú.

A Holdlovag felemeli, és kezei között tartva a kölyköt válaszol végre Meadow-nak.

Éden - Page 18 Knight10 – Köszönöm, hogy segítettetek rajta. Épp csak betöltötte a 14-et. Olyan fiatal még, nem érdemelte ezt. Nekem kellett volna vigyáznom rá, nincs már senkije rajtam kívül… Senkije. Egy korábbi társam iránti tiszteletből adtam neki ezt az öltözetet és nevet, de lehet, hogy rossz ómenként telepedett rá az első Fenegyerek tragikus sorsa. Amikor elkezdődött az invázió, gondolkodás nélkül segített, ahol csak tudott. A S.H.I.E.L.D. maradékával összeállva igyekeztünk megtenni minden tőlünk telhetőt… de arra nem voltunk felkészülve, hogy az idegenek mellett még vámpírok is vadásznak ránk. Kutatták a különleges képességű, könnyen manipulálható és beszervezhető fiatalokat, és csak idő kérdése volt, hogy felfigyeljenek rá is. Miután elkapták, azonnal Danvershez fordultam, és egyike voltam az elsőknek, akik azt szorgalmaztuk, hogy indítsunk mentőakciót. Míg ő összeállította a csapatot, benneteket, és a tervet, én nyomozni kezdtem, hogy ráleljek a Fenegyerekre, majd Morbiusszal és Pengével együttműködve végre idejutottunk.

Morbius elkerekedett szemmel hallgatja a Holdlovagot, majd halkan az orra alá morog.

Éden - Page 18 Morbiu10 – Hát, ennyit se hallottam még beszélni egyhuzamban…

Közben a Holdlovag átadja az érzékelőjét Meadow-nak, mivel ő most mindkét kezében a Fenegyereket tartja, külön magyarázat nélkül. A szerkezet, amely a Holdlovag korábbi elmondása szerint testtömegre van most beállítva, a szinten egy jókora tömegű testet érzékel, de az mozgásban van, már távol az edzőteremtől, a laboratóriumok és munkakörletek folyosóján.

Abba az irányba tekintve feltűnhet mindenkinek, hogy egyre kevesebb a vámpírtetem, illetve a belőlük maradt hamu, és egyre több a széttépett, agyonlapított, kettészakított idegen katona.

Éden - Page 18 Petra10 – Nos, Tyra, ezt elnézve, azt hiszem, világos, miért nem találták még meg itt Drakulát… A mi kis zöld klónunk gondoskodott a nem várt látogatóiról.

Éden - Page 18 01137 – Ha a laboratóriumok és munkakörletek felé megyünk, át kell jutnunk a biztonsági beléptető rendszeren, de nem lesz vele gond. Az az irány?


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+4 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Jonathan (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Meadow (+1 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Tyra (+1 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Morbius
Éden - Page 18 4csepp10

Amerika Kapitány
Éden - Page 18 4csepp10

Vasember
Éden - Page 18 4csepp10

Vörös Darázs
Éden - Page 18 4csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 10 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Nos, semmi, csak éppen szétmállás előtt álló vámpír hullák. Komolyan ennyire tönkre akarják tenni a szórakozásomat, hogy még élő vámpírt sem hagynak meg itt? A robbanást hála a jobb érzékeimnek tökéletesen hallottam. Ha tovább indultunk miután megtudtuk, hogy miért is volt itt Fenegyerek, akkor hamarosan már láttam én is, hogy egyre kevesebb a vámpír tetem, de több az idegen. Csak azt nem értem, hogy miért is szolgálja az a nagyrakás zöld izé azt a férget. Ha ez neki szabadság és ezért, akkor a képébe röhögök, hogy mekkora egy idióta.
- Én másra gondolok – mondtam Morbius szavaira. – Szerintem azt akarják inkább megtudni, hogy mivel képes a halála után is életben maradni. A korábbi látomásokból tudjuk, hogy Végtelen Feltámadás vagy a neve a helynek és Thanos vezeti… Az örök élet eléggé csábító lehet. Ha csak meg akarnám ölni, akkor atommal, vagy UV fényű bombákkal tettem volna helyet tele…
Persze lehetséges, hogy tévedek, de ezt találtam eléggé logikusnak a korábbiak fényében. Ha haladtunk a nyomok irányába, akkor végig figyelem a nyomokat, hallgatózok, bár biztos, hogy teljes csöndben lesznek. De azért figyelek, mert nem akartam azt, hogy bárki is meglepjen minket. Ha pedig odaérnünk a megfelelő helyre, amit Tony emlegetett, hogy biztonsági beléptető rendszer van, akkor előre engedem, ez az ő terepe volt.
- Azt lehet tudni, hogy ez az út hova vezet és hova tarthat a hulk klón? – kérdeztem.
Jó lett volna tudni, mert ha esetleg tudnánk, akkor még talán eléjük is kerülhetnénk és kellemetlen meglepetés lenne a számukra.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 H3OqkUh Éden - Page 18 Cf4EQfc


Éden - Page 18 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

A robbantás szerencsére senkinek sem volt ellenére és Stark meg is tette, amit Jon kért tőle. A lift ajtaja elengedés után becsukódott, de még így is a robbanás ereje dobott rajtuk egyet hátra és a teljes szint is beleremegett. A felől nem volt kétsége, ha akarnak, akkor úgyis lejutnak az idegenek, de ezzel talán hátha nyernek egy kis időt. Bólintott Tony szavaira.
- Reméljük, hogy nem is lenne rájuk szükség a későbbiekben – mondta.
Ezek után pillantott Rogers-re, aki megdicsérte a feladat miatt.
- Köszönöm uram! A legjobbaktól tanultam. – felelte.
Ez így igaz is volt, ha nem kerül be a csapatba először gyakornokként, majd nem lesz teljes értékű tag, akkor soha sem jutott volna olyan szintre, mint ahol most volt. Mivel ez a feladat meg lett oldva, ő maga is elindult befelé, ahol több szálon is folyt a beszélgetés. Látta, hogy Meadow megkapta az eszközt, amivel nyomon tudták követni az ellenséget.
- Meadow, irányítson minket – szólt oda a másod-unokatestvérének.
Ha a lány mondta, hogy merre halad tovább a hulk, akkor most már tudták, egyébként pedig látta a folyosón, hogy merre mehetett arra egyre több idegen tetem is látszott. Ezen esetben ő maga is elindul abba az irányába és int a többieknek is, hogy ők is jöjjenek.
- Ha odaérünk, Tony, akkor magáé a biztonsági rendszer, ahogyan kérte – adta ki a feladatot.
Nem akart sok időt veszteni, nem akarta, hogy Dracula és a hulk klón megszökjenek, mindenképpen meg akarta állítani őket. Meg akarta menteni a többieket, magukat és a világot és nem utolsó sorban tudni akarta azt is, hogy hova lett az apja.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 VQOcBY6 Éden - Page 18 Dp6D3Pl Éden - Page 18 JAhYcc2 Éden - Page 18 VeTFFJI Éden - Page 18 L7OMjpX

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14459
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 10 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Odabentről a folyosón nem sokat látott, csak a tetemeket, ahogyan már-már porrá váltak, illetve az idegeneket, amikkel láthatóan tényleg a hulk végzett. Most kapott választ Mobiustól, amit katonailag teljesen helyesnek is vélt, hogy emiatt valóban lehetséges volt, hogy ezért akarták az idegenek Draculát. Bólintott is a férfinak és készült volna megszólalni, amikor még Lyesmith is hozzátett valamit. Ez is olyan volt, hogy valóban jó feltételezés. A robbanást a liftnél ő is hallotta, ahogyan érezte a rázkódást is.
- Köszönöm a választ, mind a kettőt elképzelhetőnek tartom, ezzel sajnos nem vagyunk előrébb – mondta.
A két tasak vér elégnek bizonyult, amit Tyra-val együtt adtak oda, és az itteni kérdésére is választ kapott. Szóval ebben nem hazudott Dracula, hogy mindenféle erőhasználót igyekezett összegyűjteni, és így került ide Fenegyerek is. Holdlovag a kezébe adta a szerkezetet, amivel a súlyt lehet követni, rápillantott, abból látta, hogy a nagy tömeg, ami a hulk klón lehet mozog éppen. Valószínűleg ekkor kaphatja a parancsot Miller-től is, hogy tájékoztassa őket a másik mozgásáról. Azt igyekezett megnézni, hogy nem csak elcsalja-e őket a klón és nem hagyta itt lent valahol Draculát mások védelmében. A válasza is annak függvényében fog hangozni, hogy mit lát.
Ha azt látja, hogy a klón csak elcsalná őket és még itt van Dracula másokkal, akkor ezt a helyet fogja elmondani értelemszerűen a többieknek is.
Ha azonban nem és csak azt az egy pontot látja súlynak a sajátjukon kívül, akkor azt mondja, hogy halad elfelé.
Ha tovább indulnak bármelyik irányba a választól függően, akkor ő maga is megy velük és figyeli a „nyomkövetőt”.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 LzFfngV Éden - Page 18 YjRSSdg Éden - Page 18 Gheekir Éden - Page 18 9k6HwYJ


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 10 Szept. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Idő: 2013. június 3., hétfő, 16:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
kép:
Éden - Page 18 8xrf01O

Tyra igyekezett megnézni a nyomokat, sebeket Fenegyereken, miközben a többiek beszélgettek még. A robbanás erejének rázkódását ő maga is érezte és valószínűleg hallotta is, ahogyan a lift lezuhant, majd minden más törmelék is. összesen két vértasak kellett a gyereknek, akin pedig most már látta, hogy idegenek fegyverétől származó energianyomok voltak.
- A Dracula által hangoztatott családiasság csupán eddig tartott ki – mondta gépiesen. – Fenegyereken idegenek fegyverétől származó sebek vannak. Logikus következtetés, hogy hátrahagyták meghalni.
Petra szavaira elfordult a párostól és odament megnézni, amit mondott a nő. Most már látta, hogy a folyosón nem csak porrá omló vámpírtetemek vannak, hanem megannyi idegené is. ahogyan távolodott a folyosó egyre kevesebb vámpír és több idegen. Valóban nem adta magát könnyedén a vámpíros fél, de az is biztos, hogy nagyon sokan haltak meg. A továbbhaladással kapcsolatban bármelyik lehetőség is fog fennállni, hogy merre és hogyan haladnak, akkor ő megy a csapattal. A beszélgetés közben egyébként a Thanos név nagyon, de nagyon ismerős volt neki, nem tudta, hogy honnan, csak Draculától és Stephanie-tól hallotta most, de akkor is ismerős volt, azzal az „érzéssel”, hogy nem tudja hova tenni a dolgot.
A haladás közben, bármelyik is legyen igyekszik az idegenek tetemét megnézni, megvizsgálni gyorsan, átkutatni őket, ha pedig volt náluk valami használható, akkor azt elveszi magának.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 18 0d2I0Mg Éden - Page 18 5I4437e Éden - Page 18 Rpq6rYY Éden - Page 18 GMustGd Éden - Page 18 TL5zR2h


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 18 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 16 Szept. 2018, 11:47

16:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Ennyi idő elég is volt a Fenegyereknek, hogy magához térjen. Amikor kinyitja a szemét, a Holdlovag leteszi őt, hiszen már a saját lábán is meg tud állni.

Éden - Page 18 Ray10 – Mmmmmicsoda…? Hol…?

Láthatóan össze van zavarodva, és mintha senkit nem ismerne fel – szerencsére, mert a hírhedt vámpírvadász, Morbius látványa valószínűleg a frászt hozná rá. Egyelőre csak a fejét vakarva lépdel a többiek mellett.

Innentől kezdve a Fenegyerek is a csapattal tart, és akárcsak Morbius, a Kapitány, Vasember és a Vörös Darázs esetében, az ő vérszintjéért is a játékos karakterek felelnek. Az egyetlen különbség, hogy a Fenegyerek nincs ereje teljében, ahhoz legalább még egy tasaknyi vér kellene, tehát harcolni nem képes, minden más mozgásra viszont természetesen igen (futás, ugrás, rejtőzködés, stb.).

Közben Morbius Stephanie szavaira reagál.

Éden - Page 18 Morbiu10 – A halhatatlanság titka…? Érdekes gondolat, de lehet benne valami. Bár ha ilyen elátkozott öröklétre vágynak, akkor az idegenek jól melléfogtak…

Útközben igazából sehol semmi gyanúsat nem látni vagy hallani, azt leszámítva, hogy a laboratóriumok és munkakörletek jókora, biztonsági ellenőrzéssel felszerelt bejáratához érve már szinte csak és kizárólag idegen hullákat látni, vámpírtetemek itt már nincsenek. A nyomok és lövések iránya alapján teljesen egyértelmű, hogy az idegenek be akartak jutni az ajtón, a jelek szerint sikertelenül. Meadow az érzékelőn láthatja, hogy a legnagyobb tömegű test most megállt odabent, az ajtó túloldalán egy teremben, ahol kisebb, átlagos testsúlyú, mozgásban lévő egyének veszik őt körbe, talán úgy egy tucat. Máshol a szinten nem láthat semmilyen mozgást. Tyra sem találhat semmi érdekeset a holttesteknél, és nehéz is bármit megvizsgálni rajtuk, úgy széttépték őket, mintha csak rongybabák lettek volna. Mindent beborítanak a belsőségek és a vér, Tyra legfeljebb újabb idegen energiafegyvereket vehet magához.

A beléptető rendszert már nem egyszer láthatták a fiatalok ittlétük alatt, ha lejöttek az edzőterembe, ám Drakula parancsait követve sosem léphettek be a laboratóriumok és munkakörletek folyosójára.

Éden - Page 18 01137 – Már repülök is, Thorifjonc parancsnok! Nekünk van jogosultságunk belépni, csak egy pillanat, és ti is meglátjátok, mi van odabent.

Éden - Page 18 Petra10 – Ugyanakkor tudnotok kell, hogy a laboratóriumok között is voltak számunkra is lezárt területek… Még mi sem láttunk mindent, ami odabent van. Részemről fogalmam sincs, mit akarhat odabent a klón.

Közben a Fenegyerek értetlenül néz Tyra felé.

Éden - Page 18 Ray10 – Idegen fegyverek…? Hátrahagytak meghalni…?

Épp ekkor teszi Tony a beléptető rendszer paneljére a kezét, amely leolvassa a kéznyomatát, és az automata ajtó hangos szisszenéssel szétnyílik.

Éden - Page 18 Ray10 – Várjunk… Valami rémlik… Igen, igen, emlékszem…!

Éden - Page 18 01137 – Hölgyek, urak, már mehetünk is!

Éden - Page 18 Ray10 – Ne… Ne, ne, NE, NE NYISSÁK KI!!!

Persze ekkor már késő… és a folyosóról hangos, vérfagyasztó üvöltés hangja rázza meg a kis csapatot.


Éden - Page 18 Line10

Stephanie (+4 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Jonathan (+2 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Meadow (+1 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Tyra (+1 vértasak)
Éden - Page 18 4csepp10

Morbius
Éden - Page 18 4csepp10

Amerika Kapitány
Éden - Page 18 4csepp10

Vasember
Éden - Page 18 4csepp10

Vörös Darázs
Éden - Page 18 4csepp10

Fenegyerek
Éden - Page 18 3csepp10

_________________
Éden - Page 18 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3416
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 18 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

18 / 22 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.