Éden

20 / 20 oldal Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 08 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 17:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Meadow-nak szerencséje volt, mert egyébként a klónnak útba sem esett, ahol állt. Így jószerével első sorból nézhette végig, hogy mi történt, az pedig nem volt túl szép látvány. Már képes volt mozogni és azonnal védekező állásba állt, amikor Stark ismét őt vette célba. A telepatikus erőt valószínűleg ő maga is érezte, de ezúttal már nem lehetett hatása a fiatal nő felett. Azonban Stark visszavett a támadásból, azaz már nem volt Remus irányítása alatt, ezt bizonyította az is, hogy Laskov is újra emberi alakban volt, értetlen tekintettel. Egyedül Rogers volt az, aki a sérülései miatt magatehetetlenül üvöltött és Dracula szenvedett a klónnal. Úgy tűnt, hogy Rogershez már mennek és tipp is van arra, hogy miként lehetne a Holdlovagot megmenteni.
- Rendben – bólintott arra, hogy intézzék el Remust.
A legnagyobb örömest végzett volna a hulk klónnal. Ő is hasonlóképpen tesz, ahogyan Lyesmith, ha szüksége van vérre ahhoz, hogy a képességét tudja használni, akkor igyekszik egy tasak vért a lehető leggyorsabban meginni addig, amíg oda tud érni a klónhoz. Ha nem volt szüksége erre, akkor értelemszerűen nem teszi. Ha pedig megérkezik Remushoz, bármelyik esetben is, akkor ugyanazt fogja tenni. Idézni próbál két pszionikus katanát és mind a kettőt a klón fejébe szúrni. Ezúttal nem a migrénszerű fájdalom okozása a célja vele, az csak következmény. Leginkább azért csinálja, mert a fejfájással valószínűleg Dracula is könnyebben tudja uralma alatt tartani mindaddig, amíg a többiek meg nem ölik őt. Szóval ha sikerül, ami akar, akkor addig tartja a két pengét a hulk fejében, amíg valaki nem jár sikerrel a támadásával és nem szükséges már ezt tennie.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 218
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 08 Nov. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornokIdő: 2013. június 3., hétfő, 17:05
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


A terve sikerrel járt, ugyanis a vérnek hála Dracula tényleg jobban kezdett ébredezni, ezzel egy időben ledózerolta Remus a két ki nem térőt, saját maga pedig végre tudta hajtani, amit akart, ennek köszönhetően a klón már nem tudott újabb támadást kivitelezni, mert összezuhant, ugyan még lelökte a lányt a hátáról, de abba nem sérült bele. Látta, hogy a többiek magukhoz tértek, míg Holdlovag éppen haldoklott és Amerika Kapitány vért akart. Ők pedig parancsot kaptak Miller-től arra valószínűleg – ha volt ideje a férfinak beszélni – hogy intézzék el a klónt.
Ha minden igaz, akkor a többiek is elindultak, Tyra pedig nem szándékozta túlkomplikálni a dolgot. Úgy ítélte meg, hogy a klón lágy részei, mint a szaruhártya, vagy a nyálkahártyák neki sem olyan ellenállóak, mint a bőre. Azonban nem volt nála kéznél, amivel ezt kipróbálhatta. Éppen ezért az idegenektől zsákmányolt fegyvert igyekezett kézbe és igyekezett letörni az alsó részét.

Korábban már szét tudott szedni fegyvert, így logikusnak találta, hogy most is sikerül. Ha ez megtörtént és tényleg a kezébe került a fegyver alsó fele, aminek alakja egy tőrre, vagy rövid tőrkardra emlékeztetett, akkor próbál a klónnal szembe kerülni, elkerülni az esetlegesen csapkodó kezeit és Remus szemén keresztül beleszúrni a férfi agyába a fegyverdarabot.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1583
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 10 Nov. 2018, 10:45

17:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Stephanie és Meadow megisznak egy-egy tasak vért, amelytől visszatér a teljes erejük – enélkül semmiképp sem tudtak volna olyan erővel támadni, mint eddig. Amikor Stephanie Remushoz ér, azonnal tűzgolyókat gyújt, és mivel a zöld monstrum épp Drakula telepatikus támadásától szenved, könnyedén lángba tudja borítani őt. Meadow sem ütközik ellenállásba, a pszionikus katanái célba érnek, ahogy tervezi. Minderre végül még érkezik ráadásként Tyra támadása az idegen fegyver alsó részével, melyet előtte leszedett.

Morbius közben hallja Stephanie és Jonathan szavait, és visszakiált nekik.

– Nehéz megmondani, egy próbát megér… Attól függ, beáll-e a halál, mielőtt az átváltozás végbemegy, ráadásul ha sikerül is, rengeteg vérre lesz szüksége, hogy ezekből a sérülésekből felépülhessen… Persze mindez nem számít majd, ha az a megvadult Kapitány kiszívja minden maradék vérét.

Szerencsére ez utóbbitól már nem kell sokáig tartani: Jonathan a Kapitányhoz rohan, és két vértasakot ad neki, amelyeket mohón, vadállati módon vedeli be a férfi. Steve szemeiből lassan eltűnik az őrület, és a teste elkezd gyógyulni, bár az ilyen sérüléseknek több idő kell – addig pedig a Kapitány még nem lesz képes mozogni.

– Jól van, ha komolyan gondoljátok, csak annyit kell tennetek, hogy harapás útján isztok a még keringő véréből, majd megitatjátok őt a saját vámpírvéretekből. Aztán várunk…

A Holdlovag semmilyen ellenállást nem képes tanúsítani, így Jonathan könnyedén végrehajthatja Morbius utasításait, amennyiben komolyan gondolja.

Ezután Remus még egy utolsó, fájdalmas ordítása rázza meg a termet… A tűz, a pszionikus katanák és az agyába szúrt fegyverdarab kombinálva Drakula támadásával megtették a hatásukat. A klón élettelenül esik össze, végül pedig végképp elemésztik őt Stephanie lángjai.Pár másodperccel később a szoba teljesen elcsendesül… immár csak a lassacskán kialvó tűz ropogását hallani.

A csendet aztán a kijáratnál ülő, a falnak támaszkadó Drakula töri meg. A hangja persze most sokkal gyengébb, erőtlenebb, mint ezelőtt.

– Heh… Látjátok, Gyermekek? Szükségetek… van rám…

Ekkor hirtelen Morbius egy hatalmasat rúg Drakulába, persze ügyelve rá, hogy azért komolyabb kárt ne okozzon, de mindenképp fájdalmas legyen. Utána a társaira néz.

– Bocs, de ezt már nagyon rég meg akartam tenni.
Stephanie (+3 vértasak)


Jonathan


Meadow


Tyra


Morbius


Amerika Kapitány


Vasember


Vörös Darázs

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3269
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 34
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Nov. 2018, 00:12
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 17:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Meg kellett innom egy vért ahhoz, hogy felgyújthassam a rohadékot, bár a végére meglehetősen közös munka volt, mert nem ment volna enélkül, de legalább egy zsarnokkal kevesebb van ezen a bolygón. Az ötletem működhet, erre kíváncsi leszek, hogy mennyire fog.
- Van még három vérem – mondtam.
Ezeket odaadom Miller-nek, biztosan emlékezett rá és ha nem adom oda, akkor elkéri. Én közben azt figyeltem, hogy Remusnak mikor lesz vége, az pedig nagyon, de nagyon hamar bekövetkezett szerencsére. Először elfintorodtam Dracula szavain, majd elégedett mosollyal figyeltem, ahogyan Morbius egy hatalmasat rúgott belé. Szükségünk volt rá, ó, igen! Egyetlen dologban az pedig a vére volt, de erről nem kellett tudnia a rohadéknak egyelőre.
- Még egy gyermekem szó és az ősi istenekre esküszöm, hogy te leszel az, akit legközelebb felgyújtalak! – vicsorogtam. – Morbius, mikor tudsz nekiállni a tervünknek?
Direkt nem mondtam, hogy micsodát, még csak az kellett volna, hogy a többieket újra az irányítása alá vonja, bár legalább most Steve-től nem kellett tartani. Reméltem, hogy kvázi egyszerűen és gyorsan megszabadulhatunk végre Draculától és közben még megtudhatjuk az információkat is, amiket akartunk.
- Hol van Thor és Perun? – kérdeztem közben a zsebdiktátort. - Ha válaszolsz, akkor cserébe elárulom, hogy mitől gyengült meg az erőd, mi történt valójában a főnököddel, Mephisto-val.
Igazából volt egy olyan érzésem, hogy nem fog válaszolni minderre, sebaj, akkor majd a halála előtt mikor megkínozzuk fog dalolni… nekem mindegy.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 17:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Amíg a többiek Remussal voltak elfoglalva, addig Miller igyekezett megtudni, hogy miként lehet megmenteni Holdlovagot. Morbius szerencsére pozitív választ adott, hogy működhet a felhozott dolog. Közben ő maga még segített Steve-n odaadva a maradék véreit és ekkor mondta Morbius, hogy mit tegyen. Nagyon nem örült, hogy további vért kell innia, főleg nem a férfiból, de ha nem volt más lehetőség, akkor így tesz.
- Rendben! – mondta.
Amikor Lyesmith odaadja a vértasakokat, akkor átveszi tőle azt majd igyekszik odamenni Holdlovag mellé. Az összes filmben a nyakat, vagy épp belső combot haraptak meg, ő úgy volt vele, hogy ezeket mellőzné, inkább maradna a csuklónál. Vett még előtte egy nagy levegőt, bár nem volt rá szüksége, a kezébe igyekszik venni Holdlovag épp kezét és beleharap a csuklójába. Igyekezett a rosszullétét elfojtani, majd néhány korty után befejezte ezt. Ekkor az egyik idegen fegyverre igyekszik a saját csuklóját megvágni és azt odaemelni a férfi arcához, amiről közben, vagy előtte részlegesen felhúzz a maszkot. Azt meg akarta hagyni neki, hogy névtelen maradjon, így csak a szája fölé húzza, hogy meg tudja itatni. Ha már belecsurgatta Holdlovag szájába a vért és a férfi nem nyeli le ösztönösen, akkor óvatosan összecsukja a másik száját addig, amíg meg nem történik az, hogy lenyeli. Közben hallotta Remus üvöltését és látta, hogy elég, majd még Dracula is beszélt, Morbius pedig megtette, amit ő maga is szívesen megtett volna. Thor említésére kapta fel igazán a fejét, szerette volna tudni, hogy merre lehet az apja.
- Általában mennyi idő, amíg az egész lezajlik? – kérdezte Morbiust.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14230
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 11 Nov. 2018, 00:13
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 17:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Meadow tette azt, amit elvártak tőle a helyzetben, azaz könnyítette a folyamatos migrén generálással Dracula próbálkozásait. Nem is kellett túl sok idő és végül a lángok teljesen befedték Remust, egy utolsó hangos üvöltés is elhagyta a torkát.
- Élned kellett volna Miller jószívű lehetőségével – mondta érzéketlenül.
Akkor minden más civil és tehetetlen vámpír is élt volna, bár őt magát mindez annyira nem érdekelte. Innentől kezdve pedig csak pillanatai voltak a klónnak, mert hamuvá omlott. A pszionikus pengéket ekkor megszűntette, mert azért mégis minimális koncentrációba került az, hogy fenntartsa őket és nem is tudta végtelenségig megtenni. Ha szükség lesz rájuk, akkor majd próbálkozik újra megidézni őket. Remus halált után figyelmen kívül hagyta, hogy Dracula mit mondott, bár annak a ténye elégedettséggel töltötte el, hogy Morbius belerúgott egy szép nagyot. A többiek megvoltak, újra szabadok, Laskov és Stark, míg Rogers láthatóan gyógyult és Holdlovagnál meg Miller próbálkozott.
Igazából az érdekelte őt is, hogy mikor fog Morbius nekiállni annak a „voodoo” varázslatnak, hogy visszaváltoztassa őket élővé. Ha kap választ, akkor a két Különítmény taghoz igyekszik fordulni, akik talpon vannak.
- Mr. Stark, Ms. Laskov, menjünk ki őrködni, figyelni, hogy az idegenek mikor jutnak be ide a szintre – mondta.
Ha a másik kettő vele tart, akkor igyekszik kiterelni őket a teremtől távolabb, már csak azért is, ha Dracula átvenné felettük az irányítást, akkor később érjenek csak be a terembe, hogy őt segítsék.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 218
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Vas. 11 Nov. 2018, 00:14
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornokIdő: 2013. június 3., hétfő, 17:15
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Tyra minden nehézség nélkül szembe tudta szúrni Remust. Igazából nem tudta egyelőre, hogy milyen eredményt fog kapni minderre. Azt tudta, hogy egy élő és lélegző lény mindebbe belehalna, lobotomizálná, vagy éppen agy halottá tenné. De itt láthatóan semmi ilyen nem történt, e szerint az agyat érő sérülés se öl meg egy vámpírt, mindezt is megjegyezte, mint a korábbiakat. Az utolsó üvöltés után viszont már a lángok elhatalmasodtak a klónon és végül hamuvá égett. Hiába volt nagyobb ellenállása ezt már ő sem bírhatta ki. Akkor e szerint logikus volt, hogy Dracula is elégne mindezek után.
Közben persze figyelt a másik beszélgetésre is, ami Holdlovagot érintette, roppant érdekesnek találta mindezt, remélte, hogy lesz lehetősége arra, hogy valamikor megvizsgálja a vámpír vért is, hogy annak ilyen hatása van. Miután Remus meghalt igyekezett a folyamatot figyelemmel kísérni, hogy mit is csinál Miller Holdlovaggal, és azt is, hogy miként alakul át a férfi vámpírrá, ha mindez megtörténik. Mivel nem látta még ezt a folyamatot és nem is hallott róla korábban semmit sem, így valószínűleg nem volt meglepő, ha érdekli mindez. Ha tudta, akkor még a tabletjét is igyekezett összeszedni, ami ott volt Remus-nál korábban. Abban az esetben, hogyha időközben összetört és használhatatlan, akkor ott hagyja, akkor úgysem lesz a hasznára.
Bármelyik is legyen a végkifejlete a tabletes közjátéknak Miller-hez és Holdlovaghoz igyekszik odamenni, hogy végignézhesse a folyamatot, ami remélhetőleg azzal fog véget érni, hogy a férfi is vámpír lesz. Utána pedig nekiállhatnak majd annak, hogy mindenkit újra emberré változtassanak.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1583
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

20 / 20 oldal Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.