Éden

21 / 21 oldal Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 24 Dec. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornokIdő: 2013. június 3., hétfő, 20:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Az elhangzottakból Tyra sem értett túl sokat, túlságosan is sok volt az ismeretlen nevező, tényező benne, hogy mérlegelni tudjon. Így, vagy úgy, de megjegyezte a dolgokat, majd ha több információja lesz a későbbiekben, akkor összeteszi a kirakós darabjait. Több fontos és érdekes információt is megtudott Vincenzo válaszaiból, többek közt, hogy nem hat rá a telepátia, hogyha nem akarja. Ahogyan azt is, hogy még mindig nem tudni, hogy hol van az asgardi. Ahogyan azt is megtudta, hogy Dracula még mindig életben van, ellenben a többiek még mindig vámpírok és éppen odakint harcolnak. A fiatal férfi és Meadow közötti szóváltás, tesztbeszéd is sokat mondó volt neki, bár az érzelmi vonatkozását érzelmek híján nem különösebben értette.
- A szavai és viselkedése alapján logikus következtetés, hogy ön is oda van a vörös hajú női egyedekért – mondta.
Már arról is volt információja, hogy hol lehettek, így az elméjében a bázis térképére helyezte azt a részt, ahol most voltak, így még nagyobb részt ismert már. A vérhígító ténye, hogy azt kaptak később fontos lehet.
- Igyekezzen senki sem megsérülni a későbbiekben, a vérhígító hatására könnyedén elvérezhetnek – mondta gépiesen.
Nem tudta, hogy mennyire ismernek ilyesmit a többiek, így logikus volt, hogy mindezt a tudtukra hozza. Ha elindulnak, akkor ő maga is igyekszik a többiekkel tartani, menni utánuk/velük.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1590
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 06 Jan. 2019, 11:36

20:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Nero figyelmesen hallgatja a többieket, majd igyekszik mindenkire reagálni.


– Jaj, hugi, ez a rengeteg indulat és agresszió… Ha valamit megtanultam az időtlen raboskodásaim alatt, az a szeretet és a megbocsátás ereje!

Majd közelebb hajol Stephanie-hoz, és a fülébe suttogva folytatja.

– Illetve az, hogy sose mutasd ki, kit mennyire gyűlölsz, így úgy csaphatsz majd le bárkire a megfelelő időben, hogy az illető nem is várja azt. Heh.

Ezután ismét hallhatóan szól mindenkihez.

– Na jó, most már kicsit fel kell pörgetnünk a dolgokat, szóval csak tőmondatokban. Amora felajánlotta önmagát Emmáért, így a dögös pszicho-szöszi újra él. Ő is volt már párszor halott, ugye? Kezdem úgy érezni, hogy Hela direkt keverte úgy a kártyáit, hogy a rá esetleg veszélyt jelentő, túlzottan erős asgardiak egytől egyig a Valhallába kerüljenek… Elgondolkodtató, nem? Ejnye, no, megint elkanyarodtam! Szóval Parr, Nottingham, sőt már az a Tao gyerek is mind halottak – ők nem nyertek az élők és holtak közti cserebere játékban. Drakula haláláról pedig majd Rémpofával egyeztessetek, én igazából csak értetek jöttem. Jon fiú, nekem meg Loki az apám, mégis magasról tennék rá a te helyedben. Szerintem próbáld ki te is, hogy egy pillanatra kilépsz a hatalommániás istenszüleid árnyékából, hidd el, egészen felemelő érzés! Ne foglalkozz Thorral, eddig is elboldogultál nélküle, nem?

Ezt követően Nero Meadow mellé lép, és a karját nyújtja felé, ahogy az úriemberek szokták, amikor egy hölgyet kísérnek átkulcsolt karokkal.

– Ezt már szeretem, teli tettvággyal és bizalommal jóképű megmentője iránt! Úgy érzem, Meddie, ez egy gyönyörű kapcsolat kezdete. Ne is foglalkozzunk a savanyú és agressziótól fűtött rokonokkal, jó?

Ezzel Nero hirtelen előkapja jókora, legalább 1 méter hosszú kardját, amelyet eddig a hátára kötve tartott hüvelyében. Így közelebbről megnézve egy gyönyörűen megmunkált, ezüstös színben csillogó, pengeéles fegyverről van szó, amelynek a használata nem lehet könnyű, ám Nerónak láthatóan nem jelent gondot a forgatása.– Menő, mi? A neve Lázadó. Akárhová kerültem, lehettem élő vagy halott, mindig követett mindenhová. Ő és én egyek vagyunk. A nekem rendeltetett fegyver. Életem első igaz szerelme.

Erre Nero egy könnyed mozdulattal bedöfi a kardot a terem ajtajába, és szétfeszíti a két oldalát, létrehozva így a kijáratot.

– Előállt a szabadulásunk útvonala, hölgyek, uram, illetve… kék bőrű idegen… Öhm, Tyra, mi is vagy voltaképpen? Igen, ahogy mondtad, bukom a vörösökre, de veled kapcsolatban valahogy… olyan fura érzésem van. Nem mondom, hogy nem jön be ez a téged belengő titokzatosság, csak--

Ekkor hirtelen, amint kilépnek a folyosóra, egy alak suhan el előttük, majd becsapódik a folyosó végén lévő falba. Nehéz kivenni, de az egyik idegen katona az, akit egy jókora erejű sugárfegyver lökött így hátra. Pár pillanattal később pedig felbukkan a másik oldalról a fegyver tulajdonosa: Tony Stark, aki Vasember-páncéljával intézte el az ellenséget.

– Na végre! Mind jól vagytok? Működött az eljárás?


– Persze, hogy működött, Körszakáll Őrmester, nyugi van! Kemény fából faragták őket, szóval végre leléphetünk innen.

– Azt teszel, amit akarsz, kölyök, de mi nem megyünk sehova, amíg el nem rendeztünk idelent mindent! Jobb is, ha nem vagy itt, menj!

– Azt csípnéd, mi, Bádogember? Nem azért jöttem le ebbe a vérgőzös pokolba, hogy aztán a többiek nélkül szambázzak ki! Velem jönnek, mind a négyen, méghozzá most! Szó sem lehet szétválásról, sem itt maradásról! Jól mondom?

Ezzel Nero és Tony is a négy fiatalra néz, várva a válaszukat…

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3312
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Jan. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Hánynom kell, ez volt a legelső gondolatom arra, amit Nero mondott, majd a következőnél rávicsorogtam, bár tény és való, hogy jó tipp és ötlet volt, ezt nem tudtam tagadni. Ahogyan röviden elmagyarázta, hogy mi is történt így már minden világos lett. Hurrá, akkor a telepat gyémántlibát újra meg kell, hogy öljem. A szavai végén azonban felnevettem, nagyon nem ismerte Miller-t egyelőre.
- Nem tudsz róla semmit, nem igaz? – kérdeztem. – Nem azért akarja megmenteni Thor-t, mert az apja… bárkiért, akit rábíznak, vagy nem képes megvédeni magát, akár a halált is vállalná. A feladatunk az, hogy kivigyük az összes Különítményest, így még Perun-t se hagyná hátra. De akár egy védtelen civilért is feláldozná magát. Nem tudom, hogy mert katonáktól elvárják… bár inkább magától ilyen. Szóval várhatod, hogy bárkit hátrahagyjon.
Egyébként meg szerintem pont, hogy Miller volt az, akire a legkevésbé borult úgymond isteni felmenőink árnyéka. Good for him! Figyeltem, ahogyan kinyitja az ajtót, majd ki is léphettünk oda, ahol elsőként máris Stark tűnt fel, akinek egy széles mosollyal integettem is. Igazából az érdekelt volna, hogy Clinttel mi van, magához tért-e, de előtte még dolgunk volt, többek közt megtudni, hogy Draula végre megölhető-e.
- Miller dönt, de van egy érzésem, hogy ő segíteni akar ezt a helyet kipucolni – mondtam.
Ha rám néznek még egy ártatlan mosolyt is megeresztek feléjük, de fogadni mertem volna rá, hogy így lesz.

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Jon is figyelmesen hallgatta végig a rövid összefoglalót, amit Nero mondott el, hogy éppen ki van életben és ki nem. Érdekesnek találta már csak abból adódóan is, hogy a jövőben, ahol voltak korábban ott teljesen más volt a felállás ezzel az egésszel kapcsolatban. De szerencsére az már bizonyosan nem fog megtörténni, bár Namor-nak a segítségét örömmel vette volna, ő kellően erős és kitartó volt, ha a doktornő megtudta volna kérni, akkor bizonyára segített volna..
- Ahogyan Lyesmith mondta nem az számít elsődlegesen, hogy az apám, hanem az, hogy stratégiai szempontból hatalmas szükségünk van rá az idegenekkel szemben. A Föld, az emberiség, az áratlanok, védtelenek és az USA védelme előrébb szerepel számomra, mint a családom. Főleg egy ilyen háborús helyzetben.
Szögezte le a férfinak, az most is teljesen biztos lett, hogy teljesen máshogyan gondolkodnak, a másik bárkit hátra hagyna, aki nem a feladatához tartozik, de Miller nem volt ilyen. És inkább volt olyan, amilyen, mintsem érzéketlen mások irányába. Mivel Nero intézte azt, hogy kijussanak, így úgy helyezkedett, ha kell, akkor tudjon támadni, vagy kitérni. A kard és a hozzá tartozó történet nem igen érdekelte, a kijutás után pedig egyből Stark-ba futottak bele és egy idegen is volt itt lent.
- Valóban, maradunk és segítünk kipucolni ezt a helyet – mondta. - Aki akar, az mehet Vincenzo-val a többiekhez, aki nem, az maradunk.
Nem szándékozott vitát nyitni minderről.
- Mi lenne a dolgunk Tony? – kérdezte a férfit.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14323
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 07 Jan. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


A gyors magyarázattal sem lett Meadow számára tisztább a dolog, csak újabb és újabb nevek kerültek a rostába. Így annyira nem is figyelt rá, amikor Nero a karját nyújtotta felé, akkor elfogadta, legalább is annyi időre, amíg segített neki a férfi felállni. Amikor már állt, akkor igyekezett a végtagjait kinyújtóztatni. A többiek beszédébe nem szólt bele, bár tény és való, hogy az unokatestvéréről ő maga is tudta, hogy milyen és közel sem olyan, mint amit Vincenzo látni akar, pont az ellentéte.
- Katona dolog, a Miller vérvonal vérében van, ki tudja, hogy mióta – tette végül hozzá mégis.
Nem is kellett sok idő arra, hogy kijussanak innen, a kardot szépnek találta, ahogyan igencsak tartósnak, talán csak a katanák nem törtek volna el így. Lehetségesnek találta, hogy valamilyen mágikus, vagy épp az emlegetett N dimenzióból származhat. Abban biztos volt, hogy nem mindennapi.
- Miféle kard ez? – kérdezte.
Odakint máris láttak egy idegent, de Stark elintézte, úgy tűnt, hogy még mindig volt valamilyen feladat idelent. Igazából nagyon, de nagyon örült volna annak, hogyha nem csak úgy rángatják őket ide és oda, hanem hagyják, hogy ők maguk döntsenek arról, hogy mit akarnak tenni,
- Az igazat megvallva már nagyon szétrúgnék idelent néhány idegen hátsót – mondta.
Szóval saját maga részéről pártolta, hogy maradjanak és segítsenek a többieknek, talán ezzel van arra is gyorsan lehetőség, hogy Morbiussal beszéljenek. Az, hogy ez a válasz kinek mennyire tetszett nem különösebben érdekelte. Az, hogy képes profi módon elszínészkedni az empátiát nem jelenti azt, hogy érzi is…

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 07 Jan. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornokIdő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


A gyors összefoglalóból Tyra sem értett meg szinte semmit, mert még mindig mondtak a nevek semmit neki, de megjegyezte őket. A kérdésre, hogy ő micsoda továbbra sem tudott pontos választ adni, hiszen logikusan senki sem tudta, hogy mi is valójában, az idegeneket kivéve persze.
- Magam sem tudom pontosan, hogy mi vagyok, csak annyit, hogy a Végtelen Feltámadás Birodalmának tagja vagyok és Keris tábornok ismer, őt kellene megkérdezni egészen pontosan, hogy mi, vagy ki vagyok valójában – mondta, mint mindig gépiesen.
De a korábbiak után logikus volt, hogy mindez nem fog megtörténni. Amikor Vincenzo nekilátott annak, hogy kinyissa az ajtót, akkor figyelte, ahogyan az megtörtént. Leginkább a kardot figyelte, mert az volt eléggé egyedi stílusú és különleges fegyvernek tűnt a számára. Amikor az ajtó kinyílt végre, akkor ő maga is kiment a többiekkel. Ott pedig hamar kiderült, hogy ismét érdekütközés áll fenn, két felé lehetne menni és dönteni kell, hogy melyiket is válasszák, maradnak-e lent, vagy mennek a férfival.
- Tegyük azt, ami a leghatékonyabb a terveinket figyelembe véve – mondta.
Nem tudta egyelőre információ hiányban, hogy ez melyik is lesz a kettőből, de amelyikre azt mondják a többiek – akik több információval rendelkeznek - , hogy az, akkor a szerint fog az érintett csoporttal haladni, vagy fel, vagy itt maradni.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1590
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 13 Jan. 2019, 14:22

20:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Nero nagyot sóhajt, majd legyint egyet, végül pár másodpercre lehunyja a szemét, és mintha magában beszélne egy ideig.


– Aha… Ez meglep téged? Kiscserkészek egytől egyig… Persze, oldjam meg ezt is, hogyne… Jól van, jól van…

Ezután kinyitja a szemét és a kis társaságra mosolyog.

– Oké, akkor hol kezdjük?

Ekkor Tony veszi át a szót.

– Szerencsére Morbius haverunk egészen elképesztő változásokon ment át, afféle vámpír-terminátor lett belőle. Nem vagyok biztos benne, hogy egészen önmaga… de egyelőre az idegenekre összpontosítja minden erejét, minket pedig békén hagy. A szemgolyós robotrémségeknek vége, ahogy a telepátiát blokkoló eszközöknek is, viszont, mint az előbb láttátok, a katonákból még mindig vannak itt-ott. Legutóbb a központi társalgóban láttam új vámpírnagyúr haverunkat. A többiekkel úgy döntöttünk, én jövök le értetek, úgyhogy most első lépésként velük kéne újra találkoznunk odafent. Volt már pár robbantás, és Morbius is rendesen szétkapta a helyet, szóval a folyosó végén a kistársalgóból simán fel tudunk menni a plafonon ütött lyukakon át. Meglesztek fegyverek nélkül?


– Nyugalom, Vasmanus, mind a négyen az én védelmem alatt állnak, nem lesz semmi bajuk.

Erre Nero megforgatja kezében a kardját, majd vállánál átkarolja Meadow-t.

– Gyönyörű, mi? Még… khm, még apámtól… Lokitól kaptam, amikor felfedte magát előttem és beszervezett maga mellé… Hiba volt, de fenébe is, hülye leszek ettől a szépségtől megválni csak emiatt, nem?

Közben a kis csapat már el is indulhat, és gond nélkül megérkezhetnek Tony vezetése mellett a vértartályok folyosójának végéhez, az étkező és kistársalgó terméhez. Útközben mindenfelé lövésnyomokat, idegen tetemeket, illetve a jókora robotok maradványait láthatják. Ahogy Tony mondta, a terem tetején jókora, füstölgő lyuk tátong.

– Rendben, akkor iparkodjunk, és--

Ekkor azonban egy hatalmas, izomtól duzzadó, szürkés bőrű idegen harcos ugrik le a lyukon át, és magasodik a kis társaság fölé. A robbanások okozta lángok füstjében lassan kirajzolódik az alakja: ez maga Keris parancsnok.– Elég volt a játékból. Elviszem, ami a miénk.


– Hah! Hé, Stark úrfi, ez is része volt a tervnek? De hé, Tyra, látod? Hála a Vasfickónak most kikérdezheted az űrfazont!

_________________
avatar
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3312
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 35
Tartózkodási hely : Berlin

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 14 Jan. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Amikor Nero magában kezdett beszélni, akkor eléggé egyértelmű volt számomra, hogy mi a helyzet. Volt egy olyan érzésem, hogy már nem blokkolták a telepátiát és Jean-nel beszélgetett.
- E szerint a telepátia sincs már blokkolva – mondtam ki tényként.
Bár lehet, hogy tévedek és csak szimplán többszörös személyiségzavara van a srácnak, de ez majd valószínűleg kiderül. Az bizonyos lett azonban, hogy maradunk. Hurrá! Nehogy megtudjam, hogy mi van Clinttel. De egy próbát megért… a kezemet a halántékomhoz tettem és megpróbáltam Jean-nek egy üzenetet küldeni.
~ Clint magához tért már, hogy van? ~ kérdeztem. ~
Ha eltudom küldeni, akkor eltudom, ha nem, akkor kapok megint egy jó kis migrént. Közben Tony vette magához a szót. Szóval, akkor mégiscsak irány a többiek, mert itt lent nem sok minden van, amit még helyre kéne tenni. És Tony csak fogadóbizottság volt, hogy felkísér minket, így akkor eldőlt. A fegyveres kérdésre elvigyorodtam.
- Elvileg a többségünk mutáns használható képességgel, meg képzett katona… így csak boldogulunk addig – mondtam.
A bátyámra nem is figyeltem, legszívesebben lehánytam volna, bár maximum epét tudtam volna magamból kicsikarni köszönhetően annak, hogy minimum fél éve egy normális falatot se ettem. Mikor visszaértünk arra a helyre, amit Stark mondott, ott valóban csak fel kellett volna mászni, ám egy hívatlan vendég is érkezett onnan, Keris személyében és most még a múltkorinál is durcásabbnak tűnt.
- Okés, nekem lenne kérdésem parancsnok. Ki és micsoda ő? – böktem Tyra-ra. – Biztosan valami fontos személy lehet, mert kétlem, hogy egy bolygó invázióját vezető parancsnok felismerne egy mezei hétköznapi kamaszlányt… éés ennek apropóján miért nem kellene a parancsunk alapján, hogy visszaadjuk őt nektek?

felszerelés/egyebek:
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Legalább abba belementek, hogy segítenek Stark-nak, vagy a többieknek. Azonban kiderült nem sokkal később, hogy nem volt feladat, mert Stark csak azért jött le hozzájuk, hogy felkísérje őket a többiekhez. A fegyvereket illetően ő maga is bólintott Lyesmith válasza után.
- Ilyen rövidtávon én sem hiszem, hogy komolyabb gond lenne – mondta.
Ha a többiek itt lettek volna, akik nem tudtak harcolni, akkor más lett volna a véleménye, de azok közül, akik most itt lent voltak mindenki tudott magára vigyázni. Úgy vélte, hogy katonai képzéssel a sima nem páncélozott robotok, hanem a sima katonák. Az utat a teremig könnyedén megtudták tenni, odáig nem volt semmilyen gond sem. Amíg haladtak, addig ő maga is látta, hogy több tetem is fekszik, illetve a falakon lövésnyomok. Egyértelműen látszott, hogy itt lent is harc és csata volt. Egyébként azért a biztonság kedvéért, ha volt még náluk fegyver, akkor el lehessen venni, tényleg csak a biztonság kedvéért.
Mikor felértek, akkor már éppen készült volna felajánlani, hogy a biztonság kedvéért megy előre, hátha valamilyen baj történne, amikor megtörtént az említett baj. Keris parancsnok ugrott le oda, ahol ők voltak pont arról, amerre menniük kellett volna, hogy a többiekkel találkozzanak. A legszívesebben a kezeit az arcába temette volna Leysmith szavai után, de ezt nem engedhette meg magának. De igazából őt magát is érdekelte a válasz minderre. Igazából meglepte volna, hogyha a férfi válaszol nekik, főleg, ha Tyra nem kérdez rá minderre.
Azért azonban védekező állást igyekezett felvenni, hogyha a másik támadna, akkor védekezni lehessen. Főleg Tyra-t akarta távol tartani Keris-től, hiszen ez volt az egyik utolsó parancsa Danversnek, hogy nem kerülhet az idegenek kezére.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14323
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 14 Jan. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis


Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Végül ezúttal tiltakozás sem volt arról, hogy nem mennek, hanem maradnak, de mint kiderült mindez felesleges, ugyanis Stark csak azért jött le, hogy felkísérje őket. igazából kezdhette volna ezzel is, és akkor ezt az egészet el lehetett volna kerülni. Amikor Nero átkarolta és megjegyezte, hogy megvédi őket, akkor egy kicsit kuncogott.
- Nekem van egy olyan érzésem, hogy a többségünk inkább téged védene, mintsem te minket – mosolygott a férfira.
Nem tudta, hogy milyen képzést kapott a férfi, de nehezen hitte el, hogy mind a négyüknél jobb lenne. Akkor nem most hallott volna róla először, hanem már sokkalta korábban. Az egy pillanatra sem merült fel benne, vagy ha igen, akkor egyszerűen nem érdekelte, hogy ezzel mennyire gázolhat bele a másik lelki világába. Miközben haladtak a folyosón ő maga is végignézte a helyet, amin egyértelműen látszott, hogy csata folyt ott. Végül megérkeztek abba a terembe, ahonnan fel kellett volna menniük, de ezt már nem tudták megtenni. A járatból ugyanis a korábban emlegetett Keris parancsnok ugrott oda le hozzájuk. Meadow továbbra is úgy volt vele, hogy nyugodtan vigyék Tyra-t, ha akarják.
- Van egy olyan érzésem, hogy most már a felettesei is tudnak Tyra-ról… – jegyezte meg halkan leginkább önmagának.
Azonban, ha úgy alakul, hogy harcolnak, akkor igyekszik mind a két pszionikus kardját megidézni, hogy majd azzal okozzon kellemetlenséget a nagydarab idegennek.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 14 Jan. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornokIdő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:
Éppen nincs.


Bólintott arra, hogy Stark azért van itt, hogy felkísérje őket, így nem volt kifogása az ellen, hogy elinduljanak. Ami a fegyverek hiányát jelentette látott már elég harcot mindenkitől ahhoz, hogy ne okozzon mindez problémát a számára. A veszélyes ellenfeleket már úgyis kiiktatták, így ettől nem kellett tartani. A többi kis katonát pedig logikusan nagy % arányban elintézhették a számításai alapján. Csöndben ment a többiek után a helyet figyelve, hogy milyen károk vannak itt, a halott idegeneken milyen sérülések, ahogyan a falakon is.
A terembe való megérkezés után várta, hogy megmondják, hogy milyen sorrendben haladjanak felfelé a következő szintre, amikor Stark szavai hirtelen elakadtak. Kérdőn pillantott arra, ahonnan a mozgást látta a szeme sarkából és végül meg is érkezett az, akit nem sokkal korábban emlegetett.
A férfi megérkezésére saját maga nem mozdult, csak továbbra is mozdulatlanul, kiegyensúlyozottan állt és úgy figyelte, amíg a többiek a férfihoz intézték a szavaikat. Mivel igazából minden olyan kérdés elhangzott ismét, amit ő maga is újra feltett volna, így nem lett volna hatékony az, hogy ismét feltegye őket. Másrészről megvolt a matematikai esélye, hogy ezúttal nem ő volt, akit elvitt volna a férfi, hanem még mindig Dracula-t akarta, vagy már ezúttal Morbiust.
- Megtenné, hogy válaszol a kérdésekre Keris parancsnok? Engem is érdekelnek továbbra is a válaszok – mondta. – Hiába vagyok immáron újra élő személy az emlékeimet a többiekkel ellentétben nem kaptam vissza, csupán fél évről vannak, amikor egy romos helyen ébredtem ezen a bolygón.
Mivel a férfi eddig is meglehetősen udvarias volt vele szemben, így azért választotta ő maga is. Amint az embereket figyelte ez tűnt a helyesnek ebben a helyzetben. A tekintetét Keris-re emelte és várta a másik válaszát.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1590
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

21 / 21 oldal Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.