Rocksolid

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 03 Márc. 2018, 16:06

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok egyáltalán nem bánja ha vissza kell fognia az élvezetet vagy éppen neki kell többet dolgoznia a pózban, ez mind nagyon izgatja őt, és még emellett, bár nem tud róla a férfi, néhány jópontot is szerez Ingridnél. A póz végeztével mindketten remegve bújnak egymáshoz az ágyon, de ez nem igazán lassítja őket, hamarosan már játékszerekkel indulnak el a fürdőbe. Itt a férfi egészen a barlangfürdőig vezeti kettejüket. Időközben Ingrid egészen jól el tudja rejteni a gondolatait a párja elől, a szexuális anyagáramlás ellenére is, de főleg azért mert Tubroknak még új a helyzet és egyébként sem akar a gondolatai között kutatni, inkább csak az érzéseire hagyatkozik. A barlangfürdőben Ragal hamarosan odakötözi a párját az egyik kőoszlophoz és a dolgok onnantól kezdenek igencsak forróvá válni. Először Ingrid kényezteti és elégíti ki a párját orálisan majd ugyanígy hálája meg a párja neki. Tubrokot igencsak meglepi amikor Miller nem hagyja őt elmenni, hanem arra játszik hogy tovább tartson a kényeztetés. Tubroknak eszében sincs panaszkodni, helyette inkább kéjesen nyög vagy éppen morog és remeg meg az élvezettől. A végén a levezetésnél már teljesen oda van a férfi attól Ingrid milyen odaadó vele. Ezután Ingridre kerül a sor. Bár nincs kérése igencsak szorgalmasabb odaadóbb munkára motiválja a párját a testének a feszengése. Tubrok végigviszi az orális kényeztetést egészen addig amíg Ingrid orgazmushullámai és a hosszú orgazmusa tart, amíg teljesen ki nem készül és végére nem ér az élvezeteknek. És a hagyományos szeretkezés csak ezután következik. Ragal most is mindent megtesz, közben pedig ő maga is majd elolvad Ingrid olvadozásától és a zongorázásától. Mivel a nőnek jól esik ezért különösen odafigyelve elmorzsolja vagy éppen szopja a mellbimbóit. Amikor Ingrid csókot akar azonnal csókot is kap a párjától, erre Ragal nagyon odafigyel. Egyébként ő maga is rendkívül élvezi a csókokat, ennyire érzékenyen, legszívesebben végig csókolná őt. Nagyjából negyed óra múlva fordul meg Tubrok fejében hogy valóban így akarja-e folytatni Ingrid, Ingrid ezt megérzi és tényleg van még egyéb ötlete is.
Ingrid felvetésére Ragal bólint majd nagyon lassan kicsúszik belőle. Mielőtt még nekilátna az igencsak ügyeskedést kívánó manővernek előtte mosolyogva a nő hajába túr és összeborzolja azt.
- Tűz vörös vagy Boszorkám.
Jegyzi meg birodalmi nyelven. Tubrok ezután bemászik Ingrid és az oszlop közé, a hely igencsak szűk de némi ügyeskedéssel megoldja. Teljesen Ingridbe csúszik és lassan, ritmusosan el is kezd mozogni benne. Közben azonnal csókolni kezdi Ingridet. A kezeivel először csak nyaktól a combokig simogatja mindenhol Ingridet, aztán ahogy telik az idő és kezdi gyorsítani a ritmust a férfi a kezeivel is egy-egy helyre koncentrál, megragadva a nő mindkét keblét és azokat masszírozza. A mellbimbókat annyira elmorzsolja amennyire csak tudja és még éppen nem túl sok ez Ingrid számára, bár tényleg nagyon kiélezi a helyzetet. Egy idő után már olyan gyorssá és szenvedélyessé válik a férfi hogy Ingrid gyakorlatilag folyamatosan hallhatja ahogyan a párja feneke a szűk mozgástér miatt újra és újra az oszlopnak csapódik, mielőtt ismét teljesen belé csúszna. Tubrok jobb keze ekkor lecsúszik és elkezdi a szerelme csiklóját izgatni, folyamatosan, nem felhagyva ezzel. Fogalma sincs mennyit szeretne Ingrid, de örömmel elviszi őt ismét az élvezeteinek csúcsára, ameddig csak bírja. Úgy gondolja azzal megadnák a mércét az oszlophoz kötözéses pózhoz.
Ami a folytatást illeti, Tubrok fejében három alternatíva is forog, itt maradnak és az egyik forró medencébe merülve folytatják a szeretkezést a bevett medencés pózaikkal, visszamennek a hálóba ahová már van két kis további ötlete, illetve visszatérnek a hálóba de ő maga négy béklyót és egy nyakörvet kap és a nő játékszere lesz. De ezek csak fantáziák, nem tudja Ingridnek milyen remek ötlete van még az oszlophoz vagy a fürdőhöz arra is kíváncsi. Ingrid viszont már abból is érezheti hogy bőven bírni fogja még a párja és nem fog a következő orgazmusánál kifogyni a szuszból, hogy egyszerre három dolog is az eszébe jutott.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3388
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

surimano1996@gmail.com bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 04 Márc. 2018, 00:06
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az oszlopnál Ingrid érezte, hogy a párja azt hitte, hogy gonoszkodni fog vele, így kellemes meglepetést tudott okozni azzal, hogy nem így tett, sőt a lehető legjobban kihúzta az orális kényeztetést, mert tudta, hogy mennyire imádja mindezt Tubrok. A válasz sem maradt el, hallgathatta a morgást, nyögéseket. A remegést így ebben a helyzetben kevésbé észlelte, de azért valamennyire azt is. A folytatásban pedig ő volt soron, hogy kiélvezze a férfi munkásságát. Mindez is roppant hosszúra sikeredett, ő maga jobban bírta, mint a párja és a többszörös orgazmus is neki kedvezett. Az egész végén már teljesen kikészülve állni sem tudott volna, így hagyta, hogy ezúttal jó pár másodpercig tényleg csak a felfelé kötött kezei tartották, még a lábujjhegyei sem értek le a földre. Most sem hozta magát teljesen rendbe, nem vett olyan mély levegőt, csak annyira, hogy éppen ne ziháljon már olyan nagyon. Ekkor folytatódott a szeretkezés, ezúttal már tényleg szeretkezés formájában. Érezte, hogy majd elolvad a párja a zongorázástól, így esze ágában sem volt abbahagyni, saját maga pedig a mellbimbókkal való foglalkozáskor volt így. A negyed óra végén hozta fel Ingrid, hogy miként szeretné folytatni, hogy pont ellentétesen, azaz a férfi bemászik az oszlop és a nő közé. Most ösztönösen a terhesség miatt a hátulról való szeretkezés volt a kényelmesebb neki. Tudta ugyan, hogy semmi gond nem lehet, de mégis valamiért nagyon kicsit érzékenyebbnek vélte a hasát, noha ez nem volt igaz. És éppen ezért volt kényelmesebb most neki a hátsó felállás. Meg nem tudta egyelőre, hogy Tubrok éppen nála kezdte a szembeli együttlétet preferálni a hátulról helyett.
Szerencsére nem vitatkozott Tubrok, vagy nem állt ellen, hanem benne volt, így ki is csúszott belőle és megállt még vele szemben és a hajába túrt. Ezen ő maga is elmosolyodott és szemtelenül vágott vissza.
- Te pedig barna és nem áll túl jól – felelte és még a nyelvét is kinyújtotta.
Ami azt illette tényleg nem találta olyan jóképűnek a férfit sötétebb barna hajjal, mint a szőkével. Még nem voltak annyi ideje együtt, hogy azt mondhassa megszokta szőkeként, hanem csak tényleg nagyon furcsa volt és sokat rontott a férfi szexepiljén. Mivel a férfi valószínűleg kiolvasta mindezt a fejéből csak remélte, hogy nem veszi mindezt túlságosan magára. Ha nem, akkor hamarosan némi ügyeskedés után már ott volt a háta mögött a Tubrok és folytathatták a szeretkezést. Ahogyan a párja belécsúszott hátulról ismét felnyögött, így sokkalta jobban érezte őt, mert sokkal szűkebb volt a hely, amint Tubrok teljesen benne volt ismét nekilátott annak, hogy zongorázzon a hüvelyével a férfiasságon. Ez a helyzet jó volt ahhoz, hogy nekitudjon simulni a felsőtestével, nekidőljön Tubroknak és a csókokat is normálisan váltani tudják. A simogatás és izgatás ebben a helyzetben is remekül esett neki, főleg, mikor a mellbimbóit kezdte csavargatni a férfi. Ennél lényegében nem volt olyan, hogy kellemetlen lett volna neki. Nagyjából egy egység múlva már az lesz, de most még szerencsére nem. Ahogyan Tubrok ezzel foglalkozott Ingrid szinte elolvadt a kezei között, miközben, ha tudta a csókot meg sem szakította. A gyönyör pillanatról pillanatra nőtt, ahogyan egyre gyorsabban mozgott benne a férfi. Egyre sűrűbben kapkodta a levegőt és nyögdécselt a behatolásokra. A helyzet akkor kezdett „sok” lenni jó értelemben, amikor a csiklóját is elkezdte izgatni a párja. Ekkor kezdett el hangosan zihálni és próbált volna a gyönyörtől tekeregni is, de csak feszengeni tudott. Nem is kellett ezek után már túl sok neki és hamarosan elélvezett. Mivel még mindig részben az előzőek hatása alatt volt, így ez az orgazmusa is igencsak sokáig tartott, majdnem negyed órán keresztül. Közben feszengett, zihált, sikoltozott, hol bele a csókba, hol pedig nem. Tubrok érezhette, hogy Ingrid nem tud betelni vele, sem az érzéssel, közben persze végig zongorázott is a másik büszkeségén, nehogy Tubrok is kimaradjon a jóból. A hosszú orgazmus miatt Tubrok megkapta, amit akart, hogy ezzel így igencsak megtudták adni a mércét. A végén Ingrid kissé kimerülten, ziháltan lógott megint a kötélen valószínűleg, hacsak a párja nem tartotta meg a büszkeségével.
Itt érezte, hogy mikre is gondolt a párja, a fürdőre a vízben, ez nem is lett volna rossz, ha nem azokat a pózokat „játszották” volna el odabent az ágy végében ülve. Volt Tubroknak egy olyan, hogy most ő lesz megbéklyózva, ez lehetett később is, főleg a következő kettőnek a függvényében, amit még látott. Az egyik egy oldalt fekvős póz volt, a másik leszorítós, ezeknek a fényében pedig még az is világos volt a nő számára, hogy Tubrok nagyon, de nagyon sokáig fogja még bírni a szeretkezést. Ha már kapott levegőt, akkor szólal meg, lehet, hogy ez csak akkor lesz, hogyha már eloldozta a párja; de most sem vesz olyan mély levegőt, hogy regeneráljon a teste.
< - Nem kell a kezeddel összetolni, összefogni a combjaimat – mosolyodott el. – Fogsz egy nagyobb övet, vagy egy sálat és összefogod vele a lábaimat és szorosabban megkötöd. Így még szűkebb leszek és van még egy szabad kezed. >
A végén még rá is kacsintott a párjára, ezzel is kifejezve, hogy melyik lehetőséget. Ha elengedi Tubrok, akkor kézenfogva tér vele vissza a hálóba, ahol az előbb használt kötéllel tér vissza az ágyra és besegít a férfinak azzal, hogy saját magának kötözi egymáshoz a két lábát a combokon átfogva csak kívülről őket, majd kellően szorosra húzta őket, ami kellően szoros, de saját magának még nem kellemetlen, kényelmetlen. Ezt úgyis jobban megtudta csinálni magának, mintha Tubrokra bízta volna. Utána várta, hogy a férfi megérkezzen mögé és felvehesse a párja fejében látott pózt. Ha ez megvan, akkor még végig is simít a férfi arcán, magához húzza és megcsókolja.


template nélkül:

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az oszlopnál Ingrid érezte, hogy a párja azt hitte, hogy gonoszkodni fog vele, így kellemes meglepetést tudott okozni azzal, hogy nem így tett, sőt a lehető legjobban kihúzta az orális kényeztetést, mert tudta, hogy mennyire imádja mindezt Tubrok. A válasz sem maradt el, hallgathatta a morgást, nyögéseket. A remegést így ebben a helyzetben kevésbé észlelte, de azért valamennyire azt is. A folytatásban pedig ő volt soron, hogy kiélvezze a férfi munkásságát. Mindez is roppant hosszúra sikeredett, ő maga jobban bírta, mint a párja és a többszörös orgazmus is neki kedvezett. Az egész végén már teljesen kikészülve állni sem tudott volna, így hagyta, hogy ezúttal jó pár másodpercig tényleg csak a felfelé kötött kezei tartották, még a lábujjhegyei sem értek le a földre. Most sem hozta magát teljesen rendbe, nem vett olyan mély levegőt, csak annyira, hogy éppen ne ziháljon már olyan nagyon. Ekkor folytatódott a szeretkezés, ezúttal már tényleg szeretkezés formájában. Érezte, hogy majd elolvad a párja a zongorázástól, így esze ágában sem volt abbahagyni, saját maga pedig a mellbimbókkal való foglalkozáskor volt így. A negyed óra végén hozta fel Ingrid, hogy miként szeretné folytatni, hogy pont ellentétesen, azaz a férfi bemászik az oszlop és a nő közé. Most ösztönösen a terhesség miatt a hátulról való szeretkezés volt a kényelmesebb neki. Tudta ugyan, hogy semmi gond nem lehet, de mégis valamiért nagyon kicsit érzékenyebbnek vélte a hasát, noha ez nem volt igaz. És éppen ezért volt kényelmesebb most neki a hátsó felállás. Meg nem tudta egyelőre, hogy Tubrok éppen nála kezdte a szembeli együttlétet preferálni a hátulról helyett.
Szerencsére nem vitatkozott Tubrok, vagy nem állt ellen, hanem benne volt, így ki is csúszott belőle és megállt még vele szemben és a hajába túrt. Ezen ő maga is elmosolyodott és szemtelenül vágott vissza.
- Te pedig barna és nem áll túl jól – felelte és még a nyelvét is kinyújtotta.
Ami azt illette tényleg nem találta olyan jóképűnek a férfit sötétebb barna hajjal, mint a szőkével. Még nem voltak annyi ideje együtt, hogy azt mondhassa megszokta szőkeként, hanem csak tényleg nagyon furcsa volt és sokat rontott a férfi szexepiljén. Mivel a férfi valószínűleg kiolvasta mindezt a fejéből csak remélte, hogy nem veszi mindezt túlságosan magára. Ha nem, akkor hamarosan némi ügyeskedés után már ott volt a háta mögött a Tubrok és folytathatták a szeretkezést. Ahogyan a párja belécsúszott hátulról ismét felnyögött, így sokkalta jobban érezte őt, mert sokkal szűkebb volt a hely, amint Tubrok teljesen benne volt ismét nekilátott annak, hogy zongorázzon a hüvelyével a férfiasságon. Ez a helyzet jó volt ahhoz, hogy nekitudjon simulni a felsőtestével, nekidőljön Tubroknak és a csókokat is normálisan váltani tudják. A simogatás és izgatás ebben a helyzetben is remekül esett neki, főleg, mikor a mellbimbóit kezdte csavargatni a férfi. Ennél lényegében nem volt olyan, hogy kellemetlen lett volna neki. Nagyjából egy egység múlva már az lesz, de most még szerencsére nem. Ahogyan Tubrok ezzel foglalkozott Ingrid szinte elolvadt a kezei között, miközben, ha tudta a csókot meg sem szakította. A gyönyör pillanatról pillanatra nőtt, ahogyan egyre gyorsabban mozgott benne a férfi. Egyre sűrűbben kapkodta a levegőt és nyögdécselt a behatolásokra. A helyzet akkor kezdett „sok” lenni jó értelemben, amikor a csiklóját is elkezdte izgatni a párja. Ekkor kezdett el hangosan zihálni és próbált volna a gyönyörtől tekeregni is, de csak feszengeni tudott. Nem is kellett ezek után már túl sok neki és hamarosan elélvezett. Mivel még mindig részben az előzőek hatása alatt volt, így ez az orgazmusa is igencsak sokáig tartott, majdnem negyed órán keresztül. Közben feszengett, zihált, sikoltozott, hol bele a csókba, hol pedig nem. Tubrok érezhette, hogy Ingrid nem tud betelni vele, sem az érzéssel, közben persze végig zongorázott is a másik büszkeségén, nehogy Tubrok is kimaradjon a jóból. A hosszú orgazmus miatt Tubrok megkapta, amit akart, hogy ezzel így igencsak megtudták adni a mércét. A végén Ingrid kissé kimerülten, ziháltan lógott megint a kötélen valószínűleg, hacsak a párja nem tartotta meg a büszkeségével.
Itt érezte, hogy mikre is gondolt a párja, a fürdőre a vízben, ez nem is lett volna rossz, ha nem azokat a pózokat „játszották” volna el odabent az ágy végében ülve. Volt Tubroknak egy olyan, hogy most ő lesz megbéklyózva, ez lehetett később is, főleg a következő kettőnek a függvényében, amit még látott. Az egyik egy oldalt fekvős póz volt, a másik leszorítós, ezeknek a fényében pedig még az is világos volt a nő számára, hogy Tubrok nagyon, de nagyon sokáig fogja még bírni a szeretkezést. Ha már kapott levegőt, akkor szólal meg, lehet, hogy ez csak akkor lesz, hogyha már eloldozta a párja; de most sem vesz olyan mély levegőt, hogy regeneráljon a teste.
< - Nem kell a kezeddel összetolni, összefogni a combjaimat – mosolyodott el. – Fogsz egy nagyobb övet, vagy egy sálat és összefogod vele a lábaimat és szorosabban megkötöd. Így még szűkebb leszek és van még egy szabad kezed. >
A végén még rá is kacsintott a párjára, ezzel is kifejezve, hogy melyik lehetőséget. Ha elengedi Tubrok, akkor kézenfogva tér vele vissza a hálóba, ahol az előbb használt kötéllel tér vissza az ágyra és besegít a férfinak azzal, hogy saját magának kötözi egymáshoz a két lábát a combokon átfogva csak kívülről őket, majd kellően szorosra húzta őket, ami kellően szoros, de saját magának még nem kellemetlen, kényelmetlen. Ezt úgyis jobban megtudta csinálni magának, mintha Tubrokra bízta volna. Utána várta, hogy a férfi megérkezzen mögé és felvehesse a párja fejében látott pózt. Ha ez megvan, akkor még végig is simít a férfi arcán, magához húzza és megcsókolja.


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 752
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 10 Márc. 2018, 20:28

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az oszlopnál a másik orális kényeztetésénél különösen odafigyelnek egymás igényeire és a maguk módján önzetlenül kedvesnek a párjuknak. Nem is különös ha ez mindkettejüknek kellemesre sikerül. Utána következhet a tényleges szeretkezés, először szemből jó negyed órán át, majd Tubrok elkezd gondolkozni a folytatáson és ki nem mondott kérdésére Ingrid adja meg a választ. Tubrok még nem tudja hogy Ingrid érzékenyebbnek érzi a hasát, ahogyan Ingrid sem tudja hogy Tubroknál éppen most fordul az elölről-hátulról véleménye, de a gondolataikat a szexuális anyagáramlás igen könnyen elárulhatja. Mielőtt még az oszlop és Miller közé csúszna Ragal még beletúr a hajába és megjegyzi milyen tűzvörös a haja. Ingrid minderre gonoszkodva felel. Tubrok igencsak meglepődik azon hogy barna lett és azon is hogy Ingrid szerint nem áll jól neki. Nem veszi magára túlságosan, csak meglepődik, de azért a nő orrára koppint egy kicsit. Végül Tubrok a szerelmes és az oszlop közé ügyeskedi magát, a nőbe csúszik és elkezdi szenvedélyesen magáévá tenni őt. Mint korábban most is igyekszik kitenni magáért, hamarosan hangossá válik a szeretkezés. Azt ahogyan teljesen hozzásimul Ingrid és a csókokat is rendkívül élvezi a férfi. Mivel elmehet bármeddig, ezért a mellbimbók morzsolgatását nem aprózza el és elég kíméletlenül morzsolgatja/csavargatja őket, hogy minél jobban tudja ezt élvezni Ingrid. Nem is csoda ha Miller nem bírja sokáig és hamarosan egy igen hosszú orgazmusa kezdődik. A mércét valóban jó magasra teszik, Ragalnak sincs oka panaszra, a folyamatosan élvező, feszengő, nyögő nő ahogyan a férfiasságán zongorázik teljesen kikészíti őt és jó pár pillantra meg is feledkezik mindenről többször is. Miután végeznek Ingrid szinte csak lóg a köteleken. Közben érzi és látja a férfi fejében lezajló több jelenetet és kényelmesen válogathat közölük a párja tudta nélkül. Ingrid nem akar nagy levegőt venni és emiatt lassan tudja csak összeszedni magát, és az sem teljes még utána is picit szétesve érezheti magát. Eddigre már Ragal eloldozza őt. A szavaival most is sikerül meglepnie Tubrokot Ingridnek, ez látható a párja arcán. Kell egy másodperc aztán Ragal végül kajánul elmosolyodik.
< - A gondolataimban az volt a "hölgyeknek ajánlva" jelenet. - kacsint vissza - Remek ötleteid vannak Boszorka, mint mindig. >
Ha Ingrid engedi akkor nem kézen fogva térnek vissza a hálószobába, hanem a férfi felkapja őt a karjai közé és úgy viszi egészen az ágyig. Ott Miller könnyedén megtehetné amit szeretne és összekötözi a combjait az övvel. Tubrok nem vár sokat, rögtön mögé helyezkedik és ráhajol. Amikor végigsimít a férfi arcán és csókra magához húzza Ingrid nem tudja nem észrevenni milyen szerelmesen pillant rá Tubrok, a férfi teljesen belé van habarodva és tagadni sem tudná sehogy. A csók hamarosan igen szenvedélyessé válik Ragal részéről és alatta Ingridbe hatol. A furcsa helyzet és a roppant szűk hely azonnal egy mély nyögést vált ki a férfiból. A szexuális anyagáramlásnak köszönhetően nem tudja elrejteni Ingrid elől mennyire kedveli vele ezt a pózt. Tehát az előbbi megjegyzési is kicsit füllentés volt. Az egyik kezével Ingrid oldalát simogatja, a másikkal a mellét masszírozza. Közben a csípőjével és a lábaival igyekszik egyre gyorsabban mozogni Ingridben. Miután talál egy megfelelő ritmust a döfésekhez azt használja és csak gyorsít rajta. A csókok alatt Tubrok mintha próbálná kiinni Ingrid lelkét és odalent sem tud betelni vele. Egyre szenvedélyesebbé és vadabbá válik, igen hamar már teljesen beveti az egész alsótestét, mialatt felül továbbra is próbál gyengéd lenni. Ahol csak tudja simogatja Ingridet és próbálja magához húzni amennyire lehet ebben a helyzetben. Bár legalább egy órát bír folyamatosan ebben a helyzetben szeretkezve, negyed óra után már teljesen leizzad a férfi és szinte folyik róla a víz, annyira szenvedélyessé válik és teljesen odateszi magát. Ráadásul teljesen úgy érzi mintha közelegne az orgazmushoz és ha Ingrid gonoszkodik, akkor tényleg el is élvez. Igazán Ingriden múlik minden részlet, szépen követi a férfi a vezetését, ha kell lelassít és finomabbá válik, ha akarja szenvedélyes és kitartó, és gonoszkodással akár gyorsan ki is készíthető, de alapból szenvedélyes és kitartó most. Mindenesetre Tubrok tagadhatatlanul igencsak lebukott azzal mennyire odavan ezért a pózért Ingriddel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3388
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

surimano1996@gmail.com bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 12 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szeretkezés közben érezte, hogy Tubrok mostanság – Ingrid óta – jobban preferálja a szemből való szeretkezést, viszont akkor így tényleg a férfi is érezhette, hogy a nőnek tudatalatti miatt is, hogy a hasát védje kényelmesebb a hátulról. Ebben nem az volt, hogy kedvezzen a párjának, vagy miatta alakult ez így, hanem csak pusztán tényleg a terhesség miatt. Pedig tudta, hogy nem lehet semmi gond, hiszen birodalmi, génkezelt, sőt most már flottás is, de azért voltak olyan dolgok, ösztönök, amiket még ez sem tudott kiirtani. Azt ugyan nem tudta, hogy Greg-nél is ez lett volna-e az alaphelyzet, hiszen ott utána nem volt senkivel sem, de gyanította, hogy ugyanez a helyzet állt volna fenn. Vagyis biztos volt, mert akkoriban is, hiába nem volt hasa a háton való alvást/fekvést preferálta az oldalfekvés helyett. Igazából remélte, hogy megérti a helyzetet a párja és nem lesz ez az egész a terhére. Végtére is nem olyan sok időről volt szó, hat egységről, vagy pár nappal kevesebbről. Közben érezte azt is, hogy Tubrok is nagyon élvezte ezt a helyzetet, hogy neki is kiesett néhány pillanatra a külvilág. Miután kiválasztotta, hogy miként szeretné folytatni a szeretkezést érezte, hogy kissé meglepődött a válaszon a párja, de a széles mosoly, vagyis inkább már-már vigyor után úgy érezte, hogy ez volt a jó döntés és örül is ennek a férfi. A szavakon, amit kimondott Tubrok azon magában forgatta a szemeit és a csak elmosolyodott magában úgy, hogy a férfi ne tudja érzékelni. Pontosan tudta, hogy mennyire szereti a másik, hogyha szűk a nő és úgy tudnak szeretkezni. Így nem volt annyira meggyőződve arról, hogy "hölgyeknek ajánlva" jelenet lett volna mindez. Sokkalta inkább Tubroknak ajánlva. Nem sokkal később pedig ki is derült, hogy valóban így van, mert nagyon csúnyán lebukik a férfi.
< - Tisztában vagyok vele, nekem mindig jó ötleteim vannak – mondta szemtelenül. >
Nem tiltakozott, amikor Tubrok felkapta, hogy ölben vigye el a hálóig. Ezen esetben talán még jól is esett neki, révén továbbra sem vett mély levegőt, nem regenerált, és érezte, hogy igencsak ki volt, ki van készülve. Hálásan ölelte a haladás közben át a párja nyakát és még köszönetképpen egy puszit is nyomott a férfi arcára. A hálóban hamar el tudott készülni és a férfi már meg is jelent mögötte. Valóban látta, hogy mennyire szerelmes a férfi, nem is kellett ehhez ezer év, hogy rájöjjön, vagy szexuális anyagáramlás, hogy érezze, az a tekintet mindent elárult. A csók közben végül Tubrok belé is hatolt Ingridbe, a nő is felnyögött, és azonnal érezte azt is, hogy mennyire oda van és milyen nagyon élvezi, szereti ezt a helyzetet. A csókot ő maga is fenntartotta, ebben a helyzetben szerencsére már ő is tudott némileg mozogni, így mozgatta a csípőjét is, ellentétesen Tubrokéval, és még zongorázott is a férfi férfiasságán. Mivel érezte, hogy szeretné a párja, hogy teljesen hozzásimuljon, így amennyire csak tudott igyekezett ezt megtenni, persze a csókot sem hagyta abba egyetlen pillanatra sem. Ha tudta, akkor simogatta a férfi karját, oldalát, fenekét, azt markolászta is, révén tudta, hogy mennyire szereti Tubrok. Így esze ágában sem volt nem gonoszkodni. A simogatásokért hálás volt, amit igyekezett is viszonozni. Ha tudta, akkor a csókot szinte végig meg sem szakította. Ingrid nem bírta olyan jól, mint Tubrok a következő egy órában legalább tízszer élvezett el és a vége felé, amikor már kezdte érezni azt, hogy a párja is közeledik egy orgazmushoz, akkor még gonoszkodni is kezdett. Jobban kezdett zongorázni a férfi büszkeségén és még egy-egy olyan mozdulatot is megengedett magának, amit tudott, hogy a férfit káromkodásra késztetné, vagy éppen még közelebb az orgazmushoz. Feltett szándéka volt, hogy elélveztesse a párját, ha már volt olyan gonosz az elején, hogy „hazudott” azzal kapcsolatban, hogy ez a póz kinek is a legjobb. Nem bánta, hogy füllentett a párja, örült annak, hogy ennyire odavan mindezért, nem is beszélve arról, hogy a következő az valóban inkább Ingridnek kedvezett a lefogással. Szóval addig folytatta az extra mozdulatokat, simogatást, izomba markolást, csókokat és minden egyebet, amíg végül a párja el nem élvez.
Mivel nem tudta, hogy mennyire lesz még harcra képes a férfi, vagy bírja-e még egyáltalán, így kivárja, amíg kipiheni magát Tubrok, össze nem szedi magát. Saját maga továbbra sem vesz mély levegőt, nem akarta még mindig, hogy regeneráljon a szervezete. Részben azért is, hogy ne kelljen Tubroknak mindent előröl kezdeni és ne érezze azt a párja, hogy a semmiért dolgozott. Ha a férfi bírta még, azonban szükséges volt egy kis rásegítésre, hogy újra harcra kész legyen, akkor kioldotta a saját lábait és az ajkaival igyekszik újra harcképes állapotba hozni a szerelmét. Ha mindez nem szükséges, akkor csak elhelyezkedik az ágyon úgy, ahogyan mindazt kiolvasta még nem sokkal korábban Tubrok fejéből.
< - Így gondoltad mindezt, vagy esetleg máshogyan? – érdeklődött. >
A választól függően fog majd elhelyezkedni, esetlegesen párnát betenni az ágyéka alá, ha az szükséges. Ha azonban Tubrok nem mond semmit, hanem fizikailag ő akarja majd beállítani, helyezgetni, akkor természeten hagyja mindezt, ha pedig szavakkal irányítja, akkor a szerint cselekszik. Ha megvannak, akkor kíváncsian várja, hogy ez a póz miként is fog elsülni.
Ha pedig esetleg az a válasz lenne, hogy a férfi már nem bírja tovább és ennyi elég volt a szeretkezésből, akkor elfogadja azt és egyszerűen szerelmesen bújik hozzá egy kicsit.


template nélkül:

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szeretkezés közben érezte, hogy Tubrok mostanság – Ingrid óta – jobban preferálja a szemből való szeretkezést, viszont akkor így tényleg a férfi is érezhette, hogy a nőnek tudatalatti miatt is, hogy a hasát védje kényelmesebb a hátulról. Ebben nem az volt, hogy kedvezzen a párjának, vagy miatta alakult ez így, hanem csak pusztán tényleg a terhesség miatt. Pedig tudta, hogy nem lehet semmi gond, hiszen birodalmi, génkezelt, sőt most már flottás is, de azért voltak olyan dolgok, ösztönök, amiket még ez sem tudott kiirtani. Azt ugyan nem tudta, hogy Greg-nél is ez lett volna-e az alaphelyzet, hiszen ott utána nem volt senkivel sem, de gyanította, hogy ugyanez a helyzet állt volna fenn. Vagyis biztos volt, mert akkoriban is, hiába nem volt hasa a háton való alvást/fekvést preferálta az oldalfekvés helyett. Igazából remélte, hogy megérti a helyzetet a párja és nem lesz ez az egész a terhére. Végtére is nem olyan sok időről volt szó, hat egységről, vagy pár nappal kevesebbről. Közben érezte azt is, hogy Tubrok is nagyon élvezte ezt a helyzetet, hogy neki is kiesett néhány pillanatra a külvilág. Miután kiválasztotta, hogy miként szeretné folytatni a szeretkezést érezte, hogy kissé meglepődött a válaszon a párja, de a széles mosoly, vagyis inkább már-már vigyor után úgy érezte, hogy ez volt a jó döntés és örül is ennek a férfi. A szavakon, amit kimondott Tubrok azon magában forgatta a szemeit és a csak elmosolyodott magában úgy, hogy a férfi ne tudja érzékelni. Pontosan tudta, hogy mennyire szereti a másik, hogyha szűk a nő és úgy tudnak szeretkezni. Így nem volt annyira meggyőződve arról, hogy "hölgyeknek ajánlva" jelenet lett volna mindez. Sokkalta inkább Tubroknak ajánlva. Nem sokkal később pedig ki is derült, hogy valóban így van, mert nagyon csúnyán lebukik a férfi.
< - Tisztában vagyok vele, nekem mindig jó ötleteim vannak – mondta szemtelenül. >
Nem tiltakozott, amikor Tubrok felkapta, hogy ölben vigye el a hálóig. Ezen esetben talán még jól is esett neki, révén továbbra sem vett mély levegőt, nem regenerált, és érezte, hogy igencsak ki volt, ki van készülve. Hálásan ölelte a haladás közben át a párja nyakát és még köszönetképpen egy puszit is nyomott a férfi arcára. A hálóban hamar el tudott készülni és a férfi már meg is jelent mögötte. Valóban látta, hogy mennyire szerelmes a férfi, nem is kellett ehhez ezer év, hogy rájöjjön, vagy szexuális anyagáramlás, hogy érezze, az a tekintet mindent elárult. A csók közben végül Tubrok belé is hatolt Ingridbe, a nő is felnyögött, és azonnal érezte azt is, hogy mennyire oda van és milyen nagyon élvezi, szereti ezt a helyzetet. A csókot ő maga is fenntartotta, ebben a helyzetben szerencsére már ő is tudott némileg mozogni, így mozgatta a csípőjét is, ellentétesen Tubrokéval, és még zongorázott is a férfi férfiasságán. Mivel érezte, hogy szeretné a párja, hogy teljesen hozzásimuljon, így amennyire csak tudott igyekezett ezt megtenni, persze a csókot sem hagyta abba egyetlen pillanatra sem. Ha tudta, akkor simogatta a férfi karját, oldalát, fenekét, azt markolászta is, révén tudta, hogy mennyire szereti Tubrok. Így esze ágában sem volt nem gonoszkodni. A simogatásokért hálás volt, amit igyekezett is viszonozni. Ha tudta, akkor a csókot szinte végig meg sem szakította. Ingrid nem bírta olyan jól, mint Tubrok a következő egy órában legalább tízszer élvezett el és a vége felé, amikor már kezdte érezni azt, hogy a párja is közeledik egy orgazmushoz, akkor még gonoszkodni is kezdett. Jobban kezdett zongorázni a férfi büszkeségén és még egy-egy olyan mozdulatot is megengedett magának, amit tudott, hogy a férfit káromkodásra késztetné, vagy éppen még közelebb az orgazmushoz. Feltett szándéka volt, hogy elélveztesse a párját, ha már volt olyan gonosz az elején, hogy „hazudott” azzal kapcsolatban, hogy ez a póz kinek is a legjobb. Nem bánta, hogy füllentett a párja, örült annak, hogy ennyire odavan mindezért, nem is beszélve arról, hogy a következő az valóban inkább Ingridnek kedvezett a lefogással. Szóval addig folytatta az extra mozdulatokat, simogatást, izomba markolást, csókokat és minden egyebet, amíg végül a párja el nem élvez.
Mivel nem tudta, hogy mennyire lesz még harcra képes a férfi, vagy bírja-e még egyáltalán, így kivárja, amíg kipiheni magát Tubrok, össze nem szedi magát. Saját maga továbbra sem vesz mély levegőt, nem akarta még mindig, hogy regeneráljon a szervezete. Részben azért is, hogy ne kelljen Tubroknak mindent előröl kezdeni és ne érezze azt a párja, hogy a semmiért dolgozott. Ha a férfi bírta még, azonban szükséges volt egy kis rásegítésre, hogy újra harcra kész legyen, akkor kioldotta a saját lábait és az ajkaival igyekszik újra harcképes állapotba hozni a szerelmét. Ha mindez nem szükséges, akkor csak elhelyezkedik az ágyon úgy, ahogyan mindazt kiolvasta még nem sokkal korábban Tubrok fejéből.
< - Így gondoltad mindezt, vagy esetleg máshogyan? – érdeklődött. >
A választól függően fog majd elhelyezkedni, esetlegesen párnát betenni az ágyéka alá, ha az szükséges. Ha azonban Tubrok nem mond semmit, hanem fizikailag ő akarja majd beállítani, helyezgetni, akkor természeten hagyja mindezt, ha pedig szavakkal irányítja, akkor a szerint cselekszik. Ha megvannak, akkor kíváncsian várja, hogy ez a póz miként is fog elsülni.
Ha pedig esetleg az a válasz lenne, hogy a férfi már nem bírja tovább és ennyi elég volt a szeretkezésből, akkor elfogadja azt és egyszerűen szerelmesen bújik hozzá egy kicsit.


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 752
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.