Rocksolid

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Kedd 04 Szept. 2018, 21:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ragal valóban nem adta fel a kis játékot ott ahol illett volna, inkább tovább feszítette a húrt. Ingrid újabb megszólalása után már érti, szóval a "szabályok" szerint Ingrid most a legutóbbi alkalomra vonatkozóan beszélgetnek. Ingrid közös szavaira hasonlóan bólint.
< - Talán nem emlékszel a végére? Édes szenvedés volt. >
Dörgöli a nő orra alá, persze csak a játékban, egyébként nagyon hálás továbbra is az egész élményért. Később a beszélgetésük során előkerül az mi is van, ha egy birodalmi elfoglalt és fel kell keresni. Tubrok elmosolyodik mert kiérzi Ingrid hangjából, a nőnek is kellett már valakit személyesen felkeresnie. Valami eszébe jut a férfinek és szélesen mosolyodik el.
< - Tudod mit mondanak? Nem vagy igazi Rocksolidi ha nem nyitották rád és zavartak meg valamivel még. Főleg, ha fontos ügyeid helyett nőket hajkurászol, trónörökösként. Azt hiszem ezt a mi fiúnk sem fogja megúszni az évek során. >
Mondja végig az egészet széles mosollyal Tubi. Arról már csak gondolatban értenek egyet, miszerint bizony mindenki tudni fogja miért is elfoglaltak ők ketten egyszerre, túlságosan is nyilvánvaló lesz. De egyiküket sem zavarja ez, így vannak a dolgok rendjén, csak megmosolyogtató belegondolni.
A születésnap másnapján Ingrid még Cal mellett marad, aztán pedig Greggel tölt több időt. Most valóban olyanok, mintha egy funkcionáló kis család lenne. Ironikus, hogy éppen pont most, mikor Ingrid végre talált valakit. Később a Hídon pedig igazán fiatalnak érezheti magát ismét, hála a masszív nosztalgiának.
Visszatérve a Rocksolidba ismét egy meglepetéssel kedveskedik Tubrok számára, most sem kicsivel. A férfit le is veszi a lábáról a dologgal. Főleg mert látja mennyire vigyáznia kell a nőnek, hogy a sok étel ne essen le róla, szinte nem is mozdulhat, ettől még inkább értékeli Miller erőfeszítéseit. A komoly szavakra a férfi bólint, és komoly valamint őszinte válasza van.
< - Értem. Nem terveztem. >
Neki is lát Tubrok a vacsorának, hogy minél előbb megtisztítsa Ingridet a sok ételtől. Közben igyekszik a nővel is beszélgetni, nem akar önző lenne. Az nem lepi meg, hogy Ingrid nem először csinálja ezt, nagyon gyakorlottnak tűnik, és ezer év alatt miért is ne tette volna mással.
< - Ebben biztos voltam, láthatóan igazán művészetként csinálod. - dicséri a nőt. >
A vacsora közben beszélgetnek. Ingrid lassú vontatott beszéde új, furcsa Tubrok számára, szóval azon kívül hogy beszélgetnek, Ragal már arra is figyel, hogy ne erőltesse túl a dolgot, és ne legyen kellemetlen a társalgás a nő számára.
< - Lehet érdemes lenne későbbre szervezni a látogatásom. Időt hagyni mindenkinek, hogy ott tudjon lenni. >
Fejezi ki valós aggodalmait, érezhetően nem csak halogatni akarja a dolgot, vagy hasonló. Miután Tubrok felhozza a terveit, éppen az egyik tekercs evése közben lelkesen bólogat és hümmög, hogy nem csak szeretkezést tervezett ma estére. Bár Ingridnek kijár minden testi élvezet, de azon felül más is. Tubrok valóban csak kapkodja a fejét és meg is lepődik Ingrid ötletén, neki ez egyáltalán eszébe se jutott, eszében sem volt az utóbbi időben, annyira egy-két dologra koncentrált a szabadidős programokkal kapcsolatban. Láthatóan nagyon tetszik neki az ötlet.
< - Remek ötlet. Kellemes estének ígérkezik és mindenki együtt szórakozhat. >
Tubrok gyorsan befal még egy sushit és közben Ingrid gondolatait fürkészi, hogyan is érzi magát a nő.
< - Hmmm... Ingrid 'Gonosz Boszorka' Miller, mindig remek ötleteid vannak. >
Bókol "hangosan gondolkodva" Ragal. A vacsora folytatása közben Tubrok szándékosan "véletlenül" összeszószozza kissé Ingrid hasát, de úgy tesz mintha észre sem venné, és a maradék szószt próbálja más étellel felszívni.
< - Érdemes lenne vacsora után rögtön meghívókat küldeni, legyen idejük értesülni, felkészülni és ideérni időben. >
Igaz Tubrok nem különösebben éhes, az ízek neki valóak és elég gyorsan fogyasztja az Ingriden felszolgált fogásokat, közben azért élvezi a nő látványát és apró kis mozdulatait is.
< - De előbb lemehetnénk a fürdőbe, a barlangfürdőbe miután végeztünk. Hosszú napom volt, Te pedig éppen élő asztalként szerepelsz. >
Kíváncsian várja Ingrid véleményét erről, de akkor sem törik le a lelkesedése, ha Ingridnek éppen nincs hangulata ilyesmihez. Mikor Tubrok kezd a fogások végére érni, és Ingrid testét már-már néhány kivételtől eltekintve a levelek és egyéb intim részeket fedő dolgok vannak, a férfi minden fajta utalás nélkül rákérdez.
< - Ezeket is leehetem rólad? >
Amennyiben igen, szívesen megteszi, gonoszkodás és minden egyéb nélkül, művészi jelleggel, de élvezve a dolgot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3541
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 06 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Édes, vagy keserű… nem számít, a lényeg az, hogy szenvedés – zárta le ezt a részt szemtelenül. >
A folytatásban a fontos dolgokról volt szó, hogy miként is intézik mindezt a Birodalomban. A végén még volt egy története is ezzel kapcsolatban a férfinak. Ahogyan elmondta Tubrok mindezt Ingrid felnevetett. Valahogyan nem tudott csodálkozni, hogy már zavarták meg így. Ingridnek volt egy olyan érzése, hogy Diederik nem is egyszer zavarhatta meg az évek során a férfit. Afelől pedig nem voltak illúziói, hogy a fiúkat… fiaikat és a lányukat is rajta fogják kapni. Mivel ugyan még csak Eyjolf-al volt terhes, ennek ellenére tudták, hogy minimum két gyerekük még lesz, az ikrek. Róluk sem volt szabad megfeledkezni. Szándékosan gonoszkodásból belegondolt, hogy majd Elofont és a lányukat is rajta fogja kapni Tubrok valamikor. Tudta, hogy biztosan nem itt a csarnokban lesznek együtt és próbálják titokban tartani és nem követnének el ilyen hibát, de már csak azért is gondolt erre, hogy a férfi láthassa és már megint „felhúzza” rajta magát és kiakadjon. Ha ezt sikerült elérnie, akkor roppant szemtelenül mosolygott a férfira, közben a gondolataiban angyalnak képzelte magát, hogy nem érti, hogy min akad ki a férfi, mert ő nem csinált semmit sem.
< - Bizonyára a gyerekek is rajta lesznek kapva majd, ha abba a korba érnek – értett hangosan is egyet. >
Legközelebb, amikor visszatért a Rocksolidba sikerült igencsak kellemesen meglepnie a párját a vacsorával. Azért vacsora közben próbálnak beszélni, de ezúttal Ingrid vigyázott arra, hogy lassan beszéljen, mert nem szerette volna, hogyha egy nagyobb lélegzetvételkor legurulnak az ételek a kebléről, vagy a hasáról. Az étkezési sorrendnél elmondta, hogy nincs, ellenben nem szabad nyúlkálni. Annak örült, hogy a férfi mindezt ennyire könnyedén vette és bele is ment az egészbe. Közben tovább beszélgettek és Ingrid is elmondta, hogy nem először csinálja mindezt, ami igazából valószínűleg nem is túl meglepő.
< - Igen, ez művészet – értett egyet. – Mondjuk nekem sokkalta könnyebb dolgom van, mint a Zuhanás előttieknek. >
A többit gondolatban gondolta, úgyis közel volt Tubrok, hogy megértse. Ott azért, hogy az asztal ne izzadjon egy kicsit sem, hideg helységben kellett a hideg asztalon feküdni, a nagyon alapos tisztálkodás és bőrradírozás után. Egy génkezelt birodalminak sok mindenre nem kell ügyelnie, mert nem hámlik a bőre, nem lesz melege. Egyszerűbb. Nem értett egyet, hogy hátrébb kéne tolni, hogy a férfi eljöjjön a HPI-be és az Anyahajóra, hiszen az idő is sürgette őket, mert abból már nem is volt olyan túl sok hátra. Még szerencse, hogy egyáltalán nem fog látszódni Ingriden az egész.
< - Annyira már nem lehet hátrébb tenni – mondta. – Lassan már a terhességem felnél vagyok. Muszáj lesz mihamarabb azért is, hogy a fiamat megismerhesd. És ne csak akkor, amikor már napok vannak hátra a szülésig. >
Gregre is gondolt, hogy neki is meg kell emésztenie az egészet és meg kellene mihamarabb tudnia, hogy miért is látja ritkábban az anyját, aki néha napokra eltűnik, ilyen korábban, Tubrok előtt nem volt, mert akkor mindig ott volt neki. Az estével kapcsolatban megkapta a megerősítést, hogy kinti programban is lehet gondolkodni. Ahogyan sejtette csak kapkodta a párja a fejét, hogy mennyi minden milyen gyorsan száguldott át a fején sok-sok lehetőséggel, hogy miket is lehetne tenni. Azt meg ő érezte, hogy Tubrok ennyi mindenbe nem is gondolt bele, csak egy-két dologba. És azon is meglepődött, hogy mit talált ki Ingrid, de kiderült, hogy szerencsére nagyon is tetszett neki az ötlet. Elmosolyodott a bókon, amit kapott, hogy milyen jó ötletei is vannak.
< - Igyekszem – felelte. – Úgyis nagyon elhanyagoltad őket mióta összejöttünk. És ne próbáld összehasonlítani az én barátaimmal, nekik, nekünk olyan, mintha tegnap jöttünk volna csak össze, vagy még csak pár perce. Ellenben a barátaidnak egységek teltek el. >
Ezzel próbálta érzékeltetni, hogy mennyire másként élik meg az idő múlását és számukra, ha véletlenül nem is találkoznak tíz-húsz egységig, vagy egy-két évig az is olyan, mintha csak tegnap látták volna egymást utoljára. Köszönhetően a nagyon hosszú életüknek. Már éppen szólt volna, hogy egyetért azzal, hogy vacsora után küldjék a meghívókat, vagy üzenetet, hogy jöjjenek át, amikor Tubrok még folytatta. Itt vissza kellett fognia magát, nagyon, hogy ne sóhajtson fel lemondóan a párja szavaira, vagy ne temesse a kezeibe az arcát. Igazából számíthatott volna arra, hogy ezt fel fogja hozni.
< - Szerintem előbb a küldés és utána a fürdő – mondta. – Így legalább nem fogod az időt sem elodázni. >
Egyébként nem volt kifogása az ellen, hogy a fürdőbe menjenek, hiába fogja a bőre felszívni a szószt és mindent, ami rajtamaradt, vagy tudná letörölni, mégsem olyan, mintha rendesen megtudna tisztálkodni, fürdeni. De mivel ismerte magukat nem is ártott az, hogyha nagyon rövid idejük van csak és nem tolják el megint mással az estét. Mivel, ha nem ez lenne a sorrend, akkor maximum másnap reggel, vagy másnap este tudnák a meghívót elküldeni, ami nem lenne jó. Tubrok lassan végzett az étkezéssel is és még a maradék zöldhöz is felmerült egy kérdés.
< - Persze, az is megehető – mondta nyugodtan. >
Ha a férfi azokat is leette róla, akkor fog felülni az asztalon és kinyújtóztatni az izmait, lehetőleg úgy, hogy igyekszik a legkevésbé provokálni a másikat. Ha ehhez az kellett, hogy még köntöst is felvegyen, akkor megteszi. A nyújtózás után, hacsak Tubroknak nincs más terve, akkor leszáll az asztalról a földre és a férfi felé fordul. Egyelőre meg sem próbálja csókolni, mert akkor nem fogják a meghívókat elküldeni.
< - Akkor jöhetnek a meghívók – mos már rendesen hadart, mint szokott. – Amíg nincsenek elküldve csók sincs!. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Édes, vagy keserű… nem számít, a lényeg az, hogy szenvedés – zárta le ezt a részt szemtelenül. >
A folytatásban a fontos dolgokról volt szó, hogy miként is intézik mindezt a Birodalomban. A végén még volt egy története is ezzel kapcsolatban a férfinak. Ahogyan elmondta Tubrok mindezt Ingrid felnevetett. Valahogyan nem tudott csodálkozni, hogy már zavarták meg így. Ingridnek volt egy olyan érzése, hogy Diederik nem is egyszer zavarhatta meg az évek során a férfit. Afelől pedig nem voltak illúziói, hogy a fiúkat… fiaikat és a lányukat is rajta fogják kapni. Mivel ugyan még csak Eyjolf-al volt terhes, ennek ellenére tudták, hogy minimum két gyerekük még lesz, az ikrek. Róluk sem volt szabad megfeledkezni. Szándékosan gonoszkodásból belegondolt, hogy majd Elofont és a lányukat is rajta fogja kapni Tubrok valamikor. Tudta, hogy biztosan nem itt a csarnokban lesznek együtt és próbálják titokban tartani és nem követnének el ilyen hibát, de már csak azért is gondolt erre, hogy a férfi láthassa és már megint „felhúzza” rajta magát és kiakadjon. Ha ezt sikerült elérnie, akkor roppant szemtelenül mosolygott a férfira, közben a gondolataiban angyalnak képzelte magát, hogy nem érti, hogy min akad ki a férfi, mert ő nem csinált semmit sem.
< - Bizonyára a gyerekek is rajta lesznek kapva majd, ha abba a korba érnek – értett hangosan is egyet. >
Legközelebb, amikor visszatért a Rocksolidba sikerült igencsak kellemesen meglepnie a párját a vacsorával. Azért vacsora közben próbálnak beszélni, de ezúttal Ingrid vigyázott arra, hogy lassan beszéljen, mert nem szerette volna, hogyha egy nagyobb lélegzetvételkor legurulnak az ételek a kebléről, vagy a hasáról. Az étkezési sorrendnél elmondta, hogy nincs, ellenben nem szabad nyúlkálni. Annak örült, hogy a férfi mindezt ennyire könnyedén vette és bele is ment az egészbe. Közben tovább beszélgettek és Ingrid is elmondta, hogy nem először csinálja mindezt, ami igazából valószínűleg nem is túl meglepő.
< - Igen, ez művészet – értett egyet. – Mondjuk nekem sokkalta könnyebb dolgom van, mint a Zuhanás előttieknek. >
A többit gondolatban gondolta, úgyis közel volt Tubrok, hogy megértse. Ott azért, hogy az asztal ne izzadjon egy kicsit sem, hideg helységben kellett a hideg asztalon feküdni, a nagyon alapos tisztálkodás és bőrradírozás után. Egy génkezelt birodalminak sok mindenre nem kell ügyelnie, mert nem hámlik a bőre, nem lesz melege. Egyszerűbb. Nem értett egyet, hogy hátrébb kéne tolni, hogy a férfi eljöjjön a HPI-be és az Anyahajóra, hiszen az idő is sürgette őket, mert abból már nem is volt olyan túl sok hátra. Még szerencse, hogy egyáltalán nem fog látszódni Ingriden az egész.
< - Annyira már nem lehet hátrébb tenni – mondta. – Lassan már a terhességem felnél vagyok. Muszáj lesz mihamarabb azért is, hogy a fiamat megismerhesd. És ne csak akkor, amikor már napok vannak hátra a szülésig. >
Gregre is gondolt, hogy neki is meg kell emésztenie az egészet és meg kellene mihamarabb tudnia, hogy miért is látja ritkábban az anyját, aki néha napokra eltűnik, ilyen korábban, Tubrok előtt nem volt, mert akkor mindig ott volt neki. Az estével kapcsolatban megkapta a megerősítést, hogy kinti programban is lehet gondolkodni. Ahogyan sejtette csak kapkodta a párja a fejét, hogy mennyi minden milyen gyorsan száguldott át a fején sok-sok lehetőséggel, hogy miket is lehetne tenni. Azt meg ő érezte, hogy Tubrok ennyi mindenbe nem is gondolt bele, csak egy-két dologba. És azon is meglepődött, hogy mit talált ki Ingrid, de kiderült, hogy szerencsére nagyon is tetszett neki az ötlet. Elmosolyodott a bókon, amit kapott, hogy milyen jó ötletei is vannak.
< - Igyekszem – felelte. – Úgyis nagyon elhanyagoltad őket mióta összejöttünk. És ne próbáld összehasonlítani az én barátaimmal, nekik, nekünk olyan, mintha tegnap jöttünk volna csak össze, vagy még csak pár perce. Ellenben a barátaidnak egységek teltek el. >
Ezzel próbálta érzékeltetni, hogy mennyire másként élik meg az idő múlását és számukra, ha véletlenül nem is találkoznak tíz-húsz egységig, vagy egy-két évig az is olyan, mintha csak tegnap látták volna egymást utoljára. Köszönhetően a nagyon hosszú életüknek. Már éppen szólt volna, hogy egyetért azzal, hogy vacsora után küldjék a meghívókat, vagy üzenetet, hogy jöjjenek át, amikor Tubrok még folytatta. Itt vissza kellett fognia magát, nagyon, hogy ne sóhajtson fel lemondóan a párja szavaira, vagy ne temesse a kezeibe az arcát. Igazából számíthatott volna arra, hogy ezt fel fogja hozni.
< - Szerintem előbb a küldés és utána a fürdő – mondta. – Így legalább nem fogod az időt sem elodázni. >
Egyébként nem volt kifogása az ellen, hogy a fürdőbe menjenek, hiába fogja a bőre felszívni a szószt és mindent, ami rajtamaradt, vagy tudná letörölni, mégsem olyan, mintha rendesen megtudna tisztálkodni, fürdeni. De mivel ismerte magukat nem is ártott az, hogyha nagyon rövid idejük van csak és nem tolják el megint mással az estét. Mivel, ha nem ez lenne a sorrend, akkor maximum másnap reggel, vagy másnap este tudnák a meghívót elküldeni, ami nem lenne jó. Tubrok lassan végzett az étkezéssel is és még a maradék zöldhöz is felmerült egy kérdés.
< - Persze, az is megehető – mondta nyugodtan. >
Ha a férfi azokat is leette róla, akkor fog felülni az asztalon és kinyújtóztatni az izmait, lehetőleg úgy, hogy igyekszik a legkevésbé provokálni a másikat. Ha ehhez az kellett, hogy még köntöst is felvegyen, akkor megteszi. A nyújtózás után, hacsak Tubroknak nincs más terve, akkor leszáll az asztalról a földre és a férfi felé fordul. Egyelőre meg sem próbálja csókolni, mert akkor nem fogják a meghívókat elküldeni.
< - Akkor jöhetnek a meghívók – mos már rendesen hadart, mint szokott. – Amíg nincsenek elküldve csók sincs!. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 781
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 16 Szept. 2018, 19:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid egy roppant szigorú mondattal zárja le a játékot, Tubrok mindezt egy bólintással tudomásul veszi és magában szélesen mosolyog, hogy bizony ezt a kis játékot most ő maga nyerte. Tubrok szóba hozza azt hogyan is szoktak a Rocksolidos elit fiatal tagjai lebukni, főleg akkor ha a fontos kötelezettségeik helyett nagy szorgalommal a szeretőiken dolgoznak. Ingrid itt nagyon gonosz módszert vet be és természetesen a párja látja minden gondolatát. Ragal alig tudja magát visszafogni, olyan mintha a férfi agyvize felforrna és az egész feje mindjárt felrobbanna, még az egyik kezét is ökölbe szorítja és a gondolatai közt mindenféle átkozódások vannak, igazán komikus kívülről nézve. Szerencsére Elofon jelenleg nincs a közelben, különben halál fia lenne, nem ígéretes fiatal tehetség.
< - Szinte biztos. - ért egyet diplomatikusan, magát visszafogva a férfi. >
Jó egy nappal később tér vissza Ingrid ismét a Rocksolidba. Mint mindig, amikor hosszabb távollét után jön vissza a párja otthonába, remek barátnőként kedveskedik valamivel a társának. Most éppen a speciális vacsorával sikerül igencsak meglepnie Tubrokot. A férfi neki is lát a kellemes meglepetés elfogyasztásának, betartja a szabályokat, nem nyúlkál és még kérdez is erről a tradícióról, illetve megbeszélik Ingrid mennyire gyakorlott lehet és milyen művészien csinálja. Azzal kapcsolatban régen mennyivel nehezebb lehetett, Tubrok értően bólint. Előbb-utóbb szóba kerülnek a Birodalomban történtek és Tubrok várható látogatása is. Ingrid itt nem ért egyet a dolgok halogatásával. Tubrokot picit meglepi a válasz és hogy ennyire közel van már Eyjolf születése.
< - Akkor legalább várjunk egy-két napot. >
Feleli megértően a férfi. Ő csak jót akar és Ingrid családjára jó benyomást tenni. Vagyis Steph már leellenőrizte őt. Amiatt picit aggódik Tubrok, hogy ellopja Greg anyját a fiú mellől, a lángoló szerelmével. Az esti programmal kapcsolatban mindketten nyitottak, a szokásos helyett akár ki is mozdulhatnának, vagy éppen Ingrid ötlete szerint idehívhatnának barátokat és a csarnokban tarthatnának egy kellemes estét. A barátjaival kapcsolatos dolgot igyekszik humorosan kezelni a férfi.
< - Örültek, hogy végre megszabadultak tőlem egy időre. - nevet fel - Ne féltsd őket. >
A folytatásban a férfinek egyéb ötlete is akad, úgy sejti Ingrid az asztalként való szereplés után szívesen venne egy fürdőt és akkor már miért ne menjenek közösen. Azzal csak egyet tud érteni, hogy előbb küldjék el a meghívót, különben eldugnák az időt. Átfut a fején egy gondolat az egésszel kapcsolatban, magukat ismerve csak az előjátékkal elmenne három-négy óra és akkor már ki is csúsztak volna az időből, pedig náluk az még a másiknak való kedveskedés az egész elején. Először erre válaszolna, de feltűnik neki Ingridnek mennyire vissza kellett fojtania egy fáradt sóhajt és egyebeket.
< - Ha nem akarsz közösen fürödni, csak egy szavadba kerül. >
Szögezi le a férfi, mielőtt még bármit ráerőltetne Ingridre. Ezután válaszol az előbbi felvetésre is.
< - Mindenképpen, először a meghívókat kell elküldeni. - ért teljes mértékben egyet. >
A vacsora vége felé Tubrok rákérdez a takaró levelek elfogyasztására, örömmel hallja a pozitív választ és illedelmesen viselkedve azokat is elfogyasztja Ingrid testéről. A vacsora végeztével Ingrid nyugodtan kinyújtózhat. Ragal amúgy is félig-meddig merev lett a helyzettől, nem ez a nyújtózkodás lesz döntő. Hamarosan az egyik android is megérkezik és átnyújt egy köntöst Ingridnek. Az immár végre a megszokott módon Ingrid által elhadart szavakra Tubrok igencsak szigorúan néz a nőre. Egy pillanat és máris röviden megcsókolta Ingridet, pontosabban hála a gyorsaságának, ha akar Miller könnyedén elhúzódhat előle. Azonban Ragal ekkor roppant elégedetten pillant rá és kis morgással jelzi, nem hat rá a tiltás.
< - Az elképzelései ellenére Lady Ingrid, vissza tudom magam fogni az Ön közelében, nem kell ennyire ügyelnie rám és tiltásokkal élnie. - mondja roppant szemtelenül. >
Gonoszkodásból szándékosan elképzeli még azt amint éppen hátulról szeretkezik a nővel, és Ingrid haját két copfba fogva húzza azt hátra, mialatt mindketten igencsak hangoskodnak. A gonoszkodás után némileg komolyabban húzódik el, egyenesedik ki és veszi elő az egyik zsebéből a kommunikátorát - nem volt ideje kivenni a zsebéből amikor ide sietett a vacsorához. Persze közben végig kíváncsian várja Ingrid reakcióját és ha eljön a megfelelő alkalom, akkor komolyan szólal meg.
< - Mi legyen a meghívó szövege? >
Kérdezi érdeklődve. A meghívó megírása után el is küldik azokat és amint a sikeres elküldésről való értesítést megérkezett készen is vannak, tehetnek amit szeretnének.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3541
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 18 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Sikerül Ingridnek elérnie azt, amit szeretett volna a gondolataival, hogy majd Elofont és Kisboszorkát is azon fogják rajtakapni, amit Tubrok éppen meleget. Mindezen, ahogyan szinte felforrt a férfi agyvize nagyon jól mulatott, amikor össze is szorította a kezét, akkora nő fel is nevetett ezzel is kimutatva, hogy mennyire jól szórakozik Tubrok szenvedésén. Már csak azért is, mert ő tökéletesen tisztában volt vele, hogyha a férfi megpróbálja megakadályozni azt, amit Ingrid látott annál stabilabb lábakon fog állni a dolog. Mindazonáltal nagyon jól szórakozott a dolgon, de szóban már nem tett hozzá semmit sem.
Mikor egy nappal később jött vissza, akkor sikerült igencsak meglepnie a párját a vacsorával, amivel fogadta őt. Közben pedig, mint mindig most is beszélgettek, szóba került többek között az is, hogy a férfi lassan majd eljöhet hozzá a HPI-be és az Anyahajóra is, illetve találkozhat, megismerheti Greget és Cal-t is többek között. Nah meg persze Ingrid barátait is. és amiről még egyikük sem tudott, hogy a férfi nem fogja megúszni Steph inspekciója után még Jon-én is át kell esnie. Azon jót mulatott, hogy mennyire meglepte a férfit, hogy máris félúton túl vannak a terhességnél. Igen, az idő csalóka tudott lenni, nem is beszélve arról, hogy míg a nők – főleg a földieknél – zöménél látszik a terhesség előrehaladta, Ingriden egyelőre csak annyiban merült ki, hogy ösztönösen jobban védte a hasát, illetve a mellei érzékenyebbek voltak a szokásosnál.
< - Tudod az idő nagyon gyorsan tud telni, ha napokig nem csinálsz mást, csak szeretkezel – emlékeztette a férfit. >
Mindezt játékosan és játékosan megfedően, mintha olyan hatalmas bűn lenne mindez, de még hozzá is tett valamit.
< - Egyébként még kell a válasz Cal-től, hogy mikorra tudja elintézni, így lehet, hogy több nap is lesz mire oda eljutunk. >
Tette még hozzá, hogy ne érezze úgy a férfi, hogy akkor most azonnal menni kell, hanem van még ideje felkészülni, hogy a legjobb formáját hozza és bebizonyítsa Gregnek, hogy nem akarja tőle ellopni az anyukáját. A következő téma az volt, hogy mit is csináljanak a nap, inkább este hátralevő részében. Végül itt Ingrid ötlete nyert, miszerint maradjanak itthon és hívják meg Tubrok barátait egy kellemes estére. Mindebben sikerült is megállapodniuk, így legalább a párja barátai sem érezhetik azt, hogy a férfi teljesen begubózik, és alig jár el velük valahova csak azért, mert éppen szerelmes és párkapcsolata van. ezt persze a másik ki is kérte magának nevetve, hogy szó sincs ilyenről és örülnek a barátai, hogy nem látják. Ezen a nő is elmosolyodott; az étkezés miatt nem tudott nevetni, mert minden a földön, vagy az asztalon landolt volna. Ezen dolgok elé, a vacsora utánra volt még ötlete a férfinak, többek között az, hogy fürödjenek meg együtt – fürdést amúgy is akart Ingrid is, hogy lemossa magáról a vacsora maradékait – de azon, ahogyan a férfi mondta legszívesebben felsóhajtott volna. Tubrok mindezt sikeresen félre is értette, ezért utána még hozzá tette, hogy a sorrendekre azért ügyeljenek, hogy nehogy mindenki órákat várjon rájuk, vagy épp megunva a várakozást hazamegy. Ezt szerette volna elkerülni.
< - Nincs vele bajom, csak ne menjen az este kárára az egész – fejtett ki az aggodalmát. >
Tubrok érezhette is felőle, hogy tényleg így van, hogy örömmel fürdőzik vele, csak ezúttal tényleg szeretne az időre is figyelni. Annak pedig igencsak örült, hogy a párja is hasonlóan gondolja mindezt, mint ő. Hogy nem kéne szeretkezéssel eltölteni az idejüket, hanem időben végezni. Csak remélte, hogy tényleg sikerül mindezt kivitelezni. Végül a levelek elfogytak a nőről, amint pedig Tubrok az utolsót is megette, akkor végre nyújtózkodni is tudott és felállni, felülni a fekvésből. Amint megérkezett az android és hozta a köntöst, akkor abba belebújt és ekkor fedte meg a férfit, hogy nincs csók sem. Tubrok azonban csak azért is megpróbálta megtenni, hogy ne tűnjön hiteltelennek, vagy könnyűvérűnek a gyorsaságával félretáncolt a párja elől és még ki is nyújtotta a nyelvét rá, hogy túlságosan is lassú ahhoz, hogy utolérje, ha ő nem akarja.
< - Ha bírna magával Lord Tubrok, akkor nem kellet volna kitérnem a csókja elől, nem is beszélve, hogy a nadrágjában szerintem nem uborkát tett – felelte ő maga is roppant szemtelenül. >
Egy pillanatra még fel is merült benne, hogy pusztán gonoszkodásból még rá is markol a férfi büszkeségére, de végül is tette meg. Pontosan tudta, hogy csak a két napos kínzás és amiatt, hogy helyreállította a férfi e téren való mirigyműködését az egyetlen ok, amiért kibírja a dolgokat, különben nem tudná. Hagyta azt is, hogy mindezt érezze Tubrok azok után, hogy „megmutatta”, hogy megint milyen perverzségeken jár a feje. Arra az egészre csak a fejét csóválta meg Ingrid, hogy a másik mennyire javíthatatlan ilyen és minden más téren is. azon kissé meglepődött, hogy a férfi őt kérdezte meg arról, hogy mi is legyen az üzenet szövege. Már csak azért, mert csak egyszer, illetve Mordaen-nel kétszer találkozott, annyira nem ismerte még a férfi barátait, hogy tudja, hogy mi a megszokott közöttük.
< - Tőlem kérdezed? – kérdezte mosolyogva. – Te ismered őket… valamilyen baráti hangvételű üzenetre, gondoltam. „Sziasztok, Ingriddel úgy gondoltuk, hogy tarthatnánk egy kártyázós, iszogatós estét, örülnénk, ha eljönnétek ma este…” Vagy valami hasonló. >
Ha ez nem felelt meg a férfinak, akkor teljes mértékben ráhagyta, hogy írjon, amit csak szeretne. Ha eljutnak oda, hogy Tubrok már küldözgeti az üzeneteket, akkor még valamit hozzá tett.
< - Küldj Erénának is egyet, most megkapja a második esélyét – mondta. – Persze, csak, ha Mordaen-t nem zavarná. >
Mivel korábban megígérte a férfinak, hogy kap majd egy második esélyt, akkor most megejthetik mindezt. Aztán kiderül, hogy mi lesz a vége. Ha az üzenetek elmentek és megérkezett a visszaigazolás is, akkor kézen fogta a párját és úgy indult a fürdő irányába. most sem hagyja, hogy megcsókolja a férfi, ha kell, akkor fel is kapja, hogy tudjanak haladni. Oda a kristályos, ásványos részbe ment, és akár vitte a párját is. ha megérkeztek, akkor ledobja a köntösét és besétál a vízbe, amibe aztán nyakig bele is merül.


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Sikerül Ingridnek elérnie azt, amit szeretett volna a gondolataival, hogy majd Elofont és Kisboszorkát is azon fogják rajtakapni, amit Tubrok éppen meleget. Mindezen, ahogyan szinte felforrt a férfi agyvize nagyon jól mulatott, amikor össze is szorította a kezét, akkora nő fel is nevetett ezzel is kimutatva, hogy mennyire jól szórakozik Tubrok szenvedésén. Már csak azért is, mert ő tökéletesen tisztában volt vele, hogyha a férfi megpróbálja megakadályozni azt, amit Ingrid látott annál stabilabb lábakon fog állni a dolog. Mindazonáltal nagyon jól szórakozott a dolgon, de szóban már nem tett hozzá semmit sem.
Mikor egy nappal később jött vissza, akkor sikerült igencsak meglepnie a párját a vacsorával, amivel fogadta őt. Közben pedig, mint mindig most is beszélgettek, szóba került többek között az is, hogy a férfi lassan majd eljöhet hozzá a HPI-be és az Anyahajóra is, illetve találkozhat, megismerheti Greget és Cal-t is többek között. Nah meg persze Ingrid barátait is. és amiről még egyikük sem tudott, hogy a férfi nem fogja megúszni Steph inspekciója után még Jon-én is át kell esnie. Azon jót mulatott, hogy mennyire meglepte a férfit, hogy máris félúton túl vannak a terhességnél. Igen, az idő csalóka tudott lenni, nem is beszélve arról, hogy míg a nők – főleg a földieknél – zöménél látszik a terhesség előrehaladta, Ingriden egyelőre csak annyiban merült ki, hogy ösztönösen jobban védte a hasát, illetve a mellei érzékenyebbek voltak a szokásosnál.
< - Tudod az idő nagyon gyorsan tud telni, ha napokig nem csinálsz mást, csak szeretkezel – emlékeztette a férfit. >
Mindezt játékosan és játékosan megfedően, mintha olyan hatalmas bűn lenne mindez, de még hozzá is tett valamit.
< - Egyébként még kell a válasz Cal-től, hogy mikorra tudja elintézni, így lehet, hogy több nap is lesz mire oda eljutunk. >
Tette még hozzá, hogy ne érezze úgy a férfi, hogy akkor most azonnal menni kell, hanem van még ideje felkészülni, hogy a legjobb formáját hozza és bebizonyítsa Gregnek, hogy nem akarja tőle ellopni az anyukáját. A következő téma az volt, hogy mit is csináljanak a nap, inkább este hátralevő részében. Végül itt Ingrid ötlete nyert, miszerint maradjanak itthon és hívják meg Tubrok barátait egy kellemes estére. Mindebben sikerült is megállapodniuk, így legalább a párja barátai sem érezhetik azt, hogy a férfi teljesen begubózik, és alig jár el velük valahova csak azért, mert éppen szerelmes és párkapcsolata van. ezt persze a másik ki is kérte magának nevetve, hogy szó sincs ilyenről és örülnek a barátai, hogy nem látják. Ezen a nő is elmosolyodott; az étkezés miatt nem tudott nevetni, mert minden a földön, vagy az asztalon landolt volna. Ezen dolgok elé, a vacsora utánra volt még ötlete a férfinak, többek között az, hogy fürödjenek meg együtt – fürdést amúgy is akart Ingrid is, hogy lemossa magáról a vacsora maradékait – de azon, ahogyan a férfi mondta legszívesebben felsóhajtott volna. Tubrok mindezt sikeresen félre is értette, ezért utána még hozzá tette, hogy a sorrendekre azért ügyeljenek, hogy nehogy mindenki órákat várjon rájuk, vagy épp megunva a várakozást hazamegy. Ezt szerette volna elkerülni.
< - Nincs vele bajom, csak ne menjen az este kárára az egész – fejtett ki az aggodalmát. >
Tubrok érezhette is felőle, hogy tényleg így van, hogy örömmel fürdőzik vele, csak ezúttal tényleg szeretne az időre is figyelni. Annak pedig igencsak örült, hogy a párja is hasonlóan gondolja mindezt, mint ő. Hogy nem kéne szeretkezéssel eltölteni az idejüket, hanem időben végezni. Csak remélte, hogy tényleg sikerül mindezt kivitelezni. Végül a levelek elfogytak a nőről, amint pedig Tubrok az utolsót is megette, akkor végre nyújtózkodni is tudott és felállni, felülni a fekvésből. Amint megérkezett az android és hozta a köntöst, akkor abba belebújt és ekkor fedte meg a férfit, hogy nincs csók sem. Tubrok azonban csak azért is megpróbálta megtenni, hogy ne tűnjön hiteltelennek, vagy könnyűvérűnek a gyorsaságával félretáncolt a párja elől és még ki is nyújtotta a nyelvét rá, hogy túlságosan is lassú ahhoz, hogy utolérje, ha ő nem akarja.
< - Ha bírna magával Lord Tubrok, akkor nem kellet volna kitérnem a csókja elől, nem is beszélve, hogy a nadrágjában szerintem nem uborkát tett – felelte ő maga is roppant szemtelenül. >
Egy pillanatra még fel is merült benne, hogy pusztán gonoszkodásból még rá is markol a férfi büszkeségére, de végül is tette meg. Pontosan tudta, hogy csak a két napos kínzás és amiatt, hogy helyreállította a férfi e téren való mirigyműködését az egyetlen ok, amiért kibírja a dolgokat, különben nem tudná. Hagyta azt is, hogy mindezt érezze Tubrok azok után, hogy „megmutatta”, hogy megint milyen perverzségeken jár a feje. Arra az egészre csak a fejét csóválta meg Ingrid, hogy a másik mennyire javíthatatlan ilyen és minden más téren is. azon kissé meglepődött, hogy a férfi őt kérdezte meg arról, hogy mi is legyen az üzenet szövege. Már csak azért, mert csak egyszer, illetve Mordaen-nel kétszer találkozott, annyira nem ismerte még a férfi barátait, hogy tudja, hogy mi a megszokott közöttük.
< - Tőlem kérdezed? – kérdezte mosolyogva. – Te ismered őket… valamilyen baráti hangvételű üzenetre, gondoltam. „Sziasztok, Ingriddel úgy gondoltuk, hogy tarthatnánk egy kártyázós, iszogatós estét, örülnénk, ha eljönnétek ma este…” Vagy valami hasonló. >
Ha ez nem felelt meg a férfinak, akkor teljes mértékben ráhagyta, hogy írjon, amit csak szeretne. Ha eljutnak oda, hogy Tubrok már küldözgeti az üzeneteket, akkor még valamit hozzá tett.
< - Küldj Erénának is egyet, most megkapja a második esélyét – mondta. – Persze, csak, ha Mordaen-t nem zavarná. >
Mivel korábban megígérte a férfinak, hogy kap majd egy második esélyt, akkor most megejthetik mindezt. Aztán kiderül, hogy mi lesz a vége. Ha az üzenetek elmentek és megérkezett a visszaigazolás is, akkor kézen fogta a párját és úgy indult a fürdő irányába. most sem hagyja, hogy megcsókolja a férfi, ha kell, akkor fel is kapja, hogy tudjanak haladni. Oda a kristályos, ásványos részbe ment, és akár vitte a párját is. ha megérkeztek, akkor ledobja a köntösét és besétál a vízbe, amibe aztán nyakig bele is merül.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 781
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 21 Okt. 2018, 16:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrokot nagyon kellemesen lepte meg a vacsora, amivel Ingrid fogadta őt, és hálás is a figyelmes meglepetésért. Nyilván majd igyekszik törlesztenie ezt a nőnek. A vacsora közben még egy meglepetés éri a férfit, mint amikor az ember elnézi a dátumot és hirtelen elteltek a napok, vége az ünnepeknek, vagy hasonló, csak most éppen a terhességgel, hiszen már túl is vannak a felén. Ingrid szavain jókedvűen elmosolyodik.
< - Tudom, tapasztaltam. ... Hmmm... miért van egyre inkább olyan érzésem, hogy nagyon is élvezed mennyire kívánlak, hajtalak és igénybe veszlek? >
Kérdezi a végén kíváncsian és szemtelenül, és igazából örül, hogy nem megy a párja agyára a folyamatos mocskos gondolataival. Ami az Anyahajóra történő családi látogatást illeti, valóban megnyugtatja Ragalt az egy-két nap várakozási idő, sokkal jobb, mintha nemsokára már indulnának is.
< - Hm, így tökéletes. >
Teszi hozzá, sokkal nyugodtabb hangon. A folytatásban az esti programot beszélik meg, lehetőség lenne egyedül, kettesben elmenni és körülnézni a városban, részt venni valamilyen kulturális eseményen vagy hasonlón, kimozdulna, viszont Ingrid ötlete sokkal szimpatikusabb mindkettejüknek, így hát egy közös baráti találkozót szerveznek Tubrok csarnokába. A vacsora után logikus és kellemes lépés elmenni egy fürdőre. Ragal természetesen közös fürdőt szeretne, Ingrid is, csak éppen fontos szempont, hogy most kivételesen ne szúrják el az időt. Mindezt meg is beszélik.
< - Egyetértek. - bólint Tubrok. >
A vacsora lassan véget ér, hiszen az északi törzsfő az utolsó ehető leveleket is elfogyasztja a párjáról. Ingrid nyújtózkodik, feláll és fel is veszi az időközben odahozott köntösét. Itt Tubrok azonban nem ért egyet Ingrid szabályával, miszerint még egy csókot sem kap, természetesen bepróbálkozik egy csókkal, ami elől Ingrid ki tud térni. A nyelvöltés nem zavarja meg a férfit, sőt számít is rá, azonban az uborka emlegetésekor hangosan felnevet és lepillant magára. Továbbra is úgy véli, nagyon is bír most magával, azonban az tény, hogy csak a két napos kínzás miatt, kár lenne ezt tagadni, nem is próbálkozik vele Tubrok. A többi gonoszkodás, az csak közöttük szokásos gonoszkodás. Mindenesetre Ingrid érezheti, Ragal sokkal kiegyensúlyozottabb és elégedettebb ebben az állapotban, ugyanúgy megvan a vágy és a vonzódás, de a teste legalább nem feszíti annyira a szükségleteivel. És ezzel eljön az ideje a meghívók megírásának és elküldésének. Tubrok elmosolyodik, mikor Ingrid meglepődik azon, hogy közösen írják meg a szöveget.
< - Az én barátaim, de pont ezért szeretném, ha közösen írnánk meg. >
Mivel tetszik neki, amit Ingrid diktál, valami nagyon hasonlít ír be és küldi el a meghívókat a barátainak. Erénával kapcsolatban - kis mosollyal az arcán - bólint.
< - Rendben van. >
Az üzenetet elküldi Tubrok, majd láthatólag még eszébe jut valami, amin ismét elmosolyodik. Végül csak kiböki.
< - Ami Mordaent illeti, hallottad már a "megutáltam és megdugnám" kifejezést? >
Széles mosollyal mondja és kíváncsian várja Ingrid szörnyülködő reakcióját, egyébként igyekszik úgy kifejezni magát, hogy érezhetően csak a szokásos javíthatatlansága van a dolog mögött, és nem hiszi hogy Mordaen bármilyen testrészével Erénában akarna lenni. Kell egy kis idő, mire elkezdenek megérkezni a visszaigazolások a meghívókra, ezt ki kell várniuk. Utána indulhatnak a fürdőbe, kézen fogva, természetesen ez megfelel Tubroknak és élvezi is. A barlangfürdőben követve Ingrid példáját, levetkőzik, nyugodtan besétál a meleg vízbe, egészen nyakig és kellemes tempóban úszkálni kezd. Egy kis idő után teljesen alámerül, majd feljön és már nem úszkálva, hanem pihenve Ingrid közelében áll meg.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3541
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 23 Okt. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid meglepetésének hála igencsak kellemes vacsorája lett a párosnak, amit végig is beszélgettek, már amennyire Ingrid helyzete mindezt lehetővé tette, mert azért neki annyira nem volt könnyű így beszélnie, főleg, hogy vigyáznia kellett, hogy nehogy a rajta levő étel leguruljon, lecsússzon. Közben nagyon sikerült meglepnie a férfit, többek közt azzal, hogy már túl vannak a terhesség felén, mert általuk sokat űzött dologgal igencsak el lehet mulatni az időt. Erre kapott is választ, ő pedig tudta, hogy mit is fog felelni. Nem is kellett gondolkodnia, vagy ehhez hasonló, csak rávágta a saját válaszát.
< - Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz – felelte teljesen ártatlanul és mégis sejtelmesen. >
Valóban nagyon nagy szerencséje volt, hogy nem átlagos földi volt Ingrid, különben már tuti, hogy elege lett volna a sok mocskos gondolattól és nem is bírta volna az iramot, amit Tubrok diktált, de szerencsére erről szó sem volt. Ezek után megbeszélték, hogy mikor és hogyan legyen majd az, hogy Tubrok elmegy Ingridhez és be lesz mutatva Gregnek, Cal-nek és a többieknek, összekötve HPI és Anyahajó nézéssel. Nagyon nem lehetett már ezt sem halasztgatni, szerencsére nem látszott Ingriden a terhesség, így el lehetett odázni, különben már át kellett volna esni rajta, de így ennél tovább akkor sem nagyon lehetett húzni. De szerencsére az egy-két nappal megnyugtatta a férfit. Ezek után a nap/este hátralevő részét beszélték meg, ahol abban egyeztek meg, hogy Tubrok barátait hívják át egy kellemes, kártyázós, iszogatós, beszélgetős estére. És mivel róluk volt szó, így az a rész is fontos szerepet kapott, hogy nem fürdőzhetnek majd túl sokáig, mert különben teljesen hiába jönnének a férfi barátai, mert velük biztosan nem törődnének semmit sem. Szerencsére Tubrok is egyetértett ebben, így nem okozott mindez kellemetlenséget, vagy hasonlót. Amint a vacsorának vége volt, Ingrid leszállhatott az asztalról és felvehette a köntösét. Itt még némi szóváltásuk is volt, hogy a nő nem engedte Tubroknak a csókot sem addig, amíg nincsenek az üzentek elküldve a meghívással kapcsolatban. Így ki is kellett térnie a másik csókja elől és még a nadrágjára, vagyis a férfiasságára is tett megjegyzést. Örült, hogy Tubrok ilyen viccesnek találta mindazt.
Tökéletesen emlékezett arra, amikor felhozta a párjának, hogy a gondjait meggyógyítja, akkor mennyire tiltakozott, hogy ő tökéletesen érzi magát úgy, ahogyan van. Énnek ellenére most tisztán érződött, hogy sokkal jobban érzi magát és kiegyensúlyozottabb jelen állapotában. Néhány pillanatig késztetést érzett Ingrid, hogy a férfi orra alá dörgölje mindezt, de végül is nem tette meg, csak örült annak, hogy a másik így érez. Újabb „gondokba” ütköztek bele, amikor a meghívók megírása került szóba, mivel Tubrok barátai, így Ingrid teljesen ráhagyta volna a dolgot, de a férfi azt akarta, hogy közösen tegyék, így Ingrid gyorsan elmondott egy változatot, ami végül is jó ötlet volt és azt átírva küldték el meghívottaknak, annak az öt embernek. Tubrok fején találta a szöget, hogy szörnyülködni fog. A szemeit forgatta meg és lemondóan sóhajtott. Nem gondolta egy pillanatra sem, hogy Mordaen így gondolna Erénára, ez sokkal inkább Tubrokra volt jellemző, hogyha valaki jó nő, akkor lefektetné attól függetlenül, hogy kedveli-e, vagy sem.
< - Ez sokkalta inkább rád jellemző, mintsem rá – felelte. >
Úgyis kimondta, hogy érezte, hogy tényleg csak a férfi szokásos javíthatatlansága miatt mondta mindezt. De szerencsére azt is érezte, hogy legalább ugyanazon a véleményen vannak, hogy Mordaen ha tehetné, akkor még piszkavassal se nyúlna Erénához. A küldés után kellett egy kicsit várakozni, hogy mindenki visszajelezzen, hogy jön-e, vagy sem. Ezen idő alatt valószínűleg beszélgetett a páros mindenféléről, majd végül elindulhattak kéz a kézben a barlangfürdőhöz. Ott be is ment a vízbe, majd a medence szélén ült le és figyelte, ahogyan Tubrok bemegy a vízbe és úszkálni kezd. Ő maga nem tette ezt, csak kényelmesen élvezte a vizet és az ázást.
< - Miket szoktatok még az efféle szűk körű összejöveteleken csinálni az iváson, beszélgetésen kívül? – kérdezte. – Felteszem, amikor csak ti kisfiúk jöttetek össze, akkor az ágyasaid is jelen lehettek… khm… tudjuk mire. Szóval az érdekel, amikor ők nem voltak jelen, akkor miket szoktatok csinálni. >
Érdeklődött, csak azért igazából, hogy amikor már mindenki itt lesz, hogy miket, milyen témákat lehet majd bedobni. Hogy belefér-e a közös szaunázás, majd hideg vízbe ugrás és megmártózás, mint ahogyan azt régen a Zuhanás előtt is tették az északiak és mások is. Ugyan hangosan nem mondta ki, de Tubrok érezhette, hogy arra is kíváncsi, hogy ilyen a tegeződés, vagy épp magázódás a megszokott a társaság között, és ehhez hasonló apróságok. Mivel eddig még nem volt ilyen szűk közösségben Tubrok barátaival, így nem tudta, hogy az etikett mely formáját használják egymás között.


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid meglepetésének hála igencsak kellemes vacsorája lett a párosnak, amit végig is beszélgettek, már amennyire Ingrid helyzete mindezt lehetővé tette, mert azért neki annyira nem volt könnyű így beszélnie, főleg, hogy vigyáznia kellett, hogy nehogy a rajta levő étel leguruljon, lecsússzon. Közben nagyon sikerült meglepnie a férfit, többek közt azzal, hogy már túl vannak a terhesség felén, mert általuk sokat űzött dologgal igencsak el lehet mulatni az időt. Erre kapott is választ, ő pedig tudta, hogy mit is fog felelni. Nem is kellett gondolkodnia, vagy ehhez hasonló, csak rávágta a saját válaszát.
< - Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz – felelte teljesen ártatlanul és mégis sejtelmesen. >
Valóban nagyon nagy szerencséje volt, hogy nem átlagos földi volt Ingrid, különben már tuti, hogy elege lett volna a sok mocskos gondolattól és nem is bírta volna az iramot, amit Tubrok diktált, de szerencsére erről szó sem volt. Ezek után megbeszélték, hogy mikor és hogyan legyen majd az, hogy Tubrok elmegy Ingridhez és be lesz mutatva Gregnek, Cal-nek és a többieknek, összekötve HPI és Anyahajó nézéssel. Nagyon nem lehetett már ezt sem halasztgatni, szerencsére nem látszott Ingriden a terhesség, így el lehetett odázni, különben már át kellett volna esni rajta, de így ennél tovább akkor sem nagyon lehetett húzni. De szerencsére az egy-két nappal megnyugtatta a férfit. Ezek után a nap/este hátralevő részét beszélték meg, ahol abban egyeztek meg, hogy Tubrok barátait hívják át egy kellemes, kártyázós, iszogatós, beszélgetős estére. És mivel róluk volt szó, így az a rész is fontos szerepet kapott, hogy nem fürdőzhetnek majd túl sokáig, mert különben teljesen hiába jönnének a férfi barátai, mert velük biztosan nem törődnének semmit sem. Szerencsére Tubrok is egyetértett ebben, így nem okozott mindez kellemetlenséget, vagy hasonlót. Amint a vacsorának vége volt, Ingrid leszállhatott az asztalról és felvehette a köntösét. Itt még némi szóváltásuk is volt, hogy a nő nem engedte Tubroknak a csókot sem addig, amíg nincsenek az üzentek elküldve a meghívással kapcsolatban. Így ki is kellett térnie a másik csókja elől és még a nadrágjára, vagyis a férfiasságára is tett megjegyzést. Örült, hogy Tubrok ilyen viccesnek találta mindazt.
Tökéletesen emlékezett arra, amikor felhozta a párjának, hogy a gondjait meggyógyítja, akkor mennyire tiltakozott, hogy ő tökéletesen érzi magát úgy, ahogyan van. Énnek ellenére most tisztán érződött, hogy sokkal jobban érzi magát és kiegyensúlyozottabb jelen állapotában. Néhány pillanatig késztetést érzett Ingrid, hogy a férfi orra alá dörgölje mindezt, de végül is nem tette meg, csak örült annak, hogy a másik így érez. Újabb „gondokba” ütköztek bele, amikor a meghívók megírása került szóba, mivel Tubrok barátai, így Ingrid teljesen ráhagyta volna a dolgot, de a férfi azt akarta, hogy közösen tegyék, így Ingrid gyorsan elmondott egy változatot, ami végül is jó ötlet volt és azt átírva küldték el meghívottaknak, annak az öt embernek. Tubrok fején találta a szöget, hogy szörnyülködni fog. A szemeit forgatta meg és lemondóan sóhajtott. Nem gondolta egy pillanatra sem, hogy Mordaen így gondolna Erénára, ez sokkal inkább Tubrokra volt jellemző, hogyha valaki jó nő, akkor lefektetné attól függetlenül, hogy kedveli-e, vagy sem.
< - Ez sokkalta inkább rád jellemző, mintsem rá – felelte. >
Úgyis kimondta, hogy érezte, hogy tényleg csak a férfi szokásos javíthatatlansága miatt mondta mindezt. De szerencsére azt is érezte, hogy legalább ugyanazon a véleményen vannak, hogy Mordaen ha tehetné, akkor még piszkavassal se nyúlna Erénához. A küldés után kellett egy kicsit várakozni, hogy mindenki visszajelezzen, hogy jön-e, vagy sem. Ezen idő alatt valószínűleg beszélgetett a páros mindenféléről, majd végül elindulhattak kéz a kézben a barlangfürdőhöz. Ott be is ment a vízbe, majd a medence szélén ült le és figyelte, ahogyan Tubrok bemegy a vízbe és úszkálni kezd. Ő maga nem tette ezt, csak kényelmesen élvezte a vizet és az ázást.
< - Miket szoktatok még az efféle szűk körű összejöveteleken csinálni az iváson, beszélgetésen kívül? – kérdezte. – Felteszem, amikor csak ti kisfiúk jöttetek össze, akkor az ágyasaid is jelen lehettek… khm… tudjuk mire. Szóval az érdekel, amikor ők nem voltak jelen, akkor miket szoktatok csinálni. >
Érdeklődött, csak azért igazából, hogy amikor már mindenki itt lesz, hogy miket, milyen témákat lehet majd bedobni. Hogy belefér-e a közös szaunázás, majd hideg vízbe ugrás és megmártózás, mint ahogyan azt régen a Zuhanás előtt is tették az északiak és mások is. Ugyan hangosan nem mondta ki, de Tubrok érezhette, hogy arra is kíváncsi, hogy ilyen a tegeződés, vagy épp magázódás a megszokott a társaság között, és ehhez hasonló apróságok. Mivel eddig még nem volt ilyen szűk közösségben Tubrok barátaival, így nem tudta, hogy az etikett mely formáját használják egymás között.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 781
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Pént. 02 Nov. 2018, 00:23

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid valóban egy remek vacsorával és egyben különleges élménnyel lepte meg a párját, levéve ezzel a lábáról a férfit. A vacsora alatt természetesen beszélgetnek, és Tubrok meg is kérdezi azt, amit már régen akart, de most hozta úgy a beszélgetés menete, hogy könnyedén megkérdezhesse. Tényleg érdekelte mit érez Ingrid az ő szexuális étvágyáról, nem tudta, hogy egy birodalmi számára ez sok vagy kevés, idegesítően kevés vagy idegesítően sok, vagy egyáltalán hogyan vélekedik róla a párja. A válasz nagyon megnyugtatja és teljesen megérti belőle Ingrid véleményét. Az ártatlan és sejtelmes szavakra, a gondolatait teljesen eláruló mosollyal és egy kacsintással "válaszol". Ha éppen nem a vacsora közben lennének, és nem lenne tilos, most biztosan megcsókolná Ingridet. Ezután még jó pár témát megbeszélnek, szépen kibontakozik a beszélgetés. A vacsora végeztével pedig ideje megírni a meghívókat az esti közös programra. Ingrid nagyon szigorú, és még egy csókot se akar engedni a férfinek, ameddig a meghívók el nincsenek küldve, nehogy szeretkezéssel eltöltsék az időt. Tubrok természetesen nem is Tubrok lenne, ha nem próbálkozna mégiscsak egy csókkal, sikertelenül, de szemtelenül. Ezután Ingrid még meg is jegyzi, hogyha a férfi annyira bír magával, akkor miért keményedik már most, ezen és a megfogalmazáson rendkívül jól szórakozik Ragal. Ekkor Ingrid még a párja orra alá dörgölhetné, mégis mennyivel kiegyensúlyozottabb a regeneráció, a "kis gondja" kijavítása óta, de nagyvonalúan nem teszi ezt meg. Ami Ragalt illeti, egyetért Ingriddel, ő sem akarja, ha elszúrnák az időt és emiatt kellemetlen helyzet lenne. A meghívók megfogalmazásában Tubrok Ingrid segítségét kéri, nem akarja a nőt kihagyni a dologból, sokkal jobbnak véli, ha együtt tervezik meg. Ingridnek egy jó ötlete támad, hamarosan el is készül a szöveg és elmennek a meghívók. Mialatt a visszajelzésekre várnak, társalognak tovább, mi mást is tennének, ez az optimális jelen helyzetben. Tubrok még a "szörnyű" megjegyzését is elsüti, habár elsőre nem akarta. Ingrid reakcióján jót mosolyog, pontosan valami ilyesmire számított.
< - Pontosan. >
Feleli széles vigyorral. Nem tagadhatta, így volt, bár ez nála érzelmileg nem jelentett semmit, főleg ennyi kipróbált nő után, és főleg Ingrid óta, már a testi vonzalom sem olyan, mint korábban, ha csak szexről van szó. Mindez meglepte, de örült is neki, tudta évtizedek alatt amúgy is ellaposodna a dolog, és érzelmek nélkül tüsszentés/orrfújás szintjére kerülne az egész, sokkal jobb érzelmekkel. Végül a további beszélgetés során beérkeznek a visszajelzések, mindenki tud jönni, és a szerelmes pár elindulhat a fürdő felé.
A hangulatos barlangfürdőben mindketten belesétálnak a kellemesen meleg vízbe. Tubrok úszkál egy kicsit, mielőtt megállna és csak élvezné a vizet, ázna, Miller példáját követve. Ingrid kérdésére teljesen a nő felé fordul, válasz előtt egy-két másodpercet gondolkodik, majd testbeszéde apró jelei alapján teljesen őszintén felel.
< - Mi mást mondhatnék, társasjátékozunk, iszogatunk, meztelenül fürdőzünk, ez már mind megtörtént. Teljesen közvetlenek vagyunk és nagyon jó a hangulat, általában. >
Próbálja nyugtatni Ingridet, mindene ezt a szándékot sugározza. Ha Ingrid engedi, akkor mögé helyezkedik és elkezdi masszírozni a vállát, hátát és nyakát. Nem gonoszkodik, tényleg rendesen, szakszerűen, nagyon jól és ellazítóan kezdi el masszírozni Ingridet.
< - Ne aggódj, most is remek lesz a hangulat, nagyrészt kedvelnek téged és Te sem zárkózol el tőlük. Biztos vagyok benne, hogy jól fog sikerülni az este. >
Megerősítésként még egy puszit is nyom Ingrid nyakára, kedvesen. Közben folytatja a masszírozást és ázást, aztán eszébe jut egy kérdés.
< - Miért pont ma leptél meg a japán vacsorával, volt valamilyen oka? >
Kérdezi érdeklődve, érezhetően tetszett neki az élmény és részben ezért is kíváncsi.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3541
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 03 Nov. 2018, 00:04
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A kellemes vacsora után meg is egyeztek Ingrid ötlete alapján, hogy ne mozduljanak ki, helyette hívják meg a férfi barátait egy kellemes estére. Szerencsére Tubroknak is tetszett ez az ötlet, így ebben állapodtak meg. A szöveget is nagyrészt ketten, közösen írták meg, majd mind el is lett küldve az érintett öt főnek. Közben Tubrok olyasmit mondott Mordaen és Eréna kapcsolatára, ami leginkább rá illett és nem a párosra. Noha nem ismerték régóta egymást Ingriddel, de ezzel nem tudta a nőt becsapni, könnyedén átlátott rajta. Szerencsére nem is próbálta tagadni, hanem csak szélesen vigyorgott az egészen. A nő érezte is a kettejük közti kapcsolatnak hála, hogy egyébként meg nem jelentene semmit a férfinak, csak megtenné, mert megteheti, de mióta együtt vannak ez is változott. Ingrid ennek örült, de a férfi érezhette, hogy a nőt továbbra sem zavarta volna, ha másokkal is le akar feküdni a változatosság miatt, főleg, amíg meg nem szokja a monogámiát, amit ő maga választott.
Egy kicsit még várakozni kellett, mert Tubrok itt akarta megvárni azt, hogy megérkezzenek a visszajelzések, hogy kinek jó és kinek nem a mai este. Bár jó kérdés volt, ami megfordult a fejében, hogy van olyan, aki visszamerné mondani az uralkodó meghívását? Valószínűleg szóban úgyis mindenki azt mondaná, hogy nem lenne gond belőle és bizonyosan, de az, hogy illemből sem tennék, ha úgy alakulna. Valószínűleg ez a kérdés örökre megválaszolatlan marad, így néhány pillanatnál tovább nem is gondolkodott mindezen. Ezek után, közben meg is érkeztek a fürdőbe, ahol ő maga csak élvezte a meleg vizet, míg Tubrok úszkált is egy kicsit. Közben érdeklődött is arról, hogy mit is szoktak csinálni ilyenkor, illetve mennyire közvetlenek az efféle találkozások alkalmával. Csak, mert ha nem kapna útmutatást minderre, akkor ő könnyedén ugyanúgy távolságtartóbb lenne és magázódna. Ezt érezhette Tubrok felőle, hogy ilyesmi miatt kérdezi, hiszen annyira még nem ismeri őket annyira. Szerencséjére a párja rendesen felelt, bár a nyugtatás szükségtelen volt, hiszen nem izgult, vagy volt ideges ezzel kapcsolatban, csak tényleg informálódni akart és nem Maniac által.
< - Értem, köszönöm – felelte őszintén. >
Mikor Tubrok odament, hogy masszírozza, akkor nem maga mögé engedte a férfit, hanem csak megfordult a kezeit keresztbe tette a medence szélén és az állát a kézfejére hajtotta, így talán Tubroknak is kényelmesebb volt az, hogy masszírozza őt. Roppant finomnak és jónak érezte ezt az egészet, hogy így ellazulhat a hosszú munkanap után. A férfi is érezhette, hogy mennyire jól esik a nőnek mindez.
< - Amiatt kérdeztem, hogy nehogy lemagázzak valakit, vagy hivatalosan viselkedjek, amikor ez nem szokás. >
A hallottak alapján tényleg nem ez volt a szokás, hanem úgy tűnt, hogy teljesen baráti a hangulat, így mindezt meg is jegyezte, hogy akkor ő maga is úgy fog majd viselkedni. Felnevetett egy kicsit, amikor az aggódásról beszélt a férfi és megcsóválta a fejét.
< - Tényleg nem aggódom – mondta őszintén. >
Finoman meg is paskolta a párja kezét, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy tényleg így van, de Tubrok egyébként is érezhette, hogy nem aggódik. A következő kérdés meglepte, amit kapott, főleg, mert nem volt semmilyen különösebb indoka arra, hogy most tartsa ezt a fajta vacsorát. Igazából annyi volt, hogy eszébe jutott, hogy korábban beszéltek erről, hogy van ilyesmi és tanítgatta Tubrokot arra, hogy miként kell pálcikával enni. Így a férfi érezhette, hogy tényleg nem volt különösebben oka azon felül, hogy kedveskedni akart Mindezt pillanatokkal később szavakkal is megerősítette.
< - Remélem nem törlek le azzal, hogy nem volt semmilyen különösebb oka – mondta. – Talán annyi, hogy azelőtt kellene megejteni, hogy elfelejted miként kell pálcikával enni. >
Szemtelenkedett a végén egy picit. Egyébként pedig tudta, hogy a párja szereti a halas ételeket, így igazából a sushi sem állt messze a szeretett íz világától. Illetve nem utolsó sorban úgyis elfelejtette volna az étkezést a vér miatt, így legalább a kellemes össze lett kötve a hasznossal, jól is lakott a férfi, kellemes hangulatban és újdonságot ehetett. Így minden tökéletes volt. Mindezeket még hozzá gondolta a szavakhoz, így gyorsabb volt az egész, mint kimondani, úgyis mindent éreznie kellett belőle Tubroknak a közelség és a fizikai kontaktus miatt.
< - Így gondolod te is? – kérdezte. >
Itt kérdőn hátra is pillantott, hogy mit is fog felelni a párja, közben gondolatokkal irányította, hogy merre is masszírozza jobban a férfi, többször felsóhajtott elégedetten, hogy mennyire jól csinálja a férfi a masszírozást. A válasz után visszahelyezi az állát a kézfejére és lehunyt szemmel élvezi a törődő kényeztetést.
< - És amíg nem voltam itt, a barátaidnak dicsekedtél arról, hogy miket éltél meg a két és fél nap alatt? – érdeklődött. >


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A kellemes vacsora után meg is egyeztek Ingrid ötlete alapján, hogy ne mozduljanak ki, helyette hívják meg a férfi barátait egy kellemes estére. Szerencsére Tubroknak is tetszett ez az ötlet, így ebben állapodtak meg. A szöveget is nagyrészt ketten, közösen írták meg, majd mind el is lett küldve az érintett öt főnek. Közben Tubrok olyasmit mondott Mordaen és Eréna kapcsolatára, ami leginkább rá illett és nem a párosra. Noha nem ismerték régóta egymást Ingriddel, de ezzel nem tudta a nőt becsapni, könnyedén átlátott rajta. Szerencsére nem is próbálta tagadni, hanem csak szélesen vigyorgott az egészen. A nő érezte is a kettejük közti kapcsolatnak hála, hogy egyébként meg nem jelentene semmit a férfinak, csak megtenné, mert megteheti, de mióta együtt vannak ez is változott. Ingrid ennek örült, de a férfi érezhette, hogy a nőt továbbra sem zavarta volna, ha másokkal is le akar feküdni a változatosság miatt, főleg, amíg meg nem szokja a monogámiát, amit ő maga választott.
Egy kicsit még várakozni kellett, mert Tubrok itt akarta megvárni azt, hogy megérkezzenek a visszajelzések, hogy kinek jó és kinek nem a mai este. Bár jó kérdés volt, ami megfordult a fejében, hogy van olyan, aki visszamerné mondani az uralkodó meghívását? Valószínűleg szóban úgyis mindenki azt mondaná, hogy nem lenne gond belőle és bizonyosan, de az, hogy illemből sem tennék, ha úgy alakulna. Valószínűleg ez a kérdés örökre megválaszolatlan marad, így néhány pillanatnál tovább nem is gondolkodott mindezen. Ezek után, közben meg is érkeztek a fürdőbe, ahol ő maga csak élvezte a meleg vizet, míg Tubrok úszkált is egy kicsit. Közben érdeklődött is arról, hogy mit is szoktak csinálni ilyenkor, illetve mennyire közvetlenek az efféle találkozások alkalmával. Csak, mert ha nem kapna útmutatást minderre, akkor ő könnyedén ugyanúgy távolságtartóbb lenne és magázódna. Ezt érezhette Tubrok felőle, hogy ilyesmi miatt kérdezi, hiszen annyira még nem ismeri őket annyira. Szerencséjére a párja rendesen felelt, bár a nyugtatás szükségtelen volt, hiszen nem izgult, vagy volt ideges ezzel kapcsolatban, csak tényleg informálódni akart és nem Maniac által.
< - Értem, köszönöm – felelte őszintén. >
Mikor Tubrok odament, hogy masszírozza, akkor nem maga mögé engedte a férfit, hanem csak megfordult a kezeit keresztbe tette a medence szélén és az állát a kézfejére hajtotta, így talán Tubroknak is kényelmesebb volt az, hogy masszírozza őt. Roppant finomnak és jónak érezte ezt az egészet, hogy így ellazulhat a hosszú munkanap után. A férfi is érezhette, hogy mennyire jól esik a nőnek mindez.
< - Amiatt kérdeztem, hogy nehogy lemagázzak valakit, vagy hivatalosan viselkedjek, amikor ez nem szokás. >
A hallottak alapján tényleg nem ez volt a szokás, hanem úgy tűnt, hogy teljesen baráti a hangulat, így mindezt meg is jegyezte, hogy akkor ő maga is úgy fog majd viselkedni. Felnevetett egy kicsit, amikor az aggódásról beszélt a férfi és megcsóválta a fejét.
< - Tényleg nem aggódom – mondta őszintén. >
Finoman meg is paskolta a párja kezét, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy tényleg így van, de Tubrok egyébként is érezhette, hogy nem aggódik. A következő kérdés meglepte, amit kapott, főleg, mert nem volt semmilyen különösebb indoka arra, hogy most tartsa ezt a fajta vacsorát. Igazából annyi volt, hogy eszébe jutott, hogy korábban beszéltek erről, hogy van ilyesmi és tanítgatta Tubrokot arra, hogy miként kell pálcikával enni. Így a férfi érezhette, hogy tényleg nem volt különösebben oka azon felül, hogy kedveskedni akart Mindezt pillanatokkal később szavakkal is megerősítette.
< - Remélem nem törlek le azzal, hogy nem volt semmilyen különösebb oka – mondta. – Talán annyi, hogy azelőtt kellene megejteni, hogy elfelejted miként kell pálcikával enni. >
Szemtelenkedett a végén egy picit. Egyébként pedig tudta, hogy a párja szereti a halas ételeket, így igazából a sushi sem állt messze a szeretett íz világától. Illetve nem utolsó sorban úgyis elfelejtette volna az étkezést a vér miatt, így legalább a kellemes össze lett kötve a hasznossal, jól is lakott a férfi, kellemes hangulatban és újdonságot ehetett. Így minden tökéletes volt. Mindezeket még hozzá gondolta a szavakhoz, így gyorsabb volt az egész, mint kimondani, úgyis mindent éreznie kellett belőle Tubroknak a közelség és a fizikai kontaktus miatt.
< - Így gondolod te is? – kérdezte. >
Itt kérdőn hátra is pillantott, hogy mit is fog felelni a párja, közben gondolatokkal irányította, hogy merre is masszírozza jobban a férfi, többször felsóhajtott elégedetten, hogy mennyire jól csinálja a férfi a masszírozást. A válasz után visszahelyezi az állát a kézfejére és lehunyt szemmel élvezi a törődő kényeztetést.
< - És amíg nem voltam itt, a barátaidnak dicsekedtél arról, hogy miket éltél meg a két és fél nap alatt? – érdeklődött. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 781
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 03 Nov. 2018, 23:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok már az esti baráti összejövetel meghívóit írják, aztán el is küldték. Ameddig a visszajelzéseket várják Ingrid egész sok mindenre gondol, és most a párja az összes gondolatát is látja. A monogámiával kapcsolatban Tubrok elmosolyodik, megrázza a fejét és szájon puszilja Ingridet.
< - Néha meg veled sem bírok! >
Jelenti ki a férfi. Ekkor még egyiküknek sincs fogalma arról, hogy a szigetre szervezett buli alkalmával, alaposan ki fognak majd rúgni a hámból mindketten, ilyen értelemben. Ingrid későbbi gondoltaira kíváncsi, aztán furcsálló arcot vág Ragal, végül megszólal.
< - Nem marad örökre megválaszolatlanul. - kezdi - Ha fontos dolguk van ma estére, nem várnám el, hogy eljöjjenek, és ezt ők is tudják. Barátok vagyunk. >
Fejti ki a férfi. Gondolatban még hozzáteszi, hogyha közvetlenül neki felelnének, mint a vezérkar tagjai, az más lenne. A visszajelzések megérkezése után a barlangfürdőbe sétálnak és kiélvezik a kellemes vizet és környezetet. Miller egyből ázni kezd, Ragal kicsit úszkál, aztán kezd ázni. Megtörve a csöndet, Ingrid megérdeklődi milyen hangulatra számítson, Tubrok számára kielégítő, rendes választ ad. Ezután látna neki a férfi a párja masszírozásához, természetesen megfelel neki, sőt még jobb is az Ingrid által választott helyzet. Szakszerűen, profin lát neki a masszázsnak.
< - Nem kell, tegezd le őket nyugodtan. >
A kézpaskolás meglepi a férfit, örül neki, és már azt is tudja, hogy felesleges volt a nyugtatást. Csak biztosra akart menni, gondolja némileg magyarázkodva. Ragal arra kíváncsi, miért pont most kapta ezt a meglepetés vacsorát. Főleg mert egész nap csak dolgozott.
< - Nem törsz le, csak kíváncsi voltam. >
Ingrid gonoszkodására most csak rosszallóan sóhajt, úgy érzi a nő felé kicsit sok kérése volt, Ingrid pedig még tovább kedveskedik neki, amitől fantasztikus pár, de Tubrok szeretne törleszteni és nem adós maradni a kapcsolatukban. De ennek semmi köze a későbbi ötletéhez, az csak adja majd magát. A további Ingrid által hozzáfűzött gondolatokat érdeklődve figyeli Tubrok, aztán a kérdésen meglepődik, aztán kellemesen elmosolyodik. Valóban kényelmesebb volt a kommunikáció így, és szerinte nagyon jó, hogy már ennyire természetesnek veszik a szexuális anyagáramlást kettejük között.
< - Igen, egyetértek. >
Feleli őszinte mosollyal és pillantással. Kedvesnek érezte ezt a kérdést. A folytatásban Tubrok roppant hatékonynak és kreatívnak találja, követi is az irányítást. Az elégedett sóhajok szintén először picit meglepik Ragalt, majd nagyon örülni kezd, hogy előcsalt egy ilyet a párjából. A masszázst profin folytatja tovább, egészen le Ingrid derekáig, ameddig még rendesen eléri és szakszerűen masszírozhatja. Tubrok nagyon ügyes, roppant kellemes és lazító, de egyben átdolgozó műveleteket tud végig a háton. Ingrid utolsó kérdése után szinte láthatja maga előtt Tubrok elégedetten, kajánul mosolygó arcát.
< - Hogyne, természetesen! Az összes kis részletre kíváncsiak voltak, úgyhogy amit csak tudtam elmondtam. A végén látnod kellett volna az irigykedő tekinteteiket! >
Meséli őszintén és lelkesen a férfi, közben az emlékeit is mutatja a nőnek, iszogatás mellett mesélte, részletesen de nem ízléstelenül, néha meg kellett magyarázni mit hogyan bírt ki, de egyébként irigykedve elhitte a Perverz Trió a kalandot.
< - Ami téged illett... egy szexistennő vagy... ezután nem tudod lemosni magadról. És nagyon hálás vagyok, amiért tényleg nem kíméltél. >
Az elejét játékosan, a végét nagyon is komolyan mondja. Tubrok a folytatásban befejezi a masszázst, a végén hosszú levezetést is csinál, bár Ingridnek nem lenne rá szüksége, de rendesen végig akarja csinálni, ezért az összes átdolgozott izmot ellazítja és a helyére pakolja. A masszázs után hátulról átöleli Ingridet, hozzábújik, megcsókolja a nő nyakát és az arcán a csíkokat. Kellemesen suttogó hangon szólal meg.
< - Akarsz erotikus masszázst is? Még tartozom neked eggyel. >
A folytatás Ingrid válaszától függ, teljes mértékben. Ha igent mondd Ingrid, akkor Tubrok az androidokkal hozat megfelelő méretű és puhaságú masszázságyat, valamint krémeket és olajakat, amelyek szükségesek. Végül megkéri - ha Ingrid úgy érzi hangulatban van a kezdéshez - feküdjön végig először hason a masszázságyon és próbáljon relaxálni. Ha Ingrid nemet mondd, máshogy fog próbálkozni, de ha Ingrid nem akarja, neki az is megfelel.

//Nagyon tetszik a frissített templated!//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3541
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 05 Nov. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)


A szájára kapott puszi után ő maga is elmosolyodott. Igazából tényleg teljesen tisztában volt vele, hogy Tubrok nem bír vele, hát akkor meg főleg nem tenné, ha minden menetnél teljesen felregenerálná magát. De ezt már megbeszélték korábban, így erre most egy-két pillanatnyi gondolaton felül felesleges volt több szót, vagy épp energiát áldozni. De szerencsére egyébként volt válasza a párja szavaira.
< - Lehet, de én se vagyok itt mindig – felelte. >
Itt sejtette, hogy milyen választ kap, hogy akkor kibír a férfi néhány napot, amíg nem látják egymást főleg most, hogy teljesen rendbe hozta őt. A következő gondolataira kapott választ, bár igazából nem Tubroknak szánta a gondolatot, csak magának, ezért is volt az, gondolta azt, hogy nem fog választ kapni minderre. Ismét elmosolyodott azon, amit válasznak kapott, nem igazán akart gonosz lenni, de ettől még szkeptikus maradt, végül is a Rocksolid uráról van szó, barát ide, vagy oda, ha mond valamit, az szinte biztosan úgy lenne, mármint ilyesmivel kapcsolatban. Bár most elég nagy vonzerő lehetett, hogy benne volt, hogy ő maga is itt lesz és még nem különösebben ismerik őt.
< - Attól, hogy Adam Osborn az apósom, ha ő akar valamit, ami csak családdal kapcsolatos is nem mondok nemet – mutatott rá arra, hogy miért is gondolt minderre. >
Úgy vélte, hogy egyszerűen vannak olyan személyek, akiknek nem lehet nemet mondani. Ironikus módon az apja nem volt ilyen, neki bármikor megtette. Legalább is saját maga így gondolta, már csak amiatt is, hogy ő maga is nem egyszer járt úgy, hogy csak azért fogadták el az általa mondott időpontot, mert Osborn az apósa. Nem gondolta azt, hogy ez más lehet a HPI-n kívül. De ha tényleg úgy volt, ahogyan azt Tubrok állította, akkor az roppant kellemes csalódás volt.
Ezek után hamarosan megérkeztek a fürdőbe, ahol néhány pillanat múlva Ingrid már kérdezősködni kezdett az efféle összejövetelek szokásairól. Itt kiderülhetett a férfi számára, hogy egyáltalán nem kellett a nőt nyugtatni, mert nem aggódott az események miatt, tényleg csak kíváncsi volt. Ingrid pedig megtudhatta, hogy tegeződnek. Itt még hozzágondolta, picit játékosan Tubrok orra alá dörgölve, hogy igazából megkérdezhette volna Maniac-et is minderről, de jobbnak vélte, hogyha a férfit kérdezi, mert addig is beszélgetnek. Majd itt szándékosan játékosan – érezhető volt, hogy nem gondolja komolyan – azt gondolta, de ha Tubrok így szeretné, akkor ezentúl minden kérdésével Maniac-hez megy, ezen ne múljék az úgyis sokkal gyorsabb. Direkt gonoszkodott és szekálta vele a párját, mert tudta, hogy nem rajong a mesterséges intelligenciáért.
Mikor ez a téma véget ért a masszírozás közben Tubrok feltette a kérdést, hogy miért is most kapta azt a vacsorát, amit. Ingid részben szóban, részben pedig gondolatban, a szexuális anyagáramlást felhasználva felelt, hogy nem volt semmilyen különlegesebb oka. Közben azt is megtárgyalták, hogy így gondolatban tényleg sokkal jobb és könnyebb kommunikálni. Éppen ezért ezen a módon irányította a párját Ingrid, amikor Tubrok masszírozta. Praktikusan megoldva, így pontosan tudta a másik, hogy mikor, mit és hol kell módosítani a technikán. Közben rákérdezett arra is, hogy a férfi dicsekedett-e arról, hogy mi történt vele. Itt éreznie sem kellett volna, mert pontosan tudta, hogy mennyire elégedetten és kajánul mosolyog, vagy fog mosolyodni és valóban ez történt. Jól gondolta.
< - Azt is mondtad nekik, hogy azért bírod ennyire, mert megmérgeztek és sok vért kaptál tőlem? – kérdezte. >
Érdeklődve hangzott el tőle, nem szemrehányóan, vagy efféle módon. Csak kíváncsi volt arra, hogy tudnak-e erről már a férfi barátai. Arra, hogy szexistennő lenne, pedig a szemeit forgatta és reménytelennek tartotta a párját, hogy mindig ezt gondolja. A fejében meg sem fordult egyszer sem, hogy ez lenne, maximum jó a lepedőakrobatikában, semmi több. A mondat másik felét csak nyugtázta azzal, hogy mivel most megtudta tenni, így nem volt oka nem így tenni. A levezetése a masszírozásnak is nagyon jól esett neki, annak ellenére, hogy tényleg nem lenne szüksége effélére.
< - És mond csak pszichológust kerestél már? – érdeklődött. >
Túl akart esni ezeken a kényelmetlen kérdéseken is, mielőtt teljesen elfelejtődnek. Mindezeket nem piszkálásból kérdezte, hanem tényleg azért, mert aggódott Tubrokért és szerette volna, hogyha a lehető leghamarabb teljes egészében jól lenne. A masszírozás után örömmel vette, hogy Tubrok hátulról átölelte, ezen elmosolyodott, mert kedves és figyelmes volt, főleg a csók a nyakára és a csíkokra. Hamarosan ki is derült, hogy mi volt ennek a hátterében. Az igazat megvallva néhány pillanatnál tovább nem is kellett gondolkodnia többet, mert tetszett neki az ötlet.
< - Igen, törlesztheted az adósságodat – felelte szemtelenül és mégis kedvesen. >
Amikor a párja a rendszertől a különféle dolgokat rendelt, akkor megszólalt.
< - Az olajokra nem feltétlen lesz szükség, elég a sima, rám nem hatnak az afrodiziákumok. >
Remélte, hogy ezzel nem törte le a férfit, mert önmagában az olajjal nem volt problémája, csak éppen az a része nem hatott, aminek hatnia kellett. Így, ha emiatt Tubrok elhagyta volna ezt, akkor nem volt kifogása ellene, de ha használni akarta akkor sem. Ha megérkezett a masszázságy, akkor felfeküdt rá, itt még ekkor hirtelen eszébe jutott, hogy lassan tényleg el kéne kezdeni Eyjolf szobáját építeni, mert ha nem, akkor Maniac-re marad az egész. Igyekezett elhessegetni a gondolatot és várta, hogy Tubrok belekezdjen a masszázsba.


template nélkül:

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szájára kapott puszi után ő maga is elmosolyodott. Igazából tényleg teljesen tisztában volt vele, hogy Tubrok nem bír vele, hát akkor meg főleg nem tenné, ha minden menetnél teljesen felregenerálná magát. De ezt már megbeszélték korábban, így erre most egy-két pillanatnyi gondolaton felül felesleges volt több szót, vagy épp energiát áldozni. De szerencsére egyébként volt válasza a párja szavaira.
< - Lehet, de én se vagyok itt mindig – felelte. >
Itt sejtette, hogy milyen választ kap, hogy akkor kibír a férfi néhány napot, amíg nem látják egymást főleg most, hogy teljesen rendbe hozta őt. A következő gondolataira kapott választ, bár igazából nem Tubroknak szánta a gondolatot, csak magának, ezért is volt az, gondolta azt, hogy nem fog választ kapni minderre. Ismét elmosolyodott azon, amit válasznak kapott, nem igazán akart gonosz lenni, de ettől még szkeptikus maradt, végül is a Rocksolid uráról van szó, barát ide, vagy oda, ha mond valamit, az szinte biztosan úgy lenne, mármint ilyesmivel kapcsolatban. Bár most elég nagy vonzerő lehetett, hogy benne volt, hogy ő maga is itt lesz és még nem különösebben ismerik őt.
< - Attól, hogy Adam Osborn az apósom, ha ő akar valamit, ami csak családdal kapcsolatos is nem mondok nemet – mutatott rá arra, hogy miért is gondolt minderre. >
Úgy vélte, hogy egyszerűen vannak olyan személyek, akiknek nem lehet nemet mondani. Ironikus módon az apja nem volt ilyen, neki bármikor megtette. Legalább is saját maga így gondolta, már csak amiatt is, hogy ő maga is nem egyszer járt úgy, hogy csak azért fogadták el az általa mondott időpontot, mert Osborn az apósa. Nem gondolta azt, hogy ez más lehet a HPI-n kívül. De ha tényleg úgy volt, ahogyan azt Tubrok állította, akkor az roppant kellemes csalódás volt.
Ezek után hamarosan megérkeztek a fürdőbe, ahol néhány pillanat múlva Ingrid már kérdezősködni kezdett az efféle összejövetelek szokásairól. Itt kiderülhetett a férfi számára, hogy egyáltalán nem kellett a nőt nyugtatni, mert nem aggódott az események miatt, tényleg csak kíváncsi volt. Ingrid pedig megtudhatta, hogy tegeződnek. Itt még hozzágondolta, picit játékosan Tubrok orra alá dörgölve, hogy igazából megkérdezhette volna Maniac-et is minderről, de jobbnak vélte, hogyha a férfit kérdezi, mert addig is beszélgetnek. Majd itt szándékosan játékosan – érezhető volt, hogy nem gondolja komolyan – azt gondolta, de ha Tubrok így szeretné, akkor ezentúl minden kérdésével Maniac-hez megy, ezen ne múljék az úgyis sokkal gyorsabb. Direkt gonoszkodott és szekálta vele a párját, mert tudta, hogy nem rajong a mesterséges intelligenciáért.
Mikor ez a téma véget ért a masszírozás közben Tubrok feltette a kérdést, hogy miért is most kapta azt a vacsorát, amit. Ingid részben szóban, részben pedig gondolatban, a szexuális anyagáramlást felhasználva felelt, hogy nem volt semmilyen különlegesebb oka. Közben azt is megtárgyalták, hogy így gondolatban tényleg sokkal jobb és könnyebb kommunikálni. Éppen ezért ezen a módon irányította a párját Ingrid, amikor Tubrok masszírozta. Praktikusan megoldva, így pontosan tudta a másik, hogy mikor, mit és hol kell módosítani a technikán. Közben rákérdezett arra is, hogy a férfi dicsekedett-e arról, hogy mi történt vele. Itt éreznie sem kellett volna, mert pontosan tudta, hogy mennyire elégedetten és kajánul mosolyog, vagy fog mosolyodni és valóban ez történt. Jól gondolta.
< - Azt is mondtad nekik, hogy azért bírod ennyire, mert megmérgeztek és sok vért kaptál tőlem? – kérdezte. >
Érdeklődve hangzott el tőle, nem szemrehányóan, vagy efféle módon. Csak kíváncsi volt arra, hogy tudnak-e erről már a férfi barátai. Arra, hogy szexistennő lenne, pedig a szemeit forgatta és reménytelennek tartotta a párját, hogy mindig ezt gondolja. A fejében meg sem fordult egyszer sem, hogy ez lenne, maximum jó a lepedőakrobatikában, semmi több. A mondat másik felét csak nyugtázta azzal, hogy mivel most megtudta tenni, így nem volt oka nem így tenni. A levezetése a masszírozásnak is nagyon jól esett neki, annak ellenére, hogy tényleg nem lenne szüksége effélére.
< - És mond csak pszichológust kerestél már? – érdeklődött. >
Túl akart esni ezeken a kényelmetlen kérdéseken is, mielőtt teljesen elfelejtődnek. Mindezeket nem piszkálásból kérdezte, hanem tényleg azért, mert aggódott Tubrokért és szerette volna, hogyha a lehető leghamarabb teljes egészében jól lenne. A masszírozás után örömmel vette, hogy Tubrok hátulról átölelte, ezen elmosolyodott, mert kedves és figyelmes volt, főleg a csók a nyakára és a csíkokra. Hamarosan ki is derült, hogy mi volt ennek a hátterében. Az igazat megvallva néhány pillanatnál tovább nem is kellett gondolkodnia többet, mert tetszett neki az ötlet.
< - Igen, törlesztheted az adósságodat – felelte szemtelenül és mégis kedvesen. >
Amikor a párja a rendszertől a különféle dolgokat rendelt, akkor megszólalt.
< - Az olajokra nem feltétlen lesz szükség, elég a sima, rám nem hatnak az afrodiziákumok. >
Remélte, hogy ezzel nem törte le a férfit, mert önmagában az olajjal nem volt problémája, csak éppen az a része nem hatott, aminek hatnia kellett. Így, ha emiatt Tubrok elhagyta volna ezt, akkor nem volt kifogása ellene, de ha használni akarta akkor sem. Ha megérkezett a masszázságy, akkor felfeküdt rá, itt még ekkor hirtelen eszébe jutott, hogy lassan tényleg el kéne kezdeni Eyjolf szobáját építeni, mert ha nem, akkor Maniac-re marad az egész. Igyekezett elhessegetni a gondolatot és várta, hogy Tubrok belekezdjen a masszázsba.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 781
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 10 Nov. 2018, 19:07

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A puszi és a kapott válasz után Tubrok elmosolyodik, roppant figyelmesnek véli a nő válaszát. Kissé sokatmondó hangon, de szintén kedvesen válaszol.
< - Nagyon sok filmünk viszont itt van. >
Ez nem pont az a válasz, amire Ingrid előzetesen számított, de tartalmilag igaz és párjára jellemző válasz. Később Ingrid a gondolataival árulja el magát, mit is gondol a meghívókkal/meghívásokkal kapcsolatban. Ragal a felhozott példán picit felnevet és a fejét rázza nevet meg.
< - Ingrid, Adam Osborn a világ két urának az egyike, én "csak" a Rocksolid ura vagyok. >
Eszébe jut még egy kissé elcsépeltnek számító idézet, de úgy érzi ide illik, szóval a közkeletű bölcsességgel válaszol.
< - Ennek a világnak csak két apja van, azért ilyen. >
Többet nem is fűz hozzá, csak ez jutott eszébe az Admirálisról. A visszajelzések és az addigi beszélgetés után irány a fürdő, kéz a kézben hamar oda is érnek.
A fürdőben mindkettejüknek jól esik a kellemesen meleg víz. Ingrid az aki rákérdez, mégis milyen hangulatúak általában a baráti összejövetelek. Tubrok válaszol és ugyan feleslegesen, de próbálja nyugtatni is Ingridet, hogy biztosan remek hangulat lesz. Ingrid a gondolataival gonoszkodik és alaposan Tubrok alá dörgöli, hogy Maniac-ot is kérdezhette volna, és akkor nem kell beszélgetniük. Tubrok eléggé morcos lesz ettől és sóhajt egy nagyot, majd belecsíp Ingrid fenekébe, persze csak játékosan és nem túl komolyan, ahogyan Ingrid is gondolta. Utána már csak mosolyog az egészen a férfi, és reméli Ingrid legalább meglepődik a kis csípésen. Mialatt Ragal éppen Millert masszírozza szintén remekül elbeszélgetnek, bár a felét gondolatokkal kommunikálják, sokkal kényelmesebb módon. Amikor Ingrid a mérgezésről kérdezi, Tubrok kicsit meglepődik, hát persze hogy elmondta a barátainak, ami történt vele.
< - Igen, mindent elmondtam. Különben teljesen hihetetlen, hogy két napig bénult voltam és túléltem. - teszi hozzá - Azon pedig még Te is meglepődtél, hogy mennyit élveztem, ha jól emlékszem. >
Tényszerűen válaszol, Ingrid kíváncsi kérdésére, bár a gondolataiban ott van, hogy akkor és ott ő is nagyon meglepődött volna, ha nem élvezte volna annyira. Már a levezető masszázsnál van még egy komoly kérdése a nőnek. Tubrok egy picit meg is lepődik, hogy most hozza fel ezt a nő, de azonnal válaszol is.
< - Nem, még nem. - rázza meg a fejét - Egész nap dolgoztam. Rengeteg teendőm felhalmozódott, amíg nem jártam be. >
Közben töretlenül és szakszerűen folytatja a levezetést.
< - Bár a testi-lelki segítséged és gondoskodásod rengeteget segít, úgy érzem, le akarom fojtani. Jobb, ha máskor is figyelmeztetsz, és tényleg felkeresek valakit, mielőtt traumát kapok. >
Vallja be végül a férfi, bár a gondolatiban inkább arra vágyna, hogy egyszer fordított helyzetben Ingrid alaposan masszírozza meg, lazítsa el, utána meg kötetlenül beszélgethessen Erénával, kiöntve a lelki gondjait, attól elszállna a lefojtása. De most ez nem olyan helyzet, amiben bármelyik nőtől ilyesmit kérne, talán majd később, ha a mai este jól alakul. A masszázs után Tubrok közelebb húzódik a szerelméhez, átöleli, a nyakát csókolja, végül fel is ajánlja az erotikus masszázst. Ingridnek tetszik az ötlet és el is fogadja. Tubrok rendkívül örül a kedves de egyben mégis gonosz válasznak, ad is egy puszit Ingridnek. Azonban, a szexuális anyagáramlás miatt pontosan tudja, hogy Ingrid szerint csak ezért ölelte őt át, de egyáltalán csak nem ezért, amúgy is szeret hozzá közel lenni. Mielőtt még elkezdene mindenféle szükséges felszerelés kérni a rendszertől, Tubrok mindkét kezét Ingrid hasára csúsztatja.
< - És mi történik idebent? Hogy van Eyjolf? - kérdezi roppant kedvesen és halkan. >
A kérdésre fülig szerelmesen és már most büszke apaként várja a választ. Ragal reméli ebből kellemes kis dolog fog kisülni. E kapcsán nem is csoda, ha Millerben felmerül a gyerekszoba építés gondolata.  Ha ezt megbeszélik még valami eszébe jut.
< - Sikerült eldöntenem milyen tetoválást akarok. A tetoválásaidat csodálva határoztam el magam. Ha ráérünk részletesebben megmutatom, együtt véglegesíthetjük és kipróbálhatjuk hogy áll. >
Kihasználva az alkalmat Tubrok a gondolataiban is megmutatja mire gondolt, a tetoválás fekete helyett nagyon sötétkék színnel lenne, illeszkedve a Rocksolid színeihez, ősi viking motívumokból és íves elvékonyodó hegyes vonalakból állna, ezek alkotnának szép összképet. Elöl a baloldalon - szemből jobb oldal - a mellkason, onnan le végig a hason is lenne, a mellkasnál átmenne hátra, és végig a háton is lenne lapockától/válltól egészen le fenékig. Így kicsit fél oldalas lenne, de Tubrok gondolataiban rendkívül jól áll neki és remekül néz ki. Reméli Ingridnek is tetszik és kíváncsian, türelmetlenül várja a nő reakcióját. Ha Ingrid szeretné a tetoválás kicsit lelóghat az ágyékára vagy/és éppen a fenekére is. Miután ezt is megbeszéli kéri csak be Tubrok a kellékeket. Az afrodiziákumokkal kapcsolatban Tubrok bólint.
< - Tudom, de ha nem bánod használjuk, kellemes az illatuk és jó a tapintásuk. >
Teszi hozzá. Kicsivel később két android meghozza a kért dolgokat és Ingrid végig tud feküdni a masszázságyon. Tubrok nem is habozik, neki áll ellazítani a párját. Nem csak úgy tesz, mintha erotikus masszázst csinálna és valójában simogat és izgat, valóban profin tud ilyen masszázst adni, ez egyből érződik. Sőt, ha Ingrid összehasonlítja másokkal, Tubi mesterien csinálja. A hátával és vállaival kezdi, beolajozza, ellazítja, aztán alaposan beledolgozza az olajokat és krémeket. Másodikként következhetnek a lábak, azokra külön technikája van ami nagyon kellemes érzés. Utána jöhet a fenék, azt úgy dolgozza meg, hogy rendkívül sok vér áramoljon oda és a többi környéken lévő részre, valamint kellemes érzés is legyen minden érintés. Ennek végeztével kell Ingridnek fordulnia és jöhetnek az izgalmasabb dolgok. Nyaktól lábujjhegyig nagy mozdulatokkal kezdi a férfi, aztán tér ki részletesen zónákra, egyre intimebb helyekre térve. Valóban nagyon kellemes illatú és anyagú olajjal keni be Ingridet. Közben nagyon ügyes módon mindig úgy mozdul, nyúl valamiért, hajol, hogy Ingridnek legyen min legeltetnie a tekintetét. Ezen felül folyamatos a kellemes feszültség a levegőben, egy-egy majdnem elcsattanó csók, sokatmondó pillantást, majdnem odaérő tapintás mind fokozza az egészet. Az, hogy mindketten szerelmesek és van anyagáramlás is csak rátesz az egészre. Ragal Ingrid melleit nagy kényeztetésben részesíti és a legjobb tudása szerint alaposan megmasszírozza azokat, ekkor már egy-egy rövidebb csók is jár a masszázs mellé. Végül Tubrok elér az ágyékhoz, itt úgy simogat és masszíroz, hogy akárcsak a fenéknél, rengeteg vér áramoljon oda és kellemesen meleg érzés legyen akár már csak egy tapintás is. Bő negyed órát eltölt a szerelme masszázsával Tubrok, többet is mint az optimális negyed óra, ahogy tanulta. A végén Ingrid már nagyon intenzíven kívánja a másikat. A csókokkal Tubrok elindul a kebleitől lefelé és néhány másodperc múlva már orálisan kényezteti őt. Tőle megszokott ügyes nyelvmunkával lát neki szorgoskodni. Aztán egy idő után a nyelvével csak a csiklóra koncentrál, miközben két ujjával megkeresi és a g pontot kezdi kényeztetni. Mire Ingrid valószínűleg észbe kap, már kéjesen sóhajtozik és a lábai megremegnek. Tubrok a nyalakodást és az ujjazást, a csiklóra és a g pontra koncentrálva egészen addig folytatja, ameddig Ingrid teljesen el nem lazul, bele nem melegszik az előjátékba és el nem élvez. Majd miután Ingrid megkapja mindezeket, amik neki járnak, egyszer csak Tubrok felé helyezkedik, megcsókolja és kissé lenyomja. Ragal gondolatban érdeklődi meg, van-e a nőnek preferenciája, miként használják ki a barlangfürdőt és ami fontosabb, hova dugja a férfiasságát, de nem Ingridnek kell kitalálnia, Tubinak már van terve, csak szeretne a párjához igazodni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3541
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 12 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)


+18
Ingrid valóban nem ilyen választ várt a szavaira, hogy akkor majd filmeket tud nézni a férfi. Elég cifrákat tudott volna minderre gondolni, de igyekezett nem megtenni, inkább csak a fejét csóválta meg úgy, hogy nem is gondolt semmire. A gondolatain Tubrok felnevetett, hogy olyanra hasonlította Tubrok meghívását, mintha Osborntól érkezne, de a választól függetlenül nem változott a véleménye. Ebben a kérdésben makacs volt és nem hagyta, hogy megváltoztassák a gondolatait, így nem volt meggyőzhető. De mindezt már csak úgy gondolta, hogy abból Tubrok bizonyosan ne érezhessen meg semmit se. Külsőre pedig csak bólintott arra, amit a férfi mondott.
Így, hogy végre lezárták teljesen a vacsorát és az utána levő dolgokat, mielőtt mentek a fürdőbe végre teljesen a fürdőzésre lehetett már koncentrálni. Ott lent Ingrid nem úszkált, mint a párja, csak kiélvezte a meleg vizet. A beszélgetés közben Tubrok orra alá dörgölte, hogyha nem akar beszélgetni és válaszolni, akkor majd legközelebb Maniac-et fogja kérdezni ezekről, csak azért, mert tudta, hogy a párja mennyire nincs oda a mesterséges intelligenciáért. Pont olyasmi reakciót kapott, amit várt is ebben a helyzetben, már tény és való, hogy a fenékbe csípés meglepte egy kicsit, így Tubrok is megkapta a saját örömét. A masszírozás közben remekül elbeszélgettek, részben szóban, részben pedig gondolatokkal, ha már erre is képesek voltak és mindez sokkal gyorsabb és kényelmesebb volt. Legalább is Ingridnek, aki ehhez volt hozzászokva, hogy gondolatokkal beszélgessen csak másokkal, ha felhívják egymást. Közben rákérdezett arra is, hogy elmondta-e, hogy milyen „megpróbáltatásokon” kellett keresztül mennie, minderre természetesen megerősítő választ kapott Ingrid, hogy Tubrok igenis elmondta a Perverz Triónak a dolgokat. Itt arra is rákérdezett, hogy a mérgezésről is beszámolt-e. Megértően bólintott, hogy miért mondta el, bár lehetett volna egyszerűbb és logikusabb magyarázat is erre.
< - Én csak azon, hogy mekkorát, nem azon, hogy mennyit – javította ki a férfit. – Egyébként meg vannak, akik így érik el, hogy a földi szeretőjük sokáig bírja, így annyira nem lett volna meglepő az, hogy vért kaptál tőlem ilyen célra. Mivel ők engem annyira nem ismernek, de téged igen, így ez is teljesen logikus válasz lett volna. >
Csipkelődött a végén kedvesen egy kicsit. A gondolatokon pedig csak elmosolyodott, abban nem volt meglepő. A következő kérdésére igazából pontosan azt a választ kapta, amit várt, noha nem ismerte régen a férfit, de abból, amennyire már igen, abból sejtette, ha nem hozza fel neki a témát öt percenként, akkor soha se fog elmenni orvoshoz, mert úgy érzi, hogy szükségtelen. Tubrok érezhette, hogy Ingrid annak örült, hogy akar keresni a férfi valakit és annak is, hogy beismerte azt, hogy le akarja fojtani az egészet a férfi. Ez már egy jó lépés a gyógyulás felé, ezt pontosan tudta. A gondolatokra, amiket látott azonban rosszallóan mosolyogva csóválta meg a fejét.
< - A masszírozás szóba jöhet reggel majd – mondta. – Azonban én továbbra sem Erénára gondoltam, hanem szakemberre. >
Tubrok persze érezhette, hogy Ingrid nem tiltja meg neki, hogy beszéljen Erénával róla, révén azzal beszéli meg a gondjait, akivel szeretné, de attól még ragaszkodott ahhoz, hogy a férfi felkeressen egy szakembert is. Ebből nem volt hajlandó egy tapodtat sem engedni. Igaz ő maga is szak kezelhette volna a feltöltések révén, de mégsem ő akarta elfogultság és efféle dolgok miatt. Bármi is volt a szándéka Tubroknak az átöleléssel, a puszik, az ölelés, vagy épp a masszázs felajánlása, Ingrid örült neki, mert ő is szerette, hogyha a párja így átöleli őt. A fülig szerelmes kérdés nagyon elnyerte a tetszését, hátra is fordult, hogy puszit adjon a párjának.
< - Remekül van, hamarosan el kell, hogy kezdjen rugdalózni is, pár napon belül – felelte. >
Volt egy olyan érzése, hogy az nagyon fog tetszeni a férfinak, ha érezheti majd. A következő téma igencsak meglepte, nem hitte volna, hogy ekkora fordulatot vesz az egész főleg, hogy ő maga a gyerekszobát hozta fel, hogy azzal is kellene haladni. Ennek ellenére azonban igencsak megörült, hogy végre csináltatna tetoválást Tubrok. Gondolatokkal mutatta meg, hogy miként nézne ki és már az egész elején érezhette, hogy igencsak elnyerte a nő tetszését. Egyrészt örült is annak, hogy végre rászánta magát Tubrok, másrészt tényleg tetszett neki az, amit a másik elképzelt.
< - Nagyszerű lesz – mondta ki hangosan is. – Tényleg tetszik, nagyon is! >
Ezek után került szóba az mi is legyen a masszázshoz, ahol Ingrid felhozta, hogy de rá nem hatnak az afrodiziákumok, azzal azonban nem tudott vitatkozni, hogy ennek ellenére miért is akarná Tubrok használni. Neki sem volt kifogása egyébként az ellen, hogy így használják, így beleegyezően bólintott, hogy neki is megfelel mindez. A kérésnek megfelelően hasra feküdt először, már egészen az elején érezte, hogy tényleg ért mindehhez Tubrok és profin csinálja az egészet és nem csak ráfogja a dolgokra, hogy erotikus masszázs. Mivel egyáltalán nem volt feszült egyébként sem teljesen eltudott lazulni és átadni magát az érzésnek. Amikor kellett, akkor megfordult és hagyta, hogy szemből, az elülső részén is végigmasszírozza Tubrok. Itt szinte végig csukva volt a szeme, hogy jobban tudjon koncentrálni és kiélvezni az egészet, így a helyezkedés annyira nem volt fontos, a csókokat örömmel vette és viszonozta is. Csak a legvégén vette észre már, hogy nagyon vágyakozik a másik iránt, nem tudta jó pár pillanatig eldönteni, hogy most Tubrok érzéseit érzi csak, vagy saját maga is így van mindezzel. Mire Tubrok leért Ingird ágyékához a nő már roppantul nedves volt, mivel nagyon kívánta már a férfit, így a szorgoskodás elején már kéjesen nyögött fel és a légzése is nagyon hamar sűrűbb lett, kapkodott a levegő után. Ahogyan a G pontot kezdte megkeresni kissé elszámította magát a férfi, Ingrid lábai valóban remegni kezdtek, de néhány pillanattal később hangos nyögdécselés mellett el is élvezet közben.
Ahogyan ezek után fölé mászott Tubrok viszonozta a férfi csókját és hagyta azt is, hogy lenyomja. A gondolatban feltett kérdésre azonnal felelt. Igazából neki bármi megfelelt most, főleg, mert érezte, hogy a férfinak már megvan az ötlete. Már csak azért is hagyta, hogy a másik irányítson, mert két és fél napig az ő „kezében volt a gyeplő”, amikor megkínozta a párját. Úgy vélte, hogy ezúttal a férfin a sor, hogy ő találja ki a dolgokat, hogy mit is szeretne. Ingridnek nem volt kifogása sem a hagyományos szeretkezés ellen, ahogyan az ellen sem, ha a fenekét szeretné használatba venni. De örömmel viszonozta volna az előzőeket is, ha erre van igénye a másiknak, akár a parton is kint szeretkezne, vagy épp a vízben a megszokott módon, ahol Tubrok rendszeresen káromkodik. Szóval ezekből is láthatta a férfi, hogy igazából valószínűleg bármit választ nem nagyon fog mellé lőni a dologgal. Ingrid pedig kíváncsian várta, hogy mit is talált ki a folytatásra a férfi.


template nélkül:

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid valóban nem ilyen választ várt a szavaira, hogy akkor majd filmeket tud nézni a férfi. Elég cifrákat tudott volna minderre gondolni, de igyekezett nem megtenni, inkább csak a fejét csóválta meg úgy, hogy nem is gondolt semmire. A gondolatain Tubrok felnevetett, hogy olyanra hasonlította Tubrok meghívását, mintha Osborntól érkezne, de a választól függetlenül nem változott a véleménye. Ebben a kérdésben makacs volt és nem hagyta, hogy megváltoztassák a gondolatait, így nem volt meggyőzhető. De mindezt már csak úgy gondolta, hogy abból Tubrok bizonyosan ne érezhessen meg semmit se. Külsőre pedig csak bólintott arra, amit a férfi mondott.
Így, hogy végre lezárták teljesen a vacsorát és az utána levő dolgokat, mielőtt mentek a fürdőbe végre teljesen a fürdőzésre lehetett már koncentrálni. Ott lent Ingrid nem úszkált, mint a párja, csak kiélvezte a meleg vizet. A beszélgetés közben Tubrok orra alá dörgölte, hogyha nem akar beszélgetni és válaszolni, akkor majd legközelebb Maniac-et fogja kérdezni ezekről, csak azért, mert tudta, hogy a párja mennyire nincs oda a mesterséges intelligenciáért. Pont olyasmi reakciót kapott, amit várt is ebben a helyzetben, már tény és való, hogy a fenékbe csípés meglepte egy kicsit, így Tubrok is megkapta a saját örömét. A masszírozás közben remekül elbeszélgettek, részben szóban, részben pedig gondolatokkal, ha már erre is képesek voltak és mindez sokkal gyorsabb és kényelmesebb volt. Legalább is Ingridnek, aki ehhez volt hozzászokva, hogy gondolatokkal beszélgessen csak másokkal, ha felhívják egymást. Közben rákérdezett arra is, hogy elmondta-e, hogy milyen „megpróbáltatásokon” kellett keresztül mennie, minderre természetesen megerősítő választ kapott Ingrid, hogy Tubrok igenis elmondta a Perverz Triónak a dolgokat. Itt arra is rákérdezett, hogy a mérgezésről is beszámolt-e. Megértően bólintott, hogy miért mondta el, bár lehetett volna egyszerűbb és logikusabb magyarázat is erre.
< - Én csak azon, hogy mekkorát, nem azon, hogy mennyit – javította ki a férfit. – Egyébként meg vannak, akik így érik el, hogy a földi szeretőjük sokáig bírja, így annyira nem lett volna meglepő az, hogy vért kaptál tőlem ilyen célra. Mivel ők engem annyira nem ismernek, de téged igen, így ez is teljesen logikus válasz lett volna. >
Csipkelődött a végén kedvesen egy kicsit. A gondolatokon pedig csak elmosolyodott, abban nem volt meglepő. A következő kérdésére igazából pontosan azt a választ kapta, amit várt, noha nem ismerte régen a férfit, de abból, amennyire már igen, abból sejtette, ha nem hozza fel neki a témát öt percenként, akkor soha se fog elmenni orvoshoz, mert úgy érzi, hogy szükségtelen. Tubrok érezhette, hogy Ingrid annak örült, hogy akar keresni a férfi valakit és annak is, hogy beismerte azt, hogy le akarja fojtani az egészet a férfi. Ez már egy jó lépés a gyógyulás felé, ezt pontosan tudta. A gondolatokra, amiket látott azonban rosszallóan mosolyogva csóválta meg a fejét.
< - A masszírozás szóba jöhet reggel majd – mondta. – Azonban én továbbra sem Erénára gondoltam, hanem szakemberre. >
Tubrok persze érezhette, hogy Ingrid nem tiltja meg neki, hogy beszéljen Erénával róla, révén azzal beszéli meg a gondjait, akivel szeretné, de attól még ragaszkodott ahhoz, hogy a férfi felkeressen egy szakembert is. Ebből nem volt hajlandó egy tapodtat sem engedni. Igaz ő maga is szak kezelhette volna a feltöltések révén, de mégsem ő akarta elfogultság és efféle dolgok miatt. Bármi is volt a szándéka Tubroknak az átöleléssel, a puszik, az ölelés, vagy épp a masszázs felajánlása, Ingrid örült neki, mert ő is szerette, hogyha a párja így átöleli őt. A fülig szerelmes kérdés nagyon elnyerte a tetszését, hátra is fordult, hogy puszit adjon a párjának.
< - Remekül van, hamarosan el kell, hogy kezdjen rugdalózni is, pár napon belül – felelte. >
Volt egy olyan érzése, hogy az nagyon fog tetszeni a férfinak, ha érezheti majd. A következő téma igencsak meglepte, nem hitte volna, hogy ekkora fordulatot vesz az egész főleg, hogy ő maga a gyerekszobát hozta fel, hogy azzal is kellene haladni. Ennek ellenére azonban igencsak megörült, hogy végre csináltatna tetoválást Tubrok. Gondolatokkal mutatta meg, hogy miként nézne ki és már az egész elején érezhette, hogy igencsak elnyerte a nő tetszését. Egyrészt örült is annak, hogy végre rászánta magát Tubrok, másrészt tényleg tetszett neki az, amit a másik elképzelt.
< - Nagyszerű lesz – mondta ki hangosan is. – Tényleg tetszik, nagyon is! >
Ezek után került szóba az mi is legyen a masszázshoz, ahol Ingrid felhozta, hogy de rá nem hatnak az afrodiziákumok, azzal azonban nem tudott vitatkozni, hogy ennek ellenére miért is akarná Tubrok használni. Neki sem volt kifogása egyébként az ellen, hogy így használják, így beleegyezően bólintott, hogy neki is megfelel mindez. A kérésnek megfelelően hasra feküdt először, már egészen az elején érezte, hogy tényleg ért mindehhez Tubrok és profin csinálja az egészet és nem csak ráfogja a dolgokra, hogy erotikus masszázs. Mivel egyáltalán nem volt feszült egyébként sem teljesen eltudott lazulni és átadni magát az érzésnek. Amikor kellett, akkor megfordult és hagyta, hogy szemből, az elülső részén is végigmasszírozza Tubrok. Itt szinte végig csukva volt a szeme, hogy jobban tudjon koncentrálni és kiélvezni az egészet, így a helyezkedés annyira nem volt fontos, a csókokat örömmel vette és viszonozta is. Csak a legvégén vette észre már, hogy nagyon vágyakozik a másik iránt, nem tudta jó pár pillanatig eldönteni, hogy most Tubrok érzéseit érzi csak, vagy saját maga is így van mindezzel. Mire Tubrok leért Ingird ágyékához a nő már roppantul nedves volt, mivel nagyon kívánta már a férfit, így a szorgoskodás elején már kéjesen nyögött fel és a légzése is nagyon hamar sűrűbb lett, kapkodott a levegő után. Ahogyan a G pontot kezdte megkeresni kissé elszámította magát a férfi, Ingrid lábai valóban remegni kezdtek, de néhány pillanattal később hangos nyögdécselés mellett el is élvezet közben.
Ahogyan ezek után fölé mászott Tubrok viszonozta a férfi csókját és hagyta azt is, hogy lenyomja. A gondolatban feltett kérdésre azonnal felelt. Igazából neki bármi megfelelt most, főleg, mert érezte, hogy a férfinak már megvan az ötlete. Már csak azért is hagyta, hogy a másik irányítson, mert két és fél napig az ő „kezében volt a gyeplő”, amikor megkínozta a párját. Úgy vélte, hogy ezúttal a férfin a sor, hogy ő találja ki a dolgokat, hogy mit is szeretne. Ingridnek nem volt kifogása sem a hagyományos szeretkezés ellen, ahogyan az ellen sem, ha a fenekét szeretné használatba venni. De örömmel viszonozta volna az előzőeket is, ha erre van igénye a másiknak, akár a parton is kint szeretkezne, vagy épp a vízben a megszokott módon, ahol Tubrok rendszeresen káromkodik. Szóval ezekből is láthatta a férfi, hogy igazából valószínűleg bármit választ nem nagyon fog mellé lőni a dologgal. Ingrid pedig kíváncsian várta, hogy mit is talált ki a folytatásra a férfi.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 781
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.