A Staff működése

Go down

A Staff működése Empty A Staff működése

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 11:42

Szóval ez ritkán derül ki így leírom ide érthetően. A staff más oldalakkal szemben elégé szigorú új tagok szempontjából és három rang van, amit nem teszi bármelyiket is főnökké csak több dolgot kell ellátniuk, mint a másik. Növekvő sorrendben a staff és a feladat körük:
Mesélő - kalandokat vezet, előtörténeteket fogad el
Moderátor - kalandokat vezet, előtörténeteket fogad el, az oldal tagjait felügyeli, joga van staffot választani (lásd lejeb)
Adminisztrátor - kalandokat vezet, előtörténeteket fogad el, az oldal tagjait felügyeli, joga van staffot választani (lásd lejeb), a fórum szerkesztői és az őrszemek a fórum felett

Staff választás:
Staffot csak modi és/vagy admin jelölhet és amikor kijelölte felkeresi valamilyen módon a többi admint és modit és elmondja a jelöltjét ha a többség pártolja megkapja a rangját a staff. Fontos, hogy a pártoló staffnak kell meggyőznie a pártfogoltjáról a többieket, mert innen tudjuk, hogy valaki, akiben már megbízunk mellette áll.

Minek kell lenned, hogy staff legyél?
Ez a nehezebb rész, mert önmagadnak. Érthető módon a staff sok hangból áll és mindenki mást vár el a többiektől, de ez teszi színessé az oldalt és így tudunk minden ízlést kielégíteni. Sokan az oldalon évekig harcolnak a staff rangért, de egyértelműen nagyon lassan lehet bárki is staff. Szinte mindenki, ami most a staffban van legalább egy évig volt egyszerű játékos és így bizonyított. Ez a legfontosabb dolog, hogy a játékos bizonyítson és ne akarja megváltania világot el kell fogadnia ő is csak egy közülünk se nem több se nem kevesebb.

Miért ilyen szigorúak az elvárások?
Hát ez egyszerű, nagyon sok oldalon egyszerűen 10-20 reag után felvesznek embereket staffnak alig ismerve ezeket a személyeket úgy válva, hogy ha a másik mondja akkor biztos jó fej, de ez sok vitát eredményez. Mi ezeket akarjuk elkerülni ezzel a szigorú módszerrel. Így mire valaki staff lesz addigra a kollégái alaposan megismerik és megkedvelik biztosan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Staff működése Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.